Inhoud blog
  • BLOG WALTER'S AUTO CAHIERS STOPT VANDAAG.
  • OLIGARCH, NIET NOODZAKELIJK NEGATIEF, EERDER SLACHTOFFER VAN JAOERSHEID ?
  • EVERFUEL SLUIT WATERSTOF TANKSTATIONS IN SKANDINAVIË
  • TRANSPORAMA WINT NOG ABONNEES DANKZIJ GEDEGEN TESTVERSLAGEN
  • GP VAN JAPAN ZONDAG ZAL NIEUWE VRAGEN BEANTWOORDEN
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    Walter's Auto Cahiers

    11-10-2020
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.HAMILTON EVENAART 91 GP-ZEGES VAN MICHAËL SCHUMACHER IN GP VAN DE EIFEL

    Als de opgave van training-snelste Valtteri Bottas in de 19de ronde even wordt vergeten begon de GP van de Eifel in de 45ste ronde. Op dat moment zette een schitterend rijdende Lando Noriris (Mc Laren-Renault) zijn auto aan de kant wegens "no power" en kwam de echte Safety Car op de baan. Vier ronden lang kon de meute zich ontdubbelen en zich opnieuw voor een "restart" samendrummen achter de leiders Hamilton en Verstappen die beiden klaagden over de radio dat de Safety Car te traag reed. Daardoor konden hun "softs" waarmee ze de laatste tien ronden moesten bolwerken hun temperatuur niet bewaren. En het was al maar 9°C op de Nürburgring. De weinige toegelaten toeschouwers, de teammanagers, ze waren allemaal dik ingeduffeld.

    Vanaf de restart, in de 49ste ronde, vloog zesvoudig wereldkampioen Lewis Hamilton weg en nam direct genoegzaam voorsprong opdat Max Verstappen zou begrijpen dat de Mercedes de Brit naar zijn 91ste GP-zege zou voeren. Maar Max zou Max niet zijn als hij niet nog dat ene puntje van de snelste ronde trachtte af te pikken van Lewis Hamilton. Op één ronde van het einde gebeurde het: 1'28"139 verscheen op de chrono's. Max deelde in het succes van de man die nu dichter dan ooit tegen een zevende wereldtitel zit. Ook evenveel als Michaël Schumacher.

    Het was een kippenvelmoment op het podium toen Mick Schumacher, zoon van Michaël de rode helm van zijn "papa" als eerbetoon aan Lewis Hamilton gaf. Of hoe generaties elkaar respect betonen. Van respect gesproken, Nico Hülkenberg werd tot "Driver of the Day" benoemd omwille van zijn prestatie in de Racing Point-Mercedes (8ste) die hij nauwelijks gewoon is. Hij kreeg een telefoontje of hij zieke Lance Stroll wilde vervangen... Stoffel Vandoorne werd minder ingeschat dan de Duitser, hoewel dat ook had gekund. (Walter Rombauts)

    De uitslag:

    1. Lewis Hamilton (Mercedes)                          60 ronden (308,880 km) in 1 uur 43'47"420 (178,55 km/h gemiddeld)

    2. Max Verstappen (Red Bull-Honda)                                   + 4"470

    3. Daniël Ricciardo (Renault)                                              + 14"613

    WK-stand:

    1. Hamilton               229 punten

    2. Bottas                  191

    3. Verstappen           147

    Bijlagen:
    Hamilton en Schumacher i111020.jpg (93.4 KB)   

    11-10-2020 om 17:37 geschreven door walter rombauts

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    10-10-2020
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.BOTTAS - MERCEDES - SNELST IN FP3 OP DE NÜRBURGRING

    Uiteindelijk de derde vrije oefening voor de GP van de Eifel over één uur doorgegaan. De Fin Valtteri Bottas zette zijn Mercedes op de snelste wijzerstand. Nico Hülkenberg vervangt de zieke Lance Stroll. Het is de tweede keer dat de Duitser inspringt voor een Racing Point-piloot. Vorige keer was dat voor Sergio Perez die positief testte op Covid-19 en in quarantaine moest.(wr)

    FP3:

    1. Bottas (Mercedes)                       1'26"225

    2. Hamilton (Mercedes)                   1'26"361

    3. Leclerc (Ferrari)                          1'26"681

    4. Verstappen (Red Bull-Honda)       1'26"896

    5. Vettel (Ferrari)                            1'27"038

    10-10-2020 om 14:45 geschreven door walter rombauts

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.BOTTAS - MERCEDES - IN POLE VOOR GP VAN DE EIFEL OP NÜRBURGRING

    Het ging tussen Hamilton, Bottas en Verstappen om de "pole". In Q1 zette Max Verstappen al de snelste chrono met 1'26"319 en in de Q2 deed hij dat met 1'25"720 over op softs. De gemoederen waren erg gespannen voor de Q3 want Mercedes ziet niet graag een Red Bull-Honda voor hun zwarte doezen staan. Dus ontbonden ze in de Q3 alle duivels, officieel dus nog steeds zonder "partymode". Even leek Max Verstappen alles in de hand te houden, maar dan zette zesvoudig wereldkampioen Lewis Hamilton de puntjes op de chronowijzers. Hij had daarmee uitzicht op zijn 97ste pole, maar dat leuke vooruitzicht werd verbrijzeld door een bliksemsnelle Fin Bottas die in 1'25"269 de eerste startplaats voor zich opeiste.

    Nico Hülkenberg die spontaan de zieke Lance Stroll vervangt bleef plakken op de laatste startplaats. Viervoudig wereldkampioen Sebastien Vettel's Ferrari geraakte niet door de Q2 en start op de 11de plaats. Zijn jongere ploegmaat Charles Leclerc bracht de tweede Ferrari op de vierde startplaats. De GP van de Eifel die morgen wordt gereden zal - in normale omstandigheden, zonder SC, te veel gele en rode vlaggen - een tweeledig duel op de affiche zetten.

    Enerzijds dat van Max Verstappen tegen de twee Mercedessen en anderzijds de twee sterrijders onderling, Hamilton en Bottas, tegen elkaar. Hamilton wil de zevende wereldtitel geconcretiseerd zien. Daartegenover denkt Bottas nog altijd dat hij in weerwil van haast twee GP-oogsten aan 44 punten achter te staan, de (water-) kans heeft om zelf wereldkampioen te worden. Zonder mist, zonder een zondvloed aan safetycars, gele vlaggen, straftijden en alle mogelijke negatieve uitvindsels van de stewards zal het voorvoor de heuse purist een race van het hoogste gehalte worden.(Walter Rombauts)

    Kwalificaties:

    1. Valtteri Bottas (Mercedes)                     1'25"269

    2. Lewis Hamilton (Mercedes)                    1'25"525

    3. Max Verstappen (Red Bull-Honda)          1'25"562

    4. Charles Leclerc (Ferrari)                        1'26"035

    5. Alexander Albon (Red Bull-Honda)         1'26"047

    WK-stan Piloten:

    1. Hamilton         205 punten

    2. Bottas             161

    3. Verstappen      128

    10-10-2020 om 00:00 geschreven door walter rombauts

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    09-10-2020
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.GEEN VRIJE OEFENINGEN DOOR MIST EN REGENWEER VOOR...HELIKOPTERS
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Mick Schumacher (Alfa Romeo) en zijn kompaan Callum IIott (Haas-Ferrari) hebben geen meter van hun eerste droom kunnen rijden. Beide "rookies" zouden in de FP1 hebben mogen aantreden. Maar die is niet doorgegaan. Omdat het te mistig was en het teveel regende. Om klokslag 12 uur besliste de koersdirectie dat de eerste vrije trainingen voor de GP van de Eifel op de Nürburgring niet zouden doorgaan. De essentie van die beslissing is dat de helikopters die een eventuele gekwetste moeten ophalen in die omstandigheden niet kunnen vliegen. Dat is juist terwijl anderzijds kan worden ter discussie gesteld waarom een GP van Japan in 1976 aan de Mont Fuji dan wel is doorgereden. De koers waarin Niki Lauda zijn Ferrari aan de kant zette, James Hunt de GP won en met één WK voorsprong op Lauda wereldkampioen werd. Het waren andere tijden, decennia van monumenten, karaktertypes, grote échte autocoureurs à la Stirling Moss en andere Senna's.

    Ontgoocheling alom, maar er werd uitgekeken naar de FP2 in de namiddag. Omdat de weersomstandigheden dezelfde bleven annuleerde de race-directie ook de tweede vrije oefeningen. Doet denken aan de Amerikaanse aanpak. "Rain ? No race !" Vooral de 500 Mijlen van Indianapolis kunnen voor die context model staan. De nieuwe eigenaars van de F1 zijn Amerikaans. Liberty Media, organisators van allerlei shows, kermissen zeg maar met Barnum-allures, zijn ook eigenaar van Telenet...enz...en hebben nu Bernie Ecclestone's levenswerk in handen: de historische Formule 1. 70 jaar !

    Nu gereden met direct "geel", virtuele én echte  "safetycars" zodat de achterblijvers weer kunnen aansluiten voor een "restart" met opnieuw ongevalskansen... Met straftijden, aanvallen de superlicenties van coureurs en -nationaliteits-partijdige stewards. Het wordt een zootje. Hopelijk is het morgen mooi weer over de Eifel. Dan kunnen misschien FP3 en de kwalificaties worden gereden. Anders is er nog "lotje-trek". Maar eer de Amerikanen daar aan toe komen zullen ze eerst "De Loteling" van Hendrik Conscience moeten lezen dewelke hij in het boshuisje in Zoersel schreef. Eerst vertaald natuurlijk. Terug in de tijd naar paard en kar, weergoden aanroepen, boze geesten bezweren, alle duivelse donders en bliksems uitbannen om F1 gunstig te beinvloeden. 't Is bijna als in de politiek. Als 't morgen maar goed weer is. (Walter Rombauts)

    09-10-2020 om 17:55 geschreven door walter rombauts

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    08-10-2020
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.DUEL HARTOG - SCHURING VERVOLGT IN PORSCHE CARRERA CUP BENELUX IN ZOLDER

    Zondag wordt in Zolder DTM gereden, het Duitse toerwagenkampioenschap dat volgend jaar overstapt naar GT-wagens. In het voorprogramma is er de Porsche Carrera Cup Benelux waarin de twee jonge titanen Loek Hartog (17) en Morris Schuring (15) elkaar verder het vuur aan de schenen zullen leggen. Er blijven nog vier races te rijden om op 1 november a.s. op het circuit van Assen in Nederland te weten wie de kampioen 2020 is. Het gevoel bij de deelnemers van alle disciplines die Porsche Motorsport heeft gecreëerd leeft dat al veel voorbereidingen worden getroffen voor 2021. Een jaar waarvan we hopen dat het voor iedereen weer de normale kant uitgaat. Voor zondag is er ook nog de Porsche Sprint Cup, dus samengevat een agendapunt voor de liefhebber die van close-racing houdt.(wr)

    Bijlagen:
    Zondag elite-racing in Zolder in de Porsche Carrera Cup Benelux i81020.webp (99.2 KB)   

    08-10-2020 om 11:24 geschreven door walter rombauts

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.MICK SCHUMACHER EN KIMI RÄIKKÖNEN IN 2021 VOOR ALFA ROMEO
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Het zal pas vrijdag officieel worden bevestigd, maar de zoon van Michaël Schumacher, Mick, zal in 2021 aan de zijde van de Fin Kimi Räikkönen voor Alfa Romeo in het WK F1 rijden. Morgen zal Mick Schumacher voor het eerst in de eerste vrije oefeningen voor de GP van de Eifel zijn reëel F1-debuut maken. Het is geen geheim dat Ferrari de jongeman over heel de lijn steunt. Kimi Räikkönen, wereldkampioen 2007 met Ferrari, zal dus als 41-jarige dan de hoeder zijn over de hopelijk vlekkeloze weg van Mick richting Ferrari zelf. 

    Om Mick binnen te halen heeft Kimi - hij beslist alles in het team - de Italiaan Antonio Giovinazzi moeten opofferen. Op dezelfde wijze eigenlijk zoals Sergio Perez moet vertrekken bij Racing Point (volgend jaar Aston Martin genoemd) om een zitje voor Sebastien Vettel vrij te maken. Mocht Kimi Räikkönen niet beslist hebben er nog een jaartje bovenop te doen dan had de Duitser Nico Hülkenberg, eeuwig onderschat, de perfecte ploegmaat geweest voor Mick Schumacher. (Walter Rombauts)

    08-10-2020 om 09:18 geschreven door walter rombauts

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    07-10-2020
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.ZOMAAR JULIEN SCHEIN IN ACTIE IN DE EUROPESE VW FUN CUP....EN SIMON PILATE IN DE CLUB DES V
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Gisteravond moest ik eigenlijk kennis hebben gemaakt met Simon Pilate. (foto-inzet) Die rijdt in de Europese Nascar, is piepjong (18) en loopt over van talent. In de vorige "American Festival" in Zolder blonk hij uit. Hij rijdt de hele Nascar Whelen Euro Series in de kleuren van FEED-Racing van...Jacques Villeneuve (F1 wereldkampioen 1997) en Patrick Lemarié. Het was uiteraard in de "CLUBdesV" in Brussel waar Jacky Ickx's vader zijn originele schrijfmachine staat in een hoekje waar onze beste Belgische autocoureur, nu ook 75, graag eens komt babbelen.

    Maar de Covid 19 heeft daar een stokje voor gestoken. Het is in deze dagen niet verstandig naar gevaarshaarden toe te rijden. Madrid, Brussel, Parijs...Antwerpen. Maar wie wel zo lukraak een fotootje stuurde van ginder was Julien Schein. Die rijdt de Europese VW Funcup. Ik geef het zonder verder commentaar. Binnen enkele dagen komt een leuk verhaaltje daarover.

    Nu moeten we eerst onze aandacht vestigen op de GP van de Eifel op de Nürburgring waar vrijdag Mick Schumacher in een Alfa Romeo in de eerste vrije oefeningen (FP1) zijn F1-debuut maakt. Zo zien we volgend weekeinde of Lewis Hamilton verder aan zijn zevende wereldtitel bouwt, ofwel Bottas hem kan inhalen voor zijn eerste titel. Er zijn nog zeven GP's te gaan met als zekerheid dat die in Turkije in november zonder publiek zal doorgaan. Voor wie er mocht aan twijfelen, het was daar een toffe avond in de "CLUBdesV". Simon Pilate is er minstens een riem onder het jonge hart geschoven. (Walter Rombauts)

    Bijlagen:
    DRM2020_Alsace_Julien-Schein.JPG (1.7 MB)   

    07-10-2020 om 22:53 geschreven door walter rombauts

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 18/09-24/09 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 04/09-10/09 2023
  • 28/08-03/09 2023
  • 21/08-27/08 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 07/08-13/08 2023
  • 31/07-06/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 17/07-23/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 03/07-09/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 22/05-28/05 2023
  • 15/05-21/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 17/04-23/04 2023
  • 03/04-09/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 26/12-01/01 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 27/12-02/01 2022
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 16/12-22/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 28/10-03/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 05/08-11/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 29/04-05/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 11/03-17/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 04/06-10/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 24/12-30/12 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 15/08-21/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 27/12-02/01 2011
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 03/05-09/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 31/08-06/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 22/06-28/06 2009
  • 15/06-21/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 17/12-23/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 23/07-29/07 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !

    Archief
  • Alle berichten


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!