NIEUW: Blog reclamevrij maken?
Inhoud blog
 • GIACOMO AGOSTINI HERNEEMT ZEGEREEKS IN GP VAN BELGIË - GVA 1973
 • FORMULE 1 VOOR DE WOII, TOPIC OP MERCEDES-BENZ 3 LITER W154 UIT 1939
 • NIEUWE PORSCHE 911, DE ACHTSTE GENERATIE, STEELT SHOW IN L.A.
 • ACHTSTE GENERATIE VAN PORSCHE 911 VANDAAG IN WERELDPREMIERE IN L.A.
 • HAMILTON SLUIT SEIZOEN AF MET ZEGE IN ABU DHABI
  Zoeken in blog

  Beoordeel dit blog
    Zeer goed
    Goed
    Voldoende
    Nog wat bijwerken
    Nog veel werk aan
   
  Walter's Auto Cahiers

  18-01-2015
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.HONDA HAALT ZIJN SLAG THUIS BIJ FIA VOOR MOTORONTWIKKELING

  De kleine toegevingen die het Honda-management heeft moeten doen aan de FIA-commissie wegen niet op tegen de vrijheid om de nieuwe V6 Turbo-motor tijdens het seizoen verder te ontwikkelen. Op die manier komt Mc Laren-Honda op gelijke voet te staan met de drie andere motorleveranciers, Mercedes, Ferrari en Renault. Dus op 15 maart als de GP van Australië in het Albert Park in Melbourne het 65ste WK F1 inluidt, vertrekt Mc Laren in complete gelijkwaardigheid voor een seizoen van 20 races. Nu een favoriet voorop zetten is onmogelijk. Mercedes zou voor de hand liggen, vermits Renault nog steeds kampt met het zoeken naar puur vermogen en Ferrari "hopeloos" achterligt op het geplande ontwikkelingsschema voor de renwagen van 2015.

  Is Mercedes logischerwijze de uitdager en titelverdediger voor 2015 met Lewis Hamilton en Nico Rosberg, dan is de komst van Honda na zes jaar afwezigheid, natuurlijk opvallend. Mc Laren en Honda hebben altijd een nauwe band gehad. Dat tweevoudig wereldkampioen, de Spanjaard Fernando Alonso is binnengehaald naast Jenson Button is dan ook een niet te versmaden "detail". Toen Alonso zich losweekte van Ferrari keek hij verder in de toekomst.

  Naast de F1 met Porsche de "24 Uren van Le Mans 2015" rijden op 13 en 14 juni 2015 stond op zijn verlanglijstje. Maar Honda stak daar in de vorige dagen een stokje voor. Het Japanse supermerk wil niet het risico nemen dat hun voornaamste pion enige onwelvalligheid zou overkomen en wil hem maximaal in de F1-context. De investering van Honda in Mc Laren is dan ook groot, terwijl een echte grote overkoepelende sponsor voorlopig uitblijft. Naar verluidt kan Mc Laren ook zonder een reclamegigant het seizoen ronden.(Walter Rombauts)

  18-01-2015 om 15:17 geschreven door walter rombauts

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  15-01-2015
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.GP VAN DUITSLAND BLIJFT DIT JAAR IN HOCKENHEIM
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Op 1 augustus 1976 overkwam de Oostenrijker Niki Lauda zijn verschrikkelijk ongeval op de Nürburgring. In Bergwerk ging hij door een losgekomen wiel van de baan en de Ferrari vloog in brand. Lauda werd met weerzinwekkende brandwonden afgevoerd naar het ziekenhuis in Bonn. Daarop besloot de Internationale Automobiel Federatie (FIA) de Nürburgring van de kalender te schrappen en de race in Hockenheim te laten doorgaan. Er werd een nieuwe moderne Nürburgring aangelegd en een tijd werd de GP van Duitsland alternatief in Hockenheim en in Nürburg gereden. Maar de nieuwe "Ring" had niet het uitdagende van de "oude" waarop Nuvolari's, Fangio's, Stewart's hadden getriomfeerd. Hockenheim bleek met zijn 160.000 zitplaatsen in de "Motodrom" attractiever en nadat de "Ostkurve" minder scherp, minder gevaarlijk, was gemaakt bleek het een circuit om van te snoepen.

  Voordien was Hockenheim zeker niet ongevaarlijk. De Schot Jim Clark liet er in duistere omstandigheden in een nietszeggende F2-race het leven, de Fransman Patrick Depailler verongelukte in zijn Tyrrell in de "Ostkurve", de in een bootrace verongelukte andere Fransman Didier Pironi werd in zijn Ferrari in de bocht voor de aankomstlijn eens enkele meters hoog en ver door de lucht gekatapulteerd toen hij op een achterwiel van een voorligger reed. Kortom, Hockenheim heeft anekdotes genoeg geleverd om zich in het archief "historisch" te laten plaatsen.

  Het management van de Nürbürgring - geleid door ene Schumacher, neen, niet dié, heeft de FIA ingelicht dat het alterneren met Hockenheim enige zuurstof zou brengen in een lege organisatiekas. Zelfs nog voor 2015...Het vond enig gehoor maar de Formule 1 Paus Bernie Ecclestone heeft snel ingegrepen..."Daar komt geen mens naar kijken", krijste Bernie (84) en bevestigde prompt dat Hockenheim de GP van Duitsland zou ontvangen.19 juli 2015. Als Bernie daar op staat, zal dat wellicht zo zijn.(Walter Rombauts-still alive)

  15-01-2015 om 19:51 geschreven door walter rombauts

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.FERRARI GELUKKIG MET OPGESCHORTE MOTORBEVRIEZING WEGENS ACHTERSTAND

  Vandaag is de persdag van het Salon van Brussel doorgegaan en hebben de enkele beroepsjournalisten, omringd door honderden profiteurs, de relatieve nieuwigheden binnen de auto-industrie kunnen ontdekken. Positiefste nieuws kwam wellicht van Audi die in Vorst bij ons in wat men België noemt fors verder investeert. De verhoopte elektrische wagen was alleen in dromenland waar te nemen. In feite heeft de wereld de stekker uit de vooruitgangstroom getrokken, de wereld verkeert opnieuw in duistere middeleeuwen...

  Dat gevoel leeft ook in Detroit waar de North American International Auto Show zogoed als gelijktijdig met ons Brusselse familie- en verkoopssalon doorgaat. In het verloederde Detroit, meer bepaald in de Cobo-hall, waar vroeger Joe Louis grootse bokssuccessen oogstte, tiert het van grote namen uit de autoindustrie. In Detroit is altijd iets meer. Aan mooie, leuke dames, als aan nieuwere dingen. Alleen maar naar Sbarro gaan is hartverwarmend. Maar even prettig is het Sergio Marchionne, Grote FiatBaas op zijn persconferentie te beluisteren. Vooral goed tussen de regels luisteren.

  Zo blijkt dat Ferrari - Fiatonderdeel - in schema dramatisch achterop hinkt met het ontwikkelen van de nieuwe bolide voor dit 65ste jaar Wereldkampioenschap F1. Alvast een mooie cadeau voor viervoudig wereldkampioen Sebastien Vettel. Marchionne gaf de aero- én motorachterstand in het ontwikkelingschema toe op het "Automotive News World Congress". De knappe manager is erg aan Amerika gelinkt omdat hij ook het eeuwig hinkende Chrysler met zich mag slepen. Jongens, neen, Heren die het zoveelste "drama" binnen Ferrari weer recht op de startgrid op 15 maart in Melbourne moeten zetten zijn James Allison die technisch de boel moet smeren, en een nieuw soort tovenaar Maurizio Arrivabene.

  De jongens die met de rode, net geen zeepkisten, hun bankrekeningen en palmaressen moeten (in-)vullen zijn dus die knul van een Vettel en de onverschillige Fin Kimi Räikkönen. Die kent "draaamaaa" bij Ferrari als geen ander. Die fluistert Marchionne in het oor dat hij zich gelukkig mag prijzen dat de FIA vergeten was in het reglement 2015 een homologatie-deadline in te schrijven. Waardoor die afsluiting van verdere motorontwikkeling, "het bevriezen ervan" genoemd later zal komen dan de vooropgestelde 28ste februari.

  Dus krijgt James Allison nog wat tijd om links en rechts nog wat bij te vijlen aan de Ferrari die op 30 januari a.s. aan de pers wordt voorgesteld. BigBoss Marchionne piepte zowaar even eerlijk en wuifde wat lof naar Luca di Montezemolo die hij ontsloeg. "Luca heeft 23 jaar lang veel gedaan voor Ferrari...". Hij had niet de moed te zeggen dat de jurist,playboy en geniale pr-man letterlijk de tien geboden van Enzo Ferrari kreeg overgedragen. Fiat is in hypocrisie niets veranderd. Gelukkig rijden er meer zulke merken in de autowereld. Niet allen kunnen ze een Ster zijn.(Walter Rombauts-still alive)

  Bijlagen:
  Zij-aanzicht van de onklopbare motor vandaag, de Mercedes V6 Turbo i6714.jpg (1.7 MB)   

  15-01-2015 om 00:00 geschreven door walter rombauts

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  14-01-2015
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.BRCC 2015 WORDT DUEL TUSSEN PORSCHE EN FERRARI

  Het "Belgian Racing Car Championship" belooft in 2015 een duel te worden tussen Ferrari en Porsche. In moeilijke tijden als deze belooft het niettemin een spannende en spectaculaire bedoening te worden. De drijvende kracht hierachter is natuurlijk weer promotor Kronos.(wr)

  Bijlagen:
  BRCC Cup - Porsche versus Ferrari.JPG (812.3 KB)   

  14-01-2015 om 22:58 geschreven door walter rombauts

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.HONDA WIL EEN GELIJKWAARDIGE COMPETITIE IN F1 2015
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Het is nog geen heibel, maar Honda's bazen hebben toch al een speciale vergadering bij de FIA doorgemaakt. Honda komt na zes jaar afwezigheid opnieuw in het WK Formule 1 als motorleverancier van Mc Laren. Dat betekent dat het geniale Japanse bedrijf eigenlijk met een lichte handicap tegenover Ferrari, Renault en Mercedes aan een wereldkampioenschap begint. Zoals de motorevolutie op 28 februari is, zo zal ze "bevrozen" worden tot de volgende winter. De constructeurs die in 2014 voor het eerst de nieuwe V6 Turbo's met energierecuperatie hebben gebruikt, mochten beschikken over vijf exemplaren voor het hele seizoen. Voor 2015 moeten de teams het met vier motoren stellen. De FIA (Fédération Internationale de l'Automobile) gaat ervan uit dat de "kinderziektes" na een seizoen zijn verdwenen, de krachtbronnen minder broos zullen zijn en dus moeten 20 races met een motor minder worden gedaan.

  "Debutant" Honda moet het dus ook met vier motoren doen. Terwijl deze nieuwe krachtbron nog alle mazelen kan vertonen die van een nieuwe motor kunnen worden verwacht. Honda verzoekt bijgevolg dat de FIA hen volgens dezelfde regels zou behandelen. Een eerste jaar sowiezo vijf motoren. Nu is er een oneerlijke handeling t.a.v. de concurrentie waarvan de ingenieurs al twintig races hebben mogen wakker liggen...Zeker bij Ferrari en Renault. Red Bull is er het hart van in. Van die ondermaatse Renaultmotoren. Bij Ferrari is het steigerend paard gaan liggen en zijn jockey - Fernando Alonso - is naar Mc Laren gegaan. Sebastien Vettel heeft de opdracht dat rode paard weer recht te krijgen en het de sporen te geven. In die mate dat opnieuw overwinningen worden behaald. Ploegmaat Kimi Raïkkönen - wereldkampioen 2007 met de Scuderia - ziet het allemaal lakoniek aan. Hij kent de diepgang van het woord "drama" in de historische Italiaanse renstal.

  Nog voor de voorseizoentrainingen aanvangen, begin februari, zal een beslissing van de FIA Honda tevreden moeten stemmen. Over de motorentoleranties, ingenieurs werken altijd op het randje van het reglementaire, zal in de komende dagen ook meer bekend geraken. Voor Honda telt maar één ding: op gelijke voet worden behandeld zodat een GP volgens de hoogste fairplaygraad wordt gereden.(Walter Rombauts/Foto:Honda)

  14-01-2015 om 21:24 geschreven door walter rombauts

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)


  Archief per week
 • 26/11-02/12 2018
 • 19/11-25/11 2018
 • 12/11-18/11 2018
 • 05/11-11/11 2018
 • 29/10-04/11 2018
 • 22/10-28/10 2018
 • 15/10-21/10 2018
 • 01/10-07/10 2018
 • 24/09-30/09 2018
 • 17/09-23/09 2018
 • 10/09-16/09 2018
 • 03/09-09/09 2018
 • 27/08-02/09 2018
 • 20/08-26/08 2018
 • 13/08-19/08 2018
 • 06/08-12/08 2018
 • 23/07-29/07 2018
 • 16/07-22/07 2018
 • 09/07-15/07 2018
 • 02/07-08/07 2018
 • 25/06-01/07 2018
 • 18/06-24/06 2018
 • 11/06-17/06 2018
 • 04/06-10/06 2018
 • 28/05-03/06 2018
 • 21/05-27/05 2018
 • 14/05-20/05 2018
 • 07/05-13/05 2018
 • 23/04-29/04 2018
 • 09/04-15/04 2018
 • 02/04-08/04 2018
 • 26/03-01/04 2018
 • 19/03-25/03 2018
 • 12/03-18/03 2018
 • 05/03-11/03 2018
 • 26/02-04/03 2018
 • 19/02-25/02 2018
 • 05/02-11/02 2018
 • 29/01-04/02 2018
 • 15/01-21/01 2018
 • 08/01-14/01 2018
 • 01/01-07/01 2018
 • 25/12-31/12 2017
 • 11/12-17/12 2017
 • 04/12-10/12 2017
 • 27/11-03/12 2017
 • 20/11-26/11 2017
 • 06/11-12/11 2017
 • 30/10-05/11 2017
 • 16/10-22/10 2017
 • 09/10-15/10 2017
 • 02/10-08/10 2017
 • 25/09-01/10 2017
 • 18/09-24/09 2017
 • 11/09-17/09 2017
 • 04/09-10/09 2017
 • 28/08-03/09 2017
 • 21/08-27/08 2017
 • 14/08-20/08 2017
 • 07/08-13/08 2017
 • 24/07-30/07 2017
 • 17/07-23/07 2017
 • 10/07-16/07 2017
 • 03/07-09/07 2017
 • 05/06-11/06 2017
 • 29/05-04/06 2017
 • 22/05-28/05 2017
 • 08/05-14/05 2017
 • 01/05-07/05 2017
 • 24/04-30/04 2017
 • 10/04-16/04 2017
 • 03/04-09/04 2017
 • 27/03-02/04 2017
 • 20/03-26/03 2017
 • 13/03-19/03 2017
 • 06/03-12/03 2017
 • 27/02-05/03 2017
 • 20/02-26/02 2017
 • 13/02-19/02 2017
 • 06/02-12/02 2017
 • 30/01-05/02 2017
 • 23/01-29/01 2017
 • 16/01-22/01 2017
 • 09/01-15/01 2017
 • 02/01-08/01 2017
 • 26/12-01/01 2017
 • 19/12-25/12 2016
 • 12/12-18/12 2016
 • 05/12-11/12 2016
 • 28/11-04/12 2016
 • 21/11-27/11 2016
 • 14/11-20/11 2016
 • 07/11-13/11 2016
 • 31/10-06/11 2016
 • 24/10-30/10 2016
 • 17/10-23/10 2016
 • 10/10-16/10 2016
 • 03/10-09/10 2016
 • 26/09-02/10 2016
 • 12/09-18/09 2016
 • 05/09-11/09 2016
 • 29/08-04/09 2016
 • 22/08-28/08 2016
 • 15/08-21/08 2016
 • 08/08-14/08 2016
 • 01/08-07/08 2016
 • 25/07-31/07 2016
 • 18/07-24/07 2016
 • 11/07-17/07 2016
 • 04/07-10/07 2016
 • 27/06-03/07 2016
 • 20/06-26/06 2016
 • 13/06-19/06 2016
 • 06/06-12/06 2016
 • 23/05-29/05 2016
 • 16/05-22/05 2016
 • 09/05-15/05 2016
 • 25/04-01/05 2016
 • 18/04-24/04 2016
 • 11/04-17/04 2016
 • 04/04-10/04 2016
 • 28/03-03/04 2016
 • 21/03-27/03 2016
 • 14/03-20/03 2016
 • 07/03-13/03 2016
 • 29/02-06/03 2016
 • 22/02-28/02 2016
 • 15/02-21/02 2016
 • 08/02-14/02 2016
 • 01/02-07/02 2016
 • 25/01-31/01 2016
 • 11/01-17/01 2016
 • 04/01-10/01 2016
 • 28/12-03/01 2021
 • 21/12-27/12 2015
 • 14/12-20/12 2015
 • 07/12-13/12 2015
 • 23/11-29/11 2015
 • 16/11-22/11 2015
 • 09/11-15/11 2015
 • 02/11-08/11 2015
 • 26/10-01/11 2015
 • 19/10-25/10 2015
 • 05/10-11/10 2015
 • 28/09-04/10 2015
 • 21/09-27/09 2015
 • 14/09-20/09 2015
 • 31/08-06/09 2015
 • 17/08-23/08 2015
 • 03/08-09/08 2015
 • 20/07-26/07 2015
 • 06/07-12/07 2015
 • 29/06-05/07 2015
 • 15/06-21/06 2015
 • 08/06-14/06 2015
 • 01/06-07/06 2015
 • 25/05-31/05 2015
 • 18/05-24/05 2015
 • 11/05-17/05 2015
 • 04/05-10/05 2015
 • 13/04-19/04 2015
 • 06/04-12/04 2015
 • 30/03-05/04 2015
 • 23/03-29/03 2015
 • 16/03-22/03 2015
 • 09/03-15/03 2015
 • 02/03-08/03 2015
 • 23/02-01/03 2015
 • 16/02-22/02 2015
 • 02/02-08/02 2015
 • 26/01-01/02 2015
 • 19/01-25/01 2015
 • 12/01-18/01 2015
 • 05/01-11/01 2015
 • 22/12-28/12 2014
 • 15/12-21/12 2014
 • 08/12-14/12 2014
 • 24/11-30/11 2014
 • 17/11-23/11 2014
 • 27/10-02/11 2014
 • 13/10-19/10 2014
 • 06/10-12/10 2014
 • 29/09-05/10 2014
 • 22/09-28/09 2014
 • 15/09-21/09 2014
 • 08/09-14/09 2014
 • 01/09-07/09 2014
 • 25/08-31/08 2014
 • 18/08-24/08 2014
 • 11/08-17/08 2014
 • 04/08-10/08 2014
 • 28/07-03/08 2014
 • 21/07-27/07 2014
 • 14/07-20/07 2014
 • 07/07-13/07 2014
 • 30/06-06/07 2014
 • 23/06-29/06 2014
 • 16/06-22/06 2014
 • 09/06-15/06 2014
 • 02/06-08/06 2014
 • 26/05-01/06 2014
 • 19/05-25/05 2014
 • 05/05-11/05 2014
 • 28/04-04/05 2014
 • 21/04-27/04 2014
 • 14/04-20/04 2014
 • 07/04-13/04 2014
 • 31/03-06/04 2014
 • 24/03-30/03 2014
 • 17/03-23/03 2014
 • 10/03-16/03 2014
 • 03/03-09/03 2014
 • 24/02-02/03 2014
 • 27/01-02/02 2014
 • 16/12-22/12 2013
 • 09/12-15/12 2013
 • 28/10-03/11 2013
 • 09/09-15/09 2013
 • 02/09-08/09 2013
 • 12/08-18/08 2013
 • 05/08-11/08 2013
 • 29/07-04/08 2013
 • 15/07-21/07 2013
 • 08/07-14/07 2013
 • 24/06-30/06 2013
 • 17/06-23/06 2013
 • 10/06-16/06 2013
 • 03/06-09/06 2013
 • 27/05-02/06 2013
 • 20/05-26/05 2013
 • 13/05-19/05 2013
 • 06/05-12/05 2013
 • 22/04-28/04 2013
 • 15/04-21/04 2013
 • 08/04-14/04 2013
 • 01/04-07/04 2013
 • 25/03-31/03 2013
 • 18/03-24/03 2013
 • 11/03-17/03 2013
 • 04/03-10/03 2013
 • 25/02-03/03 2013
 • 18/02-24/02 2013
 • 11/02-17/02 2013
 • 29/10-04/11 2012
 • 22/10-28/10 2012
 • 15/10-21/10 2012
 • 01/10-07/10 2012
 • 24/09-30/09 2012
 • 20/08-26/08 2012
 • 13/08-19/08 2012
 • 06/08-12/08 2012
 • 30/07-05/08 2012
 • 23/07-29/07 2012
 • 16/07-22/07 2012
 • 09/07-15/07 2012
 • 02/07-08/07 2012
 • 11/06-17/06 2012
 • 04/06-10/06 2012
 • 21/05-27/05 2012
 • 14/05-20/05 2012
 • 07/05-13/05 2012
 • 30/04-06/05 2012
 • 23/04-29/04 2012
 • 16/04-22/04 2012
 • 09/04-15/04 2012
 • 02/04-08/04 2012
 • 26/03-01/04 2012
 • 19/03-25/03 2012
 • 12/03-18/03 2012
 • 05/03-11/03 2012
 • 27/02-04/03 2012
 • 20/02-26/02 2012
 • 13/02-19/02 2012
 • 06/02-12/02 2012
 • 30/01-05/02 2012
 • 23/01-29/01 2012
 • 16/01-22/01 2012
 • 09/01-15/01 2012
 • 02/01-08/01 2012
 • 24/12-30/12 2012
 • 19/12-25/12 2011
 • 12/12-18/12 2011
 • 05/12-11/12 2011
 • 21/11-27/11 2011
 • 14/11-20/11 2011
 • 31/10-06/11 2011
 • 03/10-09/10 2011
 • 26/09-02/10 2011
 • 05/09-11/09 2011
 • 15/08-21/08 2011
 • 01/08-07/08 2011
 • 25/07-31/07 2011
 • 18/07-24/07 2011
 • 11/07-17/07 2011
 • 04/07-10/07 2011
 • 20/06-26/06 2011
 • 06/06-12/06 2011
 • 30/05-05/06 2011
 • 16/05-22/05 2011
 • 09/05-15/05 2011
 • 02/05-08/05 2011
 • 25/04-01/05 2011
 • 18/04-24/04 2011
 • 11/04-17/04 2011
 • 14/03-20/03 2011
 • 07/03-13/03 2011
 • 28/02-06/03 2011
 • 21/02-27/02 2011
 • 07/02-13/02 2011
 • 31/01-06/02 2011
 • 24/01-30/01 2011
 • 17/01-23/01 2011
 • 10/01-16/01 2011
 • 03/01-09/01 2011
 • 27/12-02/01 2011
 • 13/12-19/12 2010
 • 06/12-12/12 2010
 • 29/11-05/12 2010
 • 22/11-28/11 2010
 • 15/11-21/11 2010
 • 08/11-14/11 2010
 • 01/11-07/11 2010
 • 25/10-31/10 2010
 • 18/10-24/10 2010
 • 11/10-17/10 2010
 • 27/09-03/10 2010
 • 13/09-19/09 2010
 • 06/09-12/09 2010
 • 30/08-05/09 2010
 • 23/08-29/08 2010
 • 16/08-22/08 2010
 • 09/08-15/08 2010
 • 02/08-08/08 2010
 • 26/07-01/08 2010
 • 19/07-25/07 2010
 • 12/07-18/07 2010
 • 28/06-04/07 2010
 • 21/06-27/06 2010
 • 24/05-30/05 2010
 • 17/05-23/05 2010
 • 10/05-16/05 2010
 • 03/05-09/05 2010
 • 26/04-02/05 2010
 • 19/04-25/04 2010
 • 12/04-18/04 2010
 • 05/04-11/04 2010
 • 29/03-04/04 2010
 • 22/03-28/03 2010
 • 15/03-21/03 2010
 • 08/03-14/03 2010
 • 01/03-07/03 2010
 • 22/02-28/02 2010
 • 15/02-21/02 2010
 • 08/02-14/02 2010
 • 01/02-07/02 2010
 • 25/01-31/01 2010
 • 18/01-24/01 2010
 • 11/01-17/01 2010
 • 04/01-10/01 2010
 • 28/12-03/01 2016
 • 21/12-27/12 2009
 • 14/12-20/12 2009
 • 07/12-13/12 2009
 • 30/11-06/12 2009
 • 23/11-29/11 2009
 • 16/11-22/11 2009
 • 09/11-15/11 2009
 • 02/11-08/11 2009
 • 26/10-01/11 2009
 • 19/10-25/10 2009
 • 12/10-18/10 2009
 • 05/10-11/10 2009
 • 28/09-04/10 2009
 • 21/09-27/09 2009
 • 14/09-20/09 2009
 • 07/09-13/09 2009
 • 31/08-06/09 2009
 • 24/08-30/08 2009
 • 17/08-23/08 2009
 • 10/08-16/08 2009
 • 20/07-26/07 2009
 • 13/07-19/07 2009
 • 06/07-12/07 2009
 • 29/06-05/07 2009
 • 22/06-28/06 2009
 • 15/06-21/06 2009
 • 01/06-07/06 2009
 • 25/05-31/05 2009
 • 18/05-24/05 2009
 • 11/05-17/05 2009
 • 04/05-10/05 2009
 • 27/04-03/05 2009
 • 20/04-26/04 2009
 • 13/04-19/04 2009
 • 06/04-12/04 2009
 • 30/03-05/04 2009
 • 23/03-29/03 2009
 • 16/03-22/03 2009
 • 09/03-15/03 2009
 • 02/03-08/03 2009
 • 23/02-01/03 2009
 • 16/02-22/02 2009
 • 09/02-15/02 2009
 • 02/02-08/02 2009
 • 26/01-01/02 2009
 • 19/01-25/01 2009
 • 12/01-18/01 2009
 • 05/01-11/01 2009
 • 29/12-04/01 2009
 • 22/12-28/12 2008
 • 15/12-21/12 2008
 • 08/12-14/12 2008
 • 01/12-07/12 2008
 • 24/11-30/11 2008
 • 17/11-23/11 2008
 • 10/11-16/11 2008
 • 03/11-09/11 2008
 • 27/10-02/11 2008
 • 20/10-26/10 2008
 • 13/10-19/10 2008
 • 06/10-12/10 2008
 • 29/09-05/10 2008
 • 22/09-28/09 2008
 • 15/09-21/09 2008
 • 08/09-14/09 2008
 • 01/09-07/09 2008
 • 18/08-24/08 2008
 • 11/08-17/08 2008
 • 04/08-10/08 2008
 • 28/07-03/08 2008
 • 21/07-27/07 2008
 • 14/07-20/07 2008
 • 07/07-13/07 2008
 • 30/06-06/07 2008
 • 23/06-29/06 2008
 • 16/06-22/06 2008
 • 09/06-15/06 2008
 • 02/06-08/06 2008
 • 19/05-25/05 2008
 • 12/05-18/05 2008
 • 05/05-11/05 2008
 • 28/04-04/05 2008
 • 21/04-27/04 2008
 • 14/04-20/04 2008
 • 07/04-13/04 2008
 • 24/03-30/03 2008
 • 17/03-23/03 2008
 • 10/03-16/03 2008
 • 03/03-09/03 2008
 • 25/02-02/03 2008
 • 18/02-24/02 2008
 • 11/02-17/02 2008
 • 04/02-10/02 2008
 • 28/01-03/02 2008
 • 21/01-27/01 2008
 • 14/01-20/01 2008
 • 07/01-13/01 2008
 • 31/12-06/01 2008
 • 17/12-23/12 2007
 • 03/12-09/12 2007
 • 26/11-02/12 2007
 • 29/10-04/11 2007
 • 01/10-07/10 2007
 • 17/09-23/09 2007
 • 10/09-16/09 2007
 • 03/09-09/09 2007
 • 27/08-02/09 2007
 • 13/08-19/08 2007
 • 06/08-12/08 2007
 • 30/07-05/08 2007
 • 23/07-29/07 2007
 • 16/07-22/07 2007
 • 09/07-15/07 2007
 • 02/07-08/07 2007
 • 18/06-24/06 2007
 • 11/06-17/06 2007
 • 28/05-03/06 2007
 • 28/11-04/12 -0001

  E-mail mij

  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


  Gastenboek

  Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


  Blog als favoriet !

  Archief
 • Alle berichten


  Blog tegen de regels? Meld het ons!
  Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!