NIEUW: Blog reclamevrij maken?
Inhoud blog
 • GIACOMO AGOSTINI HERNEEMT ZEGEREEKS IN GP VAN BELGIË - GVA 1973
 • FORMULE 1 VOOR DE WOII, TOPIC OP MERCEDES-BENZ 3 LITER W154 UIT 1939
 • NIEUWE PORSCHE 911, DE ACHTSTE GENERATIE, STEELT SHOW IN L.A.
 • ACHTSTE GENERATIE VAN PORSCHE 911 VANDAAG IN WERELDPREMIERE IN L.A.
 • HAMILTON SLUIT SEIZOEN AF MET ZEGE IN ABU DHABI
  Zoeken in blog

  Beoordeel dit blog
    Zeer goed
    Goed
    Voldoende
    Nog wat bijwerken
    Nog veel werk aan
   
  Walter's Auto Cahiers

  11-10-2015
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.HAMILTON WINT TWEEDE MAAL DE GP VAN RUSLAND F1

  De Brit Lewis Hamilton heeft met Mercedes voor de tweede opeenvolgende maal de GP van Rusland Formule 1 gewonnen. Hij speelde met de concurrentie, op Vettel (Ferrari) na, maar veroorloofde zich de luxe na driekwart van de race over 53 ronden nog een tandje bij te steken. Sebastien Vettel bleef echter stoer de tweede plaats vasthouden. Van ploegmaat Nico Rosberg had hij snel geen last meer want de "pole-sitter" viel al snel uit met mechanische remproblemen. Ook een knappe Nico Hulkenberg (Force India) verdween voor de race goed op gang kwam.

  Dit pas nadat de Fransman Romain Grosjean zijn Lotus-Mercedes netjes tegen de muur ineenplooide. Hij kwam er ongedeerd uit, maar vond het zelf geen goeie demonstratie ten aanzien van zijn nieuwe werkgever Haas dewelke hem in 2016 het WK laat rijden. Carlos Sainz mocht rijden, deed het beter dan Verstappen, wiens Renaultmotor kracht verloor. Als gevolg van ook al een remdefect linksvoor plakte de Spanjaard de achterkant van de Toro Rosso tegen de muur.

  Toen ook Daniël Riciardo de Red Bull-Renault machteloos aan de kant moest zetten, nam de spanning om de derde plaats een meeslepende wending. De Mexicaan Sergio Perez (Force India) nestelde zich achter Sebastien Vettel. Maar twee Finnen, de vierde Vallteri Bottas (Williams-Mercedes), de vijfde Kimi Räikkönen (Ferrari), trapten ze beiden harder op het gaspedaal. Daardoor liepen ze op Perez in en reden er in de voorlaatste ronden "als vanzelf voorbij".Sergio Perez was duidelijk verrast ! Meteen zag hij zijn eerste podiumplaats voor zijn neus afgepakt...

  Als leeuwen springend naar hun prooi - de derde podiumplaats - bevochten Bottas en Räkkönen elkaar. Tot in de laatste bocht de ervaren Kimi de aanval inzette naar de binnenkant van de bocht, voor dewelke Bottas in zijn hoofd al de ideale lijn had uitgestippeld...Het rechterachterwiel van de Williams raakte het linkse sturende voorwiel van de Ferrari. Bottas ging van de baan, Räikkönen kon zich verder over het asfalt slepen naar een vierde plaats. Uiteraard zoefde een dolgelukkige Perez de Ferrari voorbij en behaalde een eerste podiumplaats en een feliciterende hand van President Vladimir Poetin.

  Sebastien Vettel is nu Nico Rosberg in de voorlopige stand om het WK 2015 voorbijgestoken. De Duitse Mercedesrijder kan nu alle kans op een eerste wereldtitel vergeten. Zijn ploegmaat Lewis Hamilton daarentegen is met nog vier races te gaan zogoed als zeker van zijn derde wereldtitel. Zijn eerste won hij in 2008 met Mc Laren-Mercedes, zijn tweede vorig jaar 2024 met Mercedes en dit jaar, tja, weer met de Ster zeker. Onze landgenoot Stoffel Vandoorne is in Rusland officieel GP2-kampioen geworden !

  Het zou logisch zijn dat Button (35) bij Mc Laren-Honda plaats ruimt voor de jonge Belg. Niets is minder waar. De Brit blijft nog een jaartje. Wegens PR-gewicht naar verluidt. Om Mc Laren minder sponsors te laten verliezen dan nu het geval is. Misschien kon Stoffel Vandoorne die mogelijk juist weer aantrekken. Afstoten en aantrekken, een eeuwig slingerende beweging in zowat alles wat is, blijft zelfs in de hoogste kringen, met de veronderstelde grootste geesten, een raar chemisch gebeuren. Zeker in de Formule 1.

  Maar Stoffel Vandoorne is wellicht beter af met omheen Mc Laren een benoemde plaats te krijgen. Waarom Renault, dat volgend jaar terug in de F1 komt, nog twijfelt tussen Vergne en Vandoorne is een raadsel. Franse regeringsdruk natuurlijk, maar Stoffel is perfect drietalig. Onder zijn "Westvlaams" moeten tenminste geen ondertitels worden gezet...

  Poetin en Ecclestone dronken samen een glas champagne. Het gespreksvoer ging wellicht over 2016. Over de derde GP van Rusland. Over geld. En/of Bernie Ecclestone (die nu nog 5%) van het circus in handen heeft en CEO is, er op zijn 85ste nog zal bij zijn. Het moet Poetin's beste taalvriendin Angela Merkel toch een doorn in het oog zijn dat "Deutschland Über Alles" geen GP van Duitsland meer heeft. Wel wereldkampioenen, Michaël Schumacher (7) en Sebastien Vettel (4), met nog één in de maak: Nico Hülkenberg.( Die komt tegen het tijdstip waarop bijna de helft van het veld op brugpensioen is of in Le Mans een vast zitje vindt. Geen schommelstoel zoals Stofel Vandoorne er in één zit. Maar wees gerust OudBelgenland: niet voor lang. (Walter Rombauts/Foto:Mercedes)

  11-10-2015 om 16:03 geschreven door walter rombauts

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.FIETSERS ZIJN WEGGEBRUIKERS, DUS VERKEERSTAKS !

  Toen wij nog geen senioren waren moesten we jaarlijks een fietsplaat betalen. Nu fietsers zich waarlijk ALLES veroorloven vraag ik - Walter Rombauts - mij af waarom tweewielers geen verkeersbelasting moeten betalen ? Ver van de realiteit ? Gisteren, rijdend tegen 27 km/h - de tweede tragere generatie - hing er bijna één van die geverniste boskabouters op mijn motorkap. Omdat ik - verkeerdelijk - het verstand heb laten zegevieren van kwaadheid, is de brave man verder kunnen "stormen". Alles in zijn recht. Welk gedrag hij ook vertoont. telefonerend, sneller dan 30 km/h die een auto mag, tegen de richting in...

  Burgemeesters, heersers over simpel onwetend volk, jullie moeten eens terug contact opnemen met het waarachtige leven. Dat staat ver van een mooi kostuumpje, een merkhemdje, een glaasje champagne in gezelschap van een mooie dame die allemaal - uitzonderingen niet te na gesproken - een seksbeest achter de geheime hand hebben. Clown Politicus is toch altijd weg...Ooit verscheen in een krant "dat het plezanter was dat de hond bij me in bed lag, dan mijn man." (Naam bekend bij deze redactie...)

  Als de regering Michel centen zoekt, dankbaar gebruik maakt van het belachelijke, nooit op te lossen drama  van VW, kortom van de hele chaos in de wereld omdat we met tevelen zijn (+7 miljard...!) is het misschien nuttig, eens bij de fietsers te zoeken...Bakfietsen, "VRAC-fietsen", hoofdoeken die geluids-alarmen verhinderen te worden gehoord...

  Elektrische snelle fietsen die worden "gereden" door mensen die nog niet weten dat ze al dood zijn...Tientallen factoren kan ik aanhalen. Het is aan het "vernuft" van de "onbenulligheid-in-persoon", Peeters dit uit te vissen. Dankzij zijn mankement fasoenlijk Frans te spreken, had hij de pretentie ook de "gevallen GM en Ford" aan te pakken. Met de gekende gevolgen.

  Als volledige onkundige. Als absolute NUL ! Uit zéér intieme insiderskringen weten we dat hijeen Vlaams boerke is. Een beetje, te verbeteren Vlaams, zéér matig Frans; Engels gebrekkig. Duits: "Wir häben das Geschäft"....Arm Vlaanderen, Schoelis, hypokrieten, postjesjagers. In jullie plaats zou ik niet eens nog in de openbaarheid durven komen. Ongedisciplineerde fietsers aanpakken !!! Hallo regering Michel ? Zie je de centen niet liggen ? Onder ieder Belgisch kinderkopje kassei ligt er een goudklomp. Je hoeft je maar te bukken om het weg te jatten en het als parels voor de zwijnen te gooien. (Walter Rombauts)

  11-10-2015 om 00:00 geschreven door walter rombauts

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  10-10-2015
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.NA FP3 ROSBERG OOK SNELST IN STORMLOOP NAAR POLE

  De derde vrije oefeningen werden ontsierd door een zware crash van de Spanjaard Carlos Sainz jr. in de Toro Rosso. De impact was van die aard dat er heel wat advocatentaal vanwege Sainz zal nodig zijn om hem morgen in de GP te laten starten... De dokters hebben daarover zo hun twijfels. In die FP3 eistte de Duitser Nico Rosberg met Mercedes de beste tijd op.

  Voor de kwalificaties waren de zenuwen gespannen omdat Mercedes de hete adem van Ferrari in de nek voelt.De Q1 liet direct de "betalende" rijders in het zand bijten, op uitzondering van Fernando Alonso die andermaal werd geëlimineerd, verraden zeg maar, door de Mc Laren-Honda die maar niet op punt is te krijgen.

  In Q2 kreeg Jenson Button van hetzelfde laken een broek. Misschien is het al een goede zaak dat de wereldkampioen 2009 (met de Brawn by Ross Brawn) in 2016 bij Mc Laren blijft. Zo wordt "onze" Stoffel Vandoorne niet belast met dat slechte huwelijk van Mc Laren en Honda. Vandoorne heeft zoveel vaardigheid in zich, dat het ondenkbaar is dat een serieus team hem niet zal opnemen voor 2016. Evenwel niet als reserve-piloot. Dat wil Stoffel niet. "Na een jaar zijn ze je vergeten" placht hij te zeggen. En gelijk heeft hij. Max Verstappen, die al wel in de F1 zit', nestelt zich onder de groten. "Moeiteloos" haalde hij de Q3 en een 9de startplaats.

  Onder de laatste tien die voor de pole streden was de hiërarchie snel gezet: Mercedes, Ferrari, Williams, Force India en eenzaam achteraan bengelend de Australiër Daniël Ricciardo in de Red-Bull Renault. NIco Ros berg zette snel de toon aan de spits. In de ultieme ronde waarin regerend wereldkampioen Lewis Hamilton zijn aanval plaatste op ploegmaat Rosberg om hem van de pole te verdrijven, maakte hij een foutje. Genoeg om niet voorbij Rosberg te geraken. Omdat de rijtijd omzeggens om was verdween Hamilton vredig, niet gefrustreerd overigens, in de pits. Morgen start Nico Rosberg in de Mercedes voor de GP van Rusland F1. Daarvoor reed hij een chrono van 1'37"113.

  In de stand om de wereldtitel staat Lewis Hamilton met 277 eenheden aan de leiding. Zijn ploegmaat Nico Rosberg telt er 229, zijnde 48 eenheden minder, bijna twee zege's achter (een overwinning levert 25 punten op). Op de derde plaats staat de Duitser Sebastien Vettel met 218 punten in de Ferrari. Hoewel hij alleen mathematisch nog wereldkampioen kan worden - gesteld dat de andere twee in de resterende races geen enkel punt zouden scoren en Vettel de maximale - zal dat in de praktijk zo niet aflopen. Toch rijdt Vettel nog alsof de titel nog in zijn bereik ligt. Hij is een echte autocoureur en daarom ook al vier keer wereldkampioen.(wr)

  10-10-2015 om 00:00 geschreven door walter rombauts

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  09-10-2015
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.MASSA (WILLIAMS) SNELST IN FP2 OP KLETSNATTE BAAN

  Het regende over Sochi voor de tweede vrije oefeningen om de GP van Rusland. Vele coureurs w.o. Hamilton, Rosberg, bleven binnen en lieten geen tijd opschrijven. Wie dat wel deed wasFelipe Massa in de Williams-Mercedes. Die liet een tijd van 2'00"458 opschrijven, net voor Sebastien Vettel (Ferrari) die wel proefde van de schaatsbaan en aan 2'00"659 kwam. Derde werd Vallteri Bottas (Williams) met 2'00"458. Max Verstappen reed liefst de vierde tijd en kondigt zich daarmee ook als regenrijder aan. Morgen zijn er de derde vrije oefeningen en dan de kwalficaties om de "pole". Het plaatje zal er dan anders gaan uitzien.(wr)

  09-10-2015 om 15:07 geschreven door walter rombauts

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.HULKENBERG (FORCE INDIA) SNELST IN FP1 IN GP VAN RUSLAND

  Nadat de piste van Sochi van dieselolie was opgekuist, begonnen de eerste vrijeoefeningen voor de GP van Rusland met ongeveer een half uur vertraging. Aanvankelijk nestelden de Mc Laren-Honda's van Jenson Button en Fernando Alonso zich vooraan. Te schoon om waar te zijn natuurlijk, want naarmate de tenoren als Vettel, Hamilton, Räïkkönen en Hamilton op de gladde baan kwamen, verzonken ze in een figurantenrol tot de elfde en veertiende chrono.

  Het was geen boeiende eerste vrije oefening. Nico Hulkenberg sloot ze met 1'44"355 als snelste met de Force India af. De zege in de 24 Uren van Le Mans met Porsche dit jaar heeft hem duidelijk goed gedaan. Rosberg klokte tweede en Vettel derde.

  Nu F1-bezieler en nog steeds CEO van de F1, Bernie Ecclestone 84 jaar is, heeft hij zelf bekend gemaakt dat de historische Formule 1 sinds 1950 nog wel eens voor 2016 zou kunnen verkocht zijn. CVC Capital Partners zijn de grootste aandeelhouders, Bernie zelf heeft nog 5% in handen, en Camp Beckenbauer Global wordt ook als medespeler genoemd. De dwergreus Bernie Ecclestone heeft nog niet beslist of hij na een overname CEO van "het Circus" blijft. Nostalgisch zeggen we nu al dat het nooit meer zal zijn zoals voorheen. Tot straks. (Walter Rombauts)

  09-10-2015 om 14:53 geschreven door walter rombauts

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)


  Archief per week
 • 26/11-02/12 2018
 • 19/11-25/11 2018
 • 12/11-18/11 2018
 • 05/11-11/11 2018
 • 29/10-04/11 2018
 • 22/10-28/10 2018
 • 15/10-21/10 2018
 • 01/10-07/10 2018
 • 24/09-30/09 2018
 • 17/09-23/09 2018
 • 10/09-16/09 2018
 • 03/09-09/09 2018
 • 27/08-02/09 2018
 • 20/08-26/08 2018
 • 13/08-19/08 2018
 • 06/08-12/08 2018
 • 23/07-29/07 2018
 • 16/07-22/07 2018
 • 09/07-15/07 2018
 • 02/07-08/07 2018
 • 25/06-01/07 2018
 • 18/06-24/06 2018
 • 11/06-17/06 2018
 • 04/06-10/06 2018
 • 28/05-03/06 2018
 • 21/05-27/05 2018
 • 14/05-20/05 2018
 • 07/05-13/05 2018
 • 23/04-29/04 2018
 • 09/04-15/04 2018
 • 02/04-08/04 2018
 • 26/03-01/04 2018
 • 19/03-25/03 2018
 • 12/03-18/03 2018
 • 05/03-11/03 2018
 • 26/02-04/03 2018
 • 19/02-25/02 2018
 • 05/02-11/02 2018
 • 29/01-04/02 2018
 • 15/01-21/01 2018
 • 08/01-14/01 2018
 • 01/01-07/01 2018
 • 25/12-31/12 2017
 • 11/12-17/12 2017
 • 04/12-10/12 2017
 • 27/11-03/12 2017
 • 20/11-26/11 2017
 • 06/11-12/11 2017
 • 30/10-05/11 2017
 • 16/10-22/10 2017
 • 09/10-15/10 2017
 • 02/10-08/10 2017
 • 25/09-01/10 2017
 • 18/09-24/09 2017
 • 11/09-17/09 2017
 • 04/09-10/09 2017
 • 28/08-03/09 2017
 • 21/08-27/08 2017
 • 14/08-20/08 2017
 • 07/08-13/08 2017
 • 24/07-30/07 2017
 • 17/07-23/07 2017
 • 10/07-16/07 2017
 • 03/07-09/07 2017
 • 05/06-11/06 2017
 • 29/05-04/06 2017
 • 22/05-28/05 2017
 • 08/05-14/05 2017
 • 01/05-07/05 2017
 • 24/04-30/04 2017
 • 10/04-16/04 2017
 • 03/04-09/04 2017
 • 27/03-02/04 2017
 • 20/03-26/03 2017
 • 13/03-19/03 2017
 • 06/03-12/03 2017
 • 27/02-05/03 2017
 • 20/02-26/02 2017
 • 13/02-19/02 2017
 • 06/02-12/02 2017
 • 30/01-05/02 2017
 • 23/01-29/01 2017
 • 16/01-22/01 2017
 • 09/01-15/01 2017
 • 02/01-08/01 2017
 • 26/12-01/01 2017
 • 19/12-25/12 2016
 • 12/12-18/12 2016
 • 05/12-11/12 2016
 • 28/11-04/12 2016
 • 21/11-27/11 2016
 • 14/11-20/11 2016
 • 07/11-13/11 2016
 • 31/10-06/11 2016
 • 24/10-30/10 2016
 • 17/10-23/10 2016
 • 10/10-16/10 2016
 • 03/10-09/10 2016
 • 26/09-02/10 2016
 • 12/09-18/09 2016
 • 05/09-11/09 2016
 • 29/08-04/09 2016
 • 22/08-28/08 2016
 • 15/08-21/08 2016
 • 08/08-14/08 2016
 • 01/08-07/08 2016
 • 25/07-31/07 2016
 • 18/07-24/07 2016
 • 11/07-17/07 2016
 • 04/07-10/07 2016
 • 27/06-03/07 2016
 • 20/06-26/06 2016
 • 13/06-19/06 2016
 • 06/06-12/06 2016
 • 23/05-29/05 2016
 • 16/05-22/05 2016
 • 09/05-15/05 2016
 • 25/04-01/05 2016
 • 18/04-24/04 2016
 • 11/04-17/04 2016
 • 04/04-10/04 2016
 • 28/03-03/04 2016
 • 21/03-27/03 2016
 • 14/03-20/03 2016
 • 07/03-13/03 2016
 • 29/02-06/03 2016
 • 22/02-28/02 2016
 • 15/02-21/02 2016
 • 08/02-14/02 2016
 • 01/02-07/02 2016
 • 25/01-31/01 2016
 • 11/01-17/01 2016
 • 04/01-10/01 2016
 • 28/12-03/01 2021
 • 21/12-27/12 2015
 • 14/12-20/12 2015
 • 07/12-13/12 2015
 • 23/11-29/11 2015
 • 16/11-22/11 2015
 • 09/11-15/11 2015
 • 02/11-08/11 2015
 • 26/10-01/11 2015
 • 19/10-25/10 2015
 • 05/10-11/10 2015
 • 28/09-04/10 2015
 • 21/09-27/09 2015
 • 14/09-20/09 2015
 • 31/08-06/09 2015
 • 17/08-23/08 2015
 • 03/08-09/08 2015
 • 20/07-26/07 2015
 • 06/07-12/07 2015
 • 29/06-05/07 2015
 • 15/06-21/06 2015
 • 08/06-14/06 2015
 • 01/06-07/06 2015
 • 25/05-31/05 2015
 • 18/05-24/05 2015
 • 11/05-17/05 2015
 • 04/05-10/05 2015
 • 13/04-19/04 2015
 • 06/04-12/04 2015
 • 30/03-05/04 2015
 • 23/03-29/03 2015
 • 16/03-22/03 2015
 • 09/03-15/03 2015
 • 02/03-08/03 2015
 • 23/02-01/03 2015
 • 16/02-22/02 2015
 • 02/02-08/02 2015
 • 26/01-01/02 2015
 • 19/01-25/01 2015
 • 12/01-18/01 2015
 • 05/01-11/01 2015
 • 22/12-28/12 2014
 • 15/12-21/12 2014
 • 08/12-14/12 2014
 • 24/11-30/11 2014
 • 17/11-23/11 2014
 • 27/10-02/11 2014
 • 13/10-19/10 2014
 • 06/10-12/10 2014
 • 29/09-05/10 2014
 • 22/09-28/09 2014
 • 15/09-21/09 2014
 • 08/09-14/09 2014
 • 01/09-07/09 2014
 • 25/08-31/08 2014
 • 18/08-24/08 2014
 • 11/08-17/08 2014
 • 04/08-10/08 2014
 • 28/07-03/08 2014
 • 21/07-27/07 2014
 • 14/07-20/07 2014
 • 07/07-13/07 2014
 • 30/06-06/07 2014
 • 23/06-29/06 2014
 • 16/06-22/06 2014
 • 09/06-15/06 2014
 • 02/06-08/06 2014
 • 26/05-01/06 2014
 • 19/05-25/05 2014
 • 05/05-11/05 2014
 • 28/04-04/05 2014
 • 21/04-27/04 2014
 • 14/04-20/04 2014
 • 07/04-13/04 2014
 • 31/03-06/04 2014
 • 24/03-30/03 2014
 • 17/03-23/03 2014
 • 10/03-16/03 2014
 • 03/03-09/03 2014
 • 24/02-02/03 2014
 • 27/01-02/02 2014
 • 16/12-22/12 2013
 • 09/12-15/12 2013
 • 28/10-03/11 2013
 • 09/09-15/09 2013
 • 02/09-08/09 2013
 • 12/08-18/08 2013
 • 05/08-11/08 2013
 • 29/07-04/08 2013
 • 15/07-21/07 2013
 • 08/07-14/07 2013
 • 24/06-30/06 2013
 • 17/06-23/06 2013
 • 10/06-16/06 2013
 • 03/06-09/06 2013
 • 27/05-02/06 2013
 • 20/05-26/05 2013
 • 13/05-19/05 2013
 • 06/05-12/05 2013
 • 22/04-28/04 2013
 • 15/04-21/04 2013
 • 08/04-14/04 2013
 • 01/04-07/04 2013
 • 25/03-31/03 2013
 • 18/03-24/03 2013
 • 11/03-17/03 2013
 • 04/03-10/03 2013
 • 25/02-03/03 2013
 • 18/02-24/02 2013
 • 11/02-17/02 2013
 • 29/10-04/11 2012
 • 22/10-28/10 2012
 • 15/10-21/10 2012
 • 01/10-07/10 2012
 • 24/09-30/09 2012
 • 20/08-26/08 2012
 • 13/08-19/08 2012
 • 06/08-12/08 2012
 • 30/07-05/08 2012
 • 23/07-29/07 2012
 • 16/07-22/07 2012
 • 09/07-15/07 2012
 • 02/07-08/07 2012
 • 11/06-17/06 2012
 • 04/06-10/06 2012
 • 21/05-27/05 2012
 • 14/05-20/05 2012
 • 07/05-13/05 2012
 • 30/04-06/05 2012
 • 23/04-29/04 2012
 • 16/04-22/04 2012
 • 09/04-15/04 2012
 • 02/04-08/04 2012
 • 26/03-01/04 2012
 • 19/03-25/03 2012
 • 12/03-18/03 2012
 • 05/03-11/03 2012
 • 27/02-04/03 2012
 • 20/02-26/02 2012
 • 13/02-19/02 2012
 • 06/02-12/02 2012
 • 30/01-05/02 2012
 • 23/01-29/01 2012
 • 16/01-22/01 2012
 • 09/01-15/01 2012
 • 02/01-08/01 2012
 • 24/12-30/12 2012
 • 19/12-25/12 2011
 • 12/12-18/12 2011
 • 05/12-11/12 2011
 • 21/11-27/11 2011
 • 14/11-20/11 2011
 • 31/10-06/11 2011
 • 03/10-09/10 2011
 • 26/09-02/10 2011
 • 05/09-11/09 2011
 • 15/08-21/08 2011
 • 01/08-07/08 2011
 • 25/07-31/07 2011
 • 18/07-24/07 2011
 • 11/07-17/07 2011
 • 04/07-10/07 2011
 • 20/06-26/06 2011
 • 06/06-12/06 2011
 • 30/05-05/06 2011
 • 16/05-22/05 2011
 • 09/05-15/05 2011
 • 02/05-08/05 2011
 • 25/04-01/05 2011
 • 18/04-24/04 2011
 • 11/04-17/04 2011
 • 14/03-20/03 2011
 • 07/03-13/03 2011
 • 28/02-06/03 2011
 • 21/02-27/02 2011
 • 07/02-13/02 2011
 • 31/01-06/02 2011
 • 24/01-30/01 2011
 • 17/01-23/01 2011
 • 10/01-16/01 2011
 • 03/01-09/01 2011
 • 27/12-02/01 2011
 • 13/12-19/12 2010
 • 06/12-12/12 2010
 • 29/11-05/12 2010
 • 22/11-28/11 2010
 • 15/11-21/11 2010
 • 08/11-14/11 2010
 • 01/11-07/11 2010
 • 25/10-31/10 2010
 • 18/10-24/10 2010
 • 11/10-17/10 2010
 • 27/09-03/10 2010
 • 13/09-19/09 2010
 • 06/09-12/09 2010
 • 30/08-05/09 2010
 • 23/08-29/08 2010
 • 16/08-22/08 2010
 • 09/08-15/08 2010
 • 02/08-08/08 2010
 • 26/07-01/08 2010
 • 19/07-25/07 2010
 • 12/07-18/07 2010
 • 28/06-04/07 2010
 • 21/06-27/06 2010
 • 24/05-30/05 2010
 • 17/05-23/05 2010
 • 10/05-16/05 2010
 • 03/05-09/05 2010
 • 26/04-02/05 2010
 • 19/04-25/04 2010
 • 12/04-18/04 2010
 • 05/04-11/04 2010
 • 29/03-04/04 2010
 • 22/03-28/03 2010
 • 15/03-21/03 2010
 • 08/03-14/03 2010
 • 01/03-07/03 2010
 • 22/02-28/02 2010
 • 15/02-21/02 2010
 • 08/02-14/02 2010
 • 01/02-07/02 2010
 • 25/01-31/01 2010
 • 18/01-24/01 2010
 • 11/01-17/01 2010
 • 04/01-10/01 2010
 • 28/12-03/01 2016
 • 21/12-27/12 2009
 • 14/12-20/12 2009
 • 07/12-13/12 2009
 • 30/11-06/12 2009
 • 23/11-29/11 2009
 • 16/11-22/11 2009
 • 09/11-15/11 2009
 • 02/11-08/11 2009
 • 26/10-01/11 2009
 • 19/10-25/10 2009
 • 12/10-18/10 2009
 • 05/10-11/10 2009
 • 28/09-04/10 2009
 • 21/09-27/09 2009
 • 14/09-20/09 2009
 • 07/09-13/09 2009
 • 31/08-06/09 2009
 • 24/08-30/08 2009
 • 17/08-23/08 2009
 • 10/08-16/08 2009
 • 20/07-26/07 2009
 • 13/07-19/07 2009
 • 06/07-12/07 2009
 • 29/06-05/07 2009
 • 22/06-28/06 2009
 • 15/06-21/06 2009
 • 01/06-07/06 2009
 • 25/05-31/05 2009
 • 18/05-24/05 2009
 • 11/05-17/05 2009
 • 04/05-10/05 2009
 • 27/04-03/05 2009
 • 20/04-26/04 2009
 • 13/04-19/04 2009
 • 06/04-12/04 2009
 • 30/03-05/04 2009
 • 23/03-29/03 2009
 • 16/03-22/03 2009
 • 09/03-15/03 2009
 • 02/03-08/03 2009
 • 23/02-01/03 2009
 • 16/02-22/02 2009
 • 09/02-15/02 2009
 • 02/02-08/02 2009
 • 26/01-01/02 2009
 • 19/01-25/01 2009
 • 12/01-18/01 2009
 • 05/01-11/01 2009
 • 29/12-04/01 2009
 • 22/12-28/12 2008
 • 15/12-21/12 2008
 • 08/12-14/12 2008
 • 01/12-07/12 2008
 • 24/11-30/11 2008
 • 17/11-23/11 2008
 • 10/11-16/11 2008
 • 03/11-09/11 2008
 • 27/10-02/11 2008
 • 20/10-26/10 2008
 • 13/10-19/10 2008
 • 06/10-12/10 2008
 • 29/09-05/10 2008
 • 22/09-28/09 2008
 • 15/09-21/09 2008
 • 08/09-14/09 2008
 • 01/09-07/09 2008
 • 18/08-24/08 2008
 • 11/08-17/08 2008
 • 04/08-10/08 2008
 • 28/07-03/08 2008
 • 21/07-27/07 2008
 • 14/07-20/07 2008
 • 07/07-13/07 2008
 • 30/06-06/07 2008
 • 23/06-29/06 2008
 • 16/06-22/06 2008
 • 09/06-15/06 2008
 • 02/06-08/06 2008
 • 19/05-25/05 2008
 • 12/05-18/05 2008
 • 05/05-11/05 2008
 • 28/04-04/05 2008
 • 21/04-27/04 2008
 • 14/04-20/04 2008
 • 07/04-13/04 2008
 • 24/03-30/03 2008
 • 17/03-23/03 2008
 • 10/03-16/03 2008
 • 03/03-09/03 2008
 • 25/02-02/03 2008
 • 18/02-24/02 2008
 • 11/02-17/02 2008
 • 04/02-10/02 2008
 • 28/01-03/02 2008
 • 21/01-27/01 2008
 • 14/01-20/01 2008
 • 07/01-13/01 2008
 • 31/12-06/01 2008
 • 17/12-23/12 2007
 • 03/12-09/12 2007
 • 26/11-02/12 2007
 • 29/10-04/11 2007
 • 01/10-07/10 2007
 • 17/09-23/09 2007
 • 10/09-16/09 2007
 • 03/09-09/09 2007
 • 27/08-02/09 2007
 • 13/08-19/08 2007
 • 06/08-12/08 2007
 • 30/07-05/08 2007
 • 23/07-29/07 2007
 • 16/07-22/07 2007
 • 09/07-15/07 2007
 • 02/07-08/07 2007
 • 18/06-24/06 2007
 • 11/06-17/06 2007
 • 28/05-03/06 2007
 • 28/11-04/12 -0001

  E-mail mij

  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


  Gastenboek

  Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


  Blog als favoriet !

  Archief
 • Alle berichten


  Blog tegen de regels? Meld het ons!
  Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!