Inhoud blog
  • BLOG WALTER'S AUTO CAHIERS STOPT VANDAAG.
  • OLIGARCH, NIET NOODZAKELIJK NEGATIEF, EERDER SLACHTOFFER VAN JAOERSHEID ?
  • EVERFUEL SLUIT WATERSTOF TANKSTATIONS IN SKANDINAVIË
  • TRANSPORAMA WINT NOG ABONNEES DANKZIJ GEDEGEN TESTVERSLAGEN
  • GP VAN JAPAN ZONDAG ZAL NIEUWE VRAGEN BEANTWOORDEN
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    Walter's Auto Cahiers

    15-01-2023
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.JAKE DENNIS WINT EERSTE RACE VAN NIEUW FORMULA E-SEIZOEN IN MEXICO

    Jake Dennis heeft in Mexico op de omloop "Hermanos Riccardo & Pedro Rodrigues" de eerste race gewonnen van het nieuwe Formula E-seizoen. Onze landgenoot Stoffel Vandoorne die voor DS Penske rijdt sinds Mercedes zich uit deze discipline heeft teruggetrokken, finishte nipt in de punten. De Nederlander Robin Frijns - een vaste waarde ook in de 24H van Le Mans - brak in een botsing zijn pols.(wr)

     

    15-01-2023 om 17:28 geschreven door walter rombauts

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    14-01-2023
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.MEMORIES: DE MITSUBISHI MiEV OP HET BRUSSELS SALON VAN 2009

    Wie goed nadenkt moet zich een plotse actie van Mitsubishi herinneren, zo'n veertien jaar geleden. Met de i MiEV ontstak het Japanse merk de vonk aan de lange lont die naar de hedendaagse EV-gekte heeft geleid. De auto was de ster op de toen prestigieuze Brussels Auto Show 2009. Snel daarna, en afgeleid van deze i MiEV, volgde Peugeot en Citroën. Hoewel fascinerend op zich waren de auto's te duur voor wat ze wezenlijk boden. Nu, op honderdste Salon van Brussel, fout uitgedrukt want in 2021 en 2022 werd er geen gehouden door de Corona, bevestigt ieder merk zijn geloof in de EV. Hoewel bij Stellantis, Peugeot, Citroën en Opel nog met een bescheiden en betaalbare worden aangeboden. Maar op de stands staan alleen elektrische auto's. De zogenaamde "zondigen" zijn weggemoffeld. (wr)

    Bijlagen:
    Mitsubishi was in 2009 één van de pioniers met de MiEV, ster op het Brussels salon toen i14123 1.JPG (169.1 KB)   

    14-01-2023 om 12:02 geschreven door walter rombauts

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    13-01-2023
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.MARTIN LUNDSTEDT HERKOZEN TOT ACEA COMMERCIAL VEHICLE BOARD

    In de onbenulligheid van het honderste Autosalon van Brussel, zouden we nog bijna vergeten dat de CEO van de Volvogroep, Martin Lundstedt, is herverkozen als "chairman of the board" van de "European Automobile Manufacturers Association (ACEA). Als wat argwanend naar het Salon van Brussel wordt gekeken, komt dat omdat het aandeel deelnemende merken omzeggens gehalveerd is en de - particuliere - bezoeker voor niets dan raadsels staat. Verbrandingsmotor ? Diesel of benzine ? Hybride ? Plugin-hybride  Electrisch ? In die wirwar zwaaien de Chinese nieuwe zlzktrische merken BYB en Nio met de aantrekkelijkste prijskaartjes.

    De overigen zijn voor de meeste mensen te duur geworden. Voor de prijs waarvoor je vroeger nog een VW Golf kocht komt men nu met die centen aan een VW Polo.... Met het dreigend stroomtekort moet de vraag worden gesteld of het verstandig is die "elektrificatie" van het overwegend Vlaamse wagenpark zo koppig te willen doorzetten. Als we dit moment - 14 januari 2023 - de puntjes op de "i" zetten, zien we dat 40.851 elektrische auto's zijn ingeschreven, hetzij 0,7% van de 5.947.479 personenxagens die momenteel de dienst uitmaken in ons land. Tesla verlaagde zijn prijzen al voor de "populaire" lodellen.

    De Jeep Avenger, de nieuwe auto van het jaar belooft 400 km elektrische autonomie...Doe daar gerust minstens een kwart af. Wie naar het Autosalon van Brussel gaat, zal met og een zotter hoofd terugkeren. De "elektrificatie" van het wagenpark, opgedrongen door de overheid, zal de auto-industrie verder ten gronde richten. Zeker als men weet dat "synthetische" brandstof en waterstof hun snelle opwachting maken. Maar men rijdt liever met de ogen wagenwijd open de afgrond in. Toch gunnen we alle merken succes in Brussel. Voor degenen die bedrijfswagen als looncompensatie leveren zal dat al voor 100% zijn gewaarborgd.

    De "Auto van het Jaar 2023", de Jeep Avenger, is onderdeel van de groep Stellantis dewelke liefst dertien merken groepeert. Waaronde de vroegere Chryslerfamilie waarin deze stoer ogen en compacte elektrische Jeep thuishoort. Hij woont nu figuurlijk gezien in Italië nadat de charismatische Sergio Marchionne, te vroeg schielijk overleden, als Fiatbaas de Chrysler binnenhaalde in Turijn. Tegenover deze zogenaamde krachtpatser steekt het Zwitserse elektrische stadsautootje Microlino, verdeelt door d'Ieteren, schril af. Gezien het slechts 90 km/h kan is het best ermee van de autostrade weg te blijven. Mercedes, Jaguar en ook Land Rover stuurden hun kat. Mazda daarentegen is als sterk Japans merk wel aanwezig maar kan - tenzij ik er onwetend over ben - niet met een glitterauto pronken. Het merk uit Hiroshima verkoopt nog altijd "gewone", technisch hoogstaande auto's aan particuliere meestal trouwe tevreden klanten. (Walter Rombauts/Foto: wr)

    Bijlagen:
    Lang voor de elektrische furie losbarstte, zo'n veertig jaar geleden, reed mijn zoon René al met deze Peugeot 106 EV stadswagen rond i14123 1.jpg (1.3 MB)   

    13-01-2023 om 00:00 geschreven door walter rombauts

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    12-01-2023
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.MEMORIES: WATERPRET IN DE DUBAI-WOESTIJN...

    Na  600 à 700 km doorheen het mulle zand van de Dubai-woestijn zowel de Opel Frontera als de Opel Monterey zwiepend en vastrijdend in de hemelhoge duinen te hebben geloodst, kwam het kleine gezelschap aan een "oase" waar water was. Iedereen werd gek van vreugde voor de verfrissing. De tweede man van links met zwarte pet op, naast oud-journalist Johan Willems, was de grote Belgische baas van GM Belgium. De Heer André Van Roy, graag gezien bij het Belgische koningshuis. Hij was streng en daarnaast immens menselijk. Voor mijn journalistieke loopbaan mocht ik via de Firma Verboven de productiesnelheid per dag via variatoren aanpassen. Soms werden er op Plant I op de Noorderlaan enkele auto's meer, soms tien, soms twintig, meer geassembleerd dan de bandwerkers konden voelen in tempo.

    Toen ik zo dwaas was om mijn sublieme industriële job in te ruilen voor de dwaze passie van wat de ouderen "den automobile" noemden, nam de big-boss en tegelijkertijd onwezenlijk nu, mij onder zijn vleugels. Hij leerde me veel, soms met een hartelijkheid die aanvoelde of ik zijn zoon was en moest worden beschermd tegen de adderpoel die de journalistieke wereld is. Op zijn uitvaaartdienst, waarop ik gepriviligieerd was uitgenodigd, heb ik een traan weggepinkt.

    Massieve reuzen als Mister André Van Roy worden vandaag niet meer geboren. En mocht dat toch het geval zijn worden ze per direct in AI-worst gebrainstormd. Het waren andere tijden. Nu schijnt er in Brussel een autosalon te zijn. Met oude diesels, benzine's, hybriden en elektrische auto's. Sinds 67 jaar ga ik voor het eerst niet meer. Zonder spijt. Het is wel leuk om te volgen hoe de auto-industrie politiek wordt genekt door de elektrische auto door de strot te duwen.

    Terwijl synthetische benzine én waterstof (Toyota, Hyundai e.a. Mercedessen) zogoed als nu beschikbaar zijn. China maakt een "blekken" elektrische doos, zoals nu de BYB, en die verkoopt omdat hij Chinees goedkoper is. Meteen moest Tesla in China zijn verkoopsprijzen lager zetten. Het Salon van Brussel, een verkoops-salon en zeker geen visionair salon, is het bezoeken niet waard. Toen Joost Kaesemans, destijds de wezenlijke ziel van het Salon, nog het evenwicht tussen de markttrends kon leggen, had Brussel zin.

    Nu zal ik aandachtig luisteren naar de leugens die woordvoerders van automerken moeten brengen. Op TV, in gazetten waar teksten worden gevuld door noodlijdende ijdeltuiten met de balpen. Ik geniet na van de waterpret in de woestijn van Dubai, waar we met zijn twaalven als "diner" gedropte mosselen/friet aten en gelaafd werden door 167 witte Hoegaarden, acht flessen rode wijn en nog wat Whisky voor hen die niet goed in slaap konden geraken in hun éénmanstentje zoals in Dakar. Dat was nog eens een stunt, écht, van "public relations", hoewel dat eerlijk gezegd toch een beetje decadentie inhield.

    Maar die is vandaag verhonderdvoudigt. Vals eigenlijk, want vroeger waren er centen, vandaag is het lucht. Hoewel Cadillac die via Michaël Andretti (zoon van WK F1 Mario Andretti) naar Le Mans, naar de F1 en de Europese markt terugkomt. Met "money" van GM en wat sponsors. De mensen die deze doelen tegen 2026 moeten realiseren, zullen IT-ers zijn. Geen mensen die zich vloekend vastreden in woestijnzand en ze zullen ook nooit mosselen/friet uit de hemel zien droppen. (Walter Rombauts/Foto:wr)

    Bijlagen:
    Waterpret in de Dubai-woestijn i12123.jpg (464.8 KB)   

    12-01-2023 om 00:00 geschreven door walter rombauts

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    10-01-2023
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.MEMORIES: EEN CRASHTEST MET EEN RENAULT SCENIC IN 2001...

    Meer dan twintig jaar geleden zag een crashtest met een Renault Scenic er zo uit. 

    Bijlagen:
    Zo zag een crash eruit in 2001 van een Renault Scenic i10123.jpg (352.5 KB)   

    10-01-2023 om 15:54 geschreven door walter rombauts

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.OVERVOLLE STARTGRID IN F1 2026 NU OOK PANTHERA ASIA TEAM INSCHRIJFT

    Tot op 3 maart de eerste GP van het WK 2023 aanvangt, doen de wildste en zotste geruchten, beweringen en visies de ronde. De kranten en magazines moeten natuurlijk vol geraken. Niet 2023 wordt het meest cruciale jaar voor de Nieuwe Formule 1. Dan worden de zogenaamde nieuwe motoren gebruikt die op synthetische brandstof zullen draaien en natuurlijk nog altijd de interne verbranding hebben omdat het nog steeds gaat over de 1,6 liter turbo V6 Hybrid's die ook dit jaar nog worden gebruikt. Dit als sinds 2014. Maar door het budgetplafond van $145.000 zijn meer constructeurs aangetrokken hun kans te wagen in wat tot nu toe de koninginneklasse van de autosport was. Evenwel nu fors overvleugeld door de Formula E en het WEC, met als kers op de taart het honderdjarig bestaan van de 24 Uren van Le Mans die in juni wordt gereden.

    GM wil via Michaël Andretti, zoon van wereldkampioen 1978 Mario Andretti (Lotus), met het herboren merk Cadillac in 2026 aanpikken, maar ook de VW-groep met Audi en wellicht ook Porsche. Panthera Asia Team van ceo Benjamin Duran dat klaar was maar door de covidpandemie zijn geldschieters verloor, wil in 2026 ook op de grid staan. Op die manier zouden liefst 14 teams, zijnde 28 bolides jacht maken op de overwinning. Hoe Liberty Media hiermee gaat omgaan is niet direct duidelijk.

    Mohammed Ben Sulayem, de nieuwe voorzitter van de FIA moedigt de komst van de "nieuwelingen" aan. Maar Mercedes en Red Bull vooral zien dat ze de "seizoenspot" dan ook met meer moeten delen... en ieder deeltje kleiner wordt. Als klap op de vuurpijl tracht Saoedi-Arabië alle F1 teams te verleiden hun basis bij hen te hebben... Nu zitten alle teams in het Verenigd Koninkrijk, waar ook Andretti naar toe wil. Het bijzonderste actuele gegeven blijft echter de vraag en/of zevenvoudig wereldkampioen Lewis Hamilton een achtste titel kan halen. Er is nog geen contract getekend, het woord pensioen is al eens gevallen. Het wordt boeiend. (Walter Rombauts)

    10-01-2023 om 15:12 geschreven door walter rombauts

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 18/09-24/09 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 04/09-10/09 2023
  • 28/08-03/09 2023
  • 21/08-27/08 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 07/08-13/08 2023
  • 31/07-06/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 17/07-23/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 03/07-09/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 22/05-28/05 2023
  • 15/05-21/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 17/04-23/04 2023
  • 03/04-09/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 26/12-01/01 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 27/12-02/01 2022
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 16/12-22/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 28/10-03/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 05/08-11/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 29/04-05/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 11/03-17/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 04/06-10/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 24/12-30/12 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 15/08-21/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 27/12-02/01 2011
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 03/05-09/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 31/08-06/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 22/06-28/06 2009
  • 15/06-21/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 17/12-23/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 23/07-29/07 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !

    Archief
  • Alle berichten


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!