Inhoud blog
  • Classic date manufacture
  • Classic Moonphase Date Manufacture
  • Franke stapt in de grijze zone
  • BR 05 Chrono grey steel & gold
  • Ray-Ban & Lenny Kravitz
  • BR X5 Black Titanium
  • De nieuwe stoelmodellen van Marie's Corner
  • Internationaal tuinfestivall
  • Stoneman Arduenna-Saison startte op 13 april
  • Alpina Extreme Quartz
  • Seastrong Diver Extreme Automatic GMT: de avontuurlijke duiker
  • Dromen van de zomer met Anita en rosa Faia
  • BR05 Black ceramic
  • Natuur en cultuur voor het ganse gezin in Frieslanf
  • Seastrong Diver Extreme Automatic
  • Een icoon in zijn categorie
  • Interhome wil Scandinaven naar Belgische kust lokken
  • Spetter met Trixie in het water
  • Aspria: een goede ademhaling, levensbelangrijk!
  • Moederdag
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    wozani
    restaurants
    17-09-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Goslar, ontdek een werelderfgoed
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Goslar – ontdek een werelderfgoed!

     

    Aan de voet van de noordelijke Harz, omringd door een sprookjesachtig landschap, ligt de prachtige keizerstad Goslar. Machtige torens, talrijke kerken, bonte vakwerkhuizen en geplaveide straten vormen het middeleeuwse stadsbeeld. De voormalige ertsmijn Rammelsberg, die samen met de oude stadskern en het historische waterhuishoudingssysteem de ‘Oberharzer Wasserwirtschaft’ de status van Unescowerelderfgoed draagt, is een van de origineelste musea voor industriële cultuur in Europa. Niet ver van het centrum van Goslar troont het imposante keizerlijke paleis met zijn unieke kunstschatten. Talrijke cafés en restaurants nodigen u uit en de fraaie winkels in het historische stadscentrum maken shopping tot een waar genot.

    Bezienswaardig: Keizerlijk paleis met de St. Ulrichskapelle, Ambachtenmarkt Großes Heiliges Kreuz, Marktplein (met kerk, raadhuis, Huldigungssaal en klokkenspel), Unesco-werelderfgoed Rammelsberg (museum en bezoekersmijn), Siemenshaus, St. Annenhaus, Mönchehaus-Museum voor moderne kunst, Museumoever met het tinnenfigurenmuseum van Goslar, Middeleeuws museum in de Zwinger

    Bijzondere ervaringen: Multimedia-ervaring Huldigungssaal, ‘Ab in der Höhe’ naar de kerktoren op de markt, museumoever met het tinnenfigurenmuseum van Goslar, stadsversterking met Breite Tor, Zwinger en wallen, vakwerkhuizen uit alle stijlperioden in de Bergstraße en Schreiberstraße, ‘1.000 passen door het oude stadsgedeelte’, dagelijkse rondleiding door de stad, wandeling naar de uitkijkplaats Maltermeisterturm, uniek kerstbos en kerstmarkt en een uitstapje naar Hahnenklee aan de Liebesbankweg

     

    17-09-2014 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (2 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Berghoff's porselein: pracht en praal

    Het plaatje klopt bij de nieuwe porseleinen lijn van de Eclipse collectie van BergHOFF. Het witte servies met ronde contouren krijgt een naturelle toets door de beeldige kurken accessoires. Van borden en kopjes tot rijstkommetjes en theelichthouders. Deze collectie is ‘af’ tot in de puntjes!

    Deze porseleinen serviescollectie, ontworpen door Frederik Aerts, tovert elke eettafel om tot een feestelijk decor. Cirkels en ellipsen kenmerken de kommetjes en diverse borden en maken van creatief de tafel dekken een eitje! De bijpassende, golvende vazen en peper- en zoutvaatjes zetten de puntjes op de i. Hier en daar creëert de kurken afwerking een warme, natuurlijke look. Zo zijn het deksel van de pastakom, de plateau onder de snackkommen, de placemats en de theelichthouders van kurk gemaakt. Sluit een heerlijk diner tenslotte stijlvol af met een lekkere thee of koffie. Het witte melkkannetje en de suikerpot pronken naast de porseleinen thee- en koffiepotten.

    De nieuwe porseleinen lijn van de Eclipse collectie van BergHOFF is ‘af’ tot in de puntjes. Het witte servies met ronde contouren krijgt een warme toets door de beeldige kurken accessoires. Dankzij de duurzame materialen is de collectie even goed inzetbaar voor dagelijks gebruik als voor het dekken van een betoverende feesttafel. De elegante collectie is bovendien ook gemaakt voor dagelijks gebruik. Het duurzame servies kan perfect in de microgolfoven en mag na het eten gewoon in de vaatwasser. BergHOFF bewijst alweer dat mooi én praktisch perfect samengaan. De collectie bevat werkelijk alle elementen die ertoe bijdragen dat een gedekte tafel verheven wordt tot een gezellig geheel.

    BergHOFF Worldwide is een internationaal bedrijf, aanwezig in 60 landen en met hoofdkantoor in Heusden-Zolder, België. BergHOFF Belgium verdeelt exclusief de BergHOFF kookartikelen in de Benelux. BergHOFF ontwerpt, ontwikkelt en produceert keuken- en tafeluitrusting verdeeld over 8 productgroepen. Die categorieën zijn: kookpotten, messen, bestek, kristal, porselein, accessoires, kleine elektrische artikelen en barbecue. Kostenbewuste productiemethoden en samenwerking met gerenommeerde ontwerpers stellen BergHOFF in staat om designartikelen bereikbaar te maken voor het grote publiek. Talrijke ontwerpen werden bekroond met internationale prijzen. www.berghoff-worldwide.com

     

     







    17-09-2014 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    16-09-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Oostende verwelkomt Pierce Brosnan op FFO14

    Pierce Brosnan is in het land. Hij komt zijn nieuwe film “The November Man” voorstellen op Filmfestival Oostende. Zondag om 19u kreeg hij zijn ster op de Walk of Fame op de Zeedijk van Oostende en betrad daarna de rode loper van FFO. Daaropvolgend stond Brosnan na de filmvoorstelling het publiek te woord in de uitverkochte filmzalen zelf.

    Pierce Brosnan was in Oostende om zijn nieuwe actiethriller voor te stellen op Filmfestival Oostende. Brosnan kreeg een ster op de Walk of Fame op de Zeedijk van Oostende. Hij onthulde zijn ster met glans, in aanwezigheid van honderden fans. Aan de rode loper stond alweer heel wat publiek te wachten op een glimp van Pierce Brosnan. Hij deelde vele handtekeningen uit, maakte selfies met en begroette zijn fans.

    Nadat de volle zalen “The November Man” gezien zullen hebben, komt Brosnan nog even in de filmzalen zelf om de actiethriller te bespreken. Pierce Brosnan vertolkt in “The November Man” een gevaarlijk en getraind ex-CIA-agent die terug wordt opgeroepen voor een behoorlijk persoonlijke missie. Hij staat in voor de bescherming van Alice Fournier (Olga Kurylenko), die een jarenoude samenzwering aan het licht zou kunnen brengen. Hij moet het hierbij opnemen tegen zijn voormalige CIA-protégé David Mason (Luke Bracey) en komt terecht in een dodelijk spel tussen hoge CIA-kopstukken en de Russische president.

    Het scenario is van de hand van Michael Finch & Karl Gajdusek en is gebaseerd op de roman “There are no spies”, één van de bestsellers uit de “November Man”-boekenreeks. De film werd geregisseerd door Roger Donaldson, die we kennen van “The Bank Job” (2008), “The Recruit” (2003) en “Dante’s Peak” (1997).

    Pierce Brosnan begon zijn carrière met enkele rollen in televisieseries en bijrollen in films als “Mrs. Doubtfire” (1993). Hij verwierf echter grote bekendheid met zijn rol van Britse geheim agent James Bond in “GoldenEye” (1995), “Tomorrow Never Dies” (1997), “The World Is Not Enough” (1999) en “Die Another Day” (2002). Daarna speelde hij in tientallen films zoals “After The Sunset” (2004), “Laws Of Attraction” (2004), “Mamma Mia!” (2008) en “The Ghost Writer” (2010). Brosnan is als medeoprichter van productiehuis Irish DreamTime ook filmproducent van onder meer “The Thomas Crown Affair” (1999), waarin hij zelf de hoofdrol speelde.









    16-09-2014 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Göttingen: stad die kennis bijbrengt
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Een universiteitsstad met traditie, charme en levenskwaliteit, zo kan het centrum van Zuid-Nedersaksen worden beschreven. Meer dan 1000 jaar stadsgeschiedenis heeft hier zijn sporen achtergelaten. De plaats wordt in 953 voor het eerst in de oorkonden vermeld en kreeg rond 1200 het stadsrecht. Als lid van de Hanze kwam Göttingen in de 14e en 15e eeuw tot grote bloei.

    Na de oprichting van de universiteit in 1734 ontwikkelde de stad zich tot een van de belangrijkste centra voor wetenschap en onderwijs. Getuigen van deze en andere mijlpalen in de stadsgeschiedenis zijn de imposante kerken, indrukwekkende universiteitsgebouwen en talrijke vakwerkhuizen in de oude binnenstad. Hét symbool van de stad is het Gänseliesel, ‘het meest gekuste meisje ter wereld’, op de fontein voor het Altes Rathaus. Gänseliesel is een symbool voor de stad, met een jaarlijkse verkiezing waarbij de uitverkorene de levendige vertegenwoordigster wordt én van het standbeeld én van het bruisende Göttingen. Het buitengewone cultuuraanbod van Göttingen is bijzonder gevarieerd.

    Theater, orkesten, musea en grote evenementen wekken interesse tot ver buiten de stadsgrenzen. Stedenreizigers waarderen het bruisende, kosmopolitische karakter van de stad, waar studenten en internationale gasten het straatbeeld bepalen.

    Bezienswaardig: Altes Rathaus, Gänselieselfontein, St. Johannis, Junkernschänke, Aula van de universiteit, Deutsches Theater, St. Jacobi, St. Albani en de Oude botanische tuin

    Bijzondere tips: stadsrondleidingen, winkelen in de historische oude stad, rondleiding door de traditierijke universiteit, wandeling over de wal, rondleiding op het sstadskerkhof (met graven van Nobelprijswinnaars), bezichtiging van de Saline Luisenhall, panorama over Göttingen en omgeving vanaf de Bismarckturm, Badeparadies Eiswiese en het internationaal Händelfestival


     

    16-09-2014 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Baden in warmte

    VASCO ZET NAJAAR IN MET COMPACTE DESIGNRADIATOR COCOS PLUS

    Hectisch dagje achter de rug? Niets zo zalig als thuis wegzakken in de warme weelde van je eigen badkamer. Voor wie in de badkamer op zoek is naar instant warmte, lanceert Vasco zijn nieuwe designradiator Cocos Plus. Bovendien is deze supercompacte nieuwkomer ideaal voor beperkte ruimtes en tegelijk een uitblinker van slim design.

    In de woning is de badkamer het middelpunt van welzijn en rust. Bouwers en verbouwers gaan dan ook op zoek naar oplossingen die warmtecomfort koppelen aan een aangename zintuiglijke beleving. Vasco zette daarvoor een compleet innovatieprogramma (innovations.vasco.eu) op poten, waarin de ontwerpers van Vasco een rode draad weven tussen oogstrelend design, hoge warmteafgifte en kleinere volumes. Designradiator met punch: Jongste telg in dat programma is de nieuwe Cocos Plus, de supercompacte krachtpatser, door zijn unieke design een parel voor iedere badkamer. “Cocos Plus is een echt ‘warmtekanon’. Nooit eerder haalden we zoveel warmte uit zo’n compact volume”, zegt Johan Jame, Productmanager van Vasco “Krachtig wil trouwens niet zeggen kwistig. Deze generatie radiatoren is uiterst zuinig en geschikt voor lagetemperatuursystemen”. Extra troef is de handige vormgeving met niet-onderbroken buizenrij, zodat Cocos Plus radiator en handdoekdroger naadloos verenigt. Ook speelt Cocos Plus dankzij zijn beperkte afmetingen in op de groeiende trend van de compacte bouwstijl. Heel wat nieuws dus, waarmee huisontwerper Wim Segers andermaal bewijst dat Vasco dé referentie is en blijft in de wereld van designradiatoren.

    De verticale collectoren worden aan het oog onttrokken door een vlakke afdekplaat. Het geheel oogt daardoor rustiger, maar ook veiliger, want de plaat verbergt een stevige muurbevestiging. De ontwikkeling van de aansluitingen en bevestigingssystemen zijn gericht op een praktische installatie en een veilig en efficiënt gebruik. Cocos Plus is beschikbaar in een uitgebreid assortiment RAL-, natuur-, en metaaltinten.

    Vasco biedt een uitgebreid assortiment van verwarmings- en ventilatieoplossingen aan over de hele wereld, voor het merendeel in Europa. Voor decoratieve designradiatoren zijn Vasco en Thermic de absolute referenties in de Benelux en de omringende buurlanden. De kwaliteitsmerken voor paneelradiatoren zijn Superia in België, Brugman in Duitsland, Frankrijk en Nederland. Vasco vloerverwarming wordt enkel in België verkocht. Daarnaast legt Vasco zich ook toe op energiezuinige en fluisterstille ventilatiesystemen. Het hoofdkantoor van Vasco is gevestigd in Dilsen, België. De productiebedrijven bevinden zich in Tubbergen (Nederland), Zedelgem (België), Dilsen (België) en Legnica (Polen). Vasco Group telt ongeveer 640 medewerkers en behoort tot de bedrijvengroep Vaessen Industries.





    16-09-2014 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Paardrijden op Corsica, eensublieme ervaring!

     

    Voor liefhebbers van paardrijden biedt Corsica veel mogelijkheden. Alles kan, zoals een heerlijke rit op het strand, door de aanrollende golven of door het bergachtige binnenland. Het najaar leent zich uitstekend voor het paardrijden want Corsica kent een lange nazomer en daarenboven reis je in die periode met SNCM prijsgunstig naar l’Ile de Beauté. Voeg daarbij dat je in sommige maneges, ranches en ruitercentra, partners van SNCM, extra kortingen kunt krijgen.

    In september en oktober is Corsica, dankzij de herfstkleuren, op zijn mooist. De temperatuur is aardig zacht en de zon laat het zelden afweten. Wie van rust en stilte houdt hoeft niet te vrezen voor toeristische drukte want de ‘grote vakantie toeristen’ hebben dan al lang het eiland verlaten. Wie op Corsica wil paardrijden wordt geconfronteerd met wat ze in het Frans zo mooi omschrijven als l’embarras du choix, d.w.z. er is keuzemogelijkheid te over. Heel leuke gebieden om te rijden zijn de groene heuvels van de Castagniccia, genoemd naar de uitgestrekte kastanjebossen daar, het dal van de rivier Tavignano en de Désert des Agriates waar ervaren ruiters zich kunnen uitleven in het woeste berglandschap. Langs de kust zijn vooral de stranden van Oost-Corsica en de witte kliffen nabij Bonifacio geliefde bestemmingen voor liefhebbers van paardrijden.

    Net als voor tal van andere sporten is er op Corsica ook een zeer degelijke infrastructuur voor het ‘tourisme équestre’. Er is een groot aanbod van georganiseerde trektochten, er zijn goed uitgeruste ranches en maneges, degelijke overnachtingsmogelijkheden in fermes-auberges, verspreid over het ganse eiland. Op basis van de ervaring en de rijkunst worden programma’s à la carte samengesteld en er kan overal een beroep worden gedaan op deskundige lesgevers en begeleiders.

    Reis je met SNCM naar Corsica (vanuit Zuid-Frankrijk naar diverse havens) dan krijg je op vertoon van een geldig SNCM-biljet een korting van 10 tot 30 % bij volgende partners van de ferrymaatschappij: Fior di Lezza is een Centre Equestre in de Vallei van Ortolu, in de buurt van Sartène. Er zijn talloze excursiemogelijkheden te paard voor groot en klein, beginners en gevorderden (www.fiordilezza.com ) maar ook bij          U Niolu A Cavallu is een prachtige ranch midden de bossen van Valduniellu, omringd door de hoogste bergen van Corsica. De excursies te paard leiden de bezoekers naar de allermooiste hoekjes van het eiland (www.ranchunioluacavallu.fr ).

    Noteer ook dat SNCM regelmatig uitpakt met aantrekkelijke promotietarieven zoals de aanbieding voor de komende maand september op de lijn Toulon- Bastia – Toulon, prijsvoorbeeld all-in h/t, vanaf € 310 voor 2 personen in een binnenhut met wc, douche, lavabo + Peugeot Partner.

    16-09-2014 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    15-09-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Braunschweig - welfen, Hanze knappe koppen
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Braunschweig, stad van Hendrik de Leeuw, werd door de eeuwen heen gevormd door de Welfen, de Hanze en vele knappe koppen zoals Lessing, Gauss en Spohr. Tegenwoordig is Braunschweig een mooie winkelstad, levendige cultuurstad en het centrum van een van de belangrijkste regio’s voor wetenschappelijk onderzoek in Europa. De historische wijken rondom het standbeeld de Burglöwe en het Residentieslot bepalen in een wisselspel met moderne gebouwen en passages het stadsbeeld met zijn levendige pleinen. Boven op het Residentieslot troont het grootste vierspan van Europa met een bezoekersplatform dat een panoramisch uitzicht biedt over de binnenstad, die omringd is door de rivier de Oker. Langs de vroegere stadsversterkingen liggen nu villa’s en parken aan de oevers van de Oker, waarop men tijdens een georganiseerde vlottocht of op eigen houtje van een heel bijzonder stadsgezicht kan genieten. De musea van Braunschweig behoren tot de Europese top en stellen belangrijke kunstschatten en collecties tentoon. Het brede culturele aanbod van de stad reikt van muziek-, film- en theaterfestivals tot aan eersteklas tentoonstellingen en talrijke openluchtevenementen. Braunschweig is de ideale uitvalsbasis voor uitstapjes in een opmerkelijke culturele regio. Ook Harz en Heide zijn in slechts een halfuurtje met de auto te bereiken.

    Bezienswaardig: Burgplatz met de Burglöwe, de burcht Dankwarderode en de Dom St. Blasii, Residentieslot met vierspan, Altstadtmarkt en Jakob-Kemenate, Stadhuis in neogotische stijl, Herzog Anton Ulrichmuseum en de staatsschouwburg, Slot Richmond, Oker, die rond de stad stroomt, en museumpark, Wijk Magniviertel met stedelijk museum en Happy Rizzi House en de Kohlmarkt

    Bijzondere tips: historische rondleiding door de stad, shoppen in de binnenstad, boottochtje op de Oker, Kloostercomplex Riddagshausen en Europees vogelreservaat, Burgplatz Open Air, rondleiding door de stad met een oldtimerbus, rondleiding door het slot Richmond, bezoek aan de talrijke musea en de kerstmarkt.

     

     

    15-09-2014 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Winnaars Michelin Challenge design 2015

    “DRIVE YOUR PASSION”

     

    Michelin heeft bekendgemaakt wie de 15 winnaars zijn van de Michelin Challenge Design 2015 “Drive Your Passion: Engaging Senses, Soul and Emotion”. Hun werk wordt in januari 2015 gepresenteerd op de North American International Auto Show (NAIAS) in Detroit. De winnaars komen uit negen landen: Australië, België, Frankrijk, Guatemala, Groot-Brittannië, India, Servië, Turkije en Zuid-Korea.

    De werken van individuen en designteams uit Australië, België, Frankrijk, Guatemala, Groot-Brittannië, India, Servië, Turkije en Zuid-Korea zijn geselecteerd door een prestigieuze jury waarin de grootste namen uit de wereld van automobieldesign en industriële experts zitting hadden.

    De 15 winnaars van de 2015-editie zijn gekozen uit meer dan 1.100 inzenders vanuit 81 landen. De Michelin Challenge Design heeft in 14 jaar tijd meer dan 7.300 inzendingen uit 118 landen ontvangen. “De Michelin Challenge Design eert en promoot innovatie in het ontwerp van voertuigen alsmede passie voor design. Beide elementen maken al vanaf de oprichting deel uit van Michelins cultuur, “ verduidelijkt Thom Roach, Vice-President Marketing Eerste Montage voor Personen- en Bestelwagenbanden Noord en Zuid-Amerika. “Wij feliciteren de winnaars die met hun werk hun visie en hun passie voor de toekomst wisten te communiceren.”

    De plaatsen op het erepodium van de Michelin Challenge Design 2015 waren voor: 1e plaats: Youngjai Jun en Gunyoung Yoon – Zuid-Korea - 2e plaats: Aurélien Deleuze, Pierre-Hugues Vallin en Robinson Mancaux – Frankrijk en 3e plaats: Cristian Polanco – Guatemala.

    De andere winnaars van de Michelin Challenge Design 2015 zijn, in alfabetische volgorde: Mehdi Alamdari en Ali Doostdar – Australië; Nicholas Lee Dunderdale – Groot-Brittannië; Arjun Govil – India; Jean Hiss en Robin Apprioual – Frankrijk; Jihwan Jung – Zuid-Korea; Marko Lukovic – Servië; Marcos Magister en Sebastian Vereertbrugghen – België; Jean-Thomas Mayer – Frankrijk; Hankil Moon – Zuid-Korea; Siriphong Roongruengvuthikul – Groot--Brittannië; Petar Vukovic – Servië; Emre Yazici – Turkije.

    De winnaars van de eerste drie plaatsen zijn in januari 2015 als gast van Michelin uitgenodigd voor de North American International Auto Show (NAIAS) in Detroit en de besloten receptie voor designers waar hen eer zal worden betoond. Het werk van de 15 finalisten wordt aan het publiek getoond tijdens de Auto Show.

    “De jury was zeer onder de indruk van de creativiteit en de kwaliteit van de ingediende projecten en vond het moeilijk om uit deze excellente inzendingen de drie beste te kiezen,” zo zei Stewart Reed, voorzitter van de Michelin Challenge Design jury en voorzitter van de Transport Design afdeling bij het Art Center College of Design. “De Michelin Challenge Design is een breed erkende en zeer gerespecteerde designwedstrijd geworden. De deelnemers beseffen dat ze daarmee kans maken op een geweldige exposure in de internationale designwereld.”

    De juryleden van de Michelin Challenge Design 2015: Stewart Reed, Voorzitter, Transport Design afdeling, Art Center College of Design, Consultant en Juryvoorzitter, Michelin Challenge Design; Rich Plavetich, Algemeen Directeur, Designafdeling, Nissan Design America; Frank Saucedo, Directeur, General Motors Advanced Design Studio; Thomas Sycha, Design Manager, BMW Group Design, Europe; Freeman Thomas, Directeur, strategisch design, Ford Motor Company; Mark Trostle, Hoofd SRT Design, Chrysler; Jason Wilbur, Directeur, Honda Advanced Design Studio en Damien Michelin, Erelid van de jury, Michelin North America.





    15-09-2014 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zalando organiseert nu ook haar eerste Blogger award in België

    Online retailer Zalando organiseert dit najaar haar eerste Zalando Blogger Awards in België, in opvolging van eerdere succesvolle Blogger Awards edities in Nederland en Duitsland. De Blogger Awards zijn opgezet door Zalando om talent onder fashion bloggers te stimuleren. Op 16 oktober 2014 zal de award avond plaatsvinden in Antwerpen.

    Zalando is op zoek naar de leukste en meest creatieve fashion bloggers van België. Met het organiseren van de Zalando Blogger Awards wil de online retailer de Belgische fashion bloggers onder de aandacht brengen die een belangrijke rol in de hedendaagse mode-industrie zijn gaan spelen.

    Tijdens de Zalando Blogger Awards worden drie awards uitgereikt: de People’s Choice Award, de Newcomer Award en de Jury Award. Om kans te maken op de People´s Choice Award moeten de bloggers ervoor zorgen dat zoveel mogelijk lezers op zijn of haar blog stemmen. Stemmen kan van 1 t/m 30 september 2014 via http://www.zalando.be/blogger-awards-2014-stemmen. De vier Belgische fashion bloggers met de meerderheid van de publieksstemmen zullen worden uitgenodigd voor de Blogger Awards avond in Antwerpen. De fashion blogger met uiteindelijk de meeste publieksstemmen zal de People’s Choice Award winnaar worden en kan die avond zijn/haar award in ontvangst nemen.

    Via http://www.zalando.be/blogger-awards-2014-meedoen/ is meer informatie te vinden over deelname aan de Zalando Blogger Awards 2014. De winnaar van de Jury Award wordt bepaald door een gerenommeerde jury, bestaande uit fashion en media specialisten uit de Belgische en Nederlandse modewereld. Yara Michels, één van Nederlands eerste fashion bloggers die internationaal bekend is in de fashion blogger scene (www.chapterfriday.com), Belmodo.tv (www.belmodo.tv) gerenommeerd Belgisch online fashion platform, en Judith Surusiay, Zalando fashion PR Manager Benelux. Bij de selectie van de winnaar wordt gelet op professionaliteit, creativiteit en originaliteit. Ook de interactiviteit en de capaciteit om de laatste trends vast te leggen en tevens de toekomstige trends te voorspellen spelen een belangrijke rol. De Newcomer Award wordt uitgereikt aan een aanstormend talent binnen de fashion blogger scene, die met zijn of haar blog in een tijdbestek van maximaal twee jaar veel lezers heeft weten te bereiken. Deze award wordt ook door de fashion jury bepaald. De prijzen die de bloggers kunnen winnen zijn onder andere een jaar lang gratis shoppen ter waarde van € 1.200 euro bij Zalando. De jury award winnaar mag daarnaast ook gedurende twee weken een gastblog bijhouden op Belmodo.tv.

    De Zalando Blogger Awards zullen worden uitgereikt op 16 oktober in Antwerpen. Tijdens de award avond zullen de gasten blog en styling masterclasses bij kunnen wonen van Yara Michels en modejournaliste Veerle Windels. Na het eerste gedeelte van de avond zal de feestelijke ceremonie plaatsvinden.

    Zalando (www.zalando.be) is Europa’s grootste online retailer op het gebied van schoenen en fashion online. Het omvangrijke assortiment voor dames, heren en kinderen bevat zowel bekende trendmerken als felbegeerde designerlabels – in totaal werkt Zalando samen met meer dan 1500 merken. Naast schoenen en kleding horen ook exclusieve accessoires, woonproducten en sportartikelen tot het omvangrijke assortiment. Bovendien biedt het bedrijf unieke diensten aan zoals: gratis verzending en retournering, een gratis service hotline en een 100 dagen retourrecht op al haar producten. Zalando werd in 2008 door Robert Gentz en David Schneider opgericht en vestigde het hoofdkantoor in Berlijn. Na het grote succes in Duitsland levert Zalando sinds 2009 ook naar andere Europese landen: Zalando’s diensten werden het eerst in Oostenrijk aangeboden (2009), nadien in Nederland en Frankrijk (2010), waarop Italië, Groot-Brittannië en Zwitserland al snel volgden in 2011. In 2012 heeft Zalando ook haar intrede gedaan in België, Zweden, Spanje, Denemarken, Finland en Polen. In 2013 is Zalando ook gaan leveren in Luxemburg.

     

     

     

     

    15-09-2014 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    14-09-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Charme en romantiek in Niedersachsen
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    In 2014 zet Duitsland haar werelderfgoed in de kijker, en dan mogn de ‘9 stadjes van Niedersachsen’ niet ontbreken. Een aantal van de voormalige Hanzasteden staan op de prestigieuze lijst van Unesco. Daarnaast zijn het stuk voor stuk middeleeuwse stadjes die bulken van charmante vakwerkhuizen, gezellige pleintjes en pittoreske straatjes, te midden van een groen en heuvelachtig landschap. Elk stadje heeft zijn typische eigenheid en culinair aanbod zoals de Jägermeister van Wolfenbüttel of het Mumme bier van Braunschweig, ze liggen in een straal van maximum 120 km van de hoofdstad Hannover, ideaal dus voor wie en citytrip rond deze Noord-Duitse stad wil combineren met een verblijf in de Harz of de Lüneburger heide. Wellicht doen Hannover, Hameln en Braunschweig een belletje klinken, maar wat met Goslar, Göttingen, Hildesheim en andere? Nochtans maken ze deel uit van de 9 stadjes van Niedersachsen met de Middeleeuwen als centrale rode draad.

    Celle – vorstelijke residentiestad met het grootste vakwerkensemble van Europa

    Een stad met cultuur, charme, elegantie en met de dynamiek van de moderne tijd. Tegenwoordig kunnen alleen al in de oude binnenstad meer dan 450 liefdevol gerestaureerde en uiteraard onder monumentenzorg vallende vakwerkhuizen worden bewonderd.

    Verder zijn er het slot, de crypte van de Welfenvorsten, het ‘eerste kunstmuseum ter wereld dat dag en nacht geopend is’ met de Robert Simon-collectie, het Bomann-Museum, dat het op twee na grootste museum in Nedersaksen is, en nog vele andere blikvangers. Voor de vakantiegasten en bezoekers van de Lüneburger Heide is een uitstapje naar de stad Celle een onvergetelijk hoogtepunt. Celle, een paradijs om te slenteren, bewonderen, shoppen en smullen. Gewoon de mooiste stad van Duitsland.

    Bezienswaardig: Residentieslot met baroktheater, Stadskerk met vorstencrypte, Altes Rathaus, Kalandgasse, Hoppener Haus, Großer Plan met Stechinellihaus, de Franse tuin, de Italiaanse tuin met Otto Haesler Siedlung en het lichtkunstproject ‘‘Sprekende lantaarns’

    Bijzondere tips: stadsrondleiding, residentiemuseum in het slot, Bomann-museum, Niedersächsisches Landgestüt (Nedersaksische stoeterij), beklimming van de toren van de stadskerk, 24 uurs-kunstmuseum met Robert Simon-collectie, scheepvaart op de Aller, orchideeënkwekerij Wichmann en het klooster Wienhausen.

     


     

    14-09-2014 om 20:22 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ilumen koppelt eigen rendementscalculator aan VREG gegevens
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Het zonnetje letterlijk in huis halen, dat is tegenwoordig kinderspel dankzij zonnepanelen. Maar ook het beheer van de eigen installatie wordt een stuk eenvoudiger met de gratis rendementscalculator van Ilumen. Omdat veel mensen niet weten of hun installatie nog optimaal werkt, kwam Ilumen op de proppen met een rendementscalculator. Dit was tot op heden een betalende dienst die installateurs aan hun klanten aanboden. De installateurs konden op die manier volgen of de installaties nog voldoende rendement opleverden.

    Gratis rendementscalculator via mijn.ilumen.be Als uitbreiding op deze calculator én als service aan zij die niet op de hoogte zijn van de werking van de installatie, biedt Ilumen vanaf heden een gratis standaardpakket aan voor particulieren. Via het online portaal mijn.ilumen.be kan de klant inloggen met zijn VREG-gegevens en worden alle historische data van de installatie gesynchroniseerd. Hierdoor berekent de calculator of de desbetreffende installatie optimaal werkt en kan de klant dit consequent opvolgen. Dankzij de koppeling met de VREG-database, hoeven de meterstanden enkel via dit portaal worden ingegeven, aangezien ze automatisch worden doorgestuurd. Het overzicht kan na verloop van tijd up to date gehouden worden door manueel extra meetpunten in te geven. Ilumen biedt als eerste zo’n calculator aan die volledig gekoppeld is aan de database van VREG.

    Lumibox doet automatisch het werk: Om het allemaal nog eenvoudiger te maken, kan er optioneel ook voor een lumibox gekozen worden. Dit toestel, uniek op de markt én ontwikkeld door Ilumen zelf, wordt aan de groene stroommeter gekoppeld. Het stuurt uit eigen beweging alle gegevens door naar het eigen Mijn Ilumen portaal én naar de VREG. Manueel hoef je zelf niets in te geven en nieuwe certificaten worden op die manier automatisch aangevraagd.

    Ilumen is eveneens mee met de nieuwe, sociale media en ontwikkelde een applicatie voor zowel iPhone als iPad. Via deze app kan de klant onmiddellijk een rendementsrapport opvragen aan de hand van zijn VREG-inloggegevens. Zo kan er altijd en overal gecontroleerd worden of de installatie correct werkt.

    Rendementscalculator: gratis voor klanten van Ilumen - Prijs lumibox: € 360 exclusief BTW, inclusief 3 jaar abonnement

    Meer info: www.ilumen.be of http://mijn.ilumen.be

    Ilumen heeft zich als jong ingenieursbureau uit Tessenderlo door de jaren heen gespecialiseerd in onderzoek en ontwikkeling van duurzame energietoepassingen van onder meer industriële fotovoltaïsche installaties. Ze specialiseerden zich in het ontwikkelen van een aantal producten waarmee het rendement van zonnepanelen kunnen gemonitord en hersteld worden naar hun oorspronkelijke niveau.

    14-09-2014 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De ondergrondse parels van Saint-Emilion

    Wist u dat het dorp Saint-Emilion niet enkel uniek is vanwege de kwaliteit van zijn wijnen, maar ook vanwege zijn majestueuze monumenten? Het ondergrondse erfgoed omvat o.m. een kerk met zijn galerijen en zijn monolithische kelders.

    Deze middeleeuwse stad en zijn wijngaarden, gelegen op 40 km van Bordeaux, ontlenen hun specificiteit aan de kalksteen van de ondergrond. Van de 9e tot de 19e eeuw heeft de mens stenen gewonnen uit de rotsen om de stad en de wijnkastelen te bouwen. Daarvan getuigen 200 km ondergrondse galerijen en de grootste monolithische kerk van Europa. Kalksteen is alomtegenwoordig en biedt een uitzonderlijke bodem voor de wijnstokken van Saint-Émilion, door Unesco opgenomen als Werelderfgoed.

    lees meer www.tasted4you.be





    14-09-2014 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    13-09-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.In de herfst viert Normandië het feest van de gastronomie

    Voor een Normandiër is lekker eten meer dan een traditie… het is een plicht! Streekmarkten, appelfeest, feest van de coquille Saint-Jacques... Van oktober tot december gaat er geen week voorbij zonder een gastronomisch streekevenement.

    De voedingsmiddelen van Normandië kunnen opgedeeld worden in 7 categorieën: de zuivelproducten, vleeswaren, fruit, groenten, producten uit de zee, ciderproducten en zoete producten. Hierna volgt een selectie van gastronomische evenementen rond lokale traditionele producten.

    lees meer www.tasted4you.be





    13-09-2014 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    12-09-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zwemmen tussen de kuiltjes!

    GREENPAN BRENGT 'VRIJDAG = VISDAG' OP SMAAK MET DRIEDIMENSIONALE PAN

     

    Een malse moot zalm is één ding. Maar een lekkere zalm in mootjes…? Met de nieuwe drie-dimensionale pan Milan 3D haal je je vis in één stuk uit de pan, met de perfecte cuisson! Daarvoor tekent de aangepaste bodem van GreenPanTM, met kuiltjes voor een optimale vetverdeling. Op naar vrijdag = visdag!

    GreenPanTM is vandaag wereldwijd een referentie voor gezond koken. Fans van een gezond stukje vis én beetgrage groenten zullen dan ook watertanden met de nieuwe collectie Milan 3D: driedimensionale pannen met een aangepaste bodem voor een optimale bereidingswijze.

    De kuiltjes in de ‘I LOVE Fish and Veggies!’-pan zorgen dat er overal in de pan voldoende vetstof aanwezig blijft, ook tijdens het roerbakken. Resultaat: een sappig stuk vis en perfect gegaarde groentjes, netjes van de pan op het bord, mét smaak en zonder krassen. Nieuw ook is de inductiebodem Magneto. In traditionele inductiepannen wordt een speciale roestvrijstalen plaat in de bodem aangebracht. De body van de Milan 3D-pannen daarentegen is één geheel, omdat de magnetische inductielaag erop wordt gesprayd. Daardoor is de pan niet alleen licht, maar beschikt hij ook over een uiterst stabiele bodem, milieuvriendelijk geproduceerd.

    De Milan 3D-pannen zijn uitgerust met een opvallende aluminium rand die deel uitmaakt van de nieuwe look & feel van GreenPanTM. Deze getrimde rand oogt elegant en beschermt de pan tegen mogelijke beschadigingen. Zo blijven de pannen in topvorm, zelfs na veelvuldig gebruik.

    Praktische info: ‘I LOVE Fish and Veggies!’ - geschikt voor matige tot hoge temperaturen - te herkennen aan het blauwe logo - verkrijgbaar in wok 28 cm en sauteerpan 28 cm - adviesprijs : 75 euro.

    GreenPanTM ontwikkelde enkele jaren geleden als eerste fabrikant pannen met een keramische antikleeflaag die weliswaar dezelfde werking heeft als Teflon, maar die vervaardigd is zonder PTFE en geen gebruik maakt van het schadelijke PFOA. Daardoor is de productie van de pan minder belastend voor het milieu en maakt de pan een gezondere manier van koken mogelijk. Als pionier is GreenPanTM voortdurend gericht op innoveren. GreenPanTM is altijd ‘one step ahead’, zowel op het gebied van technologie als design. Plezier in koken staat voorop, maar wel op een milieubewuste, veilige en gezonde manier. Demeyere verdeelt het merk GreenPanTM. www.greenpan.be





    12-09-2014 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jumbo stopt Stratego in vintage jasje
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    En of het spel Stratego al meer dan een halve eeuw bestaat. Tijdens de Tweede Wereldoorlog werd het tactische spel door Jumbo op de markt gebracht. Hoog tijd om deze blijvende ‘speler’ in de huiskamer een vintage look te geven. Jumbo hult het strategische bordspel dan ook in een stijlvolle houten box.

    In Stratego strijd jij als opperbevelhebber tegen een andere leger. Ieder leger verbergt zijn vlag en probeert die van zijn tegenstander te veroveren. Stuur je verkenners als eerste op pad, maar let op je voetstappen! Je tegenstander heeft overal bommen verstopt. Hou je mineur dus maar in je buurt en bewaak je maarschalk. Zoek je een weg tussen de twee meren, maar verlies je eigen vlag zeker niet uit het oog. Wie als eerste aan de haal gaat met de vaandel van zijn tegenstander wint resoluut de veldslag.

    Stratego is een spannend spel waarin tactiek en durf de overwinning bepalen. De vintage versie is een pronkstuk in iedere huiskamer. Prijs: € 49,95 - www.jumbo.eu

    12-09-2014 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Delhaize Cocktails & Spirits

    Voor de lancering van zijn nieuwe site heeft Delhaize de eer om exclusief aan zijn klanten twee nieuwe producten voor te stellen die de kenners zullen plezieren: de nieuwe cognac Hedonist en de gin Elephant.

    Hedonist is een super premium sterkedrank, een subtiele combinatie van een cognac (gemiddeld 4 jaar), verse gember (assemblage van een selectie van jonge scheuten uit Vietnam en Idonesië) en natuurlijke vanille (afkomstig van Madagascar), geproduceerd volgens de pure traditie van de assemblages van cognac. Hedonist vormt "het perfecte evenwicht tussen een likeur en een sterkedrank", die aromatische complexiteit en de polyvalentie van de likeur combineert met kracht en energie van sterkedranken, wat vandaag uniek is in de wereld van de super premium sterkedranken. Kan on the rocks, chilled, in een cocktail of als longdrink gedronken worden. Prijs: 38,99€ voor 70cl (29°)

    De Elephant Gin is een gin uit Hamburg, Duitsland, en wordt gedistilleerd volgens de grootste traditie van de London Dry's. Alleen natuurlijke planten worden gebruikt, zonder de minste toevoeging van kunstmatige aroma's. Deze gin wordt in een beperkte hoeveelheid van 800 flessen uitgegeven en wordt regelmatig gecontroleerd bij het uitgaan van de distilleerkolf om er de onzuiverheden uit te halen. Het is het hele proces dat deze gin zo puur, complex en zacht maakt. Elephant Gin en zijn oprichters zijn vurige voorvechters van het behoud van olifanten en vinden dat de huidige generatie de plicht heeft om de Afrikaanse fauna te helpen, voor het welzijn van de volgende generaties. Door 15% van de winst door te storten naar de verenigingen « Big Life Foundation » en « Space For Elephants » draagt Elephant Gin actief bij tot de activiteiten van deze organisaties. Prijs: 32,99€ voor 50cl (45°)

     

     

     





    12-09-2014 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Slechte zomer doet Belgen dromen van'herfstzonvakantie'

    50% meer zoekopdrachten voor zonnige bestemmingen in herfstvakantie

     

    De zomer zit erop, de eerste schooldag is een feit! Maar heel wat mensen zullen zich ongetwijfeld de haren uittrekken na het snertweer van de afgelopen maand. En dat blijkt ook uit het zoekgedrag van de Belg naar zonnige vakanties voor de eerstvolgende schoolvakantie. Zo noteerde reisvergelijkingssite Vakantiedeals.be maar liefst 50% meer zoekopdrachten voor bestemmingen als Tenerife en Gran Canaria, hoofdzakelijk voor de komende herfstvakantie. Mensen hebben dus duidelijk de intentie om nog een weekje zon mee te pikken alvorens de winter eraan komt. En gelijk hebben ze, want wie nu boekt kan nog gouden zaakjes doen, met kortingen tot 40% of een paar honderd euro per boeking.

    Te koud en te nat, zo kan je in het kort de zomer anno 2014 omschrijven. Vooral de maand augustus was rampzalig. Dat heel wat mensen op hun honger zijn blijven zitten en snakken naar de zon hoeft dan ook niet te verbazen. “Vanaf het ogenblik dat mensen inzagen dat er geen verbetering inzat voor deze zomer, is men massaal in actie geschoten en op zoek gegaan naar voordelige zonvakanties. In het begin van de maand waren dat vooral nog last minutes, maar de laatste week zien we een serieuze toename op de herfstvakantie”, zegt Jurgen De Vos, Algemeen Directeur van Vakantiedeals.be. “In de maand augustus ontvingen we gemiddeld 30% meer bezoekers in vergelijking met vorig jaar. En bestemmingen als Tenerife en Gran Canaria werden 50% meer aangeklikt. Mensen hebben dus duidelijk de intentie om nog een weekje zon mee te pikken”.

    Zij die ondertussen al boekten zullen het zich alvast niet beklaagd hebben. Want de meeste touroperators goochelen momenteel met fikse kortingen op hun herfst- en wintervakanties. Deze kunnen oplopen tot een paar honderd euro’s per boeking. Ook op skivakanties zijn er nu reeds enorme kortingen, in sommige gevallen zelfs tot 40%. “Aangezien de kortingen niet identiek zijn voor iedere touroperator of iedere aanbieding, is het belangrijk om goed te vergelijken. Want die ene pakketreis die jij wil boeken kan zomaar een keertje 300 Euro goedkoper zijn, al naargelang de periode en aanbieder. Wie gebruik maakt van ons platform weet dus zeker dat hij steeds de beste prijs heeft”, verzekert Jurgen De Vos.

    Op basis van het zoekgedrag op Vakantiedeals.be beloven volgende bestemmingen alvast hoog te scoren komende herfst en winter: de Canarische Eilanden – Tenerife en Gran Canaria op kop – Madeira, Turkije en Tunesië. Ook Egypte zou wel eens aan een revival kunnen toe zijn. Het aanbod op deze winterzonklassieker is bij de meeste touroperators opnieuw gevoelig uitgebreid en de prijzen zijn er op dit moment haarscherp. Indien het er politiek rustig blijft zou Egypte wel eens voor dé verrassing van deze winter kunnen zorgen. Positief is dat Buitenlandse Zaken alvast het negatief reisadvies voor de toeristische regio’s aan de Rode Zee (Hurghada, El Gouna en Marsa Alam) heeft opgeheven. Wordt ongetwijfeld vervolgd.

    Vergelijk nu uw toekomstige vakantie op www.vakantiedeals.be. Vakantiedeals.be is de eerste Vlaamse reis- en vakantievergelijkingssite en heeft als doel het de Vlaming gemakkelijker maken om reizen en vakanties in België te gaan vergelijken. Vakantiedeals.be verzamelt het aanbod van belangrijke Belgische spelers als Thomas Cook, Neckermann, Sunjets, Sunweb en Corendon, etc. Iedere dag wordt het aanbod van deze partners up-to-date ingeladen in het systeem van Vakantiedeals.be. Boeken gebeurt rechtstreeks bij de touroperator.

    12-09-2014 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De enige plek waar in de modernste woningen ...
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    NOG WARMTE GEPRODUCEERD WORDT IS DE KEUKEN !

     

    In laagenergie-en passiefwoningen vermindert de warmtebehoefte spectaculair en stelt zich de logische vraag waar en hoe die op de meest efficiënte manier kan geproduceerd worden. Het antwoord luidt steeds vaker : in de keuken… Want dat is – naast het gebruikelijke strijkijzer – zowat de enige plek waar ook om andere redenen nog warmte geproduceerd moet worden.

    De Lohberger fornuizen op hout en/of pellets beantwoorden op uitzonderlijke wijze aan deze logica. Ze zijn heerlijk eenvoudig om op te koken, gebruiken de goedkoopste, CO2-neutrale brandstoffen en produceren ook warm water voor sanitair gebruik. Een lekkere maaltijd bereiden terwijl je de woning van warmte en warm water voorziet : zo eenvoudig is het. Deze fornuizen met uitgebreid kleurenpallet kunnen perfect in elke keuken geïntegreerd worden en het hout kan netjes in het vuur gestoken worden, vanuit de houtlade net onder het fornuis.

    LOBO H2O : DE CV-HOUTKACHEL MET TOPRENDEMENT

    De LOBO H2O is de nieuwste cv-houtkachel van Lohberger met buitenluchtaanvoer, zelfsluitende deur, een optimale luchtdichtheid en bijzonder lage emissies. Ze produceert totaal 9 KW warmte, waarvan 6,5 KW als warm water, dit met maar liefst 88 % verbrandingsrendement!

    FELINA : PRIJSGUNSTIGE TOPDESIGN

    De Felina houtkachel produceert 3 tot 6 KW met verbluffend gemak in een hoge verbrandingskamer die houtblokken tot 33 cm kan verbranden. De kachel is voorzien van een handig warmhoudvak en kan rechtstreeks aangesloten worden op de buitenlucht. Afwerking mogelijk met zandsteen of speksteen bekleding. De zelfreinigende, hoge glasdeur laat een blijvend mooi vuurzicht toe.

    12-09-2014 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De geheimen doorgronden van de Bénédictine likeur

    Het Palais Bénédictine in Fécamp vertoont zowel een gotische als een renaissancestijl. Het is al meer dan een eeuw de enige plaats waar de beroemde likeur wordt gefabriceerd. Het bezoek aan het paleis toont de distilleerderij en de kelders waar het melissewater wordt bewaard. En om nog meer te vernemen over de Bénédictine, wordt sinds dit jaar een cocktailatelier aangeboden.

    De geschiedenis van de Bénédictine begint in 1510 in de abdij van Fécamp, toen de benedictijnermonnik Dom Bernardo Vincelli een geheim elixir creëerde waarvan de faam de eeuwen zou overleven. In 1853 zou Alexandre Le Grand in zijn verzameling sacrale werken het verloren gegane recept van de drank teruggevonden hebben.

    lees meer www.tasted4you.be







    12-09-2014 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    11-09-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zorgsector krijgt sanitair met meer comfort en design

    Ideal Standard stelt nieuwe collectie Connect Freedom voor op HealthCare in Brussel

     

    Met de toenemende vergrijzing buigen steeds meer sanitairspecialisten zich over aangepaste producten voor de oudere of hulpbehoevende generatie. Ideal Standard bewijst met ‘Connect Freedom’ opnieuw zijn pioniersrol in de ontwikkeling van sanitair voor de zorgsector. Op de vakbeurs HealthCare in Brussels Expo (1 tot 3 oktober, stand 11.5.0A) kunnen voorschrijvers kennismaken met de nieuwe Connect Freedom zorgcollectie.

    Connect Freedom, van verhoogde wc’s tot veilige en waterbesparende kranen. Met Connect Freedom – een uitbreiding op de bestaande serie Connect – profileert Ideal Standard zich nog meer als vaste partner voor de zorgsectior. Ook is de nieuwe collectie een duurzame oplossing voor de huidige generatie ouderen die zelfstandig thuis blijft wonen. Ergonomie en gebruiksgemak gaan hand in hand, zonder design uit het oog te verliezen. Zo ruilt Ideal Standard de typische ‘ziekenhuisbadkamer’ in voor een eigentijdse designoplossing met evenveel comfort. Uiteraard voldoen de nieuwe keramische producten aan alle normen voor hygiëne en veiligheid. Connect Freedom spreekt een breder publiek aan maar richt zich in eerste instantie tot ouderen, grote personen en mensen met overgewicht. De collectie vergeet ook het verplegend of onderhoudspersoneel niet met ergonomisch en onderhoudsvriendelijk design.

    Verhoogde wc’s: nieuw binnen Connect Freedom zijn de verhoogde staande en wandwc’s. Deze wc’s ‘plus 6 cm’ vergemakkelijken aanzienlijk het zitten en opstaan, zeker voor oudere personen met rugklachten of grotere mensen. De aansluitingen komen overeen met de standaardinstallaties, waardoor deze wc’s zich ook lenen voor renovatieprojecten.

    XL-wc’s: Zwaardere personen kunnen vertrouwen op het extra comfort van de XL-wc’s, 10 cm breder en 3,5 cm hoger dan conventionele wc’s. Deze XL-reeks van Connect Freedom, met speciale wc-zittingen, is beschikbaar in wand- en staande uitvoering. Het XL-wand-wc leent zich perfect voor renovaties.

    Wastafels voor personen met een beperking: de wastafels van Connect Freedom bieden personen met een beperking alle comfort en bewegingsvrijheid. Tegelijk zijn ze aantrekkelijk ontworpen. De wastafels zijn aan de voorzijde en zijkanten uitgerust met geïntegreerde verzonken grepen, waardoor rolstoelgebruikers zich makkelijk naar de wastafel kunnen toetrekken. De onderkant van de wastafel is zodanig ontworpen dat een rolstoel of stoel er gemakkelijk onder kan geplaatst worden.

    Veilige en waterbesparende kranen: Connect Blue staat ook voor een assortiment innovatieve kranen, van wastafelmengkraan tot douchemengkraan. De wastafelmengkraan is uitgerust met de ‘Ideal Blue®’-technologie waardoor het water via een geïsoleerde waterdoorvoer loopt en niet in contact komt met het kraanlichaam. Extra hygiënisch en bacteriewerend dus. De Connect Blue-kranen verbruiken ook minder water en energie én zijn veiliger door de ‘Cool Body’-technologie. Dit voorkomt verhitting van het kraanoppervlak, ook wanneer er heet water door de kraan stroom.

    Met het online lastenboek ‘Bluebook’ reikt Ideal Standard de zorgsector ook een praktische primeur aan. Voorschrijvers, architecten en studiebureaus kunnen binnenkort eenvoudig technische fiches of gedetailleerde lastenboekomschrijvingen downloaden. Handig om een dossier voor openbare aanbestedingen in te dienen bijvoorbeeld. Stéphane Cenci, Project specification Manager Non Residential & Project Business: “Het online lastenboek laat zien hoe Ideal Standard je partner kan zijn voor het hele badkamerassortiment. Van porselein over acryl tot kranen, zowel voor de residentiële als niet-residentiële markt. De website maakt daarbij een handige indeling per productcategorie en bedrijfstak: rusthuizen, hotels, scholen, publieke ruimtes… Ook kan je via Bluebook technische fiches opvragen met een duidelijk overzicht van de gebruikte materialen en eigenschappen van elk product.”

     

     

    11-09-2014 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 22/04-28/04 2024
  • 15/04-21/04 2024
  • 08/04-14/04 2024
  • 01/04-07/04 2024
  • 25/03-31/03 2024
  • 18/03-24/03 2024
  • 11/03-17/03 2024
  • 04/03-10/03 2024
  • 26/02-03/03 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 12/02-18/02 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 29/01-04/02 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 15/01-21/01 2024
  • 08/01-14/01 2024
  • 01/01-07/01 2024
  • 25/12-31/12 2023
  • 18/12-24/12 2023
  • 11/12-17/12 2023
  • 04/12-10/12 2023
  • 27/11-03/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 13/11-19/11 2023
  • 06/11-12/11 2023
  • 30/10-05/11 2023
  • 23/10-29/10 2023
  • 16/10-22/10 2023
  • 09/10-15/10 2023
  • 02/10-08/10 2023
  • 25/09-01/10 2023
  • 18/09-24/09 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 04/09-10/09 2023
  • 28/08-03/09 2023
  • 21/08-27/08 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 07/08-13/08 2023
  • 31/07-06/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 17/07-23/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 03/07-09/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 22/05-28/05 2023
  • 15/05-21/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 17/04-23/04 2023
  • 10/04-16/04 2023
  • 03/04-09/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 12/09-18/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 10/05-16/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 28/10-03/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 05/08-11/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 29/04-05/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 11/03-17/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 25/12-31/12 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 30/11-06/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 24/12-30/12 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 31/03-06/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 07/05-13/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 09/04-15/04 2007
  • 02/04-08/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 26/02-04/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 27/11-03/12 2006
  • 20/11-26/11 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 06/11-12/11 2006
  • 30/10-05/11 2006
  • 23/10-29/10 2006
  • 16/10-22/10 2006
  • 09/10-15/10 2006
  • 02/10-08/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
  • 11/09-17/09 2006
  • 04/09-10/09 2006
  • 28/08-03/09 2006
  • 14/08-20/08 2006
  • 07/08-13/08 2006
  • 31/07-06/08 2006
  • 24/07-30/07 2006
  • 17/07-23/07 2006
  • 10/07-16/07 2006
  • 03/07-09/07 2006
  • 26/06-02/07 2006
  • 19/06-25/06 2006
  • 12/06-18/06 2006
  • 05/06-11/06 2006
  • 29/05-04/06 2006
  • 22/05-28/05 2006
  • 01/05-07/05 2006
  • 24/04-30/04 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!