Inhoud blog
  • BLOG WALTER'S AUTO CAHIERS STOPT VANDAAG.
  • OLIGARCH, NIET NOODZAKELIJK NEGATIEF, EERDER SLACHTOFFER VAN JAOERSHEID ?
  • EVERFUEL SLUIT WATERSTOF TANKSTATIONS IN SKANDINAVIË
  • TRANSPORAMA WINT NOG ABONNEES DANKZIJ GEDEGEN TESTVERSLAGEN
  • GP VAN JAPAN ZONDAG ZAL NIEUWE VRAGEN BEANTWOORDEN
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    Walter's Auto Cahiers

    22-07-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.REGEN VERRAADT VETTEL, TEAMORDERS GEVEN HAMILTON 44STE GP-ZEGE IN DUITSLAND
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    De regerende wereldkampioen Lewis Hamilton heeft een spannende en hectische GP van Duitsland gewonnen. Door eigen klasse en naar het einde toe mede door - bij FIA reglementair - verboden teamorders van Mercedes. Maar dan was er al regen gevallen, slordig verspreidt over de omloop zodat niemand nog wist op welke banden blijven. Dan was ook al trainingssnelste en leider Sebastien Vettel (Ferrari) door een pure stuurfout in de 52ste ronde in volle stadium voor eigen publiek waterskieënd in de DHL-muur gereden en reed de Safety Car weerom te lang uit... Vettel erkende ootmoedig dat hij een fout maakte.

    Dat de viervoudige wereldkampioen Sebastien Vettel aan de leiding reed was ook (groten-) deels te wijzen aan eveneens bedenkelijke teamorders van Ferrari. Want Kimi Räikkönen (Ferrari) reed stevig aan de leiding. Gezien het puntenverschil tussen Hamilton en Vettel in de voorlopige WK-stand, vond Maurizio Arrivabene het toch raadzamer Kimi te verzoeken Vettel voor te laten. Maar de Italiaanse teambaas deed dat iets eleganter, mogelijks geheel door de mazen van het kritiek glippend. "Kimi", zei hij door de radio, "je hebt een verschillende bandenstrategie t.o.v. van Sebastien die zijn banden achter je nodeloos meer aan het verslijten is...Laat hem door." Zo geschiedde.

    Tien ronden voor het einde gaf de Safety Car de Motodrom weer vrij, begon het opnieuw wat te regenen, en waren de teerlingen geworpen. Met nieuwe ultrasofts plaatste Valtteri Bottas (Mercedes) nog een aanval op Lewis Hamilton. Toen kwam het koele Duitse teamorder en hield de Fin zich daaraan. Kimi Räikkönen (Ferrari) zette nog even druk maar drong niet aan. Achter hem schikte zelfs Max Verstappen (Red Bull) zich in de puntenvoordelen van een vierde plaats. Zijn ploegmaat Daniël Ricciardo moest zijn Red Bull al in de 27ste ronde aan de kant zetten.

    De conclusie van de GP van Duitsland, elfde race om het WK F1 2018, is dat Lewis Hamilton van de veertiende plaats op de grid remonteerde naar de...eerste plaats. Met wat hulp van regendruppels vanaf de 42ste ronde, de fout van Vettel en de teamorders van Mercedes. De Brit herneemt hiermee de leiding in de WK-stand ten nadele van Sebastien Vettel. Stoffel Vandoorne eindigde dertiende na lang laatste te hebben gereden. Hij raakte wat naar voren door opgaves en regenbandenverwarring. (Walter Rombauts/Foto:Mercedes)

    01. Lewis Hamilton (Mercedes)                           1 uur 32'29" 845

    02. Valtteri Bottas (Mercedes)                            + 4"535

    03. Kimi Räikkönen (Ferrari)                              + 6"732

    04. Max Verstappen (Red Bull)                           + 7"654

    05. Nico Hülkenberg (Renault)                            + 26"609

    13. Stoffel Vandoorne (Mc Laren-Renault)            + 46"617

    WK-stand:

    1. Lewis Hamilton (Mercedes)                  188 punten

    2. Sebastien Vettel (Ferrari)                    171

    3. Kimi Räikkönen (Ferrari)                     131

    22-07-2018 om 00:00 geschreven door walter rombauts

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    21-07-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VETTEL - FERRARI - PAKT POLE MET NIEUW RONDERECORD IN DUITSLAND
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Lewis Hamilton verdween al in Q1 uit het gladiatorenspel in Hockenheim. De transmissie van zijn Mercedes heeft hem in de steek gelaten. De regerende wereldkampioen moet uit de achterhoede starten. Daar waar Daniël Ricciardo door een gridpenalty laatste staat, dicht bij Stoffel Vandoorne die daar bijna altijd staat en op uitvallers hoopt om in de punten te geraken. De pech van viervoudig wereldkampioen Lewis Hamilton kan morgen voor drama zorgen door zijn erkende inhaalraces. Als intermezzo kreeg de Q2 een rode vlag door een slipper van Marcus Ericsson die veel gravel op de baan zwierde. Ruim zes minuten rood om de korrels weg te bezemen.

    Natuurlijk is de WK-leider, de Duitser Sebastien Vettel, voor eigen publiek, een godskind morgen dat zijn voornaamste rivaal naar een mogelijke vijfde wereldtitel zéér gehandicapt weet staan. Toen iedereen in de Q3 meende dat Valtteri Bottas (Mercedes) de pole pakte met 1'11"416, scherpte Vettel die tijd ultiem naar 1'11"212 ! Een absoluut nieuw ronderekord. Kimi Räikkönen (Ferrari) zette zijn immers onderschatte klasse om in een derde tijd voor Max Verstappen, tegen wiens vader hij nog heeft geraced... Een verstandige Romain Grosjean zette de Haas-Ferrari zesde achter zijn "kopman" Kevin Magnussen.

    Waar gewoonlijk over de grote drie wordt gesproken, Mercedes, Ferrari en Red Bull, moet toch worden opgemerkt dat zowel Haas als Renault aansluiting krijgt bij de tenoren en straks van de vijf grote mag worden gesproken. Of Vettel zijn tijd zette met en door het nieuwe uitlaatsysteem op de Ferrari is niet bekend. Door de twee westgate-uitlaatkleppen van de turbo's boven elkaar te monteren en dan samen nog eens boven de motoruitlaat, hebben Ferrari-ingenieurs getracht meer impact op de achtervleugel te krijgen. Zonder een reglementaire fout te maken.

    De Ferrari van Kimi had in ieder geval de twee westgate-uitlaten nog aan iedere zijde van zijn motoruitlaat. Kleine details in een wereld van kleine tijdsverschillen in duizendsten van een seconde. Toch zoeken alle ingenieurs met een vergrootglas als detectives naar niet ontdekte mogelijkheden...Morgen om 15.10 uur onze tijd start de Grote Prijs van Duitsland F1. Met een gewaarborgde inhaalrace van Lewis Hamilton om zijn achterstand op Vettel te beperken. Voorwaarde is natuurlijk ook dat de Ferrari moet blijven steigeren, een ongenadige race lang. Max Verstappen wil ook winnen...(Walter Rombauts)

    01. Sebastien Vettel (Ferrari)                            1'11"212

    02. Valtteri Bottas (Mercedes)                           1'11"416

    03. Kimi Räikkönen (Ferrari)                             1'11"820

    04. Max Verstappen (Red Bull)                          1'11"880

    05. Kevin Magnussen (Haas-Ferrari)                  1'12"200

    20. Stoffel Vandoorne (Mc Laren-Renault)          1'14"401

    21-07-2018 om 00:00 geschreven door walter rombauts

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.CHARLES LECLERC - SAUBER - SNELST IN DOORREGENDE FP3 IN DUITSLAND

    De derde vrije oefeningen in Hockenheim begonnen hilarisch. Sky News, zoiets als god buitenaards, bazuinde rond dat Lewis Hamilton door ziek te zijn niet zou kunnen deelnemen aan de FP3. Mercedes was er als marsmannetjes bij om dit fakebericht tegen te spreken met een duidelijke tweet: Lewis is niet ziek en neemt deel. Maar de kletsnatte baan nodigde niet bepaald uit om te racen. Toch vonden Nico Hülkenberg (Renault), Marcus Ericsson (Sauber) en Serge Sirotkin (Williams) het nodig enkele rondjes te draaien.

    Verstandiger dan Vettel en Hamilton die één ronde op de teller zetten, of een Bottas (Mercedes) die na een snelle sector zijn poging afbrak en de "warmte" van de pits opzocht. Daniël Ricciardo (Red Bull) moet op de twintigste plaats starten omdat ze heel wat mechanische- én elektrishe onderdelen op de Red Bull zijn vernieuwd.

    "Beter hier in Hockenheim", zei de Australiër, "want in Hongarije met zijn moeilijke inhaalplaatsen is dat minder gunstig.". Dus gaat hij achter Stoffel Vandoorne starten. Om 15 uur, onze tijd, worden de kwalificaties voor de pole gereden. Wie dan bang is van de regen zal niet aan bod komen. In ieder geval demonstreerde vanochtend de jonge Monegask Charle Leclerc in de Sauber zijn klasse met een snelste chrono van 1'34"577. (Walter Rombauts)

    01. Charles Leclerc (Sauber)                         1'34"577

    02. Marcus Ericsson (Sauber)                        1'35"000

    03. Sergey Sirotkin (Williams)                       1'35"334

    04. Sebastien Vettel (Ferrari)                        1'35"573

    05. Pierre Gasly (Toro Rosso-Honda)             1'35"659

    14. Stoffel Vandoorne (Mc Laren-Renault)      geen tijd.

    Bijlagen:
    1976.Fiat.124.Spider (2) (Foto Icons).JPG (2.5 MB)   
    Concours Mondial de Bruxelles i30518.png (388.5 KB)   

    21-07-2018 om 00:00 geschreven door walter rombauts

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    20-07-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.MAX VERSTAPPEN LAAT DE HELE WERELTOP ACHTER ZICH IN FP2 IN HOCKENHEIM

    Max Verstappen heeft in zijn Red Bull de hele tweede vrije oefeningen gedomineerd in Hockenheim. Nu en dan kwame Lewis Hamilton, Sebastien Vettel en Valtteri Bottas wel eens piepen, maar niet één van de wereldkampioenen vooraan hield stand. Precies in de helft van de anderhalf uur durende training zette de Belgische Nederlander een nieuw ronderecord neer.

    Niet lang nadien moest hij in de pits 31' aan zijn motor laten werken. Maar zijn tijd hield stand. Met Alonso bij gerekend hield hij elf wereldtitels achter zich... Stoffel Vandoorne werd twintigste en laatste in de Mc Laren-Renault. Voor morgen wordt er regen voorspeld. Mochten de qualificaties in de regen worden afgewerkt, dan geeft dat de teams het recht om met een vrije keuze van banden aan de race te beginnen. (Walter Rombauts)

    01. Max Verstappen (Red Bull)                               1'13"085 (nieuw ronderecord)

    02. Lewis Hamilton (Mercedes)                               1'13"111

    03. Valtteri Bottas (Mercedes)                                1'13"190

    04. Sebastien Vettel (Ferrari)                                 1'13"310

    05. Kimi Räikkönen (Ferrari)                                  1'13"427

    20. Stoffel Vandoorne (Mc Laren-Renault)               1'15"454

                            

    20-07-2018 om 16:49 geschreven door walter rombauts

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.RICCIARDO - RED BULL - SNELST IN FP1 VOOR GP VAN DUITSLAND

    De eerste vrije oefeningen om de GP van Duitsland die zondag wordt gereden, is een kat en muisspel geworden voor vijf grote jongens.  De Australiër Daniël Ricciardo in de Red Bull eiste tot slot de snelste chrono op. Eerder hadden Lewis Hamilton - die bijtekende bij Mercedes - en Max Verstappen al de wijzers scherper gezet. Sebastien Vettel deed wonderen om de Ferrari meer naar voor te brengen, maar vergeefs. Valtteri Bottas in de tweede Mercedes werd vierde. Stoffel Vandoorne in de Mc Laren-Renault staat momenteel op de twintigste plaats. (Walter Rombauts)

    20-07-2018 om 12:37 geschreven door walter rombauts

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    17-07-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.ZONDAG MOGELIJK LAATSTE GP F1 IN HOCKENHEIM

    Als zondag voor de zesendertigste keer de GP van Duitsland wordt gereden, is het hoogstwaarschijnlijk de laatste. De organisatoren kunnen/durven de torenhoge kosten van de organisatie ervan niet meer aan. De nieuwe eigenaars van de Formule 1 - Liberty Media sinds maart 2017 - willen dat ook niet op hun actief.  Eerder dan de historische Motodrom te behouden, dwepen ze met landen als Vietnam, Argentinië en andere Miami's in hun achterhoofd. Hockenheim is altijd een speciaal circuit geweest.

    De eerste GP werd er gewonnen door de Oostenrijker Jochen Rindt en in 1995 mocht Michaël Schumacher in de Benetton nog voor eigen publiek de GP op zijn naam schrijven. Een jaar voordien - 1994 - had Jos Verstappen, vader van... een keukenbrandje in zijn Benetton waarvan de beelden wereldwijd rondgingen. Ondergetekende die al vaker race-auto's had zien uitbranden (Jo Schlesser, Bandini, e.a. Archie Scott Brown's) vond Verstappen's vuurshow niet aanslaand genoeg en vermeldde het niet in zijn Gazet van Antwerpen.

    Hiervoor werd hij op het matje geroepen bij zijn hoofdredacteur. "Zo'n racepak kan één minuut aan 1000 °C weerstaan" was mijn antwoord en Jos was er omzeggens direct uit. Mijn antwoord bleek niet te voldoen. "Mensen willen vuur en vlam zien..." meende hoofdredacteur. Aan zijn vlammende ogen was te zien dat hij de waarheid sprak. Daar stond ik dan in mijn T-shirtje dat bij 42°C in het Spaanse Cullera al begon te smeulen. Ik ben het nooit vergeten. Mensen willen autosport niet als wetenschap zien.

    Ze willen botsingen, vuur en vlam zien. Dat zal Liberty Media hen vanaf 2021 in overschot geven. De Amerikanen willen niet van technisch raffinement weten waaruit in 1946 het technisch F1-reglement werd geschreven. Ze willen brute show, maar zonder opwindende gridgirls. Want de vernis van het fatsoen moet blijven. Tot slot nog gezegd dat de F1 2021 onder Libertyvlag nog 150 miljoen dollar zal kosten per jaar en per team. Maar het is juist dat het iets meer dan 50% onder het huidige budget ligt. Low cost F1 dus.  (Walter Rombauts)

    17-07-2018 om 22:18 geschreven door walter rombauts

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 18/09-24/09 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 04/09-10/09 2023
  • 28/08-03/09 2023
  • 21/08-27/08 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 07/08-13/08 2023
  • 31/07-06/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 17/07-23/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 03/07-09/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 22/05-28/05 2023
  • 15/05-21/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 17/04-23/04 2023
  • 03/04-09/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 26/12-01/01 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 27/12-02/01 2022
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 16/12-22/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 28/10-03/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 05/08-11/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 29/04-05/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 11/03-17/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 04/06-10/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 24/12-30/12 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 15/08-21/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 27/12-02/01 2011
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 03/05-09/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 31/08-06/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 22/06-28/06 2009
  • 15/06-21/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 17/12-23/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 23/07-29/07 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !

    Archief
  • Alle berichten


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!