Inhoud blog
  • Hannover
  • MSC World America: ultieme vakantiebestemming
  • 360° magic shows
  • Classissimo 2024: klassiek zonder grenzen
  • Classissimo 2024: klassiek zonder grenzen
  • Khudi B ari
  • Citizen: Tsuyosa-collectie
  • Alpine Extreme quartz
  • MSC Cruises: winterbrochure 2024-2025 online
  • Classic Date Manufacture
  • Haal de zomer in huis
  • Ontdek de higgen gems van Lloret de Mar
  • Welkom in Tihany, bakermat van Hongaarse lavendel
  • Entertainment voor iedereen
  • Vier de festivalzomer in stijl
  • Maak kennis met ReBelle Antwerp
  • Mission Blue en MSC Foundation
  • Een reis rond de wereld(keuken) mrt Beka
  • Aqualex Circulo, les je dorst naar duurzaamheid
  • BR03 White steel & Gold
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    wozani
    restaurants
    10-11-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Haba knikkers
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    HABA, laat je knikkers maar rollen

     

     

     

    Haba knikkerbanen zijn top! Een houten knikkerbaan van Haba is geweldig voor jong en oud. Mooi afgewerkte beukenhouten blokken om de knikkerbaan te bouwen zoals je zelf wilt.

     

    De knikkerbaan van HABA is reeds meer dan 20 jaar een klassieker in de  collectie. Ze bestaat uit bouwblokken met op elkaar afgestemde basisvormen en maakt het mogelijk om driedimensionaal te bouwen. Alle dozen kunnen onderling gecombineerd worden. Bouw met deze onderdelen een heel parcours en laat je knikkers rollen.

     

    Het bouwen wordt een uitdaging voor creativiteit en handigheid. En als de constructies of experimenten slagen, is de vreugde groot. Gebruik je fantasie! De knikkerbaan basisdoos bestaat uit 42 massieve beuken houten blokken, 6 knikkers en een speciale blok met belletje. Bij deze beperkte oplage krijg je ook een opruimzak en 6 klemmen cadeau.

     

    Basisdoos  domino

    Laat alle dominoblokken vallen met je knikkers. Naast de dominoblokken bestaat de basisdoos ook uit 1 trappenblok, 6 klemmen, 6 gebogen klemmen en 6 knikkers. Leuk experimenteren met knikkerbanen. Met de basidozen heb je veel mogelijkheden om een mooie houten knikkerbaan te bouwen. Daarnaast zijn er nog deze uitbreidingen voor de knikkerbaan om je baan nog mooier en groter te maken.

     

    Spiraalbaan

    De spiraalbaan is een flexibel baanstuk dat de knikker elke kant in de knikkerbaan kan opsturen. Het baanstuk neemt elke vorm aan die je wenst en is in elke knikkerbaan in te bouwen. De trampoline stuurt de knikkers daarheen waar jij de trampoline op richt. De klemmen met wieltjes zorgen voor exta mogelijkheden om je knikkers in beweging te brengen of te vervoeren.

    De trommel zorgt voor wat muziek in de knikkerbaan. Mik de knikkers op de trommel en de muziek klinkt je om de oren. En als je de knikkers hoog  van de knikkerbaan af laat vallen, springen ze alle kanten op, alsof ze op een trampoline belanden. RVH.

    10-11-2011 om 16:26 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Haba kerst
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Haba, breng het kerstverhaal tot leven

     

     

     

     

    De kersttijd heeft iets magisch voor groot en klein. Kerstmis is het feest bij uitstek om allen die ons dierbaar zijn - familie, vrienden en kennissen - grotere of kleinere cadeautjes te geven.

     

    Uitvinders voor kinderen

    Haba is een houtfabrikant bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook van de productie van gezelschapspellen en meubels voor kinderen. Ze zien zichzelf als „belangrijkste leverancier voor kinderen“. Ze bouwen hun productportfolio steeds uit en hanteren hierbij dezelfde hoge kwaliteitsnormen waarvoor ze bekend staan. Aldus biedt HABA bijvoorbeeld ook juwelen, decoratie, meubels, verlichting, tapijten alsook textielproducten aan.

     

    HABA producten kan je ontdekken in speciaalzaken over de hele wereld. Deze mooie houten kerststal van HABA zorgt voor nog meer kerstsfeer in de woonkamer! Laat de kinderen maar spelen en een eigen verhaaltje verzinnen. De met liefde en luxueus uitgevoerde houten figuurtjes vormen een prachtig geschenk voor de hele familie. De figuurtjes kunnen gemakkelijk worden neergezet en zijn daarom ook uitstekend geschikt voor kleine kinderen. Zo komt het kerstverhaal tot leven! RVH.

    Prijs: 16-delige houten kerststal: 99,95 euro - Engeltje: 7,95 euro - Engeltje met hart: 11,95 euro - Engeltje met geschenk: 11,95 euro - Engeltje met ster: 11,95 euro

    www.haba.be

    10-11-2011 om 16:18 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    09-11-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Brussels airlines

    Winterseizoen 2011-2012:

    Brussels Airlines verhoogt vluchtfrekwenties naar Moskou

     

     

     

     

    Vanaf het winterseizoen, dat eind oktober van start gaat, verhoogt Brussels Airlines haar vluchtfrekwenties tussen Brussels Airport en Moskou Domodedovo luchthaven. Brussels Airlines zal voortaan tien keer per week de Russische hoofdstad verbinden met Brussel. Nieuwkomers in de nieuwe winterdienstregeling zijn Bamako (Mali) en de Marokkaanse bestemmingen Agadir en Marrakech.

     

    Tot de junimaand vloog Brussels Airlines zeven keer per week naar Moskou Domodedovo. Sindsdien werd een achtste frekwentie toegevoegd aan het aanbod. Vanaf het winterseizoen worden nog twee bijkomende vluchten gelanceerd. Brussels Airlines zal vanaf dan tien keer per week vliegen tussen Moskou Domodedovo en Brussels Airport. De nieuwe vluchten zijn mogelijk geworden dankzij de uitbreiding van het bilateraal luchtvaartakkoord tussen België en Rusland enerzijds en de toegenomen marktvraag anderzijds.

     

    De bijkomende frekwenties zijn gepland op zondag-, dinsdag- en donderdagavond met een laatavond vertrek in Brussel en een vroeg ochtendvertrek op maandag-, woensdag- en vrijdagochtend vanuit Moskou. De uurregeling laat vlotte connecties toe via Brussel Airport naar talrijke andere Brussels Airlines bestemmingen in Europa en Afrika.

     

    In de winterdienstregeling prijken ook nieuwe Afrika bestemmingen. Bamako (Mali) wordt sinds 7 september twee keer per week rechtstreeks aangevlogen door Brussels Airlines en is de 21ste bestemming op het Afrikaanse kontinent. Ook Marrakech en Agadir zijn nieuwe Brussels Airlines winterbestemmingen.

     

    Een andere nieuwigheid van de winterdiensteregeling 2011-2012 is dat Brussels Airlines in vergelijking met het winterseizoen 2010-2011 op talrijke routes grotere vliegtuigtypes met meer zetelcapaciteit inzet. Dat is ondermeer het geval voor de lijndiensten naar Hamburg, Berlijn, Geneve, Kopenhagen, Wenen, Londen Heathrow en Tel Aviv. Deze zetelgroei is mogelijk dankzij de vlootvervanging waarbij enkele Boeing 737 en AVRO Jets werden vervangen door grotere Airbus A 319 en Airbus A 320 toestellen. Deze Airbus vliegtuigen zijn uitgerust met nieuwe ergonomische zetels die meer beenruimte garanderen.

     

    Op talrijke routes verbetert ook de uurrgeling zodat nog vlottere combinaties met andere Brussels Airlines vluchten mogelijk worden. Dat is ondermeer het geval met de dagelijkse vluchten naar Athene en Lissabon.

     

    Omwille van de lage marktvraag worden enkele lijndiensten naar typische zomerse zonbestemmingen niet aangeboden of wordt de vluchtfrekwentie gereduceerd. RVH.

    www.brusselsairlines.com

     

    09-11-2011 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Berghoof Neo Cast iron
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Berghoff: Neo Cast iron-lijn:

     

     

     

    Het succes van geëmailleerd gietijzer gaat onverminderd voort, en daar zal deze nieuwe lijn van BergHOFF ongetwijfeld ook toe bijdragen.

     

    De Neo Cast Iron-lijn bestaat uit verschillende cocottes, stoof- en braadpannen, met een mooie rode emaillaag aan de buitenkant die de potten beschermt tegen krassen. En dat niet alleen, de kookpotten zijn binnenin ook voorzien van een beige emaillaag, waardoor ze veel gemakkelijker te reinigen en hygiënischer zijn. De gietijzeren kookpotten hebben natuurlijk een bijzonder sterke nostalgische waarde, maar daarenboven biedt dit materiaal dankzij zijn uitstekende warmtekwaliteiten een aantal niet te versmaden voordelen.

     

    Geschikt voor alle warmtebronnen: De veelzijdige kwaliteiten van de Neo Cast Iron komen tot uiting op alle kookplaten (inclusief inductie) en in de oven. Het garandeert een perfect rendement en een makkelijke regeling van de temperatuur.

    Langzame warmteopname: Ideaal voor stoofschotels en alle vormen van slow-cooking: de aangevoerde warmte verspreidt zich langzaam, wordt egaal verdeeld en lang vastgehouden.

    Houdt lang warm én koud: Eerst de kinderen helpen met eten is niet langer een probleem, ook jouw portie blijft warm zolang het in de pot blijft. Maar ook voor koude bereidingen zoals een pastasalade voor bij de barbecue, een bavarois voor bij het dessert, ... zijn deze potten ideaal.

     

    Behoud van aroma's en smaak: De deksels verzegelen de potten, zodat condensatiedruppels zich optimaal kunnen vormen en via de dopjes op de deksels opnieuw de ingrediënten besprenkelen. Aroma en smaak van vlees, groenten en kruiden ontwikkelen zich ten volle.

    Makkelijk in onderhoud: Bovendien is de serie dankzij de geëmailleerde coating uiterst hygiënisch en probleemloos te reinigen. Etensresten kunnen niet inbranden, dus is er bij de afwas geen schuurspons nodig. RVH.

    www.berghoffworldwide.com

    09-11-2011 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    08-11-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Code 37

     

    CODE 37 – DE FILM BEKROOND MET GOUDEN AWARD

     

     

     

     

    CODE 37 - de film, naar de gelijknamige vtm-serie, trok reeds 100.000 bezoekers en werd door Filmfestival Oostende bekroond met een Gouden Award. Op “LOFT” na is er geen enkele Vlaamse film zo sterk gestart in de bioscoop.

     

    CODE 37 – de film is een productie van vtm & Menuet en wordt geregisseerd door Jakob Verbruggen. Onder andere Veerle Baetens, Michaël Pas, Marc Lauwrys, Gilles De Schryver, Carry Goossens, Jurgen Delnaet, Nathalie Meskens en Maaike Neuville spelen mee in de film. Het is de eerste Vlaamse film die verdeeld wordt door Starway Film Distribution.

     

    Synopsis: Een bekende schrijver wordt aangerand in een sex-cinema. Hij had er een afspraakje met Roos, een jonge studente die bijklust als prostituee. Al snel wordt duidelijk dat er wel meer studentes actief zijn in de prostitutie. Voldoende reden voor Hannah en haar team om undercover te gaan in club Sin City, een vrijhaven voor iedereen die het daglicht schuwt en voor meisjes die er hun klanten oppikken.

    Wanneer Hannah en haar team ontdekken dat de eigenaar van zowel de sex-cinema als van Sin City de oom van Roos is, neemt de hele zaak een persoonlijke wending. In de eerste plaats voor Hannah, want zij weet als geen ander hoe zwaar familiegeheimen kunnen wegen…

     

    Filmfestival Oostende ondersteunt Talent van Eigen Bodem en de Vlaamse film in het bijzonder. De Gouden, Platina en Diamanten Award is een organisatie van vzw Les Films du Bord de Mer met steun van het VAF. Vlaamse filmproducties waarvan 100.000, 200.000 of 400.000 bioscooptickets zijn verkocht, worden beloond met een Gouden, Platina of Diamanten Award. RVH.



    08-11-2011 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    06-11-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Veuve Clicquot
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Veuve Clicquot Brut Dandy

     

     

     

     

    Het champagnehuis Veuve Clicquot Ponsardin presenteert het « Dandy ritual » dat vooral met de 19 de eeuw wordt geassocieerd en voornamelijk betrekking heeft op elegantie, charme, stijl en perfectie.

     

    Deze sensatie ervaart u eveneens in een glas Veuve Clicquot Brut waarin de ruggengraat gevormd wordt door de pinot noir. De bijzonderr innovatieve stopper, geeft beslist dimensie aan elke degustatie. RVH.

    06-11-2011 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    05-11-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Green Pan
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    GreenPanTM valt wereldwijd in de smaak

     

     

     

    Met 10 miljoen verkochte pannen in 80 landen heeft GreenPanTM al langer zijn plaats afgedwongen in de culinaire wereld.

     

    Ook van verschillende consumentenorganisaties krijgt het Belgische merk nu een stimulerende schouderklop. Bij ons bevestigt Test-Aankoop de goede reputatie van GreenPanTM. Zo haalde de ecologische antiaanbakpan Kyoto Black een uitstekende score in de grote antiaanbakpannentest.

     

    Met een score van 77 op 100 zet GreenPanTM een mooie score neer in de bakpannentest van Test-Aankoop. De consumentenorganisatie vergeleek 14 pannen (diameter van 24 cm) met een antiaanbaklaag. Kyoto Black van GreenPanTM moet maar één concurrent laten voorgaan. Vooral de gelijkmatige warmteverdeling, de duurzame antiaanbaklaag en de stabiliteit van de bodem kregen goede punten. Ook de aantrekkelijke prijs is opvallend en verklaart mee het wereldwijde succes.

     

    GreenPanTM ziet zijn sterke kwaliteiten ook in andere landen bevestigd, waar verschillende consumentenorganisaties gelijkaardige testen hielden: in Frankrijk (UFC Que Choisir), Spanje (OCU Ediciones), Denemarken (DCC Forbrugerrådet) en Zweden (SCC Rad & Rön).

     

    Het Belgische merk GreenPanTM staat al langer gekend om zijn energiezuinige en ecologisch verantwoorde pannen en potten. Centraal staat de antikleeftechnologie ThermolonTM, 100% PTFE- en PFOA-vrij. Dat vertaalt zich naar gezond en milieuvriendelijk koken, zonder het minste risico op giftige gassen bij hoge temperaturen.

    Over de hele lijn werd Kyoto Black positief bevonden, van bakresultaten tot gebruiksgemak. De dikke aluminium bodem zorgt dan ook voor een goede hittegeleiding, waardoor de voedingswaren mooi egaal bakken. Dankzij de geavanceerde technologie ThermolonTM worden het vocht en de smaken van de bereiding bijna onmiddellijk gebundeld, met een heerlijke smaak en aroma als resultaat. De ergonomische greep in bakeliet voorkomt tot slot dat het handvat opwarmt. RVH.

    www.green-pan.be | www.demeyere.be


    05-11-2011 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    31-10-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Costa Cruises
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    BETOVERENDE CRUISES 2012 VAN COSTA

     

     

     

    Op de voorpagina van de zopas verschenen reisbrochure van Costa Cruises 2012 staat te lezen: “Ontdek de wereld met ons”. Dat is niet eens overdreven want met deze cruisemaatschappij kun je alle windrichtingen uit. De ruime keuze aan bestemmingen en de kwaliteit, gebouwd op jarenlange ervaring, zijn een garantie voor een onvergetelijke cruisereis.

     

    De nieuwe reisbrochure bevat een handige inhoudstafel met een overzicht van alle cruisebestemmingen, van november 2011 tot december 2012. Ieder deel van de wereld krijgt een apart kleur waardoor je makkelijk je weg vindt in de verleidende lectuur. Het gaat van de Middellandse Zee naar de Caraïben en Zuid-Amerika, naar de Rode Zee en de Emiraten, in zuidelijke richting over de Indische Oceaan naar droombestemmingen als Mauritius en La Réunion. Ook het Verre Oosten steekt in het aanbod van Costa en wie de wateren van Noord-Europa wil verkennen reist tijdens de lente en zomer van 2012 naar Noorwegen, Zweden, Rusland, de Baltische Staten. Een absolute topper in het aanbod is de Reis rond de Wereld, een cruise van 99 dagen tijdens het voorjaar van 2013, in de voetsporen van de grote zeevaarders.

     

    Er is een nieuwe route door het Midden Oosten. Ook de minicruises van vijf dagen zijn aantrekkelijk en makkelijk te organiseren met een vlucht naar Milaan of Nice, plus transfer naar de haven. Twee cruises vertrekken vanuit Pointe-à-Pitre op Guadaloupe waarbij je kunt gebruik maken van een chartervlucht in Paris-Charles de Gaulle. Je hebt er zelfs geen internationale reispas voor nodig.

     

    Kortom, Costa Cruises doorkruist zowaar alle zeeën en oceanen én biedt de cruisereizigers tevens de mogelijkheid om het land, met zijn volkeren en culturen, te ontdekken.

     

    Naast een ruim aanbod reisbestemmingen is er uiteraard ook de vloot van Costa met het grote comfort, de perfecte service en de talloze voorzieningen. In 2012 brengt Costa alweer een nieuw vlaggenschip in de vaart waarbij het totaal aantal schepen op 16 komt. De Costa Fascinosa is versierd met prachtige kunstwerken. RVH.

    www.costacroisieres.be 

     

    31-10-2011 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    28-10-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Art of Taste

    Art of Taste

    Wanneer kunst en gastronomie elkaar ontmoeten …

     

     

     

     

    De Zavel, één van de mooiste mythische wijken van de hoofdstad, knoopt opnieuw aan bij de traditie en maakt zich klaar om zich tot een schatkist vol kunst te ontpoppen. In een tijdelijk paviljoen ontvangt de Zavel.Art of Taste', een uniek evenement waar 11 Belgische sterrenchefs en 13 gerenommeerde Huizen van de Zavel elkaar ontmoeten.

    Van donderdag 24 tot zondag 27 november 2011 zal Art of taste' de Grote Zavel en de straten rondom inpalmen. Het evenement is opgebouwd rond drie originele gastronomische activiteiten: het kunst- en fijnproeversparcours, de Fijnproevermarkt en het Diner van de chefs.

     

    Op de Zavel zal een transparant paviljoen van meer dan 2.000m² met twee verdiepingen worden opgetrokken. Op het gelijkvloers biedt de Fijnproevers Market een selectie van artisanale topproducten en tal van activiteiten. Op de eerste verdieping van het paviljoen - omgeven door de verlichte bomen op de Zavel - kunnen de bezoekers aan tafel schuiven voor het Diner van de chefs en zo het beste van de Belgische gastronomie ontdekken.

     

    De kunst van de gastronomie, dat zijn ook exquise artisanale producten. “Art of taste” wil ook die producten in de kijker zetten en stelt daarom op het gelijkvloers van het centrale paviljoen de Fijnproevermarkt voor, met een vijftiental van de beste producten in de fijne gastronomie.

    Producten om te ontdekken en te proeven en die misschien zelfs inspireren voor een feestmaal. Naast de proeverijen bij de handelaars en de door de chefs begeleide workshops organiseert de Fijnproevermarkt ook gastronomieworkshops. Leffe zal bezoekers leren om verschillende soorten bieren perfect te combineren met kazen en hapjes. Ook meesterpoelier “Slabbinck” werd uitgenodigd voor een demonstratie van erkende snijdtechnieken gecombineerd met een degustatie van terrines en ganzenlever, en nog zo veel meer ... Om volop van de markt te kunnen genieten, nodigen we de bezoekers bovendien uit hun aperitief mee te nemen terwijl ze langs de verschillende artisanale kraampjes kuieren.

     

    Voor een uitzonderlijk diner slaan drie sterrenchefs en een Huis van Haute Chocolaterie de handen in elkaar om de gasten het beste van Belgische gastronomie te laten ontdekken in een feeërieke omgeving, tussen de verlichting van de nocturnes van de Zavel in de kruinen van de bomen.

    Het tijdelijke restaurant zal worden ingericht op de eerste verdieping van het transparante paviljoen, volgens het principe van de gastentafel, met tafels van 10 personen. Dit is een uitgelezen kans om verrassende recepten van onze chefs te ontdekken en met volle teugen van hun talent te genieten! RVH.

    Informatie en voorverkoop vanaf 22 oktober via www.artoftaste.be

     

     

     

     

    28-10-2011 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    27-10-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Logeren in Vlaanderen

    LOGEREN IN VLAANDEREN: Het perfecte huwelijk tussen landelijk en stedelijk logies

     

     

     

     

    De vzw Plattelandstoerisme in Vlaanderen focust zich sinds haar oprichting in 2004 op de promotie en begeleiding van het hoevetoerisme en logies in een landelijke omgeving, met inbegrip van logies in dorpskernen. Rode draad doorheen dit verhaal is en blijft het gastheerschap, de kwaliteit en de kleinschaligheid van het logies.

     

    Om tegemoet te komen aan de huidige vraag naar (klein)stedelijk logiesaanbod verruimt de vzw Plattelandstoerisme naar kleinschalig logies in de Vlaamse regio’s en haar steden (met uitzondering van de kern van de 5 Kunststeden: Brugge, Gent, Antwerpen, Mechelen en Leuven).

     

    We geloven sterk in de meerwaarde van dit gedifferentieerd aanbod.Voor ieder wat wils. We zien een prachtige combinatie tussen platteland en stad: een weekendje weg kan op deze manier zowel shoppen of een museumbezoek inhouden en daarbij heerlijk culinair genieten, als zalig fietsen of wandelen in het nabijgelegen platteland.

     

    Landelijk en stedelijk logies hebben uiteraard veel gemeen, maar bereiken toch vaak een verschillend publiek. Zo is er de uitwisseling tussen beiden: plattelandsgasten verkennen de leuke steden in de omgeving, terwijl het vanuit deze steden maar een kleine stap is vooraleer men in een landelijk kader terechtkomt.

    De belevingselementen blijven belangrijk: het ontdekken van het platteland en de landbouw (actief hoevetoerisme), de fiets-en wandelnetwerken rond de dorpskernen, maar nu ook de beleving in en rond de kleinere en middelgrote steden via o.a. short city breaks.

     

    Nieuw is dus dat er vanaf nu ook stedelijke uitbatingen (mits uitzondering kern Kunststeden) kunnen aansluiten voor promotie. Nieuw is ook de naam:  Plattelandstoerisme in Vlaanderen wordt Logeren in Vlaanderen.

    Logeren in Vlaanderen blijft uiteraard met heel veel enthousiasme nog steeds inzetten op het getrouwe en veelgevraagde aanbod aan vakantie op de boerderij en logeren op het platteland.

    Het product ‘logeren in steden’ zal als nieuwkomer uiteraard extra aandacht krijgen. RVH.

    www.logereninvlaanderen.be 

    27-10-2011 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Patapas
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Patapas, 1000 hapjes met patatjes.

     

     

     

    De aardappel is ongemeen veelzijdig, zowel voor de dagelijkse keuken als voor een speciale gelegenheid. VLAM presenteert nieuwe eigentijdse aardappelrecepten in een gratis receptenfolder en op www.aardappel.be.


    De aardappel is hét basisingrediënt van een klassieke Vlaamse schotel. Maar deze voedzame knol past ook uitstekend in de hedendaagse moderne keuken. Moet het snel gaan, of is tijd geen beperkende factor, de aardappel biedt oneindig veel bereidingsmogelijkheden. In de oven, de microgolfoven, de wok of de stoomkoker. Met jasje aan, jasje uit, gepureerd, gefrituurd, gegrild of wat dan ook. Het kan allemaal met aardappelen.


    VLAM probeert echter altijd opnieuw te verrassen. Wat dacht je van Patapas ? Dit zijn smaakvolle hapjes op basis van aardappelen, met een knipoog naar de zuiderse tapas. Lekker, modern en ideaal om te serveren wanneer je een gezellig samenzijn in gedachten hebt. VLAM beveelt ze warm aan in zijn nieuwste aardappelcampagne. Die loopt van 17 oktober tot 6 november op Canvas en één. Ook in diverse culinaire programma’s en magazines komen ze aan bod. Tien recepten werden gebundeld in een mooie receptenbrochure, die gratis verdeeld wordt in Standaard Boekhandel.

    Op de campagnesite, www.patapas.be, loopt een wedstrijd. Wie zijn eigen pataparty organiseert met 5 vrienden, maakt kans op een set van 12 stijlvolle presenteerbordjes om te gebruiken op een volgende party. Deelnemers vinden volop inspiratie voor aardappelgerechtjes op de site. RVH.

    27-10-2011 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    26-10-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Waarom de chef ze knijpt

    WAAROM DE CHEF-KOK ZE KNIJPT!

     

     

     

    De drie nieuwe serveertangen van Cuisipro zijn een onmisbare keukenhulp. Lekker koken is een kunst. Maar mooi serveren ook. Precies daarom ontwikkelde Cuisipro drie slimme tangen om je bord in alle stijl af te werken. Vergeet alle stress bij het omdraaien van een stukje vis. Maak komaf met het klassieke gepruts op de grill. En ontdek het gemak van een tang met tandjes.

     

    Cuisipro introduceert drie nieuwe serveertangen: voor panini, vis en vlees/groenten. Stuk voor stuk zijn het tangen met talent, zorgvuldig ontwikkeld voor een precieze taak in de keuken. Het resultaat is erg overtuigend: gebruiksgemak in een handomdraai. Dankzij het gepatenteerde ‘trek & sluit’-mechanisme kan je deze tangen gemakkelijk met één hand openen en sluiten. Bovendien kan je de gesloten tang compact opbergen in een lade of elegant aan een keukenrekje hangen.

     

    Zelfgemaakte panini smaken altijd beter. En met de nieuwe tang van Cuisipro haal je je broodje voortaan ook vlotjes van de grill – zelfs als je een extra smeuïg exemplaar met kaas maakt. Dankzij de verstelbare pinnen kan je de tang gemakkelijk aanpassen aan elk type grill en sluit je elke schade aan grill én gerecht uit.

     

    Een delicate vis mooi aan beide zijden bakken én in zijn geheel dresseren op een bord? Niet evident! Cuisipro verlost je van alle stress met de nieuwe vistang: even gemakkelijk om de vis te draaien als hem uit de pan… te vissen. De zachte onderkant van de tang (silicone) is voldoende breed om de vis te ondersteunen, terwijl de fijn afgewerkte bovenkant uit roestvrij staal je gerechtje met de grootste zorg behandelt.

     

    De tandjes op de nieuwe serveertang van Cuisipro bijten zich als het ware vast in het vlees of de groenten. Zo krijg je alles perfect op het bord geserveerd. Dankzij de hittebestendige silicone kan de tang makkelijk gebruikt worden bij de bereiding van al je gerechten. Ideaal om snel dichtgeschroeide stukjes vlees uit de pan te nemen zodat je je pan kan deglaceren voor een heerlijk sausje. RVH.

    www.cuisipro.com | www.demeyere.be





    26-10-2011 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tignes!

    IN TIGNES IS ER KEUZE TE OVER!

     

     

     

    “De Stoutmoedige” onthult haar aanbiedingen voor deze winter

    In Tignes duurt de winter echt superlang: het sportiefste skistation onthaalt de echte sneeuwliefhebbers van 1 oktober tot 8 mei! Ontdek Tignes, het skistation voor de dapperen (“de stoutmoedige”), in al zijn glorie, want met de interessante forfaits is er geen enkel excuus meer om geen koers te zetten naar de pistes. Wat denkt u van mooie aanbiedingen zoals een gratis appartement in de maand januari, of mooie kortingen voor vroege beslissers? Haal uw ski’s uit de kelder – Tignes verwacht u!

     

    Wist u dat de officiële site van “de stoutmoedige” tegenwoordig beschikbaar is in acht talen? De beste voorbereiding voor uw eerste sprong in de sneeuw! www.tignes.net

     

    In het hartje van de Savoie, in de noordelijke Alpen, onthaalt het skistation van Tignes u zowel ‘s winters als ‘s zomers. Freeride, BMX, golf, SPA… en dit alles in een internationale, kosmopolitische sfeer. Tignes is ook de thuishaven van de Winter X Games Europe, het onvergelijkelijke ski- en snowboard freestyle-evenement !

    Tignes: eenvoudigweg buitengewoon! RVH.

    Informatie en reserveringen: Tignes Réservation www.tignesreservation.net

    26-10-2011 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ats Longa

    Ars Longa

     

     

     

    Liefhebbers van exclusief antiek en prachtige architectuur kunnen aan de Grote Zavel in Brussel terecht waar van 1 tot 4 december 2011 de vzw Sablon de eerste editie van de antiekbeurs ARS LONGA organiseert. Niet minder dan 25 bekende Europese antiekhandelaars tonen er het allerbeste van hun collecties. Tijdens deze vierdaagse staat de Grote Zavel volledig in het teken van kunst en antiek.

     

    De Zavelwijk is een van de meest pittoreske en gezelligste wijken van Brussel, de Grote Zavel is hierbij dé ontmoetingsplaats van de wijk. De Grote Zavel, bevindt zich vlakbij het Koninklijk Paleis en de belangrijkste musea van de hoofdstad, maar is vooral bekend en gewaardeerd omwille van de uitstekende restaurants, chocolatiers en kunstgalerijen. De echte Brusselaars associëren de Grote Zavel echter met de talrijke antiekhandelaars die deze wijk haar unieke sfeer geven.

     

    Ars Longa is het enige evenement in zijn soort in België. De organisatoren van dit prestigieuze salon hebben doelbewust gekozen voor een kleinschalige aanpak, waarbij een select publiek van gepassioneerde kenners en liefhebbers de kans krijgt enkele van ‘s werelds meest exclusieve en zeldzame werken van dichtbij te bewonderen.

    Naar aanleiding van ARS LONGA wordt centraal op de Grote Zavel een exclusief paviljoen van twee verdiepingen opgetrokken. Op de benedenverdieping van dit volledig transparante gebouw stellen de 25 antiekhandelaren hun collecties voor in een speciaal daarvoor ontworpen ruimte, terwijl de bezoekers op de 1ste verdieping van het adembenemende uitzicht kunnen genieten in een panoramisch restaurant (met sterrenkok) en een receptiezaal.

     

    Tijdens dit salon kan de bezoeker zich persoonlijk verdiepen in de wereld van de antiekhandelaars. Doordat de antiekmarkt vandaag de dag overspoeld wordt door kunst- en antiekvoorwerpen, stellen veel kopers hun aankoop uit. Ars Longa is dan ook een exclusieve beurs waar een select publiek in een intieme sfeer kan kennismaken met ’s werelds allerbeste kunst- en antiekvoorwerpen.

     

    De 1ste editie van “Ars Longa” loopt van vrijdag 2 tot en met zondag 4 december, dagelijks geopend van 11 tot 19u30. RVH.

    www.arslonga.be

     

     .

     

    26-10-2011 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    25-10-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuw winkelconcept

    Nieuw winkelconcept

    Chocolade-ervaring anders bekeken? Bij Godiva natuurlijk ...

     

     

     

    De nieuwe GODIVA-winkels verwelkomen chocoladeliefhebbers in een gloednieuw concept. Houd u klaar voor een niet te versmaden ervaring volledig in het teken van de afkomst van het merk ... Modernisering en een grondige herpositionering zetten België, het historische hart van GODIVA, extra in de verf. Ons Belgenland blijft dan ook steevast de belangrijkste afzetmarkt én bakermat van de geschiedenis en expertise van het merk.

     

    Zodra u een Godiva-winkel binnenstapt, kunt u de smaakvolle, gezellige en hartelijke sfeer opsnuiven. Het compleet vernieuwde design van de boetiek nodigt uit om even rustig rond te kijken: “Met dit nieuwe concept willen wij de klantervaring naar een hoger niveau tillen door onze producten op een veel toegankelijkere manier voor te stellen. Onze verkopers begeleiden de klanten in de eerste plaats doorheen hun bezoek. Naast het interieur hebben we ook onze medewerkers in een gloednieuw jasje gestoken,” aldus Guillaume de Foucault, Director Retail & Franchise in Brussel voor de zone EMEA (Europa, Midden-Oosten, Afrika).

     

    De etalage van dit koninkrijk is op en top art nouveau. Een spel van fijne lijnen herinnert eraan dat Brussel rond de overgang van de 19e naar de 20e eeuw de place to be was voor deze kunststroming. Slechts een paar jaar later, in 1926, opent Brusselaar Joseph Draps het huis GODIVA. Ook vandaag eist de bekende Lady Godiva steevast haar plaatsje op in de inrichting van de winkels en op de verpakkingen.

     

    De chocoladefanaten kunnen vrij rondlopen tussen de pralines, truffels en andere specialiteiten van het huis die in doorzichtige vitrinekasten of op een imposante marmeren tafel centraal in de winkel worden uitgestald. Deze opvatting stimuleert de zintuigen, eigen ontdekkingen en smaaksensaties ... Met deze nieuwe benadering wil Godiva chocolade nóg aantrekkelijker maken door de grens consument-chocolatier op te heffen, en de relatie tussen de consument en de meesterchocolatier in een ander daglicht te stellen.

     

    Met deze transformatie zet Godiva haar kernwaarden in de kijker: producten van superieure kwaliteit, uitstekende klantenservice, permanente innovatie ... en uiteraard haar Belgische roots. RVH.

    www.godiva.be. 





    25-10-2011 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    24-10-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.New York mansion style

    “New York mansion-stijl” Nieuwe kamers en suites in het Radisson Blu Royal Hotel in Brussel

     

     

     

    Alle gangen, kamers en badkamers op de vierde en zesde verdieping van het Radisson Blu Royal Hotel ondergingen een totale renovatie. De Zweedse architect Christian Lundwall ontwikkelde de "New York Mansion” stijl, die wordt gekenmerkt door zijn gesofisticeerd design en turkoois tapijt dat overgaat in zwart betegelde vloeren die een originele en glamoureuze uitstraling creëren. Heldere highlights met flitsen van chroom en zwart, de verzilverde garderobekast en de luxueuze meubelen in palissanderhout geven een kosmopolitisch en hedendaags avant-garde gevoel.  In de suites werd gekozen voor een parketvloer.

     

    De Business Class kamers bieden luxe en comfort. Bovenop de verwachte voorzieningen in een vijfsterren hotel, biedt Radisson Blu ook gratis high-speed draadloze internetverbinding (WIFI) aan, zowel in de kamers als in de conferentiezalen.

     

    De Business Class kamers en alle suites in het hotel bieden bovendien een Nespresso ® koffiemachine, een Super Breakfast ontbijtbuffet, een dagelijkse krant, badjas en pantoffels, een selectie van films en toegang tot de fitnessruimte. In de Lounge op de zesde verdieping kunnen de gasten dag en nacht terecht voor een drankje, fruit of een yoghurt of om rustig de krant lezen of aan één van de twee computers hun mails te lezen.

     

    De renovatie van deze 89 kamers en suites op de twee verdiepingen heeft 4 miljoen EUR gekost. RVH.

    www.radissonblu.com.





    24-10-2011 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Groentensmoothies

    Groentesmoothies Pierre Martinet

     

     

     

     

    Elke week eten 10 miljoen mensen de salades die door Pierre Martinet werden samengesteld. Vanaf nu kunnen zij kennismaken met nieuwe sensaties dankzij de Smoothies van Pierre Martinet. Hij pompte 10 miljoen euro in R&D, gebouwen, materialen en marketing voor zijn nieuwe producten.

     

    In onze productie komen veel groenten te pas: tomaten, worteltjes, bieten. We kennen deze verse en in Frankrijk geteelde groenten goed. Samen met dr. Frédéric Saldmann en chef-kok Guy Savoy werkten we aan een innovatie: we bieden nu combinaties aan van groente en fruit die door de verfijnde mengelingen en de complexiteit van zoet en hartig zeker in de smaak zullen vallen bij smaakprofessionals, net zoals een sommelier, verklaart de traiteur intraitable. Bietjes, druiven, wortelen, appel, komkommer, tomaat, munt, citroen, sinaasappel, framboos en groene thee worden gemengd. Alle texturen, kleuren en smaken verhogen nog het genot. Het fruit brengt als het ware de groente op smaak. Door de zure toets komt de smaak van de groente beter tot zijn recht. Het fruit geeft ook smaak maar domineert niet, benadrukt Guy Savoy. Een Smoothie van Pierre Martinet is eigenlijk een evenwichtige en volledige maaltijd die je zelfs achter de PC kan nuttigen!

     

    De Smoothies dragen bij tot een evenwichtige voeding. Ze vormen een bron van fitheid en energie, geeft dokter Hervé Robert aan. De groenten en het fruit leveren een antioxiderend effect op dat de cellen beschermt tegen de effecten van vrije radicalen. Ze bevatten bovendien onoplosbare vezels die de transit bevorderen.

     

    De smoothies van Pierre Martinet voldoen volledig aan de aanbevelingen van de Wereldgezondheidsorganisatie WHO die aanraadt om minstens 5 porties fruit en groente per dag te eten. De mensen worden zo aangezet om meer vezels en vitaminehoudende producten tot zich te nemen.

     

    Het gamma Smoothies van Pierre Martinet bestaat uit 5 recepten: Tomaat, sinaasappel, framboos; Rode biet en witte druif;  Komkommer, munt en citroen; Wortel, appel  en groene thee en een Multigroente- en fruit

     

    De flesse Smoothie hebben een inhoud van 250 ml  Aanbevolen verkoopprijs: 1,99€,  Verkrijgbaar in de versafdeling. RVH.

     








    24-10-2011 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    23-10-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Umbrie: wijnen en toerisme

    Umbrië,  groene Italiaanse long

     

     

     

     

    Umbrië is een van de kleinste provincies van het Italiaanse schiereiland en geniet relatief weinig bekendheid, dit in tegenstelling tot zijn buur Toscane. Ook de nabijheid van de Eeuwige Stad Rome, ca 200km, zet ongetwijfeld een domper op de populariteit en de bekendheid.

     

    De regio was aanvankelijk deels bevolkt door de Etrusken, die zich ten westen van de Tiber vestigden en steden zoals Perugia, Orvieto en Trasimeno uitbouwden, en deels door de Umbrië die het gebied ten oosten van de Tiber inpalmden en Dolegno en Spoleto creëerden. Twee stammen met een aparte leefwereld met enerzijds landbouw en handel en anderzijds het meer rurale en de ambachten als centraal gegeven. Een beeld van deze diversiteit binnen een kleine regio wordt teruggevonden in het Nationaal Kunsthistorisch museum in Perugia.

     

    De slag van Sentinum in 295 voor Christus bezegelde het lot van beide stammen die onder de heerschappij van Rome kwamen. Umbrië lijkt in de Italiaanse geschiedenis het geliefkoosd terrein voor grote veldslagen. Het meer van Trasimeno, een toeristische pleisterplaats bij uitstek, vormde inderdaad het decor waar de barbaarse legers van Hannibal, de Romeinen onder leiding van de onoverwinnelijk gewaande Falminus, een zware nederlaag bezorgden.

     

    Bekende figuren zoals St Benedictus, Franciscus van Assisi en St Chiara speelden een belangrijke rol in de kerstening van Italië, maar ook daarbuiten. De nauwe kerkelijke banden werden tijdens de oorlogen tussen de stadsstaten en de paus eveneens in Umbrië uitgevochten. Pas na 1860, na de eenmaking van Italië zal Umbrië zich kunnen ontwikkelen tot de provincie die we nu kennen.

     

    Toeristisch aantrekkelijk, mooie ronde en lekkere wijnen, een prettig microklimaat met mediterrane invloed, prachtige musea met een wel erg ruim archeologisch patrimonium en een sympathieke bevolking. Tal van positieve aspecten die jammer genoeg slechts bij een zeer beperkt publiek bekend zijn. Het sprookje tussen de nimf Agilia en de knappe prins Trasimeno krijgt bij de gekleurde zonsondergangen telkens opnieuw een sensuele rust. Bovendien mag Umbrië zonder enige tegenkanting, de groene Italiaanse long bij uitstek worden genoemd. RVH.







    23-10-2011 om 21:08 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pur Natur
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Pur Natur, een wolkje biologische room voor al je gerechten

     

     

     

     

    Of je nu gasten ontvangt of je kookt voor jezelf, je probeert af en toe graag eens een nieuw fris recept in de keuken uit. Gebruik de nieuwe roomproducten van Pur natur om je gerechten die extra touch te geven.

     

    Romig en vol van smaak

    Pur Natur verse room 38% en Pur Natur zure room 30% zijn het ideale biologische ingrediënt voor al je gastronomische bereidingen, soepen,warme sauzen, salades, dipsauzen en delicatessen. Je brengt er in een handomdraai je koude en warme gerechten mee op smaak. En je bent keer op keer zeker van een tongstrelend resultaat.

     

    Van nature lekker

    De verse room 38% van Pur Natur biedt je het authentieke plezier van room met een verrukkelijke smaak, terwijl de Pur Natur zure room 30 % heerlijk fris is en zorgt voor een zachte smeuïge smaak. Smaakt zo intens en tegelijk zo zacht.

    De kleine potjes van 200 ml waarin de zure room 30% verkrijgbaar is, zijn erg praktisch in gebruik. De verse room 38% is te verkrijgen in 200 ml en in een handig hersluitbare verpakking van 1liter. RVH

    www.purnatur.eu

    23-10-2011 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Etihad

    Etihad Airways voorziet vliegtuigen van draadloos internet

     

     

     

    Etihad Airways, de nationale luchtvaartmaatschappij van de Verenigde Arabische Emiraten, gaat tegen eind dit jaar op enkele routes binnen zijn netwerk draadloos internet aan boord voorzien.

     

    Passagiers over de hele wereld stellen steeds hogere eisen aan luchtvaartmaatschappijen wat betreft technologie en internetmogelijkheden, ook aan boord. James Hogan, CEO van Etihad Airways, zegt: “De grootste uitdaging is wellicht om de ontzettend snelle evoluties te blijven bijbenen. De  luchtvaartmaatschappijen investeren jaarlijks miljarden in hun vloot, ondermeer in inflight entertainment en andere voorzieningen aan boord, jaren voor de toestellen effectief in gebruik genomen worden. De technologie verandert echter heel snel, waardoor je steeds het risico loopt veel te investeren in een systeem dat oubollig is op het moment dat het vliegtuig de eerste keer opstijgt.”

     

    Volgens Hogan heeft de internetrevolutie een enorme impact op de luchtvaartsector, en kunnen draadloze technologieën luchtvaartmaatschappijen ook heel wat extra kostenbesparingen opleveren. “Ik ben ervan overtuigd dat de dag waarop het merendeel van onze verkoop en klantenrelaties digitaal zal verlopen, voornamelijk via smartphones en tablets, niet meer veraf is.” RVH.

     

    23-10-2011 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 10/06-16/06 2024
  • 03/06-09/06 2024
  • 27/05-02/06 2024
  • 20/05-26/05 2024
  • 13/05-19/05 2024
  • 06/05-12/05 2024
  • 29/04-05/05 2024
  • 22/04-28/04 2024
  • 15/04-21/04 2024
  • 08/04-14/04 2024
  • 01/04-07/04 2024
  • 25/03-31/03 2024
  • 18/03-24/03 2024
  • 11/03-17/03 2024
  • 04/03-10/03 2024
  • 26/02-03/03 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 12/02-18/02 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 29/01-04/02 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 15/01-21/01 2024
  • 08/01-14/01 2024
  • 01/01-07/01 2024
  • 25/12-31/12 2023
  • 18/12-24/12 2023
  • 11/12-17/12 2023
  • 04/12-10/12 2023
  • 27/11-03/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 13/11-19/11 2023
  • 06/11-12/11 2023
  • 30/10-05/11 2023
  • 23/10-29/10 2023
  • 16/10-22/10 2023
  • 09/10-15/10 2023
  • 02/10-08/10 2023
  • 25/09-01/10 2023
  • 18/09-24/09 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 04/09-10/09 2023
  • 28/08-03/09 2023
  • 21/08-27/08 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 07/08-13/08 2023
  • 31/07-06/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 17/07-23/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 03/07-09/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 22/05-28/05 2023
  • 15/05-21/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 17/04-23/04 2023
  • 10/04-16/04 2023
  • 03/04-09/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 12/09-18/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 10/05-16/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 28/10-03/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 05/08-11/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 29/04-05/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 11/03-17/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 25/12-31/12 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 30/11-06/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 24/12-30/12 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 31/03-06/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 07/05-13/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 09/04-15/04 2007
  • 02/04-08/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 26/02-04/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 27/11-03/12 2006
  • 20/11-26/11 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 06/11-12/11 2006
  • 30/10-05/11 2006
  • 23/10-29/10 2006
  • 16/10-22/10 2006
  • 09/10-15/10 2006
  • 02/10-08/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
  • 11/09-17/09 2006
  • 04/09-10/09 2006
  • 28/08-03/09 2006
  • 14/08-20/08 2006
  • 07/08-13/08 2006
  • 31/07-06/08 2006
  • 24/07-30/07 2006
  • 17/07-23/07 2006
  • 10/07-16/07 2006
  • 03/07-09/07 2006
  • 26/06-02/07 2006
  • 19/06-25/06 2006
  • 12/06-18/06 2006
  • 05/06-11/06 2006
  • 29/05-04/06 2006
  • 22/05-28/05 2006
  • 01/05-07/05 2006
  • 24/04-30/04 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!