Inhoud blog
  • BLOG WALTER'S AUTO CAHIERS STOPT VANDAAG.
  • OLIGARCH, NIET NOODZAKELIJK NEGATIEF, EERDER SLACHTOFFER VAN JAOERSHEID ?
  • EVERFUEL SLUIT WATERSTOF TANKSTATIONS IN SKANDINAVIË
  • TRANSPORAMA WINT NOG ABONNEES DANKZIJ GEDEGEN TESTVERSLAGEN
  • GP VAN JAPAN ZONDAG ZAL NIEUWE VRAGEN BEANTWOORDEN
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    Walter's Auto Cahiers

    01-09-2019
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.EERSTE GP-ZEGE VOOR CHARLES LECLERC - FERRARI - IN GP VAN BELGIE

    In de eerste honderden meter beleefden we al een gele vlag, gevolgd door een safetycar. Kimi Räikkönen had in de eerste bocht "La Source" te weinig plaats gelaten voor Max Verstappen. Daardoor reed de Fin met het rechterachterwiel over het linkervoorwiel van de Limburger. Max trachtte verder te rijden, maar zijn linkse voorwiel brak af en Max proefde de Johnnie Walkermuur. Gedaan. Vier ronden safetycar en een restart. Aanvankelijk leek het erop dat Sebastien Vettel zijn zege van vorig jaar zou kunnen vernieuwen. Maar trainingssnelste Charles Leclerc achtervolgde voorbeeldig zijn ploegmaat, op één foutje na door een chicane af te snijden. Het bleef zonder strafgevolgen.

    Voor teamchef Mattias Binotto werd duidelijk dat zijn viervoudige wereldkampioen Vettel niet probleemloos vooraan reed. Hij wilde een Ferrarizege zeker stellen en verzocht Vettel het teamorder Charles Leclerc aan de leiding te laten. Vettel gehoorzaamde omdat Lewis Hamilton vanaf de derde plaats dichter kwam om de tweede plaats te pakken... Lewis ging "moeiteloos" voorbij en finishte tweede op 0"981 van Leclerc. Hamilton verstevigt natuurlijk zijn positie in de stand om het WK. Niet héél veel want ploegmaat Bottas werd derde. Sebastien Vettel haalde in extremis op twaalf ronden voor het einde nog de rode zachtste banden. Te laat.

    Ze lieten hem nog alleen toe de snelste ronde met 1 WK-punt te rijden. Alex Albon ten slotte was de man van de dag. Hij startte zeventiende en bracht in zijn eerste race met Red Bull tot een vijfde plaats. In de laatste ronde vlamde Antionio Giovinazzi zijn Alfa Romeo nog in de bandenmuur, terwijl Lando Norris zijn Mc Laren zag stilvallen. Dan viel ook de zwartwit-geblokte vlag over een eerder ontgoochelende, trieste GP van België. In werkelijkheid rijden slechts vier auto's voor de zege. Met de Red Bull's erbij geteld zes.

    "Racing Point" zal voor het inhaalmaneuver van Albon op Perez, twee wielen op de baan, twee andere wielen in het gras buiten de baan... klacht indienen. Maar Albon blijft vijfde Tot hiertoe.. De rest ? Zijn het allemaal wel autocoureurs...? Räikkönen natuurlijk wel. Die reed nog tegen de vader van Max Verstappen, Jos Verstappen. Ook geen echte vrienden geweest. Geslepen Kimi gunde Max geen ruimte in "La Source"... Misschien spoot er Heineken uit en Kimi lust iets straffers. Volgende GP is die van Italië in Monza. (Walter Rombauts)

    1 Charles Leclerc (Ferrari)                               308,176 km in 1 uur 23'45"710/1000ste / Gemiddelde snelheid 220,751 km/h.

    2. Lewis Hamilton 'Mercedes)                           +0"981

    3. Valtteri Bottas (Mercedes)                            +12"585

    4. Sebastien Vettel (Ferrari)                             +26"422

    5. Alex Albon (Red Bull-Honda)                        + 1'21"325

    WK-stand:

    1. Hamilton                    268 punten

    2. Bottas                       203

    3. Verstappen                181

    4. Vettel                        169

    5. Leclerc                      157

    01-09-2019 om 18:01 geschreven door walter rombauts

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.ANTHOINE HUBERT GEDOOD IN F2 RACE, ZIJDELINGSE IMPACT TE GROOT

    Iedereen heeft het al gelezen en gezien: de 22-jarie Franse autocoureur Anthony Hubert is zaterdag in Francochamps gedood bij het uikomen van de Raidillon. Voor hem ging Giuliano Alesi in de fout. Daardoor botste Hubert in een ontwijkend maneuvre zo hard in de bandenmuur dat hij terug op de ideale lijn van de piste werd gekatapulteerd. Verschrikkelijk voor hem, maar helemaal dwars op de rijrichting. De Amerikaan Juan Correa heeft in volle vaart de auto in twee gebroken. Anthony Hubert had daarbij geen enkele kans.

    Eénzitters in de F2 zijn net op die plaats als lucifers die je kan doorbreken. Hij was een belofte in Frankrijk en was ook lid van de Renault Sport Academy via dewelke hij in het BTW-Arden team geraakte. Als regerend Frans F3-kampioen won hij dit jaar al in zijn thuisstad Monaco en in e Castellet. Voor het dramatische gebeuren gisteren stond hij op de achtste plaats in de voorlopige stand om het kampioenschap, voor Mick Schumacher.

    De man die hem percuteerde in zijn stilstaande bolide, Juan Correo ligt met verbrijzelde onderbenen in de Intensive Care van het ziekenhuis maar is buiten levensgevaar. Giuliano Alesi, begin ven het drama, liep geen letsels op. DE F2 race van vandaag is afgelast en in de 19de ronde van de Belgische GP is verzocht een staande ovatie te brengen aan de overleden coureur, op basis dat hij het nummer 19 op zijn auto had...R.I.P. Anthony Hubert. (wr)

    01-09-2019 om 12:33 geschreven door walter rombauts

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    31-08-2019
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.CHARLES LECLERC ZET FERRARI IN POLE VOOR GP VAN BELGIË

    Charles Leclerc reed de snelste tijd in de FP3 waarin Lewis Hamilton crashte. Mercedes kreeg maar op het nippertje de auto rijklaar voor de kwalificaties. In die FP3 legde Charles Leclerc al de basis voor zijn pole-positie in de Q3. De uiteindelijke chrono werd 1'42"644, met in zijn schaduw Sebastien Vettel. Het is sinds 2007 (Räikkönen) geleden dat Ferrari nog op de eerste plaats stond in Francorchamps. Lewis Hamilton nam genoegen met een derde plaats, net voor ploegmaat Valtteri Bottas.

    De Q1 werd ontsierd door een brandje van de Williams van Robert Kubica. Hij had net een nieuwe Mercedesmotor. Iets later stoomde ook de Alfa Romeo van Giovinazzi die ook een nieuwe Ferrarimotor had gekregen. Kimi Räikkönen in de tweede Alfa Romeo - ook met Ferrari-aandrijving, werd de beste van de niet kandidaat winnaars. Max Verstappen die geen nieuwe Honda "Phase 4"-motor wilde moet zich nu afvragen of dit geen foute beslissing om bestwil was. Hij moest zich tevreden stellen met een vijfde plaats. Morgen kleurt de eerste rij rood en wordt beschoten vanaf de tweede rij door twee zilverpijlen.(wr)

    1. Charles Leclerc (Ferrari)                          1'42"519

    2. Sebastien Vettel (Ferrari)                        1'43"037

    3. Lewis Hamilton (Mercedes)                     1'43"282

    4. Valtteri Bottas (Mercedes)                       1'43"415

    5. Max Verstappen (Red Bull-Honda)            1'43"690

    31-08-2019 om 16:40 geschreven door walter rombauts

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    30-08-2019
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.LECLERC - FERRARI - VERVANGT VETTEL AAN TOP VAN FP2

    De Monegask Charles Leclerc heeft in de FP2 de snelste tijd gereden. Iets sneller dan zijn ploegmaat Sebastien Vettel deze ochtend. Maar beide Ferrari's melden zich aan voor een hoofdrol. In tegenstelling tot Alfa Romeo en Haas gebruikt de Scuderia vooralsnog niet de nieuwe motor die als "Phase 3" wordt bestempeld. Honda heeft een "Phase 4" in de auto van Alex Albon gemonteerd. Max Verstappen heeft die krachtbron geweigerd, volgens hem om strategische redenen.

    De Limburger heeft er niet het volste vertrouwen in en ziet hoe Bottas en Hamilton met hun fonkelnieuwe 1,6 V6 Turbo Hybrid vandaag de Ferrari's niet echt konden verslaan. Vanochtend sukkelde vooral Hamilton. Hij zette deze namiddag wel de zesde plaats om in een vierde. Voor Sergio Perez (Racing Point) die door in rookpluimen stopte, kwam er een gele vlag, dan een rode die de FP2 1'35" korter maakte. Het technisch gedoe zorgt voor veel geharrewar.

    Zo verving Renault op beide auto's het ICE-systeem waardoor zowel Daniël Ricciardo als Nico Hülkenberg vijf plaatsen op de grid achteruit gaan. De Duitser zal in 2020 worden vervangen door Ocon bij de Franse constructeur. Nico Hülkenberg wordt geciteerd voor volgend jaar bij Haas. Eerst morgenmiddag zien we wie de FP3 het best naar zijn hand zet om dan in de kwalificaties de pole trachten te pakken. Wie is op dit moment een honderd procent open vraag. Meer bekend is het antwoord of Lewis Hamilton verder timmert aan een zesde wereldtitel. Het is een simpele "ja". Vervelend antwoord voor zowat iedereen.(Walter Rombauts)

    1. Charles Leclerc (Ferrari)                             1'44"123

    2. Sebastien Vettel (Ferrari)                           1'44"753

    3. Valtteri Bottas (Mercedes)                          1'44"969

    4. Lewis Hamilton (Mercedes)                         1'45"015

    5. Sergio Perez (Racing Point)                         1'45"117

    WK-Stand Piloten:

    1. Hamilton                                    250 punten

    2. Bottas                                        188

    3. Verstappen                                 181

    4. Vettel                                         156

    5. Leclerc                                       132

    WK-stand Constructeurs:

    1. Mercedes             438 punten

    2. Ferrari                 288

    3. Red Bull              244

    30-08-2019 om 23:48 geschreven door walter rombauts

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VETTEL GEEFT FERRARI GOEDE HOOP IN FP1 IN FRANCORCHAMPS

    Met de dertiende race, de GP van België, start de tweede seizoenshelft van het WK F1 2019. Tijdens een zoutloze eerste vrije training gaf Sebastien Vettel Ferrari goede hoop op een mogelijk winningweekend. Lewis Hamilton bracht meer dan dertig minuten in de pits door. Eén en ander aan de gasplank functioneerde niet naar behoren. Daarna vond hij niet de juiste balans met de banden. Daarom pas zesde.  Zijn ploegmaat Valtteri Bottas rijdt ook in 2020 voor Mercedes. Als puntenraper, want Lewis zal volgend jaar op jacht gaan naar een zevende titel. Daarmee zou hij Michaël Schumacher evenaren. In de FP1 reed e man uit de F2, Nicholas Latifi in de Williams. Straks in de FP2 zal George Russell zijn auto weerkrijgen. Opmerkelijk is dat Alex Albon die voor de eerste keer met de Red Bull-Honda rijdt op de vierde plaats staat, nipt achter ploegmaat Max Verstappen.(wr)

    1. Sebastien Vettel (Ferrari)                        1'44"574

    2. Charles Leclerc (Ferrari)                         1'44"788

    3. Max Verstappen (Red Bull-Honda)           1'45"507

    4. Alex Albon (Red Bull-Honda)                   1'45"584

    5. Valtteri Bottas (Mercedes)                      1'45"882

    30-08-2019 om 13:42 geschreven door walter rombauts

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.GP VAN BELGIE BEGINT STRAKS MET EERSTE VRIJE TRAINING

    Iedere GP begint met de eerste vrije oefeningen. Zo ook die van België in Francorchamps waar verlieslatend wordt georganiseerd en de Waalse Gemeenschap dat betaalt. Het gaat om zo'n 23 miljoen euro. De Waalse regio verdedigt het verlies door de sterke impuls van Francorchamps op de plaatselijke economie. Dat is overigens een eerlijke vaststelling. Morgen heerst  de "that beautifull noise" weer  over het mooiste circuit ter wereld. Mercedes, Ferrari en Red Bull zijn de voornaamste actoren. We zullen straks zien of hoe of wat de hegemonie van Mercedes kan verstoren. Het Duitse merk, terugvallend op de automarkt, heeft alle troeven in handen. Waar Bottas naartoe gaat weet niemand. Als Ocon in zijn plaats wordt aangeduid, einde contract Bottas, is niet meteen een verzekerde vooruitgang bij de "Ster".

    Morgenochtend is het leuk om te zien wie in "the picture" wil staan. Voor men naar die beelden kijkt is het goed eens naar Plopsaland te gaan in De Panne. Daar heerst een droomwereld hoe onze planeet er zou moeten uitzien. Helaas, als je buitenkomt is alles weer ongezellig. Dr.Diploma Ingenieur Ferninand Pïëch heeft ons op 25 augustus j.l.verlaten. De kleinzoon van de echte Ferdinand Porsche neem daarmee alle geheimen mee naar de eeuwigheid over de sjoemeldiesel waarmee hij samen met Bosch een strategie opzette voor de Europese controles belachelijk te maken. Als de "technische inspectie" op twee aandrijvende wielen controleerde, dan was dat denkvoer voor Ferdinand Piëch. Een auto rijdt op vier wielen. Zoals morgen in Francorchamps. (Walter Rombauts)

    30-08-2019 om 01:57 geschreven door walter rombauts

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 18/09-24/09 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 04/09-10/09 2023
  • 28/08-03/09 2023
  • 21/08-27/08 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 07/08-13/08 2023
  • 31/07-06/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 17/07-23/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 03/07-09/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 22/05-28/05 2023
  • 15/05-21/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 17/04-23/04 2023
  • 03/04-09/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 26/12-01/01 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 27/12-02/01 2022
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 16/12-22/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 28/10-03/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 05/08-11/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 29/04-05/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 11/03-17/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 04/06-10/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 24/12-30/12 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 15/08-21/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 27/12-02/01 2011
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 03/05-09/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 31/08-06/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 22/06-28/06 2009
  • 15/06-21/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 17/12-23/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 23/07-29/07 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !

    Archief
  • Alle berichten


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!