Inhoud blog
  • BLOG WALTER'S AUTO CAHIERS STOPT VANDAAG.
  • OLIGARCH, NIET NOODZAKELIJK NEGATIEF, EERDER SLACHTOFFER VAN JAOERSHEID ?
  • EVERFUEL SLUIT WATERSTOF TANKSTATIONS IN SKANDINAVIË
  • TRANSPORAMA WINT NOG ABONNEES DANKZIJ GEDEGEN TESTVERSLAGEN
  • GP VAN JAPAN ZONDAG ZAL NIEUWE VRAGEN BEANTWOORDEN
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    Walter's Auto Cahiers

    02-08-2020
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.HAMILTON OVERLEEFT OP DRIE WIELEN AUTOKERKHOF IN SILVERSTONE

    Tot eigenlijk tien ronden van de finish was de GP van Engeland saai treintje rijden. Magnussen had zijn Haas door een onzalig contact met Albon al in het decor gevlamd. Vier ronden Safety Car. Zes ronden later stuurde de Rus Daniil Kvyat zijn AlphaTauri-Honda in de muur. Zeven ronden Safety Car. Na die verveling reden nog steeds polesitter Hamilton, Bottas in zijn schaduw en Verstappen op de derde plaats, niet bedreigend voor de zwarte Mercedessen.  Ter afwisseling kreeg de Fransman Romain Grosjean (Haas) een zwart-witte vlag voor onsportief gedrag.

    Maar tot dan toe was de grootste attractie het niet aan de start verschijnen van Nico Hülkenberg geweest. In de pits kreeg men de 1,6 V6 Turbo-Hybrid niet aan de praat om naar de startgrid te rijden....? Ongelooflijk. Het kan toch niet zijn dat er angst was dat de Duitser zich vanaf de 13de startplaats naar voor zou rijden, voor zoontje van eigenaar Stroll. Te ver gezocht. Maar dit onwaarschijnlijke tafereel herinnerde me aan een zekere Michaël Schumacher die in 1991 dankzij veel Mercedesgeld debuteerde in de GP van België en na de start al met een defecte Jordan-Ford aan 'l Eau Rouge geparkeerd stond. Hij verving toen Bertrand Gachot die in Engeland in de gevangenis zat. Om wat men noemt "duistere" redenen. Dàt verhaal is te lang om hier te vertellen....

    Terug naar de laatste vijf ronden van de GP van Engeland. Bottas meldde Toto Wolff dat zijn linkervoorband sterke trillingen door de auto stuurde. Iets later begaf die band het en moest Bottas op drie wielen mank naar de pits. Tot groot jolijt van Max Verstappen die meteen tweede werd en zo link was om direct "softs" te gaan halen om nog rap in 1'27"097 de snelste ronde te zetten en 1 WK-punt bij te scoren. Ogenschijnlijk reed regerend wereldkampioen kommerloos naar zijn 87ste GP-overwinning toen ook ziijn linkervoorband het begaf. Hij moest ook op drie wielen verder en de band dreigde ergere schade aan de hele voorwielophanging te bezorgen.

    Kwakkelend reed hij als winnaar onder de zwart-wit-geblokte vlag door maar zag in zijn achteruitkijkspiegel gelijkertijd Max Verstappen uit de laatste bocht komen. Als in een thriller eindigde deze GP. Met Bottas als grote verliezer, Vettel één WK-punt pakkend, Leclerc voor Ferrari op het podium. En voor Pirelli zwaar studiemateriaal want ook Carlos Sainz zijn linker voorband begaf het.  Silverstone veranderde in een autokerkhof, met de Ster die klappen krijgt op de wereldautomarkt, mank een F1-race wint, maar toch de "voiturette" blijft waarmee Lewis Hamilton met al 88 punten in de WK-stand uitzicht krijgt op zijn zevende wereldtitel. Volgende week wordt de vijfde race van het "seizoen" gereden. Misschien met Stoffel Van Doorne in de roze Racing Point als normale reserverijder om Perez te vervangen ? Hopelijk start die Mercedesmotor dan wel. (Walter Rombauts)

    Uitslag:

    1. Lewis Hamilton (Mercedes)            306, 322 km in 1 uur 15'47"917, gemiddeld 242,483 km/h

    2. Max Verstappen (Red Bull-Honda)                                   + 5"856

    3. Charles Leclerc (Ferrari)                                                 + 18"474

    4. Daniël Ricciardo (Renault)                                              + 19"650

    5. Lando Norris (Mc Laren-Renault)                                     + 22"277

    WK-stand bij de Piloten na vier GP's:

    1. Hamilton                         88 punten 

    2. Bottas                             58

    3. Verstappen                      52

    WK-stand van de Constructeurs:

    1. Mercedes              146 punten

    2. Red Bull-Honda       78

    3. Mc Laren-Renault    51

    02-08-2020 om 23:44 geschreven door walter rombauts

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    01-08-2020
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.HAMILTON ZET 91STE POLE NEER EN NIEUW BAANRECORD

    WK-leider Lewis Hamilton heeft in zijn zwarte Mercedes ieders illusie aan diggelen gereden in de kwalificaties in Silverstone. 1'24'616 was de wijzerstand waarop ploegmaat Valtteri Bottas botste. Hij nam genoegen met de tweede chrono. Een "eeuwigheid" verder strandde Max Verstappen in de Red Bull-Honda op de derde plaats, maar met een chrono die niet doet vermoeden dat er morgen een duel Verstappen-Hamilton in zit. Mercedes is oppermachtig en noteerde zijn 198ste pole als constructeur... Nico Hülkenberg kon de in hem gestelde verwachtingen niet voldoen. Hij haalde Q3 niet tot grote ontgoocheling van Racing Point. En voor de Duitser een gemiste kans, tenzij hij morgen een mirakel laat gebeuren ?

    Lance Stroll daarentegen bracht de roze kopie van Hamilton's zwarte auto wel op een zesde plaats .Vettel dwaalt met zijn Ferrari verder in een woestenij van tegenslagen. Ploegmaat Charles Leclerc start vierde en durft wél duelleren met Max Verstappen. Altijd een gevaarlijk spelletje...Indien beiden hun verstand verliezen zouden de bezadigde middenveldstarters wel eens naar de spits kunnen oprukken en voor enkele verrassingen zorgen. Aan de staart bengelen de figuranten waarvan de meeste best de eer aan zichzelf zouden houden.

    Romain Grosjean, onbegrijpelijk dat die nog een auto krijgt, Kevin Magnussen die niet vader Jan zijn snelheid heeft. Antonio Giovinazzi zou beter in een toneelstuk van Casanova gaan spelen, terwijl crack Kimi Räikkönen op zijn veertigste eerder aan eenmet rustgevend pensioen toe is. De wereldkampioen 2007 met Ferrari zal geen OCMW-uitkering nodig hebben. Dan blijft er Latifi bij Williams. Brave jongen, fantastisch palmares in alle vorige disciplines, maar bij Williams een nulliteit naast Georges Russell waarvan zo in de wandelgangen wordt verteld dat het de nieuwe Senna zou zijn. Lichtjes voorbarig op dit ogenblik. Morgen de GP van Engeland F1, de vierde van het verminkte jaar 2020. (Walter Rombauts)

    Kwalificaties:

    1. Lewis Hamilton (Mercedes)               5,891 km in 1'24"303

    2. Valtteri Bottas (Mercedes)                                   1'24"616

    3. Max Verstappen (Red Bull-Honda)                        1'25"325

    4. Charles Leclerc (Ferrari)                                      1'25"427

    5. Lando Norris (Mc Laren-Renault)                          1'25"782

    WK-stand na drie races voor de GP van Engeland

    1. Hamilton                      63 punten

    2. Bottas                          58

    3. Verstappen                   33

    01-08-2020 om 16:52 geschreven door walter rombauts

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VALTTERI BOTTAS VERWITTIGT VOOR KWALIFICATIE MET BESTE CHRONO IN FP3

    De derde vrije oefeningen in Silverstone hebben de Fin Valtteri Bottas uit enige anonimiteit gehaald. Nu prijkt hij met 1'25"873 aan de top van de tabellen. De koorts stijgt in Silverstone, want de grootste kanshebbers voor de "pole" hebben zich samen geklusterd: Hamilton, Verstappen en - onverwacht - ook de Canadees Lance Stroll. Deze laatste is opgezweept door Nico Hülkenberg's ook al onverwachte aanwezigheid in de tweede Racing Point. Normaal zou Sergio Perez daarin hebben gezeten. Covid 19 hield hem er uit. Straks de kwalificaties voor de pole op dat razendsnelle circuit van Silverstone waar in ieder van de 18 bochten een adder in het gras is verscholen. (Walter Rombauts)

    FP3:

    1. Valtteri Bottas (Mercedes)                    5,891 km in 1'25"873

    2. Lewis Hamilton (Mercedes)                                     1'26"011

    3. Max Verstappen (Red Bull-Honda)                           1'26"173

    4. Lance Stroll (Racing Point)                                      1'26"576

    5. Carlos Sainz (Mc-Laren-Renault)                             1'26"664

    01-08-2020 om 13:25 geschreven door walter rombauts

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    31-07-2020
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.LANCE STROLL SNELST IN FP2, ALBON TWEEDE MAAR CRASHT IN SILVERSTONE

    Lance Stroll is met zijn roze Racing Point-Mercedes de snelste geweest in FP2 in de aanloop naar de vierde GP van het "seizoen", deze in Engeland in Silverstone. Tweede werd Alex Albon, maar die crashte na driekwart van de oefeningen. De daaruit voortvloeiende rode vlag maakte dat voor heel wat teams het scenario van "Qualifying Simulation" in duigen viel. Er ontstond heel wat geharrewar, een verbaal - radiogecensureerd - ruzietje tegen 300 km/h tussen Romain Grosjean (Haas-Ferrari) en Max Verstappen (Red Bull-Honda) waarin voor de waarnemer de Belgische Nederlander gelijk had.

    Lance Stroll is ongetwijfeld opgejut door de onverwachte aanwezigheid van de Duitser Nico Hülkenberg die in de tweede roze Mercedes - een heuse kopie van de "zwarte", de échte, zijn wereldtalent omzette in een 7de tijd, binnen dezelfde seconde als miljardairszoontje Stroll. Diens vader is overigens eigenaar van Racing Point.

    Het maakt vandaag allemaal niet écht uit. Het zijn maar dataverzamelingen die morgen in de derde vrije ofeningen moeten worden bevestigd. De kwalificaties in de namiddag duiden dan de pole-sitter aan. Hamilton en Verstappen zullen zich naar voor wringen. Vettel is op de sukkel bij Ferrari. Zijn pedalen werden vervangen, vanochtend was het de interkoeler, 't zit niet mee voor de viervoudige wereldkampioen. Morgen mogelijk beter. (Walter Rombauts)

    FP2:

    1. Lance Stroll (Racing Point)                 5,891 km in 1'27"274

    2. Alex Albon (Red Bull-Honda)                                 1'27"364

    3. Valtteri Bottas (Mercedes)                                    1'27"431

    4. Charles Leclerc (Ferrari)                                       1'27"570

    5. Lewis Hamilton (Mercedes)                                   1'27"581

    31-07-2020 om 19:12 geschreven door walter rombauts

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.MAX SNELST IN SILVERSTONE, HÜLKENBERG VERVANGT BESMETTE PEREZ

    De eerste vrije oefeningen voor de GP van Engeland zijn afgelopen. Max Verstappen was in zijn Red Bull-Honda met 1'27"422 snelste voor zesvoudig wereldkampioen Lewis Hamilton. Sebastien Vettel mistte door coolingsysteem-problemen de FP1 en moest toezien dat zijn nog voorlopige ploegmaat Charles Lecrlerc de eer wat redde voor Ferrari. Er waren in deze FP1 de klassieke schuivers, maar ook één pijnpunt. Namelijk dat de MGU-K (de elektronische unit die geven en nemen van energie in de motor bepaalt) op Hamiltons zwarte Mercedes is vervangen. Daar hangt een gridstraf aan vast. De tweede dit jaar voor de Brit.

    Allemaal facetten die in het niet verdwijnen als de spots op een heroptredende Nico Hülkenberg worden gezet. De Mexicaan Sergio Perez werd besmet bevonden coor Covid 19 en mocht niet deelnemen. Binnen de 24 uur moest Racing Point een invaller vinden. Hoewel veel pers ervan uitging dat zijn landgenoot Esteban Gutiérrez zou invallen, wisten insiders dat "Herr" Nico Hülkenberg de moeilijke taak kreeg die roze Mercedes te rijden.

    Als eeuwig onderschat Duits autocoureur bracht hij de kist vanochtend op een 9de chrono. Niet slecht als je pas bij Renault bent bedankt omdat overschatte Alonso komt. Straks FP2 of Hülkenbergs tweede kans om te bewijzen dat hij net als Räokkönen, Vettel en...Alonso's zijn plaats blijft verdienen in het "tableau" van de nieuwe F1. In 2022 zal alles anders zijjn. Volgend jaar zal nog zwaar getekend blijven van de onopgeloste coronacrisis. De banken moeten eerst nog eens omvallen, "volkeren-al-tegaar" zullen hun weer moeten redden. Dan zal de nieuwe gedaante van de F1 zich echt profileren. Zonder de oudjes van nu en morgen. (Walter Rombauts)

    FP1: 

    1. Max Verstappen (Red Bull-Honda)          5,891 km in 1'27"422

    2. Lewis Hamilton (Mercedes)                                      + 0,474

    3. Lance Stroll (Racing Point)                                       + 0,582

    4. Alexander Albon (Red Bull-Honda)                            + 0,707

    4. Charles Leclerc (Ferrari)                                           + 0,799

    31-07-2020 om 14:12 geschreven door walter rombauts

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 18/09-24/09 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 04/09-10/09 2023
  • 28/08-03/09 2023
  • 21/08-27/08 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 07/08-13/08 2023
  • 31/07-06/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 17/07-23/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 03/07-09/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 22/05-28/05 2023
  • 15/05-21/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 17/04-23/04 2023
  • 03/04-09/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 26/12-01/01 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 27/12-02/01 2022
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 16/12-22/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 28/10-03/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 05/08-11/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 29/04-05/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 11/03-17/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 04/06-10/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 24/12-30/12 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 15/08-21/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 27/12-02/01 2011
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 03/05-09/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 31/08-06/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 22/06-28/06 2009
  • 15/06-21/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 17/12-23/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 23/07-29/07 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !

    Archief
  • Alle berichten


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!