Inhoud blog
  • BLOG WALTER'S AUTO CAHIERS STOPT VANDAAG.
  • OLIGARCH, NIET NOODZAKELIJK NEGATIEF, EERDER SLACHTOFFER VAN JAOERSHEID ?
  • EVERFUEL SLUIT WATERSTOF TANKSTATIONS IN SKANDINAVIË
  • TRANSPORAMA WINT NOG ABONNEES DANKZIJ GEDEGEN TESTVERSLAGEN
  • GP VAN JAPAN ZONDAG ZAL NIEUWE VRAGEN BEANTWOORDEN
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    Walter's Auto Cahiers

    03-01-2021
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.HAMILTON IS VIERDE F1-PILOOT DIE JE AANSPREEKT MET SIR

    Zevenvoudig wereldkampioen Lewis Hamilton is geridderd en moet nu eigenlijk met Sir Lewis worden aangesproken. Daarmee is hij de vierde Formule 1-piloot die deze titel krijgt. De anderen waren de Australiër Jack Brabham, de Brit Stirling Moss en de Schot Jackie Stewart. Deze gelegenheid doet een aantal mensen, waaronder FIA-president Jean Todt, zeggen dat Lewis Hamilton de grootste aller tijden is in de autosport. Die bewering is gebaseerd op het nuchtere feit dat hij de zeven wereldtitels van de Duitser Michaël Schumacher evenaarde, maar daarbovenop meer GP-zege's scoorde dan de 91 van Schumacher.

    Daardoor staat hij statistisch op een eenzame hoogte in héél de GP-geschiedenis die in 1906 begon met de Grand Prix de l'Automobiel Club de France (ACF) in La Sarthe. De zoon van Michaël Schumacher, Mick, rijdt dit jaar bij Haas-Ferrari en heeft al behoorlijk veel last van de aandacht rond zijn naam. Hij illustreert dat op zijn eigen manier: "Het is ergerlijk dat de media, de collega's en zowat iedereen me altijd vergelijken met mijn vader. Dat is belachelijk, want hij is gewoon altijd de beste geweest." Ooit schreef Jean Todt, samen met Bernie Ecclestone de gewezen Napoleon's in de F1, over Michaël Schumacher "A genius is born !" Er moet iets van waar zijn geweest, want als een fervente Fransman dit in het Engels van Ecclestone neerpende, dan moet de waarheid het hebben gewonnen van chauvinisme.

    Nu begint Mick Schumacher met Haas en Ferrarimotor 1.6 V6 (90°) Turbo Hybrid aan zijn eerste F1-seizoen. Met als ploegmaat de Rus Nikita Mazepin wiens vader vrachtwagens dollars aanvoert om het zitje van zoonlief veilig te stellen. Die oogstte al de nodige reklame door in een internet filmpje "aan een vrouwtje te zitten". Niet echt groot nieuws in de autosport. In weerwil daarvan zal hij bliksemsnel moeten zijn want de ongeschreven Nr 1 bij Haas is natuurlijk Mick Schumacher.

    Die heeft alle denkbare en ondenkbare steun van Maranello Daar wordt wellicht Andrea Agnelli de nieuwe CEO en die zal hoogstwaarschijnlijk zijn goede vriend van bij Juventus, Maurizio Arrivabene opnieuw aan het hoofd zetten van het Ferrariteam. Zowel Charles Lecler als Carlos Sainz zullen door de nazaat van de machtige familie Agnelli (oprichters van FIAT) als in een cocoon rijden. Omdat bij Ferrari nog emoties leven die respect afdwingen voor de historiek, drama, en daarmee de successen van dit jaar proberen te waarborgen.(Walter Rombauts/Foto:Fiat)

    03-01-2021 om 18:29 geschreven door walter rombauts

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    02-01-2021
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.F1 WIL TOT 25 RACES PER SEIZOEN GERAKEN, NU ZIJN ER AL 23 GP'S

    Spekschieterij alom in de F1 tijdens de jaarwisseling. Met toch enkele ernstige bedenkingen. Daimler, het moederbedrijf boven Daimler-Benz heeft het verzoek van Lewis Hamilton om 50 miljoen per seizoen te verdienen, geblokkeerd. De Beheerraad vindt dat in barre tijden waarin moet gesnoeid worden in eigen personeelsrangen, van hoog tot laag, dit verzoek pervers is. Dat wil zeggen dat het zitje van de zevenvoudige wereldkampioen eigenlijk voor 2021 nog onbezet is. Teambaas Toto Wolff, die zowel aandelen heeft in Daimler als nu ook Aston Martin (het vroegere Racing Point) pleit voor een diplomatische oplossing waarin alle partijen zich kunnen vinden.

    Spannend om te volgen met de bijna zekere bezegeling van een contract voor Lewis. Anders is er nog de veel goedkopere George Russell... Grapje, hoewel in F1 alles kan. Zoals Max Verstappen nu vrijt met het vroegere lief van de Rus Daniil Kvyat, de 32-jarige dochter van toffe gast, driemaal wereldkampioen, Nelson Piquet. De F1 is nooit anders geweest. Het DNA van die eigenlijk buitenaardse bubbel genereert seks, geld, intriges, ook bij het voetvolk, en macht.

    Ook "Auto macht geld". Het kon door wijlen Ferdinand Piëch gezegd zijn als machtigste automagnaat in Duitsland. Daarmee komen we aan ernstiger dingen. Bij het feit dat we dit seizoen 23 races op de kalender hebben. Dat is voordien nooit vertoont en de ambitie van F1-eigenaar Liberty Media is om aan 25 "events" per seizoen te geraken. Logistiek en menselijkerwijs is dat niet te doen. Maar omdat de Amerikanen helemaal niet bekommerd zijn voor de 70-jarige historiek van de na-oorlogse F1, willen ze aan het weekendformat prutsen. Aanvankelijk de vrije trainingen beperken tot een uur op vrijdag, zaterdag nog eens een uur en dan de kwalificaties voor de pole. De niet zichtbare maar écht gewenste onderliggende bedoeling is te komen naar GP's die zich over twee dagen afspelen.

    Zaterdag trainingen en kwalificatie en zondag de race. Dan met de kermis verder trekken. Terug naar Barnumtijden. Voor de coureurs, ingenieurs en mecaniciens en hun achterban en familie is dit een delicaat gegeven. In een tijd van Artificiële Intelligentie, Robotiek en Ontmenselijking door gebrek aan fysiek contact, vergeet men dat het F1-plaatje nog steeds door mensen wordt ingekleurd. Vanop afstand lijken ze allen perfect, maar hoe dichter je d'r bijkomt, hoe meer de tranen van "De Clown" van Bernard Buffet door de lens worden geregistreerd. We moeten benieuwd zijn hoe imperfectie kan worden gecamoufleerd als op 21 maart a.s. in Australië het WK-F1 in principe "normaal" zal aanvangen. (Walter Rombauts/Foto:Mercedes)

    Bijlagen:
    F1 Concept 2021 31819 1.jpg (104.9 KB)   

    02-01-2021 om 16:42 geschreven door walter rombauts

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    01-01-2021
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.BERNARD VAN BELLINGEN NIEUW MANAGING DIRECTOR BUGATTI BRUSSELS

    Sinds het overlijden van automagnaat Roland D'Ieteren (78) was het duidelijk dat er bij "D'Ieteren Automotive" in Brussel veel ging veranderen. Bugatti is een legendarisch sportwagenmerk dat ook tot de groep behoort. Vandaag is bekend gemaakt dat de heer Bernard Van Bellingen, na 14 jaar PR-Porsche, "managing director" wordt van Bugatti Brussels. Hij volgt de heer Luc Holderbeke op. Het dynamisme dat van deze automan wordt uitgedragen staat borg voor een "reborn" van exclusieve voertuigen die hun stempel hebben gedrukt op de wereldwijde autogeschiedenis. Naast een 360°-functie bij Bugatti zal hij ook nog verder de public reations van Bentley Brussels blijven leiden. Als autopurist zal hij in het terecht Grote Huis van D'Iedeteren zijn sociale vaardigheden aan de passie van exclusieve auto's kunnen koppelen.(wr)

    Bijlagen:
    New brand manager Bugatti Brussels 1121 1.docx (350.8 KB)   

    01-01-2021 om 21:51 geschreven door walter rombauts

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.JACKY ICKX IS VANDAAG 76 JAAR JONG

    Hij won zes keer de 24 Uren van Le Mans en wordt met 8 GP-overwinningen als de beste Belgische autocoureur ooit beschouwd. In 1970 werd hij vice-wereldkampioen omdat Jochen Rindt die verongelukte met een Lotus in Monza posthuum tot wereldkampioen werd gekroond. Het besluit  dat daartoe is genomen lag in het feit dat de Oostenrijker met 45 punten sowieso wereldkampioen zou zijn geweest. Jacky Ickx sprokkelde door zijn tweede plaats 40 punten bijeen. Ickx' meest memorabele wapenfeit gebeurde in Le Mans 1969.

    Het was het jaar dat Eddy Merckx - dikke vriend van Jacky - zijn eerste Ronde van Frankrijk won en de eerste mensen op de maan zijn geland. In de etmaalrace van Le Mans werd de start nog altijd gegeven op een manier waarbij de coureurs vanaf de overkant van de baan naar hun auto's moesten lopen. Als protest tegen die startprocedure vanaf 1923 bleef Jacky Ickx staan. Als iedereen weg was stapte hij doodgemoedereerd naar zijn Ford GT40 die hij deelde met Jacky Oliver. Hij liet zich in de auto glijden en nam alle tijd om zijn veiligheidsgordels aan te doen eer hij van de startplaats wegreed...

    Dat "one-men"- protest van Jacky Ickx tegen de Le Mans-start vond zijn voeding in het jaar voordien. Het was de gewoonte in te stappen, weg te rijden en pas op de toen 5,5 km rechte lijn van Hunaudières de veiligheidsgordels aan te doen. Willy Mairesse - misschien wel echt de grootste Belg - stootte het deurtje open bij dat maneuver, greep ernaar, en crashte op een ongeziene wijze die hem zes maanden herstel kostte. Met Ickx' protest kreeg Le Mans vanaf 1970 zijn vliegende start.

    Om het lange 24-uursverhaal kort te maken wonnen Ickx - Oliver het van Hermann - Larrousse in een Porsche 908. Jacky Ickx was het die het slotduel aanging met de onvolprezen Duitser Hans Hermann. De Porsche was in topsnelheid eigenlijk bevoordeeld, de Ford was dan weer wendbaarder in de bochten. Dan de ene, dan weer de andere aan de leiding....tot Jacky Ickx het zwaargewicht Hans Hermann met 100 meter voorsprong na 24 uren racen omzeggens op de eindmeet versloeg. Vorig jaar maakte Porsche een versie "75", vijfenzeventig unieke Porsches die Jacky Ickx huldigden en dat vandaag nog doen. (Walter Rombauts/Foto:Porsche)

    Bijlagen:
    JACKY ICKX, DE GROOTSTE BELGISCHE AUTOCOUREUR OOIT ! 2120 wr 3.jpg.htm.jpg (178.6 KB)   

    01-01-2021 om 19:56 geschreven door walter rombauts

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    28-12-2020
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.NA 7 JAAR VERVANGT MICK VADER MICHAËL SCHUMACHER IN F1

    Morgen, 29 december 2013, is het zeven jaar geleden dat zevenvoudig wereldkampioen Michaël Schumacher zijn ski-ongeval had nabij Grenoble. Tot op de dag van vandaag is de Duitser niet meer publiekelijk te zien geweest. Alleen zijn familie, Jean Todt en Ross Brawn dragen het geheim mee in zich hoe het echt is gesteld met de man die toen op 45-jarige leeftijd het bewuste leven verloor op de ski. We doen geenszins mee aan alle mogelijke speculaties.

    We hebben maar één realiteit: zoon Mick rijdt volgend jaar bij Haas(-Ferrari) aan de zijde van de Rus Nikita Mazepin. Deze is een zoon van een oliarch die - als we goed hebben opgelet - 870.000 dollar per race betaalt aan Haas. Als we beseffen dat er in 2021 liefst 23 GP's zijn gepland door Liberty Media, dan kan ieder voor zich het rekeningetje maken. Toch kwam Nikita (21) recent pas goed in het nieuws nadat een filmpje op internet verschenen was waarop te zien is hoe ij naar een mooie meid haar tieten graaide. Het is een superpubliciteit gebleken. Iets simpel waarvoor je in België zestig jaar geleden voor de jeugdrechtbank moest komen. Vandaag een gouden magneet. Al dan niet gewild.

    Daartegenover staat de zoon van stuurgenie Michaël Schumacher figuurlijk "naakt" voor de wereld. Weliswaar zwaaiend met een F2-titel en verder de diepe hoop dat hij die Rus zal kunnen verslaan. Zo vader, zo zoon, is in de F1 niet altijd het geval geweest. Damon Hill, Jacques Villeneuve en Nico Rosberg zijn de uitzonderingen die de regel bevestigen. Natuurlijk zal Haas er alles aan doen om Mick, eerder schuw, op de voorgrond te brengen. Ferrari zal daar met man en macht aan helpen. Morgen is een gedenkwaardige dag. We moeten even héél diep in ons bezinnen met wat we bezig zijn. Als rechtgeaard autosportliefhebber kan je toejuichen dat Sergio Perez bij Red Bull en Max Verstappen rijdt. Moet je je evenwel evengoed afvragen waarom Nico Hülkenberg (winnaar Le Mans 2015) geen zitje heeft. Het antwoord is zoek. Net zoals het "woord" dat geen inhoud meer heeft.(wr)

    #^

    Bijlagen:
    Mick Schumacher i311219 1.jpg (44.4 KB)   

    28-12-2020 om 00:00 geschreven door walter rombauts

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 18/09-24/09 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 04/09-10/09 2023
  • 28/08-03/09 2023
  • 21/08-27/08 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 07/08-13/08 2023
  • 31/07-06/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 17/07-23/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 03/07-09/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 22/05-28/05 2023
  • 15/05-21/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 17/04-23/04 2023
  • 03/04-09/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 26/12-01/01 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 27/12-02/01 2022
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 16/12-22/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 28/10-03/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 05/08-11/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 29/04-05/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 11/03-17/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 04/06-10/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 24/12-30/12 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 15/08-21/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 27/12-02/01 2011
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 03/05-09/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 31/08-06/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 22/06-28/06 2009
  • 15/06-21/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 17/12-23/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 23/07-29/07 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !

    Archief
  • Alle berichten


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!