Inhoud blog
  • Musthaves voor de zomer
  • CKS SS24
  • Van een koffiedate tot ...
  • Yiko collectie
  • Le monde est-il 'comic'
  • 111 jaar VZUG
  • Muyu collectie
  • Litouwse tradities
  • Quick-Step make-ôver
  • All-over natuursteen
  • Terug naar school
  • Betoverende elegantie
  • Aalto tafels en banken
  • Buiten water?
  • Watches & wonders: drie elegante meesterwerken
  • Swatch Neon collectie keert terug
  • Olympéa Le Parfum
  • Invictus Parfum
  • Quick Step presenteert baanbrekende vloerencategorie Lumic
  • Citizen super Titanium
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    wozani
    restaurants
    14-11-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Xmas in York

    Met P&O Ferries naar York, de kerstmishoofdstad van Groot-Brittannië

     

     

     

     

    De historische stad York maakt zich op om vanaf eind november de titel van kerstmishoofdstad van Groot-Brittannië alle eer aan te doen.

     

    Vanaf 17 november gaat in York de kerstverlichting aan. St. Nicholas Fayre (24-27 november) is een populaire kerstmarkt waarop de deelnemers uitsluitend producten uit Yorkshire te koop aanbieden. De ‘gewone’ Christmas Fayre loopt van 3 tot 18 december en van 1 tot 18 december staat op St. Sampson’s Square de Made in Yorkshire Christmas Market. Op 10 & 11 december is The Quarter (de buurt tussen Swinegate, Back Swinegate en Grape Lane) het decor voor Festival of Angels. Op 21 december wordt daar een boerenmarkt in kerstmisstijl gehouden.

     

    En overal wordt muziek gemaakt: in straten en op pleinen, in historische gebouwen en musea. Wie houdt van traditionele Christmas carols, moet van 6 tot en met 10 december en op 13 december zeker eens langsgaan in het York Castle Museum. Voor alle informatie over de kerstsfeer in York: www.visityork.org/christmas

     

    P&O Ferries is uw uitgelezen partner voor een dagje (of meer) kerstmissfeer in York. Een minicruise uit Zeebrugge kan al vanaf 69 euro per persoon. Na de nachtelijke overtocht naar Hull in een comfortabele cabin op de Pride of York of de Pride of Bruges brengt een bus u naar York voor een hele dag kerstmissfeer. In de late namiddag wordt u teruggebracht naar Hull, voor de terugvaart naar Zeebrugge. Wie liever met de eigen auto naar York rijdt, wint wat tijd en hoeft geen meerprijs te betalen om zijn voertuig mee te nemen! RVH.

    www.poferries.be of telefoon 070/70 77 71.

     

    14-11-2011 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.elk gram telt
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Elke gram telt met de Neo weegschaal

     

     

     

     

    Een echte kok heeft een goede weegschaal nodig. Eentje die nauwkeurig weegt. De Neo elektronische keukenweegschaal is zo'n weegschaal.

     

    Op het eerste zicht lijkt dit futuristische toestel op een gesofisticeerde spiegel, maar eenmaal het aanraakscherm geactiveerd geeft een high-definition display aan dat deze weegschaal tot op 1 g nauwkeurig weegt. De tara-functie laat toe om opnieuw een nulgewicht in te stellen om ingrediënten toe te voegen. Dankzij een maximale hoogte van 2 cm is de Neo weegschaal zeer praktisch op te bergen. Het toestel laat toe om culinaire zwaargewichten tot 10 kg af te wegen.

     

    De groene LED display geeft behalve gewicht ook aan wanneer de batterijen bijna leeg zijn. En zet je teveel gewicht op de weegschaal dan meldt de weegschaal dit ook. Wegen is nog nooit zo makkelijk geweest. RVH.

    14-11-2011 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eigen hoppeveld


    Het eigen PALM-hopveld

     

     

     

    De idee voor een eigen hopveld is niet nieuw. Eigenaar, Jan Toye,droomde er al jaren van! In de huidige tijdsgeest lijkt het nu een evidentie : de weder-erkenning van hop, de innovatieprojecten binnen PALM Breweries, de traditionele brouwersroots en last but not least, de nabijheid van de historische hoppestreek van Aalst en Asse.

    Aalst was trouwens tot eind jaren 1800 niets minder dan dé hoppeschuur van de wereld. In Aalst en omstreken werkte in die gouden jaren meer dan 95% van de bevolking in de hoppeteelt. De bel per bel geplukte variëteit “Groen Bel” werd op de wereldtentoonstelling in Parijs uitgeroepen tot de beste ter wereld. Het aantal hopboeren in de streek is vandaag op één hand te tellen. Her en der worden, met gezamenlijke subsidie van de gemeenten, gewesten en Europa, opnieuw enkele velden aangelegd. Doel is de bevolking te herinneren aan de rijke geschiedenis van deze uiterst fraaie cultuur, met deze hop wordt evenwel niet gebrouwen.

     

    Het PALM hopveld is 35 are groot en telt een 800-tal hopplanten van de HallertauMittelfrüh variëteit. Alfons en Paul Temmerman, gerenommeerde hopboeren uit Erembodegem hielpen PALM op weg. De aanleg van het veld gebeurde door Jan Vermeir uit Opwijk. Het team van de nabijgelegen Stoeterij Diepensteyn is vanaf den beginne bij de aanleg betrokken en zal de komende jaren de teelt verzorgen. Voor de pluk en de behandeling doet de brouwerij beroep op Geert Claerbout, zelf hopkweker en verwerker in de Poperingse regio.

     

    PALM Hopper Limited Edition gebrouwen met HallertauMittelfrüh

     

    HallertauMittelfrüh is een zeer populaire variëteit met een zeer fijn hoppig en lichtgroen aroma. Door zijn ziektegevoeligheid is de variëteit lange tijd in de vergetelheid geraakt, maar de techniek van virusvrije planten maakt dat deze variëteit aan een echte comeback is begonnen. Het heeft de brouwers tot een eerste creatie geïnspireerd: de PALM “Hopper”. Omdat de brouwers zo aangenaam door het aroma verrast waren hebben ze binnen het brouwproces de hop drie maal toegevoegd : een eerste keer bij het begin van het koken, een tweede “late hopping” op het einde van het kookproces en een laatste keer als “dry hopping” op het einde van de hoofdgisting. PALM, dé Speciale Belge, diende als basis voor de moutsamenstelling en de gistkeuze. Daar haalt het bier zijn karameltoets en fruitigheid vandaan. De PALM Hopper is een complex maar gebalanceerd degustatiebier met een alcoholvolume van 6%. Om het hopkarakter optimaal te behouden en om het bier extra te laten parelen hebben onze brouwers gekozen voor een hergisting in de fles. De rijkelijke hopdosering zorgt voor een goede doordrinkbaarheid, een prima verteerbaarheid en een schitterende schuimkraag. Van deze PALM Hopper Limited Edition zijn 7.000 flessen 37,5 cl onder kurk gebotteld

    www.palm.be



    14-11-2011 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    13-11-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Restauration Nouvelle

    RESTAURATION NOUVELLE : Les Cabanes de Marie

     

     

     

     

    Marie Michiels brengt vernieuwing in de kunst van het leven en het zalige genieten: ze creëerde een houten boomhut zeven meter boven de grond. Dit wel heel bijzondere project ontstond een jaar geleden op het domein van het Château de la Rocq, dat wordt uitgebaat door het familiebedrijf Restauration Nouvelle.

     

    Even afstand nemen, dichter bij de natuur komen, jezelf losmaken van onze maatschappij waarin overconsumptie heer en meester is om beter te kunnen herbronnen: dat is wat velen van ons willen. Het verklaart wellicht ook waarom de boomhutten steeds meer succes kennen. Bijgestaan door haar man, Alexandre Leen, maakte Marie op haar 27e een kinderdroom waar: een echte boomhut, La Cabane de Marie.

     

    Deze cocon vol luxe voor twee personen biedt het comfort van een hotelkamer en alle bijbehorende voorzieningen: een tweepersoonsbed (2 x 2 m), verwarming, airconditioning, een iPod-speler en zelfs een minibar, een fruitmand en een Nespresso-apparaat, waarvan de gasten gratis gebruik kunnen maken. De badkamer heeft een bad, een douche, een elektrische handdoekwarmer, een haardroger, kleine attenties, badjassen en een apart toilet.

     

    Verrassend is ook het terras, gebouwd rond de stam van een oude eik. De gasten vinden er een tafel, stoelen en fauteuils, om in elke periode van het jaar te genieten van het uitzicht en met het hoofd in de wolken heerlijk weg te dromen.

     

    Een verblijf in deze boomhut betekent kiezen voor een originele manier om een unieke vorm van intimiteit terug te vinden, en jezelf even helemaal af te sluiten van de wereld op een privéplekje. Als je graag voor totale discretie gaat, kunnen de maaltijden (diverse menusuggesties en een uitgebreide wijnkaart) al vóór de aankomst van de gasten worden klaargezet. Een overnachting in deze Cabane is ongetwijfeld een geschenk om nooit te vergeten. Om een verjaardag of andere feestelijke gelegenheid te vieren, werd een speciale cadeaucheque ontworpen in een enveloppe in de vorm van een boom. RVH.

     

    Les Cabanes de Marie, Château de la Rocq, rue Omer Lion, 7181 Arquennes.

    Tel.: 02 381 03 22. Prijs: 300 euro per nacht voor twee personen, ontbijt inbegrepen.

    www.restauration-nouvelle.be





    13-11-2011 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Palm hopper
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    PALM innoveert met de lancering van PALM Hopper Limited Edition en de aanleg van een eigen hopveld

     

     

     

    In de afgelopen vijf jaar evolueerde PALM Breweries van een duo-productstrategie - met PALM & RODENBACH - naar een multi-nichestrategie. Hierdoor zagen een aantal nieuwe bieren het licht, vele als Line Extension, sommige als nieuw merk. Voor de volgende vijf jaar toont PALM Breweries zich opnieuw ambitieus.

     

    De aanleg van een eigen hopveld getuigt hiervan. DeHallertauMittelfrüh hop, die wordt aangeplant, zorgt op termijn voor het invullen van de eigen hopbehoefte, het heeft de brouwers nu reedsgeïnspireerd voor een eerste nieuwe seasonal, de PALM Hopper, die dit jaar als Limited Edition wordt uitgetest.

    Binnen de uitgetekende multi-nichestrategie resulteerde het strategische partnership met VikiGeunes, Patron Cuisinier van restaurant ’t Zilte (**) in het Antwerpse MAS, in de creatie van de RODENBACH Caractère Rouge. Maar er staan nog projecten, binnen productinnovatie en productontwikkeling, op stapel, onder andere ook op gebied van Beer & Food Pairing.

     

    Hop is Hip, maar meer dan een hype !

     

    Als brouwer van rasbieren voelt PALM Breweries zich prima met de hernieuwde belangstelling voor hop en bitterheid in bier. Hop en bier zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden : hop is één van de vier ingrediënten in bier en, op enkele uitzonderingen na, is bier het enige product waarin hop gebruikt wordt. De voorbije decennia is, door toedoen van de verhoogde vraag naar sterk gezoete dranken, de bitterheid in bier jaar na jaar gedaald. Waar een Belgische pils in de jaren ‘60 en ‘70 vlot 30 bittereenheden had, volstaat nu mondiaal gemiddeld 4 à 5 gram alfazuren per hectoliter, waardoor sommige bieren een bitterheid hebben nauwelijks boven de smaakdrempel.

    Hetzelfde fenomeen voltrok zich in de US, de grote Amerikaanse biermerken hebben hun bitterheid extreem laag laten zakken. Dit fenomeen ligt daarentegen mee aan de basis van het succes van craftbeers in de Verenigde Staten, In hun, sterk gehopte, bieren vinden we zelfs bitterheden die van 50 tot boven de 100 gaan! Hun verdienste is dat zij hop terug onder de aandacht brengen, ook in Europa : zowel de dosering van de hop, als het gebruik van verschillende aromavariëteiten, als het moment van toediening tijdens het brouwproces. De grote keuze in hopvariëteiten geeft de brouwer van speciaal bieren een prachtig instrument om met smaak te spelen. Hop is voor bier wat de cépage is voor een wijn. Hop wordt klassiek ingedeeld in bittersoorten en aromavariëteiten. Hun aroma wordt omschreven als citrus, floraal, groen, kruidig en hoppig

    www.palm.be

    13-11-2011 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een, twee, drie ... Brabantia

    Eén, twee, drie… gevonden!

    Brabantia brengt voorraadbussen met vensterdeksel uit in klein formaat (0,5 liter)

     

     

     

    De nieuwe voorraadbussen van Brabantia mogen dan erg klein zijn, hun impact is niet te onderschatten. In een-twee-drie geef je alles een plaats in de keuken én vind je alles ook even snel terug. Ideaal dus om snoepjes en koekjes in op te bergen! En dankzij het handige doorkijkdeksel zie je in één oogopslag hoe het met de zoete voorraad is gesteld…

     

    Vier eigentijdse kleuren – Almond, Metallic Grey, Platinum en Taupe – geven de nieuwe kleine voorraadbussen een grootse allure. Je kan de Brabantia-potjes makkelijk in een keukenlade kwijt, maar uiteraard staan ze even mooi op een keukenschap of op het werkblad.

     

    Net zoals bij de bestaande grotere voorraadbussen, staat handigheid voorop. Je hoeft alleen maar door het transparante deksel te kijken om de inhoud en hoeveelheid te zien. Bovendien zorgt de speciale kliksluiting ervoor dat de inhoud vers blijft: aroma binnen, vocht buiten.

     

    Ideaal dus om snoepjes en koekjes in op te bergen, noten en rozijnen, taartdecoratie of andere ‘ditjes & datjes’. Maar ook buiten de keuken bewijzen deze kleine voorraadbussen hun nut. Zo houden ze kantoor, hobbyruimte en kinderkamer moeiteloos op orde. Denk maar aan papierclips, elastiekjes, naaigerief of modelbouw... Kortom, minidoosjes voor maxiresultaat! RVH.

     





    13-11-2011 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Villeroy & Boch

    Haal de warmte in huis!

    Villeroy & Boch is klaar voor een sfeervol seizoen

     

     

     

                                                   

    De donkere dagen staan voor de deur, maar Villeroy & Boch ziet vooral lichtpuntjes. Creëer een extra warme sfeer in huis met pure, natuurlijke materialen. Laat u inspireren door Villeroy & Boch’s nieuwe seizoensbeelden.

     

    Herfsttaferelen

    Herfst is hét seizoen van de pure materialen. Een wandeling door het bos levert volop inspiratie op voor het interieur. Wat dacht u van een prachtig gedekte tafel met kleurige herfstbladen? En een verse pompoen mag tijdens Halloween natuurlijk niet ontbreken. Met mooie witte basisserviezen van Villeroy & Boch, zoals New Cottage en Farmhouse Touch is succes gegarandeerd!

     

    Winter in huis

    Natuurmaterialen doen het ook goed rondom kerst. Strooi wat dennenappels op tafel om de winter in huis te halen. En hoe meer lichtjes en kaarsjes, hoe beter. Villeroy & Boch liet de creativiteit de vrije loop en dekte de mooiste kersttafels met bekende serviezen als White Lace, New Wave en Modern Grace. RVH.

    www.villeroy-boch.com







    13-11-2011 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    12-11-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.St Ermins hotel London

    PRESTIGIEUS ST ERMIN’S HOTEL IN LONDEN SLUIT ZICH AAN BIJ MGALLERY-COLLECTIE

     

     

     

    MGallery opent zijn eerste vestiging in het Verenigd Koninkrijk. De opening van het eerste hotel van dit merk in Londen is een bijzonder moment voor MGallery-ambassadrice Kristin Scott Thomas, die erg op Londen gesteld is en de stad goed kent. Zij was dan ook aanwezig bij de openingsceremonie van het hotel.

     

    St Ermin’s ligt in het centrum van Londen in de wijk St James, tussen Buckingham Palace en Westminster Abbey. Op enkele minuten lopen bevinden zich de beroemde theaters van West End en vele historische locaties. Het hotel is een oase van rust in het drukke stadscentrum. St Ermin’s speelde ook een rol in de geschiedenis van Londen: tijdens de Tweede Wereldoorlog kwamen de Britse premier Sir Winston Churchill en zijn staf regelmatig in dit hotel bijeen om geheime operaties te bespreken. 

     

    Het hotel telt 331 kamers en is gebouwd volgens een uitzonderlijk ontwerp van architecte Dayna Lee, die eigentijdse decoratieve elementen en een klassieke stijl heeft gecombineerd tot een vriendelijke en gedistingeerde omgeving. Het hotel heeft drie restaurants: Caxton Grill serveert de verfijnde Europese keuken. Het restaurant biedt plaats aan 70 gasten en beschikt over een besloten eetzaal. - Caxton Terrace biedt een ontspannen sfeer met uitzicht op de binnenplaats, terwijl  Caxton Bar een informelere omgeving biedt, waarin een groot assortiment van drankjes wordt geschonken en de menukaart een wat meer traditioneel karakter heeft.

     

    Het hotel beschikt over alle denkbare voorzieningen voor zowel vakanties als zakenreizen, zoals een fitnessruimte met sportuitrusting en een krachthonk, en 14 vergaderruimten voor in totaal 200 deelnemers. Het hotel is bovendien een uitgelezen locatie voor bruiloften en partijen. U kunt zelfs een beroep doen op een professionele ceremoniemeester die uw privébijeenkomsten geheel naar wens organiseert.

     

    MGallery bestaat sinds 2008 en telt inmiddels 45 kwaliteitshotels verspreid over de hele wereld. Al deze hotels zijn uitzonderlijk fraai gelegen op historische locaties. Doordat ze allemaal een eigen identiteit, een ziel, een unieke stijl en een onberispelijke service kennen, zullen ze zelfs de meest veeleisende reizigers aanspreken. Het merk blijft zich op alle vijf continenten uitbreiden en streeft ernaar 150 vestigingen te hebben in 2015. Het richt zich voornamelijk op individuele reizigers met een voorliefde voor bijzondere nieuwe locaties. De collectie telt verder een aantal unieke resort hotels, zoals het Kuta Beach Heritage & Spa op Bali of het Medina Essaouira Thalasso Sea & Spa in Marokko. MGallery opent ook hotels in stadscentra, zoals het Hotel Muse Bangkok in Thailand en het Auckland Lighter Quay Hotel in Nieuw-Zeeland. RVH.

     

     

    12-11-2011 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ruinart 2
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Champagne Ruinart 2

     

     

     

     

     

    Studio Nendo in Tokio is opgericht door Oki Sato. De studio heeft een voorliefde voor eenvoud met een vleugje humor. Hoewel de ontwerpen zijn genspireerd op de kleine details uit ons dagelijks leven, ligt er een doordacht concept aan ten grondslag met als uitgangspunt dat de objecten een specifieke rol moeten spelen in het leven van hun bezitters. Er zweeft een onverwachte geur door de lucht, afkomstig uit een pot kruiden met een miniatuurmond die het Japanse woord voor peper vormt, van een salontafel die balanceert op een voet in de vorm van een sneeuwvlok, of van een klimmuur waar de gebruikelijke klimgrepen zijn vervangen door fotolijstjes, spiegels of  vogels.

     

    IN HET VOETSPOOR VAN DE CHARDONNAY

    De Chardonnay-druif is lichtgoud van kleur met een subtiel sprankje smaragdgroen. Hij voegt elegantie toe aan de Ruinart Blanc de Blancs, die exclusief van deze intense druivensoort is gemaakt. De keldermeester gebruikt daarvoor een blend van verschillende druivenoogsten. Deze tere, zeldzame druif wordt door het Maison geroemd om zijn delicate tonen, die zich tijdens het proeven geleidelijk openbaren. De eerste neus van fruitige frisheid met een vleugje exotische kruiden en citrusvruchten maakt plaats voor een subtielere tweede neus, die lichte, levendige tonen van bloemen en wit fruit onthult. Ondanks zijn aromatische complexiteit is de frisse smaak perfect in balans, rond en soepel. Door zijn uitbundige frisheid past hij uitstekend bij delicatessen als witvis of zeevruchten.

     

    MAISON RUINART

    Maison Ruinart, opgericht in 1729, is het oudste champagnehuis ter wereld. De producten danken hun hoge kwaliteit aan strenge productienormen, meesterschap en durf. De voortreffelijke champagne heeft een kenmerkende puurheid en dat heeft alles te maken met de Chardonnay-druif die hier op een voetstuk staat en in alle cuves terugkomt. RVH.

    www.ruinart.com

    lezersiformatie 02/ 373 96 18

    12-11-2011 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    11-11-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ruinart 1

    Champagne Ruinart /1:

     

     

     

    In de Champagne staan de eerste bloemen in bloei. Regendruppels blijven op de nog bladloze uitlopers van de wijnstokken liggen. De winter trekt zich terug en de wijnstok ontwaakt langzaam. Een zwerm zwaluwen schiet kwetterend de lucht in, waar zij hun dans voortzetten tot de eerste druiven worden geoogst. Eindelijk schijnt de zon weer.

     

    Het beroemde Maison Ruinart, omringd door Chardonnay-wijngaarden, viert de terugkeer van het zomerseizoen elk jaar weer met een inspirerende giftbox waarin het zijn vermaarde Blanc de Blancs presenteert. De zachtgroene schoonheid van het platteland, dat zich vredig uitstrekt tot aan de dorpen, komt op een speciale manier terug in het esthetische ontwerp van de Japanse studio Nendo, die dit jaar is gevraagd om deze nieuwe creatie te ontwerpen.

     

    KOTOLI VAN NENDO

    Als schepper van eigentijdse, dromerige creaties heeft Studio Nendo de Kotoli ontworpen, een houten giftbox met een strakke belijning die genspireerd is op de architectuur en de geometrische beeldhouwwerken van de kunstenaar Kiichi Sumikawa. De minutieuze precisie van de vorm contrasteert met het materiaal: warm, sensueel hout, dat doet denken aan de bast van de wijnstokken uit de Champagne.

    De giftbox wordt geopend met behulp van een vouwsysteem dat vergelijkbaar is met de beweging van Japanse kamerschermen, waarna drie gestapelde, rechthoekige vakken zichtbaar worden. Deze afzonderlijke delen zijn uit paulowniahout gehakt, een buigzame en duurzame houtsoort die in Japan zeer geliefd is voor het maken van dozen, kistjes en traditionele sandalen.

     

    Wanneer de Kotoli uit zijn omhulsel wordt geschoven zien we een ondeugende knipoog naar de vogels die boven de wijngaarden van de Champagne cirkelen: een stop in de vorm van een tak, weggeborgen in een van de vakken. Wanneer deze metalen tak op de fles Ruinart Blanc de Blancs wordt geplaatst  die zich in het bovenste vak bevindt  kunnen er twee prachtige champagnefltes op neerstrijken. Als deze wervelende stop niet op de fles zit, kunnen de fltes ook op de platte kast van de Kotoli worden neergezet, of op de metalen stang die als handgreep dient.

    Deze creatie is niet alleen een eerbetoon aan de natuur en het wisselen der seizoenen, maar zij herinnert ons ook aan fijnproevers die een bijzonder moment delen, waarbij hun fltes langs elkaar strijken, samen klinken en dan tot rust komen om van de subtiele tonen van de Ruinart Blanc de Blancs te genieten. RVH.

    www.ruinart.com

    lezersiformatie 02/ 373 96 18



    11-11-2011 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.El Pedregal

     

    El Pedregal, Porcelana-cacao

     

     

     

     

    De komst van de nieuwe pure domeinchocolade van El Pedregal betekent een verrijking en identiteitsverandering van de collectie Domeinchocolade van Jaargang 2011...

     

    Domeinchocolade is uitzonderlijke pure chocolade, afkomstig van één enkele plantage met cacaobomen, waarvan de kostbare en tere bonen zijn geselecteerd in bijzondere gebieden. Elk oogstjaar levert chocolade met een typisch karakter en volkomen nieuwe aromatische tonen. Valrhona biedt deze chocolade in “beperkte oplage” aan. Het chocoladeassortiment van Valrhona onderscheidt zich reeds met twee exclusieve domeinen: Ampamakia uit Madagascar en Gran Couva uit Trinidad. Daaraan wordt een nieuwe soort toegevoegd: El Pedregal uit Venezuela.

     

    Van alle cacaobonen is de Criollo de meest zeldzame en aromatische. Porcelano-cacao is zeer zeldzame cacao, bekend bij alle deskundigen in de wereld om zijn uitzonderlijke aromatische kracht, maar waarvan het kweken is gestopt vanwege de geringe productiviteit. Van elke 1.000 Porcelana-bloemen wordt er maar één een cacaoboon, parelmoer wit en van een onvergelijkelijke puurheid, waarvan een chocolade gemaakt zal worden zonder enige bitterheid!

     

    Porcelana del Pedregal, een chocolade met een unieke smaak

    De cacaobomen van domein El Pedregal zijn geplant aan de voet van het Andesgebergete, aan het Meer van Maracaibo, in Venezuela, in een steengrond en een minerale en onwelwillende omgeving die deze unieke smaak aan de chocolade geeft. Porcelana-cacao is de domeinchocolade van El Pedregal en onderscheidt zich door zijn heldere kleur, van nature melkachtig wit en de aroma’s van honing, warm brood en gedroogde vruchten. RVH.







    11-11-2011 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    10-11-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Cruises wijnregio's

    Bezoek de wijnregio’s met Celebrity Cruises

     

     

     

     

    Op basis van de feedback en interesses van klanten heeft Celebrity Cruises beslist haar Europees vaarschema voor 2012 deels aan te passen. De belangrijkste nieuwigheid wordt een reeks wijncruises. Tussen september en november 2012 zal Celebrity Constellation – na haar zomerseizoen vanuit Amsterdam – maar liefst zeven twaalfnachtencruises aanbieden langs befaamde wijnregio’s in Frankrijk, Spanje en Portugal. Op het programma staan onder meer degustaties van Rioja-wijnen, champagne-brunches, rondritten langs de kastelen van de Bordeaux en bezoeken aan portkelders. Aan boord van het schip worden diners aangeboden met aangepaste wijnen alsook bijzondere proeverijen in de Cellar Masters-wijnbar.

     

    Deze wijncruises vertrekken vanuit Southampton op 7 en 19 september, 1, 13 en 25 oktober, 6 en 18 november 2012. De afvaart van 7 september wordt voorafgegaan door een tweenachtencruise tussen Amsterdam en Southampton. Gasten die de wijncruise van 7 september boeken, krijgen de twee nachten gratis aangeboden (exclusief havengelden 84 euro pp) indien geboekt voor 16 december 2011. Deze tweenachtencruise is ook afzonderlijk te reserveren en meteen een ideale gelegenheid om kennis te laten maken met Celebrity Cruises. Deze minicruise is te boeken vanaf 142 euro per persoon (binnenhut in dubbele bezetting).

     

    Verder heeft Celebrity Cruises vijf Heilig Land-cruises in het najaar 2012 vervangen door bijkomende vaarschema’s langs de Italiaanse en Kroatische kusten. Volgend jaar zet Celebrity Cruises niet minder dan zes schepen in Europa in, waaronder de vijf vaartuigen van de Celebrity Solstice-klasse. RVH.

    www.celebritycruises.be 

    10-11-2011 om 16:53 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Absolut mode edition

    ABSOLUT MODE EDITION – de mode weerspiegeld

     

     

     

     

    ABSOLUT zet opnieuw een stapje in de modewereld met de lancering van de beperkte editie van een nieuwe fles– ABSOLUT MODE EDITION. De lancering gaat gepaard met een grensverleggende campagne van fotograaf Sharif Hamza, met in de hoofdrol supermodel Shannan Click. ABSOLUT MODE is de opvolger van ABSOLUT GLIMMER die vorig jaar een groot succes kenden. Daarvoor waren er onder meer nog  ABSOLUT MASQUERADE en ABSOLUT ROCK, eindejaarsedities die stuk voor stuk een gigantische succes werden.

     

    Het opzet van de ABSOLUT MODE EDITION is eenvoudig. De stijlvolle gefacetteerde fles is gemaakt uit hoogkwalitatief kristal en is omwikkeld in een band uit midnight blue zijde waarop een tekst geborduurd is. Bedoeling is de glamoureuze modewereld te weerspiegelen.

     

    Voor de campagne deed ABSOLUT beroep op fotograaf Sharif Hamza, bekend van zijn werk voor onder meer Vogue Paris en Dazedand Confused. Hamza liet zich duidelijk inspireren door de vorm van de fles:  hij bouwde er een grote kopie van met spiegelende vlakken, en plaatste er supermodel Shannan Click midden in, gekleed in midnight blue creaties.

     

    ABSOLUT MODE EDITION  past perfect bij het rijke erfgoed die het merk in de modewereld doorheen de jaren heeft opgebouwd. In het begin van de 1990s, werkte ABSOLUT samen met enkele van de meest succesvolle modeontwerpers, zoals Tom Ford en Versace. Daarna is de mode één van de vaste creatieve uitdrukkingsvormen geworden die ABSOLUT in samenwerking met designers zoals Stella McCartney en Jean-Paul Gaultier met succes verkend heeft.

     

    De ABSOLUT MODE EDITION fles wordt wereldwijd in tachtg markten gelanceerd in beperkte oplage. De aanbevolen verkooprijs is 14.4 euro (zelfde prijs als een ‘gewone’ fles ABSOLUT). RVH.

    www.absolut.com - www.pernod-ricard-belgium.com

     







    10-11-2011 om 16:51 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Haba knikkers
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    HABA, laat je knikkers maar rollen

     

     

     

    Haba knikkerbanen zijn top! Een houten knikkerbaan van Haba is geweldig voor jong en oud. Mooi afgewerkte beukenhouten blokken om de knikkerbaan te bouwen zoals je zelf wilt.

     

    De knikkerbaan van HABA is reeds meer dan 20 jaar een klassieker in de  collectie. Ze bestaat uit bouwblokken met op elkaar afgestemde basisvormen en maakt het mogelijk om driedimensionaal te bouwen. Alle dozen kunnen onderling gecombineerd worden. Bouw met deze onderdelen een heel parcours en laat je knikkers rollen.

     

    Het bouwen wordt een uitdaging voor creativiteit en handigheid. En als de constructies of experimenten slagen, is de vreugde groot. Gebruik je fantasie! De knikkerbaan basisdoos bestaat uit 42 massieve beuken houten blokken, 6 knikkers en een speciale blok met belletje. Bij deze beperkte oplage krijg je ook een opruimzak en 6 klemmen cadeau.

     

    Basisdoos  domino

    Laat alle dominoblokken vallen met je knikkers. Naast de dominoblokken bestaat de basisdoos ook uit 1 trappenblok, 6 klemmen, 6 gebogen klemmen en 6 knikkers. Leuk experimenteren met knikkerbanen. Met de basidozen heb je veel mogelijkheden om een mooie houten knikkerbaan te bouwen. Daarnaast zijn er nog deze uitbreidingen voor de knikkerbaan om je baan nog mooier en groter te maken.

     

    Spiraalbaan

    De spiraalbaan is een flexibel baanstuk dat de knikker elke kant in de knikkerbaan kan opsturen. Het baanstuk neemt elke vorm aan die je wenst en is in elke knikkerbaan in te bouwen. De trampoline stuurt de knikkers daarheen waar jij de trampoline op richt. De klemmen met wieltjes zorgen voor exta mogelijkheden om je knikkers in beweging te brengen of te vervoeren.

    De trommel zorgt voor wat muziek in de knikkerbaan. Mik de knikkers op de trommel en de muziek klinkt je om de oren. En als je de knikkers hoog  van de knikkerbaan af laat vallen, springen ze alle kanten op, alsof ze op een trampoline belanden. RVH.

    10-11-2011 om 16:26 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Haba kerst
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Haba, breng het kerstverhaal tot leven

     

     

     

     

    De kersttijd heeft iets magisch voor groot en klein. Kerstmis is het feest bij uitstek om allen die ons dierbaar zijn - familie, vrienden en kennissen - grotere of kleinere cadeautjes te geven.

     

    Uitvinders voor kinderen

    Haba is een houtfabrikant bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook van de productie van gezelschapspellen en meubels voor kinderen. Ze zien zichzelf als „belangrijkste leverancier voor kinderen“. Ze bouwen hun productportfolio steeds uit en hanteren hierbij dezelfde hoge kwaliteitsnormen waarvoor ze bekend staan. Aldus biedt HABA bijvoorbeeld ook juwelen, decoratie, meubels, verlichting, tapijten alsook textielproducten aan.

     

    HABA producten kan je ontdekken in speciaalzaken over de hele wereld. Deze mooie houten kerststal van HABA zorgt voor nog meer kerstsfeer in de woonkamer! Laat de kinderen maar spelen en een eigen verhaaltje verzinnen. De met liefde en luxueus uitgevoerde houten figuurtjes vormen een prachtig geschenk voor de hele familie. De figuurtjes kunnen gemakkelijk worden neergezet en zijn daarom ook uitstekend geschikt voor kleine kinderen. Zo komt het kerstverhaal tot leven! RVH.

    Prijs: 16-delige houten kerststal: 99,95 euro - Engeltje: 7,95 euro - Engeltje met hart: 11,95 euro - Engeltje met geschenk: 11,95 euro - Engeltje met ster: 11,95 euro

    www.haba.be

    10-11-2011 om 16:18 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    09-11-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Brussels airlines

    Winterseizoen 2011-2012:

    Brussels Airlines verhoogt vluchtfrekwenties naar Moskou

     

     

     

     

    Vanaf het winterseizoen, dat eind oktober van start gaat, verhoogt Brussels Airlines haar vluchtfrekwenties tussen Brussels Airport en Moskou Domodedovo luchthaven. Brussels Airlines zal voortaan tien keer per week de Russische hoofdstad verbinden met Brussel. Nieuwkomers in de nieuwe winterdienstregeling zijn Bamako (Mali) en de Marokkaanse bestemmingen Agadir en Marrakech.

     

    Tot de junimaand vloog Brussels Airlines zeven keer per week naar Moskou Domodedovo. Sindsdien werd een achtste frekwentie toegevoegd aan het aanbod. Vanaf het winterseizoen worden nog twee bijkomende vluchten gelanceerd. Brussels Airlines zal vanaf dan tien keer per week vliegen tussen Moskou Domodedovo en Brussels Airport. De nieuwe vluchten zijn mogelijk geworden dankzij de uitbreiding van het bilateraal luchtvaartakkoord tussen België en Rusland enerzijds en de toegenomen marktvraag anderzijds.

     

    De bijkomende frekwenties zijn gepland op zondag-, dinsdag- en donderdagavond met een laatavond vertrek in Brussel en een vroeg ochtendvertrek op maandag-, woensdag- en vrijdagochtend vanuit Moskou. De uurregeling laat vlotte connecties toe via Brussel Airport naar talrijke andere Brussels Airlines bestemmingen in Europa en Afrika.

     

    In de winterdienstregeling prijken ook nieuwe Afrika bestemmingen. Bamako (Mali) wordt sinds 7 september twee keer per week rechtstreeks aangevlogen door Brussels Airlines en is de 21ste bestemming op het Afrikaanse kontinent. Ook Marrakech en Agadir zijn nieuwe Brussels Airlines winterbestemmingen.

     

    Een andere nieuwigheid van de winterdiensteregeling 2011-2012 is dat Brussels Airlines in vergelijking met het winterseizoen 2010-2011 op talrijke routes grotere vliegtuigtypes met meer zetelcapaciteit inzet. Dat is ondermeer het geval voor de lijndiensten naar Hamburg, Berlijn, Geneve, Kopenhagen, Wenen, Londen Heathrow en Tel Aviv. Deze zetelgroei is mogelijk dankzij de vlootvervanging waarbij enkele Boeing 737 en AVRO Jets werden vervangen door grotere Airbus A 319 en Airbus A 320 toestellen. Deze Airbus vliegtuigen zijn uitgerust met nieuwe ergonomische zetels die meer beenruimte garanderen.

     

    Op talrijke routes verbetert ook de uurrgeling zodat nog vlottere combinaties met andere Brussels Airlines vluchten mogelijk worden. Dat is ondermeer het geval met de dagelijkse vluchten naar Athene en Lissabon.

     

    Omwille van de lage marktvraag worden enkele lijndiensten naar typische zomerse zonbestemmingen niet aangeboden of wordt de vluchtfrekwentie gereduceerd. RVH.

    www.brusselsairlines.com

     

    09-11-2011 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Berghoof Neo Cast iron
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Berghoff: Neo Cast iron-lijn:

     

     

     

    Het succes van geëmailleerd gietijzer gaat onverminderd voort, en daar zal deze nieuwe lijn van BergHOFF ongetwijfeld ook toe bijdragen.

     

    De Neo Cast Iron-lijn bestaat uit verschillende cocottes, stoof- en braadpannen, met een mooie rode emaillaag aan de buitenkant die de potten beschermt tegen krassen. En dat niet alleen, de kookpotten zijn binnenin ook voorzien van een beige emaillaag, waardoor ze veel gemakkelijker te reinigen en hygiënischer zijn. De gietijzeren kookpotten hebben natuurlijk een bijzonder sterke nostalgische waarde, maar daarenboven biedt dit materiaal dankzij zijn uitstekende warmtekwaliteiten een aantal niet te versmaden voordelen.

     

    Geschikt voor alle warmtebronnen: De veelzijdige kwaliteiten van de Neo Cast Iron komen tot uiting op alle kookplaten (inclusief inductie) en in de oven. Het garandeert een perfect rendement en een makkelijke regeling van de temperatuur.

    Langzame warmteopname: Ideaal voor stoofschotels en alle vormen van slow-cooking: de aangevoerde warmte verspreidt zich langzaam, wordt egaal verdeeld en lang vastgehouden.

    Houdt lang warm én koud: Eerst de kinderen helpen met eten is niet langer een probleem, ook jouw portie blijft warm zolang het in de pot blijft. Maar ook voor koude bereidingen zoals een pastasalade voor bij de barbecue, een bavarois voor bij het dessert, ... zijn deze potten ideaal.

     

    Behoud van aroma's en smaak: De deksels verzegelen de potten, zodat condensatiedruppels zich optimaal kunnen vormen en via de dopjes op de deksels opnieuw de ingrediënten besprenkelen. Aroma en smaak van vlees, groenten en kruiden ontwikkelen zich ten volle.

    Makkelijk in onderhoud: Bovendien is de serie dankzij de geëmailleerde coating uiterst hygiënisch en probleemloos te reinigen. Etensresten kunnen niet inbranden, dus is er bij de afwas geen schuurspons nodig. RVH.

    www.berghoffworldwide.com

    09-11-2011 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    08-11-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Code 37

     

    CODE 37 – DE FILM BEKROOND MET GOUDEN AWARD

     

     

     

     

    CODE 37 - de film, naar de gelijknamige vtm-serie, trok reeds 100.000 bezoekers en werd door Filmfestival Oostende bekroond met een Gouden Award. Op “LOFT” na is er geen enkele Vlaamse film zo sterk gestart in de bioscoop.

     

    CODE 37 – de film is een productie van vtm & Menuet en wordt geregisseerd door Jakob Verbruggen. Onder andere Veerle Baetens, Michaël Pas, Marc Lauwrys, Gilles De Schryver, Carry Goossens, Jurgen Delnaet, Nathalie Meskens en Maaike Neuville spelen mee in de film. Het is de eerste Vlaamse film die verdeeld wordt door Starway Film Distribution.

     

    Synopsis: Een bekende schrijver wordt aangerand in een sex-cinema. Hij had er een afspraakje met Roos, een jonge studente die bijklust als prostituee. Al snel wordt duidelijk dat er wel meer studentes actief zijn in de prostitutie. Voldoende reden voor Hannah en haar team om undercover te gaan in club Sin City, een vrijhaven voor iedereen die het daglicht schuwt en voor meisjes die er hun klanten oppikken.

    Wanneer Hannah en haar team ontdekken dat de eigenaar van zowel de sex-cinema als van Sin City de oom van Roos is, neemt de hele zaak een persoonlijke wending. In de eerste plaats voor Hannah, want zij weet als geen ander hoe zwaar familiegeheimen kunnen wegen…

     

    Filmfestival Oostende ondersteunt Talent van Eigen Bodem en de Vlaamse film in het bijzonder. De Gouden, Platina en Diamanten Award is een organisatie van vzw Les Films du Bord de Mer met steun van het VAF. Vlaamse filmproducties waarvan 100.000, 200.000 of 400.000 bioscooptickets zijn verkocht, worden beloond met een Gouden, Platina of Diamanten Award. RVH.



    08-11-2011 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    06-11-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Veuve Clicquot
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Veuve Clicquot Brut Dandy

     

     

     

     

    Het champagnehuis Veuve Clicquot Ponsardin presenteert het « Dandy ritual » dat vooral met de 19 de eeuw wordt geassocieerd en voornamelijk betrekking heeft op elegantie, charme, stijl en perfectie.

     

    Deze sensatie ervaart u eveneens in een glas Veuve Clicquot Brut waarin de ruggengraat gevormd wordt door de pinot noir. De bijzonderr innovatieve stopper, geeft beslist dimensie aan elke degustatie. RVH.

    06-11-2011 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    05-11-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Green Pan
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    GreenPanTM valt wereldwijd in de smaak

     

     

     

    Met 10 miljoen verkochte pannen in 80 landen heeft GreenPanTM al langer zijn plaats afgedwongen in de culinaire wereld.

     

    Ook van verschillende consumentenorganisaties krijgt het Belgische merk nu een stimulerende schouderklop. Bij ons bevestigt Test-Aankoop de goede reputatie van GreenPanTM. Zo haalde de ecologische antiaanbakpan Kyoto Black een uitstekende score in de grote antiaanbakpannentest.

     

    Met een score van 77 op 100 zet GreenPanTM een mooie score neer in de bakpannentest van Test-Aankoop. De consumentenorganisatie vergeleek 14 pannen (diameter van 24 cm) met een antiaanbaklaag. Kyoto Black van GreenPanTM moet maar één concurrent laten voorgaan. Vooral de gelijkmatige warmteverdeling, de duurzame antiaanbaklaag en de stabiliteit van de bodem kregen goede punten. Ook de aantrekkelijke prijs is opvallend en verklaart mee het wereldwijde succes.

     

    GreenPanTM ziet zijn sterke kwaliteiten ook in andere landen bevestigd, waar verschillende consumentenorganisaties gelijkaardige testen hielden: in Frankrijk (UFC Que Choisir), Spanje (OCU Ediciones), Denemarken (DCC Forbrugerrådet) en Zweden (SCC Rad & Rön).

     

    Het Belgische merk GreenPanTM staat al langer gekend om zijn energiezuinige en ecologisch verantwoorde pannen en potten. Centraal staat de antikleeftechnologie ThermolonTM, 100% PTFE- en PFOA-vrij. Dat vertaalt zich naar gezond en milieuvriendelijk koken, zonder het minste risico op giftige gassen bij hoge temperaturen.

    Over de hele lijn werd Kyoto Black positief bevonden, van bakresultaten tot gebruiksgemak. De dikke aluminium bodem zorgt dan ook voor een goede hittegeleiding, waardoor de voedingswaren mooi egaal bakken. Dankzij de geavanceerde technologie ThermolonTM worden het vocht en de smaken van de bereiding bijna onmiddellijk gebundeld, met een heerlijke smaak en aroma als resultaat. De ergonomische greep in bakeliet voorkomt tot slot dat het handvat opwarmt. RVH.

    www.green-pan.be | www.demeyere.be


    05-11-2011 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 20/05-26/05 2024
  • 13/05-19/05 2024
  • 06/05-12/05 2024
  • 29/04-05/05 2024
  • 22/04-28/04 2024
  • 15/04-21/04 2024
  • 08/04-14/04 2024
  • 01/04-07/04 2024
  • 25/03-31/03 2024
  • 18/03-24/03 2024
  • 11/03-17/03 2024
  • 04/03-10/03 2024
  • 26/02-03/03 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 12/02-18/02 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 29/01-04/02 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 15/01-21/01 2024
  • 08/01-14/01 2024
  • 01/01-07/01 2024
  • 25/12-31/12 2023
  • 18/12-24/12 2023
  • 11/12-17/12 2023
  • 04/12-10/12 2023
  • 27/11-03/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 13/11-19/11 2023
  • 06/11-12/11 2023
  • 30/10-05/11 2023
  • 23/10-29/10 2023
  • 16/10-22/10 2023
  • 09/10-15/10 2023
  • 02/10-08/10 2023
  • 25/09-01/10 2023
  • 18/09-24/09 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 04/09-10/09 2023
  • 28/08-03/09 2023
  • 21/08-27/08 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 07/08-13/08 2023
  • 31/07-06/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 17/07-23/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 03/07-09/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 22/05-28/05 2023
  • 15/05-21/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 17/04-23/04 2023
  • 10/04-16/04 2023
  • 03/04-09/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 12/09-18/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 10/05-16/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 28/10-03/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 05/08-11/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 29/04-05/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 11/03-17/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 25/12-31/12 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 30/11-06/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 24/12-30/12 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 31/03-06/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 07/05-13/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 09/04-15/04 2007
  • 02/04-08/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 26/02-04/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 27/11-03/12 2006
  • 20/11-26/11 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 06/11-12/11 2006
  • 30/10-05/11 2006
  • 23/10-29/10 2006
  • 16/10-22/10 2006
  • 09/10-15/10 2006
  • 02/10-08/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
  • 11/09-17/09 2006
  • 04/09-10/09 2006
  • 28/08-03/09 2006
  • 14/08-20/08 2006
  • 07/08-13/08 2006
  • 31/07-06/08 2006
  • 24/07-30/07 2006
  • 17/07-23/07 2006
  • 10/07-16/07 2006
  • 03/07-09/07 2006
  • 26/06-02/07 2006
  • 19/06-25/06 2006
  • 12/06-18/06 2006
  • 05/06-11/06 2006
  • 29/05-04/06 2006
  • 22/05-28/05 2006
  • 01/05-07/05 2006
  • 24/04-30/04 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!