Inhoud blog
  • Alpine Extreme quartz
  • MSC Cruises: winterbrochure 2024-2025 online
  • Classic Date Manufacture
  • Haal de zomer in huis
  • Ontdek de higgen gems van Lloret de Mar
  • Welkom in Tihany, bakermat van Hongaarse lavendel
  • Entertainment voor iedereen
  • Vier de festivalzomer in stijl
  • Maak kennis met ReBelle Antwerp
  • Mission Blue en MSC Foundation
  • Een reis rond de wereld(keuken) mrt Beka
  • Aqualex Circulo, les je dorst naar duurzaamheid
  • BR03 White steel & Gold
  • Kunstenares Julie Loeckx
  • Interhome ondersteunt trouwers
  • MSC Yacht club
  • Corendon start met eigen vluchten naar Bonair
  • Josh V opent allereerste brandstore
  • Bourgondië op een andere manier ontdekken
  • Musthaves voor de zomer
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    wozani
    restaurants
    16-08-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.zeeuwse mosselen

     

     

     

    Culinaire activiteiten in Nederland.

     

     

    26 en 27 augustus 2006, Mosselfeesten in Philippine

    Feestelijke dagen met tal van activiteiten rondom de mossel: mosselen koken en mosselopensteekwedstrijden, muziek, braderie en rommelmarkt.

    Info: www.vvvzeeland.nl

     

     

    25 augustus t/m 28 augustus 2006, Preuvenemint

    Het Preuvenemint is een vierdaags culinair festijn op het Vrijthof in Maastricht dat dit jaar voor de 25ste keer plaatsvindt.

    Info: www.preuvenemint.nl

     

    9, 10 en 11 september 2006, Fruitcorso Tiel

    Uniek evenement in de Betuwe met originele staaltjes van creativiteit  en inventiviteit met fruit.

    Info: www.fruitcorso.nl

     

    16-08-2006 om 08:11 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (2 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    15-08-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.maastricht

     

     

    September sprankelende Kunstmaand in Maastricht

     

    In Maastricht staan in september een aantal cultureel hoogstaande en bijzonder culturele projecten op stapel.

     

    - Festival Musica Sacra Maastricht 2006

    Weg van de Wereld: Kluizenaars en Kloosterlingen

    vrijdag 15 tot en met zondag 17 september

     

    - B.A.C.A. 2006 Europe

    Biennial Award for Contemporary Art voor Bethan Huws

    24 september t/m 14 januari 2007 in het Bonnefantenmuseum Maastricht

     

    - Nederlands Architectuurinstituut (NAi) opent op 2 september vestiging in Maastricht

    Een centrum voor Euregionale Architectuur en Vormgeving zijn: dat is de ambitie van het NAi Maastricht, dat op 2 september 2006 zijn deuren opent. RVH.

     

    15-08-2006 om 22:58 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.easycruise

    CRUISEN TUSSEN AMSTERDAM EN BRUSSEL:

     

    Sedert vrijdag 11 augustus presenteert easyCruise haar nieuwe riviercruise tussen Amsterdam en Brussel. Het nieuwe schip, de easyCruiseTwo, zal rondvaren tussen Amsterdam, Rotterdam, Antwerpen en Brussel. De Nederlandse rederij Boonstra River Line, voor dit project franchisenemer van de Easy Group, mikt voornamelijk jonge reizigers met een beperkt budget. Inschepen kan al vanaf €10,00 per persoon per nacht. Naast een nieuwe huisstijl met dynamisch logo is er ook meer aandacht voor stijl en comfort op het schip.

     

    Geïnspireerd door het overweldigende succes van de easyCruiseOne op de Middellandse Zee en in de Caraïben ging Stelios, de drijvende kracht achter de Easy Group, in zee met Boonstra River Line. De formule waarbij gasten een hut voor een aantal nachten huren en zelf bepalen welke extra faciliteiten ze er nog bij willen, werd volledig behouden. Wie niet van Spartaans reizen houdt, kan via deze opties het echte cruisegevoel beleven. Onder meer genieten van een jacuzzi op het dek, tafelen à la carte in het restaurant, bezoek aan de fitness of een barbecue op het zonnedek vallen binnen de mogelijkheden.

     

    Een opvallende wijziging ten opzichte van de bestaande easy - producten is de nieuwe huisstijl. Een nieuw en dynamischer logo voor easyCruise moet de jongeren sterker aanspreken. Ook de aankleding van het schip werd aangepakt met meer oog voor stijl en sfeer. Interieurvormgever Jan des Boevrie koos voor een strak grafiet grijs als hoofdkleur met oranje accenten. De grotere zorg voor details en comfort werd ook doorgetrokken in de verzorging aan boord: de gasten kunnen dag en nacht genieten van een uitgebreid en gevarieerd à la carte menu en er is een koffie- en cocktailbar met DJ. Deze vernieuwing is er gekomen als antwoord op de wensen van de gasten en zal het concept een jonger en meer trendy imago bezorgen. Om nog meer aan de wensen van de doelgroep tegemoet te komen zal de easyCruiseTwo ‘s nachts en in de voormiddag varen zodat de steden in de namiddag en ‘s nachts kunnen bezocht worden. De aanlegplaatsen zijn telkens vlot bereikbaar vanuit de stadscentra.

     

    De MS Frontera van rederij Boonstra wordt, na een verbouwing, op 11 augustus omgedoopt tot de easyCruiseTwo. Het schip is 80 meter lang en 9,5 meter breed en telt 52 kajuiten voor in totaal 112 passagiers. Naast een gedeeltelijk overdekt zonneterras met twee jacuzzi’s zijn er ook een restaurant en een koffie- en cocktailbar met DJ. EasyCruise richt zich met deze formule op een publiek van 20 tot 40 jaar en rekent op een bezetting van zo’n 70 procent.

     

    Praktische gegevens :

    Vanaf 10 Euro p.p.p.n. bij reservering van minimum 2 nachten, boekingsinformatie op: www.easyCruise.com. De easyCruiseTwo legt elke dag aan tegen de lunch en vertrekt weer tegen 05.00u ’s ochtends. Eerste trajecten: 11/08 Amsterdam – 12/08 Rotterdam – 13/08 Antwerpen – 14/08 Brussel – 15/08 Antwerpen – 16/08 Rotterdam – 17/08 Amsterdam… en dan opnieuw van vooraf aan. RVH.

     

    15-08-2006 om 22:56 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.hoeveproducten

    Hoeveproducten:

     

     

    Ben je van plan om de komende dagen of weken een dagje in het Vlaamse land rond te trekken met de fiets of de wagen, dan is het mogelijk dat je op een “erkend verkooppunt hoeveproducten” botst. Je kan er terecht voor een verfrissend hoeve-ijsje, een sappige appel, veldverse groente enz.

     

    Op zoek naar een hoeve in je buurt? Op de website www.hoeveproducten.be vind je de reeds 150 erkende verkooppunten hoeveproducten in heel Vlaanderen. RVH.

     

    15-08-2006 om 22:46 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    10-08-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.pasta comedia
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

     

     

    De tweede akte van Pasta Commedia!

     

     

    Pasta Commedia, bis! Er waait een nieuwe wind door het repertoire van de mythische zaak
    bij uitstek die ooit één van de mooiste pagina’s schreef van het gastronomisch repertoire.
    Met de komst van twee nieuwe partners, een nieuwe Japanse chef en een zaaldirectrice, staat een volledig vernieuwd team vandaag in voor deze spectaculaire comeback op de planken.
    Je ziet hoezeer de ambities voortaan verder reiken dan de eenvoudige Republiek van de Pasta, in combinatie met een goed geoliede regie en opvallende toneelstukken als de Pasta Folies, met in een speciale voorstelling, verse pasta “à volonté”.

     

    De komst van twee nieuwe partners, nu drie jaar geleden, tekent de echte vernieuwing van de zaak. Het geniale van dit nieuwe scenario is de aanwerving van Minoru Seino, een 34-jarige chef uit Hokaïdo die zijn ervaring heeft geperfectioneerd aan fornuizen in de vier hoeken van Frankrijk. Zo vinden we hem bij Bernard Loiseau, vervolgens in België bij Bruneau en in Hotel Conrad nadat hij in de Wasabi in Antwerpen heeft gewerkt. Zijn komst bovenaan de affiche van Pasta Commedia vertaalt zich in de wil om een fijne, lichte Italiaans-Franse keuken aan te bieden waarbij het belang van het product op de eerste plaats komt. Rungis troef dus, zowel voor het vlees als voor de vis, en een heuse openheid voor Japanse invloeden. Deze fusion-houding zit ook vervat in een alchemisch gebruik van verschillende azijnsoorten en een frequent gebruik van infusies. Franse, Italiaanse en fusion-keuken delen dus het toneel met een onverhulde voorliefde voor de Provence, een onvermijdelijke afkeer voor slagroom en een duidelijke voorkeur voor producten met Frans label.

     

    Of ze nu Italiaans, Frans of Japans is, de keuken van Minoru Seino valt vooral op door haar smaak, haar combinaties en de strenge selectie van de ingrediënten. Zo is de hele, verse wilde tonijn een indrukwekkend stuk waaruit tartaar, sushi, carpaccio en steak worden getoverd, deze laatste met een subtiel met soja gecarameliseerde rode wijnsaus. De carpaccio wordt op zijn beurt gecombineerd met een rood sausje van tomaten en mango en de roulade is geparfumeerd met aubergines onder een rode paprikacoulis. Van de andere delen van het dier wordt sushi gemaakt waarvan de absolute noodzaak van versheid ons bekend is.

     

    Waar tonijn voor het ogenblik onvermijdelijk is in het aanbod, vinden we bij de weeksuggesties een lunch van de dag (12,50 euro) en een menu van de chef (29,50 euro) met een voorgerecht, een hoofdgerecht en een dessert. Het menu van de chef wijzigt regelmatig, grotendeels rekening houdende met kwalitatieve producten, maar anderzijds met het marktaanbod. Toch blijft ze creatief en innovatief, kortom een zeer aantrekkelijk aanbod, oordeel zelf maar uit nastaande suggesties. Het voorgerecht is te kiezen uit: consommé van langoustines, Sint-Jakobsvruchten en wulken met een “timbale” van schelpdieren en witte asperges gedeglaceerd met balsamico-azijn via het rozet van San Danieleham en geconfijte foie gras. Dezelfde keuze geldt voor de hoofdschotels: geroosterde zeeduivelmedaillons, demi-glacée saus met kappertjes, kleine entrecôtes van hoevevarken bereid met schuimende boter en een met laurier geparfumeerde jus, of één enkel schijfje in de pan gebakken foie gras op een ossenstaartragôut en een bedje van aardappelen op tarufatta-wijze. Hetzelfde menu wordt afgesloten met een zachte chocolademousse of een champagnesorbet.

     

    Wat de kaart betreft, haalt Italië de bovenhand. Ze knoopt namelijk aan met de culinaire pracht en praal van vroeger. Voorgerecht (8 tot 16 euro) en hoofdgerecht (16, 20 tot 20,30 euro) zijn te kiezen uit een tiental voorstellen elk, waaronder de klassieke rundscarpaccio met pesto, gemengde salade en andere fantasieën met kreeft, gevolgd door, als hoofdgerecht, de saltimbocca met salie, de kalfsschenkel met sinaasappel, rundslever op Venetiaanse wijze, gegrilde kreeft met trio van sauzen, gegrilde tonijnsteak of kabeljauwlapje bedekt met een korst van parmezaan, roomsaus met parmezaan geparfumeerd met witte truffelolie en een bundel van Chinese kool met groene groenten.

     

    De omzoming van de kaart wordt ten slotte gevormd door de pasta. Alle grote kleppers van de pastakeuken vinden we erop terug, van de rigatoni all’arrabiata tot spaghetti vongolé en risotto met schaaldieren. Een tiental variaties in totaal (van 7,20 euro tot 18,20 euro) waaronder de ravioli met kreeft op een romige bisque en papardelle Pasta Commedia op de tonen van foie gras, boschampignons en zwarte olijven. Ten slotte is er bijzondere aandacht voor de kleine maagjes met de Kid’s Menu tegen 8,50 euro voor een spaghetti naar keuze en een ijsje als dessert.

     

    Bij onze proeverij genoten we als voorgerecht van een rundscarpaccio met pesto van zwarte olijven en Mechelse asperges met goudgele honig-mousseline. Als het hoofdgerecht kozen we een ravioli van kreeft met zuiderse spinazie en een gegrilde tonijn met paprika’s, kleine tomaatjes en aubergines. Fijne smaakvolle en aromarijke gerechten met een zuiders exotisch tintje. De moulleux au chocolat mocht een ietsje romiger, maar de schuimige sabayon me marsala compenseerde ruimschoots dit kleine slippertje.

     

    Op de wijnkaart is het Italië boven met een volle pagina witte en rode wijn samen, reizend door Toscane, Piemonte, Sicilië en Friuli. In het voorbijrijden herkennen we een Poliziano Rosso de Montepulciano 2004, een Rosso Avignonesi 2003 euro maar ook een Nero d’Avola “Terra di Ginistra” 2004 en een Veneto La Cartigiana Sacchetto 2002. 

    De Franse wijnpagina knoopt aan bij de Sancerre, Saumur Champigny en Châteauneuf-du-Pape tegen beheerste prijzen. Ook rosé- en schuimwijnen zijn van de partij, evenals de wijn van de chef beschikbaar vanaf het eerste glas (2,90 euro) tot een liter (13 euro), goede kleine wijntjes van één druivensoort van het huis Lurton, sauvignon voor de witte, syrah of cabernet sauvignon voor de rode en syrah voor de rosé.

     

    Met Bel Canto op de achtergrond herontdekken we verrukt het zware rode fluwelen behang dat de grote open keuken omkadert, die zich uitstrekt van de ene tot de andere kant van het podium. De schitterende spektakelkeuken demonstreert haar kunsten open en bloot aan het publiek zonder ook maar iets achter de schermen te verbergen. De grote zaal ertegenover heeft zijn pracht van vroeger teruggevonden met zijn fresco’s op een okerrode en “terre de sienne” achtergrond, zijn mozaïeken op de vloer en zijn licht houten meubilair dat uitnodigt om te ontspannen. In dezelfde sfeer baadt de halvemaanvormige bar die het zijgedeelte bezet. In deze zomerse omgeving verlicht door smeedijzeren lichtbollen, zijn, net als in het theater, de eenheden van ruimte, tijd en plaats nauwgezet gerespecteerd, weerspiegeld in de grote spiegels aan de muren, met daarnaast koperen theatermaskers.

     

    In de marge van het aanbod van de kaart en de twee menu’s, wordt op twee aantrekkelijke dagen een festival van verse pasta aangeboden. Dit is de laatste toneelstunt van Pasta Commedia, Pasta Folies genaamd, enkel op dinsdagavond en zaterdagmiddag. Dan proeft men er, in een speciale voorstelling en tegen de forfaitprijs van 11 euro, een variatie pasta “à volonté”. Vergeet niet te reserveren want er wordt vaak voor een uitverkochte zaal gespeeld. RVH.

     

    Pasta Commedia - Jean & Pierre Carsoellaan 3 - 1180 Brussel - Tel. : 02/372.06.07

    Gesloten op zondagavond en maandag de hele dag, terras en privé-parking

    www.pastacommedia.com of reservation@pastacommedia.com

     

     

    10-08-2006 om 10:21 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    09-08-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.tall ships race
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Tall ships race

     

    Van 19 tot 22 augustus ontvangt Antwerpen opnieuw meer dan honderd kathedralen van de zee met de de Tall Ships’ Races. De internationale zeilwedstrijd viert dit jaar zijn 50-jarig jubileum en komt voor de vierde keer naar Antwerpen. Zaterdag 19 augustus ontvangt de stad de mooiste zeilschepen ter wereld aan de Scheldekaaien en verschillende dokken. Diezelfde avond zal een vuurwerk de Schelde feestelijk verlichten.

     

    Op zondag 20 en maandag 21 augustus kan u de Tall Ships bezoeken en is er allerhande feestelijke animatie voorzien. Het Astrid Park Plaza heeft voor deze dagen een exclusieve ‘waterwandeling’ in petto. Op 20, 21 en 22 augustus kan je dankzij het 4-sterren hotel inschepen op een sportief motorbootje voor een 1,5 uur durende vaart langs de indrukwekkende Tall Ships, waardoor je een uitzonderlijk zicht krijgt op de overweldigende schoonheid van deze schepen.

     

    Elke boottocht duurt 1,5 uur en kost 30,- Euro per persoon. Plaatsen zijn beperkt. Op voorhand inschrijven is noodzakelijk. Dit kan op tel. 03 203 12 34 of rechtstreeks aan de receptie van het Astrid Park Plaza hotel, Koningin Astridplein 7, 2018 Antwerpen. RVH.

    www.parkplaza.com

     

     

     

    09-08-2006 om 22:23 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.radisson sas op Djerba
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Radisson SAS opent exotische resort en thalasso in Djerba

     

    Radisson SAS Hotels & Resorts, opent zijn eerste hotel in Noord-Afrika – meer bepaald in Djerba, eiland in het zuidwesten van Tunisië.

     

    Het Radisson SAS Resort & Thalasso, Djerba richt zich tot toeristen en zakenreizigers op zoek naar een onvergetelijke ervaring in de luxe omgeving van een exotisch eiland. De legendarische Radisson SAS’ Yes I Can! dienstenfilosofie past uitstekend in het overweldigende landschap van het eiland met zijn kilometers fijne zandstranden en historische rijkdom.

     

    Het Radisson SAS resort biedt een exclusief spa centrum, Athenée Thalasso genaamd. Het resort ligt in het hart van de toeristische sector in een weelderig gebouw, op slechts enkele kilometers van de belangrijkste stad Houmt Souk en op korte afstand van verschillende golfterreinen (10 minuten), een casino (5 minuten) en de internationale luchthaven van Djerba (20 minuten).

     

    Het resort biedt talrijke faciliteiten zoals een exclusieve relaxatie en fitness ruimte, met drie buitenzwembaden (1.100 m²), een binnenzwembad met sauna, jacuzzi en hammam. Eén van de belangrijkste troeven van het resort is het thalasso therapie centrum van meer dan 3.000 m² met directe toegang vanuit het resort.

     

    Het resort biedt zijn gasten een uitstekende keuze aan ontspanning- en recreatie activiteiten, zoals tennisterreinen, een kinderclub,  watersporten, een bibliotheek, een externe discotheek en andere strandactiviteiten. Gasten kunnen bovendien genieten van de conciërgediensten bij het reserveren van excursies, wagenverhuur en golf of restaurant reservaties.

     

    Het Radisson SAS Resort & Thalasso, Djerba beschikt over 276 stijlvolle kamers, inclusief 14 junior suites en 6 ambassador suites. Alle kamers hebben adembenemend zicht op de zee en de aangelegde tuinen. Het resort biedt alle faciliteiten en diensten van een internationaal hotel merk, inclusief gratis internet toegang in alle kamers.

    De exclusieve drank- en eetgelegenheden, waar locale en internationale smaken gecombineerd worden, zijn de kers op de taart van een echte exotische vakantie of een geslaagde zakenvergadering. Le Céramique, met Mediterraanse buffet bar en terras met zicht op zee; Zafferano, de Zuid-Italiaanse bistro; Flamingo, een Andalousische lounge club en restaurant; Turquoise, café-bar-restaurant aan het strand; en Mokka, een lounge in Moorse stijl; allen uitstekend geschikt om te genieten van unieke smaken en het adembenemende zicht vanuit het eiland.

     

    De state-of-the-art vergader- en conferentiefaciliteiten bieden 7 modern uitgeruste vergaderzalen met een capaciteit tot 350 deelnemers. Alle zalen bieden hogesnelheidstoegang tot het internet (gratis voor gasten die er verblijven), een foyer en een businesscentrum.

     

    Kortom, het nieuwe Radisson SAS Resort & Thalasso, Djerba is een prachtige combinatie van een kwaliteitservaring in een resort en de veelzijdigheid van een eiland als Djerba. RVH.

     

    09-08-2006 om 22:18 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (4 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.rezidor sas
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

     

     

    Rezidor SAS Hospitality

     

    Rezidor SAS Hospitality, één van de snelst groeiende hotelbedrijven in de wereld heeft momenteel 272 hotels, met meer dan 55.000 kamers, in beheer of onder constructie in 47 landen en 209 steden. Het hoofdkantoor van Rezidor SAS Hospitality is gebaseerd in Brussel.

     

     

    In september 2002, sloot Rezidor SAS een unieke deal met het in Amerika gebaseerde Carlson Hotels Worldwide om geselecteerde Carlson brands in Europa, het Midden-Oosten Afrika (EMEA) uit te breiden. Rezidor SAS opereert nu met Radisson SAS Hotels & Resorts, Regent International Hotel, Park Inn en Country Inns & Suites en het goldpoint plusTM klantengetrouwheidsprogramma in deze gebieden. Initieel werd Rezidor SAS Hospitality volledig beheerd door de in Stockholm gebaseerde SAS Group. In juni 2005 rondde Rezidor SAS Hospitality de strategische overeenkomst met het Amerikaandse Carlson Hotels Worldwide af, wat resulteerde in een omzetting van hun langdurige franchise partnerschap in een aandeelhoudersovereenkomst. Carlson Hotels Worldwide verkreeg een aandeel van 25 procent in Rezidor SAS Hospitality van de SAS group in ruil voor herovereengekomen commerciële voorwaarden in de huidige Master Franchise overeenkomst.

     

    In november 2005 tekende Rezidor SAS een wereldwijde licentie-overeenkomst met het Italiaanse modehuis Missoni, om een nieuwe lifestyle hotelmerk van dezelfde naam te creëren: Hotel Missoni. RVH.

     

    Meer informatie over Rezidor SAS en zijn verschillende merken: www.rezidorsas.com.

     

     

    09-08-2006 om 22:16 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.hartbufkes preuve
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    HARTBUFKES PREUVE

     

     

    Naar jaarlijkse traditie neemt het restaurant Ma Chambre, Eikerstraat 8 in de schaduw van de gebroeders van Eyck in Maaseik opnieuw deel aan de culinaire festiviteiten ‘hartbufkes preuve’.

    Frank Mach presenteert op 11,12 en 13 augustus een speciaal menu met keuze uit drie voorgerechten, twee tussengerechten, twee hoofdschotels en twee desserten. Als voorgerecht is er keuze uit een carpaccio van kalf, crème van tonijn en karpertjes, een carpaccio van ossenhaas met rucola en parmezaanschilfers of in olijfolie gebakken scampi’s.

    Bij de tussengerechten presenteert hij een spaghetti ‘vongolé’ of een verse ravioli met saliekruid. Bij de hoofdgerechten vinden we een baarsfilet met gekonfijte groenten en truffelaardappel of een ossenhaasfilet met zomertruffel. Er zijn ook zoete desserten of kaasschotel. Voor een driegangenmenu betaal je 34.5€, het viergangenmenu kost 39.54€. Ma Chambre is wegens jaarlijks verlof gesloten van 21 augustus tot en met 1 september ek. RVH.

     

     

     

     

     

     

    09-08-2006 om 22:15 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    07-08-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.cloudies
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Cloudies brengen je in de wolken

     

     

    Goed nieuws voor alle fans van de onweerstaanbare Smiths Snacks. Smiths lanceert z’n nieuwste hit: Cloudies Cream & Herbs.

    Cloudies zit boordevol smaak en is heerlijk licht van textuur. Cloudies Cream & Herbs kraakt knapperig vers, smelt zacht op je tong en verwent je met een heerlijke room- en kruidensmaak. Kortom, met Cloudies van Smiths ben je zo in de zevende hemel!

    Cloudies zijn bereid in 100% Sunseed™ olie, dit s een speciale zonnebloemolie met een hoger percentage onverzadigde vetzuren. Cloudies Cream & Herbs zijn vanaf 14 augustus verkrijgbaar bij de gebruikelijke verkooppunten. RVH.

    07-08-2006 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (5 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.smiths
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Smiths voortaan in een nieuw kleedje:

     

    Smiths herlanceert zijn volledige productfolio. Smiths, het oudste merk van Smiths food group, wordt nieuw leven ingeblazen met een aangescherpte positionering, een nieuw logo, een nieuwe verpakking waarbij het merk centraal staat, nieuwe olie waarin de producten bereid worden en een nieuwe productintroductie.

     

    Met de herlancering van Smiths wordt een duidelijke merkpositionering neergezet voor Smiths, het paraplumerk voor snacks als Grills, Bugles, Mama mia’s en Ringlings. Smiths is één van de bekendste merken in de Benelux, en heeft voor de consument een bijzonder positieve connotatie. Consumenten associëren Smiths met nostalgie, authenticiteit, kwaliteit en gezelligheid. Met de nieuwe positionering worden deze elementen nog sterker in de verf gezet.

     

    De herlancering van Smiths komt er op de vooravond van de 50ste verjaardag van het Smiths merk in 2007. Smiths food group werd in 1957 opgericht door Gerrit Kistemaker voor de productie en distributie van aardappelchips. Sinds de oprichting tot nu kende de groep een sterke groei en is vandaag de dag onbetwist marktleider in het chips- en zoutjessegment in de Benelux. Sinds 1992 maakt het bedrijf deel uit van PepsiCo.

     

    Vanaf nu worden alle Smiths producten bereid met 100% SunSeed™, een speciale zonnebloemolie met een hoger percentage onverzadigde vetzuren. Natuurlijk behouden de producten dezelfde heerlijke smaak. Deze overgang past binnen het voeding- en gezondheidsbeleid ‘taste for tomorrow’ van Smiths food group BV. Samen met de herlancering van het Smiths merk wordt ook een nieuw product voorgesteld : Cloudies een lekker chipje in de vorm van een wolkje. RVH.

     

     

    07-08-2006 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.nieuwe lays
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Nieuwe Lay’s beter van smaak en samenstelling

     

     

    Pepsico International kondigde zopas aan een groot deel van bekende merken, waaronder Lay’s chips, te gaan bereiden in SunSeed™ olie, een speciale olie met een verbeterde vetzuursamenstelling. Niet alleen worden de chips mede bereid met SunSeed™ olie en bevatten ze daardoor 50% minder verzadigde vetten, maar bovendien is ook de smaak verbeterd.

    Smaak is essentieel en bij Lay’s is men permanent op zoek naar de beste kwaliteit. Dat het beste altijd nog beter kan bewijst Lay’s nu met de verbeterde smaken Paprika, Cheese Onion, Cream & Onion en Pickles. Uitgebreide consumententests hebben aangetoond dat de nieuwe smaken nog lekkerder worden bevonden.

     

    SunSeed™ olie is een speciale variëteit van zonnebloemolie, die net als olijfolie een hoger percentage oleïnezuur heeft dan de normale zonnebloemolie. Dit onverzadigde vetzuur heeft een positief effect op het cholesterolgehalte in het bloed.

    Het blijft niet bij deze verbeteringen. De slogan ‘Taste for Tomorrow’ betekent dat men ook in de toekomst Lay’s blijft verbeteren en innoveren. RVH

    07-08-2006 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (3 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    05-08-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.mosselen galicie

     

    Haal de Spaanse keuken in huis met mosselen uit Galicië.

     

    De wereld wordt steeds kleiner. Steeds vaker ontstaan hierdoor trends die doorvertaald worden in de keuken, want mensen willen graag in restaurants en thuis eten wat ze in het buitenland hebben leren kennen. Wat te denken van bijvoorbeeld de hedendaagse voorkeur voor mediterrane en Zuid Europese gerechten? Koninklijke Prins & Dingemanse uit Yerseke volgt deze ontwikkelingen nauw en speelt daar op in. Hierdoor maken zij het mogelijk dat mensen het hele jaar door genieten van een steeds breder aanbod van mosselen.

     

    De gepatenteerde waterdichte verpakking, een uitvinding van Prins & Dingemanse maakt het mogelijk om mosselen van ver te halen. Zo leveren zij al Canadese en Noorse mosselen en nu ook Spaanse mosselen. Deze mosselen zijn afkomstig uit Galicië waar ze in hangcultuur worden gekweekt. Het is een ander ras dan Noord Europa gewend is, namelijk niet de Mytilus edulis maar de Mytilus galloprovincialis. Het voedsel voor deze mosselen, aangevoerd door de stromen vanuit de Atlantische Oceaan zorgt voor een warmrode kleur en een pittig zilte smaak. De mosselen worden gekweekt en waterdicht verpakt in Galicië in 1.5 kilo bak door Opmega-Megalmar, één van de grootste mosselcoörporaties waarmee Prins & Dingemanse een exclusieve overeenkomst heeft gesloten. Deze firma zorgt er voor dat de mosselen voldoen aan de door Prins & Dingemanse gestelde eisen. RVH.

    www.prinsendingemanse.com

    05-08-2006 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (4 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.siertoer

                Op de siertoer- zondag 17 september

     

     

    Weet u hoe planten groeien en welke weg ze afleggen voor u ze in de winkel koopt? Nieuwsgierig naar wat er zich in die glazen constructie afspeelt? Kortom, benieuwd hoe het er op een Vlaams sierteeltbedrijf aan toe gaat?

     

    In samenwerking met VLAM stellen op zondag 17 september 2006, een 50-tal Vlaamse sierteeltbedrijven en tuinbouwscholen hun deuren open voor het brede publiek. Een unieke gelegenheid om kennis te maken met de sierteelt, in al zijn aspecten!

     

    Deelnemende sierteelbedrijven worden weergevonden op www.opdesiertoer.be

     

    05-08-2006 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.daniel ost

    Daniël Ost Experience Days 2006

     

    Bloemenkunstenaar Daniël Ost voorstellen hoeft nauwelijks. Wereldwijd wordt hij geroemd omwille van zijn prachtige en originele bloemenkunstwerken. Hij wordt gevraagd van Brussel tot Tokio en van New York tot Kaapstad. In binnen- en buitenland wordt hij aanzien als de absolute top!

     

    Op vrijdag 10 november 2006 heeft opnieuw de Nocturne Daniël Ost plaat in de Tour & Taxis galerijen. Terwijl u geniet van de spectaculaire bloemsierstukken van Daniël Ost, wordt u culinair verwend door Serge Herman van sterrenrestaurant “Oud Sluis” in Sluis (*** Michelin) in samenwerking met HorecaCatering. Deelname: 100 euro p.p. (exclusief BTW). Inschrijvingen op www.danielostdays.be

     

    Vanaf zaterdag 11 november tot maandag 13 november worden op de Daniël Ost Experience Days de 40 monumentale bloemenkunstwerken geëxposeerd en zal er een unieke porseleincollectie van kunstenaar-ontwerper Piet Stockmans te zien zijn. Terwijl u de standen van een aantal luxemerken bezoekt, wordt u verwend met een glas champagne en koffie met gebak.

     

    Daniël Ost Experience Days 2006 – deelname 12€ (inclusief champagne & koffie)

    Zaterdag 11 november 2006 van 10 u. tot 18 u; Zondag 12 november 2006 van 10 u. tot 18 u.
    Maandag 13 november 2006 van 10 u. tot 18 u. Tour & Taxis – Picardstraat 3 - 1000 Brussel

    RVH.

     

    05-08-2006 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (3 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.vlm london

     

     

     

     

    VLM Airlines voegt 3 frequenties toe aan de route Amsterdam – London City

     

     

    VLM Airlines gaat vanaf 4 september 2006 drie frequenties toevoegen aan de route Amsterdam – London City, waardoor het totale aantal vluchten per weekdag op 9 komt. 

     

    VLM Airlines lanceerde de route Amsterdam – London City op 4 april 2005, met op elke weekdag drie vluchten. Vanaf 4 september, exact 17 maanden later, zal het aantal aangeboden frequenties op deze route stijgen naar negen vluchten per weekdag, twee op zondag en één vlucht op zaterdag.

     

    VLM Airlines vervoerde 31.100 passagiers in de loop van de acht eerste maanden van 2005 op deze route. In 2006 heeft de luchtvaartmaatschappij op zes maanden tijd al 36.100 passagiers vervoerd. Deze cijfers tonen aan dat er ontegensprekelijk een groeiende vraag is naar een snelle en efficiënte verbinding met hartje Londen vanuit Amsterdam.

     

    Met 9 vluchten vanuit Amsterdam en nog eens 10 vluchten vanuit Rotterdam biedt VLM Airlines elke weekdag in totaal 19 vluchten naar London City Airport. VLM Airlines heeft hiermee de hoogste vluchtfrequentie vanuit zowel Rotterdam als Amsterdam naar het centrum van Londen.

     

    VLM Airlines is actief sinds 1993 en biedt lijndiensten aan vanuit Amsterdam, Antwerpen, Brussel, Jersey, Isle of Man, Liverpool, Luxemburg, Manchester, Rotterdam met bestemming London City. Vanuit Rotterdam worden er ook dagelijkse vluchten aangeboden naar Hamburg. In de zomermaanden worden rechtstreekse vluchten aangeboden op de Kanaaleilanden vanuit  Rotterdam. Hiernaast organiseert VLM Airlines een groot aantal bedrijfscharters naar uiteenlopende bestemmingen in Europa. De onderneming genereerde over 2004 voor de zevende keer op rij winst en heeft 375 personen in dienst. Het totaal aantal passagiers van VLM Airlines nam tussen 2004 en 2005 met 12 % toe tot 625.300.

    In januari 2006, kreeg VLM Airlines de titel van Regionale Luchtvaartmaatschappij van het jaar uitgereikt door het magazine Air Transport World. RVH.

    05-08-2006 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.habanos

     

    Habanos lanceert wereldwijd de Edicion Limitada 2006

     

    Ter gelegenheid van het vijfjarig jubileum van het “limited edition” concept , brengt het Cubaans-Spaanse bedrijf Habanos S.A. dit jaar 3 type gelimiteerde uitgaven op de markt: de Cohiba Piramide, de Montecristo Robusto en de Partagas Serie D No. 3. Deze sigaren zijn voorzien van één merkbanderol en één banderol met de tekst ‘Edicion Limitada 2006’ . Ze worden geleverd in een kist voorzien van een speciaal zegel.

     

    Vijf jaar geleden startte Habanos, de wereldwijde verkoop- en marketingorganisatie van Cubaanse sigaren, het concept ‘Edicion Limitada’. Ter gelegenheid van dit jubileum worden de meest succesvolle gelimiteerde uitgaven van de afgelopen vijf jaar op gepaste wijze eer aan gedaan. De Cohiba Piramide, de Montecristo Robusto en de Partagas Serie D No. 3 worden in 2006 in limited edition op de markt gebracht.

     

    Sinds 2000 heeft Habanos 24 gelimiteerde modellen van de merken Cohiba, Montecristo, Partagas, Romeo y Julieta, Hoyo de Monterrey en H. Upmann op de markt gebracht. Bijzonder aan de ‘Edicion Limitada’ is dat ze zich onderscheidt door formaten die normaal niet voorkomen in het portfolio van het betreffende merk en die tevens gekarakteriseerd worden door een speciale methode van vervaardiging. Zo worden de dekbladeren zorgvuldig geselecteerd uit de beste tabaksplantages van Cuba en ondergaan ze een rijpingsproces van twee jaar. Hierdoor krijgt de sigaar een donkerdere kleur en is de Limitada uniek in zijn soort.

     

    De ‘Ediciones Limitadas’ worden in een unieke verpakking op de markt gebracht.

    Zo komt de Cohiba Piramide (50 x 156 mm) per 10 stuks verpakt in een bijzonder houten kist met een donkere vernislaag en zegel, speciaal ontworpen voor deze gelegenheid. De Montecristo Robusto (50 x 124 mm) komt op de markt in een halfgrote ongeverniste kist met 25 sigaren. De Partagas Serie D No. 3 bestaat uit 25 dikke coronas en komen in eenzelfde type kist.

     

    De limitadas van Partagas en Montecristo zullen via Cubacigar, exclusief distributeur van Cubaanse sigaren in de Benelux, begin augustus op de markt verschijnen. De Cohiba komt vanaf november 2006 beschikbaar voor de Beneluxmarkt. RVH.

     

    05-08-2006 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.frisk 20

     

     

     

    FRISK® kiest na 20 jaar voor eigen productievestiging

    Groot succes in Japan houdt aan, China is ‘next …’

     

     

    FRISK®, het toonaangevende ademverfrissende merk van Belgische origine, bestaat precies 20 jaar en heeft in die periode nagenoeg de hele wereld ingepalmd. Onder meer in Japan is FRISK® één van de meest dominante zoetwarenmerken in de winkelrekken. De viering van 20 jaar FRISK® valt samen met een zeer belangrijke wending in de bedrijfsgeschiedenis: de productie van de populaire muntjes wordt vanaf heden immers in eigen handen genomen en gebeurt vanuit een gloednieuwe vestiging in Sittard. Het Italiaanse moederbedrijf, Perfetti Van Melle, investeert hiervoor 2,7 miljoen euro.

     

    Succesverhaal van 20 jaar

    Het was 1986 toen een Belgische productontwikkelaar uit de buurt van Leuven in samenwerking met een farmaceutisch bedrijf een suikervrije “powermint” uitvond en op de markt bracht. Het krachtige muntje was meteen een succes bij de Leuvense studenten, en begon van daaruit aan een verovering van de hele wereld. Al snel werd FRISK® een onderdeel van de internationale zoetwarengroep Perfetti Van Melle, die tot op heden de diverse productcategorieën van FRISK® tot zijn vaandeldragers mag rekenen. Na de tabletjes met muntsmaak breidde het gamma immers uit met tal van andere smaken, en werden er tevens kauwgom en liquids aan het assortiment toegevoegd. Deze liquids en de premium gum kregen begin dit jaar nog de onderscheiding ‘Product van het jaar’. Ook op vlak van verpakking (dispenser doosjes, etc.) toonde FRISK® zich steeds bijzonder innovatief.

     

    De ingrijpende omschakeling naar een eigen productie- en interne R&D-afdeling betekent niet dat FRISK® zijn voortrekkersrol als innovatieve marktspeler tijdelijk loslaat. De ambities zijn integendeel groter dan ooit. Zo komt er in het najaar een verbeterde versie van het FRISK®-doosje op  de markt. De visibiliteit ervan in het winkelpunt zal worden verhoogd door de keuze voor een witter materiaal in plaats van het huidige parelmoer effect. Daarbovenop wordt het doosje gepolijst waardoor het frisser en aantrekkelijker oogt.

     

    Buiten de verbeterde versie van het doosje, wordt ook het FRISK®-logo onder de loep genomen. Er wordt gekozen voor een andere typografie, die moderner, strakker en jonger is, en toch het innovatieve en dynamische karakter van het merk behoudt. Doosjes met het vernieuwde FRISK®-logo zullen vanaf najaar 2006 de markt instromen. RVH.

     

    05-08-2006 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.fashion food

     

    5e EDITIE VAN “S. PELLEGRINO FASHION FOOD”                        

     

    Nooit eerder kreeg voeding zoveel aandacht als nu. Dat blijkt ook uit de vijfde editie van “ S. Pellegrino Fashion Food” , de beurs die inspeelt op nieuwe trends in het restaurantwezen. Sinds 2004 biedt beursorganisator Arnaud de Meester de hoofdstad van Europa en haar restaurants eindelijk een mooie gelegenheid om hun knowhow te kunnen demonstreren. Dhr. de Meester organiseert de typisch Belgische beurs, waar zintuiglijk genot centraal staat, dit jaar zowel in Brussel als in Gent maar ook voor de eerste keer in Antwerpen. Binnenkort wil hij het concept ook in onze buurlanden introduceren.

     

    KUNST- & GASTRONOMIEBEURS

     

    Het wordt steeds duidelijker dat gastronomie en kunst nauw met elkaar verbonden zijn. Dat is niet nieuw: sinds Plato weten we dat het ‘Goede’ en het ‘Schone’ zich tot elkaar aangetrokken voelen, verdient lekker eten niet de aandacht van beeldende kunstenaars? Hebben esthetica en kunstwerken geen recht op verfijnde banketten? S.Pellegrino Fashion Food wil een brug slaan tussen beide disciplines. Het achterliggende idee: het grote publiek op één locatie laten kennismaken met de grote tenoren van de kunst en de gastronomie in België.

     

    EDITIE 2006

     

    Aangemoedigd door het succes van de vorige edities trok S. Pellegrino Fashion Food ook nu weer de nodige middelen uit om zijn ambities waar te maken. Voor de Antwerpse editie van Fashion Food zijn drie nocturnes gepland, van donderdag 21 tot en met zaterdag 23 september 2006, en dit in het unieke kader van de Waagnatie, beter bekend onder de naam “Hangar 29” – Rijnkaai 150 – 2000 Antwerpen. Toegngasprijs 7 euro.

     

    Vanaf 19.00 uur serveren de restaurants een assortiment van voor-, hoofd- en nagerechten in de vorm van verfijnde tapas. Vanaf 23.00 uur staat in de S. Pellegrino Fashion Food VIP Lounge een party met de hipste dj’s op het programma. Het tapasconcept is bedacht om de bezoekers aan te moedigen om voor één maaltijd verschillende restaurants aan te doen. Idealiter neem je het voorgerecht, het hoofdgerecht en het nagerecht in drie verschillende restaurants. Voor het degusteren van voedsel of drank is een origineel betaalmiddel bedacht: je betaalt met ‘food and drinktickets’ die aan de ingang te koop zijn voor de democratische prijs van 2,50 euro. Smullen maar! RVH.

    www.fashionfood.be

     

    05-08-2006 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.douwe egberts

     

    GROOTSTE BELGISCHE KOFFIE- EN MELKPRODUCENT SLAAN HANDEN IN ELKAAR

     

    Douwe Egberts en Campina introduceren Café Fresco, een ijskoude koffiedrank, bestaande uit de beste Arabica koffie van Douwe Egberts en verse melk van Campina. Het is de eerste keer dat de grootste Belgische koffieproducent en de nummer één op het vlak van melkproducten samenwerken. Beide organisaties willen met Café Fresco, zowel in België als in Nederland, een nieuw marktsegment creëren.

     

    Echte, krachtige Douwe Egberts koffie, gecombineerd met koude, verse Campina-melk, dat is het concept van Café Fresco. Buiten de landsgrenzen zijn ijskoude koffiedranken alvast een gigantisch succes. In Duitsland kan de verkoop rekenen op 50 miljoen eenheden per jaar. In Japan zijn ijskoude koffiedranken zelfs populairder dan cola. In België is dit marktsegment nog niet erg ontwikkeld. De goede resultaten in het buitenland bewijzen nochtans dat er een markt voor is. Volgens Douwe Egberts wordt dit bevestigd door een marktonderzoek dat zij begin dit jaar lieten uitvoeren. Zowel bij Douwe Egberts als bij Campina verwachten ze dan ook veel van Café Fresco.

     

    De markt van ijskoude koffiedranken is geen nichemarkt, zegt Campina. Café Fresco is in de eerste plaats voor jonge, actieve mensen die een opkikker zoeken voor onderweg. Maar ook thuis of op het werk zal Café Fresco in de smaak vallen. Doordat twee sterke merken als Douwe Egberts en Campina hun krachten bundelen, zal het product een breed publiek bereiken. Café Fresco is een nieuw product en kan daardoor in een nieuwe behoefte van de consument voorzien. Koffie wordt voornamelijk warm gedronken. De komst van een ijskoude koffiedrank zal dan ook alleen maar de markt vergroten. Café Fresco is verkrijgbaar in twee smaken: Cappuccino, met een pittige koffiesmaak en een vleugje cacao, en Macchiato, met een zacht romig karakter.

    www.cafefresco.info , www.douwe-egberts.be en www.campina.be.

     

     

     

    05-08-2006 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (3 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 03/06-09/06 2024
  • 27/05-02/06 2024
  • 20/05-26/05 2024
  • 13/05-19/05 2024
  • 06/05-12/05 2024
  • 29/04-05/05 2024
  • 22/04-28/04 2024
  • 15/04-21/04 2024
  • 08/04-14/04 2024
  • 01/04-07/04 2024
  • 25/03-31/03 2024
  • 18/03-24/03 2024
  • 11/03-17/03 2024
  • 04/03-10/03 2024
  • 26/02-03/03 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 12/02-18/02 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 29/01-04/02 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 15/01-21/01 2024
  • 08/01-14/01 2024
  • 01/01-07/01 2024
  • 25/12-31/12 2023
  • 18/12-24/12 2023
  • 11/12-17/12 2023
  • 04/12-10/12 2023
  • 27/11-03/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 13/11-19/11 2023
  • 06/11-12/11 2023
  • 30/10-05/11 2023
  • 23/10-29/10 2023
  • 16/10-22/10 2023
  • 09/10-15/10 2023
  • 02/10-08/10 2023
  • 25/09-01/10 2023
  • 18/09-24/09 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 04/09-10/09 2023
  • 28/08-03/09 2023
  • 21/08-27/08 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 07/08-13/08 2023
  • 31/07-06/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 17/07-23/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 03/07-09/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 22/05-28/05 2023
  • 15/05-21/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 17/04-23/04 2023
  • 10/04-16/04 2023
  • 03/04-09/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 12/09-18/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 10/05-16/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 28/10-03/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 05/08-11/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 29/04-05/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 11/03-17/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 25/12-31/12 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 30/11-06/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 24/12-30/12 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 31/03-06/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 07/05-13/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 09/04-15/04 2007
  • 02/04-08/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 26/02-04/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 27/11-03/12 2006
  • 20/11-26/11 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 06/11-12/11 2006
  • 30/10-05/11 2006
  • 23/10-29/10 2006
  • 16/10-22/10 2006
  • 09/10-15/10 2006
  • 02/10-08/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
  • 11/09-17/09 2006
  • 04/09-10/09 2006
  • 28/08-03/09 2006
  • 14/08-20/08 2006
  • 07/08-13/08 2006
  • 31/07-06/08 2006
  • 24/07-30/07 2006
  • 17/07-23/07 2006
  • 10/07-16/07 2006
  • 03/07-09/07 2006
  • 26/06-02/07 2006
  • 19/06-25/06 2006
  • 12/06-18/06 2006
  • 05/06-11/06 2006
  • 29/05-04/06 2006
  • 22/05-28/05 2006
  • 01/05-07/05 2006
  • 24/04-30/04 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!