Inhoud blog
  • Le Lame Lover
  • Moederdag
  • Veritas Care(s) about you
  • gespot op light+ Building
  • Ga voor een tijdloze, duurzame zomer met Aware
  • Umbris, unieke design-overkappingen
  • Classic elegance Luna
  • Classic date manufacture
  • Classic Moonphase Date Manufacture
  • Franke stapt in de grijze zone
  • BR 05 Chrono grey steel & gold
  • Ray-Ban & Lenny Kravitz
  • BR X5 Black Titanium
  • De nieuwe stoelmodellen van Marie's Corner
  • Internationaal tuinfestivall
  • Stoneman Arduenna-Saison startte op 13 april
  • Alpina Extreme Quartz
  • Seastrong Diver Extreme Automatic GMT: de avontuurlijke duiker
  • Dromen van de zomer met Anita en rosa Faia
  • BR05 Black ceramic
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    wozani
    restaurants
    24-03-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.time matters

    Brussels Airlines werkt samen met time:matters :

    meer vluchten voor de “sameday”-service

     

     

     

    Brussels Airlines heeft met time:matters, het gespecialiseerde logistieke koerierbedrijf actief in “sameday”-service en noodlogistiek, een nieuwe partner. time:matters breidt door de samenwerking het aantal vluchten binnen zijn “sameday”-netwerk uit en kan zendingen voortaan nog sneller ter bestemming brengen.

     

    Dankzij het nieuwe partnership kan time:matters voor dringende zendingen die dezelfde dag nog afgeleverd moeten worden in Europa voortaan een beroep doen op het vluchtaanbod dat Brussels Airlines vanuit Brussels Airport verzorgt. Per week kan time:matters, een dochterbedrijf van Lufthansa Cargo, nu gebruik maken van 852 bijkomende, rechtstreekse vluchten vanuit Brussel naar “sameday”-agentschappen verspreid over 44 Europese luchthavens.

     

    Dat grotere aantal vluchten stelt time:matters in staat om een nog betere service op het vlak van de zogenaamde “sameday”-zendingen aan te bieden. Het logistieke bedrijf heeft nu immers meer mogelijkheden om de snelste verbinding te kiezen en daardoor wordt de transporttijd van heel wat zendingen flink ingekort.

     

    Zowel de Belgische als Europese klanten doen hun voordeel met de uitbreiding van het “sameday”-netwerk van time:matters. RVH.

     

     

    24-03-2009 om 18:20 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.spring collection

    SPRING 2009 COLLECTION

     

     

     

     

    Krachtig en robuust stormt de nieuwe collectie van decoratiespecialist D&M Depot de lente binnen. Dit jaar stralen de ontwerpen stoere schoonheid en strakke finesse uit. Natureltinten, afgewisseld met een opgewekt heldergroen zetten verder de toon. Ruwe vormen en zware materialen wisselen af met delicate en verfijnde details. Uiteenlopende stijlen dus, met rust en eenvoud als vertrouwde D&M-toets.

     

    De zwaardere Simply ORCHID keramiekcollectie is uitermate geschikt voor bloemisten. De robuuste potten en schalen zijn zo decoratief dat ze ook zonder plant een interieur bijzonder doen opleven. Afgewerkt in natuurlijke tinten zoals taupe en onzuiver wit, is deze collectie even ambachtelijk als ‘down to earth’

     

    Op zoek naar eerlijkheid op tafel kom je bij de friswitte borden, kommen en schalen van ICE uit. Afgewerkt met een mooi glazuurlaagje zetten de stukken zowel eenvoud als luxe op tafel. Etentjes vallen helemaal in de plooi met deze basic collectie. Vaatwas- en microgolfovenbestendig. RVH.

     

     







    24-03-2009 om 18:18 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    21-03-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Binnenlandse vluchten
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Lufthansa Italia lanceert binnenlandse vluchten van Milaan Malpensa naar Rome, Napels en Bari

     

     

     

    Door de grote vraag breidt Lufthansa Italia amper enkele weken na de eerste vlucht zijn netwerk al uit. Vanaf 1 april zal de luchtvaartmaatschappij binnenlandse vluchten aanbieden van Milaan Malpensa naar Rome, Napels en Bari. Sinds begin februari hadden passagiers al de keuze tussen een groot aantal rechtstreekse vluchten per dag naar Parijs en Barcelona. Vanaf deze week werd het aanbod uitgebreid met Brussel, Boedapest, Boekarest en Madrid. Eind maart komen daar nog eens twee Europese bestemmingen bij: Londen Heathrow en Lissabon.

     

    Door het grote aantal reservaties breidt Lufthansa Italia zijn dienstenpakket en vluchtenaanbod verder uit. Daarom vertrekken er vanaf eind maart drie dagelijkse vluchten naar Brussel. Nu zijn dat er nog twee. Ook het aantal vluchten van Milaan naar Londen Heathrow stijgt naar zes per dag. En vanaf 1 april worden drie nieuwe Italiaanse bestemmingen toegevoegd aan het netwerk van Lufthansa Italia: er komen vier dagelijkse vluchten naar Rome, twee naar Napels en één naar Bari.

     

    “Na amper vier weken heeft Lufthansa Italia al een plek veroverd op de Italiaanse markt. We hebben al zo veel reservaties voor de komende maanden dat we onze diensten nu al kunnen uitbreiden,” zegt Claus Becker, General Manager Benelux en Frankrijk. “We krijgen voorlopig alleen maar heel positieve commentaar van klanten. Onze passagiers stellen vooral de combinatie van betrouwbaarheid en Italiaanse flair op prijs.”

     

    Om de uitbreiding met drie nieuwe Italiaanse bestemmingen aan te kunnen, voegt Lufthansa twee Airbus A319 toestellen toe aan zijn vloot. De hele vloot zal dus bestaan uit acht A319 toestellen, met economy-en businessclass op alle vluchten. Vooral op binnenlandse Italiaanse vluchten maakt Lufthansa Italia het verschil met de concurrentie, die maar één klasse aanbiedt. Bovendien worden drie van de zes dagelijkse vluchten met de A319 toestellen naar Londen Heathrow uitgevoerd door British Midland (bmi), waarvan de Lufthansa Group mede-eigenaar is. “Het is niet makkelijk om een plaats vast te krijgen op Heathrow, maar toch kunnen we onze klanten een uitgebreide, regelmatige dienstverlening aanbieden op deze route. Dat is een grote troef voor zakenreizigers”, aldus Karl Ulrich Garnadt.

     

    De passagiers zijn ook zeer te spreken over de infrastructuurverbeteringen die Lufthansa Italia recent samen met SEA, de beheerder van de luchthaven Milaan Malpensa, heeft uitgevoerd. Aparte incheckbalies, meer Quick Check-in terminals, betere gates en bagageophaalplekken in het Lufthansa design, plus kortere wandelafstanden van de parkeergarages zorgen voor meer comfort en een snellere dienstverlening op de luchthaven.

     

    Heen-en terugvluchten met Lufthansa Italia zijn er vanaf 99 euro, inclusief alle taksen en toeslagen. Tickets kunnen gereserveerd worden op www.lufthansa.com , via het Lufthansa Call Center of het reisbureau. RVH.

     

     

    21-03-2009 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    16-03-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.weber: spirit classic

    De Spirit Classic houdt het bij stijlvol zwart

     

     

     

     

    In 2007 maakte de Spirit zijn opwachting in het Webergamma: een kleine serie ‘instapmodellen’ voor wie aan een toegankelijke prijs zijn eerste stappen in de gasbuitenkeuken wil zetten. Na twee jaar wordt het gamma lichtjes uitgebreid, én het krijgt een relooking – de Spirit wordt helemaal in het zwart gezet. Zo krijgt hij het allure van een stijlvolle butler die discreet de gasten ontvangt in uw buitenkamer.

    Uitbreiding komt er met de Spirit Classic E320Premium, het nieuwe topmodel in het Spiritgamma, met een ruim werkblad in inox en een zijbrander.

     

    De One Touch Gold breidt uit!

     

    Wie veel mensen wil ontvangen in zijn buitenkamer, zal in de nieuwste One Touch Gold een ideale partner vinden; het inox grillrooster van deze houtskoolbarbecue heeft een diameter van liefst 67 cm. De kleur ‘intens zwart’ wordt ook gebruikt voor de uitneembare aluminium aspan, en geeft het geheel een gedistingeerde look.

     

    De Q – nu ook in twee kleurversies

     

    Toen in 2004 de Q werd voorgesteld, deed het Design zijn intrede in barbecueland. De bolle, compacte vormgeving was geïnspireerd door trendy stadswagentjes. Ondanks de compacte vorm bood – en biedt – de Q een royaal braadoppervlak. Uniek aan de Q-serie is dat er drie soorten verwarming zijn: gas, elektriciteit of houtskool.

    Naast de coole, bijna industriëel ogende titanium kleur is de Q-serie vanaf zomer 2009 ook in intens zwart verkrijgbaar. RVH.

    www.graham.be - www.weber.eu

     





    16-03-2009 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (2 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.nieuwe b.business

    Brussels Airlines introduceert nieuwe b.business reisklasse

     

     

     

     

    Vanaf 28 maart, de start van het zomerseizoen in de luchtvaart, hebben de Brussels Airlines passagiers die gebruik maken van het Europese vluchtaanbod de keuze uit drie reisformules. Naast de bestaande succesvolle economy formules b.flex economy + en b.light economy die onverminderd aangeboden worden, kunnen passagiers voortaan ook in een nieuwe b.business business klasse vliegen. Met deze nieuwe, derde reisklasse, wil Brussels Airlines nog beter de verschillende doelgroepen aanspreken.

     

    b.business is een echte, volwaardige business reisklasse (‘C Class’) voor het topsegment passagiers dat extra comfort en een premium service wil tijdens de vluchten binnen Europa.

    Passagiers die voor b.business kiezen genieten zowel op de luchthaven als aan boord van de Brussels Airlines vluchten van talrijke servicevoordelen. De b.business passagier geniet op Brussels Airport van een gratis upgrade naar de VIP parking.

    B.business passagiers krijgen bijvoorbeeld altijd gratis toegang tot lounges met gratis

    drankjes en snacks. Tickets zijn altijd wijzigbaar en er mag maar liefst 16 kilogram  handbagage mee aan boord worden genomen en 30 kilogram ruimbagage. De middelzetel wordt altijd vrijgehouden voor extra privacy en comfort en er wordt aan boord een premium maaltijd inclusief champagne en Belgische pralines geserveerd. Wie vaak b.business reist krijgt extra vliegmijlen en kan zo sneller sparen voor gratis vluchten.

     

    In economy class blijven passagiers, net zoals vandaag, de keuze hebben uit b.flex economy + en b.light economy.

    b.flex economy + is dé Europese reisformule voor zakenklanten die geen business class willen of mogen reizen maar toch ticketflexibiliteit en service (snelle check-in, gratis maaltijd en drankjes, bagage…) willen.

     

    Met de b.light economy formule richt Brussels Airlines zich dan weer naar de prijszoekers die voor vliegreizen binnen Europa vooral op zoek zijn naar goedkope tickets en die tevreden zijn met een beperkte bagagetoelating en een betalende service aan boord. b.light economy spreekt vooral toeristen aan die geen ticketflexibiliteit wensen en een vliegtuigvakantie willen reserveren.

     

    « Met b.business introduceren we nu een topproduct dat zich richt tot de zeer veeleisende passagier die een topservice van internationaal niveau wenst”, zegt Brussels Airlines Managing Director Bernard Gustin. “Nu we binnenkort toetreden tot de Star Alliance en zo een wereldwijd vluchtaanbod kunnen voorstellen is b.business een meerwaarde voor zakenreizigers. De volgende maanden plannen we voor deze doelgroep nog talrijke andere voordelen en nieuwigheden met o.m. een uitbreiding van ons frequent flyer programma.”

     

    De introductie van b.business betekent evenwel niet dat Brussels Airlines de andere reisformules afbouwt. Managing Director Bernard Gustin: « Ruim dertig procent van onze passagiers kiest vandaag voor de b.flex economy + reisformule en is zeer tevreden met de talrijke voordelen van dit aanbod en uiteraard met de b.flex economy + prijzen. We blijven dan ook onverminderd b.flex economy + uitbreiden en promoten als een uitstekende economy reisformule. b.flex economy + is de aangewezen reisoplossing voor wie niet in business class mag reizen. Onze b.light economy formule heeft zich dan weer bewezen als een perfect prijs/kwaliteit alternatief voor het aanbod van de lowcost maatschappijen en is een uitstekend product voor wie naar vakantiebestemmingen wil vliegen zoals Malaga, Faro, Sevilla, Firenze, Catania, Krakow, Palma, Barcelona, Athene, Catania, Palermo, Napels, Marseille of Nice. Als je analyseert hoeveel b.light economy zetels Brussels Airlines op jaarbasis aanbiedt dan zijn we met deze formule met voorsprong de grootste lowfare aanbieder voor alle vliegreizen van en naar Brussel. ” RVH.

     

     

     

     

     

    16-03-2009 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    15-03-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tourbillon
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Tourbillon grande date

     

     

     

    De tourbillon, één van de specialiteiten van Franck Muller, is een complicatie die hoog staat aangeschreven bij de liefhebbers van luxehorloges.

    Dit jaar presenteert de horlogemaker uit Geneve de collectie Tourbillon Grande Date, met naast de tourbillon ook volgende functies: uren en minuten in het midden, datumvenstertje onder de 12, dagweergave in een ronde teller op 8u30 en aanduiding van een tweede tijdzone middels een GMT-wijzer op 3u30.

     

    Het handig opwindbare uurwerk is ontworpen door de beste meester-horlogemakers en bevestigt de voorliefde van het Zwitserse merk voor verfijnde complicaties.

    De wijzerplaat in klassieke tinten met zonmotief en doorzichtige lak laat de in verschillende varianten leverbare onderdelen bijzonder fraai uitkomen. De verzamelaar heeft de keuze uit diverse uitvoeringen. Prijzen 127.800 tot 145.550€. RVH.

     

    15-03-2009 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    14-03-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Radisson Blu Sandton


    Radisson Blu Hotel Sandton viert Grand Opening

    Nieuw hotel biedt complete luxe voor zakenreizigers en toeristen in Johannesburg

     

     

     

    Het Radisson Blu Hotel Sandton in de Zuid-Afrikaanse stad Johannesburg vierde zijn officiële opening. Het hotel, een mijlpaal in het recent ontwikkelde Sandton Isle biedt een echte vijfsterren ervaring in het hart van Sandton. “We zijn trots de deuren te mogen openen voor onze gasten die de Europese hedendaagse stijl van de kamers en publieke ruimtes zullen weten appreciëren” zegt Maarten van den Nieuwenhuijsen, District Directeur Zuid-Afrika en Algemeen Directeur van het hotel.

     

    Alle 290 gastenkamers hebben een individuele airconditioning, flat screen LCD televisie, badkamer met bad en douche, comfortabele werktafels en gratis hoge snelheids internettoegang. De design reflecteert de mooie, coole, hedendaagse stijl van Radisson en straalt tegelijkertijd het unieke Zuid-Afrikaanse gevoel van de medewerkers en hun Yes I Can filosofie uit. “Het gaat er vooral over om onze gasten een ervaring te bieden waarbij alles mogelijk is,” zegt van den Nieuwenhuijsen.

     

    Het hotel is uitstekend gelegen in het exclusieve Sandton Isle, Rivonia Road, binnen wandelafstand van de Johannesburg Stock Exchange en de belangrijkste bankinstellingen. “Het Radisson Blu Sandton heeft voor altijd de horizon van Sandton veranderd en we wilden een cultuur die de sleutelpositie van het hotel in de stad reflecteert,” zegt van den Nieuwenhuijsen. “Radisson Blu wil vooral het comfort van zijn gasten garanderen en tegemoet komen aan hun noden –het Sandton hotel wil hierin uitblinken, zowel qua inrichting als in houding en cultuur van de medewerkers.”

     

    “Het eerste klasse Italiaanse Vivace restaurant zal het beste worden in de stad”, zegt van den Nieuwenhuijsen. Executive chef Paul Gindra maakt deel uit van het meervoudig goudwinnende Zuid-Afrikaanse team op de Culinary Olympics, dat eerder dit jaar plaats vond in Duitsland.

    Op de negende verdieping bevindt zich het openlucht zwembad met zonnedek, de ideale plaats om te genieten van de Afrikaanse zon. Het moderne wellness centrum met meer dan 5.000m² fitnessruimte wordt geleid door ONEwellness Spa en Platinum Planet Fitness Gym. Gasten die liever buiten sporten kunnen gebruik maken van het uitgebreide binnen/buiten jogging circuit in en rond het hotel.

     

    De Rezidor Hotel Group beheert nog een Radisson Hotel in Kaapstad en voorziet de opening van nog meer Radisson Hotels in Port Elizabeth (2009), Blauwberg (2010) en nog één in Sandton: het nieuwe Radisson Blu Hotel Sandton Central (200 kamers) zal zijn nieuwe gasten verwelkomen begin 2010. rvh.











    14-03-2009 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.weber: grillen + grillen

    Grillen + grillen = 5

     

     

     

     

    De tijd dat ‘barbecuen’ slechts stond voor één kooktechniek is al lang voorbij. Weber biedt tal van verschillende kooktechnieken, die van het buiten koken (en buiten eten) een zeer gevarieerde belevenis maken.

     

    Allereerst is er de directe braadmethode, en dat is ook de meest klassieke: het product wordt op de grill gelegd en zo gegaard. Geschikt voor producten met een maximale gaartijd van 25 minuten. Uiteraard met gesloten deksel.

     

    Dan is er de indirecte braadmethode. Deze methode is aangewezen voor producten met een gaartijd van meer dan 25 minuten: een gebraad, een hele kip, maar ook vis, cake of brood. De hitte komt van de zijkant (bij houtskoolbarbecues worden de gloeiende briketten naar de zijkant geschoven met een druipbak in het midden, bij gasbarbecues worden enkel de buitenste branders aangestoken) en onder het gesloten deksel circuleert de hete lucht, zoals bij een convectieoven.

     

    Of leg eens een plancha op de barbecue: een bakplaat uit geëmailleerd gietijzer, met een getande en een gladde zijde. Deze kooktechniek komt uit de Spaanse keuken, en heeft bij ons al vele harten veroverd. Het is een zeer gezonde en smakelijke manier van koken, omdat er geen enkele bijkomende vetstof nodig is. En voor wie al van ’s ochtends vroeg wil barbecuen: op de gladde zijde kan je ook pannenkoeken, spek en eieren bereiden. Barbecue-breakfast!

     

    We blijven in het zonnige zuiden met de pizzasteen waarmee de barbecue-creativiteit in alle richtingen tegelijk kan vertrekken: bak hierop je eigen ‘pizza del chef’ (met enkel de ingrediënten die je het liefste lust) of een heerlijke taart, een brood of muffins.

     

    De wok kooktechniek komt uit het Verre Oosten: Chinese soldaten bereidden hun maaltijd in de wok op een heel klein vuurtje, zodat vlammen en rook hun aanwezigheid niet zouden verraden. De roestvrijstalen wok van Weber past precies in de kuip van een One Touch 57 cm en zo kan je ook deze kooktechniek in de buitenkeuken gebruiken. RVH.

    www.graham.be - www.weber.eu





    14-03-2009 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Stimorol

    De vernieuwde Stimorol, hippe verpakking en een lust voor de smaakpapillen!

     

     

     

    Kauwgom kauwen is in! Wist je dat 70% van de actieve Belgische bevolking kauwgom kauwt? Thuis, op het werk, onderweg, voor de tv, voor een frisse adem of gewoon omdat het lekker is... En wie kent er niet Stimorol, de 'original'? Dit nummer 1 kauwgommerk in België brengt nu een vernieuwd product met een nog sterkere smaakervaring in een gloednieuwe, handige verpakking die de oude vervangt. Een lust voor het oog én voor de smaakpapillen: surprisingly original!

     

    In een onderzoek bleek dat kauwgomgebruikers vooral veel belang hechten aan het gebruiksgemak van een verpakking zoals het openen ervan en het meenemen onderweg. De nieuwe verpakking vervangt de oude 'foil' verpakking, waar 12 stuks kauwgom op een rijtje verpakt waren. Losse kauwgom in de broekzak of de handtas waren daarbij vaak het gevolg. Daarom komt Stimorol nu met een superhandige nieuwe verpakking die makkelijk open en dicht gaat er ook nog eens 'cool' uitziet! De sterke verpakking zorgt bovendien voor extra bescherming en hygiëne.

     

     Uit onderzoek blijkt dat de smaak de belangrijkste reden is dat mensen kauwgom kauwen. Ook de kauwgom zelf kreeg een 'make-over': ze zijn groter, zwaarder en hebben een aangenamere structuur. Samen zorgt dit voor een nieuwe en verbeterde kauwervaring en een perfecte smaak!  Het nieuwe gamma, met de smaken Original, Strong Peppermint, Fresh Eucalyptus, Chlorophylle en Wild Cherry is volledig suikervrij.

     

    Stimorol bestaat al meer dan een halve eeuw en werd aanvankelijk in Denemarken verkocht als een keeltabletje. De vernieuwde Stimorol wordt op de Belgische markt gebracht en is nog nergens anders verkrijgbaar. RVH.

    Prijs 0,89 EURO per doosje.

     

     





    14-03-2009 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (2 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    13-03-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.point-virgule

    POINT-VIRGULE ® LANCEERT NIEUWE GENERATIE BAKVORMEN IN

    SAMENWERKING MET KOOKEILAND EN PIET HUYSENTRUYT ®!

     

     

     

     

    Point-Virgule® zorgt met deze collectie voor een volledige ommezwaai in de bakwereld. Naast de traditionele bakvormen in metaal en silicone, lanceert Point-Virgule® met Point-Virgule Baking® immers een volledige collectie bakvormen vervaardigd uit een hoogtechnologische kunststof: polymeer.

     

    Dit materiaal dat werd ontworpen in samenwerking met de NASA biedt oneindig veel voordelen. De nieuwe bakvormen zijn niet alleen 3x lichter dan de metalen bakvormen, bovendien roesten ze niet en zijn ze daardoor ook veel hygiënischer. Daarnaast bezit polymeer uitstekende antikleefeigenschappen waardoor weinig of geen gebruik van vetstof vereist is.

     

    Deze bakvormen kunnen zowel in de diepvries (erg handig om op voorhand het deeg reeds in de vormen te bewaren en later af te bakken), in de koelkast, in de oven en in de microgolfoven! De bakvormen zijn vaatwasbestendig en daarenboven onbreekbaar en onvervormbaar. Ze worden gekenmerkt door een hoge krasbestendigheid en een zeer lange levensduur.

     

    Deze ‘eco’ bakvormen zijn niet alleen recycleerbaar, ze bevatten bovendien 0% PTFE en 0% PFOA. Bij oververhitting komen geen toxische dampen vrij en ook de productie is milieuvriendelijk. Daarnaast wordt met deze bakvormen ook het energieverbruik opmerkelijk beperkt! RVH.






    13-03-2009 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    12-03-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.weber/2

    ‘Pimp my barbecue’ – accessoires voor optimaal barbecuen

     

     

     

     

    Of het nu om een binnen- of een buitenkeuken gaat, elke kok heeft zo zijn eigen gewoontes, en dus heeft ook elke kok specifieke verlangens wat zijn materiaal betreft. Weber biedt een zeer ruime keuze aan accessoires om aan al deze wensen tegemoet te komen. Zo is de zijtafel voor de One Touch houtskoolbarbecues een groot succes: één kant wordt vastgeklikt aan de barbecue, de andere zijde rust op twee poten. Zo heeft de kok in één klap een handig werkblad ter beschikking. Het lijstje accessoires is bijna eindeloos: de starterschouw, de digitale thermometer, een stomer voor kip, een gebraadrek, maar ook onderhoudsproducten en beschermende schorten en handschoenen.

     

    Neusje van de zalm is de serie Weber Style, die in het oog springt door de vormgeving. Perfect uitgebalanceerde lichtgewicht messen, inox keukengerei, peper- en zoutmolens, een sauspan met bijpassende inox kwast, … Weber ontwikkelde een tijd geleden ook dubbele spiesen om satés op te maken; het voordeel hiervan is dat de satés makkelijk om te draaien zijn – met een traditionele spies is er altijd dat éne stukje dat niet mee wil draaien. Nieuw bij Weber Style is nu een drager voor die dubbele spiesen. Dankzij die drager liggen de satés een beetje boven het rooster, zodat ze er ook niet kunnen aankleven. RVH.

    www.graham.be - www.weber.eu





    12-03-2009 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Aqualibi

    Een geslaagd carnaval voor Aqualibi !

     

     

     

     

     

    Aqualibi heeft 30% meer bezoekers ten opzichte van vorig jaar ontvangen tijdens de carnaval periode. De stijging van het aantal bezoekers van Aqualibi over de laatste drie jaar bevestigt zich. Families die op bezoek komen tijdens deze winterperiode zijn op zoek naar een leuke ontspanning in de constante tropische hitte van 29°C. Een daguitstap in Aqualibi beschouwen zij als het ideale alternatief op een gemiste skivakantie of tropische reis.

     

    Het park Walibi bereidt zich ondertussen vol overtuiging voor op het nieuwe seizoen. Het park ontvangt de nieuwe bezoekers vanaf zondag 5 april. Er is nu al een stijging in groepsreserveringen (scholen, bedrijven,…) merkbaar ten opzichte van 2008. RVH.

     

     





    12-03-2009 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.week van de diëtist

    Actief naar een gezond leven!

    5de Week van de Diëtist - 16 tot 21 maart 2009

    Vraag vrijblijvend voedingsadvies aan een diëtist in je buurt

     

     

    Iedereen is zich bewust van het belang van gezonde voeding en van beweging.

    Maar wat dit nu precies inhoudt, is voor velen minder duidelijk. Toch doet men niet zo snel een beroep op deskundig advies. De Week van de Diëtist is dé ideale gelegenheid om vrijblijvend kennis te maken met de werkwijze van de professionele voedingsdeskundige.

     

    Van 16 tot 21 maart 2009 kan je terecht bij een diëtist in je buurt voor vakkundig advies. Hij of zij legt je tijdens een kennismakingsgesprek uit wat gezonde voeding precies inhoudt. Daarnaast wordt ook besproken hoe belangrijk lichaamsbeweging is, en hoeveel je moet bewegen om de energie die je via je voeding inneemt ook weer te verbruiken. Want ja, de inmiddels vijfde editie van de Week van de Diëtist heeft als thema ‘Actief naar een gezond leven!’ Een thema dat overigens perfect aansluit bij het Actieplan Voeding en Beweging 2008 – 2015 van de Vlaamse Regering. Minister Heeren zal op 16 maart 2009 dan ook zelf het goede voorbeeld geven en als allereerste op consult gaan bij een van de deelnemende diëtisten. Ook zij weet maar al te goed dat een evenwichtige voeding en beweging de basis vormen voor een lang en gezond leven.

     

    Op vlak van gezonde voeding hebben we al heel wat vorderingen gemaakt, maar “de Belg” mag best nog een tandje bijsteken. Een recente studie toonde aan dat er nog steeds heel wat misvattingen bestaan over voeding. Zo gelooft vandaag nog altijd 1 op 5 Belgen dat je vermagert wanneer je het ontbijt overslaat. Diëtisten krijgen vaak mensen over de vloer die denken dat ze zoveel fruit mogen eten als ze willen zonder ooit bij te komen, dat ze van bananen eten dik worden of nog dat ananas en pompelmoes vetten verbranden… Fout dus!

     

    Wil je graag weten of je nu al dan niet gezond eet en voldoende beweegt? Of wil je je gewoonten aanpassen? Vraag dan raad aan een diëtist in jouw buurt! Niet iedereen mag zich zomaar diëtist(e) noemen. Diëtisten hebben een gespecialiseerde opleiding genoten van 3 jaar (bachelor in de voedings- en dieetkunde). Ze zijn de deskundigen bij uitstek op het gebied van voeding. Ze zijn speciaal opgeleid om voedings- en dieetconsultaties op een professionele wijze uit te voeren. Voor meer informatie over de werkwijze en aanpak van een diëtist(e) en de diëtistenopleiding kan u terecht op www.dietistenvereniging.be.

     

    Van 16 tot en met 21 maart zetten maar liefst 200 deelnemende diëtisten hun deuren open voor alle geïnteresseerden. De Week van de Diëtist is de ideale gelegenheid om gratis kennis te maken met de manier van werken van de diëtist(e).

    De lijst van de deelnemende diëtisten/ voedingsdeskundigen vind je weldra terug op de website www.dietistenvereniging.be. Neem contact op met een diëtist uit jouw buurt en maak een afspraak tijdens de week van 16 tot en met 21 maart 2009. RVH.

     

     

    12-03-2009 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    11-03-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.lentecollectie/2

    Lentecollectie 2009

     

     

    Het romantische thema in de lentecollectie 2009 van Hunkemoller komt ook terug in de lichte pastelkleuren en de pastel bloemenprints van de lingerie die allemaal van satijn en kant zijn uitgevoerd. Er zijn satijnen plooien, geïnpireerd door de kroonbladen van bloemen,  op de beha’s aangebracht om prachtige, modieuze onderkleding te verkrijgen.

    Er zijn ook pastelkleuren toegepast in de loungewear en nachtkleding van de nieuwe collectie. Zacht Modal materiaal zorgt voor een uitermate comfortabel gevoel als u in een lelieachtige of pastelbruine pyjama, nachtjapon of kimono lekker thuis wilt relaxen. Voor een extra touch zijn alle artikelen afgemaakt met satijnen lintjes en strikjes.

     

    Bloemrijk

    Elke vrouw die haar lingeriegarderobe deze lente met levendige kleuren wil opfleuren, zal aangenaam verrast zijn door de grote bloemen en boeketten. Geborduurde klaprozen op rode lingerie en kanten bandjes met ruches zorgen voor een gepassioneerd en speels karakter. De gebroken witte satijnen lingerie “Paloma” met kleurrijke bloemenprints en kanten ruches, benadrukt ieders vrolijke kant.

     

    Tropisch

    Degene die ook graag op vakantie wil genieten van het bloementhema, heeft keuze genoeg met de fantastische nieuwe badcollectie, o.m. de Bohemian Flower collectie, vol bloemenprints en felle kleuren zoals blauw en roze, met prachtige gestoffeerde ringen, voor en achter, als extra accent. RVH.

    Info Consumenten : 03.232.66.50







    11-03-2009 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (3 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Azamara cruises

    Nog meer Europese bestemmingen met Azamara Cruises in 2010

     

     

     

     

     

    Azamara Cruises heeft zopas de reservaties opengesteld voor de trans-Atlantische en Europese cruises in 2010. Met haar vaarschema voor volgend jaar geeft Azamara Cruises de gasten de kans om nog meer en langer van de aanleghavens te genieten. Zo zullen Azamara Journey en Azamara Quest in 13 verschillende havens overnachten. Nieuw zijn Bordeaux, Berlijn (Warnemünde), Athene (Piraeus) en Monte Carlo. Op nog eens 21 andere bestemmingen blijven de schepen tot na 22 uur aan de kade liggen.

     

    De rederij brengt in 2010 ook meer cruises van 10 en 12 nachten naar het Heilig Land, de oostelijke Middellandse Zee, de Zwarte Zee, de Griekse Eilanden en Turkije. Tevens plant Azamara Cruises in het voor- en najaar een reeks bijkomende 7-nachtencruises. Deze afvaarten kunnen aan elkaar gekoppeld worden tot cruises van 14, 21 of 28 dagen.

     

    Azamara Journey en Azamara Quest zullen tijdens hun Europees seizoen 86 havens bezoeken. De schepen meren daarbij voor het eerst af in Korcula (Kroatië), Bastia (Corsica), Chania, Katakolon, Skiathos en Zakynthos (Griekenland), Trieste (Italië), Gijon (Spanje) en Liverpool (Groot-Brittannië). De cruises zullen in 2010 vertrekken in Kopenhagen, Athene, Rome, Venetië, Barcelona en voor het eerst ook vanuit Istanbul. RVH.

    www.cruiseconnection.be

     

    11-03-2009 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (3 Stemmen)
    >> Reageer (1)
    10-03-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Weber

    Weber Barbecues bekennen kleur voor zomer 2009

     

     

     

    Zwart of inox, dat zijn de traditionele kleuren van de meeste barbecues. Weber brengt daar met de collectie voor zomer 2009 radicaal verandering in, met een kleurengamma dat van uw Weber naast een ideale buitenkeuken ook een opvallend kleuraccent in de buitenkamer maakt. De tuin wordt inderdaad meer en meer buitenkamer, en de eisen en verlangens die men koestert voor het interieur, gelden daarom ook steeds meer voor het exterieur.

     

    Van oudsher zijn Weber barbecues (‘born in Chicago in 1952’) gemaakt uit het beste staal. Dat krijgt dan een beschermlaag in email, dat bij 870°C wordt ingebakken. Die beschermlaag is in de eerste plaats functioneel: ze zorgt voor een uitstekende warmteweerkaatsing en bescherming tegen roest, en is bovendien zeer makkelijk te onderhouden. Weber neemt het email een stap verder en gebruikt zijn expertise in het emailleren nu ook om uw barbecue een mooie kleur te geven.

     

    De eerste voorzet werd vorig jaar al gegeven, met de Smokey Joe Gold in trendy turquoise en de koperkleurige One Touch Gold. Nu komt er een heel kleurenpalet op ons af, met namen die recht uit de natuur geplukt zijn: vijgenrood, parelgrijs, kastanjebruin, rozemarijngroen, azuurblauw, laguneblauw en de absolute blikvanger: appelgroen (beeld u in: een Granny Smith met een diameter van 57 cm)!

     

    Deze nieuwe kleuren zorgen ervoor dat de buitenkeuken zich harmonieus in de omgeving integreert, of er juist met een fel contrast uitspringt. Dat geldt voor de gasbarbecues uit de series Genesis en Summit, en uiteraard ook voor de houtskoolbarbecues van de series One Touch Gold, Smokey Joe Gold en One Touch Platinum.  RVH.

    www.graham.be - www.weber.eu






    10-03-2009 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.familiefeesten

     

     

    FAMILIEFEESTEN MET EURO RELAIS

    Charmante groepswoningen voor een korte break

     

    Het is hartje winter maar de dagen worden al langer en binnenkort voelen we de eerste lentekriebels. De tijd dat we opnieuw deuren en ramen opengooien, dat we er weer op uittrekken is niet meer veraf. Binnenkort dient zich trouwens meer dan één gelegenheid aan om dat te doen: communie- en lentefeesten, familiefeesten, uitstappen met vrienden of met meerdere gezinnen.

     

    En dus gaat iedereen nu reeds op zoek naar een huis op de buiten, aan zee, in de bergen waar voldoende ruimte is om de feestvierders, de grote of kleine families, de vriendenverenigingen en alle anderen die er om eender welke reden samen op uittrekken te herbergen.

     

    Drie generaties, meerdere gezinnen, feest of zomaar

    Zo kom je beslist bij Euro Relais terecht dat het groepshuis of vakantiehuis waar jij naartoe op zoek bent beslist in zijn aanbod heeft. Ga je een weekend weg, ergens dichtbij met grootouders, kinderen en kleinkinderen of wil je tegelijk met bevriende families vakantie nemen dan biedt Euro Relais een reeks charmante groepshuizen, ondermeer in België, Nederland en Noord-Frankrijk. Wordt het een heuse familiereünie, bijvoorbeeld naar aanleiding van een 25-jarig huwelijk of een 60ste verjaardag, dan biedt Euro Relais eveneens oplossingen, zelfs voor grote groepen, tot wel 118 personen. Het decor is dan een groot kasteel, een luxe landhuis of een rustig gelegen boerderij op de buiten.

    Euro Relais heeft in 17 Europese landen maar liefst 5.000 vakantiewoningen voor zes personen of meer, ideaal voor een weekend of midweek dichtbij huis, een zomervakantie in het zuiden van Europa of een weekje skiën.

     

    Bij familie- en andere feesten hoort altijd eten en drinken. Wil je jezelf de moeite besparen van het zoeken naar catering, naar lekkere dingen dan kan je beroep doen op de suggesties van Euro Relais. Op de website vind je die informatie per huis bij de regio-informatie onder het kopje ‘Restaurants’.

     

    Enkele Suggesties

    Château du Risdoux ligt in Champagne-Ardennes, op de oever van de Maas, 15 km van de Belgische grens en biedt ruimte voor 18 personen. Het kasteel dateert uit de 17de eeuw, is volledig gerenoveerd en elke ruimte heeft zijn eigen boeiend verhaal. Het privé-landgoed bestaat uit 6 ha vallei en 200 ha bossen.

    Landgoed de Gun ligt in Nederlands Limburg en biedt plaats aan 16 gasten. Het is een kasteelboerderij waarvan de sporen teruggaan tot 1321. RVH.

    www.eurorelais.be





    10-03-2009 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kruidvat: treintickets

    VOORDELIGE TREINTICKETS BIJ KRUIDVAT

     

     

     

    Kruidvat stunt alweer en ditmaal door de verkoop van supervoordelige treinkaartjes. In samenwerking met de NMBS kunt u van 10 tot 22 maart goedkope treintickets krijgen in uw Kruidvatwinkel.

    Een dagje heen en terug met de trein voor slechts 8,99 euro!

     

    De biljetten zijn te koop van 10 tot en met 22 maart. Ze zijn dagelijks te gebruiken tot en met 30 juni. Het treinbiljet geeft recht op een heen-en terugreis in tweede klasse op dezelfde dag voor 1 reiziger. U reist van maandag tot en met vrijdag vanaf 9 uur ’s ochtends. In het weekend is er zelfs helemaal geen tijdsbeperking! Ideaal dus om een dagje te gaan shoppen!

    U kunt maximaal vier biljetten per persoon kopen en op=op.

     

    Zoals steeds maakt Kruidvat haar motto: Steeds verrassend, altijd voordelig’ meer dan waar. Bij Kruidvat betaalt u slechts 8.99 euro terwijl u in de stations de volle prijs van maximum 38,80 euro betaalt. Voor een weekendbiljet betaalt u bij de NMBS maximum 20,20 euro.

     

    Kids for free!

    En de kleintjes kunnen ook mee. Maximum vier kinderen onder de 12 jaar reizen gratis vergezeld van een betalende reiziger ouder dan 12 jaar. Zo wordt een daguitstapje naar de zoo bijvoorbeeld extra voordelig! RVH.

    www.kruidvat.be/nmbs en www.nmbs.be 

     

    10-03-2009 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.petit Fute Savoie
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Savoie

     

     

    Cijfermatig bevolken 350 000 inwoners de Savoie over een oppervlakte van 6267km² technisch verdeeld over 7 regio’s en 37 kantons …Een verdeling die meer dan 200 jaar geleden werd opgestart en nog steeds niet is beëindigd door de talloze historische en politieke wijzigingen die hier worden weergevonden.

     

    Historisch is de Savoie inderdaad belangrijk omdat het pas in 1800 en departement werd en vroeger als een onafhankelijke staat met oosterse roots werd aanzien. Dat de bezoekers hier kunnen kennismaken met een overdonderend verleden en aanzien dat meer dan eens met geweld werd afgedwongen verbaast niemand.

     

    Dit patrimonium, de cultuur en tradities vormen een uitnodiging tot ontdekken. Petit Futé biedt een uitgelezen kans om deze items op een individuele manier te ervaren, de smalle bergwegeltjes zijn voor ‘bustoeristen’ ontoegankelijk en net daar liggen de meest intense bezienswaardigheden te wachten.

     

    Petit Futé

    Savoie 2009

    6de editie – 288 blz.

    10-03-2009 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    09-03-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.lentecollectie

    Lentecollectie 2009

     

     

     

     

     

    De meest prachtige kleuren en vormen in de mode zijn vaak geïnspireerd door bloemen. Bloemen staan niet alleen voor de lente maar zijn ook het eeuwige symbool voor verleiding en romantiek in het leven. Daarom heeft Hunkemöller deze lente gekozen voor bloemen als basisthema voor de nieuwe collectie.

    Vrolijke prints van grote, expressieve bloemen en kleine tuinbloemen laten de lente tot leven komen in de voorjaarscollectie. Je kunt de stof bijna ruiken! Ook de kleuren van de collectie zijn geïnspireerd door bloemen. Dit is uitgewerkt in de meest heldere nuances leliewit voor de bruidscollectie, prachtige pastels van rozen en narcissen voor lingerie en home wear, en uitbundige felle kleuren voor badkleding, geïnspireerd door exotische orchideeën.

     

    Puur wit

    Er zullen dit seizoen een aantal bruidscollecties worden opgenomen, bijvoorbeeld de “Valerie Margriet” die geheel van prachtig kant met bloemenprint is gemaakt, en de “Claudia”, een klassieke bruidscollectie met guêpières en lingerie, die ook gedragen kan worden voor minder formele gelegenheden. Wit kant met borduursel van beige bloemen zorgt voor een subtiele nuance op de onschuldige witte lingerie. RVH.

    Info Consumenten : 03.232.66.50

     







    09-03-2009 om 09:52 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 29/04-05/05 2024
  • 22/04-28/04 2024
  • 15/04-21/04 2024
  • 08/04-14/04 2024
  • 01/04-07/04 2024
  • 25/03-31/03 2024
  • 18/03-24/03 2024
  • 11/03-17/03 2024
  • 04/03-10/03 2024
  • 26/02-03/03 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 12/02-18/02 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 29/01-04/02 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 15/01-21/01 2024
  • 08/01-14/01 2024
  • 01/01-07/01 2024
  • 25/12-31/12 2023
  • 18/12-24/12 2023
  • 11/12-17/12 2023
  • 04/12-10/12 2023
  • 27/11-03/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 13/11-19/11 2023
  • 06/11-12/11 2023
  • 30/10-05/11 2023
  • 23/10-29/10 2023
  • 16/10-22/10 2023
  • 09/10-15/10 2023
  • 02/10-08/10 2023
  • 25/09-01/10 2023
  • 18/09-24/09 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 04/09-10/09 2023
  • 28/08-03/09 2023
  • 21/08-27/08 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 07/08-13/08 2023
  • 31/07-06/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 17/07-23/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 03/07-09/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 22/05-28/05 2023
  • 15/05-21/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 17/04-23/04 2023
  • 10/04-16/04 2023
  • 03/04-09/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 12/09-18/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 10/05-16/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 28/10-03/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 05/08-11/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 29/04-05/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 11/03-17/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 25/12-31/12 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 30/11-06/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 24/12-30/12 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 31/03-06/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 07/05-13/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 09/04-15/04 2007
  • 02/04-08/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 26/02-04/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 27/11-03/12 2006
  • 20/11-26/11 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 06/11-12/11 2006
  • 30/10-05/11 2006
  • 23/10-29/10 2006
  • 16/10-22/10 2006
  • 09/10-15/10 2006
  • 02/10-08/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
  • 11/09-17/09 2006
  • 04/09-10/09 2006
  • 28/08-03/09 2006
  • 14/08-20/08 2006
  • 07/08-13/08 2006
  • 31/07-06/08 2006
  • 24/07-30/07 2006
  • 17/07-23/07 2006
  • 10/07-16/07 2006
  • 03/07-09/07 2006
  • 26/06-02/07 2006
  • 19/06-25/06 2006
  • 12/06-18/06 2006
  • 05/06-11/06 2006
  • 29/05-04/06 2006
  • 22/05-28/05 2006
  • 01/05-07/05 2006
  • 24/04-30/04 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!