Inhoud blog
  • BLOG WALTER'S AUTO CAHIERS STOPT VANDAAG.
  • OLIGARCH, NIET NOODZAKELIJK NEGATIEF, EERDER SLACHTOFFER VAN JAOERSHEID ?
  • EVERFUEL SLUIT WATERSTOF TANKSTATIONS IN SKANDINAVIË
  • TRANSPORAMA WINT NOG ABONNEES DANKZIJ GEDEGEN TESTVERSLAGEN
  • GP VAN JAPAN ZONDAG ZAL NIEUWE VRAGEN BEANTWOORDEN
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    Walter's Auto Cahiers

    13-12-2020
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.MAX VERSTAPPEN - RED BULL-HONDA - WON DE GP VAN ABU DHABI ALS EEN WERELDKAMPIOEN

    Max Verstappen startte snelst vanuit zijn pole-position en leidde de ganse race. Alleen in de 10de van 55 ronden lokte Sergio Perez de Safety Car uit omdat zijn Racing Point stil viel. Een hele erg triest einde voor de Mexicaan die vorige week nog won en vandaag zijn laatste GP reed. Voorlopig heeft hij voor 2021 nog geen stuurtje omdat hij plaats moet ruimen voor Sebastien Vettel die naar Racing Point komt dat dan Aston Martin zal heten.

    De Safety Car veranderde deze keer niet veel en Verstappen, Bottas én Hamilton haalden harde banden om de rest van de race uit te rijden. Max hield vanaf dan ook de snelste ronde in handen, maar die werd hem in de laatste ronde afgepakt door Ricciardo (Renault  1'40"925) waardoor Max 1 WK-punt moest afgeven. Voor de derde plaats in het WK voor constructeurs profiteerde Mc Laren van het uitvallen van Perez en de matige prestatie van Lance Stroll. Met Carlos Sainz jr en Lando Norris sprokkelde Mc Laren 18 punten die de derde plaats verzekerden.

    Naarmate de eindstreep in zicht kwam steeg de spanning doordat zowel de banden als de motoren moe werden. Hamilton schonk zichzelf nog een "vierkante" band door een wiel te blokkeren, maar dacht er niet aan binnen te komen. Hij doorstond nog 15 ronden lang de trillingen die zo'n vlak op een band teweeg brengt. Max Verstappen won de GP van Abu Dhabi als een wereldkampioen. Het is zijn tiende GP-zege en de tweede van dit horrorjaar 2020. Eerder won hij de tweede GP van Engeland in Silverstone.

    Dat Toto Wolff, teamleider van Mercedes, zegde dat ze de MGU-K wat hebben verlaagd omdat die onder zijn normale vermogen werkte, en de Mercedessen daarom wat trager waren, zijn eigenlijk vijgen na Pasen, Max Verstappen en zijn Red Bull-Honda waren indrukwekkend sterk. Daarmee is het WK 2020 afgesloten en wordt er na een korte vakantie alweer geleefd naar 21 maart 2021 voor de GP van Australië. Max hoort bij de drie kandidaten op een wereldtitel. (Walter Rombauts)

    Uitslag:

    1. Max Verstappen (Red Bull-Honda)                        305,47 km in 1 uur 36'28"645 tegen 189,97 km/h

    2. Valtteri Bottas (Mercedes)                                  + 15"976

    3. Lewis Hamilton (Mercedes)                                 + 18"415

    4. Alexander Albon (Red Bull-Honda)                       + 19"987

    5. Lando Norris (Mc Laren-Renault)                         + 1'00"729

    Eindstand WK van de piloten

    1. Hamilton                                     347 punten

    2. Bottas                                         223

    3. Verstappen                                  214

    Eindstand WK-Constructeurs

    1. Mercedes                                    573

    2. Red Bull-Honda                           319

    3. Mc Laren-Renault                        202

                        

    13-12-2020 om 17:53 geschreven door walter rombauts

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    12-12-2020
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.MAX VERSTAPPEN - RB16-HONDA - BREEKT MERCEDESMONOPOLIE IN ABU DHABI

    Het hing al in de lucht in de FP3. Max Verstappen zette een tijd neer die ongeveer een aanwijzing was voor de kwalificaties die in het donker op een afkoelende baan zouden doorgaan. Na de klassieke afvallers in Q1 en Q2 bood zich de Q3 met de tien beste zich zeer explosief aan. De beide Renault's waren gesneuveld in Q2 en de twee Mc Laren's van Sainz en Norris raakten in de strijd om een goede plaats op de grid. Hun doel is morgen de derde plaats in het WK voor Constructeurs veilig te stellen door Racing Point van die plaats te verdringen.

    Maar in de spits, voor de "pole" knalden de gensters eraf ! Tussen wie ? Hewel, tussen de heren Bottas (winnaar in Abu in 2017), Hamilton (winnaar in 2018 en 2019) en voor zover mijn herinnering reikt heeft Mercedes in alle hier gereden GP's de pole gehad. Daarbij zijn ook de klantenmotoren gerekend. Vandaag, voor de zeventiende en laatste race van een verschrikkelijk 2020, is er een jongeman die in Hasselt is geboren maar profijtsgewijs zich liever als Nederlander genoemd ziet, die in een complete éénwording met de machine die Red Bull 16-Honda heet, het Mercedesmonopolie heeft gebroken. Op een magistrale manier. Met 1'35"346, precies 5 duizendste beter dan zijn toptijd in FP3 !!!

    Valtteri Bottas zette zijn Mercedes fier naast de Red Bull, en dat deed ook Hamilton. Want morgen is er een andere dag, eigenlijk nacht..., waarin een duel op de affiche staat zoals er alleen geweest zijn tussen Prost-Senna, Mansell-Piquet, Schumacher sr. - Villeneuve jr of ook tussen Villeneuve sr-Arnoux in Dijon. Dat wiel in wiel gehalte verwachten we morgen. Laat de cosmos ervoor zorgen dat alle andere verdienstelijken zich van startstommiteiten onthouden. Een Safety Car is een ongewenst object op de baan. Laat de race-directeur de twintig heren, coureurs en pubers dat in de laatste briefing nog eens goed op het hart drukken. Het moet bijna een Covid-verzoek zijn: afstand houden en alleen grootse inhaalmaneuvers opvoeren als die in regel gaan. Dan zien we morgen autosport van het hoogste gehalte. Met natuurlijk de bandenstrategie die als een verwarde droom door heel het veld waart. Morgen staat er een hoogdag op de F1-kalender. (Walter Rombauts)

    De kwalificatie:

    1. Max Verstappen (Red Bull-Honda)                   1'35"246

    2. Valtteri Bottas (Mercedes)                              1'35"271

    3. Lewis Hamilton (Mercedes)                             1'35"332

    4. Lando Norris (Mc Laren-Renault)                     1'35"497

    5. Alexander Albon (Red Bull-Honda)                   1'35"571

    12-12-2020 om 16:00 geschreven door walter rombauts

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.MAX VERSTAPPEN - RED BULL-HONDA - VLIEGT OVER IEDEREEN HEEN IN FP3

    De derde vrije oefeningen in Abu Dhabi begonnen wat lusteloos. In weerwil van 24°C en een heldere hemel drentelden de coureurs wat rond hun auto's, precies niet goed wetend wat ze in dat laatste vrije uur er nog moesten uitpersen. In dat eerste kwartuur lag er wat ruimte voor details. Emerson Fittipaldi wordt vandaag 74 jaar en diens kleinzoon rijdt nu bij Haas de GP van Abu Dhabi. De sympathieke Brziliaan werd wereldkampioen in 1972 en 1974 en won ook de 500 Mijlen van Indianapolis. Verder bleef hij de eenvoud en de lokbroek zelve. Altijd in voor een babbel en een grap.

    Charles Leclerc die zijn laatste race met Vettel rijdt draagt een speciale helm met eerbetoon aan de viervoudige wereldkampioen die volgend jaar bij Aston Martin onderdak heeft. Tot slot heeft Mercedes een zeer speciale schildering van zijn auto's, een motief met vogeltjes waarin je ook raketten kan verbeelden. Toto Wolff legde uit dat het een eerbetoon is aan het hele Mercedes-team om dat hele moeilijke, quasi onmenselijke seizoen 2020 door te komen. Mercedes ziet zich bekroond met een zevende wereldtitel en een zevende pilotentitel voor Hamilton.

    Na negentien minuten niksen vonden Latifi (Williams), Giovinazzi en Räikkönen (Alfa Romeo) en Magnussen (Haas) het welletjes en gingen de baan op. Latifi reed een amateurstijd van 1'39"812 om maar iets neer te zetten. Toch genoeg om de anderen te prikkelen. Max Verstappen trok zijn stoute rode zachte banden aan en floepte direct 1'37"175 op de klokken. Max verbeterde kort nadien zijn eigen tijd in 1'36"734 ! Dat bracht leven in de Mercedes-brouwerij. Een beetje "alle hens aan dek" was er het gevolg van. Hamilton nestelde zich achter de Limburger, maar Alex Albon in de tweede Red Bull-Honda wrong zich er tussen. Na een half uur zag het treintje er als volgt uit: 1 Max, 2 Alex, 3 Lewis, Lando (Norris), 5, Charles in zijn Ferrari.

    Het was het sein om een uiterst pittige FP3 af te sluiten. Hoewel in absolute topsnelheid Russell (Williams) tegen 323,2 werd gemeten, Latifi (Williams) 322,2 en Lando Norris (Mc Laren) 320,7, waren het niet dé referenties om bovenaan de tabellen te geraken. Max Verstappen hees zich bovenaan, zelfs 7/10de sneller dan Hamilton, en iedereen op rode zachte banden, met uitzondering van Norris die mediums gebruikte. Hallucinante chrono's toverde Max Verstappen uit de Red Bull-Honda en teamgenoot Alex Albon klampte aan en behield die tweede plaats. Twee minuten voor het einde van dat aanvankelijk lang lijkende uur perste Max er 1'36"251 uit. De andere snelle jongens keken zich de ogen uit op de klokken. Meteen zagen ze ook Russell even op P6 staan met de Williams-Mercedes...De Brit heeft toch van dat hectische weekend bij Mercedes blijkbaar veel geleerd.

    Het is een superzaak voor Max Verstappen die snelste chrono. Want straks in de kwalificaties is het donker en koelt het asfalt van de piste af waardoor er waarschijnlijk tragere tijden zullen worden opgetekend. Dus de 1'36"251 uit deze FP3 zouden wel eens overeind kunnen blijven voor een "pole". Of Lewis Hamilton en zijn schaduw Valtteri Bottas dat zullen pikken is de vraag van één miljoen. Er is nog een aspect toegevoegd in deze FP3: Ricciardo en Ocon, beiden voor Renault rijdend staan op P3 en P4. Ze zijn nog in de run voor de derde plaats in het WK voor Constructeurs. Lewis Hamilton kijkt deze boeiende show vanaf P7 met milde blik aan. "Straks", zo zegt de lichaamstaal van de grootmeester, "zal ik even orde scheppen in die emmer chronotijden..." De tegenstand voor de Mercedessen groeit, maar de Brit wordt in de kwalificaties altijd even één met zijn machine. Dat is en was alleen de grootsten gegeven. Hij heeft dat van nature. (Walter Rombauts)

    De FP3:

    1. Max Verstappen (Red Bull-Honda)                1'36"251

    2. Alex Albon (Red Bull-Honda)                        1'36"752

    3. Daniël Ricciardo (Renault)                            1'36"877

    4. Esteban Ocon (Renault)                               1'36"899

    5. Lando Norris (Mc Laren-Renault)                  1'36"994

    12-12-2020 om 12:50 geschreven door walter rombauts

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    11-12-2020
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. MAX VERSTAPPEN LEGT ALLES WEER IN DE PLOOI MET SNELSTE TIJD IN FP1 IN ABU DHABI

    Sinds die GP van Sakhir is er heel wat inkt gevloeid over wat er allemaal is gebeurd. De verschrikkelijke pitstop van George Russel, de botsing van Leclerc tegen Max Verstappen dewelke de Ferrari-coureur drie plaatsen achterwaarts op de grid kost zondag, en dan nog die eerste zege van Sergio Perez in een roze Mercedes, een Racing Point die volgend jaar Aston Martin zal heten en Vettel als nummer 1 ontvangt. Teveel om op te noemen. Ademloos wordt je ervan, zeker als je weet dat ook de CEO van Ferrari, Louis Camillieri, per direct is opgestapt en dat Toto Wolff meer en meer in handen neemt dan verwacht. Inclusief in de Formule E, waarin Stoffel Vandoorne dan weer voor "De Ster" actief is.

    Maar voor wat de Formule 1 betreft, Lewis Hamilton testte na veel plichtplegingen negatief op Corona. En reed vanochtend in zijn zwarte Mercedes de vijfde tijd op harde banden. Dat rubber maakte hem per definitie al 1"2 trager dan Max Verstappen die op softs de snelste tijd reed in 1'37"378. Mick Schumacher, voor het eerst officieel aanwezig in de F1 klokte met de Haas-Ferrari 1'41235, goed voor een achttiende plaats. Deze namiddag krijgt Kevin Magnussen zijn Haas terugg en zien we "de zoon van..." pas volgend jaar opnieuw in de F1 in actie met Haas-Ferrari met naast zich de Rus Nikita Mazepin. (Walter Rombauts)

    FP1:

    1. Max Verstappen (Red Bull-Honda)                  1'37"378

    2. Valtteri Bottas (Mercedes)                             1'37"412

    3. Esteban Ocon (Renault)                                1'38"515

    4. Alexander Albon (Red Bull-Honda)                 1'38"547

    5. Lewis Hamilton (Mercedes)                            1'38"744

    11-12-2020 om 16:36 geschreven door walter rombauts

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.BOTTAS VINDT ZICHZELF TERUG IN SNELSTE FP2-TIJD IN ABU DHABI

    Buiten de Alfa Romeo C39 van Kimi Räikkönen wiens motor in brand stond als Kerstversiering en George Russells Williams die met rood pinklicht in de pits iedereen van zich wegjoeg, is de tweede vrije training in Abu Dhabi braaf en bijna toonloos verlopen. Bottas haakte zich vast aan een snelste wijzerstand van 1'36"276. Een chrono die zevenvoudig wereldkampioen Hamilton tegen 1'36"479 deed aankijken.

    De Brit deed niet echt moeite om zijn Finse ploegmaat die al zoveel afzag naar de tweede plaats te verwijzen. Dat allemaal op mediums terwijl Max Verstappen - ook op gele banden - hemel en aarde verzette om toch maar binnen diezelfde seconde van de ongenaakbare Mercedessen te geraken. Vergeefs, de Limburger kreeg de wijzers niet anders dan 1'37"046....

    Morgenochtend zijn er de derde vrije oefeningen. Dan de kwalificaties en de laatste pole-jacht van dit verschrikkelijke seizoen. Eén om snel te vergeten. Maar Covid 19 waart nog rond en zoals de zaken er nu voor staan kan de start van het F1 seizoen 2021 op 21 maart in Australië een tweede maal in het gedrang komen. Bovendien zal de overgang naar het startveld van volgend jaar nog woelig verlopen. Er zijn al vele contracten, maar in de Formule 1 is er zo iets als sport om die af te kopen, te vernietigen of net in te huldigen. Nu eerst Abu Dhabi, zondag, de laatste race van dit jaar waarin nog een mooie strijd is te zien tussen Mc Laren en Renault om de derde plaats in het WK van de Constructeurs. (Walter Rombauts)

    FP3:

    1. Valtteri Bottas (Mercedes)                     1'36"276

    2. Lewis Hamilton (Mercedes)                    1'36"479

    3. Max Verstappen (Red Bull-Honda)          1'37"046

    4. Alexander Albon (Red Bull-Honda)          1'37"263

    5. Lando Norris (Mc Laren-Renault)            1'37"438

    11-12-2020 om 16:33 geschreven door walter rombauts

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    07-12-2020
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.NIEUWE PORSCHE 911 GT3 CUP WORDT NOG STEEDS GECAMOUFLEERD GETEST
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    De nieuwe Porsche 911 GT3 Cup legt zijn finale ronden incognito af en krijgt eerstdaags groen licht voor 2021 voor de Porsche Mobil 1 Supercup en de Nationaal geselecteerde Carrera Cups. Het is de eerste renwagen die is gebaseerd op de huidige 911 generatie 992. Dit is de zevende Cup-Car-generatie die een grote erfenis nalaat. Sinds 1990 heeft Porsche liefst 4.251 eenheden van deze succesvolle merk cup racer gefabriceerd. Van zijn directe voorganger alleen al bouwde Porsche 1410 auto's op de assembleerlijn in Zuffenhausen: 673 voertuigen van de 991.1 generatie en 737 van de in 2017 gelanceerde 991.2-generatie. Op 12 december zullen de technische specificaties en bijkomende informatie worden vrijgegeven. (Walter Rombauts/Foto's: Porsche)

    07-12-2020 om 14:22 geschreven door walter rombauts

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 18/09-24/09 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 04/09-10/09 2023
  • 28/08-03/09 2023
  • 21/08-27/08 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 07/08-13/08 2023
  • 31/07-06/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 17/07-23/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 03/07-09/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 22/05-28/05 2023
  • 15/05-21/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 17/04-23/04 2023
  • 03/04-09/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 26/12-01/01 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 27/12-02/01 2022
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 16/12-22/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 28/10-03/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 05/08-11/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 29/04-05/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 11/03-17/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 04/06-10/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 24/12-30/12 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 15/08-21/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 27/12-02/01 2011
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 03/05-09/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 31/08-06/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 22/06-28/06 2009
  • 15/06-21/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 17/12-23/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 23/07-29/07 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !

    Archief
  • Alle berichten


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!