Inhoud blog
  • Litouwse tradities
  • Quick-Step make-ôver
  • All-over natuursteen
  • Terug naar school
  • Betoverende elegantie
  • Aalto tafels en banken
  • Buiten water?
  • Watches & wonders: drie elegante meesterwerken
  • Swatch Neon collectie keert terug
  • Olympéa Le Parfum
  • Invictus Parfum
  • Quick Step presenteert baanbrekende vloerencategorie Lumic
  • Citizen super Titanium
  • Alpina lanceert revolutionaire horloges
  • By the numbers
  • Schakelaar of street art?
  • Tour d'Anvers
  • Fietsen Schouwen-Duiveland
  • Kalimera, kalipera:
  • Nieuwe Europa-park achtbaan
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    wozani
    restaurants
    08-03-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.varkensvlees
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

     

     

    Varkensvlees

    Verrassend veelzijdige recepten

     

    Véronique & Michel De Meyer

     

     

     

    Ruim vijftig verrassende recepten met varkensvlees

     

     

     

    Een hammetje in de hutspot, een sappig varkenshaasje, spareribs op de barbecue, spek met eieren, stoofvlees met frietjes, een boterham met gerookte ham, worst, schnitzel, cordon bleu of pita. Varkensvlees is een dankbaar product. Je kunt er in alle seizoenen alle kanten mee uit: je kunt op de klassieke toer gaan, maar je kunt er ook allerlei exotische gerechten mee bereiden.

     

    In Varkensvlees staan tientallen creatieve recepten. Naast klassiekers als hutspot, worstenbrood of varkensgebraad vind je verrassend originele recepten als varkenshaasje in een hamjasje, waterzooi van varkensworst, gebraad gevuld met droge vruchten, stoofschotel met rode kerrie en kokos.

     

    Rond varkensvlees bestaan een aantal vooroordelen. Zo zou het te vet zijn en te veel cholesterol bevatten. In Varkensvlees worden die fabeltjes uit de wereld geholpen. Wist je dat een varkenshaasje of een mignonette even weinig vet bevat als een kipfilet en dat 100 gram varkensvlees gemiddeld slechts 40 tot 50 milligram cholesterol bevat? Ook worst, gehakt en spek hoef je niet te vermijden, zolang je ze maar met mate gebruikt en voldoende afwisselt.

     

    Kortom, Varkensvlees is een boek vol interessante informatie en heerlijke gerechten waarmee je direct aan de slag kunt.

     

    Véronique en Michel De Meyer vormen al jaren een kookduo: Véronique bedenkt recepten voor tijdschriften in binnen- en buitenland, Michel illustreert ze met prachtige foto’s. Bij de Franse uitgever Flammarion publiceerden ze al enkele succesvolle kookboeken (Délices glacés, Cuisine vapeur, Cuisine aux légumes). Bij Standaard Uitgeverij verschenen reeds De Belgische keuken anders, Gezonde voeding voor jonge kinderen, Mosselen, Asperges, en Aardappelen.

     

     

    Varkensvlees / Véronique & Michel De Meyer

    Luxe paperback – € 14,95 – 154 Blz. – ISBN 9789002222498

     

     

    Binnen de horecasector groeit gelukkig de belangstelling voor varkensvlees. Het is vooral het Broederschap van Sint-Antonius dat mede door de hulp van VLAM, een actieve promotiecampagne voor het varkensvlees voert. Jaarlijks wordt o.m. een award aangereikt aan het restaurant dat de beste recepten aanbiedt en varkensvlees geregeld op de kaart zet.

     

    Heerlijke proevertjes zijn er te over in dit boek van Véronique & Michel De Meyer. Klassieke paden bewandelen met varkensvlees mag maar moet niet, creativiteit en zelfs Oosterse tintelingen zijn meer dan welkom. Slechts enkele recepturentitels ter illustratie: gebakken kotelet met appeltjes en veenbessen; in trappistenbier gemarineerde kotelet met peperkoek; waterzooi van varkensworst; salade van aardappel, aardpeer, appel en gedroogde ham; tartaar van avocado met gedroogd paprikaspek; gebraiseerde varkenstong of gewoonweg een Oosters tandoorihaasje.

    Bereidingen naast tal van anderen waarmee je ongetwijfeld je familie maar vooral vrienden en kennissen mee verrast… en voor de zomer zijn er vanzelfsprekend talloze grillades en barbecuebereidingen.                                   

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

    08-03-2007 om 09:21 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.noirauds

     

    De terugkeer van « de Noirauds »

    Van 8 tot 11 maart:

     

     

     

    Net als de Grote Markt, Manneken Pis en het Atomium zijn ook de Noirauds niet los te koppelen van Brussel. Deze laatste zijn ook gekend als de Koninklijke Wiegjes Prinses Paola. Elk jaar gaan ze op zoek naar vrijgevige mensen om de minder bedeelde kinderen van België ter hulp te komen.

     

    Ze gaan te werk zonder enig vooroordeel over de afkomst, taal of godsdienst. De leden van deze vereniging vormen een van de oudste Service Clubs van het land. Gesticht in de strenge winter van 1876-1877, waar vele kribben het hard te verduren kregen, hadden ze als doel voor ogen zoveel mogelijk middelen in te zamelen tijdens de carnaval periode.

     

    Oorspronkelijk bestond de vereniging uit een fanfare en leden die geschminkt werden als Afrikaanse koningen. Zo kregen spontaan de naam mee van “Conservatorium van Zanzibar”.

    De vereniging gaat nu al meer dan 130 jaar door met deze meer dan nodige acties. Al enkele jaren onder de bescherming van Hare Koninklijke Hoogheid Prinses Paola die ondertussen Koningin is geworden.

     

    In 2007 is voor de Noirauds het drukke inzameljaar begonnen met hun aanwezigheid op het Autosalon van Brussel.

     

    De volgende inzamelactie gaat traditiegetrouw door gedurende het tweede weekend van maart. Dit jaar is dit donderdag 8, vrijdag 9, zaterdag 10 en zondag 11 maart. Verkleed als Afrikaanse koning zoals de traditie het wil en ook om anoniem te blijven, ze gaan alle restaurants van Brussel af waar ze welkom zijn. De anonimiteit geeft hen moed en laat hen toe iedereen aan te sporen om hun steentje bij te dragen.

     

    Het hoogtepunt van het weekend is zaterdag 10 maart. Op zaterdag middag rond 15u is er een stoet van Noirauds aangevuld met een fanfare die aan Manneken Pis vertrekt en door de straten van Brussel wandelt.

     

     

    08-03-2007 om 09:20 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.campings

    Milieuvriendelijke campings krijgen 'Groene Sleutel'

     

     

     

    Kampeerterreinen die zuinig omspringen met energie en water, aan afvalpreventie en -sortering doen, en werknemers én bezoekers aanzetten tot een zo milieubewust mogelijk gedrag, kunnen het ecolabel 'Groene Sleutel' in de wacht slepen. Zo wil Vlaams minister van Toerisme Geert Bourgeois de toeristische sector aansporen om zo milieuvriendelijk mogelijk te werken. Bond Beter Leefmilieu (BBL) beheert het label en Toerisme Vlaanderen zet een intensief begeleidingstraject op voor kandidaten.  'Groene Sleutel'-campings worden extra gepromoot op www.groenesleutel.be , de internationale webstek www.green-key.org , via de kanalen van BBL, in de brochures van Toerisme Vlaanderen en op de Vlaanderen Vakantieland-webstek. Eind deze zomer reikt Bourgeois de eerste 'Groene Sleutels' uit.

     

     "De idee achter de Groene Sleutel is niet enkel dat de toeristische sector zich, zoals iedereen, bewust moet zijn van de gevolgen van hun activiteiten voor het milieu. Duurzaam uitbaten brengt ook op. Een lager energieverbruik en een kleinere afvalberg, zorgen al voor directe besparingen. Daarenboven let de consument steeds meer op die ecologische dimensie. Verblijven hebben absoluut te winnen bij een imago als milieuvriendelijke bestemming. Andersom ben ik ervan overtuigd dat milieuvriendelijke vakanties heel wat gezinnen kunnen stimuleren om ook thuis wat meer hun best te doen," aldus minister Bourgeois.

     

    De Groene Sleutel maakt deel uit van het 'Green Key' programma, het internationale ecolabel voor toeristische accommodaties. Meer dan 450 hotels, campings en recreatiedomeinen in Frankrijk, Denemarken, Nederland, Zweden, Estland, Litouwen en Groenland hebben dit prestigieuze keurmerk al in de wacht gesleept.

     

    In Vlaanderen start de 'Groene Sleutel' dit jaar voor de kampeersector. Kampeerterreinen kunnen zich tot 15 mei kandidaat stellen. In 2008 wordt dit uitgebreid met de groepsaccommodaties en de recreatiedomeinen, vanaf 2009 kunnen hotels, gastenkamers en B&B een Groene Sleutel aanvragen.

    Vanop de internationale webstek www.green-key.org  worden ook buitenlandse toeristen de weg gewezen naar de Vlaamse milieubewuste logiesuitbaters.

     

     

    08-03-2007 om 09:14 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.ciccio bello
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    CICCIO BELLO

     

     

     

    Het Léopold Wienerplein in Watermaal-Bosvoorde wordt door talloze mensen omschreven als het “Gemeenteplein”, niet ten onrechte trouwens. Hier huist het Gemeentehuis en het plein straalt nog heel wat provinciale charmes uit. Schuin tegenover het Gemeentehuis en het Hooghuis, staat een herenhuis met mansardedak, dat met grote zorg in een Italiaans restaurant werd omgetoverd. De woorden ‘pizza, pasta, vino’ zeggen voldoende over Ciccio Bello. Rare naam? Gewoonweg een personage uit de commedia dell’arte, een pop, die je in Venetië gewoon kan aankopen….

     

    Italianen hebben de reputatie dat ze geraffineerde vormen weten te kiezen, niet alleen in de mode maar ook in de architectuur. De eetzalen van Ciccio Bello, die zich over twee verdiepingen uitstrekken, zijn dan ook ingericht met een opvallend frisse smaak. Op de benedenverdieping, waar twee niveaus in elkaar overgaan, laten de okergele muren met sjablonen zeer goed het ruwe hout uitkomen, dat knap gemodelleerd is en enkele fresco’s in pasteltinten omlijst. Ook op de bovenverdieping dezelfde art deco-zuilen. Men kan zich voorstellen hoe de binnenhuisarchitect hier al zijn inspiratie heeft gebruikt om een resultaat te bereiken dat in de smaak valt bij een cliënteel dat gevoel heeft voor echte ambachtskunst. Ook het balkon met gietijzer en hout dat we via een tussenverdieping betreden, getuigt van een identieke inrichting.

     

    Ciccio Bello bestaat reeds een aantal jaren, maar toen de grote aanpalende bakkerij op de hoek van het plein definitief werd gesloten, was dat de gedroomde gelegenheid op het restaurant dat meer dan eens met plaatsgebrek kampte, te vergroten. Dit kon gewoonweg door een tussenmuur te verwijderen. In de nieuwe, lange zaal kan men extra gasten ontvangen en er was ook plaats voor een bar en, voor Italianen niet onbelangrijk, een enorme pizza-oven. Deze zaal baadt door de talrijke ramen in een aangenaam daglicht.

     

    Marie Fanara staat sedert acht jaar een het roer van Ciccio Bello. Haar vader, Vincenzo Fanara, stichtte indertijd in de Vredestraat in Elsene ‘A zia teresa’, destijds een van de beste Italiaanse restaurants in Brussel. Nadien vervolmaakte ze zich in Pasta Commedia in Ukkel. Ook van moederszijde kreeg Marie ruime horeca inspiratie vermits zij destijds Les Jardins d’Agrippine in Overijse oprichtte en leidde.

     

    Keukengeheimpjes:

     

    Laten we niet vergeten dat Lucullus in Rome leefde. Heel wat auteurs uit de Oudheid hebben uitvoerig over de gastronomie geschreven, waarbij soms wel wat te ver gegaan werd. In ‘het gelag bij Trimalchio’ van Petronius kondigt Rabelais zich reeds aan. En de gasten van Agathon in ‘Het gastmaal’ van Plato waren niet bepaald ondervoed. Op deze antieke vraatzucht moest wel de overwogen etenswijze van de Renaissance volgen. Toch raakt de Italiaanse keuken vooral bekend in Frankrijk, en nadien ook in onze contreien, vooral toen Catherina de Medici met haar Florentijnse koks naar Parijs afzakte.

    Wat de pasta betreft die hier overvloedig wordt aangeboden: het goed bereiden daarvan is een grotere kunst dan wel eens gedacht. Weinigen weten het toch zo belangrijke onderscheid te maken tussen de macaroni van Napels, de tortellini van Bologna of de spaghetti zoals die bv. in Venetië geserveerd wordt. Twee leuke actrices hebben boeken gewijd aan de keuken van de Italiaanse zon, nl Sophia Loren met ‘Koken op z’n Italiaans’ en Macha Méril met ‘Vrolijke Pasta’. Terwijl de Italianen en de Aziaten nog steeds redetwisten over wie de uitvinder is van de pasta, heeft dit product ondertussen een geweldige internationale bekendheid gekregen en verschijnt die nu in alle landen van de wereld op tafel.

    Pasta is niet langer een garnituur, maar speelt een voorname rol in tal van hoofdschotels. Zowel de zachte als de neutrale smaak ervan laat immers de overige ingrediënten volledig tot hun recht komen. Pasta is origineel en past overal bij, in die mate zelfs, dat ook de traditionele Franse keuken plaats voor de pasta heeft vrijgemaakt.

     

    Armando staat aan het fornuis sinds het restaurant acht jaar geleden werd opgericht. Hij begon zijn loopbaan in ‘Arlecchino’, waar hij drie jaar werkte alvorens in dienst te worden genomen in “Au Repos des Chasseurs”. Bij de opening van Ciccio Bello maakte hij meteen zijn overstap. Armando maakte tevens naam met de bereiding van specialiteiten uit de klassieke Italiaanse keuken.

     

     

    Ciccio Bello – Leopold Wienerplein 4 – 1170 Watermaal Bosvoorde – 02/672 32 30

     

    08-03-2007 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    07-03-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.gallery
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    GALLERY

     

     

     

    In 1988 realiseerde Tam Nguyen haar eerste hightech Aziatisch restaurant volgens de traditionele waarden met opgedofte interieurs, verplichte draken en rode tinten. De Gallery etaleerde grote glaspartijen en metaal met overwegend blauwe en grijze mozaïeken. Met het nieuwe Millennium gaf ze het restaurant Gallery evenwel een prachtige designstijl mee en herschikte de kaart. Ietwat beknopter spitste ze zich toe op dagsuggesties zonder daarbij evenwel de natuurlijke smaken van de eigen Vietnamese keuken en de geur van Thaise kruiden opzij te schuiven.

     

    Het decor en meubilair, door de eigenaar ontworpen in samenwerking met een architectenbureau uit Saigon, trekt de minimalistische, gedempte kaart zonder het comfort over het hoofd te zien. Uit het verleden werden slechts enkele elementen bewaard, in de nieuwe homogeniteit zijn de zetels bekleed met beige leder temidden een meubilair in zwart beuken en wit marmer. De rijk aandoende combinatie van zwart en wit worden in het midden van de zaal hernomen, hier wordt het centraal bankje opgesmukt met schilderijen van Boeddha in zwarte, houten kaders. Het derde deel van het restaurant herneemt dit thema in het licht van de zwarte banieren, bedrukt met het logo van de Gallery. Achteraan de zaal, maakt een aparte ruimte, omgeven door lederen bankjes, meer vertrouwelijke bijeenkomsten mogelijk.

     

    Dit nieuwe gevoel voor volume geeft de kaart de nodige marge om zich anders te ontplooien. In de kaart vinden we accenten terug van een gemengde, natuurlijk of pikantere keuken, ze werd onder toezicht van de charmante Lanh, de echtgenote van Tam Nguyen, in een nieuw jasje gestoken en biedt ook diverse suggesties zoals de raviolisoep met langoustines op ‘Pakse’-wijze, een gesauteerde kip met cajounoten en verse ananas of gegrilde Angus beef met ‘lop’-bladeren, dit recept wordt eveneens een Saigonversie aangeboden. De suggesties omkaderen een korte, precieze en geparfumeerde kaart. Alle huisspecialiteiten zijn onderverdeeld in dim-sum, soepen, zeevruchten, gevogelte, vlees, rijst en groenten. Bij de uitbouw werd absolute prioriteit gegeven aan een perfecte prijs-kwaliteitverhouding.

     

    Verse vruchten en kruiden krijgen de voorkeur. Net als gegrild, gesauteerd, gelakt en gestoomd. De langoustines worden op Indische wijze gegrild, met citroenkruid, of bereid met groene curry in een halve ananas; de zeeduivel wordt opgediend in satévorm in limoenblaadjes of als filet in een caquelon op Saigonwijze. Gegrilde kip en gesauteerde eend worden bereid met kokos en curry, met vers citroenkruid of Sechouanpeper zonder echter de gelakte Pekingeend of de tchi tchi-saus naar de achtergrond te verdringen.

     

    Bij de voorgerechten vinden we op de juiste plaats de dim-sum, nems met krab en langoustines en andere gefrituurde “Gallery”-assortimenten, ook een smakelijke Vietnamese carpaccio op basis van nuoc-nam, limoensap, gegrilde pindanoten en fijngesnipperde basilicumblaadjes, geeft present. Daarnaast vinden we verscheidene Thaise soepen en zeevruchtenbereidingen met kokos of rode curry.

    Alhoewel de suggesties deel uitmaken van de nieuwe initiatieven blijft de lunch heel aantrekkelijk want hij omvat een voorgerecht en hoofdschotel voor 9.5 Euro.

     

    Tijdens onze degustatie werden we bij het voorgerecht alvast heerlijk verrast door een schitterend assortiment Dim Sum heerlijke Keizerlijke krabkroketten. De aspergesoep met krab was bijzonder lekker, maar onze smaakpupillen werden vooral begeesterd door de soep Tom Kha Kai met kip en kokosmelk. Zowel de kip met gele curry en aubergines met rijst als de gelakte Pekingeend gaven ruime bevestiging van het rijke smakenpalet van de Gallery. Bij de wijn hadden we iets minder geluk, de eerste fles Chardonnay Walter Blass 2003 droeg overduidelijke stopselsporen, ze werd evenwel prompt en zonder morren door een andere vervangen. Een degelijke keuze bleek achteraf want de combinatie van het rijke aroma en kruidenpalet van de Vietnamese-Aziatische keuken met wijnen uit de Australische regio werd een voltreffer van formaat.

     

    In de Gallery hebben vooral de Loire, Elzas en Provence recht op roséwijnen, terwijl qua rode wijnen, de meest passende bij de Aziatische keuken werden geselecteerd: Saumur Champigny, château de Villeneuve; Sancerre rouge Henri Brochard; Beaujolais Brouilly, Pisse Viel de Loron & fils. Bij de Bordeaux vinden we bovendien de 1ers côtes de Blaye, Medoc cru Bourgeois evenals een Pauillac 5ème cru classé château Haut Bages Liberal. Ook enkele wereldwijnen uit Chili, Argentinië, Australië en Zuid-Afrika sieren de kaart. Men kan er eveneens Champagne Deutz proeven of genieten van een hele horde cocktails zoals Mai Thai, Mojito of Saigon Sunset.

     

    Uitgesproken pluspuntjes van de Gallery zijn de kwaliteit van de service en het sympathieke onthaal dat model staat voor de nauwe familiebanden die ook binnen het bedrijf van kracht zijn. Tam Nguyen en zijn echtgenote Lanh, leiden de zaak en staan achter het fornuis terwijl Ngoc, Tam’s broer de bar en de zaal beheert.

    Gallery – Grote Hertstraat 7 – 1000 Brussel – tel 02/511 80 35

     

     

     

     

     

    07-03-2007 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    06-03-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.we4eu
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Weekends for Europe.

     

     

     

    Naar aanleiding van de 50ste verjaardag van de ondertekening van het verdrag van Rome, viert Europa het hele jaar 2007 feest. 3 hotels, gelegen in de Europese wijk van Brussel, het hotel Crowne Plaza Europe, hotel Renaissance Brussels en het hotel Silken Berlaymont Brussel, hebben naar aanleiding van dit evenement de handen in elkaar geslagen en lanceren het project “Weekends for Europe”.

     

    “Weekends for Europe” is een speciaal weekendarrangement ontworpen door 3 hotels met als doelgroep de Europese inwoners om zo de memorabele uitspraak van Jacques Delors eer aan te doen: “Il faut rapprocher l’Europe du Citoyen”. Het doel is aldus Serge Schultz General manager Crowne Plaza Europe, de bezoekers van Brussel, en dus ook de hotelgasten, dichter bij Europa te brengen en hen vertrouwd te maken met de EU.

    Ter ondersteuning van het arrangement ‘Weekends for Europe’ dat het ganse jaar 2007 loopt op vrijdag en zaterdag, werd een aparte BVBA opgericht. De idee rijpte reeds enige tijd en de BVBA zag het levenslicht, nog voor de opening van het Radisson SAS Europe en het Sofitel Europe hotel. Verder overleg moet aldus Mark van Ogtrop, General manager Silken Berlaymont Brussel, ook deze nieuwkomers in de latere werking betrekken.

    Het actuele package bestaat uit twee overnachtingen met ontbijt, vrijdag en zaterdag, een begeleide rondrit doorheen de Europese wijk op zaterdagmorgen, diverse infobrochures, alsmede een paraplu “WE4EU” als souvenir.

     

    Het succes van de huidige formule bepaalt of het arrangement eventueel ook op zaterdag en zondag kan doorgaan. De verdere ontwikkeling voorziet eveneens een bezoek aan de Europese Instellingen – overleg is hier nog steeds lopend, maar er zijn talloze security problemen, de uitbreiding van het infopakket dat momenteel enkel in het Engels beschikbaar is, andere Europese talen kunnen mits tijdige aanvraag of als nazending en volgens de beschikbaarheid van de brochures.

     

    De kostprijs van het package bedraagt 99€ per persoon, bovendien stellen de 3 hotels een maaltijdvoucher ter beschikking aan de prijs van 25€, voucher die in elk hotel kan worden aangeboden. In ruil krijgt de klant een driegangenmenu, exclusief dranken. Alle andere extra’s zoals deelname van kinderen, toegang tot VIP lounges of business centers in de hotels, dienen hotel per hotel afgesproken. De toekomst zal aldus Mark van Ogtrop uitwijzen of ook hier een verdere eenvormigheid binnen de deelnemende hotels noodzakelijk is.

     

    Deelnemende hotels:

    Hotel Silken Berlaymont, Brussel:

    4 sterren hotel, gelegen net naast het Berlaymont gebouw. Modern en trendy interieur en design met als centrale thema: fotografie. Van de 214 kamers tot de 7 vergaderzalen, van Bar ‘The News’ tot restaurant ‘L’Objectif’ en van lobby tot de Relax Spa, overal vindt u werken terug van Europese fotografen.

    Hotel Crowne Plaza Europe:

    Eerste Grand hotel dat werd gebouwd in het hart van de Europese wijk van Brussel, is een ideale lokatie voor hetzij zakenreizigers of vrijetijdsreizigers. Het hotel telt 240 kamers, alle met high speed internet, heeft zicht over het Europese centrum van Brussel en biedt meerdere salons voor meetings, banketten en groepsdiscussies.

    Renaissance Brussels hotel:

    Eveneens in de Europese wijk, vlakbij de elegante boutiques van de Louizalaan en het Europees Parlement. Het hotel combineert stijl met vakkennis en alle modern comfort. Het World Class Fitness center heeft een oppervlakte van 2000m² met fitness en spa-faciliteiten. In het aanbod zitten eveneens 634m² vergaderruimte geborgen.

     

    Toekomst:

     

    De uitbreiding van de samenwerking naar andere tophotels is aldus Serge Schultz meer dan wenselijk omdat de sensibilisering van het nieuwe Europese staatsburgerschap verre van voltooid is. Enerzijds moet het initiatief de Europese verantwoordelijken bewustmaken van het feit dat een “echt” Europa niet kan functioneren zonder een duidelijke participatie van alle burgers. Anderzijds moeten de nationale gezagdragers van elk van de lidstaten worden aangespoord om de Europese instellingen op lokaal vlak in een breder en vooral duidelijker perspectief te plaatsen.

     

    Extra items voor nieuwe evenementen moeten eveneens de steun krijgen van meerdere luchtvaartmaatschappijen, spoorwegen, touroperators, kortom van alle hospitality actoren. Meer deelnemende hotels betekent meer mankracht en een ruimer beinvloedingspotentieel.

     

    Officieel start dit package op 24 maart 2007, de verjaardag van de ondertekening. Op de website www.we4eu.eu is het niet alleen het package weer te vinden, maar ook alle manifestaties die met deze 50ste verjaardag gepaard gaan.

     

    06-03-2007 om 23:20 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.midtown grill

     

    MIDTOWN GRILL :

     

    Restaurant Le Sauvoir in het Marriott hotel Brussel centrum heeft definitief de deuren gesloten. De zaak wordt volledig heringericht en heropent per 16 april ek. onder de naam “Midtown Grill”.

    Dit Amerikaans concept biedt een grill restaurant met open keuken dat onder de leiding komt te staan van Chef Arnaud Pintor. De 700 gr Rib eye steak en 400 gr Eye bone steak worden de absolute blikvangers van het restaurant. Midtown Grill biedt vanaf de openingsdatum, ‘the best steak in town’, maar je kan er evenzeer genieten van zeevruchten, vis en tal van fijne saladebreidingen, en dit naast tal van crazy cocktails.

     

    Met de ‘show’keuken van Midtown Grill krijgt Arnaud Pintor de opdacht om fun, gezelligheid, goede wijnen en degelijke dagverse kwaliteitsproducten in een uniek, baanbrekend concept te verenigen.

    Midtown Grill – Paul Deveauxstraat 8 –1000 Brussel – tel 02/516 90 90 vanaf 16 april 2007.

     

    06-03-2007 om 23:19 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (3 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.park inn luik
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    LAETITIA BRISY, verkoopsdirecteur van het

    nieuwe PARK INN op luchthaven Luik.

     

     

     

     

    Na haar studies in Luik, verzeilde Laetitia Brisy in de hotelbranche waar ze diverse functies waarnam in Marokko, Martinique, Frans Polynesië, Frankrijk en Spanje. In 2003 keert ze terug naar Luik en wordt receptioniste in het Mercure hotel met promotie tot sales executive in februari 2005.

     

    Eind 2006 doet ze de overstap naar de Rezidor-keten die in België, vooral bekendheid geniet door de exploitatie van de Radisson SAS hotels. Binnen deze keten krijgt ze nu de functie van verkoopdirecteur toegewezen van het gloednieuwe Park Inn luchthaven Luik.

     

    Park Inn Luchthaven Luik zal 100 kamers tellen, een restaurant, 8 modulabele vergaderzalen, een businesscentrum en biedt evenzeer een fitnessruimte. De opening die wellicht volgens schema zal verlopen is voorzien voor einde maart 2007. Park Inn richt zich zowel tot de zakenreiziger als tot de doorsnee toerist.

    Park Inn Luik is de eerste vestiging van deze Rezidorbranche in België en staat voor een jonge en dynamische uitstraling. Kenmerkend zijn de frisse, functionele en comfortabele kamers. Park Inn bezit reeds 73 exploitaties in 17 landen in Europa, het Midden Oosten en Afrika.

     

    06-03-2007 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    05-03-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.grega egeltje
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

     

     

    Aperitiefhapje 2. Egeltje van Meloen en Pata Grega Royal

     

    Ingrediënten

    - 1 meloen (Cavaillon)

    - 6 sneden Pata Grega Royal (Dik gesneden)

     

    Bereiding

    Snijd de meloen in 2, verwijder de pitten. Met behulp van een parisienne lepeltje haal je er zoveel bolletjes uit als je kunt.

    Snijd de Pata Grega Royal in Blokjes van ongeveer 1 cm.

    Maak de brochetjes van meloen en Pata Grega Royal op een houten stokje (tandenstokers).

     

    Afwerking

    Prik de brochetjes op de schil van de meloen zodat je een egeltje bekomt.

     

     

    05-03-2007 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    04-03-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.vlm1 miljoen
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

     

    VLM Airlines viert één miljoenste passagier op de route Antwerpen – London City

     

     

     

    VLM Airlines bereikte zopas een belangrijke mijlpaal in haar geschiedenis met het vervoeren van de miljoenste passagier op de lijn Antwerpen – London City.  Schepen voor cultuur en toerisme van Antwerpen, Dhr. Philip Heylen was aanwezig om de passagier te feliciteren.

     

    VLM Airlines opereerde haar allereerste vlucht van Antwerpen naar London City in 1993. Vandaag, 14 jaar later, viert de luchtvaartmaatschappij de één miljoenste passagier op deze gevestigde route. Hiermee onderstreept VLM Airlines het belang van de regionale Antwerpse luchthaven en de steeds groeiende populariteit van korte afstandsvluchten bij zakelijke reizigers.  De miljoenste passagier, Mevr. Louise Clifton werd verwelkomd door Schepen voor cultuur en toerisme van Antwerpen, Dhr. Philip Heylen en Dhr. Johan Vanneste, Managing Director van VLM Airlines.  Dhr. Eddy Cleirbaut, luchthavencommandant van de luchthaven van Antwerpen was tevens aanwezig bij deze feestelijke gebeurtenis.

     

    Mevr. Louise Clifton landde vorige week vrijdag in Antwerpen om hier een weekend met haar familie door te brengen en zei: “Antwerpen is werkelijk een schitterende stad met een waaier aan musea, winkels en restaurants.  Ik was aangenaam verrast door wat deze stad allemaal te bieden heeft en zal Antwerpen zeker aanraden bij familie en vrienden als ideale citytrip.  Ze voegt eraan toe: ‘De verbinding tussen London City en Antwerpen is bovendien ideaal en super snel, zeker omdat deze luchthaven zo dicht bij het centrum van de stad ligt.”

     

    De één miljoenste passagier ontving een fles champagne en een weekend trip voor twee in de Antwerpse stad inclusief twee retourtickets van VLM Airlines en een overnachting in het vier-sterren hotel Prinse Hotel. 

     

    Schepen voor cultuur en toersime van Antwerpen, Dhr. Philip Heylen onderstreept het belang van deze luchtverbinding voor Antwerpen en zegt: “Antwerpen wordt hoe langer hoe meer ontdekt als ideale citytrip en dankzij VLM Airlines kunnen wij een uitstekende verbinding aanbieden voor engelse toeristen. Onlangs werd Antwerpen  omschreven als ‘A gem of a city’ in een bekende engelse krant, wat niet minder dan edelsteen betekent en dus duidelijk maakt dat Antwerpen als stad heel wat troeven in handen heeft.” 

     

     

    VLM Airlines biedt de keuze uit zeven dagelijkse retourvluchten op weekdagen, één vlucht op zaterdag en twee vluchten ’s zondags van Antwerpen naar het centrum van de Britse hoofdstad. VLM Airlines biedt vanuit Antwerpen tevens rechtstreekse vluchten aan naar Manchester: vanuit Antwerpen wordt op weekdagen twee keer naar Manchester gevlogen en één keer op zondag.  De luchtvaartmaatschappij die de snelste verbinding naar het centrum van Londen aanbiedt en een uitstekende punctualiteit kan voorleggen, ziet het aantal passagiers steeds verder stijgen tussen deze twee steden. 

    www.flyvlm.com

     

    04-03-2007 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (3 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    03-03-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.centerparcs ailette

    Met Le Lac d’Aillette introduceert Center Parcs

    een geheelnieuwe generatie vakantieparken.

     

     

     

    Center Parcs opent in juli 2007 met haar nieuwe park Le Lac d’Ailette in de Franse regio Picardië, het grootste toeristische project in Europa. Op een uitgestrekt terrein van 84 ha in de buurt van Reims wordt de laatste hand gelegd aan een zeer gevarieerd, ultramodern vakantiepark. De investering in het project bedraagt in totaal 250 miljoen euro en voorziet in 861 cottages in uiteenlopende kleurschakeringen, gelegen rondom het Meer van Ailette.

     

    De bouwstijl van de cottages is geïnspireerd op traditionele Canadese huizen. Het hart van het park wordt gevormd door een haven, een overdekte wintertuin met restaurants en winkels, de Aqua Mundo en een enorme sport- en speelwereld. De Baluba, zoals de speciale speelwereld voor kinderen is genoemd, heeft een enorm opperlak van maar liefst 1000m². De cottages, de centrale faciliteiten en attracties waarvan de bouw in november 2005 begon, passen uitstekend bij het karakteristieke landschap van Picardië.

     

    Belangrijk onder deel van het park is, zoals de naam aangeeft, het schone water van het Lac d’Ailette. Dit enorme meer met een oppervlak van 140 ha is omgeven door een mooi zandstrand en biedt onuitputtelijke watersportmogelijkheden zoals kanoën, zeilen en zwemmen.

    Golfers kunnen bovendien hun hart ophalen op het nabijgelegen Golf International, een uitdagende baan met 27 holes.

    De eerste gasten van het nieuwe attractiepark worden verwacht begin augustus 2007.

     

    03-03-2007 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.ba bern

     

     

    British Airways start nieuwe verbinding naar Bern in Zwitserland

     

     

     

     

    Vanaf 16 april 2007 biedt British Airways een nieuwe rechtstreekse verbinding naar Bern, hoofdstad van Zwitserland. De vluchten zullen worden uitgevoerd door haar Scandinavische franchise partner SUN-AIR of Scandinavia A/S. De vluchten worden uitgevoerd met een Dornier 328 vliegtuig (32 plaatsen), onder de 'kleuren van British Airways', wat garant staat voor veiligheid en een perfecte dienstverlening aan boord.

     

     Vluchtschema: van maandag tot vrijdag 2 dagelijkse retourvluchten en op zondag een avondretourvlucht.

    Colin Talbot, Commercial Manager Benelux, zegt: 'We zijn zeer tevreden dat we erin geslaagd zijn om Bern als nieuwe bestemming aan ons netwerk toe te voegen omdat deze tot nu toe nog niet rechtstreeks vanuit Brussel bereikbaar was. De belangrijkste doelgroep voor de verbinding Brussel-Bern zijn business reizigers die tijd zullen kunnen besparen en niet meer eerst naar bijvoorbeeld Zürich of Geneva moeten vliegen wanneer ze  Bern als eindbestemming hebben.'

     

    Naast deze nieuwe verbinding met Bern, wordt ook, wegens het succes en de blijvend hoge vraag, de frequentie van de vluchten naar Billund, die eveneens door partner SUN-AIR worden uitgevoerd, verhoogd. Vanaf 16 april worden 4 dagelijkse vluchten uitgevoerd op weekdagen en 2 op zondag.

    www.ba.com

        

     

    03-03-2007 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.chocolate
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

     

    Tweede editie voor Choco-Laté, het Brugs Chocoladefestival

    Chocolade creatievelingen kunnen dit jaar hun ei kwijt in een wedstrijd Chocolade Creaties

     

     

    Choco-Laté 2007 vindt plaats in het Paasweekend, van vrijdag 6 tot en met dinsdag 10 april 2007. Na een succesvolle debuuteditie in 2006 - maar liefst 14 000 bezoekers lieten zich tijdens het eerste Chocoladefestival onderdompelen in de chocolade - zal Choco-Laté ongetwijfeld opnieuw verrassen en verleiden.

     

    Uitbreiding naar de Beurshal aan 't Zand, een wedstrijd voor chocoladecreaties, een chocoladedorp voor kinderen, workshops voor keukenprinsen en -prinsessen en nog veel meer zullen de bezoeker ook dit jaar een onvergetelijke chocolade-ervaring bezorgen.

    Maar liefst 14 000 chocoladeliefhebbers uit binnen- en buitenland bezochten in mei 2006 de eerste editie van Choco-Laté, het Brugs Chocoladefestival. 72 exposanten en chocoladeanimaties palmden het Oud Sint-Janshospitaal in met originele chocolades uit alle hoeken van de wereld, verrukkelijke producten in alle vormen en smaken en onverwachte toepassingen als chocoladesculpturen, cacaomassages, en bodypainting.

     

    Brugge Chocoladehoofdstad

     

    Choco-Laté telt dit jaar een dag extra. Het feest van de zoete zonde zal plaatsvinden van vrijdag 6 april tot en met dinsdag 10 april, met daar middenin het Paasweekend. De drijvende kracht achter het Chocoladefestival is het Brugse Chocolademuseum Choco-Story. Daarnaast zetten ook de Stad Brugge en chocoladeproducent Belcolade opnieuw hun schouders onder het project. De drie partijen streven ernaar Brugge op de wereldkaart te zetten als dé chocoladehoofdstad, en zij zijn aardig op weg deze droom te realiseren.

     

    De tweede editie van Choco-Laté wil opnieuw de harten van duizenden chocoladeliefhebbers veroveren. Nieuwe originele ideeën, extra locaties, workshops, animaties en film zullen nieuwe bezoekers aantrekken én de bezoekers van de eerste editie verrassen.

     

    Oud Sint-Janshospitaal & Beurshal

     

    Choco-Laté breidt in 2007 uit naar de Beurshal op 't Zand, die samen met het Oud Sint-Janshospitaal de kern van het chocoladefeest zal vormen. In het Oud-Sint Janshospitaal vindt de chocoladefan een walhalla aan chocoladeproducten, -toepassingen en creatieve uitspattingen. Nieuw zijn de workshops voor bezoekers, waarin chocoladespecialisten en topkoks hun geheimen blootgeven.

     

    De Beurshal, een nieuwe locatie, biedt heel wat nieuwigheden om te ontdekken; een chocoladedorp voor kinderen, de eerste Choco-Laté creatiewedstrijd, de Callebaut World Chocolate Masters, een uitgebreide expositie van chocoladestukken,...

     

    Contest Choco-Laté Creaties

    Choco-Laté organiseert dit jaar een wedstrijd voor chocoladecreaties. Student bakkers en chocolatiers, professionals én gedreven amateur chocoladeliefhebbers worden uitgenodigd om al hun creativiteit aan de dag te leggen in een originele chocoladecreatie. Thema van de wedstrijd is 'een hart voor chocolade'.

     

    Choco Kids Village

    Kinderen houden van chocolade en Choco-Laté houdt van kinderen. Nieuw dit jaar wordt het Choco Kids Village, waar de kinderen al spelenderwijs kunnen bijleren over chocolade en vooral, naar hartelust kunnen fantaseren en knutselen in workshops.

     

    World Chocolate Masters

    Chocoladeproducent Callebaut organiseert dit jaar op Choco-Laté zijn tweejaarlijkse selecties voor de internationale chocoladewedstrijd World Chocolate Masters, waar chocoladeprofessionals zich meten met elkaar in met de meest verbazingwekkende ontwerpen. De winnaar, die op Choco-Laté gekozen wordt, gaat in het najaar naar internationale finale in Parijs.

     

    Chocolade op het menu

    Ook tien restaurants in Brugge engageren zich bij de tweede editie van Choco-Laté om de bezoeker te laten kennismaken met chocolade in gastronomische bereidingen en menu's. Vanaf eind januari staan de gerechten op het menu staan bij de deelnemende restaurants. Wie kiest voor het chocolademenu, krijgt een heerlijk aandenken.

     

    Chocolate Symposium

    Op 2 maart, voorafgaand aan het Chocoladefestival, vindt het tweede Symposium voor de chocoladesector plaats. 'Chocolate Tomorrow' gaat in op de trends en evoluties in de chocoladesector en vormt hét platform voor de professional. Thema's van deze editie worden "Gezondheid, smaak en shopconcepten".

    www.choco-late.be

     

     

    03-03-2007 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    02-03-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.pasta
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Nieuwigheid uitgelekt: de pasta-inzet van Demeyere

     

     

     

    Lang konden ze hun geheim keukenwapen bij Demeyere niet verbergen. Logisch, want de nieuwe pasta-inzetten zijn uiterst handig, veilig én flexibel. Of je nu spaghetti bolognese, tagliatelle met zalm of penne all’arrabbiata maakt. Of... prei blancheert.

     

     

    De meeste mensen koken hun pasta rechtstreeks in de kookpot, gieten hem af als hij gaar is en serveren vervolgens. Niets mis mee, al is een grote pot kokend water omdraaien niet altijd even handig en veilig. De praktische pasta-inzetten van Demeyere maken hiermee komaf. Bovendien kan je in een mum van tijd pasta bijmaken als de honger van je gasten nog niet gestild is. En je hoeft je – dankzij de hoge randen – geen zorgen te maken dat het schuim op de spaghetti gaat overkoken.

     

     

    De inzetten zijn heel comfortabel om pasta te koken, maar lenen zich ook bij uitstek om grote hoeveelheden groenten te blancheren. Na het blancheren neem je de inzet gewoon uit de soeppot en laat je het water eruit lopen.

     

    De pasta-inzetten hebben een kwaliteit getekend Demeyere. Zo zijn ze gemaakt uit roestvrij staal 18/10. Voor elke Demeyere-reeks (Atlantis, Apollo, Sirocco en Mistral) is er een speciale pasta-inzet ontwikkeld, die dezelfde grepen en oppervlaktebehandeling heeft als de bijhorende soeppotten van die reeks. Alle pas-ta-inzetten hebben gelaste grepen uit roestvrij staal, zijn geschikt voor oven en vaatwasser en worden gele-verd met 30 jaar garantie.

     

    02-03-2007 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    01-03-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.broodrolletje grega
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

     

     

    Aperitiefhapje 1. Broodrolletjes met Pata Grega Royal en Tuinkruiden

     

    Ingrediënten

    - 1 wit brood

    - 100gr verse tuinkruidenboter (boter met peterselie en bieslook)

    - 12 sneden Pata Grega Royal

     

    Bereiding

    Verwijder de korsten van het brood, besmeer het brood met kruidenboter en schik hierop de Pata Grega Royal. Rol de sneden brood op in de lengte tot je een cilinder bekomt.

    Verpak in zilverpapier en laat opstijven in de koelkast.

     

    Afwerking

    Snijd de broodrolletjes in schijfjes en presenteer deze op een schotel.

     

     

     

    01-03-2007 om 09:16 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.vlm vanessa
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

     

     

     

     

    Antwerpse wordt nieuwe ‘Flying Hero’ en krijgt haar eigen naam op een toestel van VLM Airlines

     

    Vanessa De Coster wordt de volgende ‘Flying Hero’ van VLM Airlines waarbij haar naam gedurende twee maanden op één van de 19 toestellen van VLM Airlines zal schitteren. 

     

    Twee jaar geleden introduceerde VLM Airlines een motiveringsprogramma voor alle werknemers die zich op uitzonderlijke wijze inzetten.  Het programma kreeg de naam ‘Flying Hero’ want de award die eraan gekoppeld is, is een bijzondere eer in de luchtvaartindustrie. Twee maanden lang wordt een vliegtuig van VLM Airlines genoemd naar de persoon in kwestie.

     

    Bij deze unieke incentive krijgen alle werknemers de kans om een collega binnen het bedrijf te nomineren.  De eer gaat naar diegene die iets bijzonders heeft verwezenlijkt of zich als hoogvlieger heeft laten opmerken en dus de award verdient. 

     

    Vanessa De Coster, 32 jaar en woonachtig in Borgerhout, is als Customer Care Executive verantwoordelijk voor alle vragen, klachten en complimenten van de klanten van VLM Airlines.  Haar taak bestaat erin om op een professionele manier deze aanvragen te beantwoorden binnen strikte tijdslimieten.  Haar enthousiasme en inzet worden door haar binnen- en buitenlandse collega’s geprezen en tevens krijgt Vanessa complimenten van de klanten zelf over de efficiëntie waarop zij de zaken afhandelt.  Vanessa slaagt erin om zelfs de moeilijkste en meest ontevreden klanten een vriendelijk en doeltreffend antwoord te bieden zodat deze in vele gevallen trouwe fans worden van VLM Airlines. 

     

     

     

     

     

    01-03-2007 om 09:15 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Frietkot
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Trakteer je vrienden op een frietkot!

    Devos Lemmens schrijft wedstrijd uit en geeft 10 frietkoten weg

     

     

     

    Fans van knapperige goudgele frietjes verenigt u! Want vanaf 1 maart schrijft Devos Lemmens een onweerstaanbare wedstrijd uit. De inzet? Een écht frietkot bij je thuis, op smaak gebracht met de Frit’kot-sausjes van Devos Lemmens...

     

    Frietjes eten is altijd fun. En dus roept Devos Lemmens de fans van het eerste uur op om deel te nemen aan een ‘spraak/smaakmakende’ wedstrijd. Bedoeling is om een foto van jou en je familie, vrienden of collega’s in te sturen die onbetwistbaar bewijst dat je fan bent van Devos Lemmens. Hoe creatiever, gekker of leuker, hoe beter. Want een jury zal de tien grootste fans eren met een mobiel frietkot bij hun thuis – inclusief de nieuwe Frit’kot-sauzen van Devos Lem-mens. De winnaars mogen tot 80 vrienden uitnodigen om drie uur ongestoord te smikkelen en smullen van de échte frietkotsfeer bij hun thuis.

     

    Geldig deelnemen kan door je foto uiterlijk 16 april 2007 aan Devos Lemmens te bezorgen, via de website www.winafritkot.be of samen met het inschrijvingsformulier te sturen naar PB 10010 in 1160 Oudergem Hankar. Deze formulieren zijn te verkrijgen in de verschillende winkelpunten. De winnaars worden eind april telefonisch gecontacteerd om een datum af te spreken.

     

    De wedstrijd wordt op smaak gebracht met de nieuwste Frit’kot-sauzen van Devos Lemmens: Special, Mammout, Brasil en Samourai. Een troost voor wie niet wint: ze zijn ook gewoon verkrijgbaar in de winkel!

     

     

    01-03-2007 om 09:14 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (1)
    28-02-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.ba first class

     

    VLIEGEN IN FIRST VAN BRITISH AIRWAYS NU NOG EXCLUSIEVER

     

     

     

     

    Reizen in luxe en van alle gemakken voorzien, dat is reizen in FIRST van British Airways. De perfecte dienstverlening in deze reisklasse is onlangs nog verder verbeterd, zodat vliegen met FIRST een unieke ervaring wordt.

     

    Het is alsof je in een hotel overnacht: dankzij de nieuwe 'Turndown Service' kunnen reizigers nu aan het cabinepersoneel vragen om op ieder moment hun bed op te maken met beddengoed van luxueus Egyptisch katoen. Een nieuwe superzachte matras zorgt voor extra comfort en met de vernieuwde voetensteun is het bed nu nog platter. Verder kan zelfs je kussen worden opgefrist met een aromatherapie spray die zorgt voor een ontspannen nachtrust. De passagiers ontvangen nieuw ontworpen nachtkleding, een paar slippers en een vernieuwde Anya Hindmarch-toilettas met producten van Kiehl's Since 1851 om zich na een heerlijke nacht slaap weer op te kunnen frissen.

    De Turndown service is beschikbaar op alle langeafstandsvluchten die na 19.30 uur vertrekken, op vluchten die langer dan 10 uur duren en op en aantal geselecteerde vluchten

     

    Ook het menu is verbeterd en biedt nu een uitgebreide keuze uit de Britse en internationale keuken, van complete haute cuisine maaltijden tot lichtere snacks en luxueuze tussendoortjes. Er is iedere dag een selectie verse vis beschikbaar, de 'Catch of the Day' en er staat zelfs kreeft op het menu!

     

    Surf eens naar http://www.britishairways.com/travel ......en beleef de 'First Experience'.

     

     

    British Airways is Best Airline volgens lezers van Amerikaans reismagazine

     

    Lezers van het Amerikaanse reistijdschrift Global Traveler USA hebben British Airways uitgeroepen tot Best Airline in the World. Lezers waren vooral onder de indruk van de nieuwe Club World van British Airways en prezen de gemakkelijke check-in en Fast Bag Drop waardoor zakenreizigers weinig tijd nodig hebben op het vliegveld.

    Ook de nieuwe flat bed in Club World doet het goed bij reizigers. Het bed is 25% breder en maar liefst twee meter lang. Club World won Best Business Class in 2004 en 2005.

    www.ba.com

     

     

    British Airways vliegt vanaf maart 2007 op Sarajevo en Dresden

     

    Vanaf maart 2007 voegt British Airways twee bijzondere bestemmingen toe aan haar reeds uitgebreide lijst van bestemmingen. Vanaf dan vliegt de luchtvaartmaatschappij dagelijks naar de Duitse stad Dresden en driemaal weeks naar de Bosnische stad Sarajevo, dit vanaf de luchthaven London Heathrow. Beide steden kenmerken zich door een geschiedenis van bombardementen en wederopbouw.

     

    28-02-2007 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.asperges
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

     

    Feestelijke lenterecepten met Breydelham & Breydelspek:

    Asperges op het menu

     

     

    Pakketje van zeewolf in Breydelham met zongedroogde tomaten en Mechelse asperges in hun jus

    Recept van Guido Neirinck, restaurant De Gouden Klokke, Waarmaarde-Avelgem

     

     

    • Ingrediënten voor 4 personen:

    600 g zeewolf

    6 dunne sneden Breydelham

    16 blaadjes koningskruid

    2 sneden wit brood voor korstjes

    16 Mechelse asperges

    100 g zongedroogde tomaten

    2 sneden Breydelspek

    4 kerstomaatjes

    ¼ liter room

     

    • Bereiding:

    Schil de witte asperges en breek het harde uiteinde af. Kook de asperges in licht gezouten water met een weinig suiker en laat ze afkoelen in hun jus.

    Kook de uiteindes en de schillen van de asperges met de room en enkele blaadjes koningskruid. Laat dit een half uur trekken en haal het vervolgens door een fijne zeef.

    Mix de gedroogde tomaatjes in een mixer of blender met wat olijfolie en een snuifje Provençaalse kruiden.

    Snij 2 sneden Breydelham overlangs in twee en laat deze in een oven van 120°C tussen twee ovenplaten drogen gedurende een klein uurtje.

    Maak met het brood hele fijne korstjes en bak af in wat boter. Snij het Breydelspek eveneens heel fijn en bak kort af in een weinig boter. Voeg de korstjes en het Breydelspek samen en laat het geheel uitlekken in een zeef om later te gebruiken als garnituur.

    Wrijf de zeewolf in met de pesto van tomaten en verpak dit in een fijne snede Breydelham. Bak dit af in een antikleefpan met wat olijfolie. Laat mooi kleuren aan beide kanten.

    Vervolgens laat je dit nog een 8 tal minuten verder garen in een oven van 200°C.

     

    • Afwerking:

    Verwarm grote diepe borden. Op de bodem verdeel je de schuin versneden asperges, de jus van de asperges laat je kort inkoken en je werkt af met enkele klontjes boter. Mix dit kort schuimig en verdeel over de asperges.

    Leg de vis er middenin en geef een inkeping.

    Werk af met een gedroogde snede Breydelham, een kerstomaatje met een takje gefrituurd koningskruid. Bestrooi het geheel rijkelijk met korstjes en Breydelspek.

     

    Over vleeswarenproducent Antonio

    De bvba Antonio, sinds 1989 gevestigd in het Oost-Vlaamse Gavere, legt de nadruk op productie van Breydelham en Breydelspek. Met deze ambachtelijke, ovengebakken specialiteiten heeft de onderneming haar positie op de Belgische markt fors versterkt. Naast de binnenlandse markt wint ook de export aan belang, met als voornaamste afzetlanden Frankrijk, Nederland, Duitsland en Ierland.

    Bij Breydelham en Breydelspek primeert kwaliteit boven kwantiteit. Zorgvuldig geselecteerde ingrediënten, een zelf samengestelde kruidenmix en een artisanale bereidingswijze zijn de basiskenmerken van dit succesverhaal.

    Door het ver doorgedreven productiecontrolesysteem voldoen deze specialiteiten aan de hoogste normen op het vlak van voedselveiligheid.

    www.breydelham.be of www.breydelspek.be            

    28-02-2007 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    27-02-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.truffels leonidas
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

     

    NIEUWE CHOCOLADETRUFFELS:

    100% LEONIDAS TRADITIE

     

     

     

    Het is algemeen geweten dat de artisanale chocolatiers van Leonidas telkens weer blijven verrassen en innoveren. Ditmaal zijn het de truffels die in de kijker worden gezet. Een heerlijke lekkernij … voor een nog intenser genot …

     

    Aangezien chocolade een lekkernij is die zich makkelijk aan verschillende smaken aanpast, heeft Chocolatier Leonidas er eens te meer voor gekozen om onze zintuigen te prikkelen, door nieuwe smaken toe te kennen aan een product dat hun zeer dierbaar is, de truffel.

     

    Maar wat is het geheim van deze nieuwe chocoladesmaken die door Leonidas als ware schatten worden beschermd? Hét symbool van zachtheid is de Truffel natuur, die gevuld met een ganache van zwarte- en melkchocolade en gehuld in zwarte chocolade en cacaopoeder, letterlijk smelt in de mond.

    De truffel Koffie-Karamel is op haar beurt gevuld met een ganache van zwarte- en melkchocolade met een koffie-karamel-smaak, en is gehuld in zwarte chocolade en een laagje kristallen cacaopoeder. Zeker niet te vergeten is de Zwarte truffel, die is samengesteld uit een ganache van zwarte chocolade en 72% Sao Tomé, en gehuld is in zwarte chocolade en zwart cacaopoeder.

    Kortom, een voluptueus recept dat ontegensprekelijk furore zal maken, temeer omdat Leonidas altijd haar producten bereidt op basis van de meest verse ingrediënten.

     

    27-02-2007 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (3 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 13/05-19/05 2024
  • 06/05-12/05 2024
  • 29/04-05/05 2024
  • 22/04-28/04 2024
  • 15/04-21/04 2024
  • 08/04-14/04 2024
  • 01/04-07/04 2024
  • 25/03-31/03 2024
  • 18/03-24/03 2024
  • 11/03-17/03 2024
  • 04/03-10/03 2024
  • 26/02-03/03 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 12/02-18/02 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 29/01-04/02 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 15/01-21/01 2024
  • 08/01-14/01 2024
  • 01/01-07/01 2024
  • 25/12-31/12 2023
  • 18/12-24/12 2023
  • 11/12-17/12 2023
  • 04/12-10/12 2023
  • 27/11-03/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 13/11-19/11 2023
  • 06/11-12/11 2023
  • 30/10-05/11 2023
  • 23/10-29/10 2023
  • 16/10-22/10 2023
  • 09/10-15/10 2023
  • 02/10-08/10 2023
  • 25/09-01/10 2023
  • 18/09-24/09 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 04/09-10/09 2023
  • 28/08-03/09 2023
  • 21/08-27/08 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 07/08-13/08 2023
  • 31/07-06/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 17/07-23/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 03/07-09/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 22/05-28/05 2023
  • 15/05-21/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 17/04-23/04 2023
  • 10/04-16/04 2023
  • 03/04-09/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 12/09-18/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 10/05-16/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 28/10-03/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 05/08-11/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 29/04-05/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 11/03-17/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 25/12-31/12 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 30/11-06/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 24/12-30/12 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 31/03-06/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 07/05-13/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 09/04-15/04 2007
  • 02/04-08/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 26/02-04/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 27/11-03/12 2006
  • 20/11-26/11 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 06/11-12/11 2006
  • 30/10-05/11 2006
  • 23/10-29/10 2006
  • 16/10-22/10 2006
  • 09/10-15/10 2006
  • 02/10-08/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
  • 11/09-17/09 2006
  • 04/09-10/09 2006
  • 28/08-03/09 2006
  • 14/08-20/08 2006
  • 07/08-13/08 2006
  • 31/07-06/08 2006
  • 24/07-30/07 2006
  • 17/07-23/07 2006
  • 10/07-16/07 2006
  • 03/07-09/07 2006
  • 26/06-02/07 2006
  • 19/06-25/06 2006
  • 12/06-18/06 2006
  • 05/06-11/06 2006
  • 29/05-04/06 2006
  • 22/05-28/05 2006
  • 01/05-07/05 2006
  • 24/04-30/04 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!