Inhoud blog
  • BLOG WALTER'S AUTO CAHIERS STOPT VANDAAG.
  • OLIGARCH, NIET NOODZAKELIJK NEGATIEF, EERDER SLACHTOFFER VAN JAOERSHEID ?
  • EVERFUEL SLUIT WATERSTOF TANKSTATIONS IN SKANDINAVIË
  • TRANSPORAMA WINT NOG ABONNEES DANKZIJ GEDEGEN TESTVERSLAGEN
  • GP VAN JAPAN ZONDAG ZAL NIEUWE VRAGEN BEANTWOORDEN
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    Walter's Auto Cahiers

    12-12-2021
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.CRASHENDE LATIFI LOKT SAFETY CAR UIT EN RACEDIRECTIE SCHENKT DAARMEE VUILE TITEL AAN HOLLANDSE BELG

    Er was nog een verschil van 11" op tien ronden van het einde tussen snelst gestartte Lewis Hamilton en polesitter Max Verstappen toen de Canadees Nicolas Latifi zijn Williams aan diggelen reed en de koersdirectie de safetycar liet uitrukken. Verstappen's harde banden waren nog frisser dan de harde van koprijder Lewis Hamilton. Maar Max kon duidelijk niet meer bij de zevenvoudige weredkampioen geraken. Onder de safetycar mag je banden wisselen, en Max haalde verse softs, wat Lewis niet deed, of Mercedes verzuimde ...? voor te stellen. Toen de dubieuze koersdirectie voor nog één ronde groen gaf was het voor de Hasselaar gemakkelijk het stuurgenie Lewis Hamilton in een bocht te verschalken. De Brit reed proper, ondernam geen enkele vuile poging om Verstappen iets in de weg te leggen.

    Wat in de start weer wel was van de kant van Verstappen die - hoe kan het anders - de best gestarte Hamilton met het rechter voorwiel midden de linkerkant van de Mercedes de Brit van de baan dwong. Er mag worden verondersteld dat Latifi niet op "bevel" van ene hooggeplaatste is gecrasht, zoals ooit gebeurde in 2008 met Nelson Piquet jr in Singapore. Bevelgever daartoe was toen Flavio Briatore, Renault teambaas, die Alonso's belangen daarmee diende en hem op die manier de GP liet winnen. De FIA kan de Formule 1 alleen redden door geen reglementen te maken die als tools kunnen dienen om winst of verlies van de pure kunst van autorijden te bepalen.

    Gele en rode vlaggen, Virtuele- en echte Safetycar's, lokaal beslissende baancommissarissen die blauw en geel zelden op de juiste profesionele manier zwaaien. De historische F1 is nu ten einde. In 2022 zal het nog F1 heten maar in werkelijkheid een soort roulettespel zijn, waarin kaarten worden getrokken met de uit te voeren opdrachten: nu botsen, nu pitten, nu tegen de muur rijden, nu treintje rijden...De Formule 1 bestaat niet meer als iemand 11" voorsprong prijs moet geven aan zijn tegenstander omdat een "derde onbenul" zich tegen de muur te pletter rijdt. Dag Formule 1. (Walter Rombauts)

    De uitslag:

    1. Max Verstappen (Red Bull-Honda)                           1'30'17"345

    2. Lewis Hamilton (Mercedes)                                     + 2"256

    3. Carlos Sainz (Ferrari)                                             + 5"173

    4. Yuki Tsunoda (AlphaTauri-Honda)                            + 5"692

    5. Pierre Gasly (AlphaTauri-Honda)                              + 6"531

    12-12-2021 om 19:28 geschreven door walter rombauts

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    11-12-2021
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.MAX VERSTAPPEN START IN POLE IN DE GP VAN ABU DHABI

    De tijd van praten is voorbij. Max Verstappen (24) start morgen met 1'22"109 vanaf de pole-position voor de GP van Abu Dhabi, de laatste race van een chaotisch WK 2021. Zowel de "eerlijke" jongen uit Hasselt - zo bevestigden Bas Leinders en Tom Boonen via een sensatiekrant toch met klem - heeft evenveel punten als de zevenvoudige wereldkampioen Lewis Hamilton (36) die de droom van een achtste titel ziet verwateren. In Abu Dhabi zegt het archief dat wie in pole start ook de race wint. Morgen moet "de valse vriendelijke", nog steeds volgens die krant, een middel zien te vinden om dat te verhinderen.

    Slaagt hij daar door middel van bandenstrategie met gans zijn Mercedes-team niet in, dan houdt het record van Michaël Schumacher stand. In dat geval zal het wellicht nooit door niemand nog kunnen doorbroken worden. Kimi Räikkönen die gisteren een ferme crash deed, rijdt zijn laatste race, en soms moet men zich afvragen waarom een geweldige Sebastien Vettel die Aston Martin met een Mercedesmotor ook niet achterlaat in Abu Dhabi. Zelfs Fernando Alonso krijgt het stilaan door dat het nieuwe wereldkampioenschap 2022 zich in een andere wereld zal afspelen. Met jonge acteurs, "eerlijke" en andere, maar allemaal vruchten van een gouden generatie die zich dankzij Bernie Ecclestone's (92) levenswerk, zijnde de F1, tot miljardairs konden opwerken of aldus werden geboren. Stroll's, Norris', Sainz', Verstappen's, zo kunnen we nog een poos doorgaan.

    Morgen wordt één van de meest dramatische dagen in de Formule 1. De afsluiting van 71 jaar onder FIA bewind strikt gereden WK's. Die van volgend jaar zullen nog meer naar kermis evolueren, zoals de IndyCars in de USA. Spektakel ten top, maar niet meer met die aristocratische karakters die bijna allemaal aan een moeilijk te beschrijven nobelheid raakten. Ook al konden ze ook toen feesten als de beesten. Morgenavond is er autosportgeschiedenis geschreven, wordt het schrijfboek dichtgedaan, leunt men achterover in een knusse zetel en overdenkt men wat had kunnen zijn en niet is geweest. Sluit men de deur naar het verleden af. Zonder er nog iemand binnen te laten. Niemand, niet de "eerlijke" en niet de "valse". Het zal ook mijn laatste rapportje van een F1-race worden. Ik ga terug met autootjes spelen, en er soms over schrijven. (Walter Rombauts)

    De kwalificaties:

    1. Max Verstappen (Red Bull-Honda)                        1'22"109

    2. Lewis Hamilton (Mercedes)                                  1'22"480

    3. Lando Norris (Mc Laren-Mercedes)                       1'22"931

    4. Sergio Perez (Red Bull-Honda)                            1'22"947

    5. Carlos Sainz jr. (Ferrari)                                      1'22"992

        

    11-12-2021 om 15:49 geschreven door walter rombauts

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (1)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.FP3 ABU DHABI 1. HAMILTON 2. VERSTAPPEN

    Lewis Hamilton heeft een licht voordeel weten te behouden in de derde vrije oefeningen. Met 1'23"274 ging hij titelrivaal Max Verstappen in de Red Bull-Honda vooaf. Het ziet ernaar uit dat de kwalificaties, straks om 14 uur onze tijd, extra de klemtoon zullen leggen op de affiche Hamilton - Verstappen. Nochtans kunnen Bottas en Perez mee het titelduel bepalen, naarmate de wedstrijd verloopt. Ze staan op de grid echter in snelheid niet dicht bij Hamilton en Verstappen, want dat zijn de enigen die onder 1'24" geraakten. Eén ding staat vast: wie vanuit pole vetrekt heeft de meeste kansen de race te winnen. (wr)

    FP3:

    1. Lewis Hamilton (Mercedes)                       1'23"274

    2. Max Verstappen (Red Bull-Honda)             1'23"488

    3. Valtteri Bottas (Mercedes)                        1'24"025

    4. Sergio Perez (Red Bull-Honda)                  1'24"047

    5. Lando Norris (Mc Laren-Mercedes)            1'24"106

    11-12-2021 om 12:21 geschreven door walter rombauts

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    10-12-2021
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.HAMILTON - MERCEDES - ANTWOORDT MET SNELSTE CHRONO IN FP2

    Uitgaande van de veronderstelling dat zowel in de eerste als de tweede vrije oefeningen wordt gefocused op het "uitbalanceren" van de auto voor de race zondag, eerder dan zomaar de eer van effe de snelste te zijn, lijkt Mercedes zijn kaarten goed te schikken. Lewis Hamilton antwoordde op de snelste chrono van Verstappen vanochtend met 1'23"691. Dat is al een gevoelige versnelling en alleen Esteban Ocon met Alpine kon aanklampen. Zij het dan wel op 0,343" van de tot nader order nog steeds regerende wereldkampioen Lewis Hamilton. Verstappen bleef hangen op de vierde plaats, op ruim een seconde. Is het gewoon pokerspel of wordt het stilaan duidelijk dat er een technisch verschil zou opduiken tussen Red Bull-Honda en Mercedes.

    Morgenochtend weten we meer en na de kwalificaties voor de "pole", is het duidelijk wie de grootste kanshebber is op de wereldtitel 2021. Max Verstappen en Lewis Hamilton hebben met 369,5 punten een gelijke stand. De statistieken van het Yas Marina-circuit van de jongste vijf jaar tonen dat de "polesitter" ieder jaar gewonnen heeft. Vorig jaar was dat Vestappen, daarvoor Hamiton en ook Bottas heeft eens een graantje meegepikt. Het circuit biedt eigenlijk maximaal op drie plaatsen een inhaalmogelijkheid. Vanuit sommige bolides gezien maar één. Dus wie van "pole" vetrekt is gepriviligieerd. Dan hangt het verder af van de gele, rode vlaggen, de safetycars en de virtuele safetycars en sportcommissarissen wiens meerderheid geen race-ervaring hebben, de FIA in zijn algemeenheid en de koersdirecteur Masi in hoogst eigen persoon of de sportieve strijd overeenkomt met de niet te voorspellen uitslag. (Walter Rombauts)

    FP2: 

    1. Lewis Hamilton (Mercedes)                       1'23"691

    2. Esteban Ocon (Alpine-Renault)                  + 0,343

    3. Valtteri Bottas (Mercedes)                         + 0,392

    4. Max Verstappen (Red Bull-Honda)              + 0,641

    5. Sergio Perez (Red Bull-Honda)                   + 0,709

    Bijlagen:
    Ocon pakte de tweede plaats met de Alpine in FP2 101221.jpg (2.9 MB)   

    10-12-2021 om 20:15 geschreven door walter rombauts

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.MAX VERSTAPPEN - RED BULL HONDA - OPENT TITELDANS MET BESTE TIJD IN FP1

    De enige directe inmenging van de FIA-stewards in de FP1 in Abu Dhabi was een streng toepassen van de track limits. Dus moest iedereen netjes binnen de lijntjes kleuren en Max Verstappen deed dat het snelst. Met 1'25"009 is hij meteen een uitdaging voor Lewis Hamilton die toezag hoe ploegmaat Valtteri Bottas sneller was. Deze eerste vrije training betekent eigenlijk nog kompleet niets voor de race van zondag.(wr)

    FP1:

    1. Max Verstappen (Red Bull-Honda)                         1'25"009

    2. Valtteri Bottas (Mercedes)                                    + 0,196

    3. Lewis Hamilton (Mercedes)                                  + 0,346

    4. Sergio Perez (Red Bull-Honda)                             + 0,354

    5. Yuki Tsunoda (AlphaTauri-Honda)                         + 0,369

    10-12-2021 om 11:40 geschreven door walter rombauts

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    08-12-2021
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.DE ONSTERFELIJKE IS OVERLEDEN...

    Met wat zich zondag gaat afspelen in Abu Dhabi om de wereldkampioen aan te duiden komt de eindigheid van alles in beeld. Michaël Schumacher, zeven keer wereldkampioen F1, overkwam op 45-jarige leeftijd een ski-ongeval op 29 december 2013 een ski-ongeval waarvan hij - tot zover bekend - niet meer is hersteld. Straks acht jaar geleden. Zijn zoon Mick vertegenwoordigt de naam naar best vermogen, maar insiders weten dat appels die van de bomen vallen niet noodzakelijk even lekker zijn dan de geplukte. Tenzij kunstmatig. Kéké Rosberg en zoonlief Nico, de reus Graham Hill en zijn zoon Damon als flauwe repliek. Niki Lauda's zoon Mathias komt alleen verdienstelijk voor in de palmaressen van de 24 Uren van Le Mans, Nicolas Prost in de Formula E.

    Ik ben voor twee weken een onsterfelijke vriend verloren. Dood. Voordien onsterfelijk in perceptie, handelen en spreken zoals alleen dat Professoren kunnen. Gesteund door het geluk in hun taalgebied geboren te zijn en te mogen arbeiden. Andersom was het anders geweest. De échte Ferdinand Porsche, die de VW Kever voor Hitler maakte, was voordien al door Stalin uitgenodigd om hetzelfde voor Rusland te doen. Eerder. Ferdinand Porsche zou letterlijk voor de invulling ervan de wereld aan zijn voeten zien liggen. Na lange onderhandelingen, niet te beschrijven beloningen, keerde de échte Porsche weer naar Adolf. Waar hij de VW Kver voor realiseerde.

    Wat bezielde het grootste auto-genie dat de autowereld heeft gekend om - tegen de nazigedachte in - toch die Kever voor Duitsland te maken ? De taalbarrière !!! Hij voelde zich op zijn gemak in Duitsland omdat iedereen "hun"/"zijn" taal sprak. Deze kleine anekdote moet mee in overweging worden genomen voor wie wereldkampioen wordt. Ooit heb ik een hechte vriendschap gemist met Jackie Stewart omdat hij Schot was en ik alleen "Assimil-Engels" kon. Zondag speelt dat mee nu de moderne Duitsers allemaal Engels spreken. Mijn onsterfelijke vriend, die nu al bijna drie weken is overleden, kon dat ook niet. Maar niemand sprak hem tegen, want hij had alleen taalgenoten, zoals Lewis Hamilton ook heeft, terwijl Hasseltse Max ondertussen minstens vier talen spreekt en door vader ook die van het geld en brutaliteit heeft aangeleerd. Zondag wordt het spannend. (Walter Rombauts)

    08-12-2021 om 00:00 geschreven door walter rombauts

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    07-12-2021
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.NAAR ABU DHABI TOE BLIJKT "GENTLEMEN AGREEMENT" IETS DAT ALLEEN IN WOORDENBOEKEN BESTAAT

    Met de wildste verhalen zijn we op weg naar de laatste WK-race die de wereldkampioen moet aanduiden: Abu Dhabi. Of het een nieuwe woestijnoorlog wordt is zéér de vraag, maar woord houden, toch wel een zaak van eer, is helemaal zoek geraakt in Jeddah in Saoudi Arabië. De "remtest" van Max Verstappen die Lewis Hamilton op zijn linker achterkant deed botsen, is een ongezien gegeven in de 71 jaar na-oorlogse F1 die zondah eindigt. Volgend jaar is alles anders, nieuwe auto' s met wel de oude V6 Turbo Hybrid's die in 2014 werden ingevoerd. Maar met zekerheid nieuwe jonge gasten die de oude senioren als Alonso, Ricciardo en andere...Lewis Hamilton's gaan vervangen.

    Afgaande op wat in Jeddah is gebeurd moet de FIA ook wel een vacature open stellen voor een konsekwente koersdirecteur. Eén die niet onderhandelt met teams onder een rode vlag. Het wordt allemaal ontkent, onwaarheden worden bijbelse evangelies. "Gentlemen Agreement" is een loos begrip geworden. Iets vanuit oude woordenboeken, lang voor de woke-maatschappij bestond waarin iedereen geijk heeft. De grootheden van de F1, de Fangio's, de Clark's, de Graham Hills en zovele heuse monumenten worden nu vervangen door een soort picador's die het de matadors gemakkelijker moeten maken om de juiste degenstoot te plaatsen.

    Er mag op worden verwed dat zelfs een sluwe Spaanse matador zoals Fernando Alonso akkoord is dat stierenvechten als kermis en niet als van de Moren in 1100 ontstane religieuze symboliek vandaag niet meer moet. Lewis Hamilton, niet gekleurd zoals hij zichzelf toeschrijft, is de laatste van de verdwenen stierenvechters die zondag de na-oorlogse F1 in grootsheid kan doen eindigen. En ja, die Ster, ze stond er al in Bethlehem tweeduizend jaar geleden. Ook volgens de oude geschriften. Maar dat de Drie Koningen zondag wierook, goud en mirre kunnen brengen naar de Brit staat misschien in de sterren geschreven, maar mogelijk niet in die van Mercedes. (Walter Rombauts)

    07-12-2021 om 19:17 geschreven door walter rombauts

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 18/09-24/09 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 04/09-10/09 2023
  • 28/08-03/09 2023
  • 21/08-27/08 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 07/08-13/08 2023
  • 31/07-06/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 17/07-23/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 03/07-09/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 22/05-28/05 2023
  • 15/05-21/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 17/04-23/04 2023
  • 03/04-09/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 26/12-01/01 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 27/12-02/01 2022
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 16/12-22/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 28/10-03/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 05/08-11/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 29/04-05/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 11/03-17/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 04/06-10/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 24/12-30/12 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 15/08-21/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 27/12-02/01 2011
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 03/05-09/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 31/08-06/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 22/06-28/06 2009
  • 15/06-21/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 17/12-23/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 23/07-29/07 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !

    Archief
  • Alle berichten


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!