Inhoud blog
  • BLOG WALTER'S AUTO CAHIERS STOPT VANDAAG.
  • OLIGARCH, NIET NOODZAKELIJK NEGATIEF, EERDER SLACHTOFFER VAN JAOERSHEID ?
  • EVERFUEL SLUIT WATERSTOF TANKSTATIONS IN SKANDINAVIË
  • TRANSPORAMA WINT NOG ABONNEES DANKZIJ GEDEGEN TESTVERSLAGEN
  • GP VAN JAPAN ZONDAG ZAL NIEUWE VRAGEN BEANTWOORDEN
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    Walter's Auto Cahiers

    18-04-2021
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.MAX VERSTAPPEN - RED BULL HONDA - WINT MAGISTRAAL VAN HAMILTON IN IMOLA

    Max Verstappen heeft de GP d'Emilia-Romagna in Imola gewonnen. Hij verschalkte op een doorregende baan in de eerste bocht training-snelste Lewis Hamilton die er voorvleugelschade aan overhield. De koersdirectie wees niet - zoals kon worden verwacht - met het vingertje naar de Limburger.  Direct was er al een safetycar omdat Latifi zijn Williams in het decor plantte. Dus leidde Max van start tot...een verschrikkelijke knal tussen George Russell (Williams) en Valtteri Bottas (Mercedes) een rode vlag vereiste waardoor de race werd stil gelegd. De baan lag vol brokstukken en het duurde een half uur eer de rommel was opgeruimd. Gelukkig kwamen de twee piloten er ongedeerd vanaf. Daarna droogde de piste op en ging iedereen met de normale Pirelli's rijden. De intermediaires voor de nattigheid kwamen er niet meer aan te pas. Sergio Perez verknalde zijn race en ook Mick Schumacher knalde de Haas tegen de muur.

    Lewis Hamilton had eerder een zeldzaam foutje gemaakt wat hem tijdens de onderbreking op de negende plaats deed belanden. Na de restart in de 35ste van 63 te rijden ronden begon de zevenvoudige wereldkampioen op mediums aan een indrukwekkende remonte. Maar Max Verstappen was al lang buiten schot voor iederen. Hij signaleerde naar zijn stand dat hij de tweede plaats ging pakken. Daniël Ricciardo (Mc Laren), Carlos Sainz (Ferrari), Charles Leclerc (Ferrari) en een erg weerbarstige Lando Norris (Mc Laren) gingen allemaal voor de bijl. Lewis Hamilton werd tweede op 22" van Max maar reed ook de snelste ronde waardoor hij 18 + 1 punt(-en) totaliseert en de schade beperkt. Daardoor is de WK-stand 1. Hamilton met 44 punten en 2. Verstappen met 43. Maar Max Verstappen won in Italië wel zijn elfde GP. Dus is respect gewenst. (Walter Rombauts)

    De uitslag:

    1. Max Verstappen (Red Bull-Honda)        307,458 km in 1 uur 48'03"897 (170,28 km/h gemiddeld)

    2. Lewis Hamilton (Mercedes)                  + 22"000

    3. Lano Norris (Mc Laren)                        + 23"702

    4. Charles Leclerc (Ferrari)                      + 25"579

    5. Carlos Sainz jr (Ferrari)                       + 27"036

                

    18-04-2021 om 20:35 geschreven door walter rombauts

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    17-04-2021
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.HAMILTON METSELT VERDER AAN FUNDAMENT VOOR 8ste TITEL MET 99ste POLE

    De Japanner Yuki Tsunoda verloor zijn weg in het labyrint van 17 bochten en knalde zijn Alpha Tauri achterwaarts de muur in. Na 5' kwalificatie dus al een rode vlag die 10' zou duren. Dan kon de Q1 verder met om Mick Schumacher (Haas), Nikita Mazepin (Haas), Antonio Giovinazzi (Alfa Romeo) en Kimi Räikkönen (Alfa Romeo) geëlimineerd te zien in de eerste stap van een driedelige afvallingsrace. In Q1 noteerde men één wereldtitel die Q2 niet haalde: deze van Räkkönen in 2007 met Ferrari.

    Q2 werd al nijpender voor nog eens twee wereldkampioenen: bluffer Fernando Alonso (Alpine) die in 2005 en 2006 met Renault wereldkampioen werd. En dan de bescheiden Sebastien Vettel (Aston Martin) die vier wereldtitels torst en eerder beschaamd dan "m'as tu vu ?" het beste van zichzelf geeft. Beiden, Alonso en Vettel, goed voor zes wereldtitels bleven steken in de Q2. Of hoe een generatiewissel, zelfs een stuk nooit meer terugkerende geschiedenis het natuurlijke verval van de voortschrijdende tijd kan illustreren. We gaan nu naar Q3 waar zowaar de Mexicaan Sergio Perez de "pole" leek te gaan binnenhalen.

    Op dit punt wordt het sprookje voor sympathieke Sergio onderbroken. Mister Lewis Hamilton reed zijn Mercedes de baan op, samen met Max Verstappen in de Red Bull-Honda. Al was het maar 15°C in Imola, het gras leek te branden, het asfalt verhitte meer en meer. De banden kleefden beter en beter op het 4,909 km lange lint. Lewis Hamilton deed wat hij heel zijn leven heeft gedaan. Herinneringen uit een achtergestelde buurt bij Londen ophalen, overpeinzend dat z'n vader drie jobs deed om hem in de karting te doen handhaven.

    Alleen de helm die zijn karaktervolle hoofd bedekt, onthield de wereld de verbetenheid van de matador die voor een 500 kg kolos staat en niet mag missen...die vastberadenheid die ik op de lippen van "El Soro" heb mogen zien vanuit "barrera-sombre" natuurlijk in de arena van Xatiba. Met die onfeilbaarheid tastte Lewis ieder millimeter van Imola af. Perfect zoals Senna dat had gekund. De chrono's bevestigden zijn resultaat: een 99ste pole-position voor de GP d'Emilia-Romagna, morgen in Imola. Met een ongewoon gezelschap rond zich: Sergio Perez (Red Bull-Honda), Max Verstappen (Reb Bull-Honda) achter zich en als rode lap op het geheel Charles Leclerc (Ferrari) op de vierde plaats. Iedereen houdt zijn hart vast hoe je zo'n tijdbom binnen de lijntjes doet kleuren. (Walter Rombauts)

    Kwalificaties:

    1. Lewis Hamilton (Mercedes)                          1'14"411

    2. Sergio Perez (Red Bull-Honda)                     1'14"446 (!)

    3. Max Verstappen (Red Bull-Honda)                1'14"498

    4. Charles Leclerc (Ferrari)                              1'14"740

    5. Pierre Gasly (Alpha Tauri-Honda)                 1'14"790

    17-04-2021 om 19:48 geschreven door walter rombauts

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.MAX VERSTAPPEN ZET MET BLIKSEMTIJD DE CHRONO NAAR P1 IN FP3 IN IMOLA

    Vrijdag werd er in de ochtend 1'16" gereden, in de namiddag al 1'15" en vanochtend in de derde vrije training om de GP dEmilia-Romagna in Imola reed Max Verstappen zijn Red Bull-Honda als eerste onder de 1'15". Met een chrono van 1'14"958 hees hij zich op de eerste plaats voor Lando Norris (Mc Laren) en zevenvoudig wereldkampioen Lewis Hamilton (Mercedes). Of straks in de kwalificaties onder de 1'14" zal worden gedoken is zeer de vraag.

    Het 4,909 km lange circuit van Imola met 17 bochten is het toneel van veel verkeer. De jonge Japanner Tsunoda noemde het al "een verkeerstuin voor jongeren". In de kwalificaties gaat het tonduit tussen Max, Lewis en Valtteri. Tenzij jonge gasten als Norris of een Gasly een begenadigde rechtervoet hebben en vooral een staartbeentje dat als en scherpprinter iedere millimeter van het asfalt in hun hersens nagelt. (wr)

    FP3:

    1. Max Verstappen (Red Bull-Honda)                      1'14"958

    2. Lando Norris (Mc Laren-Mercedes)                     + 0,456

    3. Lewis Hamilton (Mercedes)                                + 0,557

    4. Sergio Perez (Red Bull-Honda)                           + 0,593

    5. Charles Leclerc (Ferrari)                                    + 0,780

    17-04-2021 om 12:27 geschreven door walter rombauts

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    16-04-2021
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.PECH VOOR VERSTAPPEN, WINST VOOR BOTTAS IN FP2 IN IMOLA

    Emotievol. Zo kunnen we de tweede vrije training in Imola samenvatten. Vooral toen Max Verstappen's RB16B bij het uitrijden van de pits uitviel met een gebroken aandrijfas om 14.40 uur, raakten de gemoederen verhit tussen Lewis Hamilton en Valtteri Bottas om de beste chrono. Uiteindelijk ging die voor de tweede keer vandaag naar de Fin. Omdat hij net als de anderen kwalificatie-simulaties deed zien we die - geanalyseerd - in zijn voordeel gaan voor de pole morgennamiddag. Natuurlijk zal Red Bull de auto van Max terug in orde hebben gebracht en is de kandidaat wereldkampioen in staat die stoute Mercedesdroom te dwarsbomen.

    Zeggen dat de rest van het veld tot figuranten zijn veroordeeld is er over. Hoewel...Fernando Alonso zo over de boorstenen ging dat zijn hersenpan en zijn Alpine bijna misdadig door elkaar werden geschud. Werk voor de Alpine-mecaniciens. Nikita Mazepin is eigenlijk wél een dure fugurant bij Haas. Hij staat laatste, zonder commentaar en tijd. Net voor hem bevindt zich Mick Schumacher met de andere Haas. Sebastien Vettel in de Aston Martin raakte niet verder dan de vijftiende tijd. Charles Leclerc liet de tweede sessie vier minuten vroeger dan voorzien eindigen met rode vlag door de Ferrari SF21 door overstuur met de rechter voorkant in de muur te planten.

    Wellicht nachtwerk voor die mecaniciens die in verafgoding hun passie beleven (sic). Eigenlijk munt alleen Pierre Gasly (Alpha Tauri) uit in de veelkleurige trein en toch matte trein koersauto's. "Kimi For President" stond er aan die oude huisjes aan de omloop van Imola. In huizenhoge letters. Echt te duiden is dat niet. Maar Kimi Räikkönen zou een goeie, plezante president zijn. Hij zou niet op corona kijken. Waarmee in dit geval het populaire Mexicaans biertje wordt bedoeld. Ah ja, de track limits zijn onpartijdig gerespecteerd. Vraag het aan Daniël Ricciardo die er niet in sloeg binnen de lijntjes te kleuren en daarmee achteraan staat. Morgen FP3 en de kwalificaties. Met een kans voor Max Verstappen en bijna een zekerheid voor Bottas en Hamilton. (Walter Rombauts)

    FP2

    1. Valtteri Bottas (Mercedes)                  1'15"551

    2. Lewis Hamilton (Mercedes)                 1'15"561

    3. Pierre Gasly (Alpha Tauri)                   1'15"629

    4. Carlos Sainz (Ferrari)                         1'15"834

    5. Charles Leclerc (Ferrari)                     1'16"371

    16-04-2021 om 15:57 geschreven door walter rombauts

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.BOTTAS - MERCEDES - BAAS OVER HAMILTON EN VERSTAPPEN IN FP1 IN IMOLA

    Technische storingen kenmerkten de eerste vrije oefeningen voor de GP van Emila-Romagna in Imola. Ze kwamen ook nog sporadisch voor toen Perez (Red Bull-Honda) en Ocon (Renault) respectievelijk hun linkerachter- en rechtervoorwiel van elkaar afbotsten. Maar dan had Max Verstappen al een sterke Carlos Sainz (Ferrari) van de eerste plaats verdreven. Op zijn beurt duwde Lewis Hamilton de Limburger weg van P1.

    Valtteri Bottas (Mercedes) kwam het de strot uit dat gekibbel tussen Max en Lewis en hij zette de kers op de taart met de finale snelste tijd in 1'16"564 over de 4,909 km lange omloop die weinig foutjes vergeeft omdat er heel weinig uitloopstroken zijn, en als ze er al zijn, zijn ze ook nog kort. Nikita Mazepin reed zijn Haas nog eens aan diggelen in de laatste bocht bij het vallen van de zwartwit-geblokte vlag. De grote drie "in de tuin van Ferrari" zijn dus bekend. Gezien de race tegen de wijzerzin in wordt gereden kunnen de chrononaalden nog scherper gewrongen worden in de richting van 1'15"... (wr)

    FP1

    1. Bottas (Mercedes)                      1'16"564

    2. Hamilton (Mercedes)                  1'16"605

    3. Verstappen (Red Bull-Honda)      1'16"622

    4. Leclerc (Ferrari)                         1'16"796

    5. Gasly (Alpha Tauri)                    1'16"888

    16-04-2021 om 12:29 geschreven door walter rombauts

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.MICHAËL MASI WIL EENDUIDIGE TRACK LIMITS IN IMOLA TOEPASSEN EN BESTRAFFEN

    In de GP van Bahrein ging zevenvoudig wereldkampioen Lewis Hamilton 29 keer met de vier wielen buiten de baan. Max Verstappen deed dat 1 keer op een "ongelukkig" moment, met name datgene waarmee hij de Brit de leiding ontfutselde. Max werd door koersdirecteur Michaël Masi direct tot de orde geroepen en moest Hamilton opnieuw voorbij laten. Pure discriminatie tegenover Max Verstappen, want met de vier wielen buten de track limits kunnen/mogen gaan betekent snelheid- en dus ook chronowinst. Aan Hamilton's zege was dus een reukje.

    Nu we voor de tweede race van het WK 2021 staan heeft de koersdirectie te kennen gegeven, op aandringen van o.a. Red Bull, niet met twee maten en twee gewichten te werken. De spelregels zullen tijdens de race niet worden gewisseld. Favoritisme van de stewards zou tot het verleden moeten behoren. We gaan straks al voor de eerste vrije oefeningen zien of heel het charme-offensief vanwege de FIA geen vijgen na Pasen zijn. De tweede WK-race heet officieel de GP Emilia-Romagna en heeft plaats in Imola in de Autodromo Enzo & Dino Ferrari waar op 1 mei 1994 Ayrton Senna da Silva het leven liet in de Tamburello-bocht. (Walter Rombauts)

    16-04-2021 om 10:26 geschreven door walter rombauts

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    13-04-2021
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.MAZDA'S UPDATE ROND DE e-SKYACTIV X-MOTOR

    Mazda Belux, in de onvolprezen persoon van HR-manager Peter Gemoets, was zo vriendelijk een "update" te zenden rond de e_Skyactiv X-motor die fugureerde in één van mijn recente bijdrage over "Porsche gaat voor synthetische brandstof". Ik ben dankbaar om die precissie te kunnen toevoegen aan mijn bescheiden blog onder de senioren "altegaar". Ik citeer letterlijk de mededeling.

    "De twee benzinemotoren in de Mazda3 en Mazda CX-30 kregen een nieuwe naam: e-SKYACTIVE G, een nieuwe innovatieve verbrandingsmotor door compressie, e-SKYACTIV X die allebei mild-hybrid zijn."

    "De e-Skyactiv X-motor kreeg een update en genereert voortaan 136,7 kW (186 pk) tegen 6000 t/m en een maximumkoppel van 240 Nm tegen 4000 omwentelingen per minuut.  Verbruik én uitstoot konden nog verder worden beperkt".

    Dat was het. In de hoop daarmee mijn onvolmaaktheid der dingen juister te hebben weergegeven. (Walter Rombauts)

    13-04-2021 om 14:54 geschreven door walter rombauts

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 18/09-24/09 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 04/09-10/09 2023
  • 28/08-03/09 2023
  • 21/08-27/08 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 07/08-13/08 2023
  • 31/07-06/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 17/07-23/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 03/07-09/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 22/05-28/05 2023
  • 15/05-21/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 17/04-23/04 2023
  • 03/04-09/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 26/12-01/01 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 27/12-02/01 2022
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 16/12-22/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 28/10-03/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 05/08-11/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 29/04-05/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 11/03-17/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 04/06-10/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 24/12-30/12 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 15/08-21/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 27/12-02/01 2011
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 03/05-09/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 31/08-06/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 22/06-28/06 2009
  • 15/06-21/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 17/12-23/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 23/07-29/07 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !

    Archief
  • Alle berichten


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!