Inhoud blog
  • BLOG WALTER'S AUTO CAHIERS STOPT VANDAAG.
  • OLIGARCH, NIET NOODZAKELIJK NEGATIEF, EERDER SLACHTOFFER VAN JAOERSHEID ?
  • EVERFUEL SLUIT WATERSTOF TANKSTATIONS IN SKANDINAVIË
  • TRANSPORAMA WINT NOG ABONNEES DANKZIJ GEDEGEN TESTVERSLAGEN
  • GP VAN JAPAN ZONDAG ZAL NIEUWE VRAGEN BEANTWOORDEN
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    Walter's Auto Cahiers

    26-08-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VETTEL WINT GP VAN BELGIË, VAN DOORNE LAATSTE
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Een meeslepende race kan de GP van België F1 in Francorchamps moeilijk worden geheten. De race kan in vijf zinnen worden samengevat. Een spectaculaire start met in de spits bits vlammenwerk tussen trainingssnelste Hamilton en Vettel en in de achterhoede een brokkenvuurwerk waarin Alonso, Hülkenberg (veroorzaker), Ricciardo, Leclerc en Räikkönen hun kansen lieten. Na vier ronden Safetycar kon de GP worden herpakt. In de klim na de "Raidillon" naar de rechtse van "Les Combes" toe, beschikte Vettel's Ferrari duidelijk over meer motorkoppel. Daarmee dook hij als leider "Les Combes" in en behield de leiding tot de 44 ronden waren afverveeld. De "groten" maakten allen één pitstop. De supersofts werden rond de 22ste ronden ingewisseld voor softs waarmee de verdere race kon worden afgewerkt.

    In de tweede zin moet een verdienstelijke inhaalrace van Valtteri Bottas (Mercedes) voorkomen. Hij vertrok vanaf de achttiende plaats op de grid haalde in en strandde op een vierde plaats. Dus net het podium missend aan Max Verstappen (Red Bull) die nu bij de definitieve kanjers mag worden genoemd. Sebastien Vettel won in Francorchamps zijn 52ste GP en heeft nog uitzicht op een vijfde wereldtitel. Net als Hamilton die met 213 punten nog steeds WK-leider blijft. Volgende week in het Italiaanse Monza zal rood de overwegende kleur zijn. Sebastien Vettel zal als een held door de tifosi worden ontvangen. Eveneens viervoudig wereldkampioen Lewis Hamilton is daar ongevoelig voor. Al zegt hij onomwonden dat Ferrari de Duitse ster minstens evenaart.

    Stoffel Vandoorne eindigde laatst maar reed de race uit. Zijn toekomst ziet er op dit moment niet rooskleurig uit bij Mc Laren en in het bijzonder in de F1. Volgende week in Monza mag de Engelse 18-jarige tiener weerom de eerste vrije traingen - anderhalf uur - een Mc Laren-Renault rijden. De kans is groot dat het dit keer die van Stoffel Vandoorne zal zijn. We zullen dan kunnen vaststellen of "de kist" dan nog evenveel gebreken heeft als dewelke Stoffel altijd te beurt vallen....? Mocht die auto plots wel gebrekenvrij zijn en het knaapje-met-de-rijke-vader weer de naam Lando Norris op de tabellen hijst, kan een licht sabotage-indruk van Mc Laren naar Stoffel toe mij niet ontgaan.

    Het woord "pesten" gaan we hier niet gebruiken. Zo'n taal wordt gebezigd door zogenaamde sociale media en bij-beroepschrijvers in rioolkranten en op holle websites. Ik wil hiermee de GP van België afsluiten met klare taal rond Stoffel Vandoorne. De modale burger die meent iets van autosport af te weten, zou zichzelf doodbliksemen zo hij zou kunnen ervaren wat het allemaal inhoudt om nog maar in de Formule 1 te geraken. Stoffel heeft de Formule 1 gehaald. Als één van de twintig. En vandaag nog maar eens laatste. Ooit reed Paul Frère, één van de beste autocoureurs van ons land, ook met o.a. HWM in de Formule 1. Hij won nooit een GP. Maar zijn persoonlijkheid en integriteit lieten hem als "Monsieur" bestempelen. Jacky Ickx (73) won 8 GP's en werd tweemaal vice-wereldkampioen. Won zesmaal de 24 Uren van Le Mans, Parijs-Dakar, een palmares te lang om hier op te noemen.

    Stoffel Vandoorne heeft een relatie met de dochter Anna van Gilles de Ferrarn die teambaas is bij Mc Laren. Naar zijn mening gevraagd, zei hij "dat Stoffel's zitje inderdaad in gevaar is." Mocht dit signaal waarheid inhouden en Stoffel Vandoorne - die voor de F1 alles heeft gewonnen in de F2 - en hij in 2019 niet meer in de F1 zit, dan moeten twee aspecten goed in gedachte worden gehouden: hij is sinds 2016 één van de 20 geworden. In 2016 als vervanger van Alonso in Bahrein scoorde hij in zijn eerste GP het eerste WK-punt voor Mc Laren-Honda (toen nog Honda).

    Hij verdient dus met respect beschreven te worden. Als Nederland door het dak gaat als Max de achtste startplaats omzet in een derde podiumplaats, dan zou Belgenland zich moeten schamen altijd negativisme te sproeien rond een fijne, beschaafde man van 25, die misschien net als Paul Frère té gentlemen is om zich in die geldroulette die de F1 is, te handhaven. Van de Belgische industrie moet hij geen steun verwachten. Daarin is alles al verkocht of verbrast. Toch zal Stoffel Vandoorne nog van zich laten horen. Een versleten spreekwoord zegt "dat olie altijd bovendrijft." Héél vaak komt dat uit, al kan het een poos duren eer het opgemerkt wordt. (Walter Rombauts/Foto: Fiat)

    01. Sebastien Vettel (Ferrari)                           1 uur 23'34"476

    02. Lewis Hamilton (Mercedes)                                   +11"061

    03. Max Verstappen (Red Bull)                                    +31"372

    04. Valtteri Bottas (Mercedes)                                     + 1'03"605

    05. Sergio Perez (Force India)                                     + 1'11"023

    WK-stand:

    1. Hamilton           231 punten

    2. Vettel                214

    3. Räikkönen         146

    26-08-2018 om 00:00 geschreven door walter rombauts

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    25-08-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VIJFDE OPEENVOLGENDE POLE IN SPA VOOR HAMILTON - MERCEDES

    Regen maakte de Q3 ongemeen spannend. Nauwelijks was iedereen vertrokken op slickx's of de hemelsluizen openden zich en iedereen kon weer de pits in. Voor intermediums want de 7,004 km lange baan was nog niet nat genoeg voor "full wet's". Kimi Räikkönen had al de hele Q1 en Q2 door geflirt met de snelste chrono. Toen het plenswerk echt begon zette eerst Max Verstappen met 2'02"849 de chronowijzers het scherpst. Even later zette Räikkönen dit om in 2'02"671...omzeggens direct nogmaals verbeterd door Sebastien Vettel in 2'01"446. Knaltijden op het natte asfalt dat naar het einde toe van de 12' racen voor de pole iets opdroogde.

    Daarvan maakte Lewis Hamilton in zijn Mercedes gebruik om in de ultieme ronde met 1'58"179 zijn vijfde pole-position te pakken in Francorchamps. Doordat de baan verder opdroogde en degenen op intermediums - te laat - terug slickxs moesten halen, is de stargrid anders gekleurd dan verwacht. Esteban Ocon en Sergio Perez, respectievelijk derde en vierde kleuren het front roze. Het zal morgen een rare start worden. Zo starten Räikkönen, Verstappen, Ricciardo, Magnussen en Bottas van de 6de, 7de, 8ste, 9de en 10de plaats. Een explosieve cocktail ! Stoffel Vandoorne vertrekt na zijn hachelijk avontuur in de FP3 op de ... laatste plaats. (Walter Rombauts)

    01. Lewis Hamilton (Mercedes)                                1'58"179

    02. Sebastien Vettel (Ferrari)                                  1'58"905

    03. Esteban Ocon (Force India)                               2'01"851

    04. Sergio Perez (Force India)                                 2'01"894

    05. Romain Grosjean (Haas)                                   2'02"122

    25-08-2018 om 22:58 geschreven door walter rombauts

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VETTEL IN FP3, VANDOORNE DOOR BOTTAS ERUIT GEKNALD

    Er moesten nog 9'50" worden gereden op het moment dat Valtteri Bottas in zijn Mercedes in de afzink naar de Raidillon Alonso in de Mc Laren voorbij liet rijden. De Fin die aan een uitloopronde bezig was, reed in het midden van de baan in de klim naar "Les Comes". Vervolgens ging hij naar links waar een aanstormende Stoffel Vandoorne voorbij wilde. De Belg raakte links in het gras, de Mc Laren ging tegen 300 km/h in "carambole" tussen de vangrails. Valtteri Bottas zei : "Ik had hem niet gezien...!". Toto Wolff van Mercedes verontschuldigde zich bij Mc Laren. Na de rode vlag en het wegtakelen van Vandoorne's bolide werd nog 2' gereden. De snelste tijd van Sebastien Vettel in 1'42"661 bleef overeind, nipt voor Kimi Räikkönen, Lewis Hamilton, Valtteri Bottas en Max Verstappen. Nu de kwalificaties voor de "pole". (Walter Rombauts)

    25-08-2018 om 14:51 geschreven door walter rombauts

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    24-08-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VETTEL SNELST IN FP1 IN FRANCORCHAMPS, VANDOORNE LAATST.

    In de eerste vrije oefeningen om de GP van België F1 is de viervoudige Duitse wereldkampioen Sebastien Vettel de snelste gebleken. Hij ging met 1'44"358 nipt Max Verstappen vooraf. Nu bekend is dat Daniël Ricciardo naar Renault gaat in 2019 en Pierre Gasly ploegmaat van Max wordt krijgt de Nederlander van zijn Red Bull letterlijk vleugels.

    Voor de Belgische fans van Stoffel Vandoorne lag het spanningspunt vanochtend rond de testdeelname van de 18-jarige Brit Lando Norris. Wel, die zette de West-Vlaming telkens een neus met een snellere tijd. Uiteindelijk werd Norris achttiende met 1'47"364 en Stoffel twintigste en laatste met 1'47"452. Door technische mankementen werd gecommuniceerd. Het wordt nu afwachten of voor 2019 de dollars van papa Norris zullen doorwegen op het immer toegedichte talent van Stoffel. Straks om 15 uur worden de tweede vrije trainingen gereden. Zonder Norris en mét Fernando Alonso in de Mc Laren-Renault.(Walter Rombauts)

    24-08-2018 om 12:59 geschreven door walter rombauts

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.KIMI RÄIKKÖNEN - FERRARI - HOUDT HAMILTON ONDER DE DUIM IN FP2

    De Fin Kimi Räikkönen heeft in zijn Ferrari de beste chrono gereden in de tweede vrije oefeningen. Daarmee hield hij Lewis Hamilton onder de duim. Natuurlijk weet iedereen dat dit alles maar "spelen" is, want iedereen probeert andere aspecten uit die evenwel dichter en dichter naar een race-configuratie moeten leiden. Want morgen is er de FP3 met maar één uur om nog verder te verfijnen. Dan moet de bolide scherp staan voor de kwalificaties waaruit de "pole" wordt geoogst. Globaal zijn het Mercedes, Ferrari en Red Bull die daarvoor gaan. De acteurs zijn bekend want hun namen komen iedere GP opnieuw tevoorschijn.

    Die van Mc Laren ook. Maar niet echt positief. Stoffel Vandoorne staat weer laatste, zijn ploegmaat Fernando Alonso vijf plaatsen daarvoor. De Spanjaard kan ook technische pech hebben, maar in samenhang met zijn besluit de F1 de rug toe te keren, zal het hem eigenlijk geen echte zorg meer zijn waar de oranje auto's - vrucht van de in 1970 verongelukte Bruce Mc Laren - nog op de tabellen komen te staan. Hij heeft de paleisrevolutie meegemaakt, het verdwijnen van Ron Dennis waarmee gelijktijdig ook de glans van het team wegdeemsterde.

    Voor- of tegen Stoffel Vandoorne, hij is van die gang van zaken wel degelijk in een slachtofferrol geduwd. Ook wordt de afwezigheid van Bernie Ecclestone voelbaar én zichtbaar. Als orkestleider van Liberty Media, nieuwe eigenaars van de F1 sinds maart 2017, is Ross Brawn de nieuwe F1 aan het kneden. Tegen 2021. Als de "Concorde Accoorden" zijn vervallen. Als de FIA-"dominantie" de F1 zal verlaten hebben en Jean Todt verder met de verkeersveiligheid en de Formula E kan bezig zijn. Deze laatste kan de nieuwe F1 worden in Europa en de verAmerikaniseerde F1 zal de rest van de wereld naar zijn hand zetten. Mogelijk zelfs ineensmelten met de Indycars...Amerikanen zien alleen spektakel. Morgen gaat de GP van België verder op het 7,004 km lange permanente circuit van Spa-Francorchamps. Om 11 am. (Walter Rombauts)

    01. Kimi Räikkönen (Ferrari)                               1'43"355

    02. Lewis Hamilton (Mercedes)                           1'43"523

    03. Valtteri Bottas (Mercedes)                            1'43"803

    04. Max Verstappen (Red Bull)                           1'44"046

    05. Sebastien Vettel (Ferrari)                             1'44"129

    20. Stoffel Vandoorne (Mc Laren-Renault)           1'46"496

    24-08-2018 om 00:00 geschreven door walter rombauts

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    23-08-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.GP VAN BELGIË BEGINT VANDAAG OM 11 UUR...
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Vandaag 24 augustus om 11 uur beginnen de eerste vrije trainingen voor de GP van België in Francorchamps. Het is de eerste race na de "zomervakantie" van de teams. Force India is gered door een nieuwe concurrentennaam, vader Stroll verlicht de financiële zorgen van Williams en Stoffel Vandoorne mag/moet voluit gaan. Fernando Alonso die eind dit jaar stopt bij Mc Laren, geeft zijn stuur voor anderhal uur af aan het nieuwe mirakelkind Lando Norris.

    Die 18-jarige zal trachten de Belg te overklassen. Al behoort Stoffel-uit-Kortrijk zo'n beetje bij de famillie. De "snotneus" is gevaarlijk voor hem, net als Esteban Ocon. Niet direct in pure snelle chronostanden. Bijzonder omdat die Lando Norris's vader met valiezen dollars klaar staat om in Mc Laren te pompen. Baas Zak Brown is daar zeker niet ongevoelig voor. Vanaf 11 uur morgen snoepen we mee van dat aparte spektakel naast de hardnekkige strijd tussen WK-leider Lewis Hamilton en zijn op de hielen zittende belager Sebastien Vettel.

    Los van dat herdenkt Mc Laren de eerste GP-zege van de Nieuw-Zeelander Bruce Mc Laren in Francorchampsmet zijn auto. Het stuurgenie zou 12 jaar hoge toppen scheren tot hij op 2 juni 1970 in een CanAmtest in Silverstone verongelukte. Van stuurgenieën gsproken, Jacky Ickx (73) rijdt zondag bij wijze van demonstratie om 13 uur de Ferrari 312B over het historische tracé van Spa-Francorchamps.. Niet lang nadien start de GP van België anno 2018 waarvoor zo'n - bruutweg geschat - 20% van de mensen ter plekke kiezen en 80% het allemaal comfortabeler en wezenlijk beter voor de buis kunnen zien. Tot morgen, 11 am. (Walter Rombauts)

    23-08-2018 om 00:00 geschreven door walter rombauts

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    21-08-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.NEUVILLE - HYUNDAI - TWEEDE IN DUITSLAND EN BEHOUDT WK-LEIDING
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Onze landgenoot Thierry Neuville is in de Rally van Duitsland tweede geëindigd achter de Est Ott Tänak in een Toyota. Thierry Neuville reed een heel verstandige wedstrijd waarin hij de voorkeur gaf aan eerder een ereplaats in de speciale snelheidsritten dan een riskante snelste tijd. Hoofdzaak voor hem was zijn Hyundaï i20 altijd voor de Fransman Sebastien Ogier (Ford) te houden en de afstand van 21 WK-punten te bewaren.

    De vijfvoudige Franse wereldkampioen die zo graag het record van negen wereldtitels van Sebastien Loeb zou breken, ziet zich dit jaar voor een Belgisch/Koreaanse alliantie staan die niet direct zal wijken. Er blijven nog vier WK-rally's te rijden en Thierry Neuville is vast besloten zich daarin niet meer tot avontuurlijke chronotijden te laten verleiden. Ogier voor blijven in de stand is nu het hoofddoel. Het zou de eerste keer zijn dat een Belgisch duo wereldkampioen rally zou worden. De eerste keer dat een Belg in een WRC-rally won, heette die Christian Delferrier. (zie inzet) Hij geldt ook vandaag nog als onze beste navigator ooit. (Walter Rombauts/Foto's:wr)

    21-08-2018 om 15:09 geschreven door walter rombauts

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 18/09-24/09 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 04/09-10/09 2023
  • 28/08-03/09 2023
  • 21/08-27/08 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 07/08-13/08 2023
  • 31/07-06/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 17/07-23/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 03/07-09/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 22/05-28/05 2023
  • 15/05-21/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 17/04-23/04 2023
  • 03/04-09/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 26/12-01/01 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 27/12-02/01 2022
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 16/12-22/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 28/10-03/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 05/08-11/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 29/04-05/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 11/03-17/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 04/06-10/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 24/12-30/12 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 15/08-21/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 27/12-02/01 2011
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 03/05-09/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 31/08-06/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 22/06-28/06 2009
  • 15/06-21/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 17/12-23/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 23/07-29/07 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !

    Archief
  • Alle berichten


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!