NIEUW: Blog reclamevrij maken?
Inhoud blog
 • GIACOMO AGOSTINI HERNEEMT ZEGEREEKS IN GP VAN BELGIË - GVA 1973
 • FORMULE 1 VOOR DE WOII, TOPIC OP MERCEDES-BENZ 3 LITER W154 UIT 1939
 • NIEUWE PORSCHE 911, DE ACHTSTE GENERATIE, STEELT SHOW IN L.A.
 • ACHTSTE GENERATIE VAN PORSCHE 911 VANDAAG IN WERELDPREMIERE IN L.A.
 • HAMILTON SLUIT SEIZOEN AF MET ZEGE IN ABU DHABI
  Zoeken in blog

  Beoordeel dit blog
    Zeer goed
    Goed
    Voldoende
    Nog wat bijwerken
    Nog veel werk aan
   
  Walter's Auto Cahiers

  04-02-2016
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.ALSOF HET EEN NISSAN LEAF KON ZIJN
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  "Europa heeft gekozen voor de autoconstructeurs en niet voor de gezondheid van de bevolking", luidde het gisteren uit de mond van zogoed als allemaal postjeszuigers (-sters?). Europa heeft gekozen voor de autoindustrie ! Wat een opluchting !!! Al die kritische Europeanen rijden zélf in een vervuilende auto, hebben het liefst drie keer per jaar vakantie, en als het even kan, nog veel uitkeringen en subsidies allerhande. Ik* ben blij dat het gezonde verstand heeft gewonnen van waanzin.

  De zogenaamd vertekende testen (-gesjoemel...) zijn niet ontstaan door de constructeurs. Neen, ze zijn ontstaan uit het onvermogen van "overheidsdeskundigen" die regels oplegden waarin knappe industrie-ingenieurs de mogelijkheid zagen om die te omzeilen. Of die onmogelijk in te vullen waren. Op de testbank van de overheid rijdt een auto op twee wielen. In de praktijk op vier. Wie is, in dat verschil, rijden op twee of in de praktijk rijden op vier wielen, de échte dommerik ? In de F1-windtunnels worden bolides getest op vier draaiende wielen...

  Maar de kritische Europeanen die meestal zelf in een vervuilende auto rijden, willen het allemaal goed hebben. D.w.z. Huisje, tuintje, autootje, vrouwtje, kinderen, kleinkinderen, eventueel nog achterkleinkinderen. Maximale sociale bescherming er nog bovenop. Meestal tegenover erg profiterend gedrag van de maatschappij. De medeburger. Onlangs zei ik het nog over het gebouw waarin ik moet wonen, "hier zijn geen dieven mevrouw, de mensen stelen zelf..." Wij laten mateloos mensen geboren worden - tegen 2050 liefst 9 miljard - terwijl er geen toekomstperspectieven zijn. Respect voor ongeboren leven, eens geboren mag je worden gemarteld, gepest, uitgebuit, vermoord door religieus-filosofische giftkronkels in de hersenen van sommigen. Waanzin, Niet ?

  Maar terug naar ons zo geliefde klimaatgevoelen. Belangrijk daarbij is dat de elektrische auto daar staat: Tesla, Nissan, Renault, Peugeot en nog andere vergeten Mercedessen zeker ? BMW is iets apart. Kundig maar te arrogant, waardoor niet geloofwaardig. Het moderne BMW is sowiezo niet geloofwaardig, al is het in het Belgenland (waar zijn de Belgen ?) momenteel het commercieel meest begeerde merk. Als purist heeft BMW voor mij* geen gezicht meer, tenzij dat van mijn huisdokter die met een uitzonderlijke Hybrid-exemplaar van hen rijdt. BMW Belgium heeft opnieuw een licht dictatoriaal gezicht nodig, à la Dr. Diploma-Ingenieur Bodenbinder. "Ordnung MuB sein". Vergeten is ook dat Mitsubishi in 2009 autoland verbaasde met de knappe MiEV waaruit de Citroën en de Peugeot het daglicht zagen.

  Enige Orde vindt de oplettende burger wel in het domein van de Elektrische auto (EV=Electric Vehicle). Aan de spits staat Tesla. Daarna heb je die Nissan Leaf, de Renault, de Peugeot...en dan gaapt er voor mij* een enorm gat. Tesla is te duur, Nissan en Renault, hebben het aantrekkelijkste aanbod. Met een Nissan Leaf heb ik* zo'n 126 km actieradius gekregen bij volle batterij, zonder ik me met hartritmestoornissen aan de spoed moest aanmelden.

  De conclusie van een waardevolle testrit met de Nissan Leaf was dat de overheid (Hallo ? Wie is dat ? Wellicht antwoord-apparaat...) in gebreke blijft voor de infrastructuur van opladingspunten. Anders geen probleem. Bovendien hangt de actieradius grotendeels af van de manier waarop de Leaf wordt gereden. In geven van energie en in het terugnemen ervan. Dat is echter een apart verhaal. Je kan met 126 km actieradius vetrekken en met 123 km actieradius terug aan je eindpunt komen. Een geheim van juist autorijden.

  Overigens is het geharrewar over "snelheid" (mijn boordcomputer geeft dagelijks een "V" op die lager ligt dan in een wielerwedstrijd...en een verkeerstaks die het stilstaan ruimschoots overstijgt...) een zaak van de Minister van Verkeer. Veertig jaar geleden reed ik* in Zweden Volvo's die reageerden op verkeersborden. "70 km/h". Punt. Men mocht de gasplank intrappen zoveel als je onverstandig hoofd wilde, de Volvo (= ik rijd) bleef getrouw aan die snelheidslimiet. Het kost aan inbouwkost in een auto zogoed als niets. Nog goedkoper dan de vermeende VW-sjoemelsoftware. Geen minister denkt eraan (Je Pense, Donc je Suis). Maar dat is in leeghoofden veel gevraagd. Er is dus van regeringswege - lees de betrokken minister - schuldig verzuim. Want het kàn gewoon. Al decennia. Maar de verleiding van corruptieboetes is wellicht nog sterker.

  Maar het ging eigenlijk over de Nissan Leaf. In 1991 stelde Nissan een "Future Electric Vehicle" voor in Japan (inzet links boven). Dat voertuig moest de strijd aanbinden tegen de CFK's, de CO2, de NOx. En eerlijk is eerlijk. Nissan heeft daar heel veel van waargemaakt. Want als ik* morgen bevoordeeld ben om elektrisch te rijden en het geld niet heb om een Tesla te kopen, dan is het een Nissan Leaf of een Peugeot. Hoewel de Nissan het in allure en comfort wint. Morgen iets meer over de Nissan Leaf en ook over de Nissan CVT (Continu Variabele Transmissie) die het merk aanbiedt. De meest compacte en efficiëntste ter wereld. Of over hoe het lachen met de destijds Dafjes van de gebroeders van Doorne in Tilburg kan vergaan.(Walter Rombauts/foto's: Nissan en wr)

  * Toen ik als jong journalist in nogal indrukwekkende media publiceerde, werd me op het hart gedrukt NOOIT in de ik-vorm te schrijven. Rijper wordend zag ik dat alles wat ik las in die "ik-vorm" was geschreven. Dus was ik altijd gedwongen te bescheiden gebleven. Nu ik na 65 jaar "autoleven", onderhuids in de motoren, in de F1, de 24 Uren van Le Mans, tweemaal persoonlijk ontvangen door Enzo Ferrari "himself", genodigde op 80ste verjaardag Fangio, Niki Lauda kennende enzovoort, stel ik mezelf voor als "ervaringsdeskundige". Ik zoek geen ministerpost. Ik heb een hekel aan gekunsteldheid. Walter Rombauts. To be, or not to be...

  Bijlagen:
  Nissan's visie op de elektrische auto in 2008.JPG (747.8 KB)   

  04-02-2016 om 00:00 geschreven door walter rombauts

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  03-02-2016
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VW FUN CUP 10 UREN IN DE ZON VAN DUBAI
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Voor de eerste editie van de 10 Uren Fun Cup van Dubai telt het 34-koppige startveld liefst 8 Belgische bemanningen. Het wordt een exotische bestemming voor "The Belgian's" die we kennen van de European VW Fun Cup en ginds onder het zonnetje met plezier de Europese "winter" even achter zich kunnen laten.

  Terwijl de karnavalvakantie eraan komt en heel wat landgenoten de ski's aanbinden, denken deze deelnemers van de VW Fun Cup niet in het minst aan wintersporten. 8 Evo's éénzitters werden immers al vanuit België verscheept om er a.s. weekend aanwezig te tekenen in de 10 Uren van Dubai, een organisatie van Max Mamers Management, de drijvende kracht achter de Franse Fun Cup. Niet minder dan 34 "Coccinelles" maken hun opwachting in de Verenigde Arabische Emiraten waar de thermometer nog steeds lekker op 25°C staat !

  Allure Team, het uittredende kampioenenteam, is één van de favorieten met Pierre Piron, Nicolas Léonard en, normalerwijze, Jean-François Olivier. AC Motorsport runt niet minder dan drie auto's in het Midden-Oosten, met laat ons zeggen racende families "behind the wheel". De # 59 komt in handen van Thierry en Didier Van Dalen, Arnaud Quédé en Stéphane Perrin. De # 183 is er voor Terry en Raphaël Agullo Ponce, evenals voor Cédric Marmonnier. Marc Van Dalen, beheerder van Kronos Events, haalt zijn helm van de plank en deelte de # 284 met vennoot en vriend Jean-Pierre Mondron, Edouard Mondron en Thierry de Latre du Bosqueau.

  ComToYou Racing mag natuurlijk niet op deze afspraak ontbreken en laat de auto rijden die in de jongste race in Dijon nog de race domineerde. "Boss" Jean-Michel Baert, La Angélique Detavernier, de trouwe Olivier Robert en de jonge Mathieu Detry delen er de # 287. Een andere Evo 3 van de formatie uit Waterloo is de # 292 van Patrick Van Glabeke en Martin Lanting, maar dan onder de vlag van Curbstone en voor de gelegenheid voorzien van de kleuren van "Rosso Ferrari". Het Milo Racing team debuteert eveneens in Dubai. Christophe Nivarlet rekent op de snelle en ervaren co-rijders zoals - zeg maar Monsieur - Stéphane Lémeret, Kevin Balthazar, Philippe Roulet, zonder Christophe Nivarlet zelf niet te vergeten. Zij beschikken over de # 280 Socardenne, vice-kampioen in de "European VW Fun Cup 2015".

  Laatst, maar niet de minste, is er de # 301 van X-One Fun die in de kleuren staat van een Amerikaanse tv-feuilleton uit de seventies en voor het besturen van de genaamde "General Lee" zijn er Fred Horlait, Dimitri Cambier, Thomas Lacroix en Benoit Arnaudet. Naast de Belgische afvaardiging zijn er heel wat buitenlandse teams en coureurs die deelnemen aan deze toch wel iets unieke race. Er wordt dan natuurlijk gedacht aan de Franse V Fun CupW Fun Cup-boy's, maar ook aan het Italiaanse GDL Racing Team Asia, de formatie van Gianluca Di Lorenzi die als eerste een deelname in Dubai bevestigde. Twee Evo's maken de verplaatsing met de Australiërs Malcolm Niall en Mark Pilatti. Er is ook een voor de 100% Italiaanse crew met Renzo Calcinati, Franco Calzolari, Cesare Guazzini en Emilio Melloni. GDL Racing is trouwens één van de kanshebbers op de zege. Dat komt omdat hij al meerdere deelname's aan de "24 Uren van Dubai" (in GT) op zijn actief heeft. Daarmee meteen de nodige ervaring in het woestijngebied.

  Het is nu nog tot vrijdag 5 november aftellen voor het grote debuut van de VW Fun Cup in Dubai. Tussen 8.30 en 10.30 uur is er dan de vrije training, waarna de hele meute zich opmaakt voor de kwalificaties, goed voor twee uur racen (tussen 10.30 en 12.30). De wedstrijd verloopt in twee manches: een eerste run van 3 uur met de start om 14.00 uur en een tweede krachtmeting van liefst zeven lange uren. Deze wordt één dag later op gang geflitst. Het is voor iedereen duidelijk dat het avontuur van de "komieke Belgen" (zo denken ze daar over ons) in de Verenigde Arabische Emiraten met veel aandacht worden gevolgd.(wr/foto's:VW)

  Bijlagen:
  VW Fun Cup in de 10 Uren van Dubai 3216 1.jpg (753.4 KB)   

  03-02-2016 om 18:34 geschreven door walter rombauts

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)


  Archief per week
 • 26/11-02/12 2018
 • 19/11-25/11 2018
 • 12/11-18/11 2018
 • 05/11-11/11 2018
 • 29/10-04/11 2018
 • 22/10-28/10 2018
 • 15/10-21/10 2018
 • 01/10-07/10 2018
 • 24/09-30/09 2018
 • 17/09-23/09 2018
 • 10/09-16/09 2018
 • 03/09-09/09 2018
 • 27/08-02/09 2018
 • 20/08-26/08 2018
 • 13/08-19/08 2018
 • 06/08-12/08 2018
 • 23/07-29/07 2018
 • 16/07-22/07 2018
 • 09/07-15/07 2018
 • 02/07-08/07 2018
 • 25/06-01/07 2018
 • 18/06-24/06 2018
 • 11/06-17/06 2018
 • 04/06-10/06 2018
 • 28/05-03/06 2018
 • 21/05-27/05 2018
 • 14/05-20/05 2018
 • 07/05-13/05 2018
 • 23/04-29/04 2018
 • 09/04-15/04 2018
 • 02/04-08/04 2018
 • 26/03-01/04 2018
 • 19/03-25/03 2018
 • 12/03-18/03 2018
 • 05/03-11/03 2018
 • 26/02-04/03 2018
 • 19/02-25/02 2018
 • 05/02-11/02 2018
 • 29/01-04/02 2018
 • 15/01-21/01 2018
 • 08/01-14/01 2018
 • 01/01-07/01 2018
 • 25/12-31/12 2017
 • 11/12-17/12 2017
 • 04/12-10/12 2017
 • 27/11-03/12 2017
 • 20/11-26/11 2017
 • 06/11-12/11 2017
 • 30/10-05/11 2017
 • 16/10-22/10 2017
 • 09/10-15/10 2017
 • 02/10-08/10 2017
 • 25/09-01/10 2017
 • 18/09-24/09 2017
 • 11/09-17/09 2017
 • 04/09-10/09 2017
 • 28/08-03/09 2017
 • 21/08-27/08 2017
 • 14/08-20/08 2017
 • 07/08-13/08 2017
 • 24/07-30/07 2017
 • 17/07-23/07 2017
 • 10/07-16/07 2017
 • 03/07-09/07 2017
 • 05/06-11/06 2017
 • 29/05-04/06 2017
 • 22/05-28/05 2017
 • 08/05-14/05 2017
 • 01/05-07/05 2017
 • 24/04-30/04 2017
 • 10/04-16/04 2017
 • 03/04-09/04 2017
 • 27/03-02/04 2017
 • 20/03-26/03 2017
 • 13/03-19/03 2017
 • 06/03-12/03 2017
 • 27/02-05/03 2017
 • 20/02-26/02 2017
 • 13/02-19/02 2017
 • 06/02-12/02 2017
 • 30/01-05/02 2017
 • 23/01-29/01 2017
 • 16/01-22/01 2017
 • 09/01-15/01 2017
 • 02/01-08/01 2017
 • 26/12-01/01 2017
 • 19/12-25/12 2016
 • 12/12-18/12 2016
 • 05/12-11/12 2016
 • 28/11-04/12 2016
 • 21/11-27/11 2016
 • 14/11-20/11 2016
 • 07/11-13/11 2016
 • 31/10-06/11 2016
 • 24/10-30/10 2016
 • 17/10-23/10 2016
 • 10/10-16/10 2016
 • 03/10-09/10 2016
 • 26/09-02/10 2016
 • 12/09-18/09 2016
 • 05/09-11/09 2016
 • 29/08-04/09 2016
 • 22/08-28/08 2016
 • 15/08-21/08 2016
 • 08/08-14/08 2016
 • 01/08-07/08 2016
 • 25/07-31/07 2016
 • 18/07-24/07 2016
 • 11/07-17/07 2016
 • 04/07-10/07 2016
 • 27/06-03/07 2016
 • 20/06-26/06 2016
 • 13/06-19/06 2016
 • 06/06-12/06 2016
 • 23/05-29/05 2016
 • 16/05-22/05 2016
 • 09/05-15/05 2016
 • 25/04-01/05 2016
 • 18/04-24/04 2016
 • 11/04-17/04 2016
 • 04/04-10/04 2016
 • 28/03-03/04 2016
 • 21/03-27/03 2016
 • 14/03-20/03 2016
 • 07/03-13/03 2016
 • 29/02-06/03 2016
 • 22/02-28/02 2016
 • 15/02-21/02 2016
 • 08/02-14/02 2016
 • 01/02-07/02 2016
 • 25/01-31/01 2016
 • 11/01-17/01 2016
 • 04/01-10/01 2016
 • 28/12-03/01 2021
 • 21/12-27/12 2015
 • 14/12-20/12 2015
 • 07/12-13/12 2015
 • 23/11-29/11 2015
 • 16/11-22/11 2015
 • 09/11-15/11 2015
 • 02/11-08/11 2015
 • 26/10-01/11 2015
 • 19/10-25/10 2015
 • 05/10-11/10 2015
 • 28/09-04/10 2015
 • 21/09-27/09 2015
 • 14/09-20/09 2015
 • 31/08-06/09 2015
 • 17/08-23/08 2015
 • 03/08-09/08 2015
 • 20/07-26/07 2015
 • 06/07-12/07 2015
 • 29/06-05/07 2015
 • 15/06-21/06 2015
 • 08/06-14/06 2015
 • 01/06-07/06 2015
 • 25/05-31/05 2015
 • 18/05-24/05 2015
 • 11/05-17/05 2015
 • 04/05-10/05 2015
 • 13/04-19/04 2015
 • 06/04-12/04 2015
 • 30/03-05/04 2015
 • 23/03-29/03 2015
 • 16/03-22/03 2015
 • 09/03-15/03 2015
 • 02/03-08/03 2015
 • 23/02-01/03 2015
 • 16/02-22/02 2015
 • 02/02-08/02 2015
 • 26/01-01/02 2015
 • 19/01-25/01 2015
 • 12/01-18/01 2015
 • 05/01-11/01 2015
 • 22/12-28/12 2014
 • 15/12-21/12 2014
 • 08/12-14/12 2014
 • 24/11-30/11 2014
 • 17/11-23/11 2014
 • 27/10-02/11 2014
 • 13/10-19/10 2014
 • 06/10-12/10 2014
 • 29/09-05/10 2014
 • 22/09-28/09 2014
 • 15/09-21/09 2014
 • 08/09-14/09 2014
 • 01/09-07/09 2014
 • 25/08-31/08 2014
 • 18/08-24/08 2014
 • 11/08-17/08 2014
 • 04/08-10/08 2014
 • 28/07-03/08 2014
 • 21/07-27/07 2014
 • 14/07-20/07 2014
 • 07/07-13/07 2014
 • 30/06-06/07 2014
 • 23/06-29/06 2014
 • 16/06-22/06 2014
 • 09/06-15/06 2014
 • 02/06-08/06 2014
 • 26/05-01/06 2014
 • 19/05-25/05 2014
 • 05/05-11/05 2014
 • 28/04-04/05 2014
 • 21/04-27/04 2014
 • 14/04-20/04 2014
 • 07/04-13/04 2014
 • 31/03-06/04 2014
 • 24/03-30/03 2014
 • 17/03-23/03 2014
 • 10/03-16/03 2014
 • 03/03-09/03 2014
 • 24/02-02/03 2014
 • 27/01-02/02 2014
 • 16/12-22/12 2013
 • 09/12-15/12 2013
 • 28/10-03/11 2013
 • 09/09-15/09 2013
 • 02/09-08/09 2013
 • 12/08-18/08 2013
 • 05/08-11/08 2013
 • 29/07-04/08 2013
 • 15/07-21/07 2013
 • 08/07-14/07 2013
 • 24/06-30/06 2013
 • 17/06-23/06 2013
 • 10/06-16/06 2013
 • 03/06-09/06 2013
 • 27/05-02/06 2013
 • 20/05-26/05 2013
 • 13/05-19/05 2013
 • 06/05-12/05 2013
 • 22/04-28/04 2013
 • 15/04-21/04 2013
 • 08/04-14/04 2013
 • 01/04-07/04 2013
 • 25/03-31/03 2013
 • 18/03-24/03 2013
 • 11/03-17/03 2013
 • 04/03-10/03 2013
 • 25/02-03/03 2013
 • 18/02-24/02 2013
 • 11/02-17/02 2013
 • 29/10-04/11 2012
 • 22/10-28/10 2012
 • 15/10-21/10 2012
 • 01/10-07/10 2012
 • 24/09-30/09 2012
 • 20/08-26/08 2012
 • 13/08-19/08 2012
 • 06/08-12/08 2012
 • 30/07-05/08 2012
 • 23/07-29/07 2012
 • 16/07-22/07 2012
 • 09/07-15/07 2012
 • 02/07-08/07 2012
 • 11/06-17/06 2012
 • 04/06-10/06 2012
 • 21/05-27/05 2012
 • 14/05-20/05 2012
 • 07/05-13/05 2012
 • 30/04-06/05 2012
 • 23/04-29/04 2012
 • 16/04-22/04 2012
 • 09/04-15/04 2012
 • 02/04-08/04 2012
 • 26/03-01/04 2012
 • 19/03-25/03 2012
 • 12/03-18/03 2012
 • 05/03-11/03 2012
 • 27/02-04/03 2012
 • 20/02-26/02 2012
 • 13/02-19/02 2012
 • 06/02-12/02 2012
 • 30/01-05/02 2012
 • 23/01-29/01 2012
 • 16/01-22/01 2012
 • 09/01-15/01 2012
 • 02/01-08/01 2012
 • 24/12-30/12 2012
 • 19/12-25/12 2011
 • 12/12-18/12 2011
 • 05/12-11/12 2011
 • 21/11-27/11 2011
 • 14/11-20/11 2011
 • 31/10-06/11 2011
 • 03/10-09/10 2011
 • 26/09-02/10 2011
 • 05/09-11/09 2011
 • 15/08-21/08 2011
 • 01/08-07/08 2011
 • 25/07-31/07 2011
 • 18/07-24/07 2011
 • 11/07-17/07 2011
 • 04/07-10/07 2011
 • 20/06-26/06 2011
 • 06/06-12/06 2011
 • 30/05-05/06 2011
 • 16/05-22/05 2011
 • 09/05-15/05 2011
 • 02/05-08/05 2011
 • 25/04-01/05 2011
 • 18/04-24/04 2011
 • 11/04-17/04 2011
 • 14/03-20/03 2011
 • 07/03-13/03 2011
 • 28/02-06/03 2011
 • 21/02-27/02 2011
 • 07/02-13/02 2011
 • 31/01-06/02 2011
 • 24/01-30/01 2011
 • 17/01-23/01 2011
 • 10/01-16/01 2011
 • 03/01-09/01 2011
 • 27/12-02/01 2011
 • 13/12-19/12 2010
 • 06/12-12/12 2010
 • 29/11-05/12 2010
 • 22/11-28/11 2010
 • 15/11-21/11 2010
 • 08/11-14/11 2010
 • 01/11-07/11 2010
 • 25/10-31/10 2010
 • 18/10-24/10 2010
 • 11/10-17/10 2010
 • 27/09-03/10 2010
 • 13/09-19/09 2010
 • 06/09-12/09 2010
 • 30/08-05/09 2010
 • 23/08-29/08 2010
 • 16/08-22/08 2010
 • 09/08-15/08 2010
 • 02/08-08/08 2010
 • 26/07-01/08 2010
 • 19/07-25/07 2010
 • 12/07-18/07 2010
 • 28/06-04/07 2010
 • 21/06-27/06 2010
 • 24/05-30/05 2010
 • 17/05-23/05 2010
 • 10/05-16/05 2010
 • 03/05-09/05 2010
 • 26/04-02/05 2010
 • 19/04-25/04 2010
 • 12/04-18/04 2010
 • 05/04-11/04 2010
 • 29/03-04/04 2010
 • 22/03-28/03 2010
 • 15/03-21/03 2010
 • 08/03-14/03 2010
 • 01/03-07/03 2010
 • 22/02-28/02 2010
 • 15/02-21/02 2010
 • 08/02-14/02 2010
 • 01/02-07/02 2010
 • 25/01-31/01 2010
 • 18/01-24/01 2010
 • 11/01-17/01 2010
 • 04/01-10/01 2010
 • 28/12-03/01 2016
 • 21/12-27/12 2009
 • 14/12-20/12 2009
 • 07/12-13/12 2009
 • 30/11-06/12 2009
 • 23/11-29/11 2009
 • 16/11-22/11 2009
 • 09/11-15/11 2009
 • 02/11-08/11 2009
 • 26/10-01/11 2009
 • 19/10-25/10 2009
 • 12/10-18/10 2009
 • 05/10-11/10 2009
 • 28/09-04/10 2009
 • 21/09-27/09 2009
 • 14/09-20/09 2009
 • 07/09-13/09 2009
 • 31/08-06/09 2009
 • 24/08-30/08 2009
 • 17/08-23/08 2009
 • 10/08-16/08 2009
 • 20/07-26/07 2009
 • 13/07-19/07 2009
 • 06/07-12/07 2009
 • 29/06-05/07 2009
 • 22/06-28/06 2009
 • 15/06-21/06 2009
 • 01/06-07/06 2009
 • 25/05-31/05 2009
 • 18/05-24/05 2009
 • 11/05-17/05 2009
 • 04/05-10/05 2009
 • 27/04-03/05 2009
 • 20/04-26/04 2009
 • 13/04-19/04 2009
 • 06/04-12/04 2009
 • 30/03-05/04 2009
 • 23/03-29/03 2009
 • 16/03-22/03 2009
 • 09/03-15/03 2009
 • 02/03-08/03 2009
 • 23/02-01/03 2009
 • 16/02-22/02 2009
 • 09/02-15/02 2009
 • 02/02-08/02 2009
 • 26/01-01/02 2009
 • 19/01-25/01 2009
 • 12/01-18/01 2009
 • 05/01-11/01 2009
 • 29/12-04/01 2009
 • 22/12-28/12 2008
 • 15/12-21/12 2008
 • 08/12-14/12 2008
 • 01/12-07/12 2008
 • 24/11-30/11 2008
 • 17/11-23/11 2008
 • 10/11-16/11 2008
 • 03/11-09/11 2008
 • 27/10-02/11 2008
 • 20/10-26/10 2008
 • 13/10-19/10 2008
 • 06/10-12/10 2008
 • 29/09-05/10 2008
 • 22/09-28/09 2008
 • 15/09-21/09 2008
 • 08/09-14/09 2008
 • 01/09-07/09 2008
 • 18/08-24/08 2008
 • 11/08-17/08 2008
 • 04/08-10/08 2008
 • 28/07-03/08 2008
 • 21/07-27/07 2008
 • 14/07-20/07 2008
 • 07/07-13/07 2008
 • 30/06-06/07 2008
 • 23/06-29/06 2008
 • 16/06-22/06 2008
 • 09/06-15/06 2008
 • 02/06-08/06 2008
 • 19/05-25/05 2008
 • 12/05-18/05 2008
 • 05/05-11/05 2008
 • 28/04-04/05 2008
 • 21/04-27/04 2008
 • 14/04-20/04 2008
 • 07/04-13/04 2008
 • 24/03-30/03 2008
 • 17/03-23/03 2008
 • 10/03-16/03 2008
 • 03/03-09/03 2008
 • 25/02-02/03 2008
 • 18/02-24/02 2008
 • 11/02-17/02 2008
 • 04/02-10/02 2008
 • 28/01-03/02 2008
 • 21/01-27/01 2008
 • 14/01-20/01 2008
 • 07/01-13/01 2008
 • 31/12-06/01 2008
 • 17/12-23/12 2007
 • 03/12-09/12 2007
 • 26/11-02/12 2007
 • 29/10-04/11 2007
 • 01/10-07/10 2007
 • 17/09-23/09 2007
 • 10/09-16/09 2007
 • 03/09-09/09 2007
 • 27/08-02/09 2007
 • 13/08-19/08 2007
 • 06/08-12/08 2007
 • 30/07-05/08 2007
 • 23/07-29/07 2007
 • 16/07-22/07 2007
 • 09/07-15/07 2007
 • 02/07-08/07 2007
 • 18/06-24/06 2007
 • 11/06-17/06 2007
 • 28/05-03/06 2007
 • 28/11-04/12 -0001

  E-mail mij

  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


  Gastenboek

  Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


  Blog als favoriet !

  Archief
 • Alle berichten


  Blog tegen de regels? Meld het ons!
  Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!