Inhoud blog
  • BLOG WALTER'S AUTO CAHIERS STOPT VANDAAG.
  • OLIGARCH, NIET NOODZAKELIJK NEGATIEF, EERDER SLACHTOFFER VAN JAOERSHEID ?
  • EVERFUEL SLUIT WATERSTOF TANKSTATIONS IN SKANDINAVIË
  • TRANSPORAMA WINT NOG ABONNEES DANKZIJ GEDEGEN TESTVERSLAGEN
  • GP VAN JAPAN ZONDAG ZAL NIEUWE VRAGEN BEANTWOORDEN
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    Walter's Auto Cahiers

    09-06-2019
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.HAMILTON WINT REGLEMENTAIR, VETTEL SPORTIEF DE GP VAN CANADA

    Het Formule 1 reglement is formeel. Wie met de vier wielen buiten het tracé rijdt begaat een overtreding. Polesitter Sebastien Vettel reed van start tot finish aan de leiding in de GP van Canada. In de achtenveertigste van de zeventig ronden maakte hij in bocht 4 een stuurfout waardoor hij rechtdoor het gras in reed en net voor Hamilton gevaarlijk weer de piste opkwam. Gewezen middelmatige F1-coureur Emanuele Pirro zat de sportcomissarissen voor. Relatief snel kwam 5" straftijd. Meteen was Lewis Hamilton in zijn Mercedes winnaar. De Brit zoals altijd sterk, maar wint deze GP op reglementregels. Sportief en moreel is Sebastien Vettel winnaar. Zo kan deze GP worden samengevat.

    Valtteri Bottas beperkte de schade van een vierde plaats met 12 punten door nog in extremis de snelste ronde op zijn naam te zetten en er dus 1 punt bovenop scoort. Max Verstappen deed een goede gok door op harde rubbers te vertrekken, maar zag zich toch bedrogen omdat hij zachte compound moest halen en hoopte daarmee op het podium te komen. Daarvoor was Bottas hem te sterk af. Men kan een sterke race van Daniël Ricciardo (Renault) aanstippen en natuurlijk ook Charles Leclerc die derde werd, ei zo na te kort kwam in tijd om Vettel ook van zijn tweede plaats te stoten. Ter aankomst liet viervoudig wereldkampioen Sebastien Vettel er geen twijfel over wie gewonnen had. Hij plaatste de "2" voor de Mercedes en de "1" op de plaats waar zijn Ferrari moest staan. Maar die was in het gewoel achtergebleven. Lewis Hamilton verstevigt zijn positie in het WK.(Walter Rombauts)

    Uitslag:

    1. Lewis Hamilton (Merceedes)                             1h29'07"084 (305,27 km in 1 uur 29'07"084, het zij gemiddeld 205,498 km/h)

    2. Sebastien Vettel (Ferrari)                                 op 3"658

    3. Charles Leclerc (Ferrari)                                   op 4"696

    4. Valtteri Bottas (Mercedes)                                op 51"043

    5. Max Verstappen (Red Bull-Honda)                     op 57"655

    WK-stand:

    1 Hamilton                     162 punten

    2. Bottas                        133

    3 Vettel                          100

    4.Verstappen                    88

    5. Leclerc                         72

    09-06-2019 om 00:00 geschreven door walter rombauts

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    08-06-2019
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VETTEL - FERRARI - SCHIET NOG STERREN VAN MERCEDES AF IN FP3

    Met een buitenaardse concentratie en karaktersterkte heeft Sebastien Vettel niet alleen zijn eigen teamdoorn in het oog verslagen met 1'10"892, maar schoot hij ook nog twee sterren van Mercedes in het FP3-kraam. Deze chrono's werden op softs gereden natuurlijk, zoals straks ook in de kwaificaties. Hamilton en Bottas zitten nu in positie 3 en 4. Leuk is te zien dat sakkerse Max toch weer aanpikt bij de wereldkampioenen met een vijfde snelste wijzerstand.

    De Q3 straks wordt minstens explosief ! Oh ja, en de rest ? Toffe gast Kimi Räikkönen meldde via de radio een dier in bocht zes. Maar wist niet precies wat het was. Zelfs niet eens een olifant in de porceleinwinkel. De man die straks de pole haalt zal mogelijk in een delirium tremes vervallen. Maar om echte roze olifantjes te zien zal hij moeten wachten tot na het podium. En nog iets, Romain Grosjean liet zijn Haas paralell-zachtjes "the wall of Champions" kussen. Zo liefdevol dat de muur de Haas niet beschadigde.(Walter Rombauts)

    1. Sebastien Vettel (Ferrari)                          1'10"843

    2. Charles Leclerc (Ferrari)                            1'10"982

    3. Lewis Hamilton (Mercedes)                        1'11"236

    4. Valtteri Bottas (Mercedes)                         1'11"531

    5. Max Verstappen (Red Bull-Honda)              1'11"842

    08-06-2019 om 18:54 geschreven door walter rombauts

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VETTEL - FERRARI - SCOORT NIPT POLE VOOR HAMILTON IN CANADA

    De Duitser Sebastien Vettel heeft in de ultieme minuut van de Q3 van de kwaificaties in 1'10"240 de pole gepakt voor de GP van Canada die morgen wordt gereden. Hij ging de aanvankelijk snelste Lewis Hamilton met 0",206/1000ste vooraf. De vijfvoudige wereldkampioen zit daarmee op de startgrid geprangd tussen twee Ferrari's, want Charles Leclerc reed de derde chrono. De bijna vergeten Australiër Daniël Ricciardo zette de Renault op de vierde plaats. Bij afwezigheid van Max Verstappen in de Q3 nam de Fransman Pierre Gasley de rol over met een vijfde plaats.

    Max Verstappen raakte niet door de Q2 omdat net in zijn ultieme poging om in de eerste tien te geraken de Deen Kevin Magnusssen door een carambolage met zijn Haas tussen de muren direct een rode vlag uitlokte. Meteen het einde van de sessie en de elfde plaats voor Max. In de Q1 raakte Kimi Räikkönen niet in de Q2. Raar. Valtteri Bottas stuntte ook door een flinke dwarschuiver met de Mercedes, dewelke hij echter helemaal onbeschadigd afrondde.

    Morgen belooft de Canadese GP een hoog showgehalte te hebben: duel Ferrari - Mercedes, een inhaalrace van Max Verstappen. Mogelijk veel geharrewar voor wie morgen "the best of the rest" wil zijn. Tot slot de jacht op de snelste wedstrijdronde niet vergeten die 1 WK-punt oplevert.(Walter Rombauts)

    1. Sebastien Vettel (Ferrari)                        1'10"240 (223 km/h gemiddeld)

    2. Lewis Hamilton (Mercedes)                      1'10"446

    3. Charles Leclerc (Ferrari)                          1'10"926

    4. Daniël Ricciardo (Renault)                       1'11"071

    5. Pierre Gasly (Red Bull-Honda)                 1'11"079

    WK-stand voor GP van Canada:

    1 Hamilton                    137 punten

    2 Bottas                        120

    3 Vettel                          82

    4 Verstappen                  78

    5 Leclerc                        57

    08-06-2019 om 00:00 geschreven door walter rombauts

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    07-06-2019
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.LECLERC - FERRARI - VERBRIJZELT MERCEDES GEFONKEL IN FP2

    "The Wall of Champions" is de benaming van de laatste snelle bocht voor de aankomst op het Circuit Gilles Villeneuve. Vele grote kampioenen maakten kennis met die muur tijdens de GP's van Canada. De grootste ster op dit moment, Lewis Hamilton, raakte in de tweede vrije oefeningen in het eerste halfuur die "Indy-effect"bocht. In mijn herinnering is het sinds Brazilië 2017 geleden dat de nu vijfvoudige wereldkampioen nog zo'n steek liet vallen. Hij moest het cruciale gedeelte van de FP2 in de pits doorbrengen en kwam daardoor maar op een zesde chrono terecht.

    Schitterde Mercedes vanochtend zo, dan maakte Charles Leclerc, en ook Sebastien Vettel er in de namiddag een vallende ster van. Voor het eerst dit seizoen heeft Ferrari een teken van kordate vooruitgang geboekt die het seizoensverloop nog kan beïnvloeden. Zonder Lewis Hamilton evenwel, buiten heerkracht, nog van een zesde titel te houden. Charles Leclerc zette de Ferrari bovenaan de tabellen. Belangrijk is te weten dat in het tweede gedeelte van de FP2 veelal de kwalificatie-condities worden uitgeprobeerd en met de verschillende Pirelli-bandencompounds, hard (wit), medium (geel) en soft (rood) de strategie voor zondag uit te kienen. Zoals de zaken nu liggen zullen die probeersels in een "one-stop"-strategie uitmonden. We zullen morgenochtend zien of de derde vrije oefeningen (FP3) dat zal bevestigen.

    Er was nog een serieus gevaarlijk misverstand tussen Stroll en Grosjean dat door de sportcommisarissen uitgespit wordt, maar uiteindelijk een futiliteit is in het totaalplaatje. Net zoals Kubica vertrok als Gasly binnenreed en wat meer van dat. Max Verstappen tikte ook "the wall" aan en bleef verder uit de voorhoede. Maar als de Belgische Nederlander verder verstandig blijft rijden kan hij aan het eind van het seizoen misschien de meeste punten hebben gesprokkeld na Hamilton en Bottas. Hij staat nu vierde in de WK-stand achter Vettel. Maar deze laatste blijft psychologisch hinder ondervinden dat de Monegakse ploegmaat Charles Leclerc altijd net iets sneller is. Morgen weten we of Ferrari, vandaag snelst op sector 2 en 3, zondag in een echte "starwars" Mercedes aftroeft. Iets waarop velen hopen maar insiders weten dat zo'n opgave niet gemakkelijk is.(Walter Rombauts)

    FP2

    1. Charles Leclerc (Ferrari)                    1'12"177

    2. Sebastien Vettel (Ferrari)                  1'12"251

    3. Valtteri Bottas (Mercedes)                 1'12"311

    4. Carlos Sainz (Mc Laren)                    1'12"553

    5. Kevin Magnussen (Haas-Ferrari)        1'12"935

    07-06-2019 om 22:33 geschreven door walter rombauts

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.HAMILTON TOT VERVELENS TOE, FP1 IN CANADA TOONT MERCEDES ALS BESTE

    Mogelijk is het modieus in strijd met de vrije meningsuiting, maar de eerste vrije training om de GP van Canada die zondag wordt gereden was andermaal een oervervelend anderhalf uur. Tenzij men even handengeklap oproept voor Max Verstappen die héél even bovenaan de tabellen stond in de Red Bull-met-nieuw vleugeltje voor de cockpit. Giovinazzi dan weer, knalde zijn Alfa Romeo achterwaarts in de muur. Maar het slechte accent van dat eerste half uur legde Sebastien Vettel die naar het eind van de sessie toe, spinde in de haarspeldbocht. Zonder erg voor de Ferrari, maar hij keek op dat ogenblik al wel aan tegen een verschil van 1"138 tegenover Hamilton. De vijfvoudige Britse wereldkampioen verbeterde iedere snellere chrono van Bottas.

    Het is duidelijk dat Lewis Hamilton aan zijn zesde wereldtitel metselt. Kimi Raïkkönen was "the best of the rest" zoals die uitdrukking in zwang is. Dat betekent dat hij na de eerste vijf resoluut de beste en meest onderschatte coureur van het twintigkoppige veld is. Enzo Ferrari zei het vroeger al: "minder dan zes onder de toen dertig autocoureurs zijn in staat wereldkampioen te worden. "Il Commendatore" krijgt tot op vandaag gelijk.

    Op 1000 gereden GP's over 70 jaar kan men slechts 33 wereldkampioenen tellen. De ster van Mercedes schittert meer dan ooit in Canada, Ferrari speelt verder drama met Charles Leclerc op de derde chrono en viervoudig wereldkampioen Sebastien Vettel op de vijfde tijd. De Duitser ontkent in alle toonaarden dat eind dit jaar zijn rijk voorbij is. Daarover zal wellicht de komst van Mick Schumacher definief verdict vellen. Straks is er FP2. Volgens bookmakers denken maar 32% van de spelers dat Ferrari kan winnen op het Circuit Gilles Villeneuve in Montreal. (Walter Rombauts)

    1. Lewis Hamilton (Mercedes)                    1'12"767

    2. Valtteri Bottas (Mercedes)                     1'12"914

    3. Charles Leclerc (Ferrari)                        1'13"720

    4. Max Verstappen (Red Bull-Honda)          1'13"755

    5. Sebastien Vettel (Ferrari)                      1'13"905

    07-06-2019 om 18:16 geschreven door walter rombauts

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 18/09-24/09 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 04/09-10/09 2023
  • 28/08-03/09 2023
  • 21/08-27/08 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 07/08-13/08 2023
  • 31/07-06/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 17/07-23/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 03/07-09/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 22/05-28/05 2023
  • 15/05-21/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 17/04-23/04 2023
  • 03/04-09/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 26/12-01/01 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 27/12-02/01 2022
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 16/12-22/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 28/10-03/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 05/08-11/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 29/04-05/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 11/03-17/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 04/06-10/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 24/12-30/12 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 15/08-21/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 27/12-02/01 2011
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 03/05-09/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 31/08-06/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 22/06-28/06 2009
  • 15/06-21/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 17/12-23/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 23/07-29/07 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !

    Archief
  • Alle berichten


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!