Inhoud blog
  • Umbris, unieke design-overkappingen
  • Classic elegance Luna
  • Classic date manufacture
  • Classic Moonphase Date Manufacture
  • Franke stapt in de grijze zone
  • BR 05 Chrono grey steel & gold
  • Ray-Ban & Lenny Kravitz
  • BR X5 Black Titanium
  • De nieuwe stoelmodellen van Marie's Corner
  • Internationaal tuinfestivall
  • Stoneman Arduenna-Saison startte op 13 april
  • Alpina Extreme Quartz
  • Seastrong Diver Extreme Automatic GMT: de avontuurlijke duiker
  • Dromen van de zomer met Anita en rosa Faia
  • BR05 Black ceramic
  • Natuur en cultuur voor het ganse gezin in Frieslanf
  • Seastrong Diver Extreme Automatic
  • Een icoon in zijn categorie
  • Interhome wil Scandinaven naar Belgische kust lokken
  • Spetter met Trixie in het water
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    wozani
    restaurants
    10-11-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sultanaat Oman in top 10 van reisbestemmingen 2017

    Lonely Planet, de wereldbekende uitgever die jaarlijks zo’n zes miljoen reisgidsen verkoopt, heeft zijn TOP 10 lijst van reisbestemmingen voor 2017 bekend gemaakt. Bij de ‘best-in-travel-countries’ die je absoluut moet zien staat op plaats acht het sultanaat Oman.

    Canada, Colombia en Finland bezetten plaatsen één, twee en drie. Daarna volgen Dominica, Nepal, Bermuda en Mongolië. Op plaatsen negen en tien vinden we Myanmar en Ethiopië.

    Acht is dus voor Oman, het sultanaat op het Arabisch Schiereiland dat je eigenlijk als eerste van de tien zou kunnen bezoeken. Want Oman is een ideale winterzon bestemming, met andere woorden, je kunt er in de komende weken en maanden naartoe, eventjes onze winter ruilen voor het heerlijk warme Oman. Het is vandaag 32°C in Muscat, de hoofdstad van het land. Je krijgt zin om meteen je koffers pakken.

    Oman bij de Top 10 bestemmingen voor 2017! Eigenlijk is dat niet verwonderlijk gezien de onvoorstelbare natuurpracht en de culturele rijkdom. Dat Oman alleen maar woestijn zou zijn, is een misvatting. Het landschap is gevarieerd, inderdaad met een prachtige woestijn, maar ook met bergketens tot drieduizend meter hoog, weelderig groene valleien en wadi’s, een fantastische kustlijn waar je geniet van zon en zee terwijl men in België bibbert van de koude.

    Niet alleen Lonely Planet schuift Oman naar voor als top-reisbestemming. Ook het World Economic Forum (bijeenkomst van de CEO’s van de grootste bedrijven ter wereld, beleidsmakers, journalisten, professoren) plaatst Oman in een lijstje van toppers. Maar hier gaat het om de meest veilige bestemmingen ter wereld. Oman krijgt een mooie negende plaats. Dat zal veel mensen verwonderen want het sultanaat ligt in de woelige regio Midden-Oosten. Maar wie eerder al naar Oman reisde zal bevestigen dat men er zich altijd en op elke plaats veilig voelt. Daarenboven worden de toeristen door de gastvrije Omani met open armen ontvangen.

    Kortom, Oman is een fantastische en een veilige reisbestemming. Dat is het betrouwbare oordeel van organisaties met naam en faam: Lonely Planet en World Economic Forum. Wie plannen heeft om in de komende weken naar warmere oorden op reis te gaan, weet meteen waar naartoe. By by wind, regen, vrieskou, mist en miezerigheid. Ons wacht de warmte, de zon én het avontuur in Oman !

    Info: www.visitoman.be

    Het sultanaat Oman, met als hoofdstad Muscat, maakt deel uit van het Arabisch schiereiland. Het is een veilige reisbestemming die aangenaam verrast, met een onvoorstelbare en gevarieerde natuurpracht, een culturele rijkdom zonder weerga en daar bovenop een gastvrije bevolking en een goede toeristische infrastructuur. Oman in één woord: GEWELDIG !

     

    10-11-2016 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kidizoom Selfie cam, de leukste foto's en filmpjes, zelf gemaakt

    Say Selfie! Voor meiden van 6 tot 14 jaar ontwikkelde VTech een selfiestick met een complete Selfie Cam, een superslimme camera met een 180-graden draaibare lens en eindeloos veel mogelijkheden om de leukste momenten van de dag vast te leggen en deze toffe gadget heeft nu al de nominatie Speelgoed van het Jaar 2016 in the pocket!

    Foto’s en filmpjes maken, beeld bewerken, slideshows samenstellen; het kan allemaal met de stevige en stijlvolle Selfie Cam. Het resultaat is meteen terug te zien op het heldere LCD-scherm. Grappig extraatje zijn de geïntegreerde make-up studio, kapsalon en de muzikale diashow. De Selfie Cam heeft drie extra spelletjes, voor de momenten dat ze zichzelf of hun vriendinnen eventjes zat zijn. De Selfie Cam zelf is overigens onvermoeibaar, dankzij de ingebouwde oplaadbare accu.

    Adviesverkoopprijs: VTech Kidizoom Selfie Cam € 59,95.





    10-11-2016 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het summum van romantiek

    Stel je even voor: alle andere passagiers slapen nog. Het houten dek van de viermaster is verlaten. Enkel de stuurman staat aan het roer. Een zachte zeebries geeft de zeilen een mooie bolle vorm. Links en rechts zie je een eiland, met zacht glooiende bergtoppen. Ze zijn bedekt met een tapijt van tropische vegetatie. Het water van de zee lijkt wel zilver. Het zal niet lang meer duren of daar is een nieuwe dag. Het is nog vroeg en toch is het al heerlijk zwoel. Het ruisen van het schip dat door het water klieft zorgt voor een euforisch gevoel. Op dit sacrale moment is elk woord er een te veel. Samen geniet je van die ene, eerste zonnestraal.

    Reizen met een zeilschip van Star Clippers, dat is het summum van romantiek. De rederij heeft twee prachtige viermasters en een vijfmaster die de perfecte mix zijn tussen respect voor de grote zeilschepen van vroeger en al het comfort van nu. De Zweedse eigenaar van Star Clippers, Mikael Krafft is een verwoed zeiler en heeft zijn passie kunnen vertalen in een van de mooiste cruise-ervaringen die er zijn. Niks kan tippen aan het moment waarop de zeilen worden gehesen om naar een volgende bestemming te varen.

    Elke cruise met Star Clippers brengt gelijkgestemden samen; mensen die van de zee houden. Dat voel je ook in de contacten aan boord. Omdat er maximaal 170 of 227 passagiers zijn, afhankelijk van welk schip, is de sfeer veel intiem en informeel. In het restaurant ben je vrij om te zitten waar je wil, wanneer je wil en met je wil. In feite past de term "yachting" beter dan "cruise".

    De zeilschepen zetten meestal koers naar plaatsen waar de grote schepen niet komen: sfeervolle haventjes, idyllische eilanden en exotische stranden. Er is ook telkens voldoende tijd om de bestemmingen met zijn tweeën te verkennen.

    Het is ongetwijfeld een ideale vakantie voor wie op zoek is naar een originele huwelijksreis, of een reis om een huwelijksverjaardag te vieren. En waarom niet, om als koppel eens helemaal te gaan voor een romantische getaway? Misschien willen jullie wel op reis met Sint Valentijn? De drie schepen van Star Clippers vind je het komende half jaar in de exotische wateren van de Caraïben en in Zuidoost-Azië.

    De Royal Clipper (vijfmaster met 114 hutten) zal deze winter de mooiste eilanden van de Caraïben bezoeken: Antigua, île des Santes, Ste Lucie etc.. Er zijn ook cruises van twee weken met aanlopen in Aruba, Bonaire en Curaçao, en naar de Britse Maagdeneilanden.

    De Star Flyer (viermaster met 85 hutten) biedt de kans om Cuba te ontdekken. Maar ook de Schatten Eilanden en de Benedenwindse Eilanden met vertrek vanuit Sint Maarten. Bij enkele reizen wordt ook koers gezet naar het Panamakanaal, Venezuela en Colombia.

    De Star Clipper (viermaster met 85 hutten) maakt cruises naar de droomeilanden in de Andaman Zee, tussen Phuket (Thailand) en Singapore. Het schip blijft in Zuidoost-Azië in de zomer met o.a. cruises rond Bali, een van de topbestemmingen voor huwelijksreizen.

    Goed om weten:

    Star Clippers heeft interessante vroegboekkortingen tot 20% indien je voor 31 januari 2017 boekt.

    Aan boord is er een speciaal huwelijksreispakket voor pasgetrouwden. De reder biedt een gratis fles Champagne, een assortiment fruit en versnaperingen, ook nog 50 euro "onboard credit" voor de bruid en een certificaat van de kapitein.

    Ontdek exclusieve all-in cruise package inclusief vluchten, transfers en pre/post cruise hotelverblijf in de brochures van de Tour Operator partners. Brochures, posters en displays kan u online bestellen via www.connect2.be Een virtueel bezoek en foto’s vindt u op www.starclippers.com

     

    10-11-2016 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    09-11-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Cocoonen met BRAX

    Knus in je cocon. In materialen met een ultieme feel-goodfactor en comfortabele snits als bonus. Het ziet er allemaal relaxed en ongedwongen uit, maar je kan er ook prima de deur mee uit. Comfort hoeft immers niet in te boeten aan stijl. Verre van: de lijnen zijn rechttoe, rechtaan, no-nonsense en verfijnd. Even stoom aflaten, tijd nemen om te genieten – daar draait alles om. Kwaliteit en fijne snits ademen een gevoel van luxe uit, maar op een discrete, ontspannen manier. Er is geen opsmuk, het silhouet is rank en eenvoudig. Jersey en wol spelen een hoofdrol. Grijs blijft het kleurenpalet domineren, variërend van bleekgrijs tot antraciet. Combinaties in gebroken wit en pastelroze zorgen voor een vrouwelijke toets, terwijl camel vooral onder de jassen prominent aanwezig is.

     

    Diam's contour 360°:

    De panty van DIM die het figuur hertekent van de tenen tot de taille. De iconische lijn Diam's van DIM is al bijna 30 jaar op de markt. Om zijn onbetwiste leiderschap op het gebied van ‘shaping’ te consolideren, krijgt Diam's er een nieuwigheid bij: Diam's Contour 360°. De strakke weving zorgt voor een stevige vorm over de hele lengte van het been, wat resulteert in een beter, slanker figuur. Het dichte maaswerk houdt alles stevig op zijn plaats ter hoogte van de heupen, de buik en onder de billen. Het dichte weefsel verleent op zijn beurt een fraaie vorm aan het volledige been.

    Diam's Contour 306°: Figuurcorrigerende panty - Smallere taille - Plattere buik - Tilt de billen op - Brengt de heupen in model - Slankere benen - Geweven met Lycra®-vezels

     

    Luxottica :: Class of 2016

    Maak kennis met de campagne ‘Class of 2016’. Dit jaar hebben trendsetters en een greepje gekke creatievelingen zich tot doel gesteld om de ‘brave’ studenten van 2016 te overtuigen dat men een bril kan dragen en er toch hip kan uitzien.

    Het project wil correctiebrillen promoten en aantonen dat een bril ook een mode-item kan zijn, ongeacht het seizoen. Een bril dragen is niet langer een noodzakelijk kwaad. Integendeel, vandaag is een bril een heus accessoire geworden. Brillen zijn alom aanwezig op modeshows en wereldwijd worden ze door modefreaks als heus accessoire gedragen. Een bril helpt hen om zich een bepaalde look aan te meten.

    De campagne Class of 2016 wil een knipoog zijn naar de traditionele afstudeerceremonies in de VS en toont ons een hele resem min of meer bekende gezichten uit de mode-, design- en muziekwereld die deze 21ste -eeuwse tendens op de kaart zetten. Iedereen speelt een rol in deze campagne, maar niet altijd deze die men had kunnen verwachten.

    De nieuwe klasvoorzitter is de coole new Yorkse kid Mike the Ruler, wiens bijtende culturele humor als leidraad dient voor zijn klasgenoten. De titel van Koningin van het jaar gaat naar Mae Lapres, het charismatische Frans-Canadese model met Chinese roots waarmee iedereen bevriend wil zin. De rol van nerd wordt dan weer gespeeld door de Ierse rapper Rejjie Snow, bekend om zijn vloeiende en scherpe teksten. De volgende Dreamer is niemand minder dan de fotograaf Gray Sorrenti, die gefascineerd is door de magie en het mysterie van het beeld. De nieuwe klas staat onder leiding van actrice, schrijfster en model Hari Nef, die als echte titularis haar studenten aanmoedigt om “vooral zichtzelf te zijn en zelfgenoegzaamheid te mijden “.

    Iris Apfle, de overbekende 93-jarige covergirl, speelt uiteraard de rol van Rebel: “ niets zo absurd als en modedictaat- het enige wat telt is wie wat waar en hoe draagt!”   Apfel heeft altijd al een bril gedragen en vindt een bril het toppunt van een modeaccessoire. De campagne werd geshoot door Fumi Nagasaka, in samenwerking met styliste Elizabeth Fraser-Bell.







    09-11-2016 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    08-11-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sinterklaas helpy Dandoy (en vice versa)

    Vanaf november ruilt sinterklaas zijn paard in tegen een grote fiets om de historische koekjesbakker te huldigen waar de Belgen terecht zo trots op zijn.

    Dandoy, de officiële leverancier van de lieve sint, zal van dan af de ambachtelijke koekjes en chocolade die de estheten en gourmets onder u zo nauw aan het hart liggen aan huis leveren met een prachtige bakfiets van rond 1900. U kunt uw kleine en grotere kinderen zo in feeststemming brengen, zelfs zonder te beschikken over een schoorsteen. Laat uw lekkere pakjes dus op een spectaculaire manier leveren!

    Het team van Hush Rush zal dan ook zijn beste beentje voorzetten in dit kader van sinterklaas. Magie en poëzie zullen heersen in de Brusselse gemeenten rond de winkels.

    Liefde voor het vak gaat voor alles bij Dandoy, dat wisten we al. Daarom zullen deze feestelijke leveringen winter en zomer doorgaan voor minstens een jaar.

    MAISON DANDOY Biscuit factory T. 32(2) 503 05 83 maisondandoy.com







    08-11-2016 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (1)
    07-11-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Marie Méro

    Marie Méro brengt een stijlvolle partycollectie uit waarbij de spilfiguren magisch zwart en sprankelend zilver zijn. Het zwarte jurkje voor de eindejaarsfeesten blijft onmisbaar en is voor de gelegenheid uitgewerkt in een versie met verleidelijke cut-out details.Helemaal in en o zo vrouwelijk is de plissérok. Zelfs in een transparante bloes met rijk bloemendessin ben je in no-time partyproof!

    Achteraf gaat het feest gewoon door, want de stuks uit deze collectie zijn perfect doordraagbaar en hebben eindeloze combinatiemogelijkheden!

     

    BRAX gaat de veganistische toer op

    De mogelijkheden zijn nagenoeg eindeloos: een boterham met veganistisch beleg bij het ontbijt, een latte met sojamelk onderweg naar het werk en je favoriete cosmeticaproducten in een diervriendelijke variant … Enkele seizoenen geleden begon BRAX de hoogtepunten van het modeseizoen eveneens in veganistische uitvoeringen aan te bieden. Echt leder was verleden tijd. Voor zijn T-shirts, jasjes en vesten, maar ook voor zijn broeken en basics grijpt BRAX naar zogenaamd veganistisch leder als nappa of fluweel, desgewenst zelfs rijkelijk versierd. Het verschil is nauwelijks te zien, laat staan te voelen.

     

    Flower Elegance, een ode aan roze!

    Een sprankelend roze is dé nieuwe kleur in de Flower Elegance lijn van Playtex. Een levendige kleur vol energie voor een beha die over alle troeven van Playtex beschikt. Dankzij de omhullende cups, microkussens aan de uiteinden van de beugels en zachte, brede bandjes is comfort de hele dag door gegarandeerd. Het kantwerk met gesatineerd garen en een elegant strikje geven een verfijnde afwerking aan het geheel.

    De Flower Elegance in een donkerroze uitvoering is een van de mooiste ontwerpen van het seizoen. De diepe kleur in harmonie met verfijnde kanten bloemen staan voor vrouwelijkheid en karakter. De verstelbare, elastische bandjes, een rond rugstuk en voorgevormde beugelcups zorgen voor ultiem comfort. Een verfijnde beha voor een mooi vormgegeven, ronde buste!

     

    Fred Perry X Lavenham

    De Britse outdoor specialist Lavenham ontstond in 1969 in het dorpje Suffolk. De oprichter was een toegewijde ruiter die de eerste gewatteerde nylon voor op de rug van het paard lanceerde. Het familiebedrijf begon vervolgens ook gewatteerde jassen te maken met de geklede look van de ruiter in het achterhoofd. Vandaag worden de producten nog steeds in Engeland vervaardigd, waar mogelijk met Britse materialen.

    De gedeelde Britse geschiedenis en voorkeur voor productie en materiaalgebruik uit eigen land maakt deze samenwerking met Fred Perry tot een geslaagde capsulecollectie - functioneel maar toch gekleed.

     

    Caroline Biss: a touch of blue

    Ijsprinses versus barokke babe. Het nieuw jaar zetten we in met stoffen met brokaateffect, azuurblauw fluweel en statement kettingen. Wit is een verrassend maar stijlvol element voor onze eindejaarsgarderobe. Dompel je onder in het feestgedruis in stijl!

     

    LUXOTTICA EN INTEL LANCEREN SLIMME BRIL RADAR PACE

    Luxottica en Intel de Radar Pace™ lanceren een slimme bril voorzien van een realtime stemgestuurd coachingsysteem dat de manier waarop sporters hun prestaties registreren en beoordelen verandert.

    De Oakley Radar Pace™ brengt prestatiekenmerken en technologie samen. Het is een virtuele coach die hardlopers en fietsers gedurende hun hele training aanmoedigt - data wordt in realtime geïnterpreteerd waarna je live feedback krijgt over je prestaties en extra motivatie tijdens je training. Hij zorgt ervoor dat sporters vast kunnen houden aan een gestructureerd en dynamisch trainingsprogramma.

     











    07-11-2016 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (2 Stemmen)
    >> Reageer (1)
    06-11-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Batterijen leeg ? De Ortis oplossig Energy & Uithouding

    De ingrediënten van Energy & Uithouding helpen om op een duurzame manier fysieke en psychische vermoeidheid te bestrijden. Deze formule werd ontwikkeld door̀ Laboratoires ORTIS en gaat het immuunsysteem ondersteunen en bijdragen tot de verbetering van de concentratie op lange termijn:

    - Poeder van Ginseng werkt als een adaptogeen: deze helpt het organisme om zich tegen verschillende dagelijkse stresssituaties te verzetten.

    - Het droogextract van Rhodiola draagt bij tot het stimuleren van de perceptie en de verbetering van de gemoedstoestand.

    - Het droogextract van de Ginkgo bladeren helpt om de cognitieve prestaties te bevorderen (geheugen, redenering, concentratie, enz.) dankzij een verbetering van de bloedcirculatie in de hersenen.

    - Seleniumgist: selenium is een krachtige antioxidant en draagt bij tot het normale functioneren van het immuunsysteem en tot de celbescherming tegen oxidatieve stress.

    2 tabletten per dag 's morgens innemen, gedurende 18 dagen. Aanbevolen verkoopprijs: Doos van 36 tabletten – 14,50€





    06-11-2016 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Riuals home

    Er gaat niets boven een fijn thuis. Van alle plekken over de hele wereld is dit de plek waar iedereen zich veilig en gelukkig voelt. Hier veranderen dagelijkse routines in betekenisvolle momenten: rituelen.

    Thuis is waar je bewust en in het moment kunt leven, om zelfs in de kleinste dingen geluk te vinden. Zoals met een kop thee op de bank kruipen, brandende kaarsen op een koude winteravond, een heerlijk warm bad om op te warmen en geurstokjes die de kamer vullen met een rijke geur.

    Rituals helpt bij het creëren van een atmosfeer die aanvoelt als een tweede huid. De uitgebreide collectie luxe home producten maken ieder huis een thuis; de kunst van soulful living om zowel lichaam als geest te ontspannen.







    06-11-2016 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    05-11-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Art Toison d'Or

    Sinds haar renovatie in 2010 herbergt de Gulden Vlies Galerij een nieuwe ruimte (+/- 500m2) die helemaal gewijd is aan kunst.

    Aldus ontstond ART TOISON D'OR, een concept dat schilders, beeldhouwers, fotografen, designers,… exposeert. Na vier prestigieuze evenementen, waaronder dat van de Gaston Bertrand Stichting, opent ART TOISON D'OR zijn deuren voor opkomende en wereldwijd bekende kunstenaars zoals Richard Orlinski !

    In samenwerking met Tania Klein (die verantwoordelijk is voor de Galerie ArTiane in Honfleur) zal deze expo ongetwijfeld liefhebbers, verzamelaars of nieuwe belangstellenden aanspreken.

    Het monumentale beeld van Richard Orlinski aan de Gulden Vlieslaan, bij de ingang van de galerij, zet de toon.







    05-11-2016 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    04-11-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.DIY Kerstideetje: Marlene appelkoekjes

    Een eetbaar, zelf gemaakt geschenkje dat ook als decoratie kan dienen

     

    Met Kerstmis smaakt alles beter, vooral de koekjes! En dit eindejaar maak je ze gewoon zelf, met Marlene® appels, recht uit Italië. Want wat is er nou mooier en lekkerder dan een eigenhandig huisgemaakt cadeau? Marlene® wil inspireren en komt met het perfecte idee: overheerlijke zanddeegkoekjes bedekt met chocolade over een romig hart van appel. Voor deze lekkernij kan je werken met de Red Delicious variëteit, net zo rood als Kerst zelf!

    En daar stopt het niet bij. Marlene® heeft echt aan alles gedacht. Ook aan een tekort aan versieringen voor je boom! Boor daarom met een rietje een gaatje in de koekjes voor je ze in de oven stopt. Nadat ze zijn afgekoeld haal je er een rood lint doorheen om je appelhartjes om te toveren in originele kerstboomhangers.

     Aan de slag!

     Ingrediënten : Voor de vulling: 1 kg vruchtvlees van Red Delicious Marlene® appels, 400 gram geraffineerde suiker, 20 gram citroensap en 20 gram vruchtenpectine

    Voor het zanddeeg: 500 gram bloem 00, 250 gram poedersuiker, 250 gram zachte boter, 200 gram hele eieren, 2 gram zout

     Bereiding

     Voor de vulling: Snijd het vruchtvlees van de Red Delicious Marlene® appels in kleine blokjes en doe ze in een grote schaal. Strooi de suiker er overheen en besprenkel ze met het citroensap. Bedek de schaal met plasticfolie en zet hem ten minste twee uur in de koelkast. Eenmaal gemarineerd giet je het vruchtvlees in een grote koekenpan, voeg je de pectine toe en breng je het op een hoge vlam aan de kook. Voor een perfecte dikte moet je het vruchtvlees opwarmen tot een temperatuur van 103/104°C. Haal het dan van het vuur en laat het afkoelen tot kamertemperatuur.

     Voor het zanddeeg: Klop de zachte boter met de poedersuiker in een keukenmachine op tot een zachte crème. Voeg het zout, geleidelijk de eieren, en tot slot de bloem toe. Als het mengsel zijdezacht is doe je het in een spuitzak en maak je schijfjes in de gewenste vorm en grootte. Plaats in het midden van de schijfjes een kleine hoeveelheid van de eerder bereide Red Delicious Marlene® appelconfituur en dek dit af met een tweede laagje zanddeeg. Met siliconenvormen voor koekjes zal dit werk gemakkelijker en het resultaat perfect zijn. Laat de koekjes ten minste een half uur in de koelkast staan. Bak ze ongeveer 10/12 minuten lang in een op 180°C voorverwarmde oven. Haal ze uit de oven en laat ze afkoelen. Je kunt de koekjes versieren door pure chocolade au bain marie te smelten en de koekjes er tot de helft in te dopen. Leg ze op ovenpapier en laat ze ongeveer een uur lang op een droge plaats drogen. Ziezo! Je verrukkelijke kerstcadeautjes zijn klaar!

     Over Marlene®

     Marlene® is een merk van appels dat de uitmuntendheid van het Zuid-Tiroolse fruit symboliseert. Het is bovendien het eerste Italiaanse merk op het gebied van appelproductie en aangeboden variëteiten. Marlene®- appels worden geteeld door het consortium VOG, samengesteld uit 5.000 producenten-leden en 16 coöperaties, en momenteel de grootste Europese organisatie voor de afzet van appels.

     





    04-11-2016 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Barbecue à la Boxy

    Met minipannetjes van Demeyere voor verrassende najaarsideeën op de grill

     

    Barbecueën iets typisch zomers? Vergeet het, niets zo gezellig als een herfstbarbecue op een frisse najaarsdag. Tenminste, als je het goed doet. En volgens de gastronomische traiteurbroers Kristof en Stefan Boxy is dat “niet zomaar een worstje met een slaatje bij”… Zet je schrap voor een haute cuisine barbecue à la Boxy! Gelukkig maakt Demeyere elk culinair idee toegankelijk met gebruiksvriendelijke producten, zoals de nieuwe minipannetjes voor de grill.

    Authentiek barbecueën: Als het van de tweelingbroers Kristof en Stefan Boxy afhangt, barbecueën we zo authentiek mogelijk. Kristof Boxy: “En dan bedoel ik met hout of houtskool. Niets mis met gasbarbecues natuurlijk – als traiteurs doen wij er ook een beroep op bij grote feesten – maar die typische gerookte smaak van hout of houtskool kan je niet evenaren. Vergis je echter niet, barbecueën is niet zo gemakkelijk. Je moet je barbecue toch wat kennen om lekker én gezond te kunnen eten.”

    De culinaire lat ligt dan ook wat hoger. “Ja, met een gegrild worstje op een bordje en koud slaatje erlangs, ben ik niet tevreden (lacht). De barbecue leent zich tot veel meer dan dat, dus laat gerust je verbeelding de vrije loop. Waarom geen sappig stukje vis, lotte bijvoorbeeld? Of gerookte mosseltjes? Je kan ook een hele vis op de grill leggen – tarbot of zeewolf – en dan traag laten garen, heerlijk! Serveer ook altijd veel groenten, mijn broer en ik eten dat enorm graag. En dat mag best simpel zijn, wortel en courgette bijvoorbeeld, of gewoon tomaatjes met look en rozemarijn. Ook heel lekker, een gratin dauphinois erbij. Ideaal natuurlijk als je met twee barbecues kan werken, eentje om warm te houden dan. Ja, voor een barbecue haute cuisine moet je wel wat moeite doen…”

    Minipannetjes Resto by Demeyere: Demeyere komt je alvast tegemoet met de bakpannetjes Resto by Demeyere Mini. Deze reeks kent nu 3 modellen – met een doorsnee van 12,14 en 16 cm – om nog veelzijdiger te kunnen koken. Ook op de barbecue.

    Kristof en Stefan Boxy, al jaren trouwe fans van de Belgische Demeyere-kwaliteit: “Deze mini’s ogen niet alleen mooi, de bakpannetjes zijn ook heel handig. Je kan ze op alle types vuren zetten, in de oven gebruiken of mee barbecueën. Makkelijk ook voor individuele porties die je zo kan serveren aan tafel. En niet onbelangrijk voor wie graag kookt, de pannen hebben schitterende handvaten en liggen heel gemakkelijk in de hand.”

    De minireeks Resto by Demeyere heeft een gelaste greep met V-vorm, voor nog meer comfort. Het 3 lagenmateriaal tot aan de rand, 2,5 mm dik, garandeert een perfecte warmtegeleiding. Tel daarbij de mat gepolijste binnenzijde en de blinkende buitenzijde, en je hebt een klein designpannetje met groots effect.

    Praktische info:Resto by Demeyere Mini - minibakpan, 12 cm, 29,00 euro - minibakpan, 14 cm, 35,00 euro - minibakpan, 16 cm, 45.00 euro

     

               







    04-11-2016 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    03-11-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wacoal - Beyond naked

    Dit seizoen laat Wacoal ons kennismaken met Reshape, zijn fantastische nieuwe shapewearconcept – een ode aan en een uitstalraam voor alle shapewearcollecties van Wacoal. Nu er een aantal innovatieve en stijlvolle shapewearcollecties verkrijgbaar zijn, verleent Reshape een uitgesproken eigen identiteit aan Wacoal’s shapewearcollecties binnen het merk Wacoal.

    Daarnaast lanceert Wacoal ook Beyond Naked, een gloednieuwe collectie voor HW16, met supergladde, soepele modellen die geknipt zijn om dagelijks te dragen. Elk stuk verleent je een volmaakt figuur voor elke gelegenheid, ongeacht je bovenkleding. Alle randen zijn naadloos, zodat ze superzacht aanvoelen tegen de huid en volledig onzichtbaar zijn onder je kleding.

     

    Yoga Denim, de jerseyjeans voor een gevoel van welzijn

    Ongemakkelijke jeansbroeken zijn niet meer van deze tijd. Geïnspireerd door de holistische benadering van yoga, waarbij lichaam en geest in harmonie staan, ontwikkelde BRAX zijn YOGA DENIM. De stof is van een unieke kwaliteit, synoniem met vitaliteit en innerlijke rust. BRAX ontwikkelde een speciale techniek waarbij het denim niet wordt geweven maar met een inslag wordt gebreid. Daardoor krijg je een jeans die het elastische van jersey combineert met de look van authentiek denim. YOGA DENIM maakt indruk dankzij het gebruik van hoogwaardige garens en een geavanceerde afwerktechniek. De stof behoudt zijn vorm uitstekend en presteert opmerkelijk goed over de hele lijn. Of je ze nu in de kroeg draagt, op kantoor of in het wellness- en fitnesscentrum, YOGA DENIM is de gedroomde jeans voor elke gelegenheid.

     

    Le Temps des Cerises:

    Na enkele seizoenen de focus op tussenkleuren te hebben gelegd, kleurt Le Temps des Cerises opnieuw blauw. Blauw wordt geassocieerd met dromen en sereniteit. Het is een vreedzame, intieme kleur, die afstand van zijn ‘navy’ imago genomen heeft en nieuw leven in de garderobe blaast. Het is een kleur die zowel tijdloos als modieus is, en waaraan kalmerende eigenschappen toegeschreven worden. Blauw bleef te lang onder de radar, maar is nu opnieuw populair en laat zich uitstekend met contrasterende kleuren combineren.

     

    La Brand Boutique, concept store by La Redoute

    La Brand Boutique mag dit najaar een aantal nieuwe merken verwelkomen : Cacharel, Love Stories, Pablo, Gérard Darel, Lab Dip, Red Valentino, OFF (omkeerbare donsjassen) en Rains. Daarnaast lanceert La Brand Boutique een eigen collectie: een lijn van zachte kasjmier uit Mongolië, en warme jassen met een nieuw-stedelijke snit.

    La Brand Boutique werd in 2015 gelanceerd in samenwerking met Brand Bazaar, de befaamde multimerkenboetiek uit Saint Germain des Prés die eveneens online actief is. La Brand Boutique is opgevat als een aparte afdeling op de La Redoute website gewijd aan premium merken. Met La Brand Boutique werd een volgende stap in het transformatieproces van La Redoute gezet, waarmee het merk zijn belofte zich tot alle vrouwen te richten verder waarmaakt.

     

    IDEAL BEAUTY: DE PLAYTEX-REVOLUTIE

    De eerste beha zonder beugel die comfort, ondersteuning en een mooie borstvorm combineert

    Playtex Ideal Beauty is een beha zonder beugel met een unieke (gepatenteerde) constructie, geïnspireerd op de techniek van hangbruggen. Hij biedt 360° steun, weergaloos comfort en corrigeert de vorm van de borsten in een moderne, vrouwelijke stijl. Dat is te danken aan de schouderbandjes die hun aanzet hebben onder de borst, een ultrazachte en nauw omsluitende microvezelstof die het figuur mooi doet uitkomen en een versmelting van de cups met het rugstuk, waardoor de borsten omhoog en naar het midden worden geduwd.

    Playtex lanceert dit najaar de Ideal Beauty in een nieuwe zwarte uitvoering met blauwe belijning.

    Vrouwen verwachten comfort en ondersteuning van hun beha, een zeldzame combinatie. Studies onder consumentes die vooral op zoek waren naar steun wezen uit dat zij overwegend beha’s met beugels kochten. Deze bieden wel steun en doen hun borsten mooi uitkomen, maar met die keuze boeten zij behoorlijk aan comfort in. Beugels zijn de voornaamste bron van ergernis in een beha. Voortbouwend op zijn ervaring met steunverlenende lingerie ontwikkelde Playtex als antwoord Ideal Beauty, een ware revolutie voor iedereen die steun, comfort en vrouwelijkheid wenst te combineren.

     

     

     











    03-11-2016 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wie konfijt zegt, zegt Didden

    Sommige bedrijven die, ondanks alles, nog echte familiezaken zijn, vormen de ruggengraat van onze culinaire savoir-faire. Didden, intussen de negentig gepasseerd en in 2025 100 jaar, is al die jaren voor de Belgen een echte referentie gebleven op het vlak van sauzen en condimenten. Vandaag staat Michèle Didden, vierde generatie van de familie die het bedrijf opstartte, aan het hoofd van deze onafhankelijke onderneming gevestigd in de hoofdstad.

    Als er vandaag een domein is waarin het merk alle harten weet te veroveren, is het wel op vlak van konfijten! Het zijn klassiekers bij ganzenlever en prestigieuze terrines, maar ze passen ook perfect bij andere gerechten en dit het hele jaar door en tijdens de hele maaltijd! Van het aperitiefhapje tot het dessert, via het tussendoorhapje, het voor- en het hoofdgerecht… er is altijd wel een Didden-konfijt dat perfect past.

    Enthousiasme: Konfijt combineert probleemloos de vier hoofdsmaken: zoet, zuur, zout en bitter. Hierdoor is het de ideale aanvulling voor elk gerecht. Denk bijvoorbeeld aan hoe ze het in het Verre Oosten gebruiken. In Azië wordt konfijt al lang in de vorm van chutneys en zoetzure sauzen gesmaakt en ook in onze contreien kunnen deze heerlijke specialiteiten op steeds meer belangstelling rekenen.

    Konfijten zijn condimenten die zoveel toepassingsmogelijkheden bieden, dat ze hun plaats hebben op een exclusieve tafel, maar net zo goed een banaal tussendoortje omtoveren in een culinair pleziermoment. Van charcuterie tot kaasschotel, via uiteenlopende vlees- en gevogeltebereidingen (gourmet, steengrill, fondue,…) tot desserts (bv. roomijs): konfijt geeft een echte gastronomische toets zowel aan een dagelijkse als aan een feestelijke maaltijd.

    Een heel smakenpalet: Met een ongeëvenaarde ervaring heeft Didden een meer dan stevige reputatie opgebouwd op vlak van ontwikkeling en realisatie van recepten met de best mogelijke producten. En in die enorme verscheidenheid aan recepten die de onderneming heeft ontwikkeld, komt er een uitgebreid smakenpalet aan bod, gaande van smaken die sterk regionaal verankerd zijn tot meer exotische smaken.

    Hierbij worden uiteenlopende producten gebruikt, zoals verse uien van de beste soorten en geoogst op het optimale moment, maar ook heerlijk verse, perfect gerijpte vijgen. De ingrediënten zijn dé troeven om de perfecte textuur en onvergetelijke smaak te bekomen. En die vind je vandaag in volgende vormen:

    De grote klassiekers:

    • Uienkonfijt: op smaak gebracht met roze peper en rozijnen. De klassieke partner van je ganzenlever of bij een eenvoudig vogelgebraad.
    • Ardense uienkonfijt: gecombineerd met de zachte fruitigheid van framboos. Ideaal bij terrines maar ook om de saus bij je vlees- of wildgerecht op smaak te brengen.
    • Bereide veenbessen: een traditionele klassieker. Warm serveren bij wild en gevogelte of bij gepocheerde vruchten.
    • Vijgenkonfijt: met een delicate toets azijn. Geweldig bij een klassieke kaasschotel, maar ook bij feta en mozzarella.

    De specialiteiten

    • Uienkonfijt met peperkoek: tegelijk zacht en vol smaak. Bij ganzenlever natuurlijk, maar ook bij pens of om de saus van je gebraad op smaak te brengen.
    • Uienkonfijt met sinaasappel: met een subtiele bittere toets dankzij de sinaasappelschil. Bij terrine van eend bijvoorbeeld, maar ook in de saus van je eendenfilet.
    • 1001 Nachten-konfijt: een buitengewoon evenwicht tussen vijgen en dadels, met een beetje kaneel voor een diepere, meer exotische toets. Lekker bij sterk afsmakende kazen of in de saus van je vleesfondue.
    • Sweet chilikonfijt: subtiele rode peper geeft deze bereiding een frisheid die langzaam naar een zachte, pittige toets evolueert, het geheel in een licht ‘azijnige’ context die herinnert aan de heerlijke zoetzure smaken uit het Verre Oosten. Perfect bij patés, ganzenlever, maar ook bij kaasschotels en wit vlees.
    • Sinaasappelkonfijt met Grand Marnier: het bittere van sinaasappel dat gecompenseerd wordt door het karakter van een sterke gedistilleerde drank. Prachtig bij gevogelte of pens, maar ook bij kwaliteitsvol vanilleroomijs.
    • Mangokonfijt met gember: met subtiel exotische toetsen door het gebruik van rijpe mango’s en een vleugje gember. Een konfijt dat zich volledig thuis voelt bij paté, ganzenlever, kazen, maar ook bij wit vlees en witte vis.
    • Appel-peerkonfijt met kaneel: evenwicht tussen de zachtheid van vruchten en het karakter van kaneel. Met haar prachtige evenwicht past deze smakencombinatie perfect bij pens, maar ook bij een kaasschotel en dan vooral als er schimmelkaas op ligt.
    • Bosvruchtenkonfijt: aardbeien, blauwe bessen en braambessen met een vleugje Xérès-azijn. Bij een sterke kaas, een terrine van wild of om de saus bij je gevogelte op smaak te brengen.
    • Ananas-kardemomkonfijt: een explosie van exotische smaken. Heerlijk bij een kaasschotel, maar ook bij een gourmet- of steengrill-avondje, of bij een dessert, zoals een lekker vanille-ijsje!
    • Tomaat-chilikonfijt: het evenwicht tussen het zurige van tomaat en de mooi gedoseerde smaak van chili. Voelt zich helemaal thuis bij geroosterd vlees, maar past net zo goed bij verse kaas of in een salade.
    • Potimarronkonfijt met Espelette-peper: al het karakter van een peper van goede komaf, getemperd door de zachtheid van potimarron. Erg goed bij scampi’s, maar ook op zijn plaats op toastjes bij een lekkere herfstsoep.

    Eindelijk, de nieuwigheden:

    • Framboos-lycheekonfijt: de smakelijke ontmoeting tussen het fruitige van framboos en het bloemige van lychee. Het perfecte gezelschap bij een kaasschotel of bij eenvoudig gebraden gevogelte.
    • Abrikoos-muntkonfijt: de verfrissende combinatie van fruitsmaak met die van munt. Prachtig in een dessert met verse kaas of als basis voor de saus van een lekkere tajine.

    Kortom, een aanbod dat even gevarieerd is als culinair en bovendien een veelheid aan combinaties mogelijk maakt. Je vindt ze allemaal - en nog vele andere! - terug op www.diddenfood.com

    Beschikbaarheid

    Prijzen: Didden-konfijten zijn beschikbaar in bokalen van 150 g (speciaalzaken, beenhouwerijen, traiteurs: van €2,05 tot €3) of 220 g (Colruyt, Carrefour, Makro, Cora, Carrefour Market by Mestdagh, Match, Louis Delhaize, Okay, Spar, Intermarché: van €2 tot €3).

    Schaaltjes in de versafdeling

    Opgelet: in sommige verkooppunten zijn de Didden-konfijten ook beschikbaar in schaaltjes van 150 g op de versafdeling (afdeling beenhouwerij of kaas) (Carrefour, Makro, Carrefour Market by Mestdagh, Okay, Intermarché, Lambrechts: van €2,05 tot €3).

    Het gaat om volgende producten: · Uienkonfijt met rozijnen, Ardense uienkonfijt, Sinaasappelkonfijt met Grand Marnier, Vijgenkonfijt met porto, Bosvruchtenkonfijt, Sjalotkonfijt met speculaas, 1001 Nachten-konfijt, Bereide veenbessenkonfijt, Appel-peerkonfijt met kaneel, Abrikoos-muntkonfijt, Framboos-lycheekonfijt.

    En in de kaasafdeling vind je bovendien ook: Ananas-kardemomkonfijt en Kersenkonfijt. www.didden.com

     









    03-11-2016 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.BMI regional

    Voordelig kerstshoppen in Engeland.

    Met bmi regional naar Newcastle !

     

    Na de Brexit is het Engelse pond beduidend in waarde gedaald. Daardoor is het interessant om in Engeland te gaan shoppen, zeker nu de eindejaarsfeesten naderen. Met luchtvaartmaatschappij bmi regional reis je goedkoop Newcastle voor een sfeervolle kerst citytrip.

     Newcastle is een zeer levendige stad, op de oever van de rivier Tyne, in het noorden van Engeland. Bij veel mensen is Newcastle nog vrij onbekend en toch is er zo veel te doen. Het is een shopping- en cultuurstad, met een bijzonder architectuur. Maar ook gekend voor z’n drukke evenementenkalender en bruisend nachtleven. De stad is vooral populair in aanloop naar de Kerstperiode, voor wie op zoek is naar originele kerstcadeautjes.

    Reis met bmi regional vanuit Brussel naar Newcastle om ….

     te shoppen op de verschillende kerstmarkten die vanaf half november worden georganiseerd in een zeer feeërieke omgeving: Christmas International Market (14-29 november), Newcastle Christmas Market (2-6 december), Medieval Christmas Market (12-13 december), in het kasteel van Newcastle met artisanale producten, design, geschenken allerhande en stalletjes met traditioneel eten.

    de Kerstman te ontmoeten, die samen met zijn helpers en muzikanten voor extra sfeer zal zorgen in het boeiende Stephenson Railway Museum. Of om met je kinderen naar ‘Santa’s Grotto’ te gaan kijken, compleet met rendieren, en kerstkoor.

     te wandelen door de gezellige en verkeersvrije straten van de oude binnenstad, langs winkels die hun etalages helemaal in het teken van Kerst hebben versierd. Tot bij het warenhuis Fenwick bijvoorbeeld dat een volledig verdiep met Kerstcadeautjes en Kerstversiering heeft gevuld.

     te schaatsen op de ijspiste van het Life Science Centre, te genieten van de shows in het Planetarium, te wandelen van de ene leuke pub naar de andere op de Quayside (Pitcher & Piano, The Slug, Lettuce en voor cocktails Tiger Hornsby en Popolo.

    op 26 december Boxing Day niet te missen. In de UK is dit dé shopping dag want dan starten traditiegetrouw de koopjes. Zo kan je nóg goedkopere souvenirs mee naar huis nemen.

     Oudejaarsavond te vieren tijdens een comedy night vol Britse humor, een black & white galabal, een musical show vol spektakel, een verkleedpartij met animatie voor families of een stevig feestje met live muziek en dj-sets.

     Praktisch Kerstshoppen Newcastle

     Bmi regional vliegt tot 2 keer per dag van Brussel naar Newcastle:

    09:50-10:15, of 21:10-21:35

    Er zijn terugvluchten om:

    06:30-08:55, of 17:05-19:30

    Een vliegticket Brussel – Newcastle heb je vanaf € 93 enkele reis.

    Ook Nottingham is een sfeervolle citytrip bestemming waar je op Kerst-cadeautjes-jacht kan. Combineer het met het nabijgelegen Peak District nationaal park om te genieten van de glooiende winterse landschappen. bmi regional vliegt tot 2 keer per dag van Brussel naar East Midlands (op 30min. van Nottingham).

    Voor meer informatie en boekingen van vluchten: www.flybmi.com

    Voor meer info over Newcastle: www.newcastlegateshead.com

     







    03-11-2016 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    02-11-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kerstpret op het toilet

    Tijdens de eindejaarsfeesten geven we ons interieur steevast een feestelijke touch. Van de voordeur tot de keuken, alles decoreren we. Dit jaar wordt er ook aan het toilet gedacht!

    Iets verkeerd gegeten tijdens het feestdiner? Met het toiletpapier van Boni Selection Deluxe geniet je ook op het toilet van de kerstsfeer. Zo mis je, dankzij een parfum van speculoos en een patroon van gouden rendiertjes, zelfs in het kleinste kamertje geen seconde van het kerstfeest.

    Het feestelijk wc-papier ligt vanaf eind november in de rekken van Colruyt, Collect&Go, Spar en Alvo. Richtprijs: € 3,49 voor 8 rollen





    02-11-2016 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.New Amsterdam Vodka

    Je hoeft de oceaan niet over te steken om de essentie van New York te proeven. De geest van deze wereldstad zit namelijk in elke fles NEW AMSTERDAM en is sinds heden verkrijgbaar in België. Niet alleen de smaak, maar ook de naam verwijst naar deze stad. Vooraleer New York New York was, heette het New Amsterdam.

    In de Verenigde Staten werd New Amsterdam Vodka razendsnel in de harten van wodkaliefhebbers gesloten. Deze prijswinnende kwaliteitswodka wordt gemaakt van de beste Amerikaanse granen en is zowel smaakvol als zacht, én bovendien erg betaalbaar. New Amsterdam Vodka is verpakt in een mooie stijlvolle fles.

    Topwodka uit de VS

    New Amsterdam Vodka is uitsluitend op basis van de beste granen uit Missouri en Nebraska gemaakt. Na een vijfvoudige distillatie wordt de wodka nog eens drie keer gefilterd, zo blijven er geen onzuiverheden over. Deze manier van produceren maakt onze wodka even uniek als de skyline op het etiket. Een fluweelzachte drank met een mooie finish. Zo mild, dat hij ook puur een genot is om te drinken. En natuurlijk creëert u er perfecte cocktails mee. De kwaliteit is inmiddels al erkend met verschillende awards uit zowel de Verenigde Staten als Europa.

    New Amsterdam Vodka is exclusief verkrijgbaar bij Colruyt - Verkoopadviesprijs : € 16,99 voor 70cl. Website : www.newamsterdamspirits.co.uk Alcoholpercentage : 37,5% - Importeur : Hasselt Millésime, www.hasseltmillesime.be





    02-11-2016 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    01-11-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuw: BRITA fill&enjoy Marella Glitter - BRITA kleedt uw tafel feestelijk aan!

    Ter gelegenheid van haar 50-jarig bestaan lanceert BRITA limited edition waterfilterkannen in een innoverend materiaal en 3 prachtige glinsterkleuren: de zwarte, zilveren en gouden Marella’s.

    De BRITA geschiedenis begint in 1966 met het vooruitziende idee van Heinz Hankammer om leidingwater praktisch en eenvoudig te optimaliseren. De eerste producten werden door de familie van Heinz Hankammer met de hand vervaardigd. Begin jaren ’80 worden de “Huishoudelijke waterfilters” naast de Duitse markt ook uitgebracht op de Europese markt. Vandaag de dag is BRITA - genoemd naar de dochter van de water is nog nooit zo glamourous geweest oprichter -een leidinggevend bedrijf op het gebied van waterfiltratie. Het familiebedrijf telt 23 nationale en internationale dochtermaatschappijen en branches met bijna 1500 medewerkers, naast participaties en partners in de distributie en de industrie in meer dan 60 landen op alle continenten. Sinds 1999 neemt Heinz Hankammer’s zoon Markus de dagelijkse leiding op zich. Hij zet zich in voor verwezenlijking van de bedrijfsvisie: ‘We zullen op duurzame wijze de manier waarop mensen water drinken veranderen.’

    Speciaal voor het eindejaar, lanceert BRITA, één van ‘s werelds meest toonaangevende experts op het gebied van drinkwateroptimalisatie, één van haar populaire speciale collecties “BRITA fill&enjoy Marella Glitter” in een beperkte oplage. Deze glinsterende waterfilterkannen zijn beschikbaar in 3 sprankelende kleuren: zwart, zilver of goud. De glitterdeeltjes die BRITA hierbij voor het eerst gebruikt, brengen niet alleen sprankeling in het dagelijks leven, maar zorgen ook meteen voor een feestelijke tafel.

    Een speciale limited edition van de BRITA fill&enjoy Marella waterfilterkannen

    De BRITA fill&enjoy Marella is wereldwijd de bestverkopende lijn van BRITA waterfilterkannen, niet alleen vanwege de uitstekende filterkwaliteit, het robuuste ontwerp en de betaalbare prijs, maar ook dankzij de beperkte kleuredities van de kan die ieder jaar uitkomen. De ideeën die BRITA elke keer bedenkt, vallen telkens in de smaak bij geheel nieuwe doelgroepen. De nieuwste Marella Glitter serie, die in oktober wordt uitgebracht, zal een echte favoriet worden van iedereen die houdt van een beetje glitter en glamour.

    Van speels tot luxe

    Water dat glinstert in het zonlicht, sterren die schitteren aan de nachtelijke hemel, een zee van glanzende lichtjes of de fonkeling van een sieraad – als bij toverslag worden we bij elk van deze ervaringen even afgeleid van onze dagelijkse sleur. En de nieuwe collectie van Marella doet precies hetzelfde: Marella’s zwarte glitter editie geeft een mysterieuze glans die een chique touch geeft in elke kamer, terwijl Marella’s zilveren glitter editie als tegenhanger perfect geschikt is om een speelse touch te geven in een sobere omgeving met veel chroom en staal. En tenslotte is er de gouden glitter editie die feestelijkheid en luxe uitstraalt. De adviesprijs voor het Marella Glitter Pack (inclusief 2 filterpatronen) is € 27,50.

    Verbazingwekkend effectieve materialen

    Het deksel en de handgreep van elk van deze Marella kannen bevatten glitters, terwijl de kan zelf doorzichtig is. De trechter is getint om te matchen met de kleur van het deksel. Het glittereffect is niet alleen een primeur voor BRITA, maar ook de gebruikte materialen. De nieuwe techniek toont een opmerkelijke vooruitgang: alle eerdere versies van Marella werden geproduceerd met een egaal, monochroom kunststof materiaal. De glitterdeeltjes die zijn toegevoegd aan het plastic zorgen niet alleen voor glinsteringen, maar geven het oppervlak van het deksel en de handgreep ook een geheel andere optische structuur door de reflecterende eigenschappen, waardoor de indruk gewekt wordt van een metallic glans.

    Water drinken met een zuiver geweten

    Steeds meer mensen ontdekken gefilterd water als alternatief voor flessenwater. Niet alleen uw portemonnee heeft er baat bij als u elke dag water drinkt dat door BRITA is gefilterd: ook gaat u zo verantwoordelijk om met de natuurlijke hulpbronnen van de aarde en voorkomt u plastic afval*. In veel landen, kunnen BRITA’s klanten hun gebruikte filterpatronen terugsturen om te worden gerecycled. Zo kan men met een zuiver geweten genieten van het water.

    BRITA fill&enjoy Marella Glitter – productspecificaties : • Praktische deksel met klep voor eenvoudig vullen • Voorgevormde handgreep voor goede houvast bij dagelijks gebruik • Geïntegreerde afdekking van de schenktuit om het water te beschermen tegen onzuiverheden in de keuken of de leefomgeving. • BRITA Memo – voor betrouwbare indicatie wanneer het filterpatroon vervangen moet worden. • Vaatwasmachinebestendig (met uitzondering van het deksel) • Inhoud: 1,4 liter gefilterd water / Totaal volume: 2,4 liter • Beproefde MAXTRA filtertechnologie. * In 2012, en wederom in 2014 tijdens de hercertificering, bevestigde TÜV Rheinland (De Duitse Technische Inspectieautoriteit uit het Rijnland) dat BRITA gefilterd water een zeer kleine koolstofvoetafdruk heeft – aanzienlijk kleiner dan die van flessenwater (7g CO2 eq./liter voor gefilterd kraanwater in vergelijking met 194g CO2 eq./liter voor flessenwater). Daarmee is BRITA gefilterd water een ecologisch haalbaar alternatief voor koude dranken.





    01-11-2016 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De nieuwe Philip Sonicare for Kids K3

    Vanaf nu kunnen ouders erop rekenen dat hun kinderen nog beter zelfstanding hun tanden poetsen, met de Philips Sonicare for Kids K3. Met de mooie glimlach van Hanne, Marthe en Klaartje, wordt het poetsmoment echt een feest!

    Deze innovatieve sonische elektrische tandenborstel helpt kinderen om consequent goed te poetsen en zorgt zo voor een gezond gebit – en een stralende lach. Philips Sonicare for Kids is uitgerust met de gepatenteerde Sonicare-technologie, waarvan klinisch is aangetoond dat er 75% meer plaque wordt verwijderd op moeilijk bereikbare plekjes dan met een traditionele kindertandenborstel.

    Maakt goed poetsen voor kinderen tot gewoonte : Philips Sonicare for Kids K3 is specifiek ontworpen voor kinderen om ze te leren zelf hun tanden te poetsen en om hun tanden zonder hulp van hun ouders effectief en efficiënt schoon te krijgen. De KidPacer is een functie die kinderen stimuleert om de door tandartsen aanbevolen twee minuten poetsen vol te maken: elke 30 seconden klinkt er een piepje, dat aangeeft wanneer een ander deel van het gebit aan de beurt is. Zo komen alle tanden en kiezen aan bod. Met de KidTimer wordt de poetstijd gedurende 90 dagen langzaam verlengd totdat de twee minuten is bereikt. Zo wordt het een gezonde en natuurlijke gewoonte.

    De Sonicare for Kids heeft een gekleurde ergonomische handgreep en wordt nu exclusief geleverd met K3 stickers om het frontje aan te passen en verschillende stickers om de tandenborstel verder op te vrolijken, zodat K3-fans de borstel aan hun eigen persoonlijkheid kunnen aanpassen. K3 maakt het tandenpoetsen leuker en stimuleert kinderen om langer te poetsen.

    Philips Sonicare for Kids: belangrijkste kenmerken : Ergonomische vormgeving en opzetborstel in verschillende groottes, ontworpen voor een optimaal poetsresultaat - . Twee intensiteitsstanden met LED-indicator - Waterproof - KidTimer en KidPacer - . Personalisatie met K3 stickers. De Philips Sonicare for Kids is verkrijgbaar voor €54,99.

    Koninklijke Philips N.V. is een veelzijdige onderneming die actief is op het gebied van gezondheidszorg en welzijn. De onderneming is gericht op verbetering van de kwaliteit van leven van mensen door middel van zinvolle innovaties op het terrein van gezondheidszorg, lifestyle en verlichting. Met het hoofdkantoor gevestigd in Nederland, heeft Philips – met in 2013 een omzet van EUR 23.3 miljard – wereldwijd circa 115.000 werknemers in dienst, met verkoop- en servicepunten verspreid over meer dan 100 landen. De onderneming heeft leiderschapsposities op het gebied van de cardiologie, spoedeisende zorg en zorg op afstand, energiezuinige verlichting en nieuwe verlichtingstoepassingen; daarnaast op het gebied van scheerapparaten en mondverzorgingsproducten.







    01-11-2016 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    31-10-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.New Amsterdam Vodka, de spirit van de Big Apple

    Je hoeft de oceaan niet over te steken om de essentie van New York te proeven. De geest van deze wereldstad zit namelijk in elke fles NEW AMSTERDAM en is sinds heden verkrijgbaar in België. Niet alleen de smaak, maar ook de naam verwijst naar deze stad. Vooraleer New York New York was, heette het New Amsterdam.

    In de Verenigde Staten werd New Amsterdam Vodka razendsnel in de harten van wodkaliefhebbers gesloten. Deze prijswinnende kwaliteitswodka wordt gemaakt van de beste Amerikaanse granen en is zowel smaakvol als zacht, én bovendien erg betaalbaar. New Amsterdam Vodka is verpakt in een mooie stijlvolle fles.

    Topwodka uit de VS

    New Amsterdam Vodka is uitsluitend op basis van de beste granen uit Missouri en Nebraska gemaakt. Na een vijfvoudige distillatie wordt de wodka nog eens drie keer gefilterd, zo blijven er geen onzuiverheden over. Deze manier van produceren maakt onze wodka even uniek als de skyline op het etiket. Een fluweelzachte drank met een mooie finish. Zo mild, dat hij ook puur een genot is om te drinken. En natuurlijk creëert u er perfecte cocktails mee. De kwaliteit is inmiddels al erkend met verschillende awards uit zowel de Verenigde Staten als Europa.

    New Amsterdam Vodka is exclusief verkrijgbaar bij Colruyt - Verkoopadviesprijs : € 16,99 voor 70cl. Website : www.newamsterdamspirits.co.uk Alcoholpercentage : 37,5% - Importeur : Hasselt Millésime, www.hasseltmillesime.be





    31-10-2016 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    30-10-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Beleef de magie van Winter Wonderland bij Center Parcs!

    Welkom in WINTER WONDERLAND* Wie dit jaar de winter met familie of vrienden wil doorbrengen in een magische omgeving, zit bij Center Parcs aan het juiste adres. De festiviteiten starten al op 1 november sneeuwlandschappen, feeëriek verlichte cottages betoverende parades, een onvergetelijke afspraak met de Kerstman, voorleesavonden met de mooiste kerstverhalen, een spetterend vuurwerk… En dat is nog maar het begin! We hebben namelijk nog talloze verrassingen in petto. Een fotostudio in een reusachtige sneeuwbal? Dat kan! Want deze winter is Center Parcs een heus Winter Wonderland!

    Kerstmis was nog nooit zo sfeervol: Verrassende decors, schitterende verlichting, een bezoek van de Kerstman, culinair genieten…Kerst bij Center Parcs staat in het teken van eeuwenoude tradities en gezelligheid. Tussen 17 en 26 december verwelkomen de domeinen van Center Parcs hun gasten in een unieke en feestelijke kerstsfeer!

    NIEUW–Delen & solidariteit op het kerstmenu

    Tussen 7 en 25 december kunnen alle kinderen van 4 tot 12 jaar in het gezelschap van hun ouders hun hartje ophalen tijdens de Cookie Workshops. De heerlijke creaties van de bakkers in spe worden vervolgens verkocht en een deel van de opbrengst gaat naar een goed doel.

    NIEUW–Geen Kerstmis zonder traditionele kerstmarkt!

    Warme chocolademelk, ambachtelijke producten, zoetigheden… De gasten kunnen zich te goed doen aan alle smaken en geuren van een sfeervolle kerstmarkt. Met z’n allen rond de kerstboom. De kerstsfeer is pas compleet met een mooi versierde kerstboom in decottage. Wegdromen bij die heerlijke dennengeur, pakjes onder de boom…Center Parcs levert op vraag van de gasten een kerstboom in de vakantieverblijven, om samen met het hele gezin de boom te versieren.

    Qualitytime! Met de Kerstman op de foto. Op 25 december zijn zowel groot als klein welkom voor een fotoshoot met de Kerstman. De ideale gelegenheid om de goede man te bedanken voor alle geschenken en plechtig te beloven nog braver te zijn in het nieuwe jaar! HoHo! Ho!

    “Als ik groot ben, word ik hulpje van de Kerstman.” De kinderen krijgen de kans om in de huid te kruipen van de trouwe helpers van de Kerstman. Tijdens een workshop onder leiding van een professionele elf leren ze speelgoed maken en helpen ze mee aan de voorbereidingen voor de jaarlijkse wereldreis van de Kerstman. Misschien krijgen de kleine geluksvogels wel de kans om een van ’s werelds best bewaarde geheimen te onthullen…

    Voor kleine en grote lekkerbekken!

    Bij een speciale gelegenheid hoort een speciaal menu. Alle Center Parcs restaurants bieden op kerstavond een feestmenu om duimen en vingers van af te likken. Orry en de Kerstman zijn uiteraard ook van de partij met een heleboel verrassingen. Zalig genieten, meer moet dat niet zijn! Wie Kerst liever in huiselijke kring viert, kan een beroep doen op de traiteurdienst. Center Parcs levert de bestelling af in de cottages. Kerstbuffet :€42,50/volwassene €14,95/kind. Verkrijgbaar op 25 december, 31 december en 1 januari.

    Zijn de kerstcadeautjes uitgepakt? Het kerstmenu achter de kiezen? Dan is het al weer tijd voor de kerstbrunch! Een ruime keuze aan miniboterkoekjes, eitjes, grillades, terrines, speciale broodjes…En niet te missen: de chocoladeworkshops voor kinderen! Glunderende gezichtjes gegarandeerd! €24,95/volwassene en €12,50/kind (25 december).

    Geen Oud & Nieuw zonder feestmenu

    En of die Canadezen kunnen feesten! De hele avond door is er animatie en muziek. Fijnproevers hebben keuze uit twee menu’s: ‘Het Hoge Noorden’ en ‘Kariboe’. Wie nog niet helemaal overtuigd is, kan zich te goed doen aan het buffet. Oudejaars Live Cooking Buffet: €42,50/volwassen en en €14,95/kind

    1 januari 2017: afspraak in het restaurant voor de nieuwjaarsbrunch! Proeven is geloven: overheerlijke muffins, terrines van langoustines, Canadese pasteien…! De kinderen spreken af met hun vriendjes voor een culinaire workshop rond chocolade en ‘pancakes’. Uiteraard met ahornsiroop! €24,95/volwassene en €12,50/kind.

    30-10-2016 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (1)


    Archief per week
  • 22/04-28/04 2024
  • 15/04-21/04 2024
  • 08/04-14/04 2024
  • 01/04-07/04 2024
  • 25/03-31/03 2024
  • 18/03-24/03 2024
  • 11/03-17/03 2024
  • 04/03-10/03 2024
  • 26/02-03/03 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 12/02-18/02 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 29/01-04/02 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 15/01-21/01 2024
  • 08/01-14/01 2024
  • 01/01-07/01 2024
  • 25/12-31/12 2023
  • 18/12-24/12 2023
  • 11/12-17/12 2023
  • 04/12-10/12 2023
  • 27/11-03/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 13/11-19/11 2023
  • 06/11-12/11 2023
  • 30/10-05/11 2023
  • 23/10-29/10 2023
  • 16/10-22/10 2023
  • 09/10-15/10 2023
  • 02/10-08/10 2023
  • 25/09-01/10 2023
  • 18/09-24/09 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 04/09-10/09 2023
  • 28/08-03/09 2023
  • 21/08-27/08 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 07/08-13/08 2023
  • 31/07-06/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 17/07-23/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 03/07-09/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 22/05-28/05 2023
  • 15/05-21/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 17/04-23/04 2023
  • 10/04-16/04 2023
  • 03/04-09/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 12/09-18/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 10/05-16/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 28/10-03/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 05/08-11/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 29/04-05/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 11/03-17/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 25/12-31/12 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 30/11-06/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 24/12-30/12 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 31/03-06/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 07/05-13/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 09/04-15/04 2007
  • 02/04-08/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 26/02-04/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 27/11-03/12 2006
  • 20/11-26/11 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 06/11-12/11 2006
  • 30/10-05/11 2006
  • 23/10-29/10 2006
  • 16/10-22/10 2006
  • 09/10-15/10 2006
  • 02/10-08/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
  • 11/09-17/09 2006
  • 04/09-10/09 2006
  • 28/08-03/09 2006
  • 14/08-20/08 2006
  • 07/08-13/08 2006
  • 31/07-06/08 2006
  • 24/07-30/07 2006
  • 17/07-23/07 2006
  • 10/07-16/07 2006
  • 03/07-09/07 2006
  • 26/06-02/07 2006
  • 19/06-25/06 2006
  • 12/06-18/06 2006
  • 05/06-11/06 2006
  • 29/05-04/06 2006
  • 22/05-28/05 2006
  • 01/05-07/05 2006
  • 24/04-30/04 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!