Inhoud blog
  • BLOG WALTER'S AUTO CAHIERS STOPT VANDAAG.
  • OLIGARCH, NIET NOODZAKELIJK NEGATIEF, EERDER SLACHTOFFER VAN JAOERSHEID ?
  • EVERFUEL SLUIT WATERSTOF TANKSTATIONS IN SKANDINAVIË
  • TRANSPORAMA WINT NOG ABONNEES DANKZIJ GEDEGEN TESTVERSLAGEN
  • GP VAN JAPAN ZONDAG ZAL NIEUWE VRAGEN BEANTWOORDEN
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    Walter's Auto Cahiers

    20-06-2021
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.MAX VERSTAPPEN VERSTERKT WK-LEIDING MET ZEGE IN GP VAN FRANKRIJK

    Het verloop van de GP van Frankrijk kan in twee worden gedeeld. De proloog waarin pole-sitter Max Verstappen snelst startte maar de eerste bocht mistte. Daarmee kreeg regerend wereldkampioen Louis Hamilton de leiding cadeau. Deze haast zekere mono-zegetocht duurde tot de 20ste van de 53 ronden. De eerste tien waren allemaal op mediums gestart, met een één-stop-strategie in de planning. Tijdens de bandenwissels kwam Max Verstappen zoals iedereen op harde rubbers terug in de arena. Klaar om de rest van de epiloog van de race af te ronden.

    Maar zevenvoudig wereldkampioen Lewis Hamilton (Mercedes) viel aan op de Red Bull-Honda van Verstappen. Deze kreeg ongelooflijke druk op zijn schouders. Het tempo van de twee giganten was hels. Max Verstappen stak het niet weg want hij bracht over de radio de boodschap "Dit is een onhoudbaar ritme tot het eind van de race !" Maar de druk bleef, Lewis Hamilton bleef als een schaduw achter de Red Bull. Beiden op hard rubber. In de hersenkoker van de in Hasselt geboren Nederlander brouwde zich een snood plan.

    Plots schoot de Red Bull in de 32ste ronde, na 5 ronden "afzien" onder Hamilton's juk de pits in ! Vraagtekens alom. Max vloog terug de baan op met "mediums" die sneller zijn dan de harde banden, maar hield vooral in het achterhoofd dat of Hamilton's banden op gingen zijn naar de finale toe, of dat de Brit nog tot een pitstop zou worden gedwongen. Mercedes hield het bij een één-pitstop-strategie en na een explosieve inhaalrace van Max Verstappen verwees de Red Bull in een magistraal maneuver Hamilton naar de tweede plaats. Sergio Perez (Red Bull-Honda) wist op zijn beurt ook nog Valtteri Bottas te verschalken voor het derde trapje op het podium. Max Verstappen werd nog "Driver of the Day", reed de snelste ronde en dat brengt zijn puntentotaal in de voorlopige WK-stand op 131 tegenover 119 voor Lewis Hamilton die zijn ambitie op een achtste wereldtitel bedreigt ziet.

    In de stand om het WK van de Constructeurs neemt Red Bull de leiding met 215 punten t.o.v. Mercedes met 178 eenheden. Mc Laren sluit aan met 110, maar wordt wel nipt achtervolgd door Ferrari. Tot slot nog enkele details. Lando Norris (Mc Laren-Mercedes) schittert vijfde. Fernando Alonso (Alpine-Renault) werd achtste, zoon Schumacher negentiende. Sebastien Vettel (Aston Martin-Mercedes) finishte voor miljardairs-zoontje Lance Stroll in dezelfde auto. Tot wie nog zijn opgevallen behoren Pierre Gasly (AlphaTauri-Honda) en uiteraard Sergio Perez (Red Bull), de Mexicaan die sinds 50 jaar geleden  opnieuw voor podiums en zeges zorgt. In die glorieuze dagen zorgde daar Pedro Rodriguez voor. De volgende twee GP's worden in Oostenrijk gereden in Spielberg. Eén van de twee draagt de naam "GP van Stiermarken". De omloop heet de Red Bull-ring. Dus zal Max Verstappen er zich heel goed thuis voelen. Stieren tegen Sterren, een onuitgegeven affiche in de moderne F1. (Walter Rombauts)

    De uitslag:

    1. Max Verstappen (Red Bull-Honda)                              310,633 km in 1 uur 27'25"770

    2. Lewis Hamilton (MercedesW12)                                 + 2"904

    3. Sergio Perez (Red Bull-Honda)                                   + 8"811

    4. Valtteri Bottas (MercedesW12)                                   + 14"618

    5. Lando Norris (Mc Laren-Mercedes)                             + 1'04"032

    20-06-2021 om 18:27 geschreven door walter rombauts

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    19-06-2021
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.SUPERMAX VERTRAPPELT CHRONOWIJZERS MET WERELDTIJD IN FP3

    Het is straks in de kwalificaties dat de tijd van 1'31"300 moet bestendig worden of verbeterd. Maar zoals WK-leider Max Verstappen zich vanochtend profileerde is tot nu toe ongezien. Bij de eerste vijf van de derde vrije training staat ook het verschil tussen de concurrenten erbij. Het is verbijsterend dat zevenvoudig wereldkampioen Lewis Hamilton (Mercedes) tegen bijna 1" aankijkt. Hij heeft last met de banden. "Hoe zachter, hoe slechter..." liet hij zich uit. Overigens zal het voor Pirelli moeilijk worden geheel vertrouwen te herstellen na het gebeurde met Stroll en Verstappen in Baku.

    De Italiaanse bandenreus belegde een vergadering met de twintig piloten die...allemaal hun kat stuurden. Als trainingsdetail kan niet anders dan vermelden dat de Rus Nikita Mazepin (Haas-Ferrari) in bocht "2" nog eens een glijfestival ten beste gaf. Dat maakte het Mick Schumacher - zoon van - gemakkelijk de voorlaatste tijd in te pikken. Ook in een Haas-Ferrari). Bij het merk Ferrari geniet de tweede naam wel meer krediet naar de toekomst toe. Nu leven we naar de "pole" toe. In Le Castellet, waar het Circuit Paul Ricard ligt, bereidt men zich voor op een aarbeving op wielen. (wr)

    FP3:

    1. Max Verstappen (Red Bull-Honda)                        1'31"300

    2. Valtteri Bottas (Mercedes W12)                            1'32"047 (+ 0,747)

    3. Carlos Sainz (Ferrari)                                          1'32"195 (+ 0,815)

    4. Sergio Perez (Red Bull-Honda)                             1'32"238 (+ 0,938)

    5. Lewis Hamilton (MercedesbW12)                          1'32"266 (+ 0,966)

    19-06-2021 om 13:22 geschreven door walter rombauts

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.MAX VERSTAPPEN ZET TOVERCHRONO OM IN TWEEDE SEIZOENSPOLE !

    De Q1 werd al rood gevlagd na drie minuten. De Japanner Yuki Tsnunoda ramde zijn AlphaTauri achterwaarts in de bandenmuur. Kostbare rijtijd ging andermaal verloren. Eens herstart toverde Max Verstappen na de kapriolen van Pierre Gasly (AlphaTauri) en Valtteri Bottas (Mercedes) een chrono van...1'31"001 uit een Red Bull Energydrankje. Iedereen slikt en Mick Schumacher (Haas) die zich in de Q2 wurmde schrok er zo van dat hij zijn bolide op twee seconden van het einde van de Q1 zijn bolide ook als een biljartbal tegen de muur ketste. De sessie werd niet herstart.

    In de Q2 verraste eerst Sergio Perez zowel Hamilton als Bottas en nog wel in het bijzonder zijn eigen kopman Max die aanvankelijk bleef steken op 1'31"080. Zijn directe rivalen waren allen onder 1'31" gegaan tot zelfs een uitschieter van Bottas met 1'30"735. Grootheden als Sebastien Vettel (Aston Martin) en de veelbelovende Esteban Ocon (Alpine) moesten passen voor de Q3. Toen die begon was de spanning te snijden. Lewis Hamilton had zijn 101ste pole in het vizier, Max Verstappen de tweede van het seizoen, na Baku. De chrono's draaiden zot. Charles Leclerc, Fernando Alonso en Carlos Sainz kregen rake klappen. Daniël Ricciardo "tufte" tiende...

    En vooraan reden als bliksemschichten Sergio Perez, Lewis Hamilton, Vatteri Bottas en Max Verstappen, allen op softs, naar de finale. Net toen even het geloof voor Lewis Hamilton weer voor de geest kwam, vlamde Max Verstappen er 1'29"990 uit. Net als vanochtend een omzeggens buitenaardse tijd op Paul Ricard. Daarmee bevestigde de WK-leider zijn ambities om dit jaar om te zetten in een eerste wereldtitel. Wat daar morgen als vervolg wordt aangebreid, is vandaag nog voer voor een kristallen bol. Maar de startgrid wordt zeker op gang geflitst met dynamiet.(wr)

    Kwalificatie:

    1. Max Verstappen (Red Bull-Honda)                                1'29"990

    2. Lewis Hamilton (MercedesW12)                                   1'30"248 (+ 0"258)

    3. Valtteri Bottas (MercedesW12)                                    1'30"376 (+ 0"386)

    4. Sergio Perez (Red Bull-Honda)                                    1'30"445 (+ 0"455)

    5. Carlos Sainz (FerrariSF21)                                          1'30"840 (+ 0"850)

    19-06-2021 om 00:00 geschreven door walter rombauts

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    18-06-2021
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VERSTAPPEN BEST IN FP2 OP PAUL RICARD

    Het is niet echt duidelijk of de chassiswissel tussen Bottas en Hamilton aan de basis ligt dat Max Verstappen hen met 1'32"872 naar de tweede en de derde chrono verwees. In ieder geval liet de zevenvoudige wereldkampioen langs de radio weten dat "er iets niet klopte met deze auto". Waarom Mercedes dat toestond is niet bekend. In ieder geval een beetje grappen met de ernst van de situatie voor de wereldtitel 2021. Voor het overige de details van altijd. Nikita Mazepin die tot twee keer toe zijn rol van dwarsligger eer aan deed, verder zonder erg. Geen gewoon voorval is dat tweevoudig wereldkampioen Fernando Alonso (2005-2006) dit keer de vierde chrono aantikte. Twee plaatsen voor zijn teammaat Esteban Ocon staat hij voor de FP3 van morgen. De Fransman voelt zich echter gesterkt doordat Alpine zijn contract liefst verlengde tot 2024 ! (wr)

    FP2:

    1. Max Verstappen (Red Bull-Honda)                               1'32"872

    2. Valtteri Bottas (Mercedes)                                          1'32"880

    3. Lewis Hamilton (Mercedes)                                        1'33"125

    4. Fernando Alonso (Alpine-Renault)                               1'33"340

    5. Charles Leclerc (Ferrari)                                             1'33"550

    WK-stand Politen voor 7de race op Paul Ricard:

    1. Verstappen                 105 punten

    2. Hamilton                    101

    3. Perez                           69

    4. Norris                          66

    5. Leclerc                        52

    WK-stand Constructeurs voor 7de race op Paul Ricard:

    1. Red Bull-Honda           174 punten

    2. Mercedes W12            148

    3. Ferrari SF21                 94

    4. Mc Laren-Mercedes       92

    5. Alpha Tauri-Honda        39

                     

    18-06-2021 om 00:00 geschreven door walter rombauts

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.BOTTAS SNELST IN FP1 VOOR GP VAN FRANKRIJK IN LE CASTELLET

    Vanaf deze eerste vrije training zijn de achtervleugels geheel naar wens van de FIA. Er wordt natuurlijk nog wat na geroddeld over een te lage bandendruk waarmee Stroll en Verstappen in Azerbeidzjan hebben gereden...Allemaal vijgen na Pasen. Op de persconferentie gisteren duidde Max Verstappen Mercedes aan als de favoriet voor de GP van Frankrijk. Het is een 5,861 km lange, snelle omloop met 15 bochten. Daarop reed vanochtend in de "Free Practice 1" Valtteri Bottas de snelste tijd in 1'33"448 en ging daarmee zijn ploegmaat Hamilton vooraf. Er moeten geen tekeningetjes worden bijgemaakt dat de spanning tussen een op revanche beluste Verstappen (Red Bull) en Hamilton (Mercedes). Het gaat om de wereldtitel 2021 ! Door de klapband van Max en de beginnelingsfout van Lewis, kunnen ze in Frankrijk alles opnieuw overdoen.(wr)

    FP1 :

    1. Valtteri Bottas (Mercedes)                         1'33"448

    2. Lewis Hamilton (Mercedes)                        1'33"783

    3. Max Verstappen (Red Bull-Honda)              1'33"880

    4. Sergio Perez (Red Bull-Honda)                   1'34"193

    5. Esteban Ocon (Alpine-Renault)                  1'34"329

    18-06-2021 om 00:00 geschreven door walter rombauts

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 18/09-24/09 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 04/09-10/09 2023
  • 28/08-03/09 2023
  • 21/08-27/08 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 07/08-13/08 2023
  • 31/07-06/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 17/07-23/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 03/07-09/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 22/05-28/05 2023
  • 15/05-21/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 17/04-23/04 2023
  • 03/04-09/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 26/12-01/01 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 27/12-02/01 2022
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 16/12-22/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 28/10-03/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 05/08-11/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 29/04-05/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 11/03-17/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 04/06-10/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 24/12-30/12 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 15/08-21/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 27/12-02/01 2011
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 03/05-09/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 31/08-06/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 22/06-28/06 2009
  • 15/06-21/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 17/12-23/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 23/07-29/07 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !

    Archief
  • Alle berichten


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!