Inhoud blog
  • DEBA meubelen trekt alles uit de kast!
  • Het combi-shirt van Mayerline
  • Arte en Moooi openen deuren van Green House
  • Own Your Glow
  • La Biennale di Venezia
  • Weleda breidt manverzorging uit!
  • Aspria: technologische verzorging
  • Kartell & illycaffè
  • Water als centerpiece
  • Artisano & Amato
  • Bell & Ross
  • Vier de lente met Belgische flair
  • Le Lame Lover
  • Moederdag
  • Veritas Care(s) about you
  • gespot op light+ Building
  • Ga voor een tijdloze, duurzame zomer met Aware
  • Umbris, unieke design-overkappingen
  • Classic elegance Luna
  • Classic date manufacture
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    wozani
    restaurants
    13-03-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.vincent puttaert
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Vincent Puttaert, beste junior-kok.

     

     

     

    Vincent Puttaert, oud-leerling van hotelschool Elishout in Anderlecht, kroonde zich in Oostende, tot laureaat in de wedstrijd ‘beste junior-kok van België’. Het winnende gerecht luidde: roulade van ‘opleg van de dikke lende’ in een krokant korstje van aardappel, op een ragout van prei, Breydelspek, Parijse champignons, mousse van rode biet, geparfumeerd met sinaasappel en canneloni met kalfszwezeriken.

     

    Deze jaarlijkse wedstrijd is een belangrijke test omdat hierdoor de creatieve ontplooiing die de oud-studenten na hun schoolse opleiding doormaakten, tot uiting komt. Wedstrijd die aldus Vincent al bij al geen makkie is omdat niemand precies de vorderingen van de andere deelnemers kan inschatten. Bij de voorbereidingen kreeg Vincent de steun van chef Christophe Cornelis, begeleider Tuyteleir en de school, toch blijft de stress aanwezig en is er het tweede recept, de grote onbekende. Dit extra gerecht werd een kroontje van dauphineaardappelen.

    Vincent’s eerste kookervaring gaat terug naar zijn jeugdjaren wanneer hij thuis in de keuken naast enkele karweien, eigenhandig in de kookpotten mag roeren. Het werd aldus Vincent vrij snel duidelijk dat zijn toekomst in een beroep lag met grote handvaardigheid waardoor creativiteit geen ijdele bedoening is. De koks-aspiraties kregen in Elishout duidelijk gestalte en reeds tijdens zijn studies, ging hij gedurende de weekends aan de slag in De Verleiding.

     

    Technische bagage en waardering voor de eigenheid van de betere producten zijn waarden die hij in Elishout meekreeg, praktijkervaring kon hij mede dankzij de steun van Christophe Cornelis opdoen in De Verleiding. Anderzijds leverden ook de regelmatige bijsturingen door de school hun aandeel op in het uitgroeien tot een degelijke kok. Voor Vincent blijft het beheersen van alle elementaire basistechnieken echter een onontbeerlijke noodzaak.

    Toekomstgericht wil hij ooit een eigen restaurant starten, maar eerst wil hij in De Verleiding zijn opleiding verruimen én in een aantal andere bekende restaurants, meer ervaring opdoen en zijn productenkennis optimaliseren.

     

    Andere wedstrijden zoals de Prosper Montagné of Bocuse d’Or, ziet hij met tintelende oogjes tegemoet, maar het blijven vooral toekomstdromen. Op de Prosper Montagnéwedstrijd moet hij nog 4 jaar wachten, de Bocuse d’Or is een lange termijnsdroom.  Voor Vincent blijft elke wedstrijd op zich een enorme persoonlijke verrijking en een unieke kans om, naast de ontwikkeling van de eigen creativiteit, deze van andere te ontdekken. Met respect voor de natuurlijke basisproducten, slaagt Vincent erin om lekkere ingrediënten op een schitterende manier te combineren en te presenteren waardoor de klant  van een ongekend smaakaroma kan genieten.

     

    De verantwoordelijken van Hotelschool Elishout en ook Christophe Cornelis, chef van de Verleiding, beklemtonen dat Vincent over enorme capaciteiten beschikt, die mits een gedoseerde ontplooiing, moeten toelaten dat hij zich tot een absoluut getalenteerde topchef ontpopt.

     

    Niet toevallig waren net de ongekende combinaties van natuurlijke producten en een rijk palet aan natuurlijke smaken de topacts die ook door de jury als belangrijkste kenmerken naar voren werden geschoven. Vincent kreeg naast de hoofdprijs nog enkele andere prijzen zoals de beste presentatie op het bord van de 33 Meesterkoks, de trofee voor beste integratie van Vlaamse producten, de trofee voor het origineelste recept en de trofee voor de beste schriftelijke receptuurpresentatie. Met deze overwinning doorbreekt Vincent anderzijds de Westvlaamse hegemonie die wedstrijd kenmerkt. In 1994 veroverde K. Van Schuerbeek, leerling van COOVI-Anderlecht, met een palingbereiding, de zege. Sedertdien werden oud-leerlingen van de Westvlaamse hotelscholen, KTA Oostende, KTA De Panne, Hotelschool Koksijde, Ter Groene Poorte en Spermalie Brugge, tot laureaat gekroond.

     

    13-03-2007 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (4 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    12-03-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.wokiwok
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Professioneel kookplezier slim samengebracht in één apparaat

     

    WokiWok: favoriet van BBQchamp De Clercq

     

     

     

    De belangstelling voor buiten koken neemt enorme proporties aan. Steeds meer Belgen ontdekken de charmes van het kokkerellen in de achtertuin. Voor wie met volle teugen van het goede leven wenst te genieten, is er WokiWok. Professioneel en multifunctioneel kookplezier, mooi vormgegeven in een praktisch apparaat. Makkelijk te bedienen, stevig, klein van stuk maar verrassend veelzijdig in prestaties. WokiWok is dé favoriet van kok Peter De Clercq, winnaar van de BBQ Kampioenschappen seizoen  2006/2007.

     

    Wokken, grillen, barbecuen, roken, stomen, steengrillen, pizzabakken, borden verwarmen: het is allemaal mogelijk met één compact apparaat. Door de ingenieuze constructie produceert WokiWok grote warmte, waardoor het zelfs mogelijk wordt om op houtskool te wokken. Dat daarmee de variatie van de menukaart voor buiten ineens veel uitgebreider en kleurrijker wordt, spreekt voor zich. Verrassende gerechten met bijvoorbeeld knapperige groenten en verse smaakmakers worden vanaf deze zomer simpelweg in de tuin bereid!

     

    Met de optionele accessoires zoals de lavasteen voor pizza, de gietijzeren grill en de paellapan, worden vanaf nu de mooiste mediterrane lekkernijen buiten gemaakt. Professionele koks zijn razend enthousiast over WokiWok. Omdat het apparaat zoveel variatie biedt en tegelijk uitblinkt in gebruiksgemak. Indrukwekkend is de gedetailleerde afwerking. De wok laat zich in no time omvormen tot stoompan en de grill maakt moeiteloos ruimte voor de pizzaplaat. Praktisch zijn de werkbladen aan WokiWok, net zoals de in hoogte en positie verstelbare grill en de mogelijkheid om de gasfles als warmtebron te gebruiken.

     

    WokiWok is standaard uitgerust met grillrooster, een houtskoolrooster, een geëmailleerde bol, een originele gietijzeren wok met een doorsnede van 53cm en een deksel met handgrepen en thermometer. Optioneel zijn de gietijzeren grill-/bakplaat, de pizza-lavasteen, gasbrander, paellapan en een afdekhoes.

    Bijgeleverd wordt een instructie-dvd waarop de verschillende technieken van WokiWok worden toegelicht. Extra handig is het receptenboekje van BBQ-kampioen Peter De Clercq waarin hij meteen een aantal tips geeft voor de beste resultaten.

    www.dupont.be

     

    12-03-2007 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (8 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.(paas)eieren
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

     

     

    Eieren

    Verrassend veelzijdige recepten

     

    Véronique & Michel De Meyer

     

     

    Als er één ingrediënt is dat iedereen altijd in huis heeft, dan is het wel een ei. Goedkoop, altijd lekker en nooit saai, want met eieren valt ontzettend veel te doen in de keuken. Van een simpele omelet met spek, een gevuld eitje met garnalen, een quiche tot een heerlijk dessert als crème brûlée of sabayon.

     

    In Eieren krijgen niet alleen de traditionele recepten een plaatsje, maar ook verrassende gerechten als spiegeleieren met gewokte oosterse groenten, met tonijn gevulde schuimomelet of een slaatje van veldsla, eierkwartjes, ricotta en kruiden. Als je Eieren doorbladert, sta je versteld van de veelzijdigheid van dit eenvoudige ingrediënt. Dankzij de foto’s zie je ook dat eiergerechten bijzonder fotogeniek kunnen zijn.

     

    In de inleiding van Eieren lees je alles over de geschiedenis van het ei, over de voedingswaarde, de verschillende soorten, de basiskneepjes van het eieren koken en nog veel meer. Je krijgt er antwoord op vragen als: waarom eten we eieren met Pasen? Hoe maak je het perfecte zachtgekookte eitje? Wat is een gepocheerd ei? Zijn eieren gezond? Hoe herken je een vers ei? Is er een verschil tussen een wit en een bruin ei?

    Kortom, Eieren is een boek vol interessante informatie en heerlijke recepten waarmee je direct aan de slag kunt.

     

    Proevertjes:

     

    Het boek zorgt voor allerhande verrassende recepturen die bijzonder overzichtelijk werden samengebracht. Bij de klassiekers, sauzen en crèmes ontdekten we een overheerlijke crème anglaise, terwijl de eierlimonade bij de rubriek eieren in het glas wist te bekoren. Weinigen eten nog linzen, maar van een linzensoep met gefrituurde eierdooier likt je lepel en vingers af.

    Pasen staat voor de deur! Een combinatie dan maar van een ei met iets zoet? Erg moeilijke keuze tussen een clafoutis van mirabellen en warme chocoladegebakjes met een sinaasappelsaus. Respectievelijk weer te vinden in de rubriek pannenkoeken en beignets en ei en chocolade.

     

    De auteurs: Véronique en Michel De Meyer vormen al jaren een kookduo: Véronique bedenkt recepten voor tijdschriften in binnen- en buitenland, Michel illustreert ze met prachtige foto’s. Bij de Franse uitgever Flammarion publiceerden ze al enkele succesvolle kookboeken (Délices glacés, Cuisine vapeur, Cuisine aux légumes).

    Bij Standaard Uitgeverij verschenen reeds De Belgische keuken anders, Gezonde voeding voor jonge kinderen, Mosselen, Asperges, en Aardappelen.

     

     

    Eieren / Véronique & Michel De Meyer

    Luxe paperback – € 14,95 – 154 Blz. – ISBN 9789002222955

     

     

     

    12-03-2007 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.vlaamse reisbureaus

     

    Vlaamse reisbureaus hebben voortaan eigen, modern statuut

     

     

     

     

    Na meer dan 40 jaar hebben de Vlaamse reisbureaus eindelijk een modern statuut, aangepast aan de reiswereld van deze tijd. Nadat de pogingen van zijn voorgangers één voor één strandden op bevoegdheidsconflicten, slaagde Vlaams minister van Toerisme Geert Bourgeois erin om, samen met de reissector, een eigen Vlaams statuut te schrijven. Het nieuwe decretale kader bakent duidelijk af wie zichzelf reisbureau mag noemen, welke de voorwaarden zijn en welke activiteiten vergunningsplichtig zijn. Zonet gaf het Vlaams Parlement definitief zijn groen licht voor het statuut, in de sector stilaan gekend als 'het statuut Bourgeois'.

     

    "Reizen verkopen is handelen in beloften. Alles gebeurt op basis van vertrouwen. De bescherming van de reiziger was voor mij dan ook een prioriteit," aldus minister Bourgeois. "Wie zich in Vlaanderen een reisbureau noemt, moet voortaan aan duidelijke voorwaarden voldoen, zodat de reiziger kan vertrouwen op een kwaliteitsvolle dienstverlening."

     

    Het nieuwe decreet voert nieuwe kwaliteitsvereisten in, zowel voor de onderneming als voor de leidinggevende van een verkooppunt. De precieze voorwaarden worden later bij besluit van de Vlaamse Regering vastgelegd. De vergunde reisbureaus krijgen een herkenbaar kwaliteitslabel.

     

    Het is ook eindelijk duidelijk wie precies nu een vergunning nodig heeft. Het nieuwe decreet bepaalt dat voortaan al wie op duurzame wijze reizen of logies van derden of een combinatie van reizen met logies aanbiedt, vergunningsplichtig is. Tussenpersonen vallen daar dus ook onder. Zo wordt komaf gemaakt met de 'grijze zone'.

    Tegelijkertijd wordt ook expliciet verduidelijkt wie geen vergunning nodig heeft, kwestie van bijvoorbeeld de sporadische reisinitiatieven van verenigingen of scholen niet onmogelijk te maken

     

    12-03-2007 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.restaurant cedric knokke
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    RESTAURANT CEDRIC - KNOKKE

     

     

     

     

     

    Sinds 2000, het jaar waarin Cédric Poncelet zijn restaurant opende, is hij niet meer weg te denken uit het leven van Knokke. Zijn kooktalent, zijn spontane vriendelijkheid en het respect voor zijn beroep hebben hem niet alleen verzekerd van een trouwe plaatselijke klantenkring, maar ook van het geregeld bezoek van gastronomen uit Brussel, Luik, Antwerpen, Brugge, Gent….

     

    Cédric behoort tot de generatie van jonge chefs die zichzelve voortdurend in vraag stellen. Vanuit deze optiek en de bekommernis om steeds beter te presteren, vernieuwde hij de inrichting van zijn zaak  en wijzigde hij de infrastructuur van zijn restaurant. De structurele wijzigingen zijn overduidelijk. Het terras ontworpen door Peter van Roy is een bijzonder leuke aanvulling, het dak kan ’s zomers zelfs worden opengeschoven. Het heeft zonder enige twijfel de aantrekkingskracht enorm versterkt en talloze gasten vinden er een aangenaam plekje om rustig van Cedrics’ rijke tafelen te genieten.

     

    De extra ruimte van het terras, bood de kans om in de eetzaal een behaaglijk salon in bibliotheekstijl uit te bouwen, waar de klanten desgewenst van het aperitief en de koffie kunnen genieten. Herwig Hostens, verantwoordelijk voor de binnenhuisinrichting, opteerde voor lichtgrijze en tabaksbruine tinten, waardoor het chique meubilair beslist tot zijn recht komt. De antieke kroonluchters zorgen voor een geraffineerde sfeer en kronen zich tot verzamelobject. Het cosy gevoel wordt extra onderlijnd door sobere muurversieringen, terwijl de lichtgrijze overgordijnen de intimiteit van het interieur extra aanvullen. Het elegant gedrapeerde, smetteloos witte tafellinnen en het boeket verse bloemen doen je vol verwachting uitkijken naar de komende tafelgenoegens.

     

    In de zaal heerst Olivier Dereu die tevens als volleerd wijnkelner fungeert. Olivier debuteerde als ‘commis de salle’ bij Pierre Romeyer, nadien was hij twee jaar ‘chef de rang’ en wijnkelner in Comme chez Soi bij Pierre Wijnants. Dezelfde functies vervult hij gedurende vijf jaar in de Villa Lorraine, de lokroep van de kust beantwoordt Olivier door gedurende vier jaar als maître d’hôtel aan de slag te gaan in L’Esmeralda in Knokke. De culinaire loopbaan van Olivier wordt aangevuld met stages in L’Oasis van Michel Bleys, Chez Marius en Provence en Lucas-Carton in Parijs. Voor chef Cédric Poncelet is het dan ook een makkie om zich volop op zijn domein, de keuken te concentreren.

     

     

    Cedric werd in 1975 geboren en volgde de middelbare school in Dison, omdat hij zich aangetrokken voelde tot de gastronomie liep hij van 1990 tot 1993 school in de Notre Dame in Heusy en deed zijn eerste horeca-ervaring op in ‘Aux Etangs de la Vieille Ferme’ in Herve. Toch trok vooral Knokke hem aan en hij speelde het klaar om aan de slag te gaan in La Réserve. Vrij snel keert hij naar Brussel terug en vindt werk in de Villa Lorraine, restaurant waar hij ontdekt wordt door Michel Haquin, deze biedt hem een plaats in Le Trèfle à Quatre van het Château du Lac in Genval.

    Cédric Poncelet wou evenwel internationale ervaring opdoen en werd assistant-manager van het restaurant Le Gavroche in Londen, om nadien sommelier te worden in het restaurant Windows van het Hilton Park Lane London. Nadien verzeilt hij als manager-kok in het restaurant Les Champs-Elysées op Cyprus. Op aanraden van Pierre Fonteyne volgt hij een stage bij Bruneau om nadien samen met Pierre Fonteyne een bar-restaurant ‘The Griffin’s’ op het Oosthoekplein in Knokke te leiden. Hier vindt hij een geschikte locatie en opent zijn eigen restaurant “Cédric”.

    Actief in een open keuken waardoor de gasten alle bereidingen kunnen volgen, serveert Cédric permanent twee verschillende menu’s, nl het menu prestige en het menu de la Mer. De samenstelling van deze voltreffers, verandert om de veertien dagen. Er is eveneens een dagelijkse lunch, samengesteld op basis van dagverse marktproducten en de gasten kunnen er eveneens à la carte eten. Allerhande visbereidingen zijn Cédric’s favorieten maar ook tal van vleesbereidingen vormen een aangename verrassing. Bij tal van gelegenheden verrast Cédric zijn gasten met speciale menu’s die zowel productgebonden, bv hoppescheuten of asperges in het daglicht stellen maar evengoed Valentijn, Carnaval, Pasen of andere thema’s meekrijgen.

    Proevertjes en desserten tovert Cédric met grote creativiteit op het bord, maar ook deze ‘kleine’ recepten zorgen voor een rijk smaakaroma en een aanlokkelijk kleurenpalet.

    Restaurant Cédric – Koningslaan 230 a – 8300 Knokke – tel 050-60 77 95

    12-03-2007 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (6 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    11-03-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.educadomo

    easyJet neemt nieuwe hoofdstad op in netwerk: Brussel!

     

     

    easyJet, de grootste lagetarievenmaatschappij in Europa, kondigt vanaf juni 2007 rechtstreekse vluchten aan vanaf Brussels Airport. easyJet was nog niet actief op de Belgische markt, maar met de start van haar activiteiten op Brussels Airport wordt deze lacune gedicht.  Voortaan kunnen niet minder dan 20 landen in Europa genieten van de lagetarievenvluchten, de dienstverlening en het comfort van de maatschappij met de oranje kleur.

     

    Vanaf juni 2007 verzorgt easyJet een dagelijkse verbinding tussen Brussel en Genève; vanaf september wordt de frequentie van maandag tot vrijdag opgetrokken tot twee vluchten per dag.

     

    Zowel François Bacchetta, algemeen directeur van easyJet Frankrijk en de Benelux, als Peter Voets, marketingmanager van easyJet Zwitserland, verklaarden heel gelukkig te zijn met de komst van easyJet in België. Aan de Belgische reiziger wordt een kwaliteitsvolle dienstverlening naar Genève tegen een laag tarief aangeboden. De nieuwe verbinding moet eveneens de belangrijke banden die tussen beide steden, de twee institutionele hoofdsteden van het Europese continent, bestaan, verstevigen. easyJet draagt bij tot een vlotter verkeer en betere zakenkansen tussen Brussel en de oevers van het Meer van Genève. 

     

    easyJet is de grootste lagetarievenmaatschappij in Europa. De maatschappij beschikt momenteel over een vloot van 124 toestellen en verzorgt vluchten op 288 verbindingen tussen 74 luchthavens in 20 landen. In de voorbije 12 maanden vervoerde de maatschappij 33 miljoen passagiers.

     

    easyJet voert vluchten uit naar volgende steden:

    Aberdeen, Alicante, Almeria, Amsterdam, Asturias, Athene, Barcelona, Basel-Mulhouse, Belfast, Berlijn, Bilbao, Bournemouth, Bordeaux, Bremen, Bristol, Brussel, Boedapest, Cagliari, Casablanca, Keulen, Kopenhagen, Dortmund, East Midlands, Edinburgh, Faro, Genève, Glasgow, Grenoble, Hamburg, Ibiza, Inverness, Istanbul, Krakau, La Coruña, Lissabon, Liverpool, Ljubljana, Londen Gatwick, Londen Luton, Londen Stansted, Lyon, Maastricht, Madrid, Mahon, Malaga, Marrakech, Marseille, Milaan Linate, Milaan Malpensa, München, Murcia, Napels, Newcastle, Nice, Olbia, Palma, Parijs Charles de Gaulle, Parijs Orly, Pisa, Praag, Riga, Riejka, Rimini, Rome, Shannon, Split, Tallinn, Thessaloniki, Toulouse, Turijn, Valencia, Venetië, Warshau.

    www.easyJet.com

     

    11-03-2007 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.easyjet

    easyJet neemt nieuwe hoofdstad op in netwerk: Brussel!

     

     

    easyJet, de grootste lagetarievenmaatschappij in Europa, kondigt vanaf juni 2007 rechtstreekse vluchten aan vanaf Brussels Airport. easyJet was nog niet actief op de Belgische markt, maar met de start van haar activiteiten op Brussels Airport wordt deze lacune gedicht.  Voortaan kunnen niet minder dan 20 landen in Europa genieten van de lagetarievenvluchten, de dienstverlening en het comfort van de maatschappij met de oranje kleur.

     

    Vanaf juni 2007 verzorgt easyJet een dagelijkse verbinding tussen Brussel en Genève; vanaf september wordt de frequentie van maandag tot vrijdag opgetrokken tot twee vluchten per dag.

     

    Zowel François Bacchetta, algemeen directeur van easyJet Frankrijk en de Benelux, als Peter Voets, marketingmanager van easyJet Zwitserland, verklaarden heel gelukkig te zijn met de komst van easyJet in België. Aan de Belgische reiziger wordt een kwaliteitsvolle dienstverlening naar Genève tegen een laag tarief aangeboden. De nieuwe verbinding moet eveneens de belangrijke banden die tussen beide steden, de twee institutionele hoofdsteden van het Europese continent, bestaan, verstevigen. easyJet draagt bij tot een vlotter verkeer en betere zakenkansen tussen Brussel en de oevers van het Meer van Genève. 

     

    easyJet is de grootste lagetarievenmaatschappij in Europa. De maatschappij beschikt momenteel over een vloot van 124 toestellen en verzorgt vluchten op 288 verbindingen tussen 74 luchthavens in 20 landen. In de voorbije 12 maanden vervoerde de maatschappij 33 miljoen passagiers.

     

    easyJet voert vluchten uit naar volgende steden:

    Aberdeen, Alicante, Almeria, Amsterdam, Asturias, Athene, Barcelona, Basel-Mulhouse, Belfast, Berlijn, Bilbao, Bournemouth, Bordeaux, Bremen, Bristol, Brussel, Boedapest, Cagliari, Casablanca, Keulen, Kopenhagen, Dortmund, East Midlands, Edinburgh, Faro, Genève, Glasgow, Grenoble, Hamburg, Ibiza, Inverness, Istanbul, Krakau, La Coruña, Lissabon, Liverpool, Ljubljana, Londen Gatwick, Londen Luton, Londen Stansted, Lyon, Maastricht, Madrid, Mahon, Malaga, Marrakech, Marseille, Milaan Linate, Milaan Malpensa, München, Murcia, Napels, Newcastle, Nice, Olbia, Palma, Parijs Charles de Gaulle, Parijs Orly, Pisa, Praag, Riga, Riejka, Rimini, Rome, Shannon, Split, Tallinn, Thessaloniki, Toulouse, Turijn, Valencia, Venetië, Warshau.

    www.easyJet.com

     

    11-03-2007 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.sofitel tophotels

    Sofitel Tophotels…

     

     

     

    Sofitel veroverde zopas in Noord Amerika andermaal een aantal opmerkelijke awards.

    Sofitel New York kreeg van Trip Advisor’s viewers de eerste plaats in de top 10 van de Amerikaanse hotels en een 16e plaats in de Top 100. Verder figureren Sofitel Chicago Water Towers, Sofitel Philadelphia en Sofitel Lafayette Square Washington D.C. binnen de 25 tophotels. Sofitel Buenos Aires verwierf de 2de plaats in de Zuid-Amerikaanse ranking en Sofitel Amsterdam bekleedt een plaatsje binnen de wereld top 5 hotels. Ook Sofitel Saint James London, Sofitel Roma en Sofitel Lisboa catalogeren zich binnen de top 100.

     

    Voor Travel + Leisure situeren zich 7 Sofitels binnen absolute toppers, nl Sofitel The Grand Amsterdam, Sofitel Palais Jamai Fez, Sofitel Royal Angkor, Sofitel Metropole Hanoi, Sofitel Lafayette Square Washington D.C., Sofitel Philadelphia en Sofitel Chicago.

     

    11-03-2007 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    10-03-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.zomer 2007

    Zomer 2007 : meer keuze voor de zakenpassagier

    Aberdeen en Bern nieuwe bestemmingen

     

     

    Frequente rechtstreekse bestemmingen zijn erg belangrijk voor de zakenpassagier. Korte reistijden, zonder overstappen, brengen een steeds groter aantal Europese bestemmingen binnen zijn bereik. Voor het komende zomerseizoen komen er alvast twee belangrijke zakenbestemmingen bij vanaf Brussels Airport: Aberdeen en Bern.

     

    Aberdeen

    BMI Regional voorziet vanaf 16 april zes wekelijkse vluchten (elke dag behalve op zaterdag) naar de Schotse bestemming Aberdeen. De vlucht wordt uitgevoerd met Embraer 135 toestelen, die plaats bieden aan 37 reizigers. Vertrek uit Brussel om 15:25 en aankomst in Aberdeen om 17:05. De terugvlucht vertrekt uit Aberdeen om 13:15 en komt aan om 14:55. Aberdeen is niet alleen een belangrijke zakelijke bestemming voor onder meer de petrochemische nijverheid, het is ook een geschikte uitvalsbasis voor de vakantiereiziger die Schotland wil verkennen.

     

    Bern

    Sun-Air vliegt de kleuren van British Airways met een Dornier 328 toestel (32 seats) dat twee keer per dag een verbinding voorziet tussen Brussel en de Zwitserse hoofdstad Bern. Ook deze nieuwe vlucht start vanaf 16 april. Sun-Air verzorgt deze route twee maal per dag op weekdagen, en op zondagavond.

    Vertrek uit Brussel om 08.30, aankomst te Bern om 09.45, terugvlucht 10.15 met aankomst in Brussel om 11.30 uur. De avondvlucht vertrekt om 17.10 en landt te Bern om 18.30. Retourvlucht ’s avonds om 18.55 met aankomst te Brussel om 20.15.

     

    Andere Europese zakelijke bestemmingen, waarvoor reeds eerder een rechtstreekse verbinding bestond vanaf Brussels Airport, worden voortaan aangevlogen met een hogere frequentie. Zo vliegt Sun-Air voor British Airways een vierde dagelijkse vlucht naar Billund; Adria Airways voorziet drie keer per week een derde dagelijkse vlucht naar Ljubljana en airBaltic biedt een bijkomende wekelijkse vlucht naar Riga. Dezelfde maatschappij biedt voortaan ook zes keer per week een rechtstreekse verbinding van Brussel naar Vilnius.

     

    Eind maart verschijnt de nieuwe zomertimetable, met overzicht van alle bestaande lijnvluchten. Alle rechtstreekse bestemmingen vanaf Brussels Airport en de bijhorende uurregelingen – en in de meeste gevallen de mogelijkheid om rechtstreeks te boeken – zijn steeds beschikbaar op de luchthavenwebsite : www.brusselsairport.be.

     

     

    10-03-2007 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (2 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.felice
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

     

     

    Princess Restaurant Chez Felice in Hof te Rhode

     

     

     

    Vanwege het enorme succes van ‘Princess Restaurant Chez Cas in de Kersentuin’ in april 2006 in Amsterdam heeft Aad Ouborg, President-Directeur van Princess, nu ook Felice uitgedaagd om zijn culinaire kunstjes te tonen.

     

    Felice op zijn beurt neemt deze uitdaging graag aan en opent van 21 tot en met 30 april 2007 ‘Princess Restaurant Chez Felice in Hof te Rhode’. Princess heeft haar ambassadeur bereid gevonden om gedurende 10 dagen Italiaans te koken voor maar liefst 1000 gasten. Een uitdaging die hij graag aangaat!

     

    Princess staat bekend om haar unieke marketingacties. Ook deze verkoopactie ‘Chez Felice’, die aan dit evenement voorafging, is hier opnieuw een bewijs van. Tussen 1 oktober en 31 december 2006, maakte elke consument die een Princess actieproduct aankocht, kans op een diner voor 2 personen in het ‘Princess restaurant Chez Felice in Hof te Rhode’. Hiermee bekrachtigde Princess nogmaals haar motto ’Ondernemen is entertainen’.

     

    Van 21 tot en met 30 april opent het restaurant haar deuren exclusief voor Princess klanten en relaties. Het schitterende Hof te Rhode ligt in Schaffen bij Diest. Felice zal er worden bijgestaan door topkok en eigenaar van Hof te Rhode, Felix Alen. Felix startte destijds zijn loopbaan op het Koninklijk Paleis in Laken en is intussen een gerenommeerde chef en culinair auteur die vaak in de media zijn optreden maakt.

     

    Dat Felice gepassioneerd is door de Italiaanse keuken hoeft niet verteld. Hij wil de gasten dan ook in stijl kennis laten maken met de échte Italiaanse keuken. Een keuken die zoveel rijker is dan spaghetti met balletjes en pizza en die gebaseerd is op het gebruik van verse ingrediënten, smakelijke oliën, kazen en wijnen.

     

    Een absolute buitenkans voor wie altijd als eens wilde tafelen bij Felice, die zijn kookkunsten uitgebreid bewees in verschillende tv- en radioprogramma’s en die al verschillende kookboeken op zijn naam heeft staan.

     

    Op zaterdag 21 april wordt het ‘Princess restaurant Chez Felice in Hof te Rhode’ feestelijk geopend in het gezelschap van vooraanstaande gasten en bekende Vlamingen. Buiten culinaire verwennerij wordt er ook voor animatie en muzikale omlijsting gezorgd.

     

    Tijdens de sluitingsavond op maandag 30 april worden een aantal topchefs verwacht. Uit Nederland komt Meesterkok van de Eeuw Cas Spijkers. Benieuwd wat zij van Felice’s kookkunsten zullen vinden!

     

    Arrivederci à Chez Felice!

     

    10-03-2007 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.asperges
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Een ode aan de koningin der groenten.

     

    Asperges

    Verrassend veelzijdige recepten

    Véronique & Michel De Meyer

     

     

     

    Wanneer de lente weer in het land is, kunnen we zo stilaan uitkijken naar het begin van het aspergeseizoen. De koningin der groenten, wordt ze genoemd, of ook nog het witte goud. Bij deze laatste benaming krijgt ze evenwel in meerdere regio’s een forse concurrent van een al even veelzijdige groente, nl het witloof. Asperge is een groente die smelt op de tong, een exquis product dat een apart kookboek verdient, want er zijn slechts weinig groeten die zich op zoveel manieren laten variëren, combineren en serveren

     

    In Asperges, het gloednieuwe kookboek van Véronique en Michel De Meyer, staan tientallen aspergerecepten. Naast de klassiekers als aspergeroomsoep of asperges à la flamande vindt u originele, verrassende, creatieve recepten met witte of groene asperges in de hoofdrol. In Asperges is er voor elk wat wils: een voedzame soep, een licht slaatje, een tongstrelend voorgerecht of een hoofdgerecht zoals uw gasten het nog nooit voorgeschoteld kregen. Ieder recept krijgt zijn eigen foto, zodat het doorbladeren van het boek, alleen al een feest voor het oog is.

     

    Véronique en Michel De Meyer vormen al jaren een kookduo: Véronique bedenkt recepten voor tijdschriften in binnen- en buitenland, Michel illustreert ze met prachtige foto’s. Bij de Franse uitgever Flammarion publiceerden ze al enkele succesvolle kookboeken (Délices glacés, Cuisine vapeur, Cuisine aux légumes). Bij Standaard Uitgeverij verschenen eerder De Belgische keuken anders, Mosselen, verrassend veelzijdige recepten en Gezonde voeding voor jonge kinderen.

     

     

    Asperges / Véronique en Michel De Meyer

    Paperback – 154 blz. - € 14.95 – ISBN 90 02 21962 8

    Een uitgave van Standaard Uitgeverij

     

    Asperges doorbladeren is genieten van elk moment, een uitdaging om meteen aan de slag te gaan. Als proevertje serveren we een praline van asperges en makreelmousse of als variant asperges en ganzenlever. Als voorgerecht brengen we asperges in kleur dankzij de rode biet, wasibi, soja of tomaat die we in de saus mengen, voor de durvers serveren we asperges met stokjes: tempura, sushi of sashimi. Als tweede voorgerecht houden we het ietwat eenvoudiger en combineren we asperges met de zee: tongrolletjes, zalmsteak, zoetwatergarnalen of zonnevisfilets. Als introductie of de exotische hoofdschotel, opteren we voor een Italiaanse toets bij het tussengerecht: asperges carbonera, asperges met zeevruchten en saffraan, asperges met lauwe pennesalade met tomaat en oregano of asperges met tonijnmayonaise kunnen je gasten zeker bekoren.

    Exotisch, inderdaad, als hoofdgerecht ofwel een wokbereiding van asperges met lotuswortel, shii-take, zalm en soja of kurkuma ofwel India als inspiratiebron zoals een dal met asperges, curry van lam en asperges of een vegetarische curry van jonge lentegroenten. Smakelijk!

    Onverzadigd? Asperges geeft je nog tientallen andere ideeën en suggesties, warm of koud, soep of groeten, in een deegmantel, krokant of gewoonweg tuinvers.

      

    10-03-2007 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.grega rozijnentoast
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

     

    Aperitiefhapje 3. Rozijnentoastjes met Pata Grega Royal en Ganzenlever

     

    Ingrediënten

    - 2 sneden rozijnenbrood

    - 2 sneden terrine van ganzenlever

    - 4 sneden Pata Grega Royal

     

    Bereiding

    Toast de sneden rozijnenbrood. Pak de sneden ganzenlever in met de Pata Grega Royal en leg deze op de toast. Snijd de toast in 4 en dien op.

     

     

    10-03-2007 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.rotisseur
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

     

     

    GASTRONOMISCH RESTAURANT LA MADELEINE

    ONTVANGT ORDETEKEN VAN DE CHAINE DES ROTISSEURS.

     

     

    La Madeleine, het VIP-restaurant van het Grand Casino Brussels, is op nauwelijks één jaar tijd, uitgegroeid tot een vast adres voor iedere fijnproever. Niet voor niets zijn de hele week door alle tafels bezet. Wie er terecht wil, moet van tevoren reserveren.

     

    Als liefhebbers van het goede leven en van culinair genot waken de leden van de Confrérie de la Chaîne des Rôtisseurs sinds jaar en dag over datgene wat de gastronomie kenmerkt: de kunst van het tafelen. Dankzij de lunches en diners die de Confrérie regelmatig in gerenommeerde restaurants organiseert, wordt er menige voortreffelijke keuken en talentvolle kok ontdekt.

     

    Restaurant La Madeleine is uniek gelegen in het Grand Casino Brussels, op een halfverdieping met een schitterend uitzicht op de speelzaal, en staat onder de kundige leiding van Michel Doukissis. In 1997 won deze keukenmeester de Prosper Montagné-prijs en werd daarmee uitgeroepen tot de beste kok van België.

    Het restaurant heeft een open keuken, waar de gasten met eigen ogen kunnen volgen hoe de kok hun schotels bereidt. De specialiteit van het restaurant bestaat uit streekgerechten, die dan ook tot in de puntjes worden verzorgd. Bovendien stelt de chef-kok er een eer in bijzonder decoratieve gerechten te bereiden waarin de dagverse ingrediënten volop tot hun recht komen.

     

    Al deze inspanningen gaven de leden van de Confrérie de la Chaîne des Rôtisseurs, voldoende elementen om de kandidatuur van la Madeleine te onderzoeken. Er werd een eenparig gunstig advies uitgebracht en de onderscheiding toegekend. Het ordeteken van de Chaîne des Rôtisseurs is een eervolle erkenning en getuigt van de hoogstaande kwaliteit die in het restaurant wordt aangeboden en dit zowel op het vlak van wijnen en gerechten, maar ook van onthaal en bediening.

     

    Voor een intiem diner, een etentje onder vrienden of een zakenmaal bent u altijd aan het juiste adres bij La Madeleine, een bijzonder restaurant waar u en uw genodigden van harte welkom zijn van 19u tot 1u ’s nachts.

     

    Het Grand Casino Brussels biedt vermaak en verrassing, maar ook opperst culinair genot, kortom een trendy uitgaangsgelegenheid!

    La Madeleine - Grand Casino Brussels - Duquesnoystraat 14 te 1000 Brussel

     

     

     

     

     

    10-03-2007 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    09-03-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.cédric
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    RESTAURANT CEDRIC - KNOKKE

     

     

     

     

     

    Sinds 2000, het jaar waarin Cédric Poncelet zijn restaurant opende, is hij niet meer weg te denken uit het leven van Knokke. Zijn kooktalent, zijn spontane vriendelijkheid en het respect voor zijn beroep hebben hem niet alleen verzekerd van een trouwe plaatselijke klantenkring, maar ook van het geregeld bezoek van gastronomen uit Brussel, Luik, Antwerpen, Brugge, Gent….

     

    Cédric behoort tot de generatie van jonge chefs die zichzelve voortdurend in vraag stellen. Vanuit deze optiek en de bekommernis om steeds beter te presteren, vernieuwde hij de inrichting van zijn zaak  en wijzigde hij de infrastructuur van zijn restaurant. De structurele wijzigingen zijn overduidelijk. Het terras ontworpen door Peter van Roy is een bijzonder leuke aanvulling, het dak kan ’s zomers zelfs worden opengeschoven. Het heeft zonder enige twijfel de aantrekkingskracht enorm versterkt en talloze gasten vinden er een aangenaam plekje om rustig van Cedrics’ rijke tafelen te genieten.

     

    De extra ruimte van het terras, bood de kans om in de eetzaal een behaaglijk salon in bibliotheekstijl uit te bouwen, waar de klanten desgewenst van het aperitief en de koffie kunnen genieten. Herwig Hostens, verantwoordelijk voor de binnenhuisinrichting, opteerde voor lichtgrijze en tabaksbruine tinten, waardoor het chique meubilair beslist tot zijn recht komt. De antieke kroonluchters zorgen voor een geraffineerde sfeer en kronen zich tot verzamelobject. Het cosy gevoel wordt extra onderlijnd door sobere muurversieringen, terwijl de lichtgrijze overgordijnen de intimiteit van het interieur extra aanvullen. Het elegant gedrapeerde, smetteloos witte tafellinnen en het boeket verse bloemen doen je vol verwachting uitkijken naar de komende tafelgenoegens.

     

    In de zaal heerst Olivier Dereu die tevens als volleerd wijnkelner fungeert. Olivier debuteerde als ‘commis de salle’ bij Pierre Romeyer, nadien was hij twee jaar ‘chef de rang’ en wijnkelner in Comme chez Soi bij Pierre Wijnants. Dezelfde functies vervult hij gedurende vijf jaar in de Villa Lorraine, de lokroep van de kust beantwoordt Olivier door gedurende vier jaar als maître d’hôtel aan de slag te gaan in L’Esmeralda in Knokke. De culinaire loopbaan van Olivier wordt aangevuld met stages in L’Oasis van Michel Bleys, Chez Marius en Provence en Lucas-Carton in Parijs. Voor chef Cédric Poncelet is het dan ook een makkie om zich volop op zijn domein, de keuken te concentreren.

     

     

    Cedric werd in 1975 geboren en volgde de middelbare school in Dison, omdat hij zich aangetrokken voelde tot de gastronomie liep hij van 1990 tot 1993 school in de Notre Dame in Heusy en deed zijn eerste horeca-ervaring op in ‘Aux Etangs de la Vieille Ferme’ in Herve. Toch trok vooral Knokke hem aan en hij speelde het klaar om aan de slag te gaan in La Réserve. Vrij snel keert hij naar Brussel terug en vindt werk in de Villa Lorraine, restaurant waar hij ontdekt wordt door Michel Haquin, deze biedt hem een plaats in Le Trèfle à Quatre van het Château du Lac in Genval.

    Cédric Poncelet wou evenwel internationale ervaring opdoen en werd assistant-manager van het restaurant Le Gavroche in Londen, om nadien sommelier te worden in het restaurant Windows van het Hilton Park Lane London. Nadien verzeilt hij als manager-kok in het restaurant Les Champs-Elysées op Cyprus. Op aanraden van Pierre Fonteyne volgt hij een stage bij Bruneau om nadien samen met Pierre Fonteyne een bar-restaurant ‘The Griffin’s’ op het Oosthoekplein in Knokke te leiden. Hier vindt hij een geschikte locatie en opent zijn eigen restaurant “Cédric”.

    Actief in een open keuken waardoor de gasten alle bereidingen kunnen volgen, serveert Cédric permanent twee verschillende menu’s, nl het menu prestige en het menu de la Mer. De samenstelling van deze voltreffers, verandert om de veertien dagen. Er is eveneens een dagelijkse lunch, samengesteld op basis van dagverse marktproducten en de gasten kunnen er eveneens à la carte eten. Allerhande visbereidingen zijn Cédric’s favorieten maar ook tal van vleesbereidingen vormen een aangename verrassing. Bij tal van gelegenheden verrast Cédric zijn gasten met speciale menu’s die zowel productgebonden, bv hoppescheuten of asperges in het daglicht stellen maar evengoed Valentijn, Carnaval, Pasen of andere thema’s meekrijgen.

    Proevertjes en desserten tovert Cédric met grote creativiteit op het bord, maar ook deze ‘kleine’ recepten zorgen voor een rijk smaakaroma en een aanlokkelijk kleurenpalet.

    Restaurant Cédric – Koningslaan 230 a – 8300 Knokke – tel 050-60 77 95

    09-03-2007 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.rezidor

    The Rezidor Hotel Group biedt als eerste wereldwijde hotelgroep
    zijn gasten koolstofneutraliserende mogelijkheden

     

     

     

     

    In een unieke samenwerking met de CarbonNeutral Company, biedt de Rezidor Hotel Group zijn gasten de mogelijkheid om de uitstoot van de broeikasgassen te wijten aan hun verblijf in een Rezidor hotel en hun reis er heen te compenseren en zo hun volledige trip CarbonNeutral® te maken.

     

    Het enige wat de gast hiervoor moet doen, is lid worden van het gratis getrouwheidsprogramma, goldpoints plussm. Eén nacht in een Radisson SAS hotel levert gemiddeld zo’n 3.000 Gold Points op. Slechts 1.000 Gold Points zijn nodig om 100 kg koolstofdioxine, wat overeenkomt met 2 tot 5 nachten hotelverblijf en de reis erheen, te neutraliseren. Het compensatieschema biedt een wijde waaier aan neutralisatiemogelijkheden afhankelijk van het reispatroon van de gast. Het initiatief maakt deel uit van het veel geprezen Rezidor Responsible Business programma en wordt gelanceerd op 1 maart 2007.

     

    Reizen en hotelverblijven maken deel uit van het zakenleven. Klimaatverandering en globale opwarming zijn vandaag echter realiteit en reizen is één van de vele oorzaken ervan. Hotels gebruiken energie om het comfort van de gasten zoals verlichting, verwarming, koeling, enz. te verzekeren. Om de impact hiervan op de globale opwarming hiervan te minimaliseren ontwikkelde de Rezidor Hotel Group sinds 2001 een energie management programma.

     

    Rezidor compenseerde door boomplantingen en hernieuwbare energie projecten reeds de veroorzaakte broeikasgassen van zijn laatste jaarlijkse hotel managers conferentie. De CarbonNeutral Company heeft de hoeveelheid van de broeikasgassen die Rezidor produceert (incl. dagelijks beheer, brandstoffen, energieverbruik en het reizen).

    Het CO2 equivalent zal gecompenseerd worden door het schenken van giften aan koolstofreducerende projecten die de hoeveelheid CO2 verminderen. De gekozen projecten zijn een windkrachtproject in India, energiebesparende projecten in Jamaica en methaan projecten in de VS.

     

     

     

    09-03-2007 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.india vlaanderen

     

    Indische toeristen via rechtstreekse luchtverbinding naar Vlaanderen

     

     

     

    India is bijzonder geïnteresseerd in Vlaanderen als toeristische bestemming. Dat bleek vandaag uit de ontmoetingen van Vlaams minister van Toerisme Geert Bourgeois met zijn Indische evenknie Ambika Sony, in New Delhi en met de top van Jet Airways. De grootste private luchtvaartmaatschappij van India verzekerde minister Bourgeois de start, vanaf augustus dit jaar, van een rechtstreekse verbinding tussen Mumbai en Brussel. Jet Airways stelt daar nog dit jaar minstens één bijkomende verbinding aan te zullen toevoegen. Bourgeois zorgt voor een rechtstreekse samenwerking tussen Jet Airways en Toerisme Vlaanderen voor de promotie van de luchtverbinding en onderzoekt bijkomende promotieacties voor de Indische markt, tot en met een permanente aanwezigheid van Toerisme Vlaanderen in India.

     

    In India, met zijn 1,1 miljard inwoners en een sterke economische groei, ontluikt momenteel een middenklasse met de middelen voor en vooral heel veel zin in internationale reizen. Het overheidsmonopolie op de luchtvaart werd recent doorbroken en de Indische bevolking weet zich gediend van steeds meer en betere luchtverbindingen. Toch blijft de vraag nog altijd groter dan het aanbod en zijn de groeimogelijkheden van het toerisme enorm.

     

    Sedert 2002 groeit het uitgaand toerisme vanuit India jaarlijks met 12 procent. In 2010 zullen naar schatting 11,5 miljoen Indiërs in het buitenland op vakantie gaan. Ook in Vlaanderen is die groei al merkbaar, zij het op beperkte schaal. Van 2001 tot 2005 steeg het aantal Indische toeristen met meer dan 30 %, tot 20.000.

     

    De nieuwe luchtverbinding kan het Indische toerisme naar Vlaanderen een sterke stimulans zijn voor het Indisch toerisme naar Vlaanderen. Jet Airways - met 330 vluchten en 29.000 klanten per dag de grootste private luchtvaartmaatschappij van India - focuste tot nu toe sterk op binnenlandse vluchten, maar wil zijn activiteiten snel uitbreiden met verschillende internationale vluchten. De luchthaven in Zaventem wordt daarbij één van de belangrijkste ankerpunten. Naast de verbinding Mumbai - Brussel - Newark, voorziet Jet Airways dit jaar ook nog de lijn New Delhi - Brussel - Toronto. Nog andere verbindingen worden gepland (met eindbestemmingen Vancouver en JFK). Daarbij wil Jetairways Brussel actief promoten als poort tot Europa. Het plant binnenkort een bezoek aan Brussel en de rest van Vlaanderen met alle grote Indische reisbureaus.

     

    Minister Bourgeois maakt afspraken met Jet Airways om samen met Toerisme Vlaanderen de nieuwe luchtverbinding actief te gaan promoten in India. "Ik ben er rotsvast van overtuigd dat we de Indische toerist kunnen verleiden met ons uniek aanbod aan kunststeden op zulke kleine oppervlakte", aldus de toerismeminister.

     

    Ook Bourgeois' initiatief om Vlaanderen in 2014-2018 te positioneren als dé bestemming voor oorlogs- en vredestoerisme werd enthousiast onthaald door Indisch toerismeminister Sony. Ze bleek Vlaanderen ook al bezocht te hebben en sprak vol enthousiasme over ondermeer Ieper en de Menenpoort. Sony stelde voor om de link te leggen met de vredesthematiek rond de persoon van Gandhi. Beide ministers onderzoeken de samenwerkingsmogelijkheden.

     

     

    09-03-2007 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.museumbrasserie
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Museumfood:

    Een concept dat alle verwachtingen overtreft

    Naar het voorbeeld van andere toonaangevende cultuurhuizen in het buitenland, waren ook de Koninklijke Musea voor Schone Kunsten van België het aan hun stand verplicht om hun faciliteiten uit te breiden met een culinair aanbod van hoge kwaliteit.

     

    Het concept dat daarbij uitgedokterd werd, en zelfs de meest stoutmoedige verwachtingen overtreft, draagt de naam MuseumFood. Een trilogie, Gespreid over een MuseumCafe, een MuseumBrasserie et een MuseumShop, betekent het project niet alleen een bijkomende troef voor één van de belangrijkste aantrekkingspolen is van de Europese Hoofdstad, maar zal het ongetwijfeld ook het cultureel en zakelijk toerisme in Brussel zelf, een sterke impuls en nieuwe dynamiek weten mee te geven.

     

    Talent huwt talent

    Koken, tafelen enerzijds, en de manier waarop men dat alles in een passende omgeving zo goed mogelijk tot zijn recht kan laten komen,  anderzijds - niemand die nog zal ontkennen dat het hier gaat om heel bijzondere kunstvormen. Van daaruit is het maar een kleine stap naar de overtuiging van Fernand David dat in Brussel een instelling als de Koninklijke Musea voor Schone Kunsten van België het heiligdom bij uitstek was waar het huwelijk tussen beiden kon worden voltrokken.

     

    Fernand David was onvoorwaardelijke aanhanger van de keuken van de met drie sterren bekroonde Peter Goossens, al van toen deze laatste met zijn Hof van Cleve zijn eerste stappen als chef in de gastronomie gezet had. Hij was bovendien een even grote fan van de al even begaafde als befaamde interieurarchitect Antoine Pinto, met wie hij het concept voor de Ostend Queen had uitgewerkt.

    Directeur-generaal Michel Draguet van de Koninklijke Musea, zag onmiddellijk de meerwaarde die dit MuseumFood project voor zijn instelling kon opleveren. Voeg daar ook de savoir faire aan toe van de grote smaakmaker in de Belgische catering, traiteur Jean-Michel Loriers, die ondermeer prat kan gaan op de titel van hofleverancier, en de ervaring van Eric Boschman, de meest befaamde Belgische sommelier.

    Het team ter plekke

    Met ervaring in projecten Rosa en Genval-les-Bains, had Jean-Philippe Kriers eerder ook een al flinke reputatie verworven met een serie druk bijgewoonde cursussen in koken. Het is een bezigheid die meteen ook zijn passie voor een publiek duidelijk maakt. Gewapend met een inventiviteit die nooit ten koste van de kwaliteit gaat, bleek deze jonge chef de ideale persoon om de dagdagelijkse coördinatie op zich te nemen van dit toch wel uiterst veeleisende project.

    Xavier Aldon , die ook bij de opening van de Belga Queen de leiding van de keuken op zich nam, beheerst volmaakt het gastronomisch repertoire dat in culinaire kringen intussen als belgo-belge naam heeft verworven. Dat maakt van hem een gedroomde chef om de interpretatie die Peter Goossens van de locale keuken heeft vooropgesteld, ook in dagdagelijkse praktijk om te zetten.

     

    Het culinaire aanbod

    Leidraad bij het uitwerken van het concept voor het MuseumCafe was voor Peter Goossens het feit dat hij museumbezoekers, eerder toevallige passanten, of andere klanten die enkel naar het museum komen om met het MuseumFood concept kennis te maken het beste van het beste wil serveren.

    Naast broodjes, waarvan de samenstelling een ode is aan de verbeelding, en die zelfs de meest gehaaste gasten even tot rust brengen, kan men er zich ook te goed doen aan sushi rolls, soepen, Italiaanse pasta, een zakje frieten met pickles of mayonaise, een authentieke Belgische steak met frieten, en een keuze aan de salades die voor de ogen van de klant worden bereid. Naar het einde van de middag toe transformeert de ruimte zich in een tearoom.

    Wie over meer tijd beschikt en de echte smaak van België wil herontdekken, kan in de MuseumBrasserie terecht, waar Peter Goossens zijn hoogstpersoonlijke interpretatie brengt van de culinaire traditie van de eigen streek. Eén van de troeven van deze plek is de “TartaarBar”, waar niet alleen het rundvlees, maar ook tonijn, langoustines en zalm kraakvers en à la minute tot tartaar worden versneden.

    Naast deze nieuwigheid, bevat de kaart een serie Belgische klassiekers, die door Goossens naar zijn hand werden gezet, en helemaal herdacht. Zo zijn er de garnaalkroketten, de paling in het groen, en het gepocheerde ei, begeleid door garnalen en een puree die met karnemelk werd bereid. Daarnaast zijn er uiteraard ook nog de gepocheerde kabeljauw en de rundsfilet met friet en béarnaisesaus. Of heeft men ook nog de keuze uit kalfsniertjes met Gentse mosterd, de salade van ossenstaart, de roggevleugel met kappertjes en citroen, gegrilde kip, karbonades, blanket, vol au vent à la Riche, en natuurlijk ook – want dit is tenslotte Brussel- gebraden piepkuikens.

    Bij de zoeternijen kan men zich ondermeer door de wafels laten verleiden, Brussels of Luiks, roomsoezen en smoutebollen, rijstpap, flan met karamel, pannenkoeken, jubilee kersen of de Tiramisu op zijn Belgisch, op basis van speculoos. En uiteraard zijn er nog de vele variaties met chocolade, onvermijdelijk in een Belgische context, en opgediend als mousse, taart of in trio.

    In het verlengde van de boekhandel, en door een riant verlichte trap met de MuseumBrasserie verbonden, vormt de Mezzanine CoffeeLounge een uitgelezen plek voor het organiseren van evenementen. Ideaal voor wie tijdens het museumbezoek even een korte pauze wil inlassen, in een al even ontspannen als elegant decor, en dit in het gezelschap van overheerlijke zoetigheden.

    Zelf omschrijft Peter Goossens de culinaire filosofie die hij in deze nieuwe constellatie hanteert als volgt:  « Met meer smaak maar lichter, lichter verteerbaar ook, wordt het geheel in wit vaatwerk gepresenteerd, om ook die manier de ingrediënten nog meer tot hun recht te laten komen…”

    Een en al eenvoud, en toch…

    MuseumFood praktisch:

    MuseumBrasserie, Koningsplein 3, 1000 Brussel

    MuseumCafe & MuseumShop, Regentschapsstraat 3, 1000 Brussel

     www.fine-arts-museum.be  en  www.museumfood.be

     

    09-03-2007 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    08-03-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.varkensvlees
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

     

     

    Varkensvlees

    Verrassend veelzijdige recepten

     

    Véronique & Michel De Meyer

     

     

     

    Ruim vijftig verrassende recepten met varkensvlees

     

     

     

    Een hammetje in de hutspot, een sappig varkenshaasje, spareribs op de barbecue, spek met eieren, stoofvlees met frietjes, een boterham met gerookte ham, worst, schnitzel, cordon bleu of pita. Varkensvlees is een dankbaar product. Je kunt er in alle seizoenen alle kanten mee uit: je kunt op de klassieke toer gaan, maar je kunt er ook allerlei exotische gerechten mee bereiden.

     

    In Varkensvlees staan tientallen creatieve recepten. Naast klassiekers als hutspot, worstenbrood of varkensgebraad vind je verrassend originele recepten als varkenshaasje in een hamjasje, waterzooi van varkensworst, gebraad gevuld met droge vruchten, stoofschotel met rode kerrie en kokos.

     

    Rond varkensvlees bestaan een aantal vooroordelen. Zo zou het te vet zijn en te veel cholesterol bevatten. In Varkensvlees worden die fabeltjes uit de wereld geholpen. Wist je dat een varkenshaasje of een mignonette even weinig vet bevat als een kipfilet en dat 100 gram varkensvlees gemiddeld slechts 40 tot 50 milligram cholesterol bevat? Ook worst, gehakt en spek hoef je niet te vermijden, zolang je ze maar met mate gebruikt en voldoende afwisselt.

     

    Kortom, Varkensvlees is een boek vol interessante informatie en heerlijke gerechten waarmee je direct aan de slag kunt.

     

    Véronique en Michel De Meyer vormen al jaren een kookduo: Véronique bedenkt recepten voor tijdschriften in binnen- en buitenland, Michel illustreert ze met prachtige foto’s. Bij de Franse uitgever Flammarion publiceerden ze al enkele succesvolle kookboeken (Délices glacés, Cuisine vapeur, Cuisine aux légumes). Bij Standaard Uitgeverij verschenen reeds De Belgische keuken anders, Gezonde voeding voor jonge kinderen, Mosselen, Asperges, en Aardappelen.

     

     

    Varkensvlees / Véronique & Michel De Meyer

    Luxe paperback – € 14,95 – 154 Blz. – ISBN 9789002222498

     

     

    Binnen de horecasector groeit gelukkig de belangstelling voor varkensvlees. Het is vooral het Broederschap van Sint-Antonius dat mede door de hulp van VLAM, een actieve promotiecampagne voor het varkensvlees voert. Jaarlijks wordt o.m. een award aangereikt aan het restaurant dat de beste recepten aanbiedt en varkensvlees geregeld op de kaart zet.

     

    Heerlijke proevertjes zijn er te over in dit boek van Véronique & Michel De Meyer. Klassieke paden bewandelen met varkensvlees mag maar moet niet, creativiteit en zelfs Oosterse tintelingen zijn meer dan welkom. Slechts enkele recepturentitels ter illustratie: gebakken kotelet met appeltjes en veenbessen; in trappistenbier gemarineerde kotelet met peperkoek; waterzooi van varkensworst; salade van aardappel, aardpeer, appel en gedroogde ham; tartaar van avocado met gedroogd paprikaspek; gebraiseerde varkenstong of gewoonweg een Oosters tandoorihaasje.

    Bereidingen naast tal van anderen waarmee je ongetwijfeld je familie maar vooral vrienden en kennissen mee verrast… en voor de zomer zijn er vanzelfsprekend talloze grillades en barbecuebereidingen.                                   

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

    08-03-2007 om 09:21 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.noirauds

     

    De terugkeer van « de Noirauds »

    Van 8 tot 11 maart:

     

     

     

    Net als de Grote Markt, Manneken Pis en het Atomium zijn ook de Noirauds niet los te koppelen van Brussel. Deze laatste zijn ook gekend als de Koninklijke Wiegjes Prinses Paola. Elk jaar gaan ze op zoek naar vrijgevige mensen om de minder bedeelde kinderen van België ter hulp te komen.

     

    Ze gaan te werk zonder enig vooroordeel over de afkomst, taal of godsdienst. De leden van deze vereniging vormen een van de oudste Service Clubs van het land. Gesticht in de strenge winter van 1876-1877, waar vele kribben het hard te verduren kregen, hadden ze als doel voor ogen zoveel mogelijk middelen in te zamelen tijdens de carnaval periode.

     

    Oorspronkelijk bestond de vereniging uit een fanfare en leden die geschminkt werden als Afrikaanse koningen. Zo kregen spontaan de naam mee van “Conservatorium van Zanzibar”.

    De vereniging gaat nu al meer dan 130 jaar door met deze meer dan nodige acties. Al enkele jaren onder de bescherming van Hare Koninklijke Hoogheid Prinses Paola die ondertussen Koningin is geworden.

     

    In 2007 is voor de Noirauds het drukke inzameljaar begonnen met hun aanwezigheid op het Autosalon van Brussel.

     

    De volgende inzamelactie gaat traditiegetrouw door gedurende het tweede weekend van maart. Dit jaar is dit donderdag 8, vrijdag 9, zaterdag 10 en zondag 11 maart. Verkleed als Afrikaanse koning zoals de traditie het wil en ook om anoniem te blijven, ze gaan alle restaurants van Brussel af waar ze welkom zijn. De anonimiteit geeft hen moed en laat hen toe iedereen aan te sporen om hun steentje bij te dragen.

     

    Het hoogtepunt van het weekend is zaterdag 10 maart. Op zaterdag middag rond 15u is er een stoet van Noirauds aangevuld met een fanfare die aan Manneken Pis vertrekt en door de straten van Brussel wandelt.

     

     

    08-03-2007 om 09:20 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.campings

    Milieuvriendelijke campings krijgen 'Groene Sleutel'

     

     

     

    Kampeerterreinen die zuinig omspringen met energie en water, aan afvalpreventie en -sortering doen, en werknemers én bezoekers aanzetten tot een zo milieubewust mogelijk gedrag, kunnen het ecolabel 'Groene Sleutel' in de wacht slepen. Zo wil Vlaams minister van Toerisme Geert Bourgeois de toeristische sector aansporen om zo milieuvriendelijk mogelijk te werken. Bond Beter Leefmilieu (BBL) beheert het label en Toerisme Vlaanderen zet een intensief begeleidingstraject op voor kandidaten.  'Groene Sleutel'-campings worden extra gepromoot op www.groenesleutel.be , de internationale webstek www.green-key.org , via de kanalen van BBL, in de brochures van Toerisme Vlaanderen en op de Vlaanderen Vakantieland-webstek. Eind deze zomer reikt Bourgeois de eerste 'Groene Sleutels' uit.

     

     "De idee achter de Groene Sleutel is niet enkel dat de toeristische sector zich, zoals iedereen, bewust moet zijn van de gevolgen van hun activiteiten voor het milieu. Duurzaam uitbaten brengt ook op. Een lager energieverbruik en een kleinere afvalberg, zorgen al voor directe besparingen. Daarenboven let de consument steeds meer op die ecologische dimensie. Verblijven hebben absoluut te winnen bij een imago als milieuvriendelijke bestemming. Andersom ben ik ervan overtuigd dat milieuvriendelijke vakanties heel wat gezinnen kunnen stimuleren om ook thuis wat meer hun best te doen," aldus minister Bourgeois.

     

    De Groene Sleutel maakt deel uit van het 'Green Key' programma, het internationale ecolabel voor toeristische accommodaties. Meer dan 450 hotels, campings en recreatiedomeinen in Frankrijk, Denemarken, Nederland, Zweden, Estland, Litouwen en Groenland hebben dit prestigieuze keurmerk al in de wacht gesleept.

     

    In Vlaanderen start de 'Groene Sleutel' dit jaar voor de kampeersector. Kampeerterreinen kunnen zich tot 15 mei kandidaat stellen. In 2008 wordt dit uitgebreid met de groepsaccommodaties en de recreatiedomeinen, vanaf 2009 kunnen hotels, gastenkamers en B&B een Groene Sleutel aanvragen.

    Vanop de internationale webstek www.green-key.org  worden ook buitenlandse toeristen de weg gewezen naar de Vlaamse milieubewuste logiesuitbaters.

     

     

    08-03-2007 om 09:14 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 29/04-05/05 2024
  • 22/04-28/04 2024
  • 15/04-21/04 2024
  • 08/04-14/04 2024
  • 01/04-07/04 2024
  • 25/03-31/03 2024
  • 18/03-24/03 2024
  • 11/03-17/03 2024
  • 04/03-10/03 2024
  • 26/02-03/03 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 12/02-18/02 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 29/01-04/02 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 15/01-21/01 2024
  • 08/01-14/01 2024
  • 01/01-07/01 2024
  • 25/12-31/12 2023
  • 18/12-24/12 2023
  • 11/12-17/12 2023
  • 04/12-10/12 2023
  • 27/11-03/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 13/11-19/11 2023
  • 06/11-12/11 2023
  • 30/10-05/11 2023
  • 23/10-29/10 2023
  • 16/10-22/10 2023
  • 09/10-15/10 2023
  • 02/10-08/10 2023
  • 25/09-01/10 2023
  • 18/09-24/09 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 04/09-10/09 2023
  • 28/08-03/09 2023
  • 21/08-27/08 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 07/08-13/08 2023
  • 31/07-06/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 17/07-23/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 03/07-09/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 22/05-28/05 2023
  • 15/05-21/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 17/04-23/04 2023
  • 10/04-16/04 2023
  • 03/04-09/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 12/09-18/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 10/05-16/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 28/10-03/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 05/08-11/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 29/04-05/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 11/03-17/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 25/12-31/12 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 30/11-06/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 24/12-30/12 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 31/03-06/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 07/05-13/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 09/04-15/04 2007
  • 02/04-08/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 26/02-04/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 27/11-03/12 2006
  • 20/11-26/11 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 06/11-12/11 2006
  • 30/10-05/11 2006
  • 23/10-29/10 2006
  • 16/10-22/10 2006
  • 09/10-15/10 2006
  • 02/10-08/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
  • 11/09-17/09 2006
  • 04/09-10/09 2006
  • 28/08-03/09 2006
  • 14/08-20/08 2006
  • 07/08-13/08 2006
  • 31/07-06/08 2006
  • 24/07-30/07 2006
  • 17/07-23/07 2006
  • 10/07-16/07 2006
  • 03/07-09/07 2006
  • 26/06-02/07 2006
  • 19/06-25/06 2006
  • 12/06-18/06 2006
  • 05/06-11/06 2006
  • 29/05-04/06 2006
  • 22/05-28/05 2006
  • 01/05-07/05 2006
  • 24/04-30/04 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!