Inhoud blog
  • Inside Blinds bewijst veelzijdigheid met gordijnen
  • Ga voor een zonnige touch up met Bristol
  • Van New york naar landbouw op kasteeldomein
  • Michael Kors
  • Franke ziet het glas halfvol .. warm en gefilterd
  • Parador vakantieparken
  • Beosysteem 9000C
  • DEBA meubelen trekt alles uit de kast!
  • Het combi-shirt van Mayerline
  • Arte en Moooi openen deuren van Green House
  • Own Your Glow
  • La Biennale di Venezia
  • Weleda breidt manverzorging uit!
  • Aspria: technologische verzorging
  • Kartell & illycaffè
  • Water als centerpiece
  • Artisano & Amato
  • Bell & Ross
  • Vier de lente met Belgische flair
  • Le Lame Lover
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    wozani
    restaurants
    05-07-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.weerbeelden

    Regionale tv promoot kusttoerisme.

     

    De RMM, de West-Vlaamse mediamaatschappij die o.a. Focus Tv en WTV overkoepelt, zendt tijdens de zomervakantie opnieuw weerbeelden uit negen Vlaamse kustgemeenten uit. Dit initiatief werd vorig jaar voor het eerst met succes getest en moet o.m. het kusttoerisme mee helpen promoten. De beelden komen van digitale Mobotix-camera’s.

    Tot eind september zijn deze weerbeelden tussen 12 en 18 uur om het halfuur beschikbaar op WTV en Focus TV. In het binnenland kan len de beelden bekijken op www.meteokust.be en www.meteoonline.be RVH.

     

    05-07-2006 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.somfy

     

    Het comfort van automatische zonwering.

     

     

    Nu het goede weer eindelijk ons land heeft bereikt, wil je op het terras maximaal genieten van de zon, het gezelschap en een fris gekoeld drankje, maar ook een heerlijke maaltijd … Op zo’n momenten werk je jezef niet in het zweet om het zware zonnescherm handmatig open of dicht te doen! Somfy, de marktleider in elektrische bedieningen voor onder meer zonwering, rolluiken, tuinhekken en garagepoorten, biedt je dé oplssing om de zomer aangenamer te maken. Je zonwering zal volledig automatisch openen en weer dicht gaan in functie van de gedetecteerde hoeveelheid licht, wind en vochtigheid! Van optimaal comfort gesproken …RVH. www.somfy.be

     

    05-07-2006 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (1)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.grohe

    GROHE TURBOSTAT®

     

     

    Met de nieuwe Grohe kranen, TurboStat® geniet je volop van je douche. Automatisch de juiste temperatuur, snel en precies! Niet te koud, niet te warm! Gewoon perfect Grohe.

    Veiligheid en comfort gaan hand in hand bij de nieuwe generatie thermostaatkranen van Grohe. De sterk verbeterde versies van de Grohe thermostaten worden aan de buitenzijde niet warmer dan de ingestelde temperatuur, zorgen voor een uitstekende temperatuur-regeling, hebben een kindvriendelijke temperatuurbegrenzer en bieden een ergonomisch bedieningsgemak. Maar er is niet alleen aan de techniek gedacht; ook het design heeft een ergonomisch modern jasje gekregen.

    De drie Grohe thermostaatkranen Grohtherm 1000, Grohtherm 2000 en Grohtherm 3000 zijn verkrijgbaar voor douche en bad. www.GROHE.be RVH.

     

    05-07-2006 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (3 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.sudamerica

    SUDAMERICATOURS

     

     

    Sudamerica Tours heeft net zijn nieuwe brochure 2006/2007 uitgebracht, gebaseerd op een nieuw concept en aangepast aan de nieuwe technologieën en het Internet. De nieuwe manier van werken stelt Sudamerica Tours in staat om een steentje bij te dragen aan het milieu en de papierberg te verminderen.

    De brochure heeft ook een nieuw concept. Ze is niet ingedeeld per bestemming maar thematisch, per reisformule. Deze nieuwe indeling brengt u onmidellijk naar uw favoriete reisformule, individuele rondreizen, begeleide groepsreizen, fly and drive formules, cruises, trekking, legendarische treinen, ecotoerisme, charmehotels, …

    De wonderlijke wereld van Zuid-Amerika, eveneens overgoten met exotische cocktails en duizenden smaakpaletten, ligt op amper drie kliekjes ver … www.sudamericatours.be   RVH.

     

    05-07-2006 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    29-06-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.laurence sybe radisson sas palace spa
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Laurence Syben, Radisson SAS Palace Spa,

    Nieuw lid van Union belge des barman (UBB).

     

    Laurence Syben, geboren in Luik in 1978, startte haar professionele carrière als barmeid in 2004 in het Radisson SAS Palace hotel in Spa. Dankzij diverse extra stages en eigen beroepservaring legde ze zopas met succes de praktische en theoretische proeven af en promoveert derhalve tot “barman” en lid van de UBB, de professionele organisatie van Belgische barmen. Een lidmaatschap dat de ambitieuze Laurence toegang verleent tot nationale en internationale competities.

     

    UBB werd in 1961 opgericht enerzijds om de beroepstitel veilig te stellen en anderzijds om de diverse inspanningen van de leden te revaloriseren. Het is trouwens de enige Belgische professionele beroepsvereniging van barman die door de IBA, International Bartenders association is erkend. UBB verdedigt tevens de kunst van het shaken en stuurt aan op een respect voor de regels en recepten waarbij het traditionele aan hedendaagse trends wordt gekoppeld ter veredeling van de ‘kunst van het drinken’.

     

    Voor haar praktische proeven creëerde Laurence een nieuwe cocktail “Pom’it up”, een cocktail op basis van wodka, appellikeur, kruiden en kaneel. Andere preferentiële cocktails van Laurence zijn:

    -          spice rhum: rum, appelsiensap, kruiden en kaneel

    -          strawberry palace cocktail: malibu, amaretto, verse aardbeien, pompelmoessap en een vleugje room

    -          kiss me quick: wodka, passoa, sap van roze pompelmoes en crème de cassis

     

    Proeven en genieten van al deze heerlijke drankjes in het RadissonSAS Palace in Spa, Place Royale 39 - 4900 Spa .RVH. www.radissonsas.com

     

     

     

    29-06-2006 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.sofitel bangkok

    SOFITEL GRAND SUKHUMVIT BANGKOK

     

    Het nieuwe Sofitel in Bangkok biedt 386 kamers waarvan 241 suites en ligt in de wijk Soi 6 een der voornaamste districten van de Thaise hoofdstad. Grand Sukhumvit Sofitel beschikt over de meest recente high tech en verwelkomt zowel zakenlui als toeristen., maar evenzeer gasten die er langere tijd willen verblijven.

    Het restaurant Café de Nimes biedt 24:24 uur een uitgelezen selectie van moderne topgastronomie, gekoppeld aan talloze Thaise en exotische bereidingen. Vanaf september wordt de zondagse brunch opgeluisterd door een live jazzband. Diegene die van een snelle hap wensen te genieten kunnen terecht in ‘Hot bread Deli’, een eigentijdse broodjesbar met sandwiches, zoetigheden en fijne patisserie. RVH.

    29-06-2006 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.world of duravit

    Flexibele badkameroplossingen:

     

    In de nieuwe documentatiebrochure “world of Duravit” ligt de klemtoon op hotelprojecten. De brochure toont op indrukwekkende wijze hoe Duravit design, functionaliteit en de hoogste kwaliteitsnormen in de badkamer als doorslaggevende elementen gebruikt.

    De brochure “world of Duravit” toont tijdens een fascinerende internationale ontdekkingsreis dat ondanks sterk wisselende omgevingen, flexibiliteit een absolute troef is. RVH.

    29-06-2006 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.duravit

    Five+Sensotel:

     

    Het tentoonstellingsproject Five+Sensotel in Londen, presenteerde de vijfsterren hotelkamer van de toekomst. Architect en ontwerper Yasmine Mahmoudieh bedacht een concept voor de hotelkamer als plaats voor zinnelijke ervaringen. Innovatieve oplossingen spreken met geuren, materialen en functionele details alle vijf zintuigen aan, waarbij de hotelgast afhankelijk van hoe hij zich voelt – een geheel persoonlijke, aangename sfeer kan creëren.

    Duravit leverde als partner in het concept de badkamer van de toekomst. Of het nu gaat om een verkwikkende ochtenddouche of een weldadig bubbelbad voor het ontspannen van lichaam en geest, de badkamer biedt veel meer dan alleen de mogelijkheid het lichaam te verzorgen, het is een oase van wellness geworden, die elke hotelgast genot en plezier belooft.

    Via een bedieningspaneel in de rand van het bad kan de gast kiezen uit diverse massageprogramma’s om zich door het warme, bruisende water te laten verwennen. Daarbij zorgt een sfeervol gekleurd licht voor aangename ontspanning. Vijf in de zijwand verzonken lichtpunten verlichten het water met een sfeervol kleurenspel. RVH.

     

    29-06-2006 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.ananas
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Ananas, symbool van gastvrijheid.

     

    Ze lijkt op een grote dennenappel met een bos harde groene bladeren op haar kruin. Maar onder de geschubde schil schuilt een ware bron aan vitaminen en vezels. Geen wonder dus dat de tropische ananas altijd al een geliefde vrucht was. ’s Werelds grootste ananasproducent Dole – die vanuit de voornaamste exportlanden, Honduras, Costa Rica en Equador de nieuwe, zoete variëteit Super Sweet exporteert – neemt je mee op ontdekkingstocht en geeft enkele handige tips en leuke weetjes.

     

    Ananas is een caloriearme vitaminebom. Met amper 51 kcal per 100g is de ananas caloriearm omdat ze haast geen eiwitten en vetten bevat en weinig koolhydraten. Maar bovendien is de ananas zeer gezond. Zo is de vrucht rijk aan vitaminen ( A, E, K, B1, B6, foliumzuur en vooral zeer veel vitamine C) en mineralen ( natrium, kalium, calcium, magnesium, fosfor, chloor, ijzer, zink, koper, mangaan en fluor). Verder bevat de ananas veel vezels die de darmtransit en dus de spijsvertering bevorderen.

     

    Als je een verse ananas bij zuivelproducten voegt, doe dat dan vlak voor je het gerecht of dessert serveert. Anders is de kans groot dat de mix gaat klonteren of waterig wordt. Wel lenen ananassen zich uitstekend voor vleesmarinades, ze zorgen voor een zachte, zoete smaak en maken taai vlees mals dankzij hun eiwitsplitsend enzym. Ook heerlijk bij gevogelte, zeevruchten of zuurzoete bereidingen. Ananas is alvast bijzonder populair in Antilliaanse, Creoolse en Aziatische keukens. RVH. www.doleeurope.com

     

    29-06-2006 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (4 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.neuhaus napolitains
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Neuhaus vergroot assortiment Napolitains:

     

    De Napolitains, de vierkante chocolaatjes die meestal bij de koffie worden geserveerd, vallen geweldig in de smaak bij het publiek. Er is altijd vraag naar meer en dus besloot Neuhaus het gamma uit te breiden met onweerstaanbare smaken uit de hele wereld, van Madagaskar tot Venezuela en het Afrikaanse continent. Kenners en liefhebbers kunnen al reikhalzend uitkijken naar de Napolitains Origines, maar ook het nieuwe assortiment Napolitains zonder toegevoegde suiker zal hen ongetwijfeld bekoren.

     

    De expertise van pralinespecialist Neuhaus is wereldwijd befaamd. Daarom creëerde Neuhaus 4 nieuwe, verrukkelijke Napolitains origines:

    Madagaskar Vanille Bourbon: uit de duizenden aroma’s van het eiland Madagscar koos Neuhaus een assortiment cacaobonen met betoverende namen zoals Forestaro, Trinitario en Criollo. De krachtige smaak van deze variëteiten wordt gecombineerd met romige melk en de beroemde ‘bourbonvanille’.

    Occumare Venezuela 71%: het raffinement van deze selectie krachtige en zuivere cacoa Occumare werd al door de Maya’s gewaardeerd en staat borg voor een palet van ontelbare verschillende smaken die eindeloos plezier garanderen bij elk degustatiemoment.

    Sao Tomé 75%: deze cacaoboon van het type Forestaro is afkomstig van het eiland Sao Tomé, golf van Guinea, en vormt de basis van een chocolade met pittig aroma, een ietwat bittere smaak en een fruitige nasmaak. Een wonderlijke ontdekkingsreis voor de smaakpapillen.

    West Afrika 73%: de chocolade die Neuhaus creëerde op basis van deze selectie West-Afrikaanse cacaobonen heeft een aroma met een kruidige toets en bezorgt de chocoladeliefhebber een ultiem moment van verleidelijk en sensueel genot.

     

    De zomer is voor vele het signaal om aandacht aan hun figuur te besteden. Chocolatier Neuhaus gunt hen dit moment van intens geluk en verwent hen met Napolitains zonder toegevoegde suiker, die bereid werden met maltitol. RVH.

    29-06-2006 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.mercure zomermenu
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

     

     

    Deze zomer stelen primeurgroentes de show
    op Mercure’s nieuwe degustatieborden

     

     

    De “Mercure degustatieborden”, gelanceerd eind maart 2006, zijn een 100% Belgisch concept: op één bord proeft u vijf specialiteiten bedacht door de chefs van de vijf Belgische Mercure-restaurants. Een originele manier om gastronomisch te genieten met één gang, terwijl u vijf originele recepten met één gemeenschappelijk ingrediënt kunt ontdekken.

     

    Voor het zomers ‘degustatiebord’ koos Mercure voor primeurgroentes geserveerd met heerlijk lamsvlees:

     

    Lamszadel gevuld met champignons
    (een recept van Joel Poliart van het Mercure Louvain-La-Neuve)

    Tagliatelle van asperges met olijfolie en pijnboompitten
    (een recept van Edmond Desmet van het Mercure Brussels Airport)

    Flan van erwtjes en een millefeuille van rode biet
    (een recept van Daniel Bormans van het Mercure Dinant Castel de Pont-à-Lesse)

    Raap gevuld met mousseline van jonge worteltjes
    (een recept van Victor Djisso van het Mercure Liège)

    Primeuraardappeltjes gebakken in rozemarijnboter
    (een recept van Serge Chevalier van het Mercure Mons)

     

    Dit zomerse proefbord wordt de hele maand juni aangeboden in de 5 Belgische Mercure-hotels voor de prijs van 24 euro.

     

    Binnen Accor vertegenwoordigt Mercure de regionale verankering met 750 hotels ingedeeld in drie standingniveaus, die sterk betrokken zijn bij hun stad of streek. Accor is in België aanwezig met 5 hotels (445 kamers). RVH.

    www.mercure.com of www.accorhotels.com.

     

     

     

     

    29-06-2006 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.cola alu botlle

    Derde Alu bottle van Coca-cola:

     

    Optimisme in african style. Daar draait het design van de derde alu bottle uit de Magnificent 5 reeks om. Na de eerste twee ontwerpen van Designers republic (UK) en Lobo (Brazilië), creëerden de Zuid-Afrikaanse designagentschappen REX en Tennant McKay een organisch kreurrijk design.

    Optimisme heeft zijn wortels in de omgeving waarin je leeft, zegt Ruda Botha, founding partner van REX. Voor de Zuid-Afrikaanse artiesten was de enorme culturele rijkdom van Agrika de inspratiebron voor het nieuwe design. Zij gingen dan ook te rade in de Afrikaanse mythologie. De jonge en creatieve designteams toverden vloeiende vormen in de tinten oranje, bruin en groen op het alu flesje te voorschijn. Het resultaat is een unieke Afrikaanse esthetiek met een eigen interpretatie van optimisme. RVH.

     

     

    29-06-2006 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    23-06-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.sn cabin crew

     

     

     

    SN Brussels Airlines heeft beste Europese Cabin Staff

     

     

    SN Brussels Airlines heeft van alle Europese luchtvaartmaatschappijen de beste Cabin Crew. Dat blijkt uit een grote enquête van het onafhankelijk Britse onderzoeksorgaan Skytrax. De zeer bekende Britse audit organisatie, ook wel als ‘de Michelin van de luchtvaart’ omschreven,  hield in haar beoordeling rekening met criteria zoals service, efficiëntie, aandacht voor safety, problem solving, enthousiasme, vriendelijkheid en talenkennis.

     

    SN Brussels Airlines scoort in de populaire Skytrax enquête het beste van alle Europese luchtvaartmaatschappijen. De Portugese luchtvaartmaatschappij PGA Portugalia eindigde tweede en Luxair prijkt op de derde plaats.  Ook in andere werelddelen werden luchtvaartmaatschappijen onderscheiden. Zo ging in Azië de eerste prijs naar Thai Airways.

     

    In totaal werden zestien criteria gehanteerd tijdens de enquête. Ondermeer de verwelkoming van de passagiers, de toepassing van de safety procedures, de efficiëntie van de maaltijd- en drankenservice, de discipline plus vriendelijkheid en het enthousiasme van het personeel en de talenkennis werden beoordeeld. Deze officiële enquêteresultaten van Skytrax bevestigen dat ‘Passionate about you’ meer is dan een slogan voor SN Brussels Airlines. RVH.

     

    23-06-2006 om 08:31 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.ibis online

     

     

    Duizend en één goede redenen om uw

    kamer in een Ibis-hotel online te reserveren

     

    www.ibishotel.com

     

     

    Het Ibis-hotelnetwerk in België en het Groothertogdom Luxemburg, bestaande uit 22 voordelige hotels, registreert vandaag 11% van zijn reserveringen via het internet, goed voor een toename met 17% in vergelijking met dezelfde periode van het afgelopen jaar. Er zijn dan ook duizend en één goede redenen om uw kamer in een Ibis-hotel online te reserveren!

     

     

    Snel, eenvoudig … en steeds het voordeligst!

    Dankzij het internet kunt u vanaf eender welke computer bijzonder snel en eenvoudig een kamer in een Ibis-hotel reserveren. U voert rechtstreeks vanaf de homepage van de website www.ibishotel.com de stad, aankomstdatum en het aantal gewenste overnachtingen in, waarna op de website onmiddellijk de overeenkomstige hotels en tarieven worden weergegeven. Bovendien garandeert de website www.ibishotel.com steeds de beste prijzen dankzij het contract ‘ Best Price Guarantee’ waarin wordt bepaald dat indien de klant minder dan 24 uur na zijn reservering via de website van Ibis op een andere website een gelijkaardig aanbod voor hetzelfde hotel tegen lager tarief aantreft, Ibis zich ertoe verbindt de klant dit tarief aan te bieden met een extra korting van 10%. RVH.

     


     

     

    23-06-2006 om 08:26 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eerste Fair Trade menu - Astoria

     

     

    Het Sofitel Astoria Brussels lanceert

    het eerste Fair Trade-menu

    Gastronomisch en ethisch!

     

    Het Sofitel Astoria Brussels is het eerste hotel in België dat een menu aanbiedt met een maximum aan Max Havelaar-producten, afkomstig uit het eerlijke handelscircuit.

     

    Sedert 19 juni wordt het menu van de week van het ‘Palais Royal’, het restaurant van het Sofitel Astoria Brussels, bereid op basis van producten afkomstig uit het eerlijke handelscircuit. Basmatirijst uit Thailand, olijfolie uit Marokko, zwarte dessertchocolade uit Ghana, guaveconfituur uit Bahia, … Allemaal authentieke producten die Chef Laurent Gauze inspireerden bij het samenstellen van het nieuwe menu van de week:

     

    Sushi van rode tonijn, karamel van rode paprika’s

    of

    Fijngehakte rauwe geconfijte lamsvlees met foeliebloesem – taboulé van quinoa

     

    Krokantje van roodbaarsfilet met rode Thaïse rijst

    of

    Rundbiefstukje met gekonfijte sjalotjes

     

    Zwarte Ghaneese chocoladetaart, pompelmoesgranité

    of

    Chantilly geparfumeerd met guaveconfituur, vruchtensalpicon met gekruid sap

     

    Koffie Max Havelaar

     

    Menu aangeboden van 26 juni tot 2 juli voor 44 euro (drank niet inbegrepen)

     

    Bij het ontbijt kunnen de gasten van het Sofitel Astoria Brussels naast de traditionele viennoiseries eveneens ethische producten van elders smaken, zoals guaveconfituur en imbu-monbinpruimenconfituur uit Brazilië. s’ Morgens wordt er ook een zoete voorbereiding van Quinoa voorgesteld.

     

    Verder serveren alle Sofitel-hotels in België sinds jaar en dag mokkakoffie uit Ethiopië in hun restaurant en in hun bar. Dit initiatief naar inspiratie van de acties van Sofitel en Mercure in Frankrijk kent veel succes bij de Brusselse en internationale gasten van het Sofitel Astoria Brussels en zal de hele zomer lang lopen, tot 13 juli in het ‘Palais Royal’ en van 14 juli tot 15 augustus in de ‘2B in Brussels’ bar van het Sofitel Astoria Brussels.

     

    ‘De grootste moeilijkheid’, benadrukt Chef Laurent Gauze, ‘stelt de toelevering. Tot dusver hebben we in België geen verdelers gevonden die ons voldoende producten uit het eerlijke handelscircuit kunnen leveren. Momenteel worden ze toegeleverd vanuit Parijs, maar daar hangt een prijskaartje aan en het is jammer dat bedrag aan vervoerskosten te besteden, veeleer dan aan de aankoop van andere eerlijke producten.’ Een initiatief dat niet alleen de inzet vergt van het ganse team, maar het ook motiveert: ‘We zijn er trots op een menu te kunnen aanbieden dat zowel gastronomisch als ethisch is’, verklaart Gilbert Mennetret, algemeen directeur van het Sofitel Astoria Brussels, ‘en onze klanten stellen het initiatief bijzonder op prijs, wat ons nog aanmoedigt het verder te ontplooien.’ RVH.

     

    Restaurant ‘Le Palais Royal’ en bar ‘2B in Brussels’

    Sofitel Astoria Brussels

    Koningsstraat 103

    1000 Brussel

    Reservatie aangeraden op 02/227.05.05

     

    23-06-2006 om 08:25 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.beste ambachtelijke kok

     

     

    De Meesterkoks van België

    Zoeken “Beste” Ambachtelijke Kok van België 2006

     

    De Vereniging van de Meesterkoks van België organiseert aanstaande november opnieuw haar jaarlijkse Wedstrijd van de Beste Ambachtelijke Kok van België. De eindproef vindt plaats op 23 november 2006, net als de vorige jaren in het kader van  Horeca Expo. In 2005 werd de prijs gewonnen door  Peter Asaert van restaurant De Waterhoeve in Merendree.

     

    De titel ‘Beste Ambachtelijke Kok van België’, welke gelijkstaat met die van ‘Meilleur Ouvrier de France’, is officieel erkend door de minister van Middenstand en Landbouw. Met deze titel zal de winnaar ‘buiten mededinging’ geklasseerd worden bij alle andere culinaire en gastronomische wedstrijden die in België worden georganiseerd.

     

    De kandidaten dienen tussen de 24 en 40 jaar en in België werkzaam te zijn. Ze kunnen zich laten vergezellen door een commis van onder de 21 jaar en ze moeten nastaand menu voor 10 personen bereiden:

     

    Vrij gerecht:

    Schelvis - Drie garnituren: zwemkrab, schorseneren en groene kool

    Voorgeschreven gerecht:

    ESCOFFIER, blz. 760 van de editie van ’93:

    Gesmoorde jonge eend ‘à l’orange’ – garnituur: aardappelen Anna

    Vrij nagerecht:

    Witte en pure chocolade Callebaut – koffie - amendelen

     

    Kandidaturen, met beschrijving van de vrije recepten (kwartels en nagerecht) en met economaatbon moeten – uiterlijk op 15 september – gezonden worden aan de Voorzitter van de Meesterkoks: Robert Van Duüren – Gemeenteplein 16 – bus 19 - 1853 Strombeek Bever. RVH.

     

     

    23-06-2006 om 08:23 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (2 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.barman kampioen

     

     

    David François (Restaurant Bar COSPAIA)

    Kampioen van België

     

     

    Tijdens de nationale kampioenschappen barman UBB sleepte David François, barman van het restaurant Cospaia met zijn cocktail : “Bananas Boulevard “ de eerste prijs in de wacht.

    Ingredienten voor de winnende cocktail zijn: 3 cl vodka Grey Goose, 2 cl crème de banane Marie Brizard, 2 cl nectar van passievruchten Caraïbos, 4 cl nectar van mango Caraïbos en                         1 cl verse citroensap.

    David François verdedigt de kleuren van de U.B.B. tijdens het wereldkampioenschap van de International Bartenders Association dat plaats zal vinden van 4 tot 9 oktober 2006 te Porto Carras (Griekenland).  Hij zal proberen om de titel van wereldkampioen binnen België te behouden, die Sergio Pezzoli afgelopen jaar mee terugnam uit Helsinki.

     

    De  2de plaats ging naar Pierre Pelseneer (Hotel Amigo Rocco Forte) met zijn cocktail     “Mikados”. Ingredienten: 3cl vodka Belvédère, 2 cl perzikenlikeur Marie Brizard, 1 cl Cherry Brandy Marie Brizard, 7 cl nectar van passievruchten Caraïbos en 1 cl limoensiroop van Monin. De derde plaats was voor Olivier Pichon (Grand Casino Brussels), zijn cocktail « Lorena «  met als ingrediënten: 4 cl vodka Smirnoff, 3 cl Cherry Marnier Lapostolle, 6 cl ananassap Caraïbos,  0.5 cl aardbeiensiroop van Monin en 1 cl  karamelsiroop van Monin. RVH.

     

     

     

    23-06-2006 om 08:22 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.sphinx
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

     

     

     

     

    WATER- EN STOOMCABINE VAN SPHINX PRIKKELT ZINTUIGEN

    Optimaal ontspannen in wellnesscabine ‘MyTime’

     

    Met de wellnesscabine MyTime benut sanitairfabrikant Sphinx alle mogelijkheden van water, geur en geluid die het leven aangenaam maken. De gebruiker kan erin zitten en staan, een stoombad nemen, douchen onder de meest uiteenlopende soorten stralen, ontspannende geuren ruiken en naar zijn favoriete muziek luisteren. MyTime levert een optimale ontspanning.

     

    Een thermostatische kraan zorgt ervoor dat het water altijd de gewenste temperatuur heeft. Water kan in vele vormen over het lichaam stromen: als frontale cascade over het hele lichaam, via een zachte halsmassage, een centrale regendouche, als massagestraal op ieder gewenst punt van het lichaam, via een hoofddouche of zelfs in de vorm van een Schotse douche, waarbij warme en koude stralen worden afgewisseld.

     

    De wellnesservaring zou niet compleet zijn zonder prikkeling van andere zintuigen. Dankzij MyTime kan via een dispenser de geur van zelfgekozen essentiële oliën worden verspreid. Daarnaast is de cabine eenvoudig aan te sluiten op de hifi-installatie in huis. RVH.

     

     

    23-06-2006 om 08:21 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.virgin

     

     

     

    Virgin Express biedt deze zomer 50.000 extra zetels aan

     

    Virgin Express speelt deze zomer in op de stijgende marktvraag door extra capaciteit en zetels aan te bieden naar 8 zonnige bestemmingen. Duizenden extra zetels zijn beschikbaar om aan de passagiers nog meer afreismogelijkheden te bieden deze zomer.

     

    Virgin Express, de grootste Belgische lage tarievenmaatschappij, verhoogt het aantal beschikbare vluchten en stoelen op niet minder dan 8 populaire Europese bestemmingen.

    Wekelijks biedt Virgin Express gedurende juli en augustus 38 extra vluchten aan, goed voor een extra capaciteit van meer dan 50.000 stoelen in juli en augustus. De bestemmingen met extra frequenties zijn Athene, Barcelona, Bari, Catania, Faro, Malaga, Napels en Nice.

     

    In totaal zal Virgin Express deze zomer 17 wekelijkse vluchten aanbieden naar Athene, 23 wekelijkse vluchten naar Barcelona, en dagelijks koers zetten naar Faro. Er zijn ook vier afreismogelijkheden per week naar Bari en Catania, 25 wekelijkse frequenties naar Malaga, 5 wekelijkse vluchten naar Napels, en niet minder dan 26 toestellen zullen elke week landen in Nice. De nieuwe bestemming van Virgin Express, Palermo, wordt elke week 4 keer aangevlogen.

     

    De dienstregeling is ideaal voor korte uitstapjes, langere vakanties en city trips. Bestemmingen en luchthavens zijn perfect te combineren. Passagiers kunnen bijvoorbeeld naar Rome vliegen en terugkeren via Napels, wat toelaat om de prachtige Amalfische kust te bewonderen. Andere mogelijke voordelige combinaties zijn onder andere Nice – Marseille, Malaga – Faro, Valencia – Murcia of Catania - Palermo.

    Reserveren kan via www.VirginExpress.com, door te bellen naar het call center op 070 35 36 37 of via uw reisagent. Een enkele reis inclusief alle taksen is al beschikbaar vanaf € 49.

    RVH.

     

    23-06-2006 om 08:20 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.horeca vlaanderen

     

     

    Adecco en Ho.Re.Ca Vlaanderen bieden gratis uitzendarbeid aan Vlaamse horeca

     

    Adecco en Ho.Re.Ca Vlaanderen hebben een samen een initiatief gelanceerd om uitzendarbeid te promoten in de Vlaamse horecasector. Alle leden, nieuwe leden en starters van de sector krijgen 4 uur gratis uitzendarbeid. De lancering startte met het verspreiden van 2500 voordelenpakketten via de coördinatoren van de federatie en de accountmanagers Adecco Hospitality Oostende, Gent, Antwerpen en Kortrijk.

     

    "Het partnership met Adecco levert een werkelijke bijdrage tot de ontwikkeling van professionele ondernemingen en creëert een dynamiek in het werkveld" aldus de voorzitter Jan De Haes, Fed.Ho.Re.Ca.Vlaanderen. De federatie Ho.Re.Ca Vlaanderen blijft op zoek naar betere kwaliteitsnormen, klantgerichtheid, rendabiliteit in de sector. Het sociaal en ethisch ondernemen staat daarbij centraal. Het nieuwe initiatief kadert perfect binnen die visie en filosofie. Adecco op zijn beurt helpt werkzoekenden en bedrijven verder succesvol te maken en te blijven, ook in de horecasector.

    "Met deze samenwerking willen wij ondernemers doen proeven van uitzendarbeid en hen laten zien hoe wij werken," verklaart Guy Verbrugghe, Business Unit Manager Hospitality België bij Adecco. RVH.

     

    23-06-2006 om 08:18 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 06/05-12/05 2024
  • 29/04-05/05 2024
  • 22/04-28/04 2024
  • 15/04-21/04 2024
  • 08/04-14/04 2024
  • 01/04-07/04 2024
  • 25/03-31/03 2024
  • 18/03-24/03 2024
  • 11/03-17/03 2024
  • 04/03-10/03 2024
  • 26/02-03/03 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 12/02-18/02 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 29/01-04/02 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 15/01-21/01 2024
  • 08/01-14/01 2024
  • 01/01-07/01 2024
  • 25/12-31/12 2023
  • 18/12-24/12 2023
  • 11/12-17/12 2023
  • 04/12-10/12 2023
  • 27/11-03/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 13/11-19/11 2023
  • 06/11-12/11 2023
  • 30/10-05/11 2023
  • 23/10-29/10 2023
  • 16/10-22/10 2023
  • 09/10-15/10 2023
  • 02/10-08/10 2023
  • 25/09-01/10 2023
  • 18/09-24/09 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 04/09-10/09 2023
  • 28/08-03/09 2023
  • 21/08-27/08 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 07/08-13/08 2023
  • 31/07-06/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 17/07-23/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 03/07-09/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 22/05-28/05 2023
  • 15/05-21/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 17/04-23/04 2023
  • 10/04-16/04 2023
  • 03/04-09/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 12/09-18/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 10/05-16/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 28/10-03/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 05/08-11/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 29/04-05/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 11/03-17/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 25/12-31/12 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 30/11-06/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 24/12-30/12 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 31/03-06/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 07/05-13/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 09/04-15/04 2007
  • 02/04-08/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 26/02-04/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 27/11-03/12 2006
  • 20/11-26/11 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 06/11-12/11 2006
  • 30/10-05/11 2006
  • 23/10-29/10 2006
  • 16/10-22/10 2006
  • 09/10-15/10 2006
  • 02/10-08/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
  • 11/09-17/09 2006
  • 04/09-10/09 2006
  • 28/08-03/09 2006
  • 14/08-20/08 2006
  • 07/08-13/08 2006
  • 31/07-06/08 2006
  • 24/07-30/07 2006
  • 17/07-23/07 2006
  • 10/07-16/07 2006
  • 03/07-09/07 2006
  • 26/06-02/07 2006
  • 19/06-25/06 2006
  • 12/06-18/06 2006
  • 05/06-11/06 2006
  • 29/05-04/06 2006
  • 22/05-28/05 2006
  • 01/05-07/05 2006
  • 24/04-30/04 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!