Inhoud blog
  • BLOG WALTER'S AUTO CAHIERS STOPT VANDAAG.
  • OLIGARCH, NIET NOODZAKELIJK NEGATIEF, EERDER SLACHTOFFER VAN JAOERSHEID ?
  • EVERFUEL SLUIT WATERSTOF TANKSTATIONS IN SKANDINAVIË
  • TRANSPORAMA WINT NOG ABONNEES DANKZIJ GEDEGEN TESTVERSLAGEN
  • GP VAN JAPAN ZONDAG ZAL NIEUWE VRAGEN BEANTWOORDEN
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    Walter's Auto Cahiers

    14-03-2021
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.MAX VERSTAPPEN HOUDT SAMURAI TSUNODA NIPT VAN ZICH EIND DAG 3

    De namiddagtesten van dag 3 en meteen laatste, zijn minstens boeiend te noemen. Hoewel er aan de snelste tijd alleen maar grote publiciteit vasthangt, is de jacht op de snelste chrono een driftmatig gegeven in de aderen van echte autocoureurs. Dat waren ze eigenlijk allemaal vandaag. Pirelli had ook prototypebanden ter beschikking. Toen die vanaf het laatste uur werden gebruikt volgde de ene bliksemchrono na de andere. Max Verstappen opende het finale vuurwerk om precies 15.09 uur door eerst onder de 1'30" te rijden. Op C3 klokte hij 1'29"942. Ongezien en niet verwacht. Zo'n driekwartier later vlamde de Nestor van de F1, de Fin Kimi Räikkönen (40), in zijn Alfa Romeo op de zachtste C5-rubbers er nog een snellere tijd uit: 1'29"766. Genoeg voor Positie 1 op de tabellen.

    Toen er iets meer dan een half uur nog moet getest worden zorgde de 20-jarige nieuwkomer in de F1, de Japanner Yuki Tsunado voor een aardbeving op wielen. Met 1'29"282 en op de zachtste C5 banden zette de jonge "samurai" zich op de eerste plaats !!! Max zag zich dus tweede en hij zou de vechtlust van vader Jos niet hebben, mocht hij hieraan niets verhelpen. Precies negen minuten later - de spots waren al aan - een bliksemchrono af die de snelste van de dag en van de hele driedaagse werd: 1'28"960 ! Daarmee verwees hij de man uit het land van de Rijzende Zon naar de tweede plaats met zijn AlphaTauri-Honda.

    Carlos Sainz kende hydraulische tegenslag, maar Ferrari kon die verhelpen. Omdat Ferrari blijkbaar de hoogste topsnelheid heeft, kon de Spanjaard zijn driedaagse met een derde plaats afronden. Voor Mister Kimi Räikkönen en wereldkampioen Lewis Hamilton. Mick Schumacher speelde geen rol van betekenis. Sebastien Vettel zag zich bij zijn nieuwe werkgever zwaar ontgoocheld. Hij verdween met een defecte Mercedes-motor uit het plaatje. Tot slot kon Räikkönen na het vallen van de zwartwit-geblokte vlag een aanrijding met Sainz vermijden. De jonge Carlos stak nogal speels de Fin voorbij. Kimi redde de boel. (Walter Rombauts)

    Dag 3 - Namiddagtesten

    1. Max Verstappen (Red Bull-Honda)                  1'28"960

    2. Yuki Tsunado (AlphaTauri-Honda)                   1'29"053

    3. Carlos Sainz (Ferrari)                                    1'29"611

    4. Kimi Räikkönen (Alfa Romeo)                        1'29"766

    5. Lewis Hamilton (Mercedes)                            1'30"025

    14-03-2021 om 18:16 geschreven door walter rombauts

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.SERGIO PEREZ - RED BULL HONDA - MENGT ZICH ONDER DE BESTEN MET BESTE OCHTENTIJD OP DAG 3

    De ochtendtraining op de laatste van drie testdagen is gezapig verlopen. Een zonnetje van 22°C, maar een asfalt dat snel 41°C heet werd  zodat de bandenkeuze een belangrijke rol speelde. Naar de snelste tijd dingen ging vooral tussen de Monegask Charles Leclerc (Ferrari) en de Mexicaan Sergio Perez (Red Bull-Honda). Ook Pierre Gasly (AlphaTauri) en Lando Norris (Mc Laren-Mercedes) deden enkele pogingen naar een supertijd. Ze kwamen echter nooit aan de 1'30"187 die Sergio Perez bovenaan plaatste.

    Straks wordt de namiddagtest afgehaspeld. Daarna kunnen de teams de eerste analyses maken om op 26 maart voor de eerste vrije trainingen voor de GP van Bahrein te gaan. Waar ze allemaal in de spits willen staan. Deze drie testdagen geven geen exact beeld van de machtsverhoudingen. Dit, omdat iedereen zijn eigen testprogramma opzet hoe hij of zij willen. In complete vrijheid. Omdat er aerodynamisch nogal wat is veranderd om de mindere downforce te compenseren is er voorlopig geen enkele bindende conclusie te trekken. Straks nog vier uur testen, en dan speculerend naar de GP van Bahrein evolueren die op 28 maart a.s. het WK F1 2021 opent met 23 verhoopte races in dit seizoen.(Walter Rombauts)

    Dag 3 - Ochtendtesten:

    1. Sergio Perez (Red Bull-Honda)                1'30"187

    2. Charles Leclerc (Ferrari)                         1'30"486

    3. Lando Norris (Mc Laren-Mercedes)          1'30"661

    4. Pierre Gasly (AlphaTauri)                        1'30"828

    5. Esteban Ocon (Alpine)                            1'31"310

    14-03-2021 om 12:55 geschreven door walter rombauts

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    13-03-2021
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.BOTTAS HERSTELT IMAGOSCHADE MERCEDES IN NAMIDDAG VAN DAG 2 IN BAHREIN

    Met minder zandstof in de lucht begonnen de namiddagtesten op dag 2 in Bahrein veelbelovender. Daniël Ricciardo's snelste tijd van hedenochtend tot 15.09 uur. Dan ging de Italiaan Antonio Giovanni met de Alfa Romeo de chronodans openen met 1'31"533 ! Vervolgens wisselden Lando Norris in de Mc Laren, Pierre Gasly in de AlphaTauri en uiteindelijk ging Valtteri Bottas in de Mercedes W12 met de snelste chrono lopen. Bottas herstelde de lichte imagoschade die Mercedes in Bahrein opliep. De zaken stonden niet op punt en de zevenvoudige wereldkampioen bij de constructeurs liep achter op schema... Met aan de top te staan op dag 2 is dat teruggeschroefd. De eerste conclusies van de aerodynamische aanpassingen in het reglement zijn al zichtbaar. Vooral Mc Laren blijkt met een slimme truk aan de diffuser achteraan winst te boeken. Door het reglement is de downforce - neerwaartse druk op de wielen door de stroomlijn - vermindert. Mc Laren boekte daarin de meeste winst om dat te beperken.

    Om 16.09 ging het kunstlicht aan in Sakhir, werd er overgegaan op kwalificatie-simulaties en dansten de  teams een hypersnelle wals op "softs". Tot vier minuten voor het afvlaggen van dag 2, raasden de bolides over het stofferige asfalt. Daarop was Sergio Perez een stuk motorkap verloren zowat halverwege deze namiddag. Hij lokte een rode vlag uit maar kon naar de pits rijden. Het duurde evenwel toch vijf minuten eer de baancommissarissen de rommel opgekuist kregen. Waarna weer groen en een knaltijd van Norris 1'30"586 die niet snel genoeg bleek aan het eind van de sessie. Die werd vier minuten te vroeg afgevlagd om de coureurs kans te geven om proefstarts of pitstop-acties uit te voeren zonder de snelle auto's op de baan. Mick Schumacher onderscheidde zich met de Haas door na zijn pitstop te snel te vertrekken en de "front jack" mee te nemen. Verder zonder erg. Morgen is er dag 3 van de pré-seizoentesten in Bahrein. Wellicht mogen we dan Alonso sterker verwachten dan vandaag. Hij is goed betaald om Alpine te doen herrijzen als automerk. (Walter Rombauts)

    Dag 2 - Namiddag

    1. Valtteri Bottas (Mercedes)                      1'30"289

    2. Pierre Gasly (AlphaTauri)                        1'30"413

    3. Lando Norris (Mc Laren-Mercedes)          1'30"586

    4. Lance Stroll (Aston Martin-Mercedes)      1'30"693

    5. Antonio Giovinazzi (Alfa Romeo)             1'30"760

    13-03-2021 om 18:27 geschreven door walter rombauts

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.RICCIARDO - Mc LAREN - OCHTENDSNELST OP DAG 2 IN BAHREIN

    Dag 2 van de zogenaamde drie wintertestdagen in Bahrein zorgde voor vier verrassingen. De eerste ervan is dat de Australiër Daniël Ricciardo, net als gisterochtend, met 1'32"215 de Mc Laren-Mercedes aan de top van de tijdtabellen zette. Meteen redde hij de eer voor Mercedes. Want de motorleverancier Mercedes kende net als gisteren veel problemen. Lewis Hamilton zorgde voor de tweede verrassing. Hij spinde de Mercedes W12 achterwaarts in het grind. Waaruit zoals bekend geen uitweg meer is zonder hulp van buitenaf. Het duurde liefst 16' eer de rode vlag - eerste vandaag, tweede van 2021 - plaats maakte voor "green".

    Bijna stormwind speelde volgens insiders een rol bij de slip van de zevenvoudige wereldkampioen die vanochtend pas achtste werd. Die wind kan als derde verrassing worden gezien, hoewel wat aangekondigd, was hij sterker dan verwacht. De vierde en laatste verrassing is dat viervoudig wereldkampioen Sebastien Vettel de hele ochtend heeft mogen toezien hoe aan de Aston Martin AMR21 werd gesleuteld. Meer bepaald aan de versnellingsbak, gisteren en vandaag ook de kopzorg bij Mercedes.

    Op 5' voor het afvlaggen van de ochtendsessie van dag 2 reed Vettel de auto nog de baan op. Vooral om de ingenieurs te plezieren die konden vaststellen dat "de kist" marcheerde en paraat was voor Lance Stroll die deze namiddag de honneurs voor Aston Martin op de chrono's moet zetten. Tot slot moet gezegd dat het heroptreden van Fernando Alonso ook een positieve verrassing was. Hij reed met de Alpine de tweede tijd. Daarmee zet hij Alpine, net zoals Esteban Ocon deed, als legendarisch merk opnieuw in de actualiteit van een veranderde wereld. (Walter Rombauts)

    Dag 2 - Ochtend:

    1. Daniël Ricciardo (Mc Laren-Mercedes)                  1'32"215

    2. Fernando Alonso (Alpine-Renault)                        1'32"339

    3. Sergio Perez (Red Bull-Honda)                             1'32"478

    4. Nicholas Latifi (Williams-Mercedes)                      1'32"541

    5. Yuki Tsunoda (Alpha Tauri-Honda)                        1'32"769

    13-03-2021 om 12:55 geschreven door walter rombauts

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    12-03-2021
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.MAX VERSTAPPEN - RED BULL HONDA - RAKETMAN IN EERSTE DAG IN BAHREIN

    De aangekondigde zandstorm kwam er in de namiddag op het Sakhir International Circuit in Bahrein. De bolides verdwenen in een akelige duisternis, in stofwolken van zand... Niemand moest nog vragen of er zand moest zijn. Dat is zo als je in de woestijn gaat racen. Maar voor Max Verstappen doemde met die zandstorm mogelijk de Zandvoortse duinen op, hij voelde zich plots thuis en om 16.05 uur van deze boeiende namiddag schoot raketman 1'30"674 op de tabellen. Verslagenheid bij vriend en vijand liet het zand neerdwarrelen...Alleen Esteban Ocon in de nieuwe Alpine A521 legde zich er niet bij neer. Hij slaagde erin op 0"2 van de Red Bull-rijder te geraken. In tweede positie dus. Die hij evenwel niet kon behouden omdat Lando Norris in de Mc Laren de tijd van de Fransman verbeterde. Max Verstappen schitterde als nooit tevoren. De grote namen Hamilton, Vettel en andere Räikkönen's speelden zonder veel overtuiging in de zandbak.

    Uiteraard is dit maar de eerste van drie lange dagen. Morgen zit Fernando Alonso - die zich wat verontrust uitliet - in de Alpine. Zevenvoudig wereldkampioen Lewis Hamilton zal opnieuw een goede Mercedes krijgen en denkt aan die ene, die wellicht laatste, achtste wereldtitel om groter te zijn dan alles wat al aan een stuurtje heeft gedraaid. Hij kan zich dan misschien nuttig maken in de "Black Lives Matter"-beweging en samen met Vettel werken aan een betere wereld. Viervoudig wereldkampioen Sebastien Vettel pleitte daar ook voor. Met als symbool een roze helm, de kleur die bij het vroegere Racing Point de sponsor BWT symboliseerde. BWT staat voor "Best Water Treatment". "We gaan de wereld verbeteren, door iedere dag een slokje meer ervan te drinken" was zijn boodschap.

    Die overigens ook een andere lading dekte, met name dat de F1 zich gaat inzetten om geen éénmalig plastiek drinkflesjes te gebruiken. Buiten hard rijden moeten de autocoureurs nu ook een maatschappelijk verbeterende functie hebben. Daar is Max nog niet aan toe. Met recht en reden want om gehoord te worden in je boodschap moet je eerst wereldkampioen worden. Zoals hij nu aan het seizoen is begonnen is die kans aanwezig. Hij wordt heel het jaar door de schrik van Hamilton. Die staat vandaag tiende wegens problemen met de "sterwagen". Mick Schumacher tufte bezadigd naar een zestiende en voorlaatste plaats. Laat ons wijs wezen dat dit maar een aanvang is, zo spelen in de zandbak van Bahrein. Met een Haas-Ferrari, anders dan met schelpjes of blondjes op het strand. (Walter Rombauts/Foto:Honda)

    DAG 1:

    1. Max Verstappen (Red Bull-Honda)                1'30"674

    2. Lando Norris (Mc Laren-Mercedes)               1'30"889

    3. Esteban Ocon (Alpine-Rnault)                      1'31"146

    4. Lance Stroll (Aston Martin-Mercedes)           1'31"782

    5. Carlos Sainz (Ferrari SF21)                         1'31"919

    12-03-2021 om 19:13 geschreven door walter rombauts

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.RICCIARDO - Mc LAREN - SNELST IN EERSTE PRE-SEIZOEN TRAINING IN BAHREIN

    De Australiër Daniël Ricciardo is in zijn Mc Laren-Mercedes eerste geworden in de eerste pré-seizoentrainingen in Bahrein waar op 28 maart a.s. de eerste GP voor het WK F1 2021 wordt gereden. Valtteri Bottas, die vanochtend moest rijden, zag alle illusies in rook opgaan toen Mercedes de hele ochtend aan de transmissie moest sleutelen. Ook in de Haas van Mick Schumacher moest de versnellingsbak worden vervangen. Deze namiddag rijdt zevenvoudig wereldkampioen Lewis Hamilton de Mercedes...Mogelijk kan dat de time-tabel dooreenschudden. Opgemerkt is de prestatie van Esteban Ocon in de Alpine: vierde tijd. Overigens wil Renault, sorry, Alpine een maximale upgrading verwezenlijken op motorgebied. Dit om maximale troeven te hebben tegen dat de krachtbronnen zullen worden "bevroren". De namiddag zal de tweede sessie in wat vanochtend een zonnig, heet met windbriesje van 15 km/h was, héél spannend kunnen zijn want Max Verstappen en zijn hele achterban ziet dit seizoen als een "herkansing" voor een wereldtitel. De in Hasselt geboren Max moet vanaf nu al de GP van Nederland in Zandvoort promoten. Vorig jaar werd die door Corona geannuleerd en nu wil CEO Jan Lammers van Zandvoort dat die GP een Red Bullfeest wordt. Qua toeschouwers zal dat alvast geen probleem zijn. De duinen zullen oranje kleuren. (Walter Rombauts)

    Vrijdag 12 maart 2021 ochtendtraining:

    1. Daniël Ricciardo (Mc Laren-Mercedes)                  1'32"203

    2. Pierre Gasly (Alpha Tauri-Ferrari)                         1'32"231

    3. Max Verstappen (Red Bull-Honda)                        1'32"565

    4. Esteban Ocon (Alpine-Renault)                            1'33"030

    5. Charles Leclerc (Ferrari SF21)                             1'33"242

    12-03-2021 om 12:19 geschreven door walter rombauts

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 18/09-24/09 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 04/09-10/09 2023
  • 28/08-03/09 2023
  • 21/08-27/08 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 07/08-13/08 2023
  • 31/07-06/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 17/07-23/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 03/07-09/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 22/05-28/05 2023
  • 15/05-21/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 17/04-23/04 2023
  • 03/04-09/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 26/12-01/01 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 27/12-02/01 2022
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 16/12-22/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 28/10-03/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 05/08-11/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 29/04-05/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 11/03-17/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 04/06-10/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 24/12-30/12 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 15/08-21/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 27/12-02/01 2011
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 03/05-09/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 31/08-06/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 22/06-28/06 2009
  • 15/06-21/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 17/12-23/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 23/07-29/07 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !

    Archief
  • Alle berichten


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!