Inhoud blog
  • BLOG WALTER'S AUTO CAHIERS STOPT VANDAAG.
  • OLIGARCH, NIET NOODZAKELIJK NEGATIEF, EERDER SLACHTOFFER VAN JAOERSHEID ?
  • EVERFUEL SLUIT WATERSTOF TANKSTATIONS IN SKANDINAVIË
  • TRANSPORAMA WINT NOG ABONNEES DANKZIJ GEDEGEN TESTVERSLAGEN
  • GP VAN JAPAN ZONDAG ZAL NIEUWE VRAGEN BEANTWOORDEN
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    Walter's Auto Cahiers

    06-06-2021
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.PIRELLI VERKNALT ZEGE VAN VERSTAPPEN, PEREZ WINT CHAOS-GP, HAMILTON 0 PUNTEN

    De Mexicaan Sergio Perez heeft in een Red Bull-Honda een ongeziene chaotische GP van Azerbeidjan gewonnen. Normaal moest dat Max Verstappen zijn die zich vanaf de tiende van éénenvijftig ronden aan de leiding zette en deze duidelijk niet meer hoefde af te staan. In de éénendertigste ronde kreeg Lance Stroll (Aston Martin-Mercedes) een klapband op topsnelheid, maar kwam gelukkig heelhuids uit het wrak. Vier ronden Safety Car brachten de meute weer bijeen en na de herstart hernam Max Verstappen autoritair de leiding met achter hem zijn ploegmaat die bufferde naar Lewis Hamilton toe en geen kans zag om deze "doorn in het oog" voorbij te gaan. Max reed vrolijk nog de snelste ronde in 1'44"481 die hem 1 WK-punt opleverde.

    Op vijf ronden van het einde leek Limburger Max Verstappen zijn zege van Monaco veertien dagen geleden te kunnen overdoen. Hij liet met 344 km/h ook de hoogste topsnelheden noteren op de 2 km lange rechte lijn van het 6,003 km lange straten-ciruit in Baku. Het kwam niet in zijn hoofd op dat de ceo's van Pirelli zowat een hartstilstand kregen, want zijzelf wisten niet of die banden dat nog aankonden. Op vier ronden van het einde, met de zege en de versterking in de stand om het WK in zicht, ontplofte de linker-achterband op de Red Bull-Honda !!! Max onderging exact hetzelfde lot als Lance Stroll. De wedstrijd werd met ROOD gestopt, maar was niet gedaan...volgens de koersdirectie. Die wilde met de resterende twee ronden Hamilton nog een waterkans geven deze GP te winnen !!!

    Er werd een staande start geprepareerd, voorafgegaan door een formatieronde. In het kwartier dat niemand wist wat er verder ging gebeuren kregen de bolides nieuwe softs gemonteerd, beschadigde onderdelen vernieuwd. Sergio Perez reed in "pole" in de formatieronde, achter hem zevenvoudig wereldkampioen Lewis Hamilton en daarachter viervoudig wereldkampioen Sebastien Vettel. Sergio Perez voelde zich in een spel van Russische roulette. In één ronde moest hij de GP van Azerbeidjan zien te winnen. De vijf rode lichten flitsten uit.

    De bolides stormden als dolle stieren op de eerste bocht af...waar Lewis zijn "freinage" miste en rechtdoor ging. Meteen 18 WK punten in de vuilbak gooiend. Dat was de GP van Azerbeidjan, een organisatorisch boeltje, een kermis onwaardig, een koersdirectie die dringend de FIA-reglementen eens opnieuw moet instuderen. Max blijft leider in de voorlopige stand om het WK. De volgende GP is die van Frankrijk op 20 juni waar alle vleugels volgens de FIA nu eens en voor altijd "stijf" (lees:rigide) moeten zijn Misschien met Viagra in de brandstof...(Walter Rombauts)

    De uitslag:

    1. Sergio Perez (Red Bull-Honda)

    2. Sebastien Vettel (Aston Martin-Mercedes)                + 1"385

    3. Pierre Gasly (AlphaTauri-Honda)                             + 2"762

    4. Charles Leclerc (Ferrari)                                         + 3"828

    5. Lando Norris (Mc Laren-Mercedes)                          + 4"754

    WK-stand Piloten:

    1. Verstappen                              105 punten

    2. Hamilton                                 101

    3. Perez                                        69

    WK-stand Constructeurs

    1. Red Bull                                  174 punten

    2. Mercedes                                148

    3. Ferrari                                      94

    4. Mc Laren                                  92

    5. AlphaTauri                                39

    06-06-2021 om 17:44 geschreven door walter rombauts

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.ALONSO HEKELT GELE- EN RODE VLAGGEN

    Hoewel zelf ooit betrokken in 2008 in Singapore in een heuse opgezette "crashgate" om een Safety Car uit te lokken die hem comfortabel naar de overwinning reed, hekelt de Spanjaard die in zweet en tranen voor Alpine rijdt, de huidige crashes die schering en inslag vormen. "Wie crasht en een rode vlag uitlokt, die steelt oefentijd van de andere rijders. Dat komt omdat de chrono's in de vrije trainingen doorlopen. Gisteren in de kwalificaties waren ruim 22' verloren onder rode vlaggen. In Q3 konden Lewis Hamilton en Max Verstappen zich daardoor niet meer verbeteren tegen de tijd van Charles Leclerc. De Spanjaard heeft daar 100% gelijk in.

    Wat zijn eigen crashgtate betrof, die werd eigenlijk uitgevoerd door Nelson Piquet jr door met een Renault tegen 160 km en op bevel van teamleider Flavio Briatore in de muur te rijden. Dan Safety Car en zekere zege voor de aan de leiding rijdende Alonso. Zowel Briatore als Piquet jr. werden stande pede bij Renault bedankt. Fernando was niet vies van enige combinaties. Het scenario doemde gisteren bij enkele puristen op. Leclerc snelste tijd, wachtend op weer werk van Hamilton en Verstappen, maar dan een "schrikcrash" door Tsunoda uitgelokt en Carlos Sainz die de rode vlag bevestigde zodat de kwalificaties voortijdig werd beëindigd. Voer voor discussie met weinig bewijzen, maar iets gelijkaardigs gebeurde ook recent in Monaco. Toeval. (wr)

    06-06-2021 om 12:25 geschreven door walter rombauts

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    05-06-2021
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.CHARLES LECLERC - FERRARI - PAKT POLE VOOR HAMILTON EN VERSTAPPEN

    De Monegask Charles Leclerc heeft in Baku de pole-position veroverd voor de GP van Azerbeidjan. De sessie werd door een zoveelste ongeval  ontsierd en met de rode vlag voortijdig beëindigd. Daardoor waren Lewis Hamilton en Max Verstappen niet meer in staat hun tijden te verscherpen. Morgen wordt een incidentrijke GP verwacht. (wr)

    Kwalificaties:

    1. Charles Leclerc (Ferrari)                               1'41"218

    2. Lewis Hamilton (Mercedes)                           1'41"450

    3. Max Verstappen (Red Bull-Honda)                 1'41"563

    4. Pierre Gasly (AlphaTauri-Honda)                   1'41"565

    5. Carlos Sainz (Ferrari)                                  1'41"576

    05-06-2021 om 22:50 geschreven door walter rombauts

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.PIERRE GASLY - ALPHATAURI HONDA - SNELST, MAX CRASHT EN HAMILTON RIJDT ZICH UIT DE STERRENNEVEL

    De topic van de derde vrije training om de GP van Azerbeidjan kwam na 26' van de 60' te rijden. WK-leider Max Verstappen stuurde zijn Red Bull-Honda in bocht 15 de muur in en verspeelde daarmee nog iedere kans de FP3 verder af te werken. De hele voorwielophanging was vernield en de vraag rijst of de mecaniciens de auto klaar kunnen hebben tegen de kwalificaties straks om 14 uur. Als de bodem niet is geraakt is de kans daarop groot. Max baalde. Maar ongerust hierover moet hij niet zijn want ook Sainz, Latifi en anderen beukten tegen de muren, net alsof ze in de botsautootjes zaten.

    Eer Max Verstappen's wagen was weggetakeld ontstal hij daarmee 9' kostbare tijd van zijn concurrenten die in die tijdspanne minstens drie chronopogingen hadden kunnen wagen. Sergio Perez sierde al de bovenkant van de tabellen, net als Uky Tsunoda, maar dan kwam er een bliksemschicht over de zéér moeilijke omloop, met soms maar 7 meter baanbreedte, en uit dat schelle licht kwam een haast buitenaardse tijd tevoorchijn van de Fransman Pierre Gasly in zijn AlphaTauri-Honda op softs: 1'42"251 ! Niemand kon er nog aan tippen, de Mexicaan Sergio Perez reed in zijn schaduw. Bij Mercedes werden via de sterren alle bovenaardse heiligen aanroepen om zevenvoudig wereldkampioen Lewis Hamilton maar vanaf die 12de plaats naar voor te krijgen. Met raketbrandstof en dynamiet kon de Brit de Mercedes W12 eindelijk op P3 brengen.

    Baku is een bijzonder moeilijk circuit waarop de asfalt letterlijk de zachte rubbercompound van Pirelli wreet. Er ontstaat "graining", dat zijn kleine bolletjes rubber, afgevreten door het asfalt, waarop de bandbreedte gaat rollen alsof de auto op ijs zou rijden. De kans is héél groot dat de zachtste compound - Pirelli maakte die nog softer dan ervoor - door de meeste coureurs zal gemeden worden voor de race en dat mediums eerder aangewezen zijn. Om misschien te eindigen met harde compound. Straks weten we wie in "pole" staat. Hamilton mikt op zijn 101ste pole, Verstappen gewoon om voor de Brit te starten zondag. (Walter Rombauts)

    FP3:

    1. Pierre Gasly (AlphaTauri-Honda)                        1'42"251

    2. Sergio Perez (Red Bull-Honda)                          1'42"595

    3. Lewis Hamilton (Mercedes)                               1'42"697

    4. Charles Leclerc (Ferrari)                                   1'42"778

    5. Carlos Sainz (Ferrari)                                       1'43"006

    05-06-2021 om 13:21 geschreven door walter rombauts

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    04-06-2021
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VERSTAPPEN - RED BULL HONDA - MAAKT KIPKAP VAN VRIEND EN VIJAND IN FP1 IN AZERBEIDJAN

    Met om de vijf minuten een gele vlag kan de eerste vrije training in Baku, bij 30°C gereden, gerust een incidentrijke opening worden genoemd. Er leken heuse rijschoolleerlingen op de baan en kampioenen-in-spé die zich van hun beste kantje de kant in reden... Miljardairsjong Nikita Mazepin (Haas) bleef rijdende hindernis spelen in een "vliegende" ronde van Max Verstappen. In bocht 16 sukkelde hij bovendien nog van de piste, gele vlag dus, en een minuut daarna ook voor Mick Schumacher (Haas) in bocht 4 ! We kunnen het lijstje nog wat verlengen, maar op Hamilton na, die ook een uitloopstrook moest gebruiken, spande de jonge en verwaande Japanner Yuki Tsunado (AlphaTauri) zowaar de kroon. Toen ook hij een gele vlag uitlokte en achteruit zich moest redden, riep hij zowaar langs de boordradio "ik kan de achteruit" niet vinden !!!! Wat een schril contrast tussen arrogantie en kunde.

    De hele ochtend stond ook in het teken van de flexibele achter-vleugels die bij Red Bull, Ferrari, Alpine en Alfa Romeo volgens Mercedes tegen het technisch reglement indruisen. Een achter-vleugel dient "rigide" te zijn, stijf. Met het licht naar achteren plooien van de vleugel bij hoge snelheid geeft dat een hogere topsnelheid op de bv. 2 km lange rechte lijn in Baku. Het is een inbreuk op artikel 3.8 in de FIA-reglementering. Om dit te controleren zijn er nu in eerste instantie gele merkpuntjes op de achter-vleugels aangebracht waardoor de stewards met de onboard-cameras het gedrag kunnen evalueren. Tegen de GP van Frankrijk op 20 juni - als die doorgaat - moet er een beslissing zijn gevallen. Anderzijds is het ook zo dat de voorvleugel van de Mercedes W12 ter discussie staat.

    "Ik spreek op de piste", zei Max Verstappen als afsluitend commentaar over de vleugelkwestie. Dat liet hij vechtend in die rommelige FP1 ook blijken. Hij maakte kipkap van vriend en vijand met een tijd van 1'43"184. Met P1 als gevolg. De Ferrari's van Leclerc en Sainz bleken hun Monegaske snelheid te hebben behouden, terwijl Sergio Perez (Red Bull-Honda) meer en meer vertrouwd is met de auto. Daniël Ricciardo (Mc Laren) heeft enkele complexen van zich afgeschud en pikte de vijfde tijd. Straks is er de FP2 waarin wordt verwacht dat zevenvoudig wereldkampioen Lewis Hamilton zijn mediocre zevende plaats voor een betere inruilt. (Walter Rombauts)

    FP1:

    1. Max Verstappen (Red Bull-Honda)                          1'43"184

    2. Charles Leclerc (Ferrari)                                        1'43"227

    3. Carlos Sainz (Ferrari)                                            1'43"521

    4. Sergio Perez (Red Bull-Honda)                               1'43"630

    5. Daniël Ricciardo (Mc Laren-Mercedes)                     1'43"732

    04-06-2021 om 22:24 geschreven door walter rombauts

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.SERGIO PEREZ - RED BULL-HONDA - TUSSENTIJDS DOORHEEN GELE EN RODE VLAG SNELST IN BAKU'S FP2

    Geel, geel, eindeloos opnieuw geel voor Jan en Alleman, behalve voor Latifi die na een kwartier rechtdoor ging in zijn Williams. Hij kwam echter terug op de baan maar de Williams-Mercedes-sputterde en viel stil omdat het onder de motorkap al te warm was geworden. Dan slaat die 1,6 liter V6 Turbo Hybrid braafjes van zichzelf af. Auto stilgevallen, dus rood. Het wegslepen van de auto van de Canadees duurde ZES minuten en dat is een kostelijke tijd die van de trainingstijd van anderen wordt afgenomen omdat in de vrije trainingen de chrono doorloopt.

    Tussen de vlaggen en woordenoorlogen van opgewonden teams door zorgde de Mexicaan Sergio Perez met de Red Bull-Honda in een kanontijd: 1'42"115. Zelfs ploegmaat en WK-leider Max Verstappen kon niet beter. Terwijl verder Sainz, Leclerc en andere Gasly's oerend hard hun best deden de Mexicaanse chrono te verpulveren, tuften de heren Hamilton en Bottas op respectievelijk de elfde en zestiende plaats. Wegens te lage bandentemperatuur, juist voor de beginnelingen Mick Schumacher en rijdende hindernis Nikita Mazepin. Neen, George Russell reed nog voor de twee "Hazen". Morgen FP3 en in de namiddag voor de "pole" op een niets vergevend circuit, erger dan Monaco. Ondertussen weten we ook dat de GP van Singapore is geannuleerd en de vleugelkweste in Baku morgen weer alle aandacht krijgt. Vooral van Toto Wolff die dan weer moet opletten met hun voorvelugel... (Walter Rombauts)

    FP2:

    1. Sergio Perez (Red Bull-Honda)                    1'42"115

    2. Max Verstappen (Red Bull-Honda)               1'42"216

    3. Carlos Sainz (Ferrari)                                 1'42"243

    4. Charles Leclerc (Ferrari)                             1'42"436

    5. Pierre Gasly (AlphaTauri-Honda)                 1'42"534

    WK-stand na Monaco:

    1 Verstappen                    105 punten

    2 Hamilton                       101

    3. Norris                            56

    04-06-2021 om 00:00 geschreven door walter rombauts

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 18/09-24/09 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 04/09-10/09 2023
  • 28/08-03/09 2023
  • 21/08-27/08 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 07/08-13/08 2023
  • 31/07-06/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 17/07-23/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 03/07-09/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 22/05-28/05 2023
  • 15/05-21/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 17/04-23/04 2023
  • 03/04-09/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 26/12-01/01 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 27/12-02/01 2022
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 16/12-22/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 28/10-03/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 05/08-11/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 29/04-05/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 11/03-17/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 04/06-10/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 24/12-30/12 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 15/08-21/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 27/12-02/01 2011
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 03/05-09/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 31/08-06/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 22/06-28/06 2009
  • 15/06-21/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 17/12-23/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 23/07-29/07 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !

    Archief
  • Alle berichten


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!