Inhoud blog
  • All-over natuursteen
  • Terug naar school
  • Betoverende elegantie
  • Aalto tafels en banken
  • Buiten water?
  • Watches & wonders: drie elegante meesterwerken
  • Swatch Neon collectie keert terug
  • Olympéa Le Parfum
  • Invictus Parfum
  • Quick Step presenteert baanbrekende vloerencategorie Lumic
  • Citizen super Titanium
  • Alpina lanceert revolutionaire horloges
  • By the numbers
  • Schakelaar of street art?
  • Tour d'Anvers
  • Fietsen Schouwen-Duiveland
  • Kalimera, kalipera:
  • Nieuwe Europa-park achtbaan
  • Een picknicktafel voor elke buitenliefhebber
  • Inside Blinds bewijst veelzijdigheid met gordijnen
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    wozani
    restaurants
    14-02-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.BB08 Verhaert

    Glastegel nu ook als superisolator

     

     

     

     

     

    Verhaert & Co, de Belgische specialist in glastegels en glaspanelen op maat, stelt een opmerkelijke nieuwkomer voor. De HTI-block is de nieuwe glastegel die op vlak van energiebesparing hoge ogen gooit. Een innovatie die kan tellen, want de komst van deze ‘dubbele’ glastegel betekent dat vanaf nu glastegels ook in buitenmuren een superisolerende en esthetische rol kunnen vervullen.

    In feite bestaat de HTI-block uit twee gewone glastegels tegen mekaar geplakt. Met zijn 16 cm dik is deze glastegel het antwoord op de groeiende vraag naar thermische en akoestische isolatie in gebouwen. Tegelijk blijven de esthetische mogelijkheden van de glastegel perfect gevrijwaard.

     

    Nog een nieuwkomer in het gamma is de glastegel met trapeziumvorm. Met twee korte evenwijdige zijden, en twee lange niet-evenwijdige doet hij een beetje denken aan een sierlijke kegel. Door zijn onconventionele vorm is hij geschikt om allerlei speciale vormen en effecten te creëren. Deze glastegel kan bovenden in alle toepassingen gebruikt worden, zowel binnen als buiten. RVH.

    www.verhaert.be

     





    14-02-2008 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (4 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.BB08 delta Light

    SOS lichtplan, een noodzaak bij aanvang bouwfase!

     

     

     

    De tijd van de traditionele ‘luster’, als enig lichtpunt in het midden van de kamer, ligt lang achter ons. De nieuwe woonconcepten, waarbij ruimtes in mekaar doorlopen, eisen een andere aanpak. Een geslaagd lichtplan houdt daar rekening mee,  maar ook met de 4 ‘E’s’: esthetiek, economie, ergonomie en ecologie. Voor Delta Light®, marktleider en trendsetter in architecturale verlichting, is een uitgebalanceerd lichtplan een volwaardig onderdeel van het bouwproces, waardoor in een latere fase, de (ver)bouwer veel geld bespaart.

     

    Nieuwe woningen beschikken nu over minder maar wel grotere kamers. Ruimtes lopen meer in elkaar door, het aantal deuren vermindert. Moderne huizen hebben achteraan vaak grote ramen, die meer daglicht binnenlaten en de grens met de tuin doen vervagen. Er zijn ook duidelijk functieverschuivingen waar te nemen: de woonkamer is overdag bureau, ’s avonds het decor voor een gezellig diner. De keuken gaat vandaag haast onmerkbaar over in de woonkamer en wordt steeds meer de centrale ontmoetingsruimte in huis.

     

    Aan de verlichting om daar allemaal flexibel op in te spelen. Een goed voorbereid lichtplan, een schematische voorstelling die aangeeft waar lichtpunten en schakelaars zitten, is meer dan ooit een must. Een lichtplan voorkomt bovendien latere – hoe dan ook duurdere - kap- en breekwerkzaamheden.

     

    4 ‘E’s’ voor een succesvol lichtplan

     

    Esthetiek: het aanbod aan verlichtingsarmaturen in hedendaags design is enorm, hou bij een mooie uitlichting ook rekening met een ritmische positionering, het lichteffect, de kleurweergave en de kleurtemperatuur.

    Economie: Verlichting is ook een zaak van je portemonnee. Een efficiënte, weloverwogen keuze en plaatsing van de verlichting kan het kostenplaatje positief beïnvloeden.

    Ergonomie: Ook het oog wil comfort: verlichting mag niet verblinden, een storende schaduw werpen of te sterke contrasten veroorzaken. Verlichtingsarmaturen mogen evenmin in de weg hangen en moeten veilig zijn opgesteld.

    Ecologie: In ruimtes waar het licht lang blijft branden, is het aan te raden om energiezuinige lampen te gebruiken zoals de led en de fluorescentielamp. RVH.

    Delta Light® - Batibouw 2008 – hal 9 – stand 210 – www.deltalight.com

     

     







    14-02-2008 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.ierland

    Ierland: Evenementen in 2008

     

     

     

     

    Ierland pakt dit jaar uit met een indrukwekkende reeks evenementen. Het is een aaneenschakeling van traditionele feesten en festivals waar, hoe kan het ook anders, vooral de muziek centraal staat. Veel evenementen wortelen in eeuwenoude tradities en spelen zich af in het decor van het mooie Ierland.

     

    Op 17 maart 2008 is het St-Patricks Day, de nationale feestdag van Ierland die overal wordt gevierd, in de eerste plaats in Dublin. Van 13 tot 17 maart 2008 wordt in de Ierse hoofdstad het St-Patricks Festival georganiseerd met parades, concerten, tentoonstellingen en plezier voor groot en klein.

    Tevens in Dublin en niet te missen voor wie houdt van uniek amusement, is de vierdaagse Taste of Dublin, van 12 tot 15 juni 2008 ( www.tasteofdublin08.ie). Men kan er het beste van de Ierse keuken proeven en genieten van de meest uiteenlopende muziekvormen, van klassiek tot jazz, van opera tot volksmuziek. Een gelijkaardig culinair en muzikaal feest speelt zich af in Cork van 27 tot 29 juni 2008 (www.tasteofcork.com).

     

    De meeste evenementen zijn tijdens de zomermaanden gepland en de bezoekers aan Ierland zullen dus zeker een extraatje kunnen meepikken, want overal in het land is er wel iets te beleven. Neem het Galway Arts Festival van 14 tot 27 juli 2008 dat reeds voor de dertigste keer wordt georganiseerd. Het is een van de belangrijkste culturele evenementen van Ierland, internationaal vermaard, met theater, dans, literatuur, visuele kunst, komedie. Zeker niet te missen als men in het westen van Ierland met vakante is (www.galwayartsfestival.com). RVH.

    14-02-2008 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    13-02-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.BB08 Alno

    ALNO met frisse en natuurlijke concepten naar Batibouw

    Nieuwste keukengamma verenigt natuur met eigentijdse woon/kookfunctie

     

     

     

    "Mooier wonen in de keuken": onder dat motto blikt ALNO vandaag vooruit. Met nieuwe kleuren, materialen en natuuraccenten biedt ALNO anno 2008 een antwoord op de hoge eisen die aan een moderne keuken gesteld worden. En dat zijn - zoals bekend - allang geen louter functionele meer. Toch sluit het ene het andere niet uit en zijn er ook op vlak van ruimtelijke indeling handige én esthetische nieuwigheden te ontdekken in het assortiment.

     

    Individualiteit door kleurenspel en combinatiemogelijkheden. Dat de keuken als levendige, centrale woonruimte in huis meer en meer veld wint, is genoegzaam bekend. Maar: zoveel mensen, zoveel levensstijlen. Een waarheid als een koe, maar een hele uitdaging voor iedere interieurdesigner. ALNO komt aan individuele noden en wensen zoveel mogelijk tegemoet door het gamma in alle richtingen te verbreden. Tal van nieuwe kleuren, afmetingen en combinatie-mogelijkheden laten de consument toe zijn keuken naar smaak en behoefte samen te stellen.

     

    Natuur en techniek:

     

    De hoogglanstrend van vorig jaar duurt onverminderd voort, maar wat vooral opvalt zijn de warme natuurtonen en houtmotieven. Die combinatie zorgt voor een verrassend spel van licht, kleur en sfeer:

     

    • ALNOART WOODGLASS: donkere hoogglans die, in harmonie met het massieve hout, een behaaglijke sfeer creëert. Strak en sober van vormgeving, maar door de met echt aluminium omlijste glasfronten krijgt het geheel een edel karakter, nog versterkt door de onzichtbaar geïntegreerde handgrepen. 

     

    • ALNOART PUR: een geslaagd huwelijk tussen hout en hoogglans, omkaderd door mat aluminium. Daardoor heel onderhoudsvriendelijk en qua vorm tijdloos elegant. Het laminaat op de fronten imiteert het nerfpatroon van donkerkleurige rozenhout of lijsterbes.

     

    Acryl: de nieuwkomer die ultraglans brengt

    Het natuurelement komt niet enkel in de houtmotieven tot uiting. Ook de kleuren zijn er rechtstreeks aan ontleend: van magnoliawit over koraal tot warme cacao en elegant grafiet. Opmerkelijke nieuwkomer daarbij is het gebruik van acryl in de frontoppervlakken, wat een lang leven van glans garandeert. RVH.

    Alno – Batibouw 2008 – hal 11 – stand 417

    www.alno.be

     

     

     









    13-02-2008 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    12-02-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Charme de la Semois

    Le Charme de la Semois

     

     

     

     

    Een beetje stroomafwaarts van Bouillon vormt de Semois een van zijn nauwste maar ook mooiste meanders met een smal schiereiland dat de romantische naam ‘Het graf van de Reus’ draagt. Een beetje verder, precies bij Alle, zet de rivier zijn loop in Frankrijk verder.

    Alle, ooit de hoofdstad van de tabaksbouw van de Semois, bezit sedert 1998 de ‘Hostellerie de la Semois’. Hotel-restaurant dat dit dorpje een derde economische stimulans heeft gegeven, ditmaal als toeristische aantrekkingspool. De tabaksbouw ooit het pronkstuk van de streek, is op een paar plantages en droogschuren na, volledig verdwenen. De regio kende ook een andere periode van welvaart dankzij de leisteenindustrie. Niet alleen het charmante Alle, maar ook andere dorpjes zoals Pussemange en Bouhan genoten van deze bloeiperiodes, nu maken ze samen het ‘Groot Vresse’ uit.

     

    De hostellerie is een indrukwekkend, totaal gerenoveerd gebouw aan de oevers van de Semois. Het complex beschikt over achttien kamers en drie suites en is voor zakenmensen die graag werken op een rustige plek, een oase van verpozing. Er is tevens een seminariezaal met alle technische toebehoren en een capaciteit van veertig personen aanwezig. Het comfort straalt in de verschillende salons en eetzaal, die alle worden opgesmukt met frisse, rustbrengende kleuren. Ook voor passanten, toeristen en dagjesmensen is Le Charme de la Semois een ware oase en uitvalsbasis voor diverse activiteiten zoals wandelen in de groene omgeving, kajakken, mountainbiking of gewoonweg vissen langsheen de oevers van de rivier.

     

    Sinds de renovatie in 1998 leidden Dimitri en Jane Everard, die het vroegere ‘La Charmille’ omdoopten tot ‘Le Charme de la Semois’ de exploitatie van dit gebouw. Dimitri werd in 1973 geboren en kreeg zijn opleiding tussen 1989 en 1992 op het Infobo, terwijl hij reeds gelijktijdig werkte in restaurant ‘ Bruneau’. Managementgericht volgde hij nadien meerdere cursussen aan de International school in Limal en werkte in L’Espièglerie’ in Namen. Jane Varvenne-Everard, geboren in 1971, volgde een hotel-restaurant opleiding op het CENAM in Namen, en koppelde de theoretische kennis aan de praktijk in diverse restaurants.

    Met de uitbating van Le Charme de la Semois, zijn ze zeker niet aan hun proefstuk, eerder waren ze actief in ‘La cuisine au vert’ in Waterloo waar Dimitri chef-de-cuisine was en Jane in de zaal werkte. Ook in het hotel ‘Le côté Vert’ waren ze beiden actief. Door de overname van La Charmille, is dit laatste hotel nu in handen van Dimitri’s zuster.

     

    Het cliënteel is 80% Vlaams wat zich duidelijk weerspiegelt in de kaart die een huiselijke maar vooral een geraffineerde keuken weerspiegelt. Het is een mix van traditionele gerechten, opgesmukt met regionale specialiteiten, naast enkele eigen creaties. Kwaliteit en verse producten zijn voor Dimitri een must. Ardeense forel is een van de hoofdtroeven, maar Dimitri zorgt naast de oesterselecties, evenzeer voor enkele op zijn minst verrassende kreeftbereidingen. De waterzooi van kreeft is trouwens voor de stamgasten een zeer gewaardeerde bereiding.

     

    Ook de uitgebreide wijnkaart biedt voldoende keuzemogelijkheden om zowel een snelle lunch of culinair weekendje op passende wijze af te ronden. RVH.

    Le Charme de la Semois – rue de Liboichant 12 – 5550 Alle-sur-Semois

    Tel 061.50 80 70 – www.charmedelasemois.be

     

     zie ook www.6minutes.be/à la carte







    12-02-2008 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (2 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.BB08 Siedle

    Siedle: deurcommunicatie en toegangscontrole

     

     

     

     

    Siedle, de Duitse fabrikant van gebouwencommunicatietechniek, past zich aan de stijl van elke woning aan. Het nagelnieuwe verbindingssysteem tussen deursystemen en datanetwerken heet DoorCom-IP.

     

    Elektronische toegangscontrolesystemen voldoen aan de toenemende vraag naar betere beveiliging van gebouwen. Het meest in het oog springende voordeel van Siedle is de perfecte integratie in het deurstation, waardoor je een wirwar van verschillende apparaten en installaties vermijdt.

    DoorCom-IP verbindt de Siedle deursystemen via Ethernet met netwerken in het gebouw. Dit systeem is door zijn flexibiliteit en veelzijdigheid een kampioen in maatwerk en maakt een gemengd gebruik met klassieke binnentoestellen in het woongedeelte altijd mogelijk.

    Individualiteit is in. Mensen willen een eigen stijl voor gsm’s, bankkaarten maar ook voor deurcommunicatiesystemen. Materiaal-; vorm- en kleurkeuze naast puur functionele vereisten zitten in de Siedlesystemen verweven. RVH.

     

    Siedle – Batibouw Hal - - stand 205

     

     





    12-02-2008 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    11-02-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.La Roseraie

    La Roseraie

     

     

     

     

     

    La Roseraie, het enige viersterrenhotel in de buurt van Florenville, is niet alleen een vermaard fijnproeverrestaurant maar ook een charmehotel met warme sfeer en persoonlijke service.

     

    La Roseraie, vroeger een relais, wordt in 1977 een privé-hotel-restaurant dat eigendom is van de BBL-bank. Francis De Witte, de huidige eigenaar, bekleedt er sinds 1985 de functie van chef-kok en gerant, na gewerkt te hebben bij grote namen uit de Belgische gastronomie zoals Pierre Wijnants en Alain Leduc.

    Wanneer de bank in 1989 de zaak wil verkopen, komt er verandering in de toekomst van Francis De Witte. Samen met zijn echtgenote besluit hij op zich in een nieuw avontuur te storten en ze kopen het gebouw in oktober 1989 met de bedoeling er een eersteklasse zaak van te maken. Er volgt een grondige modernisering, het hotel krijgt 14, in plaats van de oorspronkelijke 23, kamers die nu voorzien zijn van alle comfort. Het wordt zonder meer, een ideale pleisterplaats voor een uitstapje in het groen.

     

    Gasten die ver weg van het stadslawaai La Roseraie ontdekken, zijn aangenaam verrast door het prachtige uitzicht van de kamers en restaurant met tuinzicht en blik op de Semois. Hulpmiddelen om het thuisgevoel te versterken. Alle kamers zijn uitgerust met alle modern comfort: tv, minibar, kluis, granieten badkamer, apart toilet, parket en meubelen op maat. Hierdoor heeft elke kamer zijn eigen karakter, sommige hebben een  waterbed, en deze die uitgeven op de straat zelfs een bubbelbad.

     

    Het gezellige en erg ruime salon met gele kleurschakeringen en comfortabele fauteuils nodigt uit om na een van de vele activiteiten, te genieten van een aperitief, of om er gewoonweg te luieren. De bar is de ideale plaats om één van de vele sigaren van het huis te ontdekken. Een huis gevuld met eenden, het stokpaardje van Francis De Witte. Hij is erin geslaagd om meer dan duizend reproducties van eenden in de  inrichting van de zaak te integreren, ze geven een frisse toets zonder te vervallen in “kitsch”.

     

    Bij de eigenaarwissel wou Francis naast het charmerestaurant ook zorg dragen voor een uitmuntende keuken en omringde zich daarom door de talentvolle Eric Lekeu. Chef-kok Eric, veeleisend en vernieuwend was eigenaar van Clos Saint Michel in Saint Hubert waar hij een ster veroverde, nadien nam hij de teugels over van de Grand Corroy en rijfde andermaal een ster binnen.

     

    Vandaag laat Eric Lekeu zijn culinaire fantasie de vrije loop in La Roseraie zonder compromissen te sluiten met de modetrends. Hij is aanhanger van goede producten, kiest voor koken met smaak, en serveert een moderne gastronomische Franse keuken. De maandelijks gewijzigde kaart laat fijnproevers volop genieten van de smaakrijkdommen waarbij ook de seizoensproducten ruimschoots aan bod komen. Met zijn keukenteam, vormt Eric een erg bezige bij, vermits van brood tot desserts, alles in het huis zelf wordt gemaakt.

    Alle gerechtsuggesties zijn gewoon eetlustwekkend: gegrilde Sint-Jakobsvruchten, risotto van gerst, eekhoorntjesbrood en parmezaanse kaas, bouillon met selder en een kaaskrokantje, of een Sint-Jakobsnootje, fondue van selderie en varkenspootjes, foie gras en lomo, schuimwijn met truffelsap en Canadese kreeft in gegratineerd sausje. Bij de hoofdgerechten vinden we o.m. een zonnevisfilet met rivierkreeftjes, primeur-uitjes en gekonfijte tomaat of sneetjes eend met specerijen op lage temperatuur, rabarbercrème met ahornsiroop, gebakken foie gras en sap van rode biet. Afsluiten kan je eenvoudigweg met ijs uit de Stille Oceaan, ananas, kokosnoot, chocolade en rhum.

    De indrukwekkende wijnkaart met de nadruk op Frankrijk en referenties zoals Bordeaux, Bourgogne, Beaujolais, Côtes du Rhône, kortom, een kwalitatieve selectie uitstekende cru’s aan redelijke prijzen, is een ander stokpaardje van de patroon.

     

    La Roseraie, vlak bij Florenville, is een ideale pleisterplaats om te genieten van wandelingen langs de Semois, Bouillon, de abdij van Orval, maar biedt vooral een pittoresk kader waar, dat dankzij de uitmuntende gastronomie, de levensgenieters bijzonder aanspreekt. RVH.

    La Roseraie – Route de Chiny 2 – 6821 Lacuisine-sur-Semois – tel 061/31 10 39

    www.la-roseraie.be

    zie ook www.6minutes.be/à la carte









    11-02-2008 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (3 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.BB08 Ideal Standard
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Ideal Standard: uniek ‘waseiland’ fungeert als wellness-eiland

     

     

     

     

     

    Ideal Standard kondigt de lancering aan van zijn nieuwe collectie ‘Imagine’. Designer Ronen liet zich inspireren door geometrische vormen, trapeziums, die weerspiegeld worden in de structuur van de Egyptische piramides.

     

    Van waseiland naar wellness-eiland is een uniek tijdbesparend en revolutionair concept. De wastafel staat letterlijk als een schiereiland in de badkamer, waarrond dubbelzijdige uittrekbare spiegels en wandrekken en –kasten voor meerdere gebruikers tegelijk optimaal comfort creëren. De spiegels bezitten bovendien een geïntegreerde touch free schakelaar. Met een korte handbeweging voor de sensor schakel je het licht aan en uit.

    Extra opties kunnen aan de Imagine-collectie worden toegevoegd, onder meer een zacht sluitend brilsysteem voor closets om dichtslaan te vermijden.

    Hoge hygiëneniveaus worden bevorderd door het Ideal Plus-systeem, een oppervlaktebehandeling die waterdruppels groepeert waardoor de producten sneller en makkelijk kunnen worden schoongemaakt. RVH.

     

    11-02-2008 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.BB08 CornuFé

    CornuFé, Bleu Paris

     

     

     

     

     

    "Bleu Paris" is een nieuw pronkstuk, getekend La Cornue. Het klinkt bijna als een hommage aan de gezellige Parijse steegjes die doordrongen zijn van poëzie en melancholie. Maar eigenlijk is het de naam van een fornuis met unieke accenten, een zeldzame parel voor liefhebbers van… culinaire kunst.

    Het pronkstuk werd ontworpen in de ateliers van La Cornue, het Huis dat intussen al honderd jaar bestaat. De kleur straalt één en al Parijse elegantie uit, en zou niet misstaan voor een hanger, een "amulet", een geluksbrenger, …

    "Bleu Paris", synoniem voor zorgeloosheid, charme en persoonlijkheid… Zoals een stad waar de tijd bleef stilstaan. Een fornuis in de kleuren van de "Parijse daken", dat de romantiek uitstraalt van een stad waar geliefden van over de hele wereld elkaar ontmoeten…

     

    Bleu Paris, een nieuwe kleur om eindeloos mee te combineren…

    De CornuFé® Bleu Paris past even goed bij het lichte hout van plattelandswoningen als bij het design en de strakheid van stadsinterieurs. Afwerkingen in naar keuze, nikkel of glanzend messing, om zo de sfeer van een rococo-interieur of het minimalisme van een strakke keuken nog te versterken…

    In de stad, aan de kust, op het platteland: Bleu Paris past tot ieders groot genoegen werkelijk in elk interieur…

    www.la-cornue.com

     







    11-02-2008 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    10-02-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'t Misverstand

    ‘t Misverstand

     

     

     

     

     

    Het befaamde pand ’t Misverstand aan de Alsembergse steenweg in Ukkel werd volledig gerenoveerd, evenwel zonder te raken aan zijn unieke charme, zijn niet te evenaren sfeer.

     

    Het ging niet zo goed met ’T Mis, dat in feite tot het Brussels erfgoed behoort, tot Jean-Marie Schellens er eind 1999 letterlijk verliefd op werd. Het werd meteen het begin van een nieuw avontuur voor deze toch wel doorwinterde vakman die in Anderlecht meer dan 14 jaar het restaurant ‘ Florence’ uitbaatte.

    Hij besloot het pand, bestaande uit een oude woning uit 1640 en ruime tuin, volledig maar toch tactvol te renoveren. Gevels en muren bleven behouden, maar in de keuken bv. werd alles gemoderniseerd. Het resultaat is een schitterend restaurant met heldere en warme kleuren, variërend tussen wit en artisjok, houten krukjes her en der in brasseriestijl en balken in dezelfde tinten geschilderd.

    Het geheel past perfect bij de kleine originele vensters en het oude roestbruine en rode tegelwerk op de vloer. Enkele leuke details zoals de serie oude zwart/wit foto’s, een zachte, nooit agressief wordende verlichting, een jazzy sfeergeluid, met in het vooruitzicht van zonnige en zomerse dagen, een schitterend terras met meubels in teak. Een terras quasi in volle stadscentrum, maar een oase van groen en rust, waar men  kan lunchen en dineren. Men waant er zich ongetwijfeld ergens op het platte land.

     

    In ’T Mis staan twee chefs in de keuken. De gerechten komen tegemoet aan elke trek en stillen elke honger. De seizoenskaart verandert nagenoeg maandelijks en wordt overstelpt met bijhorende suggesties. Jean-Marc opteert uitsluitend voor een ruime schare kwaliteitsproducten, en steunt op bevoorrechte leveranciers met jarenlange dienstenstaat. Op deze manier kan hij de authentieke vertrouwensrelatie met een trouw cliënteel voeden en verstevigen.

     

    Elke weekdag is er de traditionele lunch aan 12.75€ terwijl de degustatiemenu’s naar keuze uit drie of vier gangen bestaan. De klant heeft de keuze uit koude of warme voorgerechten, een hoofdgerecht en een dessert, elk onderdeel omvat maar liefst vier suggesties.

    Met de nieuwe keuken krijgt men een nog ruimere keuze die perfect tot uiting komt in het samensmelten van een originele en klassieke inbreng. De St Jakobsschelpen met een zweempje citroen, een gesmoorde zalmnoot met gepocheerde prei en de rode tonijn ‘à la plancha’ met geurige groenten en kruiden, ansjovispasta en aardappeltjes vormen de rode draad bij de visgerechten. Een ovenschoteltje van kalfszwezerik en –niertjes ‘à la parisienne’, een gegrilde lamsmedaillon met aangepaste garnering of de Ierse côte à l’os à la Villette ( 1 kilo voor twee) vormen bij de vleesgerechten de hoofdmoot. Ook de liefhebbers van de traditionele schotels “ ’t Misverstand” hoeven geen afbreuk te vrezen aangezien de ovenschotel van scampi en het rundvlees met archiducsaus steevast op de kaart blijven staan.

     

    Het oude pand is helemaal geen duffe omgeving, maar biedt integendeel een restaurant dat oud en nieuw op een schitterende wijze combineert in een absoluut eigentijdse sfeer. Het culinaire toemaatje dat Jean-Marc Schellens met zijn team serveert verhoogt het enthousiasme van de wedergeboorte. RVH.

    ’T Misverstand – Alsembergse Steenweg 916 – 1180 Ukkel

    tel 02-376 23 98 – www.misverstand.be

     

     zie ook www.6minutes.be/à la carte

     

     





    10-02-2008 om 19:55 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.bb08 Tribu

    Relaxen in stijl met verrassend licht design van Tribù

     

     

     

    Met ‘Essentiel’, de nieuwe lijn van de Italiaanse vormgever Piergiorgio Cazzaniga kiest Tribù ook in 2008 voor vernieuwend en opvallend licht design. Eerder al verraste het luxemerk in buitenmeubelen met Cazzaniga’s collectie ‘Bird’, enkele vooruitstrevende prototypes met draagstructuren in aluminium, die handig werden weggewerkt door de bekleding in bamboe of linnen. De nieuwe collectie Essentiel toont varianten hierop in roestvast staal en nieuwe Batyline bekleding.

                                    


    ESSENTIEL, relaxen in stijl (nieuw 2008) Naast de collectie Bird ontwierp de Italiaanse vormgever Piergiorgio Cazzaniga ook de nieuwe lijn Essentiel, die twee stoelen en een ligbed omvat. De meubelen worden gekenmerkt door een luchtig design: een draagstructuur in hoogwaardig roestvast staal met daarover een bekleding in Batyline. Op die manier worden alle frame-verbindingen handig weggewerkt en creëer je het beeld van één doorlopende lijn. Met haar lichte look past de Essentiel-collectie alvast bijzonder goed bij de iets robuustere Bird-tafel en bank.

     

    BIRD, een duik in de natuur (nieuw 2008) Recente creaties op het rijk gevulde palmares van Piergiorgio Cazzaniga zijn de stoel M1 voor MDF Italia en de stoel Exa en zetel Bongo voor La Palma.

    Voor Tribù ontwierp de Italiaanse vormgever de tafel en bank Bird: twee natuurlijke meubelen in teakhout, met een vloeiende vormgeving en een aantrekkelijke structuur. 

     

    BIRD, strak design – limited edition (nieuw 2008) Bird bestaat ook in het materiaal inox 304L. Deze volledig in inox uitgevoerde variant toont een strakkere afgeleide van de Birdcollectie voor wie kiest voor afgemeten design
    gecombineerd met hoogwaardig materiaal en zitcomfort. RVH.

    www.tribu.com





    10-02-2008 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (3 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.bb08 Bulthaup

    bulthaup presenteert het nieuwe keukensysteem bulthaup b1

     

     

     

     

     

    Strakke lijnen, een hyperfunctionele vormgeving en hoogwaardig materiaal: de keuken als leefruimte om met alle zintuigen te genieten. bulthaup b1 – het nieuwe product uit de bulthaup familie is jong van uiterlijk, jong wat betreft voordelen en jong in prijs.

    De nieuwe productlijn is ontwikkeld voor de internationaal groeiende groep die waarde hecht aan vorm en kwaliteit en geen compromissen sluit als het om design gaat. bulthaup b1 richt zich op mensen die prijs stellen op de bulthaup vormgeving, die de waarden van het merk delen en in hun persoonlijke leefsfeer vorm willen geven.

    Het bulthaup b1 concept is een puristisch minimalistische keuken die zich onderscheidt door zijn ingetogen strakheid. Het principe achter b1: een zorgvuldige vormgeving van elk detail en aandacht voor de essentie.

     

    Onderscheidend zijn de karakteristieke bulthaup elementen: b1 is harmonisch en esthetisch perfect – technisch geavanceerd, helder en simpel qua structuur. bulthaup b1 biedt een tijdloos goede vorm, hoogwaardig materiaal en een sublieme afwerking. bulthaup b1 is de keuken in zijn puurste vorm – eenvoudig en vanzelfsprekend. Ontstaan vanuit de gedachte: ‘zo min mogelijk – zo veel als nodig’. RVH.

    Bulthaup – Batibouw 2008 – paleis 11 – stand 317

    www.bulthaup.be

     

     







    10-02-2008 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (11 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    09-02-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.bb08 Eco smart fire

    EcoSmart fire: Vuur, sfeer en warmte waar je het niet verwacht

     

     

     

    The Fire Company is een Australisch bedrijf dat in 2002 werd opgericht. In 2004 lanceerden zij de eerste haard van EcoSmart – een revolutie voor wie graag de sfeer en de warmte van een open haard in huis haalt, maar dat om één of andere reden niet kan realiseren – bijvoorbeeld omdat er geen geschikte schoorsteen aanwezig is.

     

    Het hart van de EcoSmart Fire is een brander die werkt met een speciaal ontwikkelde bio-brandstof. Deze brander kan in principe in om het even welk oppervlak worden ingebouwd, bij wijze van spreken in uw tafelblad. De EcoSmart Fire is namelijk volledig autonoom.

     

    Niets brengt zoveel sfeer als het licht van een flakkerende vlam. Of het nu van een kaars komt, een fakkel of een open haard – een vlam zorgt voor een rustige, ontspannen sfeer. Eén ding heeft de EcoSmart zeker gemeen met een traditionele haard: hij produceert flink wat warmte.

     

    Momenteel zijn er vier lijnen beschikbaar, elk met een eigen toepassing en doelpubliek. De Designer Range is een serie van vrijstaande modellen, die stuk voor stuk compleet afgewerkte meubels zijn. De Renovator Range is een serie van inbouwmodules uit roestvrijstaal, die om het even waar kunnen ingebouwd worden. De Grate Range maakt haar naam letterlijk waar: dit is een serie roosters zoals je ze in een traditionele open haard vindt, maar dan met een EcoSmart brander ingebouwd. De Signature Range is een unieke en exclusieve collectie EcoSmart Fires die ontworpen werden door enkele gast-ontwerpers. Wie op zoek is naar een eigenzinnig en gedurfd item, dat ‘eens iets helemaal anders’ is, zal in deze serie zeker zijn of haar gading vinden. RVH.

    EcoSmart+ Fire – Batibouw – paleis 6 – stand 417 B

     







    09-02-2008 om 16:23 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (3 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.BB08 Krefel keukens

     

    KRËFEL KEUKENS

     

    In steeds meer huishoudens speelt de keuken een centrale rol, het gebeurt dan ook meer dan eens dat het deze ruimte is die als uitgangspunt wordt gebruikt bij het tekenen van de bouwplannen! In de keuken speelt een groot deel van het gezinsleven zich af. Er wordt uiteraard gekookt en gegeten, het is de plaats waar heel wat kinderen hun huiswerk maken en spelen en een ruimte waar plaats is voor ontspanning door middel van een leuke cd of een goed boek. Als centrale plaats staat de keuken dan ook met de andere leefruimtes in verbinding.

     

    Met de integratie van de keuken in het hart van het huishouden, wordt ook extra aandacht aan de inrichting en het ontwerp gehecht. Wanneer deze zichtbaar is vanuit andere ruimtes is de integratie ervan in de volledige inrichting een must. Decoratieve stukken, mooie apparaten zoals inox ovens, oogstrelende damkappen, etc ... worden de blikvangers.  De nieuwste modellen van tafels, hippe stoelen, kleurrijke accessoires, sfeervolle spots... de keuken is vandaag geëvolueerd tot een leefruimte.

     

    Voor 2008 is het spel van tegenstellingen een trend bij KRËFEL: Zwart en wit doet het niet alleen in de mode goed. Met DISHES DAY en DISHES NIGHT fleuren de licht uit de hand getekende glanzende illustratieve elementen op een matte witte of zwarte achtergrond, de kastdeuren op.

     

    In de afwerking van de deuren doet ook glans het goed. Naast de gelakte, veroveren ook de glazen versies de keukens van 2008: zwarte, witte en purperen glazen fronten reflecteren het licht op elegante wijze. De glazen fronten zijn voorzien van een hoogwaardig aluminium raamwerk wat mooi staat in de keuken alsook in de overgang naar het woongedeelte. RVH.

    Batibouw – paleis 11 – stand 509 -  www.krefel.be







    09-02-2008 om 16:21 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (10 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.BB08 - Berry Floor

    Berry Floor stelt HydroPlus voor

     

     

     

     

    Berry Floor is voortdurend op zoek naar oplossingen om het wooncomfort van haar klanten te verbeteren. Een belangrijke innovatie op dit vlak is HydroPlus, waarbij de zichtbare delen van de laminaatplanken een speciale watervaste coating krijgen.

    Dankzij HydroPlus kan Berry Floor u een laminaatvloer bieden die waterbestendig is! Ideaal dus voor badkamers, keukens, wasruimtes, enz. HydroPlus is verkrijgbaar in alle decors van Business, Loft  en Tiles (in totaal 82 referenties).

     

    Dankzij een aantal accessoires is HydroPlus waterproof tot in de kleinste details; zelfs de ruimtes tussen vloer en muur, vloer en bevestigingsprofielen en tussen vloer en deurlijsten worden zo tegen vocht beschermd. Hiervoor wordt o.m. een beroep gedaan op de HydroPlus Lijm, de HydroPlus Afdichtingskit, HydroPlus Plinten en de  HydroPlus Scotia, ontworpen om in een vochtige ruimte de overgang te maken tussen een bestaande plint en een nieuwe HydroPlusvloer. Ook deze 2cm brede scotia is stootvast en waterbestendig, én voorbehandeld met een grondlaag, dus perfect schilderbaar in de kleur van uw keuze.

     

    Ook dit jaar weer zorgt Berry Floor tijdens Batibouw voor een ‘spetterende’ verwenactie van de consumenten. RVH.

    Batibouw - Berry Floor - hall 6 -  stand 6200

    www.berryfloor.be

     

    09-02-2008 om 16:19 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    08-02-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.BB08 Radson

    Radson blikvangers

     

     

     

    Radson beschikt over een breed en veelzijdig assortiment badkamerradiatoren, in tal van verschillende types, afmetingen en kleuren. Voor elke badkamer, keuken of toilet biedt Radson een verrassende designoplossing.

     

    Nieuwe modellen zijn Andros, Ios en Linosa. Andros M wordt standaard geleverd met een voorpaneel aan de onderzijde van de radiator, waardoor de centrale middenaansluiting en de thermostaatknop volledig onzichtbaar zijn. Andros CH daarentegen is uitgevoerd in hoogwaardig chroom en zorgt voor een verfijnd, stijlvol accent in elke badkamer.

    Ios staat met zijn vlakke, lichtgebogen horizontale buizen en driehoekige verticale collectoren garant voor een strak maar tegelijk speels design. Linosa bestaat uit ronde, lichtgebogen horizontale buizen en valt vooral op door zijn verticale sierlijsten in geborsteld roestvrij staal of in donkere wengé-look.

     

    Nieuwkomer in het ruime assortiment paneelradiatoren is Integra+, een variant op de succesvolle klassieke Integra. Door een verborgen buissysteem en geïntegreerd kraanlichaam, gecombineerd met rechte zijbekledingen en elegant bovenrooster, oogt de vormgeving strak. Gelakt in één van de 4 trendy metaalkleuren, of in één van de 200 Ral-kleuren, oogt je interieur strakker dan ooit.

    De Integra+ is leverbaar in twee modellen: Parada : de vlakke voorzijde verbergt de leidingen en het kraanlichaam, Ramo kenmerkt zich door zijn geprofileerde voorzijde wat een dynamisch element aan het strakke ontwerp toevoegt. RVH.

    www.radson.com

     

     







    08-02-2008 om 07:29 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.BB08 Falcon

     

    Nieuwe versie van de Falcon Professional + en lancering van het nieuwe CKR 1092 fornuis.

     

     

    Falcon, het topmerk van kookfornuizen die niet alleen bekend zijn voor hun kwaliteit en functionaliteit maar ook voor hun legendarisch design, stelt een verbeterde versie van zijn model Professional + voor en lanceert het gloednieuwe CKR 1092 fornuis.

     

    Falcon breidt zijn gamma uit met het model Professional +, dit fornuis is verkrijgbaar in twee versies (110 en 90) en maakt gebruik van twee energiebronnen (gas of elektriciteit). De Falcon Professional + biedt werkelijk alle functies die een professionele chef-kok maar ook amateurkok verlangt. Het fornuis is vervaardigd uit geborsteld roestvrij staal en uitgerust met pannendragers in mat gietijzer en elegante chromen handgrepen. Het design is strak en modern. De Professional + levert hoge prestaties en straalt dat ook uit. Dit is het ideale fornuis voor de ondernemende expert die er niet voor terugdeinst om initiatief te nemen en zijn creativiteit de vrije loop te laten om heel efficiënt culinaire meesterwerken te bereiden.

     

    Het design van het gloednieuwe fornuis Falcon CKR 1092 is gebaseerd op decennialange ervaring en is volledig afgestemd op de passie van zowel de professionele chef-koks als de amateurkoks. Dit fornuis verdient een ereplaats in de keuken, zowel in de beste gastronomische restaurants als in de woning van de particulier die de keuken als de centrale plaats van het huis beschouwt. Geborsteld roestvrij staal met chromen details, sobere en strakke lijnen, een perfect evenwicht dat geaccentueerd wordt door grote handgrepen, solide bedieningsknoppen, een opmerkelijke afwerking, ...

    Met het Falcon CKR 1092 fornuis heeft de gebruiker meteen het authentieke gevoel echt professioneel te koken. Hij kan zijn creativiteit de vrije loop laten en zelfs de meest complexe taken toevertrouwen aan zijn fornuis. RVH.

    www.falconkookfornuizen.be

     

     







    08-02-2008 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    07-02-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.BB08 Aga Hybrid

    AGA Hybrid: koken volgens uw humeur

     

     

     

     

    De gelukkige eigenaar van een AGA-fornuis stelt de diverse gebruiksmogelijkheden van dit fornuis enorm op prijs. Of het nu is om een snelle hap of een uitgebreid feestmaal klaar te maken... Dat geldt zeker voor het AGA Hybrid-systeem: een intelligent concept dat bestaat uit een module dat bevestigd wordt aan het traditioneel hoofdfornuis. Het resultaat van deze combinatie AGA-modules in dezelfde kleur is een prachtig geheel dat de gebruiker alle kooktechnieken ter beschikking stelt.

     

    AGA Hybrid is als het ware het resultaat van een gelukkig huwelijk tussen een traditioneel fornuis met 2, 3 of 4 ovens en een autonome module. Soms hebt u misschien zin om enkel op de gewone branders te koken of sporadisch – en zelfs heel kort – één of meer warmtepunten te gebruiken. Andere keren wilt u dan weer improviseren, zelfs op het allerlaatste moment, en het maximum halen uit de flexibiliteit van de module. Precies om dit extra comfort te bieden stelt AGA deze combinatie van warm en koud voor, die mogelijk is dankzij de geïntegreerde module.

     

    Tegelijkertijd kan de AGA Hybrid de kookmogelijkheden echt uitbreiden. De module is uitgerust met een elektrische kookplaat of met gasbranders. De AGA Hybrid wordt met evenveel zorg vervaardigd als het bekende AGA-fornuis en beantwoordt aan de uiterste strenge kwaliteitscriteria waaraan alle AGA-producten moeten voldoen.

     

    De traditionele AGA-fornuizen met 2, 3 of 4 ovens zijn nu verkrijgbaar in een nieuwe kleur, “Pillar Box” rood. Ook de AGA Hybrid is al meteen verkrijgbaar in deze kleur, aangezien deze module altijd harmonieus gecombineerd wordt met een AGA-hoofdfornuis in dezelfde kleur. Hetzelfde geldt voor de geëmailleerde deksels. RVH.

     







    07-02-2008 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (5 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.BB08 terra

     

    TERRA, hightech met natuurlijke Mediterraanse looks

    CANAX “The Natural Feeling”

     

    Versus, de mediterraan geïnspireerde lijn binnen het luxemerk van buitenmeubelen Tribù, wordt deze zomer verder uitgebreid met de collectie ‘Terra’ van ontwerper Bram Bollen. Tribù kiest met deze nieuwe gesofisticeerde lijn ook nu weer voor een ronduit unieke én exclusieve collectie in Canax, een revolutionair materiaal dat de sterkte van hightechpolyester weet te rijmen met de natuurlijke look van hennep.

     

    TERRA, hennep meets hightech:

    Ontwerper Bram Bollen speelt met de zitmeubels Terra Armchair en de iets lagere Terra Casual Chair naadloos in op hedendaagse trends in vormgeving en materiaalgebruik. Deze klassieke stoelen zijn gemaakt van Canax. Dit basismateriaal bestaat uit een niet-breekbare, hightech polyesterkern die voor sterkte en stabiliteit zorgt. Deze kern wordt aan de buitenkant omgeven door hennep dat het eindproduct een natuurlijke look geeft. Bijkomende pluspunten van Canax zijn de uv- en vuurresistentie, flexibiliteit en vlekbestendigheid. Bijzonder gebruiksvriendelijk dus.

     

    De lage stoel Terra Casual Chair laat het gesofisticeerde maar eenvoudige lijnenspel maximaal tot zijn recht komen én leent zich perfect om buiten te ontspannen. Want buiten zitten wordt loungen, nu de grenzen tussen binnen en buiten vervaagd zijn. Zowel Terra Casual Chair als Terra Armchair is verkrijgbaar in de kleuren Silkgrey en Earth Brown. Kussens zijn optioneel verkrijgbaar.

    Recent werd de Terra-collectie uitgebreid met drie stoelen (Chaise Longue, Dining Chair, Carver) naast een bank, sofa, ligbed en poef. Kortom, compleet zit- en ligplezier in stijl. RVH.

    www.tribu.com

     





    07-02-2008 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    06-02-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.BB08 histor bekent kleur

    Histor bekent KLEUR

     

     

     

    Histor zet het voorjaar alles in het teken van kleur… Wel eens bedacht wat kleur allemaal met je kan doen? Hoe jouw stemming voor een groot deel wordt beïnvloed door de kleuren om je heen? Op een goede manier toegepast kunnen kleuren echte geluksbrengers zijn. Hoe bepaalde kleurcombinaties in jouw interieur je precies dat juiste gevoel geven. Histor wil je inspireren met oneindig veel ideeën en praktische tips…

     

    Trends in kleur zijn steeds minder belangrijk aan het worden. Daarentegen worden er steeds vaker verschillende kleuren in het interieur verwerkt. Vaak zijn dit rustige kleuren, vergrijzingen, natuurtinten, of witten met een vleugje kleur. Door meerdere kleuren met mekaar te combineren – en misschien één extra intense kleur toe te voegen - kan een heel persoonlijk palet ontstaan. Door kleuren van de wand ergens anders als detail te laten terugkomen, creëer je een harmonieuze balans. Geef een grote wand een authentieke uitstraling door een structuureffect aan te brengen. Of werk met subtiele textuureffectjes zoals hoogglanslak om details in de verf te zetten. Waar je ook voor kiest, belangrijk is dat je je intuïtie volgt.

     

    Creëer met kleur op batibouw...Een kleurenplan helpt je weloverwogen de juiste kleuren te kiezen.  Hoe je een persoonlijk kleurenplan moet opstellen, wordt tot in de details uitgelegd door professionele stylisten op de stand van Batibouw. Op afspraak helpen zij je met het maken van een eigen moodboard met kleurcombinaties, sferen en materialen die je mooi vindt. Daarna wordt er gekeken naar de functie van de ruimte, de lichtinval en welke accenten je wil leggen.

     

    kleurworkshops bij je thuis’: naast de gekende Histor-kleurcursussen op verschillende locaties in België, pakt Histor vanaf maart 2008 als eerste binnen de verfsector uit met het fonkelnieuwe concept “mini-kleurworkshops bij je thuis”.

    Tijdens deze kleurworkshop kom je alles te weten over kleur: van sterke combinaties en de psychologische inwerking tot handige tips en weetjes voor een stijlvol interieur. Onder leiding van een professionele stylist plakken en knippen jij en je vrienden elk een moodboard bij mekaar dat uiteindelijk zal leiden tot het ultieme persoonlijke kleurenplan voor je interieur. RVH.

    Histor – Batibouw 2008 – Hal 3 – stand 229 - www.histor.be  

     









    06-02-2008 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 13/05-19/05 2024
  • 06/05-12/05 2024
  • 29/04-05/05 2024
  • 22/04-28/04 2024
  • 15/04-21/04 2024
  • 08/04-14/04 2024
  • 01/04-07/04 2024
  • 25/03-31/03 2024
  • 18/03-24/03 2024
  • 11/03-17/03 2024
  • 04/03-10/03 2024
  • 26/02-03/03 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 12/02-18/02 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 29/01-04/02 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 15/01-21/01 2024
  • 08/01-14/01 2024
  • 01/01-07/01 2024
  • 25/12-31/12 2023
  • 18/12-24/12 2023
  • 11/12-17/12 2023
  • 04/12-10/12 2023
  • 27/11-03/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 13/11-19/11 2023
  • 06/11-12/11 2023
  • 30/10-05/11 2023
  • 23/10-29/10 2023
  • 16/10-22/10 2023
  • 09/10-15/10 2023
  • 02/10-08/10 2023
  • 25/09-01/10 2023
  • 18/09-24/09 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 04/09-10/09 2023
  • 28/08-03/09 2023
  • 21/08-27/08 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 07/08-13/08 2023
  • 31/07-06/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 17/07-23/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 03/07-09/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 22/05-28/05 2023
  • 15/05-21/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 17/04-23/04 2023
  • 10/04-16/04 2023
  • 03/04-09/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 12/09-18/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 10/05-16/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 28/10-03/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 05/08-11/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 29/04-05/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 11/03-17/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 25/12-31/12 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 30/11-06/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 24/12-30/12 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 31/03-06/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 07/05-13/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 09/04-15/04 2007
  • 02/04-08/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 26/02-04/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 27/11-03/12 2006
  • 20/11-26/11 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 06/11-12/11 2006
  • 30/10-05/11 2006
  • 23/10-29/10 2006
  • 16/10-22/10 2006
  • 09/10-15/10 2006
  • 02/10-08/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
  • 11/09-17/09 2006
  • 04/09-10/09 2006
  • 28/08-03/09 2006
  • 14/08-20/08 2006
  • 07/08-13/08 2006
  • 31/07-06/08 2006
  • 24/07-30/07 2006
  • 17/07-23/07 2006
  • 10/07-16/07 2006
  • 03/07-09/07 2006
  • 26/06-02/07 2006
  • 19/06-25/06 2006
  • 12/06-18/06 2006
  • 05/06-11/06 2006
  • 29/05-04/06 2006
  • 22/05-28/05 2006
  • 01/05-07/05 2006
  • 24/04-30/04 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!