Inhoud blog
  • BLOG WALTER'S AUTO CAHIERS STOPT VANDAAG.
  • OLIGARCH, NIET NOODZAKELIJK NEGATIEF, EERDER SLACHTOFFER VAN JAOERSHEID ?
  • EVERFUEL SLUIT WATERSTOF TANKSTATIONS IN SKANDINAVIË
  • TRANSPORAMA WINT NOG ABONNEES DANKZIJ GEDEGEN TESTVERSLAGEN
  • GP VAN JAPAN ZONDAG ZAL NIEUWE VRAGEN BEANTWOORDEN
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    Walter's Auto Cahiers

    12-06-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.HAMILTON (MERCEDES) WINT GP VAN CANADA

    In de start van de GP van Canada was de Duitser Sebastien Vettel de twee Mercedessen te snel af. Bij het ingaan van die eerste rechtse bocht nam Hamilton zijn ideale lijn en moest Nico Rosberg, die rechts naast hem reed, noodgedwongen de uitloopstrook nemen. Héél even tikten de banden hun wagens elkaar aan, zonder van een botsing te kunnen spreken.Eer Rosberg terug op de piste was zag hij zich in de middenmoot rijden.

    Rosberg begon aan een inhaalrace. Die verliep redelijk vlot tot hij Max Verstappen (Red Bull-Renault) voorbij moest. Dat ging zomaar niet. In de laatste ronde plaatste Rosberg zijn ultieme aanval op de tiener. De Mercedes brak achteraan uit en belandde op een uitloopstrook. Max Verstappen heeft zich van zijn beste kant laten zien.

    Het koersverloop is bondig samen te vatten. In de 25ste van de 70 ronden nam Hamilton de leiding over van Vettel die ging pitten. Maar Vettel's achterstand op wereldkampioen Hamilton was iets meer dan 4" en de Ferrarri-ridder zag het nog zitten om Hamilton bij de snorren. Maar een reeks minimale maar tijd kostende foutjes maakten dat Hamilton van hem verder uitliep.

    Vanaf ronde 58 - principieel zo altijd "the point of no return" voor wat bandenwissels aangaat, was de race gereden. Lewis Hamilton stevende af op zijn tweede seizoenzege. Door Hamiliton's winst en Rosberg's tegenslag staat de regerende wereldkampioen Hamilton met 107 punten nog maar 9 eenheden van Rosberg die met 116 punten de voorlopige stand aanvoert.

    Volgende week is er de GP van Europa... (?) in Baku, de hoofdstad van Azerbeidzjan. Dat weekend valt samen met de 24 Uren van Le Mans...(wr)

    12-06-2016 om 00:00 geschreven door walter rombauts

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    11-06-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VETTEL, FERRARI EN...MAX-V ZETTEN DE TOON IN FP3

    Sebastien Vettel heeft in zijn Ferrari tijdens de derde vrije oefeningen de Mercedesboy's Rosberg en Hamilton een chronopandoering gegeven. Met 1'13"919 bracht hij het Steigerende Paard uit Maranello aan de op van de lijst. Bijna zo goed als in zijn schaduw reed...Max Verstappen in de Red Bull-Renault met een tijd van 1'14"158, goed voor de tweede tijd !!! Beide heren, de eerstgenoemde vier keer wereldkampioen, de tweede, een 18-jarige, veroordeelden de rest van het veld tot een figurantenrol. Wereldkampioenen zijn de kluts kwijt, denken aan pensioen. Straks zullen de kwalificaties om de "pole" voor zondag uitwijzen of de Belgische Nederlander Max Verstappen voor nog meer aardschokken zal zorgen.(wr)

    01 - Sebastien Vettel (Ferrari)                           1'13"919

    02 - Max Verstappen (Red Bull-Renault)             1'14"158

    03 - Nico Rosberg (Mercedes)                            1'14"316

    04 - Kimi Räikkönen (Ferrari)                             1'14"332

    05 - Lewis Hamilton (Mercedes)                         1'14"334

    06 - Daniël Ricciardo (Red Bull-Renault)             1'14"487

    07 - Carlos Sainz jr (Toro-Rosso-Ferrari)            1'14"655

    08 - Fernando Alonso (Mc Laren-Honda)             1'14"801

    09 - Sergio Perez (Force India-Mercedes)            1'14"886

    10 - Felipe Massa (Williams-Mercedes)                1'14"890

    11-06-2016 om 17:29 geschreven door walter rombauts

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.HAMILTON ZET 53STE POLE OP ZIJN PALMARES IN MONTREAL

    The "Wall of Champions" ontving in de Q1 Jolyon Palmer (Renault), in Q2 Carlos Sainz (Toro Rosso) die daarmee direct een rode vlag uitlokte, want de brokstukken van zijn auto lagen ver verspreid. Verder dan de enkele regendruppels die her en der iedereen naar de hemel liet staren. Diezelfde muur raakten ook Sebastian Vettel (Ferrari) en Daniël Ricciardo (Red Bull-Renault) in hun snelste ronde, maar zo minimaal dat bij wijze van spreken alleen de verf van de rechter-achtervelg was. Nico Rosberg (Mercedes) maakte in zijn snelste poging een pekelzonde die maakte dat ploegmaat Lewis Hamilton met 1'12"810 op zijn gemak zijn 53ste pole-position op zijn palmares schreef.

    Sebastien Vettel (Ferrari) kon - mede dankzij een geëvolueerde turbo - beslag leggen op de derde chrono en daarmee Max Verstappen naar de vierde plaats verwijzen. Maar de opgekropte woede van de Australiër Daniël Ricciardo die altijd maar opnieuw een tiener voor zich ziet rijden, maakte hem zo snel dat hij niet alleen "The Wall of Champions" zoende maar er ineens iets sneller doorkwam zodat hij die sakkerse Max Verstappen naar de vijfde plaats verwees. Achttien jaar, één GP-zege, vijfde op de grid tussen de wereldkampioenen...zoals Kimi Räikkönen die zesde staat...!

    Opmerkelijk is dat het uitzonderlijke vakmanschap van Fernando Alonso de Mc Laren-Honda op de tiende plek plakte. Bottasen Massa, beiden in de Williams-Mercedes, pakten respectievelijk de 7de en 8ste startplaats. De reklame van sponsor Martini verbleekt in Canada door het waterachtige Heineken. Dat pissig bier, circuitoverspoelend met reklame, doet ons in Montreal herinneren dat het wellicht een regenrace wordt morgen. Dus worden de kaarten direct herschud als dat zo is. Schietgebedjes helpen dan niet, alleen de echte autocoureurs komen dan boven drijven.(Walter Rombauts)

    01 - Lewis Hamilton (Mercedes)                        1'12"812

    02 - Nico Rosberg (Mercedes)                           1'12"990

    03 - Sebastien Vettel (Ferrari)                          1'13"166

    04 - Daniël Ricciardo (Red Bull Renault)            1'13"414

    11-06-2016 om 00:00 geschreven door walter rombauts

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    10-06-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.HAMILTON OOK IN FP2 REGULIER SNELSTE, MAX VIERDE...

    In het eerste kwartuur van de tweede vrije trainingen om de GP van Canada reed Max Verstappen op de eerste plaats. Dan drong Hamilton zich naar voren, dan héél even Rosberg, maar Vettel verwees zijn Duitse landgenoot naar de derde chrono. En Max Verstappen bleef op de vierde plaats kleven voor zijn "kopman" Ricciardo die andermaal gefrustreerd moest toekijken hoe een tiener hem vlotjes voor reed.

    Morgen om 16 uur onze tijd zijn er de derde vrije oefeningen en daarna de kwalificaties om de pole. Het wordt wat eentonig. Op Max Verstappen na natuurlijk die een schokgolf door de F1 jaaft en soms ook eens door zichzelf zoals in Monaco. Wie klaagt over een monotone F1 heeft ongelijk. Er gebeurt ontzettend veel. Maar als een natuurtalent als Lewis Hamilton door gewoon zichzelf te zijn het voor het zeggen heeft, dan is daar weinig tegen in te brengen. Met een Mercedes onder zijn kont natuurlijk.(wr)

    10-06-2016 om 21:39 geschreven door walter rombauts

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.HAMILTON SNELST IN FP1 IN HEINKENS CANADA

    Dat de Britse drievoudige wereldkampioen Lewis Hamilton in de Mercedes de snelste (1'14"755) spits afbeet in de eerste vrije trainingen is iets dat notarisgewijs kan worden geacteerd. Rosberg wat opjagen is de bedoeling en straks (20 uur onze tijd) in de FP2 nog wat olie op het Mercedes-kooksel gooien. Weliswaar was Hamilton aan de beurt tijdens een crash van Felipe Massa, wiens dagen in de F1 zijn geteld. De Braziliaan heeft de frustraties nooit overleefd: in 2008 wereldtitel missen, zware discussies met Alonso bij Ferrari, een Barichello-schokdemper op zijn hoofd in 2009. Je zou voor minder. Maar...die sakkerse Max Verstappen reed in de weerom nieuwe Red Bull én met de nieuwste Renaultmotor de vierde tijd in 1'15"553, iets achter viervoudig wereldkampioen Sebastien Vettel in zijn Ferrari.

    Het doet bijna iedereen het débacle van Monaco vergeten. Bovendien heerst er een Max-euforie in de lage landen, zo intens in Nederland dat onze Noorderburen zijn vergeten dat Max Verstappen in Hasselt is geboren uit de schoot van Sofie Kumpen, ex-echtgenote van Jos Verstappen. De "New Holland Connection" die is ontstaan heeft gemaakt dat bierbrouwer Heineken in de Formule 1 is gestapt. Iedereen rond het Gilles Villeneuve-circuit in Montreal liep er dronken van. Degenen die tenminste genoeg van het fluitjesbier binnen hadden.

    Maar achter het stuur mag je niet drinken ! Dat is de wijze les die Heineken via de F1 introduceert. Iets om op luid applaus te onthalen. Zie je Inbev al geld genoeg bijeen halen om Stoffel Vandoorne (24) in een zitje te krijgen... In Holland kan dat. In België niet. De tijd dat Thierry Boutsen door de tapijtenfabrikant Louis Depoortere langs de grote poort in de F1 kon komen is lang voorbij. In België komt zoiets nooit meer terug. Of langs Marc Coucke...? (grapje, daar zijn andere pillendraaiers vor nodig) Straks de tweede vrije trainingen voor de GP van Canada die zondag 20 uur onze tijd wordt gereden.(Walter Rombauts)

    01 - Lewis Hamilton (Mercedes)                                   1'14"755

    02 - Nico Rosberg (Mercedes)                                      1'15"086

    03 - Sebastien Vettel (Ferrari)                                     1'15"243

    04 - Max Verstappen (Red Bull-Renault)                       1'15"553

    05 - Kimi Räikkönen (Ferrari)                                      1'15"618

    06 - Vallteri Bottas (Williams-Mercedes)                       1'16"301

    07 - Nico Hülkenberg (Force India-Mercedes)                1'16"464

    08 - Carlos Sainz (Toro Rosso-Ferrari)                          1'16"543

    09 - Sergio Perez (Force India-Mercedes)                     1'16"577

    10 - Fernando Alonso (Mc Laren-Honda)                      1'16"663

    11 - Daniël Ricciardo (Red Bullmoe)......

    10-06-2016 om 21:23 geschreven door walter rombauts

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    08-06-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.GP VAN CANADA KOMT ER OVERMORGEN AAN

    Overmorgen vrijdag 10 juni worden de eerste vrije trainingen gereden voor de GP van Canada die zondag wordt gereden. Op het eiland St.Helèna ligt een even mooi als verraderlijk circuit in parkachtige omgeving. Vlak naast Mont Real. Er is veel F1-geschiedenis op geschreven. Voor het komende weekend is het de vraag of de heren Hamilton, Rosberg, Ricciardo, Vettel en waarom ook niet Räikkönen een hoofdrol zullen opeisen. De Duitse Mercedes-rijder Nico Rosberg zit met 106 punten redelijk comfortabel aan de leiding in de voorlopige stand om de wereldtitel.

    Maar...Hamilton staat met één punt net een overwinning achter op zijn teamgenoot. Eén keer Rosberg uitvallen en de drievoudige Britse wereldkampioen nog eens winnen, dan is de sterbalans weer zogoed als in evenwicht... Max Verstappen krijgt weer een nieuwe auto, waarbij gelijkertijd iets strengere teamorders worden meegeleverd. Red Bull moet niet hebben gelachen met wat Max-V in het Prinsdom opvoerde...

    Overmorgen eerste trainingen en ja, een lukrake inval door een foto van Ayrton Senna te zien, doet het F1-wereldje eraan herinneren dat het in 1992 Mc Laren-Honda was die voor het eerst de "fly-by-wire-throttle" gebruikte. Vanaf toen is een mechanische kabeloverbrenging van de gaspedaal naar de motorgasklep naar het technische museum verhuisd.(Walter Rombauts)

    08-06-2016 om 00:00 geschreven door walter rombauts

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 18/09-24/09 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 04/09-10/09 2023
  • 28/08-03/09 2023
  • 21/08-27/08 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 07/08-13/08 2023
  • 31/07-06/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 17/07-23/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 03/07-09/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 22/05-28/05 2023
  • 15/05-21/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 17/04-23/04 2023
  • 03/04-09/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 26/12-01/01 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 27/12-02/01 2022
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 16/12-22/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 28/10-03/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 05/08-11/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 29/04-05/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 11/03-17/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 04/06-10/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 24/12-30/12 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 15/08-21/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 27/12-02/01 2011
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 03/05-09/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 31/08-06/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 22/06-28/06 2009
  • 15/06-21/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 17/12-23/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 23/07-29/07 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !

    Archief
  • Alle berichten


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!