Inhoud blog
  • DEBA meubelen trekt alles uit de kast!
  • Het combi-shirt van Mayerline
  • Arte en Moooi openen deuren van Green House
  • Own Your Glow
  • La Biennale di Venezia
  • Weleda breidt manverzorging uit!
  • Aspria: technologische verzorging
  • Kartell & illycaffè
  • Water als centerpiece
  • Artisano & Amato
  • Bell & Ross
  • Vier de lente met Belgische flair
  • Le Lame Lover
  • Moederdag
  • Veritas Care(s) about you
  • gespot op light+ Building
  • Ga voor een tijdloze, duurzame zomer met Aware
  • Umbris, unieke design-overkappingen
  • Classic elegance Luna
  • Classic date manufacture
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    wozani
    restaurants
    09-03-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Megavino

    Megavino 2012 - Trammuseum – Brussel - Zondag 15 april 2012

     

     

     

    Na het onverhoopte succes van vorig jaar, stelt Vino Magazine de derde editie voor van Belgovino, het salon van de Belgische Wijnbouwers zonder Grenzen. Op dit salon krijgen de bezoekers niet alleen de gelegenheid meer dan honderd wijnen van Belgische wijnbouwers te proeven, ze kunnen zich ook laten meevoeren door de mooie verhalen achter deze wijnen.

     

    Belgische wijnliefhebbers en Belgische verdelers tonen steeds meer interesse voor wijn gemaakt door Belgen. De onderliggende gedachte is dat wanneer een Belg wijn maakt, hij dat goed doet en met passie. In België, een zogenaamd niet-producerend wijnland, hebben we een betere wijnkennis dan in producerende landen, waar de producenten enkel de wijnen uit eigen streek kennen. Het helikopterperspectief maakt dat Belgische wijnbouwers een hogere kwaliteitsstandaard hebben. Ze willen niet zomaar wijn maken, ze willen de best mogelijke wijn maken. Het resultaat kan iedereen komen proeven op zondag 15 april.

     

    Nieuw bij deze uitgave die onder de vleugels van Brusselicious plaatsvindt, is dat het salon voorafgegaan wordt door een gezellig galadiner waarbij men samen met de Belgische wijnbouwers de voeten onder tafel kan schuiven om lekker te proeven en bij te praten.

     

    Plaats: Trammuseum - Avenue de Tervuren 364b -1150 Brussel

    Datum salon : Zondag 15 april, van 11 tot 18 uur - Toegansprijs: 10 €/persoon

    www.belgovino.be

    09-03-2012 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    08-03-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vittel, nieuwe fles ...
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    NIEUWE FLES: NIET HELEMAAL HETZELFDE, NIET HELEMAAL ANDERS ...

     

     

     

    VITTEL schenkt al jarenlang veel aandacht aan zijn verpakkingen en levert inspanningen om de impact ervan op het milieu te verkleinen. Met deze vernieuwing wil VITTEL zijn gebruik van olie verlagen en een hernieuwbare bron van plantaardige oorsprong aanwenden.

     

    De waterfles is in alle opzichten identiek qua kwaliteit, chemische zuiverheid, productbescherming en recycleerbaarheid, alleen de samenstelling van de PET-fles verschilt. VITTEL zet zich al meer dan 10 jaar in om de ecologische voetafdruk van zijn verpakkingen te verkleinen. Vandaag innoveert VITTEL met een eco-concept: vanaf begin 2012 zullen alle VITTEL-flessen van 1L, 50cl en 33cl voor 30% bestaan uit materiaal van plantaardige oorsprong.

     

    Sinds 1992 worden de waterflessen van VITTEL gemaakt van PET (polyethyleentereftalaat). Om PET te produceren zijn er twee componenten nodig: tereftaalzuur (70% van de molecule) en mono-ethyleenglycol (30% van de molecule). Vandaag is het mogelijk om mono-ethyleenglycol (MEG) te winnen uit melasse, het overblijfsel van de omzetting van riet in suiker ter vervanging van olie. Melasse is een bijproduct in de rietsuikerproductie dat, omgezet in ethanol, al wordt gebruikt om geestrijke dranken of brandstof te maken. De productie van melasse vergt geen extra landbouwgrond, veroorzaakt geen ontbossing en treedt niet in concurrentie met andere voedingsgewassen. De mono-ethyleenglycol van plantaardige oorsprong die VITTEL gebruikt, wordt geproduceerd in India door Indian Glycols op basis van melasse uit lokaal suikerriet.

     

    Deze nieuwe fles is deels van plantaardige oorsprong, maar nog altijd 100% recycleerbaar. Ze volgt dus hetzelfde sorteer- en recyclageproces als de huidige fles.

    En VITTEL kijkt nog verder: Nestlé Waters cofinnanciert de leer- en onderzoeksstoel van de Ecole des Mines van Parijs voor Bioplastic. De leerstoel bestudeert de mogelijkheden van materialen die afkomstig zijn van hernieuwbare grondstoffen om op termijn een 100% olievrije fles te creëren. RVH.

    www.vittel.be

     

     

     

    08-03-2012 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    07-03-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mignonnette double lait

    Côte d’Or: Mignonnette Double Lait

     

     

     

    Zowel de Mignonnette als de Double Lait kennen een rijke geschiedenis. Oorspronkelijk gecreëerd als proevertje voor de Wereldtentoonstelling van 1935, groeide de Mignonnette onmiddellijk uit tot een iconisch product en werd het zo deel van de Belgische identiteit.

     

    De Double Lait, voor het eerst in de winkel in 1937, is sinds zijn lancering uitgegroeid tot de favoriete pralinésmaak van vele chocoladeliefhebbers. Met de Mignonnette Double Lait brengt Côte d’Or nu een nieuwigheid op de markt, waarbij twee vaste waarden uit onze kindertijd gecombineerd worden in een heerlijke chocoladecreatie. De elegantie van de Mignonnette en de zachtheid van Double Lait zorgen voor een perfect samenspel van verschillende smaaksensaties, een waar genot om te degusteren.

     

    Het verenigen van de twee sterproducten uit de jaren 30 vormt een unieke sensatie. Een heerlijke Mignonnette gecombineerd met een fijn laagje smeuïge Double Lait: het samenbrengen van twee verschillende texturen met een intense smaakexplosie als resultaat! Vanaf het moment dat een eerste hap wegsmelt in de mond zal elke ‘chocoholic’ onmiddellijk verkocht zijn!

     

    Om een Mignonnette uit de verpakking te halen heeft ieder een bepaalde gewoonte: sommigen doen de verpakking heel voorzichtig open om niet te kreuken, anderen kunnen niet wachten en scheuren snel het papiertje los, en nog anderen willen het openen van de verpakking zo lang mogelijk laten duren … Daarna volgt dan het degusteren van de chocolade: eerst de hoekjes afbreken en laten wegsmelten in de mond alvorens te beginnen aan de rest, het mooi in twee breken voor een optimale intensiteit, het eventjes onderdompelen in een tas koffie… Elk geniet van de Mignonnette op een verschillende manier. De verpakking, daarentegen, is sinds de lancering hetzelfde gebleven. Een stukje geschiedenis dat dus al meer dan 75 jaar lang door elk van ons in stand wordt gehouden. RVH.

    Mignonnette Double Lait – 21 Mignonnette  - 3.39€









    07-03-2012 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Cahorswijnen in chocoladeglas

    Cahorswijnen degusteren in chocoladeglas.

     

     

    In 2008 zorgde de UIVC, de vereniging van wijnboeren van de Cahorsstreek voor een revolutionair eigen glas, waarbij het middenstuk tussen voet en kelk door een ring werd gevormd die de permanente zorg voor betere producten symboliseert. Sedertdien werden ruim 150.000 van deze glazen verkocht aangezien hun presentatie wonderwel samengaat met deze wijnen.

    2012 werd opgestart met een andere revolutionaire nieuwigheid onder het motto ‘Malbec in black’. De wijnen krijgen immers de toenaam van ‘zwarte wijnen’ toegemeten wat de producenten op het idee bracht om het ringvormige glas een gans apart tintje mee te geven. Het resultaat werd een zwart chocoladekleurig glas. Facet waarmee meteen de binding tussen chocolade en wijn wordt gemaakt.

    Het is immers al langer geweten dat er erg goede smaakassociaties bestaan tussen wijn en chocolade. Zwarte chocolade krijgt de echte cacaosmaak mee en geeft de nodige diepgang aan het product. Door de creatie van donker gekleurde glazen verhoogt de geheimzinnigheid van de wijnen en vormen de diepe smaken een absoluut genoegen voor de smaakpapillen. Complexiteit, souplesse en tannines kunnen op deze manier naar waarde worden geschat.

    Fijnproevers kunnen voor 15€ in de Villa Cahors Malbec 6 hoogwaardige wijnen in de nieuwe chocoladeglazen degusteren. De artisanale glazen kunnen desgewenst worden aangekocht aan 10€ per stuk, een exclusief glas om thuis volop na te genieten.

     

     

    07-03-2012 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    06-03-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rhône en 4 deel 2
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Rhône en 4:/2

     

     

     

    Het wijngebied van de Gigondas wordt omzoomd door de Dentelles de Montmiral en bestaat voornamelijk uit kalkgronden die de Grenache een bijzondere mineraliteit meegeven die uitmondt in geraffineerde wijnen met een fris karakter. Dit zorgt meteen voor een serieuze diepgang met lange bewaartermijnen, wat niet wegneemt dat ook de jonge wijnen zeer aantrekkelijk zijn. De kalkgronden geven echter ook voldoende steun aan de teelt van de Syrah en Mourvèdre.

     

    De wijnboeren staan hier gekend voor hun koppig temperament dat tegelijk gastvrij en discreet is. Zij streven naar het behoud van de essentiële kenmerken van hun terroirs, zijn geduldig en zorgen voor uitmuntende bergwijnen. De cru Gigondas bestaat reeds meer dan 40 jaar en wordt geteeld op ruim 1250 ha. Met een opbrengst van 36hl/ha, globaal 40.000hl per jaar, is dit een van de laagste producties in Frankrijk wat niet wegneemt dat het resultaat uitvloeit in fruitige wijnen, licht houterig maar feilloos evenwicht.

     

    Het agrilo-zand ontsnapt niet aan de erosie waardoor een grote verscheidenheid een kenmerk wordt, de wijnranken moeten niet alleen de felle zomerse hitte trotseren, maar moeten tevens afrekenen met de mistralwinden, globaal kunnen ze toch op zowat 2800 zonuren per seizoen genieten.

     

    De rode wijnen gaan van rubis tot donker granaat, zorgen voor een fruitig boeket in de neus, soms met een tikkeltje rijp zwart fruit. In de mond hebben ze een krachtig, aromatisch palet met delicate kruidige toets en zijn een mooie complexe wijn.

    De rosé wijnen vertegenwoordigen slechts 1% van de globale productie, maar zorgen voor een verrassende ampleur in de mond met een parfum van amandelen.

     

    De eerste degustatietoetsen van de jaargang 2010 geven alvast aanwijzingen voor een krachtige, elegant wijn met verrassende frisheid die een mogelijke lange bewaarperiode laat doorschemeren. 

    www.gigondas-vin.com

     

    De Vacqueyraswijnen dragen sinds 1990 een AOC label en worden voornamelijk in het zuidelijke deel van de Rhônevallei geteeld. Deze regio geniet nog voor een groot deel van de uitlopers van de Dentelles de Montmiral en heeft dus vruchtbare ondergronden. Globaal staan hier ruim 1390 ha wijngaarden die goed zijn voor een jaarproductie van 44.000hl met een gereglementeerde productie van 36hl/ha.

     

    In tegenstelling met de andere regio’s van de Rhônevallei worden hier zowel voor de witte als voor de rode wijnen, meerdere druivenrassen weergevonden. Algemeen mag men evenwel stellen dat Vacqueyras symbool staat voor eerder krachtige wijnen die een mooie balans uitstralen.

     

    De rode en rosé wijnen worden bekomen door de druivenrassen Grenache Noir, Syrah, Mourvèdre en Cinsault. In de neus zorgen ze meestal voor een complex geheel met o.m. rode vruchten, zijn genereus en tonen bij de bewaarwijnen ook toetsen van vijg. In de mond proeven ze onmiddellijk als een volle krachtige wijn met subtiele vleugjes van witte peper die evenwel moet wijken voor de rode vruchten. Toch blijft ondanks de complexiteit van deze wijnen, het evenwicht mooi bewaard.

    De roséwijnen geven in de neus een mooi parfum en fris boeket, terwijl ze in de mond toch voldoende generositeit uitstralen die gepaard gaat met charme en frisheid met aantrekkelijk einderesultaat.

     

    De witte wijnen zijn divers, hebben een zekere frisheid al kunnen hier eerder moeilijk algemene conclusies worden getrokken, mede door de veelheid aan gebruikte druivenrassen: Grenache Blanc, Bourboulene, Clairette, Marsanne, Russanne en Viognier. RVH.

    www.vacqueyras.tm.fr

     

     

     

    06-03-2012 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Canada culinair

    Ontdek de belangrijkste gastronomische producten van Canada

    in Sofitel Brussels “Europe” en “Le Louise"

                           

     

     

    Van 13 tot 17 februari 2012 staat Canada, en dan vooral de kwalitatie gastronomische producten,  in de schijnwerpers in de Sofitel-hotels van Brussel!

     

    In het kader van een reeks initiatieven ter bevordering van de Canadese gastronomie in 2012 werken de ambassade van Canada en de hotels Sofitel Brussels Europe en Sofitel Brussels Le Louise samen om enkele van de belangrijkste producten van de Canadese gastronomie onder de aandacht te brengen.

    ‘s Middags en ‘s avonds zullen de chefs van Sofitel Brussels Le Louise en Sofitel Brussels Europe volgens hun smaak en creativiteit een menu samenstellen met vier Canadese producten met wereldfaam: kreeft, rund, bizon en zwarte kabeljauw (“sablefish”).

     

    Een samenwerking tussen Sofitel en de ambassade van Canada lag voor de hand. Sofitel Europe verwelkomt immers talrijke Canadese delegaties en de chef van Sofitel Le Louise, dhr. Tjaco van Eijken, maakt deel uit van de delegatie van Franstalige chefs die uitgenodigd zijn om hun culinaire ervaringen te delen met chefs uit Québec, tijdens het evenement “Montréal en lumière”. Dit evenement zal van 16 tot 26 februari plaatsvinden in Montréal, met speciale aandacht voor de gastronomie uit Wallonië en Brussel. “We zijn verheugd van het prestige en de uitmuntendheid van Sofitel te mogen genieten om deze prachtige producten voor te stellen en de kwaliteit van onze landbouw te tonen”, aldus Zijne Excellentie de Heer Louis de Lorimier, ambassadeur van Canada in Brussel.

     

    Tijdens deze week zullen de chefs van Sofitel Europe en Sofitel Le Louise de meest befaamde producten van de Canadese gastronomie in de schijnwerpers plaatsen: kreeft uiteraard, maar ook rund, bizon en een grote nieuwigheid voor het Belgische publiek: zwarte kabeljauw.

     

    De zwarte kabeljauw leeft in de diepe wateren van de Noordelijke Stille Oceaan, op een diepte van 300 tot 2700 m. Deze soort onderscheidt zich door zijn donkere, fluweelachtige huid en zijn parelwitte vlees. Zijn hoge gehalte aan olie en in het bijzonder aan omega-3 zorgt voor een zachte textuur en een rijke en smeuïge smaak.

     

    Bizon behoorde al tot de basisvoeding ten tijde van de precolumbiaanse beschavingen in Noord-Amerika. De bizon was met uitsterven bedreigd aan het einde van de 19e eeuw, maar in het begin van de jaren ’90 slaagden Canadese fokkers er weer in om een aanzienlijke kudde op te bouwen. In tegenstelling tot het ruwe beeld dat de wilde Canadese bizon met zijn dikke vacht oproept, is het vlees fijn, mager en zeer lekker.

     

    Het Canadese rund is het resultaat van Britse en Europese rassen, befaamd om de superieure kwaliteit van hun vlees. Tot de populairste rassen in Canada behoren Angus, Hereford, Charolais en Simmental. Deze rassen zijn bekend om hun doorregen, mals en smakelijk vlees.

     

    De Canadese kreeft hoeft ongetwijfeld niet meer te worden voorgesteld. De zuivere en koude wateren van Canada garanderen hun absolute kwaliteit.

     

    Om deze typisch Canadese producten, bereid door de getalenteerde en creatieve chefs van het Sofitel, te ontdekken en te proeven, kunt u uw tafel reserveren in:  Sofitel Brussels Europe  tel 02 235 51 00 Canadees menu aan € 28 (2 gangen) en € 38 (3 gangen) of bij Sofitel Brussels Le Louise tel 02 514 22 00. RVH.

     







    06-03-2012 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.The Left bank Bordeuax

    The Left Bank Bordeaux cup

     

     

    Maar liefst acht oenologische en Amerikaanse universiteitsteams hebben in het Frans Consulaat Generaal in New York deelgenomen aan de selectieproeven van de Commanderie du Bontemps. Doel van de wedstrijd was een plaatsje te bemachtigen in de internationale finale die in juni in Bordeaux wordt georganiseerd.

    De eerste proef onder het toeziend oog van Grand Maître Emmanuel Cruse was een test over de theoretische kennis van de Médoc, Graves, Sauternes en Barsacwijnen. Nadien volgden drie verschillende blind degustaties waarbij fijngevoeligheid, subtiele smaakgevoelens en getrainde smaakpapillen de verschillen moesten aantonen.

    Uiteindelijk sleepten de Wharton Business school of the University of Pennsylvania en de University of Chicago school of Business, een finaleticket uit de brand.

    De finale georganiseerd op 28 juni in het Château Lafite Rotschild in Pauillac, wordt betwist tussen 15 hogescholen en universiteiten uit Europa, Azië en Amerika. De wedstrijd loopt onder het voorzitterschap van Baron Eric de Rotschild.

    De uitstraling en het belang van de grote wijnen van de ‘rive gauche de Bordeaux’ wordt door dit interculturele treffen verder uitgedragen, een ontmoeting en een wedstrijd die draaien rond de gemeenschappelijke passie “wijn”.

     

     

    06-03-2012 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    05-03-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rhône en 4/ deel 1
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Rhône en 4:

     

     

     

    De wijnen uit de Rhônevallei rusten op vier belangrijke pijlers, nl Crozes-Hermitage, Gigondas, Saint Joseph en Vacqueyras.

     

    Crozes-Hermitage is een prestigieuze cru uit deze vallei met een verleidelijke elegantie en met ruim 1430 ha wijngaarden ook de grootste appellatie van de Côte du Rhône. De aanplantingen bevinden zich hoofdzakelijk op keigronden uit de ijstijdperken Riss en Würms, soms gemengd met wit zand, soms ook bedekt met een laagje graniet met loess.

     

    De AOC Crozes-Hermitage werd reeds in 1937 toegekend en bevindt zich in het hart van het heuvellandschap van de Drôme. Toch moeten de wijnranken hun vruchtbare gronden delen met abrikozen- en perzikenboomgaarden. De jaarlijkse productie bedraagt zowat 60.000 hl waarvan 56.000 hl rode wijn en heeft een maximale opbrengst van 45hl/ha. De Syrahdruif speelt een hoofdrol en zorgt als nobel en autochtoon ras voor verfijnde rode wijnen. De rode wijn is hier enkel van de Syrah afkomstig; niet alleen de Syrah maar ook de Marsanne – edelmoedige witte wijnen – en de Roussanne – eerder geraffineerde witte wijnen evenals de boomgaarden genieten van de delicate zonnestralen die toch kwitsig over het landschap worden uitgestrooid.

     

    De rode wijnen geven een grote diversiteit in het glas, zijn meestal zacht met leuke en aangename florale toetsen zonder daarom van hun robuust karakter in te boeten. Het zijn mooie foodpairingwijnen die voor leuke verrassingen kunnen zorgen bij konijn, gevogelte en charcuterie, een pittig gevoel etaleren bij diverse kazen, maar vooral hun karaktereigenschappen etaleren bij eend, rood vlees en wild.

    De witte wijnen bieden ook florale toetsen maar vooral frisheid, zijn eerder droog van aard en passen perfect bij gegrilde vis.

    www.vins-rhone.com

     

    De wijnen van Saint Joseph doen terugdenken aan het vroeger verleden waarbij de Franse koningen voor de nodige pracht en praal zorgden en hierbij de wijnen bijzonder rijkelijk lieten vloeien. Een van de voorlopers van de Saint Josephwijnen is de Vin de Mauves, een wijn die liederlijk aan een lokale patroonheilige St Joseph werd aangemeten.

     

    Hierbij werd evenwel geen rekening gehouden met de Jezuïeten die ook deze wijn dronken. Zij vonden het ongehoord dat de wijn zo maar aan een patroonheilige werd toegewezen zonder de wijn zijn naam droeg. De wijn werd dan ook prompt herdoopt, een beslissing die zonder al te veel hinder ook de goedkeuring van de koningen kreeg.

     

    De regio waar de Saint Joseph, officiële appellatie sinds 1956, wordt geteeld bestaat uit vrij sterk hellende terrassen, die volop van de zon genieten al moeten de gronden af en toe wel enige drainage meekrijgen. Het is een langgerekte strook van zowat 50km die de verbinding maakt tussen Condrieu en Cornas.

     

    Hier wordt de rode wijn uitsluitend gemaakt van 100% Syrahdruiven op een oppervlakte van zowat 1200 ha, goed voor een jaarlijkse productie van 40.000 hl, 90% van de wijnen zijn rood, de rest bestaat uit witte wijnen. De rode Saint Joseph krijgt een stabiele dieprode kleur en is eerder aromatisch. De witte wijnen op basis van Roussanne en Marsannedruiven bezitten een evenwichtige smaak, evenwel met variërende structuren. RVH.

    www.vins-rhonecom

     

    05-03-2012 om 21:48 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Silken photo award

    11TH SILKEN PHOTO AWARD

     

     

     

     

    Het Hotel Silken Berlaymont is een hotel dat zich sinds meerdere jaren volledig aan de fotografische kunst heeft gewijd en ondertussen een collectie van 450 werken heeft samengesteld. Sinds meer dan 11 jaar organiseert het hotel een fotowedstrijd, de Silken Photo Award, voor amateurs en professionele fotografen.

     

    De « Silken Photo Award » wedstrijd, die is ontstaan in 2001, beloond de beste serie van 6 foto’s die vervolgens worden gebruikt om de deuren van de kamers van een volledige verdieping te decoreren. De winnaar van deze wedstrijd ontvangt een prijs van 2000€, en opent eveneens het nieuwe seizoen van foto tentoonstellingen in de Zoom Gallery van het hotel.

     

    Aan de 11e editie namen meer dan 40 fotografen deel uit o.m. België, Frankrijk, Duitsland, Engeland, Ierland, Italië, Nederland, Spanje en Griekenland. De jury kende de « Silken Photo Award 2012» toe aan de Belgische fotograaf Filip Santens. Vooral de levendigheid en frisheid van het onderwerk, de eenheid van de kleuren en de grote kwaliteit van de uitvoering van de serie “Flower en Power” wist de jury te overtuigen.

     

    Met de expositie, « Flower and Power », probeert Filip Santens de aandacht van de kijker te trekken en hem te ontroeren om zo de schoonheid van de natuur en alles wat ons omringt te herontdekken. « Flower and power » loopt in de Zoom Gallery van het hotel tot 16 april 2012.

     

    Dit Brussels hotel, in 1996 geopend en in juli 2005 hernoemd naar Hotel Silken Berlaymont Brussels, heeft zich altijd onderscheiden door de belangstelling in kunst en cultuur, meer bepaald in de fotografische kunst. Van lobby tot kamers, via restaurant en vergaderzalen, worden de bezoekers verrast door werken van internationaal beroemde Europese fotografen.

     

    Op basis van een origineel idee van overleden Heer Jacques Hollander, heeft het hotel zich een permanente collectie aangeschaft van 450 werken gerealiseerd door 130 grote namen uit de Europese fotografiewereld met éénzelfde groot thema : “De fotografie, een visie van de Europese cultuur”. De bekendste zijn o.a. de Spanjaard Tony Catany, de Zweed Lars Tunbjörk of nog de Belg Pierre Radisic.

     

    De Zoom Gallery: werd in 2001 geopend en ontvangt elk trimester een nieuwe fototentoonstelling met als thema ”De fotografie, een visie van de Europese cultuur”. Dit concept biedt de bezoekers de mogelijkheid schitterende clichés te ontdekken over gebeurtenissen op het “oude continent” en geeft het hotel een unieke artistieke dimensie. RVH.

     

    Hotel SILKEN BERLAYMONT Brussels

    Boulevard Charlemagne 11-19 – 1000 Brussel - www.hoteles-silken.com

    05-03-2012 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    04-03-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De Pekton

     

    HISTORISCH CAFE ‘DE PEKTON’ IN MECHELEN OPENT, VOOR HET GROTE PUBLIEK, OP 9 MAART HAAR DEUREN!

     

    Café ‘De Pekton’ zal voor het grote publiek, op 9 maart 2012, na een heropbouwperiode van twee en een half jaar, haar deuren kunnen openen ! Het 16de-eeuwse gebouw 'De Pekton' stond oorspronkelijk op de hoek van het verdwenen Stoofstraatje in Mechelen. Het werd verwoest tijdens de Eerste Wereldoorlog en nadien gereconstrueerd. In 1946 werd het pand opnieuw afgebroken en in 1953 gedeeltelijk heropgebouwd. In 2001 moest het plaats maken voor de nieuwe Lamotsite. Bij de reconstructie van het pand, dat in oktober 2009 van start ging, werd zoveel mogelijk gebruik gemaakt van de nog resterende en bruikbare originele materialen: authentieke witte en blauwe steen, sierlijsten, smeedwerk en interieurelementen zoals lambrisering en delen van het toogmeubilair. Het PALM-café krijgt in de zomer aan de gevelzijde een mooi terras.

    Peter Buelens, Public Relations Manager van PALM: “‘De Pekton’ die een rijke geschiedenis heeft gekend zal terug aansluiting vinden met haar historische functie. Een ontmoetingsplaats voor de Mechelaar en de toerist. De roemrijke historie van het gebouw maakt visueel deel uit van het interieur.” Bouwheer en eigenaar, Brouwerij PALM uit Steenhuffel, herstelt op deze manier ‘De Pekton’ in ere en koestert het voor de toekomst. “Bier krijgt er een centrale rol en wordt aangevuld met een beperkte kaart van koude gerechtjes” aldus Buelens.

    Om de rijkdom van echte rasbieren in volle glorie tot bij de consument te brengen installeert de brouwerij er haar ‘Tapmaster’. PALM Breweries ontwikkelde in exclusiviteit deze tapinstallatie waarbij 20-liter vaten direct onder tapkranen worden gekoeld. Deze taptechnologie garandeert perfect getapt bier van in het vat tot in het glas, vaten en leidingen worden namelijk permanent gekoeld tot aan de tapkraan. Met de ‘Tapmaster’ zal in ‘De Pekton’ een assortiment van 8 bieren van het vat geserveerd worden: Estaminet, Palm, Rodenbach, Kriek Boon, de abdijbieren van Steenbrugge Wit en Dubbel-Bruin en tot slot de Brugge Tripel. Het bier van het vat wordt aangevuld met een selectie flessenbier van PALM Breweries én van een aantal collega brouwers. Het wordt ook mogelijk een fles van 75 cl. onder kurk uit de ‘Master Beer Collectie’ te bestellen. De bieren worden dan in een ijsemmer gefrappeerd en geschonken in elegante degustatieglazen, ‘om samen te ontdekken en van te genieten’. ‘De Pekton’ zal door Herman Van Eetvelde geëxploiteerd worden, zijn doorwinterde horecaervaring staat garant voor perfect gastheerschap! RVH.

     

     

     

    04-03-2012 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    03-03-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Miler fabels vs feiten/2

    Kaas: fabels vs. feiten /2

     

     

     

    Na de fabels omtrent kaas, enkele harde feiten:

     

    FEIT: Kaas bestaat al sinds de prehistorie

    Al in de prehistorie maakte de mens kaas, zo blijkt uit archeologische vondsten. Vanaf de late middeleeuwen worden de Nederlandse kazen naar het buitenland verscheept. In de Gouden Eeuw (17e eeuw) stond Nederland al bekend als kaasland.

     

    FEIT: Mensen met lactose-intolerantie mogen halfharde kazen eten

    Bij de bereiding van halfharde kazen (Goudse, Edammer, Maasdammer) verdwijnt bijna alle lactose uit de kaas. Mensen met lactose-intolerantie kunnen daardoor prima halfharde kaas eten

     

    FEIT: De korst bij harde en halfharde kazen is niet eetbaar

    Algemeen kan je stellen: van harde en halfharde kazen is de korst niet eetbaar, maar van zachte kazen wel. Bijna alle harde en halfharde kazen hebben een dun plastic buitenlaagje dat uitdroging en schimmelvorming moet voorkomen. Deze korst is hard en niet geschikt om op te eten. Veel voorverpakte Milner-kazen hebben trouwens helemaal geen korst, voor optimaal gebruiksgemak.

     

    FEIT: Kaas is een basisvoedingsmiddel

    Met een basisvoedingsmiddel wordt een voedingsmiddel bedoeld dat per categorie veel nutriënten levert. Deze voedingsmiddelen zijn belangrijk voor de voorziening van essentiële nutriënten. Kaas levert een groot deel daarvan, zoals calcium, eiwit, vitamines B2 en B12, zink… Daarbij gaat de voorkeur uit naar magere kazen zoals 20+ of 30+ met een laag zoutgehalte.

     

    FEIT: Kaas is goed voor je tanden

    Kaas is goed voor het gebit. Zowel de eiwitten aanwezig in kaas als calcium spelen hierin een rol. Een stukje kaas na de maaltijd is dus nog niet zo slecht bedacht door de Fransen. Wist je trouwens dat kaas zich leent voor heel wat heerlijke desserten?

     

    Milner is een lekkere, pittige kaas gemaakt van halfvolle melk. Daardoor bevat hij 19% vet, wat 40% minder is dan een gewone Goudse 48+kaas. Dankzij een speciale receptuur en een natuurlijke rijping behoudt Milner het maximum aan belangrijke voedingsbouwstoffen, zoals calcium en eiwitten. Milner is kaas die zowel voedzaam als smaakvol is voor het hele gezin. Deze kaas kan je klassiek eten op de boterham of gemakkelijk verwerken in een snack, warme maaltijd of salade.

     

    Milner heeft een rijk smakenpalet met 6 varianten: Milner Jong, Milner Licht Gerijpt, Milner Gerijpt, Milner Extra Gerijpt, Milner Mosterd en Milner Gatenkaas. RVH.

    www.milner.be

     





    03-03-2012 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    02-03-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Milner kaas: feiten vs fabels
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Kaas: fabels vs. feiten

    Milner serveert vijf snelle recepten voor een licht, gezond en smaakvol voorjaar

     

     

    Met het voorjaar en straks de zomer in zicht, staan er traditiegetrouw drie verlangens op het lijstje: minder kilo’s, meer genieten en gezonder leven. Milner vat deze top 3 smaakvol samen in een ruim assortiment kazen, met minder vet maar des te meer smaak.

    Ontdek vijf inspirerende recepten om het voorjaar energiek in te zetten. En maak voorgoed komaf met alle misverstanden over kaas dankzij het Milner-overzicht van fabels & feiten.

     

    FABEL: Opgroeiende kinderen hebben meer kaas nodig dan volwassenen

    Kaas is belangrijk voor jong én ouder. Volwassenen moeten zelfs meer zuivelproducten eten dan opgroeiende kinderen! Voor sterke botten en tanden is calcium een belangrijke bouwstof. Melkproducten zoals kaas zijn belangrijke bronnen van calcium. En volwassenen hebben calcium nodig om de botmassa te onderhouden.

     

    FABEL: Na 20 uur mag je niet meer eten…

    ’s Avonds wat later eten – een typische zuiderse gewoonte – kan echt geen kwaad. De stofwisseling werkt de hele dag op ongeveer hetzelfde niveau. Je lichaam slaat vet alleen op als de inname hoger is dan het verbruik. Avondeten wordt gewoon verbrand en maakt dus niet dikker. Wel komen er na 20 uur vaak snacks op tafel… en dat zijn uiteraard dikmakers.

     

    FABEL: 48+ kaas is een oude kaas

    Het vetgehalte in kaas wordt uitgedrukt als percentage van de droge stof. Dit zijn alle bestanddelen van de kaas zonder het vocht. 48+ betekent dat 48-52% van de droge stof van de kaas uit vet bestaat en heeft dus niets met de leeftijd van de kaas te maken. Hoe lager het getal voor de plus, hoe slanker de kaas. Dus 20+ is een minder vette kaassoort vergeleken met 48+.

     

    FABEL: Als je het ontbijt overslaat, val je af

    Het ontbijt is de belangrijkste maaltijd van de dag. Een evenwichtig ontbijt – een boterham met kaas past daar prima bij – levert namelijk essentiële voedingsstoffen. Als je niet ontbijt, is bovendien de kans groter dat je in de voormiddag naar ongezonde alternatieven grijpt omdat je toch trek krijgt.

     

    FABEL: Een boterham met kaas is gezonder dan een croque met kaas

    Wanneer je een toast met kaas maakt, blijft deze qua voedingswaarde dezelfde als een boterham met kaas die niet geroosterd is. Door verhitting verandert er niets in de calorieën. Let wel: als je de croque in de pan bakt met boter of er ketchup/mayonaise bij serveert, verhoog je natuurlijk wel het aantal calorieën. Een ‘verantwoorde’ croque maak je met volkoren brood en 30+-kaas.

    02-03-2012 om 16:47 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Laat j eheerlijk verrassen!

    LAAT JE HEERLIJK VERRASSEN!

    PHILADELPHIA MET MILKA: EEN NIEUWE ONTBIJTSENSATIE

     

     

    Een heerlijk duet tussen verse kaas van Philadelphia en de zachte chocolade van Milka: daaraan kan je niet weerstaan!

    Philadelphia durft alle fans van een gezonde en lekkere verwennerij te verrassen, en biedt samen met Milka een overheerlijke verse kaas aan die in de koelkast bewaard moet worden. Deze nieuwe lekkernij is zo fris en licht van smaak, dat hij zelfs de meest veeleisende fijnproevers zal plezieren.

    Waarom zou je je deze lekkernij die slechts 14% vetgehalte bevat ontzeggen? De nieuwe Philadelphia met Milka is perfect voor iedereen die wil genieten zonder zich schuldig te voelen.

     

    Zo verrassend… Tijdens de komende weken wordt het onmogelijk om niet te bezwijken voor deze heerlijke en unieke combinatie: de nieuwe Philadelphia met Milka ligt vanaf nu in alle winkels. Met zijn frisse smaak zal je er niet aan kunnen weerstaan om hem in je winkelkarretje te leggen. Van je karretje naar je koelkast en van je koelkast naar de ontbijttafel. Als je elke dag hetzelfde ontbijt neemt, uit gewoonte en tijdsgebrek, dan zal je zeker bezwijken. Het hele gezin zal er gek op zijn!

     

    Philadelphia is marktleider op het gebied van de smeerbare verse kaas en houdt altijd rekening met de verwachtingen van de consumenten.Voor het eerst in zijn geschiedenis stelt Philadelphia zijn ervaring en vakkennis ten dienste van de liefhebbers van chocopasta. Dankzij Philadelphia met Milkachocolade is het nu mogelijk om zonder schuldgevoel te genieten van het ontbijt... Hij bevat immers slechts 305 kcal per 100g met nauwelijks 14gr vetten en een luttele 37gr suiker per 100g. Een heerlijke ontdekking!

     

    Een goed ontbijt is van groot belang om een drukke, intense dag aan te kunnen, op het werk of op school. 70%1 van de Belgen eet het liefst brood als basis van deze essentiële maaltijd en geeft de voorkeur aan lekker beleg. Elk jaar wordt gemiddeld 3,9kg chocopasta verorberd. Deze markt kent bovendien nog een groei met een stijging van 4,8% in vergelijking met 2010. RVH.

    www.philadelphia.be - www.milka.be

     

    02-03-2012 om 16:45 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Soin de nuit extrème

    Soin de nuit extrême

     

    Het is bij het ontwaken altijd aan je gezicht te zien of men goed geslapen heeft. Verlicht, gladder, veerkrachtig, uitgerust … de huid lijkt altijd in staat te zijn zich te herstellen terwijl we slapen. Maar met de tijd, door vermoeidheid en herhaalde spanningen heeft de slaap een steeds minder herstellende werking. Onze nachten zijn misschien rustig, maar bij het ontwaken blijven de gelaatstrekken gespannen, de rimpels duidelijk zichtbaar en de teint flens. De huid is vermoeid en alleen een goede nachtrust is niet voldoende …

    De laboratoria van Annayake hebben de natuurlijke mechanismen voor de regeneratie van de cellen nauwkeurig bestudeerd tijdens de nacht en aan de hand van hun observaties een geavanceerd verzorgingsproduct ontwikkeld met een exclusieve werking die plaatsvindt tijdens de biologische cyclus van de nacht. De huid profiteert optimaal van haar nachtrust en zal er bij het ontwaken stralend uitzien. Om deze redenen presenteert Annayake de nieuwe Soin de Nuit extrême. RVH.

    02-03-2012 om 16:43 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mijn eerset Spa

    Mijn eerste Spa® met « Deep Nature Spa® » en Pierre & Vacances premium

     

     

    Pierre & Vacances premium is synoniem voor authenticiteit, uitstekende dienstverlening en wellness. Wat is er aangenamer dan na een mooie skidag je te laten verwennen in één van de Deep Nature Spa®’s van Pierre & Vacances premium. En waarom je kinderen niet meenemen ? Pierre & Vacances premium denkt ook aan het hele gezin en opent haar wellnessfaciliteiten voor kinderen.

    Mijn eerste Spa® biedt aan kinderen van 6 tot 16 jaar een eerste massage- en behandelingservaring in samenwerking met Deep Nature Spa®. Een ‘volwassen’ spa-bezoek, te ontdekken op een leuke manier, samen met de ouders. Kinderen kunnen hiervan vollop genieten in Aime-la-Plagne, Arc 1800, Arc 1950, Chamonix, Les Carroz d’Arâches, Les Menuires en Méribel-Village.

    Het innovatief complex is met steen afgewerkt en omvat een aantal zacht verlichte ‘grotten’ die de bezoekers transporteren naar een wereld van natuurlijke zuiverheid. In de badruimten vindt u een unieke mix van warm en koud: een zwembad, jacuzzi’s, avonturendouches met koude nevel, een hamam, een ontspanningsruimte, sauna’s en een buitenterras met sauna. Er zijn 7 verzorgingscabines, zowel enkele als dubbele, en een dubbele cabine met een uitzonderlijk uitzicht op de Mont Blanc.

    Voorbeeld van behandeling: Mijn eerste Spa® (6-10 jaar/20min) – 27€ - Initiatiemassage: rug, gezicht, hoofd, schouders, armen en handen. Mijn eerste Beauty-stappen (11-16 jaar/1u) – 74€ - Beauty-sessie : een gepersonaliseerde gezichts-behandeling en make-up tips.

    De voordelen van Pierre & Vacances premium : Internationaal gerenommeerde bestemmingen op uitzonderlijke locaties, een gepersonaliseerde service en onthaal, ruime appartementen, allen uitgerust en ontworpen door bekende designers. Inbegrepen hoteldiensten : opgemaakte bedden bij aankomst, wifi-toegang, levering van de aankopen en ontbijten… Ontspanningsinfrastructuren zijn perfect uitgerust voor een kort verblijf, met : spa, fitness, zwembad…RVH.

    www.pierreetvacances.be

     

    02-03-2012 om 16:39 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    29-02-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.The Left Bank Bordeaux

    The Left Bank Bordeaux cup

     

     

    Maar liefst acht oenologische en Amerikaanse universiteitsteams hebben in het Frans Consulaat Generaal in New York deelgenomen aan de selectieproeven van de Commanderie du Bontemps. Doel van de wedstrijd was een plaatsje te bemachtigen in de internationale finale die in juni in Bordeaux wordt georganiseerd.

    De eerste proef onder het toeziend oog van Grand Maître Emmanuel Cruse was een test over de theoretische kennis van de Médoc, Graves, Sauternes en Barsacwijnen. Nadien volgden drie verschillende blind degustaties waarbij fijngevoeligheid, subtiele smaakgevoelens en getrainde smaakpapillen de verschillen moesten aantonen.

    Uiteindelijk sleepten de Wharton Business school of the University of Pennsylvania en de University of Chicago school of Business, een finaleticket uit de brand.

    De finale georganiseerd op 28 juni in het Château Lafite Rotschild in Pauillac, wordt betwist tussen 15 hogescholen en universiteiten uit Europa, Azië en Amerika. De wedstrijd loopt onder het voorzitterschap van Baron Eric de Rotschild.

    De uitstraling en het belang van de grote wijnen van de ‘rive gauche de Bordeaux’ wordt door dit interculturele treffen verder uitgedragen, een ontmoeting en een wedstrijd die draaien rond de gemeenschappelijke passie “wijn”.

    29-02-2012 om 18:36 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.mijn eerste Spa

    Mijn eerste Spa® met « Deep Nature Spa® » en Pierre & Vacances premium

     

     

    Pierre & Vacances premium is synoniem voor authenticiteit, uitstekende dienstverlening en wellness. Wat is er aangenamer dan na een mooie skidag je te laten verwennen in één van de Deep Nature Spa®’s van Pierre & Vacances premium. En waarom je kinderen niet meenemen ? Pierre & Vacances premium denkt ook aan het hele gezin en opent haar wellnessfaciliteiten voor kinderen.

    Mijn eerste Spa® biedt aan kinderen van 6 tot 16 jaar een eerste massage- en behandelingservaring in samenwerking met Deep Nature Spa®. Een ‘volwassen’ spa-bezoek, te ontdekken op een leuke manier, samen met de ouders. Kinderen kunnen hiervan vollop genieten in Aime-la-Plagne, Arc 1800, Arc 1950, Chamonix, Les Carroz d’Arâches, Les Menuires en Méribel-Village.

    Het innovatief complex is met steen afgewerkt en omvat een aantal zacht verlichte ‘grotten’ die de bezoekers transporteren naar een wereld van natuurlijke zuiverheid. In de badruimten vindt u een unieke mix van warm en koud: een zwembad, jacuzzi’s, avonturendouches met koude nevel, een hamam, een ontspanningsruimte, sauna’s en een buitenterras met sauna. Er zijn 7 verzorgingscabines, zowel enkele als dubbele, en een dubbele cabine met een uitzonderlijk uitzicht op de Mont Blanc.

    Voorbeeld van behandeling: Mijn eerste Spa® (6-10 jaar/20min) – 27€ - Initiatiemassage: rug, gezicht, hoofd, schouders, armen en handen. Mijn eerste Beauty-stappen (11-16 jaar/1u) – 74€ - Beauty-sessie : een gepersonaliseerde gezichts-behandeling en make-up tips.

    De voordelen van Pierre & Vacances premium : Internationaal gerenommeerde bestemmingen op uitzonderlijke locaties, een gepersonaliseerde service en onthaal, ruime appartementen, allen uitgerust en ontworpen door bekende designers. Inbegrepen hoteldiensten : opgemaakte bedden bij aankomst, wifi-toegang, levering van de aankopen en ontbijten… Ontspanningsinfrastructuren zijn perfect uitgerust voor een kort verblijf, met : spa, fitness, zwembad…RVH.

    www.pierreetvacances.be

    29-02-2012 om 18:35 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    20-02-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.route calais - dover

    DFDS/LD Lines starten nieuwe routetussen Calais en Dover

     

     

     

    De nieuwe route tussen Calais en Dover gaat op 17 februari 2012 van start. 300 Franse medewerkers worden aangesteld en er komen twee schepen onder de Franse vlag op Het Kanaal.

     

    Conform eerdere berichtgeving, maken DFDS en haar partner LD Lines er zich sterk voor om een nieuwe combinatie van passagier-en vrachtverkeer tussen Dover en Calais op te zetten.

    De nieuwe route start per 17 februari met de NORMAN SPIRIT, die onder de Franse vlag vaart. Een oplossing is in zicht om vrij snel een tweede ferry toe te voegen, ferry die eveneens onder Franse vlag zal varen.

    Naast de mensen die al voor de firma werken, komt er 300 man extra personeel op zee en op het vasteland. Bij de aanwerving komen heel wat mensen aan bod die eerder voor SeaFrance werkten.

     

    DFDS en LDA zijn zeer erkentelijk voor de waardevolle steun die ze gekregen hebben van de Kamer van Koophandel, de havens van Calais en Dover en vele anderen. De partners hopen deze vruchtbare samenwerking verder uit te bouwen voor de toekomstige ontwikkeling van het traject en de werkgelegenheid.

    Toeristen en transportbedrijven die tussen Frankrijk en Dover reizen, kunnen nu profiteren van de flexibiliteit met een noordas op de route Dover-Duinkerken en een zuidas op de route Calais-Dover. RVH.

     

     


    20-02-2012 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    19-02-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.cognac de fussigny

    Cognac A. de Fussigny

     

     

     

     

    Het Franse cognacmerk A. de Fussigny lanceert ter gelegenheid van de vakbeurs Prowein in Dusseldorf, maar liefst 4 nieuwe vintages voor de jaren 1969, 1970, 1975 en 1988.

     

    Deze uitzonderlijke ‘eaux de vies’ werden door de keldermeesters geselecteerd op basis van hun unieke samenstelling, kwaliteit en uitzonderlijke aromatische eigenschappen. Sinds 1814 staan de cognacs A. de Fussigny symbool voor hun gans aparte kwaliteit en eigenschappen. De gelijktijdige lancering van 4 nieuwe vintages in de hoogste categorie nl. de ‘vintage collection’ is eerder uitzonderlijk en getuigt van nieuwe grote klassieke cognacs.

     

    Het was de Italiaanse koopman Alfonso Fussini die het merk in 1814 lanceerde op basis van innovaties, dynamisme, uitzonderlijke kwaliteit en een moderne elegante en toch moderne luxe. Sedertdien is het merk uitgegroeid tot een topproduct dat cognacs aanbiedt in het gamma Selection, Superier fine champagne, XO fine champagne, XO24 carats en Vintage collection.

    De XO fine champagne van A. de Fussigny werd trouwens recent bekroond met een dubbele gouden medaille op een wereldconcours van cognacs in San Francisco. RVH.






    19-02-2012 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    18-02-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.air berlin

    Airberlin maakt vanaf 30 maart deel uit van oneworld

     

     

    airberlin, de zesde grootste luchtvaartmaatschappij van Europa, wordt vanaf dinsdag 20 maart 2012 volwaardig lid van oneworld®. De Oostenrijkse carrier NIKI, die eveneens tot de airberlin-groep behoort, zal op hetzelfde ogenblik oneworld vervoegen als geaffilieerd lid.

               

    airberlin kreeg groen licht om tot oneworld toe te treden nadat het met succes een grondige doorlichting door het centrale oneworld team en British Airways, dat optreedt als alliantiesponsor, had doorstaan.

     

    Vanaf 20 maart 2012 zal airberlin het volledige dienstenpakket van oneworld aanbieden en zal het alliantienetwerk in Duitsland, Centraal- en Zuid-Europa flink worden uitgebreid. airberlin zal bijna 70 bestemmingen aan het oneworld-netwerk toevoegen, waarmee de totale alliantiedekking stijgt tot ca. 840 bestemmingen verspreid over 150 landen. De totale oneworld-vloot telt 2.500 toestellen, die instaan voor zowat 9.000 vluchten per dag en bijna 300 miljoen passagiers per jaar vervoeren. De alliantieleden genereren samen een jaarlijkse omzet van bijna 100 miljoen US dollar.

     

    Door volwaardig lid te worden van oneworld, neemt de concurrentiekracht van airberlin toe en krijgen de airberlin-passagiers toegang tot een ongeëvenaard wereldwijd netwerk.

     

    airberlin treedt tot de alliantie toe drie maanden vóór het in de Berlijnse thuishaven zijn intrek neemt in de nieuwe luchthaven, Brandenburg International Airport, die geopend wordt op 3 juni 2012. De nieuwe luchthaven heeft een capaciteit van 27 miljoen passagiers per jaar. airberlin en zijn alliantiepartners worden samen in de nieuwe Europese hub ondergebracht, waar ze lounges zullen delen evenals vele andere diensten die zorgen voor een aangename reiservaring. RVH.

    18-02-2012 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 29/04-05/05 2024
  • 22/04-28/04 2024
  • 15/04-21/04 2024
  • 08/04-14/04 2024
  • 01/04-07/04 2024
  • 25/03-31/03 2024
  • 18/03-24/03 2024
  • 11/03-17/03 2024
  • 04/03-10/03 2024
  • 26/02-03/03 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 12/02-18/02 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 29/01-04/02 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 15/01-21/01 2024
  • 08/01-14/01 2024
  • 01/01-07/01 2024
  • 25/12-31/12 2023
  • 18/12-24/12 2023
  • 11/12-17/12 2023
  • 04/12-10/12 2023
  • 27/11-03/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 13/11-19/11 2023
  • 06/11-12/11 2023
  • 30/10-05/11 2023
  • 23/10-29/10 2023
  • 16/10-22/10 2023
  • 09/10-15/10 2023
  • 02/10-08/10 2023
  • 25/09-01/10 2023
  • 18/09-24/09 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 04/09-10/09 2023
  • 28/08-03/09 2023
  • 21/08-27/08 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 07/08-13/08 2023
  • 31/07-06/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 17/07-23/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 03/07-09/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 22/05-28/05 2023
  • 15/05-21/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 17/04-23/04 2023
  • 10/04-16/04 2023
  • 03/04-09/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 12/09-18/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 10/05-16/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 28/10-03/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 05/08-11/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 29/04-05/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 11/03-17/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 25/12-31/12 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 30/11-06/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 24/12-30/12 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 31/03-06/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 07/05-13/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 09/04-15/04 2007
  • 02/04-08/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 26/02-04/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 27/11-03/12 2006
  • 20/11-26/11 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 06/11-12/11 2006
  • 30/10-05/11 2006
  • 23/10-29/10 2006
  • 16/10-22/10 2006
  • 09/10-15/10 2006
  • 02/10-08/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
  • 11/09-17/09 2006
  • 04/09-10/09 2006
  • 28/08-03/09 2006
  • 14/08-20/08 2006
  • 07/08-13/08 2006
  • 31/07-06/08 2006
  • 24/07-30/07 2006
  • 17/07-23/07 2006
  • 10/07-16/07 2006
  • 03/07-09/07 2006
  • 26/06-02/07 2006
  • 19/06-25/06 2006
  • 12/06-18/06 2006
  • 05/06-11/06 2006
  • 29/05-04/06 2006
  • 22/05-28/05 2006
  • 01/05-07/05 2006
  • 24/04-30/04 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!