Inhoud blog
  • BLOG WALTER'S AUTO CAHIERS STOPT VANDAAG.
  • OLIGARCH, NIET NOODZAKELIJK NEGATIEF, EERDER SLACHTOFFER VAN JAOERSHEID ?
  • EVERFUEL SLUIT WATERSTOF TANKSTATIONS IN SKANDINAVIË
  • TRANSPORAMA WINT NOG ABONNEES DANKZIJ GEDEGEN TESTVERSLAGEN
  • GP VAN JAPAN ZONDAG ZAL NIEUWE VRAGEN BEANTWOORDEN
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    Walter's Auto Cahiers

    06-12-2020
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.RUSSELL DOMINEERT MAAR PEREZ WINT ZIJN EERSTE GP IN SAKHIR

    Gewoontegetrouw was er in de eerste ronde al een ongeval. Geen Grosjean-geval dit keer maar wel een Charles Leclerc dieschuldig mag worden genoemd dat Max Verstappen tegen de muur botste. Voor we het vergeten nam de vervanger van Hamilton direct de leidingen beheerste de hele race. Tot in de 62ste van 87 ronden Jack Aitkin (Williams) zijn voorvleugel verloor door tegen een muureinde te botsen. Zoals de F1 nu op Amerikaanse leest is geschoeid kwam de safetycar uit. In die tijd wisselden zowel George Russel en Valtteri Bottas van banden. Mercedes monteerde de verkeerde bij de ene én/of de andere met als gevolg dat ze - tegen het reglement in - met de verkeerde banden rondreden.

    Met nog 15 ronden te gaan kreeg George Russel de nieuwe leider Sergio Perez - na de Safety Car en de restart - in zicht, maar kreeg dan linksachter een lekke band. Waardoor hij in de pits softs ging halen om dan toch nog 1 WK - punt te oogsten voor de snelste ronde en voor de negende plaats. Een ontredderde Bottas werd achtste. Het is de eerste keer dat Sergio Perez een GP wint en ook de eerste keer dat Lance Stroll een podiumplaats haalt. Het hoeft niet gezegd dat Racing Point in de stand om het WK van de Constructeurs een goede zaak doet en de voorlopige derde plaats pakt. De "nieuwe F1" heeft weer zijn kermis gehad. Met spots, toeters en bellen, ver afglijdend van het niveau waarin vader Schumacher zeven keer wereldkampioen werd. (Walter Rombauts)

    Uitslag:

    1. Sergio Perez (Racing Point-Mercedes)               1 uur 31'15"114

    2. Esteban Ocon (Renault)                                   1      31'25"632

    3. Lance Stroll (Racing Point)                               1      31'26"983

    4. Carlos Sainz (Mc Laren-Renault)                       1      31'27"694

    5. Daniël Ricciardo (Renault)                                1      31'2!"444

    06-12-2020 om 21:00 geschreven door walter rombauts

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.MICK SCHUMACHER NU MET F2 TITEL NAAR F1 BIJ HAAS IN 2021

    In de laatste F2 race van het seizoen reden zowel Mick Schumacher als zijn belager Callum Ilott buiten de punten. Daardoor behield de zoon van 14 punten voorsprong en verzekert hij zich van de F2-titel. Daarmee trekt hij als 21-jarige naar Haas om in 2021, dertig jaar na zijn vader zijn F1-loopbaan aan te vangen. Zevenvoudig wereldkampioen Michaël Schumacher (52) ving zijn F1-carrière aan in de GP van België F1 in een Jordan Ford. Dat was het weekeinde dat Betrand Gachot door Eddie Jordan handig de gevangenis werd ingeloodst. Onder insiders is altijd beweerd dat Mercedes 10 miljoen Bfr zou hebben betaald aan de Ier Jordan om Michaël in de Iers-groene "7Up" Jordan-Ford te laten rijden. Tot daar het begin van vader Schumacher wiens debuut al direct na de start eindigde met een defecte koppeling vlak voor het restaurant 'l Eau Rouge aan de voet van de Raidillon.

    Nadien behaalde de gezegende Duitser twee wereldtitels met een Benetton-Ford en vijf met Ferrari. Op 29 december 2013 botste de toen 45-jarige Michaël op een boom tijdens een ski-afdaling nabij Grenoble. Sindsdien weet niemand meer hoe zijn gezondheidtoestand écht is. Alleen Jean Todt, President van de Fédération Internationale de l'Automobile, Ross Brawn en mogelijk Luca de Montezemolo mogen hem - in overleg - bezoeken. Ook Bernie Ecclestone (89) mag komen, maar de wil "het genius" zoals hij Schumacher altijd noemde niet in zo'n situatie zien.

    De glitter van de hoogste autosportdiscipline, nu wel Amerikaans getint, doet nu een ware "hype" ontstaan rond Mick Schumacher. Deze rijdt met een Rus Nikita Mazepin naast zich die volgens geruchten in de paddock per race 870.000 dollar zou moeten meebrengen naar Haas. Voor 23 races...!!!??? Er van uitgaande dat de Ferrari-ingenieur Resta al bij Haas is ingelijfd en dat kosten noch moeite zullen bespaard worden om "de hype Mick" te doen slagen heeft dit onder multimiljardairs - vergeet ook niet de Russische Oliarchen - in de paddock een voedingsbodem. (Walter Rombauts)

    06-12-2020 om 15:19 geschreven door walter rombauts

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    05-12-2020
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.MAX VERSTAPPEN - RED BULL-HONDA - ZET ORDE OP ZAKEN IN FP3 IN SAKHIR

    Verdwenen is George Russell in de Mercedes niet. Héél even pikte hij de snelste tijd maar werd omzeggens direct door Valtteri Bottas van de leiding geduwd met 54"270. Na drie kwart uur zette Max Verstappen met 54'064 een rondetijd waarmee niemand hem nog kon bedreigen voor een eerste plek in de derde vrije oefeningen. Iedereen verwacht nog een bliksemtijd van George Russel in de Hamilton-Mercedes, maar nu gesierd met #63, maar dat moet dan straks in de kwalificaties komen.

    Bottas in FP3 op de tweede plaats heeft zichzelf moed ingepompt dat hij "de snaak van Williams" van de pole kan houden. Russell is zevende na deze FP3. Sebastien Vettel die even tweede reed, werd binnen geroepen en de Scuderia gaat twee uur voor de kwalificaties nog een motorwissel uitvoeren....Bij Ferrari is er altijd drama, tot zelfs Charles Leclerc toe die in de laatste bocht van deze training nog een speelse spin maakte, zonder erg weliswaar. Straks, zaterdagavond onder de spots van Sakhir, tintelt hoogspanning in de lichtbundels. (Walter Rombauts)

    FP3:

    1. Max Verstappen (Red Bull-Honda)                     54"064

    2. Valtteri Bottas (Mercedes)                                54"270

    3. Pierre Gasly (AlphaTauri-Honda)                       54"427

    4. Esteban Ocon (Renault)                                   54"453

    5. Lando Norris (Mc Laren-Renault)                      54"606

     

    05-12-2020 om 16:22 geschreven door walter rombauts

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Tags:MAX VERSTAPPEN - RED BULL-HONDA - ZET ORDE OP ZAKEN IN FP3 IN SAKHIR
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.BOTTAS HERNEEMT CONTROLE OVER RUSSELL, VERSTAPPEN EN ZICHZELF MET POLE

    De Fin Valtteri Bottas heeft vooral zijn eigen evenwicht hervonden in zijn hoofd door in 53"377 de pole voor de GP van Sikhar te behalen. Nipt voor Hamilton's vervanger George Russell en iets verder weg van de derde, Max Verstappen die strijdlustiger dan ooit is. De GP van Sakhir kondigt zich héél spannend aan. De sterallure van George Russell mag dan iets tanen bij de wetenschap dat hij 36 GP's op zijn actief heeft met Williams en daarin geen enkel WK-punt, laat staan een pole te behalen. Het is niet de schuld van de 22-jarige Brit, maar wel van het kramallelijke van de Williams-Mercedes die maar niet competitief wil worden.

    Morgen is het een hevig vechtend trio dat als scheidsrechter Sergio Perez (Racing Point-Mercedes) en Charles Leclerc (Ferrari) mag verwachten. De Mexicaan rijdt zijn voorlaatste race bij het team dat volgend jaar Aston Martin heet en Sebastien Vettel ontvangt naast het zoontje van de baas, Lance Stroll die niet echt doordringt naar de spitsrijders. De GP van Sakhir wordt gereden over 87 ronden van 3,543 km met 11 bochten. Niet iedereen vindt het een volwaardig rijveld voor de Formule 1. Maar dat is met deze noodkalender bijzaak geworden. Vooral bocht 8 verleidt de piloten wat breder uit te gaan, waardoor hun rondetijd kan afgepakt worden. Benieuwd naar morgen waar in afwezigheid van zevenvoudig wereldkampioen Lewis Hamilton de basis van een nieuwe hiërarchie kan worden gelegd. (wr)

    Kwalificaties:

    1. Valtteri Bottas (Mercedes)                 53"377

    2. George Russell (Mercedes)                53"403 

    3. Max Verstappen (Red Bull-Honda)      53"433

    4. Charles Leclerc (Ferrari)                    53"613

    5. Sergio Perez (Racing Point-Mercedes) 53"790

    05-12-2020 om 00:00 geschreven door walter rombauts

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    04-12-2020
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.GEORGE RUSSELL - MERCEDES - BEVESTIGT IN FP2 IN SAKHIR !

    De Britse vervanger van Covidzieke Lewis Hamilton heeft ook in de tweede vrije training met 54"713 de beste tijd gereden. Een presatie die kan tellen ! Valtteri Bottas werd er zo nerveus van dat hij herhaaldelijk zijjn goede tijden verbrijzeld zag door de wedstrijdjury omdat hij in bocht 8 altijd de baanlimiet met vier wielen verliet. Max Verstappen (Red Bull-Honda) kon zijn ogen niet geloven. Deze race, zonder Hamilton, was een uitgelezen kans geweest voor hem om nog een GP aan zijn palmares toe te voegen.

    De keuze van Toto Wolff tussen Russell en Vandoorne blijkt de juiste te zijn. Morgen is er de FP3 en dan de kwalificaties. De gevestigde "halfgoden" kunnen dan het tegendeel bewijzen. Of zich afvragen waarom ze plots zo traag zijn geworden...? Morgen kan George Russel het wereldje eens letterlijk op z'n kop zetten. In de rand: Mick Sumacher had een onzachte ontmoeting in de F2-kwalificaties met Nissany en start achteraan in het veld. Tot slot iets heel anders. Thierry Neuville (Hyundai) zal weer geen wereldkampioen worden.(wr)

    FP2:

    1. George Russell (Mercedes)                 54"713

    2. Max Verstappen (Red Bull-Honda)       54"841

    3. Sergio Perez (Racing Point-Mercedes)  54"866

    4. Esteban Ocon (Renault)                     54"940

    5. Alexander Albon (Red Bull-Honda)      55"030

    04-12-2020 om 20:19 geschreven door walter rombauts

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.GEORGE RUSSELL - MERCEDES - ZORGT VOOR AARDBEVING IN SAKHIR

    De invaller voor Lewis Hamilton die in quarantaine zit, George Russell die normaal voor Williams rijdt, heeft in Sakhir de snelste tijd gereden in 54"546. Hij kreeg daarmee al een eerste bijnaam van Flying Geoge, maar brengt voor de Fin Valtteri Bottas in verlegenheid. Die kijkt tegen 3/10de seconde aan met een chrono van 54"868. De Fin rijdt zijn 77ste GP met het nummer 77 en zal ongetwijfeld straks in de FP2 deze situatie willen rechtzetten. Voor Mercedes als team is het leuk dat de jonge Brit (22) zo snel is, de eerste keer dat hij met zo'n zwarte Mercedes rijdt.

    Want mogelijk kan toponderhandelaar en teambaas Toto Wolff dit feit gebruiken om Hamilton's loonvraag naar 50 miljoen dollar in 2021 te temperen. De nieuwkomer Jack Aitkin bij Williams werd twintigste en laatste en Pietro Fittipaldi in de Haas klokte de voorlaatste tijd. Max Verstappen die tweede is en Alex Albon derde, splitsen voorlopig de beide Mercedessen. Het doet ongewoon aan dat op deze korte hogesnelheidsomloop de rondetijd minder dan één minuut is. Men lijkt wel op de kermismolen te zitten. Maar misschien is dat wel wat Liberty Media wil. (Walter Rombauts)

    FP1:

    1. George Russell (Mercedes)                   54"546

    2. Max Verstappen (Red Bull-Honda)         54"722

    3. Alexander Albon (Red Bull-Honda)         54"811

    4. Valtteri Bottas (Mercedes)                     54"868

    5. Daniil Kvyat (AlphaTauri)                       55"011

    04-12-2020 om 17:49 geschreven door walter rombauts

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    02-12-2020
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.GEORGE RUSSELL VERVANGT HAMILTON VOOR GP VAN SAKHIR

    Zoals door insiders verwacht is het George Russell die zevenvoudig wereldkampioen Lewis Hamilton zal vervangen bij Mercedes voor de GP van Sakhir volgend weekend. "Onze" Stoffel Vandoorne, rijdend voor Mercedes in de Formula E, wordt iets te licht bevonden tegenover de kapitaalkrachtiger achterban van George Russell die even zijn zitje bij Williams verlaat. Daar zit Jack Aitkin in voor de volgende race. Voor wie d'r nog mocht aan twijfelen, Mick Schumacher rijdt volgend jaar voor Haas aan de zijde van de Rus Nikita Mazepin die valiezen vol dollars schijnt mee te brengen...(wr)

    02-12-2020 om 12:42 geschreven door walter rombauts

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    01-12-2020
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.PIETRO FITTIPALDI VERVANGT GROSJEAN IN GP VAN SAKHIR

    Romain Grosjean heeft de wens geuit om de GP van Abu Dahbi te rijden voor Haas. Of dat zal doorgaan is zéér de vraag. Dat hanht o.a. mee af van wat de FIA-medische staf beslist en minder geweten of Grosjean nog gewenst is. Want héél zijn loopbaan door heeft hij het imago van brokkenpiloot bevestigd. Voor de GP van Sakhier aanstaande weekend wordt hij bij Haas alvast vervangen door Pietro Fittipaldi, kleinzoon van tweevoudig wereldkampioen F1 (1972 en 1974) én winnaar van de 500 Mijlen van Indianapolis, Emerson Fittipaldi.(wr)

    01-12-2020 om 21:43 geschreven door walter rombauts

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.HONDERD JAAR MAZDA HEROPENT VANDAAG IN AUTOWORLD IN BRUSSEL

    De pientere Japanse autoconstructeur uit Hiroshima heropent vandaag de tentoonstelling "100 Jaar Mazda" in Autoworld in het Jubelpark in Brussel. Door de coronamaatregelen moest ze gesloten blijven. Nu is ze geopend toe eind januari 2021. Gezien de virtuositeit waarmee Mazda altijd auto's heeft geproduceerd zijn de tentoongestelde vierwielers stuk voor stuk de moeite waard om enkele minuten bij stil te staan en goed te kijken. Mazda heeft nu ook zijn elektrische auto, maar persoonlijk blijf ik uitkijken naar de waterstofauto die er ongetwijfeld moet komen. Het is zelfs mogelijk dat daarin opnieuw de "rotary-engine" zal geïntroduceerd worden.

    Mazda experimenteerde lang met die RX8 in Noorwegen. Dus...is dat niet uitgesloten. De "rotary-engine" (erfenis van Felix Wankel) die door de meeste autoconstructeurs  is uitgespuwd (NSU, Citroën...) heeft Mazda wel de eerste Japanse zege in de 24 Uren van Le Mans bezorgd met Bertrand Gachot, Volker Weidler en Johnny Herbert. Eerder slaagde Mazda er al in die oefening uit te voeren in 1981 toen Pierre Dieudonné met Tom Walkinshaw de "24 Uren van Francorchamps" wonnen in een Mazda RX7.

    Ga piepen bij Mazda in Brussel, het zal beslist de moeite lonen. Dit verzekert u een gepensioneerd beroepsjournalist die alleen van zijn pen heeft geleefd, 48 jaar lang, in de autosport en de auto-industrie, en daarnaast geen klusjes als frietenbakker, ambtenaar, beroepsmilitair, leraar of enige andere profitariaatsfunctie moest uitoefenen. Van kindsbeen af gesproken heeft deze man 70 jaar in "pole" gestaan om na een industriële carrière als specialist in thermische behandelingen van staal  door zijn passie is verleid om autojournalist te worden.(wr)

    01-12-2020 om 16:37 geschreven door walter rombauts

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.HAMILTON TEST POSITIEF OP CORONA, RIJDT VOLGENDE ZONDAG NIET

    Het is wat men "breaking news" pleegt te noemen. Zevenvoudig wereldkampioen Lewis Hamilton is positief bevonden in een coronatest. Dus rijdt de Brit niet zondag in Bahrein voor de GP van Sakhir. Hij moet vervangen worden. De naam van Stoffel Vandoorne is al gefluisterd. Het wordt spannend te zien hoe Duitsland zal lobbyen om eerder Nico Hülkenberg in de Mercedes te krijgen. Het nationaal gevoel speelt een grote rol, maar kan net zo goed als "anti" zijn omdat Duitsland niet meer met het "nationaal" wil vereenzelvigd wil worden. Curieus om te zien wie vrijdag in de Mercedes zal zitten als de eerste vrije oefeningen van de voorlaatste GP van 2020 beginnen. Esteban Guitterez wordt ook genoemd en, afhankelijk van de kleine letters in zijn contract met Williams, ook George Russell !

    Bij Haas heeft men de Rus Nikita Mazepin (21) bevestigt voor 2021. Momnteel staat die - met nog twee races te gaan - op de derde plaats in de voorlopige stand om het F2-kampioenschap. Leider daarin is Mick Scumacher die volgend jaar normaliter bij Haas samen met de Rus zal rijden. Ook kan strikt genomen Romain Grosjean zondag niet rijden en moet dus ook een ander invallen. Er zal dus al vuurwerk aan te pas komen om die plaatsvervanger aan te duiden. Nico Hülkenberg's racebag staat altijd klaar. En met welke auto hij dat zal doen maakt hem niet uit. Hij is het zinnenbeeld van de spreuk "Olie drijft altijd boven". (wr)µ

    01-12-2020 om 15:04 geschreven door walter rombauts

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 18/09-24/09 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 04/09-10/09 2023
  • 28/08-03/09 2023
  • 21/08-27/08 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 07/08-13/08 2023
  • 31/07-06/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 17/07-23/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 03/07-09/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 22/05-28/05 2023
  • 15/05-21/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 17/04-23/04 2023
  • 03/04-09/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 26/12-01/01 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 27/12-02/01 2022
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 16/12-22/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 28/10-03/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 05/08-11/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 29/04-05/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 11/03-17/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 04/06-10/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 24/12-30/12 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 15/08-21/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 27/12-02/01 2011
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 03/05-09/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 31/08-06/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 22/06-28/06 2009
  • 15/06-21/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 17/12-23/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 23/07-29/07 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !

    Archief
  • Alle berichten


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!