Inhoud blog
  • Le Lame Lover
  • Moederdag
  • Veritas Care(s) about you
  • gespot op light+ Building
  • Ga voor een tijdloze, duurzame zomer met Aware
  • Umbris, unieke design-overkappingen
  • Classic elegance Luna
  • Classic date manufacture
  • Classic Moonphase Date Manufacture
  • Franke stapt in de grijze zone
  • BR 05 Chrono grey steel & gold
  • Ray-Ban & Lenny Kravitz
  • BR X5 Black Titanium
  • De nieuwe stoelmodellen van Marie's Corner
  • Internationaal tuinfestivall
  • Stoneman Arduenna-Saison startte op 13 april
  • Alpina Extreme Quartz
  • Seastrong Diver Extreme Automatic GMT: de avontuurlijke duiker
  • Dromen van de zomer met Anita en rosa Faia
  • BR05 Black ceramic
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    wozani
    restaurants
    16-12-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pegase zomer 2013

    Pegase  zomer 2013 : Pure of liever Collection?

     

     

     

    Het mag gerust als ‘revolutionair’ omschreven worden: premium touroperator Pegase lanceert voor zomer 2013 een revolutionaire indeling van haar aanbod vliegvakanties en vertrekt daarbij volledig van de vakantiebehoefte van de reiziger! In het reisboek Vliegvakanties krijgt de Pegase klant meer vrijheid en keuzemogelijkheden. Daarbij heeft Pegase meer dan ooit aandacht voor dat andere niet onbelangrijke element voor de veeleisende Pegase klant, nl. ‘convenience’.

     

    Niet zonder enige fierheid pakt Pegase uit met de nieuwe labels ‘Pegase Pure’ en ‘Pegase Collection’. Wie z’n vakantie aan Pegase toevertrouwt kan voortaan genieten van de mooiste plekken op deze planeet met een service die hij/zij helemaal zelf kiest: Pegase Pure of Pegase Collection!

    ‘Pegase Pure’ serveert een ruim aanbod van exclusieve hotels en laat de klant genieten van de Pegase Service Garantie, de vele privileges die Pegase uniek maken!

    Kwaliteit, service en flexibiliteit staan voorop, maar ook het reisbudget blijft voor de klant beheersbaar. Naast de standaard Pegase Service Garantie kan de klant er in alle vrijheid voor kiezen om al dan niet bijkomende,- te betalen,- optionele services, zoals bvb. Premium service aan boord bij Thomas Cook Airlines vluchten of een rechtstreekse transfer op de bestemming.

     

    Nieuw: Pegase Cruises 2013

    Met een cruise-aanbod waar zelfs de meest veeleisende Pegase klant duimen en vingers bij zal aflikken voegt Pegase voor zomer 2013 een extra vakantieformule aan z’n gamma toe! Het Pegase aanbod van luxe-cruises zal erg ruim zijn, je kan de hele wereld rond en intussen ook genieten van topgastronomie! Bij een selectie van rederijen mag je zelfs rekenen op een verzorgde All Inclusive formule aan boord!

     

    Pegase klanten kunnen zowel opteren voor een weekcruise als echt “all the way” gaan met een wereldcruise van 90 dagen of meer! Van de Middellandse Zee of de Griekse Eilanden, over de Noorse Fjorden of Scandinavië en Rusland, Pegase biedt het straks allemaal aan en steeds met de beste rederijen.

     

    Pegase Citytrips: nu ook Gent en Stockholm in het aanbod!

     

    Het Pegase citytrips aanbod wordt voor zomer 2013 uitgebreid met Stockholm en - iets dichter bij huis - Gent! Voor beide steden vindt de Pegase klant 2 fijne hotels in de nieuwe brochure:  Stockholm: Hotel Diplomat en Hotel Radisson Blu Waterfront en  Gent: naast het inmiddels genoegzaam bekende Marriott hotels werd ook het recent geopende Grand Hotel Reylof opgenomen. Verder werd ook behoorlijk wat Pegase waardige vernieuwing gebracht in het bestaande steden-aanbod met in quasi elke stad nieuwe hotels!

    16-12-2012 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Quick & Clean
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Quick & Clean maakt komaf met de dagelijkse doucheschoonmaak

     

     

     

    Hebt u een hekel aan het telkens opnieuw kuisen van uw douche na gebruik? Dan is de Quick & Clean die waterbehandelingsspecialist BWT (Best Water Technology) op Batibouw lanceert u op het lijf geschreven. Het toestel maakt, na een simpele druk op de knop, uw douche volledig schoon. Tijdbesparend, hygiënisch, economisch én ecologisch verantwoord. En dat voor amper 59,99 euro (excl. btw).

     

    Waterbehandelingsspecialist Best Water technology (BWT), lanceert met Quick & Clean dé democratische waterbehandelingsoplossing bij uitstek. De Quick & Clean is een compact en discreet toestel dat een lokale oplossing biedt tegen kalk in de douche en met één druk op de knop uw douche volledig schoonmaakt. Na één sproeibeurt met dit handige toestel schitteren het glas, de armatuur en het kraanwerk van uw douche als nooit tevoren. Kalkresten en strepen zijn verleden tijd. Handig voor iedereen die belang hecht aan weinig onderhoud, tijdswinst en hygiëne. Maar ook voor iedereen die ecologie en financiën  belangrijk vindt. Dankzij de Quick & Clean spaart u immers zowel kuisproducten voor de douche.

     

    De Quick & Clean is eenvoudig te installeren tussen de mengkraan en de doucheslang. Door de filter in het toestel wordt de kalk uit het water gehaald. Ideaal voor senioren, jonge gezinnen met weinig tijd of personen die veel belang hechten aan hygiëne. En voor de prijs hoeft u het zeker niet te laten. De Quick & Clean is verkrijgbaar aan de gunstige prijs van 59,99 euro (exclusief btw) bij de betere sanitaire groothandels.

    Let wel, dit product lost een lokaal probleem op in de douche en is geen vervanging voor globale waterbehandeling. Het is dus nog steeds wenselijk een waterverzachter te plaatsen. Een Quick & Clean in combinatie met een waterverzachter kan perfect. Meer zelfs, het zal het effect van de waterverzachter lokaal versterken.

    www.bwt.be

    Stand 9.136 Batibouw

    16-12-2012 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Duurzaam renoveren
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Renoveer duurzaam met de bouwoplossingen van Wienerberger

     

     

     

    Wie verbouwingswerken overweegt die raken aan het dak of de gevel van zijn woning, zit goed bij Wienerberger. Deze fabrikant van hoogwaardige keramische bouwmaterialen en concepten beschikt immers over een ruime waaier van duurzame, energiezuinige en esthetische renovatieoplossingen. Op Batibouw kan men deze intelligente oplossingen ontdekken en dankzij doorlopende demonstraties zien hoe ze worden toegepast. 

     

    Een gevel met pit

    Voor de vernieuwing van de gevel zijn er tal van mogelijkheden. Een vernieuwde gevel met Terca en Desimpel gevelstenen bereikt gemakkelijk een levensduur van 150 jaar. De gevelstenen zijn stootvast, vragen weinig onderhoud en verouderen mooi. Ze zijn verkrijgbaar in een brede waaier aan formaten, kleuren en aspecten.

     

    Wil men de isolatiedikte van een bestaande gevel verhogen? Dan kan men terugvallen op de Eco-brick gevelsteen, die met zijn smaller formaat 30% minder ruimte inneemt dan andere bakstenen. Of men kan gebruikmaken van het StoTherm Brick systeem met dunne, op kleefmortel bevestigde steenstrippen. Een derde mogelijkheid is een gevelbekleding met Koramic kleipannen die een onregelmatige of niet-vlakke ondergrond aan het oog onttrekken. Streeft men naar een vlak en hedendaags resultaat? Dan is de vlakke Façatile kleipan de logische keuze.

     

    Een dak voor het leven

    Wie renoveert, pakt meestal eerst het dak aan. In dat geval zijn Koramic kleidakpannen de absolute nummer een. Koramic kleidakpannen bereiken gemakkelijk een levensduur van 150 jaar, ontwikkelen in de loop der jaren een mooi patina en zijn vorstbestand. Ook op andere eigenschappen scoren ze uitstekend. De pannen zijn bovendien perfect herbruikbaar, vergen weinig of geen onderhoud en kunnen indien nodig in een mum van tijd per stuk worden vervangen. Ook kunnen ze met geïntegreerde zonnepanelen worden gecombineerd.

     

    Gevel en dak versmelten

    Bij een renovatie worden dak en gevel vandaag steeds vaker bekleed met eenzelfde kleipan, waardoor de woning een sterke, uniforme uitstraling krijgt. Omdat slechts een aannemer deze werken uitvoert, wint men tijd, vermijdt men coördinatieproblemen en is men zeker van een vlekkeloze plaatsing.

     

    Doorlopend demonstraties op Batibouw

    Tijdens Batibouw 2013 kan men met eigen ogen ontdekken hoe een aantal toepassingen in de praktijk verloopt. Met name de verwerking van de extra dunne Eco-Brick gevelsteen en de plaatsing van de vlakke Façatile kleipan worden metterdaad getoond. 

    Batibouw-beurs, Brussels Expo, 21 februari-3 maart 2013 

    Stand 309 in hal 5

     

     

     

     

    16-12-2012 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    15-12-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kleinschalige wellness

    Kleinschalige wellness komt op stoom

    Vakantiehuizen met eigen sauna, jacuzzi of stoombad

     

     

     

    Wel wellness, geen vreemden. Dat is wat een steeds groter wordende groep Belgen wenst. Vakantiehuizenspecialist Belvilla ziet dat terug in de populariteit van haar vakantiewoningen met wellness-faciliteiten. Zeker met de wintermaanden op komst is een sauna of jacuzzi letterlijk een warm welkom in een vakantiehuis, bijvoorbeeld tijdens een wintersportvakantie, maar ook tijdens een weekendje dichtbij.

     

    Op de nieuwe themapagina wellness biedt Belvilla suggesties voor een verblijf in een vakantiewoning met bijvoorbeeld een sauna, jacuzzi of Turks stoombad. Door te kiezen voor een vakantiehuis dat deze faciliteiten privé aanbiedt, kun je in de jacuzzi bubbelen met uitsluitend bekenden. Voor mensen met ‘blootvrees’ is dat extra prettig.

     

    Uit onderzoek blijkt dat wellness vaak wordt ondernomen met partner, gezin of familie, waarbij vooral de sauna populair is. Ontspanning, uitrusten en beleving staan voorop en combineren perfect met een (korte) vakantie. Alhoewel wellness bij het boeken van een vakantie vaak niet het hoofddoel is, wordt dit ontspanningselement wel gezien als een aanvulling die meer dan welkom is. De sauna of het stoombad vormen een ideale locatie om tot rust te komen na de vele indrukken van een vakantiedag.

     

    Weekendje wellness

    Onderzoek toont aan dat vooral vrouwen waarde hechten aan wellness. Voor bijvoorbeeld een vriendinnenweekend is een vakantiehuis met wellnessfaciliteiten dan ook zeer populair. Een mooie suggestie daarvoor is Ostend Guesthouse, een stadswoning in Oostende aan de Belgische kust, waar in het souterrain een ontspanningsruimte is ingericht. Stad, strand en wellness geven zo de mogelijkheid voor een gezellig weekend of weekje.  Wellnessvoorzieningen zijn veel te vinden in groepswoningen, bijvoorbeeld in de Ardennen. Zo biedt Belvilla in het charmante stadje Durbuy een luxueus, vrijstaand groepshuis met wellnessruimte. 

     

    Wellness op wintersport: De komende maanden vertrekken weer vele Belgen op wintersport. Ook in wintersportchalets zie je steeds meer (privé)wellnessfaciliteiten terug. Overdag actief op de piste en ’s avonds ontspannen in de jacuzzi met uitzicht op witgetopte bergen of in de sauna in met een afkoelrondje in de sneeuw.

    www.belvilla.be/wellness

     

     

    15-12-2012 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    14-12-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Blanco hot heetwatersysteem
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Blanco Hot heetwatersysteem: kokendheet water in een handomdraai

    Multifunctionele kraan zorgt voor kokend heet water vanaf de eerste druppel

     

     

     

    Wil je snel genieten van een heerlijk warm soepje of een kopje kruidige thee? Of ga je voluit voor geblancheerde groentjes? Blanco introduceert het multifunctioneel heetwatersysteem Blanco Hot, dat meteen van bij de eerste druppel kokendheet water levert. In een handomdraai stroomt het water uit de kraan. Nooit meer wachten tot het water heet wordt, en ook water-kokers mogen definitief de deur uit.

     

    Snelle bediening, eenvoudig in gebruik, en bovenal ongezien comfortabel. Blanco Hot staat op elk moment van de dag klaar om jouw ingrediënten van kokend water te voorzien. Spaghetti koken, een chocoladedessert maken of heerlijke noedels eetklaar maken, Blanco Hot zorgt ervoor.

     

    Hotlock beveiliging

    Natuurlijk is aan de veiligheid gedacht bij de productie van Blanco Hot. Door de kinderbeveiliging HotLock kan de bedieningshendel van het heet water enkel opengedraaid worden als de veiligheidsknop ingeduwd wordt en tegelijk aan de knop wordt gedraaid. Beide handen blijven steeds vrij, gezien je - en dit is uniek in de markt - de bediening voor heet water niet aanhoudend ingeduwd dient te houden. Bovendien voorkomt het gepatenteerde antidrupsysteem dat er stilstaand water in de leidingen van de kraan achterblijft. Ziektekiemen, zoals legionella, krijgen zo geen kans om zich te ontwikkelen.

     

    Kokendheet water à la minute

    Blanco Hot is zeer eenvoudig en snel te installeren. Innovatieve technologie en onnavolgbare functionaliteit, dat is waar de Blanco Hot boiler (i.s.m. Stiebel Eltron) voor staat. Bij de installatie wordt het systeem automatisch op zijn maximumtemperatuur gekalibreerd, waarna de temperatuur wordt ingesteld op ‘net onder het kookpunt’.

     

    Behalve praktisch - er stroomt meteen kokendheet water door de kraan - krijgt Blanco Hot ook een strak en stijlvol design mee. Elke keuken krijgt zo een elegant extra cachet, en niet te vergeten heet water, à la minute!

    www.blanco.be

    Batibouw 2013: Paleis 11, stand 213

     

     

     

    14-12-2012 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    12-12-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Speedoven

    NIEUWE KITCHENAID SPEEDOVEN: “DE MEEST COMPACTE STERRENCHEF”

    Nieuws heet van de naald in keukenland? KitchenAid presenteert zijn nieuwe ‘Speedoven’, de meest complete oven voor de veeleisende thuiskok. Ultieme precisie

    en flexibiliteit verenigd, in een professionele oven met volwaardige magnetronfunctie

    of magnetroninjecties. Kortom, deze alleskunner zal moeiteloos zijn plaatsje veroveren in elke kwaliteitskeuken. Want zo slank als hij is in omvang, zo breed zijn de culinaire mogelijkheden.

    Als koken kunst is, dan is KitchenAid wetenschap, zoals ook de Speedoven van het merk illustreert. Een ‘traditionele’ oven, met magnetronfunctie, gecombineerde hetelucht/magnetronfuncties of pure heteluchtfuncties. Dit biedt een ongeëvenaarde flexibiliteit om het perfecte stukje vlees, vis, brood of patisserie te serveren. En dat alles in een compact en aantrekkelijk design van slechts 45 cm hoog.

    De 16 professionele functies zijn doordacht gekozen: 5 braadfuncties (kalfs, rund, varken, kip, kalkoen), 5 bakkerij - en 6 patisseriefuncties. Die kan je dan weer combineren met zes traditionele functies (snel voorverwarmen, boven/onderwarmte, luchtcirculatie, hetelucht, grill, turbogrill, magnetron) en zes speciale functies, waaronder (jet-)ontdooien, warmhouden, deeg rijzen en de nieuwe ‘Slow Cooking’-functie.

    Dankzij het temperatuurbereik van de Speedoven - van 35 tot 250°C - beschik je over de precisie om aan slow cooking te doen. KitchenAid heeft dit procedé geperfectioneerd om op lagere maar uiterst precieze temperatuur malsheid en sappigheid optimaal te bewaren. Anderzijds maken de magnetroninjecties het mogelijk de kooktijd met 50% te verminderen. Kortom, te zorgen voor het gewenste resultaat voor elk gerecht.

    De Speedoven wordt geleverd met een kerntemperatuurmeter – die de temperatuurgegevens naar het digitale display van de KitchenAid-oven stuurt. De oven valt automatisch uit als het middelpunt van een stuk vlees of vis de ingestelde temperatuur heeft bereikt. Zo ben je zeker dat je gerecht niet te gaar zal zijn, met een optimaal behoud van smaak, aroma en textuur. Op het display verschijnt de melding dat de gewenste kerntemperatuur is bereikt.

    KitchenAid bouwde op basis van zijn legendarische staande mixer/keukenrobot uit 1919 en zijn eerste vaatwasser uit 1949 een volledige productlijn uit, die zich uitstrekt

    van keukengerei tot kleine en grote huishoudtoestellen. Alle producten uit deze lijn leveren professionele prestaties en zijn ontworpen voor de gepassioneerde fijnproever. In 2009 vierde KitchenAid zijn 90ste verjaardag.

    www.KitchenAid.be







    12-12-2012 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    11-12-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Thomas Cook 2013

    Thomas Cook Zomer 2013

    Vroeg boeken is voordelig boeken!

     

     

     

    Recent onderzoek heeft aangetoond dat klanten nog steeds denken dat “Last Minute reserveringen” de meest prijsgunstige zijn. Niets is echter minder waar! Intern onderzoek bij Thomas Cook leert immers dat in meer dan 75% van de gevallen niet laat maar juist vroeg boeken de scherpste prijs oplevert!

     

    En voor zomer 2013 maakt Thomas Cook daar zelfs 100% van, dankzij de prijsgarantie voor vroege boekers, de talrijke vroegboekkortingen én omruilgarantie !

    Bij Thomas Cook boeken, is kwaliteit boeken! In deze economisch uitdagende tijden hebben mensen nood aan een geslaagde vakantie! Maar daarbij willen ze geen enkel risico nemen (kwaliteit troef!) en geen eurocent te veel betalen ( de beste prijs-kwaliteitsverhouding, no more no less!). In crisistijden gaan mensen altijd op zoek naar zekerheden.

     

    In de zomervakantie biedt Thomas Cook met Madeira en Noord-Portugal nieuwe bestemmingen terwijl de touroperator ook twee nieuwe concepten introduceert en verder werkt aan de kwaliteit en het aanbod van de bestaande concepten. Nieuw is Thomas Cook Explore: een nieuwe vakantieformule die de perfecte mix tussen ontdekken en ontspannen biedt op vakantie in Tunesië! Ook nieuw het Thomas Cook Zen Breaks concept, een gloednieuw wellnessconcept, ideaal voor klanten die verwend willen worden met heel wat gratis extra’s. In de leuke 4- en 5-sterrenhotels vinden de klanten heerlijk eten, uitgebreide spa- en wellnessmogelijkheden en het eindeloze genot van betaalbare luxe in Tunesië en in Cyprus.

     

    Bij de autovakanties maar liefst 137 nieuwe hotels in Frankrijk, hotels van hoge kwaliteit en in topregio’s. In het aanbod autovakanties Europa, 207 nieuwe producten met Italië als een sublieme vakantiebestemming. Na de investeringen van vorig jaar ligt nu de focus op het Gardameer, Toscane en de Venetiaanse Riviera! Oostenrijk blijft een kindvriendelijke bestemming, terwijl de belangstelling voor Kroatië als vakantiebestemming toeneemt, ook met de auto gaan erg veel mensen erheen, het land heeft veel te bieden en niet in het minst een zonnig klimaat en aantrekkelijke prijzen op erg haalbare afstand. Een fijne toevoeging voor zomer 2013 is het eiland Rab, het vernieuwde 4-sterrenhotel Caroline ligt er op 5km vandaan in een schitterende omgeving. Tot slot nog even meegeven dat je bij Thomas Cook ook terecht kan voor een autovakantie richting Tsjechië:

     

    Ook bij Thomas Cook Citytrips zit de vernieuwing voor zomer 2013 van de citytrips veeleer in een uitbreiding in het hotelaanbod in bepaalde steden (Rome met 4 nieuwe hotels, Parijs 6, Berlijn 6 en Istanbul 5) en de uitwerking van exclusieve pakketten, dan in de lancering van nieuwe bestemmingen.

     

    In het nieuwe Thomas Cook USA, Canada& Bahama’s aanbod valt in eerste instantie het New York aanbod op en verder ook de vele handige combinatiemogelijkheden en self drives!

     

    Thomas Cook is inmiddels uitgegroeid tot de grootste cruise verdeler in België en ook voor de komende zomer heeft de touroperator het grootste aanbod klaar! Het cruisesegment blijft gestaag groeien, steeds meer mensen gaan het uitproberen en raken aan de troeven van de formule verknocht. Het is evenwel ook een erg prijs-en promotie-gevoelige markt! Daarom stapte Thomas Cook ook af van de klassieke brochure formule, die blijkt immers onvoldoende flexibiliteit te kunnen bieden voor wat deze markt vraagt. Drie keer per jaar zal de touroperator daarom een Cruise-krant lanceren, waarin ruimte gecreëerd kan worden voor nieuwe aanbiedingen en waar altijd de laatste en scherpste prijsaanbiedingen in zullen steken. Het cruise-aanbod wordt ook inhoudelijk verder aangevuld en het aanbod van rederijen uitgebreid.

     

    Het aanbod van Thomas Cook Sport is tweeledig, je kan zowel zelf actief sporten en dat dan doen in een prettige vakantie-omgeving in het kader van een van de Thomas Cook sportreizen, als gaan kijken naar andere ‘sporters’ op grote populaire sportevenementen! In het aanbod om zelf te sporten: fietsen, mountainbike, triatlon en atletiek. Op www.thomascooksport.be en bij een selectie van gespecialiseerde reisagenten staat ook voor zomer 2013 een compleet aanbod voor sportfanaten klaar!

     

     

     

    11-12-2012 om 08:27 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    10-12-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bordeaux, glamoureus avoondfeest

    Bordeaux, dé partner voor een glamoureus nieuwjaarsfeest

     

     

     

    Een frisse noot, een robuuste toets of een glamoureus accent toevoegen aan je feestmenu? Met de Coups de Coeur van Bordeaux kan het allemaal. Deze rijke selectie wijnen, blind geproefd door een professionele jury, is de uitgelezen partner voor een geslaagd menu, van amuse tot dessert.

     

    Bordeaux omvat immers meer dan de vertrouwde rode wijn. In het assortiment vind je net zo goed witte wijnen (droog en zoet), roséwijnen en zelfs schuimwijnen, allemaal verkrijgbaar op de Belgische markt voor zachte prijzen van 4 tot 20 euro per fles.

    Wie zijn gasten dit eindejaar een inventief menu wil voorschoten, laat zich dus inspireren door de Coups de Coeur. Net als Maxime Collard, sterrenchef en een van de Coups de Coeurs-ambassadeurs van 2012. Maxime was vijf jaar sous-chef in het Brugse De Karmeliet en tovert tegenwoordig topgerechten op tafel in zijn eigen restaurant, ‘La Table de Maxime’ in Our. Hij stelde een feestmenu samen van vijf gangen, die telkens harmonieus samengaan met een van de Coups de Coeur-wijnen. Met nieuwjaar kan je zelf je gasten verrassen met dit imposante menu.

     

    Tongfilet met bloemkoolpuree en een emulsie van gepocheerde platte oester op een toast met olijfolie - Serveren met Château Villa Bel Air 2010 – Graves

    Gebakken eendenlever, crumble van kruiden en pistache, salade van raap, cranberry en limoen - Serveren met Château 1ère Brumes de Closiot 2009 – Sauternes

    Patrijs in de braadpan met wijnstokbladeren, gekarameliseerd witloof met eekhoorntjesbrood - Serveren met Château Savoie 2009 – Castillon Côtes de Bordeaux

    Hertenkalffilet uit de Ardennen, puree van zoete aardappelen en kleine herfstgroenten en boschampignons - Serveren met Château Rollan de By 2009 – Médoc

    Mandarijn en mango met peperkoek en een grand cru van chocolade - Serveren met Château Roumieu 2009 -Sauternes

     

     

    10-12-2012 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.BUL in Brussel

    Poëzie en lichtspel in de Bovenstad, Stefaniaplein

     

     

     

    Ter gelegenheid van de eindejaarsfeesten onthaalt het Stefaniaplein 'Bül', een artistieke licht- en geluidsinstallatie recht uit Montréal, Québec. Elke avond bij het vallen van de nacht zullen er gigantische lichtbellen aangestoken worden en een groots spektakel plaatsvinden voor jong en oud. Elke avond van 13 december 2012 tot 7 januari 2013 bij het vallen van de nacht zullen er gigantische bellen - waarvan er sommige wel 7 meter groot zijn - het Stefaniaplein verlichten.   

     

    Het is een dromerig spektakel waarbij de bellen van kleur veranderen en een licht- en geluidschoreografie vormen, geleid door Bernard Duguay en zijn team van Lucion Media, een bedrijf uit Montréal. Het hoogtepunt van het spektakel zijn ongetwijfeld de

    schaduwspelen:  een mise-en-scène in het teken van de buurt, Brussel, elegantie, kinderdromen... BÜL biedt een dromerig universum waarbij je je in één-twee-drie in het verhaal laat meeslepen. Het is een vernieuwendd concept dat uitnodigt tot reizen en dromen.

     

    Een sterk project voor de Bovenstad

    Al jaren droomde de Bovenstad van een pilootproject voor de Bovenstad.  Voor de eindejaarsfeesten bieden de grote wereldsteden een waaier aan schitterende lichtspelen aan hun bezoekers aan, en Brussel als hoofdstad van Europa moet dus absoluut in dat rijtje passen.  Daarom organiseert Winterpret al verschillende jaren een programma waarin verlichting en winteranimaties centraal staan in het stadscentrum. De Bovenstad bleef nog aan te pakken. In de lijn van Montréal, Lyon en Gent, Brussels Louise, de vzw die instaat voor de activering van de Bovenstad - en die onder andere ook de Louise Night en de Vendanges Louise organiseert -  wenste voor de Louizabuurt en voor Brussel een klank- en lichtspel te organiseren, een gezellige ontmoetingsplaats voor de passanten.

     

    Voor de organisatie van BÜL heeft Brussels Louise zich omringd met partners uit de openbare en privésector. Op regionaal niveau hebben VisitBrussels en het Brussels Hoofdstedelijk Gewest (dat al 5 jaar lang de heropleving van de sector ondersteunt) zich bij het project gevoegd om onze hoofdstad te laten schitteren. BÜL wist ook het elegante champagnehuis Laurent-Perrier als grootste partner bij zich te scharen, om de bubbels in de hele buurt te laten bruisen. Maar ook talrijke andere partners omkaderen het project. Onder andere, en niet van de minste, de Algemene Delegatie van Québec in Brussel, die haar 40 jaar van aanwezigheid in onze regionen viert, en op nog veel meerdere jaren van vriendschap klinkt. "Samen maken al deze partners BÜL tot een geheel: een internationaal project in het hart van Brussel dat openstaat voor iedereen met een elegante en dynamische identiteit, die net zo specifiek is voor de Bovenstad", legt Valérie Fourneau, coördinatrice van de vzw Brussels Louise ons uit.

    Een afspraak...Die helemaal gratis is: kom het spektakel elke dag van 13 december tot en met 7 januari bekijken  van 16 uur tot middernacht.

     

     

     

     

    10-12-2012 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    09-12-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sneeuw ruimen

    Sneeuw ruimen met WOLF-Garten

     

     

    Met de eerste sneeuwval komt de noodzaak van degelijk materiaal opnieuw op de voorgrond. Wolf-Garten biedt eenvrij grote diversiteit met als absolute blikvanger de sneeuwschop voor zonnepannelen.

     

    Enkele ideeen:

    Sneeuwschop voor het dak SRM60 - breedte: 60 cm.

    In combinatie met een telescopische steel vormt dit het ideale gereedschap om zonder enige moeite sneeuw van voltaÏsche panelen, veranda’s, enz. te verwijderen.

    Consumentenprijs: 21,90 €. Aanbevolen steel: vario.

     

    Sneeuwschop SNM55 – werkbreedte 55cm - inbegrepen steel: ZMAD120 met Delta handvat.

    Geschikt voor het scheppen van sneeuw. Sterke  schuifrand en voetsteunen van aluminium. Bestand tegen -30° en strooizout. Gebruiksvriendelijk door zijn lichte gewicht en zijn vorm die de sneeuw tegenhoudt. Consumentenprijs: 34,90 €

     

    Winterborstel WB40M - aanbevolen steel : ZM140 - werkbreedte : 40 cm.

    Speciale borstel voor de sneeuw. Bezit harde en lange haren om de sneeuw beter weg te vegen. Consumentenprijs: 23 €

     

    Sneeuwfrees Select SF61E: zelftrekkende frees, 6 versnellingen vooruit en 2 achteruit, motor WOLF-Garten 70H OHV / 3,9 kW / 208 cc, elektrostart. Stekker voor koude start, werkbreedte: 61 cm en werkhoogte: 53 cm.

    Tweetrapsuitworp, uitwerpkanaal tot 180° draaibaar d.m.v. een hendel, tot 6 meter maximale uitwerpafstand en tot 3 meter max uitwerphoogte, halogeenverlichting.

    Consumentenprijs: 899 € - er is al een WOLF-Garten sneeuwfrees vanaf 529 €.

    www.graham.be

     







    09-12-2012 om 08:56 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Duurzame verpakkingen

    Na kartonnen primaire productverpakkingen ook secundaire verpakkingen duurzaam

    Kartonnen secundaire verpakkingen FrieslandCampina op weg naar 100% duurzaam

     

     

    FrieslandCampina heeft een grote stap gezet op weg naar een 100% duurzame inkoop van álle kartonnen verpakkingssoorten. Vanaf 2013 zijn alle kartonnen secundaire verpakkingen, omverpakkingen (dozen, ‘wrap arounds’, ‘trays’), die door Royal FrieslandCampina Consumer Products Europe, Ingredients en Cheese, Butter & Milkpowder op de West-Europese markt worden gebruikt 100% duurzaam. Op dit moment is 80% van het karton dat wordt gebruikt voor de secundaire verpakkingen voorzien van een FSC-keurmerk. Ongeveer 75% daarvan is afkomstig van gerecyclede papiervezels en 25% van verse vezels uit verantwoord beheerde bossen. In totaal gebruikt de zuivelonderneming 75 miljoen kilogram karton voor ongeveer 550 miljoen omverpakkingen. Al sinds 2011 dragen bijna alle primaire drankenverpakkingen van FrieslandCampina op de West-Europese markt het FSC-keurmerk.

     

    Duurzaamheid is volgens Kees Gielen, CFO Royal FrieslandCampina, één van de fundamenten onder de ondernemingsstrategie route 2020. ‘De acties van FrieslandCampina op het gebied van FSC-verpakkingen maken het bedrijf tot absolute koploper op de West Europese markt,’ zegt Liesbeth Gort, directeur van FSC Nederland. ‘Het delen van opgedane ervaring en kennis tijdens het International Supply Management Congress is niet alleen waardevol voor FSC, maar ook voor de groeiende groep producenten van consumentenartikelen die gebruik willen maken van FSC-gecertificeerde verpakkingen.’

     

    Voor haar primaire verpakkingen, zoals van Appelsientje en de melkpakken, koos FrieslandCampina in 2010 al voor duurzaam geproduceerd karton. Bij de keuze van het materiaal wordt gekeken naar de hele ‘footprint’: grondstofgebruik, uitstoot van CO2, transport, hergebruik van verpakkingen en zo meer. FrieslandCampina streeft ernaar om groei van haar activiteiten integraal klimaatneutraal plaats te laten vinden, zowel op de melkveebedrijven van de leden als in de onderneming. Daarbij wordt gekeken naar het verduurzamen van de melkveehouderij en de ketens voor verwerking en distributie.

     

    Koninklijke FrieslandCampina N.V. voorziet honderden miljoenen mensen over de wereld van gezonde voeding, die rijk is aan waardevolle voedingsstoffen. Het assortiment bestaat uit zuiveldranken, baby- en kindervoeding, kaas, boter, room, desserts en functionele ingrediënten op basis van zuivel.

    Naast consumentenproducten worden ook producten geleverd aan professionele afnemers in bakkerij en horeca, aan de voedingsmiddelenindustrie en aan de farmaceutische sector.

    09-12-2012 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    08-12-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Warme winter in Center Parcs

    Beleef een warme winter in Center Parcs

     

     

     

     

    De domeinen van Center Parcs kleden zich extra mooi aan en bezorgen de hele familie onvergetelijke feestdagen. Een subtropische Kerst ? Center Parcs doet een voorstel : ontvlucht de koude winter en neem je familie mee naar Aqua Mundo, maak een wandeling op de mini-Kerstmarkt, geniet van de kerstliederen bij de kerstboom, verwarm je aan het haardvuur in je cottage, of begin het Nieuwe Jaar met een heus vuurwerkspektakel…

     

    Van november tot februari kan je in Center Parcs genieten van gezellige winterdagen

    dankzij tal van (hart)verwarmende activiteiten die je met de hele familie kan beleven !

    Kerstboom Service: Om trouw te blijven aan de traditie, kan elke familie haar kerstboom reserveren die zal klaarstaan bij aankomst in de cottage. Iedereen mag mee helpen versieren en zal zich snel thuisvoelen !

    Kids Winter Parade: Het gezichtje van onze allerjongste gasten zal oplichten bij het zien van de grote winterparade. Bovendien worden ze in de Market Dôme getrakteerd op een verhaaltje voor het slapengaan door de Winterkoning of Winterkoningin.

    Atelier Kids Winter Parade: Dit atelier laat het creatieve talent van ieder kind ten volle

    werken. Speciaal voor de feestparade knutselen ze zelf iets in elkaar. Zo vertrekken de kinderen met een prachtig souvenir naar huis !

    Family Winter Game Night: De hele familie beleeft een gezellige winterse avond vol spelplezier ! Tijdens de Family Winter Game Night kan je genieten van urenlang spelplezier, dans en muziek.

     

    Beleef smaakvolle feestdagen bij Center Parcs. Bij Kerst en Nieuwjaar kan je jezelf verwennen met smaakvolle feestarrangementen : à la carte tafelen of onbeperkt genieten van een uitgebreid luxe buffet. Center Parcs bezorgt je onvergetelijke decemberdagen !

     

    Sneeuwpret verzekerd in De Kempervennen : overdekte pistes voor iedereen

    Skiën of snowboarden, je hoeft er helemaal niet voor naar de Alpen te reizen. Op een goed uur rijden van Brussel, kan je je favoriete wintersport gewoon beoefenen in De Kempervennen. Het Montana Snowcenter heeft 5.500 m2 echte sneeuw en is zomer en winter geopend. Ideaal dus voor als je tijdens je verblijf voor het eerst op de latten of het board wil proberen te staan. Er zijn heel wat arrangementen voor skiërs en snowboarders beschikbaar, en ook skilatten en snowboards zijn te huur.

    www.centerparcs.be

     

    08-12-2012 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    07-12-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Oostkantons haal de skilatten maat boven!

    Oostkantons Haal de skilatten maar boven!

    Er staat een avontuurlijk wintersportweekend voor de deur!

     

     

     

    Winterplezier in de OostkantonsHet komende weekend (08.12. + 09.12.) staat in de Oostkantons helemaal in het teken van de wintersport. De winter heeft het vakantieoord helemaal in zijn greep. Dankzij een sneeuwlaag van 15 cm en aanhoudende vriestemperaturen zullende meeste langlaufpistes in Eupen, de Hoge Venen, de Belgische Eifel, Malmedy, Weismes, het Ourdal en St.Vith open zijn.

     

    Alpineskiën kan in Ovifat. Wie van snelheid houdt, kan genieten van een ritje met de sneeuwscooter in Baugnez/Malmedy. Ook wandelen met sneeuwschoenen is in de Oostkantons heel trendy. Wie van de natuur houdt, kan genieten van een verkwikkende wandeling in het prachtige sneeuwlandschap.

    De ijspiste in Malmedy opent op 7 december de deuren. Nog meer sneeuw op vrijdag en een zonnig weekend zijn ideale omstandigheden om met de hele familie te genieten op de pistes van de Oostkantons.

     

    Omdat er voldoende sneeuw is wordt op Mont-Rigi de eerste langlaufwedstrijd georganiseerd (15 km free style). Inschrijven kan op zondag vanaf 9u15. Het Toeristisch Agentschap Oost-België biedt u verschillende mogelijkheden om informatie in te winnen over de wintersportgebieden, de sneeuwlaag en de actuele toestand van de pistes:

    nternet: www.winter-oostkantons.be

    Smartphone applicatie: www.m.winter-oostkantons.be

    Snow Line: +32(0)80/22 74 74

     

    07-12-2012 om 17:28 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    06-12-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Holland America lijn

    HOLLAND AMERICA LINE KOMT MET EXTRA ALASKA PROGRAMMA VOOR 2013

    Uniek verblijf van 3 nachten in National Park Denali en ‘Sampler’ tours

     

    In 2013 zal Holland America Line haar cruiseprogramma in Alaska uitbreiden met onder andere 3 nieuwe ‘Triple Denali’ routes en vier nieuwe “Sampler” tours. De Triple Denali routes bieden de unieke kans te overnachten in het bijzondere Denali National Park in Alaska. De korte ‘Sampler’ tours die toegevoegd kunnen worden aan een bestaand programma zijn speciaal gecreëerd om deelnemers met weinig tijd toch de mogelijkheid te geven zich onder te dompelen in enkele van de meest adembenemende landschappen van Alaska.

     

    "Als marktleider in Alaska de afgelopen 65 jaar, is Holland America Line bedreven in het creëren van persoonlijke vakantie-ervaringen die de bekende highlights van Alaska combineren met haar pure en onontdekte natuurschoon”, zegt Richard Meadows, executive vice president marketing, sales en gast-programma’s voor Holland America Line. "Onze CruiseTours zijn de perfecte keuze voor mensen die Alaska op een intensieve manier willen ontdekken, omdat ze de mogelijkheid krijgen Alaska niet alleen vanaf een schip te verkennen maar ook over land.

     

    De CruiseTours duren 10 tot 20 dagen en zijn allemaal inclusief een landprogramma. Tijdens het landprogramma wordt Alaska’s wildernis, de wilde dieren, inheemse cultuur en geschiedenis ervaren. Zes van de reizen doen ook Canada's Yukon Territory aan met zijn Klondike Gold Rush erfgoed en ongerepte nationale parken zoals Kluane National Park en Tombstone Park. Tijdens de gedeeltes overland wordt gebruik gemaakt van McKinley Explorer koepeltreinen, met een glazen koepel, ruime leren stoelen, eersteklas beenruimte en niet meer dan 44 inzittenden. De begeleiding wordt verzorgd door professionele gidsen.

     

    Hoogtepunten van de nieuwe ‘Triple Denali’ routes zijn onder andere de Tundra Wilderness Tour, de Bears en Wilderness CruiseTour, De Glacier Discovery Route met haar met ijs bezaaide fjorden vanuit Vancouver naar Anchorage, en Ketchikan, een unieke haven in Alaska, beroemd om zijn rijke inheemse cultuur, zalmvisserij en geweldige Misty Fjords.

     

    De Alaska ervaring wordt ook op culinair gebied doorgetrokken. Holland America Line maakt veel furore als het gaat om de culinaire ervaringen aan boord van haar cruiseschepen. Aan boord en tijdens het landprogramma zullen op Alaska-geïnspireerde gerechten geserveerd worden. Ook kan er een beroep gedaan worden op goed geïnformeerde tolken, tour conciërges en gidsen uit Alaska op de meeste CruiseTours en Alaska cruises. De Park Rangers bij Glacer Bay National Park bieden uitgebreide informatie en begeleide programma's.

    De ms Amsterdam zal in 2013 de ms Volendam en de ms Zuiderdam op bepaalde CruiseTours  versterken in Alaska.

    www.hollandamerica.be

    06-12-2012 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    05-12-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Interactieve Duvel

     

    GENIET VAN EEN DUVEL IN EEN INTERACTIEF HISTORISCH KADER

     

     

     

    Historium Brugge en brouwerij Duvel Moortgat openen Duvelorium Grand Beer Café op de Grote Markt in Brugge. Duvelorium biedt net zoals Historium een unieke beleving aan. Op de eerste verdieping zal iedereen kunnen kennis maken met een selectie van de beste Belgische bieren in een zeer eigenzinnig kader met een prachtig terras met zicht op de Brugse Grote Markt. Het Antwerpse designbureau Puresang richtte de bar en shop vakkundig in. Vanaf 25 november is Duvelorium open voor het grote publiek.

     

    Op 25 november opende Historium op de Grote Markt in Brugge. Daarmee krijgt Brugge een toeristische attractie van formaat bij en dat is niet alleen leuk nieuws voor de 4 miljoen toeristen die Brugge jaarlijks bezoeken, ook de Belg kan er zeker iets opsteken. Historium is namelijk geen gewoon museum maar een echte belevingsattractie waarin de bezoeker een fascinerende reis maakt naar het roemrijke Brugge anno 1435. Een teletijdsmachine die je meevoert naar historisch Brugge maar je tegelijkertijd het Brugge van vandaag beter leert begrijpen.

     

    Genieten met de 5 zintuigen en daarbij wordt “smaak” op een zeer originele manier uitgelicht. In dit prachtige historische pand zal namelijk een uniek Grand Beer Café huizen, gedoopt Duvelorium waar een selectie van de beste bieren van België worden geserveerd en waar iedereen kan genieten van het prachtige zicht op de Brugse Grote Markt. Duvelorium is een unieke samenwerking tussen Historium en brouwerij Duvel Moortgat.

     

    Michel Moortgat, CEO Duvel Moortgat legt uit: “Brugge heeft een zeer rijke geschiedenis en kan hier dat verhaal op een originele manier vertellen. De vele bezoekers maken kennis met Belgische traditie en vakmanschap. Dit is dan ook het uitgelezen moment om hen te laten genieten van een andere Belgische trots, namelijk onze speciaalbieren.”

     

    Belgische bieren

    De vijf zintuigen worden geprikkeld door middel van film, decor en speciale effecten. Proeven en genieten van verschillende Belgische speciaalbieren, dat kan in het Duvelorium. Onder meer Duvel, Vedett, Maredsous, Brugse Zot, de bieren van brouwerij Achouffe, Liefmans en De Koninck zullen er geserveerd worden. Het balkon biedt een adembenemend uitzicht op de Grote Markt van Brugge. In de shop kunnen bezoekers de bieren en speciale pakketten aankopen. Voor Historium werd er een Historium Duvel glas ontwikkeld dat enkel te koop wordt aangeboden in het museum. Een mooi souvenir en een must have voor elke Duvel liefhebber.

     

    Iedereen is elke dag welkom in het Duvelorium. Het is de perfecte plaats om een dagje cultuur, shoppen of Historium af te sluiten of te starten. Beleven, tot rust komen en ten volle genieten van een prachtige omgeving en uitzicht.

     

     

    05-12-2012 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    04-12-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Cucu eerste Siamese praline

    Uitdagingen of dilemma’s – Cucu lost ze al spelend op. België stond al langer bekend als het land van het surrealisme en de zelfspot. Nu beschikt het ook over een symboolproduct op dat vlak: Cucu, een nieuwe praline die de consument een resem grappige uitdagingen laat aangaan. Meer nog : dankzij dit “Siamese” chocolaatje kunnen ook de (kleine) dilemma’s van het dagelijkse leven voortaan op een leuke manier beslecht worden . Het concept is even eenvoudig als geniaal: je breekt de Cucu praline in twee gelijke delen en je kiest elk een deel. Wie het stuk treft met de noot binnenin, moet de Cucu-uitdaging aangaan. Vandaag is Cucu al beschikbaar in meer dans 7O winkels : alle Delitraiteur- en White Nightwinkels, evenals in verschillende Louis Delhaize, Carrefour Express,….

     

    Cucu,  de Siamese praline die je uitdaagt…

    De twee symmetrische helften zijn even lekker en op het eerste zicht zijn ze niet van elkaar te onderscheiden. Gevuld met heerlijke praliné-chocolade vertonen ze wel een opmerkelijk verschil : slechts 1 van de twee bevat een nootje : wie die helft heeft,  is de pineut ! Die zal immers de uitdaging moeten aangaan die in het pralinedoosje zit of die de winnaar heeft gekozen uit de lange lijst met speelse uitdagingen die terug te

    vinden zijn op de website www.cucu-la-praline.com

     

    Cucu kan echter ook op een andere manier gebruikt worden : als een lekker alternatief op “kop of munt” om de dagelijkse kleine dilemma’s te beslechten : wie doet de vaat ? wie laat de hond buiten of de vuilnis ? wie beslist over het tv-programma en duizenden andere zaken die makkelijk te bedenken zijn.

     

    Cucu wordt met twee gespeeld … tot ieders vreugde

    De 23 gram wegende dubbelpraline heeft slechts één doel voor ogen : humor promoten in een tijdperk dat het echt wel kan gebruiken. Jean-Michel Maertens, de bedenker van Cucu, licht het ontstaan van Cucu even toe : “Het idee is ontstaan op het einde van een avond onder vrienden. We kwamen tot de vaststelling dat er tegenwoordig vaak een kleinigheid ontbreekt om  mensen opnieuw zin voor humor te geven. En dat niets zo gemakkelijk mensen in de juiste stemming kan brengen als een lekker pralinetje. De Franstalige uitdrukking « cucu la praline » kwam hierbij als geroepen om het verrukkelijke prototype  te ontwerpen en te dopen”.

     

    Mad(e) in Belgium : “Gastrocomische” Belgische inspiratie en productie

    Enkele weken later zagen de eerste exemplaren van Cucu het licht bij chocoladefabrikant Belvas in Ghislenghien. « Belvas heeft ons onmiddellijk gevolgd in onze denkwereld” vertelt Jean-Michel Maertens enthousiast. « Voor ons is het van wezenlijk belang om op dezelfde golflengte te zitten. Bovendien verzekert onze fabrikant een bio en fairtrade productie ».

     

    Met het naderen van de eindejaarsfeesten doet Cucu dus zijn blijde intrede in het “gastrocomische” landschap. Alle vestigingen van Delitraiteur en White Night evenals een aantal Louis Delhaize en Carrefour Express van de hoofdstad bieden Cucu al aan. “Cucu is een ideaal klein geschenk voor de eindejaarsfeesten. Het wordt per eenheid verkocht en vormt zo een perfect kleinood dat spontaan doet glimlachen onder mekaar of onder vrienden. Is dit uiteindelijk niet wat telt ?” vervolgt Maertens.

     

    De eerste testen zijn alvast veelbelovend. Gezinnen, bedrijven, scholen, groepen, velen hebben het product in display-vorm (dozen die 48 exemplaren en evenveel uitdagingen bevatten) al mogen proeven en appreciëren. Deze displays worden binnenkort ook online verkocht. De stichter van Cucu hoopt snel uit te pakken met een nieuwe versie, een special voor Valentijn en ook een versie van “Cucu op restaurant” is al in volle voorbereiding.

    www.cucu-la-praline.com

     

     

    04-12-2012 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    03-12-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tsjechië, paradijs voor langlaufers

    TSJECHIË PARADIJS VOOR LANGLAUFERS

    Met een aanbod van 3000 km langlaufroutes en Tsjechische gastvrijheid

     

     

     

    Langlaufliefhebbers kunnen hun hart ophalen in Tsjechië, dat in totaal 3000 km geprepareerde en goed bewegwijzerde langlaufpaden biedt. Betaalbare wintersport, de ongerepte natuur en gezellige authentieke chalets en berghutten maken Tsjechië een geliefde bestemming voor langlaufers.

     

    Het Boheems-Moravisch Hoogland (Vysočina) is het paradijs voor langlaufers, zowel voor beginners als voor gevorderden. Kloppend hart van dit gebied is de stad Nové Město na Moravě. Professionele langlaufers komen hier samen om deel te nemen aan de wereldkampioenschappen langlaufen. Tevens vormt de stad dé kweekvijver voor Tsjechisch talent.

     

    Maar ook als je geen jarenlange ervaring hebt op de latten kun je je prima vermaken. Je vindt hier 100 km aan langlaufpaden, zowel op beginnersniveau als op wedstrijdniveau. Liever skiën? Dat kan ook in het kleine skigebied Snowpark Harusův Kopec met 1 stoeltjeslift en een blauwe piste van 500 meter.

     

    Winters plezier in het Reuzengebergte: Alternatief voor het Boheems-Moravisch Hoogland is het Reuzengebergte in het noorden van Tsjechië. De omgeving staat bekend als wintersportgebied waar je naast skiën ook erg goed kunt langlaufen.

    Neem bijvoorbeeld de langlaufroute van 13 km van St. Peter naar het skigebied Spindleruv Mlyn. Of geniet van het uitzicht van de bergtoppen en maak een tocht over de 30 km lange “Reuzengebergte skiweg” van Harrachov over de gebergtekam tot aan Špindleruv Mlyn.

    www.czechtourism.com - Snowpark  : http://www.skisnowpark.cz/

     

    CzechTourism is de officiële toerismeorganisatie van Tsjechië. Het hoofdkantoor bevindt zich in Praag, de BeNeLux wordt vanuit het kantoor in Amsterdam bediend. CzechTourism BeNeLux richt zich met offline en online marketing- en PR-activiteiten op de pijlers UNESCO (Tsjechië telt 12 werelderfgoederen), natuur, gastronomie, wellness, wintersport en familievakanties. www.czechtourism.com





    03-12-2012 om 17:54 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    30-11-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Haagen Dazs Ice Moon

    Häagen-Dazs brengt je in Hogere sferen met ICE MOON

     

     

    Als het aan Häagen-Dazs ligt, start het nieuwe jaar straks onder een gunstig gesternte. De nieuwe ijscreatie ‘ice moon’ brengt je alvast in hemelse sferen. Buitenaards mooi dankzij de verrassende vormgeving van het ontwerpersduo Doshi Levien, en onweerstaanbaar lekker dankzij de succulente smaken van Häagen-Dazs, waaronder het nieuwe salted Caramel, een extra feestelijke variant voor de klassieke kerststronk!

     

    Voor het vijfde jaar op rij schakelde Häagen-Dazs gerenommeerd designtalent in om een exclusieve roomijscreatie te ontwerpen. Dit jaar viel het indiase-schotse ontwerpersduo Doshi Levien die eer te beurt. en het resultaat mag er zijn: een verleidelijk stukje universum, in twee versies.

     

    The Full ICE MOON vertrekt van de gesmaakte macadamia nut brittle, gecombineerd met het krokante van meringue en het frisse van framboossorbet, afgewerkt met een

    pistachekoekje.

    The Harvest ICE MOON brengt klassieker vanilla harmonieus samen met nieuwkomer salted Caramel, overgoten met een karamelsausje op basis van gezouten boter en afgewerkt met krokante chocoladecrisps en gekaramelliseerde pecannoten.

     

    De ontwerpers Nipa Doshi en Jonathan Levien vonden hun inspiratie voor dit poëtisch ijs in een simpele beweging, die van de lepel die in een pot ijs duikt om er een heerlijke hap uit te scheppen. Daarbij was de abstracte reliëfkunst van de Armeniër Léon Tutundjian een inspiratiebron, net als de franse film ‘Le voyage dans la Lune’ van Georges Méliès. Het ontwerpersduo geeft elke creatie graag een eigenzinnige twist, cultureel getint en met een vleugje humor.

     

    “Het was bijzonder leuk om deze ijscreaties te ontwerpen met het team van Häagen-Dazs. Het bolvormige design en de kraters waren een echte uitdaging, maar we zijn heel tevreden met het resultaat. We zien deze ijscreatie al in het midden van de feesttafel pronken! Voor ons was het ook een primeur, want voor de eerste keer in ons leven hebben we van ons prototype geproefd en het moet gezegd: overheerlijk!”

     

    De kunstzinnige hemellichamen van Häagen-Dazs zijn ambachtelijk gemaakt, exclusief voor de eindejaarsfeesten. Het roomijs bevat enkel natuurlijke ingrediënten, zonder toevoeging van kunstmatige kleur- en smaakstoffen. De ijstaarten ‘ice moon’ (6-8 personen) zijn van 3 december 2012 tot 2 januari 2013 verkrijgbaar in de winkels Häagen-Dazs in België:

     

    Het designersduo Doshi Levien bestaat uit Nipa Doshi (geboren in Bombay, India) en haar echtgenoot Jonathan Levien (geboren in Elgin, Schotland). Nipa en Jonathan leerden elkaar kennen aan het Royal College of art in Londen en werken sinds 2000 samen. Vandaag zijn ze wereldwijd gekend om hun typische stijl die de perfecte mix vormt van industrieel design, ambacht, technologie en verbeelding.

     

     

    30-11-2012 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ethical coffeecompany

    4 koffies van hoge kwaliteit in capsules van plantaardige oorsprong Ethical Coffee Company

     

     

    Vanaf 15 november biedt Delhaize in haar winkels de 4 variëteiten koffiecapsules Ethical Coffee Company voor de Nespresso-machine aan. De capsules van plantaardige oorsprong zijn volledig biologisch afbreekbaar en kunnen na gebruik gecomposteerd worden. Ze zijn samengesteld uit koffie van hoge kwaliteit afkomstig van de beste oogsten van Arabica. Door haar klanten milieuvriendelijke capsules aan te bieden, toont Delhaize haar duurzaamengagement. Met de lancering van een dergelijke innovatie vervult ze nog maar eens haar rol als pionier in de distributiesector. De caspule ‘Arabica Forte’ zal bovendien op wereldniveau enkel in avant-première in de Delhaize-winkels worden gelanceerd.

     

    LUNGO CAPSULE ON LEAF

    Een capsule van plantaardige oorsprong, volledig biologisch afbreekbaar en composteerbaar. Na een zoektocht van twee jaar heeft Ethical Coffee Company een nieuwe generatie koffiecapsules op de markt gebracht die perfect overeenstemmen met de verwachtingen van Delhaize inzake kwaliteit, innovatie en duurzaamheid.

    Deze capsule, volledig samengesteld op basis van plantaardige vezels en zetmeel, breekt in 6 maanden tijd af in een industriële compostinstallatie. Zodra ze gebruikt is, kan de consument ze dus gewoon weggooien met het huishoudelijk afval of in de recuperatiebakken van organische afval gooien. De natuur keert zo naar de natuur terug.

     

    In tegenstelling tot de plastic of aluminium capsules, is de capsule Ethical Coffee Company van plantaardige oorsprong volledig biologisch afbreekbaar en milieuvriendelijk. Door dit soort capsule aan haar klanten voor te stellen toont Delhaize nogmaals dat ze belang hecht om op een duurzame manier met haar activiteiten om te gaan. Dit geldt zowel voor de selectie van haar producten als voor haar wijze van gebruik en haar uiteindelijke impact op het milieu. Een strategie die in dezelfde lijn ligt als de strategie van de Ethical Coffee Company.

     

    4 variëteiten kwaliteitskoffie

    De koffies worden met de grootste zorg geselecteerd en op een traditionele manier gebrand, onder heel strenge voorwaarden, zodat aan de kwaliteitsnormen van Delhaize kan worden voldaan. Hiervoor is een ecologische benadering met respect voor het milieu en een echte duurzame ontwikkeling absoluut noodzakelijk.

    De capsules Ethical Coffee Company zijn dan ook samengesteld uit de beste oogst van Arabica van Colombië, Centraal-Amerika, Indië, Ethiopië, Kenia en elders.De selectie van de koffiebonen en een trage branding volgens de traditie en regels waardoor de beste aroma’s uit deze bonen worden gehaald, zorgen voor een espresso van hoge kwaliteit. Bovendien zorgt de innoverende verpakking voor een perfecte bewaring en op het einde, na een trage extractie van 25 tot 30 seconden, voor een onevenaarbare smaak.

     

    Om zo goed mogelijk te kunnen beantwoorden aan de gevarieerde smaak van haar klanten zal Delhaize 4 capsules met verschillende smaken voorstellen. De capsules worden in alle Delhaize-supermarkten verkocht aan € 2,89 voor 10 capsules.

     

    Arabica Forte - In avant-première op wereldniveau gelanceerd in de Delhaize-winkels: de perfecte harmonie van de beste Zuid-Amerikaanse en Afrikaanse arabica's. Voor liefhebbers van een intense, volle smaak met een fruitige noot.

    Cremoso : De elegantie en het karakter van een pure arabica met fruitige noten. Een samenstelling van koffiesoorten met de meest gegeerde herkomsten (Centraal-Amerika en Ethiopië), voor een bijzonder edele espresso. Om op elk moment van de dag van te genieten.

    Armonioso : Een echte espresso met een zacht, romig schuimlaagje. Deze pure arabica (Brazilië, Centraal-Amerika, Ethiopië) heeft een mild aroma en verenigt een intense en ronde smaak met fruitige, zacht kruidige noten. Ideaal voor 's ochtends of op elk moment van de dag.

    Decarabica : Deze combinatie van de beste cafeïnevrije arabica's (Centraal-Amerika, Mexico, Brazilië) en robusta’s garandeert een maximum aan smaak en romigheid met respect voor het product. Een perfect evenwicht tussen kracht en zachtheid, met heerlijk volle en fluweelzachte toetsen. Ideaal om op het einde van de dag van te genieten.

     

     

    30-11-2012 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    29-11-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Air europe

    Air Europa:  vanaf 3 december van Brussel naar Madrid  en door naar Latijns Amerika !

     

     

     

    De grootste Spaanse private luchtvaartmaatschappij Air Europa werkt continu aan de kwaliteit en de uitbreiding van zijn vloot en netwerk. Air Europa bestaat 25 jaar en start op 3 december 2012 de lijn Brussel/Madrid. Dat opent voor de Belgische markt, zowel business als leisure travel, tal van nieuwe mogelijkheden, niet in het minst richting Latijns Amerika dankzij de vele connecting flights vanuit Madrid.

     

    Air Europa, lid van de luchtvaartalliantie Skyteam, kan met verschillende sterke troeven uitpakken: een super moderne vloot , zeker met de recente aanvulling van vier Boeing 737/800 van de laatste generatie,  jaarlijks bijna 9 miljoen passagiers, een milieuvriendelijk label aangaande CO2-uitstoot, een meertalige en kwalitatieve service en een netwerk dat ook voor de Belgische reizigers heel wat in petto heeft.

     

    De nieuwe verbinding vanuit Brussel naar Madrid, vanaf 3 december, is een interessante en prijsgunstige aanvulling op de reeds bestaande connecties. Maar deze Brussel/Madrid service van Air Europa opent tal van bijkomende mogelijkheden. Om te beginnen een verhoging van de bereikbaarheid van andere Spaanse steden, van de Balearen en de Canarische Eilanden. Het zijn echter de connecting flights vanuit de Spaanse hoofdstad richting Midden-Amerika en Zuid Amerika die de aandacht van de reizigers zullen trekken. Dankzij de vrij korte wachttijd in Madrid worden de vluchten van Air Europa naar onder meer Havana (Cuba),  Santo Domingo en Punta Cana (Dominicaanse Republiek), Buenos Aires (Argentinië), Cancun en Mexico City (Mexico), Caracas (Venezuela), Lima (Peru) en Salvador de Bahia (Brazilië) voor de Belgische markt super aantrekkelijk. Naar de meeste van die bestemmingen is er een dagelijkse vlucht. Daarenboven gaat Air Europa zijn transatlantisch netwerk verder uitbouwen. Vanaf 27 november 2012 wordt vanuit Madrid ook Santa Cruz de la Sierra (Bolivië) bediend.

     

    De inauguratie op 3 december 2012 van de lijn Brussel/Madrid heeft een grotere betekenis voor en impact op de Belgische markt dan de nieuwe vlieglijn op zich. Air Europa zet met een reeks handige en concurrentievolle connecting flights de poort naar Latijns Amerika voor de Belgen wagenwijd open.

    www.aireuropa.com

     

    29-11-2012 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 29/04-05/05 2024
  • 22/04-28/04 2024
  • 15/04-21/04 2024
  • 08/04-14/04 2024
  • 01/04-07/04 2024
  • 25/03-31/03 2024
  • 18/03-24/03 2024
  • 11/03-17/03 2024
  • 04/03-10/03 2024
  • 26/02-03/03 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 12/02-18/02 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 29/01-04/02 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 15/01-21/01 2024
  • 08/01-14/01 2024
  • 01/01-07/01 2024
  • 25/12-31/12 2023
  • 18/12-24/12 2023
  • 11/12-17/12 2023
  • 04/12-10/12 2023
  • 27/11-03/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 13/11-19/11 2023
  • 06/11-12/11 2023
  • 30/10-05/11 2023
  • 23/10-29/10 2023
  • 16/10-22/10 2023
  • 09/10-15/10 2023
  • 02/10-08/10 2023
  • 25/09-01/10 2023
  • 18/09-24/09 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 04/09-10/09 2023
  • 28/08-03/09 2023
  • 21/08-27/08 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 07/08-13/08 2023
  • 31/07-06/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 17/07-23/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 03/07-09/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 22/05-28/05 2023
  • 15/05-21/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 17/04-23/04 2023
  • 10/04-16/04 2023
  • 03/04-09/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 12/09-18/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 10/05-16/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 28/10-03/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 05/08-11/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 29/04-05/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 11/03-17/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 25/12-31/12 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 30/11-06/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 24/12-30/12 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 31/03-06/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 07/05-13/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 09/04-15/04 2007
  • 02/04-08/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 26/02-04/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 27/11-03/12 2006
  • 20/11-26/11 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 06/11-12/11 2006
  • 30/10-05/11 2006
  • 23/10-29/10 2006
  • 16/10-22/10 2006
  • 09/10-15/10 2006
  • 02/10-08/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
  • 11/09-17/09 2006
  • 04/09-10/09 2006
  • 28/08-03/09 2006
  • 14/08-20/08 2006
  • 07/08-13/08 2006
  • 31/07-06/08 2006
  • 24/07-30/07 2006
  • 17/07-23/07 2006
  • 10/07-16/07 2006
  • 03/07-09/07 2006
  • 26/06-02/07 2006
  • 19/06-25/06 2006
  • 12/06-18/06 2006
  • 05/06-11/06 2006
  • 29/05-04/06 2006
  • 22/05-28/05 2006
  • 01/05-07/05 2006
  • 24/04-30/04 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!