Inhoud blog
  • BLOG WALTER'S AUTO CAHIERS STOPT VANDAAG.
  • OLIGARCH, NIET NOODZAKELIJK NEGATIEF, EERDER SLACHTOFFER VAN JAOERSHEID ?
  • EVERFUEL SLUIT WATERSTOF TANKSTATIONS IN SKANDINAVIË
  • TRANSPORAMA WINT NOG ABONNEES DANKZIJ GEDEGEN TESTVERSLAGEN
  • GP VAN JAPAN ZONDAG ZAL NIEUWE VRAGEN BEANTWOORDEN
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    Walter's Auto Cahiers

    13-11-2022
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.GEORGE RUSSELL WINT EERSTE GP, HAMILTON ZORGT VOOR DUBBELSLAG MERCEDES

    De vlammen spoten uit het hete asfalt toen polesitter George Russell ook meteen de leiding nam in de GP van Brazilië. Maar de eerste ronde was nog niet voltooid of een gele vlag werd direct omgezet in 8 minuten Safety Car. Ricciardo (Mc Laren) gaf een stoer rijdende Kevin Magnussen (Haas)  een "vakkundig" tikje en beide bolides slingerden in het rond. Bij de restart na het verdwijnen van de SC kwam er in de zevende van éénenzeventig ronden een bits duel tussen Hamilton en Max Verstappen. In één van de bliksemsnelle aanvallen die de zevenvoudige wereldkampioen op zijn aartsrivaal zette, tikte Max Verstappen met zijn linker voorwiel even in de rechterzijde van de Mercedes waardoor Lewis Hamilton van de baan werd geduwd. De koersdirectie gaf de regerende wereldkampioen 5" straftijd. Mild voor zo'n giftig maneuver.

    Ook Charles Leclerc ging zwaar in de fout maar kon verder zodat er niet alweer een Safety Car moest uitrukken. Hij remonteerde met horten en stoten eervol naar een vierde plaats, na ploegmaat Carlos Sainz wiens Ferrari dit keer helemaal in balans was. Drie ronden voor het einde smeekte de Monegask zijn team om Sainz orders te geven om hem voorbij te laten. "Ieder WK-punt telt", zei hij er nog bij. Carlos Sainz maakte geen aanstalten zijn podiumplaats af te staan voor Leclerc die in het WK-gebeuren graag vice-wereldkampioen zou willen zijn. Nu gaat die eer richting Pérez uit. In de voorlopige stand staan beiden Leclerc en Peréz gelijk met 290 punten. De rangorde is zo opgesteld omdat Leclerc meer GP's won dan Peréz. De volgende en laatste GP in Abu Dhabi zal daar uitsluitsel over geven.

    Maar voor deze anekdote richting aankomst zorgde het stilvallen van de Mc Laren van Lando Norris voor nog eens 10 minuten Safety Car. Dat, terwijl de oranje bolide buiten iedere gevarenzone stond. Het duurde 10 minuten eer een takelwagen de bolide had ogepikt... Terwijl waren de aspirant winnaars door de Safety Car weer allemaal dicht achter elkaar komen rijden, zodat bij de herstart op elf ronden van de finish er een nieuwe explosie van inhaalmaneuvers kwam. Maar Russell en Hamilton bleven als raketten vooraan. Sainz reed met zijn zachte rubbers Sergio Pérez héél gemakkelijk voorbij omdat die op mediums reed. Leclerc kon Peréz ook strikken om dezelfde reden. En de Mexicaan die zesde reed moest ploemaat Max Verstappen, die zevende was, voorlaten. George Russell reed ook de snelste ronde zodat hij 25 + 1 WK-punten totaliseert. Lewis Hamilton, die al 103 GP-zeges heeft, kreeg de onderscheiding van "Driver of the Day". Vandaag was dat een eerlijke daad tegenover Sir Lewis. (Walter Rombauts)

    De uitslag:

    1. George Russell (MercedesW13)                                  305,939 km in 1 uur 38'34"044 (186,231 km/h gemiddeld)

    2. Lewis Hamilton (MercedesW13)                                  + 1"529

    3. Carlos Sainz (Ferrari)                                                 + 4"051

    4. Charles Leclerc (Ferrari)                                             + 8"441

    5. Fernando Alonso (Alpine)                                           + 9"561

    WK-stand piloten:

    1. Verstappen                                                               429 punten

    2. Leclerc                                                                     290

    3. Peréz                                                                       290

    4. Alpine                                                                      167

    5. Mc Laren                                                                  148

    WK-stand van de Constructeurs:

    1. Red Bull                                                                   719 punten

    2. Ferrari                                                                     524

    3. Mercedes                                                                 505

    4. Alpine                                                                      167

    5. Mc Laren                                                                  148

    Bijlagen:
    Fernando Alonso werd vijfde, Ocon achtste en zo krijgt Alpine meer grip de plaats 4 in WK-Constructeurs i141122 1.jpg (2.9 MB)   

    13-11-2022 om 00:00 geschreven door walter rombauts

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    12-11-2022
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.ESTEBAN OCON - ALPINE - SNELSTE IN FP2 IN INTERLAGOS !

    Hoewel de tweede vrije training voor de GP van Brazilië op het eerste gezicht een overbodige zaak zijn, hebben die 60' toch inhoud doordat de coureurs met meer brandstof, dus een iets zwaardere auto, de verschillende bandentypes kunnen proberen om straks in die 24 ronden lange (103,416 km) sprintrace vooral zonder bandenwissel stand te houden. Als de weermaker zich niet moeit, is de uitdaging groot om met de zachtste band de hele race te ronden. Charles Leclerc reed er in ieder geval 22 ronden mee en nu stelt men zich bij Ferrari de vraag of er ook 24 ronden kunnen op worden gerekend.

    Want toen de Monegask terug in de pits kwam was er nogal veel slijtage te zien aan de binnenste bandenwangen. Het wordt voor iedereen een gok. Plezierig is het te zien dat weer een "onbekende", de Fransman Esteban Ocon met Alpine die aangedreven wordt door een Renaultbron met 1'14"604 de snelste tijd inpalmde. Zijn teamgenoot Fernando Alonso plaatste zich vierde voor regerend wereldkampioen Max Verstappen. Straks is er de sprintrace die de pole-position bepaalt voor de GP van Brazilië, morgen met de regenmaker als kompleet onbekende meespeler. (Walter Rombauts/Foto:Alpine)

    FP2:

    1. Esteban Ocon (Alpine)                     1'14'"604

    2. Sergio Pérez (Red Bull)                    1'14"788

    3. George Russell (Mercedes)               1'14"916

    4. Fernando Alonso (Alpine)                 1'15"049

    5. Max Verstappen (Red Bull)               1'15"098

            

    Bijlagen:
    Ocon reed de snelste tijd in FP2 i121122 1.jpg (2.8 MB)   

    12-11-2022 om 20:15 geschreven door walter rombauts

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.GEORGE RUSSELL - MERCEDES - WINT SPRINTRACE IN SAO PAULO

    Iedereen ving de sprintrace aan op zachte banden, behalve Max Verstappen - en waardeloze Latifi -die op mediums tipte omwille van de grotere standtijd van de rubbers. Hij maakte een verkeerde keuze, want nadat de Deen Kevin Magnussen (Haas) iets meer dan een volle ereronde vanuit pole-position aan de leiding reed, begon de Brit George Russell van iedereen brandhout te maken. Verstappen was al over Magnussen gegaan maar kreeg de Mercedes W13 van Russell in het groot te zien in zijn spiegels. Dan was Russell weer naast hem, dan weer net niet ervoor. Een bloedstollend duel speelde zich af tot in de 15de van 24 ronden George Russell voorgoed naar de zege reed. De eerste zege van een Mercedes in 2022, zij het dan in een sprintkoers. Maar die levert George Russell wel de "pole" op morgen voor de GP van Brazilië.

    Naast hem staat, op de tweede plaats, die andere Mercedes van zevenvoudig wereldkampioen Lewis Hamilton. In een even hoogstaand duel met Max Verstappen haalde de "ouwe rat" de derde plaats binnen. Naar Sainz toerijden kon niet meer, daarvoor was de race te kort. Maar Carlos Sainz die echt tweede werd, heeft een gridstraf van vijf plaatsen, waardoor de twee Mercedessen naast elkaar staan. Dan Max Verstappen en Sergio Pérez en achter hen Charles Leclerc (Ferrari). Terwijl George Russell 8 punten scoort, Max 5, moet vooral worden opgemerkt dat Kevin Magnussen zijn Haas op de 8ste plaats liet finishen en daarmee 1 WK-punt scoort. Fantastisch voor de Deen, voor Haas, het team waar volgend jaar Nico Hülkenberg de te zwakke Mick Schumacher vervangt.

    In deze spannende sprintrace gebeurden twee merkwaardige incidenten. Bij Alpine tussen Ocon en Alonso, waarbij de voorvleugel van de auto van de Spanjaard sneuvelde. Ocon liep daarvoor een tijdstraf op van 10" en durft de eerste uren niet meer onder Alonso's ogen komen. Ook verknalde hij ieder WK-punt voor Alpine in het WK-constructeurs. Gelukkig voor het Franse herboren merk pakte Norris er maar 2 bij in de voorlopige stand. Een tweede incident tusssen Stroll en Vettel in hun Aston Martin. De viervoudige wereldkampioen had alle moeite om half rijdend op het gras en de andere helft op het asfalt, niet in de lucht te gaan. Gelukkig rukte Lance Stroll zijn Aston naar rechts en dankte die geweldige vent Vettel met een lakoniek "OK". Morgen staat er dus een beloftevolle GP van Brazilië op de affiche. Mercedes tegen Red Bull en Ferrari. Met Russell tegen Verstappen, leeftijdsgenoten. Daarbij komt het intrigerend gegeven kijken of Mercedes het Steigerend Paard (Ferrari) nog kan inhalen voor het WK van de Constructeurs. Met nog twee GP's te rijden is het verschil tussen beiden maar 36 punten... Over wie er nog van dicht of ver zal komen bij kijken moeten we wellicht informeren bij de regenmaker van Interlagos. (Walter Rombauts)

    De uitslag:

    1. Russell (Mercedes)                                  8 punten

    2. Sainz (Ferrari)                                        7

    3. Hamilton (Mercedes)                               6

    4. Verstappen (Red Bull)                             5

    5. Pérez (Red Bull)                                     4

    6. Leclerc (Ferrari)                                     3

    7. Norris (Mc Laren)                                   2

    8. Magnussen (Haas)                                 1

    WK-stand Piloten en Constructeurs NA de sprintrace en VOOR de GP van Brazilië:

    Piloten:

    1. Verstappen                                           421

    2. Peréz                                                   284

    3. Leclerc                                                 278

    4. Russell                                                 239

    5. Hamilton                                              222

    Constructeurs:

    1. Red Bull                                                705

    2. Ferrari                                                  497

    3. Mercedes                                              461

    4. Alpine                                                  153

    5. Mc Laren                                              148

    Bijlagen:
    Alonso woedend op Ocon omdat die zijn race heeft verkorven 121122 1.jpg (2.9 MB)   

    12-11-2022 om 00:00 geschreven door walter rombauts

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    11-11-2022
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.REGENMAKER SCHENKT KEVIN MAGNUSSEN MIRACULEUZE POLE VOOR SPRINTRACE !

    Door heel de geschiedenis van Interlagos, ten zuiden van het financiële hart van Brazilië, Sao Paulo, heeft de regenmaker tientallen scenario's naar zijn hand gezet die een verrassende inhoud hadden. In 2008 heeft Felipe Massa dat ondervonden toen hij in zijn Ferrari in de stortregens over de meet reed en de speaker hem als wereldkampioen uitriep. Het eigenste moment was in de ondoorzichtige stortregens Lewis Hamilton in zijn Mc Laren-Mercedes de Duitser Timo Glock voorbij gereden en oogstte zo dat ene punt dat hem voor de eerste keer wereldkampioen maakte. Massa geschrapt, Hamilton boven.

    Kevin Magnussen (30) heeft zojuist een hemels geschenk gekregen van diezelfde onzichtbare "regenmeister" in de hemel door direct nadat hij met 1'11"674 de eerste plaats had veroverd in de Q3, met nog 8'10" te rijden, regendruppels te strooien over de plaats die door Senna geheiligd is. George Russell groef zichzelf in de grind en lokte een rode vlag uit... Alleman in de pits. Wachtend tot de Mercedes W13 weggetakeld was en de kwalificatie voor de sprintrace van morgen kon hernemen. Zelfs de meest ongelovige staarde naar de hemel en bad. Het baatte niet. Niemand kon nog die chrono van de Deen verbeteren.

    Dolblij vlogen Haas-teambaas Gunther Steiner en Kevin Magnussen elkaar in de armen. Max Verstappen start tweede en George Russell derde. Niemand weet of ook morgen de regenmaker een scenario zal verzinnen. Kevin Magnussen, 139 GP's jong, 100 ervan bij Haas, start vanaf "pole" in de sprintrace waarvan de winnaar de pole-position in handen krijgt voor de GP van Brazilië F1 zondag, de voorlaatste race van een bewogen seizoen. (Walter Rombauts)

    De kwalificaties voor de sprintrace:

    1. Kevin Magnussen (Haas-Ferrari)                    1'11"674

    2. Max Verstappen (Red Bull)                            1'11"877

    3. George Russell (Mercedes)                            1'12"059

    4. Lando Norris (Mc Laren-Mercedes)                 1'12"263

    5. Carlos Sainz (Ferrari)                                    1'12"357

    Bijlagen:
    Alonso pikte enkele keren de snelste tijd weg in de regen. Ocon en hij vertrekken morgen zes en zeven 111122 2.jpg (2.7 MB)   

    11-11-2022 om 23:28 geschreven door walter rombauts

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.SERGIO PEREZ - RED BULL - SNELST IN FP1 IN BRAZILIË

    In het begin van de eerste vrije trainingen voor de GP van Brazilië schoot Max Verstappen even van de baan zodat iedereen schrok. Valtteri Bottas (Alfa Romeo) maakte er even gretig gebruik van om met 1'13"867 de eerste positie te pakken. Maar terwijl Max Verstappen op bocht 6 en 7 na, met vervelend onderstuur bleef kampen, liet zijn teamgenoot Sergio Perez een setje verse rode rubbers monteren. Kort daarna vlamde hij de Red Bull RB18 naar 1'11"853. Liefst 1"7 sneller dan de Limburger die nu tweevoudig wereldkampioen wordt genoemd.

    Dramatisch is dat geenszins want de kwalificaties voor de sprintrace van morgen zaterdag worden straks om 20 uur, onze tijd, gereden en daarin kan het terecht genoemde wonderkind nog alles goedmaken. De "pole" pakken voor de derde sprintrace van 2022. De eerste in Imola en de tweede in Oostenrijk werden gewonnen door...Max Verstappen. Nochtans verklaarde Max gisteren dat hij die sprintraces niet toejuicht, ze zelfs gevaarlijk en overbodig vindt, en dus invloed wil uitoefenen op de beslissing van Liberty Media, eigenaars van de F1 sinds 2017, om volgend jaar liefst zes sprintraces op de kalender in te lassen...

    Als wilde wolven gingen Leclerc (Ferrari), Verstappen (Red Bull), Sainz (Ferrari) en Lewis Hamilton (Mercedes) achter de Mexicaan aan jagen. De Monegask geraakte tot op 0"004 van de winnaar van Monte Carlo en Singapore. Max Verstappen hield de derde plaats, en Carlos Sainz heeft een gridstraf van vijf plaatsen omdat hij al de zesde motor van dit seizoen liet monteren. Van Alpine, noch van Mc Laren waren de "boys" vooraan te zien. Ze vechten onderling om die vierde plaats in het WK van de Constructeurs, maar hun resultaten zijn die van een jojo. Onvoorspelbaar wie vierde gaat worden, al bezet Alpine op dit moment die plaats. Wat dat Constructeurskampioenschap betreft, het is een natte droom van Mercedes teamleider Toto Wolff om Ferrari nog die tweede plaats af te pakken in deze laatste twee races. Dus worden Lewis Hamilton en George Russell vooraan verwacht. De zevenvoudige wereldkampioen - eerlijkheidshalve moest het de achtvoudige zijn .... - melde zich in deze FP1 al op de vijfde stek. (Walter Rombauts)

    FP1:

    1. Sergio Perez (Red Bull)                        1'11"853

    2. Charles Leclerc (Ferrari)                      1'11"857

    3. Max Verstappen (Red Bull)                   1'11"861

    4. Carlos Sainz (Ferrari)                          1'12"039

    5. Lewis Hamilton (Mercedes)                  1'12"040

    11-11-2022 om 00:00 geschreven door walter rombauts

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    10-11-2022
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.HET RECORD DAT MAX VERSTAPPEN DIT SEIZOEN NIET MEER KAN BREKEN

    Met 14 GP's zeges tot nu toe in één seizoen heeft Max Verstappen het record van Michaël Schumacher en Sebastien Vettel gebroken. Mocht hij in de WK-stand, met nog twee races te rijden, nog verder uitlopen zijn achtervolger Sergio Pérez (136 punten nu) en tot over de 155 punten geraken die Sebastien Vettel in 2013 tegenover Alonso sprokkelde, dan is ook dat record van hem. Maar er is één record dat de Red Bull-rijder niet meer kan breken. Dat is het percentage van gewonnen races.

    Dat zal - voorlopig - op naam blijven van de Italiaan Alberto Ascari die in 1952 zes van acht GP's won. Eigenaardig genoeg telden de "500 Mijlen van Indianapolis" toen ook mee voor het WK Formule 1. Elf keer is dat gebeurd. In 1952 opende de GP van Zwitserland in Bremgarten op 18 mei het WK 1952. Maar omdat Ascari wiou deelnemen aan de race in Indianapolis die op 30 mei '52 werd gereden, moest hij verstek laten gaan in Zwitserland. Alberto Ascari fnishte éénendertigste in de "500 Mijlen van Indianpolis". Winnaar daar werd de Amerikaan F.Agabashian in een Cummins. De GP van Zwitserland werd gewonnen door Piero Taruffi in een Ferrari.

    Toen Ascari terug in Europa aanpikte met de GP van België op 22 juni 1952 in Francorchamps, won hij meteen alle volgende GP's met 6 zeges op acht werd hij met 36 punten wereldkampioen voor Giuseppe Farina (Ferrari). Het reglement weerhield slechts de vier beste resultaten van het seizoen. In die bewuste GP van België werd onze landgenoot Paul Frère met een HWM vijfde en scoorde 2 WK-punten. (Walter Rombauts/Foto: Alpine)

    De WK-standen voor de GP van Brazilië:

    Piloten:

    1. Max Verstappen                                   416 punten

    2. Sergio Pérez                                        280

    3. Charles Leclerc                                    275

    4. George Russell                                    231

    5. Lewis Hamilton                                   216

    Constructeurs:

    1. Red Bull                                             696 punten

    2. Ferrari                                               487

    3. Mercedes                                           447

    4. Alpine                                               153

    5. Mc Laren                                           146

    Bijlagen:
    Fernando Alonso vecht met Esteban Ocon om Alpine op de vierde plaats in het WK-Constructeurs te houden i101122 1.jpg (3.3 MB)   

    10-11-2022 om 14:49 geschreven door walter rombauts

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    08-11-2022
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.DE GP VAN BRAZILIË KOMT ERAAN, MET CONTROVERSIËLE SPRINTRACE

    In 2023 willen de eigenaars van de "nieuwe kermis F1" liefst zes sprintraces doorvoeren in een al overladen kalender. In de GP van Brazilië die vrijdag 11 november aanvangt is er op zaterdag een printrace voorzien die de startgrid van de race in Interlagos zal bepalen. Meer en meer coureurs vinden dit een nutteloze bedoening. Liberty Media krijgt vanuit de "oureursfamilie", maar ook van zwaarfewichten van teambazen een bepaalde oppositie waarmee ze in de nabije toekomst rekening zullen moeten mee houden.

    Ze hebben zonet een exploderende show opgevoerd in Las Vegas om de derde GP op Amerikaans grondgebied aan te kondigen voor...18 november 2023, maar ze vergeten daarbij dat én coureurs  (Ricciardo o.a.) maar ook anderen dit overladen gedoe beu zijn. Via de Grand Prix Driver's Association (GPDA) en in dialoog met de FIA en Liberty Media zelf, wil "het circus" een winter- en een zomer- onderbreking. De zomerreces was er al, de winteronderbreking zou met Kerstmis moeten ingaan.

    Los daarvan hebben coureurs én teams kritiek op de sprintraces. Het zijn niet van de minsten die pruttelen: Max Verstappen, Lando Norris...tot zelfss Lewis Hamilton die zich in concreto aansluit bij Max Verstappen die het luidst de onzin van die 100 km sprintrace beklemtoond. Max verklaart: "Die sprinrace is geen echte race. Als je wat verstand hebt gaat ge niet voluit. Je wil geen brokken maken, want die zouden mogelijk resulteren in een moeilijke GP, de ECHTE race.". Nogmaals, het aantal piloten dat zich bij deze wijze uitspraak aansluit wordt met het uur groter. Lewis Hamilton start zondag in ieder geval als "ereburger van Brazilië", waar hij in 2008 de eerste van zijn zeven titels won. Blijft er nog het nieuws dat Nico Hülkenberg bij Haas Mick Schumacher zou vervangen. De zoon van...wordt gelinkt aan Audi die in 2024 - na de overname Sauber - dan in de Formule 1 zou komen.(wr)

    08-11-2022 om 00:00 geschreven door walter rombauts

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 18/09-24/09 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 04/09-10/09 2023
  • 28/08-03/09 2023
  • 21/08-27/08 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 07/08-13/08 2023
  • 31/07-06/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 17/07-23/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 03/07-09/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 22/05-28/05 2023
  • 15/05-21/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 17/04-23/04 2023
  • 03/04-09/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 26/12-01/01 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 27/12-02/01 2022
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 16/12-22/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 28/10-03/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 05/08-11/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 29/04-05/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 11/03-17/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 04/06-10/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 24/12-30/12 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 15/08-21/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 27/12-02/01 2011
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 03/05-09/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 31/08-06/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 22/06-28/06 2009
  • 15/06-21/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 17/12-23/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 23/07-29/07 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !

    Archief
  • Alle berichten


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!