NIEUW: Blog reclamevrij maken?
Inhoud blog
 • GIACOMO AGOSTINI HERNEEMT ZEGEREEKS IN GP VAN BELGIË - GVA 1973
 • FORMULE 1 VOOR DE WOII, TOPIC OP MERCEDES-BENZ 3 LITER W154 UIT 1939
 • NIEUWE PORSCHE 911, DE ACHTSTE GENERATIE, STEELT SHOW IN L.A.
 • ACHTSTE GENERATIE VAN PORSCHE 911 VANDAAG IN WERELDPREMIERE IN L.A.
 • HAMILTON SLUIT SEIZOEN AF MET ZEGE IN ABU DHABI
  Zoeken in blog

  Beoordeel dit blog
    Zeer goed
    Goed
    Voldoende
    Nog wat bijwerken
    Nog veel werk aan
   
  Walter's Auto Cahiers

  15-05-2016
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.MAX VERSTAPPEN BRENGT F1 TOT WAANZIN ALS JONGSTE WINNAAR OOIT

  Onderlinge haat en nijd, die me doen terugdenken aan de tijd Prost-Senna, hebben gemaakt dat snelstartende Lewis Hamilton en zijn schaduw Nico Rosberg die er dierect voorbij reed, er elkaar na slechts één bocht uitreden. Mercedes werd plotseling een vallende Ster. "Gedeelde schuld", heette het direct. Maar oudgedienden hebben goed gezien dat Rosberg een "gat" liet en plots Lewis rechts in zijn spiegel zag en hem naar het gras drumde. Op dat gras verloor de Duitser de controle over de Mercedes en nam de andere mee in zijn hellevaart. Met het gekende gevolg. Dat was het drama.

  Daarna was er alleen feest voor...Red Bull. Dat Oostenrijkse team - Dieter Mateschitz was aanwezig ! - kon het de Ferrari's van Räikkönen en Vettel zo moeilijk maken, dat eerst Daniël Ricciardo in een glansrol reed en daarna wegens uitzonderlijk bandenmanagement de 18-jarige Max Verstappen zijn directe belager Räikkönen tot het schuim op de lippen dwong. Om na 66 ronden als jongste winnaar van een GP sinds het 66ste seizoen van de F1 te worden afgevlagd. De aardbeving die gisteren was beloofd heeft plaatsgevonden. In de eerste GP op het Europese vasteland is er een aardverschuiving gebeurd. Alle wereldkampioenen zijn door een tiener naar het ouderlingentehuis verwezen. Bravo Max Verstappen, Bravo ook vader Jos. Woorden schieten verder voor iedereen tekort.(Walter Rombauts)

  15-05-2016 om 21:40 geschreven door walter rombauts

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  14-05-2016
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.HAMILTON PAKT NIPT POLE AF VAN ROSBERG

  Lewis Hamilton heeft met 1'22"00 nipt de pole-position afgesnoepd van Nico Rosberg die over heel de lijn de meest soliede indruk maakte. Dat alles tijdens een aardverschuiving daar in Catalonië. Omdat een 18-jarige Belgische Nederlander Max Verstappen (geboren in Hasselt) lang in de Q3 de tweede plaats bezette. Tot razernij van Hamilton (3 titels), Vettel, (4 titels) en Räikkönen (1 titel). Tot nog grotere ontsteltenis bij Daniël Ricciardo die al lang bij Red Bull rijdt.  Max Verstappen stapte dit weekend voor het eerst in die Red Bull...

  Ricciardo werd naar de waanzin gedreven, in die mate dat hij net voor het einde van Q3 de derde chrono pakte en zich voor zijn nieuwe puberploegmaat Max Verstappen plaatste. Max-V (V staat in de mechanica voor snelheid) mag tevreden zijn over zijn debuut bij Red Bull. Teambaas Christian Horner en design-genie Adrien Newey bij Red Bull kunnen heel optimistisch zijn. Morgen staan de twee Red Bulls in de vijfde GP van het seizoen op de tweede startlijn, achter Hamilton - Rosberg.

  ...Op de derde startrij staan de twee Ferrari's van Räikkönen en Vettel, samen goed voor vijf wereldtitels. Ze zien voor zich een puber staan. Die niet de minste pretentie heeft, geboetseerd is naar vader "Jos-the-Boss" zoals die zich in zijn F1 loopbaan genoemd zag. Vader zal nog wel eens goede raad meegeven, maar zijn zoon verder de les leren is wellicht voorbij. Max-V rijdt gewoon tussen de wereldkampioenen...mogelijk binnen afzienbare tijd als hun gelijke...Voorbarig, maar die GP van Spanje morgen met Sainz jr op de achtste en Alonso op de tiende plaats, belooft een aarbeving op wielen te worden. Max Verstappen heeft Red Bull vleugels gegeven.(Walter Rombauts)

  01 - Lewis Hamilton (Mercedes)                               1'22"000

  02 - Nico Rosberg (Mercedes)                                  1'22"280

  03 - Daniël Riciardo (Red Bull)                                 1'22"680

  04 - Max Verstappen (Red Bull)                                1'23"087

  05 - Kimi Räikkönen (Ferrari)                                   1'23"113

  06 - Sebastien Vettel (Ferrari)                                  1'23"334

  07 - Vallteri Bottas (Williams)                                   1'23"522

  08 - Carlos Sainz jr (Toro Rosso)                              1'23"643

  09 - Sergio Perez (Force India)                                 1'23"782

  10 - Fernando Aloso (Mc Laren-Honda)                      1'23"981

  14-05-2016 om 22:22 geschreven door walter rombauts

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.ROSBERG SNELST, MAAR MAX-V VIERDE IN FP3 IN CATALONIË

  Bij een temperatuur van 28°C en een asfalt die bij het begin van de derde vrije training 18°C bedroeg, is deze één uur durende sessie eigenlijk een gezondheidswandelingetje geweest voor Nico Rosberg in zijn Mercedes. Wat ploegmaat Lewis Hamilton ook bedacht, hij bleef als drievoudig wereldkampioen achter de Duitser rijden. Derde klokte de viervoudige wereldkampioen Sebastien Vettel in de Ferrari SF16-H. Dat was - op Rosberg na - het groepje wereldkampioen (zeven titels samen) die de wet spelden in de FP3, de laatste vrije training vooraleer straks om 14 uur de kwalificaties om de "pole" beginnen.

  Na voornoemde wereldkampioenen prijkt in FP3 op de vierde plaats ene...Max Verstappen (18) in de Red Bull waarmee hij hier zijn eerste GP rijdt. Met één plaats achter hem ploegmaat Daniël Ricciardo die al jaren thuis is in de Red Bull en er ook - dat moet gezegd - drie GP's mee won. Max Verstappen rijdt dus vlak achter twee zwaargewicht-wereldkampioenen, en staat zevenmijlslaarzen voor op...Kimi Räikkönen in de tweede Ferrari zesde, wereldkampioen in 2007. Max gaat ook die zéér verdienstelijke Spanjaard Fernando Alonso vooraf die de Mc Laren in de FP3 tiende plaatste. Alonso is een tweevoudig wereldkampioen (2005-2006). Daarachter bengelt nog een wereldkampioen: Jenson Button (2009) in de tweede Mc Laren-Honda.

  Van al de rest, brutaal gezegd, geen goed nieuws. Met een lichte uitzondering voor Vallteri Bottas (Williams-Mercedes) die zevende werd in FP3. Van Renault niet echt opbeurend nieuws, van Haas ineens ook niet echt, en van degenen die achteraan bengelen in de "meute" van 22 is nauwelijks iets merkwaardigs te melden. Ze lijken als het "ontwikkelingsgedeelte" van het veld te behoren. Wie daarin niet thuis hoort is de Duitser Nico Hulkenberg (Force-India) - winnaar 24 Uren van Le Mans 2015 - die meeleeft met de ontij die het Indische team dit jaar treft. Onverdiend. Straks hoogspanning, hoewel het geen elektrische auto's zijn, maar dan toch 1.6 V6 Turbo Hybrid. Bliksems komen er niet van, vonken allicht wel.(Walter Rombauts)

  14-05-2016 om 12:30 geschreven door walter rombauts

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Genie Pascal Vyncke heeft door vernieuwing puristen voor schut gezet

  Sinds 2007, straks zijn we 2017, heb ik getrouw en met hart en ziel aan SeniorenNet.be dagelijks gewerkt. Alles moet anders, dat zie ik vandaag rondom het F1.Journaal.be. Drie schamelijke regels tekst rondom een explosieve GP van Spanje morgen. Dank U allemaal. Zelfs Peter Baert moest er het leven voor laten. Blogs, Internet, Facebooks, Twitters en al die andere bazaar begint ons leven te ontwrichten. Max Verstappen is geboren in Hasselt uit een Belgische moeder Sophie Kumpen en een Nederlandse vader Jos Verstappen. Max (18) is geboren in Hasselt, en het ging niet leuk tussen Sophie en Jos-the-Boss. Daar lees ik - behalve op mijn voorlopig blog - niets meer over. Gewoon maar een vaststelling. Die bij ons geboren jongen rijdt morgen in de GP van Spanje wel gewoon tussen de wereldkampioenen(wr)

  14-05-2016 om 00:00 geschreven door walter rombauts

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  13-05-2016
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.ROSBERG OP SLOFFEN NAAR TOP IN FP2 IN BARCELONA

  Het was al in de sterrenhemel van Mercedes te voorspellen: vanochtend geen kemelharen sloffen uit de kast halen, de Ferrari-boy's goed gezind snelst laten wezen, en dan in de tweede vrije oefeningen op softs Mercedes terug de Ster laten spelen ! Op softs zette Nico Rosberg héél snel eerst Kimi Räikkönen, dan ploegmaat Hamilton en knappe gast Vettel, voor zot eigenlijk. Räikkönen waagde ook een poging op softs maar bleef enkele hondersten achter de Duitser "plakken". Het zal morgen in de derde vrije oefeningen duidelijk moeten worden wat zondag de beste race-strategie zal zijn.

  Eigenlijk rijdt iedereen zijn koersje in de koers. Buiten Palmer met Renault die een virtuele safety car uitlokte in het begin van FP2, experimenteert iedere coureur welke banden hem het snelst rondbrengen op het snelle 4,655 km lange circuit in Catalonië. Zo legde Sainz plichtsgetrouw 23 ronden af of zogezegde harde banden. Met als achterliggende redenering dat als hij midden of achteraan in de grid moet starten, hij één derde van de race op die rubbers voortkan en de snelle jongens vroeg, soms héél vroeg of hun zachte sloffen al tijdrovende bandenwissels moeten doen. Op die manier ziet hij zichzelf hen al wuivend voorbij snorren. Maar dromen zijn bedrog.

  Het zal wel degelijk opnieuw tussen Mercedes en Ferrari gaan. Met een leuke ondertoon van Red Bull-Renault bij wie de Australiër Daniël Ricciardo - winnaar van drie GP's - zich ongemakkelijk begint te voelen door de adem in zijn nek van een 18-jarige die voor het eerst in de Red Bull voor een achtste chrono in GP2 zorgt...! Daardoor zette Ricciardo de zesde chrono op het bord. Minstens het gezicht redden voor teambaas Christian Horner die na vier wereldtitels met Sebastien Vettel absoluut weer met succes wil aanknopen.

  Na de derde vrije training morgenochtend zijn er de kwalificaties voor de "pole" van zondag. Nico Rosberg won alle vier de tot nu toe gereden GP's en als hij zondag ook in Spanje zou winnen dan roept hij een - wegdeemsterende - Michaël Schumacher in herinnering die ooit ook de eerste vijf races van een seizoen won. Opmerkelijk is dat "matador" Fernando Alonso de Mc Laren-Honda netjes naar een zevende plaats stuurde. Of waarom thuis spelen altijd leuker is dan op verplaatsing. Ook de tweede Spanjaard in het 22-koppige veld, Carlos Sainz jr, wil voor eigen publiek zijn beste kant laten zien. Maar wie in de Spaanse hemel naar de sterren tuurt, ziet er altijd één iets meer schitteren. Mercedes, oorspronkelijk een meisjesnaam. Morgen is het weer leuk om in Barcelona te zijn.(Walter Rombauts/foto's:Renault en Mercedes)

  13-05-2016 om 15:56 geschreven door walter rombauts

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VETTEL EN RAÏKKÖNEN DOMINEREN FP1 IN BARCELONA

  Onder een afwisselend bewolkte en zonnige hemel werden de eerste vrije trainingen voor de GP van Spanje afgemaald. Direct bij het ingaan van de anderhalf uur durende sessie plaatsen Rosberg en Hamilton zich in hun Mercedessen boven de tabellen. Gekende koek. Dus uitkijken naar een Max Verstappen die beslist zijn "entréé" bij Red Bull niet miste. Hij reed lang sneller dan teamgenoot Daniël Ricciardo, maar die kon naar het einde van de training toe de eer redden door zich vijfde te plaatsen, net voor Max...die de zesde plaats innneemt !

  Om precies 11.10 uur zette viervoudig wereldkampioen Sebastien Vettel de puntjes op de chronowijzers. Snelste tijd in 1'23"951 voor ploegmaat Kimi Raïkkönen in de Ferrari, beiden rijdend op softschoeisel. Rosberg en Hamilton hielden zich gedeisd op de derde en vierde plaats, wat doet vermoeden dat bij Mercedes deze ochtend niet één keer op softs werd gereden. Wel op mediums. Dus hangt er straks voor de tweede vrije training hoogspanning in de lucht, want als teamleider van Mercedes Toto Wolff beslist ook op softs wedstrijdomstandigheden te simuleren, kunnen de tabellen helemaal worden omgegooid.

  Hamilton's "W07" kreeg een nieuwe turbo en een nieuw MGU-H-systeem, wat de Brit nieuw vertrouwen geeft. Ondertussen zette Kevin Magnussen met de Renault de eerste kilometers neer met een eerste, ietwat onzekere evolutie van de Renault die - dat is bekend - pas in 2017 zijn ware gelaat kan tonen. Aan die bolide wordt nu koortsachtig gewerkt en de Deen Magnussen haalde met een elfde chrono de eerste eer binnen met de evoluerende troeven van de auto. De Spanjaard Fernando Alonso zette de Mc Laren-Honda voor eigen publiek op de tiende plaats en zijn landgenoot Carlos Sainz jr in de Toro Rosso (met Ferrarimotor van 2015) plaatste zich achtste. Er deden zich geen noemenswaardige spectaculaire aspecten voor op het Circuit de Catalunya. Straks vult de tijdtabel zich wellicht met andere naamschakeringen.(Walter Rombauts/foto's:Renault en Mercedes)

  13-05-2016 om 11:51 geschreven door walter rombauts

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  11-05-2016
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.MORGEN TESTDAG TCR BENELUX IN ZANDVOORT

  Iets meer dan een jaar na de officiële en digitale lancering wordt morgen, op 12 mei 2016 op het Circuit Park Zandvoort het startschot gegeven van de TCR-Benelux, de heropstanding van een sterk sprintkampioenschap in de Lage Landen. Eén week voordat de TCR Benelux zich opmaakt voor de eerste meeting op het Circuit van Spa-Francorchamps, krijgen de deelemers de gelegenheid om samen op het prachtige Nederlandse duinengebied te testen en de concurrenten kunnen daarbij elkaar al eens aan de tand voelen.(wr)

  Kalender TCR Benelux 2016

  12 mei - Testdag Park Zandvoort

  20-21-22 mei - International GT Open - Circuit Spa-Francorchamps

  15-16-17 juli - DTM - Circuit Park Zandvoort

  18 - 20 augustus - 24 Hours of Zolder - Circuit Zolder

  24 - 25 september - Luxembourg Trophy - Colmarberg

  22 - 23 oktober - Formido Final Races - TT Circuit Assen

  30 oktober - Kronos 10 Hours of Mettet - Circuit Jules Tacheny de Mettet

  11-05-2016 om 00:00 geschreven door walter rombauts

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)


  Archief per week
 • 26/11-02/12 2018
 • 19/11-25/11 2018
 • 12/11-18/11 2018
 • 05/11-11/11 2018
 • 29/10-04/11 2018
 • 22/10-28/10 2018
 • 15/10-21/10 2018
 • 01/10-07/10 2018
 • 24/09-30/09 2018
 • 17/09-23/09 2018
 • 10/09-16/09 2018
 • 03/09-09/09 2018
 • 27/08-02/09 2018
 • 20/08-26/08 2018
 • 13/08-19/08 2018
 • 06/08-12/08 2018
 • 23/07-29/07 2018
 • 16/07-22/07 2018
 • 09/07-15/07 2018
 • 02/07-08/07 2018
 • 25/06-01/07 2018
 • 18/06-24/06 2018
 • 11/06-17/06 2018
 • 04/06-10/06 2018
 • 28/05-03/06 2018
 • 21/05-27/05 2018
 • 14/05-20/05 2018
 • 07/05-13/05 2018
 • 23/04-29/04 2018
 • 09/04-15/04 2018
 • 02/04-08/04 2018
 • 26/03-01/04 2018
 • 19/03-25/03 2018
 • 12/03-18/03 2018
 • 05/03-11/03 2018
 • 26/02-04/03 2018
 • 19/02-25/02 2018
 • 05/02-11/02 2018
 • 29/01-04/02 2018
 • 15/01-21/01 2018
 • 08/01-14/01 2018
 • 01/01-07/01 2018
 • 25/12-31/12 2017
 • 11/12-17/12 2017
 • 04/12-10/12 2017
 • 27/11-03/12 2017
 • 20/11-26/11 2017
 • 06/11-12/11 2017
 • 30/10-05/11 2017
 • 16/10-22/10 2017
 • 09/10-15/10 2017
 • 02/10-08/10 2017
 • 25/09-01/10 2017
 • 18/09-24/09 2017
 • 11/09-17/09 2017
 • 04/09-10/09 2017
 • 28/08-03/09 2017
 • 21/08-27/08 2017
 • 14/08-20/08 2017
 • 07/08-13/08 2017
 • 24/07-30/07 2017
 • 17/07-23/07 2017
 • 10/07-16/07 2017
 • 03/07-09/07 2017
 • 05/06-11/06 2017
 • 29/05-04/06 2017
 • 22/05-28/05 2017
 • 08/05-14/05 2017
 • 01/05-07/05 2017
 • 24/04-30/04 2017
 • 10/04-16/04 2017
 • 03/04-09/04 2017
 • 27/03-02/04 2017
 • 20/03-26/03 2017
 • 13/03-19/03 2017
 • 06/03-12/03 2017
 • 27/02-05/03 2017
 • 20/02-26/02 2017
 • 13/02-19/02 2017
 • 06/02-12/02 2017
 • 30/01-05/02 2017
 • 23/01-29/01 2017
 • 16/01-22/01 2017
 • 09/01-15/01 2017
 • 02/01-08/01 2017
 • 26/12-01/01 2017
 • 19/12-25/12 2016
 • 12/12-18/12 2016
 • 05/12-11/12 2016
 • 28/11-04/12 2016
 • 21/11-27/11 2016
 • 14/11-20/11 2016
 • 07/11-13/11 2016
 • 31/10-06/11 2016
 • 24/10-30/10 2016
 • 17/10-23/10 2016
 • 10/10-16/10 2016
 • 03/10-09/10 2016
 • 26/09-02/10 2016
 • 12/09-18/09 2016
 • 05/09-11/09 2016
 • 29/08-04/09 2016
 • 22/08-28/08 2016
 • 15/08-21/08 2016
 • 08/08-14/08 2016
 • 01/08-07/08 2016
 • 25/07-31/07 2016
 • 18/07-24/07 2016
 • 11/07-17/07 2016
 • 04/07-10/07 2016
 • 27/06-03/07 2016
 • 20/06-26/06 2016
 • 13/06-19/06 2016
 • 06/06-12/06 2016
 • 23/05-29/05 2016
 • 16/05-22/05 2016
 • 09/05-15/05 2016
 • 25/04-01/05 2016
 • 18/04-24/04 2016
 • 11/04-17/04 2016
 • 04/04-10/04 2016
 • 28/03-03/04 2016
 • 21/03-27/03 2016
 • 14/03-20/03 2016
 • 07/03-13/03 2016
 • 29/02-06/03 2016
 • 22/02-28/02 2016
 • 15/02-21/02 2016
 • 08/02-14/02 2016
 • 01/02-07/02 2016
 • 25/01-31/01 2016
 • 11/01-17/01 2016
 • 04/01-10/01 2016
 • 28/12-03/01 2021
 • 21/12-27/12 2015
 • 14/12-20/12 2015
 • 07/12-13/12 2015
 • 23/11-29/11 2015
 • 16/11-22/11 2015
 • 09/11-15/11 2015
 • 02/11-08/11 2015
 • 26/10-01/11 2015
 • 19/10-25/10 2015
 • 05/10-11/10 2015
 • 28/09-04/10 2015
 • 21/09-27/09 2015
 • 14/09-20/09 2015
 • 31/08-06/09 2015
 • 17/08-23/08 2015
 • 03/08-09/08 2015
 • 20/07-26/07 2015
 • 06/07-12/07 2015
 • 29/06-05/07 2015
 • 15/06-21/06 2015
 • 08/06-14/06 2015
 • 01/06-07/06 2015
 • 25/05-31/05 2015
 • 18/05-24/05 2015
 • 11/05-17/05 2015
 • 04/05-10/05 2015
 • 13/04-19/04 2015
 • 06/04-12/04 2015
 • 30/03-05/04 2015
 • 23/03-29/03 2015
 • 16/03-22/03 2015
 • 09/03-15/03 2015
 • 02/03-08/03 2015
 • 23/02-01/03 2015
 • 16/02-22/02 2015
 • 02/02-08/02 2015
 • 26/01-01/02 2015
 • 19/01-25/01 2015
 • 12/01-18/01 2015
 • 05/01-11/01 2015
 • 22/12-28/12 2014
 • 15/12-21/12 2014
 • 08/12-14/12 2014
 • 24/11-30/11 2014
 • 17/11-23/11 2014
 • 27/10-02/11 2014
 • 13/10-19/10 2014
 • 06/10-12/10 2014
 • 29/09-05/10 2014
 • 22/09-28/09 2014
 • 15/09-21/09 2014
 • 08/09-14/09 2014
 • 01/09-07/09 2014
 • 25/08-31/08 2014
 • 18/08-24/08 2014
 • 11/08-17/08 2014
 • 04/08-10/08 2014
 • 28/07-03/08 2014
 • 21/07-27/07 2014
 • 14/07-20/07 2014
 • 07/07-13/07 2014
 • 30/06-06/07 2014
 • 23/06-29/06 2014
 • 16/06-22/06 2014
 • 09/06-15/06 2014
 • 02/06-08/06 2014
 • 26/05-01/06 2014
 • 19/05-25/05 2014
 • 05/05-11/05 2014
 • 28/04-04/05 2014
 • 21/04-27/04 2014
 • 14/04-20/04 2014
 • 07/04-13/04 2014
 • 31/03-06/04 2014
 • 24/03-30/03 2014
 • 17/03-23/03 2014
 • 10/03-16/03 2014
 • 03/03-09/03 2014
 • 24/02-02/03 2014
 • 27/01-02/02 2014
 • 16/12-22/12 2013
 • 09/12-15/12 2013
 • 28/10-03/11 2013
 • 09/09-15/09 2013
 • 02/09-08/09 2013
 • 12/08-18/08 2013
 • 05/08-11/08 2013
 • 29/07-04/08 2013
 • 15/07-21/07 2013
 • 08/07-14/07 2013
 • 24/06-30/06 2013
 • 17/06-23/06 2013
 • 10/06-16/06 2013
 • 03/06-09/06 2013
 • 27/05-02/06 2013
 • 20/05-26/05 2013
 • 13/05-19/05 2013
 • 06/05-12/05 2013
 • 22/04-28/04 2013
 • 15/04-21/04 2013
 • 08/04-14/04 2013
 • 01/04-07/04 2013
 • 25/03-31/03 2013
 • 18/03-24/03 2013
 • 11/03-17/03 2013
 • 04/03-10/03 2013
 • 25/02-03/03 2013
 • 18/02-24/02 2013
 • 11/02-17/02 2013
 • 29/10-04/11 2012
 • 22/10-28/10 2012
 • 15/10-21/10 2012
 • 01/10-07/10 2012
 • 24/09-30/09 2012
 • 20/08-26/08 2012
 • 13/08-19/08 2012
 • 06/08-12/08 2012
 • 30/07-05/08 2012
 • 23/07-29/07 2012
 • 16/07-22/07 2012
 • 09/07-15/07 2012
 • 02/07-08/07 2012
 • 11/06-17/06 2012
 • 04/06-10/06 2012
 • 21/05-27/05 2012
 • 14/05-20/05 2012
 • 07/05-13/05 2012
 • 30/04-06/05 2012
 • 23/04-29/04 2012
 • 16/04-22/04 2012
 • 09/04-15/04 2012
 • 02/04-08/04 2012
 • 26/03-01/04 2012
 • 19/03-25/03 2012
 • 12/03-18/03 2012
 • 05/03-11/03 2012
 • 27/02-04/03 2012
 • 20/02-26/02 2012
 • 13/02-19/02 2012
 • 06/02-12/02 2012
 • 30/01-05/02 2012
 • 23/01-29/01 2012
 • 16/01-22/01 2012
 • 09/01-15/01 2012
 • 02/01-08/01 2012
 • 24/12-30/12 2012
 • 19/12-25/12 2011
 • 12/12-18/12 2011
 • 05/12-11/12 2011
 • 21/11-27/11 2011
 • 14/11-20/11 2011
 • 31/10-06/11 2011
 • 03/10-09/10 2011
 • 26/09-02/10 2011
 • 05/09-11/09 2011
 • 15/08-21/08 2011
 • 01/08-07/08 2011
 • 25/07-31/07 2011
 • 18/07-24/07 2011
 • 11/07-17/07 2011
 • 04/07-10/07 2011
 • 20/06-26/06 2011
 • 06/06-12/06 2011
 • 30/05-05/06 2011
 • 16/05-22/05 2011
 • 09/05-15/05 2011
 • 02/05-08/05 2011
 • 25/04-01/05 2011
 • 18/04-24/04 2011
 • 11/04-17/04 2011
 • 14/03-20/03 2011
 • 07/03-13/03 2011
 • 28/02-06/03 2011
 • 21/02-27/02 2011
 • 07/02-13/02 2011
 • 31/01-06/02 2011
 • 24/01-30/01 2011
 • 17/01-23/01 2011
 • 10/01-16/01 2011
 • 03/01-09/01 2011
 • 27/12-02/01 2011
 • 13/12-19/12 2010
 • 06/12-12/12 2010
 • 29/11-05/12 2010
 • 22/11-28/11 2010
 • 15/11-21/11 2010
 • 08/11-14/11 2010
 • 01/11-07/11 2010
 • 25/10-31/10 2010
 • 18/10-24/10 2010
 • 11/10-17/10 2010
 • 27/09-03/10 2010
 • 13/09-19/09 2010
 • 06/09-12/09 2010
 • 30/08-05/09 2010
 • 23/08-29/08 2010
 • 16/08-22/08 2010
 • 09/08-15/08 2010
 • 02/08-08/08 2010
 • 26/07-01/08 2010
 • 19/07-25/07 2010
 • 12/07-18/07 2010
 • 28/06-04/07 2010
 • 21/06-27/06 2010
 • 24/05-30/05 2010
 • 17/05-23/05 2010
 • 10/05-16/05 2010
 • 03/05-09/05 2010
 • 26/04-02/05 2010
 • 19/04-25/04 2010
 • 12/04-18/04 2010
 • 05/04-11/04 2010
 • 29/03-04/04 2010
 • 22/03-28/03 2010
 • 15/03-21/03 2010
 • 08/03-14/03 2010
 • 01/03-07/03 2010
 • 22/02-28/02 2010
 • 15/02-21/02 2010
 • 08/02-14/02 2010
 • 01/02-07/02 2010
 • 25/01-31/01 2010
 • 18/01-24/01 2010
 • 11/01-17/01 2010
 • 04/01-10/01 2010
 • 28/12-03/01 2016
 • 21/12-27/12 2009
 • 14/12-20/12 2009
 • 07/12-13/12 2009
 • 30/11-06/12 2009
 • 23/11-29/11 2009
 • 16/11-22/11 2009
 • 09/11-15/11 2009
 • 02/11-08/11 2009
 • 26/10-01/11 2009
 • 19/10-25/10 2009
 • 12/10-18/10 2009
 • 05/10-11/10 2009
 • 28/09-04/10 2009
 • 21/09-27/09 2009
 • 14/09-20/09 2009
 • 07/09-13/09 2009
 • 31/08-06/09 2009
 • 24/08-30/08 2009
 • 17/08-23/08 2009
 • 10/08-16/08 2009
 • 20/07-26/07 2009
 • 13/07-19/07 2009
 • 06/07-12/07 2009
 • 29/06-05/07 2009
 • 22/06-28/06 2009
 • 15/06-21/06 2009
 • 01/06-07/06 2009
 • 25/05-31/05 2009
 • 18/05-24/05 2009
 • 11/05-17/05 2009
 • 04/05-10/05 2009
 • 27/04-03/05 2009
 • 20/04-26/04 2009
 • 13/04-19/04 2009
 • 06/04-12/04 2009
 • 30/03-05/04 2009
 • 23/03-29/03 2009
 • 16/03-22/03 2009
 • 09/03-15/03 2009
 • 02/03-08/03 2009
 • 23/02-01/03 2009
 • 16/02-22/02 2009
 • 09/02-15/02 2009
 • 02/02-08/02 2009
 • 26/01-01/02 2009
 • 19/01-25/01 2009
 • 12/01-18/01 2009
 • 05/01-11/01 2009
 • 29/12-04/01 2009
 • 22/12-28/12 2008
 • 15/12-21/12 2008
 • 08/12-14/12 2008
 • 01/12-07/12 2008
 • 24/11-30/11 2008
 • 17/11-23/11 2008
 • 10/11-16/11 2008
 • 03/11-09/11 2008
 • 27/10-02/11 2008
 • 20/10-26/10 2008
 • 13/10-19/10 2008
 • 06/10-12/10 2008
 • 29/09-05/10 2008
 • 22/09-28/09 2008
 • 15/09-21/09 2008
 • 08/09-14/09 2008
 • 01/09-07/09 2008
 • 18/08-24/08 2008
 • 11/08-17/08 2008
 • 04/08-10/08 2008
 • 28/07-03/08 2008
 • 21/07-27/07 2008
 • 14/07-20/07 2008
 • 07/07-13/07 2008
 • 30/06-06/07 2008
 • 23/06-29/06 2008
 • 16/06-22/06 2008
 • 09/06-15/06 2008
 • 02/06-08/06 2008
 • 19/05-25/05 2008
 • 12/05-18/05 2008
 • 05/05-11/05 2008
 • 28/04-04/05 2008
 • 21/04-27/04 2008
 • 14/04-20/04 2008
 • 07/04-13/04 2008
 • 24/03-30/03 2008
 • 17/03-23/03 2008
 • 10/03-16/03 2008
 • 03/03-09/03 2008
 • 25/02-02/03 2008
 • 18/02-24/02 2008
 • 11/02-17/02 2008
 • 04/02-10/02 2008
 • 28/01-03/02 2008
 • 21/01-27/01 2008
 • 14/01-20/01 2008
 • 07/01-13/01 2008
 • 31/12-06/01 2008
 • 17/12-23/12 2007
 • 03/12-09/12 2007
 • 26/11-02/12 2007
 • 29/10-04/11 2007
 • 01/10-07/10 2007
 • 17/09-23/09 2007
 • 10/09-16/09 2007
 • 03/09-09/09 2007
 • 27/08-02/09 2007
 • 13/08-19/08 2007
 • 06/08-12/08 2007
 • 30/07-05/08 2007
 • 23/07-29/07 2007
 • 16/07-22/07 2007
 • 09/07-15/07 2007
 • 02/07-08/07 2007
 • 18/06-24/06 2007
 • 11/06-17/06 2007
 • 28/05-03/06 2007
 • 28/11-04/12 -0001

  E-mail mij

  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


  Gastenboek

  Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


  Blog als favoriet !

  Archief
 • Alle berichten


  Blog tegen de regels? Meld het ons!
  Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!