Inhoud blog
  • CKS SS24
  • Van een koffiedate tot ...
  • Yiko collectie
  • Le monde est-il 'comic'
  • 111 jaar VZUG
  • Muyu collectie
  • Litouwse tradities
  • Quick-Step make-ôver
  • All-over natuursteen
  • Terug naar school
  • Betoverende elegantie
  • Aalto tafels en banken
  • Buiten water?
  • Watches & wonders: drie elegante meesterwerken
  • Swatch Neon collectie keert terug
  • Olympéa Le Parfum
  • Invictus Parfum
  • Quick Step presenteert baanbrekende vloerencategorie Lumic
  • Citizen super Titanium
  • Alpina lanceert revolutionaire horloges
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    wozani
    restaurants
    05-09-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Edwin Vinke

    2-sterrenchef Edwin Vinke start unieke Proeftuin op Zeeuws-Vlaamse klei

     

     

     

    In Zeeuws-Vlaanderen verrijst momenteel een uniek project: De Zilte Hof, gelegen pal tegenover restaurant de Kromme Watergang in het plaatsje Slijkplaat (nabij Breskens). In deze proeftuin van ruim 1 hectare groot komen gedurende het jaar meer dan 150 gewassen te staan zoals groenten, fruit, bloemen en kruiden.

     

    Het veelgelauwerde tweesterrenrestaurant gaat werken met de natuurproducten die - naar gelang het seizoen- letterlijk voor de deur van het Zeeuwse land worden geplukt. Voor zowel lunch als diner wordt er apart geoogst. Van pastinaak tot prei. Van aardpeer tot haverwortel. Maar ook raapjes, spruiten, zwarte bessen, druiven en nog veel meer. Karla Peijs, Commissaris van de Koningin in de provincie Zeeland, opende onlangs officieel ‘De Zilte Hof’.

     

    “Verser dan dit kun je het niet krijgen,” aldus een chef-kok Edwin Vinke. “De diversiteit is enorm. We telen bijvoorbeeld acht soorten salie, zeven soorten munt, zeven soorten basilicum en diverse soorten biet. En elke variëteit heeft weer zijn eigen unieke smaak. En dat proef je. Een krop sla afkomstig van de zilte klei of uit een kas betekent een wereld van verschil.”

     

    Edwin Vinke – geboren en getogen op Zeeuws-Vlaanderen - staat bekend om zijn voorliefde voor Zeeuwse produkten. Vorig jaar verscheen het boek Zilte Klei, een hommage aan de natuur en de mensen van Zeeland. De veelgelauwerde chefkok (o.a. Chef van het jaar 2011 van GaultMillau, twee Michelin-sterren) ging voor dit boekenproject in de ongerepte natuur van Zeeland op zoek naar alles wat zee, strand, bos en klei te bieden heeft.

     

    Educatie

    In de Proeftuin zal ook volop worden geëxperimenteerd met het telen van bijzondere producten. Nieuwe gewassen zullen er worden getest in combinatie met de culinaire mogelijkheden. Naast het gebruik van te oogsten groenten door het restaurant heeft de teelttuin ook een educatieve functie.

    Schoolkinderen kunnen in De Zilte Hof op een speelse manier kennismaken met verschillende soorten gewassen. Ook jonge koks-in-opleiding leren – begeleid door De Kromme Watergang - te werken met een groot aantal unieke groenten en kruiden die op Zeeuwse klei zijn geteeld.

     

    Organisatie

    De teeltuin Zilte Hof is een organisatie zonder winstoogmerk en wordt gerealiseerd door De Kromme Watergang in samenwerking met de agrarische telersvereniging Terra Scala (waarin circa vijftien boeren zijn verenigd), het innovatiefonds van Rabobank West Zeeuws Vlaanderen en Dethon Reintegratiebedrijf, een bedrijf dat arbeid biedt aan minder validen en mensen met een arbeidshandicap. De medewerkers van Dethon zijn onder meer betrokken zijn bij het onderhoud en aanleg van de tuin.





    05-09-2012 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wijnfestival Carrefour
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Wijnfestival Carrefour 2012 : uitzonderlijke millésime

     

     

     

    In september en oktober vinden traditioneel de wijnfestivals plaats bij Carrefour. Gedurende deze maanden kunnen de klanten van de hypermarkten Carrefour Planet en Carrefour en de supermarkten Carrefour market weer genieten van uitzonderlijke promoties. In totaal worden zo’n 600 wijnen aangeboden, waarvan 90 bekroonde of door de beste wijngidsen geselecteerde wijnen. Er wordt speciaal aandacht geschonken aan nieuwe wijnlanden en exquise wijnen. De wijnliefhebbers worden nog eens extra in de watten gelegd, want dankzij verschillende wijnen van de uitzonderlijke millésime 2009 zijn de wijnfestivals absoluut de moeite waard!

     

    In de hypermarkten zal diversiteit het sleutelwoord zijn. Naast de 60 bekroonde of door bekende wijngidsen geselecteerde wijnen, zal de klant ook echte ontdekkingen kunnen doen. Dit jaar komen de wijnen uit 15 verschillende landen en worden ook voor de grote publiek minder bekende wijnlanden in de kijker gezet, zoals Portugal,  Griekenland en Bulgarije, waar je echte pareltjes kan vinden voor een schappelijke prijs. Daarnaast promoot Carrefour een aantal ‘hartendieven’ met een specifieke selectie wijnen van zeer uiteenlopende appellations (Oostenrijk, Duitsland, Zuid-Afrika, Hongarije). Het wijnfestival wordt meer dan ooit een beetje reizen!

     

    Daarnaast kunnen de klanten ook in sommige hypermarkten terecht voor uitzonderlijke châteaux, die nooit eerder verkrijgbaar waren bij Carrefour. Ook wijnen die minder bekend of zelden beschikbaar zijn zoals een Bordeaux Esprit de Pavie 2009 of een Bordeaux de Maucaillou 2009, vind je terug in de hypermarkten, aan onklopbare prijzen. De klanten kunnen er goede zaakjes doen, dankzij kortingen van 10 tot 50%, aantrekkelijke aanbiedingen (1+1 gratis, 2+1, 3+3, 4+2, etc) en kortingen bij aankoop van grote volumes.

     

    Data wijnfestivals

    Hypermarkten Carrefour Planet en Carrefour: 12 september tot 1 oktober 2012

    Supermarkten Carrefour market: van 26 september tot 14 oktober 2012

     

    Het wijnfestival bij de Carrefour market-supermarkten is gewoonlijk wat kleinschaliger dan bij de hypermarkten, maar ook hier kun je echte pareltjes ontdekken. Er worden zo’n 30 bekroonde of door wijngidsen geselecteerde wijnen aangeboden en er zijn 10 wijnlanden aanwezig, zodat ook hier de wijnliefhebbers verwend worden.

    Ook hier worden dit jaar meerdere grote appellations aangeboden met verschillende wijnen van het uitzonderlijke wijnjaar 2009, o.m. Margaux Château Giscours 2009, Saint Julian Château Gloria 2009, Haut Médoc Sociando Mallet 2009.

    Sommige supermarkten beschikken over een extra foldertje met enkele verrassende wijnen die beslist de moeite waard zijn: Pauillac Château Pichon Longevueville Baron 2009, Margaux Alter Ego de Palmer 2009, Saint Estèphe Dame Montrose 2009, Saint Julien Château Talbot 2009. Hier mogen vooral de scherpe prijzen, aantrekkelijke aanbiedingen en kortingen niet worden vergeten.

     

    Het wijnfestival staat uiteraard ook voor bubbels, het ideale moment om een voorraadje heerlijke champagnes, cava, prosecco of crémant in te slaan met het oog op de komende eindejaarsfeesten. Ook hier topdeals met uiteenlopende kortingen, 2+1 en andere aanbiedingen.

     

    Met 700 referenties en om en bij de 200 herkomstbenamingen zorgen ervoor dat de hypermarkten Carrefour planet en Carrefour en de supermarkten Carrefour market/GB, zich als hoofdrolspelers op de Belgische wijnmarkt profileren.

     

     

     

    05-09-2012 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    04-09-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Compass group
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

               

                                                   

    Jo Huyghebaert commercieel directeur voor de Compass Group België

     

     

    De 41-jarige West-Vlaming Jo Huyghebaert werd recent aangesteld als commercieel directeur voor de Compass Group België, de toonaangevende cateringspecialist met meer dan 2.000 werknemers die dagelijks maaltijden bereiden voor meer dan 400 scholen, bedrijven, zorginstellingen en organisaties.

     

    In 2001 startte Jo Huyghebaert bij de groep in operationele managementfuncties, eerst als district en operations manager, en sedert 2007 als operationeel directeur van Scolarest, marktleider in gespecialiseerde voedingsdiensten voor de Belgische onderwijsmarkt. Als kersvers commercieel directeur voor de drie merken Medirest (ziekenhuizen, seniories & RVT’s), Scolarest (scholen, instituten, hogescholen en universiteiten) en Eurest (private en publieke bedrijven en administraties) wil hij nu een nieuwe dynamiek lanceren in deze 3 segmenten van catering en support services. 

     

    Marc Van Handenhove, CEO Compass Group Belgilux: “Voor Jo is dit een op maat gesneden uitdaging, met zijn meer dan 15 jaar bewezen ervaring en kennis in het plannen en organiseren van gesofisticeerde dienstverlening. Gedreven en gepassioneerd zal hij in de cateringmarkt het verschil duidelijk maken tussen ‘bleu’ of ‘saignant’. Hij is dan wel rationeel in handelen, maar emotioneel in het bord!” 

     

    Jo Huyghebaert wil alvast ook meer en beter communiceren naar de buitenwereld, om het juk van de jarenlange commerciële bescheidenheid van de Compass Group België af te werpen. Daartoe focust hij verder op de troeven van de Compass Group: gepassioneerde vakmensen, (h)eerlijke topvoeding en hedendaagse, innoverende technologie. Inspiratie put hij uit het vernieuwende managementboek Good to Great! van Jim Collins. Als hobby’s noteert hij hobbykoken (uiteraard) en fietsen. Voor zijn favoriete gerechten verwijst hij naar tomatensoep met balletjes, tarbot uit Duinkerke of nestduif uit Steenvoorde.

     

     

    04-09-2012 om 18:08 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    03-09-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Star Clippers

    Cuba nieuwe bestemming voor Star Clippers

     

     

     

    Cruisespecialist Star Clippers neemt vanaf 2014 ook Cuba op in zijn schitterende vaarroutes door het Caribische gebied. Cruisereizigers zullen voortaan kunnen genieten van de natuurpracht en het cultuurhistorisch erfgoed van Cuba.

     

    Een cruise met Star Clippers is altijd een onvergetelijke belevenis. Dat komt niet alleen door de fantastische, exotische reisbestemmingen maar evenzeer door de mooiste en grootste zeilschepen die de rederij in de vaart heeft. Het leven aan boord van onder meer de Star Flyer is één grote verwennerij, gekenmerkt door comfort en een perfecte service. Het is trouwens met deze Star Flyer, waarop 170 passagiers kunnen meereizen, dat er van en naar Cuba zal gevaren worden. Tijdens de winter 2013/14 zijn er diverse cruises die telkens focussen op bepaalde streken of aspecten van Cuba.

     

    Op 2 februari 2014 vertrekt de Star Flyer voor een unieke veertiendaagse cruise van Costa Rica naar Cuba. Het reistraject is een aaneenschakeling van hoogtepunten met een tocht door het Panama Kanaal en met volgende aanlegplaatsen: Drake Bay en de kleine haven Golfito in Costa Rica, Isla Gamez, Isla Iguana en Balbao in Panama, San Andres en Providencia in Colombia, de Cayman Eilanden en eindigend in het Cubaanse Casilda, de zeehaven van de historische stad Trinidad.

     

    Op 16 en 23 februari 2014 en op 2, 9 en 16 maart 2014 starten cruises (7 nachten) die Cuba combineren met de Cayman eilanden. Haven van vertrek en aankomst is Cienfuegos dat omwille van de prachtige koloniale architectuur de Parel van de Cubaanse Zuidkust wordt genoemd.

    Een zeer attractieve, op en top Cubaanse cruise (6 nachten) begint op 23 maart 2014 met een roundtrip vanuit Cienfuegos en met heerlijke stopplaatsen bij exotische cayo’s (Cayo Largo, Cayo Blanco).

    Op 29 maart 2014 vertrekt de Star Flyer uit Cienfuegos voor een droomcruise naar Sint Maarten met aanleghavens in Jamaica, Dominicaanse Republiek en British Virgin Islands.

     

    Het toevoegen van reisbestemming Cuba in het nu reeds rijke aanbod van Star Clippers betekent een grote meerwaarde. Zo wordt het trouwens ook door Star Clippers president Mikael Krafft verwoordt: “zowel voor nieuwe als voor terugkerende klanten van Star Clippers wordt Cuba, met zijn natuurlijke en culturele rijkdom, een fascinerende bestemming”.

    www.starclippers.com

     









    03-09-2012 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    31-08-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pegasse

    Premium touroperator Pegase lanceert exclusieve en gratis Airport Service

     

     

     

    Premiumtouroperator Pegase haalt vanaf november z’n klanten per luxewagen én met privéchauffeur thuis gratis op. Wie toch liever zelf naar de luchthaven rijdt, mag rekenen op een valet om de auto gratis te parkeren. Daarnaast blijft  de klant genieten van tal van andere exclusieve voordelen.

     

    Voor de klanten van Premiumtouroperator Pegase begint de reis niet langer op de luchthaven, maar wel thuis. Vanaf deze winter, m.a.w. vanaf begin november, lanceert Pegase de kosteloze Airport Service.

     

    Privétransfer naar de luchthaven

    Bij Pegase schrijft men Service met een grote 'S'! Een Pegase vakantie begint voortaan van zodra men thuis de deur achter zich dicht trekt. De reisorganisator zorgt voor een luxewagen met privéchauffeur die de klant thuis komt ophalen en naar de luchthaven brengt. Bij z’n terugkomst wacht de chauffeur de reizigers op de luchthaven weer op en brengt hen terug naar huis, koffers en souvenirs inclusief! Geen stress op de weg, geen parkeerplaats zoeken, gewoon achteruit gaan liggen en alvast wegdromen…

    De luchthaven van aankomst en vertrek speelt geen rol, Pegase maakt geen onderscheid tussen de luchthavens van Brussel, Luik of Oostende. De privéchauffeur rijdt de klant van en naar eender welke luchthaven.

     

    Of valet en parking op de luchthaven

    Wie toch liever zelf naar de luchthaven rijdt, geniet ook van de Pegase Airport Service. Voor die klanten voorziet de Premiumtouroperator immers gratis parking op de luchthavens van Brussel, Luik en Oostende, voor de volledige duur van hun vakantie. Bijkomend, op Brussels Airport staat een valet de klanten op te wachten die de wagen overneemt en parkeert. Zo hoeft de klant nooit meer zelf naar een vrije parkeerplaats te zoeken.

    Ook deze  Pegase Airport Service wordt gratis aangeboden ongeacht of men uit Oostende, Luik of Brussel vertrekt en ongeacht de duur van de vakantie. Deze kosteloze en exclusieve Pegase Airport Service wordt aangeboden bij een brede selectie van hotels uit het Pegase vliegaanbod. In het Pegase reisboek (én op de Pegase website) herkent men in één oogopslag de hotels in kwestie aan de hand van specifiek ikoontje.  

     

    De Pegase Airport Service is impressionant en sterk, maar er is nog méér! Op de luchthaven geniet elke Pegase klant sowieso van een aparte en snelle check-in en toegang tot de exclusieve lounge op Brussels Airport. Na een comfortabele vlucht wacht ook een chauffeur de klant op zijn bestemming op om rechtstreeks met hem naar zijn hotel te rijden. En diezelfde service mag hij uiteraard ook op zijn retour verwachten. Very convenient allemaal!

     

     

     

    31-08-2012 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    30-08-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.B-Decooh

    Een unieke belevenis!

    De Patio op B-DECOoh! Open Door Days 

     

     

    Drie dagen, één kader voor innovaties, kwaliteit, exclusiviteit en feestelijk entertainment. De organisatoren van B-DECOoh! komen hun belofte na en presenteren een verrassende belevingsruimte in de Patio. Artiesten,  jonge talenten, topdecorateurs en fleuristen van internationale allure, professionals uit binnen- en buitendecoratie, en natuurlijk de exposanten met hun bekroonde innovaties krijgen er een  podium in de schijnwerpers. Welkom op de B-DECOoh! Open Door Days! 

     

    Met Life3 beleeft B-DECOoh! Open Door Days een dubbele première. Per Benjamin, Max van de Sluis en Tomas De Bruyne zijn Life3, een internationaal partnership van 3 toppers in floral design. Ze zijn wereldwijd razend populair, maar op zondag 2 september brengen zij voor de allereerste keer hun drie uur durende show op een podium in België. Met focus op de emotionele waarde van bloemen brengt Life3 vanaf 17 uur een uniek event. Ongeduldige bezoekers kunnen overdag de bewegingen van de 3 fleuristen, aan het werk in hun versluierde atelier, al volgen. Na de show worden alle stukken centraal in de Patio tentoongesteld. Bovendien zullen Per, Max en Tomas hun nieuwste boek, Flower Moments, exclusief lanceren op B-DECOoh! Open Door Days. In de VIP/Press kamer hebben bezoekers de gelegenheid het boek aan te kopen en te laten signeren.

     

    Het avondprogramma op maandag is van een ander kaliber. Vanaf 19u30 zet niemand minder dan Kate Ryan haar beste beentje voor tijdens een gesmaakt optreden. Uiteraard zullen hitsongs als ‘Désenchantée’ en ‘Je t’adore’ door de luidsprekers in de Patio schallen, maar de sympathieke zangeres brengt ook een greep uit haar meest recente CD ‘Electroshock’, waarmee ze niet alleen in eigen land, maar over heel Europa furore maakt.   

     

    Voordat op zondag Life3 op het podium aan de slag gaat, treden de jonge fleuristen van ‘Talent’ voor het voetlicht met hun originele en vernieuwende creaties. De moeite van het ontdekken waard! Op maandag is het dan de beurt aan geanimeerde demonstraties van exposanten als JesoCards en Bliss Bath & Body. Deze laatste is trouwens ook de leverancier van de schitterende Batucada-juwelen die de B-DECOoh! hostessen zullen dragen.

     

    Vaste waarden gedurende de B-DECOoh! Open Door Days zijn de themakamers. Exposanten D&M Depot en Quetzales krijgen carte blanche voor de creatie van een origineel interieur, gerealiseerd op 25 m². In de loop van de namiddag worden deze themakamers het decor voor een fotomoment voor de bezoekers.  Ook ‘In Memoriam’ keert terug met twee smaakvol ingerichte rouwkamers, verwezenlijkt resp. door het fleuristenpaar Vandonink-Roosen en het duo Stefanie Meulemeester en Attie De Schepper. Alle materialen worden hen ter beschikking gesteld door Euroveiling, Agora en Smithers-Oasis®. In samenwerking met de KUFB en Fleur Magazine loopt ook nu weer een wedstrijd gedekte tafel, deze keer met deelname van veelbelovende fleuristen. Nieuw is de wedstrijd voor jonge decorateurs, een initiatief in samenwerking met vakblad Decostyle en enkele exposanten. Drie decorateurs verzorgen de aankleding van een kamer met behulp van producten van exposanten en dingen zo mee naar de overwinning.

    Voel je een VIP!

    Exposanten gingen de uitdaging aan en prijzen hun innovaties aan op maximum 100 m². Kom met eigen ogen zien of zij daarin zijn geslaagd. Bezoekers die zich vooraf met hun persoonlijke code registreren op www.bdecooh.eu , genieten van een VIP-ontvangst, inclusief gratis parking, shuttledienst in samenwerking met Jaguar en nog zoveel meer.  COCOONINGtime Hotels is sponsor van de bezoekerswedstrijd met als hoofdprijs een onvergetelijk verblijf in Italië. Bovendien wordt de reis naar die droombestemming afgelegd in een luxueuze Jaguar. Met dank aan onze sponsors!

     

    B-DECOoh! Open Door Days vindt plaats op zondag 2, maandag 3 en dinsdag 4 september 2012 in Paleis 5 en de Patio van de Heizel. Op zondag en maandag zijn de deuren open van 11u00 tot 21u00, op dinsdag van 10u00 tot 16u00 en is enkel op uitnodiging toegankelijk voor professionals in binnen- en buitendecoratie.

    30-08-2012 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    29-08-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pragelato: andere sneeuwdorpen

    Andere sneeuwclubdorpen :

     

     

     

    Valmorel (4 en zone met 5 , privé-chalets)

    Dit modern ingerichte Smiley Clubdorp, Nederlandstalige omkadering, dat vorig jaar de deuren opende, ligt in een authentiek wintersportgebied. Naast de de ruime keuze aan kamers, behoort het huren van een luxechalet ook tot de mogelijkheden. Deze chalets zijn schitterend gelegen met hun weids zicht op het dal, hebben een lounge van 100m2 en komen met een eigen butler. Club Med Valmorel beschikt ook over een Spa van 600m2 by Carita.

     

    Val d’Isère (4 en zone met 5 )

    In het prestigieuze skigebied Val d’Isère skiet men in het spoor van talloze beroemde

    wedstrijdsporters. Een vakantie in dit Clubdorp staat garant voor pure luxe: in de zone met 5 verblijft men in een suite compleet met eigen bubbelbad en terras, en is er toegang tot een lounge met champagnebar. Club Med Val d’Isère heeft daarnaast ook een Spa by Cinq Mondes. Culinair komen de GM’s niks tekort: op de piste in Tignes Val Claret kan er heerlijk geluncht worden, terwijl men ’s avonds in het Clubdorp restaurant kan genieten van specialiteiten uit de Savoie.

     

    La Plagne 2100 (4 )

    In dit moderne en gastvrije Smiley Clubdorp, Nederlandstalige omkadering, heeft men een prachtig uitzicht op de Mont Blanc. In dit skigebied, dat maar liefst 425 km piste telt, is er voor elke wintersporter wat wils. Monitors van de Franse skischool zorgen voor professionele omkadering. Ontspannen kan in het wellnessgedeelte met stoombad, hammam en bubbelbad.

     

    Chamonix (4 )

    Het Clubdorp Chamonix bevindt zich in een voormalig Savoypaleis, aan de Mont Blanc. In dit prachtige berglandschap kunnen wintersporters naar hartenlust skiën of wandelingen maken met sneeuwschoenen. Daarnaast geniet men van het zwembad of in de Spa by Cinq Mondes. Ook voor baby’s is het heerlijk vertoeven in de Baby Club Med®.

     

    Peisey Vallandry (4 )

    Dit Smiley Clubdorp, Nederlandstalige omkadering, in chaletstijl ligt middenin een dennebos, en geeft direct toegang tot de skipistes. Gasten kunnen kiezen uit een ruime waaier aan sportieve activiteiten, zoals skiën, nordic walking of wandelingen met sneeuwschoenen. Er is ook een binnen- en buitenzwembad, en ontspannen gebeurt in de Spa by Nuxe.

     

    Yabuli (4 ) in China

    Het Clubdorp Yabuli, gelegen in een natuurreservaat, is het eerste Club Med winterresort in China. Het ligt aan het skigebied ‘Sun Mountain’, dat faciliteiten aanbiedt voor wintersporters van elk niveau

     

     

     

     





    29-08-2012 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    28-08-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zomer in Pragelato

    Pragelato in de zomer

     

     

     

    Pragelato is zeker ook een bezoek waard in de zomer. Dan staan er activiteiten zoals

    bergwandelingen, mountainbike en excursies naar de natuurparken van Piemonte op het programma. De streek herbergt ook culturele pareltjes zoals het Fort van Fenestrelle (op slechts 11 km), het grootste fort in Europa en het tweede langste ter wereld na de Chinese Muur, en de basiliek Sacra di San Michele die De naam van de Roos van Umberto Eco inspireerde.

     

    Natuurliefhebbers zullen zeker en vast de typische landschappen van de Zuid-Alpen weten te waarderen. De begroeiing rijkt er zelfs hoger dan in de Savoie, wat betekent dat er tot op grote hoogte (1900 m) een prachtig landschap te bezichtigen valt. Er bevinden zich ook verschillende natuurparken (Val Troncea, Orsiera Rocciavrè) nabij met een beschermde fauna en flora.

     

    Pragelato betekent «bevroren weide» ! Dit komt omdat het dorp gelegen is middenin de vallei van Val Chisone, een zeer besneeuwd gebied in de winter door het typisch weerfenomeen van de Zuid-Alpen, de Retours d’Est. Toch is de gemiddelde wintertemperatuur er nauwelijks lager dan nul graden, ondanks het feit dat de naam Pragelato anders doet vermoeden.

    Zomerseizoen: 65 dagen in juli en augustus

     

     





    28-08-2012 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    27-08-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pragelato: dolce vita

    La Dolce Vita, de hele dag lang.

     

     

    Club Med Pragelato streeft naar de typische warme sfeer van chalets in de Italiaanse bergen, iets wat doorgetrokken wordt tot in het culinaire. De GM’s kunnen proeven van heerlijke Italiaanse gerechten in de drie restaurants die het Clubdorp rijk is: het centrale restaurant en twee restaurants met specialiteiten. Een gourmandische ervaring die kan worden verdergezet in de delicatessenzaak van het Clubdorp. Daarnaast zijn er op de pistes ook nog drie restaurants op hoogte, voor een lekkere pauze tussen het wintersporten door.

     

    Na een middag op de latten is er voor de GM’s ook de mogelijkheid om te profiteren van la dolce vita met een verzorging in de Club Med Spa by Payot. De Spa heeft een sauna, een verwarmd binnenzwembad en een Finse sauna met directe toegang tot een besneeuwde tuin. Daarnaast zijn er verschillende verzorgingsarrangementen, zoals après-ski recuperatie en duobehandelingen, en is er ook de mogelijkheid om te fitnessen. Na een lekkere maaltijd kan de avond worden afgesloten in de twee bars van het Clubdorp, elk met een verschillende sfeer: een ambiancebar en een loungebar.

     

    Ook voor de niet-wintersporters biedt Club Med een hele reeks activiteiten aan, in 5-dagen programma’s of als losse activiteiten, net als diverse bergexcursies: gewone wandelingen, wandelingen met sneeuwschoenen, nordic walking, parapente, ritten met sneeuwscooters, quads en sledehonden, schaatsen, paardrijden,… En net zoals in alle andere Clubdorpen biedt Club Med in Pragelato overdag en ’s avonds professionele kinderopvang aan voor 2 t.e.m. 17-jarigen, met de Petit Club Med®, de Mini Club Med® en de Club Med Junior’s®.

     

     

     

     







    27-08-2012 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    26-08-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Skigebieden Pragelato

    Prachtige skigebieden op wandelafstand

     

     

     

    Club Med biedt al 50 jaar wintersportvakanties aan in de mooiste skioorden, en dat is in Pragelato niet anders. Dit skigebied, waar tijdens de Winterspelen van 2006 het schansspringen en langlaufen plaatsvonden, ligt op wandelafstand van het grootste skioord van Italië en het 2de grootste skigebied van Europa: Vialattea. Een echte topper voor skiliefhebbers, met zo’n 400 km piste en 7 skistations, en een recent gerenoveerde infrastructuur. Vialattea staat bekend om de mogelijkheden die het biedt voor zowel beginners als ervaren skiërs, en telt maar liefst 244 verschillende skipistes waardoor het bij de grotere skidomeinen hoort, zoals Les 3 Vallées.

    Vialattea is makkelijk bereikbaar via een privé-kabellift die een directe verbinding heeft tussen het Clubdorp en de pistes. Daarnaast is er ook een piste die rechtstreeks uitgeeft op het resort.

     

    Het skigebied Vialattea kent een uitzonderlijk sneeuwniveau. De gecumuleerde sneeuwval bedroeg in het seizoen van 2011 (januari tot maart) zo’n 230 cm. Daarmee doet dit domein het stukken beter dan de 90 cm van Alpe d’Huez, een skistation dat nochtans een goede reputatie heeft op dit gebied. Bovendien heeft Vialattea op 75% van de pistes sneeuwkanonnen ter beschikking.

     

    Club Med Pragelato geeft, naast Vialattea, ook toegang tot het skioord Pragelato: een domein temidden van een pijnbomenbos, met 50 km piste tussen 1500 m en 2500 m hoogte en met 12 skilliften. Pragelato biedt daarnaast ook 7 langlaufparcours aan, waaronder één van de meest technische ter wereld dat gebruikt werd op de Winterspelen. Dit skigebied is bovendien één van de drie Europese skistations dat aangeraden wordt voor het skiën in poedersneeuw.

     

    Een sneeuwclubdorp van Club Med staat garant voor een onevenaarbaar ski-aanbod. In Pragelato biedt Club Med een skipas en een keuze uit diverse skiprogramma’s aan, net als de mogelijkheid tot langlaufen en snowboarden gedurende 5 dagen op alle niveau’s. Alle omkadering wordt verzorgd door gediplomeerde monitors van de Italiaanse Skischool, en dat zowel voor het skigebied Pragelato als het domein Vialattea. Om hen in alle veiligheid te leren skiën, is er een apart sneeuwgebied voorzien voor kinderen vanaf 4 jaar. Via de Clubs voor kinderen is er ook toegang tot een speciale ski room.

    Winterseizoen: van 16 december 2012 tot 14 april 2013.

     






    26-08-2012 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    25-08-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Buurtwinkel op BSCA

    BSCA verwelkomt louis delhaize buurtwinkel in aankomsthal

     

     

     

     

    De luchthaven van Brussel Zuid Charleroi heeft een louis delhaize, de referentie in buurtwinkels, in de aankomsthal verwelkomd. louis delhaize wilde graag aanwezig zijn op de luchthaven die symbool staat voor de trots en kracht van Charleroi. Dankzij de samenwerking met de groep Lagardère Services (Press Shop) heeft de superette haar deuren op 11 juli kunnen openen. De winkel voorziet in de behoefte van zowel de vertrekkende en aankomende reizigers als het luchthavenpersoneel zelf.

     

    Het aanbod is breed met een uitgebreid assortiment voor alle dagelijkse maaltijden en versnaperingen. Daarnaast biedt de louis delhaize verzorgingsproducten, parfum en dierenvoeding aan.

     

    louis delhaize bevindt zich in de terminal bij de aankomsthal en is iedere dag open van 06:00 tot 22:00 uur. Deze louis delhaize positioneert zich als een winkel voor de dagdagelijkse boodschappen met merkproducten tegen redelijke prijzen.

     

    louis delhaize is het buurtmerk van de louis delhaize Groep. Het hoofdkantoor staat al meer dan 135 jaar in Charleroi. Als de kruidenier om de hoek vertegenwoordigt het merk louis delhaize de kleinere winkels van de groep naast de Smatch, Match en Cora.

    25-08-2012 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pragelato nieuw Club dorp

    Club Med stelt zijn nieuw Clubdorp met 4 in Pragelato voor: een sneeuwbestemming met Italiaanse flair!

     

     

     

    Club Med, de specialist in exclusieve all-inclusive vakanties, verwelkomt jaarlijks 25.000 Belgische wintersporters en bergwandelaars in zijn sneeuwclubdorpen. In lijn met de upscale strategie en trouw aan zijn motto om te blijven verrassen met kwalitatieve producten, stelt Club Med hen deze winter een gloednieuw Clubdorp in Pragelato voor, in het hart van Piemonte in de Italiaanse Alpen. Een nieuwe upscale bestemming in chaletstijl, gelegen in een gemakkelijk bereikbaar skigebied op slechts 90 km van Turijn. Pragelato is een authentiek dorpje met een rijke geschiedenis, en was zelfs gaststad voor de Olympische Winterspelen in Turijn in 2006. Een ideaal Clubdorp voor een wintersportvakantie met Italiaanse flair!

     

    Een authentiek Italiaans dorpje in het hart van de bergen. Het Alpendorpje Pragelato is gelegen op 1600 m hoogte, en ligt naast het gekende dorp Sestriere. Het is gemakkelijk bereikbaar: Pragelato bevindt zich op anderhalf uur van de luchthaven van Turijn en op slechts 30 km van het station van Oulx.

    In deze prachtige omgeving opent Club Med nu een nieuw soort Clubdorp, een chaletresort. Pragelato bestaat uit 20 chalets met een grote keuze aan upscale verblijfmogelijkheden: 234 Club kamers, Deluxe kamers of Suites die aangepast kunnen worden aan families en waar tot 6 personen kunnen verblijven.

     

    Er werd in het bijzonder aandacht geschonken aan de bereikbaarheid binnenin het Clubdorp. Er zijn verlichte en sneeuwvrij gemaakte paden waarmee de GM’s (Gentils Membres) zich te voet of via een elektrische shuttledienst van hun kamer naar de faciliteiten in het hart van het Clubdorp kunnen begeven. Er zijn eveneens ondergrondse passages die het centrum rechtstreeks met de Kinderclub en de skifaciliteiten verbinden.

     

    Interieurarchitect Rémy Camoin stond in voor het elegante, gezellige en moderne design van het Clubdorp. Hij liet zich hiervoor inspireren door de regionale invloeden van Piemonte en het Italiaanse art de vivre in het algemeen. Het Clubdorp Pragelato is zo een moderne interpretatie van een traditioneel Italiaans gastenhuis.





    25-08-2012 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De Thaise keuken

    De Thaise keuken bij u thuis;

    Yves Mattagne, Patrick Vandecasserie en Sathit Srijettanont geven advies.

     

    ‘Essence of Thailand’ is een jaarlijks evenement van de Thaise ambassade waarbij alle facetten van Thailand aan bod komen. Dit jaar, op 9 september, staat de Thaise keuken centraal. Het Thaise landbouwbureau organiseert die dag kookdemonstraties met befaamde Belgische en Thaise chefs.

    Wie graag kookt krijgt inspiratie om de Thaise smaken en geuren in zijn eigen keuken uit te proberen. Dankzij de variëteit aan exotische ingrediënten en de hulp van de beste chefs moet de bereiding van een smaakvolle Thaise maaltijd zonder problemen verlopen. Thaise topchefs zullen samenwerken met koks van Belgische restaurants:

     

    Yves Mattagne stond in 1990 mee aan de wieg van het restaurant Sea Grill dat zijn eerste Michelinster kreeg in 1991 en een tweede in 1997. In juli 2010 werd hij ook eigenaar van het restaurant. Sea Grill wordt beschouwd als het beste en meest verfijnde visrestaurant van de Benelux.

     

    Patrick Vandecasserie werkte 20 jaar in de keuken van La Villa Lorraine, een instituut van de Brusselse restaurants. Eerst samen met zijn vader Freddy, daarna als chef. Binnenkort  opent hij zijn eigen restaurant De Mayeur in Ruisbroeck.

     

    Sathit Srijettanont, ‘Joe’ voor de vrienden, is executive chef van het Brusselse restaurant Blue Elephant, verantwoordelijk voor catering en productontwikkeling, en chef-vennoot van de Bleu Elephantgroep, een Belgische restaurantketen die zowel in Europa als in het Nabije en Verre Oosten actief is.

     

    En verder zal ook Chef Giovanni Bruno van “ Ristorante Zenzanome" en Chef Apple van  "Les Larmes du Tigre" aanwezig zijn.

     

    De samenwerking tussen de chefs wordt een unieke combinatie tussen de culinaire culturen van België en Thailand, twee landen die bekend staan voor hun uitstekende keuken. De chefs zullen hun kooktechnieken demonstreren en zullen er werken met zowel Thaise als Belgische producten. Zo krijg je bijzondere gerechten waarin Belgische en Thaise invloeden samenkomen.

     

    Aan de stand van het Thaise landbouwbureau en de Thaise toeristische dienst vinden bezoekers informatie over het ‘Groene toerisme’ in het Thaise noorden en over gastronomische trips in Thailand. Bovendien kunnen ze er twee originele gerechten proeven: ‘Kai Oep’, een signatuurgerecht van de lokale gemeenschap van Pa Long, bereid door de chef van het Doi Angkhang hotel in Chiangmai, en ‘Yam Phakshee’, een koriandersalade, en een speciaal gerecht van het Ratchamankha hotel in Chiangmai.

     

    Iedereen is welkom op “Essence of Thailand”, zondag 9 september van 10 tot 18 uur in Place Dumont, 1150 Brussel. - info@tourismthailand.be

    25-08-2012 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    24-08-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rodenbach limitd edition

    Exclusieve proeverij en voorstelling RODENBACH Vintage 2010 Limited Edition:

     

     

     

     

    RODENBACH brengt in september de “RODENBACH Vintage 2010 Limited Edition” op de markt. Deze “RODENBACH Vintage 2010” met een alcoholvolume van 7% is het unieke resultaat van de creativiteit van de passionele RODENBACH brouwers. Dit uitzonderlijk VLAAMS ROOD BRUIN bier van gemengde gisting dankt haar uniek karakter aan de rijping op handgemaakte eikenhouten foeders, waarvan sommige ouder dan 150 jaar zijn.  “Deze exclusieve “RODENBACH Vintage 2010” heeft gedurende ruim twee jaar op foeder nummer 145 gerijpt; dit resulteert in een superieure RODENBACH met roodkoperen gloed. De smaak is complex en vol, tevens pittig en verfrissend. Kenmerkend is de appelzurige fruitigheid in combinatie met karamel, wilde honing en eik. In het aroma vindt men toetsen van karamel, groene appeltjes vermengd met eikenhout terug. De zachtzure, fruitige afdronk is lang en mooi in balans.”

     

    Op woensdag 5 september om 17u30u organiseert  RODENBACH, in primeur, een exclusieve proeverij en voorstelling van de RODENBACH Vintage 2010 Limited Edition.

    Het arrangement omvat: Ontvangst op de brouwerij gevolgd door een bezoek aan de brouwerij en de foederkelders. Gerenommeerd auteur, bierkenner  en brouwer Jef Van den Steen geeft een uiteenzetting over De Rood-Bruine Bieren van West Vlaanderen.

    Verder staat een exclusieve degustatie van RODENBACH VINTAGE 2010 – RODENBACH GRAND CRU en RODENBACH op het programma. Als begeleiding kan worden genoten van een ‘Cheese & Beer pairing’ buffet.

     

    De deelnameprijs bedraagt € 35 pp. De inschrijvingen zijn gelimiteerd.

    Reservatie via  events@palmbreweries.com   052 31 74 14

    24-08-2012 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    23-08-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Belgian beerweekend

    Belgian Beer Weekend

     

     

     

     

    Naar goede gewoonte kan het grote publiek, van 31 augustus tot en met 2 september, tijdens het ‘Belgian Beer Weekend’ op de Brussels Grote Markt genieten van het rijk geschakeerd Belgisch bieraanbod.

     

    Vanaf dit jaar breidt het ‘Belgian Beer Weekend’ in oppervlakte uit én het wordt bovendien met een heuse ‘Week van het Bier’ verlengd. Op de Brusselse Grote Markt kunnen de bezoekers de bieren van  51 brouwers degusteren. Maar er is meer: Het traject wordt, aan de achterkant van het beursgebouw, uitgebreid met de langste toog van Brussel de  ‘Beer Street’ genaamd. Het beursgebouw zelf wordt de plaats waar fijnproevers van  ‘Beer & Food Pairing’ en ‘Beer & Cheese Pairing’ kunnen genieten. 

     

    Brouwerij PALM te Steenhuffel en Brouwerij RODENBACH te Roeselare bieden in deze week twee exclusieve arrangementen aan. Stuk voor stuk staan deze twee initiatieven garant voor een unieke smaakbeleving !

     

    Brouwerij PALM droomde er al jaren van een eigen hopveld aan te leggen! De weder-erkenning van hop, de innovatieprojecten binnen PALM Breweries, de traditionele brouwersroots en last but not least, de nabijheid van de historische hoppestreek van Aalst en Asse waren de drijfveren om deze hoptuin aan te leggen. Op 24 oktober 2011 werd het PALM hopveld plechtig geopend. Het is 35 are groot en telt een 800-tal hopplanten van de Hallertau Mittelfrüh variëteit.

    In september 2012 zal PALM haar eigen eerste hop kunnen oogsten en er een ‘Limited Edition PALM Hopper – met eigen geteelde hop’ mee brouwen. Dit bier wordt driemaal met Hallertau Mittelfrüh gehopt: in de brouwzaal – een late hopping en een dry hopping.

     

    Op dinsdag 4 september om 17u30, organiseert PALM, enkel na reservatie– een exclusief bezoek aan de brouwerij en het hopveld. Het arrangement start met een ontvangst op de brouwerij gevolgd door een brouwerijbezoek. Na het bezoek worden de bezoekers op het PALM hopveld opgewacht door gerenommeerd auteur, bierkenner en brouwer Jef Van den Steen. Hij geeft ten velde een uiteenzetting over hop en de PALM, Speciale Belge Ale. Uiteraard kunnen de PALM bieren: PALM – PALM Hopper en PALM Royale worden gedegusteerd. Een ‘Beer & Food pairing - walking diner’ van hoog niveau sluit het geheel af.

     

    De deelnameprijs bedraagt € 45 pp. De inschrijvingen zijn gelimiteerd.

    Reservatie via  events@palmbreweries.com   052 31 74 14

    23-08-2012 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    22-08-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vlaamse filmprijzen
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    VLAAMSE FILMPRIJZEN HERDOOPT TOT DE ENSORS

     

     

     

    De Vlaamse Filmprijzen krijgen vanaf dit jaar een eigen naam. Filmfestival Oostende brengt met “ De Ensors” een hulde aan de Oostendse grootmeester in de schilderkunst. Zijn unieke stijl en maskers plaatsen Ensor bij de avant-garde, een kunststroming die voortdurend streeft naar vernieuwing. Deze vernieuwing vinden we ook  terug in de Vlaamse film.

     

    De jury van de Ensors verzamelde in Oostende om de nominaties te bepalen. De Vlaamse Filmprijzen zijn dit jaar aan hun derde editie toe en huldigen de vele Vlaamse producties die ons land rijk is. De prijzen worden uitgedeeld in volgende categorieën:  Beste film, Beste regie, Beste scenario, Beste acteur/actrice, Beste acteur/actrice in bijrol, Beste debuut, Beste D.O.P, Beste muziek, Beste montage, Beste kostuum en Beste art direction.

     

    Dit jaar wordt de competitie tevens uitgebreid naar Vlaamse kortfilms, in de categorieën fictie en animatie en Vlaamse documentaires. Met de uitbreiding van de prijzen onderstreept Filmfestival Oostende haar steun aan Talent van Eigen Bodem. Een professionele jury duidt de winnaars aan. Lotte Stoops (documentairemaker Grande Hotel), Tinne Bral (distributiehuis Imagine), Rob Rombout (docent Sint-Lukas en documentairemaker), Mark Daems (producent Associate Director)  en Eugenie Jansens (Nederlandse documentairemaker van o.a Calimucho) zetelen in de documentaire jury. De beste kortfilm wordt gekozen door Dries Phlypo (producent van o.a Adem en Aanrijding in Moscou), Kadir Balci (regisseur Turquaze), Sara de Roo (actrice), Geert Verbanck (Lessen in het donker en scenarist Tanghi Argentini).  De prijzen voor beste kortfilm en documentaire worden uitgereikt op vrijdag 14 september 2012 tijdens de dag van het Filmberoep.

    www.filmfestivaloostende.be

     

     

     

    22-08-2012 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    21-08-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kazenfeest

    33e kazenfeest

     

     

     

    Het land van Ourthe-Amblève is een fijn vakantiegebied waar een gevarieerde vorm van toerisme zijn plaats heeft gevonden. Streekevenementen nemen hier een belangrijke plaats in.

     

    Dit jaar organiseert het Maison du Tourisme Ourthe-Amblève, GREOA, op 25 en 26 augustus het 33ste Kazenfeest. Zoals ieder jaar vindt dit evenement plaats in het park van het statige Kasteel van Harzé. Kaasproducenten, zuivelboerderijen, Belgische en buitenlandse boerenproducten zullen in grote getallen aanwezig zin om in een gezellige en feestelijke sfeer hun producten aan te bieden. De eregast dit jaar is de Comtékaas, AOP-Frankrijk.

     

    Het hele weekend zal het evenement gepresenteerd worden door Michel Vincent, radiopresentator van VivaCité Luik. Verschillende inhuldigingen in kaasgildes, concerten door de groepen Les echos d’Aywaille en Ensemble avec Pierre, ere aan Pierre Rasat, maar ook de traditionele Waalse kazenwedstrijd maken de festiviteiten compleet. Info op www.fetedufromage.be

     

    Het proeven van de winnende kazen is ook mogelijk op de stand van het Maison du Tourisme van het Land van Ourthe-Amblève tijdens de happening ‘Retrouvailles’ die in het Boveriepark van Luik wordt georganiseerd op 1 en 2 september.

     

    21-08-2012 om 21:46 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mange tout: gezonde en slimme groenten

    HET GAMMA “MANGE TOUT”: GEZONDE EN SLIMME PRODUCTEN VOOR GESLAAGDE ZOMERAPERITIEFMOMENTEN

     

     

     

    De zomerse culinaire geneugten – van een evenwichtig aperitief tot een ‘intelligente’ barbecue. Het saladegamma Mange Tout, dat uitgewerkt werd door de chef van het restaurant-traiteurzaak la Fleur d’Oranger te Brussel, versterkt haar aanwezigheid in de rekken van 35 Delitraiteur-zaken in België, door middel van drie nieuwe exclusieve producten: humus van koraallinzen met komijn, humus met munt en tartaar van tomaten. Hiermee omvat dit gamma van de Belgische specialist inzake “gebruiksklare” producten in totaal meer dan 17 gezonde salades, evenwichtig en natuurlijk, met een prijs die varieert tussen  3,69 en 7,25 €.

     

    Mange Tout is het verhaal van een geslaagde ontmoeting tussen een innovatieve restaurateur - Gabrielle Coppée van la Fleur d’Oranger – en Delitraiteur, een gevestigd merk op vlak van gebruiksklare maaltijden. De samenwerking ging van start in 2011 met de lancering van een eerste serie salades onder het merk Mange Tout. Al snel intensifieert de samenwerking zich. Voor Alexandre Terlinden, directeur Marketing bij Delitraiteur, kwam het gamma Mange Tout als geroepen: “Het was precies waar we naar op zoek waren. Een creatief gamma, gezond en evenwichtig, dat ons een ruim aanbod aan salades kon bieden in een bijzonder praktisch formaat.”

     

    Om nog meer van het mooie weer te genieten, heeft Mange Tout zopas haar assortiment uitgebreid met 3 nieuwe producten die exclusief bij Delitraiteur verkocht worden: humus van koraallinzen met komijn, humus met munt en tartaar van tomaten. “Dit nieuwe gamma beantwoordt perfect aan de verwachtingen van ons cliënteel, dat continu op zoek is naar variatie,” verduidelijkt Alexandre Terlinden. Deze uitbreiding van het gamma past ook perfect binnen de doelstelling van Delitraiteur om nog meer in te zetten op de pijler “gezondheid en voeding”. En door middel van deze lokale samenwerking versterkt Delitraiteur nog maar eens haar strategische keuze om te kiezen voor lokale spelers, een element dat integraal deel uitmaakt van de bedrijfsfilosofie.

     

    Een ander bewijs dat er sterk gewerkt wordt rond de pijler gezondheid is de recente uitbreiding van de producten op basis van runds-, varkens- en kippenvlees die het logo « I.N. - Intelligent Nutrition® » dragen. Ook dit komt op een geroepen moment om dus ook ‘intelligente’ barbecues te kunnen organiseren. In totaal kregen zo’n 25 nieuwe producten het label dat door het Scientific Institute for Intelligent Nutrition (S.I.I.N.) wordt uitgewerkt. De organisatie wil duurzame en doordachte voeding promoten, kortom voeding die de gezondheid van de mens, maar ook van de planeet voor ogen heeft. Om het label Intelligent Nutrition® te verkrijgen, moet Delitraiteur voldoen aan een heel streng lastenboek op vlak van voeding en gezondheid.

     

    21-08-2012 om 21:42 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    10-08-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Reizen langs wijnroutes in Valle d'Aosta

    REIZEN LANGS DE WIJNROUTE IN VALLE D’AOSTA

     

     

     

    De Noord-Italiaanse regio Valle d’Aosta verrast in veel opzichten, onder meer met een wijnroute die je niet meteen verwacht tussen de hoogste toppen van de Alpen. Niet alleen met wijnen maar met tal van andere gastronomische geuren, smaken en feesten beleef je in Valle d’Aosta een onvergetelijke vakantie.

     

    Valle d’Aosta is gekend als een culinair paradijs met een enorme variëteit aan lekkere, gezonde producten van het vruchtbare land. In Valle d’Aosta vind je de hoogstgelegen wijngaarden van Europa. Je kunt er wandelen, genietend van ongeëvenaarde panorama’s op bergen met eeuwige sneeuw en gletsjers.

     

    Tijdens een verblijf in Valle d’Aosta is het volgen van de ‘Route des Vins’ een aanrader. Het is niet alleen een manier om kennis te maken met het mooie landschap maar ook met alles wat in het teken staat van de wijn. Onderweg zie je hoe op een haast heroïsche manier gewerkt wordt op de hooggelegen wijnterrassen op de flanken van de Alpen. Daarnaast kan je de route zelf aanvullen met talrijke kant-en-klare activiteiten passend bij het wijnthema. Zo kan je  wijnkelders met de beste DOC-wijnen bezoeken en daar de lokale wijnen proeven. Om de ‘Route des Vins’ nog gastronomischer te maken, kun je onderweg of ’s avonds genieten van streekgerechten. Valle d’Aosta heeft een breed gamma aan lokale charcuterie en kazen, en daar hoort uiteraard telkens een aangepaste wijn bij. September en oktober zijn de oogstmaanden, de ideale periode om de Valdostaanse wijncultuur te gaan bewonderen en proeven. www.routedesvinsvda.it.

     

    Gastronomische feesten

    Het najaar is een ideale periode om Valle d’Aosta te bezoeken. In september en oktober wordt de oogst binnen gehaald en dat wordt overal in de regio gevierd met talrijke culinaire evenementen.

    In Chambave vindt van 27 tot 30 september de Coursa di Bosse plaats, een koers met wijnvaten. Tijdens dit wijnfeest ontdek je de cultuur van Valle d’Aosta, met dans en muziek, en zit je aan lange feesttafels waar lokale wijnen en streekgerechten worden opgediend.

    Elk jaar op 29 september wordt Désarpa georganiseerd. Op die dag is het de traditie dat het melkvee uit de Alpen naar de vallei wordt geleid. Van 26 tot 28 oktober moet je in Châtillon zijn voor het honingfestival. Niet alleen honing, ook alle lekkernijen die met deze zoetigheid vervaardigd zijn kun je daar vinden. Op 14 oktober wordt Marché au Fort georganiseerd aan de voet van het fort in Bard. Dé markt bij uitstek om de lokale producten van de Aosta vallei te bekijken en proeven!

     

    Reis je naar Valle d’Aosta dan zal je niet alleen genieten van de machtige bergwereld en van de rijke cultuur maar ook van een deugddoende aanval van heerlijke smaken en geuren op al je zintuigen.

    www.visitaosta.be, www.lovevda.it

     

     

    10-08-2012 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    07-08-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Brussels airlines naar Edinburgh

    Brussels Airlines lanceert nieuwe lijndienst naar Edinburgh

     

     

    Brussels Airlines lanceert op 28 oktober een nieuwe lijndienst naar Edinburgh. De Schotse hoofdstad wordt vanaf dan zes keer per week verbonden met Brussels Airport. Vanaf volgende zomer wordt Edinburgh zelfs twee keer per dag gevlogen.  Retourtickets zijn al beschikbaar vanaf 99 euro, taksen inbegrepen.

     

    Met Edinburgh voegt Brussels Airlines een belangrijke culturele en toeristische maar ook business bestemming aan haar Europees netwerk toe. Edinburgh is een bruisende stad waar dankzij de talrijke festivals het hele jaar door wel iets te beleven valt. Het  oude stadscentrum met Unesco Werelderfgoed zoals het beroemde Edinburgh Castle dat het stadsgezicht domineert, de Royal Mile Promenade en de Grass Market uitgaansbuurt is een interessante citytrip bestemming dankzij de vele bezienswaardigheden en shoppingmogelijkheden.

     

    Edinburgh is ook de hoofdstad van Schotland. De stad huisvest onder meer het Schotse Parlement en is, na Londen, het tweede belangrijkste financiele centrum van het Verenigd Koninkrijk, dankzij de vele banken en verzekeringsmaatschappijen. De luchthaven van Edinburgh is ook dé ideale toegangspoort om de Lothians omgeving en de rest van het groene  Schotland te ontdekken.

     

    De luchthaven van Edinburgh is dit jaar voor de tweede keer op rij verkozen tot de beste luchthaven in Europa in de categorie van 5-10 miljoen passagiers. Het is de 6de bestemming van Brussels Airlines in het Verenigd Koninkrijk.  Brussels Airlines biedt ook dagelijks vluchten aan naar Londen Heathrow, Manchester, Birmingham, Bristol en Newcastle.

     

    07-08-2012 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 20/05-26/05 2024
  • 13/05-19/05 2024
  • 06/05-12/05 2024
  • 29/04-05/05 2024
  • 22/04-28/04 2024
  • 15/04-21/04 2024
  • 08/04-14/04 2024
  • 01/04-07/04 2024
  • 25/03-31/03 2024
  • 18/03-24/03 2024
  • 11/03-17/03 2024
  • 04/03-10/03 2024
  • 26/02-03/03 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 12/02-18/02 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 29/01-04/02 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 15/01-21/01 2024
  • 08/01-14/01 2024
  • 01/01-07/01 2024
  • 25/12-31/12 2023
  • 18/12-24/12 2023
  • 11/12-17/12 2023
  • 04/12-10/12 2023
  • 27/11-03/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 13/11-19/11 2023
  • 06/11-12/11 2023
  • 30/10-05/11 2023
  • 23/10-29/10 2023
  • 16/10-22/10 2023
  • 09/10-15/10 2023
  • 02/10-08/10 2023
  • 25/09-01/10 2023
  • 18/09-24/09 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 04/09-10/09 2023
  • 28/08-03/09 2023
  • 21/08-27/08 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 07/08-13/08 2023
  • 31/07-06/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 17/07-23/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 03/07-09/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 22/05-28/05 2023
  • 15/05-21/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 17/04-23/04 2023
  • 10/04-16/04 2023
  • 03/04-09/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 12/09-18/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 10/05-16/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 28/10-03/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 05/08-11/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 29/04-05/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 11/03-17/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 25/12-31/12 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 30/11-06/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 24/12-30/12 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 31/03-06/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 07/05-13/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 09/04-15/04 2007
  • 02/04-08/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 26/02-04/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 27/11-03/12 2006
  • 20/11-26/11 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 06/11-12/11 2006
  • 30/10-05/11 2006
  • 23/10-29/10 2006
  • 16/10-22/10 2006
  • 09/10-15/10 2006
  • 02/10-08/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
  • 11/09-17/09 2006
  • 04/09-10/09 2006
  • 28/08-03/09 2006
  • 14/08-20/08 2006
  • 07/08-13/08 2006
  • 31/07-06/08 2006
  • 24/07-30/07 2006
  • 17/07-23/07 2006
  • 10/07-16/07 2006
  • 03/07-09/07 2006
  • 26/06-02/07 2006
  • 19/06-25/06 2006
  • 12/06-18/06 2006
  • 05/06-11/06 2006
  • 29/05-04/06 2006
  • 22/05-28/05 2006
  • 01/05-07/05 2006
  • 24/04-30/04 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!