Inhoud blog
  • Nieuwe Europa-park achtbaan
  • Een picknicktafel voor elke buitenliefhebber
  • Inside Blinds bewijst veelzijdigheid met gordijnen
  • Ga voor een zonnige touch up met Bristol
  • Van New york naar landbouw op kasteeldomein
  • Michael Kors
  • Franke ziet het glas halfvol .. warm en gefilterd
  • Parador vakantieparken
  • Beosysteem 9000C
  • DEBA meubelen trekt alles uit de kast!
  • Het combi-shirt van Mayerline
  • Arte en Moooi openen deuren van Green House
  • Own Your Glow
  • La Biennale di Venezia
  • Weleda breidt manverzorging uit!
  • Aspria: technologische verzorging
  • Kartell & illycaffè
  • Water als centerpiece
  • Artisano & Amato
  • Bell & Ross
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    wozani
    restaurants
    17-12-2021
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De nieuwste optiek- en zonnebrilcollecties

    Lente - Zomer 2022

    Tom Ford Eyewear

    Tom Ford gelooft in de kracht van brillen: het eerste accessoire dat opvalt in een look. De lente/zomercollectie 2022 biedt ultra stijlvolle brillen met een gevarieerd aanbod dat past bij de stijl en persoonlijkheid van elke Tom Ford-klant. Er worden subtiele wijzigingen aangebracht in de klassieke vormen, zoals het iconische kruisbrugontwerp, het "oneindigheidssymbool", dat de pilotenbril opwaardeert. De meest modieuze monturen verwijzen naar codes die zowel vintage als hedendaags zijn. De esthetiek van de heer Ford heeft zijn wortels in de jaren 1970, de jaren van de jeugd van de ontwerper. Deze periode blijft zijn werk inspireren door modellen als Jacquetta, een oversized en hoekig montuur, en Fonda, met zachte hoeken voor een nieuwe "afgeronde" stijl. Excentriciteit komt in de vorm van Wyatt, een hippe aanpassing van het op de jaren 1950 geïnspireerde cat-eye montuur. Een alternatieve, moderne geest komt tot uiting in de gedurfde geometrie van het Renee-model en het Oscar-model, een minimalistisch, lichtgewicht, plat montuur met opvouwbare veren dat gemakkelijk in een borstzakje kan worden gestoken.

    TOD's Eyewear

    Innovatie, onderzoek en passie inspireren de nieuwe Tod's brillencollectie. De continuïteit van de Signature-elementen vertelt het verhaal van de stilistische evolutie van het merk. Tod's vakmanschap, expertise en detaillering zijn de sterke punten van het merk bij het vertalen van zijn ideeën in iconische producten. De bewerking van geweven leder, de creatie van harmonieuze silhouetten en de personalisering van de monturen geven geboorte aan moderne en verfijnde brillen. Tod's expertise in de wereld van luxe en zijn eigentijdse visie op Italiaanse goede smaak maken het mogelijk de ervaring van elegantie opnieuw uit te vinden.

    GUESS Eyewear

    De nieuwste GUESS brillencollectie bestaat uit een trendy reeks tijdloze casual chique ontwerpen, gebaseerd op de stijlcodes van het merk om charismatische stukken te creëren die perfect de GUESS spirit belichamen. Moderne en toch klassieke mannenontwerpen geven de modellen een eigentijds tintje, terwijl de damescollectie leuke, vrouwelijke en glamoureuze stijlen heeft in een prachtig kleurenpalet dat bij elke modieuze outfit past.

    GUESS Originals

    De GUESS Originals collectie combineert een unieke stijl met vintage en eigenzinnige charme om gedurfde en originele ontwerpen te creëren voor een gedurfde en trendy look. Deze collectie is gemaakt met Generation Z in gedachten en zal zeker een hit zijn met zijn unisex ontwerpen, gerecyclede materialen en edgy spirit.

    GUESS Kids

    De GUESS Kids brillencollectie staat helemaal in het teken van jeugdige stijl en haalt inspiratie uit de optische collectie voor volwassenen om onweerstaanbaar charmante mini-me brillen te creëren. Casual en stijlvolle ontwerpen met een vleugje humor creëren stijlen die zeker in de smaak zullen vallen als ze de finishing touch geven aan elke GUESS « mini-me » outfit.

     

     

     







    17-12-2021 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    16-12-2021
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Alsmaar meer Belgen ...

    Alsmaar meer Belgen hebben interesse in een vakantie naar de Costa del Sol

     

    Steeds meer Belgen willen op vakantie naar de Costa del Sol. In 2021 steeg hun interesse in de regio met maar liefst 75 procent, dat blijkt uit cijfers van Travel Insights with Google en Turismo Costa del Sol. Maar wat maakt de Costa del Sol nu zo aantrekkelijk voor reizigers? Naast paradijselijke stranden, een uniek gastronomisch aanbod en meer dan 300 dagen zon per jaar is er nog veel meer te ontdekken. Denk maar aan een rijke geschiedenis, prachtige bouwwerken, wandel- en fietspaden voor urenlang plezier en nog zo veel meer. Wij geven je graag enkele redenen om Costa del Sol bovenaan je bucketlist te plaatsen.

    Tijdens de pandemie behoorden de Belgen, samen met de Nederlanders, tot de meest trouwe bezoekers van de Costa del Sol: hun aantal daalde niet, maar steeg net in vergelijking met 2019. De provincie Málaga telde het aantal internationale toeristen en hun overnachtingen. In de resultatenlijst pronkt België op de vijfde plek. 

    300 dagen zon per jaar

    De Costa del Sol weet elk jaar heel wat Europese toeristen te lokken. Vooral het geweldige klimaat, met meer dan 300 dagen zon per jaar, valt in de smaak. Zelfs in de wintermaanden is het er vaak nog een aangename 15°C-18°C. Ideaal om je winterjas even in de kast te hangen in België en te genieten van de winterzon in Spanje.

    ¡Espetos, por favor!

    Daarnaast beschikt de Oost-Andalusische regio over een exclusief gastronomisch aanbod. Op de menukaart staat heel wat verse vis. Typisch voor Málaga zijn de verrukkelijke ‘espetos’: gespietste sardines die op het strand gegrild worden in het vuur. Wie door het landschap van de Costa del Sol rijdt zal ook talloze olijfbomen tegenkomen. Vergeet dus zeker geen flesje mee te nemen voor het thuisfront. Ook de wijnen staan tot ver buiten de regio bekend. Tip: in september vindt er een heus oogstfestival plaats in het dorpje Mollina.

    Een prachtige kustlijn

    De Costa del Sol zou de Costa del Sol niet zijn zonder zijn prachtige kustlijn. Met 300 kilometer aan kust is er voor ieder wat wils: uitgestrekte zandstranden, verborgen baaien en zelfs een watervallen! Het heldere azuurblauwe water maakt het plaatje compleet.

    Na inspanning volgt ontspanning, of omgekeerd

    De Costa del Sol is meer dan zon, zee en een heerlijke keuken. Zo verken je er het Nationaal Park Sierra de las Nieves, dat door Unesco werd uitgeroepen tot biosfeerreservaat. Er zijn ook een pak wandelroutes, zoals de El Saltillo, de kilometerslange Gran Senda en de Caminito del Rey die je dwars door de spectaculaire El Chorro-kloof leidt. Verschillende fietspaden tonen je de verscheidenheid van het Spaanse landschap en voor wie genoeg zon heeft gezien, zijn er ook verschillende grotten om te ontdekken.

    Een rijke geschiedenis en cultuur

    De Feniciërs, Romeinen en Arabieren hebben allemaal hun eigen sporen achtergelaten in deze regio, die vandaag de dag zichtbaar zijn in de vorm van monumenten en architectonische meesterwerken. Deze geschiedenis kan je ontdekken in een van de vele musea. Maar ook wie liever door de straten van de dorpjes struint, zal ogen te kort komen. Denk bijvoorbeeld aan Ronda, waar een adembenemende brug het dorp in twee splitst.

    Wie denkt aan Andalusië en de Costa del Sol, denkt natuurlijk ook aan flamenco. De culturele waarde van de flamenco heeft ertoe geleid dat deze dans door UNESCO is uitgeroepen tot immaterieel cultureel erfgoed. ¡Olé!

    Voor meer informatie, surf naar www.visitcostadelsol.com

     

     

     







    16-12-2021 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (1)
    15-12-2021
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gaiai zegt nee tegen folterpaté!
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Vier dit jaar feest zonder gemarteld beest.

     

    » GAIA’s guerrilla-actie tegen foie gras op de feestmenu’s - » Te zien in Antwerpen, Mechelen & Brussel - » Sensibiliseer mee met de campagne-raamposter

    Met een originele eindejaarscampagne doorprikt GAIA deze maand het fonkelende straatbeeld in verschillende centrumsteden tijdens de kerstperiode. Ook dit jaar staat de strijd tegen het martelen van eenden voor de productie van foie gras hoog op de agenda van de dierenrechtenorganisatie.

    Wijk de Wilde Zee in Antwerpen

    Via knappe statement windows, gemaakt door illustratrice Elisa Guarraci, schudt GAIA alle kerstshoppers wakker. De mooie raamillustraties grijpen de aandacht en tonen op het eerste gezicht een idyllisch kersttafereel. Wie even blijft kijken, ziet dat eigenlijk het gruwelijke lot van eenden en ganzen wordt aangeklaagd.

    Duidelijk maatschappelijk signaal

    Een gemarteld beest is helemaal geen feest, en dat eenden gemarteld worden voor foie gras, staat vast. “In Vlaanderen gaat het verbod op dwangvoederen van eenden voor foie gras van kracht in 2023, maar in Wallonië gaat de wreedheid onverminderd voort. Dat moet stoppen”, onderstreept GAIA-voorzitter Michel Vandenbosch. “Met de slogan ‘een gemarteld beest is geen feest’, zeggen we luidkeels ‘nee’ tegen een gefolterd dier op je bord.”

    Ook al wierpen GAIA’s campagnes van de voorbije jaren hun vruchten af, toch blijft foie gras nog op veel menu’s staan. Foie gras in de rekken laten liggen of bannen van het kerstdiner dat je zelf organiseert, is één ding, maar het weigeren als het je wordt aangeboden bij vrienden en familie, is nog iets anders. “Van mensen zonder uitgesproken mening wordt verwacht dat ze onverschillig en neutraal reageren wanneer ze de folterpaté op hun bord geserveerd krijgen”, legt Vandenbosch uit. “GAIA wil net die mensen motiveren om foie gras te weigeren wanneer ze het voorgeschoteld krijgen, als een duidelijk maatschappelijk signaal.”

    Via statement windows in Antwerpen, Mechelen en Brussel - gemaakt door illustratrice Elisa Guarraci - schudt GAIA alle kerstshoppers wakker

    Wallonië moet volgen!

    Ook al is België een van de weinige Europese landen die nog foie gras produceren, toch wist GAIA na jarenlang actievoeren al een kentering op gang te brengen. In Vlaanderen en in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest werd een verbod op dwangvoederen voor de productie van foie gras goedgekeurd. In Vlaanderen is het ten laatste op 1 december 2023 afgelopen met het dwangvoederen van eenden en ganzen. Vooral in Wallonië blijft het schoentje wringen. “Dat valt te verklaren door het gelijklopende eet- en kooppatroon van Walen en Fransen”, zegt GAIA-directeur Ann De Greef. “In Frankrijk, de grootste producent van foie gras ter wereld, ondergaan jaarlijks nog zo’n 37 miljoen eenden deze intensieve mishandeling. En in Wallonië wordt tijdens de feestperiode meer foie gras geserveerd dan in Vlaanderen, dus ook daar willen we zeker verandering teweegbrengen.”

    Alternatief voor fijnproevers

    GAIA wil de consument bovendien een volwaardig alternatief voor foie gras aanbieden met respect voor mens en dier. Zo bracht GAIA enkele jaren geleden al ‘Faux Gras de GAIA’ op de markt. Een 100% diervriendelijke product, speciaal voor fijnproevers, dat in november 2021 trouwens het V-label toegekend kreeg, een internationale award voor ‘Best Meat Alternative’. “Intussen verkopen we meer dan een half miljoen potjes Faux Gras de GAIA per jaar, vooral ook in Frankrijk”, weet De Greef. “En we willen nog meer feestvierders over de streep trekken om te kiezen voor een diervriendelijk alternatief.”

     

     

     

     

     

     

     

    15-12-2021 om 14:59 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Deze winter skiën

    n de Italiaanse Alpen? Sky Alps vliegt je er rechtstreeks naartoe

     

    Wie deze winter op de skilatten wil staan, hoeft niet ver te zoeken naar een sneeuwzekere, geweldige wintersportvakantie. De luchtvaartmaatschappij Sky Alps voert je namelijk twee keer per week vanuit Brussel rechtstreeks naar het Italiaanse Bolzano. Je landt er pail in het fenomenale Dolomietengebergte, dat door Unesco uitgeroepen werd tot werelderfgoed.

    Vergeet dus die autorit door Oostenrijk. Elke vrijdag en maandag vlieg je op slechts anderhalf uur tijd naar Zuid-Tirol in Italië, waar je door de mooiste skigebieden van Europa zoeft. Niet alleen ideaal voor een uitgebreide vakantie maar ook voor een intensieve shortski tijdens het weekend.

    Veilig op de piste

    Je bent er altijd zeker van een prachtig, vers sneeuwtapijt én een stralende zon. En dat is best exclusief: de Italiaanse skipistes zijn momenteel namelijk één van de weinigen die de deuren al openen.

    Zorgvuldig, precies, gewetensvol, zo omschrijven de mensen die Zuid-Tirol kennen de regio het best. Het is ook een treffende omschrijving voor de manier waarop ze de veiligheid en gezondheid van iedereen garanderen, of het nu inwoners of gasten zijn.

    Iedereen die over een Covid Green Pass beschikt, is er welkom. Samen met het dragen van een mondmasker geeft dit toegang tot een breed scala aan diensten.  Meer details zijn beschikbaar op de website.

    Bolzano en Zuid-Tirol

    Na een comfortabele vlucht – die je trouwens al boekt vanaf € 135 per persoon – verken je het bruisende Bolzano. Je flaneert langs eeuwenoude huizen, musea en monumenten. En dat terwijl gigantische bergketens de achtergrond decoreren. Je schuift aan in gastvrije, gezellige restaurants. Daar proef je van een verfijnde Alpien-Mediterrane keuken boordevol verse streekproducten.

    In en rond Bolzano bots je op een pak fantastische designhotels, traditionele berghutten en gezinsvriendelijke B&B’s. Je overnacht er in weelderige kamers, met zicht op de uitgestrekte natuur. Extra leuk: veel logies beschikken over uitgebreide wellnessfaciliteiten. Ideaal om op te warmen na een verkwikkende dag in de gezonde buitenlucht.

    Sportieve wintervakantie

    En die buitenlucht heeft heel wat voor jou in petto. De wintersportregio Dolomiti Superski (Sella Ronda) schotelt je maar liefst twaalf skigebieden, 1.200 kilometer aan skipistes en 1.117 langlauftrajecten voor. Daarmee is het Italiës grootste skibestemming. Zowat alle pistes en valleien zijn met elkaar verbonden, via zo’n 450 hypermoderne kabelliften. Daardoor glij je van het ene hoogtepunt naar het andere.

    Of je nu een beginnende langlaufer of een ervaren skiër bent, Dolomiti Superski legt iedereen zalig in de watten met een sportieve uitdaging op maat. De regio is dan ook wereldberoemd. Je racet er door enkele onvergetelijke skigebieden, met klinkende namen als Alta Badia, Kronplatz/Plan de Corones, Eggental/Val d’Ega, Seiser Alm en Drei Zinnen.

    Je vakantie nu boeken? Surf dan naar www.skyalps.com.

     







    15-12-2021 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    14-12-2021
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Meet Daphné

    De nieuwste telg in de familie lederwaren van het Belgische merk YUSO is het model Daphné, een praktische en originele handtas en een ideaal accessoire voor de actieve vrouw. Wat dit model zo bijzonder maakt? Het dambordmotief, een origineel spel met kleuren waardoor je de handtas perfect kunt combineren met heel wat verschillende tinten en kledingstijlen.

    Daphné bestaat helemaal uit leder en uit een flap met magnetische sluiting. Er is ook een groot en praktisch vak aan de achterkant en de metalen afwerkingen zijn de kers op de taart. Het ideale model om op stap te gaan!

    Gaëlle van der Haegen gebruikt recuperatieleder van luxemerken en geeft het een tweede leven door er unieke en verfijnde lederen handtassen mee te vervaardigen. De artisanale productie gebeurt in een atelier in Brussel door onder meer een ervaren lederbewerker. Het merk YUSO doet aan een pure vorm van upcycling met veel respect voor het vakmanschap en voor het milieu. Het label brengt uitzonderlijke creaties uit in stukken leder die zelden of nooit hetzelfde zijn.

     







    14-12-2021 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuw in de Clay and Glow family

    : Cooling Eye Cream

     

    Bye puffy eyes! Creëer dagelijks een frisse oogopslag met de nieuwe Cooling Eye Cream van Clay and Glow. Door de speciale, metalen applicator wordt de huid gekoeld en zullen je ogen er uitgerust uit zien. De oogcrème hydrateert en verstevigt de gevoelige huid onder de ogen, waardoor donkere kringen en rimpels rondom de ogen worden tegengegaan. Kortom: een eye cream die alles heeft wat je nodig hebt!

    De ingrediënten en hun werkzaamheden op een rijtje

    • Shea boter staat bekend om het verminderen van roodheid en zwelling, het genezen van de huid en de ontstekingsremmende eigenschappen. Het kan de huid conditioneren, versterken en kalmeren.

    • Avocado olie bevat eiwitten, vetzuren en vitamines (vitamine A, D en E) die helpen bij het hydrateren van de huid en de huid beschermt tegen schadelijke UV-stralen.

    • Vitamine C biedt een krachtige bescherming tegen schadelijke factoren (zoals uv-stralen en vervuiling), zorgt voor een frisse en jonger uitziende huid. Helpt bij het verlichten van de huid.

    • Vitamine E is zeer hydraterend en kan diep in je huid doordringen, waardoor de huidbarrière wordt genezen. Ook helpt het de huid helderder te maken en bevat voordelen tegen veroudering.

    Good to know

    Gebruik een kleine hoeveelheid oogcrème en veeg deze van binnen naar buiten uit onder de ogen met de verkoelende, metalen applicator. Geschikt voor dagelijks gebruik én voor de gevoelige huid. Daarnaast is deze crème dermatologisch goedgekeurd, dierproefvrij en vegan (PETA approved). Ze bevat maar liefst 95,7% natuurlijke ingrediënten, is vrij van alcohol, parfum en parabenen en wordt gemaakt in Nederland. Cooling Eye Cream - € 24,95

    Vanaf 4 december 2021 online verkrijgbaar op iciparisxl.be en clayandglow.com en vanaf 6 december 2021 ook verkrijgbaar in de ICI Paris XL winkels.

     







    14-12-2021 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    13-12-2021
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.No such Ventures investeert ...
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    zes miljoen euro in camper deelplatform Goboony

                                                         

    10 miljoen groeigeld voor Goboony: straks grootste deelplatform voor campers in Europa. Camper deelplatform Goboony heeft een mooie investering opgehaald van €6 miljoen, geleid door de Amsterdamse durfkapitaalinvesteerder No Such Ventures. Hiermee kan het zich richten op verdere expansie in het buitenland en zich zo ontwikkelen tot de grootste speler in de branche in Europa. Nu al is Goboony marktleider in België, Nederland, Italië en het Verenigd Koninkrijk. Met hetzelfde doel voor ogen zijn deze maand de activiteiten in Duitsland en Frankrijk gestart. Daarnaast zal Goboony in de nabije toekomst een aantal innovatieve verzekeringsproducten en andere waarde toevoegende diensten lanceren voor huurders en verhuurders.

    Goboony heeft de afgelopen jaren een verdriedubbeling in omzet laten zien door te profiteren van de sterke groei van camperbezit in Europa en de toegenomen populariteit van "vanlife" onder jongere generaties. Het bedrijf kwam verder in een stroomversnelling door COVID-19. Goboony pionierde met flexibele reisvoorwaarden waar reizigers bij uitstek op zoek naar waren tijdens de lockdown. Door reisbeperkingen besloten meer en meer mensen om per mobilhome hun eigen land of omringende landen te ontdekken. In België is het aantal boekingen in 2021 al met 183% gestegen ten opzichte van dezelfde periode vorig jaar. Het aantal particuliere eigenaren dat begon met het verhuren van hun camper is verdubbeld ten opzichte van vorig jaar.

    Van Nieuw-Zeeland naar Europa : Mark de Vos, CEO Goboony: "Ja, het gaat snel. Het lijkt nog wel als gisteren, dat Foppe en ik in onze camper rondreden in Nieuw-Zeeland en we daarna het idee kregen om een deelplatform in Nederland te starten. In een paar jaar tijd zijn we uitgegroeid tot een internationale community waar eigenaren en huurders elkaar vinden in hun gemeenschappelijke verlangen naar vrijheid en avontuur. Ons eigen avontuur krijgt nu ook een prachtig vervolg dankzij de investering van No Such Ventures. Hierdoor kunnen we nu in versneld tempo onze producten en services uitbreiden naar nieuwe markten."

    Marktleider in Europa

    Bart Veldman, partner bij No Such Ventures, vult aan: "Wie houdt er nou niet van de vrijheid van reizen met een mobilhome? De laatste jaren is deze trend alleen maar sterker geworden. Goboony biedt campereigenaren de mogelijkheid om hun bezit te delen met anderen om (een deel van) hun kosten te dekken of zelfs een verdienmodel te ontwikkelen. Mark, Foppe en hun team hebben ons laten zien dat ze hun missie "share the freedom" ademen. No Such Ventures is ervan overtuigd dat Goboony goed gepositioneerd is om Europees marktleider te worden en consolidatie te stimuleren in deze zeer interessante markt."

    13-12-2021 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    12-12-2021
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Carrefour lanceert

    een assortiment EXTRAordinaire producten voor de feestdagen

     

    De temperaturen dalen en de kerstverlichting betovert onze straten: we tellen officieel af naar de feestdagen! Ter gelegenheid daarvan stelt Carrefour België een nieuw productassortiment voor dat speciaal gewijd is aan de eindejaarsfeesten. Het Carrefour Extra eindejaars-assortiment bestaat uit 200 referenties, van kant-en-klare maaltijden tot uitzonderlijke producten, en volgt de positionering van het merk Extra: gastronomische kwaliteitsproducten tegen lage prijzen... niet alleen voor in het dagdagelijkse leven, maar nu ook voor EXTRAordinaire gelegenheden. Dit jaar vereenvoudigt Carrefour de voorbereidingen voor de feestdagen zonder afbreuk te doen aan de smaak!

    Truffels en feestelijke vormen in de kijker

    Zoals elk jaar doet Carrefour Belgium haar uiterste best om haar klanten tijdens de eindejaarsfeesten producten aan te bieden die de sterren van de avond zijn. Voor een trendy menu in 2021 zetten wij in op truffels... in alle vormen! Of het nu gaat om een subtiele toets truffelolie of truffelzout om je gerechten op te fleuren of hapjes met truffel en ham om te delen als aperitief... Er is voor elk wat wils.

    En omdat zelfs de grootste liefhebbers van de eenvoudige keuken kiezen voor een magische toets op hun feestmenu, heeft Carrefour een reeks heerlijke producten voorzien en dat in leuke en seizoensgebonden vormen. Bladerdeeg met spinazie en gerookte zalm in de vorm van een kerstboom als voorgerecht, stervormige kaaskroketten met truffeltapenade bij het hoofdgerecht of een dessert van roomijs versierd als de Kerstman of een rendier als afsluiting van het feestmaal: de magie is de hele maaltijd aanwezig.

    Een heerlijk, gemakkelijk en... goedkoop feest

    Een heerlijke feestmaaltijd die klaar is in enkele ogenblikken en dat aan een zacht prijsje. Dit jaar vinden de Belgen bij Carrefour wat ze zoeken voor de eindejaarsfeesten.

    Het Carrefour Extra eindejaars-assortiment  omvat bijvoorbeeld een mix van 30 feestelijke bladerdeeggebakjes voor het aperitief aan minder dan 3 euro of 750 g kroketten in de vorm van een kerstboom aan 1,79 euro. Miniprijzen voor een stijlvolle nieuwjaarsmaaltijd!

     







    12-12-2021 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Think Pink helpt ...

    Think Pink helpt nieuwe borstkankerbehandeling door te breken

     

    » Nieuwe behandeling redt tot 20 levens per jaar - » Think Pink wil opleiding in Belgische radiotherapiecentra financieren

    Dankzij donaties en fondsenwervingsacties kon Think Pink de afgelopen jaren onderzoek naar een revolutionaire radiotherapiebehandeling bij borstkanker steunen. De nieuwe techniek kan jaarlijks tot 20 levens redden én zware hartaanvallen of longkankersymptomen bij tot wel 100 patiënten helpen voorkomen. Crawlbuikbestraling is een feit. Think Pink wil zich blijven inzetten voor deze revolutionaire behandeling. Daarom financiert de nationale borstkankerorganisatie de komende twee jaar de opleidingen voor zorgpersoneel in Belgische radiotherapiecentra.

    Na een borstingreep krijgt meer dan 70 % van de patiënten radiotherapie. Het halveert de kans op herval en verhoogt de overlevingskansen. Vandaag worden bijna alle borstkankerpatiënten in ons land in rugligging bestraald. Buikligbestraling wordt bijna nergens toegepast, maar heeft veel voordelen.

    Uniek in België

    Sinds 2016 steunt Think Pink het onderzoek naar buikligradiotherapie aan Universiteit Gent, UZ Gent en CHU Namur. Tijdens een zesjarig project ontwikkelden onderzoekers een therapietafel voor radiotherapie van borstkanker in crawlpositie. Daarna bestudeerden ze de groep van patiënten voor wie borst- en lymfeklierbestraling in buiklig uiterst moeilijk is met andere therapietafels.

    Meer gerichte bestraling, minder bijwerkingen

    Hun studies vergeleken de crawlbuikligtechniek met de beste standaard rugligtechniek. Daaruit blijkt dat de crawlbuikligtechniek verschillende voordelen heeft. Zo zorgt ze voor een kleinere stralingsdosis op longen, hart, schildklier, slokdarm en op de andere zijde van de borst. Daarnaast stellen onderzoekers dat patiënten de helft minder kans hebben om te overlijden aan longkanker of hartfalen veroorzaakt door de straling.

    Nieuwe techniek redt levens

    Op dit moment staat de gespecialiseerde tafel voor crawlbuikligtherapie helemaal op punt. Het Jules Bordet Instituut in Brussel is het eerste externe centrum waar de nieuwe techniek wordt toegepast. Andere centra kunnen volgen. ‘Als alle centra in ons land op deze nieuwe techniek overschakelen, dan redden we elk jaar 15 à 20 levens en blijven 60 tot 100 patiënten per jaar gespaard van zware hartaanvallen of longkankersymptomen,’ vertelt Think Pink-voorzitter Heidi Vansevenant.

    Think Pink investeert in opleiding zorgpersoneel

    ‘Maar overschakelen betekent investeren. Investeren in therapietafels en in de opleiding van zorgpersoneel. Dat kost geld. En niet alle ziekenhuizen beschikken over de nodige budgetten hiervoor. Think Pink wil de best mogelijke zorg voor alle patiënten en daarom financieren wij de komende twee jaar de opleiding van het zorgpersoneel in de radiotherapiecentra die de overstap willen maken’, besluit Heidi Vansevenant. www.think-pink.be

    THINK PINK vraagt aandacht voor borstkanker en financiert wetenschappelijk onderzoek dat de meest voorkomende kanker bij vrouwen bestrijdt. Think Pink heeft vier duidelijke doelstellingen: informeren, sensibiliseren, wetenschappelijk onderzoek financieren en zorg- en nazorgprojecten ondersteunen. Die doelstellingen maakt Think Pink waar via drie fondsen. Zo helpt het Geef om Haar Fonds vrouwen bij de aankoop van een pruik. Met een klein gebaar of extra steun wil het Share your Care Fonds van Think Pink het leven met of na borstkanker makkelijker maken, in en buiten borstklinieken. En het SMART Fonds van Think Pink financiert wetenschappelijk onderzoek naar nieuwe methodes voor opsporing, behandeling en nazorg van borstkanker in België.







    12-12-2021 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    11-12-2021
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Waarom Portugal ...

    Waarom Portugal de ideale bestemming is om de feestdagen te vieren

     

    Wie denkt aan winterse gezelligheid heeft mogelijk niet spontaan Portugal bovenaan zijn lijstje staan. En dat blijkt toch enigszins onterecht te zijn. Want Portugal heeft wel degelijk een aantal stevige troeven in handen om het de kerstfanaten onder ons naar hun zin te maken.  Het eindejaarsvuurwerk op Madeira stond namelijk jarenlang in het Guinness Book of Records en de kerststallen van de Alentejo vind je terug op de UNESCO Werelderfgoedlijst. Ook de kerstmarkten van Óbidos, Cascais en Sintra zijn een unieke beleving. En wie graag de skilatten aantrekt kan naar beneden razen in de Serra da Estrela waar ieder jaar een wit tapijt uit de hemel valt. Nog niet overtuigd? Lees dan zeker verder waarom jij dit jaar naar Portugal moet tijdens de kerstperiode.

    Omdat de kerststallen van Unesco-formaat zijn

    Bijna ieder Portugees gezin heeft tijdens de feestperiode een kerststal in huis, iets waar de Portugezen veel belang aan hechten. De kerststallen die worden gemaakt in Alentejo (Estremoz) zijn zelfs zo bijzonder dat ze een plaats hebben veroverd op de Unesco Werelderfgoedlijst. Het vakmanschap waarmee de typerende kleifiguren gemaakt worden, dateert uit de 17de eeuw. Die figuren dragen regionale kledij van Alentejo of worden aangekleed volgens de religieuze christelijke iconografie.

    Omdat het vuurwerk op Madeira onevenaarbaar is

    Als er één plaats is op aarde waar je eens nieuwjaar gevierd moet hebben, dan is het Madeira. De traditionele kersttradities mengen zich met intense vreugde en uiten zich in een gevarieerd programma met culturele, etnografische en artistieke evenementen. Zo wordt het amfitheater van Funchal omgetoverd tot een ware kerststal en vullen straten zich met eetkraampjes en livemuziek. Op oudejaarsavond varen tal van cruiseschepen de haven binnen en vullen de heuvels van Funchal zich met locals en toeristen. Dit alles voor het hoogtepunt van oudejaar in Madeira: het magische vuurwerk dat het schopte tot in het Guinness Book of Records.

    Omdat je er kan flaneren op kerstmarkten in je t-shirt

    De Portugezen zijn momenteel ook bezig met het voorbereiden van hun uiterst charmante kerstmarkten. Zo huisvest het heuveldorp Óbidos een kerstmarkt binnen haar stadsmuren. Virtual reality-simulators mengen zich met echte skihellingen en schaatsbanen en je vindt er kersttreinen, doolhoven, een reuzenrad en draaimolens in overvloed. In Cascais wordt het Parque Marechal Carmona dan weer helemaal opgesmukt met lichtjes en kraampjes. Een absolute must-do is ook een bezoek aan Quinta da Regaleira in Sintra. In dit prachtige kasteel worden verschillende kerstige liveconcerten gegeven. Ook op de Azoren worden de steden rijkelijk versierd.

     

    Omdat je er kerst kan vieren vanuit de lucht

    Ook in de Algarve beleef je zinderende actie rond de kerstdagen. Daar vindt ieder jaar namelijk de X-MAS BOOGIE plaats. Vanuit de hele wereld strijken parachutisten neer op het vliegveld van Portimãovoor een reeks van spectaculaire shows in het teken van Kerstmis. Niet spannend genoeg? Dan kan je zelf je sprong wagen bij Skydive Algarve.

    Omdat je er ook kan skiën

    Alsof het nog niet genoeg is, heeft Portugal nog een winterse troef achter de hand. Serra da Estrela (Centro de Portugal) huisvest de hoogste berg van Portugals vasteland en kent daarom een overvloedige sneeuwval in de winter. Wintersporters kunnen er dus genieten van een ski- of snowboardsessie. Het kleine maar uiterst kwaliteitsvolle skigebied telt vier liften die je vlekkeloos naar 2000 meter hoogte brengen. Dan is het een van de 19 skipistes kiezen waar je van afdaalt.

    Omdat je er kan smullen van kerstige lekkernijen

    Terwijl op kerstavond bij ons de kamer zich vult met de geur van gevulde kalkoen, smullen alle Portugezen van bacalhau cozido: gekookte kabeljauw. Maar het meest indrukwekkende zijn de traditionele desserten op de kersttafel. Zo is de kerstronk van Portugal de Bolo Rei, meer bepaald: koningscake. Het lijkt een reuze gekristalliseerde bagel met gedroogd gekonfijt fruit. Daarnaast is zoete aardappel ook een gegeerd ingrediënt rond de kerstperiode. Daarmee worden de kerstkoekjes broas castelares gemaakt die je vindt in iedere pastelaria. Bolo de Mel is dan weer de typerende cake van Madeira met specerijen die passen bij de koudere maanden van het jaar: kaneel, anijs en kruidnagel. Heb je een zwak voor oliebollen? Goed nieuws want ook die vind je terug op tafel onder de naam filhoses.





    11-12-2021 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    10-12-2021
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Scotch & Soda

    SCOTCH & SODA EXPANDS ITS ACCESSORY CATEGORY.

     

    Amsterdam-based fashion brand Scotch & Soda launches three new bag styles to celebrate its new brand identity:  The Jordaan – offered in two versions – a faux leather shoulder bag and a crossbody flap bag, as well as The Centraal, a functional foldable tote made with recycled nylon.

    Inspired by the free spirit of Amsterdam, the new bags combine functionality with modern design, and display Scotch & Soda’s iconic new ampersand logo. Embracing the symbol of unity at the heart of the brand’s name, the ampersand follows the delicate movement of a thread attached to the eye of a needle, nodding to the craftsmanship that goes into the collections. Scotch & Soda’s new brand identity is featured across the brand’s collections, starting with the new line of bags and the Spring 2022 collection. This follows the launch earlier this year of the Scotch & Soda’s new “Free Spirit” store design concept and the re-designing of the brand’s online store.

    Celebrating an iconic district in Amsterdam’s historical canal ring, The Jordaan is the brand’s new go-to bag available in two versions: a small shoulder bag, as well as a medium-sized crossbody flap bag, both characterized by the bold chrome chain featuring the brand’s newly redesigned ampersand.

    The Jordaan shoulder bag offers a versatile, edgy day-to-night option. Thanks to its small size and design, it will easily fit on-the-go essentials. Made from faux leather, the reporter bag features a double zip closure, an adjustable shoulder strap and the bold chrome chain. The brand’s new logo is also subtly embossed on the front of the bag. Available in five colourways (black, bordeaux, cognac, beige, and fuchsia), it will retail for €119,95

    The Jordaan also comes as a crossbody flap bag – a modern take on a classic style. Easily transitioning from day to night, the bag makes a statement with its bold logo chain. Also made from faux leather, it features an envelope flap closure with the brand’s new logo subtly embossed and a removable shoulder strap. The crossbody bag will be available in three colourways (black, grey, and black/grey) and will retail for €149,95.

    The Centraal, the brand’s new foldaway tote bag, offers a uniquely functional option for everyday use. Named after Amsterdam Centraal – the central train station at the heart of the city – The Centraal evokes practicality wherever you need to go. Its two short handles, zipper, small inside pocket and structured, padded base make it suitable for both daily wear and weekend trips. The bag’s functional design allows it to be easily rolled up, when not in use, and secured with a special snap button on the faux leather bottom, which displays Scotch & Soda’s embossed logo. The tote bag will be available in six colourways (black, midnight blue, army green, brown, yellow, and pink), made with 50% recycled nylon, and will retail for €79,95.

    Launched on December 6th, the three new bags are available exclusively in Scotch & Soda stores as well as on www.scotch-soda.com for the first season.

     









    10-12-2021 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    09-12-2021
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Carrefour: winnaars European Food Transition awards

    Alexandre Bompard, voorzitter en CEO van de Groupe Carrefour, heeft de prijzen uitgereikt aan de winnaars van de eerste editie van de European Food Transition Awards. Deze online internationale wedstrijd die vorig jaar in oktober werd aangekondigd erkent de leveranciers van het bedrijf die volgens klanten uitblinken op het vlak van maatschappelijk verantwoord ondernemen

    Van 16 oktober tot en met 1 november konden de klanten van Carrefour in Europa stemmen voor de meest symbolische producten van de Food Transition via een daarvoor bestemd platform. Tijdens de eerste stemmingsronde kregen de 250 deelnemende producten meer dan 410.000 stemmen. Op 19 november heeft een jury van internationale experts de winnaars gekozen. De producten werden geselecteerd omdat ze 4 belangrijke thema’s van de voedingstransitie respecteren: gezonde producten, verpakking, klimaat en biodiversiteit.

    Er werden 9 prijzen uitgereikt die overeenkomen met 9 categorieën: Zoute kruidenierswaren: Barilla - Spaghetti n°5, duurzaam geproduceerd, met een kartonnen verpakking - Zoete kruidenierswaren: Kellogg's - Special K, voor een verpakkingsreductie die 70 ton plastic en karton per jaar bespaart. - Bereide gerechten, vers en diepvries : McCain - French Fries Tradition, voor zijn locale oorsprong met productie in Frankrijk waarbij aardappelen van duurzame landbouw gebruikt worden - Zuivel en desserts: Lactel – Biologische halfvolle melk, voor een fles biologische melk die bijdraagt tot het behoud van de biodiversiteit, betere beloning voor boeren en dierenwelzijn. - Dranken: Alvalle - Gazpacho Original, voor zijn 100% natuurlijke ingrediënten en met de hand geplukte verse groenten van lokale coöperaties - Babyproducten: Luiers - Harmonie Hybrid pampers, de eerste half herbruikbare en half wegwerpluier die 20% minder afval genereert - Huishoudelijke artikelen en schoonmaak: Ariel - Pods All in 1 Koud Wassen, efficiënte tabletten voor lage temperaturen die koud wassen mogelijk maken waardoor de CO2-voetafdruk verminderd wordt - Parfumerie: Garnier – Honing shampoo bar van Ultra Doux, vanwege het plantaardige recept en de verpakking zonder plastic afval - Dierenvoeding: Sheba – Kip- en Tonijnfilets, met 100% MSC duurzame vis, met een koraalrestauratieproject

    Tijdens de ceremonie reikte de jury ook een nationale prijs uit voor elk van de zes deelnemende Europese landen: BELGIË: Edgar & Cooper - hondenvoer met natuurlijke ingrediënten en biologisch afbreekbare verpakking - FRANKRIJK: Sous Le Pommier - Puur onbehandeld appelsap, van Franse productie en biologische landbouw zonder pesticiden - SPANJE: Burgo de Arias - Originele kaas, vanwege de korte ingrediëntenlijst, de lokale oorsprong en de verpakking gemaakt van gerecycled materiaal - ROMENIË: Agricola - Antibioticavrije kip - ITALIË: Vallelata - Mozzarella Fior Di Latte, met innovatieve verpakking - POLEN: Planton - Plantaardige yoghurt gemaakt van kokosmelk, een plantaardig alternatief voor dierlijke eiwitten en volledig recyclebare verpakking.

    De winnende producten genieten een jaar lang van veel zichtbaarheid in de Carrefour-catalogus en worden online en in winkels gepromoot. Met deze eerste Europese wedstrijd mobiliseert Carrefour haar partners in haar missie van de voedseltransitie voor iedereen. Dit engagement, dat de kern vormt van de strategie van de Groupe Carrefour, is gebaseerd op een collectieve en lange termijn ambitie zowel op het gebied van het assortiment met duurzame en gezonde producten, het klimaat met als doel om tegen 2040 koolstofneutraliteit te bereiken, de biodiversiteit met de strijd tegen ontbossing en het milieu met de strijd tegen afval en het recyclen van verpakkingen.

     







    09-12-2021 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    08-12-2021
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.FEST introduceert nieuwe tafels en verlichting

    Hexagon, Orb, Pia & special edition Plateaus

    FEST breidt haar collectie uit met de Hexagon bijzettafel ontworpen door de Nederlandse designer Thomas Eurlings en twee nieuwe hanglampen: Orb en Pia. Daarnaast zijn de bestseller Plateau bijzettafel en eettafel verkrijgbaar in twee nieuwe special editions.

    Plateau special editions

    De Plateau bijzettafel is in 2019 ontworpen door de twee Duitse zussen Silvia en Antonia van Studio Terhedebrügge. Een jaar later volgden de ronde en ovale Plateau eettafels. De Plateau heeft een sterk grafisch maar ook zacht karakter door een spel van afgeronde vormen en het open onderstel. De nieuwe special edition van de Plateau bijzettafel (€ 279,-) is in Nederland geproduceerd en gemaakt van hoogwaardig acrylaat in de kleur coral cloud en volledig transparant. Bij de eettafels is de halfopen ronde basis van acrylaat afgewerkt met een eikenhouten blad (rond € 1.979,- en ovaal € 2.059,-). Beide zijn vanaf medio januari 2022 verkrijgbaar.

    Hexagon

    De geometrische zeshoekige bijzettafel, Hexagon, is ontworpen door designer Thomas Eurlings. In vorm en design oogt de Hexagon simpel, maar het is een knap staaltje vakwerk. Zo zijn de verbindingspunten van het glas vrijwel onzichtbaar maar is de tafel supersterk, en is het glas door en door gekleurd voor een heldere en rijke kleur. De Hexagon is vanaf medio december verkrijgbaar in de kleuren grijs en brons en in een lage (€ 349,-) en hoge variant (€ 299,-). Als single eyecatcher of meerdere samengesteld tot honingraat in je interieur.

    Ontwerper Thomas Eurlings is de oprichter van de internationale creatieve studio ThomasE.creations in Amsterdam. De studio ontwerpt complete interieurs, maar ook meubelen en sieraden. O.a. de Fading Mirror voor ENO studio en het Gradient Wallpaper voor NLXI komen uit de koker van ThomasE.creations. De karaktereigenschappen van het materiaal waarmee hij werkt zijn sinds zijn opleiding als textielontwerper het uitgangspunt gebleven in zijn ontwerpen. Zo zorgt een combinatie van de geometrische vormen van de Hexagon, het transparante glas en het zonlicht voor een oneindig lichtspel.

    Orb en Pia

    De Orb en Pia zijn twee nieuwe hanglampen uit FEST’s eigen design koker. De ronde, wit met zwarte hanglamp – Orb – is minimalistisch en toch speels. De golden Pia doet denken aan een hi-hat aan een snoer en geeft de ruimte een warm en zacht sfeerlicht. De Orb (€ 149,-) en Pia (€ 299,-) zijn vanaf januari 2022 verkrijgbaar.









    08-12-2021 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    07-12-2021
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Scotch & Soda
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    SCOTCH & SODA GAAT EEN SAMENWERKINGSVERBAND AAN MET TIPA® EN INTEGREERT COMPOSTEERBARE VERPAKKINGEN IN ZIJN SUPPLY CHAIN.

     

    Het merk doet de toezegging om tegen midden 2022 een miljoen polyzakken te vervangen. Ter ere van Wereld Bodem Dag kondigt het Amsterdamse modemerk Scotch & Soda zijn samenwerking met TIPA® aan, een bedrijf dat composteerbare en biologisch afbreekbare verpakkingsoplossingen creëert. Scotch & Soda streeft ernaar om tegen 2025 af te zien van conventionele plastic polyzakken voor alle productcategorieën en het integreren van bioplastic TIPA®-zakken is daarvoor een belangrijke stap in de goede richting. Deze doelstelling is een onderdeel van de duurzaamheidsmissie van het merk om zijn steentje bij te dragen aan de bescherming van het milieu.

    In 2022 zullen minimaal een miljoen kledingstukken van Scotch & Soda verpakt worden in bioplastic zakken van TIPA®. Voor de Lente en de Zomer, de eerste twee collecties van het jaar, zullen TIPA®-zakken gebruikt worden voor 21% van de totale hoeveelheid productverpakkingen.  Items waar veel vraag naar is zullen in deze zakken verpakt worden, zoals T-shirts, jeans, sweaters, truien, overhemden en blouses uit de heren-, dames- en kindercollecties.

    Modemerken verpakken hun afgewerkte kledingstukken om deze te beschermen tegen water en beschadigingen tijdens verwerking en transport. Dankzij de verpakkingen kunnen ze er zeker van zijn dat klanten hun bestellingen in de best mogelijke staat ontvangen. Polyzakken gemaakt van polyethyleen (PE, een polymeer dat gewonnen wordt uit fossiele brandstoffen) waren traditioneel de beste verpakkingsopties omdat ze maximale bescherming bieden. Daarbij moet echter opgemerkt worden dat gemiddeld 58%* van de wereldwijde plasticconsumptie (m.u.v. plastic vezels) op stortplaatsen en in natuurlijke ecosystemen terechtkomt. Het duurt honderden jaren voordat deze materialen volledig zijn afgebroken en er kunnen mogelijk giftige stoffen lekken in het water en de bodem.

    De innovatieve verpakkingsoplossingen van TIPA® bieden een net zo betrouwbare bescherming als de conventionele polyzakken, maar zijn minder afhankelijk van fossiele brandstoffen en kunnen gecomposteerd worden als ze niet meer gebruikt kunnen worden. De vuilnisbelt en de verbrandingsoven zijn dan dus niet meer de enige opties. Biogebaseerd plastic wordt geheel of gedeeltelijk gemaakt van hernieuwbare biologische bronnen, zoals suikerriet of maïszetmeel. Door meer gebruik te maken van hernieuwbare grondstoffen streeft Scotch & Soda ernaar zijn afhankelijkheid van fossiele brandstoffen te verminderen. 

    In de woorden van Daphna Nissenbaum, CEO en medeoprichtster van TIPA®: “Consumenten beseffen meer dan ooit tevoren dat plastic verpakkingsafval een enorme impact heeft en talrijke onderzoeken die we binnen Europa hebben uitgevoerd tonen aan dat zij van de bedrijven waar ze bij kopen, verwachten dat deze composteerbare verpakkingen gebruiken. TIPA® is er trots op om Scotch & Soda een oplossing te kunnen bieden die hun kledingstukken beschermt en bovendien na gebruik veilig afbreekt tot compost.”

    Jelle de Jong, Directeur Duurzaamheid bij Scotch & Soda, voegt hieraan toe: “Wij geloven dat er ruimte voor verbetering is voor wat betreft de implementatie, inzameling en compostering van bioplastic verpakkingen binnen de mode-industrie. Door samen te werken met TIPA® en lokale afvalverwerkingsbedrijven hopen we dat een product dat traditioneel gezien wordt als afval via het composteringsproces voedingsstoffen terug zal geven aan de bodem.”

    TIPA®-zakken worden geproduceerd in Duitsland. Ze zijn gemaakt van 20% biogebaseerd plastic (gewonnen uit maïszetmeel en suikerriet) en 80% fossielgebaseerd plastic. TIPA®-zakken, een alternatief voor conventioneel plastic, zijn biologisch afbreekbaar en composteerbaar. De zakken zijn geschikt voor thuis- en industrieel composteren, zoals aangegeven door de OK compost HOME- en Seedling-logo’s op de zakken. Ze zijn ontworpen om binnen drie tot zes maanden volledig af te breken.

    Als onderdeel van de missie van Scotch & Soda om biologische recycling wereldwijd aan te moedigen, streeft het merk ernaar om klanten de mogelijkheid te bieden hun TIPA®-zakken in te leveren in geselecteerde winkels, om het zo makkelijker te maken voor mensen die in een stad wonen en wellicht geen ruimte hebben om te composteren. Het merk zal samenwerken met lokale afvalverwerkingsbedrijven om te garanderen dat de zakken gecomposteerd worden. Dit initiatief gaat van start in de twee winkels in Londen en in 2022 zullen enkele belangrijke locaties in Amsterdam, Parijs en New York volgen. Middels deze samenwerking met TIPA® hoopt Scotch & Soda dat ze klanten zullen inspireren om met composteren te beginnen. Het merk wil op deze manier ook meer bewustzijn creëren over de impact op het milieu van de productie van conventionele verpakkingen, evenals wat ermee gebeurt als ze niet meer bruikbaar zijn. 

    07-12-2021 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    06-12-2021
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Demain, il fera jour

    SUPPORTS FOOD BANKS - Take me away

    In 2020 lanceert ‘Demain, il fera jour’ een T-shirt midden in de eerste pandemigolf om de acties van de Voedselbanken voor ontelbare gezinnen in moeilijkheden te steunen. Er worden 175.402 mensen geholpen.

    2021 Hetzelfde programma, even dringend: de pandemie heeft veel neveneffecten en de Belgische Federatie van Voedselbanken helpt mensen met dezelfde problemen. Om snel te kunnen reageren en goed te kunnen organiseren schenkt Demain, il fera jour de volledige winst op de verkoop van zijn T-shirt Take me away.

    Het verhaal achter Take me away? Een sterke en beeldschone verpleegster, een patiënt die haar doet twijfelen, een nipte ontsnapping of misschien zelfs een vlucht, en een hervonden vrijheid. Of een illusie. Je weet maar nooit. Alles moet nog op punt worden gezet, maar een iets is zeker: het is meer dan romantiek, het is een mentaliteit! David Carette, knappe kop bij Demain, il fera jour, kwam met het idee van zijn verpleegster Marie op de proppen, met eightiesdetails, zoals de verwijzing naar de New Yorkse studio Chung King waar de Beastie Boys hun albums hebben opgenomen.

    T-shirts Take me away in biokatoen en fairtrade, met de hand gezeefdrukt in België. Heren- of damesmodel, van XS tot XL, 42 euro. 100% van de winst op de verkoop gaat naar de Belgische Federatie van Voedselbanken.







    06-12-2021 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een feestelijk eindejaar met DIM

    Maak je feestoutfit af met opvallende panty's of sokken!

    Knallende champagneflessen, bulderend gelach en ovenhapjes waar je minstens 5x op moet blazen om je tong niet te verbranden. Het eindejaar komt op kousenvoeten dichterbij. We mogen weer hartelijk vieren met familie en vrienden.

    Party season betekent ook keuzestress in je kleerkast. Een oogverblindend jurkje voor oudjaar, een feestelijke trui om je grootouders in te bezoeken, een edgy jumpsuit waarin je bij je ouders op de koffie kan gaan,… Met DIM’s EOY hosiery collectie maak je in een oogwenk van elke party look een pareltje. Weg met de outfittwijfels! En geen cold feet meer voor de volgende feestelijke gelegenheid.

    Een kwalitatieve panty geeft je niet alleen het nodige comfort en warmte tijdens het koude eindejaar, maar tilt bovendien je feestelijke outfit naar een hoger niveau. Laat je inspireren door de stijlvolle patronen en toffe prints van DIM’s party collectie van panty’s en sokken.













    06-12-2021 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    05-12-2021
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Marcolin en Skechers

    VERLENGEN HUN EYEWEAR LICENSING OVEREENKOMST TOT 2024

     

    Marcolin en Skechers USA Inc., The Comfort Technology Company™, kondigen de hernieuwing van hun licentieovereenkomst voor het ontwerpen, produceren en de wereldwijde distributie van Skechers zonnebrillen, optische brillen en kinderbrillen aan. Het partnerschap is verlengd tot 31 december 2024.

    De collectie heeft een groot aanbod van monturen voor kinderen en volwassenen, met iconische elementen en bovendien schitterende prints en patronen, felle kleuren en comfortabele sport designs.

    Skechers Eyewear is beschikbaar in de geautoriseerde commerciële verdelers en in de geselecteerde opticiens. De zonnebrillen worden verkocht in onafhankelijke verdelers en departement winkels en ook in Skechers retail winkels in heel USA en in de rest van de wereld.

    Marcolin is een mondiaal toonaangevend bedrijf in de brillenindustrie, opgericht in 1961 in het hart van het Veneto district. Het onderscheidt zich door het unieke vermogen om vakmanschap te combineren met geavanceerde technologie en door het voortdurende streven naar uitmuntendheid en innovatie. De portefeuille omvat de huismerken Web, Marcolin en Viva en de gelicentieerde merken Tom Ford, Guess, adidas Sport, adidas Originals, Bally, Moncler, Max Mara, Sportmax, Ermenegildo Zegna, Longines, OMEGA, GCDS, Barton Perreira, Tod's, Emilio Pucci, BMW, Swarovski, Dsquared2, MAX&Co., Diesel, Covergirl, Kenneth Cole, Timberland, GANT, HarleyDavidson, Marciano, Skechers en Candie's. Via haar eigen directe netwerk en wereldwijde partners distribueert Marcolin haar producten in meer dan 125 landen. www.marcolin.com

    Skechers, The Comfort Technology Company gevestigd in Southern California, ontwerpt, ontwikkeld en brengt een groot aanbod van lifestyle en performance schoenen, kledij en accessoires voor mannen, vrouwen en kinderen op de markt . The Company’s collecties zijn beschikbaar in de United States en in meer dan 170 landen en grondgebieden in departement en speciaalzaken, en direct voor klanten in 4,170 Company- en derde partij winkels en op e-commerce websites. The Company beheert zijn internationale zaken door een globaal netwerk van verdelers, en joint venture partners in Azië, Israël, Mexico, en volledige dochterondernemingen in Canada, Japan, India, Europa en Latijns-Amerika. Voor meer informatie gelieve about.skechers.com te raadplegen en volg ons op Facebook, Instagram, Twitter, en TikTok.





    05-12-2021 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    04-12-2021
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het perfecte cadeau voor onder de kerstboom

    de Vakantiecheque

     

    Schenk je geliefde(n) een bijzonder verblijf in Vlaanderen Vakantieland

    Met december voor de deur, kunnen we nu echt beginnen aftellen naar kerst. En wie kerst zegt, zegt cadeautjes… Logeren in Vlaanderen vzw zorgt ervoor dat het dit jaar geen stressvolle race tegen de klok hoeft te zijn. Verwen je geliefde(n) met een vakantiecheque van Logeren in Vlaanderen vzw en trakteer op een tripje in Vlaanderen Vakantieland. De cadeaucheque is online te verkrijgen via devakantiecheque.be en is het ideale cadeau voor onder de kerstboom. Want nu we geproefd hebben hoeveel moois er te ontdekken valt, smaakt een verblijf in Vlaanderen naar meer in 2022. Met de vakantiecheque kan je terecht bij meer dan 1.300 logies in heel Vlaanderen voor een verblijf van een nacht, weekend, midweek of zelfs langer. Of je nu zin hebt in een romantisch weekendje weg, een actieve wandel- of fietsvakantie of een gezellige trip met het hele gezin, de bijzondere logies van Vlaanderen Vakantieland zitten #volvanverhalen die je graag cadeau geeft. Of krijgt.

    Een Vakantiecheque voor elk budget (en moment)

    De Logeren in Vlaanderen Vakantiecheque is het ideale geschenk om nieuwe herinneringen te maken in Vlaanderen Vakantieland. Lastminute kerstshopper? Geen probleem. Via het print-on-demand-systeem druk je de cheque zelf af, op eender welk moment. Voor de waarde van de Vakantiecheque kun je kiezen uit één of meerdere cheques van € 35, € 50 of € 100. Na de betaling ontvang je de downloadbare Vakantiecheque meteen in je mailbox. Die kun je vervolgens op je eigen manier inpakken. Wat dacht je van een bedje van papier, een party-euh-logies-popper of een verrassende kerstbal? Of bestel er ineens het nieuwe logiesboek Vlaanderen Vakantieland 2022 bij. Hou je het liever digitaal, dan kun je de cheque natuurlijk ook als verrassing doormailen naar de gelukkige. De vakantiecheque is 18 maanden geldig en is inwisselbaar bij alle logies die je vindt op de website van Logeren in Vlaanderen Vakantieland.

    Een Vakantiecheque voor ieder(s) vakantieverhaal

    Met de logeren in Vlaanderen Vakantiecheque van Vlaanderen Vakantieland schrijft iedereen zijn eigen vakantieverhaal. Wil je nieuwe herinneringen maken met je familie of vrienden, dan vind je op de website van Logeren in Vlaanderen Vakantieland vakantiewoningen in alle vormen en maten. Je kunt zelfs kiezen voor een verblijf op een boerderij of een kasteel. Leuke verhalen verzekerd! Wie liever een vleugje romantiek wilt of even helemaal tot rust wil komen tijdens een wellnessweekendje kan terecht in één van de charmante B&B’s of dromerige hotels. Ook voor avonturiers en actievelingen heeft Logeren in Vlaanderen Vakantieland een aantal bijzondere plekjes in petto in de buurt van de mooiste wandel- en fietsroutes. Kies bijvoorbeeld eens voor een verblijf op een camping. Of jouw verhaal zich nu afspeelt op het platteland, in het bos, aan de kust of in de stad, er is voor ieder wat wils.

    Praktisch: De cheque is beschikbaar voor €35, €50 en €100. - Gemakkelijk betalen met Bancontact/Maestro, iDeal, Mastercard of VISA. - Houd rekening met een administratiekost van €3 incl. btw. - Bestellen doe je op: devakantiecheque.be

    De cheque print je zelf en kan je origineel verpakken dankzij deze DIY-ideeën: https://www.logereninvlaanderenvakantieland.be/nl/logeertips/diy-verpakkingen-voor-de-vakantiecheque/129/

     







    04-12-2021 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    03-12-2021
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Attivi Puri

    DOELGERICHTE OPLOSSINGEN VOOR DE HUID - DIRECTE EN ZICHTBARE RESULTATEN

    Attivi Puri van Collistar is een complete productlijn van doelgerichte en effectieve gezichtsbehandelingen. Een paar specifieke ingrediënten geven de huid precies dat wat ze nodig heeft. De producten kunnen prima los van elkaar of samen gebruikt worden, afhankelijk van onze behoeften. De producten vormen op maat gemaakte routines die aan te passen zijn op de behoeften van onze huid, die (net als wij) veranderen naarmate het seizoen, het klimaat of het moment van de dag. Het resultaat? Een mooie, gezonde en stralende huid die ons goed laat voelen. We blijven onszelf, op elk moment.

    De verschillende formules

    1. HYALURONZUUR : HYDRATEREND EN LIFTEND

    Net als de rest van ons lichaam, heeft onze huid een dagelijkse hoeveelheid water nodig om gezond, gehydrateerd, glad, volumineus, glanzend en mooi te blijven. Één van de belangrijkste natuurlijke moleculen die essentieel zijn voor de hydratatie van de huid is hyaluronzuur, met een chemische structuur die ervoor zorgt dat het tot wel 1.000 keer zijn eigen gewicht in water kan vasthouden. Hyaluronzuur is dan ook van vitaal belang om de huid zacht, gehydrateerd en elastisch te houden.

    Hyaluronzuur + Polyglutaminezuur

    HYDRATEREND EN LIFTEND :             Resultaten: de huid wordt intens en constant gehydrateerd waardoor ze zachter, gladder, sterker en elastisch is. - Doelgroep: geschikt voor alle huidtypen, ook de gevoelige huid. - Hoe te gebruiken: ‘s ochtends en ‘s avonds met licht masserende bewegingen aanbrengen op gezicht en hals. De formule is vrij van siliconen, alcohol, kleurstoffen, parfum en ingrediënten van dierlijke oorsprong.

    Hyaluronzuur + Ceramiden Aquagel

    HYDRATEREND EN LIFTEND :             Resultaten: de huid wordt direct gevoed, beschermd en versterkt. -           Textuur: fris, comfortabel en snelle opname door de huid. - Doelgroep: geschikt voor alle huidtypen, ook de gevoelige huid. Met name aanbevolen voor de normale tot de gemengde huid. De formule is vrij van siliconen, alcohol, kleurstoffen en  ingrediënten van dierlijke oorsprong.

    2. COLLAGEEN

    ANTI-RIMPEL EN VERSTEVIGEND

    Collageen is het voornaamste structurele bestanddeel van huidweefsels en het meest voorkomende eiwit in het lichaam. Om het ontstaan van rimpels en een verslapte huid te voorkomen, dient collageen vanaf de buitenkant aangeleverd te worden.

    Collageen + Glycogeen

    ANTI-RIMPEL EN VERSTEVIGEND : Resultaten: de huid ziet er egaler en steviger uit, zelfs na de eerste paar keer aanbrengen. Bij regelmatig en continu gebruik wordt de huid nog steviger, elastischer, sterker en veerkrachtiger. - Doelgroep: geschikt voor alle huidtypen, ook de gevoelige huid. - Hoe te gebruiken: ‘s ochtends en ‘s avonds met licht masserende bewegingen aanbrengen op gezicht en hals. De formule is vrij van siliconen, alcohol, kleurstoffen, en ingrediënten van dierlijke oorsprong.

    Collagen Cream Balm + Malachite

    ANTI-RIMPEL EN VERSTEVIGEND : Resultaten: de huid wordt diepgaand gevoed en is compact en stevig. -          Textuur: licht, omhullend en eenvoudige opname door de huid.-   Doelgroep: geschikt voor alle huidtypen, ook de gevoelige huid. Met name aanbevolen voor de normale tot droge huid. - Hoe te gebruiken: ‘s ochtends en ‘s avonds met licht masserende bewegingen aanbrengen op gezicht en hals. De formule is vrij van siliconen, alcohol, kleurstoffen, ingrediënten van dierlijke oorsprong.

    Attivi Puri: een oplossing voor elke behoefte

    De Attivi Puri-productlijn bevat niet alleen hyaluronzuur en collageen maar ook producten op basis van vitamine C en glycolzuur, in optimale concentraties die garant staan voor optimale doeltreffendheid, doelgerichte werking en uitzonderlijke veiligheid.

     

     

     







    03-12-2021 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Winterwonderland Kroatië
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    De gezelligste tijd van het jaar staat weer voor de deur. De kerstnummers zijn volop te horen en de versiering mag weer van zolder gehaald worden. Ook Kroatië transformeert in een winterwonderland waar van alles te beleven is. Door het hele land zijn er gezellige evenementen, van een chocoladefestival tot kleurrijke kerstmarkten. Merry Christmas!

    Advent aan zee in Opatija : Van 26 november 2021 tot en met 9 januari 2022 verlichten vele duizenden lampjes de prachtige kustplaats Opatija, in het noorden van Kroatië. In de sfeervol versierde straten en pleinen hangt de heerlijke geur van glühwein en warme chocolademelk. Op de boulevard Slatina is er een kerstmarkt, waar je de mooiste kerstcadeautjes vindt en smakelijke lokale specialiteiten proeft. Chocoladeliefhebbers kunnen hun geluk niet op tijdens het Chocolade Festival, dat van 3 tot en met 5 december plaatsvindt. Het decor van de 15e editie van dit smakelijke festival is de statige Chyrstal Hall in Hotel Kvarner, het oudste hotel van Kroatië. Tijdens dit festival eet je niet alleen de lekkerste chocolade van ambachtelijke chocolatiers, maar kun je ook interessante workshops en lezingen over chocolade volgen.

    Magisch Zagreb

    Van 1 december 2021 tot en met 6 januari 2022 geniet je in Zagreb van een magische kerstsfeer. Op het Trg bana Jelačića plein zijn er vele voorstellingen voor kinderen en allerlei culturele evenementen. In de omliggende straten struin je over de traditionele kerstmarkt, die al drie keer uitgeroepen is tot Leukste Kerstmarkt van Europa. Probeer traditionele winterse specialiteiten, zoals 'krpice sa zeljem' (een pastagerecht met zuurkool), appelbeignets of 'štrukli' (deegkussentjes met verse kaas) en geniet ondertussen van de vrolijke muziek bij het muziekpaviljoen op Zrinjevac. In het stadsdeel Kaptol bewonder je levende kerststallen. Op zo’n 50 kilometer van Zagreb ligt het magische Salajland. Dit is een privétuin van 10 hectare die de familie Salaj versierd heeft met ruim 5 miljoen lichtjes.

    Zonnig kerstsprookje in Split

    In de prachtige historische stad Split schijnt in december nog de zon. Hier geniet je van de prachtige klanken van het mandoline orkest of de gezellige avondconcerten op de Boulevard de Riva. Op de sfeervolle kerstmarkt vind je de mooiste kerstcadeaus voor familie en vrienden, van sieraden tot handgemaakte producten. Je eet je buikje rond met traditionele specialiteiten zoals 'bakalar' (stokvis) of 'fritule' (een soort kleine oliebollen).

    De meest recente informatie over hoe je veilig en verantwoord naar Kroatië reist is te vinden via https://croatia.hr/nl-NL/coronavirus-2019-ncov-q-and-a-.

     

    03-12-2021 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 06/05-12/05 2024
  • 29/04-05/05 2024
  • 22/04-28/04 2024
  • 15/04-21/04 2024
  • 08/04-14/04 2024
  • 01/04-07/04 2024
  • 25/03-31/03 2024
  • 18/03-24/03 2024
  • 11/03-17/03 2024
  • 04/03-10/03 2024
  • 26/02-03/03 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 12/02-18/02 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 29/01-04/02 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 15/01-21/01 2024
  • 08/01-14/01 2024
  • 01/01-07/01 2024
  • 25/12-31/12 2023
  • 18/12-24/12 2023
  • 11/12-17/12 2023
  • 04/12-10/12 2023
  • 27/11-03/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 13/11-19/11 2023
  • 06/11-12/11 2023
  • 30/10-05/11 2023
  • 23/10-29/10 2023
  • 16/10-22/10 2023
  • 09/10-15/10 2023
  • 02/10-08/10 2023
  • 25/09-01/10 2023
  • 18/09-24/09 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 04/09-10/09 2023
  • 28/08-03/09 2023
  • 21/08-27/08 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 07/08-13/08 2023
  • 31/07-06/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 17/07-23/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 03/07-09/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 22/05-28/05 2023
  • 15/05-21/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 17/04-23/04 2023
  • 10/04-16/04 2023
  • 03/04-09/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 12/09-18/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 10/05-16/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 28/10-03/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 05/08-11/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 29/04-05/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 11/03-17/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 25/12-31/12 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 30/11-06/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 24/12-30/12 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 31/03-06/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 07/05-13/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 09/04-15/04 2007
  • 02/04-08/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 26/02-04/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 27/11-03/12 2006
  • 20/11-26/11 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 06/11-12/11 2006
  • 30/10-05/11 2006
  • 23/10-29/10 2006
  • 16/10-22/10 2006
  • 09/10-15/10 2006
  • 02/10-08/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
  • 11/09-17/09 2006
  • 04/09-10/09 2006
  • 28/08-03/09 2006
  • 14/08-20/08 2006
  • 07/08-13/08 2006
  • 31/07-06/08 2006
  • 24/07-30/07 2006
  • 17/07-23/07 2006
  • 10/07-16/07 2006
  • 03/07-09/07 2006
  • 26/06-02/07 2006
  • 19/06-25/06 2006
  • 12/06-18/06 2006
  • 05/06-11/06 2006
  • 29/05-04/06 2006
  • 22/05-28/05 2006
  • 01/05-07/05 2006
  • 24/04-30/04 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!