Inhoud blog
  • Een reis rond de wereld(keuken) mrt Beka
  • Aqualex Circulo, les je dorst naar duurzaamheid
  • BR03 White steel & Gold
  • Kunstenares Julie Loeckx
  • Interhome ondersteunt trouwers
  • MSC Yacht club
  • Corendon start met eigen vluchten naar Bonair
  • Josh V opent allereerste brandstore
  • Bourgondië op een andere manier ontdekken
  • Musthaves voor de zomer
  • CKS SS24
  • Van een koffiedate tot ...
  • Yiko collectie
  • Le monde est-il 'comic'
  • 111 jaar VZUG
  • Muyu collectie
  • Litouwse tradities
  • Quick-Step make-ôver
  • All-over natuursteen
  • Terug naar school
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    wozani
    restaurants
    17-11-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sprookjessfeer

    DE SPROOKJESSFEER ROND SINTERKLAAS EN KERSTMIS WORDT ECHT DANKZIJ DE CHOCOLADEFIGUREN VAN LEONIDAS!

     

     

    De winter en zijn koude nevelen zijn in aantocht! En daarmee komt het verlangen naar de gezellig gevulde schoentjes voor de haard en de sierlijk gedekte en verlichte

    kersttafels.

    Weldra zal Sinterklaas weer over de daken rijden en zijn Zwarte Pieten in de schoorstenen laten afdalen om alle mensen, groot en klein, te verwennen kleine, prachtige chocolade autootjes, tweekleurige beertjes, warm ingepakt in hun sjaaltjes, of misschien wel met lolly’s in de vorm van Sinterklaas en Zwarte Piet.

    Maar ook voor het kerstfeest heeft Leonidas weer groots uitgepakt met een geheel nieuw assortiment kleine kerstfiguurtjes, het één nog schattiger dan het ander. Rendieren, beren, sneeuwmannen en kerstbomen laten de ogen van de allerkleinsten stralen en vertederen de blik van de volwassen. Bovendien presenteert Leonidas haar nieuwste aanwinst: de kleine kerstkabouters met hun harlekijnen lijfjes en hun lachende snoetjes luisteren uw feesttafel op of zijn een verwennerij voor het gezin onder de kerstboom. In dezelfde serie heeft onze meester-chocolatier ook een grappig rendiertje gemaakt met een guitig snoetje waar alle chocoladeliefhebbers als een blok voor zullen vallen.

     

    Leonidas heeft tevens een schitterende Mickey Mouse-doos ontworpen om onder de kerstboom gelegd te worden of als geschenkje te worden overhandigd bij speciale gelegenheden. De ontmoeting tussen de chocolatier en de meest beroemde muis ter wereld maakt de magie van Kerst een feit! Het Mickey Mouse-doosje “Winter” is natuurlijk versierd met een afbeelding van Mickey en Minnie, pronkend met hun kerstmutsen. Dit exclusieve doosje bevat ‘Leonidas’ in al haar pracht en praal; 16 verrukkelijke pralines met een afbeelding van Mickey in vier verschillende smaken (melk-flan-karamel, wit-praline met stukjes biscuit, gemarmerde praline met stukjes meringue en praline-fondant-ganache).

    Met Leonidas wordt het Sinterklaas- en het kerstfeest, zoals altijd, sprookjesachtig en verrukkelijk mooi. RVH.







    17-11-2009 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.jamie olivier

    Mugs Jamie Olivier

     

     

     

    Bent u nog op zoek naar een leuk eindejaarscadeau? Ghecom heeft het ideale geschenk voor u in petto. Twee collecties mokken van Jamie Oliver (Cheeky Mugs & Bottom Line), allemaal met erg leuke en originele teksten erop en bovendien in een leuke geschenkverpakking.


    De eerste collectie bevat 16 verschillende referenties, in verschillende kleuren en telkens verpakt in een trendy tin-box. De tweede collectie bevat 7 referenties, allemaal in dezelfde kleuren maar met een extra tekst op de bodem van de tas die past bij de tekst op de buitenzijde. Deze mokken zijn verpakt in een kartonnen box. Origineel en grappig, een aanrader dus. RVH.

    Cheeky Mugs in tin-box winkelverkoopprijs: 11,95€

    Bottom Line Mugs in kartonnen doosje: 9.95€





    17-11-2009 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    16-11-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vintage Pessac Leognan

    Vintage Pessac-Léognan 2009.

     

     

     

     

    De AOC Pessac-Léognan werd in september 1987 gecreëerd om de oude wijngebieden ‘Graves de Bordeaux’, vlakbij de grootstad in de Banlieu Prévelôt, nieuwe impulsen mee te geven.

     

    In volle pluk kennismaken met de wieg van grote wijnen, is ondergedompeld worden in een unieke sfeer van een erg arbeidsintensieve teelt. De Pessac-Léognan wijnen liggen verspreid op 73 kastelen en domeinen, waarvan 16 het label Grand Cru de Graves dragen. De unieke ondergrond die miljoenen jaren door de stroming van de Garonne werd gewalst, afgeschuurd zodat alle overtollige ballast werd meegesleurd, vormt er samen met het microklimaat een sublieme voedingsbodem voor de wijnstokken.

     

    In het domein Château Smith Haut-Lafitte, kregen we een unieke degustatie waar alle domeinen hun rode wijnen 2006 aanboden. Een lust voor het oog, een wellust voor de smaakpapillen. Het verouderd imago dat door sommigen aan deze wijnen wordt toebedeeld, ruimde plaats voor moderne, verfrissende wijnen. Wild, kaas,  ganzenlever en vlees zijn de ideale partners voor zowel de moleculaire bereidingen als voor de traditionele gerechten uit grootmoeders keuken. De ideale temperatuur is 18°, tijdig decanteren is en blijft een must.

    De witte wijnen 2007, het tweede degustatieluik, variëren in kleur van licht goud tot intens amber, en openbaren hun complex karakter. Fris en tintelend bieden ze in de neus toetsen van linde en genet, soms zelfs een vleugje honig. In de mond zijn ze krachtig en subtiel, rond en mollig, met enkele uitgesproken noten van laurier en zwarte aalbes. De aromatische afdronk blijft langere tijd de smaakpapillen bekoren. Jonge wijnen moeten fris, maximaal 10° worden gedronken, terwijl de iets oudere wijnen van het 4de of 5de jaar best tussen de 12 à 14°C schommelen.

    www.pessac-leognan.com







    16-11-2009 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.prijs Prosper Montagné
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Tim Meuleneire

     

     

     

     

    De 57ste wedstrijd Prosper Montagné voor jonge chefs werd gewonnen door Tim Meuleneire van restaurant De Koopvaardij in Stabroek. Christophe Nachtergaele werd tweede en Gaëtan Pelleti restaurant Chez Gaëtan in La Louvière werd derde.

    Tijdens dezelfde wedstrijd kroonde Willem Van de Broeck, restaurant Cuistot in Lier zich tot beste beloftevolle sommelier. RVH.

    16-11-2009 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.in Vino Veritas digi
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    In Vino Veritas goes digital

     

     

     

    De lezers van In Vino Veritas kunnen heel binnenkort hun geliefkoosd wijntijdschrift in PDF-formaat lezen via hun pc, mobieltje of iPhone.

     

    Er zijn verschillende redenen voor deze nieuwe aanpak. Het is economischer, dat spreekt voor zich. Maar het is ook veel ecologischer: door papier te besparen helpen we voor een stukje mee aan de wereldwijde ontbossingsproblematiek, verminderen we de uitstoot van uitlaatgassen enzovoort. Reeds heel wat uitstekende wijnbouwers doen moeite om minder te vervuilen, zorgen ervoor dat hun grond opnieuw gezond wordt, proberen de meest zuivere wijnen te maken, waarom zou de media daar niet in volgen?

    Wees gerust, de editie op papier blijft bestaan, maar niettemin hopen we dat de optie om het tijdschrift voortaan digitaal te lezen zo veel mogelijk wijnliefhebbers aantrekt.

     

    Vanaf 12 december kan elke lezer zich inschrijven via de website. En wanneer hij of zij geabonneerd is op de ‘papieren editie’, kan dat abonnement gewoon omgezet worden naar de digitale versie. Als kers op de taart krijgt de lezer via dit digitaal abonnement om de 15 dagen een nieuwsbrief toegestuurd om nóg beter op de hoogte te zijn van het reilen en zeilen in de wijnwereld.

     

    Deze nieuwe aanpak gaat gepaard met een grote lezersenquête waardoor de redactie hoopt in de toekomst beter te kunnen inspelen op de lezersverwachtingen. RVH.

    www.invinoveritas.apic.be

    16-11-2009 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kersttradities

    Valrhona Kerstttraditie

     

     

     

    De hele Kersttraditie van Valrhona is terug te vinden in een feestelijke ballotin met lekkernijen ..

    De ballotin bevat 20 fijne chocolaatjes in 10 verschillende variaties. Hij bevat o.m. heerlijke ganache-, praliné- en giandujarecepten, de grootste bestsellers van het merk. Een gegarandeerde alcoholvrije selectie. RVH.



    16-11-2009 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    15-11-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.make a wish

    De ‘gedroomde’ eindejaarsgeschenkjes vind je dit jaar bij Caroline Biss

    Caroline Biss steunt Make-A-Wish met een leuke eindejaarsactie vanaf 15 november

     

     

    Bij Caroline Biss gaat vanaf 15 november 2009 een hartverwarmende eindejaarsactie van start.  In alle 20 Caroline Biss stores in België, Nederland, Frankrijk (Lille) en Luxemburg kan je vanaf die datum mooie geschenkjes kopen waarvan de opbrengst integraal naar Make-A-Wish gaat.

    Daarmee maak je niet alleen een geliefde blij maar help je ook een kinderdroom in vervulling gaan. De organisatie Make-A-Wish zet zich samen met zo’n 100 vrijwilligers in voor het goede doel: het vervullen van hartenwensen van kinderen die levensbedreigend ziek zijn (www.makeawish.be).

    Caroline Biss biedt keuze uit 3 geschenkjes, speciaal bedacht voor deze actie ten bate van Make-A-Wish: een feestelijke tuniek, een leuk setje met 3 etuis en een modieuze sleutelhanger. Alles is versierd met sterretjes, een subtiele link naar de dromen die Make-A-Wish helpt vervullen. Het zijn cadeautjes met klasse, elegantie een vleugje glamour, precies waar het modemerk Caroline Biss voor staat.

    De prijzen werden bewust heel democratisch gehouden: de tuniek kost 25 euro, de 3 etuis samen 15 euro en de sleutelhanger 10 euro. Voor dit bedrag krijg je een mooie kwaliteit  en je steunt er integraal Make-A-Wish mee. RVH.

    www.caroline-biss.com







    15-11-2009 om 16:54 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rimowa

    Rimowa

     

     

     

    Rimowa zorgt voor enkele originele geschenken onder de kerstboom waarmee je meteen op skivakantei kan vertrekken. RVH







    15-11-2009 om 16:51 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Chicago

    Brussels Airlines verwelkomt nieuwe Chicago lijnvlucht van toekomstige partner United Airlines

     

     

     

    United Airlines, toekomstig partner van Brussels Airlines, maakte bekend dat het volgende lente een nieuwe transatlantische lijnvlucht lanceert tussen Chicago O’Hare en Brussels Airport. Dankzij deze nieuwe verbinding zullen Brussels Airlines en United Airlines hun klanten zeer aantrekkelijke vluchtmogelijkheden kunnen aanbieden tussen tientallen belangrijke bestemmingen.

     

    De nieuwe dagelijkse lijndienst tussen Chicago en Brussels Airport gaat van start op 28 maart 2010. Met deze nieuwe lijnvlucht verbindt United één van haar belangrijkste

    Amerikaanse luchthavens met de thuisbasis van Brussels Airlines.

     

    Deze nieuwe verbinding is niet alleen goed nieuws voor wie tussen de Europese hoofdstad en Chicago wil reizen. Dankzij de uitstekende uurregeling sluit deze lijndienst ook vlot aan op doorverbindingen naar talrijke binnenlandse bestemmingen in de Verenigde Staten, verschillende steden in Europa en Afrika.

     

    “We verwelkomen de beslissing van United Airlines om een nieuwe transatlantische

    lijndienst naar Chicago te lanceren”, zegt Brussels Airlines co-Managing Director Bernard Gustin. “We kijken uit naar het partnership met United Airlines dat ook al elke dag Brussels Airport met Washington Dulles verbindt. Dit goede nieuws is nogmaals een voorbeeld van de talrijke voordelen die we onze passagiers kunnen aanbieden eenmaal we lid worden van de Star Alliance in december van dit jaar.” RVH.

     

    15-11-2009 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Fessten!!

    Op weg naar de feesten met Delhaize

    Tal van nieuwe producten voor een heerlijk gevulde feesttafel

     

     

     

     

    Kerstmis en Nieuwjaar zijn in aantocht. Elk jaar stellen we ons weer de vraag: wat staat er op het menu? Het uitgebreide eindejaarsassortiment van Delhaize biedt voor ieder wat wils binnen elk budget. Kookliefhebbers vinden zeker hun gading in de kwalitatieve en innovatieve producten die feestrecepten omtoveren tot een culinaire meesterwerk. Voor zij die niet graag in de keuken staan, zijn er tal van kant-en-klare gerechten om de vingers bij af te likken. En dit alles tegen een competitieve prijs…

     

    Temidden de fijnproeversvoorgerechten vindt men oesters, een gastronomische ontdekkingstocht met verschillende oestersoorten. De Everzwijn Ham uit het hart van de Belgische Ardennen heeft een robuuste smaak en karakteristieke kleur. De intense en complexe smaak van de Noire de Bigorre Ham uit de Franse Pyreneeën staat garant voor een ongelofelijke culinaire ervaring.

    Pata Negra Bellota Ham is een van de culinaire Spaanse hoogstandjes. De varkens voeden zich hoofdzakelijk met eikels uit de bossen van Andalusië wat de ham zijn onovertroffen smaak geeft. De Mangelica Ham, met een erg traag rijpingsproces komt uit Hongarije, de delicate infiltratie van vet in het vlees en de dikke vetrand beschermen zijn unieke aroma’s. Dit jaar biedt Delhaize ook 4 soorten volledige ham met bijhorende Jamonera (snijplank) aan waaronder de zeer kwalitatieve Belgische Superano de Grega ham. Alle hammen worden met poot maar zonder been verkocht zodat u al het vlees kunt gebruiken.

     

    Hoofdgerechten die uw smaakpillen zullen prikkelen zijn o.m. de Taste of Inspirations Orkney Zalmflet, een graatarme zalmfilet zonder vel. Deze zalm is langzaam gekweekt in de zuivere wateren van de Orkney Eilanden waaraan hij zijn fijne vlees met een homogene en voortreffelijke smaak te danken heeft. De St. Sever kip, rood label,leeft vrij in de bossen van de Franse Landes. Hij voedt zich met natuurlijk voedsel en maïs waardoor hij een gele kleur heeft. Anderzijds is de Taste of Inspirations kaasschotel een mooie, evenwichtige schotel met de beste kazen uit het gamma: kaas met schimmelkorst (Camembert), met gewassen korst (Munster), een blauwschimmelkaas (Roquefort), een geperste en gekookte kaas (Comté) en een zachte kaas met schimmelkorst (Buche Sainte-Marure).

     

    Vele liefhebbers van bruisende bubbels hebben de laatste jaren de Spaanse Cava’s ontdekt als een waardig alternatief voor champagne. Codorníu is een van ’s werelds oudste familiebedrijven met een ongelofelijke passie voor cava’s en wijnen. Hun cava’s hebben dan ook een voortreffelijke smaak. De wijntrend van dit najaar is de terugkeer naar de klassiekers. Wijnen uit Frankrijk, Italië en Spanje zullen tijdens de feesten op onze tafels prijken. RVH.

     

     

    15-11-2009 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    14-11-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.siliconenborsteltje

    Het siliconen borsteltje van Cuisipro: onvervalst gemak

    Cuisipro introduceert handig borsteltje om vlees, groenten of gebak in te strijken

     

     

     

    Lamskoteletjes met een marinade instrijken, groentebrochettes kruiden, brood invetten, glazuur aanbrengen: een instrijkborsteltje komt goed van pas in de keuken. Cuisipro verdiepte zich in de materie silicone en ontwikkelde een… onvervalste keukenhulp. Resultaat is écht gebruiksgemak: het siliconen borsteltje van Cuisipro neemt marinades, vetten en andere mengsels perfect op waardoor je ze – zonder knoeien – egaal kan uitstrijken op je ingrediënten.

     

    Met het nieuwe siliconen borsteltje van Cuisipro wordt gebak, vlees, groenten of andere ingrediënten instrijken kinderspel. Het geheim zit hem in de combinatie van zachte, dunnere haren aan de buitenkant (die de vloeistof goed opnemen) en harde, dikke haren aan de binnenkant (die de vloeistof gemakkelijk uitstrijken). Zo kan je marinades, oliën of andere mengsels heel egaal uitstrijken.

     

    De silicone van het Cuisipro-borsteltje is hittebestendig tot 260°C en neemt geen geur van voedsel op. De haren zijn sterk en komen niet los bij veelvuldig gebruik. Bovendien heeft het borsteltje een ergonomische greep, waardoor het vlot in de hand ligt en gemakkelijk in gebruik is, maar ook vaatwasmachinebestendig. RVH.

    Materiaal: hoogwaardige kunststof, silicone - grootte: 20 cm

    Richtprijs: 12,50 euro

     

     





    14-11-2009 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Neuhaus kerst

    Neuhaus zorgt voor een schitterende kerst!

     

     

     

     

    Neuhaus bezorgt u dit jaar een overweldigend kerstfeest met schitterende en fonkelende sterren. Niet te missen is de “Winterster, gianduja met krokante stukjes speculoos en omhuld met pure chocolade”; een volledig handgemaakte ster van de hand van onze maître chocolatier. Daarnaast is er de elegante “Beste wensen” sterdoos, gevuld met een selectie van onze beste pralines. Als kers op de taart is er de nieuwste creatie “Petite Bûche”, een praliné van amandelen en hazelnoten met krokante stukjes amandel, omhuld met een zacht laagje chocolade en intens cacaopoeder er omheen.

     

    De Kerst 2009 collectie biedt een uitgebreide waaier aan geschenkjes en lekkernijen om het oog en de papillen van uw geliefden te verwennen tijdens de feestdagen. De ballotins en de feestdoosjes zijn voor de gelegenheid in een kerstkleedje gestoken. Zo zijn er de onmisbare ballotins met sterallures, de assortimenten van 16 truffels in een elegante doos in de kerstkleuren, de traditionele met pralines gevulde kerstballen, de heerlijke piramide van pralines of de lekkere adventskalender.

     

    Voor Neuhaus is er geen kerstmaal zonder kerststronk, vandaar de creatie van de praline 'Petite Bûche', zachte praliné van amandelen en hazelnootjes met krokante stukjes amandel, omhuld met een zacht laagje zwarte chocolade en bepoederd met intense cacao.

    De Kerst 2009 collectie is vanaf eind november verkrijgbaar in alle Neuhauswinkels. RVH.









    14-11-2009 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    13-11-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.sterk staaltje italiaanse keuken

    Rösle, het sterke staaltje van de Italiaanse keuken

    Van caprese tot quiche

     

     

     

     

    Een frisse salade caprese met tomaat en mozzarella maar nu de presentatie nog. Goede buffel mozzarella in gelijke, rechte plakjes snijden is niet zo eenvoudig als het lijkt. En slechts weinig messen is het gegeven om een tomaat in rechte plakjes te verdelen met behoud van vruchtvlees en van sap.  Rösle komt met de even simpele als handige oplossing in de vorm van een Tomaten- en Mozzarellasnijder. Voor de liefhebber.

     

    Natuurlijk niet enkel voor een salade caprese maar voor alles met mozzarella, van bruschetta met mozzarella tot aan tomatenmozzarella quiche toe. De handige snijder is, eenmaal gebruikt, onmisbaar. Inox gecombineerd met synthetische snijstrengen en ergonomisch geplaatste handvaten maken de snijder tot een keukenhulp op topniveau. En voor wie meer van partjes houdt, is er de tomatenverdeler. Deze zorgt ervoor dat tomaat of appel verdeeld wordt in 8 gelijke partjes. RVH.

    Advies verkoopprijs: Rösle Tomaten Snijder € 24,95 en Tomaten Verdeler € 24,95.

    www.cookand.eu  





    13-11-2009 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.kerstcadeautjes

     

    De mooiste kerstcadeautjes met NORFOLKLINE

     

     

     

    Voor je het weet is het alweer Kerst en Eindejaar, de tijd dat we graag cadeautjes geven en krijgen. Familie en vrienden gelukkig maken met een kerstgeschenk is evenwel niet evident want ieder jaar is er de vraag: wat moet ik nu weer kopen? Voor de feestdagen van dit jaar biedt ferrymaatschappij Norfolkline de oplossing.

     

    Die oplossing ligt aan de andere kant van Het Kanaal. In Dover en in de dorpen en stadjes die van daaruit makkelijk te bereiken zijn, vind je in de winkels een gans ander assortiment artikelen dan in eigen land. Even bijzonder als de Engelsen zijn de dingen die ze verkopen, ongewoon, verrassend, hebbedingetjes, artikels waarvan je niet eens wist dat ze bestaan. Je kan er familie en vrienden mee verrassen en je vindt er altijd wel datgene wat bij deze of die persoon past. Kuierend door de straten van Canterbury, Ashford, Hastings en talloze andere stadjes ontdek je knusse winkels en aardige shops, volgestouwd met bijna voor de hand liggende oplossingen voor je cadeauproblemen. En tussen het shoppen door word je ondergedompeld in de kerstsfeer, je luistert naar de Christmas Carols die naar aloude Engelse gewoonte gezongen worden in de straten, je geniet van de lichtjes en van de mooi versierde kerstbomen. De pubs bruisen in die dagen van het leven, er wordt volop genoten van de gezellige warmte bij een haardvuur, van de afternoon tea en van de ovenverse scones.

     

    Met ferrymaatschappij Norfolkline is Engeland mét zijn cadeautjes verrassend dichtbij. Vanuit de haven van Duinkerke, makkelijk bereikbaar en minder ver dan Calais, reis je met een comfortabele, ruime en kindvriendelijke ferry naar Dover, de poort naar Engeland. Norfolkline vaart om de twee uur in beide richtingen, de klok rond, en de reis duurt hooguit twee uur, bovendien zijn de tarieven best aantrekkelijk. RVH.

    www.norfolkline.com

     

     

    13-11-2009 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    12-11-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kerst bij Pierre & Vacances

    Kerst bij Pierre & Vacances

    Mooie aanbiedingen voor een magische vakantie !

     

     

     

    Eindejaar in het buitenland? Oudejaarsavond vieren in de bergen op de skipistes? Speciaal voor de gelegenheid heeft Pierre & Vacances gedacht aan een paar tips om kerstdag anders te vieren en volop te genieten van uw vakantie.

     

    Vroegboekers worden tot 15 december door Pierre & Vacances extra in de watten gelegd met voordelige prijzen. Voor elk verblijf van 19 tot 26 december 2009, nodigt Pierre & Vacances de vakantiegangers uit om reeds een dagje vroeger aan te komen, dus vanaf vrijdag 18 december! Geniet van de gelegenheid en vertrek een dagje langer voor dezelfde prijs. RVH.

     

    Les Coches, charmant dorpje in de Savoie op 1450m hoogte

    De residence ‘La Marelle & le Rami’ ligt aan de voet van de pistes in dit gezellige ski resort, dichtbij de kabelbaan, de ijspiste en de handelszaken.  Les Coches biedt u een bevoorrechte toegang tot het skidomein ‘Paradiski’.

     

    Val d’Isère voor een vakantie vol skifun!

    Gelegen aan de voet van de skipistes of in het hart van het resort, de residenties Pierre & Vacances in Val d’Isère verwelkomen fervente skiërs vanuit alle hoeken van de wereld die uit zijn op ski & après-ski fun !

     

    Informatie en reserveringen:  www.pv-holidays.be   -   0900 00 009

    12-11-2009 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.desserts van roger van damme

    Exclusief bij Delhaize België

    4 meesterlijke desserts van chef-kok Roger Van Damme

     

     

     

     

    Delhaize België staat bekend voor haar liefde voor gastronomie en lekker eten. Het is dan ook niet verwonderlijk dat de voedingsdistributeur regelmatig samenwerkt met meesters in hun vak. Exclusief voor Delhaize creëerde toppatissier Roger Van Damme vier uitzonderlijke desserts die een streling voor het oog en uw smaakpapillen zijn! Roger Van Damme werd recent verkozen tot Chef van het Jaar 2010 door Gault Millau.

     

    Om de Delhaize-klanten te verwennen met het allerbeste, bedacht Roger Van Damme vier verrassende desserts die volgens de regels van de kunst gemaakt werden met zorgvuldig geselecteerde ingrediënten. De combinatie van verschillende structuren, zoals crumble, mousse en marmelade, staan garant voor een gastronomische smaaksensatie om uw vingers bij af te likken. Elk dessert wordt aangeboden met een coulis en aparte afwerking om er thuis de laatste hand aan te leggen.

     

    Chocolade Fantasie:

    een luchtige chocolademousse op een frisse frambozenmarmelade met een spiegel van zwarte chocolade en een chocoladekoraal. Een chocoladesausje en een crumble met fijne stukjes zwarte chocolade vormen de perfecte afwerking.

     

    Feest van Rood Fruit:

    een feestelijke frambozenbavarois met yoghurtcrème, frambozencoulis en amandelkoraal. Een zacht yoghurtsausje en een vanillecrumble met stukjes amandel maken dit dessert helemaal af.

     

    Tiramisu:

    een romige tiramisumousse op een rijke chocoladebiscuit met een mokkaganache en mokkakoraal. Kers op de taart zijn het zachte mokkasausje en een knapperige mokkacrumble.

     

    Exotic:

    een zomerfrisse mangopulp met passievruchtenbavarois, afgewerkt met een zongele coulis en een luchtige koraal van amandel. Het geheel is voorzien van een zachte mango en passievruchtensausje, afgelijnd door een kokosnootcrumble.

     

    De desserts zijn afzonderlijk verpakt en kunnen zowel als tussendoortje, presentje of dessert! Verkrijgbaar vanaf 5 november 2009 - Prijs: € 5,99/150g. RVH.

     









    12-11-2009 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.authentieke cafetière

    Chambord, een authentieke cafetière.

     

     

    CHAMBORD is een authentieke cafetière waarvan het model tot de fifties teruggaat. De cafetière is nog steeds met dezelfde zorg en zin voor perfectie vervaardigd. Het draagstel met deksel in staal heeft verschillende chromeerbaden ondergaan om een glad oppervlak te bekomen dat zelfs na jaren intens gebruik mooi blinkend blijft.

    Het enige verschil met het productieproces uit de jaren vijftig is dat er nu milieuvriendelijk wordt gewerkt, wat belangrijk is voor het chromeerproces. Om esthetische redenen en omwille van het comfort kreeg de zwarte bakelieten CHAMBORD greep bovendien een matte afwerking. De cafetière is nog steeds de beste en eenvoudigste manier om goede koffie te maken. Voor een heerlijk kopje koffie gebruikt men best vers gemalen koffie en water van 92 tot 96 graden. RVH. www.bodum.com







    12-11-2009 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    11-11-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.oneworld

    oneworld voor de 7de keer op rij verkozen tot beste luchtvaartalliantie ter wereld

     

     

     

    Naar aanleiding van de World Travel Awards, die door de Wall Street Journal worden omschreven als de Oscars van de reissector, werd oneworld voor de zevende keer op rij uitgeroepen tot 's werelds beste luchtvaartalliantie.

    Sinds deze World Travel Awards-categorie in 2003 werd geïntroduceerd, heeft oneworld ieder jaar de titel van beste luchtvaartalliantie in de wacht gesleept. oneworld won ook al drie keer de titel van beste luchtvaartalliantie van Business Traveller Magazine.

     

    De World Travel Awards 2009 werden tijdens een ceremonie in Londen uitgereikt, amper 24 uur vooraleer Mexicana als nieuw oneworld lid tot de alliantie toetreedt. Mexicana werd trouwens voor de elfde opeenvolgende keer verkozen tot World Travel Awards 'Leading Airline for Mexico & Central America'. De World Travel Awards worden toegekend op basis van de stemresultaten van meer dan 180.000 reisagenten en reisprofessionals uit de hele wereld.

     

    John McCulloch, oneworld Managing Partner, verklaarde: oneworld heeft zich steeds gefocust op de kwaliteit van onze alliantieleden en niet op de kwantiteit. Daarom is het hartverwarmend dat we ons palmares van enige alliantie die ooit deze World Travel Award heeft gewonnen, te kunnen behouden sinds de introductie ervan zeven jaar geleden. Het is eens te meer een enorme blijk van vertrouwen van de kenners uit de reisindustrie wereldwijd. RVH.

     

     

     

     

    11-11-2009 om 13:49 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    10-11-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Van Bommel

    Hoste – Van Bommel

     

     

     

    Schoenfabrikant creëerde speciaal voor de nieuwe shows van Geert Hoste een zinderend schoeisel. RVH.





    10-11-2009 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Onder de kerstboom
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Voor onder de kerstboom…

    Geen feest zonder ICI PARIS XL!

     

     

     

     

    De feestdagen kondigen zich weer aan. Met Kerstmis en het eindejaar in het vooruitzicht, is er niets leuker dan een dierbare in de watten leggen met het ideale cadeau. Toch is het niet gemakkelijk om jaar na jaar familie en vrienden te verrassen met dat bijzondere pakje.

     

    ICI PARIS XL brengt echter altijd soelaas voor zowel vroege shoppers als late beslissers. Met jaarlijks weerkerende favorieten zoals de parfum gift sets of nieuwigheden bij het exclusieve merk Qiriness, vind je bij ICI PARIS XL voor ieder wat wils… om te geven én om te krijgen!

     

    Parfum blijft een ideaal geschenk. Met de gift sets van ICI PARIS XL scoor je dus zeker goede punten. De setjes bestaan uit een flesje             parfum en een body milk, een deodorant, of nog een handig meeneemformaat van je favoriete parfum.

     

    Twijfel je nog wat of laat je de keuze graag aan de ander, dan zijn de Vivaboxen de perfecte oplossing! ICI PARIS XL biedt een grote keuze aan Vivaboxen aan die uitsluitend bij de keten in te wisselen zijn. Parfum voor Hem, Parfum voor Haar, Young Girls, Young Boys, Relaxing, Thermen of nog een Kenzoki Verzorging…

     

    Wat is er aangenamer dan je na de drukke eindejaarsperiode helemaal te herbronnen in een van de ICI PARIS XL Beauty for You instituten? Geef een ontspannen en frisse start voor 2010 cadeau met een Beauty for You verzorging. De keuze             is eindeloos: een intense verzorging van de oogcontouren, een luxueuze gelaatsverzorging Sisley,             balneotherapie voor een gerehydrateerd lichaam… De afslankende verzorging Orlane biedt zelfs een oplossing voor wie zich een beetje heeft laten gaan aan het feestdis!

     

    Het Zwitserse schoonheidsmerk Qiriness staat voor wellnessverzorging voor het gelaat om thuis van te genieten. De badkamer wordt een heuse oase van ontspanning met deze exclusieve en rijkelijke producten. Schenk een moment van rust en geborgenheid met een van de thuisverzorgingen van Qiriness. RVH.

    Info consumenten: ICI PARIS XL Infoline: 02/643 66 50 - www.iciparisxl.be 

     

     

    10-11-2009 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 27/05-02/06 2024
  • 20/05-26/05 2024
  • 13/05-19/05 2024
  • 06/05-12/05 2024
  • 29/04-05/05 2024
  • 22/04-28/04 2024
  • 15/04-21/04 2024
  • 08/04-14/04 2024
  • 01/04-07/04 2024
  • 25/03-31/03 2024
  • 18/03-24/03 2024
  • 11/03-17/03 2024
  • 04/03-10/03 2024
  • 26/02-03/03 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 12/02-18/02 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 29/01-04/02 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 15/01-21/01 2024
  • 08/01-14/01 2024
  • 01/01-07/01 2024
  • 25/12-31/12 2023
  • 18/12-24/12 2023
  • 11/12-17/12 2023
  • 04/12-10/12 2023
  • 27/11-03/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 13/11-19/11 2023
  • 06/11-12/11 2023
  • 30/10-05/11 2023
  • 23/10-29/10 2023
  • 16/10-22/10 2023
  • 09/10-15/10 2023
  • 02/10-08/10 2023
  • 25/09-01/10 2023
  • 18/09-24/09 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 04/09-10/09 2023
  • 28/08-03/09 2023
  • 21/08-27/08 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 07/08-13/08 2023
  • 31/07-06/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 17/07-23/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 03/07-09/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 22/05-28/05 2023
  • 15/05-21/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 17/04-23/04 2023
  • 10/04-16/04 2023
  • 03/04-09/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 12/09-18/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 10/05-16/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 28/10-03/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 05/08-11/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 29/04-05/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 11/03-17/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 25/12-31/12 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 30/11-06/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 24/12-30/12 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 31/03-06/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 07/05-13/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 09/04-15/04 2007
  • 02/04-08/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 26/02-04/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 27/11-03/12 2006
  • 20/11-26/11 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 06/11-12/11 2006
  • 30/10-05/11 2006
  • 23/10-29/10 2006
  • 16/10-22/10 2006
  • 09/10-15/10 2006
  • 02/10-08/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
  • 11/09-17/09 2006
  • 04/09-10/09 2006
  • 28/08-03/09 2006
  • 14/08-20/08 2006
  • 07/08-13/08 2006
  • 31/07-06/08 2006
  • 24/07-30/07 2006
  • 17/07-23/07 2006
  • 10/07-16/07 2006
  • 03/07-09/07 2006
  • 26/06-02/07 2006
  • 19/06-25/06 2006
  • 12/06-18/06 2006
  • 05/06-11/06 2006
  • 29/05-04/06 2006
  • 22/05-28/05 2006
  • 01/05-07/05 2006
  • 24/04-30/04 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!