Inhoud blog
  • Weleda breidt manverzorging uit!
  • Aspria: technologische verzorging
  • Kartell & illycaffè
  • Water als centerpiece
  • Artisano & Amato
  • Bell & Ross
  • Vier de lente met Belgische flair
  • Le Lame Lover
  • Moederdag
  • Veritas Care(s) about you
  • gespot op light+ Building
  • Ga voor een tijdloze, duurzame zomer met Aware
  • Umbris, unieke design-overkappingen
  • Classic elegance Luna
  • Classic date manufacture
  • Classic Moonphase Date Manufacture
  • Franke stapt in de grijze zone
  • BR 05 Chrono grey steel & gold
  • Ray-Ban & Lenny Kravitz
  • BR X5 Black Titanium
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    wozani
    restaurants
    23-07-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.herinneringen in de Westhoek

    Herinneringen in de Westhoek.

     

     

     

    De schepen kwamen omstreeks halfacht aan in Zeebrugge. De Queen Elizabeth 2 en de Queen Victoria tellen respectievelijk 1.016 en 1.100 bemanningsleden. Samen brachten ze ruim 3.700 toeristen naar ons land. De meesten gingen na aankomst in Zeebrugge van boord om een bezoek te brengen aan o.a. Brugge en de herinneringen aan de oorlog in de Westhoek. De historische ontmoeting tussen de twee schepen in Zeebrugge werd opgeluisterd door de befaamde 20-koppige Freddy Sunder Bigband en de Koninklijke Muziekkapel van de Marine. RVH.

     

     







    23-07-2008 om 20:41 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Klank en lichtspel

     

    Klank- en Lichtspel in Gravelines

     

     

     

     

    Een geleide wandeling over de imposante vestingmuren van Gravelines is een van de hoogtepunten van een bezoek aan de regio Duinkerke. In de schaduw van deze vestingen wordt van 28 tot 31 augustus het jaarlijkse klank- en lichtspel Vauban georganiseerd. Het is een groot spektakel met als thema de roemrijke geschiedenis van Gravelines. De 300 deelnemende troubadours voeren de bezoeker mee door de geschiedenis, naar de Graven van Vlaanderen, naar Keizer Karel, naar Vauban en naar de tragedie van de Tweede Wereldoorlog. Het is een verhaal van somberheid en van verdriet maar ook een verhaal van vreugde en uitgelatenheid. RVH.

    Info 0033 (0) 3 28 51 94 00 - www.tourisme-gravelines.fr  

    23-07-2008 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    22-07-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.picota el jerte
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

     

    De PICOTA DEL JERTE: een wonderlijke kers uit Spanje

     

     

     

     

    De  zomer betekent: kersentijd! De nieuwste lieveling van de kenners is de PICOTA DEL JERTE. Met haar sterke persoonlijkheid en haar onvergetelijke smaak heeft deze Spaanse schone al heel wat harten veroverd.

     

    Elk jaar kijken de Spanjaarden al vanaf eind mei reikhalzend uit naar de eerste PICOTA DEL JERTE’S. De reputatie van deze bijzondere kers strekt zich intussen al tot ver buiten de landsgrenzen uit, ook wij kunnen nu de charmes van deze unieke kers ontdekken.

     

    De Jerte-vallei: unieke climatologische omstandigheden om PICOTA’S te telen. Bij de eerste oogopslag wordt duidelijk dat de PICOTA DEL JERTE anders is dan andere kersen: de vruchten zijn lekker groot, hebben een dieprode kleur en krokant en sappig vruchtvlees. Zon in overvloed, helder water uit de rivier de Jerte, maar vooral een langzamer rijpingsproces dan bij andere kersen dankzij de verkoelende berglucht in de Jerte-vallei.

     

    De PICOTA DEL JERTE wordt enkel geteeld in de Jerte-vallei, op twee uur rijden van Madrid, in het noordoosten van de regio Extremadura. Het gebied is omgeven door hoge bergketens, wat zorgt voor een ideaal microklimaat om kersen te kweken. Al in de 17e eeuw stond dit gebied bekend om de verscheidenheid en de kwaliteit van de vruchten die er groeiden. Vandaag groeien er op de terrassen in de vallei meer dan twee miljoen kersenbomen, tot op een hoogte van meer dan 1.000 meter. Elk jaar worden er meer dan 10,5 miljoen kilo PICOTA DEL JERTE’S geoogst, waarvan meer dan de helft voor de export bestemd is. Een aanzienlijk deel daarvan zal dit jaar naar België gaan.

     

    Een ander uniek kenmerk van de Picota: zodra de kers rijp is, verliest ze vanzelf haar steeltje, dat aan de boom blijft hangen. Het punt waar de kers loskomt, blijft helemaal intact, zodat de smaak en haar versheid optimaal bewaard blijven. Bij de pluk is er geen enkele machine te bespeuren. In tegenstelling tot andere kersen, worden de Picota’s volgens aloude traditie een voor een met de hand geplukt en vervolgens in grote tenen manden gelegd.

    Met een scherpe blik sorteren de pluksters de kersen een voor een op grootte. Alleen de beste kersen krijgen het predicaat Cerezas del Jerte AOP opgeplakt. Dit B.O.B. certificaat garandeert hun exclusieve herkomst, hun unieke smaak en het optimale behoud van hun vorm en versheid tot op het moment dat ze bij de consument belanden. RVH.

    www.cerezadeljerte.org

     

     

    22-07-2008 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (2 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    21-07-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.historische ontmoeting

    Historische ontmoeting tussen twee Queens in Zeebrugge



     

    Zaterdagmorgen meerden de cruiseschepen Queen Victoria en Queen Elizabeth 2 aan in de haven van Zeebrugge. Het is de eerste keer dat twee paradepaarden van de Cunard-rederij tegelijkertijd een bezoek brengen aan een Belgische haven. Deze primeur is tegelijkertijd een afscheid van de Queen Elizabeth 2: na meer dan 5,5 miljoen zeemijlen heeft de rederij beslist om het luxecruiseschip uit de vaart te halen.

    RVH.

     





    21-07-2008 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.wereldkampioenschap bbq
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    10de WERELDKAMPIOENSCHAP BBQ

     

     

     

     

     

    Het 10de wereldkampioenschap BBQ wordt dit jaar in ons land georganiseerd. De jubileumeditie vindt net als twee jaar geleden, plaats op de terreinen van de Palm breweries en valt samen met de Opendeurdagen van de brouwerij. Het publiek wordt dus getrakteerd op de frisse Palm, maar ook op een smaakvol evenement.

     

    De Belgian Barbecue Association, Smoky Charly, is de officiële gastheer van dit WK. Voorzitter Charly Van den Bosch is heel enthousiast “Het is bovendien een jubileumeditie want het 10de jaar dat een WK wordt opgezet. We organiseren het Wereldkampioenschap BBQ op 14 september in Steenhuffel in het prachtige decor van het domein van de Palm brouwerij. Een hele eer voor de vereniging en een buitenkans voor ons land om zichzelf en zijn gastronomie in de kijker te zetten.”

     

    Op zaterdag 13 september wordt de Belgische eetcultuur in de kijker gesteld in het “Belgisch dorp”. Iedereen kan daar voor 25 Euro per persoon een volledig menu van Belgische specialiteiten komen degusteren.

    Op zondag 14 september kan men vanaf 10 uur de sfeer van het Kampioenschap waaraan een 35-tal teams deelnemen, opsnuiven. Het publiek kan er trouwens proeven van de gerechten die de teams klaarmaken. Elk team bereidt een visgerecht, een kipgerecht, een varkensgerecht met Palmbier, een rundgerecht en een dessert met chocolade. De hele dag is er ook live music en animatie voorzien.

    Ook de stoeterij met Belgische trekpaarden kan worden bezocht, net als het Kasteel, waar een kunsttentoonstelling plaatsvindt. De toegang tot alle evenementen is gratis.  De prijsuitreiking is voorzien rond 17u30. RVH.

     

    21-07-2008 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (1)
    20-07-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.FUTE Wallonie
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

     

     

    Wallonië, Ardennen en veel meer

     

     

     

    In een tijd waarin sommige verre bestemmingen voor luttele euro’s te bereiken zijn, vergeten we soms dat je niet verder dan naar het zuiden van ons landje hoeft te reizen om een hele andere wereld te ontdekken.

     

    De eerste editie van de gids Petit Futé Wallonië, werd uitgegeven in 2004; in 2007 werd deze gids volledig hermaakt en aangepast. De nieuwste editie van deze gids bevat een nog meer volledige lijst van goede restaurants en hotels. Ook voor de liefhebbers van oude stenen, kastelen, grotten en musea, geen nood, Wallonië heeft meer dan genoeg om u op uw wenken te bedienen. Een rijke geschiedenis, nauw verbonden met de ontwikkeling van Europa.

     

    De Gids Petit Futé Wallonië bestaat uit 4 grote delen: wij gaan op reis, van streek tot streek, ons adressenboekje en Wallonië praktisch. In het adressenboekje vooral aandacht voor eten en streekproducten. Eten : de Waalse gastronomie met zijn ontelbare recepten en specialiteiten moet voor niets of niemand onder doen. Bij het samenstellen van de gids werd getracht de beste tafels in alle prijs categorieën te vinden.

    Streekproducten : elke streek heeft zijn specialiteiten. In dit hoofdstuk zult u echte ambachtslui en artiesten ontmoeten, die, elk op hun eigen manier en in hun eigen domein, de historische schakel zijn van een bepaalde manier van leven of kunst.

    Slapen: een al even grote bekommernis van de samenstellers van deze gids. De moderne mens beschikt immers over meerdere periodes waarin hij van diverse mogelijkheden kan genieten. Petit Futé biedt suggesties voor de grote vakantie maar ook voor één nachtje uit, de logiesmogelijkheden zijn erg uitgebreid: hotels, gîtes,  gastenkamers, … suggesties voor alle smaken en beurzen.

     

    Wallonië is een land waar het woord welkom zeker geen vreemde is en waar de bezoeker wordt ontvangen op culinaire, hoogwaardige manier. 

     

    Praktische Informatie

     

    Aantal pagina’s 408

    Auteur Guido Fonteyn

    Fotografie Jean-Luc Flemal

    Uitgever Editions Neocity

    www.petitfute.be

    Prijs € 12

    Verkrijgbaar Boekhandels, krantenwinkels en bij de Maisons du Tourisme

     

    20-07-2008 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (2 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Drie sterren voor Columbus

    Drie sterren voor Columbus-eieren

     

     

     

     

    Tijdens de ceremonie van de Superior taste Awards, kreeg Columbus twee prijzen overhandigd voor de uitzonderlijke smaak van zijn producten. Zowel de Columbus-eieren van scharrelkippen, als de Columbus-eieren van kippen met vrije uitloop kregen drie sterren voor hun uitzonderlijke smaak.

    Kenmerkend voor de Columbus-eieren is dat ze het evenwicht van de nutritionele samenstelling herstellen. Anders gezegd, een evenwichtige verhouding tussen omega-6 en omega-3. Zo komen ze tegemoet aan de toenemende bezorgdheid van de consument voor zijn voeding en zijn gezondheid. Nog anders gezegd: het Columbus-ei heeft dezelfde nutritionele samenstelling als het natuurlijke kippenei voordat de mens de dieren zelf begon te voeden.

     

    Columbus, het enige ei dat je helpt je cholesterol te beheersen!

    Je hoort het zo vaak zeggen “eet niet meer dan 2 of 3 eitjes per week, zeker niet als je teveel cholesterol hebt”. Maar dankzij Columbus klopt dat niet meer. Columbus-eitjes zijn anders, je kan ervan eten zonder te tellen.

    We horen je al denken “eitjes zijn eitjes”. Welnee, want de ene kip is ook de andere niet. De Columbus-kippen eten 100% natuurlijk, op basis van planten en zaden. Daardoor leggen ze natuurlijk gezonde eitjes, perfect evenwichtig en veel lekkerder. Met een dooier die mooi geel kleurt, en niet oranje. Ze vormen een goedkope bron van proteïnen, en vooral ze hebben een ideale verhouding (1/1) tussen de vetzuren omega-6 en omega-3, wat bijdraagt tot een goede werking van het cardiovasculair systeem. RVH.

    www.columbus-concept.com

     

     







    20-07-2008 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.dolce gastronomisch
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Dolce gastronomisch…

     

     

     

     

     

    Op al zijn bestemmingen maakt Dolce er een erezaak van om zijn gasten een resoluut gastronomische keuken aan te bieden met een lokale toets. Terwijl Le Carmontelle, het gastronomische restaurant van Dolce Chantilly, onlangs door de Michelin-gids werd beloond voor de kwaliteit van zijn producten, de beheersing van de smaken en de ‘persoonlijkheid’ van zijn keuken, veroverde de Tree O, het gastronomisch restaurant van Dolce La Hulpe Brussels, onlangs 2 koksmutsen in de Delta-gids. RVH.

     

    20-07-2008 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Louis Hamilton

    REEBOK GEEFT DE ATLEET IN LEWIS HAMILTON ALLE KANSEN

     

     

     

     

    Lewis Hamilton lanceert ‘Smoothfit’, de nieuwe Reebok-technologie die zijn trainingprogramma spectaulair verbetert.

     

    Tijdens een indrukwekkende driedimensionale holografische mediashow in Amsterdam, waar het hoofdkantoor van Reebok is gevestigd, kondigden Reebok en autocoureur Lewis Hamilton een partnership van verscheidene jaren aan. Reebok presenteerde er "The Athlete within the Driver" (de atleet achter de coureur), zodat de media even een glimp van het veeleisende fitnessprogramma van Hamilton konden opvangen. Hamilton legde uit hoe de nieuwe lijn SmoothFit trainingschoenen en kleding hem helpt om beter dan ooit te trainen.

     

    Uit diepgaand onderzoek in opdracht van Reebok* blijkt dat het hart en de bloedvaten van Hamilton tijdens een wedstrijd onder enorme druk staan. Een geavanceerd trainingprogramma is dan ook essentieel. In een gemiddelde race ligt zijn hartslag bijvoorbeeld even hoog als wanneer hij twee voetbalmatchen na elkaar zou spelen. De bloeddruk van Lewis stijgt ook pijlsnel en blijft dan op het niveau van

    iemand die een uur en 50 minuten op een bloedstollende achtbaan toert.

     

    SmoothFit is een unieke technologie die alle zichtbare naai- en lijmnaden in schoenen en kleren wegwerkt om zo weinig mogelijk wrijving tegen de voet en het lichaam te veroorzaken. Daardoor is het comfort optimaal en kan de sporter langer trainen zonder gevaar voor blaren of irritatie. RVH.

     

     







    20-07-2008 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jazz Lisboa

    Lissabon in het teken van ‘All that jazz’

    Swingende jazz muziek op het “Jazz em Augosto” festival van 1 t/m 9 augustus 2008


     

     

     

    Innovatief en inventief. Dit zijn de sleutelwoorden van het negendaagse Jazz festival “Jazz em Augosto” dat plaatsvindt van 1 t/m 9 augustus 2008 in Lissabon. Tijdens deze vijfentwintigste editie kunnen liefhebbers van innovatieve improvisatie jazz muziek terecht bij een van de twee podia. Deze zijn opgesteld in het Gulbenkian Park in het centrum van Lissabon. Naast podia worden er ook films vertoond en is er een paneldebat.


    Ter gelegenheid van de vijfentwintigste editie verschijnt er dit jaar ook een Jazz em Agosto serie van drie CD’s. Dit zijn registraties van concerten van Jazz em Agosto. Ze geven een beeld van de jazz muziek van de afgelopen edities.

     

    Een verblijf in het historische, culturele Lissabon centrum en het festival zijn goed te koppelen. De combinatie van de locatie van het festival, in het hart van Lissabon, in een groene omgeving, met jazz muziek klanken, maakt het tot een relaxte ervaring. Aanvulling op de jazz ervaring is een culturele ontdekking van de stad.

    www.musica.gulbenkian.pt/jazz  - www.visitlisboa.com of www.visitportugal.com.   

    20-07-2008 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    19-07-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Geef luizen geen kans

    Blijf niet met de handen in het haar zitten:

    geef luizen geen kans!

     

     

     

     

     

    De marktleider Shampoux® in de bestrijding van luizen breidt zijn gamma uit met een antiluisbehandeling zonder insecticiden.

     

    Na de vakantie is het weer die tijd van het jaar. Zoon-of dochterlief komt van school met een briefje van de juf: de luizen hebben opnieuw de kop opgestoken. Geen zaak van slechte hygiëne, maar wel een hardnekkige plaag. Qualiphar biedt met de Shampoux® Film dé oplossing voor deze “netelige” kwestie, in 2 stappen en zonder insecticiden. Onderzoek aan de Universiteit van Tours (Frankrijk) heeft namelijk aangetoond dat de Shampoux® Film effectief luizen en neten doodt!

     

    Je hartendief klaagt over jeuk achter de oren en in de nek en je ziet hem of haar voortdurend krabben. Als je de haardos dan wat nader bekijkt, merk je letseltjes van het krabben … én witachtige neten die vastgekleefd zitten aan de haarbasis. Het verdict is duidelijk: LUIZEN!

     

    Als marktleider biedt Qualiphar met de Shampoux® Film Lotion + Shampoo de behandeling bij uitstek voor het delicate “luizenprobleem”. Shampoux® Film Lotion + Shampoo doodt de luizen en de neten in 2 stappen, zonder insecticiden, is zacht voor de huid en het haar en is bovendien zeer gebruiksvriendelijk. Dankzij de fijne film die de lotion op de haren achterlaat, worden de luizen en de neten als het ware verstikt en sterven ze. De shampoo zorgt er voor dat al dat dode materiaal wordt weggewassen en weggespoeld en laat een onzichtbare film achter, wat voor een langere werking zorgt. RVH.

    www.qualiphar.be en www.shampoux.be

     

     

     

    19-07-2008 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    18-07-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Belovo Flanders

    Belovo Flanders

     

     

     

     

    Belovo Flanders sorteert, controleert en verpakt niet minder dan 2.5 miljoen eieren per week. Bovendien is Belovo Flanders de enige Belgische onderneming in de sector aan wie BRC de “A”-kwaliteitsnorm heeft toegekend, het verplichte Britse kwaliteitslabel voor wie aan grootwarenhuizen wil leveren. En voor de tweede keer in drie jaar tijd herhaalt Belovo zijn succes in China.

     

    Van de 2.5 miljoen eieren/week, wordt 1.5 miljoen eieren verpakt in doosjes met of zonder merk om in de winkel verkocht te worden. Van de overige eieren worden elke week 500.000 stuks in functie van de vraag, uitgevoerd naar landen zoals Italië, Frankrijk, Nederland, Spanje, … Zowat 500.000 eieren worden gebruikt in de industrie en zijn bestemd voor de eierverwerkingsbedrijven (voor vloeibare eieren of eieren in poedervorm) of de voor extractie van proteïnen uit het eiwit en vetten uit het eigeel, wat als ingrediënt door de farmaceutische industrie wordt gebruikt. De legkippen op de boerderijen waar de Columbus-eieren vandaan komen, hebben een vrije uitloop of kunnen scharrelen.

     

    Door de kip opnieuw de voeding te geven die ze zelf bij elkaar zou zoeken als ze in het wild zou leven, zonder tussenkomst van de mens, kreeg het Columbus-ei op geheel natuurlijke wijze opnieuw vorm, precies zoals dit door de natuur was voorzien. Het is volledig aan ons organisme aangepast en wordt in wetenschappelijke kringen een wild-type ei genoemd. RVH.

    www.columbus-oncept.com

     

     







    18-07-2008 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.cookin selexion

    COOKING SELEXION!

     

     

     

     

    Selexion stelt een kookboek samen aan de hand van recepten die door het publiek worden aangereikt.

    Op www.cookingselexion.be zijn alle gerechten welkom. Je lievelingsgerecht, inclusief de ingrediënten, de bereidingswijze en de geheime kneepjes zijn er welkom. Selexion is op zoek naar wat je geregeld klaarmaakt! Dus dagelijkse kost, authentieke schotels, bereidingen uit grootmoeders keuken of toch liever een moleculair experiment? Soepen, voorgerechten, salades, dessertjes, enz .. worden ingewacht.

     

    De chefs van gerenommeerde restaurants en brasseries maken een selectie van de recepten die de hedendaagse Belgische eetcultuur het beste vertegenwoordigen. Het kookboek zal niet in de handel verkrijgbaar zijn maar wordt via restaurants en brasseries verdeeld, evenals door de gespecialiseerde Selexion vakmannen die gepassioneerd zijn door de kookcultuur. RVH.

     

     

     

     

    18-07-2008 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Soja remt

     

    Soja remt progressie prostaatkanker

     

     

     

     

    Drie keer per dag een glas sojadrink nuttigen, kan helpen in de strijd tegen prostaatkanker. Uit een Amerikaans onderzoek komen aanwijzingen dat regelmatige sojaconsumptie de progressie van prostaatkanker afremt. Het onderzoek is gepubliceerd in het laatste nummer van BioMed Central Cancer.

     

    Voornamelijk West-Europese en Amerikaanse mannen worden geconfronteerd met prostaatkanker. Opmerkelijk dat Chinese en Japanse mannen veel minder aan deze aandoening lijden. Maar wanneer Aziatische mannen naar Amerika emigreren en daar de Westerse voedingsgewoonten overnemen, blijkt dat ook bij hen de kans op prostaatkanker snel toeneemt. 

    Wetenschappers vermoeden dat de voedingsgewoonten een rol spelen bij de ontwikkeling van prostaatkanker. In Azië wordt traditioneel veel soja gegeten. Soja bevat isoflavonen, waar veel wetenschappelijk onderzoek naar gebeurt. Voor de onderzoekers van de Universiteit van Florida was dit de aanleiding om de invloed van de consumptie van soja op de progressie van prostaatkanker te onderzoeken.

     

    Het onderzoek is uitgevoerd bij 20 mannen die reeds behandeld waren voor prostaatkanker, maar waarbij het gehalte aan PSA – een indicator voor prostaatkanker – in het bloed weer steeg, maw. een terugval van prostaatkanker. Een verdere stijging van het PSA is voor deze patiënten te verwachten. Gedurende één jaar dronken deze patiënten drie keer per dag sojamelk. Na dat jaar bleek het PSA-gehalte bij acht mannen minder sterk gestegen dan men normaal zou verwachten en bij zes mannen zelfs gedaald. Bij zes patiënten trad er geen verbetering op.

     

    De onderzoekers concluderen dat isoflavonen uit soja in staat zijn om de progressie van prostaatkanker af te remmen. Ze roepen op om grootschaligere studies te doen, waarbij patiënten ofwel isoflavonen, ofwel een placebo krijgen. Dit soort interventieonderzoeken zijn nodig om het effect nog meer wetenschappelijke draagkracht te geven.

     

    België behoort tot de landen waar prostaatkanker relatief veel voorkomt. In België is prostaatkanker de meest voorkomende vorm van kanker bij mannen. RVH.

     

     

    18-07-2008 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Forte Parco

     

     

    ForteParco : natuur en cultuur in Valle d’Aosta

     

     

     

     

     

    De aantrekkingskracht van het Noord-Italiaanse Valle d’Aosta wordt bepaald door een uitzonderlijke combinatie van culturele en natuurlijke bezienswaardigheden. De historische rijkdom van Valle d’Aosta wordt omkaderd met het decor van de mooiste toppen van de Alpen.

    De mengeling van natuur en cultuur wordt nu extra in de verf gezet met het project ForteParco waarbij een van de belangrijkste historische sites én het grootste nationaal park van Italië worden geïntegreerd in één product.

     

    Het Fort van Bard domineert de smalle ingang van Valle d’Aosta. Op deze strategisch belangrijke plaats heeft het fort een grote rol gespeeld in duizend jaar geschiedenis. Het is een verhaal van succes en van ondergang, een plaats waarmee Napoléon, Stendhal, Cavour en andere grote namen zijn verbonden. Na meer dan tien jaar restauratiewerken heeft dit militaire bastion zijn grandeur van weleer terug. Het bezoek aan het Fort van Bard is een reis door de eeuwen in het hart van de Alpen.

    Het Nationaal Park Gran Paradiso is het oudste nationaal park van Italië. Het was ooit een koninklijk jachtgebied maar werd in 1922 een beschermd natuurgebied met een uitzonderlijke fauna en flora. De oppervlakte van het park bedraagt 70.000 ha en binnen de grenzen zijn er kastelen, oude landelijke huizen die als streekmuseum (o.a. over de alpen en alpinisten) zijn ingericht en prachtige botanische tuinen.

     

    Valle d’Aosta, ‘de zonnige kant van de Apen’, bekrachtigt met het project ForteParco zijn veelzijdig toeristisch aanbod. RVH.

     

    Bereikbaarheid

    Valle d’Aosta is makkelijk bereikbaar, ofwel via de Franse autoroutes, ofwel via de Duitse en Zwitserse snelwegen. De Alpen komt men door via de Mont Blanc-tunnel of de tunnel du Grand Saint-Bernard. Deze laatste is vlot bereikbaar via Basel, Bern en het meer van Genève naar Martigny.

    Luchtvaartmaatschappijen: www.easyjet.com en www.brusselsairlines.be

    www.fortedibard.it  www.lovevda.it

    18-07-2008 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    17-07-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Taste awards voor Carrefour

    Superior taste awards voor 64 Carrefour producten.

     

     

     

     

    Carrefour kondigde met enig trots aan dat een onafhankelijke jury meer dan 60 van hun producten een uitmuntende score toewees. Op basis van een aantal parameters bepaalt het proefpanel van het ITQI of de producten 1, 2 of 3 sterren krijgen.

    Alle geselecteerde Carrefour producten voldoen aan de strengste lastenboeken en ze worden daarop ook regelmatig gecontroleerd. Omdat enkel de allerbeste kwaliteit goed genoeg is, laat Carrefour Belgium jaarlijks ook een aantal van haar producten door deze onafhankelijke instantie beoordelen. Het gamma 2008 bestond uit producten uit het Carrefour, Carrefour Selection en Carrefour Bio segment, gaande van kaas en charcuterie tot koekjes en fruitsap. RVH.

     





    17-07-2008 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.ijses en sorbets

    DE ZOMER IS AANGEBROKEN: HET IDEALE MOMENT OM VAN IJSJES EN SORBETS TE SMULLEN

     

     

     

     

     

    De nieuwe Delhaize-toppings zorgen voor een kleurige en fruitige toets. Zelfs al heeft de zomer op zich laten wachten, toch weten de ijsjes en sorbets onze smaakpapillen te prikkelen. Smeuïge ijsjes en fruitsorbets zorgen voor een aangename verfrissing tijdens de warme zomerdagen.

     

    Delhaize stelt haar klanten een ruim assortiment voor van ijsjes met authentieke smaken, de ene nog lekkerder dan de andere. Enkele voorbeelden die u onmiddellijk zullen doen watertanden: mini-ijsjes waar de kinderen verzot op zijn, overheerlijke hoorntjes (ijs met yoghurt en bosvruchtentopping, ijs met speculoos of met banaan, chocolade, chocoladesaus en chocoladeschilfers), heerlijk ijs in potjes (de nieuwe coupes espresso en latte macchiato, heel licht roomijs op basis van melk en koffie), bioijs (vanillesmaak), maar ook een uitgebreid ijsgamma in verpakkingen van 750 ml (frangipane, espresso, hazelnoot, karamel, banaan).

     

    Bovendien kiest Delhaize voor light met haar nieuw, 100% natuurlijk product: yoghurtijs met maar liefst 45% yoghurt, volle melk en een onweerstaanbare bosvruchtencoulis. De room werd vervangen door yoghurt met als resultaat een product dat slechts 1,5% vetgehalte bevat.

     

    Voor klanten die het liever iets frisser houden, heeft Delhaize een breed gamma sorbets, zonder kunstmatig aroma of toegevoegde suikers. Deze sorbets bevatten veel fruit (50% voor de smaken mango, passievrucht, framboos en bloedsinaasappel) en zijn eveneens rijk aan vitamines. Sorbet is met andere woorden het ideale dessert voor groot en klein door zijn bijdrage aan de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid fruit, zonder daarbij teveel calorieën te bevatten.

     

    In exclusiviteit stellen de Delhaize-winkels het nieuwe gamma Origin van Mövenpick of Switzerland voor, gamma dat nieuwe smaken uit alle uithoeken van de wereld laat  ontdekken. De drie exclusieve smaken zijn: Cacao criollo uit Ecuador met gember (fruitig en gekruid), Kokosnoot uit Sumatra met gegrilde sesamzaadjes (knapperig) en Whisky Single Malt van de Schotse Highlands met shortbread.

     

    Ook de ijsmakrons van Dagniaux zijn beschikbaar bij Delhaize met twee nieuwe smaken: karamel met gezouten boter en frambozensorbet. Ook de ijsrotsjes van Dagniaux (chocolade-ijs met stukjes nougat en karamel, op een laagje brownie en bedekt met melkchocolade en amandelstukjes) maken nog steeds deel uit van het assortiment.

     

    De grote nieuwigheid deze zomer zijn de toppings van Delhaize. De toppings of coulis die men over de ijsjes giet om hen extra smaak en kleur te geven, bestaan al geruime tijd. Vanaf nu presenteert Delhaize deze toppings in “squeeze” flessen, omgekeerde flessen die eenvoudig zijn in gebruik, zowel voor grote als kleine lekkerbekken! RVH.

    17-07-2008 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Familieglijbaan

     

    Océade opent leukste familieglijbaan van de Benelux

     

     

     

    Een uitzonderlijke grote glijbaan voor uitzonderlijke familiesensaties : de Anaconda is de enige glijbaan waarin de ganse familie wordt meegesleept. Het plezier van allen samen naar beneden te glijden wordt versterkt door de natuurlijke lichteffecten of de steeds  wissellende gekleurde ledverlichting. Binnen een straal van 700 km vind je nergens een even lang (130m) en breed exemplaar (2,5m).

     

    Océade, het subtropisch waterparadijs en exclusief kroonjuweel, serveerde twee primeurs in één klap: de splinternieuwe familieglijbaan werd uitgetest door het nieuw samengesteld vrouwelijk Belgisch bobsleeteam.

     

    De Anaconda maakt het dozijn waterglijbanen van Océade compleet. Dankzij het uitgesproken familiaal trekje van de Anaconda, bevestigd Océade zijn wil om het hart van de families te veroveren : een familiaal product waar het plezier, een aangename sfeer, animaties en een optimale aandacht voor veiligheid en hygiëne op de eerste plaats komen.

    De Anaconda kronkelt zich een weg doorheen de andere glijbanen waaronder o.a. de langste duobandenglijbaan de "Bountyraft", de "Cycloon" en de snelste glijbaan de ''Hurricane''. In een tijdsbestek van tien jaar zijn er de interactieve waterspeeltuin Aqua Fun House, het interactieve videospel Caribbean Madness en storm in het golfslagbad bijgekomen. En dit alles in een Antilliaans tropisch piratenkleedje.

     

    Océade denkt ook aan het milieu: zo wordt de toren van de glijbanen van een isolatielaag voorzien om geen onnodige warmte te verliezen. Eerder werd al één van de meest vooruitstrevende waterfiltersystemen die er op de markt zijn geïnstalleerd.

     

    Zwaard van Damocles

    De viering van het jubileumjaar en in verlengde daarvan de opening van de Anaconda geschieden helaas wat in mineur. Zo is er nog altijd onzekerheid over het voortbestaan van het waterpretpark. De huurovereenkomst loopt af in 2010 en het Brussels gewest jongleert met plannen om er een nieuw stadion, congres- en winkelcentrum te bouwen. RVH.

     

     





    17-07-2008 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.D&M wintercollectie
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    D&M wintercollectie

     

     

     

    Met barre buitentemperaturen genieten we des te meer van een intense gezelligheid binnen. D&M biedt in zijn wintercollectie 2008, andermaal inspirerende ontwerpen, zo kan je gaan voor vurige kleuren of rustgevende tinten. Ook wie zijn hart aan artisanale kunstwerkjes of gestileerde hedendaagse vazen heeft verloren komt aan zijn trekken.

    De Tempting collectie combineert harmonieuze eenvoud en warme gezelligheid. Met de vurig rode binnenkant en hartverwarmende bruine buitenkant van het servies, zet je zo intense tinten op de feesttafel. De zachte vormgeving en subtiel afgeronde hoeken verraden een vleugje inspiratie uit het verre oosten.

    No reason to Hide, voorraadpot of bloempot? Erop zitten of erin verbergen? De artisanale collectie Hide is in uiteenlopende maten en uitvoeringen verkrijgbaar. Wie van praktische eenvoud en aardse kleuren houdt, zal zeker niet kunnen weerstaan aan deze sobere, degelijke potten. De zachtbruine keramiek is afgewerkt met een grillig glazuurpatroon in een donkere tint.

     

    Ruwe bolsters met een blanke pit zijn de potten uit de collectie Clay. Ontworpen door D&M depot zelf, brengen ze robuuste echtheid in de ruimte. De zeer natuurlijke look wordt versterkt door het gebruik van gekleurde klei en een groeve buitenkant. Geschikt voor bloemstukken, planten en boeketjes, maar ook gewoon om simpelweg mooi te wezen als decoratief element.

    De natuurlijke potten en schalen van de White Bar-collectie van gebleekt mangohout zijn de gedroomde figurant in rustgevende interieurs. Heel subtiel zorgen de bijzondere vormen en buitenkant met whitewash-effect voor wat extra zen. De houtstructuur zelf, blijft heel zachtjes zichtbaar. RVH.

    www.dmdepot.be

     

     

    17-07-2008 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    16-07-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.newtree

    NEWTREE chocolade

     

     

     

    Het nieuwe gamma Alpha van Newtree heeft indruk gemaakt op de smaakpupillen van de grootste chefs en koks van Europa. Het ITQI kende 3 Superior Taste awards toe aan de jongste 3 telgen van Newtree, de chocolades Alpha Noir, Alpha Thym en Alpha Piment.

     

    De Alpha-chocolades van Newtree combineren ongezien genot en innovatie. Ze zijn krokant dankzij het geroosterde lijnzaad en de gepofte rijst en bieden ons de intensiteit en langdurige smaak van echte pure chocolade van grote kwaliteit; ruiken heerlijk naar de Middellandse zee of prikkelen onze zintuigen. Ze zijn natuurlijk rijk aan Omega 3-vetzuren en bevatten 30% minder suiker dan een soortgelijke chocolade.

    Deze Alpha-chocolade zijn beschikbaar in de Delhaize-warenhuizen, sommige Carrefour-vestigingen en in de betere kruidenierszaken en verkrijgbaar in tabletten van 80g en pastilles van 23g. RVH.

    www.newtree.be

     







    16-07-2008 om 20:22 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 29/04-05/05 2024
  • 22/04-28/04 2024
  • 15/04-21/04 2024
  • 08/04-14/04 2024
  • 01/04-07/04 2024
  • 25/03-31/03 2024
  • 18/03-24/03 2024
  • 11/03-17/03 2024
  • 04/03-10/03 2024
  • 26/02-03/03 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 12/02-18/02 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 29/01-04/02 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 15/01-21/01 2024
  • 08/01-14/01 2024
  • 01/01-07/01 2024
  • 25/12-31/12 2023
  • 18/12-24/12 2023
  • 11/12-17/12 2023
  • 04/12-10/12 2023
  • 27/11-03/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 13/11-19/11 2023
  • 06/11-12/11 2023
  • 30/10-05/11 2023
  • 23/10-29/10 2023
  • 16/10-22/10 2023
  • 09/10-15/10 2023
  • 02/10-08/10 2023
  • 25/09-01/10 2023
  • 18/09-24/09 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 04/09-10/09 2023
  • 28/08-03/09 2023
  • 21/08-27/08 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 07/08-13/08 2023
  • 31/07-06/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 17/07-23/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 03/07-09/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 22/05-28/05 2023
  • 15/05-21/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 17/04-23/04 2023
  • 10/04-16/04 2023
  • 03/04-09/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 12/09-18/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 10/05-16/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 28/10-03/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 05/08-11/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 29/04-05/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 11/03-17/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 25/12-31/12 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 30/11-06/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 24/12-30/12 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 31/03-06/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 07/05-13/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 09/04-15/04 2007
  • 02/04-08/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 26/02-04/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 27/11-03/12 2006
  • 20/11-26/11 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 06/11-12/11 2006
  • 30/10-05/11 2006
  • 23/10-29/10 2006
  • 16/10-22/10 2006
  • 09/10-15/10 2006
  • 02/10-08/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
  • 11/09-17/09 2006
  • 04/09-10/09 2006
  • 28/08-03/09 2006
  • 14/08-20/08 2006
  • 07/08-13/08 2006
  • 31/07-06/08 2006
  • 24/07-30/07 2006
  • 17/07-23/07 2006
  • 10/07-16/07 2006
  • 03/07-09/07 2006
  • 26/06-02/07 2006
  • 19/06-25/06 2006
  • 12/06-18/06 2006
  • 05/06-11/06 2006
  • 29/05-04/06 2006
  • 22/05-28/05 2006
  • 01/05-07/05 2006
  • 24/04-30/04 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!