Inhoud blog
  • BLOG WALTER'S AUTO CAHIERS STOPT VANDAAG.
  • OLIGARCH, NIET NOODZAKELIJK NEGATIEF, EERDER SLACHTOFFER VAN JAOERSHEID ?
  • EVERFUEL SLUIT WATERSTOF TANKSTATIONS IN SKANDINAVIË
  • TRANSPORAMA WINT NOG ABONNEES DANKZIJ GEDEGEN TESTVERSLAGEN
  • GP VAN JAPAN ZONDAG ZAL NIEUWE VRAGEN BEANTWOORDEN
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    Walter's Auto Cahiers

    26-09-2021
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.HAMILTON WINT 100 STE GP, VERSTAPPEN GROOTS, REGEN NEKT NORRIS IN RUSLAND

    Drie ijzersterke gasten hebben voor vurwerk gezorgd in de GP van Rusland, vijftiende manche om het WK F1. Eerst Norris die vanuit pole kon vetrekken maar snel werd belaagd, weer aan de leiding kwam en toen het in de 43ste van de 53 ronden begon te regenen, bleef hij op slicks. In de Q3 was dat een pole waard, maar deze keer kostte het hem zijn eerste GP-zege. Op drie ronden voor de finish schuift hij uit de baan, en ging Lewis Hamilton hem - met regenbanden - gemakkelijk voorbij. Meteen zijn 100ste GP-zege scorend, een nieuw record. Carlos Sainz van zijn kant bezorgde Ferrari een podiumplaats, wat een goede zaak is voor de stand in het WK van de Constructeurs.

    De tweede die furore maakte in Rusland was Max Verstappen die achteraan de grid vertrok, en in een "no time" iedereen voorbij ging tot hij even last had met Fernando Alonso. Dat kostte wat tijd, maar de Red Bull-coureur maakte na kipkap van de Spanjaard te hebben gemaakt, liefst 18 plaatsen goed. Net als Hamilton ging hij intermediums halen, en rukte als een Rode Stier naar de tweede plaats op. Daarmee beperkt hij de schade in de stand om het WK waarin zevenvoudig wereldkampioen Lewis Hamilton wel de leidersrol overneemt. Weliswaar slechts met 2 punten voorsprong.

    De derde reus was natuurlijk Lewis Hamilton zelf. Honderd Grote Prijzen gewonnen, een nieuw record, dat van vader Schumacher wiens zoon Mick vandaag uit de race verdween. Lewis Hamilton draaide niet de snelste ronde. Dat ene punt ging naar Lando Norris. De GP van Turkije in het "Istanbul Park" binnen veertien dagen is ook als zestiende race van de éénentwintig weerom spannend. Lando Norris heeft zich duidelijk gemeld als GP-winnaar van de nieuwe generatie, maar bezweek door een foute keuze én de enorme druk die van Hamilton uitging. De achtste wereldtitel van de Brit is nog lang geen voldongen feit. Daar zorgt Max Verstappen wel voor. (Walter Rombauts/Foto bijlage: Alpine)

    Uitslag: 

    1. Lewis Hamilton (Mercedes)                                   1 uur 30'41"001

    2. Max Verstappen (Red Bull-Honda)                         + 53"271

    3. Carlos Sainz (Ferrari)                                           + 1'02"476

    4. Daniël Riciciardo (Mc Laren-Mercedes)                   + 1'05"607

    5. Valtteri Bottas (Mercedes)                                    + 1'07"533

    Stand WK Piloten:

    1. Hamilton                      246,5 punten

    2. Verstappen                   244,5

    3. Bottas                          151

    4. Norris                          139

    5. Perez                           120

    Stand WK Constructeurs

    1. Mercedes                     397,5

    2. Red Bull-Honda            364,5

    3. Mc Laren                     234

    4. Ferrari                        216,5

    5. Alpine                        103

    Bijlagen:
    Alonso maakte het Verstappen even knap lastig 26921.jpg (4.7 MB)   

    26-09-2021 om 19:20 geschreven door walter rombauts

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    25-09-2021
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.STORTREGENS DOET F1-KWALICATIE MOGELIJK NAAR ZONDAG VERPLAATSEN

    Het regent pijpenstelen boven Sotchi in Rusland. De F1 wil geen tweede Francorchamps en speelt met de intentie om de kwalificaties om de "pole" te verschuiven naar zondagochtend. Regen die omwille van vooral de beperkte zichtbaarheid gehaat wordt door o.a. Fernando Alonso die er rond voor uitkomt, begint dus bij Liberty Media, eigenaars van de F1 sinds maart 2017, een cruciale rol te spelen. In de Amerikaanse IndyCars wordt bij regen niet gereden. Als het regent tijdens een race wordt die met rode vlag gestopt. De F1 lijkt diezelfde weeg op te gaan. Een mogelijke oplossing is om zoals op de weg in Spanje bij felle regen, vier pinklichten aan te brengen op de uithoeken van de vleugels.  (lol)

    De echte oplossing is om zelfs bij felle regen toch te rijden en Walter Rörhl's advies te volgen toen ik hem vroeg of hij niet bang was zo nu en dan. Zijn antwoord was, "dan moet je trager rijden...." Zo logisch dat het voor vetbetaalde F1-macho's van vandaag niet te begrijpen is. Hoewel de eerlijkheid gebiedt dat de monumentale Niki Lauda in 1976 in Fuji tijdens de GP van Japan er de tweede ronde ook mee stopte. Gewoon doorijden had hem één WK-punt opgebracht én een tweede wereldtitel. Maar Niki vond het waanzin, en liet de overwinning aan Mario Andretti (Lotus-Ford) en de titel dat jaar aan James Hunt (Mc Laren-Ford) (Walter Rombauts)

    25-09-2021 om 09:26 geschreven door walter rombauts

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.NORRIS ONDER REGEN, DONDER EN BLIKSEM NAAR EERSTE POLE IN RUSLAND !

    Nadat de derde vrije oefensessie is geannuleerd wegens slecht weer, is er dan toch onder regen, donder en bliksem gereden in Sotchi voor de kwalificaties gereden. Verrassend genoeg gokte Lando Norris naar het einde toe in de Q3 op droogweerbanden en zette daarmee de pole-position. Zijn eerste ! Lewis Hamilton die in de Q1 de snelste was, deed het nadien rustig omdat incidenten zoals Giovinazzi die spinde door Leclerc nipt kon ontweken worden, schering en inslag werden. Zo reed Hamilton bij het binnenkomen van de pits tegen de muur... maar de regerende wereldkampioen lijkt tevreden et zijn vierde startplaats. Geen risico's genomen. Vergeten we niet dat titelrivaal en voorlopige WK-leider Max Verstappen achteraan de grid vertrekt en dus op een inhaalrace is aangewezen om in de punten te geraken.(wr)

    Kwalificatie:

    1. Lando Norris (Mc Laren-Mercedes)                             1'41"993

    2. Carlos Sainz (Ferrari)                                               1'42"510

    3. George Russell (Williams-Mercedes)                           1'42"983

    4. Lewis Hamilton (Mercedes)                                       1'44"050

    5. Daniël Ricciardo (Mc Laren-Mercedes)                        1'44"156

    25-09-2021 om 00:00 geschreven door walter rombauts

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    24-09-2021
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.BOTTAS BLIJFT EER OPSTRIJKEN IN INCIDENTRIJKE FP2 IN SOTCHI

    Slippers en kleine misverstanden met de muren en rode vlag verstoorden vaak de tweede vrije oefeningen voor de GP van Rusland. Giovinazzi (Alfa Romeo) en Gasly (AlphaTauri-Honda) behoorden tot de auteurs ervan. Vooral voor de Fransman was dat een spijtige zaak omdat hij uiteindelijk een vooraanstaande rol speelde met liefst een derde tijd achter Hamilton 2 en Bottas 1 in de gekende Mercedessen. Max Verstappen moet wat tegenslag incasseren met een zesde chrono. Bovendien zal hij door de gridstraf van Monza plus een motorwissel de race sowieso achteraan het veld moeten aanvatten. Voor de toeschouwers een flinke brok sensatie door een ongetwijfelde spectaculaire inhaalraces om zijn WK-leiderschap stand te doen houden in wat de vijftiende race van het WK F1 2021 is. Typerend voor deze oefeningen waren de probeersels van verschillende renstallen om de piloten onderling elkaar "slipstream", aanzuigkracht eigenlijk" te geven om op de rechte lijn snelst gelanceerd te zijn voor een goede rondetijd. De GP van Rusland houdt weer vele elementen in om zondag haast verplicht te kijken. (wr)

    FP2:

    1. Valtteri Bottas (Mercedes)                           1'33"593

    2. Lewis Hamilton (Mercedes)                         1'33"637

    3. Pierre Gasly (AlphaTauri-Honda)                  1'33"845

    4. Lando Norris (Mc Laren-Mercedes)               1'34"154

    5. Esteban Ocon (Alpine-Renault)                    1'34"402

    Bijlagen:
    Esteban Ocon brengt de Alpine weerom in de voorste gelederen in Rusland 24921.jpg (3 MB)   

    24-09-2021 om 17:06 geschreven door walter rombauts

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.BOTTAS - MERCEDES - SNELST IN VERWEESDE FP1 IN SOTCHI

    Het is de eerste keer sinds het drama van Monza dat Lewis Hamilton en Max Verstappen elkaar weer op de renbaan ontmoeten. In de twee voorbije weken zijn alle sites en kranten, tijdschriften en TV-programma's gevuld met kritische commentaar en modder. Eén realiteit is niet weg te wissen: De Belgische Nederlander leidt in het wereldkampioenschap voor zevenvoudig wereldkampioen Lewis Hamilton. De eerste wil zijn eerste en de tweede zijn achtste titel. Gezien "het drama van Monza" was de sfeer eerder bedrukt in Sotchi waar zondag de GP wordt gereden.(wr)

    FP1: 1. Bottas (Mercedes)                          1'34"427

           2. Hamilton (Mercedes)                       1'34"638

           3. Verstappen (Red Bull-Honda)           1'34"654

           4. Leclerc (Ferrari)                              1'35"117

           5. Vettel (Aston Martin-Mercedes)        1'35"781

    24-09-2021 om 11:43 geschreven door walter rombauts

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    23-09-2021
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.CHARLES LECLERC - FERRARI - START ACHTERAAN WEGENS MOTORWISSEL

    Omdat Charles Leclerc in zijn Ferrari SF21 een nieuwe motor heeft gekregen, die eigenlijk al voor 2022 is bedoeld, moet hij achteraan de grid starten. Vele oudere insiders hebben het gevoel dat dit geen eerlijk reglement niet meer is. Mechanische sporten zijn eenmaal onderhevig geweest aan mankementen. Dus moet hier anders mee worden omgegaan. Er is werk aan de winkel voor de FIA en zijn "sportieve voorschriften". Vanuit de luie zetel is het gemakkelijker dan "behind the wheel". De GP van Rusland kondigt zich boeiend aan. Sochi, waar geen spoor van welke ideologie ook merkbaar is. Bernie Ecclestone zat er ooit naast Vladimir Poetin. Geen spoor van meningsverschil. Meteen rijst de vraag of dat ook echt nodig zou zijn. Alle neuzen in dezelfde richting: duel Hamilton - Vertsappen. Zondag zeker. (wr)

    23-09-2021 om 21:15 geschreven door walter rombauts

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    22-09-2021
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.OVERMORGEN BEGINT GP VAN RUSLAND IN VERHITTE SFEER VERSTAPPEN-HAMILTON

    Tweevoudig wereldkampioen Fernando Alonso heeft zijn mening gegeven over de aanrijding Verstappen-Hamilton. "Ze deden wat ze moesten doen", beweert de Spanjaard die volgend weekend vooraan wil rijden in de vijftiende koers om het WK F1 2021. Daarin leidt Max Verstappen nogal nipt voor zevenvoudig wereldkampioen Lewis Hamilton. De gemoederen tussen de twee zijn verhit, net als de spanning tussen de twee teams, Red Bull en Mercedes. Eén ding staat vast: de affiche blijft aantrekkelijk spectaculair. Lewis wil zijn achtste titel en Max zijn eerste. Mocht de Limburger de "pole" veroveren, dan nog start hij op de vierde plaats. Dat komt door de gridstraf die hij in Monza opliep in het "ongeval" met Hamilton. (wr)

    Bijlagen:
    Alonso bestempelt de Alpine als the best of the rest 22921 1.jpg (2.4 MB)   

    22-09-2021 om 18:25 geschreven door walter rombauts

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    21-09-2021
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.OVERLADEN F1-KALENDER 2022 ZAL AAN KWALITEITSRACES VRETEN

    De Amerikaanse eigenaars van de Formule 1, Liberty Media, hebben voor 2022 liefst 23 races op de voorlopige kalender gezet. Het is niet geheel abnormaal dat er wordt getracht meer money uit de geldmachine te pompen, die de F1 nu eenmaal is. Geen enkel detail ervan is nog te vergelijken met de gentlemen-ideologie van weleer. Wat een strijd van grootmeesters van het stuur was, is uitgegroeid tot een kermisachtig spektakelstuk voor televisievoer.

    Waaruit ook de meeste inkomens komen natuurlijk sinds het wegvallen van tabak- en alcoholreklame. De grote constructeursteams ronden hun jaarbudget redelijk gemakkelijk af. De kleinere teams - denk aan Wiliams, eens bij de allergrootsten -, hebben het moeilijker. Liberty Media wil hen op gelijke voet krijgen met de topteams, wat de Yankees dan weer siert. Uiterdaard missen ze daarin het raffinement dat speels in Bernie Ecclestone's (90) brein verscholen zat/zit.

    Liberty Media wil 25 races bereiken ieder jaar. Gerekend dat het als ingenieur, mecanicien, journalist of fotograaf een hondenstiel is waarbij je constant onderweg bent en thuis een "vreemde man of vrouw" wordt, ligt een personeelsverloop in het verschiet. Altijd onderweg zijn, vliegtuig in, hotel in en weer vliegtuig in is een leven dat zéér, zeer zwaar is en dat alleen een "die hard" kan volhouden en er de gevolgen kan van incasseren en ze sociaal gezien kan oplossen als ze zich na een leven in waanzin eigenlijk pertineten zullen stellen. Als nu de mecanicienploegen, ingenieurs ook want dat zijn ook maar goed betaalde mensen zich voor een "leven in vliegtuigen en hotels" geplaatst zien, er gaan voor passen dan wordt de kwaliteit van de races met zekerheid aangetast.

    Het kermisgehalte zal vergroten, de technische krachtmeting tussen merken zal afnemen. Waarmee meteen het oorspronkelijke 125 -jarige doel van autoraces is afgebouwd. Nu al wordt gesproken over eenvoudiger motoren in 2025/2026 die dus goedkoper zullen zijn en meer merken, zoals Volkswagen en Audi naar de F1 zouden lokken. Naar de Ali Baba-grot van Liberty Media. Het effect op het coureursgehalte is een ander verhaal. Ook dat zal worden verstoord. Maar voor het overgrote deel van fans is kermis plezanter dan ingewikkelde techniek en bijhorend reglement. Dus zal de vreugde winnen. (Walter Rombauts)

    21-09-2021 om 11:07 geschreven door walter rombauts

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 18/09-24/09 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 04/09-10/09 2023
  • 28/08-03/09 2023
  • 21/08-27/08 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 07/08-13/08 2023
  • 31/07-06/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 17/07-23/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 03/07-09/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 22/05-28/05 2023
  • 15/05-21/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 17/04-23/04 2023
  • 03/04-09/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 26/12-01/01 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 27/12-02/01 2022
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 16/12-22/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 28/10-03/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 05/08-11/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 29/04-05/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 11/03-17/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 04/06-10/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 24/12-30/12 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 15/08-21/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 27/12-02/01 2011
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 03/05-09/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 31/08-06/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 22/06-28/06 2009
  • 15/06-21/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 17/12-23/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 23/07-29/07 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !

    Archief
  • Alle berichten


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!