Inhoud blog
  • BLOG WALTER'S AUTO CAHIERS STOPT VANDAAG.
  • OLIGARCH, NIET NOODZAKELIJK NEGATIEF, EERDER SLACHTOFFER VAN JAOERSHEID ?
  • EVERFUEL SLUIT WATERSTOF TANKSTATIONS IN SKANDINAVIË
  • TRANSPORAMA WINT NOG ABONNEES DANKZIJ GEDEGEN TESTVERSLAGEN
  • GP VAN JAPAN ZONDAG ZAL NIEUWE VRAGEN BEANTWOORDEN
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    Walter's Auto Cahiers

    09-08-2020
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.SUBLIEME MAX VERSTAPPEN DOORBREEKT DOMINANTIE VAN MERCEDES

    Een sublieme Max Verstappen heeft de "70ste Verjaardag GP" in Silverstone gewonnen door met een - riskante - bandenstrategie de Mercedes-boys Lewis Hamilton en Valtteri Bottas als leerjongens aan de kant te zetten. Daarmee doorbreekt Red Bull-Honda de dominantie van Mercedes en geeft zichzelf zijn 9de GP-zege cadeau. Aanvankelijk dacht Max aan een één-stop-strategie. Hij startte vanaf de vierde plaats en reed direct een ontgoochelende Hülkenberg (Racing Point-Mercedes) voorbij en loste eigenlijk nooit voeling met de leiders, eerste Bottas, daarna Hamilton. Maar even raakte de één pitstop in twijfel. Max kwam halverwege de race over 52 ronden (306,332 km) in de pits om op mediums verder te doen. Nauwelijks enkele ronden later veranderde men van gedacht en liet hij finaal terug harde banden monteren.

    Hij hernam hiermee opnieuw de leiding voor Bottas, die naarmate de koers vorderde, ook nog Hamilton onder zijn achtervleugels kreeg. De Fin weerstond lange tijd aan de zesvoudige wereldkampioen. Soms reden de beide zwarte Mercedessen zo dicht achter elkaar dat het leek of ze aaneenplakten. Hamilton maakte een eind aan de tijdrovende tweede positie van Bottas door op de rechte lijn een feilloos geslaagd DRS-maneuver uit te voeren. De #44 schoot als een pijl voorbij de #77, maar Hamilton kreeg last van "blaren" op zijn banden, en Max Verstappen was buiten schot. De Belgische Nederlander won magistraal en komt hiermee op de tweede plaats in de voorlopige stand om het WK. Sebastien Vettel (Ferrari), spinde al kort na de start, reed verder een ontredderde race en ploegmaat Charles Leclerc redde de Italiaanse eer met een vierde plaats. Volgende week wordt de zesde GP gereden in Barcelona. (Walter Rombauts)

    De uitslag:

    1. Max Verstappen (Red Bull-Honda)             306,332 km in 1 uur 26'08"101; gemiddelde snelheid van 213 km/h

    2. Lewis Hamilton (Mercedes)                                             + 11"326

    3. Valtteri Bottas (Mercedes)                                              + 19"231

    4. Charles Leclerc (Ferrari)                                                 + 29"289

    5. Alexander Albon (Red Bull-Honda)                                   + 39"146

    WK-stand na 5 GP's bij de piloten:

    1. Hamilton                                        107 punten

    2 Verstappen                                        77

    3. Bottas                                              73

    WK-stand na 5 GP's voor de Constructeurs :

    1. Mercedes                                       180 punten

    2. Red Bull                                         113

    3. Ferrari

    09-08-2020 om 22:11 geschreven door walter rombauts

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    08-08-2020
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.HAMILTON IN FP3...IN SILVERSTONE

    Het is om erbij in 't slaap te vallen, wat nog niet is gebeurd maar wel dreigt. Lewis Hamilton reed in de zwarte Mercedes in 1'26"621 de rapste chrono en ploegmaat Valtteri Bottas reed in zijn schaduw binnen dezelfde seconde. Straks zijn er de kwalificaties. De kans is groot dat Mercedes alleman in de vernieling rijdt. Uitkijken is het naar Nico Hülkenberg die met de Racing Point - de roze Mercedes - vierde reed na Lando Norris in de Mc Laren.(wr)

    1. Lewis Hamllton (Mercedes)                      1'26"621

    2. Valtteri Bottas (Mercedes)                       1'26"784

    3. Lando Norris (Mc Laren-Renault)              1'27"202

    4. Nico Hülkenberg (Racing Point)                1'27"256

    5. Lance Stroll (Racing Point)                       1'27"263

    08-08-2020 om 17:27 geschreven door walter rombauts

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.BOTTAS PAKT ZIJN 13DE POLE, HÜLKENBERG ZET ROZE MERCEDES OP P3 !

    Het verwachte duel om de pole tussen zesvoudig wereldkampioen Lewis Hamilton en ploegmaat Valtteri Bottas kwam er. Dit keer was het echter de Fin die een loepzuivere ronde reed op Silverstone. Met 1'25"154 was hij in de zwarte Mercedes 72/1000ste van een seconde sneller dan de Brit. Daarmee torent Mercedes weerom boven iedereen uit. De Duitser Nico Hülkenberg, nog steeds vervanger van Covid-aangestoken Sergio Perez, deed zijn gedegen kwaliteit eer aan door de roze Mercedes, de Racing Point, op de derde plaats te rijden. Vorige GP kon hij niet op de startgrid geraken wegens een defecte koppeling...

    Morgen moet hij zich hoeden voor Max Verstappen die vierde vetrekt, maar in de startverwarring altijd een botsgevaar in zich draagt. Al is de Belgische Nederlander al héél veel wijzer geworden en wil de derde plaats in de voorlopige stand om het WK al omgezet zien in die van vice-wereldkampioen. Dat gegeven beschermt morgen tijdens de aardbeving op wielen, de start, enigzins Nico Hülkenberg. Sebastien Vettel (Ferrari) haalde de Q3 niet en werd twaalfde. Het is duidelijk dat de sfeer tussen hem en Ferrari helemaal is verzuurd. Morgen de vijfde GP van 2020, de verjaardags-GP van het 70-jarige Silverstone waar op 13 mei de eerste race werd gereden van het na-oorlogse Wereldkampioenschap voor Coureurs. (Walter Rombauts)

    Kwalificaties:

    1. Valtteri Bottas (Mercedes)                        1'25"154

    2. Lewis Hamilton (Mercedes)                       1'25"216

    3. Nico Hülkenberg (Racing Point-Mercedes)  1'26"082

    4. Max Verstappen (Red Bull-Honda)             1'26"176

    5. Daniël Ricciardo (Renault)                        1'26"297

    08-08-2020 om 16:42 geschreven door walter rombauts

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    07-08-2020
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.BOTTAS - MERCEDES - SNELST IN FP1 VOOR 70STE VERJAARDAGS GP IN SILVERSTONE

    Eerst het nuchtere gegeven dat de Fin Valtteri Bottas in de zwarte Mercedes snelste was in de FP1 van de "70ste Verjaardags GP van de F1". Op 13 mei 1950 werd hier in Silverstone het na-oorlogse F1-seizoen voor Coureurs op gang gezwaaid. Guiseppe Farina won in een Alfa Romeo. Het was tevens de enige GP waarin Ferrari als merk niet aanwezig was. Vandaag is Silverstone een parel aan de F1-kroon, typish British. Zondag gaat dus die verjaardagsrace door. Zo hebben we al vijf races op de kalender afgehaspeld, met als relatieve zekerheid dat zesvoudig wereldkampioen Lewis Hamilton nog een zevende titel zal bijhalen en zo Michaël Schumacher heeft ingehaald. Of je daarmee de grootste bent is zeer de vraag. Laat ons het maar bij die vragende vorm houden want de hele pers - letterlijk de hele - staat vol vraagtekens in de koppen. Toen ik jong was, was journalistiek in de zich afvragende vorm slechte verslaggeving. Het duidde op de onzekerheid of onwetendheid van de schrijver van de bijdrage.

    Racing Point moet $400.000 boete betalen en verliest 15 punten in de WK-stand bij de Constructeurs. Renault heeft dus het "kopieerproces" gewonnen. Merkwaardig, want in de F1 wordt nogal wat van elkaar afgekeken. Directeur nu bij de nieuwe F1 in Liberty Media's handen, liet zich vorige weken nog uit dat hij zoiets normaal vindt. Remkoeling op de roze Mercedes zoals die op de zwart geworden ster... Het verdict is er dus. Het zal de Duitser Nico Hülkenberg een zorg wezen. Voor de tweede keer op rij vervangt hij de Covid-aangestoken Sergio Perez. Hij zette die tweede kans alvast in de FP1 om in een vierde tijd.

    Normaal is Stoffel Vandoorne de reserverijder bij Racing Point, maar gisteren en ook vandaag nog schitterde/schittert hij voor Mercedes in de Formula E in Berlijn  tijdens de zes races aldaar op het voormalige vliegveld Tempelhof. Dat verhinderde hem Hülkenberg te snel af te zijn. Er was overigens ook de Pool Robert Kubica die in de Alfa Romeo in de FP1 Giovinazzi verving. Deze krijgt zijn autootje deze namiddag voor de FP2 terug. Om te spelen in de achterhoede. Bizar omdat er genoeg pubers klaarstaan om hem richting "exit" te duwen. Op voorwaarde dat ze een héél, hééél rijke papa hebben.  (Walter Rombauts)

    FP1:

    1. Valtteri Bottas (Mercedes)                  1'26"166

    2. Lewis Hamilton (Mercedes)                 1'26"304

    3. Max Verstappen (Red Bull-Honda)       1'26"893

    4. Nico Hülkenberg (Racing Point)           1'26"942

    5. Charles Leclerc (Ferrari)                     1'27"062

    07-08-2020 om 18:29 geschreven door walter rombauts

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VERGEEF HET HUN MENSEN, MAAR LEWIS, VALTTERI EN MERCEDES OVERKLASSEN IN FP2

    Bruutweg genomen zijn de twee zwarte sterrenspoken van Lewis Hamilton en Valtteri Bottas één seonde sneller dan "de rest". Deze overigen werden zelfs door een speaker als marginalen bestempeld. Dat is erover. Want zondag kunnen de zwarte sterren - de auto's dus - héél veel last ondervinden doordat een machtig speler mee de hand heeft in winst of verlies: bandenleverancier Pirelli die zich suf denkt om in Sliverstone 2 een ramp zoals vorige week (Bottas, Hamilton, Sainz...) te voorkomen. Dus toch beter voorzichtig zijn. En al rijdt Max Verstappen vandaag pas de vierde tijd, Adrien Newey zal aerodynamische witte konijnen trachten te toveren om die Red Bull-Honda vooraan te krijgen. Want het is nu zeker, Honda nadert de 761 kW (1036 pk) waarover Mercedes vorige race zou hebben beschikt. Even aanstippen dat Racing Point met Stroll en Hülkenberg zich in de voorste gelederen mengen. De fikse boete van €400.000 (in vorige bijdrage foutief in dollar gezet...) is voor teameigenaar vader Stroll wat zakgeld dat hij kwijt is. Zo is dat in de F1.

    Dus de motor is het niet meer, nu weer wel de aerodynamica... Maar er is meer. Het Dual Axle System waarover Mercedes beschikt en dat de voorwielgeometrie (de vijf wielhoeken, camber, caster, too-in, too-out en de kingpin-inclinaision) in combinatie met snelheid en stuurhoek aanpast, legt het volle gewicht in de schaal. Hoewel de twee bandenincidenten vorige week dan weer niet mochten zijn gebeurd. Want de sleet zou, als de banden exact parallel lopen op de rechte lijnen, dus minder weerstand en minder slijtage moeten hebben. Morgen is er de FP3 en de kwalificaties...dreigend monotoon. En voor we het vergeten, Antonio Giovinazzi kreeg zijn auto terug van Robert Kubica. Hij finishte 20ste, tevens een rode vlag uitlokkend. Einde sessie. (Walter Rombauts)

    FP2:

    1. Lewis Hamilton (Mercedes)                      1'25"606

    2. Valtteri Bottas (Mercedes)                       1'25"782

    3. Daniël Ricciardo (Renault)                       1'26"421

    4. Max Verstappen (Red Bull-Honda)            1'26"437

    5. Lance Stroll (Racing Point)                      1'26"501

    07-08-2020 om 18:28 geschreven door walter rombauts

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 18/09-24/09 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 04/09-10/09 2023
  • 28/08-03/09 2023
  • 21/08-27/08 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 07/08-13/08 2023
  • 31/07-06/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 17/07-23/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 03/07-09/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 22/05-28/05 2023
  • 15/05-21/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 17/04-23/04 2023
  • 03/04-09/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 26/12-01/01 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 27/12-02/01 2022
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 16/12-22/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 28/10-03/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 05/08-11/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 29/04-05/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 11/03-17/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 04/06-10/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 24/12-30/12 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 15/08-21/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 27/12-02/01 2011
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 03/05-09/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 31/08-06/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 22/06-28/06 2009
  • 15/06-21/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 17/12-23/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 23/07-29/07 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !

    Archief
  • Alle berichten


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!