NIEUW: Blog reclamevrij maken?
Inhoud blog
 • GIACOMO AGOSTINI HERNEEMT ZEGEREEKS IN GP VAN BELGIË - GVA 1973
 • FORMULE 1 VOOR DE WOII, TOPIC OP MERCEDES-BENZ 3 LITER W154 UIT 1939
 • NIEUWE PORSCHE 911, DE ACHTSTE GENERATIE, STEELT SHOW IN L.A.
 • ACHTSTE GENERATIE VAN PORSCHE 911 VANDAAG IN WERELDPREMIERE IN L.A.
 • HAMILTON SLUIT SEIZOEN AF MET ZEGE IN ABU DHABI
  Zoeken in blog

  Beoordeel dit blog
    Zeer goed
    Goed
    Voldoende
    Nog wat bijwerken
    Nog veel werk aan
   
  Walter's Auto Cahiers

  29-07-2012
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.HAMILTON OVERKLAST IEDEREEN IN HONGARIJE

  Hoewel de laatste vijf ronden onder de gele vlag de posities vastspijkerde, zou ook zonder “geel” de uitslag dezelfde zijn geweest. Lewis Hamilton heeft de hele weekeinde van de GP van Hongarije beheerst. In de vrije trainingen, voor de “pole” en vandaag de zege van start tot finish. Zijn Mc Laren-Mercedes leek een wegmagneet. Als grote Seigneurs kwamen Kimi Räikkonen en Romain Grosjean als respectievelijk twee en drie het podium met Hamilton delen. Op een gegeven moment plakten Kimi en Romain in hun sublieme Lotus-Renault’s tegen elkaar. Een botsing dreigde. Maar de Fransman week net op tijd uit. Een verstandig maneuver dat latere misverstanden in het team zal voorkomen. Zich boven de boss wanen, zeker als die al eens het zoete van wereldkampioen heeft gesmaakt, is nog nooit en nergens een goede zaak geweest. Fernando Alonso schonk zichzelf een “rustige” race op zijn 31ste verjaardag en versterkt zijn leidersplaats voor het wereldkampioenschap. Hij gaat Mark Webber met 40 punten vooraf. Dat is een groot verschil. De verheven Australiër ziet zijn WK-kansen verbleken, maar zal tot het einde doorvechten. Er zijn nu vier weken rust en begin september is er de GP van België, twaalfde race van het seizoen. Nimmer voordien was F1 zo boeiend als nu.(wr/foto’s:Mercedes en Renault)

   

  Bijlagen:
  Rosberg eindigde roemloos tiende in Hongarije i29712.jpg (1.1 MB)   

  29-07-2012 om 18:59 geschreven door walter rombauts

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.KARTHIKEYAN'S HRT DEED GELE VLAG HANDHAVEN
  De Indiër Narain Karthikeyan (35) sukkelde met zijn HRT van de baan. De ophanging was er of de oorzaak of het gevolg van. Dus reed de "stoet" met Lewis Hamilton naar de finish onder een gehandhaafde gele vlag. Ieder gezellig op zijn vastgespijkerd plaatsje. Want het sukkelkarretje van de sympathieke Indiër werd gewoon niet weggehaald. Geen kraanwagentje, geen echte kraan. Alleen maar wat drukdoende baancommissarissen, wreed gestikulerend maar met doelgerichtheid "nul". De organisatie bleef gewoon in gebreke.

  Het was geenszins het geval, maar stel nu eens dat die sakkerse Kimi Räikkönen toch een gaatje langsheen Hamilton zou hebben gezien. Dan mocht die er gewoon niet voorbij...! We  kunnen ook direct na de start een hele race lang gele vlag geven, zodat ongeveer de stargrid in volgorde blijft behouden...Voor het geval er een vlieg aan de bolide zou hangen kan in zo'n dramatisch geval de Safety Car de hele race voorrijden. Zonder GPS, dat wel. Iets risico moet er blijven. Anders is het geen sport van mannen meer.(wr)

  29-07-2012 om 18:11 geschreven door walter rombauts

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.AUDI WINT MET PICCINI-RAST-STIPPLER 24 UREN VAN SPA
  De 24 Uren van Francorchamps zijn gewonnen door de Phoenix Audi die werd bestuurd door Piccini-Stippler-Rast. Ook de tweede plaats ging naar een Audi. Deze van het WRT, een Audi R8 LMS Ultra. Christopher Haase, Christopher Mies en Stéphane Ortelli reden hem doorheen een incidentrijke etmaalrace (méér dan vier uur achter Safety Car...) onder de spots. BMW kon een derde eindplaats opeisen door het trio Greg Franchi-Kechele en Mathias Lauda. Het droomteam Fässeler-Kristensen-Lotterer zag zijn zekere zegkansen aan diggelen rijden toen een onoplettende deelnemer hun Audi ronduit vernielde. Cracks zoals ze zijn, hebben ze nog getracht te remonteren. Maar tegen overmacht is niets bestand. Het is een etmaalrace geweest van regen en ongevallen. Gelukkig met een winnende auto die zijn marktpopulariteit alleen maar bevestigd.(wr/foto:Audi)

  29-07-2012 om 17:28 geschreven door walter rombauts

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.ALEXIS VAN DE POELE WINT MET VOLVO SHORT RACE 2
  Klik op de afbeelding om de link te volgen De zoon van Eric Van de Poele heeft in het kader van het BRCC de tweede short race op zijn naam geschreven. Hij deed dat met een Volvo S60 V8 Silhouette zowel piloot als auto wonnen "met verve". Michaël Schmetz werd tweede in de Aston Martin DBRS9 en hij kon zijn ontgoocheling niet goed wegsteken. De gebroeders Thiers in de Ferrari 430 GT3 voelden de regenrace eerder als een bedreiging aan omdat de wegligging van de auto niet zo optimaal was. Verstandige jongens als ze zijn, drongen ze niet aan om de Aston Gulf en zeker niet de Volvo S60 trachten op te houden. Als leiders, na vier races, in de stand om het BRCC-kampioenschap (332 punten), voelen ze wel de hete adem van Stéphane Lémeret in hun nek. Die staat na zijn zege in Short Race 1 met 318 eenheden op de tweede plaats.(wr/foto:BRCC)

  Bijlagen:
  Alexis Van de Poele won Short Race 2 i30712.JPG (759.6 KB)   

  29-07-2012 om 00:00 geschreven door walter rombauts

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.AUTOREDDERTJE HOLLANDE IS EEN LACHERTJE !
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  In de paniek die is losgebroken rond een bar slechte Europese autoverkoop leest men in talloze “reddingsplannen” dat denkcellen voor “de auto van de toekomst” moeten worden opgericht. Nu duidelijk is dat Peugeot zich van minstens 8.000 werknemers moet ontdoen en Ford Genk en/of Southampton onder vuur ligt in Amerika, willen de verlichte geesten inzetten op de hybride- én elektrische auto. Die beide varianten zijn vandaag al werkelijkheid.

   

  Meer nog: de elektrische auto IS klaar. In plaats van te zoeken naar “de auto van morgen” zou de nieuwe president van Frankrijk beter de leveranciers en installateurs van oplaadpalen en oplaadsystemen in het algemeen aanspreken. Als er genoeg infrastructuur is zal de elektrische auto in al zijn varianten wel worden gebruikt. Overigens komen er tot €4000 subsidies aan te pas bij aankoop. Dat geld zal worden gerecupereerd op bestaande én nieuwe vervuilende wagens. Kwestie van een evenwicht in uitgaven en inkomsten na te streven. Of deze ingreep echter voldoende zal zijn om de Franse, zeg maar de Europese auto-industrie te redden of minstens weer op peil te brengen is een heel andere discussie.

   

  Wat in weerwil van het drama van Fukushima weer wél is gebeurd is dat Toyota opnieuw de grootste autofabrikant ter wereld is. De groep verkocht 300.000 wagens meer dan de Amerikaanse gigant General Motors en ligt 520.000 eenheden voorop ten overstaan van Volkswagen. Dat is de grootste Europese autoconstructeur. Toyota verkocht 4,97 miljoen auto’s. Dat is 34% meer dan het jaar voordien. Wat Toyota nog durfde dit eigenste jaar 2012 was Audi in de 24 Uren van Le Mans uitdagen.

   

  Met – net als Audi – een hybride LMP1 waarvan de principetechniek is gebaseerd op de alombekende pioniersauto Prius. In Le Mans won Audi de eerste keer in de geschiedenis met een hybride-racewagen. Iets wat mogelijk ook weggelegd was voor Peugeot. Maar geldnood noopte de constructeur op 18 januari 2012 het project af te blazen. Hollande was toen nog geen president, en dus stekeblind voor evoluties in één van de meest werkverschaffende industrieën ter wereld. Daarmee is het verhaal niet af. Neen, het begint er pas mee. Dit was maar een eenvoudige inleiding als aanloop naar een bezoek aan de adderpoel waarin de wereldwijde economie zich heeft getransformeerd. Bankiers en politici hebben lichtzinnig omgesprongen met geld dat de kleine man bijeen harkte.

   

  Of zoals de kwaliteitskrant “De Tijd” het uitdrukte: “wie voor iets teveel gaat eten riskeert een monsterboete. Als iemand een bank over de kop laat gaan, gokt men op een monsterbonus.” Het begint nog maar. Peugeot, Ford, Fiat, Opel – nog net niet Renault – zijn allemaal in hetzelfde bedje ziek. Als echte oplossing zijn er inderdaad de kleine elektrische auto’s als Smart, Leaf, Twizy, Lumeneos en andere, Citroën en Peugeot Ion.

   

  Om maar lukraak enkelen te citeren van de reeds tientallen merken die klaar zijn. Zeker als het om hybridewagens gaat. Dan staat de industrie superklaar. Alleen weet het Europees “gezag” er geen raad mee. Ze kijken ernaar als kinderen naar een kermismolen en weten waar ze precies willen gaan zitten. Op een paard, in een pompiersauto, of toch maar in die leuk geschilderde tram. Eens gezeten draait de molen voort, jolijt alom. Geen zorgen om morgen. Echt Europees.(Tekst en foto’s:Walter Rombauts)

   

  Bijlagen:
  1899 - Aanvankelijk dachten constructeurs aan elektrische auto's - kopie.JPG (524.5 KB)   

  29-07-2012 om 00:00 geschreven door walter rombauts

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (1 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  28-07-2012
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.BOUVY-COENS-KELDERS WONNEN LONG RACE IN BRCC
  Om organisatorische redenen werd de "Long Race" in het kader van het BRCC ingekort van 180' naar 60'. Waar de "Super Pole" omwille van een zondvloed over Francorchamps werd geannuleerd, reden de auto's uit het nieuwe Belgian Race Car Championship normaal rond. Het talrijk opgekomen publiek kon genieten van een Porsche 996 GT3 R die door de trioploeg Bouvy-Coens-Kelders naar de zege werd gestuurd. Het duo Schmetz-Grivegnée prikten hun prachtige Aston Martin DBRS9 op de tweede plaats. Grootmeester Eric Van de Poele, gekoppeld aan van der Straten werden derde in die indrukwekkende Volvo S60 V8 Silhouette. Het BRCC-kampioenschap, gedirigeerd door Kronos Events, heeft in Francorchamps bewezen zijn bestaansrecht te hebben. Over de eerste en tweede Short Races (eerste gewonnen door Stéphane Lémeret in een Volvo S60) geven we in de komende uren een apart berichtje.(wr/foto's:BRCC)

  Bijlagen:
  Porsche 996 GT3 R van Bouvy-Coens-Kelders i28712.jpg (955.4 KB)   

  28-07-2012 om 15:46 geschreven door walter rombauts

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.AUDI ZET REGENDRUPPELS ALS PUNTJES OP DE I
  Klik op de afbeelding om de link te volgen De warm-up voor de 24 Uren van Francorchamps werd op een doorregende baan gereden. Een snoepje voor de winnaars van de 24 Uren van Le Mans. Marcel Fässler, Tom Kristensen (achtmaal !) en André Lotterer. Ze stuurden de indrukwekkende Audi R8 LMS Ultra met het nummer "6" naar de snelste tijd. Tom Kristensen is geneigd een overwinning in de etmaalrace van Spa toe te voegen aan zijn indrukwekkende Le Mans-lijst. Het professionalisme van dit drietal mag de concurrentie terecht doen huiveren voor de komende 24 uren avontuur, spanning en sport van het hoogste gehalte.(wr/foto:AUDI)

  28-07-2012 om 15:37 geschreven door walter rombauts

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  27-07-2012
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.ZOON NIKI LAUDA IN POLE VOOR 24 UREN VAN FRANCORCHAMPS
  Klik op de afbeelding om de link te volgen Omdat een hevige regenbui heel Francorchamps onder water zette bleven de chrono's van gisteren overeind. Konkreet betekent dat Mathias Lauda, Gregory Franchi en Frank Kechele in een BMW Z4 vanuit pole-position de etmaalrace aanvatten. De tweede plaats is in handen van klasbak Bas Leinders, met Maxime Martin, Pattlata ook al in een BMW Z4 (foto-inzet). Mathias Lauda is de zoon van drievoudig wereldkampioen Formule 1, Niki Lauda en is dus uiteraard Oostenrijker.

  Hij werd geboren op 30 januari 1981 en maakte in 2002 zijn debuut in de autosport langs de Formule Nissan 2000. Hij reed tevens F3000 en GP2, maar echte overtuigende resultaten bleven uit. Voor de 24 Uren van Francorchamps krijgt zijn status wel een nieuwe dimensie. Plots behoort hij met de beide geroutineerde ploegmaats tot de favorieten. Vader Lauda was vorige week nog in Hockenheim waar hij Fernando Alonso (31) ging feliciteren. De Spanjaard legde daar de basis voor een derde wereldtitel. Senna en Lauda zijn de grote voorbeelden. Niki Lauda werd wereldkampioen in 1975, 1977 en 1984.

  Niki Lauda moet nu in Francorchamps ongetwijfeld stilstaan bij de toerwagenduels die hij daar uitvocht. Speciaal dat ene waarin Jochen Mass met een azuurblauwe Ford Capri reed en hijzelf in een oranje BMW 635 CSi. Ze gaven elkaar geen meter toe. Iedere ronde veerde het publiek rond de toen 14,1 km lange omloop als één massa op. Lauda won. Purist als hij is, kon dat bijna niet anders aflopen. Hij is de enige coureur overigens die Il Commendatore Enzo Ferrari baas kon. Hij is ook de enige autocoureur die op 1 augustus 1976 een verschrikkelijk ongeval op de Nürburgring met brandwonden in de derde graad overleefde en zes weken later alweer reed: GP van Italië in Monza 1976.

  Hij verloor dat jaar met één punt tegen James Hunt. Dat kwam omdat hij onder de gutsende regen in de GP van Japan (Fuji) zijn Ferrari aan de kant zette. "Waanzin", of iets dergelijks moet hij hebben gezegd. Enzo Ferrari kreeg bijna een hartaanval. Het jaar daarop - in 1977 - werd Niki Lauda voor de tweede keer wereldkampioen. In een Ferrari. Morgen rijdt zoonlief de "24 Uren van Francorchamps". Niet als "fils-à-papa", eerder zoals vader zelfdenkend, wars van wat anderen daar van vinden. Grote Johann Wolfgang von Goethe noemde dat persoonlijkheid. Het hoogste goed dat een mensenkind kan bezitten. Of je nu eerste wordt of niet in Francorchamps zondagnamiddag.

  In Hongarije bleef Lewis Hamilton in de twee vrije trainingen aan de spits met de Mc Laren-Mercedes. Zondag wordt de elfde GP van het WK F1 gereden. Fernando Alonso verdedigt er zijn leidersplaats in de voorlopige stand. Mark Webber staat tweede en hoopt minstens op een podium. Schril contrast met de piloten in de "24 Uren van Francorchamps". Die in Spa zijn nog net van vlees en bloed. Die op de Hongaroring leven allemaal al als buitenaardse wezens. Gedirigeerd nog altijd door één - sterfelijke - God, Mister Bernie Ecclestone die ook overal is als je hem niet ziet. Gek planeetstelsel.(wr)  27-07-2012 om 18:59 geschreven door walter rombauts

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  26-07-2012
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.MORGENMIDDAG EERSTE SHORTRACE BRCC IN FRANCORCHAMPS
  Morgen om 12.55 uur start in Francorchamps de eerste Short Race van 30' van het nieuwbakken en blijkbaar geslaagde Belgian Race Car Championship. Om organisatorische redenen is de "looptijd" van de Long Race teruggebracht naar 60', maar daarin blijven de twee verplichte pilotenwissels van kracht. Deze nek-aan-nek-race wordt op gang geschoten om 16.25 uur, direct na de Super Pole voor de 24 Uren van Francorchamps. De kers op de taart in de BRCC-inbreng in Francorchamps wordt dan de tweede koers over 30' op zaterdag aan het begin van de namiddag. Dit onder het oog van de tienduizenden fans die zijn afgezakt naar het historische lint voor de 24 Uren van Francorchamps die zaterdag en zondag iedereen in de ban zullen houden. De GP van Hongarije F1 kan door iedereen via TV worden gevolgd zodat niets aan het oog zal verloren gaan.

  Bepaald omdat er zoveel toeschouwers worden verwacht is het niet verwonderlijk dat piloten zoals Dylan Derdaele, Sarah Bovy of het Saker-team beslisten om voor deze ene keer ook deel te nemen aan de Short Race's. Hun sponsors zijn daarover in hun nopjes want meer in de kijker kan je niet meer lopen of rijden. Omdat er zoveel media-aandacht is, zijn enkele bekende namen aangetrokken zoals Grégory Servais die Sarah Bovy zal bijstaan in één van de drie Gomez GC10 Silhouette's. Vervolgens zijn er Alexis Van de Poele en Raphaël van der Straten die Stéphane Lémeret komen assisteren in de Volvo S60 V8 Silhouette van Delahaye Racing !

  De zoon van Eric, vijfvoudig winnaar van de 24 Uren van Francorchamps en vorig jaar laureaat in de BTCS aan het stuur van een Solution F in categorie S2, heeft bijzonder hard gewerkt om zich te verzekeren van een deelname aan deze uitzonderlijke meeting van het BRCC. "Het is een kans uit de duizend !" placht hij te zeggen. "Met het beperkte budget waarover ik beschik geef ik liever de voorkeur om in de BRCC-happening vooraan te rijden dan tijdens de 24 Uren ergens in het peleton anoniem verloren te rijden...", besluit hij verstandig. (wr/foto:BRCC)


  26-07-2012 om 10:47 geschreven door walter rombauts

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  25-07-2012
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.BRCC KNOOPT NA 24 JAAR WEER AAN MET TRADITIE
  Klik op de afbeelding om de link te volgen Vanmiddag gaat in het altijd feeërieke Spa-Francorchamps de pilotenparade door. Dat zijn de mannen - zeg wel - die volgend weekeinde deelnemen aan de 24 Uren van Francorchamps. Dat is ruwweg gezegd de tegenhanger van de 24 Uren van Le Mans, maar dan enkel voorbehouden aan GT's. Het nieuwbakken "Belgian Racing Car Championship" (BRCC) dat vakkundig wordt geleid door Kronos Events, strijkt nu voor de derde opeenvolgende keer neer in de paddock van het Circuit Spa-Francorchamps. Dit keer gaat het om de vierde meeting van het nieuwe kampioenschap. Deze is voorzien als onderdeel van het voorprogramma op de "Total 24 Hours of Spa" die de aandacht zal verdelen tussen de GP van Hongarije F1 en de tastbaardere bolides die de uitloper van de Eifel een weekend lang zullen bevolken.

  De 35 deelnemende teams en hun sponsors in het BRCC kunnen zaterdag om 13.15 uur voor het talrijk verwachte publiek hun kleuren laten schitteren in de proloog op de etmaalrace. In de BRCC meute gaat het om de zogenaamde "short race", sprintrace, die in Francorchamps altijd voor spetters zorgt. Zoals Kronos Events terecht opmerkt moet men terug in de tijd tot in 1988, weeral 24 jaar geleden, om nog een manche van het toenmalige Kampioenschap voor Productiewagens in een voorprogramma van de 24 Uren te noteren.

  Dankzij het dynamisme van Kronos Events kunnen de BRCC-teams al aanwezig tekenen voor het grote feest van de 24 Uren van Francorchamps door deel te nemen aan de traditionele parade, heden namiddag 16 uur, die i het centrum van Spa wordt gehouden. De eerste "short race" is gepland op vrijdag om 12.55 uur en de "Long Race" - dit keer uitzonderlijk over 60' wordt  vrijdag op gang geschoten om 16.25 uur, vlak na de Superpole van de 24 Uren van Francorchamps. Een autosport-overgoten weekend staat in het vooruitzicht. Het begint NU op dit eigenste moment in Spa.(wr/Foto:BRCC)


  25-07-2012 om 18:52 geschreven door walter rombauts

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)


  Archief per week
 • 26/11-02/12 2018
 • 19/11-25/11 2018
 • 12/11-18/11 2018
 • 05/11-11/11 2018
 • 29/10-04/11 2018
 • 22/10-28/10 2018
 • 15/10-21/10 2018
 • 01/10-07/10 2018
 • 24/09-30/09 2018
 • 17/09-23/09 2018
 • 10/09-16/09 2018
 • 03/09-09/09 2018
 • 27/08-02/09 2018
 • 20/08-26/08 2018
 • 13/08-19/08 2018
 • 06/08-12/08 2018
 • 23/07-29/07 2018
 • 16/07-22/07 2018
 • 09/07-15/07 2018
 • 02/07-08/07 2018
 • 25/06-01/07 2018
 • 18/06-24/06 2018
 • 11/06-17/06 2018
 • 04/06-10/06 2018
 • 28/05-03/06 2018
 • 21/05-27/05 2018
 • 14/05-20/05 2018
 • 07/05-13/05 2018
 • 23/04-29/04 2018
 • 09/04-15/04 2018
 • 02/04-08/04 2018
 • 26/03-01/04 2018
 • 19/03-25/03 2018
 • 12/03-18/03 2018
 • 05/03-11/03 2018
 • 26/02-04/03 2018
 • 19/02-25/02 2018
 • 05/02-11/02 2018
 • 29/01-04/02 2018
 • 15/01-21/01 2018
 • 08/01-14/01 2018
 • 01/01-07/01 2018
 • 25/12-31/12 2017
 • 11/12-17/12 2017
 • 04/12-10/12 2017
 • 27/11-03/12 2017
 • 20/11-26/11 2017
 • 06/11-12/11 2017
 • 30/10-05/11 2017
 • 16/10-22/10 2017
 • 09/10-15/10 2017
 • 02/10-08/10 2017
 • 25/09-01/10 2017
 • 18/09-24/09 2017
 • 11/09-17/09 2017
 • 04/09-10/09 2017
 • 28/08-03/09 2017
 • 21/08-27/08 2017
 • 14/08-20/08 2017
 • 07/08-13/08 2017
 • 24/07-30/07 2017
 • 17/07-23/07 2017
 • 10/07-16/07 2017
 • 03/07-09/07 2017
 • 05/06-11/06 2017
 • 29/05-04/06 2017
 • 22/05-28/05 2017
 • 08/05-14/05 2017
 • 01/05-07/05 2017
 • 24/04-30/04 2017
 • 10/04-16/04 2017
 • 03/04-09/04 2017
 • 27/03-02/04 2017
 • 20/03-26/03 2017
 • 13/03-19/03 2017
 • 06/03-12/03 2017
 • 27/02-05/03 2017
 • 20/02-26/02 2017
 • 13/02-19/02 2017
 • 06/02-12/02 2017
 • 30/01-05/02 2017
 • 23/01-29/01 2017
 • 16/01-22/01 2017
 • 09/01-15/01 2017
 • 02/01-08/01 2017
 • 26/12-01/01 2017
 • 19/12-25/12 2016
 • 12/12-18/12 2016
 • 05/12-11/12 2016
 • 28/11-04/12 2016
 • 21/11-27/11 2016
 • 14/11-20/11 2016
 • 07/11-13/11 2016
 • 31/10-06/11 2016
 • 24/10-30/10 2016
 • 17/10-23/10 2016
 • 10/10-16/10 2016
 • 03/10-09/10 2016
 • 26/09-02/10 2016
 • 12/09-18/09 2016
 • 05/09-11/09 2016
 • 29/08-04/09 2016
 • 22/08-28/08 2016
 • 15/08-21/08 2016
 • 08/08-14/08 2016
 • 01/08-07/08 2016
 • 25/07-31/07 2016
 • 18/07-24/07 2016
 • 11/07-17/07 2016
 • 04/07-10/07 2016
 • 27/06-03/07 2016
 • 20/06-26/06 2016
 • 13/06-19/06 2016
 • 06/06-12/06 2016
 • 23/05-29/05 2016
 • 16/05-22/05 2016
 • 09/05-15/05 2016
 • 25/04-01/05 2016
 • 18/04-24/04 2016
 • 11/04-17/04 2016
 • 04/04-10/04 2016
 • 28/03-03/04 2016
 • 21/03-27/03 2016
 • 14/03-20/03 2016
 • 07/03-13/03 2016
 • 29/02-06/03 2016
 • 22/02-28/02 2016
 • 15/02-21/02 2016
 • 08/02-14/02 2016
 • 01/02-07/02 2016
 • 25/01-31/01 2016
 • 11/01-17/01 2016
 • 04/01-10/01 2016
 • 28/12-03/01 2021
 • 21/12-27/12 2015
 • 14/12-20/12 2015
 • 07/12-13/12 2015
 • 23/11-29/11 2015
 • 16/11-22/11 2015
 • 09/11-15/11 2015
 • 02/11-08/11 2015
 • 26/10-01/11 2015
 • 19/10-25/10 2015
 • 05/10-11/10 2015
 • 28/09-04/10 2015
 • 21/09-27/09 2015
 • 14/09-20/09 2015
 • 31/08-06/09 2015
 • 17/08-23/08 2015
 • 03/08-09/08 2015
 • 20/07-26/07 2015
 • 06/07-12/07 2015
 • 29/06-05/07 2015
 • 15/06-21/06 2015
 • 08/06-14/06 2015
 • 01/06-07/06 2015
 • 25/05-31/05 2015
 • 18/05-24/05 2015
 • 11/05-17/05 2015
 • 04/05-10/05 2015
 • 13/04-19/04 2015
 • 06/04-12/04 2015
 • 30/03-05/04 2015
 • 23/03-29/03 2015
 • 16/03-22/03 2015
 • 09/03-15/03 2015
 • 02/03-08/03 2015
 • 23/02-01/03 2015
 • 16/02-22/02 2015
 • 02/02-08/02 2015
 • 26/01-01/02 2015
 • 19/01-25/01 2015
 • 12/01-18/01 2015
 • 05/01-11/01 2015
 • 22/12-28/12 2014
 • 15/12-21/12 2014
 • 08/12-14/12 2014
 • 24/11-30/11 2014
 • 17/11-23/11 2014
 • 27/10-02/11 2014
 • 13/10-19/10 2014
 • 06/10-12/10 2014
 • 29/09-05/10 2014
 • 22/09-28/09 2014
 • 15/09-21/09 2014
 • 08/09-14/09 2014
 • 01/09-07/09 2014
 • 25/08-31/08 2014
 • 18/08-24/08 2014
 • 11/08-17/08 2014
 • 04/08-10/08 2014
 • 28/07-03/08 2014
 • 21/07-27/07 2014
 • 14/07-20/07 2014
 • 07/07-13/07 2014
 • 30/06-06/07 2014
 • 23/06-29/06 2014
 • 16/06-22/06 2014
 • 09/06-15/06 2014
 • 02/06-08/06 2014
 • 26/05-01/06 2014
 • 19/05-25/05 2014
 • 05/05-11/05 2014
 • 28/04-04/05 2014
 • 21/04-27/04 2014
 • 14/04-20/04 2014
 • 07/04-13/04 2014
 • 31/03-06/04 2014
 • 24/03-30/03 2014
 • 17/03-23/03 2014
 • 10/03-16/03 2014
 • 03/03-09/03 2014
 • 24/02-02/03 2014
 • 27/01-02/02 2014
 • 16/12-22/12 2013
 • 09/12-15/12 2013
 • 28/10-03/11 2013
 • 09/09-15/09 2013
 • 02/09-08/09 2013
 • 12/08-18/08 2013
 • 05/08-11/08 2013
 • 29/07-04/08 2013
 • 15/07-21/07 2013
 • 08/07-14/07 2013
 • 24/06-30/06 2013
 • 17/06-23/06 2013
 • 10/06-16/06 2013
 • 03/06-09/06 2013
 • 27/05-02/06 2013
 • 20/05-26/05 2013
 • 13/05-19/05 2013
 • 06/05-12/05 2013
 • 22/04-28/04 2013
 • 15/04-21/04 2013
 • 08/04-14/04 2013
 • 01/04-07/04 2013
 • 25/03-31/03 2013
 • 18/03-24/03 2013
 • 11/03-17/03 2013
 • 04/03-10/03 2013
 • 25/02-03/03 2013
 • 18/02-24/02 2013
 • 11/02-17/02 2013
 • 29/10-04/11 2012
 • 22/10-28/10 2012
 • 15/10-21/10 2012
 • 01/10-07/10 2012
 • 24/09-30/09 2012
 • 20/08-26/08 2012
 • 13/08-19/08 2012
 • 06/08-12/08 2012
 • 30/07-05/08 2012
 • 23/07-29/07 2012
 • 16/07-22/07 2012
 • 09/07-15/07 2012
 • 02/07-08/07 2012
 • 11/06-17/06 2012
 • 04/06-10/06 2012
 • 21/05-27/05 2012
 • 14/05-20/05 2012
 • 07/05-13/05 2012
 • 30/04-06/05 2012
 • 23/04-29/04 2012
 • 16/04-22/04 2012
 • 09/04-15/04 2012
 • 02/04-08/04 2012
 • 26/03-01/04 2012
 • 19/03-25/03 2012
 • 12/03-18/03 2012
 • 05/03-11/03 2012
 • 27/02-04/03 2012
 • 20/02-26/02 2012
 • 13/02-19/02 2012
 • 06/02-12/02 2012
 • 30/01-05/02 2012
 • 23/01-29/01 2012
 • 16/01-22/01 2012
 • 09/01-15/01 2012
 • 02/01-08/01 2012
 • 24/12-30/12 2012
 • 19/12-25/12 2011
 • 12/12-18/12 2011
 • 05/12-11/12 2011
 • 21/11-27/11 2011
 • 14/11-20/11 2011
 • 31/10-06/11 2011
 • 03/10-09/10 2011
 • 26/09-02/10 2011
 • 05/09-11/09 2011
 • 15/08-21/08 2011
 • 01/08-07/08 2011
 • 25/07-31/07 2011
 • 18/07-24/07 2011
 • 11/07-17/07 2011
 • 04/07-10/07 2011
 • 20/06-26/06 2011
 • 06/06-12/06 2011
 • 30/05-05/06 2011
 • 16/05-22/05 2011
 • 09/05-15/05 2011
 • 02/05-08/05 2011
 • 25/04-01/05 2011
 • 18/04-24/04 2011
 • 11/04-17/04 2011
 • 14/03-20/03 2011
 • 07/03-13/03 2011
 • 28/02-06/03 2011
 • 21/02-27/02 2011
 • 07/02-13/02 2011
 • 31/01-06/02 2011
 • 24/01-30/01 2011
 • 17/01-23/01 2011
 • 10/01-16/01 2011
 • 03/01-09/01 2011
 • 27/12-02/01 2011
 • 13/12-19/12 2010
 • 06/12-12/12 2010
 • 29/11-05/12 2010
 • 22/11-28/11 2010
 • 15/11-21/11 2010
 • 08/11-14/11 2010
 • 01/11-07/11 2010
 • 25/10-31/10 2010
 • 18/10-24/10 2010
 • 11/10-17/10 2010
 • 27/09-03/10 2010
 • 13/09-19/09 2010
 • 06/09-12/09 2010
 • 30/08-05/09 2010
 • 23/08-29/08 2010
 • 16/08-22/08 2010
 • 09/08-15/08 2010
 • 02/08-08/08 2010
 • 26/07-01/08 2010
 • 19/07-25/07 2010
 • 12/07-18/07 2010
 • 28/06-04/07 2010
 • 21/06-27/06 2010
 • 24/05-30/05 2010
 • 17/05-23/05 2010
 • 10/05-16/05 2010
 • 03/05-09/05 2010
 • 26/04-02/05 2010
 • 19/04-25/04 2010
 • 12/04-18/04 2010
 • 05/04-11/04 2010
 • 29/03-04/04 2010
 • 22/03-28/03 2010
 • 15/03-21/03 2010
 • 08/03-14/03 2010
 • 01/03-07/03 2010
 • 22/02-28/02 2010
 • 15/02-21/02 2010
 • 08/02-14/02 2010
 • 01/02-07/02 2010
 • 25/01-31/01 2010
 • 18/01-24/01 2010
 • 11/01-17/01 2010
 • 04/01-10/01 2010
 • 28/12-03/01 2016
 • 21/12-27/12 2009
 • 14/12-20/12 2009
 • 07/12-13/12 2009
 • 30/11-06/12 2009
 • 23/11-29/11 2009
 • 16/11-22/11 2009
 • 09/11-15/11 2009
 • 02/11-08/11 2009
 • 26/10-01/11 2009
 • 19/10-25/10 2009
 • 12/10-18/10 2009
 • 05/10-11/10 2009
 • 28/09-04/10 2009
 • 21/09-27/09 2009
 • 14/09-20/09 2009
 • 07/09-13/09 2009
 • 31/08-06/09 2009
 • 24/08-30/08 2009
 • 17/08-23/08 2009
 • 10/08-16/08 2009
 • 20/07-26/07 2009
 • 13/07-19/07 2009
 • 06/07-12/07 2009
 • 29/06-05/07 2009
 • 22/06-28/06 2009
 • 15/06-21/06 2009
 • 01/06-07/06 2009
 • 25/05-31/05 2009
 • 18/05-24/05 2009
 • 11/05-17/05 2009
 • 04/05-10/05 2009
 • 27/04-03/05 2009
 • 20/04-26/04 2009
 • 13/04-19/04 2009
 • 06/04-12/04 2009
 • 30/03-05/04 2009
 • 23/03-29/03 2009
 • 16/03-22/03 2009
 • 09/03-15/03 2009
 • 02/03-08/03 2009
 • 23/02-01/03 2009
 • 16/02-22/02 2009
 • 09/02-15/02 2009
 • 02/02-08/02 2009
 • 26/01-01/02 2009
 • 19/01-25/01 2009
 • 12/01-18/01 2009
 • 05/01-11/01 2009
 • 29/12-04/01 2009
 • 22/12-28/12 2008
 • 15/12-21/12 2008
 • 08/12-14/12 2008
 • 01/12-07/12 2008
 • 24/11-30/11 2008
 • 17/11-23/11 2008
 • 10/11-16/11 2008
 • 03/11-09/11 2008
 • 27/10-02/11 2008
 • 20/10-26/10 2008
 • 13/10-19/10 2008
 • 06/10-12/10 2008
 • 29/09-05/10 2008
 • 22/09-28/09 2008
 • 15/09-21/09 2008
 • 08/09-14/09 2008
 • 01/09-07/09 2008
 • 18/08-24/08 2008
 • 11/08-17/08 2008
 • 04/08-10/08 2008
 • 28/07-03/08 2008
 • 21/07-27/07 2008
 • 14/07-20/07 2008
 • 07/07-13/07 2008
 • 30/06-06/07 2008
 • 23/06-29/06 2008
 • 16/06-22/06 2008
 • 09/06-15/06 2008
 • 02/06-08/06 2008
 • 19/05-25/05 2008
 • 12/05-18/05 2008
 • 05/05-11/05 2008
 • 28/04-04/05 2008
 • 21/04-27/04 2008
 • 14/04-20/04 2008
 • 07/04-13/04 2008
 • 24/03-30/03 2008
 • 17/03-23/03 2008
 • 10/03-16/03 2008
 • 03/03-09/03 2008
 • 25/02-02/03 2008
 • 18/02-24/02 2008
 • 11/02-17/02 2008
 • 04/02-10/02 2008
 • 28/01-03/02 2008
 • 21/01-27/01 2008
 • 14/01-20/01 2008
 • 07/01-13/01 2008
 • 31/12-06/01 2008
 • 17/12-23/12 2007
 • 03/12-09/12 2007
 • 26/11-02/12 2007
 • 29/10-04/11 2007
 • 01/10-07/10 2007
 • 17/09-23/09 2007
 • 10/09-16/09 2007
 • 03/09-09/09 2007
 • 27/08-02/09 2007
 • 13/08-19/08 2007
 • 06/08-12/08 2007
 • 30/07-05/08 2007
 • 23/07-29/07 2007
 • 16/07-22/07 2007
 • 09/07-15/07 2007
 • 02/07-08/07 2007
 • 18/06-24/06 2007
 • 11/06-17/06 2007
 • 28/05-03/06 2007
 • 28/11-04/12 -0001

  E-mail mij

  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


  Gastenboek

  Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


  Blog als favoriet !

  Archief
 • Alle berichten


  Blog tegen de regels? Meld het ons!
  Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!