Inhoud blog
  • Tulpentijd in Flevoland
  • Slaaptoerizzzzzzme in je eigen slaapkamer
  • Good Gorl blush elixir
  • Van zonnige lentedag tot fancy avondfeest
  • Sunny Cars innoveert
  • Designer outlets: Een lente met nieuwe collectie
  • DIY met Jung en MattoBoard
  • Marie's Corner
  • Bristol Mode to bright up your day
  • Mikado, developed by Vitra in Zwitserland
  • Jack & Jones
  • Doorkijker
  • Veritas retro club
  • Peace and love (voor stoffen):
  • Anita's Care SS24
  • Aloha Arte bottelt het paradijs
  • Camille brengt nieuwe 'Magie'-kledingscollectie uit met JBC
  • Het exterieur ontwaakt
  • Gespot door Pearle opticiens
  • LolaLiza lanceert zesdelige podcast
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    wozani
    restaurants
    07-03-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De top 6 van de Belgen in de Vaucluse

    Lavendel, wijn, sfeervolle Provençaalse marktjes, gastronomie met streekproducten en ontdekkingen op de fiets: het departement Vaucluse combineert een pak troeven, bekende en minder bekende, waardoor de Belg steeds opnieuw voor deze reisbestemming kiest.

    1. Landschap vol lavendel: Van de regio rond Sault en Aurel in het noorden tot de Luberon in het zuiden, de Vaucluse omvat kilometers lang uitgestrekte lavendelvelden. Dit geurende mauve moois levert in de zomermaanden een van de meest idyllische landschappen die telkens weer de bezoekers kunnen bekoren. Tip: bezoek Aroma’Plantes in Sault. Verschillende lavendelwandelingen vertrekken vanuit dit domein of je kan ontdekken hoe ze lavendelolie distilleren.

    2. Wijn proeven: Côte du Rhône, zoals de wereldberoemde Châteauneuf du Pape, AOC Ventoux of AOC Luberon: of je nu liever een glas fris wit of karaktervol rood drinkt, of in de zomer voor koele rosé gaat, de Vaucluse is één grote wijngaard! Meer dan de helft van de dorpjes leeft immers van de wijnteelt. Tip: Ontdek een waaier aan “wijnactiviteiten” op tal van domeinen via www.vinchaisnous.fr/.

    3. Moestuin van Frankrijk: Overvloedig veel zon en een vruchtbare bodem zorgen er voor dat de Vaucluse bekend staat als de moestuin van Frankrijk. Van de meloenen van Cavaillon tot de kersen van Venasque of de aardbeien van Carpentras, je vindt ze vers geplukt op de Provençaalse marktjes en bij de “petit producteurs”. Tip: Ga zeker naar de markt van Velleron, erkend als een van de 100 meest uitzonderlijke markten van Frankrijk met jaarlijks 150.000 bezoekers.

    4. Vijf dagen op de fiets: De Vaucluse is een uitgelezen regio om er op de fiets op uit te trekken. Een bijzonder traject is de rondtoer van de Luberon die 236 km telt. Naar keuze pak je die aan in vijf of zeven dagen waarbij je met touroperators zoals sun-e-bike volop van het glooiende landschap en de hooggelegen dorpjes geniet, terwijl elke avond je bagage keurig op de volgend etappeplaats wacht. Op meerdere locaties kan je ter plaatse ook een fiets of e-bike huren.

    5. Ontelbare aardse tinten van oker: Het Colorado Provençal van Rustrel is een bijzonder fenomeen. Je wandelt er tussen hoge rotsen en heuvels in het meest verblindende kleurenpalet, met aarde die varieert van lichtgeel en oranje tot dieprood en roestbruin. Ook Roussillon is uniek in zijn soort: het stadje is gebouwd op de top van een okerklip én alle huizen hebben er een okerkleurige gevel.

    6. Cultuur, van Romeinen tot straatartiesten: Een publiekstrekker is het theaterfestival van Avignon dat elk jaar in de maand juli plaatsvindt, en waarbij de stad gedurende 3 weken wordt overspoeld door theatergezelschappen, straatartiesten en muzikanten. In Orange kan je ook elke zomer naar het befaamde opera festival “Chorégies” gaan. Een opera in openlucht in het antiek theater bezorgt je gegarandeerd kippenvel.

    Vlot bereikbaar

    De Vaucluse ligt als reisbestemming binnen handbereik. Als je er voor kiest om met de eigen wagen te reizen, langs de Autoroute du Soleil, sta je in ongeveer 10 uur op de bestemming. Met de TGV® Brussel-Frankrijk kan je 2 maal per dag rechtstreeks naar Avignon. De snelste reistijd bedraagt 4h33. (Reservatie op www.b-europe.com/TGV). Of je kunt ook opteren voor het vliegtuig: dan arriveer je met Ryanair of Brussels Airlines in de luchthaven van Marseille, op amper één uur rijden van de Luberon.

    Algemene info: www.provence-toerisme.com

     

     

     

    07-03-2017 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    06-03-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Devos Lemmens innoveert met SURTOUT - de eerste koude saus op basis van groenten

    SURTOUT van Devos Lemmens ligt vanaf nu in de winkel en brengt meer smaak en plezier aan tafel, elke dag. Devos Lemmens lanceert een nieuwe smaakinnovatie: D&L SURTOUT, de eerste koude saus op basis van groenten die de Belg nog meer smaak en plezier aan tafel laat beleven. D&L SURTOUT is beschikbaar in drie verschillende smaakvarianten: mild, hot en exotic. Met deze drie varianten tover je je dagelijkse maaltijd om tot verrassend leuke en lekkere gerechten. SURTOUT van Devos Lemmens ligt vanaf vandaag in de supermarkt.

    De zaak van nationale smaak: Belgen zijn gewoontedieren in de keuken: we laten allemaal wekelijks steeds dezelfde gerechten terugkomen aan tafel. Met zijn 130 jaar als vaste waarde in de Belgische eetcultuur wil Devos Lemmens die wekelijkse smaaksleur doorbreken met een extra vleugje smaak. Met D&L SURTOUT geef je een frisse of pittige twist aan de dagdagelijkse maaltijd zonder extra tijd in je keuken te moeten doorbrengen. D&L SURTOUT is een koude saus op basis van groenten en kruiden die ontzettend veel smaak toevoegt aan je gerecht.

    “De meeste doordeweekse gerechten van de Belg bestaan uit drie componenten: vlees of vis, groenten en aardappelen of rijst. Met D&L SURTOUT geven we weer wat pit aan deze dagelijkse maaltijden. Zo brengen we meer plezier en smaak aan tafel”, zegt Lies Eeckman, Marketing Director van Continental Foods België, het bedrijf achter het gekende merk Devos Lemmens. Devos Lemmens roept de Belg dan ook op om mee te doen aan ‘De Zaak van Nationale Smaak’, een online zoektocht naar de dagdagelijkse gerechten die wat extra punch kunnen gebruiken. Wie online deelneemt aan de zoektocht naar de gerechten die het meest nood hebben aan die extra touch, maakt kans op 1 jaar gratis D&L sausjes.

    SURTOUT, what’s in a name?

    De naam SURTOUT past in het rijtje van de sappige spreektaal die Devos Lemmens graag gebruikt. Anderzijds brengt de naam ook een passende boodschap in het Frans. “Onze nieuwe sauzen passen immers bij vrijwel elk gerecht en ieders smaak. En het bekt natuurlijk ook wel lekker”, aldus Eeckman.

    Boordevol groenten

    D&L SURTOUT is absoluut uniek. De koude saus kan je bij vrijwel elk gerecht gebruiken. De saus wordt bereid met natuurlijke ingrediënten zoals groenten, kruiden en specerijen en bevat geen bewaarmiddelen en kleurstoffen. Bovendien bevat het niet veel calorieën. Dat maakt van D&L SURTOUT de ideale toevoeging aan onze dagdagelijkse gerechten. Met zijn drie verschillende smaakvarianten kan je D&L SURTOUT oneindig combineren met jouw dagdagelijkse gerechten. “Onze nieuwe saus is ideaal voor wie eens wat nood aan afwisseling heeft in zijn of haar vaste gerechten. Het maakt het toch net wat spannender om je vaste maaltijd wat op te leuken of wat meer pit te geven. Met onze drie nieuwe sauzen is er zeker voor elk wat wils zonder dat je er uren voor moet kokkerellen. De sauzen zijn bereid met groenten, kruiden en specerijen en zitten boordevol smaak. Het geeft de consument nu nog meer keuze om te genieten en smaak naar eigen voorkeur toe te voegen aan de dagelijkse maaltijd”, voegt Eeckman toe.

    Mild, hot of exotic

    D&L SURTOUT is verkrijgbaar in drie verschillende smaakvarianten: mild, hot en exotic. De milde saus is een basis van tomaat met paprika en Provençaalse kruiden, ideaal voor bij een gerecht met vis, hamburger of worst. De iets pikantere ‘hot’ versie op basis van Jalapeño brengt extra pit en smaak, perfect te combineren met, bijvoorbeeld, een heerlijke steak. Ten slotte is er de exotic variant die met mango en koriander een lekkere toets geeft aan je rijst- en kipgerechten.

    D&L SURTOUT is vanaf nu te vinden in de supermarkt en kost 3,19 euro.

    Continental Foods België biedt verschillende bekende merken aan met een rijke geschiedenis in de Belgische retail en out of home voedingsmarkt. Continental Foods België, met hoofdzetel en productiefaciliteiten in Puurs, produceert onder meer sauzen en condimenten, soepen, fonds en bouillons. Het merkenportfoflio van Continental Foods België bestaat uit Devos Lemmens, Liebig DéliSoup’, Royco, Aïki, Imperial, Lacroix, Liebig Bouillon, OXO, V8 en De Blauwe Hand. De oorsprong van Continental Foods België gaat terug tot de oprichting van azijnproducent De Blauwe Hand in 1760. Tweehonderd jaar later fuseert het bedrijf met Devos Lemmens, een ander Belgisch bedrijf dat bekend staat om zijn mayonaise en andere sauzen. Twee jaar later vervoegt ook puddingfabrikant Imperial het bedrijf, dat verdergaat onder de vlag Continental Foods tot het in 1985 wordt overgenomen door de Campbell Soup Company. In 2013 stoot Campbell Soup Company zijn Europese activiteiten af en sindsdien zijn deze opnieuw actief onder de naam Continental Foods. www.continentalfoods.be

     

     

     

     

     





    06-03-2017 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    05-03-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Marie's Corner & Brita

    Tijdens de beurs Maison & Objet in Parijs (januari) stelde Marie's Corner 10 nieuwe modellen voor. Het model Los Angeles kon op heel wat bijval rekenen!

    Deze nieuwe moduleerbare zitbank past perfect in iedere ruimte: van de gezellige zithoek bij de haard tot het XXXXL salon. Het stoffen model en de verschillende bijhorende kussens garanderen een hoge mate van comfort, het handelsmerk van de leider van de Made in Belgium zitbank. Los Angeles is het ideale model voor grote gezinnen en liefhebbers van veel gezelschap.

    Bij Marie's Corner, de specialist in "tailor-made" zitoplossingen, kan iedereen het model aanpassen naargelang stijl, smaak en interieur: maat, stoffen, afwerkingen, keuze van de materialen... De talrijke afwerkingen (tot wel 300) geven ruimte aan oneindig veel variaties.

    Allereerste tentoonstelling ooit van BRITA

    BRITA, 50 years of ideas. We eat with our eyes, why don´t we drink with them too? Het Duitse bedrijf BRITA, sinds 1966 uitvinder van waterfilterkannen voor huishoudelijk gebruik viert haar 50-jarig bestaan. Vandaag de dag hebben bijna 1 miljoen gezinnen in België een waterkan van BRITA in huis. Een alledaags gebruiksvoorwerp is uitgegroeid tot een icoon in ons huis.

    Maar wist u ook dat een team van 50 ontwikkelaars bij BRITA elke dag aan nieuwe producten werkt om u het beste drinkwater te bieden in de meest innoverende stijl? Wist u dat BRITA dit jaar haar nieuwste generatie filters lanceert voor een nog betere smaak? Wist u dat BRITA tot wel 100 patenten heeft? Al dit en nog zoveel meer kunt u ontdekken tijdens een unieke retrospectieve belevenis die u onderdompelt in herinneringen en sferen van vroeger en u meteen ook een zicht geeft op de producten van de toekomst die binnenkort uw huis zullen opluisteren.

    Vanaf 10 maart tot 30 april in het designcenter De Winkelhaak in Antwerpen: “BRITA, 50 years of ideas. We eat with our eyes, why don’t we drink with them too?” Deze tentoonstelling toont de evolutie van design van de laatste vijf decennia. De BRITA producten zijn meegegroeid met onze smaak en hebben miljoenen mensen een makkelijke toegang tot het beste drinkwater gegeven, wat geleid heeft tot een betere levenskwaliteit.

    Deze tentoonstelling dompelt elke bezoeker, of zijn interesses nu in design, stijl of mode liggen, onder in een leuke en leerzame wandeling door de trends van de afgelopen 50 jaar en de ontwikkelingsfasen die een alledaags gebruiksvoorwerp, zoals een waterfilterkan van BRITA, heeft doorgemaakt.

    In 1966 wordt BRITA opgericht met als hoofdactiviteit, de productie van filters voor het demineraliseren van water gericht op de dienstverlenende industrie en de commerciële sector. In 1970 vindt BRITA de waterfilterkan voor huishoudelijk gebruik uit. Het is een eenvoudige kan van transparante kunststof met een oranje, komvormig filterelement. Zijn uitvinder, Heinz Hankammer was van mening dat een goed productdesign vooral “duidelijk, nuttig en economisch” moest zijn. Decoratieve elementen die ten koste zouden zijn gegaan van het gebruiksgemak, beschouwde hij als hinderlijk, creatief uiterlijk vertoon. Hiermee creëerde hij meteen het basisprincipe waar BRITA nog steeds trouw aan blijft.

    Vanaf de jaren 80 kent BRITA een belangrijke groei dankzij de ontwikkeling van de eerste waterfilter voor professioneel gebruik. In deze periode wordt voor thuisgebruik ook de standaard vervangingsfilterpatroon Classic geïntroduceerd. De kannen evolueren mee met hun tijd en hun design wordt gekenmerkt door een tijdloze soberheid, dit in tegenstelling tot de maatstaf van design uit de jaren tachtig waarbij talloze van overbodige versieringen nadelig waren voor de goede werking van vele huishoudelijke producten. BRITA is hiermee qua vormgeving ver vooruit op zijn tijd. In 1984 ontwikkelt BRITA de AquaFine. Het model overtuigt consumenten overal ter wereld en sindsdien is het merk BRITA in vele landen synoniem voor het begrip “waterfilters”.

    De jaren 90 zien dan weer nieuwe ontwerpen de kop opsteken waarbij minimalisme primeert. Er wordt gewerkt met materialen die hip zijn voor deze periode en hoogwaardig zijn zoals RVS (roestvrij staal). BRITA viert haar 25-jarig jubileum en brengt “Edition 2” en “Edition 5” op de markt. Deze producten vallen niet enkel in de smaak bij vrouwen, maar ook bij mannen die in deze periode het koken ontdekken. Electronische snufjes – die vandaag de dag nog steeds hun efficiëntie bewijzen - zoals de MEMO, de electronische patroonvervangingsindicator, krijgen hun plaats op de BRITA waterfilterkannen.

    Het millennium, een “tijdperk” dat ook bij BRITA wordt gekenmerkt door tal van technologische innovaties. Zo ziet de MAXTRA filter voor het eerst het daglicht in 2005 en wordt de Marella waterfilterkan gelanceerd. Een kan die dankzij de handige vulklep in het deksel met één hand kan worden gevuld en waarvan het trendy en tijdloze design ook vandaag de dag nog steeds wordt gewaardeerd. De Navelia waterfilterkan wint de prestigieuze “Red Dot Award” fill&enjoy Marella & MAXTRA - 2005 en de Japanse “Good Design Award”. Met zijn uitgesproken ruitvorm past deze kan perfect binnen de designtrends van het nieuwe millennium waarin afstand wordt genomen van het rigide minimalisme van de jaren 90. De Navelia richt zich ook perfect op de maatschappelijke veranderingen in deze periode : er zijn meer single-huishoudens, er is een sterker lichaamsbewustzijn en de toenemende kookprogramma’s vestigen ook meer aandacht op het belang van keukenapparaten, tableware, enz.

    Van 2010 tot heden ontwikkelt BRITA steeds meer innoverende producten die beloond worden met diverse prijzen. Zo krijgt de fill&serve Mind een Red Dot Award, de fill&go Vital een IF Design Award en de fill&enjoy Fun ook een Red Dot Award. Het is de periode waarin BRITA voor nieuwe, individuele gebruiksmomenten een gepast ontwerp bedenkt. De fill&serve Mind is de eerste stijlvolle waterfilterkaraf voor op tafel; op kantoor of thuis. Fill&enjoy Fun is de eerste kan die BRITA ontwikkelt zonder handvat. Deze nieuwe vormgeving richt zich vooral op jonge creatieve mensen met een uitgesproken stijl. De kan is perfect voor kleinere huishoudens en studenten. Fill&go is de eerste waterfilterfles voor onderweg die zich richt op de huidige mobiele generatie.

    2017 wordt alweer gekenmerkt door een grote innovatie bij BRITA met de lancering van de allerlaatste nieuwe generatie filterpatronen, de MAXTRA+. In het Sensory Technology Lab van BRITA analyseren 12 watertesters permanent water, koffie en thee. Elke maand worden ongeveer 800 glazen water geproefd; dat zijn er zowat 10.000 per jaar. De MAXTRA+ volgt zijn voorganger op die 10 jaar geleden werd geïntroduceerd. Dit nieuw filterpatroon biedt een nog betere smaak van het drinkwater en speelt tevens in op actuele vormgeving en design. Dit jaar wordt ook de fill&enjoy Style waterfilterkan gelanceerd, die verrast door haar eenvoud en strak design, kenmerken van onze huidige en toekomstige levensstijl?

    Voor de ontwikkeling van de producten van de toekomst, geeft BRITA tijdens de tentoonstelling alvast de kans aan kinderen om hun creativiteit los te laten in de “Kids Corner”. De beste schetsen, tekeningen, ideeën zullen beloond worden!

    “De esthetische kenmerken van een product bepalen niet enkel en alleen of dat product wel beantwoordt aan goed design. Ervaring, learnings uit het verleden, marktonderzoek, maar ook een kijk op actuele trends en mode moeten een intelligente mix bieden die toelaat om nieuwe producten te ontwikkelen die een zekere vorm van perfectie kunnen benaderen. Een goed idee zal alleen maar overleven op de markt als het op regelmatige basis wordt her-geëvalueerd en her-uitgevonden”, aldus Markus Hankammer, Managing Director van BRITA.

    Locatie Designcenter De Winkelhaak - Lange Winkelhaakstraat 26 - 2060 Antwerpen Data 10 maart – 30 april - Maandag tot vrijdag 9 – 18 uur - Zaterdag 10 – 16 uur - Zondag gesloten









    05-03-2017 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    04-03-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Marciano spring-summer collectie

    WOMENS COLLECTION

    De Marciano vrouw is een kosmopoliet en wereldreizigster, die zich met gemak beweegt tussen verschillende stijlen, altijd met een hoog niveau van stijlgevoel van vrijheid. Zij staat voor de urban spirit van bruisende Europese hoofdsteden zoals Londen en Parijs, en is geïnspireerd door magische natuur locaties zoals de Australische woestijn, dat haar avontuurlijke en speelse kant vertegenwoordigd.

    Fashion basic – van Parijs tot Londen

    Verfijnde details uit Parijs met een vleugje ironie van Londen zorgen voor een mix van onconventionele creativiteit en traditie in dit deel van de collectie. Prints worden origineel gemixt, denk aan strepen gecombineerd met dierenprints. Elegante gespikkelde coats worden over skinny jeans gedragen of een leather biker jacket over een zwarte dress, om een rockrandje toe te voegen aan looks.

    Dagelijkse essentiële kledingstukken worden voorzien van ongewone details zoals geknoopte riemen op trenchcoats of mannelijke jasjes. Klassiek en classy zwart en blauw worden gecombineerd met aardetinten, hier en daar met een touch van fluorescerende kleuren zoals mandarijn rood.

    New Navy Couture

    Tijdloos en onweerstaanbaar chique is de marine stijl. Dit keer geherinterpreteerd met een twist van couture, voor outfits met een sterke persoonlijkheid. Kenmerkend wit en blauw doen denken aan een zomerdag bij de zee, smart cuts en fijne stoffen geven dat extraatje aan stijlvolle eigentijdse looks.

    Ingetogen kleuren met onverwachte uitspattingen van heldere tinten zoals elektro blauw of honing goud, zorgen voor een nieuwe benadering van stijl aangemoedigd door asymmetrische lijnen.

    Picnic at Hanging Rock – Austrailian Desert

    Lange, flowy dresses die het lichaam strelen en het sensuele en zintuigelijke gevoel oproepen van een zacht woestijnbriesje, dat doet denken aan de mysterieuze sfeer van de Australische film.

    Dat is waar de naam van deze collectie op gebaseerd is. Voor volledige vrouwelijkheid zijn de kledingstukken gekenmerkt met kanten details en een laag uitgesneden decolleté. Roze en beige tinten worden gecombineerd met warme oranje en rood tinten, dat doet denken aan de hypnotische schoonheid van zandduinen bij zonsondergang.

     

    MEN’S COLLECTION

    De mannen collectie neemt de jaren 50 fashion met haar preppy style en zorgeloze elegantie als uitgangspunt, met wortels in de moderne wereld, waardoor een compleet nieuwe vorm van minimalisme wordt gecreëerd.

    Fifty Fashion & Sporty Mood

    Verfijnde details en nonchalante items creëren een signature look voor de Marciano man. De kleine ruit is een belangrijk patroon dat terug te zien is in blazers, trenchcoats en stretch shirts. Het dynamisch mixen en matchen van verschillende kledingstukken creëert eindeloze combinaties.

    Het klassieke grijze wollen pak kan ook casual worden gedragen met een gekleurde parka, én met een paar comfy sneakers voor een stijlvolle look met een sportief tintje.

    Fifty Fashion & Vintage Style

    Fijn linnen of katoenen pakken worden gecombineerd met shirts met bloemenprints voor een fashion statement. Pastel chino broeken in lichte stoffen als katoen of linnen, zijn goed te combineren met een wit boxy t-shirt.

    Voor een casual-chic look in tijdloze stijl; niets is beter dan Bermuda shorts gecombineerd met een blouse.

    Sophisticated Glam

    Deze lijn is gekenmerkt door veelzijdige pakken met een eclectische attitude: glamourous wanneer het gecombineerd is met een donkerblauw zijde shirt, casual wanneer het gecombineerd is met Bermuda shorts.

    De kleuren variëren van wit tot blauw voor overdag en van donkerblauw tot zwart voor het meest glamoureuze deel, de nacht. De bruisende straten van Los Angeles en stranden van Santa Monica komen tot leven in hippe fotografische prints, terwijl originele macro strepen in elektrisch blauw staan voor een jazzy dosis zomer.

    Marciano, de eerste merk extensie van Guess zoekt met kleding-en accessoires collecties geheel in de stijl van Guess, naar de grens van vooruitstrevende mode. De moderne collecties, geïnspireerd op de catwalks zijn ontworpen voor trendsettende vrouwen, en is overtuigend sexy maar altijd met een verfijnde en stijlvolle uitstraling dat zorgt voor pure glamour in dagelijkse mode. Marciano ontwerpt, verkoopt en distribueert volledige kledingcollecties en accessoires voor vrouwen. Marciano boetieks zijn wereldwijd gevestigd in internationale grote steden, waaronder in Noord-Amerika. De Marciano collecties zijn ook te vinden in geselecteerde GUESS flagship stores, gespecialiseerde winkels en online via Marciano.com









    04-03-2017 om 10:06 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    03-03-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.La Redoute interieurs: must have voor de slaapkamer

    Met de Internationale Dag van de Slaap in aantocht, staan we alvast stil bij het belang van een goede nachtrust. Die begint bij de inrichting van de slaapkamer. Een gezellige slaapkamer zorgt ervoor dat we aangenaam ontwaken en sneller in slaap vallen. Met deze must-haves van La Redoute Interieurs zal het alvast geen probleem zijn om nog eens op die snooze button te drukken.

     

    ANTWRP: Home Sweet Home SS17

    Sanseveria’s voor het raam, scharrende kippen in de tuin, duivenhokken met blauw geschelpte reisduiven waarop de duivenmelker al zijn hoop heeft gesteld…het zijn referenties naar het Vlaamse platteland van toen.

    T-shirts en sweaters zijn bedrukt met sanseveria’s, kippen en koeien. De duivenprint komt zowel op T-shirts als op hemden terug en duikt zelfs op als logo op sweaters. Kleurige pop art prints geven dit thema een coole touch. De centrale kleuren van Home Sweet Home zijn wit, chinégrijs, navy en Merlot, een donker bordeaux.

     

    Hype-O-Dream ruilt Waregem in voor Venetië

    Time to reveal yet another (Hype-O-) dream... — Hype-O-Dream strijkt op 15 juli voor de vijfde keer neer op de Waregemse Hippodroom vlakten. Weliswaar tot in de puntjes gedecoreerd en omgetoverd tot een heus Venetiaans gemaskerd bal. Onder het motto: er kan nooit genoeg muziek zijn, zullen er ditmaal niet vier, maar wel vijf podia opgesteld staan.

    Op 15 juli 2017 wordt Waregem opnieuw de place to be voor menig muziek-en dansliefhebber. Wegens het succes van vorige edities kregen de organisatoren ook dit jaar groen licht om een vijfde vervolgverhaal te organiseren. Ditmaal wordt de Hype-O-Dream weide van kop tot teen omgevormd tot het prachtige Venetië van de 18de eeuw. Je zal niet langer het vliegtuig moeten nemen om eregast te zijn op een van de beruchtste stadsfeesten uit de geschiedenisboeken: het Venetiaans Carnaval. Denk: gondels, prachtige maskers, decadente kostuums, gouden decoratie en nog zoveel meer!

    Een van de oorspronkelijke redenen waarom het Carnevale Di Venezia gemaskerd georganiseerd werd, was om de sociale ongelijkheid, die heerste onder de bevolking, voor eenmaal te vergeten. Zo kon iedereen onherkenbaar met elkaar feestvieren doorheen de straten van de stad. En dat is ook de boodschap die het festival wil meegeven: Iedereen -ongeacht leeftijd, nationaliteit, geslacht, etc.- kan die dag samen genieten van de muziek, in een -hopelijk- zon overdekt Waregem, of was het nu Venetië?

    Aan dansruimte zal het alvast niet ontbreken! Dit jaar worden er namelijk geen vier, maar wel vijf podia opgesteld. Naast de Mirage Mainstage, de Nightmare stage, de Wet Dream stage en de Flashback stage is er nu ook de Fantasy stage. Verwacht jullie aan zwoele, opzwepende r&b en hiphop beats, brought to you by urban music's finest dj's.

    Om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes omtrent het festival raden we jullie aan de Facebookpagina van het event in de gaten te houden. Psstt.. Het is trouwens geen slecht idee om “kostuumsgewijs” al wat voorbereid te zijn.... Je weet nooit welke toekomstige ontmaskeringen Hype-O-Dream nog in petto heeft...

     













    03-03-2017 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    02-03-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Fjällräven Classic, het grootste trekkingevenement van Scandinavië

    Wandelen, trekking, het lopen van lange afstanden. Hoe je het ook wilt noemen, er zijn steeds meer mensen die hun wandelschoenen aantrekken, hun rugzak inpakken en de paden opgaan. Trekking is niet langer alleen voor de ervaren outdoorliefhebber. En dat is de reden waarom Fjällräven in 2017 haar populaire trekkingevenement uit gaat breiden naar twee nieuwe continenten. Fjällräven Classic Zweden zal nu vergezeld worden door evenementen in de Verenigde Staten en Hong Kong.

    Fjällräven Classic vindt momenteel plaats in het uiterste noorden van Zweden, hoog boven de poolcirkel. Sinds 2005 lopen iets meer dan 2.000 trekkers uit 35 verschillende landen ieder jaar de 110 km lange tocht van Nikkaluokta naar Abisko. Ze dragen hun eigen uitrusting, slapen in tenten, maken veel herinneringen en laten slechts voetafdrukken achter.

    Het evenement is in het leven geroepen om het voor meer mensen mogelijk te maken, ongeacht hun ervaring, er op uit te gaan en van de natuur te genieten. Niet om er gewoon op uit te gaan voor een wandeling in hun lokale natuurgebied, maar om het echte buitenleven te ervaren. Een team van Fjällräven zorgt ervoor dat het evenement soepel en veilig verloopt met drankjes, eten, eerste hulp en vriendelijke gezichten die klaar staan op verschillende controleposten. Het is echt een bijzonder evenement dat de natuur toegankelijker maakt voor een groter aantal mensen.

    “We vinden dat Fjällräven Classic het beste trekkingevenement van de wereld is,” zegt de evenementmanager van Fjällräven, Andreas Cederlund. “Maar veel mensen kunnen zich de lange reis naar Zweden niet veroorloven. Met deze twee nieuwe bestemmingen willen we meer mensen uit andere delen van de wereld de kans geven om een uniek langeafstandwandelevenement te ervaren”.

    De twee nieuwe Classics, één in Colorado en één in Hong Kong, worden beide gekenmerkt door een geoliede logistieke machine en een uitgebreide kennis over langeafstandtochten.

    Fjällräven Classic USA zal in september 2017 worden gehouden. De tocht begint op 3000 meter en zal gedeeltelijk de Colorado Trail volgen, die door diepe dalen kronkelt en oploopt tot 3.500 m. De route zal ongeveer drie dagen in beslag nemen en zal de trekkers meenemen door enkele van de meest spectaculaire landschappen van Colorado. Fjällräven Classic Hong Kong zal in oktober 2017 plaatsvinden. De tocht van 44,5 km zal drie dagen duren en het Maon Shan Country Park en de natuurparken Sai Kung West en Sai Kung Oost passeren, direct naast een van 's werelds grootste metropolen.

    “De nieuwe locaties zijn gekozen vanwege hun prachtige landschappen en omdat ze een bloeiende wandelcultuur met talloze geweldige paden hebben. We zijn enthousiast over de mogelijkheid om meer mensen de ervaring van Fjällräven Classic mee te geven en onze passie voor wandelen met nieuwe vrienden te blijven delen,” zegt Andreas Cederlund

    Fjällräven :: SS17 - Next Stop Nature

    Eén van de geweldigste dingen van natuur is dat het geen grenzen kent. De natuur erkent ook geen enkele autoriteit. Het komt en gaat in ons leven. Zonder oordeel over afkomst of geslacht, land of nationaliteit. In de wereld van de natuur zijn we allemaal bezoekers. Als grenzeloze ontdekkers van de natuur kunnen we overal heen reizen, alles ervaren en worden wie we willen zijn. In ruil daarvoor vraagt de natuur maar één ding: om niet als vanzelfsprekend te worden beschouwd. Ook voor het nieuwe seizoen lanceert Fjällräven met trots een assortiment van kleding en uitrusting dat behalve functioneel ook bewust is. Vandaar dat het Zweedse outdoormerk voor de samenstelling van de lente/zomer 2017 collectie de natuur als uitgangspunt heeft gekozen.

    Doel is om nog meer mensen te inspireren om de natuur op een actieve manier te ervaren en zo een belangrijk onderdeel van hun leven te laten zijn. Voor het lente- en zomerseizoen heeft Fjällräven zich gericht op het maken van producten waarmee wandelen en reizen door een warm klimaat makkelijker, comfortabeler en duurzamer wordt dan ooit. Voor vrouwen en mannen. Naar het oosten of westen. Naar het noorden of het zuiden. Het merk biedt innovatieve reisoplossingen, lichtgewicht schuilplaatsen en vele andere praktische producten. Samen met de nieuwe trekkingleggings en een reeks van jassen, korte broeken, shirts en jurkjes, ben je goed voorbereid op de next stop: nature.

     









    02-03-2017 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    01-03-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rituals skincare - The spirit of Spring

    Hoe we eruit zien, bepaalt dikwijls hoe we ons voelen. Als je er goed uitziet, zal je meer zelfvertrouwen hebben en dat heb je echt nodig om je ambities te verwezenlijken. Elke dag is een uitstekende dag om een nieuwe start te maken - dus waarom zou je niet vandaag beginnen? Ga de lente tegemoet door goed voor je huid te zorgen met een dagelijks huidverzorgingsritueel. Onze passie is om jou gelukkig te maken met producten die je helpen om je goed te voelen.

    Geïnspireerd door de weldaden van de natuur creëerde Rituals een 100% natuurlijke Pure Face Oil en het 100% natuurlijke Wonder Mask Ritual voor een huid die er zuiver uitziet. We hebben onze huidverzorgingslijn ook uitgebreid met twee sheet masks van biocellulose. Ben je klaar om de sprong te wagen naar natuurlijke schoonheid en je huid te vernieuwen voor de lente? Ontdek onze nieuwe en innovatieve huidverzorgingsproducten die je huid zullen zuiveren en verzachten, zodat je van de voordelen van lenterituelen kan genieten.

    Deze producten zijn vanaf 13 maart 2017 verkrijgbaar bij Rituals Cosmetics winkels, geselecteerde warenhuizen en RITUALS.com.

    Caroline Biss Spring 2017 :: Thema 3 - Getemperde glamour

    Waar er gefeest wordt, is Caroline Biss van de partij, op haar eigen discrete, stijlvolle manier. Jurken en bijhorende jasjes in ecru en lichtgoud of in jacquardmotief met zilveren accenten vormen een mooi staaltje van de getemperde glamour die zo eigen is aan het merk. Effen jurken in reliëfstof worden versierd met opvallende metalen details, verwerkt in een ceintuur, goed voor een edgy touch.

    LolaLiza :: Communie-/Lentefeestcollectie 2017

    Time to shine! LolaLiza tovert meisjes op hun Communie- of Lentefeest om tot echte prinsessen. Met een mooi aanbod aan romantische jurkjes en tops in luchtige stoffen en zachte kleuren, laat de LolaLiza feestcollectie communicanten stralen op hun grote dag.

     

     













    01-03-2017 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    28-02-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Marie Méro Lente/Zomer 2017 : Black Pepper thema

    Bohemian invloeden met chique details: de boho chic stijl is volop aanwezig in het straatbeeld deze zomer en ook bij Marie Méro. Aardetinten, luchtig vanille en mysterieus zwart spelen verstoppertje en roepen beelden op van een avontuurlijke safari. Laat u inspireren door onderstaand Black Pepper thema.

     

    Lords&Lilies Lente/Zomer 2017: Vlinders, vogels en volants

    Tussen romantisch en sportief, maar altijd vrouwelijk. Zo kunnen we de Belgische nachtgoedcollectie Lords&Lilies samenvatten. Deze zomer draait de collectie rond meloen, blauwtinten en framboos. De zomercollectie biedt comfortabele, hippe outfits voor dag en nacht.

    Afbeeldingen van vlinders en vogels stralen helemaal het lentegevoel uit. Bolletjesmotieven in een waaier van tinten worden gecombineerd met effen stukken. Volants spelen helemaal in op de trends van het moment. Afwerkingen met kant aan de kraag, de mouwen en het decolleté voegen een romantische noot toe aan de collectie.

     

    Giovane :: Bright colors

    Zoals steeds staat bij Giovane kleur voorop. Rood, kobalt, lichtblauw en turquoise springen meteen in het oog en geven de collectie die typische Giovane-stempel.

     

    gb :: Maris - must haves - De nieuwe gestroomlijnde standaard voor 3-in-1 reissystemen

    gb is de ultieme samensmelting van functie, industrieel design en haute couture, voor de vervaardiging van iconische, hightech wandelwagens en autostoeltjes. Het meest recente model uit de Platinum reeks, de gb Maris, is een multifunctioneel reissysteem dat compact, aanpasbaar en luxueus is.

    Van Londen tot Parijs en van New York tot Tokio, de Maris is een elegant 3-in-1 reissysteem voor probleemloos leven in een wereldstad. De gb Maris, die vanaf het voorjaar van 2016 overal verkrijgbaar is, geeft uiting aan de straatstijl van morgen voor de ouders van vandaag. En met een breedte van 54 cm is de wagen compact zonder dat dit ten koste gaat van luxe of comfort.

    Met één gestroomlijnd frame en drie praktische functies, herdefinieert de gb Maris gemak, stijl en functionaliteit. Een iconische centrale verbinding fungeert als anker voor moeiteloze veranderingen van functie, afhankelijk van de wensen en de leeftijd van uw kind: hij kan worden gebruikt als elegante Maris-reiswieg; met bijpassend Idan-autostoeltje voorzien van Linear Side-impact bescherming; of met de Maris-ziteenheid die met één hand snel op en neer kan glijden voor de ergonomisch beste zit- of ligstanden.

    De gb Maris navigeert soepel en met lichte tred door stedelijke hindernissen als metrostations, gangpaden in winkels en liften. Met slechts één hand maakt u van het lichtgewicht frame een compact pakketje dat zelfstandig blijft staan in winkels of cafés zonder omver te worden geduwd, of dat kan worden opgeborgen in kleine ruimtes thuis. Een omkeerbare zitting maakt het mogelijk dat uw kleintje naar u kan kijken en in luttele seconden de wereld kan aanschouwen. En de zachte, gevoerde zitting op tafelhoogte is ongelooflijk handig als u uit eten gaat. De hoogwaardige extra functionaliteiten zijn onder meer rubberen banden, een uitklapbare XXL-zonnekap met UVP50+ zonbescherming en een ruime boodschappenmand.

    De gb Maris houdt het perfecte evenwicht tussen geraffineerde, subtiele detaillering en avantgardistische esthetiek met een versmelting van lichtvangende accenten, stromende lijnen en mooie stoffen. Dit wandel- annex reissysteem misstaat niet in de meest kritische modekringen, en is perfect voor ouders die hun manier van leven en modevoorkeuren niet willen opgeven omdat ze kinderen krijgen.

    De Maris en het nieuwe merk gb zijn het geesteskind van CYBEX-oprichter Martin Pos en zijn vriend, leermeester én Goodbaby-oprichter Zhenghuan Song. Door hun oosterse en westerse achtergrond te vermengen creëren ze voorwerpen op het kruispunt van mode en technologie. „Design is een uiting van onze persoonlijkheid en cultuur,” legt Pos uit. „We uiten onze stijl via de producten en het verhaal achter het merk. De perfecte symbiose van mode en modern industrieel design is de unieke signatuur van onze nieuwe designtaal.”

















    28-02-2017 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    27-02-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Fjällräven Classic - het grootste terkkingevenement van Scandinavië

    Wandelen, trekking, het lopen van lange afstanden. Hoe je het ook wilt noemen, er zijn steeds meer mensen die hun wandelschoenen aantrekken, hun rugzak inpakken en de paden opgaan. Trekking is niet langer alleen voor de ervaren outdoorliefhebber. En dat is de reden waarom Fjällräven in 2017 haar populaire trekkingevenement uit gaat breiden naar twee nieuwe continenten. Fjällräven Classic Zweden zal nu vergezeld worden door evenementen in de Verenigde Staten en Hong Kong.

    Fjällräven Classic vindt momenteel plaats in het uiterste noorden van Zweden, hoog boven de poolcirkel. Sinds 2005 lopen iets meer dan 2.000 trekkers uit 35 verschillende landen ieder jaar de 110 km lange tocht van Nikkaluokta naar Abisko. Ze dragen hun eigen uitrusting, slapen in tenten, maken veel herinneringen en laten slechts voetafdrukken achter.

    Het evenement is in het leven geroepen om het voor meer mensen mogelijk te maken, ongeacht hun ervaring, er op uit te gaan en van de natuur te genieten. Niet om er gewoon op uit te gaan voor een wandeling in hun lokale natuurgebied, maar om het echte buitenleven te ervaren. Een team van Fjällräven zorgt ervoor dat het evenement soepel en veilig verloopt met drankjes, eten, eerste hulp en vriendelijke gezichten die klaar staan op verschillende controleposten. Het is echt een bijzonder evenement dat de natuur toegankelijker maakt voor een groter aantal mensen.

    “We vinden dat Fjällräven Classic het beste trekkingevenement van de wereld is,” zegt de evenementmanager van Fjällräven, Andreas Cederlund. “Maar veel mensen kunnen zich de lange reis naar Zweden niet veroorloven. Met deze twee nieuwe bestemmingen willen we meer mensen uit andere delen van de wereld de kans geven om een uniek langeafstandwandelevenement te ervaren”.

    De twee nieuwe Classics, één in Colorado en één in Hong Kong, worden beide gekenmerkt door een geoliede logistieke machine en een uitgebreide kennis over langeafstandtochten.

    Fjällräven Classic USA zal in september 2017 worden gehouden. De tocht begint op 3000 meter en zal gedeeltelijk de Colorado Trail volgen, die door diepe dalen kronkelt en oploopt tot 3.500 m. De route zal ongeveer drie dagen in beslag nemen en zal de trekkers meenemen door enkele van de meest spectaculaire landschappen van Colorado. Fjällräven Classic Hong Kong zal in oktober 2017 plaatsvinden. De tocht van 44,5 km zal drie dagen duren en het Maon Shan Country Park en de natuurparken Sai Kung West en Sai Kung Oost passeren, direct naast een van 's werelds grootste metropolen.

    “De nieuwe locaties zijn gekozen vanwege hun prachtige landschappen en omdat ze een bloeiende wandelcultuur met talloze geweldige paden hebben. We zijn enthousiast over de mogelijkheid om meer mensen de ervaring van Fjällräven Classic mee te geven en onze passie voor wandelen met nieuwe vrienden te blijven delen,” zegt Andreas Cederlund

    Fjällräven :: SS17 - Next Stop Nature

    Eén van de geweldigste dingen van natuur is dat het geen grenzen kent. De natuur erkent ook geen enkele autoriteit. Het komt en gaat in ons leven. Zonder oordeel over afkomst of geslacht, land of nationaliteit. In de wereld van de natuur zijn we allemaal bezoekers. Als grenzeloze ontdekkers van de natuur kunnen we overal heen reizen, alles ervaren en worden wie we willen zijn. In ruil daarvoor vraagt de natuur maar één ding: om niet als vanzelfsprekend te worden beschouwd. Ook voor het nieuwe seizoen lanceert Fjällräven met trots een assortiment van kleding en uitrusting dat behalve functioneel ook bewust is. Vandaar dat het Zweedse outdoormerk voor de samenstelling van de lente/zomer 2017 collectie de natuur als uitgangspunt heeft gekozen.

    Doel is om nog meer mensen te inspireren om de natuur op een actieve manier te ervaren en zo een belangrijk onderdeel van hun leven te laten zijn. Voor het lente- en zomerseizoen heeft Fjällräven zich gericht op het maken van producten waarmee wandelen en reizen door een warm klimaat makkelijker, comfortabeler en duurzamer wordt dan ooit. Voor vrouwen en mannen. Naar het oosten of westen. Naar het noorden of het zuiden. Het merk biedt innovatieve reisoplossingen, lichtgewicht schuilplaatsen en vele andere praktische producten. Samen met de nieuwe trekkingleggings en een reeks van jassen, korte broeken, shirts en jurkjes, ben je goed voorbereid op de next stop: nature.

     

    27-02-2017 om 20:52 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Superdry watches stappenteller

    Of u nu gaat lopen of u concentreren op uw innerlijke kracht in yoga, u zult altijd uw perfecte fitness metgezel vinden in één van de nieuwe Superdry sports watches. De horloge collectie is ontworpen om één integraal geheel te vormen met het succesvolle Superdry Sports kleding assortiment. De collectie bestaat uit drie families; de Fitnesstracker, Digi stappenteller en de Sprint Digi. Elke familie horloges heeft speciale functies, zodat u de meest geschikte voor uw behoeften kunt kiezen. Alsook komen ze in een verscheidenheid van opvallende kleuren.

    Superdry digitale stappenteller/pedometer. De digitale stappenteller is perfect als je een stijlvol sporthorloge wilt en tegelijkertijd je stappen en verbrande calorieën wilt bijhouden. Dit horloge heeft een zachte siliconen horlogekast, een tweelaags hoogwaardig siliconen horlogebandje en een digitaal scherm waarop je snel de tijd kunt aflezen. De digitale stappenteller heeft de volgende functies: Stappenteller, 50 dagen gegevensvastlegging, Calorieënteller, Kilometerteller, Staplengte, Stopwatch, 12/24-uurs indeling, Afteltimer, 2 alarmgroepen, Waterbestendig tot 5 atm - 2 jaar garantie.

     

    DIM innoveert en lanceert Body Touch in een herwerkte versie

    Body Touch van DIM mag zich sinds 2001 tot een vaste waarde in de lingeriemarkt rekenen. De lingerie met de karakteristieke golfrandjes beschikt over een tijdloze look, en een gepatenteerde technologie die vaak gekopieerd, maar nooit geëvenaard werd. Body Touch zit als een tweede huid dankzij de ultrazachte stof en blijft door de naadloze constructie in 1 geheel volledig onzichtbaar onder kledij.

    Dit seizoen werd de technologie van Body Touch nog verbeterd met nieuwe beugels die speciaal op maat van Body Touch ontworpen werden. De beugels zijn opvallend fijner, en worden met een nieuwe techniek in de stof ingenaaid zodat ze de borst perfect omhullen. De beha zorgt voor een rondere buste en past zich aan elke vorm aan. De verbeterde pasvorm en de hertekende snit geven nog meer steun en versterken het gevoel van een tweede huid. Body Touch is verkrijgbaar in vier kleuren: zwart en wit, koraalroze en taupe.

     

    Passionata Lente/Zomer 2017 : Preppy Summer

    Passionata combineert deze zomer de preppy look met een old-school pop mood. Durf de modieuze kleuren en prints van Preppy Summer te dragen. Het rood, wit en blauwe trio geeft­ PEP aan de collectie met strepen, prints en borduursel.

    DENIM ATTITUDE - De kleur die altijd in de mode is, is zonder twijfel Jeans blauw. Nu beschikbaar in de lijnen Brooklyn en Blossom.

     

    Nordic Living is pulling the STRINGs from now on! Op zoek naar een modulair kastensysteem van de bovenste plank?

    Laat je niet meer op de kast jagen door alle rommel en word zelf ontwerper van een opbergsysteem dat je aanpast en uitbreidt naar je wensen van dat moment. Van boekenkast tot plantenrek, van tv-meubel tot schoenenkast en van een studentenkamer tot gezinswoning! Woonwebshop Nordic Living voegt met String dé grondlegger van het moderne Scandinavische design toe aan haar assortiment.

    In 1949 legde de Zweedse architect Nils Strinning de eerste hand aan dit flexibel kastensysteem. String is een minimalistisch ontwerp met zijpanelen en planken dat in alle richtingen uit te breiden en aan te passen is. Omdat het een modulair systeem betreft is het praktisch in transport en zeer eenvoudig zelf te monteren. In de afgelopen 60 jaar werd String een wereldwijd succes en heeft het zijn gamma verrijkt met verschillende kleuren, materialen, modellen en mogelijkheden.

    Aangezien de afmetingen vast staan, is de kast al die tijd aanpasbaar gebleven. Enorm sterk want op deze manier blijf je je kast ‘customizen’ en uitbreiden naar je wensen van dat moment. Hoe groot of klein je ruimte ook is, met String sla je de plank nooit mis! En omdat String tijdloos is, groeit het met je mee. Van studentenkamer tot gezinswoning en van zolderkamer tot luxe appartement! Het is eenvoudig te demonteren en op je nieuwe plek weer in elkaar te zetten.

    String is méér dan een kast. Je kunt er diverse elementen aan toevoegen waardoor het een volwaardige, praktische werkplek wordt. Of juist een dressoir. Of tijdschriftenrek. Van boekenkast tot plantenrek en van tv-meubel tot schoenenkast, met String kun je letterlijk alle kanten uit!

    Het eerste ontwerp binnen String, waren de String Pockets, en nog steeds een zeer gewild onderdeel van String. Deze multifunctionele wandkastjes, bestaande uit twee korte zijpanelen en 3 planken. Het String system is de grote broer van de String Pockets en de String Grids zijn de laatste toevoeging in de rij. Deze mooie wandrekjes zorgen samen met de ‘Organizers’ rekjes voor een opgeruimd huis. De rekjes passen op zowel de Grids, Pockets als het String System en zijn net als de Grids verkrijgbaar in zwart, wit en grijs.













    27-02-2017 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    26-02-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Tem de draak' met je kids in Denemarken
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Pharos Reizen biedt bijzondere vakantie-ervaringen voor kinderen

     

    Storytelling, het is dé trend van dit moment, ook in de reissector. De reiziger van nu wil een beleving en het is juist dat wat reisorganisator Pharos Reizen voor ogen heeft met haar aanbod bijzondere belevingsrondreizen voor gezinnen. Een draak temmen in het land van de Vikingen…dat klinkt wel als een spannende beleving, niet?

    De familierondreis Tem de Draak duurt 8, 11 of 12 dagen en de bestemming is Seeland, Funen en Jutland, drie heel verschillende stukjes Denemarken. Even gevarieerd als de bestemming is het programma. Van verveling kan geen sprake zijn met onder meer een tocht over de Vikings Splash River in Legoland en leren vechten als een Viking in het Ribe VikingeCenter. Maar vooral, durven jouw kinderen de draak te temmen? Zijn ze zo dapper als de vermaarde Vikings? Gedurende de ganse reis kunnen ze hun dapperheid bewijzen, net als in het verfilmde boek ‘Hoe tem je een draak’ van Cressida Cowell. Jouw kids zijn minstens even dapper als het Vikingjongetje uit het verhaal, wanneer ze ridder spelen in het kasteel van Funen of een duik nemen in de Noordzee of de Oostzee. Als ze leren boogschieten, op zoek gaan naar drakensporen in kasteel Egeskov of de Ronde Toren in Kopenhagen beklimmen voor een duizelingweekend uitzicht. De Deense hoofdstad heeft kinderen enorm veel te bieden, van pretparken tot bijzonder kindvriendelijke musea. Tijdens de rondreis is logies voorzien in 3 mooi gelegen vakantieparken waaronder een in de duinen met talrijke faciliteiten voor kinderen. ‘Tem de draak’ is een belevingsrondreis vol avontuur met niets dan hoogtepunten.

    Nog meer belevingsvolle rondreizen

    En er is meer naast draken en Vikingen! Met Pharos Reizen kan je in heel Europa terecht voor een bijzondere autorondreis met het gezin. Het aanbod is uitgebreid en volledig te raadplegen op www.pharosreizen.com. Een kleine greep…

    ‘De leukste kinderlanden van Europa,’ is een 10-daagse rondreis doorheen Italië, Oostenrijk en Duitsland. Slapen in een Alpenhotel met eigen sterrenwacht en smoothies maken van zelf geplukte Alpenbessen en bosvruchten, Legoland in Duitsland en genieten van ponyrijden, zwemmen, pizza’s en gelati aan het Gardameer.

    Nog meer plezier in smaakvol Italië beleef je met de 13- of 16-daagse rondreis ‘Italiaans kwartet’ doorheen 4 heel verschillende regio’s (Toscane, Piemonte, Bloemenrivièra, Zuid-Tirol). Een Pharos puzzeltocht door Florence, de lekkerste pesto leren maken in de streek waar pesto vandaan komt, koekjes bakken in een Fattoria en nog veel meer, variatie alom!

    In Groot-Brittannië reis je Harry en Beatrix Potter achterna tijdens de 17-daagse Potter & Potter rondreis door Noord-Engeland en Schotland. Je vertrek met de ferry vanuit Zeebrugge en volgt het spoor van de beroemde kinderboekenhelden. Ook een rondreis Ierland en Wales staat op het menu onder de noemer Join the family. Logeren bij de Ieren thuis zodat je de beste insider-tips krijgt en de kinderen reizen terug naar de riddertijd, in het kasteel van Conwy.

    In het hoge noorden van Europa beleef je met Pharos de hoogtepunten van Zweden, Noorwegen of een combinatie van deze landen met Denemarken erbij met de ‘in een notendop’ rondreizen. Voor kinderen is avontuur verzekerd met activiteiten als vissen, elanden spotten, kanoën op de meren en logeren in een authentieke Zweedse stuga.

    De Alpen in een notendop is een kennismaking met Europa’s machtigste gebergte (Zuid-Tirol, Dolomieten en Tirol). Wat een avontuur, met een tocht tot bij de hoogste waterval, klimmen over een wiebelende hangbrug, speuren naar bergmarmotten, met zomerse sneeuwballen gooien op drieduizend meter hoogte ! Het avontuur in de Alpen duurt 11 of 12 dagen.

    Pharos Reizen verleidt gezinnen met bijzondere rondreizen in alle hoeken van Europa, zo ook in Kroatië, Slovenië, Duitsland, Frankrijk, Portugal, Catalonie…Voor een totaaloverzicht van alle rondreizen is www.pharosreizen.com de aangewezen plek.

     

    26-02-2017 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    25-02-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Giovane : soft tones

    Non-kleuren als beige, ecru en off-white spelen een belangrijke rol in de Giovane lente-/zomercollectie. Een zacht kleurenpalet dat in samenspel met opengewerkte stoffen, fijne kant en zwierige plissérokken ons doet verlangen naar heerlijke lentedagen en zwoele zomeravonden.

    Rituals lanceert twee nieuwe parfums voor de zomer 2017 - Limited Edition

    De beste parfumeurs ter wereld lieten zich inspireren door een geurige, groene oase, verscholen in de woestijn van het oude Arabië. Ze creëerden twee nieuwe parfums in Limited Edition voor de zomer: Oasis Verte en Oasis de Fleurs. Twee exclusieve parfums, ongrijpbaar als de woestijnwind. Deze frisse oosterse geuren ruiken naar de zomer in een flesje.

    Deze producten zijn vanaf april 2017 verkrijgbaar in Rituals Cosmetics winkels, geselecteerde warenhuizen en via rituals.com

    La Redoute Lente/Zomer 2017 : Amélie Pichard

    Dit seizoen plaatst La Redoute het accessoire in de kijker in samenwerking met Amélie Pichard, ontwerpster van aanstekelijk nostalgische schoenen met een hoog glamourgehalte.

    Zij licht een en ander toe: “Het thema voor deze collectie is ‘klein zusje’. De generatie 2000 is nu 16 jaar, ik was zelf 16 in 2000 … Ik hou wel van deze nieuwe generatie meisjes van 16 die ouder lijken dan ze zijn; ze gaan met hun tijd mee en zijn erg nieuwsgierig.” Deze zomer maken de Amélie Pichard Girls in wording voor het eerst kennis met de aparte wereld van het Parijse merk. In het aanbod: een paar klompjes voor stedelingen met landelijke aspiraties, maar ook sandalen en muiltjes met hakken en een vierkante neus – so eighties – voor guitige verleidsters. Vijf modellen die opvallen met hun denkbeeldig kanteffect op gemetalliseerd leder of een bandanaprint in seizoenskleurtjes.

    Sylvette Lepers, verantwoordelijke voor het stijlbureau van La Redoute, vindt dat Amélie Pichard “verhalen vertelt via haar malle, een tikkeltje brutale wereld”. De samenwerking tussen de vrouwen getuigt van durf, de essentie van Amélie Pichards stijl.

    L'OCCITANE - Almond Refining Concentrate

    Geperst amandelextract, een nieuw actief bestanddeel dat gepatenteerd is door L’OCCITANE, vormt de basis van een nieuw lichaamsverzorgingsproduct: het Refining Concentrate.

    Dit product heeft verstevigende eigenschappen en verfraait de lichaamsvorm zichtbaar door lichaam en geest in evenwicht te brengen. Het perfecte product voor alle vrouwen die hun contouren willen verstevigen en verfraaien.

















    25-02-2017 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    24-02-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rituals lanceert exclusieve membership program 'My Rituals'

    Vanaf 10 februari kunnen klanten van Rituals lid worden van het exclusieve membership program: ‘My Rituals’. Dit programma sluit perfect aan bij de Rituals filosofie om meer te genieten van alledaagse dingen en om waardevolle momenten te creëren. Het membership program biedt unieke inspirerende content en geeft toegang tot bijzondere ervaringen zoals yoga en meditatie sessies om balans te brengen in een druk leven. Daarnaast zijn er voor leden speciale geschenken en evenementen waar je meegenomen wordt in de wereld van Rituals.

    Naast inspirerende content biedt het programma vele extra’s. Leden krijgen een uniek welkomstgeschenk, gratis verzending van aankopen in de webshop en bijzondere persoonlijke nieuwsbrieven met unieke content. Het membership program zal in België gelanceerd worden. Inschrijving kan in de winkel, via de Rituals app, via de Rituals website of via de klantenservice.

     

    JEAN PAUL GAULTIER LIMITED EDITION - WONDER WOMAN & SUPERMAN

    Dit jaar trommelt Jean Paul Gaultier Limited Edition twee superhelden op voor een speciale missie van Gaultier. Ze zijn sterk, ze zijn onverschrokken, ze zijn onversaagd. Twee verhalen. Eén toekomst.

    Links, de stergeuren Classique en Le Mâle. Rechts, de beroemdste interplanetaire superhelden : Wonder Woman en Superman. Eindelijk verenigd! Samen sterk in de strijd, op een belangrijke missie.

    Klaar? Olfactorisch vermogen: geactiveerd. Authenticatie voltooid.

    START!

    Riemen vastklikken. We stijgen op. Beschikbaar vanaf 19 april 2017

     

    Weber Genesis II

    Een nieuwe gasbarbecue voor 2017 - Weber brengt in 2017 een gloednieuwe reeks op de markt, de Genesis II! Als vernieuwende marktleider heeft Weber-Stephen een nieuwe barbecuelijn ontwikkeld die voldoet aan de nieuwste technische vereisten met als lijfspreuk 'Weber for Life' waarmee het perfect past in de levensstijl van de barbecueliefhebber.

    De modellen in de Genesis II reeks zijn niet enkel ideale partners van barbecueliefhebbers vandaag en morgen, maar tijdens hun hele leven.

     

    Genesis II brengt een revolutie tot stand in de wereld van het barbecueën op gas. Dankzij het nieuwe 'GS4 High Performance Grilling System' zijn de meest veelzijdige modellen van de reeks voorzien van de nieuwste technologische ontwikkelingen. Dit toestel voldoet aan de wensen van elke consument: van het aansteken van de barbecue met gascontrole tot het reinigen. De nieuwe reeks zal verkocht worden in twee versies en in verschillende modellen, gaande van twee tot zes branders.

    Weber dealers zullen een model voor elk type barbecueliefhebber hebben - alleenstaand of getrouwd met kinderen, amateur tijdens vrije tijd in de stad of professional met grote tuin. Dat is de reden waarom Genesis II de toekomst van het barbecueën is - en waarom Weber dealers, vanaf 2017, hun klanten volledig kunnen tevreden stellen. Prijzen op aanvraag.











    24-02-2017 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    23-02-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De carnaval van Rio neemt Aqualibi over tijdens de krokusvakantie
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Van 24 februari tot en met 5 maart zullen reusachtige ballonnen in en boven het water voor een tropische sfeer zorgen in het waterpark. De eerste vrijdagavond van de krokusvakantie worden de lichten ook gedimd en voeren sambadanseressen in hun veelkleurig kostuum met veren een show op.

    Zin om tijdens de krokusvakantie carnaval te vieren zoals in Brazilië – met warme temperaturen inbegrepen? Dan is Aqualibi the place to be. Dansen op de maat van de samba onder een veelkleurige hemel ballonnen en van een heerlijke cocktail genieten? Dat is allemaal mogelijk tijdens carnaval in Aqualibi!

    Op 24 februari mag je je beste dansbewegingen bovenhalen: dan komen danseressen ’s avonds een choreografie brengen op het ritme van de samba en mag je meedansen!

    Aqualibi is iedere dag open tijdens de krokusvakantie (24/2 – 5/3) tot 20 uur. Op vrijdag 24 februari en 3 maart is er een nocturne tot 22 uur. Meer info op www.aqualibi.be

    23-02-2017 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Antwro:Velo Tourist SS17

    Wielertoerist en cliché toerist uit de sixties en seventies of nostalgische zomers in eigen tuin…de zomercollectie 2017 van Antwrp brengt ons terug naar de authentieke zomers van toen, gekruid met een vleugje humor en felle pop art prints.

    Wielertoeristen maken al lang deel uit van ons landelijke straatbeeld. Met het thema Velo Tourist brengt Wouter een ode aan de wielergoden van toen, met Eddy Merckx als boegbeeld van een sterke generatie die de cultuur van het wielertoerisme in Vlaanderen aangewakkerd heeft. In dit thema zien we fotocollages van wielrenners, een fietsstuur, profielen van kromgebogen fietsers en een meer abstract kettingmotief dat als print en als jacquardmotief opduikt. Eenvoudige sweaters scanderen “Eddy” in grote letters. Velo/love opschriften vormen leuke Spielereien, net als Antwrp Chewing Gum, een knipoog naar de reclametruitjes uit de sixties en seventies. Kleurrijke strepen die zo eigen waren aan de wieroutfits van toen worden herhaald in jacquardtruien.

     

    PRADA LANCEERT EEN NIEUWE GEUR - LUNA ROSSA CARBON

    Prada Luna Rossa is een serie intrigerende, doorwrochte tegenstellingen:een familie grensverleggende, elementaire herengeuren. Elke geur heeft een geheel eigen identiteit maar maakt wel deel uit van hetzelfde verhaal. Het Prada universum wordt net zo sterk gedefinieerd door geavanceerde technologie als door vakmanschap: hi-tech materialen met aantrekkelijke en verrassende eigenschappen. In 2017 lanceert Prada 'Luna Rossa Carbon'.

    Prada Luna Rossa Carbon vindt zijn basis in de aarde en de natuur, maar de minerale frisheid behoort eveneens tot de wereld van fabrieken en industriële innovatie. Het is een iconoclastische fougère geur die gedestilleerde planten en synthetische grondstoffen samenbrengt in een energieke combinatie. Dit maakt van Prada Luna Rossa Carbon een elegante en aantrekkelijk herengeur. Beschikbaar vanaf 1 maart 2017.

    SOLIDARITY SOAP OM VERMIJDBARE BLINDHEID TE BESTRIJDEN.

    Het is heel eenvoudig. Om de nieuwe ambities van het UNION FOR VISION 10by20-programma van L’OCCITANE te steunen, hoeft u alleen maar een stuk solidarity soap te kopen. Of misschien wel twee of drie.

    L’OCCITANE doet daarbij de plechtige belofte, zwart op wit: DAT 100% VAN DE OPBRENGST WORDT GEDONEERD AAN NGO’S DIE ZIJN BETROKKEN BIJ DE WERELDWIJDE BESTRIJDING VAN VERMIJDBARE BLINDHEID. Solidarity Soap: € 2

                                                 









    23-02-2017 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Frankrijk, 7 evenementen in maart 2017

    In maart brengt Le Grand Palais hulde aan Rodin, warmen de skiërs van Haute-Savoie zich op met muziek en staat er in Sarlat gans op het menu!

    1) Van 4 tot 5 maart 2017 - Sarlat Fest’Oie in Dordogne : Gans is koning in Sarlat, zowel in de cultuur als in de keuken. Geen verrassing dus dat dit dier sinds 2009 elk jaar een weekend in het middelpunt van de belangstelling staat. Terwijl de fanfare speelt kunnen de vele bezoekers overal in de middeleeuwse stad aan standjes de verrukkelijkste gerechten eten. De ideale gelegenheid om karkassoep eens te proberen, een lokale specialiteit. Hoogtepunt van dit weekend: het grote banket. Honderden gasten komen proeven van traditionele gerechten op basis van gans, bereid door de beste koks uit Sarlat. Smakelijk! info: http://www.sarlat-tourisme.com

    2) Van 9 maart tot 9 april - Biënnale van het Design in Saint-Etienne : De Biënnale van het Design in Saint-Etienne wordt beschouwd als een van de meest eclectische evenementen rond design in Frankrijk en is dit jaar aan zijn 10e editie toe. Centraal thema van de Biënnale, die dit jaar de titel ‘Working Promesse’ meekreeg, is de verandering op het gebied van werk. Aan de hand van een tentoonstellingsparcours in 10 stappen worden diverse concepten belicht, zoals de plaats van het digitale en de utopie van het delen. De Amerikaanse stad Detroit, die dagelijks met deze uitdagingen te maken heeft, is eregast van deze editie. Meer info: http://www.biennale-design.com

    3) Van 10 tot 12 maart - Venetiaans carnaval in Annecy : Met zijn kanalen en kades vol bloemen wordt Annecy, in Haute-Savoie, ook wel het Venetië van de Alpen genoemd en het is dan ook niet verrassend dat de stad elk jaar haar eigen Venetiaans carnaval viert. Meer dan 250 gemaskerde deelnemers, uitgedost in weelderige kostuums, dansen door de straten van het oude Annecy. Duizenden toeschouwers en honderden fotografen uit alle uithoeken van de wereld komen jaarlijks naar de stad om deze uitzonderlijke optocht te zien voorbijkomen. Meer info: http://www.lac-annecy.com

    4) Van 19 tot 25 maart - Festival Rock The Pistes in Châtel in Haute-Savoie : We blijven in Haute-Savoie, maar zetten dit keer koers naar Châtel voor het muziekfestival Rock The Pistes. Het principe? Concerten op tijdelijke podia, opgebouwd op de pistes zelf, op meer dan 1.500 meter hoogte. Meer dan 35 artiesten worden hier verwacht voor een feestelijke week! Drie muzikanten hebben hun aanwezigheid tot nu toe bevestigd, namelijk Matmatah, Chinese Man en Julian Perretta. Een uniek festival in Europa, toegankelijk met een Ski Concert Pass. Meer info: http://www.rockthepistes.com

    5) Van 20 tot 26 maart - De Ronde van Normandië : De Ronde van Normandië werd voor het eerst gereden in 1939 en is sindsdien uitgegroeid tot een hoogtepunt op de internationale wielerkalender. Op het programma: een wielerwedstrijd van 1143,5 km doorheen heel Normandië en dit in 7 etappes. Naast de wedstrijd kunnen wielerliefhebbers ook genieten van activiteiten in het village départ, waar het startschot van elke etappe wordt gegeven. Een mooie gelegenheid voor Belgische toeristen om hun landgenoten te zien schitteren. De vorige twee edities werden immers gewonnen door een Belg! Meer info: http://www.tourdenormandiecycliste.fr

    6) Van 22 maart tot 31 juli – Tentoonstelling over Rodin in Parijs : Ter gelegenheid van de honderdste sterfdag van Auguste Rodin (1840-1917) brengt Le Grand Palais in Parijs hulde aan ‘de vader van de moderne beeldhouwkunst’ met een grote tentoonstelling. Aan de hand van meer dan 200 werken van de kunstenaar tracht de tentoonstelling een beeld te geven van zijn creatieve wereld en zijn invloed. Er worden ook schilderijen en beeldhouwwerken getoond van kunstenaars als Carpeaux, Bourdelle, Claudel en Picasso om te tonen hoe groot zijn invloed is geweest. Meer info: http://www.grandpalais.fr

    7) Van 23 maart tot 1 mei - Festival Terres de Paroles in Normandië : Meer dan een maand lang strijkt het festival Terres de Paroles neer in een twintigtal gemeenten van Seine-Maritime. Een literair evenement dat 4 jaar geleden voor het eerst werd gehouden en dat de mensen vooral wil aanzetten tot lezen. Op de affiche: opvoeringen, ontmoetingen met de schrijvers, besprekingen, tentoonstellingen, concerten, picknicks, workshops, poëziewandelingen ... Meer info: http://terresdeparoles.com

    http://france.fr

     

     





    23-02-2017 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    22-02-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rosa Faia: Fleur

    Sprookjesachtig mooi, romantisch en geheimzinnig – de serie Fleur in de nieuwe kleur Berry is een droom. De betoverende bessenkleur komt dit seizoen naast het klassieke zwart. Zowel beugel- als ook de softschalenbeha hebben een jonge, onmiskenbare en verfijnde look van kant.

    Hier contrasteren niet alleen de bloemen en grafische dessins, maar ook het kant dat zich kleurrijk afzet tegen de ondervoering van microvezelcharmeuse. Zowel in klassiek zwart, maar ook in betoverend berry, op de desertkleurige Charmeuse straalt het kant glamour en sexyness uit. De finishing touch van beide modellen is het kleurrijk contrasterende strikje tussen de cups.

    Chantelle : Een ode aan Modern Chic

    Chantelle herontdekt stijl. Frisse tule en superplatte kant, onzichtbare afwerkingen en ingetogen kleuren... Laat je inpalmen door de grafische stijl van deze eigentijdse lingerie.

    Caroline Biss Campaign SS17 - Zwierig, kleurrijk en elegant

    Elegantie, kleur en vrouwelijkheid vormen de pijlers van het Belgische label Caroline Biss. Ook komende zomer lopen ze als een rode draad doorheen de collectie die de trends vertaalt op een eigen, herkenbare manier.

    Caroline Biss straalt altijd een positieve mood uit dankzij het gul gebruik van kleur. Dit seizoen reikt het palet van felle kleuren zoals rood en electric blue over pastels tot klassiekers zoals wit, zwart en beige. Verschillende prints worden onderling gecombineerd en nodigen uit tot een creatief mix&match spel.

    Lange jurken en rokken zijn goed vertegenwoordigd in de collectie en zetten een boho-chic stijl neer. Dankzij de lichtheid van de materialen vallen de lange silhouetten heel soepel en elegant om het lichaam. De modellen variëren van effen zwarte jurken met stroken van romantische kant tot vederlichte, veelkleurige jurken met etnische details aan de kraag. Tunieken met uitwaaierende mouwen, veters en kwastjes sluiten zich bij deze stijl aan.

    Waar er gefeest wordt, is Caroline Biss van de partij, op haar eigen discrete, stijlvolle manier. Jurken en bijhorende jasjes in ecru en lichtgoud of in jacquardmotief met zilveren accenten vormen een mooi staaltje van de getemperde glamour die zo eigen is aan het merk.

    Effen jurken in reliëfstof worden versierd met opvallende metalen details, verwerkt in een ceintuur, goed voor een edgy touch.

    Licht zomerdenim vormt de basis van easy going outfits zoals lange jeansjurken met een diepe split, culottes met uitgerafelde randen, “carrot” jeans, bootleg jeans en tunieken met wijde mouwen en uitgerafelde randen. Naast de blue denim zijn er ook gekleurde bootleg jeans. Ze worden nu eens gecombineerd met truien en cardigans in veelkleurige garens, afgewerkt met franjes en dan weer met tunieken, bloesjes met ruches en T-shirts met metalen details. Dit resulteert in totaal verschillende stijlen, van vrouwelijk tot casual-chic.

    Leder en suède geven altijd present bij Caroline Biss. Blikvangers vormden de jurken en tops met stroken van geperforeerd leder in cognactint of in poederroze. Mantels in taupekleurige suède en getailleerde leren jasjes voegen girlpower aan de collectie toe.

    Veelkleurige sjaals en fantasiejuwelen in de kleuren van de collectie, seventies’ sandalen met sleehakken of lederen sandalen met een hakje en bijhorende tassen zorgen voor een harmonieus totaalbeeld.

     

     













    22-02-2017 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    21-02-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Topvakantie volgens kinderen: niet uitslapen!!!

    Wat maakt een gezinsvakantie een succes?

     

    Belvilla verwelkomt jaarlijks ruim 100.000 kinderen in zijn vakantiehuizen. Reden genoeg voor de vakantiehuizenexpert om dieper te duiken in de vakantiewensen van zowel ouders als kinderen. Centrale vraag: wat maakt een vakantie (met kinderen) tot een succes? Volwassenen gaven antwoord middels een enquête en de kinderen vertelden hun wensen tijdens openbarende gesprekjes op de Belvilla Babbel Bank.

    Als het aan de kinderen ligt, moeten ouders vooral niet uitslapen op vakantie en vooral veel ‘ja’ zeggen. En ze willen zwemmen, zwemmen en nog eens zwemmen! Dat laatste geven ook de volwassenen aan. Zij noemen als belangrijkste faciliteiten op een vakantieadres voor kinderen: een zwembad (73%) -             wifi (53%) - speelfaciliteiten (42%)

    Vakantie in zicht

    Voorafgaand aan het vertrek kijkt drie kwart van de kinderen reikhalzend uit naar de vakantie. Slechts een klein deel (13%) is enigszins gespannen, wat een beetje toeneemt als het vertrek dichterbij komt. Inpakken doet een kwart van de gezinnen last minute, hooguit de dag voor vertrek. De meesten nemen een paar dagen de tijd, terwijl één op de acht ruim een week of zelfs langer vooraf al begint.

    Onderweg: scherm wint van goed boek: Eenmaal op weg dienen de tablet en smartphone (65%) als grootste vermaak tijdens de reis, gevolgd door spelletjes in de auto (50%), veel stops onderweg (25%). Slechts 20% waardeert nog een goed boek. Hoe ouder de kinderen zijn, hoe beter ze zichzelf vermaken onderweg, blijkt uit het onderzoek. En sommige gezinnen kiezen voor een gemakkelijke oplossing: een vakantie dichtbij, zodat de reistijd geen issue is.

    Cultuurbarbaren? Ontspanning is bij ruim de helft van de gezinnen het favoriete tijdverdrijf op vakantie, aldus de volwassenen. Een 20% is het liefst sportief bezig en slechts 10% geeft de voorkeur aan cultuur. Zijn we zulke cultuurbarbaren dat we kennelijk liever met de tablet bij het zwembad zitten? Kinderen geven aan juist actief te willen zijn op vakantie. “Anders kun je net zo goed thuisblijven!”, zeggen ze. “Doe wat leuks in plaats van slapen!”.

    Tablet en smartphone belangrijker dan favoriete knuffel! Het meest onmisbaar op vakantie met kinderen zijn tablets en smartphones, geeft 42% van de respondenten aan. Pas als tweede volgt de favoriete knuffel (29%) en veel later in de rij komen boeken en spelletjes.

    Afspraken over ‘schermtijd’? Een derde van de gezinnen maakt hier afspraken over, het overgrote deel van de gezinnen laat dit echter los. Zou dat een stilzwijgend compromis zijn, zodat volwassenen toch een beetje kunnen uitslapen op vakantie? Bijna iedereen neemt overigens een smartphone of tablet mee op vakantie (97%). Dit bevestigt overduidelijk de behoefte aan wifi op het vakantieadres. Eylard Wurpel, Director of Marketing van Belvilla: “Mooie vakantiemomenten wil je natuurlijk delen met elkaar, maar ook met je familie en vrienden thuis. Zelf vind ik wifi heel handig om goed op de hoogte te blijven en gemakkelijk dingen op te zoeken. En mijn puberdochters willen vooral altijd online kunnen met hun vrienden. Voor ons dus een must en niet zo vreemd dat ruim 15.000 Belvilla-vakantiehuizen draadloos internet aanbieden.”

    De zee boven bergen en bossen

    Reisgezelschappen met kinderen boeken het liefst een vakantie aan zee (47%), gevolgd door de bergen (21%). Zo’n 18% verkiest een vakantie in het bos. De kinderen mogen volgens de volwassenen voor ongeveer de helft meebeslissen over de vakantiebestemming. Het belang van andere kinderen en kinderactiviteiten in de buurt, varieert per soort vakantie. Voor een zomervakantie is dit bijna drie keer belangrijker dan voor een weekendje weg.

    Als kinderen zelf een vakantiehuis mogen kiezen, is dit de top drie: 1. Een vette villa met privézwembad (53%) - 2.Een Sea Lodge op een vakantiepark nabij het strand (47%) - 3. Een bijzonder huis, zoals een grotwoning (40%)

    Onderzoeksachtergrond

    Het onderzoek bestond uit twee delen. Via een enquête reageerden 375 volwassenen. Op de Belvilla Babbel Bank namen 18 kinderen plaats voor een gesprekje over de vakantiewensen. Uit de enquête blijkt dat de meeste respondenten met hun gezin op vakantie gaan. Zo’n één derde verblijft met een groep, die grotendeels bestaat uit meerdere generaties en deels uit een groep van meerdere gezinnen. In het reisgezelschap van de respondenten bevindt 52% van de kinderen zich in basisschoolleeftijd, zo’n 40% is puber en ruim een kwart is nog niet leerplichtig.

     

     

     





    21-02-2017 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    20-02-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.5 filmdecors om deze zomer doorheen te rijden

    Stap zelf in de voetsporen van Game of Thrones en The Revenant. Wie denkt dat je naar de Hollywood-studio’s moet trekken om filmdecors te aanschouwen, is mis. Onze aardbol ligt namelijk bezaaid met prachtige landschappen waarin duizenden films zijn opgenomen. Deze zomer een roadtrip gepland en op zoek naar wat extra inspiratie? Check dan even het lijstje hieronder, want autoverhuurder Sunny Cars somde vijf prachtige filmdecors op die je op eigen houtje gemakkelijk met een huurauto kunt ontdekken. Ready.. Set.. Action!

    1 The Revenant: Canada: De indrukwekkende landschapscènes uit The Revenant, de film waarmee Di Caprio eindelijk zijn eigen Oscar won, zijn vooral in het westen van Canada opgenomen. Aan de voet van de Rocky Mountains in Banff, Alberta vind je spectaculaire uitzichten die de basis vormen van de film. Om jezelf ook volledig in die natuur onder te dompelen, huur je best een auto in de grotere stad Calgary. Van daaruit kun je gemakkelijk naar het Banff National Park rijden om zo van een prachtig uitzicht bij Lake Louise te genieten. Een uurtje verder ligt het Jasper National Park, waar je ook natuurdecors van de film tegenkomt. Je wil hier in ieder geval niets missen, dus bestel best een GPS-pakket!

    2 Game of Thrones: Kroatië: Ben jij één van de miljoenen fans van Game of Thrones? Dan moet je je richting Kroatië reppen, want het land heeft heel wat verschillende locaties te bieden die een prominente plaats innemen in de fantasieserie. Wanneer je met een huurauto doorheen het warme en droge binnenland van Kroatië rijdt, maak je onderweg kennis met “King’s Landing”, “Qarth” en de “Red Keep”. Vooral havenstad Dubrovnik met zijn ommuurde oude centrum heeft dienst gedaan als setting voor heel wat afleveringen van Game of Thrones. Rij je iets verder de stad uit, kom je een van de oudste bomentuinen van Europa tegen. En guess what, dat prachtige stukje natuur werd gebruikt als paleizentuin van King Joffrey. Moeten we er ook nog bij vermelden dat de uitzichten onderweg adembenemend zijn? Handig dus dat in Kroatië een 2e bestuurder standaard is inbegrepen bij Sunny Cars. Dan kun je afwisselen met genieten van het uitzicht!

    3 Gladiator: Marokko: Marokko is niet zelden het decor voor succesvolle films. Vooral voor historische epossen uit de Romeinse Tijd zoals Gladiator de Oscarwinnende prent met Russell Crowe in de hoofdrol, is Marokko eens te meer het kader geweest. In de omgeving van Ouarzazate werd voor de film een houten arena gebouwd, waarin de gladiatoren werden getraind. Het omliggende woestijnlandschap en de poorten van het lemen dorp Aït Benhaddou, doen je zo terug naar de tijd van de Romeinen katapulteren. Wil je dus een stukje authentiek Marokko met herkenbare filmlandschappen ontdekken, is met een huurauto doorheen de omgeving van Ouarzazate rijden de ideale optie. Kies best een 4WD uit de Sunny Cars vloot, want in woestijngebied heb je wat extra grip nodig. Nog niet genoeg film gezien? Dan kun je ook de Atlantis Filmstudio’s bezoeken en een echte opname meemaken.

    4 Into The Wild: USA: Als er één film prachtige natuurlandschappen uitschreeuwt, is het Into The Wild wel. Christopher McCandless doet in de film een heel stuk van de Verenigde Staten en Canada aan, maar het grootste deel van z’n avonturenroute bevindt zich in het westen van Amerika. En daar kun je niet anders dan een roadtrip doen! Voor Into The Wild-landschappen onderweg stop je aan het begin van de Pacific Crest Trail in Califonië, het Anza-Borrego Desert State Park en Lake Mead in Arizona – het grootste stuwmeer van het land. In Into The wild was Lake Mead één van de kampeerplekken van Christopher. Een film naspelen was nooit eerder zo makkelijk! Zeker als je dat op z’n Amerikaans in een Mustang cabrio kunt doen.

    5 Under the Tuscan Sun: Italië: Under The Tuscan Sun, een film uit 2002 met actrice Diane Lane, sleept je mee naar het dagelijkse leven in Toscane: rijke tradities, prachtige landschappen en een levendige cultuur. Voor de film werden mooie beelden van de stadjes Arezzo, Montepulciano, Cortona en San Quirico d’Orcia gebruikt. Vlieg je op Firenze, kun je van daaruit perfect met een huurauto de andere stadjes én de typisch slingerende landwegen ertussen ontdekken. Die laten je de sfeer van de film volledig beleven en staan garant voor een pittoreske roadtrip. En moeten we nog zeggen welke auto hier het best bij past? Fiat 500, certo! Andiamo!

    Bij Sunny Cars huren mensen hun vakantieauto all-in. Een glimlach is standaard inbegrepen! Het bedrijf hanteert een unieke all-in-formule, waarbij all-in ook echt all-in betekent; van boekingskosten tot verzekeringen en van voorwaarden tot afhandeling bij schade. Sunny Cars is in 1991 in Duitsland opgericht en behoort tot de grootste autohuurspecialisten in Europa. Ze biedt haar klanten wereldwijd een breed aanbod all-inclusive huurauto’s op meer dan 8.000 bestemmingen in meer dan 120 landen. Sunny Cars werkt exclusief samen met lokale partners die voldoen aan de hoge kwaliteits- en service-eisen die zij stelt. De onafhankelijke specialist is actief in Nederland, België, Duitsland, Oostenrijk, Luxemburg en Zwitserland waar zij haar huurauto´s via reisbureaus en online aanbiedt. Voor meer informatie: www.sunnycars.be.







    20-02-2017 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rituals: skincare - The Spirit of spring

    Hoe we eruit zien, bepaalt dikwijls hoe we ons voelen. Als je er goed uitziet, zal je meer zelfvertrouwen hebben en dat heb je echt nodig om je ambities te verwezenlijken. Elke dag is een uitstekende dag om een nieuwe start te maken - dus waarom zou je niet vandaag beginnen? Ga de lente tegemoet door goed voor je huid te zorgen met een dagelijks huidverzorgingsritueel. Onze passie is om jou gelukkig te maken met producten die je helpen om je goed te voelen.

    Geïnspireerd door de weldaden van de natuur creëerde Rituals een 100% natuurlijke Pure Face Oil en het 100% natuurlijke Wonder Mask Ritual voor een huid die er zuiver uitziet. We hebben onze huidverzorgingslijn ook uitgebreid met twee sheet masks van biocellulose. Ben je klaar om de sprong te wagen naar natuurlijke schoonheid en je huid te vernieuwen voor de lente? Ontdek onze nieuwe en innovatieve huidverzorgingsproducten die je huid zullen zuiveren en verzachten, zodat je van de voordelen van lenterituelen kan genieten.

    Deze producten zijn vanaf 13 maart 2017 verkrijgbaar bij Rituals Cosmetics winkels, geselecteerde warenhuizen en RITUALS.com.







    20-02-2017 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 25/03-31/03 2024
  • 18/03-24/03 2024
  • 11/03-17/03 2024
  • 04/03-10/03 2024
  • 26/02-03/03 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 12/02-18/02 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 29/01-04/02 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 15/01-21/01 2024
  • 08/01-14/01 2024
  • 01/01-07/01 2024
  • 25/12-31/12 2023
  • 18/12-24/12 2023
  • 11/12-17/12 2023
  • 04/12-10/12 2023
  • 27/11-03/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 13/11-19/11 2023
  • 06/11-12/11 2023
  • 30/10-05/11 2023
  • 23/10-29/10 2023
  • 16/10-22/10 2023
  • 09/10-15/10 2023
  • 02/10-08/10 2023
  • 25/09-01/10 2023
  • 18/09-24/09 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 04/09-10/09 2023
  • 28/08-03/09 2023
  • 21/08-27/08 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 07/08-13/08 2023
  • 31/07-06/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 17/07-23/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 03/07-09/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 22/05-28/05 2023
  • 15/05-21/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 17/04-23/04 2023
  • 10/04-16/04 2023
  • 03/04-09/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 12/09-18/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 10/05-16/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 28/10-03/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 05/08-11/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 29/04-05/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 11/03-17/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 25/12-31/12 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 30/11-06/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 24/12-30/12 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 31/03-06/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 07/05-13/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 09/04-15/04 2007
  • 02/04-08/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 26/02-04/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 27/11-03/12 2006
  • 20/11-26/11 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 06/11-12/11 2006
  • 30/10-05/11 2006
  • 23/10-29/10 2006
  • 16/10-22/10 2006
  • 09/10-15/10 2006
  • 02/10-08/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
  • 11/09-17/09 2006
  • 04/09-10/09 2006
  • 28/08-03/09 2006
  • 14/08-20/08 2006
  • 07/08-13/08 2006
  • 31/07-06/08 2006
  • 24/07-30/07 2006
  • 17/07-23/07 2006
  • 10/07-16/07 2006
  • 03/07-09/07 2006
  • 26/06-02/07 2006
  • 19/06-25/06 2006
  • 12/06-18/06 2006
  • 05/06-11/06 2006
  • 29/05-04/06 2006
  • 22/05-28/05 2006
  • 01/05-07/05 2006
  • 24/04-30/04 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!