Inhoud blog
  • Le Lame Lover
  • Moederdag
  • Veritas Care(s) about you
  • gespot op light+ Building
  • Ga voor een tijdloze, duurzame zomer met Aware
  • Umbris, unieke design-overkappingen
  • Classic elegance Luna
  • Classic date manufacture
  • Classic Moonphase Date Manufacture
  • Franke stapt in de grijze zone
  • BR 05 Chrono grey steel & gold
  • Ray-Ban & Lenny Kravitz
  • BR X5 Black Titanium
  • De nieuwe stoelmodellen van Marie's Corner
  • Internationaal tuinfestivall
  • Stoneman Arduenna-Saison startte op 13 april
  • Alpina Extreme Quartz
  • Seastrong Diver Extreme Automatic GMT: de avontuurlijke duiker
  • Dromen van de zomer met Anita en rosa Faia
  • BR05 Black ceramic
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    wozani
    restaurants
    10-12-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bordeaux, glamoureus avoondfeest

    Bordeaux, dé partner voor een glamoureus nieuwjaarsfeest

     

     

     

    Een frisse noot, een robuuste toets of een glamoureus accent toevoegen aan je feestmenu? Met de Coups de Coeur van Bordeaux kan het allemaal. Deze rijke selectie wijnen, blind geproefd door een professionele jury, is de uitgelezen partner voor een geslaagd menu, van amuse tot dessert.

     

    Bordeaux omvat immers meer dan de vertrouwde rode wijn. In het assortiment vind je net zo goed witte wijnen (droog en zoet), roséwijnen en zelfs schuimwijnen, allemaal verkrijgbaar op de Belgische markt voor zachte prijzen van 4 tot 20 euro per fles.

    Wie zijn gasten dit eindejaar een inventief menu wil voorschoten, laat zich dus inspireren door de Coups de Coeur. Net als Maxime Collard, sterrenchef en een van de Coups de Coeurs-ambassadeurs van 2012. Maxime was vijf jaar sous-chef in het Brugse De Karmeliet en tovert tegenwoordig topgerechten op tafel in zijn eigen restaurant, ‘La Table de Maxime’ in Our. Hij stelde een feestmenu samen van vijf gangen, die telkens harmonieus samengaan met een van de Coups de Coeur-wijnen. Met nieuwjaar kan je zelf je gasten verrassen met dit imposante menu.

     

    Tongfilet met bloemkoolpuree en een emulsie van gepocheerde platte oester op een toast met olijfolie - Serveren met Château Villa Bel Air 2010 – Graves

    Gebakken eendenlever, crumble van kruiden en pistache, salade van raap, cranberry en limoen - Serveren met Château 1ère Brumes de Closiot 2009 – Sauternes

    Patrijs in de braadpan met wijnstokbladeren, gekarameliseerd witloof met eekhoorntjesbrood - Serveren met Château Savoie 2009 – Castillon Côtes de Bordeaux

    Hertenkalffilet uit de Ardennen, puree van zoete aardappelen en kleine herfstgroenten en boschampignons - Serveren met Château Rollan de By 2009 – Médoc

    Mandarijn en mango met peperkoek en een grand cru van chocolade - Serveren met Château Roumieu 2009 -Sauternes

     

     

    10-12-2012 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.BUL in Brussel

    Poëzie en lichtspel in de Bovenstad, Stefaniaplein

     

     

     

    Ter gelegenheid van de eindejaarsfeesten onthaalt het Stefaniaplein 'Bül', een artistieke licht- en geluidsinstallatie recht uit Montréal, Québec. Elke avond bij het vallen van de nacht zullen er gigantische lichtbellen aangestoken worden en een groots spektakel plaatsvinden voor jong en oud. Elke avond van 13 december 2012 tot 7 januari 2013 bij het vallen van de nacht zullen er gigantische bellen - waarvan er sommige wel 7 meter groot zijn - het Stefaniaplein verlichten.   

     

    Het is een dromerig spektakel waarbij de bellen van kleur veranderen en een licht- en geluidschoreografie vormen, geleid door Bernard Duguay en zijn team van Lucion Media, een bedrijf uit Montréal. Het hoogtepunt van het spektakel zijn ongetwijfeld de

    schaduwspelen:  een mise-en-scène in het teken van de buurt, Brussel, elegantie, kinderdromen... BÜL biedt een dromerig universum waarbij je je in één-twee-drie in het verhaal laat meeslepen. Het is een vernieuwendd concept dat uitnodigt tot reizen en dromen.

     

    Een sterk project voor de Bovenstad

    Al jaren droomde de Bovenstad van een pilootproject voor de Bovenstad.  Voor de eindejaarsfeesten bieden de grote wereldsteden een waaier aan schitterende lichtspelen aan hun bezoekers aan, en Brussel als hoofdstad van Europa moet dus absoluut in dat rijtje passen.  Daarom organiseert Winterpret al verschillende jaren een programma waarin verlichting en winteranimaties centraal staan in het stadscentrum. De Bovenstad bleef nog aan te pakken. In de lijn van Montréal, Lyon en Gent, Brussels Louise, de vzw die instaat voor de activering van de Bovenstad - en die onder andere ook de Louise Night en de Vendanges Louise organiseert -  wenste voor de Louizabuurt en voor Brussel een klank- en lichtspel te organiseren, een gezellige ontmoetingsplaats voor de passanten.

     

    Voor de organisatie van BÜL heeft Brussels Louise zich omringd met partners uit de openbare en privésector. Op regionaal niveau hebben VisitBrussels en het Brussels Hoofdstedelijk Gewest (dat al 5 jaar lang de heropleving van de sector ondersteunt) zich bij het project gevoegd om onze hoofdstad te laten schitteren. BÜL wist ook het elegante champagnehuis Laurent-Perrier als grootste partner bij zich te scharen, om de bubbels in de hele buurt te laten bruisen. Maar ook talrijke andere partners omkaderen het project. Onder andere, en niet van de minste, de Algemene Delegatie van Québec in Brussel, die haar 40 jaar van aanwezigheid in onze regionen viert, en op nog veel meerdere jaren van vriendschap klinkt. "Samen maken al deze partners BÜL tot een geheel: een internationaal project in het hart van Brussel dat openstaat voor iedereen met een elegante en dynamische identiteit, die net zo specifiek is voor de Bovenstad", legt Valérie Fourneau, coördinatrice van de vzw Brussels Louise ons uit.

    Een afspraak...Die helemaal gratis is: kom het spektakel elke dag van 13 december tot en met 7 januari bekijken  van 16 uur tot middernacht.

     

     

     

     

    10-12-2012 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    09-12-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sneeuw ruimen

    Sneeuw ruimen met WOLF-Garten

     

     

    Met de eerste sneeuwval komt de noodzaak van degelijk materiaal opnieuw op de voorgrond. Wolf-Garten biedt eenvrij grote diversiteit met als absolute blikvanger de sneeuwschop voor zonnepannelen.

     

    Enkele ideeen:

    Sneeuwschop voor het dak SRM60 - breedte: 60 cm.

    In combinatie met een telescopische steel vormt dit het ideale gereedschap om zonder enige moeite sneeuw van voltaÏsche panelen, veranda’s, enz. te verwijderen.

    Consumentenprijs: 21,90 €. Aanbevolen steel: vario.

     

    Sneeuwschop SNM55 – werkbreedte 55cm - inbegrepen steel: ZMAD120 met Delta handvat.

    Geschikt voor het scheppen van sneeuw. Sterke  schuifrand en voetsteunen van aluminium. Bestand tegen -30° en strooizout. Gebruiksvriendelijk door zijn lichte gewicht en zijn vorm die de sneeuw tegenhoudt. Consumentenprijs: 34,90 €

     

    Winterborstel WB40M - aanbevolen steel : ZM140 - werkbreedte : 40 cm.

    Speciale borstel voor de sneeuw. Bezit harde en lange haren om de sneeuw beter weg te vegen. Consumentenprijs: 23 €

     

    Sneeuwfrees Select SF61E: zelftrekkende frees, 6 versnellingen vooruit en 2 achteruit, motor WOLF-Garten 70H OHV / 3,9 kW / 208 cc, elektrostart. Stekker voor koude start, werkbreedte: 61 cm en werkhoogte: 53 cm.

    Tweetrapsuitworp, uitwerpkanaal tot 180° draaibaar d.m.v. een hendel, tot 6 meter maximale uitwerpafstand en tot 3 meter max uitwerphoogte, halogeenverlichting.

    Consumentenprijs: 899 € - er is al een WOLF-Garten sneeuwfrees vanaf 529 €.

    www.graham.be

     







    09-12-2012 om 08:56 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Duurzame verpakkingen

    Na kartonnen primaire productverpakkingen ook secundaire verpakkingen duurzaam

    Kartonnen secundaire verpakkingen FrieslandCampina op weg naar 100% duurzaam

     

     

    FrieslandCampina heeft een grote stap gezet op weg naar een 100% duurzame inkoop van álle kartonnen verpakkingssoorten. Vanaf 2013 zijn alle kartonnen secundaire verpakkingen, omverpakkingen (dozen, ‘wrap arounds’, ‘trays’), die door Royal FrieslandCampina Consumer Products Europe, Ingredients en Cheese, Butter & Milkpowder op de West-Europese markt worden gebruikt 100% duurzaam. Op dit moment is 80% van het karton dat wordt gebruikt voor de secundaire verpakkingen voorzien van een FSC-keurmerk. Ongeveer 75% daarvan is afkomstig van gerecyclede papiervezels en 25% van verse vezels uit verantwoord beheerde bossen. In totaal gebruikt de zuivelonderneming 75 miljoen kilogram karton voor ongeveer 550 miljoen omverpakkingen. Al sinds 2011 dragen bijna alle primaire drankenverpakkingen van FrieslandCampina op de West-Europese markt het FSC-keurmerk.

     

    Duurzaamheid is volgens Kees Gielen, CFO Royal FrieslandCampina, één van de fundamenten onder de ondernemingsstrategie route 2020. ‘De acties van FrieslandCampina op het gebied van FSC-verpakkingen maken het bedrijf tot absolute koploper op de West Europese markt,’ zegt Liesbeth Gort, directeur van FSC Nederland. ‘Het delen van opgedane ervaring en kennis tijdens het International Supply Management Congress is niet alleen waardevol voor FSC, maar ook voor de groeiende groep producenten van consumentenartikelen die gebruik willen maken van FSC-gecertificeerde verpakkingen.’

     

    Voor haar primaire verpakkingen, zoals van Appelsientje en de melkpakken, koos FrieslandCampina in 2010 al voor duurzaam geproduceerd karton. Bij de keuze van het materiaal wordt gekeken naar de hele ‘footprint’: grondstofgebruik, uitstoot van CO2, transport, hergebruik van verpakkingen en zo meer. FrieslandCampina streeft ernaar om groei van haar activiteiten integraal klimaatneutraal plaats te laten vinden, zowel op de melkveebedrijven van de leden als in de onderneming. Daarbij wordt gekeken naar het verduurzamen van de melkveehouderij en de ketens voor verwerking en distributie.

     

    Koninklijke FrieslandCampina N.V. voorziet honderden miljoenen mensen over de wereld van gezonde voeding, die rijk is aan waardevolle voedingsstoffen. Het assortiment bestaat uit zuiveldranken, baby- en kindervoeding, kaas, boter, room, desserts en functionele ingrediënten op basis van zuivel.

    Naast consumentenproducten worden ook producten geleverd aan professionele afnemers in bakkerij en horeca, aan de voedingsmiddelenindustrie en aan de farmaceutische sector.

    09-12-2012 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    08-12-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Warme winter in Center Parcs

    Beleef een warme winter in Center Parcs

     

     

     

     

    De domeinen van Center Parcs kleden zich extra mooi aan en bezorgen de hele familie onvergetelijke feestdagen. Een subtropische Kerst ? Center Parcs doet een voorstel : ontvlucht de koude winter en neem je familie mee naar Aqua Mundo, maak een wandeling op de mini-Kerstmarkt, geniet van de kerstliederen bij de kerstboom, verwarm je aan het haardvuur in je cottage, of begin het Nieuwe Jaar met een heus vuurwerkspektakel…

     

    Van november tot februari kan je in Center Parcs genieten van gezellige winterdagen

    dankzij tal van (hart)verwarmende activiteiten die je met de hele familie kan beleven !

    Kerstboom Service: Om trouw te blijven aan de traditie, kan elke familie haar kerstboom reserveren die zal klaarstaan bij aankomst in de cottage. Iedereen mag mee helpen versieren en zal zich snel thuisvoelen !

    Kids Winter Parade: Het gezichtje van onze allerjongste gasten zal oplichten bij het zien van de grote winterparade. Bovendien worden ze in de Market Dôme getrakteerd op een verhaaltje voor het slapengaan door de Winterkoning of Winterkoningin.

    Atelier Kids Winter Parade: Dit atelier laat het creatieve talent van ieder kind ten volle

    werken. Speciaal voor de feestparade knutselen ze zelf iets in elkaar. Zo vertrekken de kinderen met een prachtig souvenir naar huis !

    Family Winter Game Night: De hele familie beleeft een gezellige winterse avond vol spelplezier ! Tijdens de Family Winter Game Night kan je genieten van urenlang spelplezier, dans en muziek.

     

    Beleef smaakvolle feestdagen bij Center Parcs. Bij Kerst en Nieuwjaar kan je jezelf verwennen met smaakvolle feestarrangementen : à la carte tafelen of onbeperkt genieten van een uitgebreid luxe buffet. Center Parcs bezorgt je onvergetelijke decemberdagen !

     

    Sneeuwpret verzekerd in De Kempervennen : overdekte pistes voor iedereen

    Skiën of snowboarden, je hoeft er helemaal niet voor naar de Alpen te reizen. Op een goed uur rijden van Brussel, kan je je favoriete wintersport gewoon beoefenen in De Kempervennen. Het Montana Snowcenter heeft 5.500 m2 echte sneeuw en is zomer en winter geopend. Ideaal dus voor als je tijdens je verblijf voor het eerst op de latten of het board wil proberen te staan. Er zijn heel wat arrangementen voor skiërs en snowboarders beschikbaar, en ook skilatten en snowboards zijn te huur.

    www.centerparcs.be

     

    08-12-2012 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    07-12-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Oostkantons haal de skilatten maat boven!

    Oostkantons Haal de skilatten maar boven!

    Er staat een avontuurlijk wintersportweekend voor de deur!

     

     

     

    Winterplezier in de OostkantonsHet komende weekend (08.12. + 09.12.) staat in de Oostkantons helemaal in het teken van de wintersport. De winter heeft het vakantieoord helemaal in zijn greep. Dankzij een sneeuwlaag van 15 cm en aanhoudende vriestemperaturen zullende meeste langlaufpistes in Eupen, de Hoge Venen, de Belgische Eifel, Malmedy, Weismes, het Ourdal en St.Vith open zijn.

     

    Alpineskiën kan in Ovifat. Wie van snelheid houdt, kan genieten van een ritje met de sneeuwscooter in Baugnez/Malmedy. Ook wandelen met sneeuwschoenen is in de Oostkantons heel trendy. Wie van de natuur houdt, kan genieten van een verkwikkende wandeling in het prachtige sneeuwlandschap.

    De ijspiste in Malmedy opent op 7 december de deuren. Nog meer sneeuw op vrijdag en een zonnig weekend zijn ideale omstandigheden om met de hele familie te genieten op de pistes van de Oostkantons.

     

    Omdat er voldoende sneeuw is wordt op Mont-Rigi de eerste langlaufwedstrijd georganiseerd (15 km free style). Inschrijven kan op zondag vanaf 9u15. Het Toeristisch Agentschap Oost-België biedt u verschillende mogelijkheden om informatie in te winnen over de wintersportgebieden, de sneeuwlaag en de actuele toestand van de pistes:

    nternet: www.winter-oostkantons.be

    Smartphone applicatie: www.m.winter-oostkantons.be

    Snow Line: +32(0)80/22 74 74

     

    07-12-2012 om 17:28 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    06-12-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Holland America lijn

    HOLLAND AMERICA LINE KOMT MET EXTRA ALASKA PROGRAMMA VOOR 2013

    Uniek verblijf van 3 nachten in National Park Denali en ‘Sampler’ tours

     

    In 2013 zal Holland America Line haar cruiseprogramma in Alaska uitbreiden met onder andere 3 nieuwe ‘Triple Denali’ routes en vier nieuwe “Sampler” tours. De Triple Denali routes bieden de unieke kans te overnachten in het bijzondere Denali National Park in Alaska. De korte ‘Sampler’ tours die toegevoegd kunnen worden aan een bestaand programma zijn speciaal gecreëerd om deelnemers met weinig tijd toch de mogelijkheid te geven zich onder te dompelen in enkele van de meest adembenemende landschappen van Alaska.

     

    "Als marktleider in Alaska de afgelopen 65 jaar, is Holland America Line bedreven in het creëren van persoonlijke vakantie-ervaringen die de bekende highlights van Alaska combineren met haar pure en onontdekte natuurschoon”, zegt Richard Meadows, executive vice president marketing, sales en gast-programma’s voor Holland America Line. "Onze CruiseTours zijn de perfecte keuze voor mensen die Alaska op een intensieve manier willen ontdekken, omdat ze de mogelijkheid krijgen Alaska niet alleen vanaf een schip te verkennen maar ook over land.

     

    De CruiseTours duren 10 tot 20 dagen en zijn allemaal inclusief een landprogramma. Tijdens het landprogramma wordt Alaska’s wildernis, de wilde dieren, inheemse cultuur en geschiedenis ervaren. Zes van de reizen doen ook Canada's Yukon Territory aan met zijn Klondike Gold Rush erfgoed en ongerepte nationale parken zoals Kluane National Park en Tombstone Park. Tijdens de gedeeltes overland wordt gebruik gemaakt van McKinley Explorer koepeltreinen, met een glazen koepel, ruime leren stoelen, eersteklas beenruimte en niet meer dan 44 inzittenden. De begeleiding wordt verzorgd door professionele gidsen.

     

    Hoogtepunten van de nieuwe ‘Triple Denali’ routes zijn onder andere de Tundra Wilderness Tour, de Bears en Wilderness CruiseTour, De Glacier Discovery Route met haar met ijs bezaaide fjorden vanuit Vancouver naar Anchorage, en Ketchikan, een unieke haven in Alaska, beroemd om zijn rijke inheemse cultuur, zalmvisserij en geweldige Misty Fjords.

     

    De Alaska ervaring wordt ook op culinair gebied doorgetrokken. Holland America Line maakt veel furore als het gaat om de culinaire ervaringen aan boord van haar cruiseschepen. Aan boord en tijdens het landprogramma zullen op Alaska-geïnspireerde gerechten geserveerd worden. Ook kan er een beroep gedaan worden op goed geïnformeerde tolken, tour conciërges en gidsen uit Alaska op de meeste CruiseTours en Alaska cruises. De Park Rangers bij Glacer Bay National Park bieden uitgebreide informatie en begeleide programma's.

    De ms Amsterdam zal in 2013 de ms Volendam en de ms Zuiderdam op bepaalde CruiseTours  versterken in Alaska.

    www.hollandamerica.be

    06-12-2012 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    05-12-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Interactieve Duvel

     

    GENIET VAN EEN DUVEL IN EEN INTERACTIEF HISTORISCH KADER

     

     

     

    Historium Brugge en brouwerij Duvel Moortgat openen Duvelorium Grand Beer Café op de Grote Markt in Brugge. Duvelorium biedt net zoals Historium een unieke beleving aan. Op de eerste verdieping zal iedereen kunnen kennis maken met een selectie van de beste Belgische bieren in een zeer eigenzinnig kader met een prachtig terras met zicht op de Brugse Grote Markt. Het Antwerpse designbureau Puresang richtte de bar en shop vakkundig in. Vanaf 25 november is Duvelorium open voor het grote publiek.

     

    Op 25 november opende Historium op de Grote Markt in Brugge. Daarmee krijgt Brugge een toeristische attractie van formaat bij en dat is niet alleen leuk nieuws voor de 4 miljoen toeristen die Brugge jaarlijks bezoeken, ook de Belg kan er zeker iets opsteken. Historium is namelijk geen gewoon museum maar een echte belevingsattractie waarin de bezoeker een fascinerende reis maakt naar het roemrijke Brugge anno 1435. Een teletijdsmachine die je meevoert naar historisch Brugge maar je tegelijkertijd het Brugge van vandaag beter leert begrijpen.

     

    Genieten met de 5 zintuigen en daarbij wordt “smaak” op een zeer originele manier uitgelicht. In dit prachtige historische pand zal namelijk een uniek Grand Beer Café huizen, gedoopt Duvelorium waar een selectie van de beste bieren van België worden geserveerd en waar iedereen kan genieten van het prachtige zicht op de Brugse Grote Markt. Duvelorium is een unieke samenwerking tussen Historium en brouwerij Duvel Moortgat.

     

    Michel Moortgat, CEO Duvel Moortgat legt uit: “Brugge heeft een zeer rijke geschiedenis en kan hier dat verhaal op een originele manier vertellen. De vele bezoekers maken kennis met Belgische traditie en vakmanschap. Dit is dan ook het uitgelezen moment om hen te laten genieten van een andere Belgische trots, namelijk onze speciaalbieren.”

     

    Belgische bieren

    De vijf zintuigen worden geprikkeld door middel van film, decor en speciale effecten. Proeven en genieten van verschillende Belgische speciaalbieren, dat kan in het Duvelorium. Onder meer Duvel, Vedett, Maredsous, Brugse Zot, de bieren van brouwerij Achouffe, Liefmans en De Koninck zullen er geserveerd worden. Het balkon biedt een adembenemend uitzicht op de Grote Markt van Brugge. In de shop kunnen bezoekers de bieren en speciale pakketten aankopen. Voor Historium werd er een Historium Duvel glas ontwikkeld dat enkel te koop wordt aangeboden in het museum. Een mooi souvenir en een must have voor elke Duvel liefhebber.

     

    Iedereen is elke dag welkom in het Duvelorium. Het is de perfecte plaats om een dagje cultuur, shoppen of Historium af te sluiten of te starten. Beleven, tot rust komen en ten volle genieten van een prachtige omgeving en uitzicht.

     

     

    05-12-2012 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    04-12-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Cucu eerste Siamese praline

    Uitdagingen of dilemma’s – Cucu lost ze al spelend op. België stond al langer bekend als het land van het surrealisme en de zelfspot. Nu beschikt het ook over een symboolproduct op dat vlak: Cucu, een nieuwe praline die de consument een resem grappige uitdagingen laat aangaan. Meer nog : dankzij dit “Siamese” chocolaatje kunnen ook de (kleine) dilemma’s van het dagelijkse leven voortaan op een leuke manier beslecht worden . Het concept is even eenvoudig als geniaal: je breekt de Cucu praline in twee gelijke delen en je kiest elk een deel. Wie het stuk treft met de noot binnenin, moet de Cucu-uitdaging aangaan. Vandaag is Cucu al beschikbaar in meer dans 7O winkels : alle Delitraiteur- en White Nightwinkels, evenals in verschillende Louis Delhaize, Carrefour Express,….

     

    Cucu,  de Siamese praline die je uitdaagt…

    De twee symmetrische helften zijn even lekker en op het eerste zicht zijn ze niet van elkaar te onderscheiden. Gevuld met heerlijke praliné-chocolade vertonen ze wel een opmerkelijk verschil : slechts 1 van de twee bevat een nootje : wie die helft heeft,  is de pineut ! Die zal immers de uitdaging moeten aangaan die in het pralinedoosje zit of die de winnaar heeft gekozen uit de lange lijst met speelse uitdagingen die terug te

    vinden zijn op de website www.cucu-la-praline.com

     

    Cucu kan echter ook op een andere manier gebruikt worden : als een lekker alternatief op “kop of munt” om de dagelijkse kleine dilemma’s te beslechten : wie doet de vaat ? wie laat de hond buiten of de vuilnis ? wie beslist over het tv-programma en duizenden andere zaken die makkelijk te bedenken zijn.

     

    Cucu wordt met twee gespeeld … tot ieders vreugde

    De 23 gram wegende dubbelpraline heeft slechts één doel voor ogen : humor promoten in een tijdperk dat het echt wel kan gebruiken. Jean-Michel Maertens, de bedenker van Cucu, licht het ontstaan van Cucu even toe : “Het idee is ontstaan op het einde van een avond onder vrienden. We kwamen tot de vaststelling dat er tegenwoordig vaak een kleinigheid ontbreekt om  mensen opnieuw zin voor humor te geven. En dat niets zo gemakkelijk mensen in de juiste stemming kan brengen als een lekker pralinetje. De Franstalige uitdrukking « cucu la praline » kwam hierbij als geroepen om het verrukkelijke prototype  te ontwerpen en te dopen”.

     

    Mad(e) in Belgium : “Gastrocomische” Belgische inspiratie en productie

    Enkele weken later zagen de eerste exemplaren van Cucu het licht bij chocoladefabrikant Belvas in Ghislenghien. « Belvas heeft ons onmiddellijk gevolgd in onze denkwereld” vertelt Jean-Michel Maertens enthousiast. « Voor ons is het van wezenlijk belang om op dezelfde golflengte te zitten. Bovendien verzekert onze fabrikant een bio en fairtrade productie ».

     

    Met het naderen van de eindejaarsfeesten doet Cucu dus zijn blijde intrede in het “gastrocomische” landschap. Alle vestigingen van Delitraiteur en White Night evenals een aantal Louis Delhaize en Carrefour Express van de hoofdstad bieden Cucu al aan. “Cucu is een ideaal klein geschenk voor de eindejaarsfeesten. Het wordt per eenheid verkocht en vormt zo een perfect kleinood dat spontaan doet glimlachen onder mekaar of onder vrienden. Is dit uiteindelijk niet wat telt ?” vervolgt Maertens.

     

    De eerste testen zijn alvast veelbelovend. Gezinnen, bedrijven, scholen, groepen, velen hebben het product in display-vorm (dozen die 48 exemplaren en evenveel uitdagingen bevatten) al mogen proeven en appreciëren. Deze displays worden binnenkort ook online verkocht. De stichter van Cucu hoopt snel uit te pakken met een nieuwe versie, een special voor Valentijn en ook een versie van “Cucu op restaurant” is al in volle voorbereiding.

    www.cucu-la-praline.com

     

     

    04-12-2012 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    03-12-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tsjechië, paradijs voor langlaufers

    TSJECHIË PARADIJS VOOR LANGLAUFERS

    Met een aanbod van 3000 km langlaufroutes en Tsjechische gastvrijheid

     

     

     

    Langlaufliefhebbers kunnen hun hart ophalen in Tsjechië, dat in totaal 3000 km geprepareerde en goed bewegwijzerde langlaufpaden biedt. Betaalbare wintersport, de ongerepte natuur en gezellige authentieke chalets en berghutten maken Tsjechië een geliefde bestemming voor langlaufers.

     

    Het Boheems-Moravisch Hoogland (Vysočina) is het paradijs voor langlaufers, zowel voor beginners als voor gevorderden. Kloppend hart van dit gebied is de stad Nové Město na Moravě. Professionele langlaufers komen hier samen om deel te nemen aan de wereldkampioenschappen langlaufen. Tevens vormt de stad dé kweekvijver voor Tsjechisch talent.

     

    Maar ook als je geen jarenlange ervaring hebt op de latten kun je je prima vermaken. Je vindt hier 100 km aan langlaufpaden, zowel op beginnersniveau als op wedstrijdniveau. Liever skiën? Dat kan ook in het kleine skigebied Snowpark Harusův Kopec met 1 stoeltjeslift en een blauwe piste van 500 meter.

     

    Winters plezier in het Reuzengebergte: Alternatief voor het Boheems-Moravisch Hoogland is het Reuzengebergte in het noorden van Tsjechië. De omgeving staat bekend als wintersportgebied waar je naast skiën ook erg goed kunt langlaufen.

    Neem bijvoorbeeld de langlaufroute van 13 km van St. Peter naar het skigebied Spindleruv Mlyn. Of geniet van het uitzicht van de bergtoppen en maak een tocht over de 30 km lange “Reuzengebergte skiweg” van Harrachov over de gebergtekam tot aan Špindleruv Mlyn.

    www.czechtourism.com - Snowpark  : http://www.skisnowpark.cz/

     

    CzechTourism is de officiële toerismeorganisatie van Tsjechië. Het hoofdkantoor bevindt zich in Praag, de BeNeLux wordt vanuit het kantoor in Amsterdam bediend. CzechTourism BeNeLux richt zich met offline en online marketing- en PR-activiteiten op de pijlers UNESCO (Tsjechië telt 12 werelderfgoederen), natuur, gastronomie, wellness, wintersport en familievakanties. www.czechtourism.com





    03-12-2012 om 17:54 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    30-11-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Haagen Dazs Ice Moon

    Häagen-Dazs brengt je in Hogere sferen met ICE MOON

     

     

    Als het aan Häagen-Dazs ligt, start het nieuwe jaar straks onder een gunstig gesternte. De nieuwe ijscreatie ‘ice moon’ brengt je alvast in hemelse sferen. Buitenaards mooi dankzij de verrassende vormgeving van het ontwerpersduo Doshi Levien, en onweerstaanbaar lekker dankzij de succulente smaken van Häagen-Dazs, waaronder het nieuwe salted Caramel, een extra feestelijke variant voor de klassieke kerststronk!

     

    Voor het vijfde jaar op rij schakelde Häagen-Dazs gerenommeerd designtalent in om een exclusieve roomijscreatie te ontwerpen. Dit jaar viel het indiase-schotse ontwerpersduo Doshi Levien die eer te beurt. en het resultaat mag er zijn: een verleidelijk stukje universum, in twee versies.

     

    The Full ICE MOON vertrekt van de gesmaakte macadamia nut brittle, gecombineerd met het krokante van meringue en het frisse van framboossorbet, afgewerkt met een

    pistachekoekje.

    The Harvest ICE MOON brengt klassieker vanilla harmonieus samen met nieuwkomer salted Caramel, overgoten met een karamelsausje op basis van gezouten boter en afgewerkt met krokante chocoladecrisps en gekaramelliseerde pecannoten.

     

    De ontwerpers Nipa Doshi en Jonathan Levien vonden hun inspiratie voor dit poëtisch ijs in een simpele beweging, die van de lepel die in een pot ijs duikt om er een heerlijke hap uit te scheppen. Daarbij was de abstracte reliëfkunst van de Armeniër Léon Tutundjian een inspiratiebron, net als de franse film ‘Le voyage dans la Lune’ van Georges Méliès. Het ontwerpersduo geeft elke creatie graag een eigenzinnige twist, cultureel getint en met een vleugje humor.

     

    “Het was bijzonder leuk om deze ijscreaties te ontwerpen met het team van Häagen-Dazs. Het bolvormige design en de kraters waren een echte uitdaging, maar we zijn heel tevreden met het resultaat. We zien deze ijscreatie al in het midden van de feesttafel pronken! Voor ons was het ook een primeur, want voor de eerste keer in ons leven hebben we van ons prototype geproefd en het moet gezegd: overheerlijk!”

     

    De kunstzinnige hemellichamen van Häagen-Dazs zijn ambachtelijk gemaakt, exclusief voor de eindejaarsfeesten. Het roomijs bevat enkel natuurlijke ingrediënten, zonder toevoeging van kunstmatige kleur- en smaakstoffen. De ijstaarten ‘ice moon’ (6-8 personen) zijn van 3 december 2012 tot 2 januari 2013 verkrijgbaar in de winkels Häagen-Dazs in België:

     

    Het designersduo Doshi Levien bestaat uit Nipa Doshi (geboren in Bombay, India) en haar echtgenoot Jonathan Levien (geboren in Elgin, Schotland). Nipa en Jonathan leerden elkaar kennen aan het Royal College of art in Londen en werken sinds 2000 samen. Vandaag zijn ze wereldwijd gekend om hun typische stijl die de perfecte mix vormt van industrieel design, ambacht, technologie en verbeelding.

     

     

    30-11-2012 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ethical coffeecompany

    4 koffies van hoge kwaliteit in capsules van plantaardige oorsprong Ethical Coffee Company

     

     

    Vanaf 15 november biedt Delhaize in haar winkels de 4 variëteiten koffiecapsules Ethical Coffee Company voor de Nespresso-machine aan. De capsules van plantaardige oorsprong zijn volledig biologisch afbreekbaar en kunnen na gebruik gecomposteerd worden. Ze zijn samengesteld uit koffie van hoge kwaliteit afkomstig van de beste oogsten van Arabica. Door haar klanten milieuvriendelijke capsules aan te bieden, toont Delhaize haar duurzaamengagement. Met de lancering van een dergelijke innovatie vervult ze nog maar eens haar rol als pionier in de distributiesector. De caspule ‘Arabica Forte’ zal bovendien op wereldniveau enkel in avant-première in de Delhaize-winkels worden gelanceerd.

     

    LUNGO CAPSULE ON LEAF

    Een capsule van plantaardige oorsprong, volledig biologisch afbreekbaar en composteerbaar. Na een zoektocht van twee jaar heeft Ethical Coffee Company een nieuwe generatie koffiecapsules op de markt gebracht die perfect overeenstemmen met de verwachtingen van Delhaize inzake kwaliteit, innovatie en duurzaamheid.

    Deze capsule, volledig samengesteld op basis van plantaardige vezels en zetmeel, breekt in 6 maanden tijd af in een industriële compostinstallatie. Zodra ze gebruikt is, kan de consument ze dus gewoon weggooien met het huishoudelijk afval of in de recuperatiebakken van organische afval gooien. De natuur keert zo naar de natuur terug.

     

    In tegenstelling tot de plastic of aluminium capsules, is de capsule Ethical Coffee Company van plantaardige oorsprong volledig biologisch afbreekbaar en milieuvriendelijk. Door dit soort capsule aan haar klanten voor te stellen toont Delhaize nogmaals dat ze belang hecht om op een duurzame manier met haar activiteiten om te gaan. Dit geldt zowel voor de selectie van haar producten als voor haar wijze van gebruik en haar uiteindelijke impact op het milieu. Een strategie die in dezelfde lijn ligt als de strategie van de Ethical Coffee Company.

     

    4 variëteiten kwaliteitskoffie

    De koffies worden met de grootste zorg geselecteerd en op een traditionele manier gebrand, onder heel strenge voorwaarden, zodat aan de kwaliteitsnormen van Delhaize kan worden voldaan. Hiervoor is een ecologische benadering met respect voor het milieu en een echte duurzame ontwikkeling absoluut noodzakelijk.

    De capsules Ethical Coffee Company zijn dan ook samengesteld uit de beste oogst van Arabica van Colombië, Centraal-Amerika, Indië, Ethiopië, Kenia en elders.De selectie van de koffiebonen en een trage branding volgens de traditie en regels waardoor de beste aroma’s uit deze bonen worden gehaald, zorgen voor een espresso van hoge kwaliteit. Bovendien zorgt de innoverende verpakking voor een perfecte bewaring en op het einde, na een trage extractie van 25 tot 30 seconden, voor een onevenaarbare smaak.

     

    Om zo goed mogelijk te kunnen beantwoorden aan de gevarieerde smaak van haar klanten zal Delhaize 4 capsules met verschillende smaken voorstellen. De capsules worden in alle Delhaize-supermarkten verkocht aan € 2,89 voor 10 capsules.

     

    Arabica Forte - In avant-première op wereldniveau gelanceerd in de Delhaize-winkels: de perfecte harmonie van de beste Zuid-Amerikaanse en Afrikaanse arabica's. Voor liefhebbers van een intense, volle smaak met een fruitige noot.

    Cremoso : De elegantie en het karakter van een pure arabica met fruitige noten. Een samenstelling van koffiesoorten met de meest gegeerde herkomsten (Centraal-Amerika en Ethiopië), voor een bijzonder edele espresso. Om op elk moment van de dag van te genieten.

    Armonioso : Een echte espresso met een zacht, romig schuimlaagje. Deze pure arabica (Brazilië, Centraal-Amerika, Ethiopië) heeft een mild aroma en verenigt een intense en ronde smaak met fruitige, zacht kruidige noten. Ideaal voor 's ochtends of op elk moment van de dag.

    Decarabica : Deze combinatie van de beste cafeïnevrije arabica's (Centraal-Amerika, Mexico, Brazilië) en robusta’s garandeert een maximum aan smaak en romigheid met respect voor het product. Een perfect evenwicht tussen kracht en zachtheid, met heerlijk volle en fluweelzachte toetsen. Ideaal om op het einde van de dag van te genieten.

     

     

    30-11-2012 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    29-11-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Air europe

    Air Europa:  vanaf 3 december van Brussel naar Madrid  en door naar Latijns Amerika !

     

     

     

    De grootste Spaanse private luchtvaartmaatschappij Air Europa werkt continu aan de kwaliteit en de uitbreiding van zijn vloot en netwerk. Air Europa bestaat 25 jaar en start op 3 december 2012 de lijn Brussel/Madrid. Dat opent voor de Belgische markt, zowel business als leisure travel, tal van nieuwe mogelijkheden, niet in het minst richting Latijns Amerika dankzij de vele connecting flights vanuit Madrid.

     

    Air Europa, lid van de luchtvaartalliantie Skyteam, kan met verschillende sterke troeven uitpakken: een super moderne vloot , zeker met de recente aanvulling van vier Boeing 737/800 van de laatste generatie,  jaarlijks bijna 9 miljoen passagiers, een milieuvriendelijk label aangaande CO2-uitstoot, een meertalige en kwalitatieve service en een netwerk dat ook voor de Belgische reizigers heel wat in petto heeft.

     

    De nieuwe verbinding vanuit Brussel naar Madrid, vanaf 3 december, is een interessante en prijsgunstige aanvulling op de reeds bestaande connecties. Maar deze Brussel/Madrid service van Air Europa opent tal van bijkomende mogelijkheden. Om te beginnen een verhoging van de bereikbaarheid van andere Spaanse steden, van de Balearen en de Canarische Eilanden. Het zijn echter de connecting flights vanuit de Spaanse hoofdstad richting Midden-Amerika en Zuid Amerika die de aandacht van de reizigers zullen trekken. Dankzij de vrij korte wachttijd in Madrid worden de vluchten van Air Europa naar onder meer Havana (Cuba),  Santo Domingo en Punta Cana (Dominicaanse Republiek), Buenos Aires (Argentinië), Cancun en Mexico City (Mexico), Caracas (Venezuela), Lima (Peru) en Salvador de Bahia (Brazilië) voor de Belgische markt super aantrekkelijk. Naar de meeste van die bestemmingen is er een dagelijkse vlucht. Daarenboven gaat Air Europa zijn transatlantisch netwerk verder uitbouwen. Vanaf 27 november 2012 wordt vanuit Madrid ook Santa Cruz de la Sierra (Bolivië) bediend.

     

    De inauguratie op 3 december 2012 van de lijn Brussel/Madrid heeft een grotere betekenis voor en impact op de Belgische markt dan de nieuwe vlieglijn op zich. Air Europa zet met een reeks handige en concurrentievolle connecting flights de poort naar Latijns Amerika voor de Belgen wagenwijd open.

    www.aireuropa.com

     

    29-11-2012 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    28-11-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rodenbach caractère rouge
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Gouden medaille voor RODENBACH Caractère Rouge

     

     

    Brouwerij RODENBACH nam op 14 november, naar aanleiding van de ‘European Beer Star 2012’ competitie in Nuremberg, een gouden medaille voor RODENBACH Caractère Rouge in ontvangst. Dit is dit jaar de achtste erkenning op het palmares van de West-Vlaamse brouwerij RODENBACH !

     

    De ‘European Beer Star’ competitie wordt als de grootste Europese professionele bierproefwedstrijd beschouwd. Er werden 1.366 bieren uit 45 landen door 102 bierexperten gekeurd. RODENBACH Caractère Rouge werd, door de kwaliteitsjury, in de categorie ‘Belgian Style Fruit Sour Ale’ met goud bekroond.

                                           

    Zowel in het binnen- als in het buitenland herontdekt de consument RODENBACH. Het bier van gemengde gisting rijpt er gedurende twee jaar op eikenhouten foeders. Biergoeroe M. Jackson noemde RODENBACH ooit ‘The most refreshing beer in the world’. Het unieke brouwproces, de specifieke rijping op eik en het verfrissende karakter van dit eigenzinnig bier spreken de bierliefhebber meer dan ooit aan ! Sterk is dat deze stijgende interesse wordt bevestigd door nationale en internationale erkenningen op hoogstaande bierwedstrijden. Deze gouden medaille, de 8ste erkenning in één jaar tijd, is een geweldige troef voor de brouwerij.

               

    RODENBACH Caractère Rouge: complex, rijk geschakeerd bier

    In 2011 ontwikkelden twee sterren chef Viki Geunes en de brouwers van RODENBACH een eerste proefbrouwsel van de RODENBACH Caractère Rouge waarna het in 2012 als exclusieve Limited Edition werd gelanceerd. De brouwers laten het RODENBACH bier, dat traditioneel twee jaar lang op grote eiken foeders rijpt, gedurende zes maanden verder met verse krieken, frambozen en veenbessen macereren. Het resultaat is RODENBACH Caractère Rouge, een uitzonderlijke RODENBACH met maceratie op fruit en een alcoholvolume van 7%.  

    Brouwmeester Rudi Ghequire omschrijft het bier als: “Een vineus bier , met een zeer complexe fruitige neus van framboos en kriek in combinatie met houttoetsen en karamel. In de ondertoon de geur van viooltjes, leder en lichte tabak. In de smaak komt het fruitbier eerder zuur over maar dan van een bijzondere puurheid.”

    Viki Geunes: “De lichte restzoetheid brengt evenwicht in de smaakdriehoek tussen zuur, zoet en droogheid. Deze droogheid is hoofdzakelijk afkomstig van de veenbessen, die het bier een bijzonder lange en zuivere afdronk bezorgen.  Het bier doet denken aan de unieke combinatie van delicaatheid en kracht van een frisse bourgogne wijn”.

     

    28-11-2012 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Affligem blond
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Affligem Blond wint Goud op de “European Beer Star Awards” 2012!

    Europese jury unaniem over topkwaliteit van de ‘trappist onder de abdijbieren’!

     

     

     

    Affligem Blond, gebrouwen met knowhow en met respect voor de authenticiteit en de ambachtelijke traditie van de abdij van Affligem, wint de Gouden Award op de “European Beer Star Awards” 2012 in de categorie van ‘Belgian Style Ale’. De “European Beer Star Awards” is één van de belangrijkste bierwedstrijden wereldwijd. Het proeven van de bieren gebeurt door een professionele, onafhankelijke vakjury die één voor één uit gerenommeerde en ervaren bierexperten van over heel de wereld bestaat.

     

    Affligem Blond is een helder abdijbier van hoge gisting met een fruitige en hoppige geur, een licht moutig karakter en een zachte body. Het is een zeer toegankelijk bier met een alcoholpercentage van 6,8 %. Qua smaakbeleving scoort het eerder bitter dan zoet.

     

    De bieren van Affligem staan voor authentieke, artisanale kwaliteit. Zij worden nog altijd gebrouwen volgens het originele recept van de paters van de abdij van Affligem. De Affligem brouwerij in Opwijk respecteert deze brouwformule en zorgt dagelijks voor de productie van bieren van topkwaliteit. Het brouwproces begint bij een grondige selectie van de grondstoffen. De Affligem brouwerij in Opwijk gebruikt immers alleen natuurlijke ingrediënten van de beste kwaliteit. Bovendien is ze nog één van de weinige brouwerijen die echte hoogaromatische hopsoorten gebruikt voor haar bier.

     

    Affligem Blond is verkrijgbaar bij alle verkooppunten van Colruyt doorheen het land, in de drankencentrales alsook in de betere brasserie in de omgeving van Affligem. In de winkel bedraagt de consumentenadviesprijs 5.70 € voor één clip Affligem Blond (6

    flesjes van 33 cl).

     

     

     

    28-11-2012 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    27-11-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.trommel van Leonidas

    Magische en klinkende feesten met de nieuwe heerlijke trommel van Leonidas

     

     

    Vroeger werd groot nieuws aangekondigd met tromgeroffel in de straten… Vandaag maakt de prachtige trommel van Leonidas zelf ophef, met zijn kleurrijke verpakking en overheerlijke inhoud.

     

    Als bondgenoot van Sinterklaas en de Kerstman heeft de meester-chocolatier Leonidas ook dit jaar met veel creativiteit en durf mooie verrassingen voor de chocoladefans bedacht. Een prachtige trommel, fijntjes versierd met rode, groene en witte motieven valt zowel bij stille genieters als artiesten in de dop in de smaak. De trommel heeft immers een voordeel: hij kan gevuld worden met chocolade! Zodra de chocolade is verorberd, kunnen de kinderen er al hun vondsten in verbergen of de geneugten van muziek ontdekken: de ronde doos bevat ook houten trommelstokjes en een lint.

     

    Leonidas biedt u een stoet figuurtjes aan, de sterren van zes december zijn een hele bende figuurtjes in chocoladekleuren met verrukkelijke smaken. De grote traditionele Sinterklazen krijgen het gezelschap van minifiguurtjes van de goedheiligman en trouwe metgezel, de goedlachse Zwarte Piet. Voor Kerstmis zijn er de tweekleurige rendieren van melkchocolade, maar ook de kerst- en sneeuwmannen, kerstbomen, allemaal in twee kleurtjes en verkrijgbaar in de drie klassieke chocoladesmaken. Een hele bende charmante figuurtjes, sommige grappig, andere magisch, nemen deel aan de festiviteiten. De eindejaarsfeesten laten nog even op zich wachten, maar de kleintjes popelen al van ongeduld, zijn braver en werken aan hun verlanglijstje… De chocolatier heeft een bijzondere adventskalender ontworpen met 24 vakjes die elk een praline bevatten. 

     

    Voor wie graag pralines in een prestigieuse doos schenkt, heeft Leonidas voor de gelegenheid de Prestige-doos ontworpen, een schitterende doos van rood imitatieleer die 850 gram chocolade kan bevatten. 

    www.leonidas.com

     





    27-11-2012 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Handige hebbedingetjes

    Handige hebbedingetjes voor de kerstman

    Brabantia doet dromen van stijlvol 2013

     

     

     

    It’s the most wonderful time of the year....zeker voor zij die van cadeautjes houden. Gelukkig maakt Brabantia het de koopjesjagers makkelijk dit jaar. Want met een knoflookpers, keukenweegschaal, broodmandje, kitchen organizer en kurkentrekker scoor je gegarandeerd goede punten thuis. Wedden dat 2013 een topjaar wordt?

     

    Als er één gewas is dat de discussies aan de eettafel hoog doet oplopen, dan is het ongetwijfeld knoflook. Een delicatesse volgens de één, een stinkend goedje volgens de ander. Feit is dat knoflook bovenal gezond is en de nodige smaak aan je maaltijd geeft. Met de nieuwste knoflookpers van Brabantia wordt het persen van knoflook alvast kinderspel. 

     

    Meten is weten, ook in de keuken. Een keukenweegschaal is dan ook één van die basistoestellen die niet in je keuken mag ontbreken. De keukenweegschaal van Brabantia kan diverse weegeenheden aan, van g, oz, ml tot fl oz. Geen maat is hem onbekend. Daarnaast heeft hij zowel een toevoeg- als weegfunctie en zorgt hij voor extra gebruiksgemak doordat je het gewicht kan resetten.

     

    Daar sta je dan op een zondagmorgen: pas terug van de bakker, de broodjes nog vers knapperig en nergens een broodmandje te bespeuren. De held van het ochtendgloren valt al snel van zijn voetstuk. Tenzij je een broodmandje van Brabantia naar boven kan toveren natuurlijk. En toveren mag je in deze vrij letterlijk nemen. Want de broodmandjes van Brabantia zijn omkeerbaar.

     

    De modulaire Kitchen Organizers van Brabantia zijn de volgende stap naar een perfect gestructureerde keuken, ze geven een duidelijk overzicht over de inhoud van een la en besparen tijd en ruimte. Zo kunt u alles wat u nodig heeft - bijvoorbeeld voor het ontbijt - netjes ordenen. Gedaan dus met laden die eruit zien alsof er net een wervelstorm doorheen geraasd is, maar één en al overzicht en gebruiksgemak.

     

    Goed gezelschap en een fles wijn: soms kan geluk verrassend eenvoudig zijn. Tenzij de kurkentrekker het laat afweten natuurlijk… Met Brabantia klink je in stijl op een leuke avond. Quickpull – verkrijgbaar in zes trendy kleuren – leent zich vrijwel voor alle soorten wijnflessen en elke halsgrootte. Met de extra brede romp en grote draaigreep is hij gemakkelijk te bedienen. De spiraal bevat een centreerring zodat je altijd in het midden van de kurk boort. Schol!

    www.brabantia.com

     

     





    27-11-2012 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    26-11-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.relais & Châteaux

    Gids Relais & Châteaux 2013

     

     

    De nieuwe prestigieuze gids met unieke verblijfslocaties en toprestaurants bevat dit jaar 36 nieuwe verwenadressen uit de 5 continenten.

     

    Iemand die even weg wil uit de dagelijkse sleur vindt nu ook rust en kalmte in The Cliffs Preserve in Chili, kan volop genieten van de pracht en de mystieke geheimen van de Peruviaanse Macchu Picchu in de Inkaterra Macchu Picchu suites of uitblazen in de Titicaca lodge op meer dan 3800 m hoogte nabij het Titicacameer.

    Andere suggesties omvatten het Dolphin Island Fidji, de Morukuru villa’s in Zuid Afrika of het Zarafa camp in Botswana.

     

    Sport, ontspanning en wellness met nieuwe locaties in Frankrijk, Zwitserland, Italië, Zuid-Afrika en Taiwan. Het In Lain hotel Cadonau in Zwitserland combineert jacht, visvangst, wandelingen met sledehonden en hockey.

     

    Naast de hotels die alle een degelijke culinaire ervaring aanbieden, verwelkomt Relais & Châteaux ook 9 nieuwe Grands Chefs. Frankrijk neemt er maar liefst 4 voor zijn rekening, het Chabichou restaurant in Courchevel, L’Oxalys in Trois Vallées, Passage 53 in Parijs en Mirazur in Menton. In het rijtje nieuwe chefs ook Margo Reuten van het restaurant Da Vinci in het Nederlandse Maasbracht, kreeg een 17/20 in de GaultMillau 2013 in Nederland.

    De koppeling met historische panden vinden we o.m. terug in het neogotische Borgo Dei Conti in Italië en het 18de eeuwse Kapucijnenklooster El Convento Boutiquehotel in Antigua, Guatemala.

     

    Salvatore Ferragamo, kleinzoon van de wereldvermaarde gelijknamige Italiaanse schoenmaker en nu uitbater van het Il Borro hotel in Toscane, fungeert dit jaar als internationaal ambassadeur van de keten.

    26-11-2012 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Berghoff

    BergHOFF op scherp met Bistro messenblokken en keramische Eclipse messen

     

     

     

    Het doel heiligt de middelen. Het culinaire resultaat van het gezwoeg in de keuken hangt in belangrijke mate af van het materiaal dat je gebruikt. Topmessen, zowel scherp als duurzaam, in een design jasje: dat zijn de Bistro 6-delige en de 8-delige messensets, en de individuele keramische Eclipse-messen.

     

    Black is beautiful, en in dit geval ook stylish scherp. Het design van zowel de 6-als de 8-deloge Bistro messenset past in elk interieur. Zowel met de 6-delige als de 8-delige set kan je aan de slag voor al je bereidingen. Elk lemmet is gesmeden uit het allerbeste roestvrij staal, en ook het handvat is vervaardigd uit roestvrij staal. Elk mes zit keurig in het mat zwarte houten blok. De messen was je best handmatig af.

    Inhoud 6-delige set: Schilmes, universeel mes, trancheermes, broodmes en  santokumes; inhoud 8-delige set: schilmesje, universeel mes, uitbeenmes ‘flexibel’, santoku mes, trancheermes, koksmes, broodmes, houten blok.

                                                              

    BergHOFF biedt zijn kwaliteitsmessen ook individueel aan. En kwaliteit, dat is het minst wat je kan zeggen over de keramische messen uit de Eclipse-lijn. Met een enkele snijbeweging zorg je voor de perfecte snijding van groenten, (beenloos) vlees en fruit. Het materiaal is extreem licht en ligt uitstekend in balans in je hand. De stijlvolle keramische messen zijn hard, behouden lang hun scherpte en zijn best te reinigen met de hand. Bovendien zijn de messen ideaal voor mensen met een allergie voor metaal.

     

    26-11-2012 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    25-11-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.wintervakantie

    WINTERVAKANTIE VOOR IEDEREEN

     

     

     

    Bij vele gezinnen staat er jaarlijks een wintervakantie gepland. Een reis om naar uit te kijken, soms meer dan een zomervakantie. Wie met de familie richting Alpen reist, wil ongetwijfeld een bestemming waar groot en klein, ouders en kinderen vanalles kunnen beleven. Iedereen is welkom het Noord-Italiaanse Valle d’Aosta, ook minder valieden die evenveel sneeuwpret zullen beleven.

     

    De toeristische diensten van Valle d’Aosta pakken uit met ‘family building packages’. Het zijn all-in vakantiepakketten voor families met kinderen in wintersportplaatsen met veel recreatiemogelijkheden. Overnachtingen, skipassen en activiteiten voor het ganse gezin zijn inbegrepen. Dat is niet alleen makkelijk maar ook tijdbesparend want je hoeft zelf niets meer uit te zoeken.

     

    Het doel van de ‘family building’ pakketten is om families dichter bij elkaar te brengen. Ver weg het werk, huishoudelijke taken, school of andere stresserende activiteiten uit het dagelijkse leven.

    De vakantie wordt gezamenlijk doorgebracht maar elk gezinslid kiest een activiteit die hij of zij het meest past. Op die manier geniet iedereen met volle teugen, op eigen ritme, wat ook de groepssfeer ten goede komt. Kinderen neem deel aan skilessen of amuseren zich in een sneeuwpark. Er is gezamenlijke familiepret in het zwembad, op de schaatspiste of tijdens het bobsleeën. Terwijl de kinderen op stap zijn met een professionele monitor genieten de ouders van lokale gastronomie, van relaxen in een wellness center of van winkelen in de hoofdplaats Aosta.

     

    Iedereen welkom, ook minder valieden

    Je zou denken dat een wintervakantie voor mensen met  een geestelijke of lichamelijke handicap niet weggelegd is. Niets is minder waar in Valle d’Aosta want daar zijn ook minder validen meer dan welkom.  Speciaal opgeleide monitoren van de skischool in Courmayeur wachten hen op in diverse skistations voor een professionele begeleiding. Op basis van de beperking van de persoon wordt speciaal aangepaste apparatuur voorzien. Een kruk als steun bij het skiën of een  bijzonder snowboard (BASS systeem) met metalen constructie waar de persoon aan wordt vastgehecht, om samen met de monitor naar beneden te glijden. Zo kunnen ook mensen met lichamelijke beperkingen aan de onderste ledematen ook een snowboard ervaring beleven. In Val Ferret en Arpy kan men Nordic skilessen volgen en in andere stations kan men tevens op aanvraag snowboarden, alpine skiën of langlaufen. www.sicuramentevacanze.it en scrivi@sicuramentevacanze.it.

     

    www.visitaosta.be, www.lovevda.it: officiële websites van de autonome regio Valle d’Aosta met informatie over accommodaties, actieve vakanties, bereikbaarheid, kant en klare arrangementen én evenementen.

     

    25-11-2012 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 29/04-05/05 2024
  • 22/04-28/04 2024
  • 15/04-21/04 2024
  • 08/04-14/04 2024
  • 01/04-07/04 2024
  • 25/03-31/03 2024
  • 18/03-24/03 2024
  • 11/03-17/03 2024
  • 04/03-10/03 2024
  • 26/02-03/03 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 12/02-18/02 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 29/01-04/02 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 15/01-21/01 2024
  • 08/01-14/01 2024
  • 01/01-07/01 2024
  • 25/12-31/12 2023
  • 18/12-24/12 2023
  • 11/12-17/12 2023
  • 04/12-10/12 2023
  • 27/11-03/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 13/11-19/11 2023
  • 06/11-12/11 2023
  • 30/10-05/11 2023
  • 23/10-29/10 2023
  • 16/10-22/10 2023
  • 09/10-15/10 2023
  • 02/10-08/10 2023
  • 25/09-01/10 2023
  • 18/09-24/09 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 04/09-10/09 2023
  • 28/08-03/09 2023
  • 21/08-27/08 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 07/08-13/08 2023
  • 31/07-06/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 17/07-23/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 03/07-09/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 22/05-28/05 2023
  • 15/05-21/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 17/04-23/04 2023
  • 10/04-16/04 2023
  • 03/04-09/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 12/09-18/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 10/05-16/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 28/10-03/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 05/08-11/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 29/04-05/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 11/03-17/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 25/12-31/12 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 30/11-06/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 24/12-30/12 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 31/03-06/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 07/05-13/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 09/04-15/04 2007
  • 02/04-08/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 26/02-04/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 27/11-03/12 2006
  • 20/11-26/11 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 06/11-12/11 2006
  • 30/10-05/11 2006
  • 23/10-29/10 2006
  • 16/10-22/10 2006
  • 09/10-15/10 2006
  • 02/10-08/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
  • 11/09-17/09 2006
  • 04/09-10/09 2006
  • 28/08-03/09 2006
  • 14/08-20/08 2006
  • 07/08-13/08 2006
  • 31/07-06/08 2006
  • 24/07-30/07 2006
  • 17/07-23/07 2006
  • 10/07-16/07 2006
  • 03/07-09/07 2006
  • 26/06-02/07 2006
  • 19/06-25/06 2006
  • 12/06-18/06 2006
  • 05/06-11/06 2006
  • 29/05-04/06 2006
  • 22/05-28/05 2006
  • 01/05-07/05 2006
  • 24/04-30/04 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!