Inhoud blog
  • Van New york naar landbouw op kasteeldomein
  • Michael Kors
  • Franke ziet het glas halfvol .. warm en gefilterd
  • Parador vakantieparken
  • Beosysteem 9000C
  • DEBA meubelen trekt alles uit de kast!
  • Het combi-shirt van Mayerline
  • Arte en Moooi openen deuren van Green House
  • Own Your Glow
  • La Biennale di Venezia
  • Weleda breidt manverzorging uit!
  • Aspria: technologische verzorging
  • Kartell & illycaffè
  • Water als centerpiece
  • Artisano & Amato
  • Bell & Ross
  • Vier de lente met Belgische flair
  • Le Lame Lover
  • Moederdag
  • Veritas Care(s) about you
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    wozani
    restaurants
    15-11-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Chicago

    Brussels Airlines verwelkomt nieuwe Chicago lijnvlucht van toekomstige partner United Airlines

     

     

     

    United Airlines, toekomstig partner van Brussels Airlines, maakte bekend dat het volgende lente een nieuwe transatlantische lijnvlucht lanceert tussen Chicago O’Hare en Brussels Airport. Dankzij deze nieuwe verbinding zullen Brussels Airlines en United Airlines hun klanten zeer aantrekkelijke vluchtmogelijkheden kunnen aanbieden tussen tientallen belangrijke bestemmingen.

     

    De nieuwe dagelijkse lijndienst tussen Chicago en Brussels Airport gaat van start op 28 maart 2010. Met deze nieuwe lijnvlucht verbindt United één van haar belangrijkste

    Amerikaanse luchthavens met de thuisbasis van Brussels Airlines.

     

    Deze nieuwe verbinding is niet alleen goed nieuws voor wie tussen de Europese hoofdstad en Chicago wil reizen. Dankzij de uitstekende uurregeling sluit deze lijndienst ook vlot aan op doorverbindingen naar talrijke binnenlandse bestemmingen in de Verenigde Staten, verschillende steden in Europa en Afrika.

     

    “We verwelkomen de beslissing van United Airlines om een nieuwe transatlantische

    lijndienst naar Chicago te lanceren”, zegt Brussels Airlines co-Managing Director Bernard Gustin. “We kijken uit naar het partnership met United Airlines dat ook al elke dag Brussels Airport met Washington Dulles verbindt. Dit goede nieuws is nogmaals een voorbeeld van de talrijke voordelen die we onze passagiers kunnen aanbieden eenmaal we lid worden van de Star Alliance in december van dit jaar.” RVH.

     

    15-11-2009 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Fessten!!

    Op weg naar de feesten met Delhaize

    Tal van nieuwe producten voor een heerlijk gevulde feesttafel

     

     

     

     

    Kerstmis en Nieuwjaar zijn in aantocht. Elk jaar stellen we ons weer de vraag: wat staat er op het menu? Het uitgebreide eindejaarsassortiment van Delhaize biedt voor ieder wat wils binnen elk budget. Kookliefhebbers vinden zeker hun gading in de kwalitatieve en innovatieve producten die feestrecepten omtoveren tot een culinaire meesterwerk. Voor zij die niet graag in de keuken staan, zijn er tal van kant-en-klare gerechten om de vingers bij af te likken. En dit alles tegen een competitieve prijs…

     

    Temidden de fijnproeversvoorgerechten vindt men oesters, een gastronomische ontdekkingstocht met verschillende oestersoorten. De Everzwijn Ham uit het hart van de Belgische Ardennen heeft een robuuste smaak en karakteristieke kleur. De intense en complexe smaak van de Noire de Bigorre Ham uit de Franse Pyreneeën staat garant voor een ongelofelijke culinaire ervaring.

    Pata Negra Bellota Ham is een van de culinaire Spaanse hoogstandjes. De varkens voeden zich hoofdzakelijk met eikels uit de bossen van Andalusië wat de ham zijn onovertroffen smaak geeft. De Mangelica Ham, met een erg traag rijpingsproces komt uit Hongarije, de delicate infiltratie van vet in het vlees en de dikke vetrand beschermen zijn unieke aroma’s. Dit jaar biedt Delhaize ook 4 soorten volledige ham met bijhorende Jamonera (snijplank) aan waaronder de zeer kwalitatieve Belgische Superano de Grega ham. Alle hammen worden met poot maar zonder been verkocht zodat u al het vlees kunt gebruiken.

     

    Hoofdgerechten die uw smaakpillen zullen prikkelen zijn o.m. de Taste of Inspirations Orkney Zalmflet, een graatarme zalmfilet zonder vel. Deze zalm is langzaam gekweekt in de zuivere wateren van de Orkney Eilanden waaraan hij zijn fijne vlees met een homogene en voortreffelijke smaak te danken heeft. De St. Sever kip, rood label,leeft vrij in de bossen van de Franse Landes. Hij voedt zich met natuurlijk voedsel en maïs waardoor hij een gele kleur heeft. Anderzijds is de Taste of Inspirations kaasschotel een mooie, evenwichtige schotel met de beste kazen uit het gamma: kaas met schimmelkorst (Camembert), met gewassen korst (Munster), een blauwschimmelkaas (Roquefort), een geperste en gekookte kaas (Comté) en een zachte kaas met schimmelkorst (Buche Sainte-Marure).

     

    Vele liefhebbers van bruisende bubbels hebben de laatste jaren de Spaanse Cava’s ontdekt als een waardig alternatief voor champagne. Codorníu is een van ’s werelds oudste familiebedrijven met een ongelofelijke passie voor cava’s en wijnen. Hun cava’s hebben dan ook een voortreffelijke smaak. De wijntrend van dit najaar is de terugkeer naar de klassiekers. Wijnen uit Frankrijk, Italië en Spanje zullen tijdens de feesten op onze tafels prijken. RVH.

     

     

    15-11-2009 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    14-11-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.siliconenborsteltje

    Het siliconen borsteltje van Cuisipro: onvervalst gemak

    Cuisipro introduceert handig borsteltje om vlees, groenten of gebak in te strijken

     

     

     

    Lamskoteletjes met een marinade instrijken, groentebrochettes kruiden, brood invetten, glazuur aanbrengen: een instrijkborsteltje komt goed van pas in de keuken. Cuisipro verdiepte zich in de materie silicone en ontwikkelde een… onvervalste keukenhulp. Resultaat is écht gebruiksgemak: het siliconen borsteltje van Cuisipro neemt marinades, vetten en andere mengsels perfect op waardoor je ze – zonder knoeien – egaal kan uitstrijken op je ingrediënten.

     

    Met het nieuwe siliconen borsteltje van Cuisipro wordt gebak, vlees, groenten of andere ingrediënten instrijken kinderspel. Het geheim zit hem in de combinatie van zachte, dunnere haren aan de buitenkant (die de vloeistof goed opnemen) en harde, dikke haren aan de binnenkant (die de vloeistof gemakkelijk uitstrijken). Zo kan je marinades, oliën of andere mengsels heel egaal uitstrijken.

     

    De silicone van het Cuisipro-borsteltje is hittebestendig tot 260°C en neemt geen geur van voedsel op. De haren zijn sterk en komen niet los bij veelvuldig gebruik. Bovendien heeft het borsteltje een ergonomische greep, waardoor het vlot in de hand ligt en gemakkelijk in gebruik is, maar ook vaatwasmachinebestendig. RVH.

    Materiaal: hoogwaardige kunststof, silicone - grootte: 20 cm

    Richtprijs: 12,50 euro

     

     





    14-11-2009 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Neuhaus kerst

    Neuhaus zorgt voor een schitterende kerst!

     

     

     

     

    Neuhaus bezorgt u dit jaar een overweldigend kerstfeest met schitterende en fonkelende sterren. Niet te missen is de “Winterster, gianduja met krokante stukjes speculoos en omhuld met pure chocolade”; een volledig handgemaakte ster van de hand van onze maître chocolatier. Daarnaast is er de elegante “Beste wensen” sterdoos, gevuld met een selectie van onze beste pralines. Als kers op de taart is er de nieuwste creatie “Petite Bûche”, een praliné van amandelen en hazelnoten met krokante stukjes amandel, omhuld met een zacht laagje chocolade en intens cacaopoeder er omheen.

     

    De Kerst 2009 collectie biedt een uitgebreide waaier aan geschenkjes en lekkernijen om het oog en de papillen van uw geliefden te verwennen tijdens de feestdagen. De ballotins en de feestdoosjes zijn voor de gelegenheid in een kerstkleedje gestoken. Zo zijn er de onmisbare ballotins met sterallures, de assortimenten van 16 truffels in een elegante doos in de kerstkleuren, de traditionele met pralines gevulde kerstballen, de heerlijke piramide van pralines of de lekkere adventskalender.

     

    Voor Neuhaus is er geen kerstmaal zonder kerststronk, vandaar de creatie van de praline 'Petite Bûche', zachte praliné van amandelen en hazelnootjes met krokante stukjes amandel, omhuld met een zacht laagje zwarte chocolade en bepoederd met intense cacao.

    De Kerst 2009 collectie is vanaf eind november verkrijgbaar in alle Neuhauswinkels. RVH.









    14-11-2009 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    13-11-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.sterk staaltje italiaanse keuken

    Rösle, het sterke staaltje van de Italiaanse keuken

    Van caprese tot quiche

     

     

     

     

    Een frisse salade caprese met tomaat en mozzarella maar nu de presentatie nog. Goede buffel mozzarella in gelijke, rechte plakjes snijden is niet zo eenvoudig als het lijkt. En slechts weinig messen is het gegeven om een tomaat in rechte plakjes te verdelen met behoud van vruchtvlees en van sap.  Rösle komt met de even simpele als handige oplossing in de vorm van een Tomaten- en Mozzarellasnijder. Voor de liefhebber.

     

    Natuurlijk niet enkel voor een salade caprese maar voor alles met mozzarella, van bruschetta met mozzarella tot aan tomatenmozzarella quiche toe. De handige snijder is, eenmaal gebruikt, onmisbaar. Inox gecombineerd met synthetische snijstrengen en ergonomisch geplaatste handvaten maken de snijder tot een keukenhulp op topniveau. En voor wie meer van partjes houdt, is er de tomatenverdeler. Deze zorgt ervoor dat tomaat of appel verdeeld wordt in 8 gelijke partjes. RVH.

    Advies verkoopprijs: Rösle Tomaten Snijder € 24,95 en Tomaten Verdeler € 24,95.

    www.cookand.eu  





    13-11-2009 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.kerstcadeautjes

     

    De mooiste kerstcadeautjes met NORFOLKLINE

     

     

     

    Voor je het weet is het alweer Kerst en Eindejaar, de tijd dat we graag cadeautjes geven en krijgen. Familie en vrienden gelukkig maken met een kerstgeschenk is evenwel niet evident want ieder jaar is er de vraag: wat moet ik nu weer kopen? Voor de feestdagen van dit jaar biedt ferrymaatschappij Norfolkline de oplossing.

     

    Die oplossing ligt aan de andere kant van Het Kanaal. In Dover en in de dorpen en stadjes die van daaruit makkelijk te bereiken zijn, vind je in de winkels een gans ander assortiment artikelen dan in eigen land. Even bijzonder als de Engelsen zijn de dingen die ze verkopen, ongewoon, verrassend, hebbedingetjes, artikels waarvan je niet eens wist dat ze bestaan. Je kan er familie en vrienden mee verrassen en je vindt er altijd wel datgene wat bij deze of die persoon past. Kuierend door de straten van Canterbury, Ashford, Hastings en talloze andere stadjes ontdek je knusse winkels en aardige shops, volgestouwd met bijna voor de hand liggende oplossingen voor je cadeauproblemen. En tussen het shoppen door word je ondergedompeld in de kerstsfeer, je luistert naar de Christmas Carols die naar aloude Engelse gewoonte gezongen worden in de straten, je geniet van de lichtjes en van de mooi versierde kerstbomen. De pubs bruisen in die dagen van het leven, er wordt volop genoten van de gezellige warmte bij een haardvuur, van de afternoon tea en van de ovenverse scones.

     

    Met ferrymaatschappij Norfolkline is Engeland mét zijn cadeautjes verrassend dichtbij. Vanuit de haven van Duinkerke, makkelijk bereikbaar en minder ver dan Calais, reis je met een comfortabele, ruime en kindvriendelijke ferry naar Dover, de poort naar Engeland. Norfolkline vaart om de twee uur in beide richtingen, de klok rond, en de reis duurt hooguit twee uur, bovendien zijn de tarieven best aantrekkelijk. RVH.

    www.norfolkline.com

     

     

    13-11-2009 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    12-11-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kerst bij Pierre & Vacances

    Kerst bij Pierre & Vacances

    Mooie aanbiedingen voor een magische vakantie !

     

     

     

    Eindejaar in het buitenland? Oudejaarsavond vieren in de bergen op de skipistes? Speciaal voor de gelegenheid heeft Pierre & Vacances gedacht aan een paar tips om kerstdag anders te vieren en volop te genieten van uw vakantie.

     

    Vroegboekers worden tot 15 december door Pierre & Vacances extra in de watten gelegd met voordelige prijzen. Voor elk verblijf van 19 tot 26 december 2009, nodigt Pierre & Vacances de vakantiegangers uit om reeds een dagje vroeger aan te komen, dus vanaf vrijdag 18 december! Geniet van de gelegenheid en vertrek een dagje langer voor dezelfde prijs. RVH.

     

    Les Coches, charmant dorpje in de Savoie op 1450m hoogte

    De residence ‘La Marelle & le Rami’ ligt aan de voet van de pistes in dit gezellige ski resort, dichtbij de kabelbaan, de ijspiste en de handelszaken.  Les Coches biedt u een bevoorrechte toegang tot het skidomein ‘Paradiski’.

     

    Val d’Isère voor een vakantie vol skifun!

    Gelegen aan de voet van de skipistes of in het hart van het resort, de residenties Pierre & Vacances in Val d’Isère verwelkomen fervente skiërs vanuit alle hoeken van de wereld die uit zijn op ski & après-ski fun !

     

    Informatie en reserveringen:  www.pv-holidays.be   -   0900 00 009

    12-11-2009 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.desserts van roger van damme

    Exclusief bij Delhaize België

    4 meesterlijke desserts van chef-kok Roger Van Damme

     

     

     

     

    Delhaize België staat bekend voor haar liefde voor gastronomie en lekker eten. Het is dan ook niet verwonderlijk dat de voedingsdistributeur regelmatig samenwerkt met meesters in hun vak. Exclusief voor Delhaize creëerde toppatissier Roger Van Damme vier uitzonderlijke desserts die een streling voor het oog en uw smaakpapillen zijn! Roger Van Damme werd recent verkozen tot Chef van het Jaar 2010 door Gault Millau.

     

    Om de Delhaize-klanten te verwennen met het allerbeste, bedacht Roger Van Damme vier verrassende desserts die volgens de regels van de kunst gemaakt werden met zorgvuldig geselecteerde ingrediënten. De combinatie van verschillende structuren, zoals crumble, mousse en marmelade, staan garant voor een gastronomische smaaksensatie om uw vingers bij af te likken. Elk dessert wordt aangeboden met een coulis en aparte afwerking om er thuis de laatste hand aan te leggen.

     

    Chocolade Fantasie:

    een luchtige chocolademousse op een frisse frambozenmarmelade met een spiegel van zwarte chocolade en een chocoladekoraal. Een chocoladesausje en een crumble met fijne stukjes zwarte chocolade vormen de perfecte afwerking.

     

    Feest van Rood Fruit:

    een feestelijke frambozenbavarois met yoghurtcrème, frambozencoulis en amandelkoraal. Een zacht yoghurtsausje en een vanillecrumble met stukjes amandel maken dit dessert helemaal af.

     

    Tiramisu:

    een romige tiramisumousse op een rijke chocoladebiscuit met een mokkaganache en mokkakoraal. Kers op de taart zijn het zachte mokkasausje en een knapperige mokkacrumble.

     

    Exotic:

    een zomerfrisse mangopulp met passievruchtenbavarois, afgewerkt met een zongele coulis en een luchtige koraal van amandel. Het geheel is voorzien van een zachte mango en passievruchtensausje, afgelijnd door een kokosnootcrumble.

     

    De desserts zijn afzonderlijk verpakt en kunnen zowel als tussendoortje, presentje of dessert! Verkrijgbaar vanaf 5 november 2009 - Prijs: € 5,99/150g. RVH.

     









    12-11-2009 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.authentieke cafetière

    Chambord, een authentieke cafetière.

     

     

    CHAMBORD is een authentieke cafetière waarvan het model tot de fifties teruggaat. De cafetière is nog steeds met dezelfde zorg en zin voor perfectie vervaardigd. Het draagstel met deksel in staal heeft verschillende chromeerbaden ondergaan om een glad oppervlak te bekomen dat zelfs na jaren intens gebruik mooi blinkend blijft.

    Het enige verschil met het productieproces uit de jaren vijftig is dat er nu milieuvriendelijk wordt gewerkt, wat belangrijk is voor het chromeerproces. Om esthetische redenen en omwille van het comfort kreeg de zwarte bakelieten CHAMBORD greep bovendien een matte afwerking. De cafetière is nog steeds de beste en eenvoudigste manier om goede koffie te maken. Voor een heerlijk kopje koffie gebruikt men best vers gemalen koffie en water van 92 tot 96 graden. RVH. www.bodum.com







    12-11-2009 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    11-11-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.oneworld

    oneworld voor de 7de keer op rij verkozen tot beste luchtvaartalliantie ter wereld

     

     

     

    Naar aanleiding van de World Travel Awards, die door de Wall Street Journal worden omschreven als de Oscars van de reissector, werd oneworld voor de zevende keer op rij uitgeroepen tot 's werelds beste luchtvaartalliantie.

    Sinds deze World Travel Awards-categorie in 2003 werd geïntroduceerd, heeft oneworld ieder jaar de titel van beste luchtvaartalliantie in de wacht gesleept. oneworld won ook al drie keer de titel van beste luchtvaartalliantie van Business Traveller Magazine.

     

    De World Travel Awards 2009 werden tijdens een ceremonie in Londen uitgereikt, amper 24 uur vooraleer Mexicana als nieuw oneworld lid tot de alliantie toetreedt. Mexicana werd trouwens voor de elfde opeenvolgende keer verkozen tot World Travel Awards 'Leading Airline for Mexico & Central America'. De World Travel Awards worden toegekend op basis van de stemresultaten van meer dan 180.000 reisagenten en reisprofessionals uit de hele wereld.

     

    John McCulloch, oneworld Managing Partner, verklaarde: oneworld heeft zich steeds gefocust op de kwaliteit van onze alliantieleden en niet op de kwantiteit. Daarom is het hartverwarmend dat we ons palmares van enige alliantie die ooit deze World Travel Award heeft gewonnen, te kunnen behouden sinds de introductie ervan zeven jaar geleden. Het is eens te meer een enorme blijk van vertrouwen van de kenners uit de reisindustrie wereldwijd. RVH.

     

     

     

     

    11-11-2009 om 13:49 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    10-11-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Van Bommel

    Hoste – Van Bommel

     

     

     

    Schoenfabrikant creëerde speciaal voor de nieuwe shows van Geert Hoste een zinderend schoeisel. RVH.





    10-11-2009 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Onder de kerstboom
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Voor onder de kerstboom…

    Geen feest zonder ICI PARIS XL!

     

     

     

     

    De feestdagen kondigen zich weer aan. Met Kerstmis en het eindejaar in het vooruitzicht, is er niets leuker dan een dierbare in de watten leggen met het ideale cadeau. Toch is het niet gemakkelijk om jaar na jaar familie en vrienden te verrassen met dat bijzondere pakje.

     

    ICI PARIS XL brengt echter altijd soelaas voor zowel vroege shoppers als late beslissers. Met jaarlijks weerkerende favorieten zoals de parfum gift sets of nieuwigheden bij het exclusieve merk Qiriness, vind je bij ICI PARIS XL voor ieder wat wils… om te geven én om te krijgen!

     

    Parfum blijft een ideaal geschenk. Met de gift sets van ICI PARIS XL scoor je dus zeker goede punten. De setjes bestaan uit een flesje             parfum en een body milk, een deodorant, of nog een handig meeneemformaat van je favoriete parfum.

     

    Twijfel je nog wat of laat je de keuze graag aan de ander, dan zijn de Vivaboxen de perfecte oplossing! ICI PARIS XL biedt een grote keuze aan Vivaboxen aan die uitsluitend bij de keten in te wisselen zijn. Parfum voor Hem, Parfum voor Haar, Young Girls, Young Boys, Relaxing, Thermen of nog een Kenzoki Verzorging…

     

    Wat is er aangenamer dan je na de drukke eindejaarsperiode helemaal te herbronnen in een van de ICI PARIS XL Beauty for You instituten? Geef een ontspannen en frisse start voor 2010 cadeau met een Beauty for You verzorging. De keuze             is eindeloos: een intense verzorging van de oogcontouren, een luxueuze gelaatsverzorging Sisley,             balneotherapie voor een gerehydrateerd lichaam… De afslankende verzorging Orlane biedt zelfs een oplossing voor wie zich een beetje heeft laten gaan aan het feestdis!

     

    Het Zwitserse schoonheidsmerk Qiriness staat voor wellnessverzorging voor het gelaat om thuis van te genieten. De badkamer wordt een heuse oase van ontspanning met deze exclusieve en rijkelijke producten. Schenk een moment van rust en geborgenheid met een van de thuisverzorgingen van Qiriness. RVH.

    Info consumenten: ICI PARIS XL Infoline: 02/643 66 50 - www.iciparisxl.be 

     

     

    10-11-2009 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Beaujolais /cru2
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Beaujolais - slot

     

     

     

    De Cru’s – 2

     

     

     

    Chiroubles

    De hoogst gelegen Cru van de Beaujolais: een stralend rode kleur en een weelderige neus waarin aroma's van pioenroos, lelietje-van-dalen, iris en viooltje wedijveren. Zacht en elegant in de mond, met een zeer fruitige afdronk. Eén van de meest typische Cru's van de Beaujolais. Oppervlakte: 360 ha.

     

    Morgon

    Het resultaat van een bijzondere terroir, met verbrokkelde rotsen en bros schiefer. De Morgon verleidt met zijn volheid in de mond, voorafgegaan door de dieprode granaatkleur en aroma's van rijp steenfruit: kers, perzik, abrikoos, pruim… Het is een rijkelijke wijn, vlezig en krachtig, die nog verbetert met de tijd. Oppervlakte: 1.100 ha.

     

    Régnié

    Deze wijnstreek produceert een soepele en goed gestructureerde wijn met een kersrode kleur waarin violet flonkert. Aroma 's van aalbes, braambes en framboos. Kenners fluisteren graag dat één enkele teug van deze bekoorlijke wijn veel meer vertelt over zijn land dan alle boeken van de wereld. Oppervlakte: 370 ha.

     

    Côte de Brouilly

    De wijngaard spreidt zich uit over de hellende, uitstekend georiënteerde glooiingen van de Mont Brouilly. Een uniek homogene terroir binnen de Beaujolais (graniet en schiefer). Een klasrijke wijn, haast purper, met aroma's van verse druif en iris. Hij vraagt enige rijping vooraleer hij al zijn elegantie ontwikkelt. Oppervlakte: 320 ha.

     

    Brouilly

    Een dieprode robijnkleur, een neus van rood fruit, pruim, perzik, met minerale toetsen. De meest verspreide van alle Cru's van de Beaujolais is kleurrijk, stevig en gecorseerd. Oppervlakte: 1.300 ha. RVH.

    www.beaujolais.com

     

     

     

     

     

    10-11-2009 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Chez Leon
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Leon komt uit zijn schelp

     

     

     

    Leon anticipeert op de beslissing van de regering

    en past de totale btw-verlaging vanaf 1 december 2009 toe op de kaart

     

     

    Rudy Vanlancker, baas van Frituur Leon, reageert enthousiast op de « halve maatregel » van de regering om de btw in de horecasector terug te schroeven. Bijna 10 jaar heeft deze sector in moeilijkheden die volop getroffen werd door de crisis van de laatste 15 maanden, op deze maatregel aangedrongen.

     

    Met zijn 85 personeelsleden – allen voltijds tewerkgesteld in de Beenhouwerstraat, de enige plek waar Leon actief is – investeerde Frituur Leon de laatste 30 jaar vooral in personeel. Leon heeft aangetoond dat het voor een restauranthouder mogelijk is om met de hulp van de vakbonden (Leon is het enige restaurant in België met een ondernemingsraad en een comité voor veiligheid en hygiëne) winst te maken en het personeel officieel voltijds te laten werken.

     

    MAAR om dit te mogelijk te maken moet het restaurant een omzet hebben die gevoelig hoger is dan wat de meeste restaurants in het land realiseren. Met deze helpende hand aan de sector zal eindelijk bewezen worden dat de theorie van Rudy Vanlancker klopt als een bus.

     

    Rudy Vanlancker rekent erop dat de maatregel een positieve wind door de horeca zal laten waaien, eerst met een btw-tarief van 12%, vervolgens hopelijk met 6% in 2011. « Minder taksen, minder fraude … » is zijn devies. Het was absoluut noodzakelijk de vicieuze cirkel te doorbreken: een btw-heffing van 21% in een gemiddeld restaurant is moordend en dwingt de restauranthouder om alternatieve middelen te zoeken om het hoofd boven water te houden.

     

    Wanneer het restaurantbezoek zal toenemen, zullen de stijgende winstmarges Leon in staat stellen in 2010 meer personeel aan te werven, maar ook om de nodige investeringen te doen om bijvoorbeeld een ISO 22000-cerificaat te halen. Indien de sector het spel meespeelt zullen sommige restauranthouders ongetwijfeld nieuwe banen scheppen, anderen zullen dan weer kunnen investeren in materiaal of in hun bedrijf, de prijzen kunnen laten dalen, of gewoon het hoofd boven water houden.

     

    Rudy Vanlancker heeft besloten de prijzen te laten zakken. Het is voor hem immers niet meer dan normaal dat de grotere winstmarge die deze maatregel zal geven, volledig ten goede komt van de klanten, dit als dank voor hun jarenlange trouw. Om de transparantie compleet te maken zal Chez Leon niet alleen anticiperen op de btw-daling, maar de prijsvermindering als een korting op de rekening verrekenen (menu’s en prijzen blijven onveranderd).

    Chez Leon - Beenhouwerstraat 18 – 1000 Brussel – 02/511.14.15

     

    10-11-2009 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    09-11-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.woontextiel

    Woontextiel ontworpen door Chris Janssens exclusief voor Blokker

     

     

     

     

    Na meer dan 15 jaar ervaring met haar Chris Janssens modecollectie was de passie ook groot om de kracht van mooie prints en warme kleuren te vertalen naar feestelijk woontextiel. Exclusief voor Blokker heeft Chris Janssens een collectie tafellinnen ontworpen van hoogstaande kwaliteit in een combinatie van felle tinten en warme klassieke kleuren. Dit werd verder aangevuld met gezellige plaids in mooie prints en bijpassende kussentjes om in een zetel weg te dromen tijdens de winterdagen.

     

    Hotel Collectie: De bloem van deze print is een plumblossum, een Chinese bloem met een legende, deze bloem overleeft alle seizoenen, ook in de winter. Daarom staat deze bloem voor ‘with strong personality’. Dit is de boodschap die we willen geven via de tafel aan de mensen: om ieder de kracht te geven, ieder zijn ding te doen.

     

    Samen eten is één van de mooiste momenten op een dag. Eten maken voor familie en vrienden is een mooi gebaar om je liefde voor hen te laten zien. Een mooi gedekte tafel is een ritueel, een gebaar van eerbied en respect. Het samen voorbereiden geeft ons ook een mooie tijd.

     

    Met een tafellaken kan je in een korte tijd je kamer meer kleur en gezelligheid geven. Rood is een mooie afwisseling tussen al de klassiekere kleuren. Er zijn eveneens uni lopers te verkrijgen. De klassieke kleuren ogen ook zeer mooi, daarom een uni taupe loper op het rode tafellaken wat een prachtig contrast geeft. Heel deze collectie is verkrijgbaar in mooie, klassieke kleuren. De hotelcollectie is in 100% katoen; tafelkleedjes, servetjes, lopers en placemats verkrijgbaar in fris wit, fungi, pumice stone en red chili pepper.

     

    De Damass Collectie: is speciaal voor de Bourgondische feestdagen. Feestelijk eten op blinkend, gladde tafelkleedjes met een geruite geweven tekening. Alles smaakt eens zo feestelijk. En daarbij is dit zeer gemakkelijk te onderhouden, hoeft niet gestreken te worden. Damass tafelkleedjes, servietten en lopers te verkrijgen in star white, beaujolais, fig en peote.

     

    De liefde van de zachte kussens die je weer kracht geven na een vermoeiende dag. De warmte van het zachte deken dat we in de koude winter zo nodig hebben. Met de dekens en kussens brengt Blokker een gezellige warmte, om zo van die donkerste dagen van het jaar de mooiste te maken. RVH.

     









    09-11-2009 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (3 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    08-11-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.speculoos chocolade
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    ONTDEK CÔTE D’OR SPECULOOS :

    DE INTENSE SMAAK VAN MELKCHOCOLADE MET KROKANTE SPECULOOS

     

     

    Vandaag de dag zijn we met z’n allen opnieuw op zoek naar zekerheden, naar het familiegevoel, zo ook naar authentieke smaken die nieuw leven worden ingeroepen. De chocoladerecepten van Côte d’Or maken delen uit van deze kleine, vertrouwde pleziertjes die voortdurend opnieuw worden uitgevonden en inspelen op de heersende trends.

     

    De chocolatier had het idee om twee all-time favourite smaken van de Belgen te combineren : melkchocolade en speculoos. Côte d’Or verenigt meteen twee juwelen van het Belgische fijnproevererfgoed, de melkchocolade van Côte d’Or en speculoos, in een nieuwe tablet dat ons herinnert aan al het lekkers van onze kindertijd. De combinatie is uiterst geslaagd en overheerlijk.

    Het nieuwe recept Côte d’Or Melkchocolade met Speculoos is tegelijkertijd krokant en hartig en geeft een authentiek recept een geheel nieuw kleedje. Een tablet van 180 gram om met het hele gezin van te genieten. Het opperste genot voor klein en groot ! Côte d’Or brengt met deze wederom nieuwe combinatie de intense smaak van zijn melkchocolade eindelijk samen met deze andere, voor ons zo herkenbare lekkernij.

     

    Côte d’Or Melkchocolade met Speculoos is een nieuwe, innoverende smaak. De combinatie van cacaobonen en een rijke waaier aan met zorg geselecteerde ingrediënten zullen de smaakzinnen van de meest kieskeurige lekkerbekken weten te strelen. Met elk hapje duikt u onder in een heerlijk smaakuniversum.

    De krokante, amberkleurige stukjes speculoos verrassen zonder meer, tegelijkertijd smelt de chocolade op de tong waarbij men de rijkelijke mix ontdekt van enkele gekarameliseerde smaakaroma’s: kaneel, kruidnagel, nootmuskaat, gember… en cacao. Kortom, een creatief en sterk geparfumeerd recept zoals enkel Côte d’Or dat kan bedenken! RVH.

    Tabletten van 180 gram - Aanbevolen verkoopprijs: 2,39€.

    08-11-2009 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Beaujolais de cru's!
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Beaujolais – 3

     

    De Cru’s

     

     

     

    Wie het woord Beaujolais uitspreekt, denkt vaak niet aan Cru's. Bij de meeste consumenten doen Juliénas, Morgon, Fleurie, Chénas en andere appellations wel een belletje rinkelen, maar de associatie met Beaujolais behoort zelden tot de parate wijnkennis. En toch ligt dit tiental mooi gespreid langs de Saône, zuidwaarts van Mâcon. Die verspreiding verklaart de nuances tussen elke terroir en dus ook tussen de wijnen.

     

    Saint-Amour

    Deze zeer levendige, verfijnde en evenwichtige wijn bevat alle fruitigheid van de gamay. Hij toont een robijnrode kleur en aroma's van kirsch, kruiden en reseda. Zijn visitekaartje is echter de zachte, harmonieuze body. Geen wonder dat zijn aanhangers alsmaar talrijker worden. Oppervlakte: 320 ha.

     

    Juliénas

    Onthult meteen een aangenaam bouquet van perzik, rood fruit en florale aroma's. Zijn diep en intens robijnrood is een genot voor het oog. De Juliénas komt voort uit een wat kleiachtige bodem. Hij laat zich graag jong drinken, maar verdraagt evenzeer enkele jaren op fles. Oppervlakte: 580 ha.

     

    Chénas

    De kleinste Cru van de Beaujolais geldt als een bewaarwijn die genereus en zacht is in de mond. De Chénas onderscheidt zich door zijn robijnrood dat naar granaat neigt, een stevige body, florale en houtachtige toetsen. Oppervlakte: 250 ha.

     

    Moulin-à-Vent

    Hij dankt zijn edel karakter aan het mangaanrijke graniet in de bodem. De dieprode robijnkleur belooft aroma's van iris, van verwelkte rozen, kruiden en rijp fruit. Deze stevige bewaarwijn behoort zonder meer tot de grote klasbakken. Oppervlakte: 650 ha.

     

    Fleurie

    De Fleurie bekoort meteen met zijn fluwelen zachtheid, zijn elegantie en zijn bloemrijke en fruitige aroma's: iris, viooltje, verwelkte roos, perzik, zwarte bes en rood fruit. Mede door zijn bevallig karmijnrode kleur wordt hij soms de meest vrouwelijke Cru van de Beaujolais genoemd. Oppervlakte: 860 ha. RVH.

    www.beaujolais.com

    08-11-2009 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    07-11-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Feesten voor elk budget
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Carrefour: feesten voor elk budget!

     

     

     

    Net als de andere grootwarenhuizen besteedt ook Carrefour speciale aandacht aan de eindejaarsfeesten.

    In het verleden werd ten overvloede aangetoond dat de feestperiode elk jaar enkele nieuwe tendenzen meekrijgt; terwijl anderzijds de klassiekers erg hoog scoren. Tot de belangrijkste kenmerken van de komende feesten behoren de aksenten ‘verfijning’ en ‘exclusiviteit’. Dit segment slaat niet alleen op de dure luxeproducten maar ook ‘gewone’” producten kunnen best enige verfijning meekrijgen. Anderzijds wil Carrefour zijn consumenten beschermen en hen via een aantal ‘exclusiviteiten’ laten kennismaken met het uitzonderlijke aanbod dat ze ter beschikking hebben, zoals gekonfijt fruit, miniperen, tartinades of mayonaise met truffels of diverse groentesausjes, maar ook ijs, Luikse siroop eva.

     

    Convenience heeft reeds enkele jaren zijn intrede gedaan in de professionele keuken maar staat nu ook, net als de miniatuurgerechten centraal in het aanbod. Typische producten zijn Pic& Croc apero, verse pompoenpuree, ovenklare gerechten, zoals hapjes, hoofdgerechten en desserts, maar ook aperitiefglaasjes of dessertjes, serveerklaar. Carrefour biedt de klant anderzijds de kans om, ondanks de economische crisis,  bewust te consumeren o.m. met Carrefour Bioproducten en het keurmerk Max Havelaar.

     

    De klassiekers zijn en blijven voltreffers van formaat met o.m. fondue, gourmet, steengrill, foie gras, oesters, kreeft, kalkoen, wild, champagne en schuimwijn. Vooral in dit laatste segment een opmerkelijke evolutie mede door de alcoholcontroles. Feesten gebeurt voornamelijk in familiale kring waarbij figuurlijk enkele ‘zatte’ cijfers tijdens deze periode worden opgetekend: de setjes luxebieren groeien met ruim 30%, de sterke bieren zoals Duvel kennen een verkoopstijging van 12 à 15%, terwijl de mousserende wijnen aan een duideleijke inhaalbeweging bezg zijn t.o.v. de champagnes.

     

    Carrefour gaat er prat op, dat de keten zowel in de hypermarkten, de supermarkten als de buurtwinkels, de consument een package kan aanbieden, waarbij elk feest ongeacht het beschikbare budget; een geslaagd feest wordt. RVH.

     

     

    07-11-2009 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.enolah

    ENOLAH HERST-WINTER 2009

     

     

     

     

    Kleur en optimisme, daar draait het allemaal om bij de Belgische Griet Verhoeven, de enthousiaste ontwerpster achter het label Enolah. De collectie splitst zich uit in 4 kleurenthema’s: aquamarijn, aubergine, kersenrood en nachtblauw. De milde kleurenpracht komt prima tot zijn recht in de milde glans van fluweel. Dankzij de veelkleurige bedrukkingen zijn de vier thema’s onderling combineerbaar.

     

    De eerste groep, aquamarijn, vormt rijke contrasten met donkerbruin, oudroze en aubergine. Korte pittige jasjes met een oversized kraag in ribfluweel worden gecombineerd met zwierige fluwelen rokken, bedrukt met grote rozen in aquamarijn. Comfortabele en elegante ribfluwelen pantalons worden gecombineerd met een wikkeltop in een mix van superzachte mohair en wol. Kleurige GSM-tasjes in fluweel of wol maken het silhouet compleet. Zijden foulards en leuke charleston hoedjes gaan de nostalgische toer op en nodigen je zo uit voor «A cup of tea».

     

    Aubergine zoekt het gezelschap op van oudroze en violet. Zijden jurkjes in een grote paarse rozenprint worden gecombineerd met gebreide bolerootjes en contrasterende wanten. De vrouwelijke en anderzijds stoere dubbel geknoopte katoenen stretchjas wordt gecombineerd met een T-shirt met grote rolkraag en een legging in “retro”-print. Het contrast tussen stoer en teder vormt de rode draad doorheen de collectie: Enolah is op en top vrouwelijk, maar wordt op een eigenzinnige manier gemixt tot een sterk vrouwbeeld. « Ceci, n’est pas une fuite… »

     

    Kersenrood komt nog sterker tot zijn recht in combinatie met asterroze, aubergine en warm oranje.  De rode fluwelen mantel in rozenprint wordt gedragen over een rode jersey jurk. Een guitige pet en heerlijk warme wollen wanten zorgen voor de finishing touch. La Parisienne is weer helemaal terug in het modebeeld. Koket als ze is, gaat ze voor een zijden rok op elegante knielengte en een cardigan van wol. Een baret en handschoenen maken haar look compleet. « Je pense donc je suis…. »

     

    De vierde groep rond nachtblauw wordt versterkt door oudroze, aquamarijn en paars. De stoere lange mohairen gilets worden gecombineerd met supervrouwelijke zwierige jurken in de bloemenprint “maxisweet night”. Fluwelen blazers worden gedragen met sexy pantalons in stretchsatijn. Zijde en mohair laten zich van hun zachtste kant zien. Wollen accessoires in een brede kleurenwaaier nodigen uit tot eindeloos combineren. De vrouw maakt de look en niet andersom. « Stijlvol als een prinses en dansend als een ballerina in de plassen van geluk. »

     

    Enolah staat deze herfst-winter door zijn brede waaier van warme kleuren, exclusieve prints en de gedurfde mix van uiteenlopende materialen, garant voor HOPE, HAPPY, FUN en STRONG! RVH.

    Consumenten info : 016/35.35.22





    07-11-2009 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (3 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.SN & TAP

    Brussels Airlines en TAP Portugal starten codeshare samenwerking

    Alle vluchten tussen Brussel en Lissabon gezamenlijk gecommercialiseerd

     

     

     

     

    Brussels Airlines en TAP Portugal gaan opnieuw commercieel samenwerken. Beide luchtvaartmaatschappijen verkopen voortaan gezamenlijk alle vliegtuigzetels die meerdere keren per dag worden aangeboden op de routes tussen Brussel en Portugal (Lissabon, Porto, Faro). Deze codeshare samenwerking komt er aan de vooravond van de toetreding van Brussels Airlines tot de Star Alliance familie waar ook TAP Portugal lid van is.

     

    De samenwerking beperkt zich niet tot de vliegroutes tussen België en Portugal. In een tweede fase gaat Brussels Airlines ook zetels verkopen op aansluitende binnenlandse vluchten van TAP. Op haar beurt gaat TAP haar passagiers via Brussels Airport en Brussels Airlines ook vlotte connecties aanbieden naar talrijke Europese bestemmingen in Oostenrijk, Frankrijk, Duitsland, Scandinavië en het Verenigd Koninkrijk.

     

    “Lissabon, Porto en Faro zijn belangrijke bestemmingen voor zowel zakenreizigers als voor vakantiegangers”, zegt Brussels Airlines Executive Vice President Network & Strategy Erik Follet. “We zijn dan ook zeer verheugd dat we dankzij dit partnership met TAP Portugal onze klanten nog meer keuze en afreisflexibiliteit kunnen aanbieden.” RVH.

     

    07-11-2009 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 06/05-12/05 2024
  • 29/04-05/05 2024
  • 22/04-28/04 2024
  • 15/04-21/04 2024
  • 08/04-14/04 2024
  • 01/04-07/04 2024
  • 25/03-31/03 2024
  • 18/03-24/03 2024
  • 11/03-17/03 2024
  • 04/03-10/03 2024
  • 26/02-03/03 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 12/02-18/02 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 29/01-04/02 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 15/01-21/01 2024
  • 08/01-14/01 2024
  • 01/01-07/01 2024
  • 25/12-31/12 2023
  • 18/12-24/12 2023
  • 11/12-17/12 2023
  • 04/12-10/12 2023
  • 27/11-03/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 13/11-19/11 2023
  • 06/11-12/11 2023
  • 30/10-05/11 2023
  • 23/10-29/10 2023
  • 16/10-22/10 2023
  • 09/10-15/10 2023
  • 02/10-08/10 2023
  • 25/09-01/10 2023
  • 18/09-24/09 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 04/09-10/09 2023
  • 28/08-03/09 2023
  • 21/08-27/08 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 07/08-13/08 2023
  • 31/07-06/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 17/07-23/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 03/07-09/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 22/05-28/05 2023
  • 15/05-21/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 17/04-23/04 2023
  • 10/04-16/04 2023
  • 03/04-09/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 12/09-18/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 10/05-16/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 28/10-03/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 05/08-11/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 29/04-05/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 11/03-17/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 25/12-31/12 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 30/11-06/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 24/12-30/12 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 31/03-06/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 07/05-13/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 09/04-15/04 2007
  • 02/04-08/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 26/02-04/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 27/11-03/12 2006
  • 20/11-26/11 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 06/11-12/11 2006
  • 30/10-05/11 2006
  • 23/10-29/10 2006
  • 16/10-22/10 2006
  • 09/10-15/10 2006
  • 02/10-08/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
  • 11/09-17/09 2006
  • 04/09-10/09 2006
  • 28/08-03/09 2006
  • 14/08-20/08 2006
  • 07/08-13/08 2006
  • 31/07-06/08 2006
  • 24/07-30/07 2006
  • 17/07-23/07 2006
  • 10/07-16/07 2006
  • 03/07-09/07 2006
  • 26/06-02/07 2006
  • 19/06-25/06 2006
  • 12/06-18/06 2006
  • 05/06-11/06 2006
  • 29/05-04/06 2006
  • 22/05-28/05 2006
  • 01/05-07/05 2006
  • 24/04-30/04 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!