Inhoud blog
  • BLOG WALTER'S AUTO CAHIERS STOPT VANDAAG.
  • OLIGARCH, NIET NOODZAKELIJK NEGATIEF, EERDER SLACHTOFFER VAN JAOERSHEID ?
  • EVERFUEL SLUIT WATERSTOF TANKSTATIONS IN SKANDINAVIË
  • TRANSPORAMA WINT NOG ABONNEES DANKZIJ GEDEGEN TESTVERSLAGEN
  • GP VAN JAPAN ZONDAG ZAL NIEUWE VRAGEN BEANTWOORDEN
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    Walter's Auto Cahiers

    24-07-2022
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.MAX VERSTAPPEN WINT GP VAN FRANKRIJK EN VERSTERKT WK-STAND

    Snelst weg in de start voor de GP van Frankrijk, leek het erop dat de Monegask zijn Ferrari solied voor Max Verstappen zijn Red Bull zou kunnen houden. Maar de WK-leider, die...Lewis Hamilton achter hem moest dulden, zette zo nu en dan toch wat drukkende aanvallen in op zijn titelrivaal. Of Charles Leclerc al dan niet goed met stress overweg kan is een onderwerp op zich...In ieder geval reed hij zijn Ferrari in de 18de van 53 ronden de muur in. Safety Car voor 5' en opgave voor Charles Leclerc. Eerlijk gezegd is dit niet zijn eerste keer dat een race voor hem zo eindigt.

    Na deze inluidende episode was het vooral Carlos Sainz die met de Ferrari achteraan startte wegens motorwissel dewelke voor een indrukwekkende inhaalrace zorgde, nu en dan onderbroken door het eigen Ferrarigestuntel tijdens pitstops. Maar zelfs 5" strafseconden konden de Spanjaard niet weerhouden van prachtig vijfde te finishen én auteur te worden van de snelste ronde in 1'35"781 wat hem een WK-punt oplevert. Carlos Sainz staat nu vierde in de voorlopige WK-stand met 143 punten. Max Verstappen voert het klassement aan met 233 eenheden. Dat is 63 punten meer dan zijn directe achtervolger Charles Leclerc.

    Op vijf ronden van het einde zorgde de opgave van de Chinees Guanyu Zhou (Alfa Romeo) voor een "Virtuele Safety Cars". In de drie minuten dat die VSC actief was wisselden enkele coureurs nog sne naar softs. Bij opnieuw groen ontspon zich een buitenaards duel tussen Sergio Perez en George Russel. De Mexicaan die derde reed en dus het podium zag, moest echter wijken voor de jonge George Russell (24) in de Mercedes. Zodoende stonden plots twee Mercedes-coureurs als 2. Hamilton en 3. Russell op het podium naast Max Verstappen, niet onwennig, maar toch enigszins verbaasd dat het geen rode jongens uit Italië waren die daar hadden kunnen staan. Maar daarvoor is Ferrari drama. Het klungelen in details, is een essentieel onderdeel van de technische genialiteit van de Scuderia. In zo'n plaatje vliegt Max Verstappen dit jaar naar een verdiende wereldtitel. (Walter Rombauts/Foto:Alpine)

    De uitslag:

    1. Max Verstappen 'Red Bull-Honda)                                 1 uur 30'02"112

    2. Lewis Hamilton (MercedesW13)                                    op 10"587

    3. George Russell (MercedesW13)                                    op 16"495

    4. Sergio Perez (Red Bull-Honda)                                     op 17"310

    5. Carlos Sainz (Ferraari)                                                op 28"872

    WK-stand Piloten:

    1. Max Verstappen                                                         233 punten

    2. Charles Leclerc                                                          170

    3. Sergio Perez                                                             163

    4. Carlos Sainz                                                             144

    5. George Russell                                                         143

    WK-stand Constructeurs:

    1. Red Bull                                                                   396

    2. Ferrari                                                                     313

    3. Mercedes                                                                 270

    4. Alpine                                                                       93

    5. Mc Laren                                                                   89

    Bijlagen:
    Zowel Alonso als Ocon scoorden WK-punten in Frankrijk en gingen daardoor Mc Laren voorbij in de WK-stand van Constructeurs 25722.jpg (2.4 MB)   

    24-07-2022 om 00:00 geschreven door walter rombauts

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    23-07-2022
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.C HARLES LECLERC - FERRARI IN POLE VOOR GP VAN FRANKRIJK

    Charles Leclerc heeft in zijn Ferrari de pole-position veroverd voor de GP van Frankrijk. Max Verstappen moest zowel in de Q1, de Q2 als in de ultieme Q3 nipt het onderspit delven tegen de Ferrari's.  Bij een zonnetje van 30°C en een tracktemperatuur van 55°C zette de Monegask 1'31"727 neer en die tijd bleef overeind. Gasly, Stroll, Zhou, Schumacher en Latifi vielen af.

    In de Q2 leek Max Verstappen met 1'31"990 sportieve weerwraak te zullen nemen, maar dan verijdelde Carlos Sainz in zijn Ferrari deze poging met 1'31"081. De Spanjaard beleeft verder niet veel plezier aan zijn prestaties want morgen start hij samen met Kevin Magnussen als laatsten op de grid wegens het vervangen van een nieuwe Ferrari-krachtbron.  In de Q2 werden Ocon, Vettel, Albon geëlimineerd. Senior Fernando Alonso en Kevin Magnussen plaatsten zich wél voor de Q3.

    De razen spannende Q3, de pole dus, werd snel ingeleid door Charles Leclerc die Max Verstappen met 1'31"209 uit zijn tent lokte. Maar toen de Red Bull-coureur verweer bood, duwde de achtervolger van de WK-leider, Charles Leclerc de gasplank nog wat dieper en scoorde de pole met 1'30"872. Perez, maar ook Lewis Hamilton en Lando Norris reden zich op de voorposten van de startgrid. Het belooft een aarbeving op wielen te worden daar in Le Castellet op het Circuit Paul Ricard. (Walter Rombauts)

    De kwalificatie:

    1. Charles Leclerc (Ferrari)                            1'30"872

    2. Max Verstappen (Red Bull-Honda)              1'31"176

    3. Sergio Perez (Red Bull-Honda)                   1'31"335

    4. Lewis Hamilton (Mercedes)                        1'31"765

    5. Lando Norris (Mc Laren-Mercedes)             1'32"032

    23-07-2022 om 17:29 geschreven door walter rombauts

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.MAX VERSTAPPEN - RED BULL HONDA - VERWITTIGT IN FP3 CONCURRENTIE VOOR KWALIFICATIES

    Tot Carlos Sainz met nog tien minuten te rijden 1'32"808 bovenaan de tabellen zette, voelde Max Verstappen zich onttroond. De Limburger was met 1'32"808 lang de snelste gebleken en dit zelfs op mediums. Dus redeneerde hij dat een rondje op de zachtste banden hem weer op de eerste plaats kon zetten. De "pole-sfeer" hing al in de lucht, de Ferrari's bleken hypersnel, maar zo goed als bij het vallen van de zwartwit-geblokte vlag kneep de WK-leider er 1'32"272 uit en gaf de heren Sainz en Leclerc het nakijken.

    Straks in de kwalificaties zal blijken of Red Bull die juiste balans tussen hoge topsnelheid bij minieme downforce op de lange rechte lijn en genoeg grip in de korte bochten kan bewaren. Alles duidt erop dat messcherpe chrono's onder de 1'32"00 zullen worden gerealiseerd. Zevenvoudig wereldkampioen Lewis Hamilton gaat de kwalificaties van op een zeer verdienstelijke vierde plaats aan, maar kijkt tegen net geen seconde aan t.a.v. Max Verstappen. (wr)

    FP3:

    1. Max Verstappen (Red Bull-Honda)                            1'32"272

    2. Carlos Sainz (Ferrari)                                              1'32"626

    3. Charles Leclerc (Ferrari)                                          1'32"909

    4. Lewis Hamilton (MercedesW13)                               1'33"255

    5. Sergio Perez (Red Bull-Honda)                                1'33"298

    23-07-2022 om 14:25 geschreven door walter rombauts

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    22-07-2022
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.CHARLES LECLERC - FERRARI - SNELST IN FP1 VOOR GP VAN FRANKRIJK

    De lange rechte lijn van het circuit Paul Ricard nodigt uit om iets minder downforce in te stellen en zodoende een hogere topsnelheid te creëren. Van ongeveer zo'n alchemie maakte Max Verstappen in zijn Red Bull-Honda gebruik om na driekwart rijden een adembenemende chrono van 1'34"021 neer te zetten. Dat zo'n instelling gewaagd is bleek dat de auto vooraan gemakkelijker in onderstuur gaat en zo belandde de WK-leider 2022 op de curbstone's. Met wat lichte schade. Monegask Charles Leclerc stuurde zijn Ferrari naar 1'33"930 op de klokken. Dat is precies 0"091 sneller dan Verstappen. Leclerc bleef aan de leiding. 

    Nyck de Vries die vanochtend Lewis Hamilton verving in de MercedesW13 raakte op de vierde plaats, maar finishte als negende. Toch maakt deze echte Nederlander een sterke indruk. Dat weet Hamilton ook doe naar zijn 300ste GP gaat. De statistieken tot op vandaag vertellen dat al degenen die het boeket van 300 GP's hebben binnen gehaald daarna nooit meer hebben gewonnen. Mogelijk buigt de zevenvoudige wereldkampioen deze harde stand van zaken om. Carlos Sainz werd derde, maar door een motorwissel, krijgt hij een gridstraf. George Russell in de tweede Mercedes blijft beloftevol en Pierre Gasly in de AlphaTauri-Honda maakt met een vijfde plaats dat de jeugd, de jonge gasten, het spektakel overnemen van de goede oldies als Hamilton, Alonso en Vettel. Deze laatste overweegt er toch nog een jaartje bij te doen. Wijsheid dringt bij de ene vroeger door dan bij de andere. Straks is er de FP2. (Walter Rombauts/Foto:Alpine)

    FP1:

    1. Charles Leclerc (Ferrari)                     1'33"930

    2. Max Verstappen (Red Bull-Honda)       1'34"021

    3. Carlos Sainz (Ferrari)                         1'34"268

    4. George Russell (Mercedes)                 1'34"881

    5. Pierre Gasly (AlphaTaurri-Honda)        1'34"979

    22-07-2022 om 15:19 geschreven door walter rombauts

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.CARLOS SAINZ - FERRARI - NEEMT COMMANDO OVER IN FP2 IN FRANKRIJK

    Als enig verledenswaardig feit  tijdens de FP2 was er Mick Schumacher die andermaal de Haas-Ferrari net uit de muur kon houden tijdens de zoveelste spin van de zoon van...(wr)

    FP2: 

    1. Carlos Sainz (Ferrari)                           1'32"527

    2. Charles Leclerc (Ferrari)                       1'32"628

    3. Max Verstappen (Red Bull-Honda)         1'33"077

    4. George Russell (MercedesW13)             1'33"291

    5. Lewis Hamilton (MercedesW13)            1'33"517

    22-07-2022 om 00:00 geschreven door walter rombauts

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    21-07-2022
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.MICK SCHUMACHER AFWEZIG OP UITREIKING STAATSPRIJS VOOR VADER MICHAËL

    Morgen beginnen de vrije oefeningen voor de GP van Frankrijk. Hopelijk is Mick Schumacher wel in Le Castellet, want vandaag bij de uitreiking van een "Staatsprijs Noordrijn-Westfalen" ter ere van zijn vader Michaël, was de Haascoureur niet aanwezig wegens zich niet goed voelen. Het ski-ongeval dat Michaël Schumacher op 29 december 2013 nabij Grenoble overkwam houdt nu al negen jaar de fans en de media in een onbeantwoorde vragenstroom. Jean Todt, vroegere FIA-president, was aanwezig in Motorworld waar Schumacher's auto's tentoongesteld staan.

    Todt is wellicht het nauwst met de familie Schumacher via zijn vrouw Corinna, dochter Gina-Maria en uiteraard met zoon Mick die recent vorderingen maakt in de F1. Willi Weber, de nu tachtigjarige ex-manager van Michaël Schumacher, legt dan weer verklaringen af in o.a. La Gazetta dello Sport, die zouden wijzen op her en der verspreide leugens aangaande de ware toestand van de zevenvoudige wereldkampioen. Wat er is gebeurd is verschrikkelijk, maar mag nu wel voor eens en voor altijd in de privé-sfeer van het gezin blijven.

    Dat het puur op sensatie beluste Netflix een bijdrage over het leven van Michaël Schumacher bracht is meer dan genoeg geweest. Bij het zien ervan voel ik me ook onwel worden. Morgen begint de GP van Frankrijk met verdere discussies over teveel uitstoot aan remstof, porpoising-onderzoek dat in Francorchamps door de FIA zal aangepakt worden. En niet te vergeten dat in de ochtendtraining morgen de Pool Robert Kubica in de Alfa Romeo Valtteri Bottas even vervangt, en de Nederlander Nyck de Vries in de MercedesW13 het wiel van Lewis Hamilton overneemt. De soap begint nog maar. (Walter Rombauts)

    21-07-2022 om 00:00 geschreven door walter rombauts

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 18/09-24/09 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 04/09-10/09 2023
  • 28/08-03/09 2023
  • 21/08-27/08 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 07/08-13/08 2023
  • 31/07-06/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 17/07-23/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 03/07-09/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 22/05-28/05 2023
  • 15/05-21/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 17/04-23/04 2023
  • 03/04-09/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 26/12-01/01 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 27/12-02/01 2022
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 16/12-22/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 28/10-03/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 05/08-11/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 29/04-05/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 11/03-17/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 04/06-10/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 24/12-30/12 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 15/08-21/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 27/12-02/01 2011
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 03/05-09/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 31/08-06/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 22/06-28/06 2009
  • 15/06-21/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 17/12-23/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 23/07-29/07 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !

    Archief
  • Alle berichten


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!