Inhoud blog
  • Natuur en cultuur voor het ganse gezin in Frieslanf
  • Seastrong Diver Extreme Automatic
  • Een icoon in zijn categorie
  • Interhome wil Scandinaven naar Belgische kust lokken
  • Spetter met Trixie in het water
  • Aspria: een goede ademhaling, levensbelangrijk!
  • Moederdag
  • Peugeot lanceert nieuwe stijlvolle Boreal molen
  • Freedom Moses
  • Door de gordijnen het licht zien
  • De gevelbekleding maakt de architectuur
  • Belgische labels
  • Juttu-winkel in Luik
  • Koning Comfort troont op het terras
  • Magic drops glow
  • Ontdek de Oostkantons in de lente
  • Unisa
  • Swatch X Tate gallery collection
  • Swatch X Tate gallery collection
  • Citizen Series 8
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    wozani
    restaurants
    24-07-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kennismaking met 2de illy sustainArt collectie

    De nieuwe illy sustainArt Collectie omvat creaties van kunstenaars uit de koffieproducerende landen Colombia, El Salvador, Ethiopië en Brazilië

    illycaffè, Officiële Koffiepartner van Expo Milano 2015, introduceert de tweede illy sustainArt Collectie, een collectie koffiekopjes versierd door kunstenaars van koffieproducerende landen, gewijd aan de Expo.

    Na het succes van de eerste collectie die in juni 2014 aan het publiek werd voorgesteld, selecteerden de kunstkenners van het illy sustainArt project opnieuw vier jonge artiesten uit Colombia, El Salvador, Ethiopië en Brazilië om hun interpretatie te geven aan het thema van Expo Milano 2015, “Voedsel voor de planeet, energie voor het leven”.

    Illy ontwikkelde het idee voor het sustainArt project in 2007 om zijn aanpak van duurzame groei uit te breiden tot de internationale kunstgemeenschap en tegelijk een podium te bieden aan creatief talent uit groeilanden. De website www.illysustainArt.org is het hart van het project. Als venster op de hedendaagse kunstwereld is het uitgegroeid tot een referentiepunt en ontmoetingsplaats waar kunstenaars en kunstkenners elkaar treffen en aan culturele uitwisseling doen; het biedt eerstgenoemden de kans om hun werken te tonen en aan hun profiel te timmeren.

    De nieuwe illy sustainArt Collectie, gewijd aan de Expo 2015, is een eenmalig initiatief dat samenvalt met de looptijd van de Expo. Zij toont het werk van vier jonge kunstenaars die zich lieten inspireren door de thema’s van de Expo en een eigen interpretatie brengen van de sensaties, ervaringen en verhalen die we associëren met de wereld van de koffie, gezien door het prisma van hun kunst en artistieke benadering.

         

        

     

    De kunstenaars en hun werk

    FELIPE ARTURO – Colombia: Dit werk groeide uit een experimenteel proces waarin de koffie als inkt werd gebruikt: een kopje espresso werd een grafisch ontwerpinstrument. De bodem van het kopje werd bij deze aanpak als handelsmerk voor de koffie aangewend, een hulpmiddel om een ringenpatroon mee te creëren. Het resulterende grafisch motief grijpt terug naar de islamitische decoratiekunst, Mediterrane mozaïeken en precolumbiaanse technieken. Het herinnert ons aan de historische route die de koffie aflegde van het Arabisch schiereiland naar de Middellandse Zee en van daar naar de Cariben en Midden- en Zuid-Amerika. Tegelijk spreekt uit deze benadering een poging om een band te smeden tussen de geografische koffieroutes van nu en onze dagelijkse ervaring met het bruine vocht en zijn verpakking.

    Felipe Arturo is kunstenaar en architect. Hij is geboren in Bogotá in 1978 en behaalde een diploma architectuur aan de Universiteit van de Andes; nadien behaalde hij nog een Masters in kunst aan de Columbia University in New York. Voor zijn kunstbeoefening haalt hij elementen uit de stedenbouw, de architectuur en de kunst, gekaderd in een relatie met politiek, geschiedenis, aardrijkskunde en economie. Felipe Arturo kreeg de illy SustainArt onderzoeksresidentie aan de Fondazione Bevilacqua La Masa voor drie maanden toegewezen tijdens de zomer van 2015.

    ERNESTO BAUTISTA – El Salvador: Er bestaat een existentiële en poëtische manier van denken die verhalen weerspiegelt die besloten liggen in de sporen die objecten achterlaten: vlekken op een tafel en het licht van een eclips; de kleur van koffie en de ruimte; een blad als een manier om een kosmisch landschap te benaderen met de eenvoud van een organisch oogpunt. Deze verhalen vallen ook samen met mijn eigen herinneringen. Achter de eclips ligt het idee van afscheid nemen. De ader / boom die achterblijft na de eclips en de data op het schoteltje verwijzen naar een intieme herinnering. Het geheel is een agglomeratie van ontmoetingen in een mensenleven, waarbij het delen van, nadenken over en stimuleren van het geheugen wentelt rond de dingen die altijd deel hebben uitgemaakt van het menselijk ritueel van het koffie drinken.

    Ernesto Bautista is geboren in 1987 in Santa Ana. Hij woont en werkt in El Salvador. Zijn werk wentelt en ontwikkelt zich rond het idee van het zelf en de ander en smeedt een intieme kijk op onze identiteit als individu en als mens. Zijn kunst onthult wat onze integratie in een organisme als de samenleving mogelijk maakt. Eenzaamheid, angst, verlies, hoop, dood en afstand kenmerken zijn werk, samen met het vluchtige en alles wat verder gaat dan het individu.

    WANJA KIMANI – Ethiopië: Door elke knop op het koffiekopje loopt een draad die uiteindelijk neerstrijkt op het schoteltje, samen met de naald. De link tussen deze twee oppervlakken, het kopje en het schoteltje, weerspiegelt de affiniteit die kan ontstaan en die wordt gedeeld door mensen die samen iets simpels ondernemen als een kopje koffie drinken. De kleuren zijn die van de vlag van Ethiopië, een land met een lange geschiedenis op het gebied van de productie en consumptie van een van de geurigste koffies ter wereld.

    Wanja Kimani is geboren in Kenia in 1986. Zij groeide op in het Verenigd Koninkrijk, waar zij kunst studeerde aan de University of the Creative Arts in Canterbury. In haar visuele kunstbeoefening worden verhalen en visuele storytelling verstrengeld, het idee van thuis zijn en ontheemd zijn, herinnering en verbeelding. Haar mediumoverschrijdende werken omvatten performances, installaties, films, geluid en teksten; zij fungeren als een medium waarmee de kunstenaar en de toeschouwers het verleden kunnen vatten en het heden kunnen kaderen.

     

    MARCELO MOSCHETA – Brazilië: Ik begon aan deze opdracht door terug te grijpen naar een eerder werk van mij, Fotocromaticos, waarin ik een relatie tot stand bracht tussen een zwart en wit beeld en de kleuren die we normaal zouden verwachten in de kleurenversie van datzelfde beeld. Voor illy werkte ik een Fotocromaticos-project uit gebaseerd op een tekening van Carl Linnaeus, een van de eersten die de botanische soorten klasseerde volgens wetenschappelijke richtlijnen en de grondlegger van de hedendaagse wetenschappelijke nomenclatuur. Met de combinatie van een antieke tekening van een koffieplant en het moderne Pantone-kleurenclassificatiesysteem wou ik het koffiedrinken weergeven als een ervaring die tegelijk visueel en chromatisch is.

    Marcelo Moscheta is geboren in 1976 in Sao José do Rio Preto. Hij woont en werkt in Campinas, Brazilië, waar hij naar de Universiteit van Campinas ging. In de gedaante van een reiziger die de wereld grotendeels observeert zoals een negentiende-eeuwse romantische dichter of een van de grote Poolreizigers maakt Moscheta installaties, foto’s en tekeningen die hij bedenkt tijdens zijn verre reizen. Moscheta observeert het landschap als een representatief systeem waarin de mens zijn eigen wereld afbakent. Zijn voornaamste expressievormen zijn tekeningen, afdrukken, foto’s en installaties.

    De illy SustainArt 2 collectie is tegen de aanbevolen prijs verkrijgbaar: Espressokopjes – pakket van vier: € 66,00 - Cappuccinokopjes – pakket van vier: € 86,00

    De nieuwe illy Art Collectie is te koop in premium illy bars, illypoints en via shop.illy.com.

     

     

     





    24-07-2015 om 08:35 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Klean Kanteen ontwerpt unieke drinkfles ten voordele van Sea First

    Per verkochte fles gaat er €15 naar non-profit organisatie ter behoud van onze oceanen. Dat Klean Kanteen voluit voor een schone planeet gaat, merk je onder andere aan de bewust gekozen materialen waaruit de drinkflessen zijn gemaakt. Het merk dat hervulbare drinkflessen uit roestvrij staal produceert, staat daarom al langer gekend als duurzaam en milieubewust drinkflessenmerk dat een volwaardig alternatief wil bieden voor het gebruik van plastic. De hervulbare roestvrij stalen drinkflessen kunnen dan ook een leven lang hergebruikt worden. Éénmalige flesjes en bekers in wegwerpplastic kopen, behoort daardoor tot het verleden. Een missie die Klean Kanteen deelt met de non-profit organisatie Sea First.

    Onze consumptiemaatschappij en voorliefde voor plastic heeft er helaas voor gezorgd dat onze oceanen maar liefst vijf plastic “soepen” kennen, waaronder het plastic eiland in de Stille Oceaan dat twee keer zo groot is als Texas. Maar ook dichterbij, in de Noordzee, drijft zoveel plastic dat bijna alle Noordse stormvogels dit schadelijk afval eten. Plastic vergaat niet, maar vermomt zich als plankton en dient als schijnvoedsel voor vogels, walvissen, en andere zeedieren. Deze plastic “soep” volledig opruimen is helaas onmogelijk, maar Klean Kanteen en Sea First geloven er rotsvast in dat we er wel gezamenlijk voor kunnen zorgen dat er geen plastic afval meer in zee terecht komt. Vooral het gebruik van wegwerpflesjes en plastic zakjes voor éénmalig gebruik zouden grote vervuilers van de oceanen zijn.

    Het is de grote droom van Klean Kanteen en non-profit organisatie Sea First om de wegwerpverpakkingen uit de wereld te bannen. Daarom ontwikkelde Klean Kanteen samen met de Antwerpse Graphic Designer Alexander Tolaro een unieke drinkfles. De felblauwe golven op de glanzende zwarte fles verwijzen naar onze “blauwe” zee en wondermooie blauwe wereld.

    Deze limited edition drinkfles wordt momenteel exclusief verkocht bij AS Adventure die een deel van de opbrengst, zo’n 15 euro PER fles, aan Sea First zal schenken. Met de opbrengst zal de stichting investeren in nieuw lesmateriaal voor de workshop “Plastic Soup” waardoor een nog grotere doelgroep aangeboord zal worden. Aan de hand van deze educatieve voorlichtingscampagne bereikt Sea First nu al een paar duizend leerlingen en studenten die daardoor meer leren over het belang van een gezonde zee, de bedreigingen van plastic in onze zeeën, en de mogelijke oplossingen die zij zelf in het dagelijkse leven kunnen toepassen.

    Het motto: Weg met wegwerp. Maak het verschil! Advies verkoopprijs, € 21,95 (27oz / 800ml)

    Sinds 2004 biedt Klean Kanteen® een veiliger alternatief aan voor plastic en behandelde aluminium drinkflessen, namelijk: duurzame en herbruikbare drinkflessen in een simpel, maar mooi design, gemaakt uit roestvrij staal en gegarandeerd zonder BPA, ftalaten of andere toxische stoffen. Ideaal om thuis, onderweg, op het werk of op vakantie uit te drinken. Klean Kanteen® kent inmiddels een breed assortiment aan drinkflessen bestaande in verschillende kleuren, functionele vormen en handige formaten voor het hele gezin.

    Sea First Foundation (SFF) is een non-profit organisatie in België en Nederland die opkomt voor het belang en de bescherming van de oceanen en hun fauna en flora. SFF maakt mensen warm voor de pracht en biodiversiteit van het onderwaterleven en informeert en sensibiliseert tegelijkertijd over de problemen die de gezondheid van deze wereld in de weg staan. SFF richt zich daarbij vooral op kinderen en jongeren; “de volwassenen van de toekomst”.

     

    24-07-2015 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    23-07-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Aquacenter van Les Lacs de l'eau d'Heure: duurzame en toeristische ontwikkeling

    Na omvangrijke werkzaamheden, zes maanden sluiting en een gedeeltelijke heropening op 5 mei onthulde het nieuwe Aquacenter al zijn troeven op 4 juli! Het Land van de Meren is de grootste toeristische trekpleister van Wallonië en heeft met 5 meren een totale oeverlengte van maar liefst 70 km. Het is een geweldige “dichtbij-bestemming” met gezellige logiesmogelijkheden en tal van activiteiten! Dit jaar wordt Het Land van de Meren nog groter met een vernieuwd Aquacentrum en een gloednieuw Balneotherapiecenter. Waals Minister René Colin, Minister van Landbouw en Toerisme, heeft het nieuwe Aquacenter ingehuldigd. Hij legde uit dat de ontwikkeling van de site van Les Lacs de l’Eau d’Heure een van zijn beleidsprioriteiten vormt tijdens deze legislatuur, en dat in de Gewestelijke Beleidsverklaring het ‘Pays des Lacs de l’Eau d’Heure’ opgenomen is als een belangrijke pool van toeristische ontwikkeling.

    Al 20 jaar lang bundelen Europa en Wallonië hun krachten om van de site van Les Lacs de l’Eau d’Heure een vakantieoord te maken dat het hele jaar door zowel dagtoeristen als vakantiegangers aantrekt en zo de lokale economie in deze landelijke regio een duwtje in de rug geeft. Het ‘Aquacenter’ is een van de topattracties van Les Lacs de l’Eau d’Heure. Deze attractie krijgt immers al zowat vijftien jaar lang meer dan 120.000 bezoekers per jaar over de vloer, waarvan bijna evenveel dagtoeristen als vakantiegangers.

    De Waalse Regering is zich bewust van de aantrekkingskracht van dit indoor ontspanningscentrum, dat niet afhankelijk is van het weer. Ze heeft dan ook beslist om, met de steun van het Europees Fonds voor Regionale Ontwikkeling (EFRO), fors te investeren om dit recreatieoord uit te breiden en te diversifiëren met een nieuw wellnesscenter en ontspanningsmogelijkheden in openlucht. Er zijn grote inspanningen geleverd om de exploitatiekosten en meer bepaald de energiekosten terug te dringen. Dat laatste sluit aan bij de ambitie van de beheerders van de site om duurzame toeristische projecten te ontwikkelen.

    Les Lacs de l’Eau d’Heure pronkt al sinds 2010 met het label ‘European Destination of Excellence’ voor al haar inspanningen voor het milieu en wou het Aquacenter dan ook aanpassen aan de nieuwe ecologische normen en economische uitdagingen. Het werd immers al in 1999 gebouwd als een van de eerste faciliteiten bij de start van de ontwikkeling van de vakantiedorpen.

    In totaal investeerden het Gewest en EFRO ongeveer 6.250.0000 € voor de renovatie van het bestaande gebouw, de heraanleg van de buitenruimtes en de bouw een Balneotherapiecenter ‘A l’Heure du Bien-Etre’. Voor het bestaande gebouw werd gefocust op energiebesparingen op het vlak van isolatie, elektriciteit (400 m² fotovoltaïsche panelen, LED-verlichting), verwarming (isolatie, warmtepomp) en water (waterzuivering en hergebruik).

    Meer zichtbaar zijn de nieuwe attracties zoals de glijbaan ‘infinity jump’, het openluchtzwembad dat het hele jaar door verbonden is met het binnenzwembad, het zwembad met verstelbare bodem om verschillende sporten te beoefenen (aquabiking, aquadans, aquagym, duiken, …), de ontspanningszone met biljart, tafelvoetbal en volksspel of nog de lichteffecten en geluidsinstallatie. De site biedt dus tal van mogelijkheden om evenementen te organiseren, zowel voor particulieren, groepen als bedrijven.

    Naast het openluchtzwembad, dat in verbinding staat met het binnenzwembad en dus het hele jaar door toegankelijk is, is met het budget voor de heraanleg van de buitenruimtes ook een spray park van 400 m² aangelegd met de allernieuwste waterspelen, een ontspanningsruimte, terras en solarium met trendy meubilair. Ook is een ontspannende omgeving gecreëerd waar je bij zachte temperaturen voluit kunt genieten in de openluchtbar.

    Optimalisatie van het energieverbruik door Cofely Services: alle werkzaamheden van de renovatie (binnen en buiten) en het technisch onderhoud zijn al 20 jaar toevertrouwd aan het bedrijf Cofely Services (ENGIE groep), leider in het onderhoud van technische installaties van sportinfrastructuur in België. Het bedrijf heeft gezorgd voor diverse technische oplossingen voor de optimalisatie van het energieverbruik van het Aquacenter. De water- en elektriciteitsbesparing wordt geraamd op 30 % en die voor verwarming op +/- 20 %. Dankzij de fotovoltaïsche installatie wordt vermeden dat de +/- 27.350 kg CO² in de atmosfeer terechtkomt, wat overeenkomt met 162.700 km autorijden (gemiddeld benzinemodel) of met de aanplanting van 2.700 bomen.

    Het Balneotherapiecenter ‘A l’Heure du Bien-Etre’ ten slotte is in een gloednieuw gebouw ondergebracht. Het beschikt over alle mogelijke faciliteiten en diensten op het vlak van balneotherapie: jacuzzi’s, infrarood sauna, Finse sauna, hamam, koudwaterbad, lichttherapie, belevingsdouches, verzorgingen op afspraak, onthaalruimte en loungebar. Daarnaast is er nog een patio met een openluchtzwembad met onderwater massagestralen, een sauna met zoutstenen en een ijsfontein.

    Dit splinternieuwe Aquacenter van het Land van de Meren, waarvan het management en de uitbating in handen zijn van de vzw ‘Les Lacs de l’Eau d’Heure’, speelt in op de diverse verwachtingen van een cliënteel op zoek naar wellness, rust en ontspanning. In het wellnesscenter kun je je laten verwennen met verzorgingen en massages. In het Aqua- en recreatiepark kunnen dan weer gezinnen, jong en minder jong, groepen en sporters hun hartje ophalen.

     

    23-07-2015 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    22-07-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Delacre lanceert Mailbox, de gepersonaliseerde Tea Time doos

    Vertel goed nieuws met lekkernijen en een persoonlijke boodschap!

    Met Mailbox steekt Huis Delacre de alombekende groene Tea Time-koekjesdoos in een origineel en personaliseerbaar jasje. Goed nieuws heeft nog nooit zo lekker gesmaakt! Iedereen kent de metalen Tea Time-doos met daarin het assortiment van één kilo heerlijke Delacrekoekjes waaronder Marquisettes, Délichoc, Biarritz en de knapperige Cigarettes Russes. Al generaties lang wordt ze op verschillende momenten bovengehaald: als geschenk voor een bezoekje aan vrienden, om samen van te smullen tijdens een gezellig moment, om nieuwe smaken en variaties te ontdekken,...

    Nu voegt Delacre een persoonlijke toets toe aan de Tea Time en wordt ze meer dan ooit een gebaar van plezier en/of liefde: “Als onze consumenten een doos Delacre-koekjes cadeau geven, willen ze er vaak ook een boodschap aan verbinden”, zegt Gunther Deckers, marketing manager bij Delacre. “Waar dat tot nu toe altijd mondeling gebeurde, biedt Mailbox hen nu de mogelijkheid om op een gepersonaliseerde manier iets te vertellen.”

    In 4 stappen en 60 seconden : Om je eigen Mailbox te ontwerpen, surf je naar www.mailboxdelacre.be en voer je de volgende vier stappen uit: je schrijft je bericht neer, voegt een foto toe, kiest de kleur van de magneet, en “ondertekent” je Mailbox (naam van de verzender aangeven op de voorzijde). Je eigen Mailbox wordt binnen de 5 à 6 dagen verzonden naar het door jou gekozen adres. Eenvoudig te maken en leuk om te geven!

    Zeg het met lekkernijen: Een bruiloft, geboorte, bedankje, verjaardag, Valentijn, Kerst, felicitaties,...: zeg het deze keer met lekkernijen. De metalen Mailbox van Delacre bevat een magneet met jouw persoonlijke boodschap en foto, en een kilo heerlijke klassiekers van Delacre.

    Emoties gegarandeerd

    “De naam van de verzender staat te lezen op de buitenkant van de doos”, legt Gunther Deckers uit. “Binnenin zit een grote magneet in de vorm van een tekstballon, met tekst en een kleurenfoto. Een beetje zoals een sms’je, maar dan in tastbare vorm. Mailbox is de ideale manier om goed nieuws zoals een geboorte of een uitnodiging voor een huwelijksfeest te brengen. De magneet komt bijvoorbeeld aan de koelkast of op een andere zichtbare plek in huis terecht en vormt zo een blijvende herinnering aan een fijne gebeurtenis.”       Mailbox van Delacre is uitsluitend verkrijgbaar via www.mailboxdelacre.be voor de lanceringsprijs van 25 euro (exclusief verzendkosten naar een adres in België).

    22-07-2015 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    21-07-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Smokers: de lekkerste gerookte zalm maak je zelf klaar

    Eten roken was vroeger dé manier om het langer te bewaren. Vandaag doen we dat eerder vanwege het lekkere smaakje dat een rookoven aan de voedingswaren toevoegt. Veel sterrenchefs zijn er al even mee in de weer, maar nu kan het ook thuis. Barbecook presenteert verschillende items waarmee je makkelijk aan de slag kunt.

    Lekker gerookt: In principe kun je alles wat je op de barbecue legt ook in de rookoven klaarmaken. Vlees, vis, groenten en zelfs kazen bezorg je zo een heerlijke rooksmaak. Het grote voordeel aan roken is dat je voeding kunt bereiden zonder vet te gebruiken. Voor wie zich graag met voeding bezighoudt, is de rookoven een heel leuk geschenk. Aan de hand van traditionele ingrediënten kun je creatief aan de slag gaan. De smaak wordt in de eerste plaats bepaald door de houtsoort van de rookchips of houtsnippers die je in de oven gebruikt. Je verfijnt het aroma verder met kruiden en specerijen. Bekende gerookte ingrediënten zijn zalm, makreel, paling, rookworst, pastrami en ook kazen zoals scamorza.Recepten en tips vind je op de website van Barbecook.

    Koud of warm? Er zijn twee manieren om te roken: koud of warm. Bij koud roken wordt de temperatuur niet warmer dan 25 °C. Het voedsel blijft op die manier in de eerste plaats langer houdbaar; je gaart het er niet per se mee. Kazen bezorg je een lekker smaakje, zonder de textuur te wijzigen. Bij warm roken hou je de temperatuur tussen de 50 en 80 °C en gaar je het voedsel terwijl je het een rookaroma bezorgt. Warm roken gaat een stuk sneller dan koud roken.

    Warm roken: snel en gevarieerd; Warm roken doe je in de smoker van Barbecook. Onderaan maak je een portie houtskool aan, waar je rookmot (een fijn houtschaafsel) of (geweekte) rookchips aan toevoegt. In het midden van de smoker bevindt zich een schaal waarin je water, bouillon, wijn en kruiden kwijt kunt die de rooksmaak nog verfijnen en je bereiding extra sappig maken. Bovenaan heeft de smoker haken of een rooster waarop je je ingrediënten kwijt kunt. Vlees of vis moet je vooraf wel even pekelen. Hou tijdens het rookproces de ingebouwde thermometer in de gaten en voeg indien nodig kolen en rookchips toe.    

    Koud roken: raw food & slow cooking: Om koud te roken zet je de spiraalvormige koudrookgenerator van Barbecook in een rookoven. Je vult de spiraal op met rookmot dat je laat smeulen met een theelichtje. Ook bij het koud roken moet je vlees en vis eerst pekelen. Het rookproces duurt hier vier tot zeven uur. Let wel: door koud te roken gaar je het voedsel niet. Het zal wel iets langer bewaren en een heerlijke rooksmaak krijgen. Koud roken doe je het best bij een buitentemperatuur lager dan 25 °C. Ideaal om de komende koude maanden eens uit te proberen!

    Rookoven: De rookoven is ideaal voor wie kennis wil maken met het plezier van voedsel roken. Het veelzijdige toestel is een vuurschaal, barbecue en rookoven in één. Barbecook Rookoven van gelakt plaatstaal. Diameter 43,7 cm, hoogte 82 cm, inhoud 115 liter. € 99,95.     

    Rookoven XL: Wie het roken onder de knie heeft, kan gaan voor deze grote rookoven. Meer ruimte om te roken, een grillmand met fijn raster voor de fragielste ingrediënten en een extra luchtregeling voor het beste rookresultaat. Barbecook Rookoven XL van gelakt plaatstaal met een geëmailleerde vuurkuip. Diameter 52 cm, hoogte 105 cm, inhoud 223 liter. € 199,95.

    Rookchips: De rookchips geven je ingrediënten hun typische rooksmaak. Barbecook heeft drie soorten in de aanbieding: eik, carya (hickory) of appel. Laat ze tien minuten weken in water voor je ze tussen de kolen strooit, of wikkel ze in aluminiumfolie waar je een paar gaatjes in prikt. Barbecook Rookchips (appel, eik of carya hickory) in zakken van 1 liter. Gemaakt van 100% natuurlijke houtsnippers. Tien minuutjes weken voor gebruik. € 5,40.  

    Rookmot: Met de rookmot bepaal je de smaak van je gerookte voeding. Je kunt het fijne houtschaafsel zowel voor het warm als koud roken gebruiken. Rookmot hoef je niet in water te laten weken. Barbecook Rookmot (hickory en mesquite) in zakjes van 1 liter. € 7,45.

    Koudrookgenerator: De trends slow cooking en raw food laten zich goed combineren met de koudrookgenerator. Vul de spiraal met rookmot (zorgt voor de smaak) en plaats in je rookoven. Met behulp van een theelichtje zet je het proces in gang. Je ingrediënten worden in 4 à 7 uur gerookt, maar niet gegaard. Barbecook Koudrookgenerator. Vernikkeld. Diameter 20 cm. € 25,60.                 

     

     







    21-07-2015 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Met BergHOFF die eerste schooldag of werkdag tegemoet

    BergHOFF zorgt ervoor dat je goed voorzien bent van spijs en drank op die eerste school- of werkdag. Met een trendy drinkbus en voedselcontainer vol lekkers op zak zet je het schooljaar meteen goed in!

    Drinkbus: In deze inoxen drinkbus blijft je drankje lekker ‘cool’. Letterlijk én ook figuurlijk dankzij het frisse kleurtje. De handige tuit maakt drinken eenvoudig en sluit goed af. De drinkbus van Studio is goed om je dorst te lessen én voor het milieu!

    Lekkernij in een potje! Vierkante voedselcontainer klein, 7.3 euro:            Tijdens de zomermaanden staan vaak heerlijke pasta’s, exotische vruchtensalades en andere lekkernijen op het menu. Dankzij de bewaardozen van BergHOFF kan je die bourgondische eetgewoontes op de werkvloer verderzetten! Of de kids naar school sturen met gezonde fruit- en groentesnacks.

    De voedselcontainers zijn beschikbaar in zeven formaten en vervaardigd uit stevig glas. Ze zijn krasvrij, kunnen tegen een stootje en overleven met andere woorden prima in een werk-of boekentas. Het deksel met handvaten sluit goed af, maar is eenvoudig te openen door kinderhandjes. Alsof dat nog niet genoeg is: de bewaardozen zijn perfect voor alle types van voedselbewaring in de koelkast of de diepvriezer. Het glas is hittebestendig en kan ook in de oven of microgolf worden gebruikt. Leuk voor de mama’s of nieuwe mannen: na gebruik stop je ze simpelweg in de vaatwasser!





    21-07-2015 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    20-07-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.my.centerparcsbe: makkelijk vooraf activiteiten plannen, ..

    meer tijd voor vakantiepret tijdens het verblijf

     

     

    Center Parcs blijft innoveren om het zijn gasten nog gemakkelijker te maken. Op het vernieuwde platform my.centerparcs.nl kan de consument nadat hij zijn verblijf geboekt heeft, de verdere invulling van zijn vakantie zelf plannen. Door middel van slechts enkele klikken kiest de gast welke activiteiten hij wil doen, wanneer, en met hoeveel personen. En door activiteiten vooraf te reserveren blijft er tijdens het verblijf meer tijd over om met elkaar te genieten.

    Wat biedt my.centerparcs.be ? Een compleet en up-to-date overzicht van alle activiteiten die tijdens het verblijf in het park gedaan kunnen worden. Een makkelijke planning dankzij de gepersonaliseerde kalender. De betaling en reservering vooraf betekent meer tijd besteden in het park zelf.

    Natuurlijk biedt my.centerparcs.be ook de mogelijkheid arrangementen en services te boeken, zoals van tevoren boodschappen bestellen. Laat de voorpret maar beginnen!

    Om direct uw activiteiten te boeken https://my.centerparcs.be/be-nl/

    Center Parcs Europe – Europa’s grootste aanbieder van korte vakanties - bestaat uit Center Parcs en Sunparks en is onderdeel van de Pierre & Vacances Center Parcs Group. Vandaag omvat de groep 5 toeristische merken: Pierre & Vacances, met de labels premium en villages clubs, de Maeva resorts, Center Parcs, Sunparks en Adagio City Aparthotel. Het totale aantal accommodaties bestaat uit bijna 50.000 appartementen en bungalows in Europa. In 2013/2014 realiseerde de groep een omzet van 1.415 miljoen euro en verwelkomde 7,5 miljoen bezoekers. www.centerparcs.be

     

    20-07-2015 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuwigheden bij AmaWaterways in 2016

    AmaWaterways is de meest toonaangevende riviercruise-maatschappij ter wereld met een vijf-sterren service aan boord. Met hen reis je over rivieren en kanalen, langs de mooiste plaatsen van Europa, Vietnam, Cambodja en zuidelijk Afrika. De reisbrochure voor 2016 is nu reeds klaar met daarin aardig wat nieuwigheden.

    Twee nieuwe schepen in de vaart: De AmaViola en AmaStella worden volgend jaar op de Europese rivieren ingezet. De schepen bieden plaats aan 158 passagiers die verwend worden met nog meer comfort: grotere suites, kamers met balkon, een verwarmd zwembad, een kapsalon, fitness ruimte en veel meer. Een cruise op de Rijn en de Donau is een klassieker die tot de verbeelding blijft spreken, zeker tijdens een reis van zeven nachten van Budapest naar Nürnberg met de gloednieuwe AmaViola.

    Wijncruises vanaf Bordeaux: Rhône, Rijn, Donau, Douro zijn allemaal rivieren die door een regio vloeien die bekend staan om goede wijnen. AmaWaterways biedt themagerichte wijncruises aan langs de wijngaarden en wijnkastelen. Omwille van de grote belangstelling wordt het aantal wijncruises in 2016 verdubbeld. Bij elk van de 34 wijnreizen is er een wijnexpert aan boord en de excursies zijn op maat van echte wijnliefhebbers. Nieuw voor 2016 is de Taste of Bordeaux cruise, een reis van zeven nachten door de beroemde Franse Bordeaux regio.

    Nieuwe Kunstcruises: AmaWaterways organiseert in 2016 vijf kunstcruises. Het wordt een kennismaking met het rijke artistieke erfgoed van Noord-Frankrijk. De passagiers hebben zelf ook de mogelijkheid om artistiek bezig te zijn tijdens een workshop landschapschilderen op canvas met de werken van Renoir, Monet en Gaugain als voorbeeld.

    Exotische riviercruises: In de AmaWaterways brochure 2016 spreken ook de verre reizen tot de verbeelding. Wie droomt er niet van een riviercruise in Afrika of het Verre Oosten ! De reis op het water wordt afgewisseld met fantastische begeleide landexcursies. Een voorbeeld is de ‘Golden Treasures of Myanmar cruise’ van tien nachten, van Pyay naar Mandalay.

    www.amawaterways.co.uk

    20-07-2015 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    18-07-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nest Learning thermostat software 4.5
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    De software update voegt nieuwe functies toe aan zowel de eerste als de tweede generatie Nest Learning Thermostat’s en een nieuwe integratie met de Nest Protect zorgt ervoor dat Nest-gebruikers zich nog veiliger en comfortabeler kunnen voelen.

    Nieuwe functionaliteiten: Safety Temperature Alerts - Nest stuurt vanaf nu een bericht naar je smartphone als het te koud wordt in huis en wanneer de leidingen in huis gevaar lopen te bevriezen. Wanneer het huis weer op temperatuur is, laat Nest je dat ook weten. Nest Protect Emergency Alerts – Als men een Nest Protect heeft geïnstalleerd, dan zijn nu ook direct meldingen van rook of koolmonoxide op de Nest Thermostat te zien. Op hoe meer plekken de melding te zien is, hoe meer kans er is dat het probleem vroegtijdig gesignaleerd wordt. Nest Protect Emergency Shutoff – Sommige verwarmingssystemen kunnen de bron vormen voor het lekken van koolmonoxide. Andere systemen kunnen een beginnend vuur verergeren door de rook door het gehele huis te verspreiden. Vanaf nu werken de Nest Thermostat en Nest Protect samen om ook het verwarmings- of koelsysteem uit te schakelen in het geval van rookontwikkeling of koolmonoxide. Improved Multi-zone Homes – Vanaf nu is het mogelijk tot 20 Nest Thermostats per huis te bedienen vanuit de Nest-app. De thermostaten werken samen om energie te besparen en de Auto-Away functie te coördineren.

    Nest-app 5.0

    Voor het eerst is het mogelijk om alle Nest-producten vanuit één app aan te sturen. De vijfde generatie Nest-app voor smartphone, tablet en pc heeft een nieuw ontwerp en extra functionaliteiten, die het nog makkelijker maken om alle Nest-producten en bestaande Dropcams te bedienen. Gebruikers kunnen de Nest-app via iedere browser gebruiken en via Android- of iOS-apparaten (iOS 8.0+, Android 4.0+).

    Belangrijkste functionaliteiten: Home Screen – iedere Nest Thermostat, Nest Cam of Dropcam heeft zijn eigen plek, terwijl alle Nest Protects onder één icoon te vinden zijn. Het is ook mogelijk om live video previews te bekijken van al je Nest Cam’s via het Home Screen, zodat je gemakkelijk alle ruimtes kan bekijken. Nest Learning Thermostat – het is nu nog makkelijker om populaire functies als Energygeschiedenis, Heat Mode en Schema te gebruiken.             Nest Protect – geeft toegang tot de Veiligheidscontrole, waarmee alle alarmfuncties via de app getest kunnen worden en het mogelijk is Afzetten met app toe te passen. Een vals alarm is via de smartphone uit te zetten. Nest Cam en Dropcam: De Nest-app biedt nieuwe functies voor smartphones als zoomen en verbeteren om een scherper beeld te krijgen. Praat en Luister is nog eenvoudiger in gebruik. Om hier gebruik van te maken, houd je het icoon ingedrukt en start je met praten. De Nest Cam wordt automatisch geactiveerd wanneer er beweging of geluid gedetecteerd wordt. Wanneer je een abonnement hebt op Nest Aware met Videogeschiedenis maakt de Nest-app een samenvatting van vastgelegde gebeurtenissen, waardoor het eenvoudig is om bewegingen of geluiden te herkennen in je Videogeschiedenis. Het is gemakkelijk om van moment naar moment te bewegen of 30 seconden per keer te verplaatsen.      Dropcam Pro en Dropcam HD zijn nu ook via de Nest-app te bedienen. Wanneer je een Nest Cam en Nest Protect in dezelfde ruimte hebt, dan zie je een camera-icoon op je smartphone als er een rook- of koolmonoxide-alarm is. Als je op het icoon drukt, dan verschijnt er onmiddellijk een live beeld van wat er in huis gebeurt. Nest Cam zal eveneens een opname maken van de gebeurtenis, zelfs als je je niet aangemeld hebt voor Nest Aware met videogeschiedenis.

    Beschikbaarheid

    Nest Protect – is vanaf vandaag verkrijgbaar via nest.com/nl voor een consumentenadviesprijs van 119 euro inclusief BTW. Nest Protect zal volgende maand verscheept worden.

    Nest Cam zal verkrijgbaar zijn vanaf juli voor een consumentenadviesprijs van 199 euro inclusief BTW.

    Nest Aware met Videogeschiedenis kan afgesloten worden als 10-daags of 30-daags abonnement voor respectievelijk 10 euro of 30 euro.

    Nest-app 5.0 is per direct en gratis beschikbaar via de Google Play Store en de iOS App Store.

    Nest Learning Thermostat software 4.5 zal per heden uitgerold worden en bereikt Nest gebruikers in de komende twee weken. Nest Cam en de nieuwe generatie Nest Protect zullen verkrijgbaar zijn via nest.com/nl en via een aantal retailpartners als Cool Blue, Van Marcke, Fnac, Google Play, Van Den Borre, Media Markt. AXA België heeft een partnerovereenkomst gesloten met Nest en biedt de tweede generatie Nest Protect aan gekwalificeerde klanten aan voor 79 euro inclusief BTW.

    Over Nest: Het is de missie van Nest om een thoughtful home te creëren, een huis dat voor zichzelf en haar bewoners zorgt. Het bedrijf focust op het ontwikkelen van eenvoudige, mooie en doordachte hardware, software en diensten voor haar klanten. De Nest Learning Thermostat en Nest Energy Services zorgen voor het comfort en energiegebruik in huis, Nest Protect: rook + koolmonoxidemelder zorgt ervoor dat mensen veilig zijn en blijven en Nest Cam houdt zicht op het belangrijkste in huis. Nest-producten worden verkocht in de Verenigde Staten, Groot-Brittannië, Canada, Ierland, Frankrijk, Nederland en België en zijn geïnstalleerd in meer dan 190 landen. De Nest Learning Thermostat heeft tot nu toe geholpen om vier miljard kWh aan energie te besparen. Het Nest Developer Program, Works with Nest, maakt het mogelijk voor Nest producten om samen te werken met andere producten in huis. Kijk voor meer informatie op www.nest.com.

     

    18-07-2015 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Maes steunt Belgisch verenigingsleven met ¤123.900

    1719 verenigingen zamelde meer dan 1,2 miljoen Maes kroonkurken in

     

    Met de nieuwe slogan ‘Maes, Maak Meer Mee’ zette de bierbrouwer Belgische consument aan om zich ten volle in te zetten voor hun vereniging. Iedere Belgische club kon de laatste maanden onder het motto ‘Vollenbak-voor-je-vereniging’ tot 1.000 euro verdienen om de clubkas te spijzen. Het opzet was simpel; verzamel zo veel mogelijk kroonkurken of –lipjes en steun je vereniging.

    Dat heel wat verenigingen het financieel moeilijk hebben, is niet nieuw. En dat Belgen graag vertoeven in goed gezelschap al helemaal niet. Maar om na te gaan hoe nauw de Belgen verbonden zijn aan hun vereniging, voerde Maes een onderzoek uit bij 1.000 Belgen. Ruim driekwart van hen (76%) geeft aan dat de rol van het verenigingsleven (heel) belangrijk is. Het merendeel van hen (88%) is dan ook bereid om initiatieven op te zetten om hun club te steunen.

    1,2 miljoen kroonkurken: In totaal ontving Maes inzendingen van maar liefst 1719 verenigingen. De gebundelde kracht van alle clubs zorgde ervoor dat alles samen meer dan 1 239 000 kroonkurken en –lipjes werden verzameld. Dat is heel wat, maar wat betekent dat nu concreet? Klik hier en ontdekt wat allemaal mogelijk is met de ingezamelde kroonkurken en –lipjes. “Momenteel worden er nog volop kroonkurken en –lipjes binnengebracht, dus het aantal kan de komende dagen nog verder oplopen.” zegt Lies Eeckman, Marketing Director bij Alken-Maes.

    Oost-Vlaanderen als koploper: De regio met de meest toegewijde clubleden? Die kwamen zonder meer uit Oost-Vlaanderen. Maar liefst 339 Oost-Vlaamse clubs schreven zich in en zamelde fervent kroonkurken en lipjes in. Zij werden op de voet gevolgd door clubs uit Antwerpen.

    “Als bierbrouwer beseffen we dat het verenigingsleven een belangrijke sociale factor is in het leven van mensen. Ons bier brengt mensen samen en dat is waar we voor willen blijven zorgen. Sterk inzetten op dit soort acties is voor ons dan ook cruciaal.” aldus Eeckman.

    18-07-2015 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    17-07-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nest protect

    Elke dag breekt er gemiddeld in zo’n 32 woningen in België brand uit. Dat zijn bijna 12.000 woningbranden per jaar, waarbij gemiddeld 69 doden vallen.

    De tweede generatie Nest Protect is uitgerust met nieuwe functionaliteiten die gebruikers laat weten of het alarm werkt en veilig is en heeft nu een levensduur tot tien jaar. Net als de eerste generatie Nest Protect, geeft deze nieuwe generatie meer dan alleen een alarmmelding. De Nest Protect praat tegen je en vertelt je waar het probleem zich afspeelt.

    Nieuwe functionaliteiten: Nieuw ontwerp – De nieuwe generatie Nest Protect is 11 procent kleiner en integreert nog beter met het plafond of de wand. Onder de behuizing zit een laag van roestvrij staal met kleine zeshoekige uitsparingen die rook binnen laten en al het andere buiten laten. De lichtring schijnt vanaf nu nog feller voor een verbeterd Lichtpad. Split-Spectrum Sensor – Binnenin de rookkamer maakt de Nest Protect gebruik van twee golflengtes aan licht, waardoor beide snel en langzaam brandende vuren worden gedetecteerd.. Uitzetten met app – Nest Protect waarschuwt gebruikers bij gevaar. Maar wanneer alles onder controle is, is het alarmsignaal wellicht niet meer nodig. Een valsalarm kan men daarom vanaf nu uitzetten via de nieuwe Nest-app. Levensduur tot 10 jaar - Nest Protect’s vernieuwde sensoren zorgen voor een nieuwe, verlengde levensduur tot 10 jaar voordat het apparaat vervangen dient te worden. Veiligheidscontrole – vanaf nu kunnen gebruikers de sensoren, het vermogen, de WiFi-verbinding, microfoon en luidspreker in één keer testen vanaf hun smartphone. Geluidscheck - Nest Protect controleert eens per maand automatisch, snel en zonder overlast of de luidspreker en microfoon nog werken, via een ingebouwde microfoon. Eenvoudigere installatie – de opnieuw ontworpen achterkant van de Nest Protect maakt het nog makkelijker deze recht te bevestigen aan het plafond of aan de wand. Ook maakt het gemakkelijk te openen batterijcompartiment het nog eenvoudiger de batterijen te vervangen. Daarnaast maakt Nest Protect gebruik van Bluetooth Low Energy (BLE) om het koppelen tijdens de setup te verbeteren.

    Nieuwe functionaliteiten voor zowel de nieuwe als de eerste generatie Nest Protect: Nachtwacht in het hele huis - Nachtwacht laat gebruikers zien dat de sensoren en batterijen werken door een groen lichtsignaal bij het uitschakelen van de lampen of een geel lichtsignaal als Nest Protect gecontroleerd moet worden. Vanaf nu is het mogelijk om niet alleen de status van een enkele Nest Protect in de ruimte waarin men zich bevindt te controleren, maar de status van alle Nest Protects in het hele huis kunnen in één keer gecontroleerd worden. Safety Rewards: bespaar geld door veiligheid. Zoals een auto alarm je premie op je autoverzekering kan verlagen, kan het hebben van een Nest je premie op je woonverzekering verlagen. Door het succes van Nest’s Energy Partner Program is Nest samenwerkingen gestart met vooruitstrevende verzekeringsmaatschappijen om consumenten te helpen bij het verbeteren van hun veiligheid en tegelijkertijd geld te besparen op hun verzekeringspremies. Vier van de vijf brandweerlieden in de Verenigde Staten vertrouwen op de Nest Protect en verzekeringsmaatschappijen weten dat de Nest Protect families beveiligt tegen rook en koolmonoxide. Ze werken samen met Nest om consumenten een Nest Protect tegen gereduceerd tarief of zelfs zonder extra kosten aan te bieden. Daarnaast kunnen diezelfde consumenten gebruik maken van Nest Safety Rewards via een samenwerkende verzekeringsmaatschappij, waardoor men jaarlijks geld kan besparen op de premie.

    Consumenten die zich opgeven voor Safety Rewards, kunnen basisinfomatie delen met de deelnemende verzekeringsmaatschappijen om te verifiëren dat hun Nest Protects naar behoren werken. Eens per maand communiceert Nest het volgende naar de desbetreffende verzekeraars: Nest Protect’s batterijen zijn opgeladen, De sensoren werken, De Wi-Fi verbinding is goed

    In deze maandelijkse rapporten staat niet of het alarm is afgegaan. Zelfs als Nest Protect tijdelijk geen stroom heeft of een werkende WiFI-verbinding, dan heeft dat geen impact op de voordelen die de verzekeringspartners van Nest bieden via Safety Rewards. Natuurlijk is het voor gebruikers mogelijk om Safety Rewards op ieder moment uit te schakelen via de Nest app of door contact op te nemen met de desbetreffende verzekeraar.

    American Family, een verzekeringsmaatschappij uit Madison, Wisconsin en operationeel in 19 staten, en Liberty Mutual, de op drie na grootste vastgoed- en ongevallenverzekeraar in de Verenigde Staten, zijn de eerste verzekeraars die samenwerken met Nest aan Safety Rewards. Consumenten kunnen zich vanaf vandaag aanmelden via American Family in Minnesota, de Verenigde Staten, en deze zomer via Liberty Mutual in Alabama, Illinois, Kentucky, Maine, Pennsylvania en Wisconsin. Beide verzekeringsmaatschappijen zijn plannen aan het verkennen om de service naar additionele markten te brengen. Aanmelden voor Nest Safety Rewards kan alleen door Nest-gebruikers in de Verenigde Staten. Voor meer informatie: www.nest.com/insurance-partners.

     





    17-07-2015 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Met de familie naar Kent, ook voor late beslissers

    Ook al is de zomervakantie gestart en heb je nog altijd niets gereserveerd dan hoef je niet te panikeren, zelfs niet als je met de kinderen op reis wil. De oplossing ligt dichterbij dan je denkt, met name in het Engelse Kent, makkelijk en goedkoop bereikbaar met P&O Ferries en bovenal kindvriendelijk.

    P&O Ferries biedt dagelijks 23 overtochten, enkele reis. Er ligt dus altijd wel een ferry voor je klaar. Voor kinderen is die crossing van Het Kanaal een fantastische belevenis en in een mum van tijd ben je in Dover, de poort naar het dichtbije Graafschap Kent. Geen lange afstanden dus met de kinderen op de achterbank want binnen een straal van pakweg 100 km is er zoveel te zien en te beleven. Met andere woorden, de combinatie P&O Ferries – Kent is een ideale formule voor families met kinderen, ook voor late beslissers. Dat Kent een super regio is voor familievakanties wordt trouwens onderschreven door Lonely Planet. De uitgever van deze bekende reisgidsenreeks zet Kent op plaats nr. 1 in de Top 10 van Europese familiebestemmingen (http://www.lonelyplanet.com/travel-tips-and-articles/lonely-planet-best-places-for-family-holidays-in-europe-2015).

    De Tuin van Engeland

    Zo wordt het Graafschap Kent genoemd en dat heeft alles te maken met het schitterende landschap, heerlijk om te fietsen en te wandelen. Ben je met kinderen op reis dan zijn er zoveel mogelijkheden om hen te boeien. Op de mooie stranden kunnen ze zandkastelen bouwen, bij het machtige Dover Castle opent zich een wereld van fascinerende middeleeuwse ridderverhalen en van boven op de spectaculaire White Cliffs of Dover kijken ze met grote ogen naar het bootverkeer op Het Kanaal. Droom je van een safari, trek dan naar Port Lympne Park, een wereld van giraffen, neushoorns en gorilla’s (www.aspinalfoundation.org/port-lympne) . Ook een bezoek aan de schelpengrot (Shell Grotto) in Margate spreekt tot de verbeelding. Miljoenen schelpen werden er samengevoegd en toveren een indrukwekkend mozaïek (www.shellgrotto.co.uk). Voor een vakantiebelevenis die groot en klein nooit meer vergeten ga je naar Whitstable. Van daaruit verken je met een boot de monding van de Thames, een tocht naar de Red Sands en naar het bos van windmolens.

    Zomertarieven P&O Ferries Calais-Dover

    Vanaf € 45,- kan je een overtocht boeken. Dit is een tarief enkele reis voor auto en 9 personen. De overtocht duurt anderhalf uur.

     

    Info en reservaties: www.POferries.com telefoonummer: 028 085 020

    17-07-2015 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Weddingmoon is nieuwste trend : romantiek nog voor het huwelijk

    Een nieuwe trend maakt komaf met de stress van een huwelijksfeest: de weddingmoon ofwel de voorhuwelijksreis die je, anders dan de gekende honeymoon, nog vóór het trouwfeest onderneemt. Gezellig met twee romantisch relaxen en in de weddingsfeer komen: geen betere bestemming dan het paradijselijke Tahiti en haar eilanden.

    Wie ooit in het huwelijksbootje stapte, kent het fenomeen: te veel praktische beslommeringen en te weinig tijd. Om de mooiste dag van je leven te organiseren, lijkt het of de weken vooraf de meest stressvolle van je leven zijn.

    Huwelijk voorbereiden op idyllische locatie : Een nieuwe trend die uit Amerika komt overwaaien, biedt de perfecte oplossing: de voorhuwelijksreis. Je gaat nog voor het huwelijk nog gezellig en romantisch met zijn tweetjes op reis. Tahiti en haar eilanden zijn hiervoor de perfecte idyllische bestemming!

    Een ideaal moment om in een rustgevende omgeving na te denken over de laatste voorbereidingen van het huwelijk: de lijst van de genodigden nog eens doornemen,        je huwelijk geloftes en speech uitschrijven, keuze van bruidstaart en bruidsboeket bepalen,  … en dat allemaal terwijl je een mooi bruin kleurtje opdoet!

    Eeuwige romantiek op Tahiti: Tahiti en haar eilanden zijn al eeuwen geassocieerd met liefde en romantiek. Een van de mooiste plekken in de oceaan, ver weg van Westerse stress, met traditionele muziek, kransen van verse bloemen als verwelkoming, de plaatselijke dames met hun eeuwige schoonheid: deze omgeving doet elke toekomstige bruid stralen en elke bruidegom nog meer verliefd worden. Kortom, Tahiti en haar eilanden is perfect voor gehuwden in spe.

    Romantische verblijven: Op Tahiti en haar eilanden vind je diverse formules voor een romantisch verblijf: van een gezellige familiepension of een luxueuze kamer in een strandresort tot een overwater bungalow die met zijn pootjes in de appelblauwzeegroene lagune: elk koppel vindt er zeker iets naar zijn gading om zich samen op de grote dag voor te bereiden. Wedden dat dit uiteindelijk het mooiste trouwfeest ooit wordt?

    ALGEMEEN: Tahiti en haar eilanden

    De idyllische bestemming Frans-Polynesië in de Stille Oceaan bestaat uit 118 eilanden verdeeld over vijf archipels en verspreid over een gebied zo groot als Europa. De bekendste eilanden Tahiti en Bora Bora maken deel uit van de Genootschapsarchipel, Rangiroa vind je in de Tuamotuarchipel, Hiva Oa is dankzij Jacques Brel en Paul Gauguin het bekendste eiland van de Markiezen en tot slot zijn er nog de Gambier-en de Australarchipel. Elk heeft zijn eigen unieke karakter: van weelderig begroeide vulkaankraters en hagelwitte of zwarte lavastranden tot atollen met appelblauwzeegroene lagunes en koraalriffen.

    Het tijdsverschil tussen Tahiti en België bedraagt elf uur in de winter en twaalf uur in de zomer. Reken voor de vlucht op ruim twintig uur, de voertaal is er Frans en de munteenheid is de XPF, de Franc Pacifique (1 EUR = 119,33 XPF).

    www.tahiti-tourisme.be

     

    17-07-2015 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    16-07-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nest Cam
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Met live video streaming naar een smartphone of pc maakt Nest Cam het gebruikers mogelijk om in verbinding te staan met dat wat zij belangrijk vinden. De nieuwe Nest Cam maakt gebruik van de Dropcam-functionaliteiten, uitgebreid met betere videokwaliteit en nieuw ontwerp om nog eenvoudiger te kunnen zien wat er thuis gebeurt. Nest Cam zal in Europa beschikbaar komen in het Verenigd Koninkrijk, Ierland, Frankrijk, Nederland en België.

    Nieuwe functionaliteiten:

    Nieuw ontwerp – de magnetische standaard van de Nest Cam kan bevestigd worden op metaal, kan gemonteerd worden op de muur of kan op een universele driepoot geschroefd worden. Ook kan deze gedraaid worden, buigen in een hoek of ondersteboven gemonteerd worden. De standaard heeft een magneet gemaakt van zeldzaam aardmetaal en een ¼ inch-schroefbevestiging om de Nest Cam veilig op nog meer plaatsen te kunnen bevestigen. De behuizing van de Nest Cam biedt gebruikers zo de vrijheid om vast te leggen wat zij willen.

    Videokwaliteit - Nest Cam maakt gebruik van 1080p HD via Wi-Fi, zodat gebruikers ook de kleinste details kunnen waarnemen in de gehele ruimte.

    Veilig streamen – het streamen en opslaan van videobestanden verloopt via een unieke 2048-bit RSA-vergrendeling en veilige overdracht via een 128-bit SSL-verbinding.

    Verbeterd nachtzicht– acht ‘high-powered’ infrarood-LED’s en nieuwe algoritmes verbeteren Nachtzicht en Bewegingsdetectie. Waar standaard camera’s ’s nachts zorgen voor een gelimiteerde ‘spotlight view’, zorgt Nest Cam er voor dat men de gehele ruimte kan zien. En aangezien de sensoren van Nest Cam het verschil zien tussen het licht van een zaklamp en het licht van de zon, zal het nachtzicht niet verstoord worden en overschakelen naar de dagmodus wanneer er fel licht in de camera schijnt. Dit kan vooral heel handig zijn in het geval van inbrekers die met een zaklamp schijnen, of de felle koplampen van een passerende auto.

    Nest Aware met videogeschiedenis – Nest Cam gebruikers kunnen zich aanmelden voor een maandelijkse betaalde service die toegang geeft tot: Videogeschiedenis – bladeren door 10 of 30 dagen videocontent, afhankelijk van de gekozen service, zodat gebruikers extra tijd hebben om te bekijken wat er allemaal gebeurd is en de waardevolle momenten op kunnen slaan. Video’s en timelapses – het creëren en delen van video’s tot drie uur. Activity Zones – het creëren van Activiteitszones in verschillende ruimtes, zodat de gebruiker een melding krijgt wanneer er activiteit gedetecteerd wordt in een specifieke zone, bijvoorbeeld bij de deur. Nauwkeurige bewegingsdetectie - Nest Cam maakt gebruik van de mogelijkheden van de cloud om steeds accuratere meldingen te kunnen geven en om gebieden te detecteren waar vaak een valse melding wordt gegenereerd, zoals op het plafond.

    Nest Cam + YouTube

    Nest werkt samen met YouTube en test de mogelijkheden om YouTube-gebruikers hun Nest Cam video’s live te laten streamen naar YouTube Live. Dit maakt het voor kijkers mogelijk om een kijkje achter de schermen te nemen bij hun favoriete YouTube-persoonlijkheden. De eerste samenwerkingen omvatten: Unbox Therapy- Lewis Hilsenteger heeft meer dan twee miljoen abonnees verzameld door het delen van ‘unboxing’ video’s van een breed spectrum aan consumentenelektronica-producten. Lew zal gebruik gaan maken van de Nest Cam door het opzetten van een live stream vanuit zijn productiestudio. Devin Supertramp - Devin Graham is een Amerikaanse videograaf die video’s van avonturen en extreme sporten produceert. Zijn kanaal heeft meer dan drie miljoen abonnees. Devin zal de Nest Cam gaan gebruiken om de voorbereidingen van zijn grootse stunts met zijn kijkers te delen. iJustine - Justine Ezarik is techie, gamer, vlogger en een echte YouTube-persoonlijkheid met meer dan drie miljoen abonnees op haar kanalen. Justine is van plan om Nest Cam te gaan inzetten bij het live streamen van een aantal van haar speciale evenementen.

    “Een paar maanden geleden heb ik een Dropcam gekocht om een openbare livestream via mijn website op te zetten vanuit mijn kantoor,” aldus Lewis Hilsenteger, oprichter van Unbox Therapy. “De reacties waren overweldigend – mijn volgers waardeerden het enorm om een kijkje te krijgen in mijn productiestudio. Met Nest Cam kan ik nu direct en in full HD streamen naar mijn YouTube-kanalen, waardoor het voor de abonnees van Unbox Therapy nog makkelijker wordt om een kijkje in de keuken te krijgen zonder YouTube daarvoor te hoeven verlaten.”

    Tot slot heeft Nest het mogelijk gemaakt om de populairste camerafeeds direct te streamen via Nest’s YouTube-kanaal (www.youtube.com/nest), zodat men live video’s van puppy’s kan bekijken, of video’s van prachtige landschappen.

     

     

    16-07-2015 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Walibi Belgium: een zomer om te vieren
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Het zonnetje en de zomervakantie zijn weer in het land. Walibi Belgium onthult het programma van zijn 40ste zomereditie. De zomermaanden staan dit jaar in het thema van veertig jaar aan geschiedenis en zijn de perfecte gelegenheid om een heus feestje te organiseren voor groot en klein. Op het programma staan onder meer: de nieuwe zomer “familie” formule, 9 dagen feesten en 3 nocturnes met een speciale verjaardag slotshow.

    EEN NEGEN DAGEN DUREND VERJAARDAGSFEEST

    Het eerste pretpark in Europa met een uniek toegangstarief ontstond in Waver in juli 1975 onder impuls van een gedreven man, Eddy Meeus. De factoren verrassing en innovatie werden snel een vaste waarde voor Walibi Belgium. Waterskiën op het meer, een subtropisch zwemparadijs, de ene duizelingwekkend attractie na de andere… Beetje bij beetje werd Walibi groot, samen met zijn bezoekers. Veertig jaar na opening telt Walibi 40 attracties en ook op internationaal vlak staat de naam gelijk aan een ongeëvenaarde dag gevuld met onvergetelijke emoties voor de hele familie.

    Vanaf vrijdag 24 juli tot zondag 2 augustus haalt Walibi Belgium haar verjaardagsballonen boven. Op het voor de gelegenheid aangelegde « Veertig jaren Plein » werd een strand geïnstalleerd waar men de hele dag zal kunnen deelnemen aan feestelijke activiteiten. Op het programma van de negen feestdagen: zandkastelenwedstrijden, zumba, beach soccer, tatoeages, grime, zeepbellen, capoeira initiatie en nog veel meer verrassingen. Dit alles met een knipoogje naar de Walibi uit de kindertijd van mama en papa. Ouders moeten ook niet schrikken als ze ineens een oude bekende kangoeroe aan de cocktailbar tegen het lijf lopen

    DE KERS OP DE VERJAARDAGSTAART : DRIE NOCTURNES MET SLOTSHOW. Op vrijdag 24, zaterdag 25 juli en zaterdag 1 augustus vinden de jaarlijkse zomernocturnes plaats. Dit jaar worden de nocturnes afgesloten door een spektakel vol licht, geluid, vuurwerk en acrobatie op het meer vlak voor 23uur. De werf, op het meer, van de nieuwe attractie wordt dan tijdelijk stilgelegd om plaats te maken voor deze spetterende afsluiter die naar hoogtepunten van de geschiedenis van Walibi zal verwijzen.

    RIEBEDEBIE, MET DE HELE FAMILIE NAAR WALIBI : Het wordt stilletjes aan een traditie, tijdens de zomermaanden lanceert Walibi Belgium al een aantal jaar op rij een nieuwe formule. Dit jaar zijn families aan de beurt. De kleine en ondertussen grote kinderen die het succes van Walibi hebben gemaakt de voorbije 40 jaar kunnen van 1 juli tot 31 augustus genieten van het “Familie Ticket”. Dit ticket, geldig voor 4 personen (waarvan min. één kind tussen 1m en 1m40) is te koop aan 109€ aan de kassa of online. Met deze formule, enkel beschikbaar in juli en augustus, besparen families tot 30 euro op de normale toegangsprijzen. www.walibi.be

    16-07-2015 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.EXKi, de tomaat eet je zonder mate

    EXKi breekt met de regels van het traditionele snelrestaurant door versbereide en natuurlijke producten aan te bieden om ter plaatse te eten of mee te nemen. Elke maand zet EXKi een seizoensgroente in de kijker door deze te verwerken in heerlijke en unieke gerechten. In juli staat de tomaat centraal. Tegenwoordig vinden we tomaten het hele jaar door in de winkel, maar ze blijven op hun best van juli tot oktober.

    Rauw is de tomaat lekker in gemengde slaatjes en smaakt ze ook opperbest als sap of in een lekker koele gazpacho. Gekookt kan ze verwerkt worden in tal van gerechten en kan je er heerlijke sauzen van maken. Ook als ingrediënt in het dessert is de tomaat een optie. Enkele kerstomaten gemengd met wat aardbeien, een weinig basilicum, suiker en een scheutje olijfolie en je krijgt een heel verrassend en verfrissend dessert. Ook verbluffend en verrukkelijk: een frisse tomatensorbet.

    Een tomaat bestaat uit ongeveer 95% water en heeft dus een lage energiewaarde (15kcal/100g). Ze bevat grote hoeveelheden vitamine C, die gekend zijn voor hun ontstekingswerende eigenschappen en bijdragen tot een betere opname van calcium en ijzer. Verder bevat ze ook veel vitamine E, een krachtige antioxidant. Maar haar grootste troef is ongetwijfeld de rijke concentraties lycopeen en betacaroteen, die de tomaat haar mooie rode kleur geeft en onze cellen beschermt tegen aanvallen van vrije radicalen. Bij een gekookte tomaat stijgt de hoeveelheid lycopeen nog.

    Behalve fosfor, calcium en magnesium, bevat een tomaat ook kalium, een element dat actief bijdraagt tot een goede nierfunctie en een te hoge bloeddruk vermindert. Tenslotte kunnen we er nog aan toevoegen dat een tomaat ook vezels bevat die de darmtransit stimuleren. Het enige minpuntje: de pel en de zaden kunnen gevoelige verteringsstelsels irriteren.

    In juli stelt EXKi volgende tomaatrecepten voor in de restaurants: een sandwich: Tomaat, tijm en paprikasaus, ham - een warm gerecht: Linguini, courgette, tomatensaus, verse tomaten, basilicumpesto - een soep.

    Een heerlijk recept om gezellig samen thuis te bereiden: Salade van kerstomaten met kersen. Voor 4 personen: bereiding: 15 min - geen kooktijd- ingrediënten: 1 klein handvol kersen, 50 g rode bessen, 400 g kerstomaten, 1 soeplepel azijn, 2 soeplepels olijfolie, peper en zout

    Spoel de kersen, snij ze in twee en ontpit ze. Spoel de kerstomaten en snij ze in twee. Daarna de bessen spoelen en van de trosjes afristen. Giet azijn in een slakom en voeg er peper en zout aan toe. Emulgeer met de olijfolie. Voeg er de tomaten, kersen en bessen aan toe en meng goed. Variant: Bij het opdienen rooster je lichtjes enkele pijnboompitten in een pannetje zonder vetstof en strooi je ze over de salade.

    16-07-2015 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    15-07-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nest introduceert Nest Cam en vernieuwt huidige producten

    Nieuw ontwerp en functionaliteiten Nest Protect - Software update en nieuwe functionaliteiten Nest Learning Thermostat - Één Nest-app voor alle producten

     

    Nest Labs, Inc. (www.nest.com), architect van de thoughtful home, introduceert vandaag de Nest Cam, de tweede generatie Nest Protect: rook- en koolmonoxidemelder, nieuwe functionaliteiten voor de Nest Learning Thermostat en een geheel nieuwe app.

    Nest Cam – met full high-definition (1080p) videokwaliteit, een veelzijdige standaard, verbeterde bewegingsdetectie en Nachtzicht, maakt de Nest Cam het mogelijk om overal een oogje in het zeil te houden. De Nest Cam zal begin juli beschikbaar zijn in Europa.

    Nest Protect – de tweede generatie Nest Protect: rook- en koolmonoxidemelder is de eerste melder met een speciaal ontworpen Split-Spectrum Sensor. Deze sensor maakt gebruik van twee golflengtes aan licht om onderscheid te maken tussen verschillende soorten vuur. Ook kunnen de alarmsignalen van Nest Protect vanaf nu uitgeschakeld worden via de smartphone.

    Nest Learning Thermostat – de Nest Learning Thermostat stuurt de gebruikers vanaf nu ook notificaties wanneer de temperatuur dusdanig daalt dat er kans is op bevroren leidingen. Daarnaast zijn er nieuwe integraties met andere Nest-producten mogelijk.

    Nest-app 5.0 – de vernieuwde Nest-app 5.0 brengt alle drie de producten bij elkaar over verschillende platforms, waardoor de aansturing van Nest-producten nog eenvoudiger wordt.

    “Bij Nest hebben we altijd al meer willen doen dan alleen het ontwikkelen van een thermostaat,” aldus Tony Fadell, oprichter en CEO van Nest. “Onze visie was het creëren van een thoughtful home – een huis dat zorgt voor zichzelf en haar bewoners. Nu, vijf jaar later, valt alles op zijn plek. We hebben een portfolio ontwikkeld met de beste producten binnen hun klasse. Producten die op zichzelf werken, maar nog meer kunnen als ze met elkaar verbonden zijn. We werken samen met meer dan 9.000 developers om alles – van wasmachines en drogers tot aan auto’s – met onze thermostaat, rook- en koolmonoxidemelder en camera samen te laten werken. Nest producten worden nu al in meer dan 190 landen gebruikt, via verschillende platforms en verkrijgbaar bij vrijwel alle verkooppunten. Het resultaat? Energie bespaard, levens beschermd en talloze herinneringen opgenomen en gedeeld.





    15-07-2015 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De camping, de garantie op een topvakantie met het hele gezin ...

    nu voor de laagste prijs, dankzij het “Last minute”-aanbod van Sandaya!

     

    Uit een onderzoek dat in januari 2015 door Dedicated – Sandaya* werd gevoerd, blijkt dat de Belgische kampeerders het liefst met het hele gezin reizen (42 %), voor een avontuurlijke vakantie (36 %), voor een luilekker-, strand- of zwembadvakantie (34 %) of om de plaatselijke cultuur op te snuiven (28 %).

    De campings van Sandaya komen aan al die verwachtingen tegemoet, dankzij een brede waaier aan mogelijkheden …op het vlak van verblijfstypes: formules voor kleine en grote gezinnen, in een tent, stacaravan, chalet, cottage, lodge of zelfs een boomhut! Op het vlak van activiteiten en animatie: perfect gelegen sites, buitengewone waterparken met golfslagbad(en), watervallen en/of glijbanen; waterspelletjes en sportactiviteiten voor klein en groot, en in juli en augustus ook animatie voor jong en oud (dans, shows, concerten, theatervoorstellingen enz.).

    Voor wie nog twijfelt … Sandaya stelt het “Last minute”-aanbod voor : € 350 korting op een verblijf van één week op de zuidelijke campings gereserveerd voor 15 juli. In het departement Hérault ligt viersterrencamping Plein Air des Chênes. Vlak bij Montpellier genieten vakantiegangers er van een uniek verblijf in de volle natuur, tussen land en zee. Het park ligt tussen het natuurpark van de Camargue, de kloven uitgehouwen door de Hérault en het nationaal park van de Cevennen. Op een boogscheut van badplaatsen als Palavas-les-Flots, La Grande-Motte en Le Grau-du-Roi vindt ook elke waterrat er gegarandeerd zijn gading.

    Les Vagues, het beste wat de Middellandse Zee te bieden heeft. In Valras-Plage, vlak bij Béziers, ligt viersterrencamping Les Vagues, op amper 700 m van de Middellandse Zee. In een mum van tijd staan badgasten met de voeten in het fijne strandzand. De camping beschikt ook over een prachtig waterpark (met een golfslagbad dat van april tot september verwarmd wordt en twee glijbanen) en biedt de vakantiegangers in juli en augustus een brede waaier aan sportactiviteiten (waterspelletjes, toernooien enz.) en leuke animatie (thema-avonden enz.).

    Les Tamaris, een luilekkervakantie onder de zon. Met jaarlijks gemiddeld 320 dagen zon vormt deze streek de ideale locatie voor een vakantie op het ritme van de zee. Vijfsterrencamping Les Tamaris biedt rechtstreeks toegang tot het strand van Frontignan en is de perfecte uitvalsbasis om het massief van Gardiole of het bassin van Thau te verkennen. De oesters van Bouzigues en een blik op de ‘joutes nautiques’, de beroemde waterspelen op het Canal Royal, zorgen voor een onvergetelijke vakantie.

    De regio Languedoc-Roussillon dankt zijn reputatie als Franse vakantiebestemming bij uitstek voor de Belgen aan het mediterrane klimaat, de adembenemende natuur, de eindeloze stranden en de beproefde Zuid-Franse gastronomie. www.sandaya.be

    15-07-2015 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuw jasje voor versproducten SPAR

    Wie de komende dagen gaat winkelen bij Spar, zal het ongetwijfeld opmerken, de eigen versproducten van het merk Spar steken in een gloednieuw jasje!

    Om de versheid van de producten te benadrukken, krijgen ze allemaal een verpakking met een baseline per categorie, die verwijst naar oorsprong en nabijheid. “van de zee in je keuken” vind je terug op de vis, “uit de kookpot op je bord” pronkt op de verse soep.

    Het logo van Spar blijft aanwezig, zodat het duidelijk is dat het om de eigen versproducten gaat.

    De kwaliteit blijft gegarandeerd en wordt waar mogelijk verbeterd, dankzij de goede opvolging en controles die worden uitgevoerd. zo zijn er voor de soepen verbeterde recepturen ontwikkeld. Bovendien worden de soepen gemaakt door een belgische producent. Ook wordt er voor de meest duurzame alternatieven gekozen. Zo zullen de maatjes bijvoorbeeld ‘msc’ gecertifieerd’ zijn. En de gerookte zalm heeft door de traditionele rookmethode een lichtzoute smaak. De producten zijn heerlijk vers en behouden de focus op kwaliteit en authenticiteit.

    Maar hier blijft het niet bij! Binnenkort zullen ook de mosselen, verse vis, bereide maaltijden en voorverpakte groenten met het nieuw imago in de winkel terug te vinden zijn. Ontdek vanaf nu alle nieuwe verpakkingen in je Spar-winkel!





    15-07-2015 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    14-07-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Enkele suggesties van Viki Geunes

    Apero: Crostini met rode biet en zwarte olijven - Belegen Noord-Hollandse Gouda met het Rode Zegel & PALM Hop Select

     

    Ingrediënten (12 stuks):200 g Belegen Gouda* in dunne sneetjes, 12 crostini,2 el gehakte rozemarijn, 250 g rode biet, 12 zwarte olijven, 1 citroen, olijfolie,tijm, laurier, zeezout, zout

     

    Bereiding:Bestrijk de toast met olijfolie en kruid met zeezout en rozemarijn. Plaats 8 minuten in de oven op 150°C. Kook de rode biet ongeschild gaar in gezouten water met tijm en laurier. Laat afkoelen en snij de bietjes in grove stukken. Smaak nog extra af met olijfolie en geraspte schil van citroen. Verdeel op de toast met de zwarte olijven. Beleg met dunne sneetjes Belegen Noord-Hollandse Gouda* en plaats heel even onder de grill zodat de kaas net begint te smelten.

     

    De perfecte kaas&bier-combinatie:De Belegen Noord-Hollandse Gouda* bindt de aardse smaken van de biet, het geroosterde van de toast en de mediterrane, mineraalachtige smaak van de olijf. PALM Hop Select ondersteunt dit en zorgt voor het blijven aanscherpen van het smaakpalet.

     

    LUNCH: Spinaziewrap met eitje - Jonge Noord-Hollandse Gouda met het Rode Zegel & PALM Hop Select

     

    Ingrediënten (4 personen):200 g Jonge Gouda* in sneetjes, 200 g jonge spinazie, 50 g mosterd, 100 g mayonaise, 20 g honing, 8 pijpajuintjes, 4 eitjes en 4 wrapvellen

     

    Bereiding:Was de jonge spinazie. Meng de mayonaise, honing en mosterd. Smaak hier de spinazie mee af. Strijk de wrap ermee in, beleg met dunne sneetjes Jonge Noord-Hollandse Gouda* en rol deze strak op. Snij overlangs door en werk af met een spiegeleitje en de fijn gesneden pijpajuin.

     

    De perfecte kaas&bier-combinatie:Bij het bier komt de extra hoppesmaak zeer prominent naar voor. Het is een rijk bier met mooie krokante toetsen, wat perfect past bij de romige Jonge Noord-Hollandse Gouda*. Deze kaas zorgt voor de basis in de creatie en het frisse van de spinazie. De pijpajuin geeft er een boost aan.

     

    BRUNCH: Gepofte winterwortel met kaascrème Jonge Noord-Hollandse Gouda met het Rode Zegel & CORNET

     

    Ingrediënten (4 personen) :300 g Jonge Gouda*, 10 wortelen, 300 ml room, 500 g Ardens spek, 5 blaadjes salie, 1 ui,olijfolie, peper, zout

     

    Bereiding: Verwarm de room en smelt er de kaas in. Schil de wortelen, snij ze in grote stukken, kruid met peper en zout en leg in een ovenschotel met de ui. Giet er een scheutje olijfolie over en doe er wat salie bij. Plaats in de oven op 180°C. Als de wortelen beetgaar zijn, giet er de kaas-roommengeling over. Droog het dun gesneden Ardens spek op 100°C in de oven tot het krokant is. Verdeel dit over de wortelen en rasp er nog een beetje extra Jonge Noord-Hollandse Gouda* over.

     

    De perfecte kaas&bier-combinatie: De Jonge Noord-Hollandse Gouda* vormt de subtiele basis van de saus. Zo krijg je een mooi contrast met het volmondige van het bier. Het spek zorgt dan weer voor het gerookte, houterige waar de CORNET zich helemaal in vindt. De wortelen houden een zoetje in het gerecht en gaan niet overheersen, zodat kaas en bier hun perfecte match kunnen uitspelen.

     

    SNACK:Boerenbrood met witloofsalade en gerookte paling - Oude Noord-Hollandse Gouda met het Rode Zegel & BRUGGE Tripel

     

    Ingrediënten (4 personen):150 g Oude Gouda*, 4 grove sneden boerenbrood, 4 stronken witloof , 100 g gerookte paling, 1 granny Smith, 10 radijsjes, notenolie, citroensap, platte peterselie, peper, zout

     

    Bereiding:Snij de witloof fijn en meng met de granny smith. Breng op smaak met wat notenolie, enkele druppels citroensap, peper, zout en platte peterselie. Beleg hiermee de boterhammen en leg er stukjes gerookte palingfilet en radijs tussen. Strooi de Oude Noord-Hollandse Gouda* erover.

     

    De perfecte kaas&bier-combinatie:De licht bittere smaak van het bier en de witloofsalade contrasteert mooi met de rijpere Oude Noord-Hollandse Gouda*. Een snack die alle ingrediënten laat spreken, met de Gouda* voorop.

     

    TAPAS: Ragout van champignons en kaaspuree - Oude Noord-Hollandse Gouda met het Rode Zegel & RODENBACH Grand Cru

     

    Ingrediënten (4 personen):200 g Oude Gouda*, 1 kg boschampignons, 500 g aardappel,200 g boter, 200 ml room, verse kruiden

     

    Bereiding:Bak een mengeling van boschampignons en vul er diepe bordjes mee. Maak een aardappelpuree en meng er de boter, room en Oude Noord-Hollandse Gouda* onder tot deze gesmolten is. Verdeel over de ragout en werk af met wat geraspte kaas en fijngesneden kruiden.

     

    De perfecte kaas&bier-combinatie:In het bier vinden we dezelfde smaakervaring terug als in de Oude Noord-Hollandse Gouda*: umami en gerijpte najaarsmaken met een balans van zuren.

     

    * De enige Noord-Hollandse Gouda met het kwaliteitskeurmerk het Rode Zegel

     

     







    14-07-2015 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 15/04-21/04 2024
  • 08/04-14/04 2024
  • 01/04-07/04 2024
  • 25/03-31/03 2024
  • 18/03-24/03 2024
  • 11/03-17/03 2024
  • 04/03-10/03 2024
  • 26/02-03/03 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 12/02-18/02 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 29/01-04/02 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 15/01-21/01 2024
  • 08/01-14/01 2024
  • 01/01-07/01 2024
  • 25/12-31/12 2023
  • 18/12-24/12 2023
  • 11/12-17/12 2023
  • 04/12-10/12 2023
  • 27/11-03/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 13/11-19/11 2023
  • 06/11-12/11 2023
  • 30/10-05/11 2023
  • 23/10-29/10 2023
  • 16/10-22/10 2023
  • 09/10-15/10 2023
  • 02/10-08/10 2023
  • 25/09-01/10 2023
  • 18/09-24/09 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 04/09-10/09 2023
  • 28/08-03/09 2023
  • 21/08-27/08 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 07/08-13/08 2023
  • 31/07-06/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 17/07-23/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 03/07-09/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 22/05-28/05 2023
  • 15/05-21/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 17/04-23/04 2023
  • 10/04-16/04 2023
  • 03/04-09/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 12/09-18/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 10/05-16/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 28/10-03/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 05/08-11/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 29/04-05/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 11/03-17/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 25/12-31/12 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 30/11-06/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 24/12-30/12 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 31/03-06/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 07/05-13/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 09/04-15/04 2007
  • 02/04-08/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 26/02-04/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 27/11-03/12 2006
  • 20/11-26/11 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 06/11-12/11 2006
  • 30/10-05/11 2006
  • 23/10-29/10 2006
  • 16/10-22/10 2006
  • 09/10-15/10 2006
  • 02/10-08/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
  • 11/09-17/09 2006
  • 04/09-10/09 2006
  • 28/08-03/09 2006
  • 14/08-20/08 2006
  • 07/08-13/08 2006
  • 31/07-06/08 2006
  • 24/07-30/07 2006
  • 17/07-23/07 2006
  • 10/07-16/07 2006
  • 03/07-09/07 2006
  • 26/06-02/07 2006
  • 19/06-25/06 2006
  • 12/06-18/06 2006
  • 05/06-11/06 2006
  • 29/05-04/06 2006
  • 22/05-28/05 2006
  • 01/05-07/05 2006
  • 24/04-30/04 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!