Inhoud blog
  • DEBA meubelen trekt alles uit de kast!
  • Het combi-shirt van Mayerline
  • Arte en Moooi openen deuren van Green House
  • Own Your Glow
  • La Biennale di Venezia
  • Weleda breidt manverzorging uit!
  • Aspria: technologische verzorging
  • Kartell & illycaffè
  • Water als centerpiece
  • Artisano & Amato
  • Bell & Ross
  • Vier de lente met Belgische flair
  • Le Lame Lover
  • Moederdag
  • Veritas Care(s) about you
  • gespot op light+ Building
  • Ga voor een tijdloze, duurzame zomer met Aware
  • Umbris, unieke design-overkappingen
  • Classic elegance Luna
  • Classic date manufacture
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    wozani
    restaurants
    17-06-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.mercure Eindhoven

    Mercure opent franchisehotel in Eindhoven

     

     

     

    Mercure hotels, het hotelmerk uit het middenklassensegment van Accor, opende recent een nieuw Mercure hotel in Eindhoven. Het bekende Amrâth Hotel Pierre werd omgedoopt tot Mercure Eindhoven. De directie van Amrâth Hôtels is enthousiast dat zijn onlangs volledig vernieuwde viersterrenhotel voortaan als franchisehotel onder het merk Mercure zal voortbestaan. Hiermee is het 12de Mercure hotel van Accor in Nederland een feit.

     

    Amrâth Hotels kan dankzij dit franchisecontract gebruikmaken van het sterke merk Mercure, dat in vijftig landen wordt vertegenwoordigd. Door het gebruik van Accor’s reserverings- en distributiesysteem wordt het nieuwe Mercure hotel wereldwijd op de kaart gezet. “Ons oude Amrâth Hotel Pierre hebben wij gerenoveerd tot een vrijwel nieuw hotel en hierbij hoort een nieuwe naam. De franchiseovereenkomst met het internationaal vertrouwde merk Mercure past perfect bij ons nieuwe hotel en het netwerk van Accor vergroot het bereik naar de internationale gasten", aldus Kaspar van Eijl, eigenaar van Amrâth Hôtels.

     

    Het viersterrenhotel Mercure Eindhoven – gelegen aan de Leenderweg 80 – telt 60 moderne, ruime kamers, die onlangs geheel zijn vernieuwd. In elke kamer hangen foto’s van Glow, het internationaal Lichtfestival in Eindhoven. Het hotelrestaurant La Columbine biedt plaats aan 60 gasten. Door zijn gunstige ligging aan de rand van het centrum en dichtbij de Ring en de luchthaven, is het nieuwe Mercure Eindhoven zeer geschikt als locatie voor zakelijke bijeenkomsten, recepties en evenementen. Het hotel beschikt over drie goed uitgeruste, multifunctionele zalen. Gasten kunnen bovendien kosteloos parkeren op het eigen parkeerterrein. RVH.

    www.mercure.com.

    17-06-2011 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eilat op het vakantiemenu

    CORENDON ZET EILAT WEER OP HET VAKANTIEMENU

     

     

     

    Corendon Vliegvakanties voegt een nieuwe bestemming toe aan zijn aanbod: de Israëlische badplaats Eilat. Dat is het gevolg van de rechtstreekse vluchten die de nieuwe luchtvaartmaatschappij Corendon Dutch Airlines inlegt tussen Amsterdam en het zonovergoten Eilat. Iedere donderdag en zondag vliegt een moderne Boeing 737-800 heen en weer tussen beide luchthavens.

     

    De reizigers van Corendon kunnen er kiezen tussen een strandverblijf, een rondreis of een combinatie van beiden. Het prachtige Eilat is de perfecte strandbestemming. De meest zuidelijke stad van Israël krijgt nauwelijks regen en geniet het hele jaar van aangename temperaturen dankzij haar ligging aan de Rode Zee. De stad heeft een ruim assortiment aan restaurants, discotheken en kleurrijke winkeltjes, en op de sfeervolle zeeboulevard worden 's zomers levendige bazaars georganiseerd. Voorts zijn er tal van attracties voor gezinnen met kinderen. Nieuw is het hightech themapark Kings City dat helemaal in het teken staat van de Bijbelverhalen. Leuk om weten: in Eilat betaal je geen belasting waardoor je in winkels, taxi's en restaurants een stuk minder betaalt dan elders in Israël.

     

    Eilat staat al decennialang bekend om haar uitnodigende stranden maar de grootste troef is ongetwijfeld het kristalheldere water van de Rode Zee. Het zeewater heeft een gemiddelde temperatuur van 20 graden en voor de kust van Eilat liggen enkele van de mooiste duikplekken ter wereld. De bekendste plek is wellicht Dolphin Reef waar wilde dolfijnen zich graag vertonen. Wie niet duikt, kan terecht in het onderwater observatorium van de Coral Reserve Beach of kan het onderwaterleven bekijken van op een boot met glazen bodem.

     

    Vlak buiten de stad liggen archeologische vindplaatsen en prachtige natuurplekjes zoals het Timna National Park (met de zogenaamde Zuilen van Salomon) of de Negev Desert Botanical Garden. De Negevwoestijn leent zich trouwens perfect voor kameel- en wandeltochten of voor jeepsafari's. Eilat is ook de ideale uitvalsbasis om Israël te verkennen. RVH.

    www.corendon.be





    17-06-2011 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    15-06-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kruidvat juwelenlijn
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    KRUIDVAT VERRAST MET JUWELENLIJN IN ECHT ZILVER EN GOUD

    Unieke spaaractie bij Kruidvat

     

     

     

     

     

    "Steeds verrassend, altijd voordelig", dat is Kruidvat zeker. De drogisterijketen lanceert een spaaractie waarmee een unieke collectie juwelen in zilver en goud kan worden verkregen. De juwelenlijn, genaamd Di Lusso, zal in alle Kruidvatwinkels verkrijgbaar zijn en biedt mooie en kwalitatief hoogstaande juwelen. Klanten kunnen zich voor een schappelijke prijs een juweel verschaffen. Elke klant krijgt een spaarkaart, waarmee hij of zij punten kan verdienen om een juweel uit de collectie te kiezen, mits een kleine financiële bijdrage. Ann Van Elsen, die wel houdt van wat glitter en glamour, is alvast fan.

     

    Di Lusso, uniek - stijlvol - betaalbaar

    Als enige drogisterijketen in België lanceert Kruidvat een unieke reeks gouden en zilveren juwelen. De klanten ontvangen een digitale spaarkaart en een brochure, waarmee ze tot 31 mei 2012 juweelpunten kunnen sparen. Per aankoop van €5 ontvangen zij een spaarpunt. Met die punten kunnen ze hun droomjuweel uit de Di Lusso-collectie sparen. Bij eigen merk artikelen van Kruidvat krijgen klanten een extra punt. Ook worden bij speciale acties regelmatig extra punten weggegeven, zodat klanten snel een hoog spaarsaldo kunnen bemachtigen. Naast de spaarpunten moeten klanten slechts een kleine bijdrage neerleggen eer ze het juweel in handen hebben.

     

    Ann Van Elsen schittert als gezicht van Di Lusso

    Bekende mama en ex-miss België Ann Van Elsen reageert enthousiast: "De juwelen van Di Lusso zijn helemaal mijn stijl. Ik vind er kettinkjes en oorbellen voor elke gelegenheid. Of ik nu gewoon ga werken en niet te opvallend gekleed ga of ik moet naar een exclusief feestje, Di Lusso maakt mijn outfit telkens helemaal af. Naast het stijlvolle aspect, vind ik het ook leuk dat iedereen de juwelen kan aankopen. Je houdt er echt geen financiële kater aan over, je kan gewoon rustig sparen telkens je bij Kruidvat je aankopen doet. RVH.

    www.kruidvat.be

    15-06-2011 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Grote Mercure wijnen

    De Grote Mercure Wijnen: de nieuwe wijnkaart is er!

     

     

     

     

    Het proeven van de wijnen bij Mercure is veel meer dan een specialiteit : het is een kunst. De selectie van Grote Wijnen van Mercure, erkend door de wijnsector en de wijnliefhebber, is ieder jaar opnieuw verleidelijk vanwege de kwaliteit en de rijkdom van de wijnen en ...vanwege de prijzen. En dat al bijna 30 jaar lang.

     

    De wijnen op de kaart van Mercure, die ons het komende jaar weelderige smaken zullen brengen. Dit jaar is de selectie voor België " blind " gekozen door oenologen en directeuren van de hotels en de restaurants van Mercure. Zij hebben een keuze gemaakt uit de Franse selectie van 60 wijnen geselecteerd onder andere door de " Echansons d'Or Mercure ", meesters op het gebied van de combinatie van wijn en smaak.

     

    De nieuwe wijnkaart van de Grote Mercure Wijnen is tot eind april 2012 op alle tafels van de Mercure restaurants in België te vinden. Om de keuze voor de klant makkelijker te maken is het aanbod verdeeld in vier grote smaakcategorieën en worden de kwaliteiten en bijzondere eigenschappen van elke wijnsoort beschreven.

     

    Op de kaart van de " Grote Mercure Wijnen " 2011-2012 in de Mercure vestigingen in België:

    Drie frisse en smaakvolle wijnen : CONDRIEU 2009 - E. Guigal (Rhône vallei /Wit ) -

    SANTENAY 1er CRU 2009 - Lucien Muzard et Fils (Bourgogne / Rood) en een ALSACE GRAND CRU SCHLOSSBERG 2008 - Domaine Blanck (Elzas / Wit

     

    Drie lichte en fruitige wijnen : CHABLIS MONTMAINS 1er CRU 2009 - Domaine des Marronniers (Bourgogne / Wit) - SANCERRE LES BELLES VIGNES 2009 - Fournier Père et fils (Loire / Wit) en een BROUILLY CHÂTEAU DE PIERREUX MOMMESSIN 2009 - Famille des Grands Vins (Bourgogne / Rood).

     

    Drie elegante en uitgebalanceerde wijnen: MINERVOIS LA SELECTION DU CHÂTEAU DE BAGNOLES 2007 - Jean Panis (Languedoc-Roussillon / Rood) - PESSAC LEOGNAN CHÂTEAU LE THIL COMTE CLARY 2008 - Scea de Laitre le Thil  (Graves / Rood) en een LISTRAC CHÂTEAU CLARKE 2006 - Baron Edmond de Rothschild (Bordeaux /Rood).

     

    Drie volle en krachtige wijnen : GEVREY CHAMBERTIN VIEILLES VIGNES 2009 - Frédéric Magnien (Bourgogne / Rood) - MOREY SAINT DENIS COEUR D'ARGILE 2007 - Frédéric Magnien (Bourgogne / Rood) en een NERO D'AVOLA CALATRASI 2008 - Pardela Wines (Sicilië, Italië / Rood).

     

    Twaalf wijnen naar keuze te ontdekken tot eind april 2012 op de tafels bij de zeven Mercure Hotels in België  - Brussel (Centrum en Airport), Luik, Leuven, Louvain-la-Neuve, Mechelen en Bergen.

     

    Meer dan 35 jaar al, vertegenwoordigt Mercure binnen de groep Accor de gastvrijheid en vakkennis in dienst van een verblijf op maat. In ruim 50 landen over de hele wereld biedt Mercure hotels aan met een persoonlijke stijl, niet alleen op het vlak van interieur maar ook qua dienstverlening. De hôteliers van de 700 Mercure-hotels zijn ware professionals in gastvrijheid: toegewijd en attent, met aandacht en een luisterend oor voor elke klant. Zo bezorgen zij hun gasten aangename en ontspannende momenten in een warme, gastvrije omgeving met optimaal comfort. RVH.

    www.mercure.com

    15-06-2011 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Etihad

    Etihad vanaf november naar de Seychellen 

     

     

     

     

    Etihad Airways, de nationale luchtvaartmaatschappij van de Verenigde Arabische Emiraten, vliegt vanaf 1 november 2011 naar Mahé, een eiland dat deel uitmaakt van de Seychellen.

     

    Etihad zal vier keer per week tussen thuisbasis Abu Dhabi en de Seychellen vliegen. Voor de vluchten wordt een Airbus A320 ingezet, die uitgerust is met twee klassen (Pearl Business en Coral Economy) en per week 1.088 passagiers kan vervoeren.

     

    “We zien dat de eilanden van de Seychellen steeds meer als luxe reisbestemming in de smaak vallen bij reizigers vanuit de Verenigde Arabische Emiraten en vanuit Europa. Onlangs nog brachten zelfs de nieuwe hertog en hertogin van Cambridge er hun huwelijksreis door. Met het oog op de vele reizigers die in de winter de zon willen opzoeken, leek november ons het ideale moment om de nieuwe route te introduceren,” zegt James Hogan, Chief Executive Officer van Etihad. RVH.


    15-06-2011 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    14-06-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Berghoff
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Nieuw BergHOFF, voor de milieubewuste kok

     

     

     

     

    Keukenhulpjes worden meer en meer vervaardigd uit bamboe. De hulpjes zijn niet alleen makkelijk in onderhoud, ze zijn ook erg hygiënisch en vooral mooi! De Earthchef bamboelijn bestaat uit verschillende afmetingen van hak- en snijplanken, een saladekom en een tweedelige slaset.

     

    Met deze tweedelige slaset raak je helemaal in de stemming. De slaset past perfect in je hand zodat sla opdienen nog eenvoudiger wordt. De tweedelige slaset van Earthchef is gemaakt van de zijkant van de bamboe, die zachter is dan het uiteinde.

     

    Gebruik de Eartchchef saladekom om je heerlijke zomerse salade in op de dienen. Behalve om salades mee te serveren is hij ook erg geschikt voor pasta’s, of om te gebruiken als fruitschaal. De saladekom is ook veraardigd uit de zachtere zijkant van de bamboe.

     

    De Earthchef snijplanken kan je gebruiken voor alle soorten hak- en snijwerkzaamheden, zoals voor vlees, vis, brood, fruit en groenten of voor het serveren van gerechten als sushi of antipasti. Deze hak- en snijplanken zijn gemaakt van het einde van de bamboe. Dit is het hardste deel van de bamboe en biedt de hoogste kwaliteit. Ideaal voor intensief snijden en hakken.

     

    Bamboe producten mogen niet in de vaatwasser. De hitte van de vaatwasser zal de bamboe doen uitdrogen waardoor het splijt. Als de plank enigszins uitgedroogd is, kan een dunne laag minerale olie de snijplank terug in zijn oorspronkelijke staat brengen. Zo’n maandelijkse behandeling zal de levensduur van de snijplank zeker verlengen.

    Bamboe is een duurzaam, rendabel en ecologisch verantwoorder dan hout. Hierdoor is bamboe de ideale vernieuwbare woord alternatief voor het wereldwijd kappen van de kost-natuurlijke grondstof. RVH.

    www.earthchef.net en www.berghoffworldwide.com

    14-06-2011 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    12-06-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bruis zoals je wil

    Bruis zoals je wil in 2011, met het intense of licht bruisende water van SPA!

     

     

     

     

    Spadel zet zijn innovatiestrategie verder door het gamma pet-flessen van het natuurlijk, bruisende mineraalwater Spa te moderniseren en te verjongen. Een Belgisch bruiswatermerk met twee varianten van bubbels : ‘intens’ voor Spa Barisart en ‘natuurlijk licht’ bruisend voor Spa Marie-Henriette. Kies voor de bubbels die u het beste liggen, al naargelang uw aanvoelen op dat moment of uw specifieke behoeftes voor een unieke en natuurlijke verfrissing.

     

    Wilt u zich verfrissen en meer pit voelen ? Kies dan voor Spa Barisart. Zin om u te ontspannen of voor een beetje zachtheid ? Laat u dan verleiden door de delicate bubbels van Spa Marie-Henriette. Het nieuwe bruisende gamma van Spa stelt vernieuwde pet-flessen voor die jonger, moderner en dynamischer zijn en hun ‘bubbels’ accentueren..

    Trouw aan zijn voortrekkersrol op vlak van duurzame oplossingen, maakt Spadel gebruik van de gelegenheid om nog verder te gaan in zijn ecologische engagement : 100% recycleerbare flessen, die 25% gerecycleerde pet bevatten, etiketten uit gerecycleerd papier bedrukt met plantaardige inkt. Ten slotte, zeggen de flessen van 50 cl en 1 l van Spa Barisart hun rode kleur vaarwel om de recyclage in België te optimaliseren.

     

    De wereld van de natuurlijke mineraalwaters is in beroering. De markt van de koolzuurhoudend waters kent een voortdurende positieve evolutie : + 5,3% in waarde en + 2,1% in volume voor 2010 op het gebied van thuisconsumptie. In het totaal hebben de Belgen in 2010 154 miljoen liter natuurlijk, bruisend mineraalwater gedronken.

     

    Lange tijd waren ze vrijgezel, maar nu zijn Spa Barisart en Spa Marie-Henriette eindelijk verenigd. Samengebracht onder de gemeenschappelijke naam ‘Spa bruisend’, gunnen de twee mythische natuurlijke mineraalwaters zichzelf een jongere, homogene en moderne look. Vaarwel, rode fles Barisart ! Weg met dat groene kleedje van Marie-Henriette! De twee gamma’s tonen zich vanaf nu in alle transparantie, maar blijven hun eigenheid benadrukken via de etiketten en doppen die hun kleurcode bewaren.

    Het nieuwe bruisende gamma is vanaf nu dus homogeen, met de lijnen van de flessen die geharmoniseerd zijn met het gamma natuurlijke mineraalwaters Spa Reine. De nieuwe flessen tonen eveneens het vernieuwde logo dat de Pierrot doet heropleven, op een voor het merk dynamische manier. RVH.

     





    12-06-2011 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (1)
    11-06-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Exki 10de vejaardag

    EXKi viert 10e verjaardag

    Successtory gaat door met internationale uitbreiding

     

     

     

     

    EXKi kwam op de markt in 2001 en ontsproot aan de verbeelding van drie Belgen. In luttele jaren ontpopte het merk zich tot de specialist in kwalitatieve snelrestauratie. Het EXKi-net telt momenteel 52 restaurants in België, Frankrijk, Luxemburg en Italië. En volgende maand opent het Belgische bedrijf zijn allereerste restaurant in Nederland. Voor zijn tiende verjaardag zet EXKi opnieuw de toppers op de kaart die klanten het meest konden verleiden en lanceert EXKi een grote wedstrijd voor kinderen.

     

    In tien jaar tijd vertoonde het Belgische restaurant een gezonde groei, niet alleen in België, maar ook buiten onze grenzen. EXKi’s gezonde en evenwichtige recepten, bereid met de beste, natuurlijke en verse ingrediënten, konden flink wat klanten verleiden in Frankrijk, Luxemburg en Italië. De internationale groei bleek een succes. Daarom besliste EXKi om internationaal nog meer uit te breiden met in juni de opening van een eerste restaurant in Nederland en nieuwe restaurants in Parijs.

     

    Voor zijn tiende verjaardag lanceert EXKi zijn nieuwe gamma “10 jaar! Best Of van onze recepten”. Dit gamma zet de beste recepten die klanten het meest bekoorden opnieuw op de kaart. Het restaurant lanceert ook een grote wedstrijd voor kinderen: “mijn eigen sandwich!” , enkel bestemd voor kinderen die geboren zijn in 2001 en dus net als EXKi hun tiende verjaardag vieren. Ze loopt van 28 april tot 31 juli. In die periode creëren de kinderen die deelnemen hun eigen recept - zoet of zout - met lekkers dat ze graag lusten. De enige regel: het recept moet gezond en natuurlijk zijn en oog hebben voor het leefmilieu. De winnaars (een uit België, een uit Frankrijk en een uit Luxemburg) zullen hun broodjes met hun eigen naam op het menu zien staan in alle EXKi-restaurants.

     

    Sinds het prille begin zet EXKi zich in voor duurzame ontwikkeling. In 2006 besliste de onderneming om haar werking op een nieuwe leest te schoeien en stelde ze een actieplan op - het Re-think-plan - dat op vier fundamenten steunt: leefmilieu, gezondheid, werk en partnerships. Geadviseerd door het WWF, engageert EXKi zich om zijn ecologische voetafdruk te verkleinen en mikt daarbij op 25%. Voor zijn tiende verjaardag berekent EXKi zijn ecologische voetafdruk opnieuw om te kijken hoe dicht het bedrijf bij zijn doel staat. RVH.

    www.exki.be

     





    11-06-2011 om 21:45 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gkycepure

    EEN NATUURLIJKE AANPAK OM COMPLICATIES BIJ DIABETICI TE VERTRAGEN EN TE VOORKOMEN

     

     

     

    Diabetes en vooral prediabetes zijn ziektes die veelal veel te laat vastgesteld worden omdat ze geen duidelijk herkenbare ziektesymptomen vertonen.

     

    De complicaties daarentegen beginnen zich al te vormen alvorens de ziekte wordt vastgesteld. Deze kunnen zeer ernstig en zeer schadelijk worden. Het gaat dan voornamelijk over vasculaire problemen: zowel micro-vasculair ter hoogte van de ogen, de nieren en de voeten als macro-vasculair ter hoogte van de aderen, het hart en de hersenen.

     

    Het is bovendien essentieel dat, op het moment dat de ziekte wordt vastgesteld, de patiënt zijn voedingsgewoonten aanpast. Dit wordt niet altijd in acht genomen waardoor de efficiëntie ervan beperkt is.

     

    GLYCEPURE is een natuurlijk en innovatief voedingssupplement. Het is inderdaad zo dat Glycepure enerzijds bestanddelen van kaneel en chroom bevat. Deze hebben hun doeltreffendheid al bewezen door de suikerwaarden in het bloed te regelen en eveneens te vermijden dat er complicaties zouden optreden als gevolg van deze te hoge suikerwaarden.

     

    Maar Glycepure bevat anderzijds ook antioxidanten, zoals kaneel, flavonoïden van bosbessen, selenium, zink en luteïne die een preventieve invloed hebben op vasculaire problemen bij diabetici.

     

    Het gaat hier dus om een voedingssupplement zonder bijwerkingen en toxische effecten die zowel de suikerwaarde in het bloed regelt als antioxidanten bevat die een invloed hebben op het vasculaire systeem. Door deze twee mechanismen in Glycepure kunnen vasculaire complicaties bij diabetici voorkomen worden.

     

    Een controle van uw bloedsuikergehalte vanaf de eerste tekenen van prediabetes is aangeraden, zo vermijdt u dat een banaal probleem in een ernstige stoornis veranderd. Elke maand vindt met op de site www.glycepure.com/recepten.html een recept met een laag suikergehalte. Bv.: Zalmfilets in papillot met paprikapuree, een fragment uit het boek : Le régime “anti-diabète”. La solution dans votre assiette.
    Dr Jacques Médart et Michel Montignac. RVH.

    www.glycepure.com







    11-06-2011 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Konijn, bbq vedette
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Konijn, van winterkost naar barbecuevedette

     

     

     

    40% van het verbruik van konijnenvlees situeert zich in de lente en de zomer. Konijn is al lang niet meer synoniem voor winterse stoofschotels. Dat blijkt uit verbruiksonderzoek uitgevoerd door GfK Panel Services Belgium.


    Eigenlijk zou die evolutie niet mogen verwonderen. Er is een trend naar gezonder en minder vet. Met een gemiddelde van ongeveer 8 g vet per 100 g behoort konijn tot de magere vleessoorten. Het vlees is bovendien mals en licht verteerbaar.


    De actuele konijnenrecepten die je her en der vindt, bewijzen het: konijn leent zich goed tot snelle, moderne en lichte bereidingen. Wat culinaire mogelijkheden betreft, kan je bovendien vele kanten uit. Stomen, wokken, microgolfoven, grillen, barbecuen, eenpansgerecht of tajine, mediterraans of exotisch getint: het kan allemaal met konijn!


    Het toegenomen succes van konijnenvlees is mee te danken aan de beschikbaarheid van konijnendelen en bereide konijnengerechten. Waar je vroeger konijn in zijn geheel diende te kopen, kan je nu opteren voor één specifiek deel, bv. bouten, rug, schouders, filets, medaillons. Dit laat veel meer types van recepten toe en je kan alle tafelgasten hetzelfde serveren. RVH.

    11-06-2011 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    10-06-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Cote d'Or

    Côte d’Or verwent je met 2 nieuwigheden.

     

     

     

     

    Er wordt van chocolade gezegd dat hij tegelijk krachtig en zacht is, en dat hij goed is tegen allerhande kwaaltjes. Er worden hem zelfs zinnenprikkelende eigenschappen toegeschreven … Iedereen is dol op chocolade en smelt weg voor zijn smaak.

     

    Sinds 1883 staat Côte d’Or voor een heerlijke, krachtige, authentieke smaak. Dit is het resultaat van een lange traditie en het streven naar superieure kwaliteiten. Dit jaar laat Côte d’Or ons genieten van twee nieuwe recepten. Zo lanceert het een nieuw 100gr formaat van zijn typische tabletten met pure chocolade of melkchocolade. Deze kleine vierkantjes zijn net groot genoeg om 1 voor 1 weg te smelten in je mond. Een vierkantje puur genot, voor jou en jou alleen.

     

    Met Praliné Intense Amandel en Praliné Intense Hazelnoot worden “chocoholics” op twee nieuwe smaken getrakteerd. In deze chocolades zit een hele noot waarvan de smaak nog intenser wordt door de kracht van de praliné en de chocolade eromheen. RVH.

     

     





    10-06-2011 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Scooternocturnes

    Nieuw: scooternocturnes in het Pajottenland

     

     

     

    Tot en met 30 juni pakt Scootertours.be uit met zgn. scooternocturnes en kan je iedere dag tussen 18u30 en 22u30 scooters huren voor een bijzonder interessant tarief. Zowel verliefde stellen die zin hebben in een romantische uitstap als Bourgondiërs die de streek van geuze en kriek weten te waarderen, zullen vast en zeker genieten van een scootertocht op een lange, warme zomeravond.

     

    Wie deelneemt aan een scooternocturne zal onmiddellijk merken hoe mooi het Pajotse landschap is wanneer het gehuld is in de warme kleuren van de ondergaande zon. Scootertours.be tekende verscheidene mooie routes uit die zich uitstekend lenen voor een romantische, ontspannende uitstap na een drukke werkdag of op een weekendavond. Onderweg kan je op een van de caféterrassen genieten van een lekkere geuze of kriek.

     

    De scooternocturnes kunnen geboekt worden tot eind juni. Tussen 18u30 en 22u30 betaal je slechts 30 euro per scooter (min. 2 scooters - incl. huur van de helmen en verzekering).

     

    Het scooterverhuurproject van het Pajottenland werd gelanceerd in augustus 2010. Sedertdien kent het een alsmaar toenemend succes. Op dit ogenblik zijn er tien scooters van 50cc beschikbaar voor verhuur. Een scooter huren overdag kost slechts 69 euro. Vanaf twee scooters betaal je slechts 50 euro per scooter per dag. Voor een heel weekend (van vrijdagavond tot maandagochtend) betaal je slechts 100 euro per scooter. Er zijn drie officiële startplaatsen: Eizeringen (aan de befaamde geuzeherberg 'In de Verzekering tegen de Grote Dorst' ), Vlezenbeek en Beersel. RVH.

    www.scootertours.be

     

    10-06-2011 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    09-06-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kinderen kiezen voor kip
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Kinderen kiezen voor kip

     

     

     

    Kinderen hebben een grote invloed op wat er gegeten wordt binnen het gezin. Verbruiksonderzoek wijst uit dat kinderen vaak opteren voor kip. Gezinnen met kinderen zijn goed voor meer de helft van het kipverbruik in ons land (Bron: GfK Panel Services Belgium).


    Vreemd is dat niet. Kip is neutraal van smaak, heeft een malse structuur en laat veel variatie in bereidingswijzen toe. Bovendien is het betaalbaar. Ideaal dus voor gezinnen met kinderen. Kip wordt al maar meer in delen of bereid verkocht. Ruim driekwart wordt onder deze vorm verkocht, een kwart is voor de klassieke hele braadkip.

    Opmerkelijk is de nóg groeiende populariteit van kipfilet. Kipfilet is het magerste deel van de kip. Zijn populariteit hangt zeker samen met de trend naar lichtere en gezondere maaltijden maar ook met de trend naar meer exotische bereidingen.
    In volume blijft de verwerkte kip (kipschnitzel, kippenworst, vol-au-vent en kipsnacks,…) de grootste aftrek genieten. De kippenbout, sappig en smakelijk, behoudt zijn fans. RVH.



     

    09-06-2011 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Guiness record

    CENTER PARCS BREEKT GUINNESS WORLD RECORD MET GROOTSTE SPORTLES OOIT

     

     

     

    Een indrukwekkende krachtenbundeling van ruim 988 medewerkers van Center Parcs, Sunparks, Pierre & Vacances, Albron en Eliance heeft vandaag een notering opgeleverd in het Guinness Book of Records. Om 9 uur verbraken zij in het Belgische park de Kempense Meren van Sunparks het Guinness World Record met een prestatie die de geschiedenis ingaat als de ‘grootste sportles ooit’.

     

    Tijdens de internationale sportdag deden 1400 collega’s mee aan deze collectieve recordpoging. Onder begeleiding van zes sportinstructeurs van Center Parcs deden zij verschillende oefeningen tijdens een warming up van tien minuten. Het vorige record stond op naam van de Ballyclare Highschool in Noord-Ierland die het record op 12 november 2009 met 882 deelnemers op zijn naam schreef.

     

    Center Parcs Europe bestaat uit Center Parcs en Sunparks en is onderdeel van de Pierre & Vacances Center Parcs Groep. Center Parcs Europe telt 24 parken (21 parken van Center Parcs en 3 parken van Sunparks) in Nederland, België, Duitsland en Frankrijk. In 2010 boekten circa 3,9 miljoen gasten ruim vijftien miljoen overnachtingen. De omzet van Center Parcs Europe over het boekjaar 2009-2010 bedroeg 599,6 miljoen euro. RVH.





    09-06-2011 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    08-06-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Stop-start fontein

    Ongeziene Stop & Start fontein bruisen!

     

    Van 8 tot 14 juni pakt Peugeot op het Vrijetijdsplein in Woluwe (Wolubilis) uit met een ongeziene installatie: de Stop & Start fontein powered by Peugeot. Naar aanleiding van de lancering van de e-HDi technologie met Stop & Start nieuwe generatie die vanaf nu te vinden is in de 308 en 508, bedacht Peugeot een volledig interactieve fontein. De waterstralen spuiten alleen maar in aanwezigheid van mensen! Alle banken die rond de fontein staan, zorgen immers voor een aparte straal. Stop, ga zitten, wip van bank naar bank en u dirigeert als een meester de fontein zoals u dat wenst. Elk tafereel wordt anders. Hierdoor benadrukt het Merk met de Leeuw op een originele manier dat het een pionier is in de beperking van CO2-uitstoot.

    Peugeot zet de toon met zijn Stop & Start fontein van wo 8 tot di 14 juni op het Vrijetijdsplein (Wolubilis) in St.-Lambrechts-Woluwe. Het gaat om een volledig nieuw concept dat als geen ander het Stop & Start systeem nieuwe generatie van de e-HDi technologie in de nieuwe 308 en 508, symboliseert. Het is immers een fontein die reageert op beweging en dus alleen maar energie en water verbruikt wanneer men het wil! De waterstralen verschillen trouwens naargelang de plek waar men gaat zitten.

    Het gaat om 8 zitbanken rond een bassin van 10,6 op 10,6 meter. In dat bassin gebeurt niets. Maar schijn bedriegt: in elke bank zit een sensor per zitje. Elke sensor activeert een specifieke waterstraal als men erop gaat zitten welteverstaan! De fontein bevat 8 stralen die van buiten naar binnen spuiten en 8 die van binnen naar buiten spuiten. En de kers op de taart is de 17de straal die tot 25 meter de hoogte in kan gaan!  Een waterballet op z’n best! 

    Uiteraard bleef Peugeot bij het bedenken van dit evenement trouw aan de basisidee van Stop&Start: milieuvriendelijk te werk gaan! De meeste onderdelen van de fontein en alles wat erbij komt kijken, zijn gemaakt van recycleerbaar materiaal, zoals bv. de banken van hout uit duurzame bosbouw.

    Waarom deze Stop & Start-fontein? Omdat Peugeot op een originele manier de lancering van de micro-hybride e-HDi technologie met Stop & Start nieuwe generatie in de kijker wil zetten. Deze technologie zit vanaf nu ook in elke 308 nadat ze ook de nieuwe 508 had verrijkt. De Franse autoconstructeur benadrukt hiermee eens te meer dat hij een referentie is en blijft inzake milieuvriendelijke knowhow. Deze technologie combineert de 1.6 HDi Euro 5 dieselmotor (een wereldwijde première) met een omkeerbare alternator met "Stop en Start"-functie.

    Wenst u meer informatie over de nieuwe e-HDi technologie, met geïntegreerd Stop & Start systeem van de nieuwe generatie ? Surf naar de website www.stop-start.be en schrijf u in om op uw beurt dit nieuwe systeem uit te proberen ! RVH.

     

     

    08-06-2011 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.hello Antwerp
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    HELLO ANTWERP : Land Rover presenteert nieuwe Range Rover Evoque in Modemuseum

     

     

     

    Beeld u in… de meest trendy, sexy en stedelijke auto van Land Rover. Meer nog, de meest compacte, ecologische en milieuvriendelijke Range Rover ooit, uitgerust met de laatste technologische snufjes. De Range Rover Evoque heeft het allemaal, en de wereld mag het weten.

    Land Rover hield deze baby Range officieel boven de doopvont in aanwezigheid van zijn Belgische drie peters, de 'City Shapers'. Das Pop frontman Bent Van Looy, ontwerpersduo A.F. Vandevorst en lifestyle trendwatcher Valentine Van Gestel kwamen naar Antwerpen, werden samen met een duizendtal andere gasten ondergedompeld in een heuse 'Evoque City Experience' en zagen dat het goed was.

     

    Met de nodige glitter en glamour stelde Range Rover de nieuwe Range Rover Evoque voor, de kleinste, lichtste en zuinigste Range ooit gemaakt. Dat gebeurde in het Modemuseum op het Antwerpse Zuid. Bezoekers konden er de Range Rover Evoque bewonderen in een unieke omgeving. Naast de Evoque – die getoond werd in zijn beide koetswerkvarianten – kon het enthousiaste publiek ook kennis kan maken met de aparte Pulse of the City campagne en met de City Shapers. Bezoekers aan de Evoque-lounge konden er digitaal de Evoque van hun dromen samenstellen.

     

    Na het officiële gedeelte maakte de Evoque zijn imago van trendsetter waar met een

    exclusief "late night" shopping-parcours door de modestad. Verschillende boetieks zoals Essentiel, Seven for all Mankind, Ines, Delvaux, Thiron, MAC, Sien en Liu-Jo opende speciaal voor de Evoque en zijn gasten, de deuren.

     

    De Pulse of the City Campaign werd in de herfst 2010 wereldwijd gelanceerd in 17 landen. Per land werden een aantal city shapers uitgekozen. Zij zijn echte stadsmensen die hun stad door en door kennen. Bent Van Looy, de frontman van Das Pop, modeontwerpster A.F. Vandevorst en journaliste Valentine Van Gestel vertegenwoordigen Brussel in de Pulse of the City Campaign van België. RVH.

    08-06-2011 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zuiderse salades
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Proef het zuiden in nieuwe Délio salades

     

     

     

    In 4 nieuwe salades met extra vierge olijfolie neemt Délio de smeerder mee naar zonnige zuiderse streken: Tonijn Fijne Kruiden, Kip Look, Kip Mediterraans en Salade met Grillvlees Zuiderse Groenten. De fijne en zachte smaak van de olijfolie tovert een onweerstaanbare zuiderse toets op het bord.

     

    Tonijn Fijne Kruiden is een geraffineerde salade op basis van extra vierge olijfolie, op smaak gebracht met een fijne mengeling van bieslook en peterselie.

    Kip Look: de authentieke smaak van extra vierge olijfolie komt ook terug in kip met look, een zachte salade met de smeuïgheid van een salade zoals je die thuis zou maken.

     

    Kip Mediterraans: Proef de Griekse gastvrijheid in kip mediterraans, met haar zachte Griekse kaas, extra vierge olijfolie en een heerlijke mediterrane kruidenmix met o.a. koriander, knoflook, karwijzaad en komijnzaad.

    Salade met Grillvlees Zuiderse Groenten : hierin worden sappige gegrilde vleesstukjes subtiel vermengd met zuiderse groenten. Een waaier van zuiderse kruiden smaakt deze hartige salade af.

    De aanbevolen consumentenprijs is 2,79 euro voor een verpakking van 160 gr. RVH.

    www.delio.be

     

    08-06-2011 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    07-06-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kikker en zebra
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Kikker en Zebra

     

     

     

     

    Juist op tijd voor de zomer vervoegen de kikker en zebra de Skip Hop Zoo Pack en Lunchies dierenfamilie. De groene kikker en de zwart-witte zebra worden zeker en vast de beste vriendjes van je kindje! De rugzakjes hebben een ruim hoofdcompartiment voor snacks, een verstelbaar binnenzakje en gevoerde rugbanden.

     

    Met de picknick benodigdheden van Skip Hop kom je meteen helemaal in de juiste stemming. Met de leuke dierengezichtjes en bijpassende sluiting, zorgen de Zoo Lunchies voor een superleuke lunch of pick-nick. Deze zachte tassen hebben een ruim hoofdvak waar je boterhammen, snacks, drankjes en veel meer in kan opbergen. De lunchtas heeft een extra binnenvakje, handig voor bijvoorbeeld een ice pack of bestek. De geïsoleerde binnenkant kan gemakkelijk schoongemaakt worden en houdt eten en drankjes koel. Aan de bovenzijde zit een handvat met clip, zodat je de Zoo Lunchie kan vastmaken aan de Zoo Pack rugzak. Alles is zo gemaakt dat het makkelijk kan gereinigd worden.

     

    De Skip Hop Lunchies zijn ook perfect om je boterhammetjes in te stoppen als je terug naar school gaat. De Skip Hop Zoo lunchies zijn nu ook verkrijgbaar met het gezichtje van een kikker en een zebra.

     

    Een hapje voor mama, een hapje voor papa, en een hapje voor het lieve Skip Hop diertje op je bord! De Zoo tafeldecoratie is gemaakt uit duurzaam melamine en mag in de vaatwasmachine. Het bord heeft twee vakjes die je kids helpen om netjes te eten. Ze zijn ook heel gemakkelijk om met kleine handjes vast te houden.

    Een slabbetje in hetzelfde thema maakt van elke maaltijd een feest. De Zoo Bibs houden de kleintjes schoon en zijn leuk om te dragen! Ze zijn waterbestendig en hebben een handig catch-all zakje om alles netjes te houden tijdens de maaltijd. En weet je wat zo handig is? De slabbetjes kan je na gebruik oprollen in een buidel. De schattige Zoo gezichtjes en details verzekeren vreugde bij elk kind tijdens elke maaltijd. RVH.

    www.hebeco.be

    07-06-2011 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dubai ovenware

    Dubai Ovenware is de nieuwe generatie oven- en bakvormen met ecologische antikleeflaag van GreenPanTM

     

     

     

     

    Of je nu voor een zelfgemaakte lasagne of knapperige koekjes gaat, met GreenPanTM bak je gezond en ecologisch. De lijn Dubai Ovenware staat voor een nieuwe generatie van oven- en bakvormen met de revolutionaire antikleeflaag ThermolonTM Rocks. En zo brengt het groene merk een verrassend vervolg op de succesvolle reeksen ecologisch verantwoorde potten en pannen.

     

    De ThermolonTM-coating zette de wereld van potten en pannen op zijn kop. Plots was er een gezond én milieuvriendelijk alternatief voor de klassieke antikleeflaag. Vandaag gaat GreenPanTM een stap verder met de introductie van een collectie oven- en bakvormen, Dubai Ovenware.

     

    De vele voordelen op een rij: minder lange baktijd, terwijl traditionele antikleeflagen de hitte eerder afblokken, geleidt de antikleeflaag ThermolonTM Rocks de warmte efficiënter. Bovendien zorgt het materiaal van de oven- en bakvormen, gealuminiseerd staal, voor een gelijkmatige warmteverdeling.

     

    Optimaal gebruiksgemak :dankzij de gladde afwerking en brede rand krijgen voedselresten geen kans om zich vast te zetten. Het uitgebreide assortiment van Dubai Ovenware bevat ronde en rechthoekige oven- en bakvormen in verschillende afmetingen. De culinaire mogelijkheden zijn haast oneindig, van zoete bereidingen tot hartige gerechten.

     

    Als ecologisch merk heeft GreenPanTM uiteraard ook bij deze bakvormen aan het milieu gedacht. Zo zit er geen silicone/polyester of PTFE verwerkt in de producten, schadelijke stoffen die niet recycleerbaar zijn en bij oververhitting giftige gassen kunnen afgeven. RVH.

    www.green-pan.com





    07-06-2011 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    06-06-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Cocktailpralines
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Leonidas : cocktailpralines!

     

     

     

     

    Het kwik stijgt gestaag, de lente is officieel ingezet en we krijgen weer zin in zon, barbecues en cocktails in een explosie van exotische kleurtjes. Ook de beroemde meester-chocolatier van Leonidas laat zich gewillig meevoeren op die zomerbries. Hij is dan ook verheugd om de terugkeer van zijn Cocktail-pralines met feestelijke en zonovergoten smaken te mogen aankondigen!

     

    De Cocktail-pralines zijn de verrukkelijke combinatie van de bitterheid van heerlijke Leonidas chocolade en het zonnige geheim van de meest hippe cocktails ter wereld. Laat u verleiden en vervolgens overspoelen door de meest exotische smaken, kleuren en ritmes. Er is voor ieder wat wils: Daïkiri Banaan, Piña Colada, Mojito, Sex on the beach, Blue Lagoon en Tequila Sunrise. In de Leonidas ateliers is het nu al zomer!

     

    De Cocktail-pralines worden per 18 verkocht in mooie doosjes die uitnodigen tot een uitbundig feest. Elk doosje bevat ook de recepten van de cocktails die de meester-chocolatier bezielden, zodat fijnproevers de hele zomer feest kunnen vieren. Met zijn Cocktail-pralines belooft Leonidas gloednieuwe sensaties die niemand onberoerd laten. Om luilekker in de zon of tijdens heerlijke zomeravondjes van te smullen!

    Schenk uzelf een vleugje exotiek met de Cocktail-pralines van Leonidas

     

    Met de zomervakantie eindigt ook het schooljaar. En net als uw hartendieven hebben ook de leerkrachten een welverdiende rustpauze verdiend. Om ze te bedanken voor al het moois dat ze onze kinderen elke dag weer bijbrachten, maakte Leonidas speciaal voor hen een mooi doosje voor de heerlijke “napolitains” of de verfrissende vruchtenpasta’s. Zo kunnen de kinderen hun leerkrachten op 30 juni bedanken met een prachtige lekkernij! RVH.

    www.leonidas.com

    06-06-2011 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 29/04-05/05 2024
  • 22/04-28/04 2024
  • 15/04-21/04 2024
  • 08/04-14/04 2024
  • 01/04-07/04 2024
  • 25/03-31/03 2024
  • 18/03-24/03 2024
  • 11/03-17/03 2024
  • 04/03-10/03 2024
  • 26/02-03/03 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 12/02-18/02 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 29/01-04/02 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 15/01-21/01 2024
  • 08/01-14/01 2024
  • 01/01-07/01 2024
  • 25/12-31/12 2023
  • 18/12-24/12 2023
  • 11/12-17/12 2023
  • 04/12-10/12 2023
  • 27/11-03/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 13/11-19/11 2023
  • 06/11-12/11 2023
  • 30/10-05/11 2023
  • 23/10-29/10 2023
  • 16/10-22/10 2023
  • 09/10-15/10 2023
  • 02/10-08/10 2023
  • 25/09-01/10 2023
  • 18/09-24/09 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 04/09-10/09 2023
  • 28/08-03/09 2023
  • 21/08-27/08 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 07/08-13/08 2023
  • 31/07-06/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 17/07-23/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 03/07-09/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 22/05-28/05 2023
  • 15/05-21/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 17/04-23/04 2023
  • 10/04-16/04 2023
  • 03/04-09/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 12/09-18/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 10/05-16/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 28/10-03/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 05/08-11/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 29/04-05/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 11/03-17/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 25/12-31/12 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 30/11-06/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 24/12-30/12 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 31/03-06/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 07/05-13/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 09/04-15/04 2007
  • 02/04-08/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 26/02-04/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 27/11-03/12 2006
  • 20/11-26/11 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 06/11-12/11 2006
  • 30/10-05/11 2006
  • 23/10-29/10 2006
  • 16/10-22/10 2006
  • 09/10-15/10 2006
  • 02/10-08/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
  • 11/09-17/09 2006
  • 04/09-10/09 2006
  • 28/08-03/09 2006
  • 14/08-20/08 2006
  • 07/08-13/08 2006
  • 31/07-06/08 2006
  • 24/07-30/07 2006
  • 17/07-23/07 2006
  • 10/07-16/07 2006
  • 03/07-09/07 2006
  • 26/06-02/07 2006
  • 19/06-25/06 2006
  • 12/06-18/06 2006
  • 05/06-11/06 2006
  • 29/05-04/06 2006
  • 22/05-28/05 2006
  • 01/05-07/05 2006
  • 24/04-30/04 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!