Inhoud blog
  • Entertainment voor iedereen
  • Vier de festivalzomer in stijl
  • Maak kennis met ReBelle Antwerp
  • Mission Blue en MSC Foundation
  • Een reis rond de wereld(keuken) mrt Beka
  • Aqualex Circulo, les je dorst naar duurzaamheid
  • BR03 White steel & Gold
  • Kunstenares Julie Loeckx
  • Interhome ondersteunt trouwers
  • MSC Yacht club
  • Corendon start met eigen vluchten naar Bonair
  • Josh V opent allereerste brandstore
  • Bourgondië op een andere manier ontdekken
  • Musthaves voor de zomer
  • CKS SS24
  • Van een koffiedate tot ...
  • Yiko collectie
  • Le monde est-il 'comic'
  • 111 jaar VZUG
  • Muyu collectie
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    wozani
    restaurants
    10-07-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.jethopper

    Jethopper biedt intercontinentale vluchten met luxe privéjets

     

     

     

    Sinds twee jaar kan je voor verplaatsingen binnen Europa bij Jethopper een privéjet huren aan een aanzienlijk lagere prijs. Doorgaans verplaatsen enkel CEO’s, bankiers en toppolitici zich met dergelijke toestellen. Omwille van het succes van deze formule gaat The Aviation Factory, initiatiefnemer van Jethopper en marktleider in de Benelux inzake het organiseren van vluchten op maat, nog een stapje verder. Voortaan biedt Jethopper ook intercontinentale vluchten met luxe privéjets aan. De prijzen voor deze ‘lege vluchten’ met een privéjet liggen zowat de helft lager dan wat je normaal zou betalen.

     

    De Jethopper-database telt op dit ogenblik 235 beschikbare lege vluchten. Dankzij de handige zoekmachine kan je je voorkeuren ingeven inzake de periode wanneer je wilt vertrekken, het aantal zitplaatsen, de vluchtafstand en zelfs de weersomstandigheden op de plaats van bestemming. Op die manier weet The Aviation Factory welk type vlucht je zoekt. Het systeem houdt je automatisch op de hoogte wanneer er een vlucht beschikbaar is, die aan je wensen voldoet. 

    www.jethopper.net

    10-07-2012 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    09-07-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lignavita ijs

    Het nieuwe Lignavita ijs:  laat het niet smelten

     

     

     

    Op je lijn letten en toch genieten van een heerlijk smeuïg ijsje? Het lijkt onmogelijk maar dat is het niet. Geniet dankzij Lignavita probleemloos van een verfrissend ijsje, zonder je achteraf schuldig te voelen.

     

    Het Lignavita ijs is rijk aan eiwitten maar arm aan calorieën, koolhydraten en vetten. Het bevat enkel natuurlijke kleur- en smaakstoffen, geen bewaarmiddelen en is eenvoudig te bereiden.

    Shake 40 gr ijspoeder (ongeveer 2 afgestreken maatlepels) met 75 ml water (of ongezoete sojamelk) tot alles goed opgelost is, en voldoende is gedikt (15 seconden). Giet dit in een vorm en plaats het in de diepvriezer gedurende 4 uur of langer. Voor een heerlijk romige textuur haal je je ijsje best 15 min. vóór gebruik uit de diepvriezer.

    Lignavita ijs is verkrijgbaar in 3 heerlijke smaken en handig verpakt in potten van 400 gr: chocolade met chocoladeschilfer, vanille met stukjes hazelnoot, en aardbei.

    www.lignavita.be





    09-07-2012 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    08-07-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.chavroux

    Chavroux met Tijm & Rozemarijn, een zomerse smaak die naar vakantie geurt

     

     

    Zin om culinair weg te dromen? Zin in nieuwe smaken die aan vakantie doen denken? Dan zal u gek zijn op Chavroux met Tijm en Rozemarijn!

    Net zoals de ‘natuur’-versie is de piramide Chavroux Tijm & Rozemarijn een verse, romige geitenkaas. Deze zomerse, subtiel op smaak gebrachte versie met Provençaalse accenten zal fijnproevers in vervoering brengen. Hij is perfect voor op brood en voor in de keuken. Deze harmonieuze combinatie van verse geitenkaas, met fruitige en florale toetsen, tijm en rozemarijn is meer dan geslaagd.

    Waar u ook voor kiest, natuur of met kruiden, Chavroux is meer dan ooit de bevoorrechte partner voor uw ontbijt, uw frisse aperitiefjes, uw creatieve en eenvoudige gerechten of uw overheerlijke, uitgewerkte bereidingen ... De lichte, smeuïge textuur maakt alle hoogstandjes en creaties mogelijk. Laat uw verbeelding de vrije loop en geniet! 

    Chavroux  Piramide Tijm & Rozemarijn (150g) is verkrijgbaar in de supermarkt.  

    Topgerechten met Chavroux

    Chavroux combinaties met vele zoete en hartige smaken

    Om de mogelijkheden in een creatieve en gastronomische keuken aan te tonen, hebben Chavroux en de chefs van Foodpairing een aantal nieuwe recepten ontwikkeld op basis van Chavroux. Ze bevatten verbazingwekkende combinaties van ingrediënten met gemeenschappelijke aroma’s voor een verbluffend resultaat.

    Chavroux heeft een lichte fruitige en florale smaak die heel goed samengaat met Spaanse ham, tarbot, makreel, appel, citroenschil, passievrucht, aardbei, citroengras, gruyère en champagne.

    Het recept "makreel en gemarineerde komkommer, crème van Chavroux met citroen, mosterdzaadjes" kan verrassend lijken ... maar is om duimen en vingers bij af te likken. Proef ook zeker de "tomaat-garnaal met Chavroux", de "kort gebakken zalm, crème van Chavroux met algen, komkommer en jus van groene appel", de "gegrilde entrecote en crème van Chavroux met postelein, bloemkool en zwarte tarwe" of de "espuma van Chavroux met een salade van aardbeien en spongecake met chocolade".

    Doordachte combinaties die zorgen voor de meest subtiele gerechten, een grote chef waardig. Of recepten voor elke dag, gemakkelijk en verrukkelijk! U vindt ze nu allemaal op de site van Chavroux: www.chavroux.be.





    08-07-2012 om 21:05 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Begonia's

    Begonia’s stelen opnieuw de show in binnen- en buitenland

     

     

    Naar goede gewoonte brengen de Vlaamse begoniatelers hun fel beminde veelbloeier tijdens de zomermaanden onder de aandacht. In Brussel, Sint-Niklaas en Genk zijn er begoniatapijten te bewonderen:. Ook op de internationale tuinbouwtentoonstelling Floriade in het Nederlandse Venlo krijgt de begonia ruim plaats in het Belgisch paviljoen.


    Begoniatapijten zijn een terugkerend jaarlijks fenomeen. De beroepvereniging AVBS zorgt elk jaar met de hulp van tientallen vrijwilligers voor prachtige begoniatapijten in een paar Belgische steden. Dit jaar zijn er 3 begoniatapijten gepland: in Brussel (14-19 augustus), in Sint-Niklaas (17-19 augustus) en Genk (14-16 september).


    De internationale tuinbouwtentoonstelling Floriade in het Nederlandse Venlo (5 april tot 7 oktober) is een gedroomde locatie om de Vlaamse knolbegonia te promoten.
    Aan de paviljoenuitgang krijgt de prachtige geurende Odorata Angelique een ereplaats. De witte begonia is nog maar 2 jaar op de markt en is perfect geschikt voor hogere terraspotten en hangpotten. Hij wordt gecombineerd met de zalmroze Superba. Een typische Belgische knolbegonia die geschikt is voor bloemperken en lagere terraspotten.


    De bloemen en planten op de stand worden regelmatig vernieuwd opdat verschillende soorten planten en bloemen van het rijke Vlaamse aanbod getoond kunnen worden. Eind juni wordt overgeschakeld van witte, roze en paarse tinten naar zomerse kleuren als geel, oranje en rood. Ook daar zullen nog tal van begonia’s (Begonia semperflorens) bij zijn.


    Hou je van weelderige bloemenpracht, dan verdienen begonia’s beslist aanbeveling. België is wereldmarktleider in productie en export van begonia’s. De inlandse begonia’s staan voor kwaliteit en een rijke bloei.


    Begonia’s zijn onderhoudsvriendelijk en bloeien bij elk weertype. Om er maximaal van te genieten, is het belangrijk dat je de wortelkluit vochtig houdt. Begonia’s in potten en bakken begiet je best ’s avonds. Verwijder regelmatig de verwelkte bloemen, dat bevordert de vorming van nieuwe bloemen. Bemesting om de 2 à 3 weken draagt eveneens blij tot de groei en de bloei.

     

     





    08-07-2012 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    07-07-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.regatta

    Jonge Belgische chef van 21 jaar verbaast het kruim van de

    Internationale gastronomie tijdens kookwedstrijd in Venetië

     

     

    12de editie van de San Pellegrino Cooking Cup bracht het kruim van de mondiale hedendaagse gastronomie samen tijdens een culinaire regatta. De uitdaging was eenvoudig: een zeeregatta combineren met hoogstaande kookkunst aan boord van een zeilschip…

     

    De dag voor de wedstrijd startten de chefs op vrijdagavond met een delicate opdracht: voor de 160 deelnemers aan dit internationale evenement een uitzonderlijk gerecht bereiden in een op voorhand ongekende hotelkeuken.

    Het publiek bestond uit 150 foodies uit de hele wereld, die na de maaltijd konden stemmen voor het beste gerecht van de 10 deelnemende landen. Hier heeft de Belgische deelnemer, Martin Volkaerts (die momenteel werkt bij l’Amandier in Genval) zijn eerste prachtige resultaat geboekt. De jongste chef van het gezelschap (de gemiddelde leeftijd was 28 jaar) behaalde namelijk de derde plaats met een bewerking van de klassieker “tomaat-garnaal”.

     

    De klaargemaakte gerechten werden eveneens geproefd door een internationale jury die bestond uit top-chefs uit de hele wereld, zoals Mauro Colagreco, de Argentijnse chef van Mirazur, het restaurant met twee Michelinsterren in Menton (Frankrijk) en 24ste op de lijst van de 50 Beste Restaurants ter wereld in 2012; Massimo Bottura, vijfde op diezelfde lijst met zijn restaurant Osteria Francescana in Modène (Italië), en vorig jaar bekroond met 3 Michelinsterren, en Sergio Herman, 3 Michelinsterren en 20/20 in de Gids Gault&Millau.

     

    Zelfde stad, andere context: zaterdagochtend ging het richting markt van Rialto, waar

    de chefs inkopen deden volgens de lijst die hen vooral was opgedragen in een “mysteriemandje”. Nadien stapten de chefs op de zeilboten voor een winderige regatta, meer dan 4 Beaufort, tijdens dewelke zij een gerecht dienden te bereiden op basis van de producten uit het mysterieuze mandje. Geen sinecure als je zeeziek bent!

    Bij de aankomst werden de gerechten voorgesteld aan de jury van top-chefs. En ook hier een geslaagde prestatie voor Martin, met zijn gerecht op basis van sardienen, een compote van kerstomaten, een kruidenjus, en een krokantje van getoaste rijst. Dit alles werd bereid op de boot in minder dan anderhalf uur navigatie…

    Op het algemeen klassement van het hele weekend, heeft Martin de 4de plaats behaald een prestatie waarvoor verschillende chefs hem persoonlijk feliciteerden. Het laat geen twijfel dat S.Pellegrino een toekomstig kooktalent heeft ontdekt, die zeker te volgen is!

     

    07-07-2012 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    06-07-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Walibi Connect
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    WALIBI CONNECT : een wereldprimeur die de reële en virtuele wereld van een pretpark samenbrengt

     

     

    Walibi Belgium is een pionier binnen de pretparkwereld. Met de wereldprimeur « Walibi Connect » versterkt het pretpark deze positie. Deze unieke ervaring nodigt iedereen met een Facebook account uit om hun favoriete attracties in het park LIVE te delen met hun vrienden op Facebook. Het is de eerste keer ter wereld dat een pretpark de reële en virtuele wereld op dergelijke manier aan elkaar koppelt !

     

    Deelnemen is zeer eenvoudig én gratis. De bezoeker gaat voor zijn bezoek naar www.walibiconnect.be om zijn of haar persoonlijke barcode te verkrijgen. Eens in het park kan deze barcode ingeruild worden tegen een Walibi Connect armbandje dat RFID technologie bevat. Aan de totems in de wachtrijen van acht verschillende attracties kan de bezoeker de armband « swipen ». Op deze manier weten vrienden, via een prikbordbericht op Facebook, meteen welke attractie de bezoeker zal doen. De attracties waar er « geswipet » kan worden, zijn: Vampire, Dalton Terror, Flash Back, Radja River, Cobra, Calamity Mine, Buzzsaw en Weerwolf.

     

    Voor de bezoekers die graag willen deelnemen, maar zich niet op voorhand hebben ingeschreven op walibiconnect.be, heeft Walibi een gratis WIFI-zone voorzien waar men alsnog kan inschrijven via de eigen smartphone of een vaste computer.

     

    Walibi Connect is de eerste ervaring in een pretpark die toelaat om de reële wereld te linken aan de virtuele wereld van Facebook. Zo kan de bezoeker vanuit het park meteen een reeks leuke acties delen met de thuisblijvers, zonder hiervoor een smartphone of computer nodig te hebben. Walibi Connect is niet enkel het linken van de reële aan de virtuele wereld, maar ook een interactief spel. Zo kan men na 5 attracties « Walibi Pro » worden en na 8 attracties « Walibi Master ».

     

    Gemiddeld heeft de Belgische Facebook gebruiker ongeveer 240 vrienden. Walibi schat dat er 5 « swipes » per gebruiker zullen worden gezien door een 15-tal « beste » Facebook vrienden. Deze nieuwigheid is vanaf nu enkel uit te proberen in Walibi Belgium.

     

    « Het is super ! » legt één van de jongeren uit. « Ik heb nog nooit zoiets gezien en ik vind het een leuke manier om te delen wat ik in het park doe. » Een andere student voegt toe: « Het is echt iets vernieuwend. Ik heb er zelfs geen smartphone voor nodig. Een Facebook-account volstaat om deel te nemen. » Dit project is ontwikkeld met de hulp van Getyoo, een innoverende start-up gespecialiseerd in vernieuwende technologieën en OpenGraphy, een Preferred Marketing Developer van Facebook. Het project is op regelmatige wijze opgevolgd door Facebook voor validatie en is in 6 maanden ontwikkeld.

     

     

    06-07-2012 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    05-07-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Quorn
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Quorn serveert de hele zomer red hot chili peppers

     

     

    … en niet alleen op Werchter! Festivals zijn meer dan ooit hot. Ze vormen enkele dagen lang  een dorp op zich. De bezoekers leven op het ritme van beats en dans, van gezellig eten en drinken met vrienden. De festivals evolueren naar een totaalervaring en zijn veel meer dan een muziekhappening.

     

    Quorn speelt reeds jaren in op de groeiende vraag naar maaltijden zonder vlees. Ze brengen dit op meerdere festivals deze zomer ook in de praktijk. Op Rock Werchter, Les Ardentes en Pukkelpop, om er maar enkele te noemen, wil Quorn het publiek iets anders bieden dan de traditionele frieten of burgers. De festivalganger is ook op zoek naar een gezonde en lekkere afwisseling. Met een authentieke Chili con Quorn brengt het Quorn team de hele zomer een stukje exotiek op de festivalweides. Een maaltijd zonder vlees kan ook hip zijn!

     

    De Lokerse Feesten was vorig jaar het eerste festival dat een veggiedag organiseerde, naar aanleiding van het optreden van Morrissey. De respons die het Quorn  team ontving, was overweldigend, van “Het lijkt op vlees, lekker” (Koen), over “het smaakt als een echte chili” (Helga) tot “ik vind dit een leuk initiatief, geweldig” (Kathleen). Het succes overtuigde Quorn om in 2012 volop de muzikale kaart te trekken. De Chili con Quorn bevat veel minder vet dan een chili con carne (met rundsgehakt), bevat veel vezels en is vooral lekker en hot. Festivalgangers kunnen de hele zomer genieten van red hot chili peppers, met Quorn. Thank you veggie much!

     

    Quorn stukjes, gehakt of filets zijn vetarm, vezelrijk en cholesterolvrij. De basis van Quorn™ is een plantje van de familie van de paddenstoelen. De Quorn producten worden verkocht in het koelvak van de supermarkten.

    De volledige kalender van festivals waar Chili con Quorn te proeven zal zijn, staat op de website www.evyquorn.be

    05-07-2012 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zwarte goud

    De comeback van het zwarte goud

     

     

    De torenhoge energieprijzen doen mensen uitkijken naar alternatieven. “Sinds Batibouw merken we een sterk hernieuwde interesse in kolenstook,” luidt het bij FLAM in Sint-Truiden, producent van onder andere vastebrandstofhaarden. Maar de prijs is niet de enige reden waarom stoken met (antraciet)kolen vandaag weer interessant wordt, benadrukt FLAM. Het bedrijf ontwikkelde een unieke verbrandingtechnologie die deze verwarming in elke woning perfect integreerbaar maakt.

     

    Gaan we met z’n allen terug in de tijd? “Juist niet”, zegt Jan Bellis van FLAM. “Het is niet onlogisch dat verwarmen met antracietkolen terug in beeld komt. Zowel op het vlak van prijs, rendement als gebruiksgemak is kolenstook niet meer te vergelijken met vroeger. Met een moderne vastebrandstofhaard haal je een zuinige, propere en gezellige warmte in huis.”

     

    Dit is te danken aan een unieke, gepatenteerde verbrandingstechnologie die FLAM ontwikkelde. Als enige producent van het Multi-Turbo verbrandingssysteem ontstaat er in een FLAM-haard een zeer hoge vlamtemperatuur en een ‘secundaire verbranding’ van de verbrandingsgassen. De voordelen van die technologie ontkrachten meteen ook een aantal vooroordelen rond kolenstook. De hoge vlamtemperatuur in de FLAM vastebrandstofkachel zorgt dat het antraciet quasi roet- en rookvrij verbrandt. Zwarte aanslag en vuilaanhechting worden zo beperkt tot een absoluut minimum.

     

    Stoken met kolen is niet meer te vergelijken met vroeger. Antracietkolen zijn tegenwoordig beschikbaar in handige, schone zakken van 15 of 25 kg. Dat komt het gebruiksgemak ten goede maar heeft ook zo zijn voordelen voor je budget: je moet namelijk niet, zoals bijvoorbeeld bij stookolie, in één keer een half maandloon spenderen om je ton te laten bijvullen.

    Aanbevolen zijn ‘antracietkolen’. Die zijn van de zuiverste soort en afkomstig van dezelfde kolenader. Zij leveren ook het beste rendement. Ter vergelijking: 1 kg antracietkolen verbranden komt overeen met ongeveer 2 kg kwaliteitshout. Door dit extreem hoge rendement zal je bovendien weinig moeten bijvullen. Concreet betekent dit dat je niet elk uur uit je zetel moet om het vuur brandende te houden.

     

    Vaste brandstoffen zijn een ‘slimme’ manier van verwarmen. De prijs van antracietkolen is sinds 2006 met slechts 15% gestegen, tegenover 50% voor aardgas of huisbrandolie. Met een FLAM kan je de verwarmingskost halveren. Ook hout of alternatieve biomassa (zoals houtpellets of kersenpitten) is mogelijk, dus je kan op elk ogenblik omschakelen naar de goedkoopste vaste brandstof op de markt. 

     

    Last but not least: het oog wil ook wat. Het vlammenspel in de vastebrandstofkachels is natuurlijk en gezellig. Wie houdt van vuur en het sfeerbeeld van vlammen, kan in de vastebrandstofhaard naar hartenlust verschillende vaste brandstoffen combineren: kolen, hout, pellets, kersenpitten,…

    www.flam.be



    05-07-2012 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Champagne Jacquart
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Verfijnde frisheid van Blanc de Blancs Jacquart voor gezellige zomermomenten

     

     

     

    De Champagne Blanc de Blancs van Jacquart hoort perfect thuis op zomerse terrasjes, bij gezellige maaltijden buiten, op zachte of warme zomeravonden.

    Samengesteld uit verfijnde Chardonnay-druiven draagt de  millésime 2006 Blanc de Blancs van Jacquart een zweem van mineralen en verfijning in zich.  De champagne heeft een frisse  zilverwitte kleur en een pittig aroma van witte peper en citrusvruchten. Hij laat zich op elk moment degusteren, maar hij sluit vooral harmonieus aan bij een schotel met zeevruchten, een witte vis of bij het dessert.

    www.champagne-jacquart.com  

     

     

    05-07-2012 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    04-07-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Filfestival Oostende

    Filmfestival Oostende en Nederlands Film Festival van Utrecht slaan de handen in elkaar

     

     

     

    Het filmfestival Oostende (FFO) en het Nederlands Film Festival te Utrecht (NFF) zijn bijzonder opgetogen over de toekomstige samenwerking, die deze week werd overeengekomen. Beide filmfestivals, die producties van eigen bodem als centraal thema hebben, hopen dat deze samenwerking tot een grotere belangstelling voor het eigen talent zal leiden in beide landen. Concreet zullen beide festivals jaarlijks een aantal films uitwisselen. Zo wordt er op donderdagavond 13 september een Nederlandse avond georganiseerd in Oostende en op donderdag 4 oktober een Vlaamse avond in Utrecht.

     

    Sinds de oprichting van het Filmfestival Oostende zes jaar geleden, is één van de belangrijkste troeven van het festival geweest de uitgesproken ondersteuning voor talent van eigen bodem. Inmiddels weet FFO als jong festival jaarlijks ruim 25.000 bezoekers naar de Koningin der Badsteden te halen om er zowel nationale als internationale filmproducties te ontdekken.  Het Filmfestival van Oostende vindt dit jaar plaats van 7 tot en met 15 september.  Het hoogtepunt van het festival is de uitreiking van de Vlaamse Filmprijzen op zaterdag 15 september 2012.

     

    Het NFF is dit jaar aan zijn tweeëndertigste editie toe en heeft dus al een lange traditie om de Nederlandse Film te presenteren. Jaarlijks wordt tijdens het NFF de Nederlandse filmproductie in kaart gebracht en op een slotfeest, het Gala van de Nederlandse Film, gelauwerd met de Gouden Kalveren.  Het NFF trekt jaarlijks ongeveer 150.000  bezoekers. Het festival is een voorbeeldfestival voor Peter Craeymeersch, algemeen directeur van het FFO.  Het Nederlands Film Festival vindt plaats van  26 september tot en met 5 oktober 2012 in Utrecht.

    www.filmfestivaloostende.be en www.filmfestival.nl

     

     

    04-07-2012 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.thomas Cook naar Gazipasai

    Thomas Cook verbindt Brussels Airport met Gazipasa!

     

     

     

    Vanaf zaterdag 30 juni verbindt Thomas Cook Brussel met Gazipasa en introduceert de touroperator een nieuwe lijn in ons land. De dichtstbijzijnde luchthaven van de kustplaats Alanya was tot dusver Antalya, meer dan anderhalf uur rijden.  

     

    Gazipasa wordt de 5de Turkse luchthaven die Thomas Cook in België aanbiedt. Met vertrek uit Brussel stelt Thomas Cook al vakanties in de regio rond de luchthavens van Antalya, Bodrum, Dalaman en Izmir voor. De eerste vlucht vondt zaterdag 30 juni, plaats en werd door Thomas Cook’s partner Tailwind voor de eerste maal uit België aangevlogen. Thomas Cook biedt voortaan 2x per week vluchten naar Gazipasa aan, op dinsdag en op zaterdag, dit met met een Boeing 737-400 met 168 plaatsen. Klanten kunnen 20kg bagage en 6kg handbagage gratis inchecken.

     

    Dat is vooral goed nieuws voor reizigers die de streek rond Alanya willen ontdekken; een ongerepte en vooral familiegunstige regio met een interessant prijs-kwaliteitsaanbod aan hotels. Buiten Thomas Cook gerekend hoor je anders op Antalya te vliegen en een transfer van 130km te aanvaarden.

     

    Eerder dit jaar breidde Thomas Cook in de regio van Antalya al zijn hotelaanbod fors uit. De touroperator ging van 4 naar 11 hotels dit jaar en biedt vooral nieuwe all-inclusive hotels aan met een uitgebreide waaier aan faciliteiten. Alanya is bovendien een bestemming die als last-minute bijzonder gunstig geprijsd is. Een week naar Alanya is al mogelijk vanaf €500 per persoon, in een 4* hotel in all inclusive.

    www.thomascook.be

     

     

     

     

    04-07-2012 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    03-07-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bandits

    Bandits fan-weekend bij Center Parcs!

    Van 16 tot en met 19 november 2012 in Center Parcs De Vossemeren

     

     

     

    Voor alle fans van Jasper, Toon, Tim en Thomas van Bandits, is het op het weekend van 16 t/m 19 november in Center Parcs De Vossemeren te doen !

     

    Er zal héél veel te beleven zijn met de jongens van Bandits! Zo staat er een bowlingkampioenschap op het programma wordt er een feestje gebouwd tijdens de Banditas-party en wordt er een exclusief optreden georganiseerd op een buitengewone locatie in het park! En terwijl de Bandits-fans zich te pletter amuseren kunnen alle ouders lekker relaxen in Aqua Mundo of in de andere parkfaciliteiten.

     

    Wie wil deelnemen aan het Bandits Weekend in Center Parcs De Vossemeren, kan online reserveren via www.centerparcs.be/bandits  of telefonisch via 070/ 22 49 00 (€ 0.30 pm ). Let wel, de plaatsen zijn beperkt, dus reserveren is noodzakelijk. Alle info over het park kan je terugvinden op www.centerparcs.be/VL/BE/parken/vossemeren

     

    Tariefvoorbeeld: Een 6-persoons Original Comfort Cottage: €395 (bowlingavond, welkomstdrink en concerten zijn inbegrepen in het arrangement voor de fans)

    Adres: Center Parcs De Vossemeren - Elzen 145 - 3920 Lommel

     

    03-07-2012 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    01-07-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.textielindustrie

    Textielindustrie zorgt voor werkzekerheid tijdens crisis

     

     

     

    Twee derde van de textielbedrijven wil aanwerven, maar vindt de geschikte profielen niet. Met een diploma van een textielopleiding kun je dan ook kiezen uit tientallen boeiende jobs, gegarandeerd. Www.wildvantextiel.be, een samenwerking tussen de textielindustrie en de textielscholen, wil jongeren daarom stimuleren een textielopleiding te volgen.

     

    “Werkloosheid bij jongeren stijgt scherp”, kopten de kranten de voorbije maand. Als West- en Oost-Vlaamse jongeren zeker willen zijn van een job in eigen streek, dan doen ze er goed aan om de textielsector te overwegen. Voor textielgeschoolde nieuwkomers op de arbeidsmarkt zijn er altijd jobs te vinden. Er zijn namelijk nog zo’n 500 textielbedrijven actief in beide Vlaamse provincies.

     

    In totaal zijn er voor gespecialiseerde arbeiders en operatoren momenteel zo’n 250 arbeidsplaatsen vacant. Meer nog: voor elke student die op de arbeidsmarkt terechtkomt, gaan er vijf met pensioen! Op de lijst van knelpuntberoepen voegde de VDAB onlangs het beroep van ‘productieoperator textiel’ toe. Daarnaast zijn textielbedrijven geregeld op zoek naar bachelors Textiel (ongeveer 50 openstaande arbeidsplaatsen) en masters Textiel (ongeveer 40 openstaande arbeidsplaatsen). Ook voor medewerkers verkoop, onderzoek en ontwikkeling, en kwaliteitscontrole zijn er mooie tewerkstellingsperspectieven.

     

    Momenteel slinkt het aantal studenten in de richtingen Textiel, zowel in het middelbaar als in het hoger onderwijs, nog altijd. Nochtans zijn alle leerlingen die afstuderen zo goed als zeker van werk. Bovendien werken ze mee aan innoverende en tot de verbeelding sprekende producten: beschermkledij en kogelvrije vesten (bij Sioen en Seyntex), extra beweeglijke sportkledij voor Adidas (Devan), accessoires voor Porsche (Tiscotex), versterking van autobanden met een technisch textiel (Milliken) ...

     

    De sector innoveert in klassieke producten zoals tapijt (design, cradle to cradle …) en kledingstoffen (voor sporttoepassingen, beschermkledij …), en legt zich ook meer en meer toe op nieuwe uitdagingen en evoluties als vlamvertragende materialen en composieten. In België zijn we trouwens pionier in het ontwikkelen van hightechstoffen en technische textielproducten op maat.

     

    De textielindustrie doet momenteel de nodige inspanningen om textielonderwijs te promoten en eens en voor altijd van zijn ouderwetse imago af te geraken. Zo lanceerde de sector net nog een nieuwe website, www.wildvantextiel.be, waar je terechtkunt voor de nieuwste weetjes en innovaties uit de textielwereld. De nieuwe site werd gelanceerd met een verrassende guerilla-actie in Antwerpen Centraal.

    www.wildvantextiel.be

    01-07-2012 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    29-06-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wijnontdekkingen in Périgord

    Wijntoerisme en ontdekkingen in de Périgord

     

     

    De beste manier om de 12.500 hectaren wijngaarden van Bergerac te ontdekken is er gewoon op uit trekken. Na een bezoek aan het Maison des vins de Bergerac, een historisch kasteel of een middeleeuws dorp, kunt u ook een wijnkelder bezoeken of deelnemen aan een proeverij.

     

    In de zomer van elk jaar organiseren 11 wijnbouwers van het netwerk ‘Destination vignobles’ animaties met proeverijen en wijnbouwaperitieven met hapjes voor het plezier van de smaakpapillen en de ontmoeting. In juli/augustus hebt u de gelegenheid om authentieke producten uit de Périgord te proeven in een gezellige sfeer.

    www.destination-vignobles-bergerac.fr

     

    Stel u voor dat u rondtrekt door de wijngaarden van Bergerac aan het stuur van een Dyane, een Rover cabriolet 111 of een VW kever … Er worden verschillende huurformules voorgesteld van ‘vintage’  auto’s door ‘Escapade en véhicules anciens’. Een origineel idee om kennis te maken met de meer dan 140 wijnbouwers en wijnkelders langs de Wijnroute van Bergerac

    www.escapadeenvehiculesanciens.com

     

    Op een steenworp van het centrum van Bergerac, vindt u het charmante gastenhuis l’Ostal de Pombonne met het label Gîtes de France, een authentieke woning van de Périgord uit de 17de eeuw, met drie gastenkamers. Dit verblijf in het hart van de wijngaarden van Péchamant, omgeven door een grote landschapstuin, biedt de mogelijkheid om in alle rust te genieten van zijn zwembad. Sinds dit jaar stelt deze voormalige priorij en relais langs de bedevaartroute naar Santiago de Compostela opnieuw zijn deuren open voor het onthaal van gasten.

    www.ostaldepombonne.fr

     

    Het Château Haut Garrigue in Saussignac biedt aan om ‘wijnstokken te delen’. Het aanbod bestaat er in een rij van zes wijnstokken te huren op deze biologische wijngaard voor een bepaalde termijn. Door ‘lid van de wijngaard’ te worden, kunt u flessen aankopen van ‘uw wijngaard’ en wordt u uitgenodigd op evenementen en zelfs op de wijnoogst.

     

    Met zijn 2000 jaar wijntraditie en zijn 1150 wijnbouwers is het wijngebied van Bergerac een van de belangrijkste van Zuidwest-Frankrijk, na Bordeaux. De faam trekt buitenlandse investeerders aan zoals de Zwitserse onderneming ‘Galerie des Arts du vin France’. Haar oprichter had een zwak voor het ‘Château Monestier La Tour’ in Monestier, een wijndomein van 30 hectare met de appelaties Bergerac, Côtes de Bergerac en Saussignac.

    www.hautgarrigue.com

     

    29-06-2012 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    28-06-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rodenbach caractère rouge
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Rodenbach Caractère rouge

     

                                                                                                               

    Op verzoek van PALM Breweries, verleent Viki Geunes, omwille van zijn scherp, uniek proefvermogen en zijn uitzonderlijke creativiteit, medewerking aan productinnovatie en productontwikkeling bij PALM Breweries.  In 2011 ontwikkelden Viki en de brouwers van RODENBACH een eerste proefbrouwsel RODENBACH Caractère Rouge. De 900 flessen van 75 cl. onder kurk werden laaiend enthousiast onthaald. Ook in 2012 wordt deze exclusieve Limited Edition op de markt gebracht ! De brouwers laten het RODENBACH bier, dat traditioneel twee jaar lang op grote eiken foeders rijpt, gedurende zes maanden verder met verse krieken, frambozen en veenbessen macereren. Het resultaat is RODENBACH Caractère Rouge, een uitzonderlijke RODENBACH met maceratie op fruit en een alcoholvolume van 7%. Dit edele bier is meer dan uniek en tevens heel exclusief want er werden slechts 10.000 flessen, onder kurk,  van 75 cl. gebotteld. In restaurant ’t Zilte combineert Geunes dit eigenzinnige bier met zijn verfijnde gastronomische creaties.

     

    RODENBACH Caractère Rouge: complex, rijk geschakeerd bier

    Over RODENBACH Caractère Rouge is Viki Geunes duidelijk enthousiast: “Samen met de brouwers van RODENBACH en met mijn eigen sommeliers hebben wij heel veel geproefd om te komen tot de ideale blend. We mogen trots zijn op het resultaat. Net zoals in mijn keuken streef ik naar diepgang en complexiteit en dat is nu net waar RODENBACH Caractère Rouge voor staat ! ”

    Brouw-meester Rudi Ghequire licht verder toe: “RODENBACH Caractère Rouge, met een alcoholvolume van 7%, ontstaat door een 6 maand durende gistende maceratie van vers fruit - krieken, frambozen en veenbessen - op bier dat zelf reeds een rijping heeft ondergaan van 2 jaar op eiken foeders.”

     

    Gepassioneerd brouwer, Jan Toye, omschrijft het bier als: “Vineus, met zeer complexe fruitige neus van framboos en kriek in combinatie met houttoetsen en karamel. In de ondertoon de geur van viooltjes, leder en lichte tabak. In de smaak komt het fruitbier eerder zuur over maar dan van een bijzondere puurheid.”

    Geunes voegt hieraan toe: “De lichte restzoetheid brengt evenwicht in de smaakdriehoek tussen zuur, zoet en droogheid. Deze droogheid is hoofdzakelijk afkomstig van de veenbessen, die het bier een bijzonder lange en zuivere afdronk bezorgen.  Het bier doet denken aan de unieke combinatie van delicaatheid en kracht van een frisse bourgogne wijn”.

     

    De RODENBACH bieren: RODENBACH is een blend van ¾ jong en ¼ gedurende 2 jaar op eik gerijpt bier. RODENBACH Grand Cru is een blend van 1/3 jong en 2/3 gedurende 2 jaar op eik gerijpt bier. RODENBACH Vintage heeft gedurende twee jaar gerijpt op één welbepaalde, geselecteerde, foeder. RODENBACH Caractère Rouge is gedurende twee jaar gerijpt op eiken foeders en 6 maanden met fruit gemacereerd.

     

    RODENBACH werd erkend als traditioneel Vlaams streekproduct en draagt sindsdien het VLAM-label: Vlaams streekproduct.be  De aanvraagprocedure voor een Europees Label “BGA’, Beschermde Geografische Aanduiding, voor de Vlaams Rood-Bruine Bieren werd ingediend.

    www.palmbreweries.com

    28-06-2012 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ethylotest!!

    De Ethylotest is verplicht in Frankrijk vanaf 1 juli 2012

     

     

     

    Frankrijk heeft recent een decreet goedgekeurd dat vanaf 1 juli 2012 de aanwezigheid van een ethylotest verplicht maakt in alle gemobiliseerde voertuigen die op Frans grondgebied rijden.

     

    De ethylotest is een alcoholtest die met een kleurindicator een aanwijzig geeft over de aanwezigheid van alcohol in de uitgeademde lucht. De maximaal toegelaten concentratie is 0.25 milligram/liter. In België kan men de toestellen kopen in de apotheken, in de grootwarenhuizen en in gespecialiseerde autozaken voor een prijs die varieert tussen 1 en 3 €.

     

    Hoewel het bezit van slechts één ongebruikte ethylotest verplicht is, is het aangewezen om er verschillende te hebben. De bestuurder die een ethylotest heeft afgelegd om zijn alcoholverbruik te meten, wordt geacht een tweede, niet gebruikte test in zijn wagen te hebben. Elke automobilist die geen toestel in zijn wagen heeft tijdens een wegcontrole in Frankrijk, stelt zich bloot aan een forfaitaire boete van 11€. Er zal echter slechts beboet worden van 1 november 2012.

    Bestuurders van motorvoertuigen met motoren onder 50cm³ en bestuurders van wagens die uitgerust zijn met een anti-start ethylotest zijn vrijgesteld van de nieuwe maatregel.

     

    28-06-2012 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Fleur de lait

    Fleur de Lait: een etablissement met een vakantiesfeer.

     

     

     

    Fleur de Lait huist in een prachtige villa in Wépion langs de Maas en serveert nu al 5 jaar lang romige en smakelijke ijsjes en sorbets. Het ijs wordt de ochtend zelf bereid zonder kunstmatige kleur- en smaakstoffen en met kwaliteitsproducten en vruchten van het seizoen zoals vanille uit Madagaskar, Iraanse pistache, berghoning, eerste keus cacao, karamel met gezouten boter en gekoeld met room, huisbereide ganache en vruchtencoulis en, niet te vergeten, de aardbeien van Wépion. Pannenkoeken en Brusselse wafels worden op het moment zelf gebakken en het deeg is altijd dagvers.

     

    Een terras met plaats voor 40 personen en met uitzicht over de Maas en een zaal in vrolijke kleuren nodigen lekkerbekken uit om zich helemaal over te geven aan hun zoete zonde.

     

    De smaken

    IJs: banaan – cappuccino – gezouten boterkaramel – chocolade – fleur de lait – aardbei – Gianduja – honing/noga – pistache – praliné – rum/rozijnen – speculaas – stracciatella – tiramisu – vanille – violettes – yoghurt – enz.

    Sorbet: meloen – framboos – citroen – ananas – kibana – passievrucht – mango, enz.  

     

    IJstaarten

    Fleur de Lait maakt ook taarten voor alle gelegenheden: verjaardagen, huwelijken, communies, en natuurlijk ook kerststronken en harten voor Nieuwjaar. IJstaarten voor 4 tot 8 personen: ijsgarnituur naar keuze + afwerking “Fleur de Lait”, chocoladebom of een nappage met Italiaanse meringue. € 3,75 per stuk. Bovendien zijn er ook ijstaarten “op maat”

    Alle ijsjes van Fleur de Lait kunnen ook meegenomen worden op een hoorntje, tussen twee koekjes, in een potje of per halve liter (€ 7) of liter (€ 10 )

     

    Behalve van het ijs, de sorbets, de milkshakes, de pannenkoeken en de wafels kunt u hier ook genieten van een palet hartige gerechten zoals Luikse balletjes, scampi’s op Indische wijze, gegratineerd witloof, koninginnenhapje, … alles dagvers bereid volgens de Belgische traditie en met producten van eerste kwaliteit. Er wordt ook een lunch met 3 gangen aangeboden tegen de milde prijs van € 14 (alle dagen, zelfs in het weekend).

     

    Arnaud Vanden Branden waagde zich in 2007 met de steun van de rest van de familie aan dit avontuur. Zijn vakmanschap verwierf hij bij de grootste Italiaanse meester-ijsmakers in Bologna bij Carpigiani (universiteit van het ijs).

     

    Fleur de Lait ligt aan de Maas en beschikt aan de overkant over een kleine parking. In enkele kraampjes kunt u aardbeien uit Wépion (of course) kopen. Twee mooie paden nodigen uit voor een wandeling langs de Maas. Langs het water staan bankjes waarop u kunt genieten van uw ijsje en van het mooie weer, maar u kunt ook een plaatsje uitkiezen op het mooie schaduwrijke terras.

    Deze plek is ideaal om een lekkere versnapering te combineren met een wandeling. Dit is de perfecte regio voor een uitstapje. U kunt de vele musea verkennen, waaronder dat over de aardbeien van Wépion. Er zijn ook heel wat parken, onder andere een schitterende Engelse tuin. Verder zijn er de overblijfselen van de abdij van de Karmelieten van Le Saint Désert de la Marlagne, de typische Belle Epoque-villa’s langs de Chaussée de Dinant, de bossen en de vijvers van La Marlagne en heel wat wandelpaden. Ook de Citadel van Namen ligt vlakbij.

     

    Fleur de Lait - 910 Chaussée de Dinant – 5100 Wépion – Tel: 081/46.05.30

    Open van 12 tot 20 uur op weekdagen en tot 22 uur in het weekend in het hoogseizoen en van 12 tot 19 uur in het laagseizoen. Gesloten op maandag en dinsdag, behalve tijdens de schoolvakanties, op feestdagen en bij uitzonderlijk mooi weer. Winteropeningsuren: van 16 januari tot eind februari open van vrijdag tot zondag van 12 uur tot 19 uur . Jaarlijkse vakantie: van 1 tot 15 januari

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     











    28-06-2012 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    27-06-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bordeaux toeristische bestemming

    Bordeaux: de toeristische bestemming bij uitstek voor wijnliefhebbers!

     

     

     

    Zomer en wijn is altijd al een droomcombinatie geweest. Maar dit jaar geldt dat meer dan ooit: Bordeaux brengt kleur in uw zomer! Het vinotoeristische seizoen 2012 start in schoonheid met Bordeaux Fête le Vin, het eerste vinotoeristische evenement in Frankrijk in het teken van bordeauxwijn. En voor wie hier niet bij kan zijn, is de keuze aan wijnroutes en activiteiten nog nooit zo ruim geweest als vandaag, met tal van nieuwigheden op het programma.

     

    Bordeauxwijnen zijn nog nooit zo trendy geweest als nu, met de creatie van een nieuwe vinotoeristische tool over de wijnstreek van Bordeaux voor alle bezoekers die verzot zijn op smartphoneapplicaties. Bordeaux Wine Trip is een nieuwe applicatie voor op uw smartphone of tablet-pc (IOS & Android compatibel) waarmee u activiteiten en dienstverleners van het vinotoerisme in Bordeaux kan vinden, waar u zich ook bevindt, waar u naartoe wilt of waar u op dat moment zin in heeft. Door zich te geolokaliseren of een bepaald thema te kiezen (wijnbars, kastelen, wijninitiaties,...) helpt deze app de bezoeker zich beter te oriënteren in Bordeaux, een wijnactiviteit op te zoeken of een weg uit te stippelen in de wijnstreek. 

    www.bordeauxwinetrip.com 

     

    Bordeaux Wine Trip zal worden gelanceerd ter ere van de 8ste editie van Bordeaux Fête le Vin (van 28 juni tot 1 juli). Deze wijnroute van ongeveer 2 km over de oevers van la Garonne in het hartje van het werelderfgoed van UNESCO laat u kennismaken met de diversiteit van de bordeauxwijnen en met de regio Aquitaine door middel van een ‘pass’ (degustatiepas, wijngaardpas of Passeport Grands Crus Classés). www.bordeaux-fete-le-vin.com

     

    De grote nieuwigheid voor 2012 : de wijngaardavonden! Gezellige ontmoetingen op de familiewijngaarden van Graves en Sauternes of een rondleiding door de wijngaarden in Bourg, waarbij u bij elke halte een gerecht, een streepje muziek en de wijn van het huis krijgt voorgeschoteld.

     

    L’Ecole du Vin de Bordeaux is het referentiepunt bij uitstek voor al wie wijn wil leren drinken op een ontspannen en ludieke manier. Op de stand van Bordeaux Fête le vin organiseert de Wijnschool elke dag informatieve workshops met gerenommeerde chefs rond thema’s zoals het huwelijk tussen spijs en wijn, workshops om uw eigen bordeauxwijn te leren maken of een mixworkshop onder leiding van een echte dj. Van juli tot eind september geeft de Wijnschool zomercursussen van twee uur.

    www.bordeaux.com/fr/ecoleduvin

    27-06-2012 om 08:51 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Isostar

    Isostar, sparringpartner voor een sportieve zomer

     

     

    Geef je sportprestaties meer glans met de nieuwe sportdrank van Isostar. Als specialist in sportvoeding legt Isostar de lat hoog: de beste voedingsoplossingen ontwikkelen om sporters zo goed mogelijk bij te staan. Met de nieuwe hydraterende sportdrank bewijst Isostar opnieuw de ideale sparringpartner te zijn. Van plan om deze zomer indrukwekkende sportprestaties neer te zetten? Ontdek de nieuwe sportdrank – nog lekkerder, nog efficiënter – naast de andere vaste waarden uit het Isostar-assortiment.

    De nieuwe sportdrank ‘Isostar Fast Hydration’ illustreert perfect dat Isostar blijft sleutelen aan de kwaliteit van zijn producten. Met zijn verbeterde formule smaken de versies Lemon, Orange en Fresh frisser dan ooit én speelt de sportdrank in op de trend van actieve gezondheid. Zo bevatten de dranken geen kunstmatige smaakstoffen, kleurstoffen of bewaarmiddelen meer. De specifieke samen-stelling zorgt bovendien voor een dubbele werking: een versnelde hydratatie en een uitstekende energiebron. Isostar voegde ook gezonde stoffen toe, zoals L-Carnitine om vetten te verbranden tijdens het sporten. Het design van de nieuwe flessen is zo ontworpen dat je gemakkelijk kan drinken, ook tijdens het sporten. Zonder sportdop kan je bovendien goed doordrinken bij zware inspanningen.


    Praktische info

    Isostar Fast Hydration en Fitness 500 ml

    Smaken: Lemon, Orange, Fresh en Red Fruits

    Richtverkoopprijs: 1,53 euro


    PRODUCTEN MET ANTIDOPINGCHARTER


    Al 35 jaar staat Isostar aan de top wat sportvoeding betreft. Vandaag is de ambitie nog even groot: sportbeoefenaars van elk niveau zo goed mogelijk bijstaan met aangepaste sportvoeding. Isostar werkt samen met de beste Europese sportlaboratoria en specialisten in sportgeneeskunde. Alle Isostar-producten zijn wetenschappelijk getest en goedgekeurd. Bovendien tekent Isostar voor een exclusieve antidopingbelofte. Het ‘Isostar Quality Contract’ waarborgt de volledige naleving van de antidopingmaatregelen bij de ontwikkeling van producten. Zo behartigt dit charter de echte sportieve waarden, zowel in de producten als in de Isostar-acties op het terrein. Een greep uit het uitgebreide assortiment voor vóór, tijdens en na het sporten:


    Isotonische krachtdrank (assortiment Hydrate & Perform): De poeders Hydrate & Perform hebben een specifieke dosis aan koolhydraten en natrium voor een dubbele werking: goede hydratatie en een uitstekende energieaanvoer. Onderzoek wijst uit dat deze isotonische krachtdrank van Isostar de prestaties met 19% verbetert.

    Reep High Energy (High Energy Banaan): De Isostar-repen bevatten een mix van enkelvoudige en meervoudige koolhydraten die zorgen voor snelle energie tijdens intense en langdurige inspanningen, en voor geleidelijke energie om de voorraad glucose-energie te herstellen.

    Assortiment Long Energy (Long Endurance): Het assortiment Long Endurance – dat naast repen ook poeders bevat voor de bereiding van zeer energierijke isotonische dranken – is aanbevolen tijdens trainingen van lange duur of tijdens wedstrijden. Voor de beste resultaten, drink je best voor het begin van de inspanning en regelmatig tijdens het sporten. De formule is zorgvuldig uitgekiend voor een geleidelijke vrijgave van energie en het voorkomen van krampen. Ideaal voor topsporters.


    Reep After Sport (Recovery Chocolade): De recoveryrepen combineren meerdere voedingsstoffen: mineralen om het zweetverlies te compenseren na de inspanning, proteïnen om de spieren optimaal te laten recupereren, koolhydraten om de glycogeenvoorraad weer op te bouwen. Ideaal voor sporters in de recuperatiefase, bijvoorbeeld bij duursporten.


    Fruitige gel Actifood (Actifood appel): Vrij nieuw binnen het Isostar-assortiment zijn de fruitige gels, speciaal ontwikkeld om sporters alle noodzakelijke voedingsstoffen te bezorgen. Isostar Actifood is ultra-energetisch: 97,5% van de energie wordt aangebracht door koolhydraten. Bovendien telt deze fruitige gel geen vetstoffen, waardoor de opname van koolhydraten nog sneller gebeurt.

     







    27-06-2012 om 08:47 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.MVSA Cava Rosado
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    LAAT JE INSPIREREN DOOR MVSA CAVA/2

     

     

     

     

    MVSA CAVA BRUT

    Druivenrassen: 30% Macabeo, 40% Xarel-Lo, 30% Parellada 

    Karakteristieken: MVSA Brut heeft een groengele nuance en een levendige sprankeling in

    het glas. In de neus fruitige aroma’s van rijpe meloen, banaan en vooral groene appel. Deze cava heeft een droge, pittige en harmonieuze smaak met een mooie zuurgraad. De afdronk is vol, elegant en fruitig. 

    Drinkmoment: MVSA Brut laat je genieten van elk moment van de dag. De elegante smaak en de levendige bubbels bezorgen je een gevoel van alledaagse luxe. MVSA Brut combineert plezier, ontspanning en geluk en laat je voelen hoe je meer uit je dagelijks leven kan halen. 

    Gastronomie: Deze cava is geschikt als aperitief, maar kan je ook serveren bij lichte maaltijden. Serveren tussen 5°C en 6°C. 

     

    MVSA CAVA ROSADO

    Druivenrassen: 70% Garnacha, 30% Monastrell

    Karakteristieken: MVSA Brut Rosado heeft een mooie heldere roze kleur met fijne, constante bubbels. In de neus zeer elegante florale impressies en fruitige aroma’s van aardbei en framboos. In de mond een zeer verfrissende en levendige sprankel met een fruitige finale. 

    Drinkmoment: MVSA Brut Rosado is met zijn mooie zachte kleur en de aardbeismaak en –geur een absolute ‘must have’ tijdens de zomer. Er gaat niets boven deze heerlijk verfrissende cava op een zonnige dag: op een terras, in de tuin of op het strand. De fruitige smaak geeft je meteen een vakantiegevoel.

    Gastronomie: Deze cava kan perfect alleen geserveerd worden als aperitief of bij lichte maaltijden. Serveren tussen 4°C en 5°C. 

     

    Serveer cava volgens de regels der kunst!

    Met haar elegante en frisse smaak vraagt MVSA Cava om een ‘perfect serve’. En dat doe je zo. Leg de fles een dag op voorhand in de koelkast. Zo komt de cava geleidelijk op temperatuur en krijg je de beste smaak. Een temperatuur tussen 5°C en 6°C is ideaal. 

     

    Om de bubbels mooi te laten parelen, gebruik je best een flûte met mousseerpunt, bij voorkeur het MVSA-glas. Vul het glas tot 2/3. Omdat de serveertemperatuur zo belangrijk is, kan je ook een ijsemmer klaarzetten waarin je de fles bewaart. Vul de ijsemmer met ijsblokjes en vul dan aan met koud water tot 3/4 van de fles onder water staat. Sluit de fles af met een stop, liefst de MVSA-stop die speciaal ontwikkeld is voor de MVSA-flessen.

     

    27-06-2012 om 08:43 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 27/05-02/06 2024
  • 20/05-26/05 2024
  • 13/05-19/05 2024
  • 06/05-12/05 2024
  • 29/04-05/05 2024
  • 22/04-28/04 2024
  • 15/04-21/04 2024
  • 08/04-14/04 2024
  • 01/04-07/04 2024
  • 25/03-31/03 2024
  • 18/03-24/03 2024
  • 11/03-17/03 2024
  • 04/03-10/03 2024
  • 26/02-03/03 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 12/02-18/02 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 29/01-04/02 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 15/01-21/01 2024
  • 08/01-14/01 2024
  • 01/01-07/01 2024
  • 25/12-31/12 2023
  • 18/12-24/12 2023
  • 11/12-17/12 2023
  • 04/12-10/12 2023
  • 27/11-03/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 13/11-19/11 2023
  • 06/11-12/11 2023
  • 30/10-05/11 2023
  • 23/10-29/10 2023
  • 16/10-22/10 2023
  • 09/10-15/10 2023
  • 02/10-08/10 2023
  • 25/09-01/10 2023
  • 18/09-24/09 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 04/09-10/09 2023
  • 28/08-03/09 2023
  • 21/08-27/08 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 07/08-13/08 2023
  • 31/07-06/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 17/07-23/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 03/07-09/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 22/05-28/05 2023
  • 15/05-21/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 17/04-23/04 2023
  • 10/04-16/04 2023
  • 03/04-09/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 12/09-18/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 10/05-16/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 28/10-03/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 05/08-11/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 29/04-05/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 11/03-17/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 25/12-31/12 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 30/11-06/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 24/12-30/12 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 31/03-06/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 07/05-13/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 09/04-15/04 2007
  • 02/04-08/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 26/02-04/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 27/11-03/12 2006
  • 20/11-26/11 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 06/11-12/11 2006
  • 30/10-05/11 2006
  • 23/10-29/10 2006
  • 16/10-22/10 2006
  • 09/10-15/10 2006
  • 02/10-08/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
  • 11/09-17/09 2006
  • 04/09-10/09 2006
  • 28/08-03/09 2006
  • 14/08-20/08 2006
  • 07/08-13/08 2006
  • 31/07-06/08 2006
  • 24/07-30/07 2006
  • 17/07-23/07 2006
  • 10/07-16/07 2006
  • 03/07-09/07 2006
  • 26/06-02/07 2006
  • 19/06-25/06 2006
  • 12/06-18/06 2006
  • 05/06-11/06 2006
  • 29/05-04/06 2006
  • 22/05-28/05 2006
  • 01/05-07/05 2006
  • 24/04-30/04 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!