Inhoud blog
  • 111 jaar VZUG
  • Muyu collectie
  • Litouwse tradities
  • Quick-Step make-ôver
  • All-over natuursteen
  • Terug naar school
  • Betoverende elegantie
  • Aalto tafels en banken
  • Buiten water?
  • Watches & wonders: drie elegante meesterwerken
  • Swatch Neon collectie keert terug
  • Olympéa Le Parfum
  • Invictus Parfum
  • Quick Step presenteert baanbrekende vloerencategorie Lumic
  • Citizen super Titanium
  • Alpina lanceert revolutionaire horloges
  • By the numbers
  • Schakelaar of street art?
  • Tour d'Anvers
  • Fietsen Schouwen-Duiveland
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    wozani
    restaurants
    28-08-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.

    Sodexho zorgt voor gezondheid en welzijn.

    ‘Het smaakt goed, het doet goed’.

     

     

    Specialisten wijzen onze voeding aan als belangrijkste oorzaak van zwaarlijvigheid, cardiovasculaire aandoeningen en de verzwakking van onze gezondheid. Maar zijn we daarom verplicht om al het lekkers van ons menu te bannen? Sodexho is zich bewust van zijn rol op het vlak van voeding en publieke gezondheid. Daarom stelde de cateringspecialist een charter op waarin plezier en gezondheid hand in hand gaan.

     

    Sodexho verbetert de dagelijkse levenskwaliteit van haar gasten door hen lekker en evenwichtige gerechten aan te bieden, en door hen te begeleiden in hun zoektocht naar welzijn. In zijn charter ‘het smaakt goed, het doet goed’ legt Sodexho de nadruk op een aantal belangrijke assen. Zo biedt Sodexho een keuken met de nadruk op gezonde bereiding- en afwerkingmethoden. Daarnaast informeert Sodexho de consument over BMI (body mass index), bioritme, de samenstelling van de gerechten en het belang van een voldoende lichaamsbeweging.

     

    Door zijn aanwezigheid in een groot aantal bedrijven en instellingen levert Sodexho een aanzienlijke bijdrage aan de dagelijkse voeding van zijn gasten. Sodexho kookt zowel voor de allerkleinsten in de peutertuin als voor de senioren in de rusthuizen. Een aangepast gezondheidscharter per doelgroep zal ingevoerd worden in de meer dan 1000 restaurants waar Sodexho de catering verzorgt.

     

    Welzijn beperkt zich niet enkel tot onze voeding, ook lichaamsbeweging is belangrijk! De cheque Sport & Culture by Sodexho is dé oplossing voor een gezonde geest en een gezond lichaam. Met deze cheque kan je terecht in een uitgebreid netwerk van culturele en sportieve activiteiten over gans België. Daarenboven genieten bedrijven van een voordelig wettelijk kader om Sport & Culture Cheques te geven aan hun medewerkers. Ook particulieren kunnen Sport & Culture cheques aanbieden aan vrienden en familie. Sodexho geeft een aantal tips op weg naar een gezonder en evenwichtiger leven. De consument beslist of hij het advies als dan niet opvolgt. RVH.

    28-08-2006 om 22:25 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sheraton link

     

    SHERATON HOTELS & RESORTS HELPT DE GASTEN
    IN VERBINDING TE BLIJVEN DANKZIJ
    LINK@SHERATON

     

     

    De gasten van deelnemende Sheraton-hotels, met het Brussels Sheraton voorop, kunnen voortaan in verbinding blijven via gratis Wi-Fi en breedbandinternettoegang.

     

    Sheraton Hotels, Starwood Hotels & Resorts Worldwide, de grootste klassehotelketen van de Starwood-groep, kondigde recent aan dat het uitpakt met een nieuwe manier om de gasten in alle comfort "online" te laten blijven tijdens hun reizen.  Link@Sheraton, een uniek en gebruiksvriendelijk onlineconcept, bijt de spits af in het Sheraton Brussels in het kader van een pilootprogramma voor Europa, Afrika en het Midden-Oosten.

     

    Met Link@Sheraton kunnen de gasten surfen op het net, e-mails verzenden en ontvangen, informatie opzoeken over hun favoriete bezienswaardigheden en zelfs boarding passes afdrukken terwijl ze rustig tijd doorbrengen met familie, vrienden of collega's, of werken in een aangename, rustgevende omgeving. Bovendien biedt het Sheraton steeds een plekje waar men voluit kan genieten van de energie en het sociale kader van hotel.

     

    De Link@Sheraton-ervaring begint al van zodra de gasten door de lobby van het hotel wandelen en een speciaal ingerichte lounge binnentreden waar de comfortabele zetels, de verfrissingen en de plasma-TV al meteen voor de juiste sfeer zorgen. Gasten en bezoekers van het Sheraton kunnen ook gebruik maken van meerdere werkstations met breedbandinternetverbinding en gratis Wi-Fi en PrintMe-functies. Bovendien worden spelletjes, boeken en tijdschriften ter beschikking gesteld, terwijl ook de meeneemsnacks en -drankjes het "thuisgevoel" helpen versterken.

     

    De openstelling van Link@Sheraton in het Brussels Sheraton is het eerste van een hele resem initiatieven die dit jaar op het programma staan om de service en de faciliteiten naar de klanten toe uit te breiden.

     

    “Dit unieke aanbod zal onze gasten nog beter in staat stellen om in contact te blijven met de thuisbasis, alsook met de stad die ze bezoeken, waar ze ook heen reizen, de klok rond”, aldus Xavier Benito, Executive Vice President en Chief Marketing Officer voor Starwood Hotels & Resorts.

     

    Link@Sheraton, dat vanaf nu beschikbaar is in het Sheraton Brussels Hotels & Towers, is eveneens beschikbaar in de Verenigde Staten in het Sheraton Stamford, Connecticut, Sheraton Boston, Massachusetts en Sheraton San Diego, Californië. In 2007 zal Link@Sheraton ook nog worden gelanceerd in andere hotels in Europa, Afrika en het Midden-Oosten. RVH.

     

    Voor meer informatie over Sheraton Hotels & Resorts kan u terecht op www.sheraton.com. 

     

    28-08-2006 om 22:25 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Photokina

     

     

    PHOTOKINA 2006.

     

     

     

    Meer dan ooit zorgt de Keulense vakbeurs Photokina voor talloze nieuwigheden die de fotoliefhebber in de komende maanden krijgt aangeboden.

    Digitale reflexcamera’s tot 10 Megapixels wachten ongeduldig op hun lancering, terwijl beeldstabilisatoren in nagenoeg elke nieuwe camera als standaard worden ingebouwd. Ook beeldfotografie via GSM evolueert naar ondenkbare ruimtes. GSM met 3 à 4 Megapixels wordt de nieuwe standaard wat kwalitatieve foto’s van 13 X 18 toelaat. De nieuwe GSM-generatie biedt 5 à 6 Megapixels terwijl enkele Aziaten reeds 8 mega aanbieden. De GSM wordt zonder twijfel de nieuwe optische notebook aangezien een 10 mega mogelijk wordt. Bovendien kan afprinten via PictBridge zodat men geen computer meer behoeft.

     

    Digitale camcorders krijgen een nieuwe slogan, ‘zo compact als mogelijk, maar zo groot als nodig!’ De nieuwe professionele camcorders krijgen een 3-kleuren dispositief dat de basiskleuren rood, groen en blauw apart maar toch gelijktijdig registreert. Ongetwijfeld worden binnen afzienbare tijd deze toestellen ook op de amateur-markt aangeboden.

    De opslagcapaciteiten kennen geen grenzen. Photokina presenteert memory cards van 32 Gigabytes terwijl volop wordt geëxperimenteerd met de 120 Gb card. Deze kaarten bieden dan ook extra’s als video, MP3 en Tv beelden.

     

    HDTV, 4MTS, SRMP en WLAN met draadloze communicatie hebben ook in de fotografie hun intrede gedaan, waardoor iedereen waar ook ter wereld, van de schitterende en meest fantasierijke de kleurenrijkdom kan genieten. RVH.

    28-08-2006 om 22:24 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.burchten en forten

    Burchten en fortenweekend.

     

    Exclusieve rondleidingen in militaire versterkingen in en rond Vlaanderen – verhelderende uiteenzettingen – speciale activiteiten voor kinderen en jonge gezinnen - natuurwandelingen – concerten – tentoonstellingen en tal van andere mogelijkheden voor wie ons militair verleden aandurft.

     

    Dit najaar organiseert de cultuurvereniging Davidsfonds op 30 september en 1 oktober, het Burchten- en Fortenweekend. Er zijn honderden exclusieve activiteiten in en rond meer dan 25 versterkingen. Een aantal plaatsen zijn uitzonderlijk te bezoeken. Waag een sprong in de geschiedenis en ontdek het volledige programma op www.davidsfonds.be/burchtenenforten. Naar aanleiding van dit speciale weekend verschijnt ook het boek Langs velden van eer. Belangrijke plaatsen in de Eerste en Tweede Wereldoorlog van Luc De Vos en Richard Holmes.

     

    Info en inschrijvingen: Davidsfonds Blijde-Inkomststraat 79 –3000 Leuven 016-310 602, burchtenenforten@davidfonds.be en www.davidsfonds.be/burchtenenforten (met een elektronisch inschrijvingsformulier en het volledige programma). RVH.

     

     

    28-08-2006 om 22:23 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    18-08-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.BOUCAN CABOT

     

    Le Boucan Canot:

     

     

    Na een zeer intense en amper 6 weken durende renovatie, heeft het 4sterrenhotel Le Boucan Canot op het Ile de Réunion opnieuw zijn deuren geopend.

     

    De nadruk bij de renovatie lag op het aanbieden van een nog groter comfort aan het cliënteel en dit zowel op de kamers, aan het zwembad, in de meetingrooms en tevens de bar en restaurants. Objectief is op een innovatieve en creatieve wijze in zijn categorie, het beste hotel te zijn op het eiland Réunion.

     

    Aantrekkingspunten van Le Boucan Canot zijn meer dan ooit:

    -          een accent op de Creoolse decoratieve stijl

    -          geprivilegieerde locatie van strand en zwembad

    -          alle 42 kamers en 8 suites hebben én een balkon én zeezicht

    -          het restaurant Le Cap onder leiding van meesterkok Pascal Michel biedt

    o        een panoramisch zicht op de Stille en Indische Oceaan

    o        aanbod van tal van culinaire topgerechten

    o        diverse gastronomische onderscheidingen

    -          unieke meetingruimtes en gratis internet en WiFi voor klanten, zowel in de kamers, de lobby en elders in het hotel

     

     

    In de praktijk staat het hotel Le Boucan Canot model voor ‘hospitality’, een facet dat zich vertaalt in een permanente dienstverlening in een warme en hartelijke sfeer, kortom, een ontspannende vakantie, die onbetwistbaar deel uitmaakt van een unieke exotische beleving.  RVH.

    18-08-2006 om 22:01 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (9 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

     

    Gezonder, gemakkelijker, sneller en echt heerlijk: dat moet Lutosa zijn !

     

     

    Aardappelfabricant Lutosa zorgt tijdens de herfstvakbeurzen voor tal van nieuwigheden die zich zowel tot het professionele segment – restaurants en grootkeukens – als tot de privé consument richten. Voor de eindejaarsfeesten alvast keuzes te over.

     

    De uitdaging van Lutosa is vrij simpel: iedereen de mogelijkheid geven om sneller lekker te koken, met een lager vetgehalte en tegen een correcte prijs zonder aan kwaliteit te moeten inboeten. 

     

    Het professionele segment krijgt een keuze uit:

    Diepgevroren Lutosa Food Service Fast Ready frieten:

    Frieten met gegolfde snit en Frieten 10/10 mm (4x2.5 kg): Deze nieuwe frietjes, van Bintjes gemaakt, zijn twee maal sneller klaar in de friteuse dan de traditionele frietjes, ze blijven natuurlijk heerlijk krokant.  

     

    Diepgevroren Lutosa Food Service specialiteiten :

    Natuur Puree en Ready Puree (4x2.5 kg) Meer en meer restauranthouders bieden hun klanten aardappelpuree aan als alternatief voor frieten of Gratin Dauphinois… Een idee dat aanslaat, want het is lekker en gezond!  

    Lutosa Food Service Patate al Rosmarino (4x2.5 kg) Dit zijn aardappelpartjes « op zijn Italiaans » die op een heel originele en onregelmatige manier gesneden zijn, waardoor ze er echt artisanaal uitzien. Ze worden voorgebakken in kwaliteitsvolle zonnebloemolie en zijn omhuld met gedroogde rozemarijn.

       

    Gepasteuriseerde aardappelen (4x3 kg) Voor de chef-koks die bezorgd zijn om de kwaliteit, gebruiksvriendelijkheid en de kost per portie, biedt het Lutosa gamma Ready-cooked het perfecte evenwicht. Voorgekookt in hun verpakking, zonder toevoeging van bewaarmiddelen of additieven, worden alle organoleptische en nutritionele basiskwaliteiten behouden.

     

    Naar de retail/eindconsument toe zorgt Lutosa voor drie nieuwe purees en twee extra sauveurs du monde:

                     

     

    Bintje Puree van Lutosa  750 g: De  lichtjes gekruide Bintje Puree van Lutosa, die genomineerd is voor de  Sial d’Or 2006 in de categorie diepgevroren gezouten producten, smaakt even lekker als een zelfgemaakte puree. Met minder dan 0.5 % vetgehalte, geen synthetische kleurstoffen noch conserveermiddelen en een laag zoutgehalte (minder dan 1 %) is ze super gezond en bovendien gegarandeerd glutenvrij.

    Puree Olio d’Oliva van Lutosa (16x600 g): Deze nieuwe Lutosa Puree met extra-vergine olijolie (min. 7%) brengt uw smaakpapillen in vervoering.

    Puree Basilic’ van Lutosa (16x600 g) : De Puree Basilic’ van Lutosa is een unieke combinatie van aardappelen, extra-vergine olijfolie en basilicum. Een meesterlijke smaak die u niet vlug zal vergeten! 

     

    De « Saveurs du Monde » van Lutosa

     

    Patate al Rosmarino van Lutosa (750 g)

       

    Dit zijn aardappelpartjes op Italiaanse wijze die op een heel originele en onregelmatige manier gesneden zijn, waardoor ze er echt artisanaal uitzien. Ze worden voorgebakken in kwaliteitsvolle zonnebloemolie en zijn omhuld met gedroogde  rozemarijn. Klaargemaakt met een scheutje olijfolie in de pan, voegen ze een overheerlijke mediterrane smaak toe aan tal van gerechten. Klaargemaakt in de oven, bevatten ze slechts 3% vetstoffen.

     
    Hash Browns Lutosa (600 g)

    Een lekkernij van Amerikaanse oorsprong. Bereid met heerlijk geblancheerde aardappelen, fijn geraspt en gekruid. Met hun ongeëvenaarde krokantheid, zijn ze verrassend lekker bij het ontbijt, als garnituur of gewoon als tussendoortje. RVH.

     

     

     

    18-08-2006 om 21:56 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.LUTOSA
    Klik op de afbeelding om de link te volgen EXTRA ILLUSTRATIE

    18-08-2006 om 21:53 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (3 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.brouwketel haacht
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    BROUWKETEL:

     

    De rotonde gelegen op het kruispunt van de Haachtsesteenweg (N21) met de Industriestraat te Kampenhout kreeg een uniek monument als decoratie. Een authentieke brouwketel in rood koper kreeg er immers zijn finale rustplaats. Dit curiosum heeft een diameter van 5.5 meter en een hoogte van 4 meter, schouw inbegrepen. Het is eigenlijk de bovenzijde van een brouwketel met een totale inhoud van 50000 liter. Hierin kon men brouwsels maken van zo’n 35000 liter bier.

     

    De overeenkomst die deze gebeurtenis inleidde is enerzijds een concessie tussen het Vlaamse Gewest en de Gemeente Kampenhout en anderzijds een Publiek Private Samenwerking tussen de Gemeente Kampenhout en Brouwerij Haacht.

     

    Bevorderen van de veiligheid is één van de hoofdredenen geweest voor Jean Meeus, Burgemeester van de Gemeente Kampenhout, om op zoek te gaan naar een partner voor het plaatsen van een opvallend baken op het ronde punt. Een blinkende brouwketel oogt niet alleen bijzonder mooi, hij trekt ook de aandacht van bestuurders en maakt het voor hen duidelijk dat ze een rotonde naderen. Deze ketel zal ook ‘s nachts verlicht worden voor de veiligheid van de bestuurders.

     

    Partner in dit verhaal is Brouwerij Haacht, gelegen enkele honderden meters verder op diezelfde baan richting Haacht. De brouwketel vormt voor het bedrijf een extra ‘wegwijzer’ voor leveranciers en bezoekers. Maar voor de Brouwerij staat deze ketel bovenal symbool voor haar rijke geschiedenis (ze maakte haar eerste brouwsel reeds op 14 juni 1898 !) en haar omvangrijke ervaring in de ambacht van het bier brouwen. De brouwketel staat centraal in het logo van Brouwerij Haacht en illustreert haar doorgedreven passie voor het bier.

     

    Het is wellicht net deze passie die Brouwerij Haacht liet groeien tot wat ze heden is geworden, de grootste onafhankelijke Belgische brouwerij in ons land. Met een jaarproductie die een miljoen hectoliters overstijgt en een jaaromzet van om en bij de 100 miljoen euro, behoort dit bedrijf tot de top der bierbrouwers in België. RVH.

    www.primus.be

     

    18-08-2006 om 21:50 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (7 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.BIKINI & FREEZING - products of NewTree
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

     

    BIKINI & FREEZING:

    zinnenprikkelende chocolade van NewTree.

     

     

    Abrikoos of munt? Pure of melkchocolade? Soja of groene thee? De warmte van de zon of een ijskoud briesje? Fluweelzachte smaak of verfrissende heerlijkheid? NewTree lanceert Bikini en Freezing, twee nieuwe creaties met planten- en vruchtenextracten. Een ding is al zeker: ze zullen de manier waarop we over chocolade denken danig overhoop gooien. De ontdekking van deze nieuwe repen met hun intense chocoladesmaak is gewoonweg jezelf verwennen.

     

    De Bikini- en Freezingrepen zijn, net als de andere tabletten in het gamma van NewTree, gebaseerd op vruchten- en plantenextracten, de vruchten zorgen voor het genot en de natuurlijke bestanddelen zijn een weldaad voor ons organisme.

     

    BIKINI is een melkchocolade die subtiel geparfumeerd werd met abrikoos. Zijn fluweelzachte smaak verhult nog een ander geheim: een extract van sojakiemen, die rijk zijn aan isoflavonen. Dit natuurlijke bestanddeel staat erom bekend dat het de typische vrouwenkwaaltjes, die het gevolg zijn van de hormonale cyclus, helpt te verlichten. Achter deze glamoureuze en verleidelijke naam, zullen de vrouwen een chocolade ontdekken die hen begrijpt en de hen toestaat om de ongemakken, zoals stemmingswisselingen en opvliegers te beperken door het calciumverlies tegen te gaan.

     

    FREEZING richt zich vooral tot de liefhebbers van sterke smaaksensaties en pure chocolade. De gepeperde munt doet zelfs het meest stoutmoedige verhemelte huiveren, terwijl het extract van groene thee de positieve oxiderende effecten van chocolade nog zal versterken. Dit ijskoude briesje zorgt voor verkoeling op zomerse tafels en ondersteunt ons organisme het hele jaar door.

     

    Voor deze twee creaties, die in het teken staan van gezondheid en verfijnde smaken, koos NewTree een verleidelijke designverpakking. De repen van 30 gram, die als een duo verkocht worden, zijn gehuld in een zeer trendy jasje. Elke smaak kreeg een aparte kleur: muntgroen voor FREEZING en abrikoosoranje voor BIKINI.

     

    Chocolade is een natuurlijk product, rijk aan calorieën. Geniet dus met mate … RVH.

    18-08-2006 om 21:39 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.nieuwe fitnessrage
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Zeg nooit striptease tegen paaldansen.

     

     

    !Superidee haalt nieuwste fitness rage naar België. Paaldansen zit in de lift. De act van Sabine Appelmans in het VT4 programma Let's Dance, het eerste WK Miss Pole Dance 2005 in Amsterdam en de op stapel staande wereldrecordpoging paaldansen op 10 september 2006 zijn daar het levende bewijs van. Sinds kort kunnen ook Belgische vrouwen proeven van deze allerlaatste fitness rage uit de States, want sinds begin augustus biedt !Superidee privé en duo lessen paaldansen, alsook workshops in groep, aan op haar belevenissensite. De lessen gaan door in Vlaams Brabant en in Limburg.

     

    Welke vrouw kan haar eigen gewicht doodleuk rond een paal optillen? Wie het zelf eens geprobeerd heeft, zal beamen dat paaldansen veel meer is dan wat zwieren rond een paal. Het is dansen in combinatie met acrobatie, waarbij ongekende mogelijkheden op het vlak van spierkracht zwaar op de proef gesteld worden. Niet verwonderlijk dus dat paaldansen een heuse topsport aan het worden is. John Benner, de organisator van het WK, is momenteel zelfs druk bezig de discipline proberen te laten erkennen als officiële sporttak.

     

    Uit de taboesfeer: Veel mensen verwarren paaldansen met striptease. 'Paaldansen mag dan wel heel erotisch lijken, maar die vlieger gaat ook op voor alle andere dansen. Elke dans is een verleidingsdans, want je beweegt met je heupen,' aldus de Instructrice bij !Superidee, die zowel Belgisch als Europees kampioene paaldansen is en vierde eindigde op het WK in Amsterdam. 'Dat je weinig om het lijf hebt, is trouwens louter functioneel. Je benen, armen en oksels moeten bloot zijn, anders glijd je van de paal. Ik ben er trouwens niet mee bezig of ik er nu sexy uitzie of niet, dat is wel het allerlaatste waaraan ik denk als ik ondersteboven hang.’ RVH. www.superidee.be

     

    18-08-2006 om 21:36 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (23 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.helikopterwanelingen

     

     

     

    ‘Wandeling’ per helikopter’

     

    Hump Ridge Track, Nieuw Zeeland

    Voor wandelaars met gebrek aan tijd of conditie is in Nieuw-Zeeland een even simpele als avontuurlijke oplossing gevonden: stap in de helikopter! Zo kun je op een bijzondere manier genieten van de Tuatapere Hump Ridge Track, een spectaculaire wandelroute in het Fiordland National Park, in het zuidwesten van het Zuidereiland. 

     

    Veel sportieve reizigers lopen in enkele dagen de 43 km lange tocht in het Fiordland National Park het Hump Ridge gebergte in. Hun beloning … schitterende uitzichten over ruige rotspartijen, diepe ravijnen, dichte bossen, bergmeren én de Te Waewae Bay. Al dit moois in combinatie met een wandeling over de hoogste houten wandelbrug ter wereld.

    Niet iedereen beschikt helaas over voldoende vrije tijd of de juiste conditie (de wandelroute is door het klimmen naar ca 950 meter hoogte pittig) om het traject soepel af te leggen. Maar veel mensen willen wel genieten van dat prachtige uitzicht. En zo ontstond het idee om een helikopter in te zetten om ‘wandelaars’ alvast een eindje op weg te helpen. Je kunt je direct bij de berghut, waar je overnacht, laten afzetten. Maar ook een aantal kilometers daarvoor, om toch een wandelgevoel aan het avontuur over te houden.

     

    Overnachten doen de heli-wandelaars in een privé-hut met kingsize bed en eigen keukentje. Je kunt je eigen levensmiddelen meenemen, ze op bestelling laten bezorgen of… een kok in laten vliegen. De helikopterarrangementen worden op maat gemaakt, afhankelijk van de beschikbare tijd en de wensen van de passagiers. RVH.

    Meer weten ? kijk op www.humpridgetrack.co.nz of www.newzealand.com

     

     

    18-08-2006 om 21:35 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    16-08-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.

     

    Droogdok Jan Blanken viert 200 jarig bestaan.

     

    In het weekend van 16 en 17 september a.s. viert het Droogdok Jan Blanken, deel uitmakend van de historische vesting Hellevoetsluis, haar 200 jarig bestaan met vele activiteiten.

    Zo zijn er oude ambachten, lopen er soldaten rond uit 1800, wordt er aan schepen gewerkt en is  er een leuke rondleiding te volgen door het historische dok. Uiteraard is er muziek en wordt op zaterdagavond vanaf  het historisch schip “De Stad Utrecht” een concert gegeven.

    Om bezoekers in aanraking te brengen met het scheepsleven zullen op zaterdag en zondag historische schepen iedere 3 uur uitvaren voor een korte tocht over de Haringvliet. RVH.

     

     

     

     

    16-08-2006 om 08:15 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.

    ’t Notenhof

     

     

    Toppers op de zomermenu’s die nog tot 11 september lopen zijn een filet van gebakken zeebrasem ‘royale’ met tijm en gegrilde zomergroenten, een rug van kabeljauw met prinsessenboontjes en een brunoise van tomaten met een saus ‘vierge’ of het wit van de Mechelse koekoek “souvaroff”.

    Pascal Vandermaelen geeft de fijnproevers reeds een voorsmaakje van het naseizoenmenu waarop o.m. patrijs wordt aangeboden. RVH.

    ‘t Notenhof – Meerstraat 113 – 1840 Londerzeel – tel 052/311 500

    www.notenhof.be

    16-08-2006 om 08:14 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Casino Dinant

     

     

     

     

    Het "Casino Barrière de Dinant" lanceert de eerste gethematiseerde speelautomaat in België

    Een speelautomaat "Olivier Rochus"

     

     

    Eind juli 2006 doopte het "Casino Barrière de Dinant" de eerste gethematiseerde speelautomaat in België, in aanwezigheid van Olivier Rochus.

    Het gaat om een 3-rollenautomaat die speciaal opgedragen is aan deze grote Belgische tennisser (25ste op de wereldranglijst) en getooid is in de volledige outfit van de kampioen. Geen enkel detail wordt over het hoofd gezien: het groene gras van Wimbledon, 3 lichtsignalen als teken van winst en een bekleding in gravelkleur, als verwijzing naar de beroemde tennisvelden van Roland Garros.

     

    Deze thematisering is de eerste in een lange reeks (zowel sportief, commercieel als caritatief), en het resultaat van het partnerschap dat het "Casino Barrière de Dinant" in februari 2006 voor één jaar sloot met de topspeler uit Auvelais. Bij de officiële lancering van de naar hem genoemde speelautomaat knipte Olivier Rochus himself het traditionele lint door.

     

    Het "Casino Barrière de Dinant" ligt aan de oever van de Maas en beschikt over 60 speelautomaten waarbij tot € 25.000 gewonnen kan worden, 5 Engelse-roulettetafels, 1 Stud Poker-tafel, 2 Black Jack-tafels en 1 mini-Punto Banco. Het heeft ook een schitterende bar, een brasserie met terras, "L’Embarcadère", en een restaurant met uitzicht op de Maas, "Le Saxo".  Sinds januari 2004 heeft het "Casino Barrière de Dinant" 70 werknemers in dienst, kreeg het al 120.000 bezoekers over de vloer en haalde het een omzet van meer dan 12 miljoen euro.

     

    Het Casino is elke dag open van 14 u. tot 04 u. voor de 60 speelautomaten en van 18 u. tot 04 u. voor de speeltafels (vanaf 15 u. tijdens het weekend en op feestdagen). Men krijgt toegang tot het casino mits voorlegging van een identiteitsbewijs waarbij men minstens 21 jaar moet zijn.

     

    Op het culinire vlk zorgt het casino enerzijds voor het Restaurant "Le Saxo": alle dagen open van 19 u. tot 23 u. Hier krijgen de bezoekers een ruime keuze aan internationale – vooral Franse – specialiteiten met bovendien diverse en verrassende combinaties van regionale gerechten. Voor wie een kleiner hapje lust of even zijn zinnen tijdens het spelen wil verzetten, zorgt ook de Brasserie "L’Embarcadère" voor knapperige gerechtjes en snacks. De brasserie is tijdens het seizoen alle dagen open van 11 u. tot 23 u. RVH.

     

    Casino Barrière de Dinant, Boulevard des Souverains, 6 - 5500 Dinant

    Telefonische reserveringen: 082/698.484

    www.casino-dinant.com en www.lucienbarriere.com

     

     

     

    16-08-2006 om 08:12 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.zeeuwse mosselen

     

     

     

    Culinaire activiteiten in Nederland.

     

     

    26 en 27 augustus 2006, Mosselfeesten in Philippine

    Feestelijke dagen met tal van activiteiten rondom de mossel: mosselen koken en mosselopensteekwedstrijden, muziek, braderie en rommelmarkt.

    Info: www.vvvzeeland.nl

     

     

    25 augustus t/m 28 augustus 2006, Preuvenemint

    Het Preuvenemint is een vierdaags culinair festijn op het Vrijthof in Maastricht dat dit jaar voor de 25ste keer plaatsvindt.

    Info: www.preuvenemint.nl

     

    9, 10 en 11 september 2006, Fruitcorso Tiel

    Uniek evenement in de Betuwe met originele staaltjes van creativiteit  en inventiviteit met fruit.

    Info: www.fruitcorso.nl

     

    16-08-2006 om 08:11 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (2 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    15-08-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.maastricht

     

     

    September sprankelende Kunstmaand in Maastricht

     

    In Maastricht staan in september een aantal cultureel hoogstaande en bijzonder culturele projecten op stapel.

     

    - Festival Musica Sacra Maastricht 2006

    Weg van de Wereld: Kluizenaars en Kloosterlingen

    vrijdag 15 tot en met zondag 17 september

     

    - B.A.C.A. 2006 Europe

    Biennial Award for Contemporary Art voor Bethan Huws

    24 september t/m 14 januari 2007 in het Bonnefantenmuseum Maastricht

     

    - Nederlands Architectuurinstituut (NAi) opent op 2 september vestiging in Maastricht

    Een centrum voor Euregionale Architectuur en Vormgeving zijn: dat is de ambitie van het NAi Maastricht, dat op 2 september 2006 zijn deuren opent. RVH.

     

    15-08-2006 om 22:58 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.easycruise

    CRUISEN TUSSEN AMSTERDAM EN BRUSSEL:

     

    Sedert vrijdag 11 augustus presenteert easyCruise haar nieuwe riviercruise tussen Amsterdam en Brussel. Het nieuwe schip, de easyCruiseTwo, zal rondvaren tussen Amsterdam, Rotterdam, Antwerpen en Brussel. De Nederlandse rederij Boonstra River Line, voor dit project franchisenemer van de Easy Group, mikt voornamelijk jonge reizigers met een beperkt budget. Inschepen kan al vanaf €10,00 per persoon per nacht. Naast een nieuwe huisstijl met dynamisch logo is er ook meer aandacht voor stijl en comfort op het schip.

     

    Geïnspireerd door het overweldigende succes van de easyCruiseOne op de Middellandse Zee en in de Caraïben ging Stelios, de drijvende kracht achter de Easy Group, in zee met Boonstra River Line. De formule waarbij gasten een hut voor een aantal nachten huren en zelf bepalen welke extra faciliteiten ze er nog bij willen, werd volledig behouden. Wie niet van Spartaans reizen houdt, kan via deze opties het echte cruisegevoel beleven. Onder meer genieten van een jacuzzi op het dek, tafelen à la carte in het restaurant, bezoek aan de fitness of een barbecue op het zonnedek vallen binnen de mogelijkheden.

     

    Een opvallende wijziging ten opzichte van de bestaande easy - producten is de nieuwe huisstijl. Een nieuw en dynamischer logo voor easyCruise moet de jongeren sterker aanspreken. Ook de aankleding van het schip werd aangepakt met meer oog voor stijl en sfeer. Interieurvormgever Jan des Boevrie koos voor een strak grafiet grijs als hoofdkleur met oranje accenten. De grotere zorg voor details en comfort werd ook doorgetrokken in de verzorging aan boord: de gasten kunnen dag en nacht genieten van een uitgebreid en gevarieerd à la carte menu en er is een koffie- en cocktailbar met DJ. Deze vernieuwing is er gekomen als antwoord op de wensen van de gasten en zal het concept een jonger en meer trendy imago bezorgen. Om nog meer aan de wensen van de doelgroep tegemoet te komen zal de easyCruiseTwo ‘s nachts en in de voormiddag varen zodat de steden in de namiddag en ‘s nachts kunnen bezocht worden. De aanlegplaatsen zijn telkens vlot bereikbaar vanuit de stadscentra.

     

    De MS Frontera van rederij Boonstra wordt, na een verbouwing, op 11 augustus omgedoopt tot de easyCruiseTwo. Het schip is 80 meter lang en 9,5 meter breed en telt 52 kajuiten voor in totaal 112 passagiers. Naast een gedeeltelijk overdekt zonneterras met twee jacuzzi’s zijn er ook een restaurant en een koffie- en cocktailbar met DJ. EasyCruise richt zich met deze formule op een publiek van 20 tot 40 jaar en rekent op een bezetting van zo’n 70 procent.

     

    Praktische gegevens :

    Vanaf 10 Euro p.p.p.n. bij reservering van minimum 2 nachten, boekingsinformatie op: www.easyCruise.com. De easyCruiseTwo legt elke dag aan tegen de lunch en vertrekt weer tegen 05.00u ’s ochtends. Eerste trajecten: 11/08 Amsterdam – 12/08 Rotterdam – 13/08 Antwerpen – 14/08 Brussel – 15/08 Antwerpen – 16/08 Rotterdam – 17/08 Amsterdam… en dan opnieuw van vooraf aan. RVH.

     

    15-08-2006 om 22:56 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.hoeveproducten

    Hoeveproducten:

     

     

    Ben je van plan om de komende dagen of weken een dagje in het Vlaamse land rond te trekken met de fiets of de wagen, dan is het mogelijk dat je op een “erkend verkooppunt hoeveproducten” botst. Je kan er terecht voor een verfrissend hoeve-ijsje, een sappige appel, veldverse groente enz.

     

    Op zoek naar een hoeve in je buurt? Op de website www.hoeveproducten.be vind je de reeds 150 erkende verkooppunten hoeveproducten in heel Vlaanderen. RVH.

     

    15-08-2006 om 22:46 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    10-08-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.pasta comedia
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

     

     

    De tweede akte van Pasta Commedia!

     

     

    Pasta Commedia, bis! Er waait een nieuwe wind door het repertoire van de mythische zaak
    bij uitstek die ooit één van de mooiste pagina’s schreef van het gastronomisch repertoire.
    Met de komst van twee nieuwe partners, een nieuwe Japanse chef en een zaaldirectrice, staat een volledig vernieuwd team vandaag in voor deze spectaculaire comeback op de planken.
    Je ziet hoezeer de ambities voortaan verder reiken dan de eenvoudige Republiek van de Pasta, in combinatie met een goed geoliede regie en opvallende toneelstukken als de Pasta Folies, met in een speciale voorstelling, verse pasta “à volonté”.

     

    De komst van twee nieuwe partners, nu drie jaar geleden, tekent de echte vernieuwing van de zaak. Het geniale van dit nieuwe scenario is de aanwerving van Minoru Seino, een 34-jarige chef uit Hokaïdo die zijn ervaring heeft geperfectioneerd aan fornuizen in de vier hoeken van Frankrijk. Zo vinden we hem bij Bernard Loiseau, vervolgens in België bij Bruneau en in Hotel Conrad nadat hij in de Wasabi in Antwerpen heeft gewerkt. Zijn komst bovenaan de affiche van Pasta Commedia vertaalt zich in de wil om een fijne, lichte Italiaans-Franse keuken aan te bieden waarbij het belang van het product op de eerste plaats komt. Rungis troef dus, zowel voor het vlees als voor de vis, en een heuse openheid voor Japanse invloeden. Deze fusion-houding zit ook vervat in een alchemisch gebruik van verschillende azijnsoorten en een frequent gebruik van infusies. Franse, Italiaanse en fusion-keuken delen dus het toneel met een onverhulde voorliefde voor de Provence, een onvermijdelijke afkeer voor slagroom en een duidelijke voorkeur voor producten met Frans label.

     

    Of ze nu Italiaans, Frans of Japans is, de keuken van Minoru Seino valt vooral op door haar smaak, haar combinaties en de strenge selectie van de ingrediënten. Zo is de hele, verse wilde tonijn een indrukwekkend stuk waaruit tartaar, sushi, carpaccio en steak worden getoverd, deze laatste met een subtiel met soja gecarameliseerde rode wijnsaus. De carpaccio wordt op zijn beurt gecombineerd met een rood sausje van tomaten en mango en de roulade is geparfumeerd met aubergines onder een rode paprikacoulis. Van de andere delen van het dier wordt sushi gemaakt waarvan de absolute noodzaak van versheid ons bekend is.

     

    Waar tonijn voor het ogenblik onvermijdelijk is in het aanbod, vinden we bij de weeksuggesties een lunch van de dag (12,50 euro) en een menu van de chef (29,50 euro) met een voorgerecht, een hoofdgerecht en een dessert. Het menu van de chef wijzigt regelmatig, grotendeels rekening houdende met kwalitatieve producten, maar anderzijds met het marktaanbod. Toch blijft ze creatief en innovatief, kortom een zeer aantrekkelijk aanbod, oordeel zelf maar uit nastaande suggesties. Het voorgerecht is te kiezen uit: consommé van langoustines, Sint-Jakobsvruchten en wulken met een “timbale” van schelpdieren en witte asperges gedeglaceerd met balsamico-azijn via het rozet van San Danieleham en geconfijte foie gras. Dezelfde keuze geldt voor de hoofdschotels: geroosterde zeeduivelmedaillons, demi-glacée saus met kappertjes, kleine entrecôtes van hoevevarken bereid met schuimende boter en een met laurier geparfumeerde jus, of één enkel schijfje in de pan gebakken foie gras op een ossenstaartragôut en een bedje van aardappelen op tarufatta-wijze. Hetzelfde menu wordt afgesloten met een zachte chocolademousse of een champagnesorbet.

     

    Wat de kaart betreft, haalt Italië de bovenhand. Ze knoopt namelijk aan met de culinaire pracht en praal van vroeger. Voorgerecht (8 tot 16 euro) en hoofdgerecht (16, 20 tot 20,30 euro) zijn te kiezen uit een tiental voorstellen elk, waaronder de klassieke rundscarpaccio met pesto, gemengde salade en andere fantasieën met kreeft, gevolgd door, als hoofdgerecht, de saltimbocca met salie, de kalfsschenkel met sinaasappel, rundslever op Venetiaanse wijze, gegrilde kreeft met trio van sauzen, gegrilde tonijnsteak of kabeljauwlapje bedekt met een korst van parmezaan, roomsaus met parmezaan geparfumeerd met witte truffelolie en een bundel van Chinese kool met groene groenten.

     

    De omzoming van de kaart wordt ten slotte gevormd door de pasta. Alle grote kleppers van de pastakeuken vinden we erop terug, van de rigatoni all’arrabiata tot spaghetti vongolé en risotto met schaaldieren. Een tiental variaties in totaal (van 7,20 euro tot 18,20 euro) waaronder de ravioli met kreeft op een romige bisque en papardelle Pasta Commedia op de tonen van foie gras, boschampignons en zwarte olijven. Ten slotte is er bijzondere aandacht voor de kleine maagjes met de Kid’s Menu tegen 8,50 euro voor een spaghetti naar keuze en een ijsje als dessert.

     

    Bij onze proeverij genoten we als voorgerecht van een rundscarpaccio met pesto van zwarte olijven en Mechelse asperges met goudgele honig-mousseline. Als het hoofdgerecht kozen we een ravioli van kreeft met zuiderse spinazie en een gegrilde tonijn met paprika’s, kleine tomaatjes en aubergines. Fijne smaakvolle en aromarijke gerechten met een zuiders exotisch tintje. De moulleux au chocolat mocht een ietsje romiger, maar de schuimige sabayon me marsala compenseerde ruimschoots dit kleine slippertje.

     

    Op de wijnkaart is het Italië boven met een volle pagina witte en rode wijn samen, reizend door Toscane, Piemonte, Sicilië en Friuli. In het voorbijrijden herkennen we een Poliziano Rosso de Montepulciano 2004, een Rosso Avignonesi 2003 euro maar ook een Nero d’Avola “Terra di Ginistra” 2004 en een Veneto La Cartigiana Sacchetto 2002. 

    De Franse wijnpagina knoopt aan bij de Sancerre, Saumur Champigny en Châteauneuf-du-Pape tegen beheerste prijzen. Ook rosé- en schuimwijnen zijn van de partij, evenals de wijn van de chef beschikbaar vanaf het eerste glas (2,90 euro) tot een liter (13 euro), goede kleine wijntjes van één druivensoort van het huis Lurton, sauvignon voor de witte, syrah of cabernet sauvignon voor de rode en syrah voor de rosé.

     

    Met Bel Canto op de achtergrond herontdekken we verrukt het zware rode fluwelen behang dat de grote open keuken omkadert, die zich uitstrekt van de ene tot de andere kant van het podium. De schitterende spektakelkeuken demonstreert haar kunsten open en bloot aan het publiek zonder ook maar iets achter de schermen te verbergen. De grote zaal ertegenover heeft zijn pracht van vroeger teruggevonden met zijn fresco’s op een okerrode en “terre de sienne” achtergrond, zijn mozaïeken op de vloer en zijn licht houten meubilair dat uitnodigt om te ontspannen. In dezelfde sfeer baadt de halvemaanvormige bar die het zijgedeelte bezet. In deze zomerse omgeving verlicht door smeedijzeren lichtbollen, zijn, net als in het theater, de eenheden van ruimte, tijd en plaats nauwgezet gerespecteerd, weerspiegeld in de grote spiegels aan de muren, met daarnaast koperen theatermaskers.

     

    In de marge van het aanbod van de kaart en de twee menu’s, wordt op twee aantrekkelijke dagen een festival van verse pasta aangeboden. Dit is de laatste toneelstunt van Pasta Commedia, Pasta Folies genaamd, enkel op dinsdagavond en zaterdagmiddag. Dan proeft men er, in een speciale voorstelling en tegen de forfaitprijs van 11 euro, een variatie pasta “à volonté”. Vergeet niet te reserveren want er wordt vaak voor een uitverkochte zaal gespeeld. RVH.

     

    Pasta Commedia - Jean & Pierre Carsoellaan 3 - 1180 Brussel - Tel. : 02/372.06.07

    Gesloten op zondagavond en maandag de hele dag, terras en privé-parking

    www.pastacommedia.com of reservation@pastacommedia.com

     

     

    10-08-2006 om 10:21 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    09-08-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.tall ships race
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Tall ships race

     

    Van 19 tot 22 augustus ontvangt Antwerpen opnieuw meer dan honderd kathedralen van de zee met de de Tall Ships’ Races. De internationale zeilwedstrijd viert dit jaar zijn 50-jarig jubileum en komt voor de vierde keer naar Antwerpen. Zaterdag 19 augustus ontvangt de stad de mooiste zeilschepen ter wereld aan de Scheldekaaien en verschillende dokken. Diezelfde avond zal een vuurwerk de Schelde feestelijk verlichten.

     

    Op zondag 20 en maandag 21 augustus kan u de Tall Ships bezoeken en is er allerhande feestelijke animatie voorzien. Het Astrid Park Plaza heeft voor deze dagen een exclusieve ‘waterwandeling’ in petto. Op 20, 21 en 22 augustus kan je dankzij het 4-sterren hotel inschepen op een sportief motorbootje voor een 1,5 uur durende vaart langs de indrukwekkende Tall Ships, waardoor je een uitzonderlijk zicht krijgt op de overweldigende schoonheid van deze schepen.

     

    Elke boottocht duurt 1,5 uur en kost 30,- Euro per persoon. Plaatsen zijn beperkt. Op voorhand inschrijven is noodzakelijk. Dit kan op tel. 03 203 12 34 of rechtstreeks aan de receptie van het Astrid Park Plaza hotel, Koningin Astridplein 7, 2018 Antwerpen. RVH.

    www.parkplaza.com

     

     

     

    09-08-2006 om 22:23 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 13/05-19/05 2024
  • 06/05-12/05 2024
  • 29/04-05/05 2024
  • 22/04-28/04 2024
  • 15/04-21/04 2024
  • 08/04-14/04 2024
  • 01/04-07/04 2024
  • 25/03-31/03 2024
  • 18/03-24/03 2024
  • 11/03-17/03 2024
  • 04/03-10/03 2024
  • 26/02-03/03 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 12/02-18/02 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 29/01-04/02 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 15/01-21/01 2024
  • 08/01-14/01 2024
  • 01/01-07/01 2024
  • 25/12-31/12 2023
  • 18/12-24/12 2023
  • 11/12-17/12 2023
  • 04/12-10/12 2023
  • 27/11-03/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 13/11-19/11 2023
  • 06/11-12/11 2023
  • 30/10-05/11 2023
  • 23/10-29/10 2023
  • 16/10-22/10 2023
  • 09/10-15/10 2023
  • 02/10-08/10 2023
  • 25/09-01/10 2023
  • 18/09-24/09 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 04/09-10/09 2023
  • 28/08-03/09 2023
  • 21/08-27/08 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 07/08-13/08 2023
  • 31/07-06/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 17/07-23/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 03/07-09/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 22/05-28/05 2023
  • 15/05-21/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 17/04-23/04 2023
  • 10/04-16/04 2023
  • 03/04-09/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 12/09-18/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 10/05-16/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 28/10-03/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 05/08-11/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 29/04-05/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 11/03-17/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 25/12-31/12 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 30/11-06/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 24/12-30/12 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 31/03-06/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 07/05-13/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 09/04-15/04 2007
  • 02/04-08/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 26/02-04/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 27/11-03/12 2006
  • 20/11-26/11 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 06/11-12/11 2006
  • 30/10-05/11 2006
  • 23/10-29/10 2006
  • 16/10-22/10 2006
  • 09/10-15/10 2006
  • 02/10-08/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
  • 11/09-17/09 2006
  • 04/09-10/09 2006
  • 28/08-03/09 2006
  • 14/08-20/08 2006
  • 07/08-13/08 2006
  • 31/07-06/08 2006
  • 24/07-30/07 2006
  • 17/07-23/07 2006
  • 10/07-16/07 2006
  • 03/07-09/07 2006
  • 26/06-02/07 2006
  • 19/06-25/06 2006
  • 12/06-18/06 2006
  • 05/06-11/06 2006
  • 29/05-04/06 2006
  • 22/05-28/05 2006
  • 01/05-07/05 2006
  • 24/04-30/04 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!