Inhoud blog
  • Weleda breidt manverzorging uit!
  • Aspria: technologische verzorging
  • Kartell & illycaffè
  • Water als centerpiece
  • Artisano & Amato
  • Bell & Ross
  • Vier de lente met Belgische flair
  • Le Lame Lover
  • Moederdag
  • Veritas Care(s) about you
  • gespot op light+ Building
  • Ga voor een tijdloze, duurzame zomer met Aware
  • Umbris, unieke design-overkappingen
  • Classic elegance Luna
  • Classic date manufacture
  • Classic Moonphase Date Manufacture
  • Franke stapt in de grijze zone
  • BR 05 Chrono grey steel & gold
  • Ray-Ban & Lenny Kravitz
  • BR X5 Black Titanium
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    wozani
    restaurants
    12-01-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Cuvée Cleo Rosé
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Cuvée CLEO Rosé de Saignée

    De Champagne ESTERLIN draagt de meest romantische en tederste van zijn cuvées, de CLEO Rosé “de saignée”, aan verliefde paartjes en mooie dagen op.

     

     

     

    CLEO Rosé «de saignée» zit in een sobere fles met bijna vrouwelijke rondingen die zelf verpakt is in een elegante, ronde en glanzende doos. Een verfijnd geschenk voor Valentijn of om de lente en de eerste mooie dagen te vieren.

     

    Achter de fascinerende kleur, de toetsen van rode vruchten en de kruidige basis van deze uitzonderlijke cuvée schuilt een concentraat van frisheid waarvan de visuele schoonheid enkel geëvenaard wordt door de aromatische densiteit.

     

    CLEO Rosé «de saignée» laat het plezier voortduren tot in de zomer en is het perfecte gezelschap tijdens een gezellig avondje met vrienden, een leuke barbecue op de buiten of een romantisch etentje bij valavond.

     

    Deze cuvée wordt uitgebracht in een beperkte editie van 2160 exemplaren.

    Aanbevolen verkoopprijs: 49,00 € alles inbegrepen

    Informatie en lijst met verkooppunten: 02/308.58.33

     

     

    TECHNISCHE FICHE CUVEE CLEO ROSE DE SAIGNEE

     

    Rosé de saignée is een champagne waarbij de schil van de zwarte druiven na het  persen het sap heeft gekleurd. Andere rosé champagnes worden vervaardigd door een kleine hoeveelheid rode wijn, geproduceerd onder de benaming Champagne, te mengen met de witte champagnewijn.

    Assemblage: 100 % Pinot Meunier (afkomstig van 3 percelen met oude wijnstokken van Mancy).

    Een gisting van ongeveer 14 uur, gevolgd door het vullen van de vaten. De alcoholische fermentatie gebeurt in vaten (gedurende ongeveer 15 dagen). Vervolgens worden de wijnen in inox vaten gegoten.

     

    DEGUSTATIECOMMENTAAR

     

    De neus is fris en expressief. De indruk van een mand vol rode vruchten dringt zich op: de aanzet is direct en “rechtuit”. De aroma’s van rode bes, zwarte bes, braambes en kers worden verrijkt met een subtiel vleugje vinositeit. De afdronk is vlezig en imposant. Deze rosé wordt gekenmerkt door een speels, opvallend roze met heldere

    weerspiegeling.

     

    De vorm van de fles van de Cuvée Cléo is zo apart dat iedere vorm van mechanisering uitgesloten is. Het draaien en degorgeren gebeurt dus manueel.

    CLEO “Rosé de saignée” past perfect bij een stukje lamsvlees, gegrilde vis en een zurig dessert met rode vruchten.

     

    CHAMPAGNE ESTERLIN:

    25 avenue de Champagne –51200 EPERNAY -www.champagne-esterlin.com

    12-01-2012 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (1)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Cuvée Cleo Rosé
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Cuvée CLEO Rosé de Saignée

    De Champagne ESTERLIN draagt de meest romantische en tederste van zijn cuvées, de CLEO Rosé “de saignée”, aan verliefde paartjes en mooie dagen op.

     

     

     

    CLEO Rosé «de saignée» zit in een sobere fles met bijna vrouwelijke rondingen die zelf verpakt is in een elegante, ronde en glanzende doos. Een verfijnd geschenk voor Valentijn of om de lente en de eerste mooie dagen te vieren.

     

    Achter de fascinerende kleur, de toetsen van rode vruchten en de kruidige basis van deze uitzonderlijke cuvée schuilt een concentraat van frisheid waarvan de visuele schoonheid enkel geëvenaard wordt door de aromatische densiteit.

     

    CLEO Rosé «de saignée» laat het plezier voortduren tot in de zomer en is het perfecte gezelschap tijdens een gezellig avondje met vrienden, een leuke barbecue op de buiten of een romantisch etentje bij valavond.

     

    Deze cuvée wordt uitgebracht in een beperkte editie van 2160 exemplaren.

    Aanbevolen verkoopprijs: 49,00 € alles inbegrepen

    Informatie en lijst met verkooppunten: 02/308.58.33

     

     

    TECHNISCHE FICHE CUVEE CLEO ROSE DE SAIGNEE

     

    Rosé de saignée is een champagne waarbij de schil van de zwarte druiven na het  persen het sap heeft gekleurd. Andere rosé champagnes worden vervaardigd door een kleine hoeveelheid rode wijn, geproduceerd onder de benaming Champagne, te mengen met de witte champagnewijn.

    Assemblage: 100 % Pinot Meunier (afkomstig van 3 percelen met oude wijnstokken van Mancy).

    Een gisting van ongeveer 14 uur, gevolgd door het vullen van de vaten. De alcoholische fermentatie gebeurt in vaten (gedurende ongeveer 15 dagen). Vervolgens worden de wijnen in inox vaten gegoten.

     

    DEGUSTATIECOMMENTAAR

     

    De neus is fris en expressief. De indruk van een mand vol rode vruchten dringt zich op: de aanzet is direct en “rechtuit”. De aroma’s van rode bes, zwarte bes, braambes en kers worden verrijkt met een subtiel vleugje vinositeit. De afdronk is vlezig en imposant. Deze rosé wordt gekenmerkt door een speels, opvallend roze met heldere

    weerspiegeling.

     

    De vorm van de fles van de Cuvée Cléo is zo apart dat iedere vorm van mechanisering uitgesloten is. Het draaien en degorgeren gebeurt dus manueel.

    CLEO “Rosé de saignée” past perfect bij een stukje lamsvlees, gegrilde vis en een zurig dessert met rode vruchten.

     

    CHAMPAGNE ESTERLIN:

    25 avenue de Champagne –51200 EPERNAY -www.champagne-esterlin.com

    12-01-2012 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    08-01-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Cuvée Cleo
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Cuvée CLEO Rosé de Saignée

    De Champagne ESTERLIN draagt de meest romantische en tederste van zijn cuvées, de CLEO Rosé “de saignée”, aan verliefde paartjes en mooie dagen op.

     

     

     

    CLEO Rosé «de saignée» zit in een sobere fles met bijna vrouwelijke rondingen die zelf verpakt is in een elegante, ronde en glanzende doos. Een verfijnd geschenk voor Valentijn of om de lente en de eerste mooie dagen te vieren.

     

    Achter de fascinerende kleur, de toetsen van rode vruchten en de kruidige basis van deze uitzonderlijke cuvée schuilt een concentraat van frisheid waarvan de visuele schoonheid enkel geëvenaard wordt door de aromatische densiteit.

     

    CLEO Rosé «de saignée» laat het plezier voortduren tot in de zomer en is het perfecte gezelschap tijdens een gezellig avondje met vrienden, een leuke barbecue op de buiten of een romantisch etentje bij valavond.

     

    Deze cuvée wordt uitgebracht in een beperkte editie van 2160 exemplaren.

    Aanbevolen verkoopprijs: 49,00 € alles inbegrepen

    Informatie en lijst met verkooppunten: 02/308.58.33

     

     

    TECHNISCHE FICHE CUVEE CLEO ROSE DE SAIGNEE

     

    Rosé de saignée is een champagne waarbij de schil van de zwarte druiven na het  persen het sap heeft gekleurd. Andere rosé champagnes worden vervaardigd door een kleine hoeveelheid rode wijn, geproduceerd onder de benaming Champagne, te mengen met de witte champagnewijn.

    Assemblage: 100 % Pinot Meunier (afkomstig van 3 percelen met oude wijnstokken van Mancy).

    Een gisting van ongeveer 14 uur, gevolgd door het vullen van de vaten. De alcoholische fermentatie gebeurt in vaten (gedurende ongeveer 15 dagen). Vervolgens worden de wijnen in inox vaten gegoten.

     

    DEGUSTATIECOMMENTAAR

     

    De neus is fris en expressief. De indruk van een mand vol rode vruchten dringt zich op: de aanzet is direct en “rechtuit”. De aroma’s van rode bes, zwarte bes, braambes en kers worden verrijkt met een subtiel vleugje vinositeit. De afdronk is vlezig en imposant. Deze rosé wordt gekenmerkt door een speels, opvallend roze met heldere

    weerspiegeling.

     

    De vorm van de fles van de Cuvée Cléo is zo apart dat iedere vorm van mechanisering uitgesloten is. Het draaien en degorgeren gebeurt dus manueel.

    CLEO “Rosé de saignée” past perfect bij een stukje lamsvlees, gegrilde vis en een zurig dessert met rode vruchten.

     

    CHAMPAGNE ESTERLIN:

    25 avenue de Champagne –51200 EPERNAY -www.champagne-esterlin.com

    08-01-2012 om 17:27 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Makarons voor Valentijn

    Makarons voor Valentijn

     

     

     

    Voor Sint-Valentijn creëerde Pierre Ledent een verleidelijke makaron in zalig rood, gevuld met vanilleganache en in het midden een gehemeltestrelende siroop van krieken. Het krokante en romige koekje werd op smaak gebracht met enkele stukjes amandelen, zachte ganache en een verrassende kriekensiroop die zich op het moment dat men vol overgave in het koekje bijt met de andere componenten mengt. Een cocktail van smaak en genot in de mond,een moment van puur genoegen om te delen.

     

    Pierre Ledent ontwikkelde een ‘hartvormig doosje’ in dezelfde kleur als de makarons. Het bevat 8 stuks van deze heerlijke snoeperij. De hartvormige Sint-Valentijnset bevat 8 makarons en is te koop voor 12 euro in de winkel van Pierre Ledent, Boterstraat 19, Brussel.

     

    Pierre Ledent werd in 1971 in België geboren. Zijn talent werd in 1994 in Tokio bekroond met de gouden medaille van het prestigieuze Internationale Concours voor Jonge Patissiers, Confiseurs, IJsbereiders en Chocolatiers. Hij scheert in zijn vak momenteel hoge toppen met een heerlijk gamma Franse makarons in verleidelijke en verrassende smaken. RVH.

     

    PIERRE LEDENT - Boterstraat 19 -1000 Brussel

    Tel: 02 513 99 14 -www.pierreledent.be

    open elke dag van 11 tot 19.30 uur behalve maandag van 13 tot 19.30 uur.

    Tearoom tot 18.30 uur.







    08-01-2012 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    07-01-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.crousrillant caffé
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Croustillant Caffé voor een ‘krokante’ Valentijn

     

     

     

    Illycaffè vroeg aan Viki Geunes om onder meer op basis van de typische illy smaak- en textuurervaring passende hapjes voor bij een espresso te ontwikkelen. “Doel was om het rijke smaakpalet van zacht bitter, fijn zurig, vol romig en tegelijk pittig met een aantal zoete koffielekkernijen te ondersteunen. Tegelijkertijd wou ik in deze creatie ook naar het typisch tactiele karakter van illy verwijzen” aldus de 2-sterrenchef van restaurant ‘t Zilte in het Antwerpse MAS. RVH.

    07-01-2012 om 11:10 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    05-01-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Brussels airlines naar New York

    Brussels Airlines lanceert lijndienst naar New York JFK

     

     

     

     

    Vanaf 1 juni 2012 verbindt Brussels Airlines de Europese hoofdstad met New York. Brussels Airlines zal vanaf dan dagelijks koers zetten naar New York JFK Airport met compleet vernieuwde Airbus A 330 vliegtuigen.

     

    Het is de eerste eigen lijnverbinding van Brussels Airlines naar de States sinds het ontstaan van de luchtvaartmaatschappij in 2002. De ticketverkoop voor de lijndienst tussen Brussels Brussels Airport en New York JFK is opgestart.

    1 juni 2012 wordt een historische dag in de geschiedenis van Brussels Airlines. Met de lancering die dag van een lijndienst tussen Brussels Airport en New York brengt Brussels Airlines de Belgische luchtvaart na een onderbreking van tien jaar terug naar de States.

     

    De vluchten worden uitgevoerd met Airbus A 330-300 of A 330-200 toestellen die zijn uitgerust met een splinternieuwe business en economy class cabine (volledig flat bed in business en ergonomische economy zetels, laatste nieuwe individuele „in-flight entertainment. technology in business en economy, ...) die een zeer comfortabele vliegtuigreis garandeert. Ter gelegenheid van de lancering zijn er speciale promotietarieven vanaf 399 euro alle taksen en servicekosten inbegrepen.

     

    De vlucht vertrekt  ‘s ochtends vanuit Brussels Airport en komt aan in de States kort na het middaguur. Het vertrek in New York is voorzien in de vooravond en de aankomst in Brussel is de dag daarop .s ochtends. De New York vlucht sluit dankzij deze uuregeling vlot aan op de Europese en Afrikaanse vluchten van Brussels Airlines zodat tientallen bestemmingen in Europa en Afrika mits een korte overstap in Brussels Airport perfect connecteren met deze transatlantische route. Brussels Airlines zal in New York JFK opereren vanuit Terminal 1. In Brussels Airport vertrekt het toestel vanuit de exclusieve Brussels Airlines long haul terminal (“T zone”).

     

    Tijdens de vlucht kunnen passagiers genieten van de typisch Belgische gastvrijheid van de meertalige Brussels Airlines crew en ook van een uitstekend gastronomisch aanbod.

     

    Passagiers die met Brussels Airlines reizen naar New York kunnen op elke vlucht Miles & More getrouwheidsmijlen sparen of uitgeven. Tickets zijn te koop via internet of de reisagent. RVH.

    www.brusselsairlines.com


    05-01-2012 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    04-01-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Aurea suites

    MSC Cruises lanceert nieuw concept met Aurea Suites

     

     

     

     

    Het succesvolle kuur- en wellnessaanbod van MSC Cruises wordt verder verrijkt met de lancering van de verbluffende nieuwe Aurea Suites.

     

    Deze luxesuites zijn sinds kort beschikbaar aan boord van de MSC Fantasia en de MSC Splendida. Ook de MSC Divina, het nieuwste vlaggenschip dat in mei van volgend jaar de vloot van de rederij komt versterken, zal Aurea Suites aanbieden.

     

    De 28 weelderig ingerichte Aurea Suites, genoemd naar de geavanceerde Aurea Spa, bevinden zich op de prestigieuze bovendekken en zijn luxe wellness ten top. Gasten die een Aurea Suite boeken, ontvangen een schitterend wellness- en kuur-pakket: een welkomstcocktail in de SPA bar; onbeperkte toegang tot de ‘Thermal Suite’ (Turks bad, kuurbad, sauna en relaxatieruimte); een persoonlijke afspraak met een arts van de Aurea Spa; een Balinese massage én relaxerende gezichtsmassage van 30 minuten en last but not least een sessie in het solarium.

     

    Een verblijf in een Aurea Suite van MSC Cruises wordt een unieke ervaring. De passagiers kunnen hun geest ontspannen en hun lichaam laten verwennen terwijl ze enkele parels van de Middellandse Zee ontdekken.

     

    Dankzij de baanbrekende kuur- en fitnessfaciliteiten van MSC Cruises is het bedrijf een marktleider geworden. Tijdens de recente Cruise International Awards werd de Aurea Spa van de MSC Splendida zelfs ondanks een harde concurrentie bekroond als "Best for Well-Being". Met de lancering van dit nieuwe initiatief legt de rederij de lat nog hoger. De prijzen van de Aurea Suite beginnen vanaf 1390€ per persoon een cruise van 8 dagen/7 overnachtingen in de westelijke Middellandse Zee. RVH.

    www.msccruises.be

    04-01-2012 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    03-01-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Exki: ecodesign

    Nieuw bij EXKi: ecodesign en een ‘fietstafel’!

    Nieuwe EXKi Beurs in Brussel in teken van duurzaamheid 

     

     

    EXKi, de specialist in kwalitatieve snelrestauratie, speelt in op de huidige trends met haar nieuwe restaurant op het Beursplein van Brussel. Deze 18e EXKi in Brussel staat geheel in het teken van het ‘ecoconcept’ en zal dienen als pilootproject voor toekomstige EXKi’s.

     

    Het merendeel van het meubilair is gemaakt van gerecycleerd materiaal. Met wat verbeelding, is alles herbruikbaar! Zo zijn de banken en krukken bedekt met een stof die is gemaakt van gerecycleerde plastic flessen. Oude tafels zijn gebruikt om nieuwe hoge en lage tafels te maken. Om de ecologische voetafdruk nog verder te verlagen, is alle verlichting in LED of met laag verbruik. 

     

    De ‘WeBike’ is een ronde tafel met drie fietsstoelen en drie stopcontacten, waar je door te fietsen tegelijkertijd je GSM, laptop of tablet kunt opladen. En dat terwijl je gewoon geniet van bijvoorbeeld een koffie, een broodje, en salade of een dessert. ‘WeBike’ is ontwikkeld door het startersbedrijf WeWatt, een echte innovatie die perfect past bij het concept van EXKi. En een ideale manier om te genieten én in vorm te blijven!

     

    Nieuw in de ‘EXKi Beurs’, Beursplein 2, open 7/7, is dat ze ook ‘s avonds open is, tot 22u30. Het restaurant (450m²) situeert zich op 2 verdiepingen en biedt 130 plaatsen binnen en 120 plaatsen op het terras.

    En bij nieuwe openingstijden horen ook nieuwe gerechten, zoals de EXKi ‘carrées’, gemaakt van biopizzadeeg; de ‘Mitonnées’, stoofpotjes met kip of ham; de ‘Consommés’, soep in Thaise of Indische stijl, en speciale formules voor 8,75 €. De borden die ‘s avonds worden gebruikt zijn herbruikbaar. 

     

    EXKi is de specialist in de betere fastfood, het EXKi-netwerk omvat 52 restaurants in België, Frankrijk, Luxemburg, Italië en sinds juni 2011 ook in Nederland. Chef Frank Fol bedacht de gerechten die een ruime keuze bieden tussen gezonde, evenwichtige recepten die bereid zijn met natuurlijke en verse eersteklas ingrediënten. RVH.

    www.exki.be






    03-01-2012 om 21:47 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    01-01-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.happy New Year
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    01-01-2012 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    31-12-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ecodrankenmaker Sodastream
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Ecodrankenmaker SodaStream lanceert superlekkere Premium Taste Cola

     

     

     

    U drinkt alleen de allerbeste cola met een rijke smaak? En u kiest bewust voor milieuvriendelijk? SodaStream makes it happen! Deze Premium Taste Cola wint het van de  bekende merken qua smaak, comfort en ecologische voetafdruk. Ontdek ‘m vanaf 1 januari 2012!

     

    De nieuwe Premium Taste Cola haalt zijn intense smaak uit een verbeterd recept. Hij wordt gemaakt met natuurlijke aroma’s, echte rietsuiker en bevat geen bewaarmiddelen of artificiële zoetstoffen. Het resultaat is een fantastische volle lekkere Cola smaak. De siroop zit in een fles van 750 ml, is goed voor 6 liter cola en zal 3.99 euro kosten.

     

    De befaamde beursadviseurs en financiële journalisten Jim Cramer en Herb Greenberg organiseerden voor het businesskanaal CNBC een cola-blindproeverij waarin zowel Coca-Cola, Pepsi Cola als SodaStream Premium Taste Cola werden getest. SodaStream kreeg de eerste plaats.

     

    SodaStream biedt een waaier van siropen: van cola en tonic tot energy drink, van orange tot pink grapefruit of cassis. De meeste siropen bevatten standaard 50% minder suiker dan reguliere frisdranken én er zijn ook volledige lightvarianten te verkrijgen. De siropen zitten in kleine plastic flesjes die bij het PMD-afval mogen.

     

    SodaStream is hét merk voor wie milieubewust wil genieten. Met SodaStream drankenmakers maak je van gewoon kraantjeswater in een oogwenk frisdrank en spuitwater. Zonder energie te verbruiken, zonder afval te creëren en zonder dat je nog flessen moet aanslepen. De bubbels komen uit een hervulbare koolzuur-gascilinder die overal verkrijgbaar is, ook online.

    De drukbestendige PET-flessen gaan ongeveer drie jaar mee en de geconcentreerde siropen zitten in miniflesjes die goed zijn voor 6 tot 12 liter frisdrank. Het verschil met retourflessen of wegwerpverpakkingen over een dergelijke periode betekent een gigantische besparing op energie voor productie, distributie, transport en recycling. RVH.

    www.sodastream.com

    31-12-2011 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    30-12-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De lente is in het land

    De lente is in het land!

     

     

     

     

    In de lentecollectie van 2012 van Primark draait alles om het uitdragen van een nieuw gevoel van vrouwelijkheid: de lijn van dit seizoen is geïnspireerd op de stijl van de jaren 50 en 60 en valt op door elegante, supervrouwelijke retroaccenten. Kleur is opnieuw sterk aanwezig, een innovatieve trend met zuivere pastelkleuren en levendige felle kleuren. Geel mag deze lente niet ontbreken en deze frisse kleur in combinatie met een speelse print is dan ook de voornaamste trend in de collectie.

     

    Monochroom krijgt een frisse toets door het te gebruiken met stoffen zoals organza, brokaat en kantwerk met decoratieve versiersels die glamour in het dagelijkse leven brengen. Lange kokerrokken met een hoge taille en geplisseerde zomen tot halverwege de kuit met eigenzinnige prints bewijzen verder hulde aan de fifties.

     

    De androgyne trend zet zich voort: de smoking werd opnieuw uitgevonden en neemt deze lente de leiding terwijl de rechte blazer en het kraagloze jasje onze kleerkast een nieuwe, gestroomlijnde look geven. Kleding met metaalelementen en drukke prints vormen een vrouwelijk tegengewicht voor de traditionele mannelijke vormen. De korte gezette silhouetten van het jasje zorgen voor een combinatie van vrijetijds- en retro-elementen. Sobere enkelbroeken en shorts bieden de perfecte basis voor speelse prints zodat mannelijke en vrouwelijke vormen hun krachten kunnen bundelen. RVH.



    30-12-2011 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    29-12-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuwe cocktails

    NIEUWE COCKTAILS MET OF ZONDER ALCOHOL, OM TE ETEN OF TE DRINKEN, VOOR OF NA DE FEESTEN

     

     

     

     

    De Crystal Lounge in het Sofitel Brussel La Louise is een fijne, luxueuze bar waar men graag een glaasje komt drinken of één van de rijkelijke cocktails degusteert. Onlangs werden er twee bijzondere cocktails toegevoegd aan de kaart: de Pina Colada “revisited” en de Crystal Green Mojito.

     

    De Pina Colada “ revisited “ bevat de gekende elementen ananas en kokosnoot, maar wordt bijzonder door de geflambeerde rum. Een tweede nieuwe verrassing op de kaart is een alcoholvrije cocktail met anti-oxidanten ; een detox cocktail ideaal na de feestdagen. De cocktail samengesteld uit een zacht mengsel van groene thee, komkommer en limoen wordt opgefrist met gember en muntblaadjes. Een gezonde en frisse cocktail !

     

    Crystal Green Mojito, zonder alcohol

    Ingrediënten:10 cl groene thee, ½ limoen, 8 muntblaadjes, 2 cl komkommersiroop, enkele stukjes gember

    Bereiding: De thee in een theepot laten trekken, giet de stukjes limoen, munt, gember en de komkommersiroop in een long drink glas, mengen. Vul het glas met crushed ice. Leng het mengsel aan met koude groene thee, mengen. Leg op de bovenlaag nog wat munt en voeg een mengstokje en een rietje toe.

     

     

    Pina Colada revisited, om te eten

    Ingrediënten:

    In een vergiet : 10 cl ananassap, 4 cl slagroom

    In het cocktailglas: 4 cl ananassap, 2 cl de cocosliqeur, 1cl cocossiroop

    Om te branden: 4 cl rum

     

    Bereiding: Giet het ananassap en de slagroom in het vergiet. Sluit dit af en plaats een gascartouche bovenop. Verwarm de rum en giet deze in een inox recipient. Vul het glas met ijsblokjes en giet het ananassap, de kokoslikeur en kokosiroop erin. Schenk nadien de cocktail in een glas. Giet daar bovenop de kokosmoes en bestrooi deze met geraspte en geroosterde kokosschilfertjes. Bedien de cocktail met een koffielepel en twee kleine rietjes. RVH.

     

    Sofitel Brussels Le Louise, Guldenvlieslaan 40, 1050 Brussel, Tel 02 541 22 00

     





    29-12-2011 om 21:53 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.CitySki
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Eerste editie CitySki groot succes !

     

     

     

     

    CitySki, het grootste stedelijke ski resort ooit gerealiseerd in Europa, blikt terug op een succesvolle eerste editie met in totaal 11.000 bezoekers!

    CitySki was, met haar 150 m lang, een groots skistation in het hartje van Brussel dat

    van 10 tot 26 december 2011 iedereen skiplezier aanbood. Vooral bij kinderen was de skipiste erg geliefd, omwille van haar gemakkelijkheidgraad (groene piste) en de kinderinitiaties en – animaties die voorzien waren. Ook studenten en scholen waren in grote aantallen aanwezig en kwamen er het einde van de examens vieren !

     

    Ondanks het feit dat de weergoden hen niet altijd gunstig gezind waren, kan CitySki

    zeer positieve bezoekerscijfers voorleggen. Tijdens de tweede openingsweek vonden dagelijks maar liefst 600 à 700 skiërs hun weg naar de piste. Tijdens het kerstweekend, kende CitySki een echt hoogtepunt: zij verwelkomden meer dan 4.000 skiërs!

     

    Dankzij deze succesvolle eerste editie, heeft de organisatie beslist dat er in de Kerstperiode van 2012 zeker een tweede editie komt. RVH.


    29-12-2011 om 21:50 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Chantelle SS12

    Chantelle SS12

     

     

     

     

     

    De alom tegenwoordige grote liefhebster van mooie dingen, helemaal weg van kunst, verscherpt haar blik en haar uitmuntende smaak elke dag. Ze zou Yves Saint Laurent en François Truffaut helemaal gecharmeerd hebben… Deze moderne versie van de Franse heldinnen, op-en-top Parisienne, houdt van zekere waarden en verkiest een tijdloze stijl boven vluchtige mode. Een kwestie van cultuur, natuurlijk.

     

    De elegantie van haar kledij reflecteert die van haar geest, want de Parijse chic heeft geen geheimen voor haar. De preciese snits van haar kledij eren haar silhouet, waar veel aan besteed werd, haar volle vormen met gesublimeerde welvingen, getekend door een beeldhouwer met vaste hand, genaamd Chantelle. Het comfort onthult de bekwaamheid van de ateliers van het huis: de kennis van gepassioneerde ontwerpers ziet men in haar zelfzekere houding, haar elegantie, bijna dansend. Zoveel moeite om zich te laten vergeten, haar een tweede huid aan te bieden, haar nooit te overschaduwen.

     

    In het verblindende zomerlicht, durft ze details aan in felle kleuren: opwindend turkoise op haar amberkleurige huid, of fuchsia violet, bijna electrisch. Sensueel en verwarrend “nude”, toon op toon, huid op huid, vergezeld haar de hele dag. Nog discreter met volledig onzichtbare lingerie: de moderne serie Haussman, zonder zichtbare naden, zorgt voor een perfecte steun, een bijkomende zekerheid. Om dagelijks te dragen, vrouwelijkheid en comfort van platte kant gecombineerd in de serie Saint Germain of de gesofisticeerde snit van de serie C Chic Sexy, een mengeling van lycra stof met monogram en kant, met kleine details die alles veranderen zoals het strauss juweeltje op de tussencoup. Ze draagt als geen ander een smoking. Maar als een waardige liefhebster van aantrekkelijke tegenstellingen, beheerst deze heldin ook de kunst om te verleiden en de codes van vrouwelijke glamour tot in de perfectie: in kant van geborduurde tule wordt haar sensualiteit onweerstaanbaar. Gewoonweg Parisienne. RVH.









    29-12-2011 om 21:48 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.brussels airlines

    Brussels Airlines verhoogt frekwenties naar vijf Afrikaanse bestemmingen

     

     

     

     

     

    Brussels Airlines verhoogt vanaf april 2012 haar vluchtfrekwenties naar vijf Afrikaanse bestemmingen aanzienlijk. Zowel naar Doula en Yaoundé (Kameroen), Abidjan (Ivoorkust) als Nairobi (Kenia) en Bujumbura (Burundi) verhogen de afreismogelijkheden en de zetelcapaciteit. Naar Kinshasa zal Brussels Airlines vanaf het volgende zomerseizoen vier keer per week non-stop vliegen. Deze frekwentieverhogingen zijn mogelijk dankzij de ingebruikname van een bijkomend langeafstandsvliegtuig.

     

    Brussels Airlines verstevigt haar aanwezigheid op het Afrikaanse kontinent. Nadat dit jaar lijndiensten werden gelanceerd naar Bamako (Mali), Marrakech en Agadir (Marokko) biedt Brussels Airlines vanaf april 2012, veel meer afreismogelijkheden naar talrijke Afrikaanse bestemmingen, o.m. Yaoundé, Douala, Abidjan, Kinshasa, Nairobi en Bujumbura. Al deze bijkomende vluchten sluiten aan op het Brussels Airlines Europa en US aanbod.

     

    Op verschillende routes introduceert Brussels Airlines bovendien een nagelnieuw in-flight product inclusief een nieuwe flat bed business class en economy zetels met individueel in-flight entertainment systeem. Vliegen met Brussels Airlines wordt zo comfortabeler dan ooit. Deze nieuwe kabine wordt begin 2012 voorgesteld. RVH.

    www.brusselsairlines.com 

    29-12-2011 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    28-12-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Drink 0 - Blaas 0 Wiite Hoegaerden!
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Drink 0,0 -Blaas 0,0!

    Hoegaarden 0,0 wenst iedereen een veilig eindejaar toe!

     

     

     

     

    Hoegaarden 0,0, het eerste alcoholvrije Belgische witbier, is dezer dagen prominent aanwezig in het straatbeeld, op kerstmarkten en eindejaarsevenementen met een opvallende “Drink 0,0 – Blaas 0,0”-campagne.

     

    Via sampling en affiches wil Hoegaarden chauffeurs er extra op wijzen dat het belangrijk is om verantwoord om te gaan met alcohol in het verkeer en de beste keuze daarom is om geen alcohol te drinken als je rijdt. Bob zijn betekent echter niet dat je niet meer mee kan genieten met je vrienden van een gezellig biertje tijdens deze eindejaarsperiode! Met de nieuwe heerlijke Hoegaarden 0,0, blaas je namelijk zeker 0,0 -en breng je je medereizigers veilig thuis!

     

    Als leidinggevende brouwer, droomt AB InBev er van het Beste Bierbedrijf in een Betere Wereld te zijn. In dat opzicht zijn we ervan overtuigd dat het onze verantwoordelijkheid is om verantwoorde consumptie te ondersteunen en te promoten. Het bedrijf maakte dan ook op “Be(er) Responsible Day” in september 2011 (een wereldwijde dag in het teken van verantwoorde consumptie georganiseerd door AB InBev) een aantal uitdagende wereldwijde doelstellingen bekend om de impact van haar wereldwijde programma’s voor verantwoorde alcoholconsumptie te vergroten en te meten over een periode van 3 jaar.

    Zo heeft AB InBev zich geëngageerd om tegen 2014 wereldwijd minstens een half miljard volwassen consumenten te bereiken om hen bewuster te maken van het belang om een beroep te doen op een bestuurder die niet drinkt of op een chauffeur om veilig thuis te geraken. En natuurlijk dragen ook de merken hun steentje bij: Hoegaarden 0,0 promoot deze feestperiode verantwoord rijgedrag via de opvallende “Drink 0,0 – Blaas 0,0”-campagne, opdat iedereen veilig thuis raakt. RVH.

     

     

     


    28-12-2011 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    27-12-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eindejaarscadeau
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    HET EINDEJAARSCADEAU VAN STELLA ARTOIS LIGT ONDER DE KERSTBOOM

     

     

     

    Stella Artois, het Nr 1 Belgische bier wereldwijd en verkrijgbaar in meer dan 80 landen, werd oorspronkelijk genoemd naar de kerstster (Stella is het Latijnse woord voor Ster) en naar haar meesterbrouwer, Sébastien Artois. Meer nog, het wereldbekende pilsbier werd voor het eerst gebrouwen als kerstbier, als geschenk voor de inwoners van Leuven. De Leuvense brouwer geeft nu de mogelijkheid aan zijn fans om deze gezellige kerstmomenten wat kracht en sfeer bij te zetten met een gratis album met 8 van de beste kerstsongs.

     

    Under the christmas star, is een album met klassieke kerstsongs, heruitgevonden als een tijdloze en ultra-coole 60’s Jazz LP. Dit mooie kerstcadeau is het vervolg van het uit 2010 daterende kerstgeschenk van Stella Artois, waarbij de single “ Les 12 jours de Noël” aangeboden werd. Deze succesvolle actrice inspireerde Stella Artois om in 2011 nog een stapje verder te gaan en een compleet album, tot leven gebracht op een unieke en stijlvolle manier, met kerstsongs weg te geven.

     

    Gaande van de swingende ritmes van “ Deck the halls” tot de coole blue notes van “Jingle Bells”, herenigt het acht nummers tellende album aloude kerstsongs met twee originele composities met een geraffineerde flair die de fans gewoon zijn te verwachten van Stella Artois. Under the Christmas star werd opgenomen in Los Angeles, New York en Parijs in samenwerking met de begaafde componisten. 

    Dankzij een scherp oog en oor voor authenticiteit in echte Stella Artois-stijl, werd het album zorgvuldig gecomponeerd met behulp van originele opnameapparatuur en instrumenten daterend uit de 60’s. Die vintage stijl wordt nog extra in de verf gezet op de cover van het album, waar uit ijs gehouwen iconen en moderne meubelen uit het midden van deze eeuw, zoals een 33rpm vinyl-playing draaitafel, weergegeven worden.

    Under The Christmas Star is Stella Artois’ speciaal geschenk voor u en zal maar voor

    een beperkte periode beschikbaar zijn, gratis en uitsluitend te verkrijgen zijn op http://www.stellaartois.com/under-the-christmas-star-4103/ RVH.

    27-12-2011 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    23-12-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het wintert op Schiphol

    Het wintert op Schiphol

     

     

     

     

    Van 21 december 2011 tot en met 26 maart 2012 presenteert het Rijksmuseum op luchthaven Schiphol de tentoonstelling DutchWinters. Aan de hand van acht sfeervolle schilderijen wordt de ontwikkeling van het 19de-eeuwse winterlandschap getoond.

     

    Tijdens de eerste helft van de 19de eeuw is de romantiek zeer populair binnen de schilderkunst. Barend Cornelis Koekkoek en Charles Leickert roepen in hun winterlandschappen een idyllische sfeer en liefde voor de natuur op. Rond 1870 ontstaat er een nieuwe fase waarin de gedetailleerde penseelvoering van de romantische school plaats maakt voor een meer tonale schilderwijze. De Haagse School probeert de natuur meer realistisch weer te geven en de sfeer van een bepaald moment vast te leggen. Kenmerkend zijn de grijze tonen in het werk van Louis Apol en Anton Mauve. Eind jaren ‘80 krijgt deze stroming een tegenhanger in het Amsterdams impressionisme. Willem Witsen en Isaac Israëls geven met een kleurrijker palet en vlotte streken impressies van het landelijke of stedelijke leven.

     

    Het Rijksmuseum Schiphol is te vinden op de Holland Boulevard, in het gebied achter de paspoortcontrole tussen de E- en F-Pier. Het museum is elke dag gratis toegankelijk van 06.00 tot 20.00 uur. In het Rijksmuseum Schiphol is permanent een tentoonstelling van werken van Hollandse meesters uit de Gouden Eeuw te zien, uit de collectie van het Rijksmuseum. Drie keer per jaar is er een tijdelijke tentoonstelling. Ook vindt u er een eigentijdse Museum Shop met Dutch Design en souvenirs uit het Rijksmuseum. RVH.

    www.schiphol.be.

    23-12-2011 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    21-12-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zuid SS12

    Zuid SS12: Brandy, candy & friendly

     

     

     

    Ontwerpster Renée Van Beurden is voor de zomercollectie op zoek gegaan naar draagbare lichtheid. Het resultaat is een uitbundig spel van kleur en licht dat deze zomer meer dan welkom is. Tijd om de sombere verwachtingen wat te breken en speelsheid te introduceren waar het kan.

     

    In 2006 startte ontwerpster Renée van Beurden in alle bescheidenheid envanuit haar buikgevoel Zuid. Het label kreeg al gauw een vast clientèle dat collectie na collectie vanzelf aandikte. Met de opening van een eigen winkel in 2011 plaatste Zuid zich definitief op de modekaart. Zuid brengt voor 2012 een collectie met een overvloed aan kleuren. Renée liet zich ook dit seizoen leiden door haar intuïtie. “Het begon met anders naar kleuren te kijken, en toen heb ik ze andere namen gegeven: brandy, mint, scarlet, lips. Door ze anders te benoemen, kon ik er meer mee gaan spelen” aldus de ontwerpster. Ondanks uitbundige prints en een breed kleurenspectrum straalt de collectie toch een rust uit. De collectie baadt in het licht, speelt met volumes, is speels en chique tegelijkertijd.

     

    Vrouwelijkheid primeert bij Zuid. Jurken vormen deze zomer opnieuw de basis van het label. Daarnaast is het breiwerk dit seizoen enkel in een mercérise katoen en zorgt dit samen met de veelheid van modellen in de verschillende materialen en kleuren voor een uiterst feminiene look. De diverse uitvoeringen zorgen voor een collectie met een uiteenlopend prijskaartje, een concept dat op heel wat bijval kan rekenen onder het trouwe clientèle van het merk. Vriendin des huizes, Eva Bos, heeft opnieuw een jurk ontworpen dat zowel in de ‘keukendoek’- versie als in de prachtige unikleuren een perfecte aanvulling biedt op het Zuid-assortiment.

     

    Renée van Beurden denkt achteraf gezien dat ze vanaf het begin op zoek was naar lichtheid. Zoals steeds straalt de collectie een city chique uit waardoor je er perfect mee naar kantoor kan, maar voelt het als vakantie. De ontwerpster is trots op deze wederom erg vrouwelijke collectie vol met kleur: “Als Brigitte Bardot nu 35 zou zijn, geloof ik dat ze dit in haar koffer zou steken om naar Zuid-Frankrijk te gaan”. RVH.

    Verkoopsinfo: 03 234 13 94 of www.denkzuid.be





    21-12-2011 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Topbestemmingen niet skiers
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Topbestemmingen wintersport Pierre & Vacances ook een paradijs voor niet-skiërs

     

     

     

     

    Geen skiër, maar toch mee op wintersport? In Arc 1950 en Avoriaz hoeven gasten zich geen moment te vervelen. De premium residenties van Pierre & Vacances in deze wintersportdorpen zijn namelijk niet alleen voor skiliefhebbers een paradijs. Deze bieden, naast accommodatie van topniveau, volop vermaak en een ruim aanbod aan horeca en andere voorzieningen. Hoogtepunt is het uitgebreide Welness-aanbod: van spa, sauna en stoombad tot relax- en fitnessruimte. Bovendien is er volop de gelegenheid om de mooie gebieden te voet, met de hondenslee of sneeuwscooter te verkennen.

     

    Deep Nature Spa : Gasten van Arc 1950 kunnen hun hart ophalen in de Deep Nature Spa® van 1.000 m! die deze winter geopend wordt. Deze spa is ontworpen als mineraallandschap in de stijl van een grot. In de spa kunnen zij genieten in een ontspanningsruimte met uitzicht op de Mont Blanc en een buitenterras met sauna en een jacuzzi. Ook in Avoriaz kunnen gasten helemaal tot rust komen in een Deep Nature Spa. Deze spa bestaat uit een zwembad met uitzicht op de pistes, een kinderbad, vier sauna's, drie hamams, een ontspanningsruimte, een fitnessruimte, een terras met jacuzzi en een kinderopvang. Er staat gasten bovendien een uitgebreid assortiment ‘à la carte’ verzorgingen te wachten.

     

    Gastronomie

    Ook op culinair gebied komen gasten niets te kort. Zowel in Arc 1950 als L’Amara hebben gasten in het restaurant volop keuze uit een uitgebreid aanbod. Er zijn vier verschillende formules, waarmee je naar wens ontbijt, lunch en diner kunt combineren. Het diner is ook tot in de puntjes verzorgd. Gasten kunnen zich laten verwennen in de Franse toprestaurants Brasserie 1950 en Hemingway in Arc 1950 en Restaurant Douchka, la Falaise, les Intrets en le Bistroin in L’Amara. RVH.

    Informatie – Tel: 070-246 100 (! 0,15/min)

    www.pierreetvacances.be en in reisbureaus.

    21-12-2011 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 29/04-05/05 2024
  • 22/04-28/04 2024
  • 15/04-21/04 2024
  • 08/04-14/04 2024
  • 01/04-07/04 2024
  • 25/03-31/03 2024
  • 18/03-24/03 2024
  • 11/03-17/03 2024
  • 04/03-10/03 2024
  • 26/02-03/03 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 12/02-18/02 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 29/01-04/02 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 15/01-21/01 2024
  • 08/01-14/01 2024
  • 01/01-07/01 2024
  • 25/12-31/12 2023
  • 18/12-24/12 2023
  • 11/12-17/12 2023
  • 04/12-10/12 2023
  • 27/11-03/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 13/11-19/11 2023
  • 06/11-12/11 2023
  • 30/10-05/11 2023
  • 23/10-29/10 2023
  • 16/10-22/10 2023
  • 09/10-15/10 2023
  • 02/10-08/10 2023
  • 25/09-01/10 2023
  • 18/09-24/09 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 04/09-10/09 2023
  • 28/08-03/09 2023
  • 21/08-27/08 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 07/08-13/08 2023
  • 31/07-06/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 17/07-23/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 03/07-09/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 22/05-28/05 2023
  • 15/05-21/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 17/04-23/04 2023
  • 10/04-16/04 2023
  • 03/04-09/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 12/09-18/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 10/05-16/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 28/10-03/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 05/08-11/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 29/04-05/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 11/03-17/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 25/12-31/12 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 30/11-06/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 24/12-30/12 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 31/03-06/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 07/05-13/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 09/04-15/04 2007
  • 02/04-08/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 26/02-04/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 27/11-03/12 2006
  • 20/11-26/11 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 06/11-12/11 2006
  • 30/10-05/11 2006
  • 23/10-29/10 2006
  • 16/10-22/10 2006
  • 09/10-15/10 2006
  • 02/10-08/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
  • 11/09-17/09 2006
  • 04/09-10/09 2006
  • 28/08-03/09 2006
  • 14/08-20/08 2006
  • 07/08-13/08 2006
  • 31/07-06/08 2006
  • 24/07-30/07 2006
  • 17/07-23/07 2006
  • 10/07-16/07 2006
  • 03/07-09/07 2006
  • 26/06-02/07 2006
  • 19/06-25/06 2006
  • 12/06-18/06 2006
  • 05/06-11/06 2006
  • 29/05-04/06 2006
  • 22/05-28/05 2006
  • 01/05-07/05 2006
  • 24/04-30/04 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!