Inhoud blog
  • Inside Blinds bewijst veelzijdigheid met gordijnen
  • Ga voor een zonnige touch up met Bristol
  • Van New york naar landbouw op kasteeldomein
  • Michael Kors
  • Franke ziet het glas halfvol .. warm en gefilterd
  • Parador vakantieparken
  • Beosysteem 9000C
  • DEBA meubelen trekt alles uit de kast!
  • Het combi-shirt van Mayerline
  • Arte en Moooi openen deuren van Green House
  • Own Your Glow
  • La Biennale di Venezia
  • Weleda breidt manverzorging uit!
  • Aspria: technologische verzorging
  • Kartell & illycaffè
  • Water als centerpiece
  • Artisano & Amato
  • Bell & Ross
  • Vier de lente met Belgische flair
  • Le Lame Lover
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    wozani
    restaurants
    22-12-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Terminal 5

    TERMINAL 5 VAN BRITISH AIRWAYS: STIPTHEID VERBETERT MAAND NA MAAND

     

     

    British Airways heeft de beste stiptheidsresultaten in zeven jaar opgetekend en Terminal 5 blijft het niveau van zijn dienstverlening verbeteren. Bijna 87 procent van alle korteafstandsvluchten op het volledige British Airways-netwerk vertrok in november op tijd.

     

    Geen enkele luchtvaartmaatschappij liet ooit betere resultaten optekenen dan British Airways voor zijn activiteiten vanuit Londen-Gatwick: in november vertrok 94 procent van alle vluchten op tijd. Deze jongste recordprestatie is te danken aan een vlotte werking in de zomer en de herfst, terwijl Terminal 5 geleidelijk aan op kruissnelheid kwam.

     

    De stiptheid is tijdens de laatste zes maanden elke maand verbeterd. In november zagen we een stijging van 12 procent tegenover juni. November was de eerste maand waarin Terminal 5 op volledige capaciteit werkte. Meer dan 13 miljoen passagiers op meer dan 95.000 vluchten hebben nu gebruik gemaakt van de voorzieningen van de terminal.

     

    Door meer dan 90 procent van al zijn activiteiten in Heathrow in een en dezelfde terminal te groeperen, heeft British Airways bovendien zijn bagageafhandeling kunnen verbeteren. In november daalde het aantal stuks vertraagde bagage naar 12 per 1.000 klanten, een duidelijke verbetering tegenover de piek van 38 per 1.000 klanten in de zomer van 2007. RVH.

     





    22-12-2008 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.toerisme vlaanderen

    Toerisme Vlaanderen subsidieert 28 nieuwe toeristisch-recreatieve projecten

     

     

     

     

    Toerisme Vlaanderen investeert 4,8 miljoen euro in 28 toeristisch-recreatieve projecten verspreid over gans Vlaanderen. Dit bedrag brengt het totale subsidiepakket voor 2008 op 6,7 miljoen euro.

     

    Enkele opmerkelijke projecten zijn o.a. de publieksontsluiting van de Sint-Romboutstoren in Mechelen, de cultuur-toeristische ontsluiting van de Herkenrode Abdijsite in Limburg en de verdere ontwikkeling van de onthaalinfrastructuur van de Gentse Vismijn. In Vlaams-Brabant ontvangt het fietsnetwerk Groene Gordel (Brabantse Kouters) extra werkingsmiddelen en in Brugge zal het Museum of History verder worden ontwikkeld.

     

    Het spreekt voor zich dat alle projecten een bovenlokale uitstraling hebben, imagoversterkend werken en identiteitsbepalend zijn voor de stad of regio die ze vertegenwoordigen. Belangrijk om weten is ook dat ze een meerwaarde moeten betekenen ten opzichte van het bestaande toeristisch-recreatieve aanbod.

     

    Via deze subsidies versterkt Toerisme Vlaanderen de kwaliteit van het toeristische aanbod (bezoekerscentra, infokantoren en informatieborden). Bovendien bevordert het agentschap via deze betoelaging heel wat actieve recreatiemogelijkheden (fietsen, wandelen), de ontsluiting van erfgoed,...

    Bijzonder aandachtspunt is overigens dat alle projecten nauwgezet werden getoetst aan de verschillende criteria voor 'toegankelijkheid voor personen met een handicap' en 'duurzame ontwikkeling'. RVH.

     

    22-12-2008 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    20-12-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.nadia debreuik

     

    Nadia Debreuil benoemd tot Juridisch Directeur bij Accor Hospitality 

    Belux

     

     

     

    Nadia Debreuil studeerde af als licentiate in de handelswetenschappen 

    en behaalde nadien een master in handelsrecht en een diploma van 

    bedrijfsjurist. Dit jaar werkt ze zeventien jaar voor de Groep Accor.

     

    Nadia Debreuil kwam in 1991 bij Accor in dienst als juriste voor de 

    afdeling "Business & Leisure". Zij bekleedde verschillende functies 

    binnen de gecentraliseerde juridische directie. Dit ter ondersteuning 

    van de nationale operationele directies (in Afrika, Polen, Egypte, de 

    Oost-Europese landen ...) en van de transversale functionele directies 

    (verkoop, marketing, reservering). In haar vorige functie was ze 

    Juridisch Verantwoordelijke in Frankrijk. In die functie beheerde ze 

    de franchise voor alle merken van Accor in Frankrijk (600 hotels), 

    gaf ze ondersteuning aan de merken MERCURE en SOFITEL en begeleidde 

    ze de lancering van de merken PULLMAN en ALL SEASONS.

     

    Vandaag leidt Nadia Debreuil de juridische directie van de afdeling 

    hotellerie in België en Luxemburg. Haar voornaamste taak is de 

    algemene directie, functionele afdelingen en hotels te adviseren bij 

    alle juridische vragen op het vlak van ontwikkeling, verkoop, 

    marketing, aankoop, informatica, bouw en financiën. Verder leidt zij 

    het juridisch secretariaat, ziet zij erop toe dat de procedures van 

    Accor aan de wettelijke en nationale reglementeringen beantwoorden. 

    Zij is ook verantwoordelijk voor de coördinatie met de afdelingen van 

    de holding en zij beheert de geschillen.

    20-12-2008 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (2 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuwjaar met Graves

    Kerstavond of Nieuwjaarsdag,

    feest met wijnen uit de Graves! (4)

     

     

     

    Tot slot ook enkele suggesties met rode wijnen:

     

     

    Rode Graves – jonge

    Lamprei op Bordelese wijze, gebraden en met kastanjes gevuld gevogelte en vederwild.

    Soep van in wijn gekookte kersen met kaneel, moelleux of room van donkere chocolade

     

    Rode Graves – oude (minimum 7 tot 8 jaar oud)

    Een door uw slager mooi bewerkt stuk rundvlees of een hertengebraad geserveerd

    met een stoofpot van wilde paddestoelen, maar evenzeer Gevogelte met truffel

     

     Aperitief:

    Feestelijk: een droge witte Graves, fris en fruitig, of een jonge zoete Graves Supérieures, fris en vinnig.

    Plechtig: een oude zoete Graves Supérieures, gestructureerd en complex.

    Intelligent: een oude rode Graves die u en uw gasten even terugvoert in de tijd. RVH.

    www.vins-graves.com

     

     







    20-12-2008 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    19-12-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.extreme stralende huid
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Extreem Stralende Huid

     

    Uw teint, een en al licht. U kent dat gevoel… een stralende teint, een prachtig gezicht waar iedereen jaloers op is, maar toch ligt het niet aan een bijzondere bruine tint of een nieuwe Make-Up… gewoon frisse lucht, een moment van ontspannIng en U heeft weer een prachtige teint en u ziet er gewoon weer stralend uit.

     

    Het nieuwste product van de Extrême productlIjn van Annayake, Sérum  Éclat Extrême heeft hetzelfde lichtgevende en verkwikkende vermogen op uw huid als enkele uren in de frisse buitenlucht. Het van oorsprong uit natuurlijke werkstoffen bestaande product, maakt uw teint onmiddellijk licht en transparant en verkwikt de huid. Een stralende huid en een even stralend gezicht.

     

    De onderzoekers van de laboratoria van Annayake hebben altijd gewerkt volgens de regels van de traditionele Japanse schoonheidsverzorgingsleer, die de natuurlijke cycli van de huid respecteert. Deze natuurlijke benadering respecteert de schoonheid van de huid, deze benadering laat geen enkele agressiviteit toe, noch in de gekozen ingrediënten, noch in de aanbevolen behandelingstechnieken. Zachtheid staat voorop. Om die reden produceren de laboratoria van Annayake formules die daadwerkelijk innoverend en anders zijn en de mechanismen van de natuur ten volle respecteren. RVH.

    www.annayake.com

     

     

    19-12-2008 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kerst met Graves

    Kerstavond of Nieuwjaarsdag,

    feest met wijnen uit de Graves! (3)

     

     

     

     

     

    Door de wijnen uit de Graves te drinken aan tafel geven we onze gasten naast een culturele trip, ook een culinaire ontdekking, een feest dus dan hen gegarandeerd zal bijblijven!

     

    Enkele suggesties en voorproefjes voor een fantastische combinatie:

     

    Droge witte Graves – eenvoudig, fris en fruitig : oesters, zeevruchtenschotels, schaal- en schelpdieren

    Droge witte Graves – rijk, complex en jonger dan 3 jaar : Rockefeller-oesters, gegrilde of in court-bouillon gekookte krab of schaaldieren, gebakken jakobsschelpen met of zonder room

    Droge witte Graves – rijk, complex en ouder dan 3 jaar : Schotels met kazen met gekookt zuivel: Comté, oude Mimolette, Salers, Beaufort, Pyrénées, Appenzeller enzovoort. Kreeft Armoricaine

     

    Graves Supérieures – fris en vinnig :

    Terrine van foie gras: enkele mooie plakken bestrooid met fleur de sel en peper van de molen en geserveerd met gegrilde plakken peperkoek. Profiteer van de gelegenheid om zo verschillende soorten peper te proeven!

     

    Crumble van foie gras: gebakken foie gras bestrooid met een crumble van hazelnoten, pijnboompitten en gedroogde abrikozen

     

    Graves Supérieures – gestructureerd en complex

    Schotels met blauwschimmelkazen: Gorgonzola, Blue Stilton, Blue Shropshire, Roquefort enzovoort.

    Ofwel gevogelte en vederwild, bereid met zoete witte wijn, noten, gedroogd fruit en room. RVH.

    www.vins-graves.com





    19-12-2008 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.upignac

    Upignac Elsene

    UPIGNAC – FAUCHON – VALRHONA – DANDOY – URBANI

     

     

     

     

     

    Kleine geschiedenis van een groot enseigne…

    Alles begint met een fantastische ligging, vlak bij de prachtige omgeving van de vijvers van Elsene… Twee jaar geleden wordt hier een winkel geopend die volledig gewijd is aan producten van het bekende enseigne Upignac, de onbetwistbare specialist in Belgische foie gras sinds 1984. Onder het enseigne Upignac Elsene groeit de mooi gelegen en druk bezochte winkel al snel uit tot het paradepaardje van het netwerk.

    Naast het indrukwekkende assortiment foie gras van gans en eend biedt het bekende merk ook fijne kruidenierswaren van superieure kwaliteit aan.  In de winkel van Elsene kan je niet alleen eend in alle denkbare gastronomische vormen krijgen, maar vind je ook een uitgebreide afdeling met wijn, champagne, speciale olijfolie en azijn, een breed assortiment thee en zeldzame specerijen, koffertjes met 100% ambachtelijk bereide chocolaatjes en de traditionele koekjes van Dandoy.

     

    De oprichters worden verleid door een nieuw avontuur in de horecawereld en besluiten hun juweeltje over te laten aan Nathalie Stoop. Deze vertegenwoordigster van een familie die gespecialiseerd is in fijne kruidenierswaren en vestigingen heeft in Antwerpen en Luik, besluit het bevoorrechte partnership met Upignac te behouden en breidt haar aanbod uit met producten van het beroemde huis Fauchon in Parijs.

     

    Nathalie Stoop is zich bewust van de liefde van haar stadsgenoten voor chocolade en besluit ook aan hen een andere volmaakte standaard qua verfijnde smaak aan te bieden met de voortreffelijke producten van het huis Valrhona.

     

    Vanaf januari zal het ook mogelijk zijn om, los van de handelsactiviteit, in de Upignac-winkel van Elsene, die uitgerust is met een mooie professionele keuken, kookles te volgen. Deze lessen zijn gewijd aan de uitstekende producten die aangeboden worden door het huis. Door de samenwerking met Upignac en het grote merk Le Creuset, dat zopas zijn assortiment keukengerei uitgebreid heeft met een “foie gras”-reeks, kunnen de liefhebbers hier alle geheimen van de bereiding van dit mooie product ontdekken. Naast de meer algemene cursussen kunnen de echte zoetekauwen zich inwijden in de mysteries van banketgebak en Valrhona-chocolade dankzij de medewerking van de befaamde banketbakker Fabrice Collignon. RVH.

    UPIGNAC ELSENE - Antoine Labarrestraat 47 – 1050 Elsene

    Tel. : 02/647 76 47, info@upignacixelles.be                  







    19-12-2008 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.de verzonken stad ubar

    De verzonken stad Ubar

     

     

     

    In 1990, is in het zuiden van Oman, in de provincie Dhofar, na 20 jaar intensief zoeken, de voormalige stad Ubar teruggevonden. Er kwamen ultramoderne satelliettechnologieën aan te pas om de stad te lokaliseren. Ubar was ooit een belangrijke handelspost voor de passerende wierookkaravanen die met wel 1.000 kamelen op weg waren via de zandduinen van de Empty Quarters naar India en China. De wierrook werd er omgeruild voor aardewerk, specerijen en textiel. De stad Ubar verdiende veel geld door tolheffing op het water dat de reizigers ter beschikking werd gesteld. Ontdekkingsreiziger Marco Polo bezocht Ubar en noemde de stad zelfs ‘het paradijs’.

     

    De locatie kan tegenwoordig met een gids worden bezocht. In de ruïnes van het eeuwenoude stadje werden ook overblijfselen uit de ijzertijd gevonden. Er is nog altijd veel water nabij Ubar en in de omgeving bevinden zich felgroene, vruchtbare akkers. Ook is er een klein museum, waar de resultaten van de opgravingen te zien zijn. De duinen buiten Ubar (tegenwoordig Sishur genoemd) zijn bekend om de vele geodes die er zich bevinden.

     

    Ubar is als dagexcursie te bezoeken vanuit Salalah. Een 4 wheel drive is noodzakelijk aangezien het merendeel van de weg erheen onverhard is. Ook hebben veel touroperators een bezoek aan Ubar op het reisprogramma staan.

    www.omantourism.gov.om

     





    19-12-2008 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    18-12-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.copa jerez
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Limburgs restaurant wint Copa Jerez

     

     

     

    Bart en Maike Van Hove van restaurant Prèt à Goûter in Bolderberg-Zolder hebben in Gent de Belgische finale van de Copa Jerez gewonnen. Broer en zus Van Hove hebben zich hiermee geplaatst voor de finale in het voorjaar 2009 in het Spaanse Jerez de la Frontera, samen met de kandidaten uit Australië, Canada, Denemarken, Duitsland, Engeland, Spanje, de Verenigde Staten en Nederland. Zij gingen in de finale sterrenrestaurants Aneth uit Brugge en Lemonnier uit Lavaux-Saint-Anne voor. 

     

    In de finale in Jerez de la Frontera zullen ze hun gerecht met de bijpassende sherrywijnen moeten bereiden voor een internationale jury die is samengesteld uit de beste koks en sommeliers ter wereld: Ferran Adrià (El Bulli), Heston Blumenthal (The Fat Duck) , Juan Mari Arzak (Arzak), Masters of Wine Dough Frost (VS) en Makoto Abe (Japan ) en anderen.

     

    De Copa Jerez is een wedstrijd waarbij drie gerechten bereid en geserveerd dienen te worden in begeleiding van juist gekozen sherrywijnen. De punten worden gegeven op het gerecht, maar vooral op de harmonie tussen het gerecht en de voorgestelde sherrywijn en de argumentatie van de sommelier om juist die wijn te kiezen.

     

    De jury was samengesteld uit Baudoin Havaux (vertegenwoordiger van Fedejerez in België), José Fernandez (Spaanse Ambassade), Stéphane Pierre ( Voorzitter Euro-Toques België) , Meesterkok Pierre Fontaine, Henri Wynants (hoofdredacteur Cook Magazine) , en William Wouters ( Belgische Sommeliersvereniging).  RVH.

    www.cookmagazine.be  - foto Jan Bellen

     

     

    18-12-2008 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    17-12-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dolce La Hulpe spa & wellness

     

    Een uitzonderlijke plek voor een uitzonderlijke spa: Dolce La Hulpe Brussels

     

     

     

    Midden in de natuurpracht van het Zoniënwoud en op een boogscheut van Brussel, de hoofdstad van Europa met zijn rijke culturele diversiteit, ligt het 4* Hotel & Resort DOLCE LA HULPE BRUSSELS. Een verblijf in DOLCE LA HULPE BRUSSELS is even de drukte van de stad inruilen voor de rust van de natuur en een uniek zintuigelijk moment beleven. U vertoeft te midden in het woud, in alle kalmte en sereniteit, ver van de dagelijkse stress, om een nieuw innerlijk evenwicht te bereiken.

     

    Het Zoniënwoud is een bron van inspiratie, chef Pascal Marcin stelt deze speciale plek graag in de kijker in het fijnproeversrestaurant Tree O. Met die naam verwijzen we naar de aanwezigheid van het bos rond het hotel en naar het concept zelf van de menukaart. Want elk gerecht is een variatie onder drie vormen van hetzelfde ingrediënt en de verschillende  geuren smelten samen als een boeket met de subtiele smaken van het woud. Aan de muren kunt u vijf zeefdrukken van de Belgische artiest Jean-Michel Folon bewonderen. Ze kregen de naam “Je vous écris…” (“Ik schrijf u…”). New York, China of Florida… magische plekken die u doen wegdromen en uw geest voorbereiden op subtiele culinaire ontdekkingen. De vele boomsoorten die de pracht van het Zoniënwoud bepalen, krijgen een plek in de ‘Fusion’ keuken van Pascal Marcin. Seizoen na seizoen dragen de geuren en kleuren van het bos hun steentje bij tot de steeds verrassende nieuwe kaart.

     

    Met haar uitzonderlijke ligging biedt DOLCE LA HULPE BRUSSELS u een rijk palet aan vrijetijdsvoorzieningen. De spa CINQ MONDES die in februari 2009 de deuren opent, zal dankbaar gebruik maken van dit beeldenspel om de gasten op zijn beurt inspiratie en herbronning te verschaffen.

     

    Aan de oorsprong van de Spas CINQ MONDES ligt Jean Louis Poiroux, die een passie heeft voor massages, aromatherapie en cosmetica. Met de Spa CINQ MONDES wil DOLCE LA HULPE BRUSSELS zijn klanten de kans bieden om voor een uurtje, een dag, een weekend of een langer verblijf een unieke wellnesservaring te beleven. Als u het universum van de Spa CINQ MONDES in DOLCE LA HULPE BRUSSELS betreedt, begint een zintuiglijke reis die sereniteit en ontspanning brengt.

     

    In een geraffineerde en hedendaagse sfeer stelt de architectuur van Spa CINQ MONDES in DOLCE LA HULPE BRUSSELS 800m² wellness tot uw beschikking, inclusief: 1 onthaalruimte, 6 verzorgingsruimten, 1 Japans bad met aroma’s en bloemen (Bain Japonais d’Arômes et de Fleurs®), 1 massagebad, 2 verzorgingsruimten voor handen en voeten, 1 grote hammam met 4 scrubbingtafels, 1 dubbele VIP-ruimte met een dubbel Japans bad en een privé terras voor de verzorging “Zalig met twee”, 1 relaxatieruimte met zicht op de tuin … De Suite “Zalig met twee ” is een ruimte bestemd om 2 mensen te ontvangen. Ze bevat een dubbel Japans bad, twee massagetafels en een privé terras. De ideale gelegenheid om met twee op adem te komen en een rijk palet aan sensaties te ontdekken. RVH.

    www.dolcelahulpebrussels.com





    17-12-2008 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.horeca wil koopkracht heroveren

    De horeca wil de koopkracht heroveren

     

     

     

    De economie beleeft een crisis en het overleg tussen de sociale partners is op niets uitgelopen. De kwestie ‘koopkracht’ is het onderwerp van alle debatten. De horecasector komt met een voorstel op de proppen. De ingreep is even eenvoudig als concreet: het systeem van maaltijdcheques uitbreiden.

     

    Hoewel de prijs van een maaltijd in de afgelopen 5 jaar met meer dan 35% is gestegen, is de nominale waarde van de maaltijdcheque sinds de afronding n.a.v. de invoering van de euro in 2003, niet meer aangepast. Meer dan 1 werknemer op 3 geniet van dit systeem waarbij werknemers vergoed worden voor ten minste één degelijke maaltijd per werkdag. Maar met een waarde van maximaal € 6 (het gemiddelde van alle toegekende cheques ligt rond € 5,20) is het niet langer mogelijk om een echte maaltijd samen te stellen. Je kunt er hoogstens een fastfoodmaaltijd mee betalen, maar dat was niet de oorspronkelijke bedoeling van het systeem van maaltijdcheques: het zou de gezondheid van de bevolking ten goede komen.

     

    Met deze bevindingen in gedachten kiest de federatie Ho.Re.Ca bewust dit moment in de sociale onderhandelingen uit om hun ‘bruikbare voorstellen’ in te fluisteren bij de betrokken partijen. Het doel? Een drievoudig hefboomeffect op de economie met een open brief tot de overheid, de vakbonden en de werkgeversorganisaties.

     

    Het voorstel om de waarde van maaltijdcheques verhogen naar € 15, houdt in dat de maximale werkgeversbijdrage per maaltijdcheque wordt opgetrokken naar € 13,91. Waarom € 15? Omdat dat de gemiddelde kostprijs is van een volwaardige maaltijd (lunch + een niet-alcoholisch drankje) in de meeste restaurants.

     

    De horecasector stelt momenteel 150.000 mensen tewerk. Een groot deel van hen oefent een functie uit die weinig specifieke opleiding vereist. "De prijs van maaltijdcheques verhogen zal een gevoelige impact hebben op het zakencijfer van restaurants,” voorspelt Yvan Roque, voorzitter van de horecafederatie. RVH.

    www.horecabruxelles.be

    17-12-2008 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wieg van wijngaarden

    Kerstavond of Nieuwjaarsdag,

    feest met wijnen uit de Graves! (2)

     

     

    De Graves, aan de wieg van de wijngaarden van Bordeaux, is de enige wijnregio rond Bordeaux waar men alle grote specialiteiten van het gebied vindt: droge witte, rode en zoete witte wijnen.

     

    De Merlot geeft hier ronde wijnen, breed en soepel, met verschillende aroma’s van fruit en andere rijke, diepe toetsen. Oudere wijnen hebben dankzij deze druivensoort een uitgesproken toets van menthol.

    De Cabernets, vooral dan de Cabernet Sauvignon, geven geconcentreerde wijnen met veel structuur, rechtlijnig en soms monolithisch en met veel intense aroma’s van rood en zwart fruit. Deze druivensoorten geven de wijn een groot bewaarpotentieel. Naast een bleekgele kleur met groene tinten geeft de Sauvignon Blanc aan de witte wijnen een bijzondere frisheid en een aromatische rijkdom.

     

    De Sémillon geeft body, structuur, bewaarpotentieel en een goudgele kleur. Soms zit er ook Muscadelle in de blend van de witte wijnen. Die zorgt dan voor een aromatische kruidigheid.

     

    Het zijn dus niet alleen de verschillende en veelzijdige terroirs van de Graves die het hem doen, maar ook de verschillende combinaties van druivensoorten in de wijnen en niet in het minst de knowhow van 300 wijnbouwers die de essentie van hun wijngaard met hart en ziel verwoorden in hun wijn. Dat allemaal op 3.600 hectaren, waarvan tweederde zijn aangeplant met rode druivensoorten en eenderde met witte.

     

    Van ‘zacht en fris’ tot ‘rijk en complex’, rode wijnen, droge witte, zoete witte… Wijnen uit de Graves zijn zo rijk in hun verscheidenheid dat ze passen bij een zeer uiteenlopend assortiment van gerechten.

     

    En wat meer is, door deze wijnen te drinken aan tafel hebben we niet alleen de wijnbouwers zelf aan de feestdis, we geven onze gasten ook een culturele trip, iets wat hen zal bijblijven! RVH.

    www.vins-graves.com





    17-12-2008 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.tarte tatin

    Tarte tatin: Van mislukking tot puur genieten

     

     

     

     

    In tijden waarin stress, tijdsdruk en fastfood heel gewoon zijn, blijkt genieten een groot goed. Genieten van het leven en vooral ook van het bereiden en proeven van speciale gerechten. Koken is trendy en de recepten van weleer ‘hot’. Emile Henry helpt een handje en komt met een taartschaal voor het bereiden en presenteren van een heerlijke tarte tatin.

     

    Waar de tarte tatin nu voor lekker genieten staat is ze eigenlijk stiekem geboren vanuit tijdsgebrek. In het Franse Lamotte Buevron tegen het einde van de 19e eeuw beheerden de zusters Tatin een idyllisch hotelletje van waaruit zij ook taarten verkochten. Snel maakten ze faam in heel de regio. Op een dag dat het gehele restaurant vol zat en iedereen op een van de beroemde taartjes zat te wachten, bleken de voorraden niet aangevuld.

     

    In blinde paniek gooide een van de zusjes Tatin appels, boter en suiker in een taartvorm en gooide de oven dicht. Te laat bemerkte ze haar fout; geen taart zonder bodem. Het deeg rolde ze daarom maar uit over het vruchtenmengsel. En de omgekeerde taart was geboren. De tarte tatin verwierf faam door zijn heerlijke deegbodem en zachte gekarameliseerde appels. Toen bekende Parijse restaurants als Maxim de taart begonnen te produceren was een fenomeen geboren.

     

    Met Emile Henry’s Tarte Tatin set wordt niet enkel het recept verworven, maar ook een uitgekiende set om het beroemde taartje te bereiden. Een bakplaat annex pan die zo van het vuur (voor het karameliseren van de suiker) naar de oven gedirigeerd kan worden. Het speciale taartbordje zorgt ervoor dat het ook aan de presentatie niet ontbreekt. De taart werd lang geleden uitgevonden, maar kan nu eindelijk perfect thuis worden gemaakt. RVH.

    www.cookand.org.





    17-12-2008 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    16-12-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Speculoospasta

    Vermeiren Princeps lanceert eigen speculoospasta

     

    Quasi simultaan met de komst van Sinterklaas en de eindejaarsfeesten lanceert Vermeiren Princeps een eigen speculoospasta in warenhuizen en buurtwinkels. Deze speculoosproducent uit Bornem heeft al een sterke merkbekendheid met een uitgebreid gamma van ambachtelijk gemaakte speculooskoekjes die opvallen door hun schotse hoeken en kanten en de typische ribbels.

     

    Nu is er dus een eigen speculoospasta, bereid op basis van hetzelfde authentieke speculaasrecept waarmee Vermeiren Speculoos sinds 1919 naam en faam maakt. Voor de speculoospasta werd alvast de authentieke smaak van het koekje behouden, met enkel de beste natuurlijke grondstoffen (echte blonde kandijsuiker en ruwe rietsuiker) en kruiden. Het deeg wordt behoedzaam gekneed, en na een nachtje rust wordt het deeg omgevormd tot het gekende Vermeirenkoekje en langzaam gebakken aan hoge temperatuur. Voor het maken van smeerpasta worden de koekjes vermalen tot een fijn poeder. Daaraan worden zuiver plantaardige oliën en vetten toegevoegd om de pasta smeerbaar te maken. De productie gebeurt op een puur ambachtelijke manier. En net zoals voor Vermeiren speculooskoekjes, worden in de speculoospasta geen stropen, zout of dierlijke vetten toegevoegd, noch bewaarmiddelen, kleur- of smaakstoffen.

     

    Steven Vavedin, sales director Vermeiren Princeps: “Met onze eigen, authentieke en smaakvolle speculoospasta zetten we de dynamische productontwikkeling van de laatste jaren verder. Als tweede belangrijkste fabrikantenmerk in speculoos rekenen we op de brand awareness en onze naambekendheid om er ook mee te scoren als alternatieve lekkernij op de dagelijkse boterham. De markt voor speculoospasta is momenteel  ‘booming’ en het ziet er naar uit dat het product een vaste waarde wordt in de categorie van smeerbaar boterhambeleg.”     

                                                                                                                                                 ./.

    Ingrediënten Vermeiren Speculoospasta: tarwebloem, kandijsuiker (Candico®), ongeharde plantaardige oliën en vetten, ruwe rietsuiker, sojameel, invertsuiker, rijsmiddel, natriumwaterstofcarbonaat, kaneel, nootmuskaat.  Voor de bereiding van de speculoospasta worden plantaardige vetten (palmvet, koolzaadolie), echte kandijsuiker (Candico®) en sojalecithine toegevoegd. RVH.

    www.vermeirenprinceps.be. Speculoospasta verkrijgbaar bij Colruyt, Match, Spar, Prima, natuurvoedingswinkels, pompshops,… Adviesprijs 2,59 euro/350 gr. in glazen bokaal, 10 maanden houdbaarheidsdatum.

        





    16-12-2008 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vino

    EEN BLOEM DOET HET STEEDS

     

     

    Fleurop-Interflora lanceert onder de naam ‘Vino’ een assortiment dat bloemboeketten met kwaliteitswijn combineert. Deze combinatie levert een mix van bloemenweelde en uitmuntende wijn op, die afkomstig is van het gerenommeerde wijnhuis Magnus uit Deurne. Keuze is er uit meer dan twintig bloemstukken waarbij telkens een gepaste wijn wordt gepresenteerd.

     

    De boeketten uit dit nieuwe assortiment zijn pareltjes die worden samengesteld uit (exotische) bloemen, sierlijke bladeren, decoratieve wijnkratjes en –dozen, met passende rode/witte wijn uit Zuid-Afrika en Frankrijk of champagne.

    Bij ‘Bubbles’ hoort vanzelfsprekend een fles champagne, versierd met rozen en twijgjes in een mandje afgewerkt met exotische bladeren. Naast de weelderige boeketten en bloemstukken zijn ook subtielere combinaties in het assortiment terug te vinden. ‘Witte corsage’ bijvoorbeeld is een samenspel van een karaktervolle Chablis ‘Les Hauts de Milly’ die op zeer decoratieve wijze verbonden wordt met een bloeiende witte roos. Het aanbod is in werkelijkheid niet echt beperkt daar men diverse flessen kan combineren met andere corsages, boeketten en bloemstukken.

     

    Dit nieuwe aanbod is een vernieuwing van het eerder Fleurop-Interflora gelanceerde  champagnebloemstuk, het Celebrations®-boeket en het boeket met het hangertje van Crystallized™. Dat die themaboeketten bij de consument aanslaan, blijkt niet alleen uit het verkoopssucces maar ook uit de enquête die Fleurop-Interflora recent uitvoerde. Deze enquête bevestigt de vermoedens dat de consument die bloemen schenkt er graag nog iets extra bij krijgt. Het geschenk bij uitstek in België is een combinatie van bloemen voor de vrouw en wijn voor de man.

     

    Het nieuwe assortiment wordt niet alleen aangeboden aan de ruim vierhonderd bloemisten die aangesloten zijn bij Fleurop-Interflora, het wordt ook opgenomen op de website www.fleurope.be. Mocht bij een bestelling, een wijn niet beschikbaar zijn, dan wordt deze door een evenwaardige wijn vervangen. Deze flexibiliteit bewijst ten overvloede dat elk Fleurop-Interflora product op het laatste moment ter plaatse en individueel wordt gerealiseerd door hooggekwalificeerde floristen die er alles aan doen om kleur en vorm van de geïllustreerde waar te behouden.

     

    Het ‘Vino’-assortiment sluit trouwens het eeuwfeest van Fleurop-Interflora af. Deze onderneming is de belangrijkste en meest gekende service die wereldwijd bloemen levert. In 1908 richtte Max Hubner in Duitsland de “Blumenspende Vermittlung” op,  de voorloper van het huidige Fleurop-Interflora. Wereldwijd is de vereniging thans vertegenwoordigd in 155 landen met 55.000 bloemenzaken. De Belgische afdeling zag in 1928 het levenslicht. In ons land zijn de merken Fleurop en Interflora, samen met het “Mercurius” logo, dus reeds 80 jaar befaamd is voor de uitstekende kwaliteit van bloemen en planten. Assortiment dat thans met heerlijke wijnen en champagne wordt uitgebreid.

     





    16-12-2008 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Star Alliance

    BRUSSELS AIRLINES WORDT LID VAN STAR ALLIANCE

     

     

     

    Tijdens hun jaarlijkse Board Meeting hebben de CEO’s van de Star Alliances, tijdens een stemming de lidmaatschapsaanvraag van Brussels Airlines goedgekeurd. Brussels Airlines wordt zo een toekomstig lid van de alliantie. Brussels Airlines is de Belgische luchtvaartmaatschappij die het grootste vluchtaanbod verzorgt vanuit de Europese hoofdstad. Met een vloot van 45 toestellen voert Brussels Airlines ongeveer 300 dagelijkse vluchten uit naar 55 Europese en 15 Afrikaanse bestemmingen.

     

    In zijn rol als voorzitter van de Star Alliance Board Meeting, zei Glen Tilton, president en CEO van United: “Brussels Airlines breidt het aanbod van Star Alliance zowel in Europa als Afrika uit.”

     

    “We zijn zeer tevreden met deze uitnodiging van Star Alliance en we kijken uit naar het lidmaatschap”, zegt Brussels Airlines Managing Director Bernard Gustin. “Samen brengen we alle voordelen van de Star Alliance naar het hart van Europa waar we onze thuisbasis hebben.”

     

    Als lid van Star Alliance kan Brussels Airlines haar passagiers talrijke voordelen aanbieden. Zo kunnen passagiers genieten van naadloze en comfortabele reismogelijkheden doorheen het gehele Star Alliance netwerk dat voortaan bestaat uit XXXX bestemmingen verspreid over XXX landen. Frequent Flyers die lid zijn van het Brussels Airlines Privilege getrouwheidsprogramma zullen kunnen mijlen sparen of uitgeven telkens ze met een andere Star Alliance luchtvaartmaatschappij vliegen.

    Om al deze alliantievoordelen mogelijk te maken, gaan gespecializeerde teams van zowel Brussels Airlines, Star Alliance zélf als de luchtvaartmaatschappijen die lid zijn werken aan het integratieproces. Eenmaal dit integratieproces achter de rug is zal Brussels Airlines een volwaardig lid worden van het Star Alliance netwerk dat vandaag bestaat uit 21 luchtvaartmaatschappijen. RVH.

     

    16-12-2008 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.al bustan palace

    Al Bustan Palace: Slapen op een koninklijke locatie

     

     

     

    Na bijna 2 jaar uitgebreide renovaties heeft het Al Bustan Palace Hotel in Muscat sinds 1 november 2008 de deuren heropend. Bij hun binnenkomst worden de gasten verwelkomd in de bijna 40 meter hoge lobby, voorzien van een prachtige kristallen kroonluchter. Het Al Bustan is er, ondanks de renovatie, perfect in geslaagd haar authentieke charme te conserveren.

     

    De ruime en luxueuze kamers hebben elk een grote badkamer en beschikken over de modernste entertainmentvoorzieningen. Enkele kamers hebben zelfs vanuit de eigen patio een directe toegang tot de lagunes.

     

    Het hotel telt verder een aantal uitstekende restaurants, waaronder visrestaurant The Beach Pavillion, waar ook de Omani uit Muscat graag komen dineren. Verder zijn de tuinen op koninklijke wijze heraangelegd en beschikt het Al Bustan over een zwembad en een ongerept privé-zandstrand. De gasten kunnen bovendien genieten van uitgebreide spafaciliteiten.

     

    Het Al Bustan Hotel is sowieso een uiterst bijzondere logeerplek. De bovenste etage van de exclusieve accommodatie is immers exclusief voorbehouden voor de Sultan van Oman. Slechts een select publiek geniet dus het voorrecht om te logeren op de plek waar de Sultan een kamer heeft. RVH.

    www.ihg.com  -  www.visitoman.be

     








    16-12-2008 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.bart decroos

    Bart Decroos van restaurant Berto is beste viskok.

     

     

     

     

    Voor de 20ste maal reeds bekroont de VLAM, de professionele kok die het lekkerste en origineelste gerecht weet klaar te maken met de vis van het jaar, ditmaal de tongschar.

     

    Na een voorselectie uit de ingestuurde recepten, selecteerde de vakjury vijf finalisten die tijdens een nationale horecawedstrijd naar de gunst van publiek en jury dongen. De finalisten waren Kevin Grispen van restaurant De Fakkels uit Sint-Truiden, Anke Van Camp van restaurant Hofke van Bazel uit Bazel, Bart Decroos van restaurant Berto in Waregem, Ivan Menten van restaurant De Farmasie in Vosselaar en Stefaan De Proft van restaurant Le Saisonnier in Opwijk.

     

    De jury, voorgezeten door meesterkok Guy Van Cauteren en samengesteld uit vertegenwoordigers van de belangrijkste Belgische restaurantverenigingen, nl Meesterkoks van België, de jeunes Restaurateurs d’Europe, Les Disciples d’Escoffier, Euro-Toques, Etapes du Bon Goût en Traditions & Qualité, beoordeelde de prestaties.

     

    De jury koos uiteindelijk voor een bereiding van tongscharfilet met ossenstaart onder korst van Oud Brugge, crème van butternut, eekhoorntjesbrood, coulis van tuinbonen, schuim van vadouvan en krokant van algen, een bereiding die de culinaire creativiteit van Bart Decroos rijkelijk tentoonspreidt. RVH.

    www.vlam.be

     

     







    16-12-2008 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    15-12-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Feest met Graves wijnen

    Kerstavond of Nieuwjaarsdag,

    feest met wijnen uit de Graves!

     

    Denkt u al aan het feestmenu dat u met eindejaar zult serveren? Kijkt u al uit naar een mooi gedekte feesttafel en enkele van de beste flessen uit uw kelder? Komt het speeksel u al in de mond? Wel, dan bent u daar inderdaad al mee bezig!

     

    Zoek niet verder: uw beste tafelgenoot is een Graves!

    De Graves, aan de wieg van de wijngaarden van Bordeaux, is de enige wijnregio rond Bordeaux waar men alle grote specialiteiten van het gebied vindt: droge witte, rode en zoete witte wijnen.

     

    Daar is maar één reden voor: zijn grote terroir. Die wordt helemaal bepaald door “Las Grabas de Bourdeus”, “de keien van Bordeaux”. Hun belang voor de wijnen en vooral de topwijnen van de Graves, die trouwens dezelfde naam draagt, blijkt uit deze oude zegswijze. In vroegere tijden had men nog niet de wetenschappelijke kennis van nu, maar men besefte wel de invloed van de bodem op de kwaliteit van de wijn.

     

    De kleine keien die men hier overal vindt bestaan uit kiezel en uit andere veelkleurige kleine stenen. Dat komt door de veelzijdige mineralensamenstelling van deze stenen: kwarts, kwartsiet, roze, witte, okerkleurige en rode keien, jaspis, agaatachtigen, silex, Lydische stenen enzovoort. De lichtkleurige keien aan de oppervlakte weerkaatsen het zonlicht direct op de druiven en de bladeren van de wijnstokken, terwijl de donkere keien overdag de warmte van het zonlicht opslaan en dat ‘s nacht en ’s morgens weer afgeven. Dat bevordert de rijping van de druiven bijzonder.

     

    In de diepte zijn de keien groter, veel groter, en hebben ze soms een dikte van meer dan drie meter. Zij garanderen een perfecte drainage die zorgt voor een verfijnde structuur in de wijnen, met fijne, bijna delicate tannines.

    Op sommige plaatsen hebben deze keiachtige afzettingen doorheen de tijd en de erosie de vorm aangenomen van bergkruinen, zachte glooiingen.

    Op deze hellingen is de oriëntatie van de stokken naar de zon optimaal en opnieuw is er hier sprake van een perfecte drainage. De bodems zijn arm maar daar ligt nu net de voorbestemdheid van het gebied om niet alleen aan wijnbouw te doen, maar ook om de grootste wijnen uit de Bordelais voort te brengen. RVH.

    www.vins-graves.com







    15-12-2008 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.falvour shaker

    Flavour Shaker

     

     

     

     

    Jamie Oliver is een fenomeen. Zijn gerechten hebben een revolutie op gang gebracht. Geen gedoe met onvindbare ingrediënten maar eerlijke en heerlijke recepten die iedereen kan maken. Zijn enthousiasme en bevlogenheid stralen ook af op Jamie’s Signature Range, het gamma keukenartikelen dat zijn naam draagt. Professioneel gemaakt, een plezier om mee te werken en ideaal als cadeau. Zijn Flavour Shaker veroverde een plaatsje in ontelbare keukens, koken met Jamie is koken met passie.

     

    Met de feestperiode voor de deur is de Flavour Shaker de perfecte cadeautip. Aan het gamma werden 2 nieuwe Limited Editions toegevoegd. Deze luxueuze versies in rood en goud zullen beide een plaatsje verwerven in vele keukens. De Flavour Shaker is een uitvinding die plet, maalt, mixt, mengt en alle smaken laat vrijkomen.

    Ook voor desserts is dit een ideale bondgenoot. De veelzijdige Flavour Shaker werkt makkelijk, netjes en snel. Door zijn gesloten constructie blijft de keuken proper en de onderdelen kunnen gewoon in de vaatwasser. RVH.

    www.point-virgule.com

     





    15-12-2008 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 06/05-12/05 2024
  • 29/04-05/05 2024
  • 22/04-28/04 2024
  • 15/04-21/04 2024
  • 08/04-14/04 2024
  • 01/04-07/04 2024
  • 25/03-31/03 2024
  • 18/03-24/03 2024
  • 11/03-17/03 2024
  • 04/03-10/03 2024
  • 26/02-03/03 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 12/02-18/02 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 29/01-04/02 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 15/01-21/01 2024
  • 08/01-14/01 2024
  • 01/01-07/01 2024
  • 25/12-31/12 2023
  • 18/12-24/12 2023
  • 11/12-17/12 2023
  • 04/12-10/12 2023
  • 27/11-03/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 13/11-19/11 2023
  • 06/11-12/11 2023
  • 30/10-05/11 2023
  • 23/10-29/10 2023
  • 16/10-22/10 2023
  • 09/10-15/10 2023
  • 02/10-08/10 2023
  • 25/09-01/10 2023
  • 18/09-24/09 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 04/09-10/09 2023
  • 28/08-03/09 2023
  • 21/08-27/08 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 07/08-13/08 2023
  • 31/07-06/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 17/07-23/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 03/07-09/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 22/05-28/05 2023
  • 15/05-21/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 17/04-23/04 2023
  • 10/04-16/04 2023
  • 03/04-09/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 12/09-18/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 10/05-16/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 28/10-03/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 05/08-11/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 29/04-05/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 11/03-17/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 25/12-31/12 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 30/11-06/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 24/12-30/12 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 31/03-06/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 07/05-13/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 09/04-15/04 2007
  • 02/04-08/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 26/02-04/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 27/11-03/12 2006
  • 20/11-26/11 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 06/11-12/11 2006
  • 30/10-05/11 2006
  • 23/10-29/10 2006
  • 16/10-22/10 2006
  • 09/10-15/10 2006
  • 02/10-08/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
  • 11/09-17/09 2006
  • 04/09-10/09 2006
  • 28/08-03/09 2006
  • 14/08-20/08 2006
  • 07/08-13/08 2006
  • 31/07-06/08 2006
  • 24/07-30/07 2006
  • 17/07-23/07 2006
  • 10/07-16/07 2006
  • 03/07-09/07 2006
  • 26/06-02/07 2006
  • 19/06-25/06 2006
  • 12/06-18/06 2006
  • 05/06-11/06 2006
  • 29/05-04/06 2006
  • 22/05-28/05 2006
  • 01/05-07/05 2006
  • 24/04-30/04 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!